Haparanda hässjade !

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Haparanda hässjade 10.000!"

Transkript

1 Haparanda hässjade ! Har inte hunnit få officiella siffror men om det var i fjol så var det lätt över i år. Ordförande Marko Holma drog på munnen. Initiativtagaren Kåre Mogemark spejade ut över fältet. De såg glittrande biltak fylla hela området och det där sorlet, som bara uppstår på stadsfester och festivaler, hördes. Klubben hade lyckats. Efter tre år blev det femsiffrigt och det alla jobbat för var uppnått i exakt denna sekund. Classic Motor Meet Haparanda har etablerat sig som en av Sveriges stora. En dalmas skulle ha tjoat, en stockholmare skulle ha pratat i tvåhundra och en skåning hade hoppat jämfota men man hoppar inte jämfota i Norrbotten. Glädjen över att ha nått målet, upprymdheten över att stå mitt i succén får gestaltas av Marko och Kåres dialog. De tittade på varandra och så sade Kåre: -Nå, int är det så dåligt int. Området blev fullpackat med bilar under lördagen och några fick dirigeras på sidan. Jättepublik och fullt dansgolv också under fredagskvällen när Krantz&Krantz spelade.

2 Reportaget får bli kort. Inte beroende på att det inte finns något att skriva. Tvärtom men vi bor på vägen så här års. Vi förflyttar oss mil på några veckor, lever på busskokt korv och energin från de orter vi besöker. Vi är ett cirkussällskap som packar prylar upp och ner, sätter 300 bilar i rullning på Challengebanan till musik, speakerkommentarer och omröstningar. Vi sållar fram NORRLANDS POPULÄRASTE BIL och vi spelar rock and roll i sommarnatten. HAPARANDA SNACKA OM BORTASEGER! TILL SUPERFINALEN i RÄTTVIK SKICKAR HAPARANDA ETT FINSKT EKIPAGE! Pekka Kropsu Seinäjoki, Finland vinnare i Haparanda med en Buick 1948 Sedanette och Construktamvagn från 1965.

3 Det är ingen hemlighet att broderfolken Sverige och Finland är familj här uppe. Alla kan finska och svenska. Efternamnen klingar i huvudsak finska och länderna ser över till varandra med älven som gräns. Som i alla familjer träter man ibland och historiskt går svallvågorna går höga i byarna men värmen var total från jättepubliken i lördags. -Krantz Challenge har aldrig upplevt, under tävlingens femåriga historia, att åskådarna mottagit finalbilarna med en tre minuter lång applåd under hela inkörningen på banan. Det var fantastiskt! 24-årige Mattias Jonsson från Överkalix hade anmält sig som sista bil. -Hur går det här till då, frågade han vid inskrivningen? Nu rullade han in i finalen och folket applåderade konstant hans Cadillac från I andra banan kom den rutinerade Pekka Kropsu från Seinäjoki Finland med sin Buick Sedanette från 1947 med Construktamvagn från Detta var hans fjärde Krantz Challenge men första gången med denna bil.

4 -Vem skall representera Haparanda nu då? Vem skall ni skicka till Superfinalen i Rättvik från Norrbotten, frågade speakern? Skyltarna kom upp och Finland stod som fenomenal segrare. Jublet rullade över läktarna. Tvåan, unge herr Mattias Jonsson med blomma i framsätet såg omtöcknad ut. Den gamla Cadillacen hade tagit dem till final i första försöket och glädjen gick inte att ta miste på. Pekka bara stod och log med sin brud Eija Kaataja vid sidan. De visste hur det kändes att vinna dueller men till final hade de aldrig gått tidigare och nu var de dessutom finalvinnare med plats i Superfinalen. Det hade varit kul att skriva vad Pecka och Eija tyckte men... den halvspråkige ordmakaren Krantz är vingklippt i den här delen av världen. Pecka försökte hjälpa nörden från Härnösand. Det blev: -Roligt vinna. Va Rättvik? Vet inte. Jobbet. Kanske vi kan byta. Kanske kan komma. Vi hoppas det Pekka och Eija. Vi hoppas det.

5 Eight outstanding och pokal idag. Buick Caballero 1958 Dan Mogemark Haparanda, Pekka Kropsu Buick Sedanette 1948 Seinäjoki Finland, Mattias Johansson Cadillac 1953 Haparanda, Mercury Monteray 1956 Peter Ölvebo Malmberget, Chevrolet Fleetline 1950 Peter Eriksson Kiruna, Dodge Coronet 1959 Ewa Wallvik Piteå, Chevrolet Impala 1959 Lisa Andersson Luleå och Buick Super 1958 Daniel Titlbach Stockholm. Linnea Hellström och Mattias Johansson 24 hade redan haft flera jänkare. Cadillacen har han importerat från Texas med hjälp. Texas/North Carolina bil som bara funkade förutom byte av slitagegrejer. Cragar SS fälgar var ett uppiggande val. Överraskade över andraplaceringen.

6 Peter Eriksson från Kiruna var koncentrerad på galgen backstage i sin Chev Fleetline från Bilen köptes från Sundsvall för fyra år sedan. Custat den har han gjort själv. Bak- och framvagn är från Nova Kul att du spöade Gällivarechevan med en röst sade en åskådare som själv var med i både Gällivareklubben och Kirunaklubben. Rått men hjärtligt i norr. Matilda Potila Haparanda, Emma Juntti Råneå, Jenny Spiik Haparanda och Sofia Englund från Haparanda hade ingen direkt bilanknytning men det här var ju kul. -Vi röstar på den bil vi vill ha av de två. Cruising blir det inte. Vi är för unga.

7 Therese Jonsson från Stockholm hörde Krantz&Krantz för första gången igår och idag kom en t-shirt flygande. Jag får nog bli er nya fan nu, sade Therese. Till uttagningen av Miss Krantz Challenge går från Haparanda dessa två prisutdelare. Gjorde ett bra jobb under två timmar. Valeria Khakhoulina mörk och Linda Aidanpää blond.

8 Classic Motor Meets speaker Inko ombads hjälpa till att referera några matcher. Krantz kunde efter fem år titta på sin tävling. Han fick se fem dueller och dagens mest rafflande fight med dubbla omräkningar, allt väl serverat av Inko. Tre omräkningar krävdes. En enda röst skiljde. Krantz Challenge är grymt.

9 Omräkning. Waow vilken spänning! Första raden från vänster: Sari, Aki och Jari Panuma från Uleåborg Finland åkte 14 mil Dodge Coronet 1957 till träffen. Jari har tävlat i Power Street Finals i USA i dragracing och Finland och Sverige. Han kände igen stegen. Säljer jänkare till vardags.

10 -Va?! Ska alla åtta in samtidigt. Det blir tjockt.. men ok jag är från Stockholm, jag kan fickparkera, fast jag vet inte hur det går med det här aset. Skön huvudstadslirare, Daniel Titlbach, kom med donnan Camilla Mogemark och Buicken från Han är jättekul! Anna Sundlöf, Blåsmark, vann en Krantzbok som tack för att de var domare idag.

11 Nascarbilar från Turtle Wax till publiken. Pettys nummer 43 satt bra. Marius 12 år och Mats Berg 10 år kom från Alta fick ett minne från tävlingen. Rolf Kattilavaara Award delas ut i Haparanda till minne av en älskad klubbmedlem. Pappa Sven i grönt delade ut priset.

12 Ett Krantzbälte värde 300 lottades till Gunnel Nilsson som åkt från Karlstad 116 mil för att se tävlingen på Classic Motor Meet. Nää, det kan väl inte stämma? Jo, mycket därför, sade Gunnel. FIN NORSK BIL. Filmbilen från Norge. Ford Torino Sport Dag Roger Berg från Narvik kom med en fantastiskt fin Torino. Fick pris under fredagen. Ja, det är samma modell som figurerade i Clint Eastwoods film Grand Torino.

13 Tack till alla funktionärer på orten. Robert Jakobsson var counter jämte mor Anne (i gula tröjor) och höll ordning på de blå och röda rösterna. Alla tävlande får prispåsar från Mekonomen i Härnösand. Där drar vi strecket för denna gång, nej vänta Åke Tjernell skall till att lägga in ettan för hemfärd och hey där bak i bussen växelspaken gick av! Han lyckades peta in tvåan med en skiftnyckel och linka ut från området. Sjuttio mil hem. Vad göra?

14 Hjälp var på plats inom tio minuter. Niklas Kattilavaara och Marko Immonen kom i den snyggaste servicebilen vi sett, Pontiac 65. Marko lossade spaken och Niklas körde hem till Markos garage där den svetsades. -Vill du ha en kort sportspak när vi ändå håller på, skämtade de. -Raggare!

VÄNNÄS 2013. Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år.

VÄNNÄS 2013. Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år. VÄNNÄS 2013 Gubben Krantz orkar inte hur många helger som helst på en sommar och vi vill fortsätta varje år. Efter utbildning i Härnösand och upprepade träningar på hemmaplan så kände Krantz förtroende

Läs mer

COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014

COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014 COYOTE LATESUMMER MEET MED KRANTZ CHALLENGE VÄNNÄS 2014 För andra året i rad kör vi i Coyote Cruisers Umeå ett Krantz Challenge i egen regi. Vi är först med att nominera en bil till Superfinalen i Rättvik

Läs mer

Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge.

Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge. Massor av raffel i SPEED WEEK FESTIVAL och Tierp Arenas första Krantz Challenge. Stefan Martinsson, Skyttorp kom med en Mercury 1950 coupe som för ovanlighetens skull inte var choppad. Köpt 2011 nästa

Läs mer

Krantz Challenge startade i Nykarleby

Krantz Challenge startade i Nykarleby Krantz Challenge startade i Nykarleby I första tävlingen 2013 visade tävlingsformen direkt sin storhet som komplement till traditionellt tävlande. En Buick på tre hjul vann! Road Rockets Nykarleby Finland

Läs mer

BULLS EYE I HUDIKSVALL

BULLS EYE I HUDIKSVALL Rekord rekord rekord rekord rekord - rekord rekord rekord rekord BULLS EYE I HUDIKSVALL Mitt i prick! Har man en serie träffar regnar någon bort och någon träffar alla formtopparna på en gång. Hudiksvall

Läs mer

TRELLEBORG LURADE ALLA

TRELLEBORG LURADE ALLA TRELLEBORG LURADE ALLA Sommarvärme och växlande molnighet med brunbrända ansikten på eftermiddagen. Det var Palmträffen 2014. Massor med fina bilar och folk som fick se ett Krantz Challenge roddat utav

Läs mer

PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY.

PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY. PUBLIKREKORD, BILREKORD OCH PARTYREKORD NÄR KRANTZ CHALLENGESÄSONGEN 2012 INVIGDES I NYKARLEBY. Nykarleby är inget big place. Vi snackar tätort med 7000 invånare och en klubb med 50 medlemmar där järngänget

Läs mer

Haparanda härskade över vädret.

Haparanda härskade över vädret. Haparanda härskade över vädret. Förra året kom 600 bilar i tropisk värme. I år ösregnade det och det kom FLER bilar! Historien visar att evenemang kan utplånas om det regnar tre år i rad. I Haparanda ÖKADE

Läs mer

Burnout Krantz Challenge

Burnout Krantz Challenge Burnout Krantz Challenge Åter en solig dag på SPEED WEEK FESTIVAL och den inleddes med bankörning inne på arenan under en klarblå himmel. Krantz Challenge då? Jo, det kom att bli en vild historia med vitrykande

Läs mer

Fullt till sista plats i Hudiksvall

Fullt till sista plats i Hudiksvall Fullt till sista plats i Hudiksvall Kattvikskajen i Hudiksvall är inget mysområde typ Norrtäljes utställningspark eller som i Lycksele där bilarna står inne i djurparken. Kattvikskajen är en asfaltsvart

Läs mer

Totalt oförutsägbart i Trelleborg

Totalt oförutsägbart i Trelleborg Totalt oförutsägbart i Trelleborg Publiken drog efter andan både två och tre gånger. Det var omöjligt att tippa utgången. Varje duell var en vidöppen match. I ett startfält med 32 bilar sågade sig en kolsvart

Läs mer

Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff

Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff Krantz Challenge Haparanda blev Norrbottens största träff Klubbens jättesatsning gav resultat. Tidigare år har det varit kring 100 bilar. I år hoppades man på en dubblering men när det tickade iväg mot

Läs mer

FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!!

FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!! FULLT HUS PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET I GUMBODA HED!!! Kvart över ett på lördagsnatten, medan festen ännu pågick på tre scener, kom arrangörerna i Lucky Eight och ville planera hur man skulle få in flera bilar

Läs mer

HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK

HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK HIGH COAST MEET ÖRNSKÖLDSVIK med SAGAVÄGEN CRUISING och MOLIDEN ROCK blev en publiksuccé. Fredagens cruising innebar fyllda parker med åskådare och crusing till fem (!) på morgonen Inga poliser, inga låtsasbanor

Läs mer

Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus.

Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus. Publiken i Rättvik bar fram Krantz Challenge i applådrus. När publiken, i takt med musiken, åskade fram applåder var det party på Rättvikstravet. Classic Car Weeks paraddag, den inledande lördagen, fyllde

Läs mer

Fantastiska förutsättningar i Falun.

Fantastiska förutsättningar i Falun. Fantastiska förutsättningar i Falun. Stegen överfylld (som vanligt). Tävlingen hölls mitt i Sveriges Californien, mitt i industrisemestern, mitt i bilmecka och mitt i högtrycket. Välarrangerat, välannonserat

Läs mer

REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL

REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL REKORDSTORT KRANTZ CHALLENGE I HUDIKSVALL När Krantz Challenge kom till Hudiksvall 2011 var det ett försök till en utvidgad cruisingkväll. Tre år senare är det en motorvecka! GLADA HUDIK SUMMER WEEK! Sex

Läs mer

Varmt och vänligt i Vännäs

Varmt och vänligt i Vännäs Varmt och vänligt i Vännäs Solen lekte tittut i molnen och temperaturen låg på mycket behagliga 24 grader. Några fler bilar räknades in i år men i övrigt kändes träffen lika välbesökt som premiäråret 2011.

Läs mer

REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND.

REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND. REKORD SPRINGMEET ÖSTERSUND. Springmeet i Östersund satte ett nytt rungande rekord den 17 maj. Aldrig tidigare har Optands flygfält varit så packat. 1200 entusiastbilar och över 4000 betalande. Krantz

Läs mer

FINNKAMPEN I HELSINGFORS FABULOUS FINALS KRANTZ CHALLENGE 2012

FINNKAMPEN I HELSINGFORS FABULOUS FINALS KRANTZ CHALLENGE 2012 FINNKAMPEN I HELSINGFORS FABULOUS FINALS KRANTZ CHALLENGE 2012 Vilken otrolig resa säsongen har varit! Krantz Challenge har skyrockat, slagit publikrekord och fått kommuner att utöka sina stadsfester.

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Helgen januari genomfördes Delfin Cup. Här är ett par bilder på de tävlande från LAKF. Tävlande i minior B och C och ungdom C.

Helgen januari genomfördes Delfin Cup. Här är ett par bilder på de tävlande från LAKF. Tävlande i minior B och C och ungdom C. 2007 Helgen 27-28 januari genomfördes Delfin Cup. Här är ett par bilder på de tävlande från LAKF. Tävlande i minior B och C och ungdom C. Tävlande i ungdom A och B. Helgen 10-11 februari avgjordes LAKFs

Läs mer

Första Formel Ford tävlingen i Sverige

Första Formel Ford tävlingen i Sverige Första Formel Ford tävlingen i Sverige Nu var det dags igen, Endast en vecka efter vår formel ford premiär så var det dags att tävla igen, nu på Svensk mark och platsen var Anderstorp nere i småland. Vi

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 14 Fredag 30 april 2010. Nytt kärnkraftverk nära Haparanda

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 14 Fredag 30 april 2010. Nytt kärnkraftverk nära Haparanda LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 14 Fredag 30 april 2010 NORRBOTTEN Nytt kärnkraftverk nära Haparanda Det finska företaget Fennovoima vill bygga ett kärnkraftverk i Simo i Finland. Simo ligger bara fem mil från Haparanda.

Läs mer

ÖVER BILAR I HÄRNÖSAND!!

ÖVER BILAR I HÄRNÖSAND!! ÖVER 1.000 BILAR I HÄRNÖSAND!! Från ingenting till en aldrig tidigare skådad folkfest på bara två år. Handelsplats Härnösand, Hernö Cruisers, Härnösands kommun och vädret såg till att det hände. För tävlingen

Läs mer

Resultat klubbmatcher vår 2015

Resultat klubbmatcher vår 2015 Resultat klubbmatcher vår 2015 HÄR NEDAN SER DU RESULTATEN FRÅN KLUBBMATCHERNA VÅREN 2015. PITEÅMATCHEN HEMMA ONSDAGEN DEN 14/1 2015 HURRA vi vann den här matchen mot Piteå med 300 p övervikt!!! Det är

Läs mer

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012 JULI 2012 Storsjöyran den 28 juli 2012 Nu har det gått några dagar sen sist och jag har haft en vecka med lugnare träning, vilket har varit ganska skönt då det är Yran-vecka i stan och fullt med folk.

Läs mer

KAPITEL 2. Publicerat med tillstånd Bankrånet Text Anna Jansson Bild Mimmi Tollerup Rabén & Sjögren 2010. Bankrånet inl.indd 18 2010-08-24 10.

KAPITEL 2. Publicerat med tillstånd Bankrånet Text Anna Jansson Bild Mimmi Tollerup Rabén & Sjögren 2010. Bankrånet inl.indd 18 2010-08-24 10. KAPITEL 2 De hade knappt kommit ut på gatan förrän Emil fick syn på Söndagsförstöraren. Tant Hulda brukade komma och hälsa på varje söndag, fast Vega som bott i huset före familjen Wern hade flyttat för

Läs mer

Kapitel 1 Ljudet. -Nej, hur lät det? undrade Kalle -Det lät "wha wha"

Kapitel 1 Ljudet. -Nej, hur lät det? undrade Kalle -Det lät wha wha Författare: Filip Sahlberg 2014 Kapitel 1 Ljudet Alexander och Kalle var i deras hemliga kemirum i källaren. En otrevlig källare med gamla tegelväggar och avloppsvatten rör som läckte. Plötsligt hörde

Läs mer

Kolossalt på Classic Car Week

Kolossalt på Classic Car Week Kolossalt på Classic Car Week Superfinalen i Krantz Challenge gick inför travets översvämmade läktare där ytterligare 1000 åskådare kantade innerplanens avspärrningar. Norrlands populäraste bil korades

Läs mer

Blommor. Salong Heidenstam. Gullvivans

Blommor. Salong Heidenstam. Gullvivans Igår, söndagen den 20 december, bjöd Uppsala Ponnyklubb på Julshow för tjugotredje året i rad. Ungdomssektionen med Carolina och Lisa i spetsen hade satt ihop årets fartfyllda och roliga program. Dagens

Läs mer

Gisledagarna 2009. 29-31 maj

Gisledagarna 2009. 29-31 maj 29-31 maj Caroline af Ugglas Jessica Andersson Johan Becker från star pilots Mats Ronander Micke Rickfors Simon Norrsveden Zillah & Totte Molly Sandén - Full fart i Gislaved - Alla är hemma Snart är det

Läs mer

Tema 3 När kroppen är med och lägger sig i. Vi uppfinner sätt att föra ett budskap vidare utan att prata och sms:a.

Tema 3 När kroppen är med och lägger sig i. Vi uppfinner sätt att föra ett budskap vidare utan att prata och sms:a. Tema 3 När kroppen är med och lägger sig i Vi uppfinner sätt att föra ett budskap vidare utan att prata och sms:a. När vi vill berätta för andra vad vi tänker och känner kan vi göra det på olika sätt.

Läs mer

Endags träningstävling i Basic!

Endags träningstävling i Basic! Endags träningstävling i Basic! Tips och råd för arrangörer av Patrick Roos 1 Syfte med endags träningstävling i Basic Att tävla eller arrangera tävling är ett stort steg för många R/C-flygare och klubbar.

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 5 Fredag 17 februari 2012. Isbanan är öppen. En del gick med hunden, andra åkte spark, pulka eller skridskor.

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 5 Fredag 17 februari 2012. Isbanan är öppen. En del gick med hunden, andra åkte spark, pulka eller skridskor. LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 5 Fredag 17 februari 2012 NORRBOTTEN Isbanan är öppen I helgen var många ute på isbanan runt Luleå. -Det är jättefint. Vi har väntat på att få gå den här svängen, säger Åsa Karlström

Läs mer

Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti

Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti Huvudpartner Racehelgpartner Race rapport # 6 Porsche Sports Cup Scandinavia Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti Inledning Lördagen på Mantorp delades

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall!

Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall! Smack, sade det överfull stege i Hudiksvall! Hur lång tid tar det att skriva in 32 tävlande? Svar: 32 minuter. Hot om regn och en störtskur a la högtryckstvätt dånade ner en timme innan tävling men det

Läs mer

Fotoalbum. Englandsresa 15--19 Mars 2007. All England Veteran Championship

Fotoalbum. Englandsresa 15--19 Mars 2007. All England Veteran Championship Fotoalbum Englandsresa 15--19 All England Veteran Championship Resan startade på Säve pytte-flygplats. Där intogs Staropramen & Ahlgrens bilar (som synes) Gunnel & Jeanette Gunnel Deltagare från Sverige

Läs mer

VW Typ Jocke Bergström från Barnafjäl kryddade tillställningen med en dusty Folkis.

VW Typ Jocke Bergström från Barnafjäl kryddade tillställningen med en dusty Folkis. Den perfekta helgen. Norrlands Custom Summer Meet 8-9 juli i Örnsköldsvik blev en historia med ingredienser som 23-gradig värme klockan nio på kvällen, cruising fredag och lördag, swap meet, rock n roll

Läs mer

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling MÅNADENS ROCKAR FETT!!!!!!!!!!!!!!! Alla slår pers hela tiden!!!!!!!! Alexander representerar

Läs mer

Resultat,klubbmatcher Höst 2014

Resultat,klubbmatcher Höst 2014 Resultat,klubbmatcher Höst 2014 HÖSTSÄSONGEN RESULTAT FRÅN UMEÅMATCHEN HEMMA FREDAGEN DEN 3/10 2014 Vi såg fram emot att träffa Umeåborna, och det är alltid trevliga, så trevliga att de lät oss vinna med

Läs mer

aktiviteter på MFK 19-23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MFK 19-23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MFK 19-23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist SAL 3 Frågesport (Istvan) 14.40 Fotboll för Nybörjare 3:or 15.30 Fotboll 3:or 16.20 Handboll 3-4 Pingisturnering (Olof)

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp 214 Voice Camp Utvärdering 214 deltagare Voice Camp 55 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 2 Ja Nej Varför eller varför inte? För att jag har fått uppleva min dröm Lägret har varit roligt,

Läs mer

Första kapitlet. I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök.

Första kapitlet. I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök. Första kapitlet I vilket hotellet ges ett nytt konstigt namn och en korvgubbe kommer på besök. Ingo hade inget att göra. Roger var igång med att dammsuga hotellet, och hade försökt få Ingo att hjälpa till.

Läs mer

Erik på fest Lärarmaterial

Erik på fest Lärarmaterial sidan 1 Författare: Torsten Bengtsson Vad handlar boken om? Erik ska på fest hos Lea. Erik längtar för han är lite kär i henne. Erik ger en vampyrmask till Lea i present. De äter tårta, glass och godis.

Läs mer

Ryttarbrev. Hej alla tävlingssugna ryttare! Här kommer ryttarbrevet från Gydas ungdomssektion inför Gyda Vinter.

Ryttarbrev. Hej alla tävlingssugna ryttare! Här kommer ryttarbrevet från Gydas ungdomssektion inför Gyda Vinter. Ryttarbrev Hej alla tävlingssugna ryttare! Här kommer ryttarbrevet från Gydas ungdomssektion inför Gyda Vinter. Parkering. Parkeringen sker på stora grusparkeringen om inga andra överenskommelser finns.

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

a SKAPAR INTRESSE a a

a SKAPAR INTRESSE a a ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

Lektion Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1

Lektion Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1 Lektion 5-2016 Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1 Dagens dikt Idag är det onsdag. Vi studerar svenska. Igår var det tisdag och det regnade inte. Då studerade vi också svenska. men

Läs mer

Funktionärer. Tala om i sekretariatet att du har kommit på morgonen så vi vet att vi inte saknar någon funktionär.

Funktionärer. Tala om i sekretariatet att du har kommit på morgonen så vi vet att vi inte saknar någon funktionär. Funktionärer Vi är tacksamma att så många vill ställa upp och hjälpa till under årets dressyrmeeting ni gör en stor insats för klubben! Vi får alltid beröm för våra trevliga och hjälpsamma funktionärer

Läs mer

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Att våga tala - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Vad jag tänkte prata om... Vem är jag? Vad gör jag här? min bakgrund som talare Går det att lära sig att våga nåt?

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

Kottarna har överlevt i 25 år

Kottarna har överlevt i 25 år Kottarna har överlevt i 25 år Luleå När andra revyer har det tungt fortsätter Kottarna i Bjurå att dra fulla salonger. I år firar revygruppen 25 år och de gör det med en blandning av gammalt och nytt.

Läs mer

Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling.

Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling. RYTTARBREV FRAMTIIDS TÖLTTÄVLIING 11 MAJ 20110 Framtid har det stora nöjet att hälsa er alla hjärtligt välkomna till vår numera traditionella Tölttävling. För att alla som ska tävla ska kunna komma redan

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 32 Fredag 29 oktober 2010

LÄTTLÄSTA NYHETER NORRBOTTEN. Nr 32 Fredag 29 oktober 2010 LÄTTLÄSTA NYHETER Nr 32 Fredag 29 oktober 2010 NORRBOTTEN Poliser grep utpressare Många maskerade poliser stoppade en bil i centrala Piteå i lördags. Poliserna hade vapen i händerna när dom drog ut två

Läs mer

Har farten men inte turen

Har farten men inte turen Har farten men inte turen Nu har vi varit i granlandet i väster och tävlat, denna gång var det i Padborg Park i mellersta Jylland. Det var en riktigt rolig bana med mycket dolda krön och branta upp och

Läs mer

Hej VIP medlem! Kings of Tennis. Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015.

Hej VIP medlem! Kings of Tennis. Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015. Hej VIP medlem! Det är sent fredag kväll, fredagen den 20 mars 2015. Kings of Tennis Veteranturneringen Kings of Tennis är över. Årets turnering avslutades med att Pete Sampras i finalen besegrade Thomas

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

På bilden ser vi Ruts coola mops-skål som hon gjort i keramik på Skapande. Cool! 3 7 februari MARIA KLUBBNYTT

På bilden ser vi Ruts coola mops-skål som hon gjort i keramik på Skapande. Cool! 3 7 februari MARIA KLUBBNYTT På bilden ser vi Ruts coola mops-skål som hon gjort i keramik på Skapande. Cool! 3 7 februari MARIA KLUBBNYTT aktiviteter på MFK 3 7 februari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter SAL 3

Läs mer

Pojke + vän = pojkvän

Pojke + vän = pojkvän Pojke + vän = pojkvän Min supercoola kusin Ella är två år äldre än jag. Det är svårt att tro att det bara är ett par år mellan oss. Hon är så himla mycket smartare och vuxnare än jag. Man skulle kunna

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Nell 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Nell 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Jag vaknade på morgonen. Fåglarna kvittrade och solen lyste. Jag gick ut ur den trasiga fula dörren. Idag var det en vacker dag på gården. Jag satte mig på gräset vid min syster.

Läs mer

Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011

Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011 Regionmästerskap Stockholm utomhus 2011 Huddinge TK har för tredje året i rad arrangerat Regionmästerskap Stockholm utomhus (RM Stockholm ute 2011). Den minnesgode kommer väl ihåg att tävlingsledaren Claes

Läs mer

Road Rockets träff i Nykarleby Finland.

Road Rockets träff i Nykarleby Finland. Överrubrik: 2013 års yankee-helg i Nykarleby startar fredagen 14 juni. Road Rockets träff i Nykarleby Finland. Bilsport Classic tog färjan från Umeå till Vasa och mötte norrlänningar. De resliga, svensktalande

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

Konstdokumentärfilm: Festen Producerad av Magdalena Dziurlikowska och Niklas Rydén Tid: 29.36

Konstdokumentärfilm: Festen Producerad av Magdalena Dziurlikowska och Niklas Rydén Tid: 29.36 FESTEN - en film om festkultur då och nu Konstdokumentärfilm: Festen Producerad av Magdalena Dziurlikowska och Niklas Rydén Tid: 29.36 Sen stängde dom och vi gick hem, vår fredagsdröm var slut. Jag spydde

Läs mer

Den kidnappade hunden

Den kidnappade hunden Den kidnappade hunden Lisa, Milly och Kajsa gick ner på stan med Lisas hund Blixten. Blixten var det finaste och bästa Lisa ägde och visste om. När de var på stan gick de in i en klädaffär för att kolla

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i

Den 6:e december blev vi inbjudna att vara med i en träningsturnering i Träningsdosen i denna månad har varit blandad mellan futsal och fotboll. Futsal för att hålla oss igång med snabbhet och teknik inför kommande futsalmatcher och fotboll i form av fortsatta uttagningar

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

#talasomted. Om konsten att tala - #talasomted

#talasomted. Om konsten att tala - #talasomted #talasomted Om konsten att tala - #talasomted DEL 1 #talasomted Att välja ämne Nu ska du börja sätta ihop ditt tal/föreläsning. Innan man kan skriva ihop ett bra tal måste en sak vara klar; Vad ska du

Läs mer

Bra genomförd tävling

Bra genomförd tävling I lördags arrangerade DCSW:s Dansföreing och DansCenter Sofia Westlund sin första regionstävling i Åmål. Drygt 350 dansare från Åmål, Tidaholm, Lidköping, Göteborg, Kalmar och Helsingborg deltog i disciplinerna

Läs mer

BRÖLLOP. prislista 2015

BRÖLLOP. prislista 2015 BRÖLLOP prislista 2015 BRÖLLOP Bröllop är något väldigt, väldigt speciellt. Även om jag fotograferat massor av bröllop, så blir jag varje gång tagen av hur tydligt man ser personligheter i alla val som

Läs mer

Underrubrik: Duracelldan började med en låda skrot. Bagarens Buick 57

Underrubrik: Duracelldan började med en låda skrot. Bagarens Buick 57 Underrubrik: Duracelldan började med en låda skrot. Bagarens Buick 57 Bilmärket är det äldsta i USA. David Dunbar Buick startade serietillverkningen 1903. 106 år senare började Dan Holmgren, Trundön bygga

Läs mer

(Ordföranden) - Robin.

(Ordföranden) - Robin. Remissdebatt (Ordförande, Ylva Hazell): - Då börjar vi remissdebatten 2011 med att alla i styrelsen säger sitt namn och vad de har suttit på för post. - Linnéa Andersson, jag har varit sekreterare. - Salomon

Läs mer

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Informationsblad och inbjudan till Körmöte i Vartofta den 20/10 2012 Efter bollracet. Här med inbjuds alla kuskar och groomar till en höst träff där vi tackar för året som

Läs mer

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då?

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då? MATTE PÅ ZOO HEJSAN! Jag heter Mattias och jag är 8 år. Jag kallas Matte, det har jag gjort sedan jag var väldigt liten. Jag har tre syskon. Elin, Matilda och Rut. Elin är två år mindre än mig. Matilda

Läs mer

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed Hemliga Clowndocka Yara Alsayed - Olivia vakna! Du kommer för sent till skolan, ropade mamma. - Ja jag kommer. Olivia tog på sig sina kläder och åt frukosten snabbt. När hon var klar med allt och står

Läs mer

22 26 september MARIA KLUBBNYTT. Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden

22 26 september MARIA KLUBBNYTT. Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden 22 26 september MARIA KLUBBNYTT Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden aktiviteter på MFK 22 26 september LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter SAL 3 SAL 2 Musiken 15.00

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Föreningsträdet. Handledning Aktiva 7 år

Föreningsträdet. Handledning Aktiva 7 år Föreningsträdet Handledning Aktiva 7 år Alma och Burre plockar svamp Tennisturnering i skogen Effe och Burre spelar pingis Alma och skogsbusarna spelar innebandy I vår busgrupp Att arbeta med Föreningsträdet

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Träffen! Ett filmmanus av! Linda Åkerlund!

!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Träffen! Ett filmmanus av! Linda Åkerlund! Träffen Ett filmmanus av Linda Åkerlund Linda Åkerlund Skapat datum: Kamomillgången 15 25 oktober 2015 61145 Nyköping Version 8 070-5883143 Slutmanus 151102 INT. SEBASTIANS VARDAGSRUM -KVÄLL Sebastian,

Läs mer

Fritidsnytt. Livsfarlig iskana! 2012 Nr 1. avspärrning på Ängbyskolan för att en livsfarlig iskana är bakom den. Mer på sida 1

Fritidsnytt. Livsfarlig iskana! 2012 Nr 1. avspärrning på Ängbyskolan för att en livsfarlig iskana är bakom den. Mer på sida 1 Fritidsnytt 2012 Nr 1 Livsfarlig iskana! avspärrning på Ängbyskolan för att en livsfarlig iskana är bakom den. Mer på sida 1 Livsfarlig iskana! Det är en avspärrning på Ängbyskolan. Det är barn som åker

Läs mer

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET!

ANMÄL DIG TILL SOMMARLÄGRET! Nyhetsbrev april 2015 VÄLKOMNA PÅ KÅRDAG SÖNDAG 26 APRIL 11-14 DAGS FÖR ÅRETS KÅRDAG Söndagen den 26 april är alla scouter, föräldrar och syskon välkomna till scoutstugan vid Ranängen för Djursholms scoutkårs

Läs mer

Vi vill finnas med på festivaler, marknader, torg. och i nattlivet! www.bussmissionen.se

Vi vill finnas med på festivaler, marknader, torg. och i nattlivet! www.bussmissionen.se Vi vill finnas med på festivaler, marknader, torg och i nattlivet! www.bussmissionen.se Bakom Cafébussens arbete finns Bussmissionen, som är en kristen ideell förening som startade 2003, med representanter

Läs mer

Teater-Fest! MARIA KLUBBNYTT. 19-22 december

Teater-Fest! MARIA KLUBBNYTT. 19-22 december MARIA 19-22 december KLUBBNYTT Teater-Fest! Välkomna på teateruppspel både måndag och tisdag kl.16.00 i Aulan. På måndag spelas föreställningen PLÅSTER, och på tisdag SVART ÄPPLE. aktiviteter PÅ MFK 19

Läs mer

- Vad önskar du dig då? Säger mamma och smeker handen mot min kind. - Ehhmm..

- Vad önskar du dig då? Säger mamma och smeker handen mot min kind. - Ehhmm.. Lucia - Vad önskar du dig då? Säger mamma och smeker handen mot min kind. - Ehhmm.. Jag funderar, jag har liksom inte riktigt kommit på vad jag vill ha jag menar, det finns ju så mycket saker nu för tiden.

Läs mer

Veteran SM GLTK inne 2012 rapport 7

Veteran SM GLTK inne 2012 rapport 7 Veteran SM GLTK inne 2012 rapport 7 När detta skrivs är det tisdag kväll. När det var dags för tisdagens spel såg det ut så här utanför GLTK. Uppklarnande på väg mot solsken! Trevligt! Och trevligt med

Läs mer

Jag har aldrig haft nån plan B

Jag har aldrig haft nån plan B Jag har aldrig haft nån plan B En intervju med Nicke Andersson Som (grundande) medlem av flera välkända band spelar låtskrivaren, sångaren, gitarristen och trummisen Nicke Andersson sedan flera decennier

Läs mer

Välkomna på infomöte. tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars tis 6 och tor 15 febr Carla Berns

Välkomna på infomöte. tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars tis 6 och tor 15 febr Carla Berns Välkomna på infomöte tävlingsresa till Dortmund 9-12 mars 2018 tis 6 och tor 15 febr Carla Berns Vem är jag och vilka andra ledare kommer att följa med (kan bli ännu fler beroende på antal anmälda barn)

Läs mer

Säg STOPP! Ett samarbete mellan Kulturskolan, föreningen DuD och barn och ungdomsprojektet i Katrineholms kommun

Säg STOPP! Ett samarbete mellan Kulturskolan, föreningen DuD och barn och ungdomsprojektet i Katrineholms kommun Säg STOPP! Ett samarbete mellan Kulturskolan, föreningen DuD och barn och ungdomsprojektet i Katrineholms kommun Säg STOPP en temateater kring mobbning Bakgrund Kulturskolan och DuD:s teatergrupp har under

Läs mer

INNEHÅLL. Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA. Sid 3. Intervju med Ms Ekholm. Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst?

INNEHÅLL. Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA. Sid 3. Intervju med Ms Ekholm. Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst? Nr 1 INNEHÅLL Sid 1 Presentation av redaktionen. Sid 2. BISA Sid 3. Intervju med Ms Ekholm Sid 4 Månadens bild. Sid 5 Vilken ungdomstidning är bäst? Sid 6-7 Vad tyckte eleverna om teatern Tant Meier? Sid

Läs mer