NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER Ett brett sortiment och tekniskt framskriden Motortyper och last DRIVE THE CHANGE

2

3

4 NYA RENAULT MASTER Proffessionella presentationer s möjliga versioner s. 10 Motorer Twin Turbo i genomlysning s. 16 Säkerhet på alla nivåer s. 24 Bra lösningar för företag s. 26 All teknisk information och hela produktutbudet s. 28 PÅ OMSLAGET Nya Renault Master Fotograf M. De Vries

5

6 06 / 07 PRESTANDA PÅ PROFFSNIVÅ 1. NYA RENAULT MASTER LÄGGER RIBBAN ÄNNU HÖGRE. KRAFTFULLARE, RENARE, SÄKRARE OCH NU ÄR DEN ÄNNU TREVLIGARE ATT KÖRA. DE NYA MOTORERNA OCH ALLA INNOVATIVA LÖSNINGAR UNDERLÄTTAR DITT ARBETE I VARDAGEN. MODELLENS BREDD (MER ÄN 350 VERSIONER) GER DIG ETT OSLAGBART UTBUD. DESSUTOM FINNS NU EN NY L4 I SKÅPBILSVERSION MED BAKHJULSDRIFT OCH ENKELHJUL. DEN NYA KYLARGRILLEN SYMBOLISERAR FÖRNYELSEN: STOR, IMPONERANDE OCH SOLID UTTRYCKER DEN BILENS INRE EGENSKAPER.

7 MÅNGSIDIGHETENS MÄSTARE ENERGY dci Ett komplett modellprogram. Med nya Renault Master är möjligheterna näst intill oändliga: skåpbilsversioner, chassi med enkel- och dubbelhytt, samt chassi platta. Renault Master finns både med framhjulsdrift och bakhjulsdrift, med enkelhjul och dubbelhjul. Perfekt för den som vill ha bättre drivkraft för tung last eller besvärlig terräng. Nyhet: L4-skåpbilen med bakhjulsdrift finns med enkelhjul, vilket gör den bred nog för europapallar. 2. Ny kylargrill. Den uppdaterade kylargrillen symboliserar Renaults nya målsättning för sina transportbilar: bättre, bredare, kraftfullare och mer ekonomiska. 3. Lastkapacitet. Med upp till 17 m 3 nyttovolym, upp till kg nyttolast i skåpbilsversionen* och kg i versionen med chassi-hytt* får du plats med vad som helst i nya Renault Master. 4. Motor Twin Turbo. De två nya motorerna Twin Turbo 135 hk och 165 hk ger större vridmoment vid låga varvtal och mer kraft samtidigt som de drar mindre bränsle. De har Stop & Start och ESM (energiåtervinning vid inbromsning). 5. Ny ESP. För att garantera maximal säkerhet har Renault Master ett elektroniskt antisladdsystem, ESP, som har förstärkts med Extended Grip. Det förbättrar drivkraften på svåra underlag. *Bakhjulsdrift dubbelhjul 4,5 t.

8 08 / 09 EN RIKTIG ARBETSPLATS OPTIMAL SIKT, ERGONOMISKA REGLAGE, JUSTERBAR KÖRSTÄLLNING, GOTT OM LÄTTILLGÄNGLIGA FÖRVARINGSUTRYMMEN DEN HÄR HYTTEN ÄR PERFEKT ANPASSAD FÖR DIG SOM ANVÄNDER BILEN I ARBETET. DEN ÄR INTE BARA RYMLIG, LJUS OCH BEKVÄM. DEN EFFEKTIVA KLIMATANLÄGGNINGEN OCH LJUDISOLERINGEN GÖR ALLA RESOR TREVLIGA OCH VILSAMMA. NÄR DU STANNAR BLIR BILEN ETT KONTOR: ETT VRIDBART BORD DÄR DU KAN PLACERA DIN DATOR ELLER DINA PAPPER, EN SKRIVPLATTA FÖR ATT FYLLA I FORMULÄR OCH GOTT OM FÖRVARINGSUTRYMMEN I KUPÉN SÅ ATT DU ALLTID HAR DINA ARBETSVERKTYG NÄRA TILL HANDS.

9 1. PRAKTISK OCH MÅNGSIDIG Vidvinkelspegel*. Backspegeln är mycket praktisk vid stadskörning och omkörningar, eftersom man kan se den döda vinkeln i passagerarsidans solskydd och på så sätt undvika farliga situationer. 2. Instrumentpanel. Rymlig, välkomnande och bekväm hytten i Master är verkligen tänkt för proffs. Med optimal sikt, ergonomiska reglage och inställbara säten och ratt kan alla få en bekväm körställning, oavsett kroppstyp. Klimatanläggningen och ljudisoleringen har förbättrats och gör dina resor ännu mer behagliga. 3. Parkeringshjälp. Backradar eller backkamera underlättar parkering och snäva manövrer. 4. För att du aldrig ska tappa tid på vägen hjälper dig det användarvänliga navigeringssystemet Carminat TomTom att hitta rätt. Med Live-tjänsterna får du trafikinformation i realtid och varningar för eventuella faror. *Backspegel för döda vinkeln.

10 10 / 11 ATT VÄLJA KONFIGURATION NYA MASTER FINNS MED FRAMHJULSDRIFT OCH BAKHJULSDRIFT, ENKELHJUL OCH DUBBELHJUL, SÅ DU HITTAR ALLTID DEN VERSION SOM PASSAR JUST DINA BEHOV: TRE HÖJDER, FYRA LÄNGDER OCH FYRA GODKÄNDA MAXVIKTER MED LAST*. NU KAN DU TRANSPORTERA VAD SOM HELST. ALLT DU BEHÖVER GÖRA ÄR ATT VÄLJA DEN NYTTOVOLYM SOM PASSAR DIG, FRÅN 8 M 3 TILL GENERÖSA 17 M 3.

11 Plåtad skåpbil och så mycket mer Nya Master skåp finns också som halvglasad eller glasad och medförlängd hytt med sju platser så att du kan ta med dig ditt team ut på arbetsplatsen. Totalt har du tio olika karosstorlekar att välja mellan. Finns med framhjulsdrift och bakhjulsdrift Skåpbilen med framhjulsdrift är fantastiskt bekväm att köra och har en förvånansvärt låg förbrukning. Tack vare den förbättrade drivkraften tar dig skåpbilen med sin bakhjulsdrift förbi hinder på mjukt underlag. Den finns med enkelhjul ochdubbelhjul: - perfekt med dubbelhjul** när man ska dra tung last - idealisk med enkelhjul för att transportera skrymmande föremål - i nya L4 bakhjulsdrift med enkelhjul kan du transportera upp till fem europapallar. Den sista modellen är särskilt anpassad för expressleveranser. *2,8 t, 3,3 t, 3,5 t och 4,5 t. **Finns som 3,5 t och 4,5 t.

12 12 / 13 FÄRDIG ATT FÖRVANDLAS CHASSI MED HYTT OCH CHASSI PLATTA I NYA MASTER HAR DU EN BEVISAT TILLFÖRLITLIG OCH STABIL GRUND PÅ VILKEN DU KAN BYGGA DEN BIL DU HAR BEHOV AV: TIPPFLAK, ENKEL- ELLER DUBBELHYTT, FLAK MED LÄM, KAROSS MED FÖRLÄNGT LASTUTRYMME 20 M 3 OCH 22 M 3, KYLUTRYMME DU FÅR EN BIL SOM ÄR SKRÄDDARSYDD TILL 100 %!

13 Chassi eller chassi platta? Chassi-hytterna kan fås med framhjulsdrift eller bakhjulsdrift och är framtagna för att klara av hög belastning. De kan kombineras med flera olika karosser. Med samma höjd har hyttgolvsmodellerna en lasttröskel som har sänkts med 15 cm i förhållande till chassi-hytt. Det ger en större nyttovolym och gör det enklare för dig att komma åt lastutrymmet. WDin skräddarsydda Master För att uppfylla just dina behov finns det flera olika nivåer av ombyggnadsmöjligheter: utrustning för proffs* som särskilda släpmöjligheter och backspeglar på längre armar, liksom den uppsjö av måttanpassade ändringar som är möjliga tack vare 350 Renault-godkända påbyggare världen över. Våra partnerlösningar Bråttom? Särskilda behov? Partnerprodukter som är 100 % Renault ** (tippflak, förlängt lastutrymme, flak med läm etc.) levereras lika snabbt som en standardbil. *Tillval/standard beroende på version. **Renaults standardkvalitet och med Renault-garanti.

14 14 / 15 PERSONTRANSPORT ETT FLEXIBELT OCH BEKVÄMT UTBUD NYA MASTER COMBI 9 PLATSER OCH NYA MASTER BUS 17 PLATSER HAR VERKLIGEN FOKUS PÅ TRANSPORT. I DEN FÖRSTA KOMBINERAS TRANSPORT AV PERSONER OCH VAROR PÅ ETT SMART SÄTT. I DEN ANDRA HAR ALLA ÅKANDE EN SUVERÄN KOMFORT BÅDE I STAN OCH PÅ LANDSVÄG. HYTTERNA ÄR RYMLIGA, VÄLKOMNANDE OCH GENOMARBETADE. DE ÄR LJUSA OCH ERGONOMISKA OCH GÖR RESAN TILL ETT RENT NÖJE.

15 Buss med 17 platser: personlig komfort. Master Bus är kompakt och bekväm den perfekta lösningen för att transportera 17 personer på bästa sätt. Här är passagerarnas komfort i centrum oavsett var man åker, den är lika bekväm i stan som på landsväg. Plats för ben under sätena, bagageförvaring längs med hela taket, individuella fläktar och belysning, och som tillval finns klimatanläggning och extravärme bak. Master Bus ger varje passagerare personlig komfort. Med sin ergonomiskt utformade förarplats utnyttjar bilen alla Masters erkända kvaliteter i kombination med egenskaper från en traditionell buss: hyllor och gardiner, mjuka mattor med halkskydd som är lätta att rengöra. Skolresor, transfer till flygplats eller hotell. Med Master Bus reser du i lugn och ro. Combi 9 platser: flexibel och ergonomisk Den finns med 9/8 platser och 6/5 platser, med nyttovolym från 2,8 m 3 till 4,7 m 3. Det ger en flexibilitet från start med två flyttbara förvaringslösningar bak (kräver inga verktyg) som ger oöverträffad flexibilitet.tack vare arbetsutrymmet i hytten och möjligheterna att justera reglage, stol och ratt, andas hytten i nya Master komfort och professionalism. Dessutom ger den fina finishen, den individuella klimatanläggningen, ryggstöden som kan lutas 20 och 65 cm knäutrymme dina passagerare den där extra känslan av lyx.

16 16 / 17 RENAULT MASTER I GENOMLYSNING TACK VARE SINA FYRA MOTORTYPER ÄR RENAULT MASTER EN AV MARKNADENS RENASTE TRANSPORTBILAR. DEN ÄR OCKSÅ EN AV DE MEST MÅNGSIDIGA: FRAMHJULSDRIFT, BAKHJULSDRIFT, MED ENKEL- ELLER DUBBELHJUL TRANSPORTERAR DEN SÄKERT ALLA TYPER AV LAST PÅ ALLA TYPER AV UNDERLAG.

17 MASTER MED FRAMHJULSDRIFT L1 2,58 m MASTER MED FRAMHJULSDRIFT L2 3,08 m MASTER MED FRAMHJULSDRIFT / BAKHJULSDRIFT L3 3,73 m MASTER MED BAKHJULSDRIFT L4 4,38 m

18 18 / 19 TWIN TURBO DUBBEL EFFEKT FRÅN FORMEL 1 TILL STANDARDBILAR Hos Renault förs tekniken framåt av människans passion. Rob White, teknisk chef på Renault Sport F1, skapar tillsammans med sina medarbetare de Renault Energy F1-motorer som driver en fjärdedel av F1-stallen Formel 1. Motorer som har segrat i över 35 år! 12 världsmästerskapstitlar. För de serieproducerade bilarna är det Alain Raposo, chef för motorutvecklingen hos Renault, som tillsammans med sin personal utvecklar de nya Energy-motorerna. Finns det något samband? Absolut. Till vardags har Rob och Alain kontakt med varandra. De utbyter erfarenheter och utvecklar nya idéer tillsammans. De drar hela tiden nytta av varandras kunskap och den entusiasm som kännetecknar pionjärer. Målet: att sänka bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen med upp till 25 %, prova tåligheten under extrema förhållanden och förse Renault-bilarna med största möjliga körglädje. När två hängivna teknikerteam förenar sina ansträngningar och utbyter kunskap fördubblas dynamiken och det blir möjligt att utveckla motorer av världsklass.

19 FYRA MOTORER ATT VÄLJA MELLAN Nya Renault Master har fler motorer att välja mellan, så det är lätt att hitta just din favorit. vid låga varvtal och mer kraft, samtidigt som bränsleförbrukningen är lägre, FÖRDELARNA MED TWIN TURBO Tack vare dubbelturbotekniken kan man i en dieselmotor kombinera ett högre vridmoment vid låga varvtal med större kraft och få den omedelbara fördelen större körglädje. Det finns två standardturbovarianter: varvtal för snabb respons i start- och ivägkörningsfaser. kraft utan att tappa andan, för en konstant, regelbunden och linjär acceleration. Tack vare det här systemet fungerar motorn alltid med sin optimala kapacitet, vilket är direkt fördelaktigt för förbrukningen, CO 2 -utsläppen, och din egen effektivitet ENERGY dci 135 ENERGY dci 165 generationen. Förbrukning och utsläpp enligt tillämpliga regler. har godkänts enligt gällande regler. Dieselmotor ENERGY dci 135 CO 2 CO 2

20 20 / 21 FRAMHJULSDRIFT KONTRA BAKHJULSDRIFT INNEBÄR DITT JOBB ATT DU BEHÖVER TRANSPORTERA TUNG, SKRYMMANDE ELLER KÄNSLIG LAST? MASTER FINNS DÄR FÖR DIG. VARE SIG DU VÄLJER FRAMHJULSDRIFT ELLER BAKHJULSDRIFT, ENKELHJUL ELLER DUBBELHJUL SÅ UPPFYLLER MASTER DINA BEHOV OCH ERBJUDER VÄGEGENSKAPER SOM ÄR SVÅRA ATT ÖVERTRÄFFA. FLAK, TIPPFLAK, SKÅPBIL DU VÄLJER. DE MÅNGA OLIKA CHASSIVARIANTERNA TILLFREDSSTÄLLER ÄVEN DE ALLRA KRÄSNASTE ÖNSKEMÅLEN. MASTER MED FRAMHJULSDRIFT Utmärkt körkomfort och låg förbrukning.

21 MASTER MED BAKHJULSDRIFT Klarar tunga laster tack vare bättre drivkraft. Framhjulsdrift eller bakhjulsdrift? Båda alternativen har unika fördelar. Med en lasttröskel som är 13 mm lägre än Master med bakhjulsdrift är Master med framhjulsdrift* och dess tre olika längder perfekt när du har höga krav på nyttolast och vägtransporter. Är drivkraften det viktigaste för dig? Då väljer du nya Master med bakhjulsdrift, som klarar av även den tyngsta av laster (framför allt med dubbelhjul) och att dra ett släp på upp till 3,5 ton**, oavsett underlag. När allt kommer omkring valfrihet kan väl inte vara fel? *Totalvikt upp till 3,5 ton. **Version chassi-hytt bakhjulsdrift dubbelhjul.

22 22 / 23 OPTIMERAD LASTNING L2H2 framhjulsdrift enkelhjul (10,8 m 3 ). Bilar som ej omfattas av avtal.

23 MASTER HAR ETT TYDLIGT UPPDRAG: ATT FÖRENKLA DIN VARDAG. DE MÅNGA OLIKA UTFÖRANDENA, SOM SKÅPBIL OCH MED FÖRLÄNGD HYTT TILL EXEMPEL, LEVER UPP TILL ROLLEN: MED FYRA LÄNGDER OCH TRE HÖJDER HAR MASTER EN NYTTOVOLYM PÅ MELLAN 8 M 3 OCH 22 M 3, MED EN NYTTOLAST UPP TILL KG OCH EXTRA LÅGA LASTTRÖSKLAR. FÖR ATT INTE TALA OM DE MÅNGA OLIKA SÄTTEN ATT FÄSTA FÖREMÅL PÅ UNDER TRANSPORT. NÄR DET GÄLLER TRANSPORT SÅ ÄR MASTER MÄSTAREN. Master skåpbil. Med sina stora öppningar bak och på sidorna, optimalt lastutrymme, upp till 12 lastöglor och smarta förvaringsutrymmen är nya Master en riktig vinnare. Anpassad. Nyttolängden går från 2,58 m till 3,73 m, vilket gör att Master med framhjulsdrift har plats för mellan 8 m 3 och 14,8 m 3 beroende på lasthöjd. Master med bakhjulsdrift, som har en maximal lastnyttolängd på 4,38 m, erbjuder upp till 17 m3 nyttovolym. Alla möjligheter att anpassa volym och utrustning ger dig jättesmarta lastmöjligheter. Våra lösningar med förlängt lastutrymme på chassi-hytt skapar en nyttovolym på 20 m 3 till 22 m 3. Välkommen till europapallarnas värld. Det går lättare att lasta både i och ur tack vare bättre åtkomlighet. Mellan de bakre hjulhusen har du en maxbredd på 1,38 m (enkelhjul), och 1,27 m vid sidoöppningen. Baktill kan de stora dörrarna öppnas med en vinkel på 270. Master med framhjulsdrift har plats för fyra europapallar. Master med bakhjulsdrift har plats för upp till fem europapallar. Ny L4-version med bakhjulsdrift och enkelhjul*. Perfekt för vägtransporter, idealisk för distribution och expressleveranser. Den här nya versionen med bakhjulsdrift och enkelhjul har 30 cm mer utrymme vid hjulhusen än sin kusin med dubbelhjul och därmed plats för fem europapallar. Med sina två fjäderblad bak kombinerar den här versionen komfort och lastkapacitet, och en behaglig körupplevelse både på motorväg och för långa resor. *Observera att förbrukningen är lägre än med bakhjulsdrift och dubbelhjul. L2 med framhjulsdrift och enkelhjul. L4 med bakhjulsdrift och enkelhjul.

24 24 / 25 VÅR HÖGSTA PRIORITET: SÄKERHET TILLGÄNGLIG FÖR ALLA INGET ÄR VIKTIGARE ÄN ATT ARBETA SÄKERT. RENAULT MASTERS KONSTRUKTÖRER HAR FÖRSTÅTT DET: DEN HAR DE MEST INNOVATIVA SYSTEMEN SOM UNDERLÄTTAR KÖRNINGEN. ESP-SYSTEMET HAR SÄRSKILT HÖGA PRESTANDA, TACK VARE EXTENDED GRIP SOM OPTIMERAR BILENS DRIVKRAFT, STARTHJÄLP I BACKE OCH SYSTEMET SOM STABILISERAR SLÄPET, OCH BACKSPEGELN WIDE VIEW * GER OPTIMAL SIKT.

25 FÖRUTSE Vidvinkelspegel* (1) De fasta kurvljusen (3) backradarn (2) KORRIGERA ESP (4), SKYDDA krockkuddar (5) MEDVETENHET OCH SÄKERHET RENAULTS SÄKERHET I SIFFROR

26 28 / 29 PROFFS EMELLAN RENAULT ERBJUDER ÖVER 400 PRO+ANLÄGGNINGAR I EUROPA MED SÄLJ- OCH SERVICEMARKNADSTEAM SOM ÄR ÄGNADE HELT ÅT VÅRA FÖRETAGSKUNDER. KÖP, SERVICE, REPARATION OCH EFTERMARKNADSTJÄNSTER. DU FÅR HJÄLP AV HUNDRAPROCENTIGA PROFFS HELA VÄGEN OCH SPARAR VÄRDEFULL TID.

27 ALL EXPERTIS PÅ ETT STÄLLE Renault har tagit fram konceptet PRO+ för att tillgodose och överträffa våra företagskunders förväntningar. Det innebär att du har tillgång till försäljare och eftermarknadspersonal som bara är till för dig som företagskund och som gör allt för att infria våra åtaganden. Våra åtaganden inom Pro+ ALLA VÅRA TJÄNSTER PÅ ETT STÄLLE Din Renault PRO+ återförsäljare erbjuder alla de tjänster som du och ditt företag behöver. Du träffar alltid personal på plats som har utbildats för att förstå vilka krav som din specifika verksamhet ställer på en bil. Du får goda råd och vägledning när du ska välja bil, även om du behöver ett ombyggt fordon, och du får förslag på vilka tillbehör, underhållsavtal eller finansieringslösningar som passar bäst för dig. LÖSNINGAR FÖR FÖRETAG För medelstora och stora företag finns vår företagsavdelning till hands för att assistera vid sammansättningen och driften av din bilpark. Renault är ledande inom försäljning till företag och har ett stort modellutbud av allt från personbilar till bruksfordon. Vi erbjuder även företagsbilar och ombyggda bilar för att motsvara alla dina förväntningar. Ett omfattande utbud av Renaults utställningsbilar, inklusive ombyggda bilar. Ett omfattande utbud av transportbilar för provkörning, utan tidsbokning. Skräddarsytt kostnadsförslag på en ny Renault inom 48 timmar. Utökade verkstadstider bara för dig som företagskund. Service inom 8 timmar utan förbokning. Ett detaljerat kostnadsförslag inklusive tidslöfte inom 4 timmar om din bil behöver repareras.

28 28 / 29

29 CARLAB FOKUS PÅ STIL OCH PERSONIFIERING VÄLJ KOMFORT- OCH UTRUSTNINGSNIVÅ EFTER DINA BEHOV - NYA RENAULT MASTER! FÄRGER / LACKFÄRGER KONFIGURATIONER / SKRÄDDARSYDD BIL FÖR DIN VERKSAMHET DIMENSIONER / LASTVOLYM KOMFORT OCH TEKNIK / VIKTIGASTE UTRUSTNINGEN FÖR OPTIMAL KÖRNING TILLBEHÖR / TILLBEHÖR FÖR DIN LIVSSTIL TEKNISK DATA / MOTORER OCH MÅTT STANDARDUTRUSTNING OCH TILLVAL / ÖVERSIKT

30 FÄRGER GLACIÄRVIT (OV 389) BLÅ SAVIEM (OV 423) BLÅ MYOSOTIS (OV 489) BLÅ VOLGA (OV) ORANGE (OV 031) RÖD MAGMA (OV 719) GUL CITRON (OV 396) BLÅ GRÅ (TE J47) SILVER (TE KNH) MIDNATTSSVART (NV 676) OV : Solid lack ; TE : Metalliclack

31 FÄLGAR OCH KLÄDSEL VÄLJ DEN STIL SOM PASSAR DIG. FÄLGAR HJULKAPSEL MINI Framhjulsdrift och bakhjulsdrift enkelhjul på E1 och E2 HJULKAPSEL MAXI Standard på Combi, Bus, och som tillval på de andra versionerna ALUMINIUMFÄLG 16" Framhjulsdrift endast som tillval på nivå E1 och E2 DÄCK SOMMARDÄCK FRAMHJULSDRIFT BAKHJULSDRIFT MMAC (totalvikt) 3,5 t Enkelmontage Dubbelmontage Hjul R16C R16C Däckstorlek 225/65 235/65 195/75 Märke Continental Vancoeco Michelin Agilis Michelin Agilis Continental Vancoeco Väggreppsklass på fuktigt underlag B B B B Förbrukningsklass B C C B Bullernivå KLÄDSEL MÖRKGRÅ TEXTIL KALEIDO På E0 och E1 MÖRKBLÅ OCH ORANGE TEXTIL FUNAÏA På E2 KONSTLÄDER Som tillval Med undantag för förlängd hytt på E2 = konstläder som standard och mörkgrått tyg KALEIDO som tillval.

32 KONFIGURATIONER SOM DU SKRÄDDARSYR EFTER DIN VERKSAMHETS BEHOV. TÄCKTA VERSIONER Du har många olika behov och RENAULT MASTER har oändligt många anpassningsmöjligheter, med lastvolymer upp till 22 m 3! Nya RENAULT MASTER finns nu i bakhjulsdriven L4-version med enkelhjul som ger en volym på 17 m 3 och bra utväxlingsförhållande: en fin kompromiss mellan komfort och lastkapacitet! SKÅPBIL MED FRAMHJULSDRIFT FÖRLÄNGD HYTT SKÅPBIL MED BAKHJULSDRIFT FÖRLÄNGT LASTUTRYMME

33 FLAKVERSION På ett chassi med enkel- eller dubbelhytt har tippflaket baktill en automatisk öppning och kan lutas till 45 för snabb lossning av material som sand eller grus. TIPPFLAK BAK FLAK MED LÄM CHASSI CHASSI-PLATTA PERSONTRANSPORT NYA MASTER Combi är flexibel, med den kan du välja mellan att transportera upp till nio personer eller skrymmande last. I bussversionen kan man transportera upp till 17 personer COMBI BUS

34 DIMENSIONER HÖJD, BREDD, LASTVOLYM DEN HÄR BILEN HAR ALLT. SKÅPBIL MED FRAMHJULSDRIFT H3 L3H H2 L2H L3H H1 L1H L L2 L / VIKTER (kg) Nyttovolym (m 3 ) L1H1 8 Nyttovolym (m 3 ) L2H2 10,8 MMAC (totalvikt) 3,5 t Min. MVODM (1) 1816 Max. nyttolast (2) 1684 Max. last hjulaxel fram 1850 Max. last hjulaxel bak 2100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 12,0 m Vändradie mellan väggar 12,5 m MMAC (totalvikt) 3,5 t Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) Max. last hjulaxel fram 1850 Max. last hjulaxel bak 2100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m Vändradie mellan väggar 14,1 m INNERMÅTT (mm) L1H1 L2H2 L3H2 L3H3 Lastutrymme Användbar längd Nyttolängd vid 1,1 m Användbar bredd Bredd mellan hjulhusen Arbetshöjd Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd Sidoskjutdörrarnas höjd Bakdörr Bredd (169 mm över tröskeln) Ingångshöjd Lasttröskel Min.: 546 / Min.: 545 / Min.: 543 / Min.: 542 / Max.: 564 Max.: 562 Max.: 557 Max.: 555 Min. markfrigång Nyttovolym (m 3 ) L3H2 13 L3H3 14,8 L3H2 / L3H3 MMAC (totalvikt) 3,5 t Min. MVODM (1) 1970 Max. nyttolast (2) 1530 Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) Max. last hjulaxel fram 1850 Max. last hjulaxel bak 2100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 15,7 m Vändradie mellan väggar 16,2 m (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tanken fylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM).

35 SKÅPBIL MED BAKHJULSDRIFT H3 H2 L3H L4H * L3H L4H * L3 L / 1 612* / * Roues jumelées. VIKTER (kg) Nyttovolym (m 3 ) MMAC (totalvikt) 3,5 t EM 3,5 t DM 4,5 t DM L3H2 12,4 Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) L3H3 14,2 Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) L4H2 DM 14,9 Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) L4H3 EM 14,9 Min. MVODMt (1) Max. nyttolastt (2) L4H3 DM 17 Min. MVODMt (1) Max. nyttolastt (2) Max. last hjulaxel fram L3H2 / Max. last hjulaxel bak L3H3 / Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2500 / / /750 L4H2 DM / Vändradie mellan trottoarer 14,1 m 13,6-15,7 L4H3 DM Vändradie mellan väggar 13,6 m 14,1-16,2 (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tanken fylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM). EM: enkelmontage. DM: dubbelmontage. INNERMÅTT (mm) L3H2 EM L3H3 EM L4H3 EM L4H2 DM L4H3 DM Lastutrymme Användbar längd Nyttolängd vid 1,1 m Användbar bredd Bredd mellan hjulhusen Arbetshöjd Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd Sidoskjutdörrarnas höjd Bakdörr Bredd (169 mm över tröskeln) Ingångshöjd Lasttröskel Min.: 674 Min.: 672 Min.: 700 Min.: 701 Min.: 700 Max.: 696 Max.: 694 Max.: 715 Max.: 704 Max.: 715 Min. markfrigång EM: enkelmontage. DM: dubbelmontage.

36 FÖRLÄNGD HYTT FRAMHJULSDRIFT H2 H1 L2H L3H L2 L / BAKHJULSDRIFT H2 L3H L3H * L /1 612* 1 750/ *Dubbelmontage. VIKTER (kg) Max. nyttolast Nytto- MMAC (totalvikt) 3,5 t volym (m 3 ) L2H2 framhjulsdrift ,9 L3H2 framhjulsdrift ,0 L3H2 bakhjulsdrift EM ,3 L3H2 bakhjulsdrift DM ,3 EM: enkelmontage. DM: dubbelmontage. INNERMÅTT (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H2 L3H2 L3H2 EM L3H2 DM Lastutrymme Nyttolängd vid 0,4 m Nyttolängd vid 1 m Användbar bredd Bredd mellan hjulhusen Arbetshöjd Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd Sidoskjutdörrarnas höjd Bakdörr Den nedre delens bredd Höjd Lasttröskel (min./max.) 545 / / / / 724 Markfrigång EM: enkelmontage DM: dubbelmontage

37 CHASSI PLATTA H2 H1 L2H1-L3H ,5 L3H ,7 L2H L3H L3H L2 L / VIKTER (kg) L2H1 framhjulsdrift L3H1 framhjulsdrift L3H2 framhjulsdrift MMAC (totalvikt) 3,5t 3,5t 3,5t Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) Max. last hjulaxel fram Max. last hjulaxel bak Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2500 / / / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m 16,2 m (1) MVODM, tjänsetvikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tanken fylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM). RS: enkelhjul. RJ: dubbelhjul. DIMENSIONER L2H1 L3H1 L3H2 Max. körbar längd Körbar nyttolängd (min./max.) 3091 / / / 4632 Max. körbar nyttobredd (standardblinkljus/stor arm) 2170 / 2350 Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2654 Tröskelhöjd (min./max.) 581 / / / 583 Min. markfrigång 166 CHASSI ENKELHYTT FRAMHJULSDRIFT H L2H L3H BAKHJULSDRIFT H L2 L / L2EM L3EM L4DM L2 L2* *Dubbelmontage L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/

38 CHASSI DUBBELHYTT FRAMHJULSDRIFT H L2H L3H L2 L / BAKHJULSDRIFT H L2H L3H L3H1* L4H1* L L3 L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ *Dubbelmontage VIKTER FÖR CHASSI ENKELHYTT (kg) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2 L3 L2 EM L3 EM L4 DM MMAC (totalvikt) 3,5 t 3,5 t 3,5 t 3,5 t 4,5 t Min. MVODM (1) Max. nyttolast (2) Max. last hjulaxel fram 1850 Max. last hjulaxel bak Max. släpvagnsvikt 2500 / / / / / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m 13,6 m 13,6 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m 14,1 m 16,2 m VIKTER FÖR CHASSI DUBBELHYTT (kg) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2 L3 L4 MMAC (totalvikt) 3,5 t 3,5 t 4,5 t DM Min. MVODM (1) Max. nyttolast Max. last hjulaxel fram 1850 Max. last hjulaxel bak Max. släpvagnsvikt (bromsad/obromsad) 2500 / / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m (1) MVODM, tjänstevikten utan (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tanken fylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM). EM: enkelhjul. DM: dubbelhjul. DIMENSIONER FÖR CHASSI ENKELHYTT (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2 L3 L2 EM L3 EM L4 DM Max. körbar längd Körbar nyttolängd (min./max.) 3184 / 3834 / 3184 / 3834 / 4384 / Höjd på sidotröskel 735 / 736 / 771 / 771 / 786 / Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2654 Max. körbar nyttobredd (standardblinkljus/med blinkljus på stor arm) 2170 / 2350 Min. markfrigång 166 DIMENSIONER FÖR CHASSI DUBBELHYTT (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2 L3 L4 DM Max. körbar längd Körbar nyttolängd (min./max.) 2434 / / / 4436 Sidotröskelhöjd (min./max.) 727 / 731 / 778 / Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2654 Max. körbar nyttobredd (standardblinkljus/ med blinkljus på stor arm) 2170 / 2350 Min. markfrigång

39 COMBI H2 H1 L1H L2H L L2 COMBI 6 PLATSER L2H2 3,5 t Max. nyttolast (kg) 1416 Lastvolym (m 3 ) 6 Ingångsbredd sidodörr (mm) 1780 Ingångshöjd sidodörr (mm) 1270 Ingångshöjd bakdörr (mm) 1820 COMBI 9 PLATSER L2H2 3,5 t Max. nyttolast (kg) 1341 Lastvolym (m 3 ) 4,7 Ingångsbredd sidodörr (mm) 1780 Ingångshöjd sidodörr (mm) 1270 Ingångshöjd bakdörr (mm) 1820 BUS H2 L3H BUS 17 PLATSER L3H2 3,9 t (3,87 t) Max. nyttolast (kg) Ingångsbredd sidodörr (mm) Ingångshöjd sidodörr (mm) Ingångshöjd bakdörr (mm) EM: enkelmontage. DM: dubbelmontage.

40 KOMFORT & TEKNIK DEN VIKTIGASTE UTRUSTNINGEN FÖR OPTIMAL KÖRNING Extended Grip. Extended Grip, som är standard med ESP, förstärker drivkraften så att du kan köra på besvärliga underlag (sand och lera). 2. Manuell klimatanläggning. 3. USB-ingång. Inbyggd i instrumentbrädan så att du kan ladda din mobil medan du arbetar. 4. Eco-läge* och Stop & Start**. Aktiveras med en enkel knapp. Eco-läget sänker förbrukningen och CO 2 -utsläppen. Med Stop & Start stängs motorn av automatiskt när bilen står stilla och startar igen när man ska åka iväg, utan ryckningar. 5. Elektronisk klimatanläggning. Reglage för önskad temperatur och elektronisk visning, snabb imborttagning och solsensor (tillval). 6. Radio och CD med Connect R&Go (tillval). För att förena det praktiska med det bekväma är det nya radiosystemet ännu mer ergonomiskt, med inbyggd display, CD- och MP3-spelare, Bluetooth och USB-ingång. *Finns endast på Twin Turbo-motorerna. **Finns på motorerna 100 hk, 135 hk och 165 hk.

41 Farthållare/fartbegränsare. Gör att man kan välja en fast hastighet (farthållare) eller en maximal hastighet (fartbegränsare). 2. Dimljus. Dimljusen förbättrar sikten vid regn och dimma. 3. Nyckel med tre knappar. Med den kan du låsa upp/låsa dörrarna på avstånd, vare sig du befinner dig framför eller bakom bilen. 4. Nyckel med handsfree. Det räcker att du har handsfree-kortet på dig. Dörrarna låses upp med en lätt tryckning på handtaget, utan att du behöver ta fram nyckeln.

42 TILLBEHÖR RENAULT HAR ETT BRETT UTBUD AV ORIGINALTILLBEHÖR SOM ÄR KONSTRUERADE OCH UTVECKLADE SPECIELLT FÖR MASTER, FÖR ATT KUNNA SVARA MOT DE KRAV SOM STÄLLS I DITT YRKES VARDAG Takskenor. Här kan du placera upp till 46 kg per räcke (säljs i tvåpack). Max.last per bil: 200 kg inkl. skenorna. 2. Skyddsgaller för bakruta/sidoruta. Skyddar mot inbrottsförsök utan att störa förarens sikt Takräcke i aluminium, lastbrygga och stege. Takräcket i aluminium är speciellt framtaget för Master och är försett med en rulle för att underlätta lastning. Stegen och lastbryggan är ovärderliga för att komma åt och kunna förflytta sig på takräcket på ett säkert sätt. Finns i olika längd beroende på bil.

43 Överdragsklädsel Super Aquila. För att skydda inredningen i din nya Master finns överdragsklädseln Super Aquila i konstläder. Den passar perfekt ihop med stolarnas design och har tagits fram särskilt för intensiv användning. 2. Textilmatta på förar- och passagerarplatsen. Den skyddar bilens golv mot slitage och fukt. 3. Gummimatta Novestra. Den här täta mattan kan rengöras med högtryckstvätt. 4. Brandsläckarfäste. Här man fästa en brandsläckare på 1 eller 2 kg i hytten, så att den sitter säkert vid en eventuell krock. 5. Larm. Renaults larm är till 100 % kompatibelt med Masters elektroniksystem. Det skyddar mot inbrottsförsök och registrerar alla rörelser i hytten (kräver att bilen är förberedd för larm).

44 Hållare till smartphone. Hållaren är speciellt framtagen för din smartphone och fästs på instrumentbrädan med ett universalfäste. Delen har ett eget strömtillförselkit (dubbel cigarrettändare och tre kablar som täcker alla smartphones på marknaden). 2. Navigeringssystemet TomTom GO 500. Bärbart navigeringssystem med Europakartor. Trafikinfo ingår. 3. Handsfree-sats med Bluetooth. Den här modellen av märket Parrot består av en LCD-skärm med två inbyggda mikrofoner och en bärbar enhet. Här visas en eventuell beteckning på och nummer till samtalspartnern.

45 Trägolv/träbeklädnad/hjulhusskydd i trä. Utrustningen består av ett trägolv, sidoskydd och hjulhusskydd. Detta skyddar effektivt lastutrymmet i nya Master vid transport. Produkterna finns både för standardanvändning och mer nötande bruk (tjockare) för att passa alla behov. 2. Standardträgolv. 3. Halkfritt trägolv. Golvet skyddar lastutrymmet i din Master vid transporter. Finns med halkskyddsbeläggning. Tillsammans med trägolvet skyddar den robusta och genomarbetade beklädnaden karossen ända upp till taket, inklusive öppningarna Dragkrok/dragkoppling/kombidrag. Master kan ha en vanlig dragkrok, en dragkoppling eller en kombidragkrok.

46 TEKNISK DATA FÖRBRUKNING, PRESTANDA, MÅTT... VI BERÄTTAR OM ALLT. DET ÄR JU VIKTIGT ATT FÖRSTÅ SIN BIL. 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail med direktinsprutning Motortyper 110 hk 125 hk hk * 135 hk Energy 165 hk Energy 125 hk 150 hk Twin Turbo Ja Ja - - Växellåda Manuell växellåda Euro 5 Manuell växellåda Euro 5 Manuell växellåda Euro 5 Manuell växellåda Euro 5 Manuell växellåda Euro 5 Robotiserad växellåda Robotiserad växellåda Euro 5 Euro 5 Bränsle Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Avgasrening Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Cylindervolym (cm 3 ) Antal cylindrar/ventiler 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maximal effekt (kw CEE, hk DIN) 81 (110) 92 (125) 110 (150) 100 (135) 120 (165) 92 (125) 110 (150) Max. vridmoment (Nm CEE) Framhjulsdrift (FWD)/bakhjulsdrift (RWD) FWD RWD FWD/RWD FWD/RWD FWD/RWD FWD FWD/RWD Partikelfilter Stop & Start och energiåtervinning vid inbromsning Ja Ja - - Bränsletankens volym (i liter) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) SKÅPBILAR FRAMHJULSDRIFT L1H1 3,5 t L2H2 3,5 t L3H2 3,5 t L3H3 3,5 t L4H3 3,5 t SKÅPBILAR MED BAKHJULSDRIFT L3H2 3,5 t EM L3H3 3,5 t EM L4H2 3,5 t DM L4H3 4,5 t DM HYTT MED EXTRA LASTUTRYMME L2H2 framhjulsdrift 3,5 t L3H2 framhjulsdrift 3,5 t CHASSI ENKELHYTT L2 framhjulsdrift L3 framhjulsdrift L2 bakhjulsdrift EM L3 bakhjulsdrift EM L4 bakhjulsdrift DM CHASSI DUBBELHYTT L2 framhjulsdrift L3 framhjulsdrift L4 bakhjulsdrift DM CHASSI-PLATTA L2H1 framhjulsdrift L3H1 framhjulsdrift L3H2 framhjulsdrift COMBI L1H1 3,0 t L2H2 framhjulsdrift BUS L3H2 framhjulsdrift EM: enkelmontage/ DM: dubbelmontage. (o) = Motor finns som kontrollvärde för specifika krav. Om bilen ska ges ett nytt typgodkännande och tjänstevikten (MVODM) överstiger kg (utom husbil, rullstolsbuss, lyftkran och begravningsbil). * Endast på: versionerna bus och trabus, versioner som är begränsade till 90 km/h i Frankrike, versionerna N2 FWD & RWD i Israel.

47 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP* Skåp och Chassis N1/N2 Persontransport M1/M2 Persontransport M1/M2 Manuell växellåda Euro 5 Robotiserad växellåda Euro 5 Manuell växellåda Euro 5 Robotiserad växellåda Euro 5 dci dci 135 hk hk hk Energy dci dci Combi Combi Bus 125 hk (TwinTurbo) 125 hk 150 hk dci 135 hk - dci 125 hk hk 165 hk 150 hk Combi 125 hk Combi 150 hk Bus dci 150 hk FRAMHJULSDRIFT Stadskörning (l/100 km) 9,1-10,8 7,2-9,6 8,4 8,5-8,8 8,7 7,1 9,9 8,0 8,6 8,9 Landsvägskörning (l/100 km) 7,1-8,8 6,6-8 7,6 7,7-8,0 6,7 6,1 7 6,4 7,0 6,7 Blandad körning (l/100 km) 7,8-9,5 6,9-8,6 7,9 8,0-8,3 7,4 6,4 8,1 7,0 7,6 7,6 CO 2 -utsläpp (g/100 km) *Bränsleförbrukningen, liksom CO 2-utsläppen, godkänns enligt en standardmetod. Metoden är densamma för alla tillverkare och gör det möjligt att jämföra bilar sinsemellan. Förbrukningen vid faktisk användning påverkas förstås också av användningsförhållanden, utrustning och förarens körsätt. För att förbättra förbrukningen ytterligare, läs mer på TACK VARE VÅR 3D-BILKONFIGURATOR: KAN DU BYGGA DIN EGNA BIL OCH VISUALISERA DEN IN I MINSTA DETALJ. DU HITTAR KONFIGURATORN PÅ VÅR HEMSIDA

48 STANDARDUTRUSTNING OCH TILLVAL HELA LISTAN MED UTRUSTNING OCH TILLVAL. ALLT SOM BEHÖVS FÖR EN SKRÄDDARSYDD BIL. Skåpbil Chassi enkelhytt Chassi dubbelhytt EXTERIÖR Skyddslister på sidan Skyddslist på bakdörr Stänkskydd fram Stänkskydd bak Hjulkapslar, mini (finns för enkelhjul) Hjulkapslar med dolda bultar (endast för dubbelhjul) (1) (1) (1) Hjulkapslar maxi (endast för framhjulsdrift) Aluminiumfälgar 16" (endast för framhjulsdrift) * Fotsteg bak DÖRRAR OCH LUCKOR Bakdörrar 180, i plåt Bakdörrar 180, med fönster Bakdörrar 270, i plåt Bakdörrar 270, med fönster Sidoskjutdörr i plåt, höger Sidoskjutdörr med fast ruta, höger Sidoskjutdörr med öppningsbar ruta, höger Bakrutedefroster Fönsterhiss med impulsfunktion vid nedsänkning, på förarsidan SKILJEVÄGGAR Utan skiljevägg - - Hel skiljevägg i plåt med textilklädsel Mellanvägg med ruta och textilklädsel - - Galler med rund fönsteröppning SÄKERHET Låsningsfria bromsar, ABS Adaptivt elektroniskt stabiliseringssystem, ESP 9 (starthjälp i back & Extended Grip* & släpvagnsstabilisering*) Trepunktsbälten med försträckare Airbag på förarsida fram Sidoairbag på förarsidan Passagerarkrockkuddar fram* Sidoairbag på passagerarsidan (för separata passagerarstolar)* - Automatisk låsning av dörrarna Automatisk låsning av dörrarna, 3 knappar Förberett för larm (obligatoriskt för montering av larm som tillbehör) Larm Reservhjul under kaross Sats för däckreparation (endast på bilar med framhjulsdrift) / Ej med / Ej med / Ej med Chassi Platta Combi Bus SIKT Dubbla strålkastare Dimljus Fast kurvljus (kräver ESP) Elmanövrerade ytterbackspeglar Yttre backspegel med stor arm Backspegel för döda vinkeln KÖRNING Rattaxel inställbar i höjdled Servostyrning Växelindikator (Manuellt) Färddator Farthållare och fartbegränsare Backradar Backkamera Motorspärr (90 km/h, 100 km/h, 110 km/h eller 130 km/h) Tank 80 l Tank 105 l - Digital färdskrivare (lag från 4,5t) Differentialspärr (finns för bakhjulsdrift)* Sommardäck Allvädersdäck -

49 Skåpbil Chassi enkelhytt Chassi dubbelhytt KOMFORT Manuell klimatanläggning Reglerad klimatanläggning för hytt Extra klimatanläggning bak (på Combi och Bus) Takbelysning Manuell vindrutetorkare Automatisk vindrutetorkning och tändning av belysning LJUD/NAVIGERING Radio Plug & Radio med Bluetooth och USB-ingång Radio Connect R&GO med Bluetooth, två USB-ingångar, DAB-kompatibel och CD-MP3-spelare Carminat TomTom (kräver Plug & Radio Bluetooth )* Kartor för Europa* FÖRVARING Kylt handskfack Takbåge Förvaring för mynt, telefon och kort Lucka på instrumentbrädan Infällbar hylla på instrumentbrädan (Surf tablet hållare till R N GO) - LASTUTRYMME Förankringspunkter i golvet Förankringspunkter på karossidan voltsuttag i lastutrymmet, på C-stolpe Plåtade karossidor Glasade karossidor Öppningsbara glasade karossidor Tillskottsvärme Sidosteg Elstyrd sidodörr Invändig utdragbar gardin Backspegel Fresnel SÄTEN Förarstol som kan justeras i djupled Förarstol med armstöd Förarstol med stolsvärme Förarstol med specialupphängning Passagerarsäte, 2 platser Separat passagerarstol Separat passagerarstol med inställbart svankstöd Uppvärmning I passagerarstol LASTNINGSTILLBEHÖR Takräcke i aluminium Lastbrygga (kräver takräcke) Tvärgående takräcken (4 steg) Stålstege (medger ej bakdörr 270 ) Dragkrok med 13-polig kontakt (2,5 t på enkelhjul och 3,0 t på dubbelhjul) KOMPLETTERANDE ANPASSNINGAR Adapterkablage - Kompletterande adapterkablage - - Förstärkt generator 185 A Grundgenerator 150 A (endast på bil med framhjulsdrift) - Multiplex adapterenhet - - Förhöjd tomgång Kraftuttag på motorn (endast på bil med bakhjulsdrift)* / / / / / - Kablageförlängning för bakljus Blinkljus 18 W (obligatoriskt vid längd över 6 m) Chassi Platta Combi Bus

50 RENAULT MASTER ANPASSAR SIG TILL ALLA DINA BEHOV FÖRLÄNG UPPLEVELSEN MED RENAULT MASTER

51

52 RENAULT, NR. 1 PÅ TRANSPORTBILAR I EUROPA SEDAN CRÉDITS PHOTO : NOVEMBER 2014 RENAULT NORDIC AB, ESBOGATAN 12, KISTA, SVERIGE. Alla rimliga ansträngningar har gjorts för att innehållet i den här broschyren ska vara korrekt och aktuellt vid trycktillfälle. Bildmaterialet är internationellt och kan därför avvika från vad som säljs på svensk marknad. Dokumentet har skapats utifrån prototyper och modeller som används före lansering. Inom ramen för företagets kontinuerliga produktutveckling förbehåller RENAULT sig rätten att när som helst ändra specifikationer, bilar och tillbehör som beskrivs och avbildas här. RENAULTs återförsäljare meddelas om dessa ändringar så snart som möjligt. Beroende på försäljningsland kan versionerna variera, och viss utrustning kan vara otillgänglig (som standard, tillval eller tillbehör). Kontakta din lokala återförsäljare för den senaste informationen, och kontrollera fordonet hos Återförsäljare före köpet för att säkerställa att fordonets egenskaper, specifikationer, utrustning och tillbehör motsvarar dina förväntningar. På grund av begränsningar inom trycktekniken kan färgerna i den här broschyren avvika något från de verkliga färgerna på lack och klädsel i kupén. Enligt lagen om upphovsrätt är reproducering, oavsett form eller medel, av hela eller delar av denna publikation inte tillåten utan föregående skriftliga godkännande från RENAULT.

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

renault trafic drive the change

renault trafic drive the change NYA renault trafic drive the change INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR DIN VARDAG DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR gällande såväl utrustning som motorer ger dig högsta

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

renault captur drive the change

renault captur drive the change renault captur FÖRHANDSVISNING drive the change GÅ DIN EGEN VÄG Snygg. Inte bara det! Captur, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Både utvändigt och invändigt.

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIN VERKSAMHET NT400 CABSTARS FANTASTISKA EGENSKAPER gör den till en populär lastbil för alla typer av företag, från egenföretagare till

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 1 SE-18C-0189 FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 Ca-pris Moms Rekommenderat Växel- ex. Moms 25 % cirkapris inkl. moms Motor Effekt Version Chassi låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1780,0 2320,0 0,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1780,0 2320,0 0,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Nissan QASHQAI+2 SJNJENJ10U71****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd CABSTAR 35.14 Totalvikt: 3.500 Kg. 136 hk Specifikationer M C G. C. A B Underrun protection bar 140 Foh B 109 PÅBGGNAD SKISS DIMENSIONER (mm) 35.14 MB 2 900 3 400 Foh Överhäng fram 1 062 Överhäng bak 1

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1160,0 1580,0 1200,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1160,0 1580,0 1200,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Renault CLI VF1BREUBH425****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

NISSAN NAVARA ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN NAVARA ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN NAVARA ORIGINAL FLYTTA UPP ETT STEG MED NAVARA VÄNTAR ÄVENTYRET OCH DÅ VILL MAN INTE TAPPA STILEN. SKAFFA STYLINGFRONTBÅGAR OCH SIDOBÅGAR MED FOTSTEG. ÄVEN OM NI SKULLE KOMMA IFRÅN VARANDRA HITTAR

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Hyundai i20 NLHBC51BACZ1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR

NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR TILLBEHÖR NYA RENAULT TRAFIC GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

ALMECO. Smart vikbart flaklock i aluminium ALMECOLOCK SILVER. Isuzu D-Max 2012

ALMECO. Smart vikbart flaklock i aluminium ALMECOLOCK SILVER. Isuzu D-Max 2012 Smart vikbart flaklock i aluminium LOCK SILVER Isuzu D-Max 2012 Robust utförande med gasfjädrar VIktbart och låsbart i flera lägen Kan kompletteras med långgodsstöd Ett snyggt smart vikbart och robust

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 161,0 1620,0 2150,0 1500,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 161,0 1620,0 2150,0 1500,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volkswagen PASSAT WVWZZZ3CZCE1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1530,0 2100,0 1800,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1530,0 2100,0 1800,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volkswagen PASSAT WVWZZZ3CZBP3****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL 2004 En unik husbil byggd och utrustad för året runt-användning i nordiskt klimat. Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL Våra husbilar har utvecklats med hjälp av all den

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 206 TEKNISKA DATA UTRUSTNING SE Tekniska data. Utföranden. Typ/Modell T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Tekniska data Längd/bredd/höjd cm 623/233/29 598/233/29 678/233/29

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volkswagen GOLF WVWZZZ1KZDW0****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Bmw X1 WBAVP31040VK****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning (l/100km)

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

Almecos AB svenska produkter och tjänster. för Mercedes-Benz. Vito Sprinter Citan

Almecos AB svenska produkter och tjänster. för Mercedes-Benz. Vito Sprinter Citan Egenutvecklade svenska produkter och tjänster för pickup och lätta transportfordon Almecos AB svenska produkter och tjänster för Mercedes-Benz Vito Sprinter Citan Almeco har lång erfarenhet av fordonsanpassning

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

NISSAN NV400. Versioner Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Tillbehör Printa Att avsluta

NISSAN NV400. Versioner Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Tillbehör Printa Att avsluta NISSAN NV400 ANPASSA DEN EFTER DINA BEHOV OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER. Nissan NV400 fi nns i fl er versioner än någon annan lätt lastbil på marknaden. Olika alternativ för axelavstånd, längd och höjd, lastförmåga,

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI 1 3 ÅRS GARANTI FYRHJULINGAR FÖR ALL 520 STEEL, CLASSIC, LIMITED 4X4 Goes 520 är redan en klassiker faktiskt. Därför har vi valt att kalla den för det den är, Classic. 520 är känd som en driftssäker arbetshäst

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog 1 Tillbehör 2 Styling... 04-05 Hjul... 06-07 Transport... 08-11 Komfort... 12-13 Skydd... 14-17 Säkerhet & bilvård... 18-19 KIA ORIGINALTILLBEHÖR Endast det bästa är gott nog Komplettera din Souls goda

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN 6 e generationen TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN Är det egentligen möjligt att bygga en prestandabil i sex generationer? Ursprunget är tidigt 60-tal. Det måste vara världsrekord! Bara tanken

Läs mer

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning.

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning. Norrtälje kommun Skallkrav Diarie UH-2014-494 Namn Ledningsbil Räddningstjänsten Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt

Läs mer

TEKNISKT REGLEMENTE. Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare.

TEKNISKT REGLEMENTE. Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare. TEKNISKT REGLEMENTE Klass HT1 & HT2 Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare. Reglerna gäller för samtliga klasser om det inte framgår

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

Fiat professional. PRISÖVERSIKT mars 2012

Fiat professional. PRISÖVERSIKT mars 2012 Fiat professional PRISÖVERSIKT mars 2012 Strada Version Modell & Motor Modellkod Rekommenderat pris ex moms Kort hytt Strada Working 1.3 MJT 95 hk 278.135.3 119.900 kr Kort hytt Strada Trekking 1.3 MJT

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 SE-19-0331 NT400 CSTR 3.5T 145HP SC vikt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer IC M C G. C. H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD PÅGGND SKISS 35.145 35.145 M L DIMENSIONER (mm) Hjulbas Foh

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 120,0 1450,0 1800,0 1540,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 120,0 1450,0 1800,0 1540,0 AKTA M BILEN abrikat / typ Chassinummer ordonstyp Reg.nr. Citroen V7LC9HZH746****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt ärg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok örbrukning (l/100km)

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 159,0 1830,0 2310,0 1600,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 159,0 1830,0 2310,0 1600,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volvo V70 YV1BW5250B11****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION LEXUS IS 250 F SPORT EDITION MILJÖ- DEKLARATION IS 250 F SPORT EDITION - 2,5 V6 Bensin, Automat Tillverkning Fabriken är certifierad enligt den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten.

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. För femtio år sedan gjorde ClubCars golfbilar entré på de amerikanska golfbanorna. Där är de idag en nästan

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION 2340013 5 A1 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln foto: BoGe Fotodesign, R2N-Studios printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 169,0 1620,0 2120,0 1600,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 169,0 1620,0 2120,0 1600,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Audi A6 WAUZZZ4F27N1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Tillbehörsgaranti. Tillbehör

Tillbehörsgaranti. Tillbehör Tillbehörsgaranti Tillbehör Inget passar bättre än Hyundai Original Tillbehör! Designade för att förhöja utseendet och kapaciteten på din nya i30 är våra tillbehör precisionstillverkade för en perfekt

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Type R

Originaltillbehör. Civic. Type R Originaltillbehör Civic Type R Förverkliga dina drömmar Honda Civic Type R är sannerligen ett uttryck för vacker och potent ingenjörskonst. Ingredienser som Hondas solida racingtradition och en god portion

Läs mer

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket Information Genève, den 4 mars 2008 - Design i detalj Saab 9-X BioHybrid: Utmanar konventionerna för kompaktbilar Uttrycksfull design för kompaktbilsegmentet Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem,

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer