Mångsidighetens mästare

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mångsidighetens mästare"

Transkript

1 Renault MASTER

2

3

4

5 Mångsidighetens mästare Master-utbudet är nästan ofattbart brett och omfattar mer än 350 versioner. Valfriheten är enorm och möjligheterna oändliga: skåpbilsversioner, chassi-hytt och dubbelhytt eller chassi-platta. Renault Master finns både med framhjulsdrift och bakhjulsdrift, med enkelmontage och dubbelmontage. Perfekt för den som vill ha bättre drivkraft för tung last eller besvärlig terräng. Eftersom den finns i fyra längder och tre olika höjder kan du välja i stort sett vilken volym som helst: från 8 m 3 till 17 m 3 som skåpbil och upp till imponerande 22 m 3 i karossversion med förlängt lastutrymme!

6

7 Prestanda på proffsnivå Renault Master lägger ribban högt. Stark, snål, säker och väldigt skön att köra. Massor av innovationer och flera motortyper att välja mellan allt för att underlätta din arbetsdag. Motorerna ENERGY dci 145, ENERGY dci 165 och ENERGY dci 170 med TwinTurbo-teknik är starka, reaktionssnabba (med ett vridmoment på upp till 380 Nm) och bränslesnåla: 6,8 l/100 km*. Kylargrillen ger en indikation på vad som döljer sig under huven och invändigt: Här finns ännu mer plats, större självförtroende och en robust konstruktion som klarar det mesta! EURO 6 och AdBlue För att våra Master-kunder ska få fullt utbyte av all vår motorteknologi erbjuder vi ett motorprogram som uppfyller utsläppskraven för miljöklass EURO 6/VI. De här motorerna är utrustade med selektiv katalytisk reduktion, SCR, vilket gör det möjligt att minska utsläppen av kväveoxider (NOx) från samtliga motorer genom att spruta in AdBlue. AdBlue är en vattenbaserad lösning som sprutas in i början av avgassystemet. Vätskan är varken giftig eller brandfarlig. Med AdBlue blir det möjligt att minska avgasutsläppen rejält och samtidigt behålla motorns höga pvrestanda. Det gäller förstås även våra ENERGY-motorer. AdBlue -behållaren sitter under karossen framtill och fylls på genom en lucka på höger sida av bilen (fyll på från dunk eller tanka från AdBlue -pump vid en bensinstation för lastbilar). *På skåpbilsversionerna L2H2 ENERGY dci 145 eller 170. Förbrukning och utsläpp enligt tillämpliga regler.

8 En arbetsplats på hjul Optimal sikt, ergonomiska reglage, justerbar körställning, gott om lättillgängliga förvaringsutrymmen den här hytten är perfekt anpassad för dig som använder bilen i jobbet. Den är inte bara rymlig, ljus och bekväm. Den effektiva klimatanläggningen och ljudisoleringen gör alla resor trevliga och vilsamma. När du stannar blir bilen ett kontor: ett vridbart bord där du kan placera din dator eller dina papper, en skrivplatta för att fylla i formulär, och gott om förvaringsutrymmen i kupén så att du alltid har dina arbetsverktyg nära till hands.

9

10 Praktisk och mångsidig Du ska trivas i bilen! Därför är Master utrustad med en rad tekniska lösningar som är till för att underlätta din vardag. Wide View-spegeln är mycket användbar vid stadskörning och omkörningar, eftersom man kan se den döda vinkeln i passagerarsidans solskydd och på så sätt undvika farliga situationer. Parkeringshjälp med backradar eller backkamera gör att parkeringen går som en dans. För att du lätt ska hitta rätt och behålla kontakten med omvärlden kan du välja mellan två avancerade system med 7-tums pekskärm till din Master: Det lättanvända och praktiska Media Nav med bland annat handsfree-telefoni med Bluetooth och musikstreaming eller det internetanslutna R-LINK-systemet där du kan ladda ner appar och prenumerera på Live-tjänster som till exempel trafikinformation i realtvvid och meddelanden om ställen att undvika på grund av trafikolyckor eller vägarbeten. Extra trygg blir färden med Extended Grip som ger bättre väggrepp på alla slags underlag. Master den perfekta kollegan.

11

12 Att välja konfiguration Master finns med framhjulsdrift och bakhjulsdrift, enkelmontage och dubbelmontage, så du hittar alltid den version som passar just dina behov: Tre höjder, fyra längder och tre godkända maxvikter med last*. Nu kan du transportera vad som helst. Allt du behöver göra är att välja den nyttovolym som passar dig, från 8 m 3 till generösa 17 m 3. Master skåp finns också som halvglasad eller glasad och med förlängd hytt med sju platser så att du kan ta med dig ditt team ut på arbetsplatsen. Totalt har du tio olika karosstorlekar att välja mellan. *3,3 t, 3,5 t och 4,5 t.

13

14 Redo att förvandlas Chassi och chassis-platta i Renault Master har du en bevisat tillförlitlig och stabil grund för exakt den bil du behöver. Du får en 100 % skräddarsydd bil! Chassi-hytterna finns både med framhjuls- eller bakhjulsdrift och är konstruerade för att klara hög belastning. De kan kombineras med flera olika karosser. Hyttgolvsmodellerna är lika höga, men lasttröskeln är 15 cm lägre än hos bilarna med chassi-hytt. Det ger en större nyttovolym och gör det enklare för dig att komma åt lastutrymmet. För att tillgodose just dina behov finns det flera olika ombyggnadsnivåer: utrustning för proffs*, som särskilda släpvagnsdrag eller backspeglar på långa armar, liksom den uppsjö av måttanpassade ändringar som är möjliga tack vare 350 Renault-godkända plåtslagare världen över. *Tillval eller standard beroende på version.

15

16 Persontransport, Ett flexibelt och bekvämt utbud Master kombi med nio platser och Master buss med 17 platser har allt som behövs för att alla i bilen ska trivas. Master buss är kompakt och bekväm den perfekta lösningen för att transportera på bästa sätt. Här är passagerarnas komfort i centrum oavsett var det bär av, den är lika bekväm i stan som på landsväg. Med sin ergonomiskt utformade förarplats utnyttjar bilen alla Masters erkända kvaliteter i kombination med egenskaper från en traditionell buss. Med kombi 9 platser finns plats för både passagerare och varor. En flexibilitet från start med två flyttbara förvaringslösningar bak (kräver inga verktyg) som ger oöverträffad flexibilitet. Tack vare arbetsutrymmet i hytten och möjligheterna att justera reglage, stol och ratt, andas hytten i Master komfort och professionalism. Oavsett om du väljer buss eller kombi kan du vara säker på att njuta av en ljus, rymlig, ergonomisk och ombonad hytt med hög finish. När åker vi?

17

18 MASTER MED FRAMHJULSDRIFT L1 2,58 m MASTER MED FRAMHJULSDRIFT/BAKHJULSDRIFT L3 3,73 m MASTER MED FRAMHJULSDRIFT L2 3,08 m MASTER MED BAKHJULSDRIFT L4 4,38 m Användbar lastlängd i lastutrymme

19 Renault Master i genomlysning Tack vare de fyra motortyperna är Renault Master en av de renaste transportbilarna på marknaden. Och en av de mest mångsidiga: framhjulsdrift eller bakhjulsdrift, med enkelmontage eller dubbelmontage. Master transporterar enkelt och säkert alla typer av last på alla slags underlag.

20

21 Twin Turbo, dubbel effekt Med Twin Turbo-tekniken ger motortyperna ENERGY dci 145 och ENERGY dci 170 högre effekt samtidigt som du sparar upp till 1,5 l bränsle/100 km*. kw 120 kw 140 ENERGY dci 145 ENERGY dci 170 Nm tr/min 400 Nm dci 110 och dci 130 Dynamik med extra klös De här båda enkelturbomotorerna på 110 hk (290 Nm vid varv/min) och 130 hk (320 Nm vid varv/min) passar extra bra i stan och för medeltunga laster. 110 dci är bästsäljaren bland Renaultmotorerna. Den är kraftfull samtidigt som den är billig att köpa och använda. Den är dessutom mångsidig och mycket anpassningsbar. dci 130 är ett utmärkt exempel på att det faktiskt går att kombinera bränsleekonomi och körglädje. ENERGY dci 145 och 170 Starka och bränslesnåla De här båda Twin Turbo-motorerna på 145 hk (360 Nm vid varv/min) respektive 170 hk (380 Nm vid varv/min) är perfekta för långa sträckor, frekvent användning och tung last. De båda ENERGY-motorerna är fullmatade med den senaste tekniken som Stop & Start, ESM (ENERGY Smart Management och återvinning av energi vid inbromsning). Twin Turbo-tekniken ger högre vridmoment vid låga varvtal och mer effekt samtidigt som bränsleförbrukningen ligger på låga 6,8 l/100 km**. Twin Turbo-tekniken I en dieselmotor omsätts det höga vridmomentet vid låga varvtal och den extra kraften omedelbart i ökad körglädje. Som namnet antyder används två turbokompressorer: - den första turbon har mycket låg tröghet och ger ett högt vridmoment från låga varvtal för snabb reaktionsförmåga i start- och accelerationsfaserna - den andra turbon tar över stafettpinnen vid ett högre varvtal. Med den får motorn högre prestanda utan att tappa andan för en konstant, regelbunden och linjär acceleration. Tack vare det här systemet befinner sig motorn ständigt i ett optimalt prestandaintervall. Du märker det genast på förbrukningen, CO 2 -utsläppen och inte minst på hur mycket mer du får gjort varje dag. Kombi-versionerna har också Euro 6b-motorer med en effekt på 145 hk, 165 hk (buss) och 170 hk (kombi). *Mellan en version av ENERGY dci 170 med Stop & Start och dci 150 av den äldre generationen. Godkända nivåer av förbrukning och utsläpp enligt tillämpliga regler. **Skåpbilsversionerna L2H2 ENERGY dci 145 och 170. Godkända nivåer av förbrukning och utsläpp regler tr/min Vridmoment (Nm) Hästkraft (Hk)

22 Framhjulsdrift kontra bakhjulsdrift Fraktar du tungt, skrymmande eller ömtåligt gods? Master finns där för dig. Vare sig du väljer framhjulsdrift eller bakhjulsdrift, enkelmontage eller dubbelmontage så tillgodoser Master dina behov och erbjuder köregenskaper som är svåra att överträffa. Vi erbjuder massor av olika chassi-varianter, så du kan kosta på dig att vara riktigt kräsen. Master med framhjulsdrift Körglädje och låg förbrukning i skön förening.

23 Framhjulsdrift eller bakhjulsdrift? Båda alternativen har unika fördelar. Lasttröskeln på Master i framhjulsdrivet utförande är 13 mm lägre än på den bakhjulsdrivna versionen* och för dig som prioriterar nyttolast och vägtransport är det bra att kunna välja mellan tre olika längder. Är drivkraften det viktigaste för dig? Då ska du satsa på Master med bakhjulsdrift. Den klarar riktigt tunga laster (framförallt med dubbelmontage) och kan dra ett släp på upp till 3,5 ton**, oavsett underlag. Finns det nåt bättre än att ha mycket att välja på? *Totalvikt upp till 3,5 ton. **Version chassi-hytt bakhjulsdrift tvillingmontage. Master med bakhjulsdrift Klarar tunga laster tack vare bättre drivkraft.

24 Ännu mer lyhörd för dina behov: fyrhjulsdrift Med en Master 4 x 4 tar du dig fram på alla vägar i alla väder, året om. Med fyra drivhjul, förhöjd markfrigång och låsning av differentialen kan inte ens halka, dåligt underhållna vägar och branta, leriga backar hindra dig och din last från att komma fram. Tillgängligt 2018

25 mm 45 mm à à Upphängningen på Master 4 x 4 är förhöjd med 65 mm framtill och 58 mm bak (enkelmontage). Under motorn och karossen på Master 4 x 4 sitter också en plåt som skyddar viktiga delar (oljetråg, bromsrör och bränsleledningar). Fyrhjulsdriften i detalj 1. Transmission framaxel. 2. Fördelarväxel. 3. Tvärbalk motorstöd med förhöjning på 65 mm. 4. Spårbreddare, adapter, fäste för förhöjning (hjulaxel fram/bak). 5. Kardanaxel för bakhjulsdrift. 6. Bakaxel med automatisk låsning av differential. Oberaigner Automotive är det tyska dotterbolaget i den österrikiska koncern som grundades 1977 och har lång och gedigen erfarenhet av att bygga om bilar till fyrhjulsdrift. Oberaigner har flera anläggningar, bland annat en i Rostock i Tyskland där Renault Master utrustas med fyrhjulsdrift. Individuell manöverpanel Växellådan till Master med bakhjulsdrift har i 4x2-läge automatisk låsning av differential bak, aktiverbar nedväxling (med 1,42) och kan ställas om till helt 4 x 4-läge med låsning av differential fram. Tillgängligt 2018

26 Optimerad lastning Master finns i fyra olika längder och tre olika höjder. Lastvolymen ligger på mellan 8 m 3 och 22 m 3 och nyttolasten på upp till kg (på den bakhjulsdrivna versionen). Master är en riktig vinnare. Master skåpbil har stora öppningar bak och på sidorna, optimalt lastutrymme, upp till 12 lastöglor och flera smarta förvaringsutrymmen. Nyttolängden går från 2,58 m till 3,73 m, vilket gör att Master med framhjulsdrift har plats för mellan 8 m 3 och 14,8 m 3 beroende på lasthöjd. Master med bakhjulsdrift, som har en maximal lastnyttolängd på 4,38 m, erbjuder upp till 17 m 3 nyttovolym. Alla möjligheter att anpassa volym och utrustning ger dig smarta lastmöjligheter. I våra chassin med förlängt lastutrymme får du en nyttovolym på mellan 20 m 3 och 22 m 3. Versionen av L4 med bakhjulsdrift och enkelmontage*. Perfekt för vägtransporter, idealisk för distribution och expressleveranser. Den här versionen med bakhjulsdrift och enkelmontage har 30 cm mer utrymme vid hjulhusen än sin kusin med dubbelmontage och därmed plats för fem europapallar. Med sina två fjäderblad bak kombinerar den här versionen komfort och lastkapacitet, och en behaglig körupplevelse både på motorväg och för långa resor. L2H2 framhjulsdrift enkelmontage (10,8 m 3 ). Bilder och illustrationer är exempel och kan avvika från verkligheten. *Observera att förbrukningen är lägre än med bakhjulsdrift och dubbelmontage.

27 Välkommen till europallarnas värld. Det går lättare att lasta både i och ur tack vare bättre åtkomlighet. Mellan de bakre hjulhusen har du en maxbredd på 1,38 m (enkelmontage), och 1,27 m vid sidoöppningen. Baktill kan de stora dörrarna öppnas med en vinkel på 270. Master med framhjulsdrift har plats för fyra europapallar. Master med bakhjulsdrift har plats för upp till fem europapallar. L4 Bakhjulsdrift enkelmontage. L2 Framhjulsdrift enkelmontage.

28 Säkerhet för alla Inget är viktigare än en säker arbetsplats vilket Renault Masters konstruktörer har förstått. Mastern har de mest innovativa systemen som underlättar körningen. Skydd Renault Master har krockkudde på förarplatsen som standard medan passagerarkrockkudde och sidokrockkuddar finns som tillval. Trepunktbälten med belastningsbegränsare är justerbara i höjdled för att passa alla kroppstyper. Backradar När du parkerar uppfattar backradarn eventuella hinder och varnar dig med en serie ljudsignaler med allt tätare intervall ju mer du närmar dig.

29 Den nya generationens ESP* Säkerställer bilens stabilitet och känner av lastnivån för att förstärka effekten när spårvalet korrigeras. Den har dessutom flera ovärderliga funktioner som hjälper dig i vardagen: Extended Grip (förstärkt drivkraft) ger bilen bättre väggrepp på mjuka underlag som sand, lera och snö och släpvagnsstabilisering som känner av svängningar i släpet och korrigerar dem (med tillvalet släpvagnsstabilisering). Fasta kurvljus Ökar det upplysta synfältet i kurvor. Starthjälp i backe* Med den här funktionen håller bilen automatiskt bromstrycket i två sekunder så att föraren får gott om tid att komma iväg. *Standardutrustning.

30

31 Chromo Zone Lackfärger Konfigurationer Skräddarsydd bil för din verksamhet Dimensioner Lastvolym Tillbehör Tillbehör för din livsstil Utrustningsnivåer Interiör och utrustning Tillval Tillvalsutrustning Standardutrustning Översikt Teknisk data Motorer och mått

32 Lackfärger Mineralvit (OV QNG) Blå Saviem (OV 423) Blå Myosotis (OV 489) Blå Volga (OV RNQ) Orange (OV 031)

33 Röd Magma (OV 719) Gul Citron (OV 396) Blå Grå (TE J47) Silver (TE KNH) Midnattssvart (NV 676) OV : Solid lack TE : Metalliclack

34 Fälgar och klädsel PACK LUXE Kromade ventilationsmunstycken Kromad varvräknare Frontpanel till ventilation/ klimatanläggning med silver grid effect Kromade inre handtag Växelspaksknopp i konstläder och kromad växelöversikt (endast med manuell växellåda) Klädsel Mörkgrå textil KALEIDO

35 Fälgar och klädsel Fälgar Navkapsel mini Framhjulsdrift och bakhjulsdrift enkelmontage Navkapsel Maxi Standard på Kombi och Buss Aluminiumfälg 16 Framhjulsdrift, endast som tillval Däck SOMMARDÄCK FRAMHJULSDRIFT BAKHJULSDRIFT MMAC (totalvikt) 3,5 t Enkelmontage Dubbelmontage Hjul R16C R16C Däckstorlek 225/65 235/65 195/75 Märke Continental Michelin Michelin Continental Vancoeco Agilis Agilis Vancoeco Väggreppsklass på fuktigt underlag A B B B Förbrukningsklass B C C B Bullernivå

36 Konfigurationer Täckta versioner Du har många olika behov och RENAULT MASTER har oändligt många anpassningsmöjligheter, med lastvolymer upp till 22 m 3! RENAULT MASTER finns i bakhjulsdriven L4-version med enkelmontage som ger en volym på 17 m 3 och bra utväxlingsförhållande: en perfekt kompromiss mellan komfort och lastkapacitet! Skåpbil med framhjulsdrift Dubbelhytt Skåpbil med bakhjulsdrift Konceptskåp

37 Flakversioner På ett chassi med enkel- eller dubbelhytt har tippflaket baktill en automatisk öppning och kan lutas till 45 för snabb lossning av material som sand eller grus. Tippflak bak Flak Hyttgolv Chassi-hytt Persontransport MASTER kombi är flexibel, med den kan du välja mellan att transportera upp till nio personer eller skrymmande last. I bussversionen kan man transportera upp till 17 personer. Kombi Buss

38 Dimensioner Skåpbil med framhjulsdrift H3 L3H H2 L2H L3H H1 L1H L L2 L / Vikter (kg) Storlek Nyttovolym L1H1 8 m 3 Storlek Nyttovolym L2H2 10,8 m 3 MMAC (totalvikt) 3,3 t 3,5t Min. NVODM (1) 1,902 1,893 Max. nyttolast (2) 1,398 1,607 Max. last hjulaxel fram 1,650 1,850 Max. last hjulaxel bak 1,900 2,100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2,500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 12 m Vändradie mellan väggar 12,5 m MMAC (totalvikt) 3,5t Min. NVODM (1) 1,971 Max. nyttolast (2) 1,529 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2,500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m Vändradie mellan väggar 14,1 m Innermått (mm) L1H1 L2H2 L3H2 L3H3 Lastutrymme Användbar längd 2,583 3,083 3,733 Nyttolängd vid 1,1 m 2,530 3,030 3,680 Användbar bredd 1,765 Bredd mellan hjulhusen 1,380 Arbetshöjd 1, Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd 1,050 1,270 Sidoskjutdörrarnas höjd 1,581 1,780 Bakdörr Bredd (169 mm över tröskeln) 1,580 Ingångshöjd 1,627 1,820 Lasttröskel (min./max.) 546 / / / / 555 Min. markfrigång Storlek Nyttovolym MMAC (totalvikt) 3,5t Min. NVODM L3H2 13 m (1) 2,015 3 Max. nyttolast (2) 1,485 Min. NVODM L3H3 14,8 m (1) 2,055 3 Max. nyttolast (2) 1,445 L3H2/ L3H3 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2,500 / 750 Vändradie mellan trottoarer 15,7 m Vändradie mellan väggar 16,2 m (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tankenfylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM).

39 Skåpbil med bakhjulsdrift H3 H2 L3H L4H L3H L4H L3 L / 1 612* / * Dubbelmontage Vikter (kg) Storlek Nyttovolym 3,5t enkelmontage MMAC (totalvikt) 3,5t dubbelmontage 4,5t dubbelmontage Min. NVODM L3H2 12,4 m (1) 2, Max. nyttolast (2) 1, Min. NVODM L3H3 14,2 m (1) 2, Max. nyttolast (2) 1, Min. NVODM L4H2 14,9 m (1) 2,323 2,378-3 Max. nyttolast (2) 1,177 1,122 - Min. NVODM L4H3 17 m (1) 2,354-2,420 3 Max. nyttolast (2) 1,146-2,080 L3H2 L3H3 L4H3 L4H3 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,300 2,445 3,145 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2,500 / ,000 / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6-15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1-16,2 m (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tankenfylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM). Innermått (mm) L3H2 enkelmontage L3H3 enkelmontage L4H2 enkelmontage L4H2 dubbelmontage Lastutrymme Användbar längd 3,733 4,383 Nyttolängd vid 1,1 m 3,680 4,330 Användbar bredd 1,765 Bredd mellan L4H3 enkelmontage L4H3 dubbelmontage 1,380 1,380 1,080 1,380 1,080 hjulhusen Arbetshöjd 1,798 2,048 1,798 2,048 Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd Sidoskjutdörrarnas höjd Bakdörr Bredd (169 mm över tröskeln) 1,580 Ingångshöjd 1,724 Lasttröskel (min./max.) 674 / / / / / / 715 Min. markfrigång ,270 1,684

40 Dimensioner Dubbelhytt Framhjulsdrift H2 L2H L / Bakhjulsdrift H2 L3H L / Vikter (kg) Max. nyttolast Nyttovolym (m 3 ) MMAC (totalvikt) 3,5t L2H2 framhjulsdrift (enkelmontage) 1,363 6,9 m 3 L3H2 bakhjulsdrift (enkelmontage) 1,124 8,3 m 3 Innermått (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H2 enkelmontage L3H2 enkelmontage Lastutrymme Nyttolängd vid 0,4 m 2,175 2,825 Nyttolängd vid 1 m 1,990 2,640 Användbar bredd 1,765 Bredd mellan hjulhusen 1,380 Arbetshöjd 1,894 1,798 Sidoskjutdörr(ar) Sidoskjutdörrarnas bredd 1,270 Sidoskjutdörrarnas höjd 1,780 1,684 Bakdörr Den nedre delens bredd 1,580 Höjd 1,820 1,724 Lasttröskel (min./max.) 545 / / 696 Markfrigång

41 Dimensioner Chassi platta version L3H L2H L3H H2 H1 L3H ,7 L2H1-L3H ,5 Vikt och mått chassi platta (kg) L2H1 enkelmontage L3H1 enkelmontage L3H2 enkelmontage 3,5t Min. NVODM (1) 1,622 1,644 1,660 Max. nyttolast (2) 1,878 1,856 1,840 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,100 Maxvikt för bromsat/obromsat släp / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m 16,2 m (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tankenfylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM) Chassi med enkelhytt L2 L / Dimensioner (mm) L2H1 enkelmontage L3H1 enkelmontage L3H2 enkelmontage Max. körbar längd 5,751 7,021 7,071 Körbar nyttolängd (min/max) 3,091 / 3,313 3,741 / 4,583 3,741 / 4,632 Max. körbar nyttobredd (strandardblinkjus / stor arm) 2,170 / 2,350 Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2,654 Tröskelhöjd (min/max) 581 / / 583 Framhjulsdrift H L2H L3H L2 L / Bakhjulsdrift H L2 enkelmontage L3 enkelmontage L3 dubbelmontage L L L4* 1 750/1 612* 1 750/ * Dubbelmontage

42 Chassi med dubbelhytt FRAMHJULSDRIFT H L2H L3H L2 L / BAKHJULSDRIFT H L4H1* / 1 612* L4* * Dubbelmontage Vikt och mått enkelhytt (kg) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H1 L3H1 L2H1 L3H1 L4H1 enkelmontage enkelmontage enkelmontage enkelmontage dubbelmontage 3,5t 3,5t 4,5t Min. NVODM (1) 1,709 1,735 1,853 1,904 2,058 Max. nyttolast (2) 1,791 1,765 1,647 1,596 2,442 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,100 2,300 3,200 Maxvikt för bromsat/ obromsat släp 2,500 / 750 3,000 / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m 13,6 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m 14,1 m 16,2 m Vikt och mått dubbelhytt (kg) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H1 enkelmontage L3H1 enkelmontage L4H1 dubbelmontage 3,5t 4,5t Min. NVODM (1) 1,916 1,959 2,277 Max. nyttolast (2) 1,584 1,541 2,223 Max. last hjulaxel fram 1,850 Max. last hjulaxel bak 2,100 3,200 Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2,500 / 750 3,000 / 750 Vändradie mellan trottoarer 13,6 m 15,7 m 15,7 m Vändradie mellan väggar 14,1 m 16,2 m 16,2 m Dimensioner Enkelhytt (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H1 L3H1 L2H1 L3H1 L4H1 enkelmontage enkelmontage enkelmontage enkelmontage dubbelmontage 3,5t 3,5t 4,5t Max. körbar längd 5,924 7,298 6,754 8,206 7,928 Körbar nyttolängd (min/max) 3,184 / 3,466 3,834 / 4,840 3,184 / 4,295 3,834 / 5,746 4,384 / 5,470 Max överhäng bak (med byggnation) 1,400 2,124 2,230 3,032 2,754 Ramhöjd 735 / / / / / 789 Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2,654 Max. körbar nyttobredd (strandardblinkjus / stor arm) 2,170 / 2,350 Tröskelhöjd (min) 166 Dimensioner Dubbelhytt (mm) Framhjulsdrift Bakhjulsdrift L2H1 enkelmontage L3H1 enkelmontage L4H1 dubbelmontage 3,5t 4,5t Max. körbar längd 5,724 7,252 7,645 Körbar nyttolängd (min/max) 2,434 / 2,516 3,084 / 4,044 3,635 / 4,436 Porte à faux arrière maxi carrossable 1,119 2,078 2,471 Hauteur de seuil longeron 727 / / / 781 Bredd med ytterbackspegel med stor arm 2,654 Max. körbar nyttobredd (strandardblinkjus / stor arm) 2,170 / 2,350 Tröskelhöjd (min) (1) MVODM, tjänstevikten utan förare (vikt tom körklar) motsvarar bilens vikt utan förare och med tankenfylld till 90 %. Värdet gäller en basversion och kan variera beroende på utrustning och motortyp (upp till 330 kg). (2) Nyttolasten är skillnaden mellan totalvikten (MMAC) och tjänstevikten utan förare (MVODM).

43 Dimensioner Kombi H2 H1 L1H L2H L L2 Vikt, mått och dimensioner kombi 9 platser* L1H1 L2H2 3,3 t 3,5 t Max. nyttolast (kg) 1,226 1,316 Lastvolym (m 3 ) 2,8 4,8 Ingångsbredd sidodörr (mm) 1,581 1,780 Ingångshöjd sidodörr (mm) 1,050 1,270 Ingångshöjd bakdörr (mm) 1,627 1,820 Buss H2 L3H Buss 17 platser L3H2 3,9 t (3,96 t) Max. nyttolast (kg) 1,375 Ingångsbredd sidodörr (mm) 1,780 Ingångshöjd sidodörr (mm) 1,270 Ingångshöjd bakdörr (mm) 1,820 *Inklusive förare

44 Dimensioner 4 x 4 Skåpbil 4 x 4 H3 H2 L3H L4H L3H L3 L / VIKT (kg) Max Nyttolast (kg) 3,5t Enkelmontage / 3,5t Dubbelmontage / 4,5t Dubbelmontage L3H2 L3H3 L4H2 1,191 / 1,062 / ,202 / 1,030 / 2,030 1,080 / 1,026 / 2,026 SPECIFIKATIONER SKÅP L3H2 3,5t 3,5/4,5t enkelmontage L3H3 3,5t 3,5/4,5t enkelmontage L4H2 3,5t enkelmontage 165 ch ENERGY X X X Lanseras 2018

45 Chassi 4 x 4 H1 L3 Enkelmontage L3RJ L / H L3H L / VIKT (kg) Max nyttolast (kg) 3,5t EM Enkel Cabine Dubbel Cabine L3 L3 1,490 / 1,375 / 2,375 1,282 / 1,196/ 2,196 SPECIFIKATIONER Chassi Enkel Cab L2 3,5t Enkelmontage 165 ch ENERGY X Lanseras 2018

46 Komfort och teknik Dimljus. Dimljusen förbättrar sikten vid regn och dimma. 2. Eco-läge och Stop & Start*. Aktiveras med en enkel knapptryckning. Eco-läget sänker förbrukningen och CO 2 - utsläppen. Med Stop & Start stängs motorn av automatiskt när bilen står stilla och startar igen när man ska åka iväg, utan ryckningar. 3. Extended Grip*. Extended Grip, som standard med ESP, förstärker drivkraft en så att du kan köra på besvärliga underlag (sand, lera, snö). 4. Farthållare/fartbegränsare. Gör att man kan välja en fast hastighet (farthållare) eller en maximal hastighet (fartbegränsare). 5. Nyckel med tre knappar. Med den kan du låsa upp/låsa dörrarna på avstånd, vare sig du befinner dig framför eller bakom bilen. 6. Nyckel med handsfree. Det räcker att du har handsfree-kortet på dig. Dörrarna låses upp med en lätt tryckning på handtaget, utan att du behöver ta fram nyckeln *Standardutrustning

47 USB-ingång. Inbyggd i instrumentbrädan så att du kan ladda din mobil medan du jobbar. 2. Radio och CD med Connect R&Go (tillval). För att förena det praktiska med det bekväma är det nya radiosystemet ännu mer ergonomiskt, med inbyggd display, CD- och MP3-spelare, Bluetooth och USB-ingång. 3. Manuell luftkonditionering. 4. Elektronisk klimatanläggning. Reglage för önskad temperatur och elektronisk visning, snabb imborttagning och solsensor (tillval).

48 Tillbehör Takräcken. Här kan du placera upp till 46 kg per räcke (säljs i tvåpack). Max.last per bil: 200 kg inkl. räckena. 2. Skyddsgaller för bakruta/sidoruta. Skyddar mot inbrottsförsök utan att störa förarens sikt Takräcke i aluminium, lastbrygga och stege. Takräcket i aluminium är speciellt framtaget för Master och är försett med en rulle för att underlätta lastning. Stegen och lastbryggan är ovärderliga för att komma åt och kunna förflytta sig på takräcket på ett säkert sätt. Finns i olika längd beroende på bil.

49 Överdragsklädsel Super Aquila. För att skydda inredningen i din Master finns överdragsklädseln Super Aquila i konstläder. Den passar perfekt ihop med stolarnas design och har tagits fram särskilt för intensiv användning. 2. Textilmatta på förar- och passagerarplatsen. Den skyddar bilens golv mot slitage och fukt. 3. Gummimatta Novestra. Den här täta mattan kan rengöras med högtryckstvätt. 4. Brandsläckarfäste. Här kan man fästa en brandsläckare på 1 eller 2 kg i hytten, så att den sitter säkert vid en eventuell krock. 5. Larm. Renaults larm är till 100 % kompatibelt med Masters elektroniksystem. Det skyddar mot inbrottsförsök och registrerar alla rörelser i hytten (kräver att bilen är förberedd för larm).

50 Tillbehör Hållare till smartphone. Hållaren är speciellt framtagen för smartphone och fästs på instrumentbrädan med ett universalfäste. Den har en egen strömförsörjningssats (dubbel cigarrettändare och tre kablar som täcker alla smartphones på marknaden). 2. Navigeringssystem TomTom GO 500. Bärbart navigeringssystem med Europakartor. Trafikinfo ingår. 3. Handsfree-sats med Bluetooth. Den här modellen av märket Parrot består av en LCD-skärm med två inbyggda mikrofoner och en bärbar enhet. Här visas en eventuell beteckning på och nummer till samtalspartnern.

51 Trägolv/träbeklädnad/hjulhusskydd i trä. Utrustningen består av ett trägolv, sidoskydd och hjulhusskydd. Detta skyddar effektivt lastutrymmet i Master vid transport. För att passa alla behov finns produkterna både för normal och intensivare användning (tjockare). 2. Standardträgolv. 3. Halkfritt trägolv. Golvet skyddar lastutrymmet i din Master vid transporter. Finns med halkskyddsbeläggning. Tillsammans med trägolvet skyddar den robusta och genomarbetade beklädnaden karossen ända upp till taket, inklusive öppningarna Dragkrok/dragkoppling/kombidrag. Master kan ha en vanlig dragkrok, en dragkoppling eller en kombidragkrok.

52 Standardutrustning & tillval Skåpbil Chassi enkelhytt Chassi dubbelhytt Chassi Platta Combi Buss EXTERIÖR Skyddslister på sidan Skyddslist på bakdörr Stänkskydd fram Stänkskydd bak Hjulkapslar, mini (finns för enkelmontage) Hjulkapslar maxi (endast för framhjulsdrift) Endast Framhjulsdrift Endast Framhjulsdrift Endast Framhjulsdrift Aluminiumfälgar 16" (endast för framhjulsdrift) * Endast Framhjulsdrift Endast Framhjulsdrift Endast Framhjulsdrift Fotsteg bak Framhjulsdrift Bakhjulsdrift DÖRRAR OCH LUCKOR Bakdörrar 180, i plåt Bakdörrar 180, med fönster Bakdörrar 270, i plåt Ej L1H1 och Crew-cabs Bakdörrar 270, med fönster Ej L1H1 Ej L1H1 - Sidoskjutdörr i plåt, höger Ej Crew-Cabs Sidoskjutdörr med fast ruta, höger Ej Crew-Cabs Sidoskjutdörr med fast ruta, vänster Sidoskjutdörr med öppningsbar ruta, höger Sidoskjutdörr med öppningsbar ruta, vänster Bakrutedefroster Fönsterhiss med impulsfunktion vid nedsänkning, på förarsidan SKILJEVÄGGAR Utan mellanvägg Hel mellanvägg i plåt med textilklädsel Ej Crew-Cabs Mellanvägg med ruta och textilklädsel - - SÄKERHET Låsningsfria bromsar, ABS Adaptivt elektroniskt stabiliseringssystem, ESP 9 (starthjälp i back & Extended Grip * & släpvagnsstabilisering *) Trepunktsbälten med försträckare Airbag på förarsida fram Sidoairbag på förarsidan Passagerarkrockkuddar fram * Sidoairbag på passagerarsidan (för separata passagerarstolar) * Ej Crew-cabs - Automatisk låsning av dörrarna Automatisk låsning av dörrarna, 3 knappar Förberett för larm Larm Reservhjul under kaross Sats för däckreparation (endast på bilar med framhjulsdrift) SIKT Dubbla strålkastare Dimljus Fast kurvljus Elmanövrerade ytterbackspeglar Yttre backspegel med stor arm Backspegel för döda vinkeln KÖRNING Rattaxel inställbar i höjdled Servostyrning Växelindikator (Manuellt) Färddator Farthållare och fartbegränsare Backradar Backkamera - - -

53 Skåpbil Chassi enkelhytt Chassi dubbelhytt Chassi Platta Combi Buss Tank 80 l Tank 105 l - Digital färdskrivare (lag från 4,5 t) kg med Dubbelmontage kg med Dubbelmontage kg med Dubbelmontage kg med Dubbelmontage Differentialspärr (finns för bakhjulsdrift) * Endast Bakhjulsdrift Endast Bakhjulsdrift Endast Bakhjulsdrift Sommardäck KOMFORT Manuell klimatanläggning (CA) - Reglerad klimatanläggning (ECC) - - Extra klimatanläggning bak (på Combi och Bus) Takbelysning Regnsensorer LJUD-NAVIGERING Radio Plug & Radio med Bluetooth och USB-ingång Radio Connect R&Go med Bluetooth, två USB-ingångar, DAB-kompatibel och CD-MP3-spelare Carminat TomTom (kräver Plug & Radio Bluetooth )* Kartor för Europa * FÖRVARING Kylt handskfack Takbåge Förvaring för mynt, telefon och kort Infällbar hylla på instrumentbrädan - LASTUTRYMME Förankringspunkter i golvet voltsuttag i lastutrymmet, på C-stolpe Plåtade karossidor Glasade karossidor Öppningsbara glasade karossidor Tillskottsvärme Sidosteg Elstyrd sidodörr Invändig utdragbar gardin SÄTEN Förarstol som kan justeras i djupled Förarstol med armstöd Förarstol med stolsvärme Förarstol med specialupphängning Passagerarsäte, 2 platser Separat passagerarstol - Separat passagerarstol med inställbart svankstöd - Uppvärmning I passagerarstol LASTNINGSTILLBEHÖR Takräcke i aluminium Lastbrygga (kräver takräcke) Tvärgående takräcken (4 steg) Stålstege (medger ej bakdörr 270 ) Dragkrok med 13-polig kontakt (2,5 t på enkelmontage och 3,0 t på dubbelmontage) - KOMPLETTERANDE ANPASSNINGAR Adapterkablage - Kompletterande adapterkablage - Förstärkt generator 185 A Kraftuttag på motorn (endast på bil med bakhjulsdrift) * Bakhjulsdrift Bakhjulsdrift Bakhjulsdrift Bakhjulsdrift - - Förhöjd tomgång - Kablageförlängning för bakljus = Standard; = Tillval; - = Ej tillgängligt. * Tillkommer senare.

54 Teknisk data MOTORTYPER 110 hk Stop & Start 130 hk 145 hk ENERGY 165 hk ENERGY 170 hk ENERGY 170 hk ENERGY Twin Turbo - - Ja Ja Ja Ja Växellåda Manuell växellåda Manuell växellåda Manuell växellåda Manuell växellåda Manuell växellåda Robotiserad Bränsle Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Avgasrening Euro 6 Euro 6 / Euro VI Euro 6 / Euro VI Euro VI Euro 6 Euro 6 Cylindervolym (cm 3 ) Antal cylindrar/ventiler 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maximal effekt (kw CEE, hk DIN) 81 (110) 96 (130) 107 (145) 120 (165) 125 (170) 125 (170) Max. vridmoment (Nm CEE) (EURO 6) / 330 (Euro VI) Framhjulsdrift (FWD)/bakhjulsdrift (RWD) FWD FWD/RWD FWD/RWD RWD FWD FWD Partikelfilter Stop & Start och energiåtervinning vid inbromsning Ja - Ja Ja Ja - Bränsletankens volym (i liter) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) 80 (105 som tillval) SKÅPBILAR MED FRAMHJULSDRIFT L1H1 3,3 t L1H1 3,5 t L2H2 3,5 t - - L3H2 3,5 t - - L3H3 3,5 t SKÅPBILAR MED BAKHJULSDRIFT L3H2 3,5 t Enkelmontage L3H3 3,5 t Enkelmontage L4H2 3,5 t Enkelmontage L4H2 4,5 t Dubbelmontage L4H3 3,5 t Enkelmontage L4H3 4,5 t Dubbelmontage FÖRLÄNGD HYTT L2H2 framhjulsdrift 3,5 t L3H2 bakhjulsdrift Enkelmontage 3,5 t

55 MOTORTYPER 130 hk 145 hk ENERGY 165 hk ENERGY 170 hk ENERGY 170 hk ENERGY CHASSI ENKELHYTT L2 framhjulsdrift L3 framhjulsdrift - L2 bakhjulsdrift Enkelmontage L3 bakhjulsdrift Enkelmontage - - L4 4,5t bakhjulsdrift Dubbelmontage CHASSI DUBBELHYTT L2 framhjulsdrift L3 framhjulsdrift - - L4 bakhjulsdrift Dubbelmontage CHASSI PLATTA L2H1 framhjulsdrift - - L3H1 framhjulsdrift - L3H2 framhjulsdrift KOMBI L1H1 3,0t framhjulsdrift - - L2H2 3,5t framhjulsdrift - - BUSS L3H2 3,9t framhjulsdrift - - -

56 Teknisk data Skåp Framhjulsdrift Manuell Euro VI dci 110 hk Stop & Start dci 130 hk dci 145 ENERGY Twin Turbo Stop & Start dci 170 hk ENERGY Twin Turbo Stop & Start dci 145 ENERGY Twin Turbo Stop & Start dci 165 hk ENERGY Twin Turbo Stop & Start BRÄNSLEFÖRBRUKNINGEN & CO 2 -UTSLÄPPEN Homologering klass N1 N1 N1 N1 N1 N1 Stadskörning (l/100 km) 8,1-8,4 8,7-9,3 7,4-7,9 7,5-7,9 8,2-8,5 8,2-8,5 Landsvägskörning (l/100 km) 6,8-7,5 6,9-7,5 6,5-7,1 6,6-7,2 7,1-7,2 7,1-7,2 Blandad körning (l/100 km) 7,2-7,8 7,6-8,2 6,8-7,4 6,9-7,5 7,5-7,7 7,5-7,7 CO 2-utsläpp (g/100 km) KOMBIS Framhjulsdrift Robotiserad Euro 6 Manuell Euro 6 Kombi 170 hk Twin Turbo Stop & Start Kombi 145 hk-170 hk ENERGY BRÄNSLEFÖRBRUKNINGEN & CO 2 -UTSLÄPPEN Homologering klass M1 M1 Stadskörning (l/100 km) 7,1-7,5 7,4-7,5 Landsvägskörning (l/100 km) 5,8-6,3 5,8-6,1 Blandad körning (l/100 km) 6,3-6,7 6,3-6,6 CO 2-utsläpp (g/100 km) Skåp Propulsion Manuell Euro VI dci 130 hk dci 145 hk-170 hk ENERGY TwinTurbo Stop & Start dci 145 hk-170 hk ENERGY TwinTurbo Stop & Start dci 145 hk-170 hk ENERGY TwinTurbo Stop & Start BRÄNSLEFÖRBRUKNINGEN & CO 2 -UTSLÄPPEN Homologering klass N1 N1 N1 N2 Stadskörning (l/100 km) 9,3-9,5 8,2-8,4 8,5-8,7 8,1-8,3 Landsvägskörning (l/100 km) 8,7-8,9 8,1-8,3 8,6-8,8 8,2-8,4 Blandad körning (l/100 km) 9-9,1 8,2-8,4 8,6-8,8 8,2-8,4 CO 2-utsläpp (g/100 km) Bränsleförbrukningen, liksom CO2-utsläppen, godkänns enligt en standardmetod. Metoden är densamma för alla tillverkare och gör det möjligt att jämföra bilar sinsemellan. Förbrukningen vid faktisk användning påverkas förstås också av användningsförhållanden, utrustning och förarens körsätt. För att förbättra förbrukningen ytterligare, läs mer på

57 Renault service. Smidigt och smart. Renault billån Du har valt din Renault. Nu är det dags att välja finansiering. Det ska vara enkelt och tryggt att bli Renaultägare. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din ekonomi. Kontantinsats på 20% av bilens pris är allt du behöver betala för att köra hem i din nya bil. Betala kontant eller använd din gamla bil som inbyte. Med ett billån kan du låna mellan kronor och 80% av bilens pris. På en ny bil kan du återbetala lånat belopp i upp till 7 år. Inga övriga avgifter Inga obehagliga överraskningar! Inga extrakostnader så som avi eller uppsägningsavgifter Ränta Välj mellan fast och rörlig ränta. Med fast ränta kommer din kostnad att vara densamma under hela perioden. Väljer du rörlig ränta kan kostnaden gå upp och ner då den är kopplad till referensräntan Stibor 90 dagar. Du kan när som helst byta från rörlig till fast ränta. Ytterligare ett alternativ är rörlig ränta med räntetak, då kan räntan bli max 2% högre än den aktuella räntan vid bilköpet. Renault billeasing Med Renault Billeasing kan du få en bilfinansiering anpassad just efter ditt företags behov. Dra av 50% av momsen på leasinghyran. Du binder inte kapital, utan frigör invessteringsresurser för annat i företaget. Enkelt att budgetera bilkostnaden. Dessutom får du förmånlig försäkring hos Renault Försäkring. Renault försäkring en skräddarsydd försäkring för dig som kör Renault Renault Försäkring försäkrar bara Renault, inga andra bilar. Det betyder att de är experter på din bil och extra noga med att den alltid hanteras på bästa sätt. De vet också att din Renault mår bäst av att slippa främmande reservdelar. Därför garanterar de att din bil alltid repareras med Renault Originaldelar, så att den fortsätter vara lika dynamisk, säker och fransk som den dag den lämnade fabriken. Renault service Att följa tillverkarens serviceintervaller är ett enkelt sätt att sköta din Renault. Att göra det på en auktoriserad Renaultverkstad, med Renaults originaldelar, ger dig både trygghet och garantier. Du vet att din Renault-tekniker utbildats på exakt den bilmodell du äger. Du vet att alla delar som monteras i din bil, vid service eller reparation, är perfekt anpassade för bästa funktion. Det kan gälla slitagedelar, oljor eller nya däck, allt är testat och godkänt redan innan det hamnar på din bil. Renault Relax innehåller allt du behöver för ett bekymmersfritt bilägande; Renault Billån utan avgifter, fri förtidslösen och möjlighet att välja rörlig ränta, räntetak eller fast ränta. Renault Försäkring som ger dig marknadens bästa försäkringsskydd och ett Volvokort med bra drivmedelsrabatt och kostnadsuppföljning via Min Sida på volvokort.com. - Fulltankad bil vid leverans - Service i 3 år med fri lånebil - Finansiering med Renault Billån inklusive 3 mån låneskydd - Renault Försäkring 15% rabatt och eget självriskkonto

58 Renault Pro+, expertvarumärket för transportbilar Renault har funnits på transportbilsmarknaden i över hundra år. Målet har varit detsamma redan från början: att erbjuda företagskunderna innovativa och anpassade lösningar vad gäller både produkter och tjänster. Det är därför vi har varit nummer 1 på transportbilar i Europa sedan 1998 och tävlar om topplaceringarna i många länder, från Nordafrika till Latinamerika. Under årens lopp har vi knutit starka och varaktiga band med våra transportbilskunder. Nu är det dags att stärka relationen ytterligare och se till att den varar i många år framöver. Det är därför vi har skapat Renault Pro+, exklusivt för våra transportbilsanvändare. Ambitionen med Renault Pro+ sträcker sig ännu längre än våra befintliga produkter, tjänster och åtaganden: vi vill skapa nydanande innovationer, bygga vidare på det intuitiva och användarvänliga och erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar. Det är vad våra kunder förväntar sig av oss, och det är vad vi levererar.

59 Ett specialiserat nätverk för Renault Pro+ Vissa av våra verkstäder och försäljningsställen har inriktat sig på transportbilar, vi kallar dem Renault Pro+. De har gjort en rad väl definierade åtaganden gentemot den här kundkategorin. Specialister till din tjänst En återförsäljare som är specialiserad på transportbilar En egen eftermarknadskontakt Separat mottagning för företagskunder Ett lättare val Komplett utställning av transportbilar Provkörning utan tidsbokning Kostnadsförslag inom 48 timmar, gäller även ombyggda bilar Mobilitetsgaranti Utökade verkstadstider Service inom åtta timmar utan tidsbokning Felsökning inom en timme Ersättningsbil i samma storleksklass

60 Renaulthandlarnas 7 kundlöften - Kundlöfte 1: vi svarar på din internet- eller mailförfrågan inom 24 timmar. - Kundlöfte 2: vi erbjuder dig att provköra en bil ur den modellserie du har valt, direkt eller senast inom 2 arbetsdagar. - Kundlöfte 3: vi håller dig fortlöpande uppdaterad om status på din bilbeställning från order till leverans. - Kundlöfte 4: vi återlämnar din bil från service på överenskommen tid enligt överenskommet pris. - Kundlöfte 5: vi står för kostnaden om någon ej överenskommen åtgärd utförts på din bil. - Kundlöfte 6: vi erbjuder alla personbilar ett års fri vägassistans när du utför din Renault original fullservice hos oss. - Kundlöfte 7: vi ger prisgaranti på service mot uppvisande av offert från en icke auktoriserad verkstad på en identisk åtgärd. Få mer information på eller hos din Renault-återförsäljare.

61

62

63 Renault MASTER Anpassar sig efter alla dina behov

64 Förläng upplevelsen med Renault Master på Alla försiktighetsåtgärder har vidtagits för att säkerställa att dett a dokument är korrekt och uppdaterat vid tiden för pressläggningen. Dokumentet har skapats utifrån prototyper och modeller som används före lansering. Inom ramen för företagets kontinuerliga produktutveckling förbehåller RENAULT sig rätt en att när som helst ändra specifi kationer, bilar och tillbehör som beskrivs och avbildas här. RENAULTs återförsäljare meddelas om dessa ändringar så snart som möjligt. Beroende på försäljningsland kan versionerna variera, och viss utrustning kan vara otillgänglig (som standard, tillval eller tillbehör). Kontakta din lokala återförsäljare för den senaste informationen. På grund av begränsningar inom trycktekniken kan färgerna i den här broschyren avvika något från de verkliga färgerna på lack och klädsel i kupén. Med ensamrätt. Det är förbjudet att helt eller delvis, oavsett metod och format, mångfaldiga hela eller delar av den här publikationen utan att först ha inhämtat skrift ligt godkännande från Renault. Renault rekommenderar Photo credits: Tryckt i EU MASE1117 November RENAULT NORDIC AB, ESBOGATAN 12, KISTA, SVERIGE

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER Ett brett sortiment och tekniskt framskriden Motortyper och last DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MASTER Proffessionella presentationer s. 06 350 möjliga versioner s.

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014 NYA RENAULT MASTER lista & Produktinformation er gäller från 1 juli 2014 NYA MASTER KAMPANJPRISLISTA Base Line inkluderar, manuell luftkonditionering fram (AC) och Pollenfilter utöver standardutrustning.

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

renault trafic drive the change

renault trafic drive the change NYA renault trafic drive the change INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR DIN VARDAG DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR gällande såväl utrustning som motorer ger dig högsta

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-06-05 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. Bilen på bilden är extrautrustad ALLTID STANDARD

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

NISSAN NV400. Versioner Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Tillbehör Printa Att avsluta

NISSAN NV400. Versioner Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Tillbehör Printa Att avsluta NISSAN NV400 ANPASSA DEN EFTER DINA BEHOV OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER. Nissan NV400 fi nns i fl er versioner än någon annan lätt lastbil på marknaden. Olika alternativ för axelavstånd, längd och höjd, lastförmåga,

Läs mer

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE SEDAN 111 ÅR DELAR VI EN VISION: FÖR ATT PASSA SAMTIDEN MÅSTE BILEN ALLTID VIDAREUTVECKLAS, VARA ETT ANSVARSFULLTÅTAGANDE, EN KÄLLA TILL ENTUSIASM FÖR ALLA. Vår relation

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2

LVC Event Göteborg 9 10 april 2014. LCV Kampanj Q1 & Q2 LVC Event Göteborg 9 10 april 2014 LCV Kampanj Q1 & Q2 WORKING STAR EDITION AC ESP Elfönsterhissar Airbag, förare/pass. Sidoairbag GPS Navigation CD-Bluetooth Backkamera C-lås Dimljus NV200 Working Star

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

PROACE Produktinformation

PROACE Produktinformation PROACE Produktinformation www.toyota.se Toyota Traction Select (TTS) TTS erbjuder överlägsen halksäker körning jämfört med ett vanlig 2WD- fordon och fungerar genom att kontrollera både bromsarna och

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 1 SE-18C-0189 FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 Ca-pris Moms Rekommenderat Växel- ex. Moms 25 % cirkapris inkl. moms Motor Effekt Version Chassi låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIN VERKSAMHET NT400 CABSTARS FANTASTISKA EGENSKAPER gör den till en populär lastbil för alla typer av företag, från egenföretagare till

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2014-08-25 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2013-11-08 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Ett riktigt proffs, precis som du.

Ett riktigt proffs, precis som du. Dacia Dokker Van Ett riktigt proffs, precis som du. Med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Här kryllar det av

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 30.11.2017 30112017 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvolym Växel Modell CO2 Totalvikt Pris 25% Pris m 3 låda version (g/km)

Läs mer

SID. 4-5 SID. 4-5 SID ÅRS GARANTI 520 4X4 STEEL, CLASSIC 520 MAX 4X4 CLASSIC. 625 injection 4X4

SID. 4-5 SID. 4-5 SID ÅRS GARANTI 520 4X4 STEEL, CLASSIC 520 MAX 4X4 CLASSIC. 625 injection 4X4 GO WITH GOES 1 3 ÅRS GARANTI FYRHJULINGAR FÖR ALL 520 4X4 STEEL, CLASSIC 520 MAX 4X4 CLASSIC 625 injection 4X4 Goes 520 är redan en klassiker faktiskt. Därför har vi valt att kalla den för det den är,

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2012-02-22 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

CABSTAR 35.13 / 35.15

CABSTAR 35.13 / 35.15 NE LCV BU - L32 3.6.29 CABSTAR / TOTALVIKT: 3.5 Kg 13/15 hk IC W LC MW AC CW G. C. Y H1 A B Underkörningsskydd 14 Foh WB 19 VT RW VD WB Hjulbas 2 5 2 9 3 4 2 5 2 9 3 4 Foh Överhäng fram 1 62 Överhäng bak

Läs mer

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder

Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Nya Arocs Loader Nya Arocs Grounder Maximal kraft för maximal belastning Arocs Loader och Arocs Grounder För extra hög nyttolast och extrem belastning. Med Arocs Loader och Arocs Grounder kan vi erbjuda

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT TRAFIC Design och teknik s. 04 Ger din verksamhet extra kraft s. 08 Motorer, färdkomfort

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

renault captur drive the change

renault captur drive the change renault captur FÖRHANDSVISNING drive the change GÅ DIN EGEN VÄG Snygg. Inte bara det! Captur, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Både utvändigt och invändigt.

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

ALMECO. Smart vikbart flaklock i aluminium ALMECOLOCK SILVER. Isuzu D-Max 2012

ALMECO. Smart vikbart flaklock i aluminium ALMECOLOCK SILVER. Isuzu D-Max 2012 Smart vikbart flaklock i aluminium LOCK SILVER Isuzu D-Max 2012 Robust utförande med gasfjädrar VIktbart och låsbart i flera lägen Kan kompletteras med långgodsstöd Ett snyggt smart vikbart och robust

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer