120 Years W&H W&H makes history

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "120 Years W&H W&H makes history"

Transkript

1 120 Years W&H W&H makes history 1890 Företaget W&H grundas Här startar en framgångshistoria. Ingenjörerna Jean Weber och Hugo Hampel grundar ett företag som tillverkar hand- och vinkelstycken - W&H märket har fötts Universalhandstycke med justerbart huvud Redan år 1895 gav W&H:s universalhandstycke med justerbart huvud tandläkarna flexibilitet och optimal åtkomst till behandlingsområdet Endo Cursor År 1926 utvecklade W&H en Endo Cursor, det första vinkelstycket för filar. Det här instrumentet revolutionerade mekanisk rotkanalsrensning.

2 1933 En idé föds År 1933 fick W&H teknikern Dr Roda en idé om att integrera en ljuskälla i instrumentet. Gamla ritningar och prototyper finns kvar än idag från hans arbete. Tyvärr så var designen lite före sin tid då ljustekniken som krävdes för detta ännu inte var uppfunnen. Men det var en idé som inte skulle falla i glömska Ingen elektricitet? Inga problem! År 1939 utvecklade W&H en fotmanövrerad borrmaskin. När man använde den här maskinen kunde man arbeta helt utan elektricitet. Borren roterade när man tryckte på fotpedalen ungefär som en gammaldags symaskin fungerar. Den här produkten blev väldigt populär speciellt i länder med begränsad tillgång till el. De sista fotmanövrerade borrmaskinerna såldes år 1955 till Polen och till republiken Kongo Portabla borrmaskiner De första bärbara borrmaskinerna kom ut på marknaden år De gjorde det för första gången möjligt att utföra behandlingar flexibelt och oberoende av miljön runt omkring. Det här var en stor fördel för patienterna. Sängliggande patienter kunde nu få behandlingen antingen hemma eller på sjukhuset.

3 1960 Den första W&H serien med turbiner lanseras Turbiner har varit en del av W&H:s produktsortiment sedan Med sin Turbo 60 erövrade W&H marknaden. W&H:s turbiner utmärkte sig tack vare sin snabba inbyggda värmefunktion för vatten och luft. Den här funktionen gav fördelen att varken tandläkaren eller patienten inte längre behövde vänta tills att vatten och luft hade värmts upp. Det här var särskilt fördelaktigt för patienterna då hittills kallvatten hade använts på behandlingsområdet vilket kunde kännas obehagligt Turbinmodul Redan 1960 tillverkade W&H mobila moduler som snabbt blev väldigt populära. Turbinmodulen gav användaren möjligheten att arbeta oberoende av en fast installation och var som ett rullbord som helt flexibelt kunde flyttas runt i rummet. Turbinmodulen hade en inbyggd vattentank, kokare och kompressor och den enda som behövdes var att koppla in el i den Allt till hands Den typiska W&H multigrepprofilen introducerades på marknaden med 76- serien. Den nya grepprofilen ökade säkerheten betydligt både för tandläkaren och patienten. Instrument bestod av en innovativ aluminiumlegering som då var den senaste trenden inom rymdforskning. Designen på dessa hand- och vinkelstycken var helt unik..

4 1978 Roto Quick Den första Roto Quick kopplingen kom ut på marknaden Denna unika koppling gjorde det möjligt att för första gången rotera instrumentet 360 och att snabbt och enkelt kunna byta instrument. Roto Quicken skulle första gången visas på en utställning i Lungano och på utställningens första dag var Roto Quicken plötsligt försvunnen. Först trodde W&H personalen att någon kollega försökte skoja med dem men så var tyvärr inte fallet Tryckknappschuck 1979 kom världens första tryckknappschuck för turbiner. Det här var en betydelsefull uppfinning som gjorde att arbetet med instrumenten blev betydligt enklare. Nu kunde man äntligen byta borr med ett enkelt knapptryck på baksidan av instrumentets huvud. Förut hade man använt ett speciellt verktyg för att byta borr men tack vare en W&H innovation så behövdes inte det längre Med full fart framåt 1982 introducerades det nya Inco high-speed vinkelstycket på marknaden. Det fanns i en 1:4 och en 1:4.5 version och från och med 1993 även i en 1:5 version och de utgjorde verkligen en milstolpe i dental historia.

5 Elco 2 År 1982 revolutionerade Elco 2 det dagliga arbetet för dentaltekniker. Den första borstfria motorn säkerställde mycket längre hållbarhet än tidigare. Med en maxhastighet på rpm blev det betydligt enklare att hantera olika material. Avsikten var att skapa en maskin för alla material och resultatet blev en riktig innovation på den tiden Kraftfull teknologi för kirurgi 1983 utvecklade W&H Elcomed, den mest kraftfulla och snabba maskinen för mindre operationer. Motorn når en arbetshastighet på upp till rpm. Med den här maskinen etablerade sig W&H starkt inom oral kirurgi. Idag är det omöjligt att tänka sig oral kirurgi utan W&H produkter Excalibur År 1989 presenterade W&H Excalibur, ett unikt Endovinkelstycke. Den stora fördelen med det här instrumentet var att dess rörelseschema ändrades medan rotkanalspreparationen utfördes. Endofilen rörde sig inte i ett fast rörelsemönster och gjorde det då möjligt för filen att bättre kunde följa den naturliga formen på en rotkanal än andra instrument och ge perfekta resultat vid rensning av en rotkanal.

6 1992 Assistina W&H har varit framgångsrik med sin Assistina smörj- och rengöringsmaskin ända sedan På den tiden var det verkligen ett unikt koncept. När andra tillverkare endast hade pistoler och spray för smörjning lanserade W&H Assistinan och revolutionerade marknaden LE Toplight Lanseringen av 898 LE Toplight turbin år 1995 var verkligen en höjdpunkt i W&H:s historia. Den här turbinen var den mest tystgående och samtidigt mest kraftfulla på marknaden på den tiden 1999 LISA LISA autoklaven som tillverkas av W&H Sterilization i Italien etablerades år 1999 och fick en stark plats på marknaden bland utbudet av högkvalitets klass B bordsautoklaver. LISA autoklaven är specialdesignad för att kunna köra klass B cykler och kan därför sterilisera alla typer av instruments och gods. Lisa autoklaven är en vakuumautoklav vilket gör att den även kan sterilisera instrument på insidan.

7 2001 Implantmed År 2001 kom Implantmed; en implantatmotor för absolut precision inom dental. Nu kunde W&H äntligen få in en fot på marknaden för of implantat. Implantmed har nu blivit den mest framgångsrika maskinen inom implantat i hela världen. Implantmed erbjuder en helhetslösning och den är extremt kraftfull men samtidigt enkel att använda Penta spray År 2007 blev W&H det första företaget i världen att utveckla och lansera turbiner med en 5- punkts spray. Penta-sprayen kyler och rengör behandlingsområdet perfekt Synea WA-99LT År 2007 kom W&H även med en till betydelsefull nyhet: vinkelstycket WA 99-LT från Synea serien med ett smalt huvud för optimal sikt samt med multi-spray. WA 99-LT var även det första vinkelstycket med Penta spray.

8 2007 LED vår senaste innovation År 2007 presenterade W&H en riktig sensation. Den nya Synea generationen inkluderade den första turbinen i världen med steriliserbart LED ljus. Fördelarna med denna teknologi är många, bland annat att du kan arbeta i ett ljus så vitt och starkt att det kan liknas vid dagsljus, optimalt sikt över arbetsområdet och det faktum att instrumenten är helt steriliserbara LED ljus för alla För att göra fördelarna med LED teknologi tillgängliga för alla slags tandläkare introducerade W&H kirurgiska hand- och vinkelstycken med generatorteknologi på IDS år De bestod av ett nytt unikt ljussystem med en inbyggd generator som genererar LED ljus även på motorer utan ljussystem. Tack vare denna nya teknik är nu LED ljus tillgänglig för alla kunder oberoende av vad de har för slags unit eller motor och utan att behöva göra ytterligare investeringar.

9 2007 En perfekt värld Perfecta den kraftfulla labmotorn från W&H var från första början en riktig innovation i ordets sanna bemärkelse. Allt-i-ett konceptet betyder att den kan hantera alla slags material. Den har inbyggt kylning, bra luftsystem, utblåsfunktion på handstycket, automatiska inställningar för enkel hantering och många andra funktioner som gör maskinen oumbärlig för dentaltekniker. Som tillägg till standard labmotorn finns ett extra high-speed handstycke med en hastighet på rpm och kan hantera till och med zirconium oxid. Styrenheten kan placeras på valfritt ställe och är extra lätthanterlig LEDs be independent År 2009 stärkte W&H ytterligare sin ledande roll inom LED ljus teknologi. Lanseringen av nya Alegra generationen som erbjöd vinkelstycken med oberoende LED ljus skedde då. Tack vare ny generatorteknologi kunde varje behandlingsrum förses med perfekt LED ljus. Med Alegra är självförsörjande LED ljus tillgängligt inte bara för kirurgi utan även inom områden som restoration & protetik och profylax.

Mässerbjudanden 2008! LED teknik

Mässerbjudanden 2008! LED teknik Mässerbjudanden 2008! LED teknik Ny turbin med LED ljus. Mycket litet huvud med hög avverkning. Används med standardborr. Ansluts på W&H RQ 24. Mässpris: 7.500,- (ord pris 8.250) Dessutom: köp 3st turbiner

Läs mer

Kampanjpris: 7.290,- Kampanjpris: 6.190,- Kampanjpris: 8.840,-

Kampanjpris: 7.290,- Kampanjpris: 6.190,- Kampanjpris: 8.840,- VÅRERBJUDANDE 2010! WE-56 LED Blått 1:1, lågvarv med det suveräna LED ljuset. Oberoende strömförsörjning vilket ger bästa ljus oavsett motor. Kampanjpris: 6.190,- (ord pris 7.110,-) WE-99 LED Orange 1:4,5,

Läs mer

KaVo lanserar en världsnyhet - det lättaste, tystaste och mest ergonomiska vinkelstycke som någonsin tillverkats

KaVo lanserar en världsnyhet - det lättaste, tystaste och mest ergonomiska vinkelstycke som någonsin tillverkats KaVo lanserar en världsnyhet - det lättaste, tystaste och mest ergonomiska vinkelstycke som någonsin tillverkats COMFORTdrive 200 XD kombinerar kraften och farten i ett uppväxlat rött, med egenskaperna

Läs mer

ENFILSSYSTEM FÖR MODERN ENDODONTI SMART VINKELSTYCKE MED RECIPROKERANDE RÖRELSE

ENFILSSYSTEM FÖR MODERN ENDODONTI SMART VINKELSTYCKE MED RECIPROKERANDE RÖRELSE ENFILSSYSTEM FÖR MODERN ENDODONTI SMART VINKELSTYCKE MED RECIPROKERANDE RÖRELSE WITH A PLUS FEM SKÄL ATT VÄLJA S1-SYSTEMET Ny teknik har förenklat endodontin. Och nu gör vi rotbehandlingen ännu enklare

Läs mer

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande Vi firar 140 år av Magiskt skapande Det var en gång Känner du till vår historia? Historien om vårt varumärke och våra världskända symaskiner. Följ med oss på en resa genom historien och de innovationer

Läs mer

KaVo MASTERmatic serien. Den nya KaVo MASTERmatic serien. DET bästa DU KAN HA

KaVo MASTERmatic serien. Den nya KaVo MASTERmatic serien. DET bästa DU KAN HA serien Den nya serien. DET bästa DU KAN HA serien serien. Det bästa du kan ha. Bästa resultat. Hög kvalitet. Uppnå en perfekt åtkomst och maximal precision i alla tänkbara behandlingssituationer. Med den

Läs mer

MASTERtorque LUX M9000 LS För Sirona click and go-koppling. maxlängd 19 mm. 3-hålsspray för kylning. Ytskikt Plasmatec för bästa grepp.

MASTERtorque LUX M9000 LS För Sirona click and go-koppling. maxlängd 19 mm. 3-hålsspray för kylning. Ytskikt Plasmatec för bästa grepp. Turbinvinkelstycken ROTERANDE INSTRUMENT Ljud orsakar stress och påverkar hälsan. Genom att minimera de höga frekvenserna har KaVo satt standarden. Turbinvinkelstycke MASTERtorque M9000 L -Mycket stark,

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you getinge k-serie bänkautoklaver Always with you HigH-sPeeD sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinge K-serie är en serie exceptionellt snabba bänkautoklaver. Faktum är att kapaciteten

Läs mer

MÄSSKAMPANJ. Swedental 2015 NYHET. Besök oss på SWEDENTAL den 12-14 november i Göteborg! Monternummer C03:12.

MÄSSKAMPANJ. Swedental 2015 NYHET. Besök oss på SWEDENTAL den 12-14 november i Göteborg! Monternummer C03:12. vanen LjT_svart.indd 1 2011-11-04 11:53:41 MÄSSKAMPANJ Swedental 2015 Besök oss på SWEDENTAL den 12-14 november i Göteborg! Monternummer C03:12. Köp valfria produkter för 30.000 kr och få en ipad mini

Läs mer

ELNA LOTUS PÅ MoMA. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna och en världssuccé: över en miljon maskiner såldes.

ELNA LOTUS PÅ MoMA. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna och en världssuccé: över en miljon maskiner såldes. ELNA LOTUS PÅ MoMA En kompakt symaskin med en unik design: den ursprunliga Elna Lotus från 1968 finns utställd på The Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna

Läs mer

2008 wh.com PEOPLE HAVE PRIORITY >>Ambitionen för W&H är människan i fokus. Detta återspeglas genom hela processen från produktutveckling till färdig produkt. W&H - kvalitet av och för människan

Läs mer

THE LOTUS SPIRIT Kompakt, enkel, angenäm

THE LOTUS SPIRIT Kompakt, enkel, angenäm ELNA LOTUS PÅ MoMA En kompakt symaskin med en unik design: den ursprunliga Elna Lotus från 1968 fi nns utställd på The Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom

Läs mer

Big Apical Files. Tillverkare. Förpackningsenhet (0) Får inte återanvändas. Lotnummer. Läs bruksanvisningen

Big Apical Files. Tillverkare. Förpackningsenhet (0) Får inte återanvändas. Lotnummer. Läs bruksanvisningen Big Apical Files Tillverkare 100 Förpackningsenhet www.sendoline.com +46 (0)8 445 88 30 NON STERILE Osteril Får inte återanvändas Lotnummer Läs bruksanvisningen Sendoline AB Box 7037, Tillverkarvägen 6-187

Läs mer

Big Apical Files STERILE Tillverkare

Big Apical Files STERILE Tillverkare Big Apical Files STERILE Tillverkare 100 Förpackningsenhet www.sendoline.com +46 (0)8 445 88 30 Utgångsdatum Använd inte om förpackningen är skadad Lotnummer Får inte återanvändas Artikelnummer Läs bruksanvisningen

Läs mer

Kubik : 608cc Transmission : automatisk cvt h/l/r/p Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram

Kubik : 608cc Transmission : automatisk cvt h/l/r/p Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram ACCESS 17 1 GETAC 2 ATV 650 LTD TERRÄNG Kubik : 608cc Torrvikt : 344 kg Utrustning : servostyrning alu-fälgar vinsch fram Registreringsform : terräng Pris : 74 900 kr Modellen är extrautrustad ATV 6.46

Läs mer

MÄSSERBJUDANDE 2010. Inspiration & innovation

MÄSSERBJUDANDE 2010. Inspiration & innovation MÄSSERBJUDANDE 2010 Inspiration & innovation TA-97CLED W&H FIRAR 120 ÅR PEOPLE HAVE PRIORITY! Hjälp oss att hjälpa. Under perioden april 2010 tom mars 2011 kommer vi att skänka en del av vår försäljningsintäkt

Läs mer

MÄSSKAMPANJ W&H 2011

MÄSSKAMPANJ W&H 2011 MÄSSKAMPANJ W&H 2011 OBS! MISSA INTE ÅRETS MÄSSERBJUDANDE! Ta med musiken överallt. Behandlingsrummet, personalrummet och väntrummet är några av alla ställen man kan poppa på. cubodock kan användas med

Läs mer

PM Double Mag. Elektriskt permanentmagnetiskt uppspänningssystem. Eclipse Magnetics Modulärt uppspänningssystem

PM Double Mag. Elektriskt permanentmagnetiskt uppspänningssystem. Eclipse Magnetics Modulärt uppspänningssystem Eclipse Magnetics Modulärt uppspänningssystem PM Double Mag Elektriskt permanentmagnetiskt uppspänningssystem 08-514 307 60 info@bonthron-ewing.se www.bonthron-ewing.se Det ultimata uppspänningssystemet

Läs mer

Byt in din gamla unit* när du köper en ny

Byt in din gamla unit* när du köper en ny GÄLLER 1 SEPTEMBER-15 OKTOBER 2017 Byt in din gamla unit* när du köper en ny Skicka in svarskortet så kontaktar vi dig! * Vi värderar din gamla unit oavsett fabrikat. Gäller endast t o m 15/10-17. Profylax

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

S5 Rotary Files. only. Tillverkare. Förpackningsenhet. Lotnummer. Endast för yrkesmässig användning (0)

S5 Rotary Files. only. Tillverkare. Förpackningsenhet. Lotnummer. Endast för yrkesmässig användning (0) S5 Rotary Files AR Tillverkare 100 Förpackningsenhet www.sendoline.com +46 (0)8 445 88 30 Lotnummer only Endast för yrkesmässig användning Artikelnummer Läs bruksanvisningen Sendoline AB Box 7037, Tillverkarvägen

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

Instruktions manual FWT Akterspegel Monterad Motor

Instruktions manual FWT Akterspegel Monterad Motor Instruktions manual FWT Akterspegel Monterad Motor Watersnake elektriska motorer Gratulerar och välkommen till en värld av tysta motorer. Du kommer inte att ångra ditt köp av en lättviktsmotor från Jarvis

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

MÄSSKAMPANJ Besök oss. på Swedental den november i Göteborg. Monternr: B04:12. MAKE ME SMILE.

MÄSSKAMPANJ Besök oss. på Swedental den november i Göteborg. Monternr: B04:12. MAKE ME SMILE. MÄSSKAMPANJ 2018 Besök oss på Swedental den 14-16 november i Göteborg. Monternr: B04:12. MAKE ME SMILE. VISION PREMIUMSERIEN FULL KRAFT MED POWERBLADE 26 W > Ring LED+ som är 5 x LED för det starkaste

Läs mer

Smart Belysning. Hur vi påverkas och hur vi kan använda det

Smart Belysning. Hur vi påverkas och hur vi kan använda det Smart Belysning Hur vi påverkas och hur vi kan använda det Status i Moderna Byggnader Mindre än 50% 9.8k 70% 20-50% Av den uthyrda ytan används Medelkostnaden för varje skrivbord I Stockholm För 70% av

Läs mer

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem Automatisering av invändiga solskydd Skapar rörelse och komfort i ditt hem Funktioner som är enkla att installera och ger komfort året runt. Låt automatiken sköta jobbet! automatik Sunis WireFree RTS Helt

Läs mer

VISION PREMIUMSERIEN TK-94 L TK-98 LM TK-100 L FAVORITEN TK-97 L HK-43 LT 1:1 WK-56 LT 1:1 WK-99 LT 1:5 WK-93 LT 1:4,5 MINI STANDARD KRAFTFULL

VISION PREMIUMSERIEN TK-94 L TK-98 LM TK-100 L FAVORITEN TK-97 L HK-43 LT 1:1 WK-56 LT 1:1 WK-99 LT 1:5 WK-93 LT 1:4,5 MINI STANDARD KRAFTFULL VÅRKAMPANJ 2019 VISION PREMIUMSERIEN SYNEA VISION VINKELSTYCKEN > Optimal kylning med 5-punktsspray > High-end serie av hög och pålitlig kvalitet > Keramiska kullager för bästa komfort och livslängd >

Läs mer

1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator

1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator BERNINA 770 QE 790 1 ny tygkollektion 4 meter fint sidentyg 1 övermatningsfunktion för matning av tunna tyger 1 övermatningsfunktion för kviltning 1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator 1 B 790 med sömdesigner

Läs mer

DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL

DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL . DYSKANALEN ROL ROL-S JUSTERINGS- OCH DÄMPNINGSDEL www.climecon.fi Den snygga, tystgående dyskanalen ROL är konstruerad för rum där stora luftvolymer behöver fördelas jämnt och dragfritt. ROL-S justerings-

Läs mer

EVO miniature -Mycket stark, mycket tyst- EVO miniature K EVO 4L

EVO miniature -Mycket stark, mycket tyst- EVO miniature K EVO 4L Art nr EVO miniature -Mycket stark, mycket tyst- Turbin med optisk fiber LED belysning i rostfritt stål och kromat handtag på enbart 65 g. Top speed på 400000 rpm med 3-hålsspray. 76000611 Endast 57 db(a),

Läs mer

VASSA MÄSSERBJUDANDEN!

VASSA MÄSSERBJUDANDEN! ÅRETS HETASTE PRISER! VASSA MÄSSERBJUDANDEN! 2012 KERAMISKA KNIVAR FRÅN KYOCERA Keramik är efter diamant det vassaste skärmaterial som finns. Japanska Kyocera tillverkar bromsbelägg till Ferraribilar,

Läs mer

Vårkampanj 2016. Apple TV 64 GB. på köpet vid köp av valfria produkter för 27.000 kr. Perfekt för väntrummet. Värde 2.295 kr

Vårkampanj 2016. Apple TV 64 GB. på köpet vid köp av valfria produkter för 27.000 kr. Perfekt för väntrummet. Värde 2.295 kr Vårkampanj 2016 27.000 kr. Perfekt för väntrummet. Värde 2.295 kr VISION - PREMIUMSERIEN TK-97 L 5xLED 9.900,- Ord. pris 11.740,- > Ring LED - borra skuggfritt med KORT OM VISION: > Optimal kylning med

Läs mer

Vaxholms Dentalklinik AB

Vaxholms Dentalklinik AB Vaxholms Dentalklinik AB Tandvårdsklinik till Salu 2012-08-16 Vaxholmsklinik, Vaxholms Dentalklinik AB på Hamngatan 6 är till försäljning. 1. Beskrivning av objektet Avsikten med beskrivningen är att ge

Läs mer

Getinge K-serie Bordsautoklaver

Getinge K-serie Bordsautoklaver Getinge K-serie Bordsautoklaver High-speed Sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinges autoklaver i K-serien är exceptionellt snabba bordsmodeller med hög kapacitet. I själva verket gör

Läs mer

PRODUKTER I VÄRLDS- KLASS

PRODUKTER I VÄRLDS- KLASS PRODUKTKATALOG W&H NORDIC & SENDOLINE 2 0 1 5 PRODUKTER I VÄRLDS- KLASS vanen LjT_svart.indd 1 2011-11-04 11:53:41 Bäste kund, Nu håller du äntligen vår nya katalog i dina händer. Här har vi samlat allt

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE Nu kan alla ladda batteriet själv är den enklaste vägen till ett fulladdat batteri. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten

Läs mer

MÄSSERBJUDANDEN NYHET BESÖK OSS PÅ SWEDENTAL DEN NOVEMBER I STOCKHOLM MONTERNUMMER A09:30 RENGÖR BÅDE SUPRA- OCH SUBGINGIVALT

MÄSSERBJUDANDEN NYHET BESÖK OSS PÅ SWEDENTAL DEN NOVEMBER I STOCKHOLM MONTERNUMMER A09:30 RENGÖR BÅDE SUPRA- OCH SUBGINGIVALT MÄSSERBJUDANDEN 2016 BESÖK OSS PÅ SWEDENTAL DEN 16-18 NOVEMBER I STOCKHOLM MONTERNUMMER A09:30 NYHET RENGÖR BÅDE SUPRA- OCH SUBGINGIVALT VISION PREMIUMSERIEN TK-97 L TK-98 L FULL KRAFT MED POWERBLADE 26

Läs mer

Betyg MVG. Inredning för utbildning

Betyg MVG. Inredning för utbildning Betyg MVG Inredning för utbildning VÄLJ MELLAN TVÅ INREDNINGSSYSTEM För att möta nya krav på estetik och valmöjligheter erbjuder iab två omfattande inredningssystem för utbildning iab EDU och ST. Med utgångspunkt

Läs mer

flexible performance *

flexible performance * 0459 MAILLEFER INSTRUMENTS HOLDING S.à.r.l. CHEMIN DU VERGER 3 CH-1338 BALLAIGUES SWITZERLAND www.dentsplymaillefer.com Tekniska förändringar av produkterna föraviseras inte. Fotografering av våra instrument

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

DÅTID NUTID FRAMTID TEKNIK

DÅTID NUTID FRAMTID TEKNIK DÅTID NUTID FRAMTID TEKNIK 8A MAJA JOHAN WILLE JONTE DÅTIDENS TEKNIK HUR VAR DET FÖRR? INDUSTRIELLA REVOLUTIONEN INDUSTRIELLA REVOLUTIONEN ÄR EN STOR DEL AV DÅTIDENS TEKNIK EFTERSOM ATT DET VAR TEKNIKENS

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt.

Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Må bra på insidan. Högre komfort med fönsterfilmen som klarar allt. Njut av en perfekt inomhustemperatur året om. Ta tillvara på det naturliga dagsljuset, spara energi och förbättra isoleringen med upp

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem MATRIX F2 Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem Se framåt med smart frankering från Frama: Du kan förvänta dig mycket från den nya generationen Matrix. Mottagaren av dina

Läs mer

Effektiva och energisnåla!

Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare: Effektiva och energisnåla! Honeywell luftkylare är det perfekta alternativet för dig som behöver kyla ner luften men som inte har lust eller möjlighet att göra hål i väggen för att

Läs mer

Nyheter! Z900L Världens starkaste highspeed. Z24L Äntligen ett lågvarv med minihuvud 26 W. Swedental! Monter A18:30

Nyheter! Z900L Världens starkaste highspeed. Z24L Äntligen ett lågvarv med minihuvud 26 W. Swedental! Monter A18:30 Produktkatalog 2014-15 Nyheter! Z900L Världens starkaste highspeed 26 W Z24L Äntligen ett lågvarv med minihuvud Swedental! Monter A18:30 Välkommen till TS Dental! Ytterligare en säsong med spännande nya

Läs mer

LEDljus på dina instrument för endast 690:-

LEDljus på dina instrument för endast 690:- Välkommen till KaVo C05:60, C05:51 och C06:51 LEDljus på dina instrument för endast 690:- KaVo 100 år. Fira med oss! bonusprodukt mässpriser extra garanti Kom till våra montrar, så berättar vi mer. 100

Läs mer

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2 Det bästa har blivit ännu bättre Kräv NYA ALPHA2 KONTINUERLIG INNOVATION. DET LIGGER I VÅRA GENER. Med över 3 miljoner sålda enheter världen över har Grundfos ALPHA2 visat sig vara världens bäst säljande

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Flexibilitet och individuell design gör Er behandlingsenhet till en aktiv medarbetare.

Flexibilitet och individuell design gör Er behandlingsenhet till en aktiv medarbetare. X X Flexibilitet och individuell design gör Er behandlingsenhet till en aktiv medarbetare. Kvalitet bör inte vara ett önskemål. Kvalitet är en självklarhet. 2 3 Full kontrol - med foten. Låt möjligheterna

Läs mer

WORKSHOP: EFFEKTIVITET OCH ENERGIOMVANDLING

WORKSHOP: EFFEKTIVITET OCH ENERGIOMVANDLING WORKSHOP: EFFEKTIVITET OCH ENERGIOMVANDLING Energin i vinden som blåser, vattnet som strömmar, eller i solens strålar, måste omvandlas till en mera användbar form innan vi kan använda den. Tyvärr finns

Läs mer

Vinklad LED-spotlight med hög prestanda

Vinklad LED-spotlight med hög prestanda Lighting Vinklad LED-spotlight med hög prestanda LuxSpace Accent Compact, vinklat utförande Återförsäljare kämpar allt mer med stigande energipriser, samtidigt måste de behålla den ljuskvalitet de är vana

Läs mer

Pressmapp. Fröling Heizkessel- und Behälterbau GmbH Industriestraße 12 A-4710 Grieskirchen. Internet: www.froeling.com e-mail: info@froeling.

Pressmapp. Fröling Heizkessel- und Behälterbau GmbH Industriestraße 12 A-4710 Grieskirchen. Internet: www.froeling.com e-mail: info@froeling. Pressmapp Fröling Heizkessel- und Behälterbau GmbH Industriestraße 12 A-4710 Grieskirchen Internet: www.froeling.com e-mail: info@froeling.com Peter Norrbin Tel. +46 (70) 203 85 50 peter.norrbin@telia.com

Läs mer

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Med en Caddy får svetsaren Ställ in materialtjockleken och börja svetsa. Utmärkta svetsegenskaper. Caddy Mig C160i/C200i är kompakta svetsströmkällor baserade

Läs mer

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR 1 PRODUKTION GREINERs fabrik på ca 16,000 kvadratmeter hittar du i byn Pleidelsheim I södra Tyskland. Datorstödd automation har länge varit en del av

Läs mer

VÅRKAMPANJ 2011. Inspiration & innovation

VÅRKAMPANJ 2011. Inspiration & innovation VÅRKAMPANJ 2011 Inspiration & innovation LED+ FRÅN KLARHET TILL KLARHET! W&H LED+ Andra LED Fabrikat A Fabrikat B VI HAR TAGIT LED TEKNIKEN ETT STEG LÄNGRE. W&H var först i världen med steriliserbar LED

Läs mer

LED-belysning för arbetsplatser med höga krav. Produktöversikt

LED-belysning för arbetsplatser med höga krav. Produktöversikt LED-belysning för arbetsplatser med höga krav Produktöversikt Byt belysning. Få gladare kunder på köpet. Blir du ofta trött och känner av huvudvärk framåt slutet av din arbetsdag? Lösningen kan vara så

Läs mer

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Avslappnande len tack vare mikrofina droppar. Nyhet! PowderRain-strålen från hansgrohe

hansgrohe Raindance Select S med PowderRain Avslappnande len tack vare mikrofina droppar. Nyhet! PowderRain-strålen från hansgrohe hansgrohe Raindance Select S med PowderRain NY Avslappnande len tack vare mikrofina droppar. Nyhet! PowderRain-strålen från hansgrohe 2 hansgrohe Story hansgrohe Story 3 4 hansgrohe Story Avslappnande,

Läs mer

Getinge Quadro Bordsautoklav

Getinge Quadro Bordsautoklav Getinge Quadro Bordsautoklav Steriliserar så mycket mer, på så mycket mindre utrymme Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar som kräver högsta möjliga

Läs mer

Linjeavvattning. ACO DRAIN Multiline för belastningsklasserna A 15 - E 600 enligt EN 1433

Linjeavvattning. ACO DRAIN Multiline för belastningsklasserna A 15 - E 600 enligt EN 1433 ACO DRAIN Multiline för belastningsklasserna A 15 - E 600 enligt EN 1433 9 Med ACO DRAIN Multiline sätter vi ny standard för konsulter, utförande och funktionalitet inom linjeavvattning. ACO DRAIN Multiline

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

MÄSSKAMPANJ 2017 EMS VINKELSTYCKEN KIRURGI HYGIEN SENDOLINE MAKE ME SMILE. Besök oss på Swedental den november i Stockholm. Monternr: A09:30.

MÄSSKAMPANJ 2017 EMS VINKELSTYCKEN KIRURGI HYGIEN SENDOLINE MAKE ME SMILE. Besök oss på Swedental den november i Stockholm. Monternr: A09:30. MÄSSKAMPANJ 2017 Besök oss på Swedental den 15-17 november i Stockholm. Monternr: A09:30. EMS VINKELSTYCKEN KIRURGI HYGIEN SENDOLINE Exklusiva franska Laguiole kvalitetsknivar på köpet vid köp av valfria

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Bra belysning för bättre vård

Bra belysning för bättre vård Bra belysning för bättre vård Ta hand om dina ögon Under en arbetsdag måste ditt öga växla tusentals gånger mellan det starka operationsljuset vid patientens mun och belysningen i den omgivande miljön.

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera Producera Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande...

Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... Bosch CCS 800 Ultro diskussionssystem Nyskapande... 2 CCS 800 Ultro diskussionssystem...med en flexibel allt-i-ett möteslösning Unik inbyggd MP-inspelning och -uppspelning Mycket tydligt tal med digital

Läs mer

Inbjudan till WEINMANN Träff

Inbjudan till WEINMANN Träff Inbjudan till WEINMANN Träff 12 och 13 November 2015, dagligen från 9.00 till 17.00 Träffen för innovativa hustillverkare Vi bjuder in till årets WEINMANN träff, som går av stapel hos oss i ST. Johann.

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

1:5 SLUTRAPPORT - POST MORTEN LARS EHRMAN WP12 2013-06-07

1:5 SLUTRAPPORT - POST MORTEN LARS EHRMAN WP12 2013-06-07 1:5 - POST MORTEN LARS EHRMAN WP12 2013-06-07 2:5 ABSTRAKT EN AVSEENDE STOREFRONT WEB- SHOP SOM HAR TAGITS FRAM SOM PROJEKT I KURSEN GRÄNSSNITTSUTVECKLING (1IK419) OCH KURSEN INDIVIDUELLT MJUKVARUUTVECKLINGS-

Läs mer

Mobil automation för ökad produktivitet vid småserietillverkning

Mobil automation för ökad produktivitet vid småserietillverkning Mobil för ökad produktivitet vid småserietillverkning Automation Summit 2013-09-06 Trender och dess effekter Kunder Frihet Snabbhet Konkurrens Miljö Sysselsättning En kedjeeffekt, mer svängningar längre

Läs mer

Multi-wave Diodlaser 3 In 1. Smärtfri Hårborttagning

Multi-wave Diodlaser 3 In 1. Smärtfri Hårborttagning Multi-wave Diodlaser 3 In 1 Smärtfri Hårborttagning Portable Vertical Teori Diodlaser är det optimala verktyget för permanent hårborttagning med tre laser våglängder på 755nm, 808nm och 1064nm. Diodlaser

Läs mer

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa.

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Den mest lätthanterliga FLEX Giraff -slipmaskinen någonsin. Hög bekvämlighet, överraskande mångsidighet och pålitlig kvalitet made in Germany. FLEX Giraffen är

Läs mer

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier

Läs mer

Du kan även lyssna på sidorna i läroboken: Teknik direkt s Lyssna gör du på inläsningstjänst.

Du kan även lyssna på sidorna i läroboken: Teknik direkt s Lyssna gör du på inläsningstjänst. Datorn När du har läst det här avsnittet skall du: känna till datorns historia kunna vilka tekniker man använder för att ta kontakt idag kunna reflektera kring fördelar och nackdelar med modern kommunikationsteknik

Läs mer

chromophare F-generation

chromophare F-generation chromophare F-generation Oslagbar mångsidighet Unik Den innovativa hybridljustekniken ger en enastående ljuskvalitet för koncentrerat arbete. Säker Lysdioderna har en genomsnittlig livslängd på 40 000

Läs mer

MINIX NEO A2 Användarguide

MINIX NEO A2 Användarguide MINIX NEO A2 Användarguide Produkt Information Tack för att du köpt en MINIX NEO A2. MINIX NEO A2 är en trådlös air mouse + dubbelsidigt tangentbord med inbyggd mikrofon och högtalare. MINIX NEO A2 utnyttjar

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Luxor. Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS

Luxor. Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS Luxor Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS Styr, kontrollera och begränsa Modern stadsplanering ställer högre och högre krav på grad även i privata applikationer. Urbaco har över

Läs mer

97050830 Rev. 01 26.06. Airpower SVENSKA.2

97050830 Rev. 01 26.06. Airpower SVENSKA.2 97050830 Rev. 01 26.06 Airpower SVENSKA.2 SV SVENSKA 1. AVSEDD ANVÄNDNING... 3 2. VIKTIGA ANVISNINGAR... 3 3. SYMBOLER... 4 4. TEKNISKA DATA... 4 5. ANSLUTNING TILL NÄTSLADDEN... 4 6. MONTERING OCH NEDMONTERING

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

VistaScan Mini liten men naggande god

VistaScan Mini liten men naggande god VistaScan Mini liten men naggande god TRYCKLUFT SUG BILD TANDVÅRD HYGIEN Den nya dimensionen inom röntgendiagnostik Chairside VistaScan Mini scanner för bildplattor Viktiga punkter: Sedan konventionell

Läs mer

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning Batteriverktyg STARTAR DIREKT Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning TYSTGÅENDE Upp till 4X tystare än bensin Tyst när den inte arbetar Starta tidigt och arbeta sent 2.4 Ah 1190Kr

Läs mer

Tekniska data: Nätanslutning: 100 V 240 V Ingående frekvens: 50/60 Hz Pumpflöde: ml/min. Motor INTRA LUX S600 LED

Tekniska data: Nätanslutning: 100 V 240 V Ingående frekvens: 50/60 Hz Pumpflöde: ml/min. Motor INTRA LUX S600 LED Kirurgiapparat EXPERTsurg LUX med ljus Ergonomisk och lättanvänd kirurgiapparat med stor färgdisplay och enkel programmering med tydlig information på displayen. Lätt motor med LED-ljus och flexibel motorslang.

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

Den mest energieffektiva och tillförlitliga lösningen med vitt ljus för utomhusbruk

Den mest energieffektiva och tillförlitliga lösningen med vitt ljus för utomhusbruk Lighting Den mest energieffektiva och tillförlitliga lösningen med vitt ljus för utomhusbruk MASTER TW & Den nya generationens keramiska metallhalogenlampor används utomhus och ger effektivt och behagligt

Läs mer

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och värmekänsligt gods Always with you 2 Getinge HS66 Turbo Combi strålkastarljusen tänds för för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo

Läs mer

People. Passion. Performance. Mobila dieselkompressorer Byggda för tillförlitlig drift

People. Passion. Performance. Mobila dieselkompressorer Byggda för tillförlitlig drift People. Passion. Performance. Mobila dieselkompressorer Byggda för tillförlitlig drift Kraft när du behöver det En mobil kompressor ska fylla en funktion: ge kraft på rätt plats, vid rätt tid. Chicago

Läs mer

Integrerad ljusreglering. ELS - MDS - EMD - kundanpassat

Integrerad ljusreglering. ELS - MDS - EMD - kundanpassat Integrerad ljusreglering ELS - MDS - EMD - kundanpassat Integrerad ljusreglering Briljant i sin enkelhet Integrerad ljusreglering innebär att hela ljusregleringssystemet (sensor, styrenhet och dimbart

Läs mer