Manual om registrering av aktivitetsnärvaro för Idrottonline

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Manual om registrering av aktivitetsnärvaro för Idrottonline"

Transkript

1 Manual om registrering av aktivitetsnärvaro för Idrottonline Här kommer äntligen den manual jag lovade vid kurstillfället, har dock tagit en del tid. Vid din genomgång av denna så vill jag att du kontaktar mig om frågor eller om annat problem uppstår på eller så ska jag hjälpa er på bästa sätt. Hör gärna av er om ni ser något konstigt eller krångligt skrivet i manualen eller att det saknas något, så får jag fixa till det. Du ska också föra närvaro på kommunens excel-formulär för bidrag till kommunen som dock inom en snar framtid kommer att gå över till Idrottonline s närvarorapportering. Jag bifogar excel-filen och i flikarna, så finns det en fullständig manual hur man går tillväga. Får du problem, så hör av dig, så hjälper jag dig. Lycka till! 1. Börja med att klicka på hänglåset i övre högra hörn och logga in med ditt användarnamn (ditt personnummer går också bra, 10 siffror) och lösenord. Har du inget eller att det inte fungerar som det ska, så hör av dig. 2. När du loggat in så ska det se ut så här, dock har du inte alla flikar som på bilden. Du ska minst ha: Hemsida, Min sida, och LOK. 3. Först måste man skapa den grupp/lag man ska registrera och med dess ledare. Klicka på fliken Medlemsregister. Då kommer du till denna bild. Klicka sen på fliken Grupper. OBS! En del lag har inte fliken Medlemsregister beroende på vilken behörighet de har fått sen tidigare. Om inte, gå då direkt till punkt 6 (se även sid 4, längst ner).

2 4. Denna bild kommer då upp. Klicka på Sök, så får du upp alla grupper/lag i Storvreta IK Fotboll. Om du inte hittar ditt lag, så får du utöka antalet sidvisningar till 35 eller 40 (standard är 20). Se längre ner på sidan. Nu har jag förberett de nya lagen för i år, men klicka på ditt lag och kolla hur det ser ut och hur man lägger till eller tar bort spelare/ledare. När man klickat på sitt lag skriver man in sitt gruppnamn F-03 (i detta exempel). Söker sina spelare i medlemsregistret genom att välja födelseår (från-till), markera Kvinna och klicka på Sök. Du får då upp en lista med alla som finns i medlemsregistret och som är född Därför så viktigt att man har alla sina spelare inskrivna OCH ikryssade Fotboll under fliken Idrott. Därefter markerar man alla sina spelare (håll ner Ctrl-tangenten för flera) och klicka sen på >> för att föra över spelarna till högerkolumnen. Samma sak enl. ovan gör du sen med lagets ledare. Om du vill ta bort spelare och/eller ledare, så gör du samma sak fast bara tvärtom.

3 vilket blir detta resultat. När du gjort samma sak med lagets ledare, så markerar du dessa (senare i högerkolumnen) enl. ovan och klickar på knappen Markera som gruppansvarig, med detta resultat. När allt är klart klickar du på Avsluta och spara. Om du gjort något fel, så ska ev. felmeddelande synas i röd text i nederkanten av bilden. OBS! Om du saknar spelare eller ledare, så måste dessa först registreras i medlemsregistret, vilket jag måste göra, då du inte har denna behörighet (vilket jag tycker är idiotiskt, bara merjobb). Maila mig dessa med framförallt namn, personnummer och adress, så skriver jag in dem. Nu är det dags att ta tag i själva närvaroregistreringen.

4 5. Klicka på fliken LOK. Då kommer du till denna bild. Börja med att klicka Lägg till aktivitet Då får du upp denna bild. Steg 1: Lägg till ny LOK-stödsaktivitet Skriv i fälten (Tips: följ råden nedan, förklaring kommer under punkt 8) Namn på aktivitet : Träning Plats : Skogsvallen Idrott : Kryssa i Fotboll När : Klicka på datumrutan och markera ditt första datum, ex 1/5. Startar klockan : Ex. 18:00 Slutar klockan : Ex. 19:00 Kryssa i rutan Slutar annat datum än ovan om fler aktiviteter, vilket det förmodligen är man ska registrera. Klicka på datumrutan och markera ditt slutdatum ex Klicka på Återkommande aktivitet om flera (vilket det ju ofta är). Du får du upp nedanstående fönster. Klicka i rutan Dag. I datumrutan markerar du ditt slutdatum ex

5 Steg 2: Lägg till förväntade deltagare Börja med att klicka på Grupp under rubriken Hämta medlemmar. Klicka på rullistan och markera ditt lag, ex P03:röd. Klicka på rutan Lägg till, så får du nedanstående resultat. Där kan du ta bort ledare och/eller spelare som ev. har slutat genom att bara klicka på Ta bort-länken och OK i nästa. Klicka i rutan vilka som är ledare (underlättar sen vid registrering). OBS! Ta för vana att redan här ordna deltagarna genom födelseordning eller namnordning genom att klicka på Född resp. Namn beroende på hur du har spelarna ordnade i kommunens excel-formulär. Blir lite lättare att pricka i vilka som har varit närvarande om namnen är likadant ordnade. I namnordning går namnen efter första bokstaven som i detta fall blir förnamnet. Om man har spelare från annat lag som är med på träningen eller i någon match, så ska de också registreras. Detta gör man under rubriken Hämta medlemmar. Klicka på Person. Klicka på rullistan och markera den spelare det gäller. Upprepa proceduren om fler spelare. Klicka i rullistan och skriv förnamnets första bokstav, så hoppar listan till första namnet med den bokstaven, rulla sen ner till rätt person. Markera genom att placera markören över namnet och klicka. Klicka sen på Lägg till. Nu är du klar med att lägga till ny(a) LOK-stödsaktivitet(er). Det sista viktiga momentet nu är att klicka på Spara aktivitet-knappen.

6 Efteråt kommer du tillbaka till samma bild om att lägga till LOK-stödsaktiviteter fastän blank. Klicka på krysset, så kommer du. tillbaka till nedanstående bild OBS! Om du inte hittar din(a) spelare och inte har fliken Medlemsregister, så maila mig vilka det gäller inkl. personnummer så lägger jag in dem åt er. 6. Klicka på Sök aktiviteter.

7 Skriv in uppgifter enligt nedan. 1. Ledare: Lättare att söka på Alla ledare. 2. Grupp: Klicka i rullistan och markera ditt lag (grupp). 3. Period: Se till att rätt period är markerad. 4. Registreringsstatus: Markera Ej registrerad, då det är dessa aktiviteter vi vill få fram. 5. Datumintervall: Se till att rätt datumintervall är markerad. Kan också vara blankt eller endast till: åååå-mm-dd Klicka på. och här kommer resultatet. 7. Börja med att klicka på namnet för aktiviteten. I detta fall Träning. Den första aktiviteten i listan är den med det senaste datumet. Du kan börja där eller börja med den första i datumordning. Kan vara omständigt om listan omfattar ex. 2 sidor. Då ska man hela tiden först gå till sida 1, vilket kommer ta en hel del tid. Så jag föreslår att du börjar med den första aktiviteten dvs det senaste datumet. Allt är inte hugget i sten. Man kan alltid ändra namn på aktiviteten, byta datum, plats etc. Denna information sparas när man sen klickar på Spara-knappen för den aktiviteten.

8 8. Under steg 1, Vilka var där? markerar du de som var på plats på träningen eller matchen i resp. ruta. Som du ser så är ledaren (ledarna) redan iklickad (vilket vi gjorde redan då vi skapade aktiviteten). Om det finns flera ledare, så avmarkerar du bara den eller de ledare som inte var på plats. Listan förutsätter från start att alla är på plats. Om en eller flera inte var där, så avmarkerar du bara bocken vid namnet. OBS! Det måste ALLTID vara en ledare markerad. Annars blir det inte en godkänd sammankomst för den aktiviteten. Flera ej godkända sammankomster kan vara att det är för få deltagare (<2 st) eller att de markerade kan vara markerade i andra grupper det datumet, vilket i så fall visas längst ut till höger på samma rad som namnet med en röd ring med ett utropstecken i (se bild nedan under punkt 12). Under steg 2, Berätta vad du gjorde, så ändrar du bara aktivitetens namn, ev. plats (ex, bortalagets namn på fotbollsplanen el.lik.), datumet och klockslagen samt under Vad gjorde ni. Klicka på rullistan och ändra för match till Match/Tävling/Cup eller Möte eller Övrigt. Om övrigt, så måste man skriva en kommentar. Detta har dock ingen betydelse för aktiviteten, utan är mer som statistik för RF som kan gå in och hämta in underlag ex. hur många matcher som spelas i olika åldrar etc. När du är klar med allt, så bara klicka på Registrera aktivitet-knappen. 9. Efter det kommer denna bild upp. Här har du möjlighet att Ändra aktiviteten om du kommer på något fel eller har glömt något. Gör du detta, så kommer du tillbaka och kan ändra det du missade. Ser det ok ut, så klickar du på Aktiviteter och kan då fortsätta att registrera nästa aktivitet.

9 Om man, av någon anledning, vill gå tillbaka till en registrerad aktivitet för att göra någon ändring, så markerar man i rullistan under Registreringsstatus: Registrerad, och klickar på Sök-knappen.

IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF

IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF IDROTTONLINE ANVÄNDARMANUAL ROTTNE IF Version 1.2 2013-08-21 Innehåll Inloggning i Idrottonline... 3 Registrering av personer... 4 Registrering av ledare... 4 Nytt lösenord... 4 Registrering av spelare...

Läs mer

Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline

Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline I denna manual beskrivs hur ni ledare administrerar det lokala aktivitetsstödet i sin helhet. Vi går igenom hur man lägger in

Läs mer

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (26) Datum 2011-09-16 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

Manual för statligt LOK-stöd via mobilen/sms

Manual för statligt LOK-stöd via mobilen/sms Manual för statligt LOK-stöd via mobilen/sms 1. Logga in på ditt lags arbetsrum/lagsida. Se till att du har fått extra behörighet som redaktör på huvudsidan. Välj fliken LOK i den gråa menylistan längst

Läs mer

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet.

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet. Lathund LOK-stöd/aktivitetsstöd 1. Skapa aktiviteter i kalendern 2. Registrera närvaro 3. Klart! Vad är LOK-stöd LOK-stöd, eller aktivitetsstöd, är ett ekonomiskt stöd som föreningar får för redovisade

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Idro%Online. Svensk idro,s verksamhetssystem. Introduk.on. Azalea BK FOTBOLLSKLUBBEN FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Idro%Online. Svensk idro,s verksamhetssystem. Introduk.on. Azalea BK FOTBOLLSKLUBBEN FÖR BARN OCH UNGDOMAR Idro%Online Svensk idro,s verksamhetssystem Introduk.on DAGENS PROGRAM Introduktion till IdrottOnline Administration Gruppadministration Modulen Aktivitet Kalender Närvaroregistrering Modulen Utbildning

Läs mer

Medlemsregistret i IdrottOnline

Medlemsregistret i IdrottOnline Medlemsregistret i IdrottOnline Här följer en beskrivning över hur ni lägger in era medlemmar i IdrottOnline. För att få tillgång till medlemsregistret behöver du ha rollen Huvudadministratör eller Klubbadministratör.

Läs mer

SportAdmin i GF Nikegymnasterna

SportAdmin i GF Nikegymnasterna SportAdmin i använder SportAdmin som system för medlemshantering, fakturering och hemsida. Här nedan kommer du att kunna läsa om de funktioner som du som ledare behöver ha koll på i systemet. För att logga

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Sköndals IK IdrottOnline Lathund för ledare

Sköndals IK IdrottOnline Lathund för ledare IdrottOnline Lathund för ledare Innehåll 1 IdrottOnline Manualer... 2 2 Struktur... 2 3 Logga in... 3 4 Lagsida... 5 5 Nyheter... 8 6 Kalender... 11 6.1 Aktivitet... 13 6.1.1 Skapa aktivitet... 13 6.1.2

Läs mer

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Innehåll Kom igång Lägga till personer i medlemsregistret Import av personer genom excel Skapa lag (grupper) Redigera

Läs mer

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15 Sidan 1 (18) 1. Ledare... 3 1.2 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 3 2. Hantera deltagare... 5 2.1 Deltagare... 6 2.1.1 Lägga in deltagare i ny grupp... 6 2.1.2 Lägga till deltagare i befintlig grupp... 6 2.2

Läs mer

Sköndals IK IdrottOnline Lathund för ledare

Sköndals IK IdrottOnline Lathund för ledare IdrottOnline Lathund för ledare Innehåll 1 IdrottOnline Manualer... 2 2 Struktur... 2 3 Logga in... 3 4 Lagsida... 5 5 Nyheter... 8 6 Kalender... 18 6.1 Aktivitet... 20 6.1.1 Skapa aktivitet... 20 6.1.2

Läs mer

Lathund för IdrottOnline!

Lathund för IdrottOnline! Lathund för IdrottOnline! LOK stöd Mobil Närvaroregistrering: Man kan som ledare välja att registrera sina aktiviteter via mobilen. Detta innebär att man, istället för att logga in på föreningens hemsida

Läs mer

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8 Lathund Länk via www.linkoping.se/foreningskalender eller http://aktlin.argentum.se/login.aspx Föreningsledarens uppgifter Innehåll Sid Logga in 2 Byta lösenord, glömt lösenord, spärrad inloggning 2 Registrera

Läs mer

VÄLKOMNA FRITID JÖNKJ

VÄLKOMNA FRITID JÖNKJ VÄLKOMNA FRITID JÖNKJ NKÖPING PRESENTATION En presentation av applikationen Aktivitetsstöd för NÄRVAROREGISTRERING Ett begrepp vi vill försöka använda oss av MEN FÖRSTF RST Finns det några idrottsföreningar

Läs mer

Licenshantering. IdrottOnline

Licenshantering. IdrottOnline Licenshantering IdrottOnline Steg i processen: Föreningen: 1. öppnar sin IdrottOnline sida. 2. registrerar sina medlemmar. 3. skapar lag 4. kopplar medlemmar till lag. 5. ansöker om licens 6. Att ansöka

Läs mer

Sök Idrottslyftet år 4

Sök Idrottslyftet år 4 Sök Idrottslyftet år 4 Du ansöker via din förenings Idrottonline sida enkelt och säkert! Förbered! Som vid all idrott är förberedelsen det viktigaste, förberedelsen för att ansöka om Idrottslyftet består

Läs mer

Malmö stad Fritidsförvaltningen. Ledare

Malmö stad Fritidsförvaltningen. Ledare Malmö stad Fritidsförvaltningen Ledare 2 (37) Datum 2013-01-09 Version: 1.4 Innehållsförteckni ning ng 1. Ledare... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare

Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare 1 Innehållsförteckning 1 Ledare... 3 1.1 Användare - Webbadress till Aktivitetsstöd... 3 1.2 Användare - Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Användare - Låst lösenord...

Läs mer

Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem

Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem 2-31 Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem Innehåll Logga in på Lagets hemsida Truppen administration av spelare Nyheter E postutskick Träningar Aktivitet

Läs mer

Skapa aktiviteter. Skapa aktivitet via fliken LOK Klicka på fliken LOK och sedan på Lägg till aktivitet

Skapa aktiviteter. Skapa aktivitet via fliken LOK Klicka på fliken LOK och sedan på Lägg till aktivitet Skapa aktiviteter Skapa aktiviteter gör man i förväg och det kan man göra på två sätt, antingen via kalendern eller via fliken LOK, välj vilket sätt som passar er förening bäst. Skapa aktivitet via fliken

Läs mer

Manual för Aktivitetskort på Nätet (ApN) för föreningsledare

Manual för Aktivitetskort på Nätet (ApN) för föreningsledare Manual för Aktivitetskort på Nätet (ApN) för föreningsledare Manual för föreningsledare (ApN) Innehåll Kom igång med ApN... 2 Registrera sammankomst... 2 Välj rätt närvarokort... 2 Välj vad ni gjorde och

Läs mer

IdrottOnline Klubb Ansök om LOK-stöd Ansök om LOK-stöd

IdrottOnline Klubb Ansök om LOK-stöd Ansök om LOK-stöd IdrottOnline Klubb Ansök om LOK-stöd 3.1.1 091214 Ansök om LOK-stöd Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas av Riksidrottsförbundet,

Läs mer

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Innehåll Kom igång Lägga till personer i medlemsregistret Import av personer genom excel Skapa lag (grupper) Redigera

Läs mer

IdrottOnline Klubb Ansök om LOK-stöd Ansök om LOK-stöd

IdrottOnline Klubb Ansök om LOK-stöd Ansök om LOK-stöd Ansök om LOK-stöd Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas av Riksidrottsförbundet, RF. Hemsidan baseras på webbverktyget EPiServer,

Läs mer

Uppdaterad: 2014-03-18. För dig som är Gruppadministratör

Uppdaterad: 2014-03-18. För dig som är Gruppadministratör Uppdaterad: 2014-03-18 För dig som är Gruppadministratör 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från

Läs mer

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem Uppdaterad: 2013-04-15 Lathund Klubbmedlem 1 1 FUNKTIONER Din förenings IdrottOnline sida är portalen för medlemmarna där du kan hitta information om vad som händer i din förening. Med ditt personliga

Läs mer

IdrottOnline Klubb manual medlemsregistret

IdrottOnline Klubb manual medlemsregistret IdrottOnline Klubb manual medlemsregistret IDROTTONLINE KLUBB MEDLEMSREGISTRET... 2 Så loggar du in... 2 Systemets uppbyggnad... 2 Medlemmar... 3 Vad är medlemsfliken?/medlemmar... 3 Lägg till ny medlem/medlemmar...

Läs mer

Aktivitetsstöd Ledare

Aktivitetsstöd Ledare Aktivitetsstöd Ledare Sidan 1 (18) Datum: 2012 01 11 Version 1.0 Innehållsförteckning 1. Ledare... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 6 1.4 Huvudmeny

Läs mer

AKTIVITETSKORT PÅ NÄTET

AKTIVITETSKORT PÅ NÄTET MANUAL AKTIVITETSKORT PÅ NÄTET Föreningsbidrag Värmdö Kommun med närvarorapportering i ApN Version 2 2014-03-18 Innehållsförteckning Innehåll Varför ApN?... 3 Kontaktuppgifter... 3 Tillgång till systemet...

Läs mer

MANUAL LAGLICENSER. Se även videomanualen för licenshantering.

MANUAL LAGLICENSER. Se även videomanualen för licenshantering. Manual för registrering av laglicenser. Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar. Se även videomanualen för licenshantering. Innehåll Kom igång Lägga till personer i medlemsregistret Import av personer

Läs mer

Aktivitetsstöd Föreningsadministratör

Aktivitetsstöd Föreningsadministratör OBS! NY MANUAL Aktivitetsstöd Föreningsadministratör Datum: 2012-01-19 Version 1.3 Sidan 1 (41) Innehållsförteckning 1. Aktivitetsstöd - Inledning... 3 1.1 Användare - Webbadress till Aktivitetsstöd...

Läs mer

Uppdaterad För dig som är Klubbmedlem

Uppdaterad För dig som är Klubbmedlem Uppdaterad 2013-04-15 För dig som är Klubbmedlem 1 Innehållsförteckning Klicka på sidan här i innehållsförteckningen och du länkas dit direkt. Du behöver inte skrolla i dokumentet manuellt. Inledning...3

Läs mer

Lathund. Grupper, aktiviteter och närvaro i Fjärdhundra SK

Lathund. Grupper, aktiviteter och närvaro i Fjärdhundra SK Lathund Grupper, aktiviteter och närvaro i Fjärdhundra SK Närvarorapportera i Fjärdhundra SK på datorn Se till så att du har inloggning till idrottonline. Om du inte har det kontakta Britta Jäderblom,

Läs mer

Inloggning och hitta till dina sidor

Inloggning och hitta till dina sidor Lathund ibfborlange.se Detta är en enklare lathund framtagen för redaktörer på ibfborlange.se som har behov av att kunna redigera enklare information på sitt lags sida samt andra funktioner runt Idrottonline.

Läs mer

Klicka på fliken Idrottsmedel. Den kan ligga under fliken Applikationer. Klicka på Idrottmedel till vänster

Klicka på fliken Idrottsmedel. Den kan ligga under fliken Applikationer. Klicka på Idrottmedel till vänster Manual Idrottslyftet 2019 Logga in på IdrottOnline. Klicka på fliken Idrottsmedel. Den kan ligga under fliken Applikationer. Klicka på Idrottmedel till vänster Här ser du vilka Idrottsmedel som föreningen

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Ny medlem

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Ny medlem Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Ny medlem 1 1 Innehållsförteckning Inledning 3 Ny layout (fr.o.m 12/3) 4 Medlemmar 5 Ny medlem med fullständigt personnummer 6 Vanliga felmeddelanden 7 Ny medlem med ofullständigt

Läs mer

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen)

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen) TIME CARE POOL WEBB Öppna Time Care Pools webbsida Du kommer till Time Care Pools webbsida genom att skiva in följande adress direkt i webbläsaren: http://timepoolweb.linkoping.se Inloggning Nu ska du

Läs mer

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE [En enkel guide för hur du som domare använder SVEMO TA.] Innehåll

Läs mer

IFK Viksjö. Manual MyClub. En guide för användandet av MyClub. Jamil Yousef

IFK Viksjö. Manual MyClub. En guide för användandet av MyClub. Jamil Yousef IFK Viksjö Manual MyClub En guide för användandet av MyClub Jamil Yousef 2018-08-20 Innehåll Inledning... 2 Inloggning till MyClub... 3 Hantera medlemmar... 5 Registrera ny spelare... 5 Hantering av kontaktpersoner...

Läs mer

Närvarorapportering. Ledare

Närvarorapportering. Ledare Närvarorapportering Ledare 2 (16) Datum 2011-09-15 Innehållsförteckning 1. Ledare... 3 1.1 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.2 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 5 2. Hantera deltagare... 6 2.1 Deltagare...

Läs mer

Sök Idrottslyftet år 3

Sök Idrottslyftet år 3 Sök Idrottslyftet år 3 Du ansöker via din förenings Idrottonline sida enkelt och säkert! Förbered! Som vid all idrott är förberedelsen det viktigaste, förberedelsen för att ansöka om Idrottslyftet består

Läs mer

STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN. Aktivitetsstöd. Behörigheten Ledare. Datum: Version 2. Sidan 1 (17)

STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN. Aktivitetsstöd. Behörigheten Ledare. Datum: Version 2. Sidan 1 (17) Aktivitetsstöd Behörigheten Ledare Datum: 2015-09-22 Version 2 Sidan 1 (17) Innehållsförteckning 1. Ledare... 3 1.1 Användare - Webbadress till Aktivitetsstöd... 3 1.2 Användare - Inloggning och glömt

Läs mer

Utbildningsmodulen Förening 2014-05-05

Utbildningsmodulen Förening 2014-05-05 Utbildningsmodulen Förening 2014-05-05 Inledning...2 Operativsystem och webbläsare...2 Föreningens utbildningsmodul.3 Inledning...3 Arrangemang...3 Öppna arrangemang...3 Sök arrangemang...5 Kopiera arrangemang...5

Läs mer

Medlemsregister IdrottOnline Klubb Medlemsregister

Medlemsregister IdrottOnline Klubb Medlemsregister Uppdaterad 2012-04-18 Medlemsregister IdrottOnline Klubb Medlemsregister Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas av Riksidrottsförbundet,

Läs mer

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline 1 Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline För att skicka kommunfil från IdrottOnline behöver föreningen även ha inloggningsuppgifter till kommunens system Aktivitetsstöd. Det är olika inloggningsuppgifter

Läs mer

Manual för Sportadmin, ett system för lagsidor, närvarohantering, fakturering mm

Manual för Sportadmin, ett system för lagsidor, närvarohantering, fakturering mm Manual för Sportadmin, ett system för lagsidor, närvarohantering, fakturering mm Framför dig har du en manual vars mål är att göra det enkelt att komma igång med uppdatering av lagsidor, närvarokontroll

Läs mer

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare Manual för nya hemsidan Grundläggande funktioner för lagledare Inledning Detta dokument beskriver de grundläggande funktionerna på Onyx nya hemsida och hur Du: Lägger ut en nyhet på ditt lags hemsida Lägger

Läs mer

Manual Interbook Bygdegårdar

Manual Interbook Bygdegårdar Manual Interbook Bygdegårdar Bidrag och föreningsuppgifter Datum: 2013 01 23 Version 1.0 Sidan 1 (10) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare

Läs mer

Manual för ledare. Innehållsförteckning ALLMÄN INFO... 1 MEDLEMSGRUPPER... 2 GÖR ETT UTSKICK... 3 RAPPORTERA NÄRVARO... 6 SKICKA KALLELSER...

Manual för ledare. Innehållsförteckning ALLMÄN INFO... 1 MEDLEMSGRUPPER... 2 GÖR ETT UTSKICK... 3 RAPPORTERA NÄRVARO... 6 SKICKA KALLELSER... Manual för ledare Innehållsförteckning ALLMÄN INFO... 1 MEDLEMSGRUPPER... 2 GÖR ETT UTSKICK... 3 RAPPORTERA NÄRVARO... 6 SKICKA KALLELSER... 11 Allmän info Uppe till höger finns ett frågetecken. Ställer

Läs mer

LOKstödmodulen. Version 0:2 MANUAL FÖR LOK-STÖDSMODULEN

LOKstödmodulen. Version 0:2 MANUAL FÖR LOK-STÖDSMODULEN LOKstödmodulen Version 0:2 MANUAL FÖR LOK-STÖDSMODULEN Innehåll LOK-stödet i Idrottonline Klubb...3 Allmänt...3 Lägga upp LOK-stöds aktiviteter...4 Lägga upp LOK-stödsaktiviteter i en kalender...4 LOK-stödsmodulen...14

Läs mer

Aktivitetskort på nätet

Aktivitetskort på nätet Aktivitetskort på nätet En tjänst för bidragsgrundande närvarorapportering. Kundsupport vardag kl 8-17 090-16 16 60, välj 2 Inloggningsuppgifter föreningsadministratör: asa.borglund@vallentuna.se Manual

Läs mer

Manual för Sportadmin, ett system för närvarohantering, fakturering etc

Manual för Sportadmin, ett system för närvarohantering, fakturering etc Manual för Sportadmin, ett system för närvarohantering, fakturering etc Till dig som är ledare i Friluftsfrämjandet Lund. Framför dig har du en manual som sats samman för att göra det enkelt att komma

Läs mer

MANUAL SKYTTEKORT/TÄVLINGSLICENS IdrottOnline Klubb Svenska Skyttesportförbundet

MANUAL SKYTTEKORT/TÄVLINGSLICENS IdrottOnline Klubb Svenska Skyttesportförbundet MANUAL SKYTTEKORT/TÄVLINGSLICENS Uppdaterad: 2011-12-06 IdrottOnline Klubb MANUAL SKYTTEKORT/TÄVLINGSLICENS IdrottOnline Klubb Svenska Skyttesportförbundet Börja med att logga in på din förenings sida

Läs mer

AKTIVITETSSTÖD. Användardokumentation. Föreningsadministratör

AKTIVITETSSTÖD. Användardokumentation. Föreningsadministratör AKTIVITETSSTÖD Användardokumentation Föreningsadministratör 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 2 Om denna dokumentation... 3 Terminologi och förkortningar... Fel! Bokmärket är inte definierat.

Läs mer

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn Manual Spelarregistrering Manualen beskriver hur man lägger in spelare i sin spelartrupp och tilldelar fasta spelarnummer. Läs igenom manualen och följ den när du lägger in spelarna i ditt lag och föreningens

Läs mer

Mobil närvaroregistrering av LOK-stödet i IdrottOnline

Mobil närvaroregistrering av LOK-stödet i IdrottOnline Mobil närvaroregistrering av LOK-stödet i IdrottOnline Föreberedelser av föreningsadministratör: Alla ledare som vill registrera närvaron för LOKstödsaktiviteter via mobilen/lok-fliken i IdrottOnline ska

Läs mer

Manual Utbildningsmodulen

Manual Utbildningsmodulen Manual Utbildningsmodulen för Svenska Bouleförbundets distrikt www.svenskboule.se Logga in (låset högst upp till höger på sidan). Använd dina inloggningsuppgifter (personnummer och lösenord) För att få

Läs mer

När du valt grupp får du upp denna sida med alla medlemmar i gruppen. Klicka på kalender som finns på den grå menyraden (inringad i rött på bilden).

När du valt grupp får du upp denna sida med alla medlemmar i gruppen. Klicka på kalender som finns på den grå menyraden (inringad i rött på bilden). Lathund MyClub Innehåll Närvaroregistrering... 2 Skapa aktiviteter i kalendern... 7 Skapa kallelse när du skapar aktivitet... 14 Ta bort aktivitet från kalendern... 18 Närvaroregistrering mobil... 19 Närvaroregistrering

Läs mer

Nä rväroräpportering i Idrottonline sä go r du

Nä rväroräpportering i Idrottonline sä go r du Nä rväroräpportering i Idrottonline sä go r du Aktiviteter läggs förslagsvis upp i förväg i lagets kalender. Då kan ni också lära era spelare/föräldrar att själva hålla sig uppdaterade om matcher, träningar

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Klubbmedlem

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Klubbmedlem Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Klubbmedlem 1 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från vår hemsida

Läs mer

Uppdaterad: För dig som är Gruppadministratör

Uppdaterad: För dig som är Gruppadministratör Uppdaterad: 2013-10-18 För dig som är Gruppadministratör 1 Innehållsförteckning Inledning 3 Beskrivning 4 Logga in 5 Gruppadmin fliken 5 Lägg till person/personer i gruppen 7 Lägg till person(er) från

Läs mer

För föreningar som gjort fullständig LOK-stödsansökan i IdrottOnline

För föreningar som gjort fullständig LOK-stödsansökan i IdrottOnline För föreningar som gjort fullständig LOK-stödsansökan i IdrottOnline Beskrivning för Skapa kommunfil i IdrottOnline och Importera närvaro från RF till Aktivitetsstöd. IdrottOnline 1. Gå till föreningens

Läs mer

Manual för hantering av lagsida inom BSK HFO

Manual för hantering av lagsida inom BSK HFO Manual för hantering av lagsida inom BSK HFO Denna manual innehåller följande ämnen: Strukturen för en lagsida Roller i IdrottOnline Logga in på IdrottOnline Publicera en nyhet Använda en bild (ladda upp

Läs mer

Uppdaterad: 2013-06-20. Lathund app. App-Manual 1 1

Uppdaterad: 2013-06-20. Lathund app. App-Manual 1 1 Uppdaterad: 2013-06-20 Lathund app App-Manual 1 1 Innehållsförteckning Inledning 3 Användningsområde 4 Kom igång 4 Förberedelse 5 Logga in 5 Notiser 5 Välj organisaton 6 Välj grupp 7 Symbolförklaring 7

Läs mer

Enkel guide till hemsidan via IdrottOnline. Magnus Gunnarsson Mobil: 070-21 21 090 E-post: magnus.gunnarsson@teliasonera.com

Enkel guide till hemsidan via IdrottOnline. Magnus Gunnarsson Mobil: 070-21 21 090 E-post: magnus.gunnarsson@teliasonera.com Enkel guide till hemsidan via IdrottOnline Magnus Gunnarsson Mobil: 070-21 21 090 E-post: magnus.gunnarsson@teliasonera.com Adressen till Stafsinge IF:s hemsida är www.stafsingeif.se Börja med att gå till

Läs mer

Manual för ansökan IDROTTSLYFT. Förening. Uppdaterad /KW

Manual för ansökan IDROTTSLYFT. Förening. Uppdaterad /KW Manual för ansökan IDROTTSLYFT Förening Uppdaterad 150213/KW Logga in på föreningens IdrottOnline-sida via hänglåset och välj Idrottslyftet som finns under menyn Fler om den inte syns direkt. Välj sedan

Läs mer

Manual för Medarbetare appen

Manual för Medarbetare appen Manual för Medarbetare appen Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren. 1 Vitec Agrando AB Innehåll 1. Installera appen... 3

Läs mer

Manual för Medarbetare appen. Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren.

Manual för Medarbetare appen. Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren. 1 Manual för Medarbetare appen Appen ger tillgång till Medarbetaren via en mobil eller platta. Du behöver ett konto sedan tidigare till Medarbetaren. Innehåll 1. Installera appen... 3 2. Logga in... 3

Läs mer

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare

Manual för nya hemsidan. Grundläggande funktioner för lagledare Manual för nya hemsidan Grundläggande funktioner för lagledare Inledning Detta dokument beskriver de grundläggande funktionerna på Onyx nya hemsida och hur Du: Lägger ut en nyhet på ditt lags hemsida Lägger

Läs mer

Manual för BPSD-registret. Version 7 / juni 2014

Manual för BPSD-registret. Version 7 / juni 2014 Manual för BPSD-registret Version 7 / juni 2014 Logga in Logga in till registret överst till höger på hemsidan. (Observera att du hittar testdatabasen längre ner på hemsidan) Fyll i ditt personliga användarnamn

Läs mer

Föra över ett befintligt register via importfil

Föra över ett befintligt register via importfil Föra över ett befintligt register via importfil Har ni ett befintligt medlemsregister, som ni kan få ut i Microsoft Excel-format, kan du enkelt föra över hela detta register till IdrottOnline via en importfil.

Läs mer

Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer

Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer 2016-03-09 Fastighetsdivisionen 1 (6) Support: Anna Manecke Tel: 076 629 99 85 Supporttid: kl 10:00-11:00 och 13:00-14:00 Nya sjukhusområdet Helsingborg Börja med: 1. Gå in på Internet Explorer 2. Gå in

Läs mer

Utbildningsmodul Förening SISU Idrottsutbildarna

Utbildningsmodul Förening SISU Idrottsutbildarna Uppdaterad 2012-10-10 Utbildningsmodul Förening SISU Idrottsutbildarna Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas av Riksidrottsförbundet,

Läs mer

Ansök om LOK-stöd Uppdaterad

Ansök om LOK-stöd Uppdaterad Ansök om LOK-stöd Uppdaterad 2011-12-06 Innehållsförteckning Inledning 3 Utbildning 3 Specialidrottsförbundens (SF) och distriktsförbundens sidor (DF) 3 Information 3 Manualer 3 Operativsystem och webbläsare

Läs mer

Nya funktioner. Version 4.05 2014-09-10

Nya funktioner. Version 4.05 2014-09-10 Nya funktioner Version 4.05 2014-09-10 Efkon AB 2011-2014 Sid 2 Denna dokumentation utgör ett komplement till den befintliga dokumentationen som man kan nå online i menyn till @Medlem. Nya funktioner i

Läs mer

Uppdaterad: Lathund app. App-Manual 1 1

Uppdaterad: Lathund app. App-Manual 1 1 Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund app App-Manual 1 1 Innehållsförteckning Inledning 3 Användningsområde 4 Kom igång 4 Förberedelse 5 Logga in 5 Notiser 5 Välj organisaton 6 Välj grupp 7 Symbolförklaring 7

Läs mer

Utbildningsmodulen Förening 2013-08-18

Utbildningsmodulen Förening 2013-08-18 Utbildningsmodulen Förening 2013-08-18 Inledning...3 Operativsystem och webbläsare...3 Föreningens utbildningsmodul.4 Inledning...4 Arrangemang...4 Öppna arrangemang...4 Sök arrangemang...7 Kopiera arrangemang...7

Läs mer

Uppdaterad Närvaroregistrering och ansökan om LOK-stöd

Uppdaterad Närvaroregistrering och ansökan om LOK-stöd Uppdaterad 2017-10-05 Närvaroregistrering och ansökan om LOK-stöd Innehåll Inledning... 3 Utbildning... 3 Specialidrottsförbundens och distriktens hemsidor... 3 Information... 3 Manualer... 3 Operativsystem

Läs mer

STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN. Aktivitetsstöd. Behörigheten Föreningsadministratör. Datum: 2015-09-22 Version 2. Sidan 1 (30)

STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN. Aktivitetsstöd. Behörigheten Föreningsadministratör. Datum: 2015-09-22 Version 2. Sidan 1 (30) Aktivitetsstöd Behörigheten Föreningsadministratör Datum: 2015-09-22 Version 2 Sidan 1 (30) Innehållsförteckning 1. Aktivitetsstöd - Inledning... 3 1.1 Användare - Webbadress tillre Aktivitetsstöd... 3

Läs mer

Kommentarer utbildning föreningar. Närvarokort. Grundföreskrifter. För sent inkommen ansökan

Kommentarer utbildning föreningar. Närvarokort. Grundföreskrifter. För sent inkommen ansökan Kommentarer utbildning föreningar Bild 5 Närvarokort - Närvarokorten (manuella eller digitala i IdrottOnline) är föreningens värdehandling och grunden för LOK-stödsansökan. - Föreningen måste vara noga

Läs mer

Administration IdrottOnline Förbund Administration

Administration IdrottOnline Förbund Administration Uppdaterad 2011-03-02 Administration IdrottOnline Förbund Administration Inledning IdrottOnline är idrottens verktyg för kommunikation och administration. IdrottOnline ägs och utvecklas av Riksidrottsförbundet,

Läs mer

Kom igång med Adela Gymnasium

Kom igång med Adela Gymnasium Kom igång med Adela Gymnasium Publicerad 2011-07-05 Tersus Skolsystem AB Lilla Nygatan 2, 411 08 Göteborg Tel: 031-85 70 50 Innehåll Kom igång med Adela Gymnasium 1 Starta Adela Gymnasium 5 Logga in som

Läs mer

Ansökan om LOK-stöd med närvaroregistrering IdrottOnline Klubb

Ansökan om LOK-stöd med närvaroregistrering IdrottOnline Klubb Ansökan om LOK-stöd med närvaroregistrering IdrottOnline Klubb 110406 Innehållsförteckning Inledning 3 Utbildning 3 Specialidrottsförbundens (SF) och distriktsförbundens sidor (DF) 3 Information 3 Manualer

Läs mer

Uppdatering av distrikts- och klubbsidor

Uppdatering av distrikts- och klubbsidor Uppdatering av distrikts- och klubbsidor Nytt Möte Ny Sida Ny Medlem se separat handledning E-postmeddelanden se separat handledning Annika Ahlqvist 2017-07-22 Uppdaterad 2017-07-30 För att kunna uppdatera

Läs mer

Mats Sundström, Ångermanlands FF

Mats Sundström, Ångermanlands FF 1 Mats Sundström, Ångermanlands FF 1. Ledarna från båda lagen lämnar in 2 ex. av sin laguppställning före match. Laguppställningen skall vara ifylld i datorn via Fogis. Är inte detta gjort har ledarna

Läs mer

Klubb. Dags att ansöka om LOK-stöd för 2009

Klubb. Dags att ansöka om LOK-stöd för 2009 Klubb Dags att ansöka om LOK-stöd för 2009 Senast lördag den 15 augusti 2009 ska du skicka in ansökan för aktiviteter genomförda under ven 2009. Senast måndag den 15 februari 2010 ska du skicka in ansökan

Läs mer

Uppdaterad Ansök om LOK-stöd

Uppdaterad Ansök om LOK-stöd Uppdaterad 2012-06-20 Ansök om LOK-stöd Innehållsförteckning Inledning 3 Utbildning 3 Specialidrottsförbundens (SF) och distriktsförbundens sidor (DF) 3 Information 3 Manualer 3 Operativsystem och webbläsare

Läs mer

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt 1. Logga in på föreningens sida i IdrottOnline genom att klicka på hänglåset i högra hörnet (se bild),

Läs mer

Thomas Pihl Frontermanual för studerande vid Forum Ystad

Thomas Pihl Frontermanual för studerande vid Forum Ystad Thomas Pihl 2007 Frontermanual för studerande vid Forum Ystad Innehåll Fronter...2 Inloggning...2 Ändra användaruppgifter...4 Anpassa Min sida...5 Verktygen på Min sida...6 Notiser...7 Mitt arkiv...9 Fronter

Läs mer

BK Veteranernas hemsida och medlemsregister på Idrott Online

BK Veteranernas hemsida och medlemsregister på Idrott Online BK Veteranernas hemsida och medlemsregister på Idrott Online GRUNDERNA Man kan titta på, och skriva på hemsidan från en dator, en surfplatta eller en smartphone. I alla dessa enheter finns det s.k. webbläsarprogram

Läs mer

STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD LOK-STÖD. Nya regler från 1 januari 2014

STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD LOK-STÖD. Nya regler från 1 januari 2014 STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD LOK-STÖD Nya regler från 1 januari 2014 Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och är avsett att stödja barn- och ungdomsverksamheten mellan 7-25 år i

Läs mer

Evenemang. Gör såhär: http://www.vasabladet.fi/evenemang/ eller http://www.ot.fi/evenemang/

Evenemang. Gör såhär: http://www.vasabladet.fi/evenemang/ eller http://www.ot.fi/evenemang/ Sida 1 av 9 Här kan föreningar, organisationer och andra arrangörer själva sätta in evenemang och händelser i Österbotten. som publiceras på webben och i tidningarna enligt redaktionens urval är till för

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Logga in 1 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från vår hemsida

Läs mer

Under IRMA finns förenklade versioner av IRMA, arbetsplatsregistret samt enhet. Dessa kommer du inte åt hemifrån om du inte har en koddosa.

Under IRMA finns förenklade versioner av IRMA, arbetsplatsregistret samt enhet. Dessa kommer du inte åt hemifrån om du inte har en koddosa. Platon STs ärendehanteringssystem IRMA Under IRMA finns förenklade versioner av IRMA, arbetsplatsregistret samt enhet. Dessa kommer du inte åt hemifrån om du inte har en koddosa. IRMA IRMA i Portalen fungerar

Läs mer

MANUAL FÖR REGISTRERING AV RESULTAT I SVEMO TA

MANUAL FÖR REGISTRERING AV RESULTAT I SVEMO TA MANUAL FÖR REGISTRERING AV RESULTAT I SVEMO TA REGISTRERING AV RESULTAT VIA SVEMO-TA Inför tävlingen Börja med att logga in i din profil, välj Administrera Tävlingsledare och Registrator måste namnges

Läs mer