Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you"

Transkript

1 Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och värmekänsligt gods Always with you

2 2 Getinge HS66 Turbo Combi strålkastarljusen tänds för för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo Combi är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver som bygger vidare på de effektiva prestanda och överlägsna produktivitet du kan förvänta dig från Getinge. Du känner igen dem på den enkla, ljusa och karaktäristiska pekskärmspanelen som är lätt att läsa på avstånd. En annan utmärkande egenskap är den användarvänliga utformningen som gör dem enklare än någonsin att använda. Ergonomiska och användarvänliga Det tydliga och intuitiva gränssnittet på de nya pekskärmspanelerna är bara ett av många exempel på hur vi utvecklar Getinges autoklaver så att de blir ännu enklare att använda. Läs mer om de nya pekskärmarna på sidan 6. Getinges Turbo-koncept en revolution i effektivitet Med vårt innovativa Turbo-koncept har vi lyckats förkorta processtiderna radikalt. Med ett multisystem blir processerna i Getinge HS66 Turbo Combi snabbare och produktiviteten ökar, vilket även sparar energi.

3 Getinge HS66 Turbo Combi 3

4

5 Getinge HS66 Turbo Combi 5 hjälper dig att klara av ökade krav Dina utmaningar är också våra. Vi har helhetslösningen för dig som står inför ökade krav på kvalitet och samtidigt måste hålla kostnaderna på en låg nivå. När du måste behandla fler instrument på en kortare tid gör vi det möjligt genom att utveckla nya innovativa produkter. Kombinationen av beprövad och ny teknik ger nya möjligheter Getinge HS66 Turbo Combi är ett exempel på hur vi har studerat dina vardagliga behov och utvecklat ett unikt koncept som hjälper dig att göra mer med mindre. För det första har vi integrerat en väl beprövad sterilisationsprocess för värmekänsligt gods i en ångautoklav med hög kapacitet. Detta skapar flexibilitet och tillåter dig att använda din utrustning maximalt. För det andra har vi använt vår nya innovativa Turbo-teknik för att minska processtiderna med cirka 50 %. Ledtider förkortas - och produktiviteten kan ökas. Getinge HS66 Turbo Combi har: En kombination av två arbetsmoment i en produkt Vältestad sterilisationsprocess med låg temperatur Uppfyller världens hårdaste normer Enastående flexibilitet och enkel drift Överlägsen kapacitet i förhållande till utrymmet

6 6 Getinge HS66 Turbo Combi HANTERAR ENDOSKOP OCH OLIKA SLAGS KIRURGISKA INSTRUMENT SAMTIDIGT Exempel på vad som får plats: Upp till 15 endoskop, till exempel Koledoskop Uretroskop Bronkoskop eller: upp till 8 STU-enheter, icke värmekänsligt gods

7 Getinge HS66 Turbo Combi 7 Att kunna ha både hög- och lågtemperatursterilisation i en maskin sparar både tid och pengar. Getinge HS66 Turbo Combi steriliserar kemiskt genom att använda ånga och formalin, det vill säga formaldehyd upplöst i vatten - en mycket säker och välbeprövad metod. Ett exempel på ett instrument som passar perfekt för Getinge HS66 Turbo Combi är flexibla endoskop. Eftersom flexibla endoskop kan skadas i temperaturer över 55, kan endast autoklaver med en pålitlig och godkänd teknik användas för sterilisering vid låg temperatur. Den höga kapaciteten kan användas för olika sorters gods En av fördelarna av att kombinera hög och låg temperatur vid sterilisering är flexibiliteten. Du kommer alltid ha en hög kapacitet för sterilisering av dina instrument tack vare den stora kammarvolymen (från 449 till 595 liter). Även om du inte alltid har tillräckligt med smutsiga värmekänsliga instrument för att fylla på maskinen kan du ändå använda den maximalt, eftersom allt slags gods för rutinsterilisering kan processas. För de flesta steriliseringsavdelningar ger kombinationen med sterilisering med hög och låg temperatur en mycket högre produktivitet än med fristående lågtemperaturlösningar.

8 8 Getinge HS66 Turbo Combi uppfyller världens hårdaste normer Getinge HS66 Turbo är en snabb, kompakt och mångsidig autoklav som uppfyller de allra tuffaste kraven på effektivitet, prestanda och användarvänlighet. Den har både hög kapacitet och är kostnadseffektiv, samtidigt som den är pålitlig och enkel att underhålla. Nya generationens pekskärmar Getinge HS66 Turbo Combi har de nya användarvänliga pekskärmarna med hög upplösning. Skärmarna ger optimal ergonomi med en klar överblick från alla vinklar över kontrollområdet. Användargränssnittet och menyerna är intuitiva, texten är distinkt och grafiken är tydlig. Toppkvalitet Kamrarna och ångmantlarna av syrahärdigt rostfritt stål är robotsvetsade. Dessutom är kamrarna och ångmantlarna inneslutna i korrosionssäker aluminium. Utrymmesbesparande konstruktion Den vertikala nedåtgående skjutluckan är snabbare och sparar plats, samtidigt som den går att manövrera utan att du behöver använda händerna.

9 Getinge HS66 Turbo Combi 9 Upp till 80 % lägre vattenförbrukning Turbo-tekniken minskar vattenförbrukningen med 20 %. Och om du lägger till vattenkylsystemet, är minskningen hela 80 %! Vattenkylsystemet är nödvändigt för steriliseringsprocessen om vattentemperaturen till autoklaven är högre än 20 C. Enkel installation Trots sin generösa kapacitet är autoklaven kompakt nog för att gå in igenom en 900 mm bred dörr. Detta sparar tid och pengar vid installationen. Enkel åtkomst för service Vid underhållsarbete kommer du, trots den extremt kompakta designen, lätt åt alla komponenter från ena sidan och från den gångjärnsförsedda fronten, som går att öppna helt. Enastående flexibilitet och enkel drift Autoklaven är utrustad med programmet PACS 3500 PLC som uppfyller FDA:s krav och som har utvecklats särskilt för Getinges autoklaver och diskdesinfektorer. Systemet är konstruerat för att hantera alla slags processer inom det här området - med genomgående överlägsna resultat. Den automatiska feldiagnostiken innebär snabbare service och lägre kostnader. Överlägsen kapacitet i förhållande till utrymmet Kammarens dimensioner är utformade för optimal användning av modultrådkorgar i standardformat, ISO eller SPRI (spec ) och STU-normerade containrar enligt DIN Teil 1. Det trygga valet Getinge HS66 Turbo Combi uppfyller världens tuffaste krav på kvalitet och säkerhet, inklusive direktivet för medicintekniska produkter 93/42/ EEG (MDD), direktivet för elektromagnetisk kompatibilitet 89/336/EEG, CE, direktivet för tryckbärande anordningar 97/23/EG, EN285, EN ISO9001, EN46001, EN61010 (IEC61010 ), EN och ISO25424.

10 10 Getinge HS66 Turbo Combi

11 Getinge HS66 Turbo Combi 11 utformad med miljöaspekterna i fokus På Getinge vill vi bidra till ett hållbart samhälle. Vi arbetar målinriktat för att optimera vårt användande av energi och naturresurser, för att minimera våra utsläpp i luften och för att minska vår påverkan på miljön när det gäller avfallshantering. Getinges miljöengagemang slutar inte med att vi levererar produkten utan sträcker sig över hela produktens livscykel. För att uppnå maximal miljöeffektivitet överväger vi varje aspekt av hela livslängden, inklusive produktutveckling, fabriksadministration, distribution och slutligen kassering av produkten. Huvudfokus: energieffektivitet Vårt övergripande miljömål är att optimera energiförbrukningen och på så sätt reducera inverkan på klimatet. Getinge HS66 Turbo Combi är ett exempel på hur vi använder smarta tekniska lösningar för att nå en lägre energiförbrukning. Tack vare Getinges Turbo-koncept har processtiden minskat med cirka 50 %. Detta innebär att steriliseringen av godset kräver mindre energiförbrukning. Reducerad vattenförbrukning Att undvika överdriven användning av vatten är en viktig miljöaspekt. Som beskrivits tidigare, kan Getinge HS66 Turbo Combi reducera vattenförbrukningen signifikant. Miljövänliga sterilisationsmedel Formaldehyd är naturligt och snabbt biologiskt nedbrytbart och därför inte på något vis skadligt för miljön i de mängder som släpps ut från autoklaver.

12 Always with you 12 Getinge HS66 Turbo Combi ett lastsystem för varje behov Getinge SMART är en rad olika ergonomiska lastutrustningsanordningar som har utformats i minsta detalj för att underlätta det dagliga arbetet och göra det mer effektivt för användaren. I produktbladet för Getinge SMART finns bland annat vagnar med fast eller justerbar höjd som kan utrustas med halvautomatisk bestickning och/eller PowerDrive för en enklare hantering. Alla enheter är perfekt anpassade till standardiserade trådkorgar och behållarsystem. Ditt system kan anpassas exakt efter dina behov. SyStem AcceSSorieS Product catalogue Ett komplett, lätthanterligt system Getinge erbjuder även ett brett urval av tillbehör som är perfekt anpassade till både korg- och behållarsystemen.

13 Getinge HS66 Turbo Combi 13 AUTOMATISK IN- OCH URLASTNING Automatisk in- och utlastning är ett praktiskt alternativ som reducerar hanteringstiden vilket innebär att användaren kan ägna sig åt andra arbetsuppgifter. Getinge AGS (Air Glide System) Principen bakom Getinge AGS är ingen väntetid. Vagnarna lastas in i autoklaven i den ordning de kommer, eftersom vagnarna för samtliga autoklaver köas på ett och samma ställe. Systemet hanterar lastning, samtliga programval och urlastning automatiskt. Automatisk på-/avlastning Utrymmes- och arbetsbesparande, automatiska lastningsenheter som startar ett förinställt sterilisationsprogram för en viss last. Enheten kan även fungera som en tillfällig förvaringsplats framför autoklaven i väntan på att en full last skall uppnås. Då autoklaven är redo för en ny process överförs hela den ihopsamlade lasten till autoklavkammaren, autoklavens luckor stängs och den förinställda sterilisationsprocessen påbörjas.

14 14 Getinge HS66 Turbo Combi ALL UTRUSTNING DU BEHÖVER OCH ALLT ANNAT OCKSÅ Arkitektsupport: Getinge hjälper dig med planering och utformning av din anläggning och med ett optimalt arbetsflöde med experter på infektionskontroll. Utrustning: En komplett utbud av spol- och diskdesinfektorer, autoklaver, beskickningsutrustning och systemtillbehör för att erbjuda kompletta lösningar för olika användningsområden. Service och support: Getinges eget serviceteam ger fullständig installationsservice, teknisk support, service och validering för maximal driftsäkerhet. Vi har ett världsomspännande nätverk med tekniker. Förbrukningsartiklar: Vi erbjuder ett komplett och omfattande utbud av förbrukningsartiklar som tillsammans med vår utrustning ger ett effektivt och kostnadseffektivt resultat. Utbildning: Getinge Academy erbjuder både tekniska serviceutbildningar och handhavande utbildningar för vårdpersonal. Detta kan ske antingen hos kunden eller på Getinges utbildningscenter. Spårbarhet: Getinges programvara T-DOC är ett sofistikerat och användarvänligt dokumentationssystem med fullständig instrumentspårbarhet och materialhantering för sjukvården.

15 Getinge HS66 Turbo Combi 15 TEKNISKA EGENSKAPER AUTOKLAVMODELL AUTOKLAVMODELL Enheter Getinge HS6610 Turbo Combi Getinge HS6613 Turbo Combi Kapacitet korgar* antal 6 9 Kapacitet STU** antal 6 8 Kapacitet, endoskop Kammarvolym 1 l/ft3 461/16,3 595/21 Kammarvolym 2 449/15,9 584/20,6 Kammardjup mm/tum 1000/39,4 1300/51,1 Kammarbredd 672/ /26.5 Kammarhöjd 672/ /26.5 Kammarmaterial AISI 316L AISI 316L Mått 1430x1980x x1980x1650 (BxHxD) Kammarvolym 1: Modeller med enkellucka. Kammarvolym 2: Modeller med dubbellucka. * Korgstorlek (SPRI/ISO): 585x395x195/600x400x200 mm (LxBxH) ** STU-storlek: 600x300x300 mm (LxBxH) Autoklaven Getinge HS66 Turbo Combi är utformad enligt reglerna i följande krav och standarder: Direktiv om medicinteknisk utrustning Direktiv om maskineri Direktiv om låg spänning EMC-direktiv Direktiv om tryckbärande anordningar 93/42/EEC 98/37/EEC 2006/95/EC 2004/108/EC 97/23/EC Säkerhet: Speciella krav för ångautoklaver som behandlar medicinskt material eller används i ett laboratorium IEC :2005 Sterilisering - ångautoklaver - stora autoklaver Sterilisering - LTSF-autoklaver EN 285:2006+A1:2008 EN 14180:2003+A2:2009 Kvalitetshantering och systemkrav EN - ISO 9001:2008 Medicinska anordningar - kvalitetshanteringssystem Regelverkskrav ISO 13485:2003 Miljöledningssystem Krav med riktlinjer för användning ISO 14001:2004

16 KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR INFEKTIONSKONTROLL Getinge är världens ledande leverantör av lösningar för effektiv rengöring, desinfektion och sterilisation inom vård- och biovetenskapssektorerna. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att erbjuda bättre vård till en lägre kostnad, genom att erbjuda genomtänkta och skräddarsydda lösningar. Det innebär att vi finns med våra kunder hela vägen från planering och utbildning till spårbarhet och support med kompletta lösningar, långsiktigt engagemang och global närvaro. Getinge Always with you SE Göteborgstryckeriet Vi förbehåller oss rätten att göra tekniska och konstruktionsmässiga förändringar. Getinge Sverige AB Box Getinge SVERIGE Tel: GETINGE GROUP är en ledande global leverantör av produkter och system som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet inom vård, omsorg och forskning. Vi är verksamma under de tre varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MA- QUET. ArjoHuntleigh fokuserar på lösningar för patienters mobilitet och sårvård. GETINGE tillhandahåller lösningar för infektionskontroll inom hälso-och sjukvård samt kontamineringsförebyggande verksamhet inom bioteknik. MAQUET är specialiserat på lösningar, behandlingar och produkter för kirurgi och intensivvård.

GETINGE 88 TURBO. Always with you

GETINGE 88 TURBO. Always with you GETINGE 88 TURBO Rengöring, desinfektion och torkning på kortast möjliga tid Always with you KORTARE LEDTIDER HÖGRE KAPACITET Det finns en självklar anledning till varför Getinge är världsledande inom

Läs mer

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you Getinge 46-serien diskdesinfektorer Always with you Vilken typ av diskgods har du? Och hur mycket? I 46-serien finns maskiner anpassade exakt efter dina behov. Ytterligare tillval Flödesmätning för att

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION Always with you 2 Getinge HS66 Turbo grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo är en av den nya generationens autoklaver från det

Läs mer

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer Always with you 2 GETINGE 9100-SERIEN Getinge 9100 en ny serie diskdesinfektorer som sparar tid Getinges nya 9100-serie har flera nya unika egenskaper som

Läs mer

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you GetinGe AGS / Air Glide SyStem FÖr effektiv HAnterinG AV diskgods Always with you maximal produktivitet minimal BelAStninG Sjukhus med stora operationsavdelningar och ett stort godsflöde av operationsinstrument

Läs mer

GETINGE wd46 turbo. Always with you

GETINGE wd46 turbo. Always with you GETINGE wd46 turbo en mycket snabbare diskdesinfektor Always with you 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 HJÄLPER DIG ATT GÖRA MER MED MINDRE Resurserna är knappa och effektiviseringskraven inom

Läs mer

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV Always with you 2 Getinge HS66 grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket

Läs mer

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you getinge k-serie bänkautoklaver Always with you HigH-sPeeD sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinge K-serie är en serie exceptionellt snabba bänkautoklaver. Faktum är att kapaciteten

Läs mer

Getinge K-serie Bordsautoklaver

Getinge K-serie Bordsautoklaver Getinge K-serie Bordsautoklaver High-speed Sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinges autoklaver i K-serien är exceptionellt snabba bordsmodeller med hög kapacitet. I själva verket gör

Läs mer

Beskickningsutrustning

Beskickningsutrustning Beskickningsutrustning MED OBEGRÄNSAD FLEXIBILITET FÖR GETINGE DISKDESINFEKTORER 46-SERIEN Always with you 2 Beskickningsutrustning Kombinera efter behag. Ändra efter behov. Instrumentset och instrumentkorgar

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR Always with you 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsgods

Läs mer

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV Getinge SJUKHUSAUTOKLAV 2 Getinge GETINGE PRESENTERAR DEN NYA GENERATIONENS AUTOKLAVER Nya Getinge är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

Getinge Quadro Bordsautoklav

Getinge Quadro Bordsautoklav Getinge Quadro Bordsautoklav Steriliserar så mycket mer, på så mycket mindre utrymme Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar som kräver högsta möjliga

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsartiklar måste

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET Always with you 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete

Läs mer

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you BESKICKNINGSUTRUSTNING för diskdesinfektorerna Getinge 4656- och 46-serien Always with you Beskickningsutrustning för alla typer av gods Vill du ha en komplett AN-vagn? En flexibel OP-vagn? Eller kanske

Läs mer

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD Always with you 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Always with you 2 Getinge 600-serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete på vår erfarenhet

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor 2 Getinge 6000 Getinge 6000 3 NYTÄNKANDE INOM INFEKTIONSKONTROLL Getinge 6000, en helautomatisk spoldesinfektor för sjukhus och vårdinrättningar, har innovativa,

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

getinge quadro BordSautoKLaV

getinge quadro BordSautoKLaV getinge quadro BORDSAUTOKLAV 2 Getinge Quadro Bordsautoklav SteriLISerar SÅ MYCKet Mer, tar SÅ MYCKet Mindre PLatS. Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar

Läs mer

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST REN ViNST Ett smart sätt att öka lönsamheten Danderyds Snickeri AB Mallslingan 5 187 66 Täby 08-544 44 160 www.dandent.se info@dandent.se REN ViNST Dandent, som tillverkar och marknadsför högkvalitativa

Läs mer

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt.

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. Framåtgående vibratorplattor för jord och asfalt LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. En ny generation med gemensamma gener

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

Brett sortiment av vattenvärmda fläktluftvärmare

Brett sortiment av vattenvärmda fläktluftvärmare Brett sortiment av vattenvärmda fläktluftvärmare intelligent flexibel lättanvänd tyst Intelligent Ställer om sig automatiskt efter din lokal SWH anpassar sig automatiskt till förutsättningarna i din lokal.

Läs mer

LVFS 2003:11 Bilaga 1 VÄSENTLIGA KRAV I. Allmänna krav 1. Produkterna skall konstrueras och tillverkas på ett sådant sätt att de inte äventyrar

LVFS 2003:11 Bilaga 1 VÄSENTLIGA KRAV I. Allmänna krav 1. Produkterna skall konstrueras och tillverkas på ett sådant sätt att de inte äventyrar LVFS 2003:11 Bilaga 1 VÄSENTLIGA KRAV I. Allmänna krav 1. Produkterna skall konstrueras och tillverkas på ett sådant sätt att de inte äventyrar patienternas kliniska tillstånd eller säkerhet, användarnas

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION LAGRA PROCESSPARAMETRAR De ökande kraven på dokumentation av rengörings- och desinfektionssprocesser för endoskop

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom Karuselldörrar En entré är det som ger besökare tillgång till deras destination, vilket gör den till ett centralt element av byggnaden. Entrén är besökarens första kontaktpunkt i byggnaden byggnadens visitkort

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER Always with you 2 Lastutrustning FLEXIBILITET MEN ALDRIG PÅ BEKOSTNAD AV RESULTATEN Instrumentset och instrumentkorgar finns i olika

Läs mer

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Med en Caddy får svetsaren Ställ in materialtjockleken och börja svetsa. Utmärkta svetsegenskaper. Caddy Mig C160i/C200i är kompakta svetsströmkällor baserade

Läs mer

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 EFFEKTIV MED DEN MODERNASTE TEKNIKEN Den utmärkta rengörings- och desinfektionsprestanda som Getinge FD1800 besitter har gjort

Läs mer

Rumsreglering. Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo.

Rumsreglering. Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo. Rumsreglering Effektivitet och flexibilitet i alla miljöer med SAUTER EY-modulo. Smart SAUTER-rumshantering ger individuell komfort med maximal energieffektivitet i rum som verkligen lever. SAUTER för

Läs mer

NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO. A registered trademark of SNA Europe Group

NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO. A registered trademark of SNA Europe Group NYA UNIVERSALKNIVAR FRÅN BAHCO A registered trademark of SNA Europe Group Bahcos första verktyg i ERGO -serien lanserades 1982. Vår övertygelse är det är viktigt att anpassa verktygen till människans anatomi,

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Endast Seba gör det möjligt att på ett säkert och bekvämt sätt förflytta en vårdtagare från liggande till sittande på sängkanten

Läs mer

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Luftfiltrering Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Ni, Ert Företag och Vår Miljö Ingersoll Rand Ingersoll Rands nästa generation tryckluftsfilter presenteras med vår nya mätare som visar när det är

Läs mer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Intelligent styrning med bara ett finger Den nya Getinge 86-serien är en smartare diskdesinfektor särskilt

Läs mer

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET THERMOPANEL ThermoCon Konvektorer ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET Stora glaspartier och öppna planlösningar. Det är 2000-talets boende, både i exklusiva villor och vanliga lägenheter. Här är det låga och

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

PRO LINE SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02

PRO LINE SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02 SVETS- OCH SKÄRGASER, UTRUSTNING OCH TILLBEHÖR VERSION 2015/02 SVETS- OCH SKÄRGASER STÅL- OCH VERKSTADSSINDUSTRIN Stål- och verkstadsindustrin är en av de industrier som kännetecknas av att vara under

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig

Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning. Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Kompakta VRV IV värmepumpar för bostäder och kommersiell tillämpning Fortsätt leta - du kommer aldrig att hitta mig Varför välja Daikin VRV IV S-serierna? Du kan installera extremt effektiva och tillförlitliga

Läs mer

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem Denna anläggning är den enda i marknaden, som är helt komplett för blästring och rening av lättblästermedel som PMB, glaskulor och nötskal. Anläggningen består av en blästerapparat

Läs mer

Getinge Academy Nordiska kursprogram 2016

Getinge Academy Nordiska kursprogram 2016 Getinge Academy Nordiska kursprogram 2016 2 Getinge Academy Kunskap - grunden för kvalitetssäkring och utveckling Bäste kund, Nu har du fått Getinge Academys nya katalog i din hand! Vi ser fram emot att

Läs mer

NYHET. NYHET: Megamat RS LÄTTGÅENDE SKJUTDÖRR. PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE

NYHET. NYHET: Megamat RS LÄTTGÅENDE SKJUTDÖRR. PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE Standard Solutions Vertical Carousel NYHET: Megamat RS PATERNOSTERVERK Ett kompaktlager, som spar utrymme, tid och pengar! NYHET MODERN DESIGN AUTOMATISK KEDJESPÄNNARE LÅG ENERGI- FÖRBRUKNING LÄTTGÅENDE

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin.

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Marknadens lättaste maskin i sin klass. Helt ny säck för dammfria säckbyten. DC2900 Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE CL 60 Automatik Den effektiva automatiska trattmataren kombinerar en hög kapacitet med ett perfekt skärsnitt,

Läs mer

LINDOFLAMM flamlösningar.

LINDOFLAMM flamlösningar. Katalog LINDOFLAMM flamlösningar. Flexibel teknik för alla värmningsapplikationer. 2 Innehåll. Innehåll. 3 Inledning 4 Högeffektsbrännare LF-H-4 till LF-H-16 (manuella) 5 Högeffektsbrännare LF-H-2D (manuell)

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier

Gå längre och öka kylmediernas livslängd. Alfie 500 för rening av kylmedier Gå längre och öka kylmediernas livslängd Alfie 500 för rening av kylmedier Färre produktionsstopp Bättre produktkvalitet Inga kladdiga verktyg Ingen dålig lukt Minskade allergiska reaktioner Mindre verktygsslitage

Läs mer

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE Endast det bästa är gott nog för din Volvo. Du valde förmodligen en Volvo kompaktlastare för att du ville ha den bästa kvaliteten. Så varför skulle du nöja dig med mindre när

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Din vision: En snabb totalstation Välkommen till Leica Viva TPS Det blir inte snabbare Med Leica TPS kan du slutföra jobbet snabbare, erbjuda kompetenta anbud

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

Underbänkdiskmaskin WD-4

Underbänkdiskmaskin WD-4 Underbänkdiskmaskin WD-4 BECAUSE WE DO CARE BECAUSE WE DO CARE Vår historia att diska rent! Wexiödisk startades 1972 Wexiödisk är ett svenskt företag grundat 1972, som sedan starten fokuserat på att erbjuda

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK Det finns många starka skäl att välja Geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Nytt: patenterat överlastskydd! Ny Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Bra vikt-/styvhetsförhållande lätt att använda och ergonomiskt. Individuel lyftanording ökar produktiviteten.

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP Always with you 2 T-DOC EndoTrace UPPNÅ NYA NIVÅER AV EFFEKTIVITET och kontroll Inkonsekventa arbetsflöden på enheter där endoskop hanteras kan medföra brister

Läs mer

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR 4.2.5 DAGLIGT UNDERHÅLL AV SPOL- OCH DISKDESINFEKTORER LOGGBOK

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR 4.2.5 DAGLIGT UNDERHÅLL AV SPOL- OCH DISKDESINFEKTORER LOGGBOK Svensk Förening för Vårdhygien UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR 4.2.5 DAGLIGT UNDERHÅLL AV SPOL- OCH DISKDESINFEKTORER LOGGBOK ISBN 978-91-633-8059-4 2(6) 1 INLEDNING Enligt Hälso- och

Läs mer

Atlas Copco. Rening av medicinsk luft MED-serien (7-145 l/s / 15-307 cfm)

Atlas Copco. Rening av medicinsk luft MED-serien (7-145 l/s / 15-307 cfm) Atlas Copco MED-serien (7-145 l/s / 15-307 cfm) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs att ren medicinsk luft levereras till operationssalar

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

3:e generationen laserskrivare. Imaje 7000-serien. Gör mer med mindre YOU MAKE IT, WE MARK IT

3:e generationen laserskrivare. Imaje 7000-serien. Gör mer med mindre YOU MAKE IT, WE MARK IT 3:e generationen laserskrivare Imaje Gör mer med mindre YOU MAKE IT, WE MARK IT En smart modulkonstruktion kan mer Imaje erbjuder en innovativ modulkonstruktion som består av tre separata komponenter (kontrollenhet,

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift spara tid och skär ner på din största utgift Se utfodringen som en möjlighet DeLaval Optimat är ett utfodringssystem som kommer att minska din arbetsbörda med timmar varje dag. Det kommer också ge dig

Läs mer

drive 4X Den perfekta drivenheten Trådmatarenhet /// simply more /// Perfektion som princip www.multimatrix.info

drive 4X Den perfekta drivenheten Trådmatarenhet /// simply more /// Perfektion som princip www.multimatrix.info Trådmatarenhet drive 4X Den perfekta drivenheten / Perfektion som princip www.multimatrix.info / simply more MULTIMATRIX /Trådmatarenhet drive 4X Universell användning Trådmatarenhet drive 4X Oberoende

Läs mer

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN

30HX GLOBAL CHILLER VÄTSKEKYLARE I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER TM VÄTSKEKYLARE 30HX I HARMONI MED MILJÖN GLOBAL CHILLER 30HX:AVANCERAD STOR PÅLITLIGHET KOMPAKT STORLEK - HÖG PRESTANDA LÖ Fler än 50000 Carrier skruvkompressorer sålda över hela världen

Läs mer