Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme."

Transkript

1 2010

2 2 / KABE 2009 Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme. Att bygga bra och rejäla husvagnar bottnar i samma filosofi som att leva i husvagn. Man ska gilla att söka sig ut på nya vägar. Vara nöjd när man når sitt mål, men lika nöjd att få ge sig iväg igen. Nyfiken på vad som dyker upp under resans gång. Det gäller att vilja framåt, men aldrig känna sig framme. Reslust och hemlängtan är inte motsatser för oss, utan drivkraften för att bygga husvagnar med KABE-kvalitet. En KABE-vagn idag är resultatet av mer än 50 års husvagnsbyggande här i Tenhult i Småland. Vi har aldrig valt den enkla vägen, utan alltid sökt nya lösningar, nya material för att göra livet i husvagn både enklare och bekvämare. I varje KABE-vagn finns många patentsökta konstruktioner och smarta lösningar som vi utvecklat själva. Skillnaden kanske inte syns direkt, men den märks. Lösningar för exempelvis värmesystem, ventilation, tätningar och fönster gör att du bara blir nöjdare för varje år som går.

3 KABE KABE 2009 / 3 INNEHÅLL Det är om vintern du märker att din KABE-vagn verkligen håller vad vi lovar Titta noga och jämför med våra konkurrenter men den stora skillnaden blir tydlig först om några år I ditt andra hem ska du kräva första klassens lösningar Modellserie Ädelsten den här serien har vi finslipat i mer än 40 år Modellserie Royal när du vill dra nytta av allt vårt kunnande på en gång Modellserie Royal Hacienda husvagnslivet är mer än en livsstil Tillval, textilier, utrustningsspecifikation och vikter

4 4 / KABE 2010 Det är om vintern du märker att din KABE-vagn verkligen håller vad vi lovar. En husvagn från KABE är alltid är redo för äventyr, även mitt i vintern. Med golvvärme som standard får du en jämn behaglig värme i hela vagnen även när vinden ryter runt vagnen och temperaturen dyker långt under nollan. Självklart för oss, men inte alltid för våra konkurrenter. Den fina isoleringen i väggar, golv och tak fyller sin funktion året runt. På sommaren stänger den ute värmen och på vintern håller den kylan borta. Redigeras när txt är spikat

5 KABE 2010 / 5 Ventilationen är en annan viktig detalj där vädrets växlingar är en stor utmaning. Ett fräscht inomhusklimat är en hel vetenskap där vi inte sparat någon möda. Stor eller liten vagn spelar ingen roll, det måste bara fungera så att vintersemestern blir ett lika skönt minne som sommarens äventyr. Väljer du KABE har du dessutom en egen fjällstation som är startklar direkt. Anslut enkelt genom en 230-volts vinterkoppling på utsidan. Med nyutvecklade KABE Phone Up-system kan du via telefonsamtal eller SMS till och med ställa in gradantalet i vagnen.

6 6 / KABE 2010 Titta noga och jämför med våra konkurrenter, men den stora skillnaden blir tydlig först efter några år. För oss är de små detaljerna inte bara detaljer, utan det viktigaste av allt. Det märker du direkt, från första kurvan på första resan. Men den stora skillnaden visar sig när du haft din vagn några år. Inte minst i ett stabilt andrahandsvärde. För oss har nya lösningar inget värde i sig, om de inte samtidigt är enkla, tydliga och med självklar funktion. Däri ligger utmaningen. En av världens modernaste produktionsanläggningar borgar för att sammanfogning blir exakt och tät in i minsta detalj. Men högteknologi är inte allt. Idén till smarta lösningar väcks i huvudet på yrkesstolta meda Stabilt och säkert chassi Chassiet tillverkas av varmgalvaniserade stålprofiler med mellanbalkar för maximal styrka och stabilitet. För ökad säkerhet avlastar vi tyngden med utliggare från den längsgående sidobalken. Behaglig körning Ståltorsionsaxlarna är gjorda för att klara maximal last med oförändrad fjädring. KABE-vagnen har 8-lagers däck (enkelaxel), 14 lågprofildäck (boggi) och friktionskoppling WS3000 som standard. Praktisk vinterkoppling Vi gör det lätt för dig att starta elpatron och cirkulationspump även när vagnen står parkerad vintertid. Du behöver bara ansluta vår vinterkoppling 230-volt till det utvändiga uttaget. Praktiskt och enkelt! Ma väx För nog luftsintag och värmekonvektorer. Isoleringen bidrar till optimal värmeväxling och eliminierar kallras i vagnen. och sökt patent på plastreglar med ingjutna luftkanaler, som vi monterar på speciellt fuktutsatta delar av karossen. och väggtapet. Konstruktionen ger maximal stadga och en absolut fuktsäker kaross.

7 KABE 2010 / 7 Laddat för TV-mottagning Vi har förberett för TV-mottagning med antenn för både digitalt och analogt nät, en 12V förstärkare och antennoch 12V- uttag på hela tre ställen: Säkra skarvar KABE monterar en unik, egendesignad, extra bred aluminiumprofil i skarven mellan tak och vägg. Konstruktionen är väl genomtänkt Garanterat läckagefritt Skarven mellan tak och vägg tätas först noggrant med elastisk butylmassa. I nästa steg viker vi takplåten över väggplåten Elastisk och hållbar tätning Butylband behåller sin elasticitet under husvagnens hela livslängd. Vi har därför valt att använda detta material genomgående på alla karvar, överlappningar kruvgenomföringar. lkontroll var först att lansera gasolrt med utvändigt gasoluttag. har kofferten både läckinor för manuell kontroll av systemet och belysning. fönster med smarta detaljer erkarmarna i polyuretan en av KABEs egna konstrukr tätar mot dubbelglas för isolering. De utvändigt plana onade fönsterrutorna skydmot värmeinsläpp. Integrerat nät och rullgardin i karmen r till trivseln. Kraftpaket På utsidan av vagnen finns elboxen med 230V intag, 16amp automatsäkring med jordfelsbrytare samt uttag för 230V, 12V, TV och kabel-tv. Kontrollampor indikerar eltillförseln. Utdragbart, uppvärmt skidfack med belysning Standard i alla KABEs husvagnar. Diod på strömbrytaren i vagnen visar om belysningen är tänd eller släckt. n risk för frusna rör lage, vatten- och avloppsar ligger samlade i en geränna som vi placerat ör värmekonvektorerna. mart lösning som innebär att eventuellt restvatten i slangarna snabbt tinas upp när vagnen värms upp under vintern.

8 8 / KABE 2010 I ditt andra hem ska du kräva första klassens lösningar. Känslan i en rejält byggd husvagn är svår att beskriva i ord. Den upplever du bäst hos någon av våra återförsäljare. Då känner du skillnaden i luckor och lådor, ser vilken exakt finish och passform allt har. Ser vad vi menar med smarta, snygga och slitstarka lösningar. I en husvagn måste inredningen vara lätt, vilket så klart ställer ännu högre krav på våra konstruktörer att skapa en gedigen känsla som består. Rörelselarm och brandvarnare är standard i alla KABEs vagnar Rörelsedetektorn reagerar med högljudd larmsignal om objudna gäster försöker ta sig in i vagnen. Brandlarmet sitter i sovrumsdelen. Ventilationslucka och nattbelysning Ventilationsluckan i sovrumsdelen standard i alla våra husvagnar gör att du snabbt kan vädra ut vagnen. Nattbelysning med strömbrytare bekvämt placerad vid sängen. Hygienutrymme med duschmöjlighet Duschdraperi, duschkar, våttapet på väggarna och en praktisk utdragbar handdusch eller duschkabin finns i våra olika modeller. KABE-kvalitet i inredning och snickerier Vårt kvalitetstänkande går igen även i möbelkonstruktion och inredning. Allt från KABEs eget snickeri. Ljuddämpande innertak Det mjuka innertaket ger extra isolering och dämpar samtidigt ljud utifrån. Centralvärme med automatisk effekthöjning Centralvärmepannan ALDE Compact 3010 har inbyggd elpatron på hela 3kw och digital display. Pannan känner automatiskt av när gasol behövs för ökad effekt. Radiatorsystemet är dessutom utrustat med både 12- och 230-volts cirkulationspumpar. Ännu bättre värmekomfort Helt nyutvecklat, patentsökt automatiskt golvvärmesystem, AGS II, med fyra slingor ger ännu jämnare värme. Med AGS II Pro (standard i Royal) kan golvvärmen vara igång separat, en shuntventil reglerar temperaturen på vattnet som cirkulerar i golvet. Effektiv värmecirkulation KABEs unika golvvärmesystem är integrerat med konvektorsystemet och drivs med både gasol och elpatron. Tack vare integrationen får vi också en jämn värmefördelning luften cirkulerar i hela vagnen när värmen slås på. Torkskåp med droppfat Vi har försett torkskåpen i våra vagnar med en speciell konvektor, ett egendesignat droppfat för torkning av skor. En reglerbar Dometicventil ger maximal värmecirkulation i skåpet. Belastningsvakt vid ökat effektbehov Effektuttaget från pannan minskas automatiskt vid speciellt hård belastning, till exempel när flera eldrivna apparater är igång samtidigt.

9 KABE 2010 / 9 Hemkänslan däremot får du skapa själv. Börja med att välja textilier och extrautrustning hos din återförsäljare. Lägg sedan till dina personliga saker, resminnen, böcker, kuddar, leksaker, mattor med mera. Då har vi tillsammans skapat ett andra hem som fungerar praktiskt med familjens alla vardagsbestyr, även om ytan är begränsad. Men som också väcker den trygga känslan av hemma var ni än befinner er. Bord med extra avställningsyta Köksbordet har en utdragbar skiva som ger den extra yta som alltid behövs när man är många runt bordet. Köket som har allt Köksfläkt i två hastigheter med löstagbart fettfilter samt elektrisk tändning på spis. KABE har dessutom marknadens bästa kylskåpsventilation, som går ut via taket. Supersköna sängar Härliga spiralmadrasser och 6 cm tjocka bäddmadrasser ger garanterat god nattsömn! Ställbar huvudgärd gör sängläsningen extra bekväm (ej DGDL, U-TDL, B8 och våningssäng). Maximalt bekväma soffor I en husvagn av märket KABE sitter du på anatomiskt utformade soffor med Bultexstoppning ett spänstigt och hållbart polyetermaterial som dessutom är helt återvinningsbart. Lättstädat Våra uppfällbara soffor och sängar gör det lätt för dig att hålla rent in i minsta hörn och ökar utrymmet vid in- och utflyttning. Sängarna är dessutom försedda med inbyggda gasdämpare. Fri luftpassage i stängda skåp Vi har försett överskåpen med inbyggda luftkanaler för att varmluften ska kunna passera fritt förbi skarven mellan tak/vägg och vidare in mot mitten av vagnen. En mellanvägg i skåpens bakre kant håller kanalerna öppna även när skåpen är fyllda. God och jämn värmefördelning KABEs husvagnar är konstruerade för bästa värmespridning. Vi har sett till att ge luftströmmarna fri passage från golv, under sängar och soffor, genom de ventilerade överskåpen och upp mot taket. Ventilation i väggar och golv KABEs ventilerande tapet släpper igenom den varma luft som cirkulerar upp utmed väggarna. Kondens nere vid golvet fångas upp av den ventilerande matta som vi lagt utmed ytterkanten och torkas ut när du slår på värmen. Full luftcirkulation Vår inredning anpassas för att ge optimal luftcirkulation. Avståndet mellan soffor och sängar och soffryggarnas vinkel är noga uträknade. Även KABEs unika kablagerännor, som döljer elkablage, vatten- och avloppsslangar, är vinklade för att accelerera luftströmmen förbi fönstren. Friskluft efter behov KABEs husvagnar är ensamma om ett optimerat ventilationssystem patenterade KABE VarioVent. Vårt system är försett med en justerbar ventilationsöppning, för att du ska kunna reglera mängden friskluft efter behov.

10 10 / KABE 2010 Ädelsten den här serien har vi finslipat i mer än 40 år. Med KABE Briljant introducerades vår första verkliga modellserie I Ädelstensserien hittar du idag bland annat Sveriges mest sålda husvagn Ametist. Serien spänner över ett brett spektrum av både små och medelstora vagnar. Med marknadens kanske starkaste basutrustning hittar du garanterat en vagn som passar familjens reslust och vardagsbehov. Oavsett vilken vagn du väljer ges möjlighet till snabba förflyttningar i en KABE vill du bo borta länge. Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE Ametist GLE Ametist GDL Ametist XL Safir XL Safir E-TDL Safir U-TDL Safir GLE Onyx GLE Onyx GXL Diamant GXL Diamant GLE Diamant GDL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Amber BGXL Amber GLE

11 KABE 2010 / 11

12 12 / KABE 2010 Briljant XL Den minsta modellen av KABEs ädelstenar lillasyster till Smaragd XL och med samma funktionella planlösning. Kompakt, lätt och mycket populär bland våra resglada kunder. BRILJANT XL XV1 XV2 Totallängd: 650 cm 551 cm Karosslängd invändigt: 473 cm Höjd invändigt: 196 cm Bredd invändigt Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Bredd invändigt KS: 235 cm Bostadsyta Std: 10,2 m2 Bostadsyta KS: 11,1 m2 Sovplats fram Std: 205x156/133 cm Sovplats fram KS: 225x156/133 cm Hjul typ: 185R14C A925

13 KABE 2010 / 13 Smaragd XL Smaragdmodellen har alltsedan introduktionen 1967 tillhört våra storsäljare. Många av KABEs nyheter har också först införts på just Smaragd. I den här smidiga och lätta modellen har vi behållit grunden som ger både rymd och komfort! SMARAGD XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 700 cm 600 cm 522 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: 11,2 m2 Bostadsyta KS: 12,3 m2 Sovplats fram Std: 205x166/136 cm Sovplats fram KS: 225x166/136 cm Hjul typ: 185R14C A975

14 14 / KABE 2010 Smaragd GLE Smaragd GLE är en lite nättare, men fullt utrustad vagn. Med sina långbäddar och den bekväma sittgruppen är detta en perfekt vagn för dig som reser ensam eller i par! SMARAGD GLE B2 Totallängd: 720 cm Bostadsyta Std: 11,6 m2 618 cm Bostadsyta KS: 12,7 m2 Karosslängd invändigt: 540 cm Sovplats fram Std: 205x147/136 cm Höjd invändigt: 196 cm Sovplats fram KS: 225x147/136 cm Bredd invändigt Std: 215 cm Hjul typ: 185R14C Std: 196x x78 KS: 196x x88 Bredd invändigt KS: 235 cm A1000

15 KABE 2010 / 15 Ametist GLE Dubbelsäng, våningssängar i två eller tre plan säg oss bara vad du önskar, så hjälper vi dig att bygga vagnen som du vill ha den. Ametist GLE är som alla KABE-vagnar fullt utrustad. Dessutom superflexibel att inreda. AMETIST GLE B1 B2 B3 *B12 B4 B5 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 KS: 2 x 196x x96 B6 B7 B8 *B13 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 738 cm 638 cm 560 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: Bostadsyta KS: Sovplats fram Std: Sovplats fram KS: Hjul typ: 12,0 m2 13,2 m2 205x146 cm 225x146 cm 185R14C A1000 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size).

16 16 / KABE 2010 Ametist GDL Förra årets nyhet blev en storsäljare! En nätt husvagn med separat barnkammare, perfekt för familjen. Notera den omvända planlösningen med ingång bakom hjulhuset. AMETIST GDL KS: 196x140/ x 185x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 738 cm 638 cm 560 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 13,2 m2 Sovplats sittgrupp: 210x116/110 cm Hjul typ: 185R14C A1000

17 KABE 2010 / 17 Ametist XL Ametist är vår genom tiderna största succé och Sveriges mest sålda husvagnsmodell! En riktigt bra vagn för dig som söker praktiska och bekväma lösningar. Allt finns ett arbetsvänligt kök, generöst tilltagna garderober och skåp plus ett mycket funktionellt hygienutrymme. AMETIST XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 730 cm 628 cm 550 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: 11,8 m2 Bostadsyta KS: 12,9 m2 Sovplats fram Std: 205x179/159 cm Sovplats fram KS: 225x179/159 cm Hjul typ: 185R14C A1000 Safir XL Safir XL tillhör våra kunders favoriter. Gjord för dig som gärna bjuder in vänner och grannar för trivsamma stunder kring matbordet sittgruppen är rymlig. Vagnen har, liksom alla våra husvagnar, gott om förvaringsutrymmen. SAFIR XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: Bostadsyta KS: Sovplats fram Std: Sovplats fram KS: Hjul typ: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C A1050

18 18 / KABE 2010 Safir E-TDL Safir E-TDL har en tilltalande luftig planlösning och ett generöst tilltaget toalettrum med separat duschkabin. Med sina supersköna långbäddar är detta vagnen för dig som inte gärna ger avkall på bekvämlighet. E9 E-TDL SAFIR E-TDL E Std: 196x x78 KS: 196x x88 E9 Std: 196x x 186x60 KS: 196x x 186x60 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: Bostadsyta KS: Sovplats fram Std: Sovplats fram KS: Hjul typ: 12,6 m2 13,8 m2 205x166/154 cm 225x166/154 cm 185R14C A1050

19 KABE 2010 / 19 Safir U-TDL Safir U-TDL har samma lyxiga toalettavdelning och rymliga sittgrupp som E-modellen. Fast här är långbäddarna utbytta mot en extra bred utdragbar dubbelbädd. En skön vagn för vila och samvaro SAFIR U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: Bostadsyta KS: Sovplats fram Std: Sovplats fram KS: Hjul typ: 12,6 m2 13,8 m2 205x167 cm 225x167 cm 185R14C A1050

20 20 / KABE 2010 Safir GLE Safir GLE påminner om Onyx GLE men är något mindre. Flexlinesystemet ger dig stora möjligheter att ändra efter egna behov för upp till fem fasta sängplatser. SAFIR GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Bredd invändigt KS: * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size). 765 cm 665 cm 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Bostadsyta Std: 12,6 m2 Bostadsyta KS: 13,8 m2 Sovplats fram Std: 205x169/156 cm Sovplats fram KS: 225x169/156 cm Hjul typ: 185R14C A1050

21 KABE 2010 / 21 Onyx GLE Onyx GLE ger massor av möjligheter. Med en generös grundplanlösning finns flera alternativ att inreda på det sätt som bäst passar din familj. ONYX GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Bredd invändigt KS: * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size). 790 cm 688 cm 610 cm 196 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Bostadsyta Std: 13,1 m2 Bostadsyta KS: 14,3 m2 Sovplats fram Std: 205x180/159 cm Sovplats fram KS: 225x180/159 cm Hjul typ: 185R14C A1050

22 22 / KABE 2010 Onyx GXL Vagnarna i Onyxserien är våra största enkelaxlade modeller. Onyx GXL är en idealisk husvagn med väl tilltagna utrymmen i såväl sov- som sittdel. Och i dinettdelen kan du även bädda upp för en tillfällig nattgäst. ONYX GXL XV1 Std: 196x13/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 XV2 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 790 cm 688 cm 610 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: 13,1 m2 Bostadsyta KS: 14,3 m2 Sovplats dinette: 191x88 cm Sovplats fram Std: 205x164/145 cm Sovplats fram KS: 225x164/145 cm Hjul typ: 185R14C A1050 Diamant GXL Diamant GXL är storebror till Onyx GXL. En luftig och spatiös vagn precis som de övriga vagnarna i Diamant-serien. Diamant GXL har gott om förvaringsutrymmen och ett generöst tilltaget kök. DIAMANT GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,2 m2 Sovplats dinette: 191x88 cm Sovplats fram: 225x177 cm Hjul typ: 185/65R14 A1100

23 KABE 2010 / 23 Diamant GLE Välutrustad och rymlig köksdel med stora avställningsytor i kombination med generös sittgrupp gör Diamant GLE till en perfekt vagn för trevlig samvaro! DIAMANT GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 B1 *B14 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,2 m2 Sovplats fram: 225x177/168 cm Hjul typ: 185/65R14 A1100 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size).

24 24 / KABE 2010 Diamant GDL Diamant GDL ger gott om plats för hela familjen. Speciellt glada är vi att kunna erbjuda kräsna barnfamiljer en litet rymligare barnkammarvagn. DIAMANT GDL KS: 196x x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 850 cm 754 cm 675 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,9 m2 Sovplats fram: 225x157/145 cm Sovplats dinette: 171x50 cm Hjul typ: 185/65R14 A1150

25 KABE 2010 / 25 Diamant TDL I lyxiga Diamant TDL kan du välja mellan två sköna långbäddar eller en generös utdragbar dubbelbädd. I den här rymliga modellen finns badrum som sträcker sig över hela vagnbredden och därför också rymmer separat duschkabin. DIAMANT TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 820 cm 724 cm 645 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,2 m2 Sovplats fram E: 225x165/145 cm Sovplats fram U: 225x179/168 cm Hjul typ: 185/65R14 A1100 U KS: 196x140

26 26 / KABE 2010 Amber BGXL Amber BGXL kan jämföras med Royal 780 BGXL som fått stå modell. Vi har hållit igen litet på lyxdetaljerna Amber BGXL är ett ekonomiskt lyxalternativ. AMBER BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 Totallängd: 895 cm 798 cm KS: 196x140/ x 196x68 Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 720 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x165/145 cm Sovplats dinette: 191x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175

27 KABE 2010 / 27 Amber GLE Amber är den rymligaste av våra Ädelstensvagnar. Hela 3 kvm större bostadsyta än vår Diamant som hittills lett storleksligan i serien. Amber GLE bygger på vår klassiker med samma benämning i Royal 780-serien. AMBER GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x196x68 KS: 196x140/ x77 Totallängd: 895 cm 798 cm Karosslängd invändigt: 720 cm Höjd invändigt: 196 cm Bredd invändigt: 235 cm KS: 196x156 Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x176 cm Sovplats dinette: 171x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size).

28 28 / KABE 2010 Royal när du vill dra nytta av allt vårt kunnande på en gång. Det vore alldeles för enkelt att bara säga att Royal är våra lyxvagnar. Här har vi samlat allt vårt kunnande och tagit ett steg ytterligare, för att skapa en så fulländad helhet som möjligt. Här ska du inte sakna något. Lyx för oss är inte något man lägger till på ytan Lyx skapas när man överträffar sig själv redan i målsättningen. Vårt nya patentsökta golvvärmesystem AGS II Pro är bara ett exempel. Att döma av försäljningen har vi lyckats väl med våra Royal-vagnar. Du förstår vad vi menar när du kommer till din KABE-återförsäljare. Royal 560 LXL Royal 560 XL Royal 590 XL

29 KABE 2010 / 29 Royal 610 DXL Royal 720 GXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 780 BGXL Royal 780 GLE Royal 780 U-TDL Royal 780 E-TDL

30 30 / KABE 2010 Royal 560 LXL En helt ny planlösning i en av våra absolut populäraste modeller. Det smarta L-fomade köket har vi lånat från husbilarna och sittgruppen har vi gett extra mycket utrymme. ROYAL 560 LXL XV1 XV2 Totallängd: 730 cm 628 cm Bredd invändigt: Bostadsyta: 235 cm 12,9 m2 Karosslängd invändigt: 550 cm Hjul typ: 185R14C Höjd invändigt: 196 cm A1000 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118

31 KABE 2010 / 31 Royal 560 XL Vår minsta Royalmodell har alla finesser som de större Royal-vagnarna. Utöver KABEs normala utrustning finns dimmer på ljusramp och ljuslister i fönster (framgrupp), utvändigt duschuttag, stort kylskåp, takfönster, grillugn, ljud/mediapaket och separat golvvärme. ROYAL 560 XL XV1 XV2 Totallängd: 730 cm 628 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 550 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: 11,8 m2 Bostadsyta KS: 12,9 m2 Sovplats fram Std: 205x176/159 cm Sovplats fram KS: 225x176/159 cm Hjul typ: 185R14C A1000

32 32 / KABE 2010 Royal 590 XL Kompakt lyx i Royal 590 XL. Mer utrymme än i den mindre 560 XL men med samma fina utrustning och alternativa inredningsmöjligheter. ROYAL 590 XL XV1 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 XV2 Totallängd: 765 cm 665 cm Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt Std: Bredd invändigt KS: 587 cm 196 cm 215 cm 235 cm Bostadsyta Std: Bostadsyta KS: Sovplats fram Std: Sovplats fram KS: Hjul typ: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C A1050

33 KABE 2010 / 33 Royal 610 DXL I lyxiga Royal 610 DXL ger vi dig ännu mer för pengarna! Här får du separat duschkabin och liksom i övriga Royal-vagnar en lyxig grillugn, stort takfönster, ljud/mediapaket och det nya golvvärmesystemet. ROYAL 610 DXL XV1 XV2 Totallängd: 790 cm 688 cm Karosslängd invändigt: 610 cm Höjd invändigt: 196 cm Bredd invändigt Std: 215 cm Std: 196x128/89 KS: 196x148/109 Std: 196x124/102 KS: 196x140/118 Bredd invändigt KS: 235 cm Bostadsyta Std: 13,1 m2 Bostadsyta KS: 14,3 m2 Sovplats fram Std: 205x177/168 cm Sovplats fram KS: 225x177/168 cm Hjul typ: 185R14C A1050

34 34 / KABE 2010 Royal 720 GXL Över 15 kvadratmeter boyta ger plats för både vardagsrum och liten dinette i anslutning till köksdelen som är utrustad med den populära 4-lågiga spisen med grillugn. ROYAL 720 GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Totallängd: 820 cm 723 cm Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 645 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,2 m2 Sovplats fram: 225x177 cm Sovplats dinette: 191x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1100

35 KABE 2010 / 35 Royal 720 TDL En nätt och trivsam vagn med all tänkbar utrustning inklusive separat duschkabin! Välj mellan två långbäddar eller den bekväma utdragbara dubbelbädden! ROYAL 720 TDL E KS: 2 x 196x88 U E9 KS: 196x x 196x60 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 820 cm 723 cm 645 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 15,2 m2 Sovplats fram U: 225x179/168 cm Sovplats fram E: 225x164/145 cm Hjul typ: 185/65R14 A1100 KS: 196x140

36 36 / KABE 2010 Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL vagnen för den stora barnfamiljen som vill ha det riktigt lyxigt och bekvämt! Inte konstigt att modellen snabbt blivit en storsäljare! ROYAL 780 BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 KS: 196x140/ x 196x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x165/145 cm Sovplats dinette: 191x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175

37 KABE 2010 / 37 Royal 780 GLE Royal 780 GLE har seglat upp som en favorit bland flerbarnsfamiljer. Närmare 17 m 2 boyta och mängder av alternativa lösningar för att hela familjen ska kunna umgås och sova bekvämt. ROYAL 780 GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62,2 x 196x68 KS: 196x140/ x77 Totallängd: 895 cm 798 cm Karosslängd invändigt: 720 cm Höjd invändigt: 196 cm Bredd invändigt: 235 cm KS: 196x156 Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x176 cm Sovplats dinette: 171x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size).

38 38 / KABE 2010 Royal 780 U-TDL Det är lätt att falla för denna nära 17 m 2 rymliga Royalmodell med sitt stora badrum som har separat duschkabin. I U-modellen får du den rymliga utdragbara dubbelbädden. ROYAL 780 U-TDL KS: 196x140 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x184/178 cm Sovplats dinette: 191x88 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175

39 KABE 2010 / 39 Royal 780 E-TDL Det rymliga toalett- och duschrummet och två härliga långbäddar bidrar till den lyxiga känslan som präglar Royal 780 E-TDL. Den inbjudande sittgruppen för samvaro och avkoppling och det välutrustade köket förhöjer känslan ytterligare. ROYAL 780 E-TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 895 cm 798 cm 720 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: 16,9 m2 Sovplats fram: 225x184/178 cm Hjul typ: 185/65R14 A1175

40 40 / KABE 2010 Royal Hacienda husvagnslivet är mer än en livstil. När du bor i husvagn i längre perioder är behovet av yta, förvaring och bekvämlighet naturligt större. I vår serie Royal Hacienda har vi samlat våra större vagnar som kombinerar villavagnens fördelar med husvagnens mobilitet. Hacienda 1000 mäter hela 22 m 2 och med vårt Flexlinesystem finns det nästan inga begränsningar på hur inredningen kan skräddarsys efter dina önskemål och behov. Redan i standardutförande har KABE Royal Hacienda det mesta du kan önska dig av en husvagn. Royal Hacienda 880 GLE Royal Hacienda 880 D-TDL Royal Hacienda 880 B-TDL Royal Hacienda 880 E-TDL Royal Hacienda 880 U-TDL Royal Hacienda 10000

41 KABE 2010 / 41 Royal Hacienda 880 GLE Dryga åtta meter längd invändigt ger härlig rymd i Royal Hacienda 880 GLE och stora variationsmöjligheter. Royal Hacienda 880 GLE finns i hela 15 grundplanlösningar - här finns det alltid något för våra mest krävande kunder att välja på. ROYAL HACIENDA 880 GLE B1 C B A B2 C B A B3 *B12 C B A B4 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 225x196 B5 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/88 B6 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 2 x 196/ x96 C B A C B A C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 200x140/118 B7 *B13 C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x160/138 B8 C B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 4 x 196x87 B9 *B14 C B A B10 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x77 C KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156 B A B11 *B15 KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x156 C KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x62,2 x 196x68 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size). B A KS: A: 225x211/178 B: 191x88 C: 196x140/ x 196x68 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: Bostadsyta: Hjul typ: 1000 cm 898 cm 820 cm 196 cm 235 cm 19,3 m2 175R13C6 A1285

42 42 / KABE 2010 Royal Hacienda 880 TDL Royal Hacienda 880 finns i fem grundplanlösningar, från den magnifika barnkammarvagnen B-TDL till långbäddarna i E-TDL eller den härliga utdragbara dubbelbädden i U-TDL. Ny för i år är Royal Hacienda 880 D-TDL med en tvärställd extra bred dubbelsäng. ROYAL HACIENDA 880 TDL B E E9 C B A C B A C B A KS: A: 225x161/145B: 191x x 196x68 C: 196x140 KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 2 x 196x88 KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x x 196x60 D KS: A: 225x198/178 B: 188x156 U B A C KS: A: 225x184/178 B: 191x88 C: 196x140 Totallängd: 1000 cm 898 cm Karosslängd invändigt: 820 cm Höjd invändigt: 196 cm Bredd invändigt: 235 cm Bostadsyta: 19,3 m2 Hjul typ: 175R13C6 A1285

43 KABE 2010 / 43

44 44 / KABE 2010 Royal Hacienda 1000 Flaggskeppet i Royalserien kombinerar villavagnens utrymmen med husvagnens rörlighet. Invändigt mäter den hela 22 m 2 och vill du, får du sovplatser för många. För dig med extra stora krav på yta, kvalitet och komfort! ROYAL HACIENDA 1000 CU DL CU DX CU DU KS: C6: 196x140 DL: CU/DL KS: CU: 196x140 DX: 196x128/89 CU/DX KS: CU: 196x140 DU: 196x140 CU/DU C6 DL C6 DX C6 DU KS: C6: 4 x 196x77 DL: C6/DL KS: C6: 4 x 196x77 DX: 196x128/89 C6/DX KS: C6: 4 x 196x77 DU: 196x140 C6/DU CE DL CE DX CE DU KS: CE: 2 x 196x88 DL: CE/DL KS: CE: 2 x 196x88 DX: 196x128/89 CE/DX KS: CE: 2 x 196x88 DU: 196x140 CE/DU C9 DL C9 DX C9 DU KS: C9: 196x x 196x60 DL: C9/DL KS: C9: 196x x 196x60 DX: 196x128/89 C9/DX KS: C9: 196x x 196x60 DU: 196x140 C9/DU C3 DL C3 DX C3 DU KS: C3: 2 x 196x x96 DL: C3/DL KS: C3: 2 x 196x x96 DX: 196x128/89 C3/DX KS: C3: 2 x 196x x96 DU: 196x140 C3/DU

45 KABE 2010 / 45 Totallängd: Karosslängd invändigt: Höjd invändigt: Bredd invändigt: 1120 cm 1008 cm 940 cm 196 cm 235 cm Bostadsyta: Sovplats fram: Hjul typ: 22,0 m2 225x198/178 cm 175A13C6 A1405

46 46 / KABE 2010 Tillval Standardutrustningen i en KABE husvagn täcker alla basbehov med råge. Faktum är att vi bjuder på många detaljer som våra konkurrenter tar extra betalt för. Men vi har full förståelse för att du kan vilja lägga till ännu någon detalj som gör just din husvagn perfekt och vi har därför också ett stort sortiment av tillbehör. Vill du göra det enkelt för dig, beställer du tillvalen direkt, så finns allt på plats vid leverans. Vill du komplettera i efterhand så går det också alldeles utmärkt. Din KABE-återförsäljare hjälper dig med monteringen. L-soffa I vagn med mittdinette kan denna ersättas med en elegant L-soffa. Stor kyl med köldfack 190 liter TV-hurts och garderob Garderoben innanför ytterdörren, utfällbar TV-arm med snabbfäste samt 4 alternativa underskåpsutförande: 1. Bänkskåp (standard) 2. Lådor 3. Vinkyl 4. Diskmaskin Vikdörr - ersätter draperi vid sovrumsdelen. Endast till Smaragd GLE, Ametist GLE och Safir GLE. Garderob istället för hurts. Gäller endast TDL U-modeller. Grand Lit Gör din B2-säng till en dubbelsäng. Skinnklädsel Lissabon Framgrupp Framgrupp + dinette Skinnklädsel Madrid Framgrupp Framgrupp + dinette Elplatta På 4-lågig spis kan en av plattorna ersättas med elplatta. Micro 800W Monteras under kylskåp eller i arbetsbänk. Ugn med grill Grillbrännare i ugnens ovandel. Ugnen har inner belysning, dubbla glas och barnsäker spärr. Levereras med ugnsplåt och galler. Volym 20 liter. Monteras i arbetsbänk. DVD/CD (X0223) med fjärrkontroll Pioneer. Multimedia-center (X0247) CD- och DVD-spelare med radio, samt möjlighet för uppspelning via MP3, ipod, iphone och USB. Touch-screen-skärm. Högtalare (X0010) 5,5 Monteras i överskåpen bak för bästa ljudupplevelse. (Standard fram)

47 KABE 2010 / 47 Klädhängare med tork Längd 850 mm (X0189) Längd 1150 mm (X0190) Spegel i helfigur (X0227) Spegeln monteras på insidan av garderobsdörren. Handdukstork (X0132) Med inbyggd värmeslinga för snabbare torkning. Handdukstork (X0220) Kopplad till konvektorn. Monteras i duschkabinen (endast TDL). Saxstativ (X0003) Bordet med saxstativ gör det enklare att fälla ner när framgruppen skall bäddas. Pelarstativ till bord. Centraldammsugare (X0161) DOMETIC. Dammsugare förenklar städningen. Extra lång slang som räcker ute i förtältet. Kompakt utförande, som tar mycket lite plats, fast monterad i bäddlådan. Solcellpanel (X0193) 55 W Parabol (X0023) Perfekt bild på TV och många kanaler att välja mellan. Inkl. stativ. Myggnätsdörr (X0139) Håll insekterna ute, även när du lämnar dörren på vid gavel. Keramisk WC-skål Toaletten har WC-skål i keramik som hemma! Backkamera Trådlös med 3,5 högupplöst monitor. Minisafe (X0192) För säker förvaring. Nackkudde 2 st. Överbäddskåp En extra bäddplats som fälls ut vid behov alt. används som vanligt överskåp. Med luckor. Vitrin med trälucka L1700 (X0225) L1900 (X0226) KABE Guard SMS (X0248) GSM-baserat larm via mobiltelefon. Kontroll, bevakning och styrning av en mängd funktioner, rörelse- och tiltsensor. Gasvarnare SafetyGuard (X0015) Larmet varnar för både narkosgaser och gasol. Säkerhetslarm (X0186) Avancerat larm som klarar det mesta; narkosgaser, gasol och brandrök. Phone Up GSM-baserat larm via mobiltelefon. Styrning av värme och kylskåp, övervakning ytterdörr, spänningsnivå och temperatur. Golvvärme AGS II Pro Shuntsystem som gör att golvvärmens 4 slingor kan köras separat, ger konstant värme. Brytare golvvärme (X0183)

48 48 / KABE 2010 Anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Gråvattnet från kök och tvättrum passerar genom toalettens kassettank innan det, med hjälp av en pump med inbyggd kvarn, leds in i campingplatsens avloppsnät. Utvändigt duschuttag (X0100) Med varmvatten (std i Royal). Cityvattenanslutning (X0187) Utv. förlängning duschavlopp (X0201) Vattenlås (X0157) Vattentank 70 liter Utvändigt gasoluttag För gasolgrill utomhus. Takrails med vikbar stege (X0150) Kan kombineras med cykelhållare. Mellanstag till takräcke (X0158) Stalldörr Stalldörren med slät insida är öppningsbar på mitten. Markis (X0230-X0237) Fabriksmonterad markis från Omnistor. Elmätare Fast monterad i elboxen. Belysning (X0255) i elboxen. Ytterbelysning (X0213) med rörelsevakt Fjärrstyrning (X0159) Cykelhållare (X0061) Monteras på bakgaveln. Håller för vikter upp till 50 kg (2 cyklar). Stänkskydd (X0088) bakom hjulpar. Extra vädringslucka (X0047) För snabb utvädring är en vädringslucka det bästa alternativet (en som standard.) Bagagelucka 735x275 mm. Rymmer extra mycket packning. Heki 2 (X0048) Öppningsbart takfönster. Släpper in massor med ljus. (Standard i Royal.) Heki De Luxe (X0176) Exklusivt takfönster med invändig vintertäckning och belysning. Mini-Heki 3 st. (X0185) Taklucka med inbyggd fläkt (X0222) Skyview

49 KABE 2010 / 49 A B C Läslampa A (X0035) B (X0077) C (X0036) Vägguttag 230V: Enkel / infälld (X0108) Utanpåliggande (X0109) GLE/XL-toalettrum (X0221) Dubbelt (byte fr. enkelt) (X0253) Ljuslistsats (X0013) 3-st. (std i Royal). Ljuslist extra (X0014) 90 cm med brytare. Dimmer På ljuslist fönster (X0250) På ljusramp fram (std i Royal) (X0252) Mörktonade fönster Är både insynsskyddande och skuggar vagnen mot starkt solljus. Fönster bakgavel 700 eller mm. Luftkonditionering (ACC) DOMETIC B2200. Håller behagligt klimat inne i husvagnen och fuktar av. Booster (X0053) Med en booster får du extra tillskott för laddning av batteri under färd. KABE AirVent (X0228) Taklucka med termostatstyrd fläkt för behagligare inneklimat. Stort batteri 115 A inkl. box. (Standard i Royal Hacienda) Inverter (X0191) Dometic SI Omvandlar 12V till 230V för att driva t.ex. TV, mikro m.m. Gasolomkopplare (X0004) Reservhjulshållare (X0062) i koffert Kraftigare stödhjul (X0218) TRUMA Move Control: Boogie (X0216) Enkel (X0217) Reservhjulshållare (X0063) under chassi Elektrisk stödbensvev (X0202) Ersätter manuell stödbensvev. 19 mm hylsa medföljer. Antisladd-system (X0238-X0242) Elektroniskt stabiliseringssystem, idc, bromsar in husvagnen automatiskt så snart det märker av tendenser till wobbling. Reservhjul på alufälg 1800 kg chassi 195 R14C8 (X0064) boggie R14 (X0066) Hacienda 175 R13C6 (X0067) enkel 185 R14C8 (X0068) Låssats till alufälgar (X0160) Puller Winch (X0204) För säker uppkoppling. Puller Winch passar de flesta kulkopplingar och manövreras med hjälp av ett spärrskaft med 17 mm hylsa.

50 50 / KABE 2010 Inred själv! Standardlösningar i all ära men det är anpassade, personliga lösningar de flesta av oss vill ha. KABE var först med att öppna möjligheterna för egna val med vårt unika Flexlinesystem får du det som du vill ha det. Valet av textilier är avgörande för vilken känsla ett rum ger. Vi har valt ut 6 textil- och 2 skinnkollektioner i färger och mönster som passar vår inredning. Känner du dig mest hemma i en litet mer klassisk miljö? Eller i en modernare? Valet är ditt! PRAG MILANO BERLIN LONDON SOFIA KINGSTON LISSABON MADRID Flexline för full frihet B1 Std: 205x196 KS: 225x196 B2 Std: 2x196x78 KS: 2x196x88 *B12 B3 Std: 2x196x x86 KS: 2x196x x96 B4 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B6 Std: 4x196x77 KS: 4x196x87 *B13 B7 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B8 KS: 196x156 B9 KS: 196x140/ x196x68 *B14 *B15 B10 KS: 196x156 B11 KS: 196x140/ x196x68 + 1x196x62 XV1 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 XV2 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 E-TDL Std: 2x196x78 KS: 2x196x88 E9-TDL Std: 196x x60 KS: 196x x60 U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 * Avser denna planlösning men med garderob mellan sängar/dinette och med smalare dubbelsäng (endast King Size).

51 KABE 2010 / 51 Vikter MODELL STANDARD KING SIZE Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE * Ametist GLE * Ametist XL * Ametist GDL * Safir TDL * Safir GLE * Safir XL * Onyx GLE * Onyx GXL * Diamant GLE Diamant GXL Diamant GDL Diamant TDL Amber BGXL Amber GLE Royal 560 LXL * Royal 560 XL * Royal 590 XL * Royal 610 DXL * Royal 720 TDL Royal 720 GXL Royal 780 TDL Royal 780 GLE Royal 780 BGXL Hacienda 880 B-TDL Hacienda 880 D-TDL Hacienda 880 TDL Hacienda 880 GLE Hacienda 1000 TDL Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt Max last Totalvikt 2650 Max last 530 Totalvikt 2650 Max last 530 Totalvikt 2650 Max last 530 Totalvikt 2650 Max last 530 Totalvikt 2650 Max last 410 * Totalvikt 1700 alt kg finns som tillval

52 52 / KABE 2010 Utrustning Hacienda 1000 TDL Hacienda 880 GLE Hacienda 880 TDL Hacienda 880 B-TDL Hacienda 880 D-TDL Royal 780 E-TDL Royal 780 U-TDL Royal 780 GLE Royal 780 BGXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 720 GXL Royal 610 DXL Royal 590 XL Royal 560 XL Royal 560 LXL Övrig utrustning Värme Kök / toalett / VVS El / TV Fönster / luckor Kaross Flexline planlösningsalternativ, antal Vagnsbredd: King Size (KS) 2500 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS Ecoprim-isolering (golv / tak och väggar) i mm Axel med ståltorsionsfjädring (E = enkelaxel, B = boggiaxel) B B B B B B B B B B B B E E E E Tonade fönster med myggnät och Öppningsbara fönster i hela vagnen Ventilerande takluckor med myggnät och mörkläggningsgardiner Takfönster (H = Heki 2, HDL = Heki De Luxe) HDL HDL HDL HDL HDL H H H H H H H H H H H Skidfack med utdragbar botten, utvändig låsbar lucka och belysning Köksfläkt med motor, fettfilter och belysning Högtalare fram och bak samt Subwofer Multi-media-center med Instegsgarderob, utfällbar TV-arm med snabbfäste TV-bänk Elbox med utvändig 230V / 12V uttag, centralantennanslutning, indikatorlampa 230V, belysning med strömbrytare Fritidsbatteri 75Ah / 115Ah, batteriladdare 25A /45A 3-stegs 115/45 115/45 115/45 115/45 115/45 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 75/25 Dimmer främre taklampa, 12V / 230V / antennuttag bak + 12V i fönsterbänk fram Ljuslist fönster sittgrupp fram + ev. mittdinette, dimmer på ljusramp sittgrupp fram, indirekt belysning mot tak vid sittgrupp fram Garderobs- och nattbelysning samt belysning i sänglådor Kylskåp 230V / 12V / gasol. Volym 190 liter, köldfack 35 Toalettrum (D = duschkabin, H = duschkar och handdusch) D H D D D D D H H D D H D H H H Automatiskt vattensystem med cityvattenanslutning Spillvattentank (34 liter) inbyggd samt utvändig spillvattensäck Arbetsbänk med gasolkök: 4-lågig spis med grillugn 3 Microcvågsugn Diskmaskin Anslutning för utvändig dusch. Varmt och kallt Alde Compact 3010 centralvärme med Touch Screen för klocka, inne- och utetemperatur Belastningsvakt som automatiskt minskar / kopplar bort pannans strömförbrukning Automatiskt golvvärmesystem - 4 slingor och shuntsystem (AGS II Pro) KABE Phone Up Vikdörr (D = / Bord sittgrupp med avlastningsskiva (B = bordsstativ, S = saxstativ) B B B S S B B B S B S B B B B B Spiralmadrass 12 cm + bäddmadrasser 6 cm (gäller ej våningssängar / överbäddar) Aircondition KABE förbehåller sig rätten till ändring av konstruktion och data utan föregående meddelande. Husvagnsbilderna i denna broschyr kan innehålla tillvalsutrustning.

53 KABE 2010 / 53 Utrustning Amber GLE Amber BGXL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Diamant GDL Diamant GLE Diamant GXL Onyx GXL Onyx GLE Safir GLE Safir E-TDL Safir U-TDL Safir XL Ametist GDL Ametist XL Ametist GLE Smaragd GLE Smaragd XL Briljant XL Övrig utrustning Värme Kök / toalett / VVS El / TV Fönster / luckor Kaross Flexline planlösningsalternativ, antal /14 8/ / Vagnsbredd: King Size (KS) 2500 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S Ecoprim-isolering (golv / tak och väggar) i mm Axel med ståltorsionsfjädring (E = enkelaxel, B = boggiaxel) B B B B B B B E E E E E E E E E E E E Tonade fönster med myggnät och Öppningsbara fönster i hela vagnen Ventilerande takluckor med myggnät och mörkläggningsgardiner Takfönster Heki 2 med myggnät och rullgardin Skidfack med utdragbar botten, utvändig låsbar lucka och belysning Köksfläkt med motor, fettfilter och belysning Högtalare fram standard / förberett för högtalare bak Instegsgarderob, utfällbar TV-arm med snabbfäste TV-bänk Elbox med utvändig 230V / 12V uttag, centralantennanslutning, indikatorlampa 230V Fritidsbatteri 75Ah, batteriladdare 25A Dimmer främre taklampa, 12V / 230V / antennuttag bak + 12V i fönsterbänk fram Ljuslist fönster sittgrupp fram + ev. mittdinette, dimmer på ljusramp sittgrupp fram Garderobs- och nattbelysning samt belysning i sänglådor Kylskåp 230V / 12V / gasol. Volym 122 liter, köldfack 12 liter. Toalettrum (D = duschkabin, H = duschkar och handdusch) H H D D H H H H H H D D H H H H H H H Spillvattentank (34 liter) inbyggd samt utvändig spillvattensäck Arbetsbänk med gasolkök: 3 Microcvågsugn Diskmaskin Anslutning för utvändig dusch. Varmt och kallt vatten. Alde Compact 3010 centralvärme med Touch Screen för klocka, inne- och utetemperatur Belastningsvakt som automatiskt minskar/kopplar bort pannans strömförbrukning Automatiskt golvvärmesystem med 4 slingor (AGS II) KABE Phone Up Vikdörr (D = Centraldammsugare Bord sittgrupp med avlastningsskiva (B = bordsstativ, S = saxstativ, V = väggfast) S B S B S B B S B B B S B B B S V S V Spiralmadrass 12 cm + bäddmadrasser 6 cm (gäller ej våningssängar / överbäddar) Aircondition KABE reserverar sig mot eventuella tryckfel.

54 Din KABE-handlare KABE Husvagnar AB, Box 14, Tenhult,

King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr

King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr Prislista 2014 KABE Husvagnar Standard Bredd 230 cm King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr Classic 590 349 900 kr Classic

Läs mer

KABE husvagnskatalog 2011

KABE husvagnskatalog 2011 KABE husvagnskatalog 2011 Äventyret framför dig hemkänslan bakom En KABE husvagn är en investering i frihet. Reslust och hemlängtan i samma känsla. Du väljer precis som det passar dig för stunden. Bryta

Läs mer

När du väljer KABE får du kvalitet!

När du väljer KABE får du kvalitet! 2007 SE När du väljer KABE får du kvalitet! KABE är Sveriges äldsta husvagnsfabrik som fortfarande är i produktion! Den första husvagnen byggdes redan 1958 och sedan dess har KABE varit ledande vad gäller

Läs mer

KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE.

KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE. 2013 Husvagn KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE. För att alltid ligga steget före gäller det att ta många steg framåt varje år. Nu har vi på KABE gjort det

Läs mer

KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för. Sveriges mest köpta husvagn

KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för. Sveriges mest köpta husvagn 2008 Sveriges mest köpta husvagn KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för våra jämna år. Men inte bara det. Vad vi framför allt vill fira är resultatet efter

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta 1 Caravan januari 1/2008 Vagnar och bilar Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta Kabe fyller nu 50 år och det tredje största vagnmärket på våra marknader och den mest populära modellen i Finland

Läs mer

2 KABE 2009. Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra

2 KABE 2009. Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra 2009 2 KABE 2009 Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra INNEHÅLL När du villbo och resa i första klass... 5-6 En unik husvagn... 6-7 Husvagnar som andas... 8-9 Våra husvagnar älskar alla årstider...

Läs mer

När du väljer KABE får du kvalitet. Över 40 års utvecklingsarbete har gjort KABE till Sveriges mest

När du väljer KABE får du kvalitet. Över 40 års utvecklingsarbete har gjort KABE till Sveriges mest 2004 SE När du väljer KABE får du kvalitet Välj här mellan 16 modeller, 1-10 lexline-alternativ, standard- eller King Size-bredd, 5 olika textilkollektioner och ett hundratal tillvalsprodukter. Er familj

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna.

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna. Helt nya KABE 2009 Förnyad utvändig design på husvagnarna, nya snickerier i både husvagnar och husbilar, många nya husvagnsmodeller och en helt ny lite mindre Travel Master. Ja, nyheterna är verkligen

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Majestätiska KABE Royal Imperial

Majestätiska KABE Royal Imperial Majestätiska KABE Royal Imperial KABE har redan idag marknadens bredaste och mest exklusiva modellprogram. Nu befästs positionerna i husvagnarnas absoluta premiumsegment ytterligare då KABE breddar sortimentet

Läs mer

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL 2004 En unik husbil byggd och utrustad för året runt-användning i nordiskt klimat. Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL Våra husbilar har utvecklats med hjälp av all den

Läs mer

Kabe Royal Hacienda 1000 TDL av Markus Vesala Tyvär Kabe ni har inte den största husvagnen i Europa. Ta till exempel en Weippert Isabella

Kabe Royal Hacienda 1000 TDL av Markus Vesala Tyvär Kabe ni har inte den största husvagnen i Europa. Ta till exempel en Weippert Isabella Kabe Royal Hacienda 1000 TDL av Markus Vesala Tyvär Kabe ni har inte den största husvagnen i Europa. Ta till exempel en Weippert Isabella som är längre. Men nu i dessa dagar verkar det som Weippert som

Läs mer

ALLTID REDO ATT DRA.

ALLTID REDO ATT DRA. 26 SOLIFERmagazine ALLTID REDO ATT DRA. Kan bilen verkligen ligga bättre på vägen med en Solifer på kroken? Ja, många Soliferägare tycker faktiskt att det är så. Det säger ganska mycket om vilka köregenskaper

Läs mer

Solifer Artic 480. av Markus Vesala

Solifer Artic 480. av Markus Vesala Solifer Artic 480 av Markus Vesala Solifers för närvarande minsta modell, Solifer Artic 480 MHP. En husvagn som överraskar inuti tack vare sin stora förvaringsutrymme under sängen bak i vagnen. Denna hade

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

KABE Travel Master husbilskatalog 2011

KABE Travel Master husbilskatalog 2011 KABE Travel Master husbilskatalog 2011 2 2011 KABE Travel Master Precis som vanligt fast nytt! Frihetskänslan - att kunna röra sig fritt, resa dit man vill utan att i förväg behöva boka rum för övernattning,

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT Smart och nytt boende med många möjligheter.varje boende anpassas efter dina önskemål. Vare sig du vill ha din småbo på en camping eller på fjälltopparna med egen elförsörjning

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

När du väljer KABE får du kvalitet!

När du väljer KABE får du kvalitet! 2006 SE När du väljer KABE får du kvalitet! KABE är Sveriges äldsta husvagnsfabrik som fortfarande är i produktion! Den första husvagnen byggdes redan 1958 och sedan dess har KABE varit ledande vad gäller

Läs mer

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa.

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. 4 För de flesta kommer det en tid när man tröttnat på att ge efter, kompromissa och nöja sig med mindre. Som du säkert

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Vi stöttar din fritid. Klar från. 105.000 kr. med fri hemleverans över hela landet. Succé- Vagnen

Vi stöttar din fritid. Klar från. 105.000 kr. med fri hemleverans över hela landet. Succé- Vagnen Vi stöttar din fritid Klar från 105.000 kr med fri hemleverans över hela landet Succé- Vagnen Vi stöttar din fritid Fritidsvagnen är till för dig med en aktiv livstil. Den skiljer sig från de flesta av

Läs mer

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER POLAR CA M P E R S POLAR CA M P E R S En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den som vill

Läs mer

Det finns en förlegad bild av att husvagnar är gamla masonitlådor från

Det finns en förlegad bild av att husvagnar är gamla masonitlådor från ETT TALANdE EXEMPEL. Interiören i denna Hymer visar vad som säljer i husvagnsbranschen just nu, läder, ädelträ, borstad aluminium och riklig utrustning när det gäller kökstillbehör och elektroniska ljud-

Läs mer

PRISLISTA & TEKNISK DATA

PRISLISTA & TEKNISK DATA HUSVAGNAR 2014 PRISLISTA & TEKNISK DATA Prislista_husvagn_polar_2014_svenska.indd 1 2013-07-08 15:32 Vilken Polar VÄLJER DU? Här ser du våra samlade modeller i storleksordning för att ge ett hum om hur

Läs mer

Euro-Tents Onödigt prisvärt!

Euro-Tents Onödigt prisvärt! KATALOG 2010 Euro-Tents Onödigt prisvärt! Ett utryck vi är mycket stolta över! För det är exakt det som är den ledande filosofin för detta framgångsrika förtälts koncept. Vi campare investerar mycket pengar

Läs mer

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt CornY En serie PrisVärDa DusChPaKEt corny-serien från Duschbyggarna är en unik presentation av paketlösningar till din duschhörna. 10 olika grundpaket med stora variationsmöjligheter till mycket förmånliga

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE För medvetna båtmänniskor som uppskattar sociala aktiviteter, bekvämt boende, enkel hantering och utmärkta långfärdsegenskaper. NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE Den nya modellen bygger

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn.

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn. Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn. Europas bästa husvagn * Över 55 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult har gett oss kunskaper och erfarenheter som ligger till grund

Läs mer

Många spännande KABE nyheter 2015

Många spännande KABE nyheter 2015 Många spännande KABE nyheter 2015 2015 blir det ännu lättare att hitta en KABE som passar just dig och din familj. Vårens uppmärksammade nyhet på husvagnssidan, lyxiga KABE Imperial, blir nu en egen modellserie

Läs mer

Nomad. Erfarenhet lönar sig. Kännetecken. Nomad mervärde

Nomad. Erfarenhet lönar sig. Kännetecken. Nomad mervärde Erfarenhet lönar sig Nomad är det gedigna alternativet till Camper med många identiska planlösningar. Diskret elegans, ett övertygande belysningskoncept och en sensationell känsla av rymd bekräftades också

Läs mer

för skandinaviskt klimat. i en klass för sig.

för skandinaviskt klimat. i en klass för sig. 2014 för skandinaviskt klimat. i en klass för sig. KABE EN UNIK HUSBIL MASSOR AV NYHETER Vi har gjort det igen. Även 2014 ligger vi steget före, precis som vi har gjort ända sedan starten. Årets husbilar

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

Upptäck mer. Prislista_husvagnar_2014_svenska.indd 1

Upptäck mer. Prislista_husvagnar_2014_svenska.indd 1 P R I S L I S TA & T E K N I S K D ATA F Ö R H U S VA G N S M O D E L L E R Upptäck mer. Prislista_husvagnar_2014_svenska.indd 1 2013-07-08 15:01 SOLIFERFAMILJEN Behöver du en liten och kompakt, eller

Läs mer

Your travel companion Member of Isabella Group [ ]

Your travel companion Member of Isabella Group [ ] Copyright 2007 Ventura Camping A/S. All rights reserved. Your travel companion Member of Isabella Group ÅTERFÖRSÄLJARE [ ] Importör: KAMA Fritid AB Box 114 560 27 Tenhult Tfn 036-353 700 Fax 036-353 720

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

Mobile comfort FOUR SEASONS

Mobile comfort FOUR SEASONS Mobile comfort FOUR SEASONS Den intelligenta uppfinnaren Alde Rask som grundade företaget 1949 var en klurig uppfinnare. I hans anda fortsätter vi med ständig innovation och utveckling. Hela tiden med

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

HEMMA BRA. BORTA BÄST.

HEMMA BRA. BORTA BÄST. patriknilson2014 9m patriknilsson2014 Nylandade med spring i benen. Sol, sand och bad veckan ut. #Bollkontroll #Solskydd #Husvagnsliv #Cabby HEMMA BRA. BORTA BÄST. CABBY 2015 RÄTT OCH SLÄTT. Nya planlösningen

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

VÄLJA MODELL. Dags att. 680 fr. 489 300 kr 680 CTX fr. 497 800 kr 680 TR fr. 505 900 kr. 730 fr. 540 500 kr 730 TRX/TRDB fr.

VÄLJA MODELL. Dags att. 680 fr. 489 300 kr 680 CTX fr. 497 800 kr 680 TR fr. 505 900 kr. 730 fr. 540 500 kr 730 TRX/TRDB fr. LB: Två separata enkelbäddar DB: Dubbelbädd DBD: Dubbelbädd med dinett CTH: Dubbelbädd med toalett i bakre högra hörnet TDB: Tvärställd dubbelsäng mot vagnens bakre vägg BK: Barnkammarvagn BR: Barnrum

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005

Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005 Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005 Både mjukvärme och god ekonomi. Bättre inomhusklimat. I dag tillbringar människan en större del av sin tid inomhus

Läs mer

Ryggsäckssystem 2012

Ryggsäckssystem 2012 Ryggsäckssystem 2012 Bruksanvisning Produktdata Ryggsäck Stort, löstagbart lock som väl täcker säcken Höjbart lock som kan anpassas till olika volymer. Stort topplocksfack. Hållare för hjälm eller kläder.

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

Varmt och ombonat i alla väder

Varmt och ombonat i alla väder 2009 Värme ombord Varmt och ombonat i alla väder I vårt nordiska klimat är bra värme en av de förnuftigaste investeringar en båtägare kan göra. Med ett pålitligt och driftssäkert värmesystem är det trivsamt

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3.

DESIGNPROCESSEN 1. Utgångspunkter 1. Förstudier 1. Inriktning 2. Första brainstormingen 3. Möte med Tord Berggren 3. Innehållsförteckning DESIGNPROCESSEN 1 Utgångspunkter 1 Förstudier 1 Inriktning 2 Första brainstormingen 3 Möte med Tord Berggren 3 Marknadsstudie 4 Andra brainstormingen 5 Möte med Jens Blixt om VVS 6

Läs mer

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se Bruksanvisning Bestic software version 1.0-2.0 Äthjälpmedel Sida 1 (20) Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Säkerhet 3. Produktöversikt 4. Handhavande 5. Äta med Bestic 6. Skötselråd 7. Transport och

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Värna om miljön! Får ej slängas bland hushållssopor! Denna produkt innehåller elektriska eller elektroniska komponenter som skall återvinnas. Lämna produkten för återvinning

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Tempo 22 mm och 25 mm

Tempo 22 mm och 25 mm Tempo 22 mm och 25 mm Monteringsanvisning för Byggelit Tempo värmegolvsystem TEMPO ett komplett golvsystem för vattenburen värme Förberedelser Tack för att du valt Byggelit Tempo värmegolvsystem! Innan

Läs mer

LÄGGNINGSANVISNING. För takläggare eller för dig som lägger taket själv. Strängpressat lertegel (För måttuppgifter se separat produktblad) BENDERS TAK

LÄGGNINGSANVISNING. För takläggare eller för dig som lägger taket själv. Strängpressat lertegel (För måttuppgifter se separat produktblad) BENDERS TAK BENDERS TAK LÄGGNINGSANVISNING Strängpressat lertegel (För måttuppgifter se separat produktblad) För takläggare eller för dig som lägger taket själv benders.se Tillbehör och taksäkerhet till Benders strängpressade

Läs mer

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren Rambodal VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM! Tillsammans med PEAB erbjuder vi solskyddslösningar som enkelt kan skräddarsys utifrån just dina behov, och integreras med huset samtidigt som det byggs. Vi hjälper

Läs mer

KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion

KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion KCC Vinkylare 370 Drift & skötselinstruktion Läs igenom instruktionen noga innan aggregatet tas i bruk! Förord Instruktionen är universell för flera producerade vinkylaremodeller, utseende och illustrationer

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION 2340013 5 A1 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln foto: BoGe Fotodesign, R2N-Studios printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som

Läs mer

39 CA T E K N I S K D A T A

39 CA T E K N I S K D A T A 39 CA 39 CA Grandezza 39 CA har en modern och harmonisk design, samtidigt som den är ståtlig och strömlinjeformad. Vi har noga planerat varje detalj för att ge våra kunder det lilla extra, någonting unikt.

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

Ger dig din bästa semester

Ger dig din bästa semester 5th generation The future is here 2016 Den prisvinnande tältvagnen Ger dig din bästa semester B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let ger dig din bästa semester

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK!

DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK! 2005 En unik husbil byggd och utrustad för året runtanvändning i nordiskt klimat. DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK! Den ledande svenska tillverkaren När vi började bygga

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

HUSVAGNAR. Tekniska data & PRISLISTA

HUSVAGNAR. Tekniska data & PRISLISTA HUSVAGNAR 2016 Tekniska data & PRISLISTA Modeller & planlösningar Priser inkl moms 520 CTH 359 000 kr 590 LB, CTH, BK, DBD 435 000 kr TR LB, TR DB 445 000 kr 520 CTH 590 LB SÄNGAR 2 st 198x90 cm 590 CTH

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått Terrassmarkiser GRANIT Färg stativ Ral N/A Aluminium Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa

Läs mer

MULTI funktionella INDIVO kök

MULTI funktionella INDIVO kök INDIVO MULTI funktionella kök KÖK I ÖGONHÖJD I VARJE SITUATION Ett kök är ofta både familjens och vännernas samlingspunkt. Med de flexibla lyftenheterna Indivo för köksbänk och överskåp kan du skapa en

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer