Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn."

Transkript

1 Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husvagn.

2 Europas bästa husvagn * Över 55 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult har gett oss kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för all vår produktion. Vi har under åren lärt oss hur husvagnar för vårt klimat ska se ut. Vi har successivt förbättrat och förfinat alla detaljer isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion och inredning. Oftast för att vi själva sett behoven och som ett led i vårt eget kvalitetstänkande, men också för att möta önskemål från vår engagerade och entusiastiska kundkrets. KABE största skandinaven! Marknadsandelar Husvagnar i Norden Skandinaviska märken (%) Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar vår tillverkning idag som igår och vi genomför de strängaste kvalitetskontrollerna. Med hjälp av skickliga yrkesmän, duktiga tekniker och en ultramodern anläggning kan vi idag bygga upp till husvagnar per år och vi är stolta över att vi fortfarande finns kvar i Småland. *Husvagn och Camping nr år Kabe Polar Cabby Solifer

3 Kvalitet kräver kvalitet Vi har valt att ha full kontroll över hela tillverkningen för att försäkra oss om bästa kvalitet i alla detaljer. Vi konstruerar och provar nya lösningar i vår egen utvecklingshall. Vi har egna elektriker och eget snickeri. Våra underleverantörer tillhör Europas ledande inom sina respektive områden. Och vi monterar alla delar i en av Europas modernaste och största husvagnsfabriker. Grundinredningen skåpstommar, luckor, dörrar i amerikansk valnöt allt tillverkas i vårt eget snickeri av skickliga yrkesmän som har den modernaste utrustningen till sin hjälp, men också det rätta handlaget och känslan för materialet. Vi förbättrar ständigt våra produkter med nya detaljer och gör nödvändiga ändringar i designen. Det enda vi aldrig kommer att ändra på är vårt fokus på kvalitet, som löper som en röd tråd genom hela vår organisation. De efterföljande sidorna avser i huvudsak våra Ädelsten-, Royal och Hacienda-vagnar. Classic-serien har en standard- och utrustningsnivå som kan avvika från beskrivningen på dessa sidor. Hör med din återförsäljare!

4 När du vill bo och resa i första klass En KABE-husvagn är en investering i kvalitet på minst två sätt livskvalitet och produktkvalitet. Vi har alltid sökt det bästa av material och konstruktion. Våra många finurliga, innovativa och patenterade lösningar har under åren bidragit till att människor i hela Europa lever ett bättre och bekvämare husvagnsliv med sin KABE. I varje KABE finns många patentsökta konstruktioner och smarta lösningar som vi utvecklat själva. Skillnaden kanske inte syns direkt, men den märks. Lösningar för exempelvis värmesystem, ventilation, tätningar och fönster gör att du bara blir nöjdare för varje år som går. På KABE satsar vi nästan lika mycket på generositet som på kvalitet och vi kan lugnt påstå att våra husvagnar tillhör marknadens mest välutrustade redan i sitt standardutförande. Där våra konkurrenter har tilläggspriser på utrustning, där har vi avstått från att ta extra betalt. Våra patenterade golvvärme- och ventilationssystem är bara ett par exempel; båda finns förstås som standard i alla KABE. Jämför oss gärna med andra det lönar sig! Takplåten viks över väggplåten omlott förstås för att helt undvika läckage. TV-antenn för digital och analog mottagning, TVuttag finns på tre ställen i vagnen. Extra bred aluminiumprofilmed inbyggd förtältsskena. De utvändigt plana och tonade fönsterrutorna tätar mot dubbelglas. Plastreglar med ingjutna luftkanaler, ATC elektroniskt antisladdsystem Karossen byggs enligt sandwichprincipen med Ecoprimisolering med slutna celler som inte tar upp någon fukt. Elboxen med 230V intag, 16amp automatsäkring med jordfelsbrytare samt uttag för 230V, 12V, TV och kabel-tv. Utdragbart, uppvärmt skidfack med belysning. Innovationer och patent Fönster med dubbelglas och plan utsida K6P Ventilerande väggkonstruktion (Sandwich-konstruktion) Ecoprimisoleringen utvecklad i samarbete med Rockwoll Varmvattenuppvärmningssystem och golvvärme AGS 2 Pro Shuntad golvvärme Plastprofiler utvecklade i samarbete med leverantörer Vinklad kablageränna, med el och vatten samlat Flexline-systemet (kundorderstyrd produktion) Alu-profilen med förtältsskena Glasfiberreglar Ergonomiska dynor Tak- och väggtapet Cityvatten och VA-systemet Uppfällbara soffor och sängar Fjällkoppling Elboxen Air Vent

5 Materialjämförelse isolering Ecoprim EPS Polyuretan Tar ej upp någon fukt Skivmaterial Kontrollerad och god utfyllnad Isolerförmågan kan påverkas av fukt* Skivmaterial Kontrollerad och god utfyllnad Isolerförmågan kan påverkas av fukt* Skum Svårt att få god fyllnadsgrad = köldbryggor *Journal of Thermal Insulation, (US Army Corps of Engineers) Säkra skarvar Vi monterar en unik, egendesignad, extra bred aluminiumprofil över skarven mellan tak och vägg. Profilen är utrustad med en förtältsskena. Tak- och väggplåten går omlott och tätas ytterst noggrant med butylmassa. Garanterat läckagefritt Skarven mellan tak och vägg tätas först noggrant med elastisk butylmassa. I nästa steg viker vi takplåten över väggplåten omlott förstås för att helt undvika läckage. Elastisk och hållbar tätning Butylband behåller sin elasticitet under husvagnens hela livslängd. Vi har därför valt att använda detta material genomgående på alla plåtskarvar, överlappningar och skruvgenomföringar. Mjukt, ljusreflekterande och isolerande innertak Det mjuka innertaket ger extra isolering och dämpar samtidigt ljud utifrån. Plastreglar Plastreglar isolerar bättre än träreglar och ger säkrare förband mellan karossens olika delar. KABE har konstruerat och sökt patent på plastreglar med ingjutna luftkanaler, som vi monterar på speciellt fuktutsatta delar av karossen. Stadig och fuktsäker kaross Karossen byggs enligt sandwichprincipen: ytterplåt, 36 mm Ecoprimisolering med slutna celler, innervägg och väggtapet. Konstruktionen ger maximal stadga och en absolut fuktsäker kaross. Ventilation i väggar och golv KABEs ventilerande tapet släpper igenom den varma luft som cirkulerar upp utmed väggarna. Kondens nere vid golvet fångas upp av den ventilerande matta som vi lagt utmed ytterkanten och torkas ut när du slår på värmen. Utdragbart, uppvärmt skidfack med belysning Standard i alla KABEs husvagnar. Diod på strömbrytaren i vagnen visar om belysningen är tänd eller släckt.

6 Eine Initiative des DoldeMedien Verlags Vi är stolta, det ska du också vara! Marknadens säkraste husvagnar det har vi bevis på! Känslan att köra fram med en KABE-husvagn är speciellt. Först och främst för att den rullar följsamt, lätt och tryggt på vägen. Men också för att du valt en svensktillverkad husvagn, där det mesta är byggt för hand i lätta starka material. Att KABE bygger en av marknadens absolut säkraste husvagnar, är inte något vi säger själva. Det visar sig nämligen gång på gång i oberoende tester. ATC elektroniskt antisladdsystem på husvagnens chassi kombinerat med längre dragbalkar tar väghållning och säkerhet till ytterligare en nivå. Systemet reagerar blixtsnabbt och rätar upp vagnen i en kritisk situation, till exempel vid en påtvingad undanmanöver. Med säkerheten kommer körglädjen! Prisbelönad säkerhet Vi är stolta vinnare av European Innovation Award där vi fick pris för marknadens högsta säkerhetsnivå som standard. EUROPEAN INNOVATION AWARD FOR THE CARAVANING INDUSTRY Behaglig körning Chassiet tillverkas av varmgalvaniserade stålprofiler med mellanbalkar för maximal styrka och stabilitet. Axlarna är gjorda för att klara maximal last med komfortabel och stabil fjädring. Däck och koppling KABE-vagnen har 8-lagers däck (enkelaxel), 14 lågprofildäck (tandem) och friktionskoppling som standard. Friktionskoppling är standard! KABE ROYAL 560 Highest safety level as a standard Austria Czech Republic Finland France CampingRevue Camping, Cars Caravan Le Monde du & Caravans Plein Air Germany Italy Netherlands Poland Camping, Cars & Caravan e Camper Kampeer & Caravan Polski Caravaning Caravans Kampioen Slowenia Spain Sweden Switzerland Avto-Dom El Camping y su Mundo Husbil & Husvagn Wohnmobil & Caravan / autocaravane Mellanliggare för golv Extra balkar mellan de längsgående chassireglarna gör att golvet inne i vagnen blir stabilare och chassiet blir extra vridstyvt. Stabilt och säkert chassi För ökad säkerhet avlastar vi tyngden med utliggare från den längsgående sidobalken. Karossen tål därmed mycket hög belastning, till exempel när stora mängder snö ligger på taket till vagnen.

7 Trygga KABE nu med 5 års garanti När vi säger säkrast så menar vi inte bara tryggt och säkert på vägen eller vid brukandet utan det är tryggheten i att välja en tillverkare som alltid står bakom sina kunder, som alltid erbjuder det bästa och det mesta som finns på marknaden och som har det säkraste andrahandsvärdet den dag det är dags att byta till en lite nyare KABE. Det bekräftar vi genom att utrusta varje ny KABE med 5 års garanti! Gasolkontroll KABE var först att lansera gasolkoffert med utvändigt gasoluttag. Idag har kofferten både läckindikator för manuell kontroll av gasolsystemet och belysning. Rörelselarm och brandvarnare är standard i alla KABEs vagnar Rörelsedetektorn reagerar med högljudd larmsignal om objudna gäster försöker ta sig in i vagnen. Brandlarmet sitter i sovrumsdelen. Belastningsvakt vid ökat effektbehov Effektuttaget från pannan minskas automatiskt vid speciellt hård belastning, till exempel när flera eldrivna apparater är igång samtidigt. Kraftpaket På utsidan av vagnen finns elboxen med 230V intag, 16amp automatsäkring med jordfelsbrytare samt uttag för 230V, 12V, TV och kabel-tv. Kontrollampor indikerar eltillförseln. I våra Royal-vagnar är elboxen dessutom försedd med belysning.

8 Om vinter inte kommer till dig, får du köra till vintern En KABE är byggd för användning året runt i alla typer av klimat. Vi ligger i topp när det gäller värmekomfort det visar sig inte minst i de oberoende tester som genomförts. Vi har inte bara de bästa värmekällorna; vår konstruktion fördelar dessutom värmen jämnt i hela vagnen. Du får samma komfort i hela husvagnen. Isoleringen är självklart viktig, och vi har ett patenterat material med slutna celler med högt isolervärde, som inte suger åt sig någon fukt. Golvvärme har vi haft som standard sedan 1987, ett system som vi utvecklat till perfektion och som är en förutsättning för vinteranvändning. Med fyra parallella slingor får du en jämn värme i hela vagnen, även när temperaturen dyker långt under nollan. Självklart för oss, men inte alltid för våra konkurrenter. Ännu bättre värmekomfort Helt nyutvecklat, patentsökt automatiskt golvvärmesystem, AGS II, med fyra slingor ger ännu jämnare värme. Med AGS II Pro (standard i Royal och Hacienda) kan golvvärmen vara igång separat, en shuntventil reglerar temperaturen på vattnet som cirkulerar i golvet. För att minska energiåtgången har vi försett vårt unika AGS II Pro golvvärmesystem med intervallstyrning. Vattnet i golvvärmen cirkulerar inom vissa tidsbestämda intervaller vilket minskar energiåtgången i värmepannaoch sparar batteriet.

9 Centralvärme med automatisk effekthöjning Centralvärmepannan ALDE Compact 3010 har inbyggd elpatron på hela 3kw och touchscreen display. Pannan känner automatiskt av när gasol behövs för ökad effekt. Radiatorsystemet är dessutom utrustat med både 12V och 230V cirkulationspumpar. Effektiv värmecirkulation KABEs unika golvvärmesystem är integrerat med konvektorsystemet och drivs med både gasol och elpatron. Tack vare integrationen får vi också en jämn värmefördelning luften cirkulerar i hela vagnen när värmen slås på. Unika energifönster De utvändigt plana och tonade fönsterrutorna skyddar mot värmeinsläpp. Integrerat myggnät och rullgardin i karmen bidrar till trivseln. Täta fönster med smarta detaljer Fönsterkarmarna i polyuretan ännu en av KABEs egna konstruktioner tätar mot dubbelglas för bästa isolering. Alla fönster är öppningsbara. Maximal värmeväxling, minimalt kallras För att undvika kallras är vi extra noga med isoleringen kring friskluftsintag och värmekonvektorer. Isoleringen bidrar till optimal värmeväxling och eliminierar kallras i vagnen. Ingen risk för frusna rör Elkablage, vatten- och avloppsslangar ligger samlade i en kablageränna som vi placerat ovanför värmekonvektorerna. En smart lösning som innebär att eventuellt restvatten i slangarna snabbt tinas upp när vagnen värms upp under vintern. Praktisk vinterkoppling Vi gör det lätt för dig att starta elpatron, cirkulationspump och kylskåp även när vagnen står parkerad vintertid. Du behöver bara ansluta vår vinterkoppling 230V till det utvändiga uttaget. Praktiskt och enkelt! Torkskåp med droppfat Vi har försett torkskåpen i våra vagnar med en speciell konvektor och ett egendesignat droppfat för torkning av skor. En reglerbar takventil ger maximal värmecirkulation i skåpet. Uppvärmt skofack innanför dörren!

10 Husvagnar som andas Ju kallare desto större utmaning att få varmt och skönt i vagnen. Allt handlar om att få luften och värmen att cirkulera, från golv till tak, bakom sängar, skåp, garderober och soffor. Luft in och luft ut, i precis rätt mängd. Då gäller det att tänka på detaljerna, in i minsta vrå. Vi har lagt speciell vikt vid ventilation, luftcirkulation och värmespridning viktiga funktioner som måste fungera till hundra procent för ett behagligt boende året runt. Vi har sett till att ge luftströmmarna fri passage från golv, under sängar och soffor, genom de ventilerade överskåpen och upp mot taket. I vårt effektiva ventilationssystem ingår även ventilerande tapeter och inredning konstruerad för att luften ska kunna cirkulera fritt i hela husvagnen.

11 God och jämn värmefördelning KABEs husvagnar är konstruerade för bästa värmespridning. Vi har sett till att ge luftströmmarna fri passage från golv, under sängar och soffor, genom de ventilerade överskåpen och upp mot taket. Full luftcirkulation Vår inredning anpassas för att ge optimal luftcirkulation. Avståndet mellan soffor och sängar och soffryggarnas vinkel är noga uträknade. Även KABEs unika kablagerännor, som döljer elkablage, vatten- och avloppsslangar, är vinklade för att accelerera luftströmmen förbi fönstren. Fri luftpassage i stängda skåp Vi har försett överskåpen med inbyggda luftkanaler för att varmluften ska kunna passera fritt förbi skarven mellan tak/vägg och vidare in mot mitten av vagnen. En mellanvägg i skåpens bakre kant håller kanalerna öppna även när skåpen är fyllda. Överskåp med hylla, inbyggda luftkanaler, mellanvägg, gasdämpare och trycklås. Friskluft efter behov KABEs husvagnar är ensamma om ett optimerat ventilationssystem patenterade KABE VarioVent. VarioVent är ett system för bästa klimatkomfort i husvagnar. System är försett med en justerbar ventilationsöppning, för att du ska kunna reglera mängden friskluft efter behov.

12 Våra vardagsrum Du kan fritt kombinera dynklädsel (finns i 9 olika varianter) och gardinsats, som finns i två sömnader. Soffa med ergonomiskt formad Bultex-stoppning. Uppfällbara soffor och sängar gör det lätt att komma åt. Den utdragbara skivan i border låter avställningsytan växa sekundsnabbt. Mjukt, ljusreflekterande, isolerande och ljuddämpande innertak. Våra badrum Alltid med duschkar, våttapet på väggarna och en praktisk utdragbar handdusch eller komplett duschkabin

13 Lätt att tycka om svår att motstå Undrar du varför du sitter så bekvämt i soffan i en KABE, varför dynorna känns lika sköna som i soffan hemma eller ännu skönare? Högklassigt möbelskum, skärs i en ergonomisk utformning och kläs därefter i möbeltyger av kvaliteter med mycket hög slitstyrka. Vi väljer gardintyger och möbelklädsel enligt samma måttstock som våra kunder mönster och färger som ger maximal trivsel och i kvalitet som ska hålla i många säsonger. Även sängarna i en KABE är av mycket hög kvalitet. Härliga spiralmadrasser och extra tjocka bäddmadrasser ger garanterat god nattsömn! Våra kök Kökslådor med soft close och centrallås. Elektrisk tändning på spis. Skärbräda i bokträ. Sopsortering med separata fack. Besticklåda. Marknadens bästa kylskåpsventilation. Köksfläkt med belysning i två hastigheter och löstagbart filter. Rundad diskho och utanpåliggande kran.

14 Dubbelbäddar Långbäddar Barnkammarlösningar Våra sovrum Härliga spiralmadrasser och extra tjocka bäddmadrasser ger garanterat god nattsömn. Sängbottnar har lameller som följer kroppen samt ställbar huvudgärd. Ventilationsluckan gör att du snabbt kan vädra ut vagnen. Nattbelysning med strömbrytare bekvämt placerad vid sängen.

15 Vad är det som gör KABE till en KABE? Du ska syna en KABE noga från golv till tak, från vägg till vägg. Då upptäcker du att vårt kvalitetstänkande går igen i alla detaljer isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion. Högsta kvalitet på inredning i förstklassigt material från eget snickeri, inbjudande sittgrupp, välutrustat badrum med dusch, praktisk köksdel plus mängder av utrustning som standard i alla våra husvagnar. Hos oss är de små detaljerna inte bara detaljer, utan det viktigaste av allt. För det handlar om komfort, om säkerhet och lång livslängd, från första kurvan på första resan och in i framtiden. Den stora skillnaden visar sig när du haft din KABE-husvagn några år. Inte minst i ett stabilt andrahandsvärde. Och med all standardutrustning som också ingår i priset, får du mycket mer för pengarna! När du jämför priser ska du inte glömma att också kolla vad som ingår i priset. Få husvagnar kan matcha konstruktionen och utrustningen som en KABE har som standard. Därför är vi också den ledande svenska tillverkaren av husvagnar för åretruntanvändning.

16 Välj din KABE! 1Välj modell och längd: Classic: cm Ädelsten: cm Royal: cm Hacienda: cm 3Välj mellan 21 olika flexlinevarianter: GLE-vagn: du väljer mellan planlösning: B1-B15. XL-vagn: du väljer mellan planlösning XV1 och XV2. TDL-vagn: du väljer mellan planlösning: U, E2, E8 och E9. Dessutom flera olika barnkammarlösningar! 2Välj mellan tre grundplanlösningar: GLE-vagn: toalett och dusch är placerat utmed vagnens vänstra sida mitt i vagnen. XL-vagn: toalett och dusch placerat i höger hörn längst bak. TDL-vagn: toalett och separat duschkabin är placerat längst bak utmed hela vagnens bakända. 4Välj bredd: Våra vagnar tillverkas i två bredder, standard 215 cm invändig bredd eller Kingsize som är 20 cm bredare 235 cm invändigt. KABE CLASSIC 5 modeller, 9 planlösningar Något enklare inredning Kortare utrustningslista Lite mindre prislapp KABE ÄDELSTEN 18 modeller, 21 planlösningar Marknadens starkaste basutrustning Sveriges mest sålda modellserie Alla inbyggda KABE-värden KABE ROYAL 20 modeller, 21 planlösningar Året-runt-komfort AGS II Pro Fullmatad med utrustning KABE HACIENDA 6 modeller, 36 planlösningar Generösa utrymmen Kök som hemma Året-runt-lyx

17 GLE-planlösningar Ametist GLE Marknadens bredaste modellsortiment KABEs breda program skapar möjligheter för just dina önskningar! Genom det unika Flexline-systemet finns det 243 planlösningar fördelade på 49 modeller, 21 bäddalternativ och 2 bredder (standard eller King Size). B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 B10 B11 B12 B13 B14 B15 XL-planlösningar Royal 560 XL XV1 XV2 UTDL-planlösningar Diamant U-TDL U-TDL XV2 ETDL-planlösningar Diamant E-TDL E2-TDL E8-TDL E9-TDL

18 Sveriges bästa återförsäljar- och servicenät ger dig närhet, trygghet och service Det är hos dem du får känslan för vad vi berättar om i bild och ord. Du kan ta i dörrar och lådor, provligga de sköna sängarna och med egna ögon se hur tyg och skinn gör sig i olika kombinationer. En upplevelse för alla sinnen kan man säga. Det är också här som du ser och förstår vad olika planlösningar, utrustningsalternativ och extra tillbehör innebär. Hos våra återförsäljare finns hur mycket KABEkunnande samlat som helst, ofta under flera generationers företagande. Det är personer som vi känner förtroende för i stora affärer helt enkelt. Det hoppas vi att du gör också. Men ingen kedja är ju starkare än den svagaste länken. Därför satsar vi på KABE inte bara på utveckling och tillverkning, utan också på ett omfattande lager av reservdelar. För den som investerar i en husvagn från KABE ska ju ha glädje av sin investering under många år. Det gäller därför inte bara att välja ett fritidsfordon som tilltalar en, utan också en produkt som ger trygghet även efter köpet. Den som väljer en husvagn från KABE kan alltså känna sig trygg inte bara när det gäller konstruktion och materialval, utan också när det gäller reservdelsförsörjningen och service. Vill du veta mer om KABEs unika sidor välkommen in till din närmaste KABE-återförsäljare eller KABE reserverar sig mot ev. tryckfel och felskrivningar. KABE förbehåller sig rätten till ändring av konstruktion och data utan föregående meddelande. Bilderna i denna katalog kan innehålla viss tillvalsutrustning.

19

20 Den som väljer en husvagn av annat fabrikat än KABE, har inte fått rätt information. Johan Skogeryd Försäljningschef KABE

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil.

Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil. Vi är stolta, det ska du också vara! KABE är en unik husbil. Vill man bygga världens bästa husbilar är reslust och hemlängtan den perfekta drivkraften Över 55 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult

Läs mer

När du väljer KABE får du kvalitet!

När du väljer KABE får du kvalitet! 2007 SE När du väljer KABE får du kvalitet! KABE är Sveriges äldsta husvagnsfabrik som fortfarande är i produktion! Den första husvagnen byggdes redan 1958 och sedan dess har KABE varit ledande vad gäller

Läs mer

KABE husvagnskatalog 2011

KABE husvagnskatalog 2011 KABE husvagnskatalog 2011 Äventyret framför dig hemkänslan bakom En KABE husvagn är en investering i frihet. Reslust och hemlängtan i samma känsla. Du väljer precis som det passar dig för stunden. Bryta

Läs mer

KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE.

KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE. 2013 Husvagn KABE 2013 NYA FUNKTIONER, NY DESIGN, NY TEKNIK VÅRA VAGNAR HAR ALDRIG VARIT BÄTTRE. För att alltid ligga steget före gäller det att ta många steg framåt varje år. Nu har vi på KABE gjort det

Läs mer

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna.

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna. Helt nya KABE 2009 Förnyad utvändig design på husvagnarna, nya snickerier i både husvagnar och husbilar, många nya husvagnsmodeller och en helt ny lite mindre Travel Master. Ja, nyheterna är verkligen

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för. Sveriges mest köpta husvagn

KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för. Sveriges mest köpta husvagn 2008 Sveriges mest köpta husvagn KABE i småländska Tenhult firar 50 år som husvagnstillverkare. Och visst hurrar vi för våra jämna år. Men inte bara det. Vad vi framför allt vill fira är resultatet efter

Läs mer

King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr

King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr Prislista 2014 KABE Husvagnar Standard Bredd 230 cm King Size Bredd 250 cm Classic Classic 470 275 900 kr Classic 520 283 300 kr 297 500 kr Classic 560 303 500 kr 318 200 kr Classic 590 349 900 kr Classic

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

Många spännande KABE nyheter 2015

Många spännande KABE nyheter 2015 Många spännande KABE nyheter 2015 2015 blir det ännu lättare att hitta en KABE som passar just dig och din familj. Vårens uppmärksammade nyhet på husvagnssidan, lyxiga KABE Imperial, blir nu en egen modellserie

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta 1 Caravan januari 1/2008 Vagnar och bilar Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta Kabe fyller nu 50 år och det tredje största vagnmärket på våra marknader och den mest populära modellen i Finland

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

När du väljer KABE får du kvalitet. Över 40 års utvecklingsarbete har gjort KABE till Sveriges mest

När du väljer KABE får du kvalitet. Över 40 års utvecklingsarbete har gjort KABE till Sveriges mest 2004 SE När du väljer KABE får du kvalitet Välj här mellan 16 modeller, 1-10 lexline-alternativ, standard- eller King Size-bredd, 5 olika textilkollektioner och ett hundratal tillvalsprodukter. Er familj

Läs mer

Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme.

Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme. 2010 2 / KABE 2009 Att alltid vilja framåt, men aldrig känna sig framme. Att bygga bra och rejäla husvagnar bottnar i samma filosofi som att leva i husvagn. Man ska gilla att söka sig ut på nya vägar.

Läs mer

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL

Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL 2004 En unik husbil byggd och utrustad för året runt-användning i nordiskt klimat. Travel Master WF Travel Master HI Travel Master MF Travel Master AL Våra husbilar har utvecklats med hjälp av all den

Läs mer

för skandinaviskt klimat. i en klass för sig.

för skandinaviskt klimat. i en klass för sig. 2014 för skandinaviskt klimat. i en klass för sig. KABE EN UNIK HUSBIL MASSOR AV NYHETER Vi har gjort det igen. Även 2014 ligger vi steget före, precis som vi har gjort ända sedan starten. Årets husbilar

Läs mer

2 KABE 2009. Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra

2 KABE 2009. Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra 2009 2 KABE 2009 Husvagnen som alltid bjuder på det lilla extra INNEHÅLL När du villbo och resa i första klass... 5-6 En unik husvagn... 6-7 Husvagnar som andas... 8-9 Våra husvagnar älskar alla årstider...

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

Majestätiska KABE Royal Imperial

Majestätiska KABE Royal Imperial Majestätiska KABE Royal Imperial KABE har redan idag marknadens bredaste och mest exklusiva modellprogram. Nu befästs positionerna i husvagnarnas absoluta premiumsegment ytterligare då KABE breddar sortimentet

Läs mer

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa.

Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. Förr eller senare kommer man till en punkt, när man inte längre vill kompromissa. 4 För de flesta kommer det en tid när man tröttnat på att ge efter, kompromissa och nöja sig med mindre. Som du säkert

Läs mer

Den totala friheten. Polar Camper.

Den totala friheten. Polar Camper. Den totala friheten. Polar Camper. Polar Camper är världens smartaste idé för ditt mobila liv. Bekväm husbil när du vill, vanlig pick-up när du vill. Polar Camper är tillverkad med samma kvalitet som gjort

Läs mer

OPTIHEAT. Vattenburen golvvärme. Så här monterar du OPTIHEAT. Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk!

OPTIHEAT. Vattenburen golvvärme. Så här monterar du OPTIHEAT. Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk! OPTIHEAT Vattenburen golvvärme Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk! Så här monterar du OPTIHEAT Olika metoder att montera OPTIHEAT OPTIHEAT är det enklaste sättet att lägga in vattenburen

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE 2013 Hur har dom hunnit! När de första förserievagnarna visades för KABEs återförsäljare tidigare i år blev många överraskade. Så många nyheter har vi aldrig sett på en gång förut, var det någon som

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK!

DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK! 2005 En unik husbil byggd och utrustad för året runtanvändning i nordiskt klimat. DEN LEDANDE SVENSKA TILLVERKAREN AV HUSBILAR FÖR ÅRET RUNT BRUK! Den ledande svenska tillverkaren När vi började bygga

Läs mer

Känn dig som hemma. När som helst, var som helst.

Känn dig som hemma. När som helst, var som helst. Känn dig som hemma. När som helst, var som helst. 2015 Innehåll Inledning 07 En unik husbil 11 Trygghet 12 Nyheter 2015 14 Kvalitet 16 Design 18 Noggrant testade 20 Året-runt-bruk 22 Säkerhetssystem 24

Läs mer

Floor Heating - Comfort for Generations

Floor Heating - Comfort for Generations råd med det bästa Floor Heating Comfort for Generations Floor Heating - Comfort for Generations www.kakelplattan.se Värme till alla typer av golv Till klinkergolv väljer du HEATCOM System Cable Mat eller

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Älgtestet Importsegraren i läsarnas omröstning ställer upp i test med sin Kabe Ametist GLE.

Älgtestet Importsegraren i läsarnas omröstning ställer upp i test med sin Kabe Ametist GLE. Test: Kabe Ametist Älgtestet Importsegraren i läsarnas omröstning ställer upp i test med sin Kabe Ametist GLE. Ett snabbt ögonkast på Kabe Ametist GLE för kanske inte direkt tankarna till ett kärt smycke,

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8028 Karosslängd (mm) 6542 Invändig längd (mm) 5932 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Nyheter 2014 Modellåret 2014 ser ljusare och blankare ut på många sätt för KABE. Många små förbättringar på både in och utsidan praktiska, snygga och smarta. Allt tillsammans blir ett stort steg framåt,

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Den ledande svenska tillverkaren av husbilar för helårsbruk

Den ledande svenska tillverkaren av husbilar för helårsbruk Den ledande svenska tillverkaren av husbilar för helårsbruk 2007 På KABE har vi valt att anstränga oss litet extra. Att ge dig mycket för pengarna är en del av vår affärsfilosofi. Den ledande svenska

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

VILKEN ÄR DIN STIL? TILLVAL

VILKEN ÄR DIN STIL? TILLVAL VILKEN ÄR DIN STIL? Sobert, lyxigt skinn eller fräscha, moderna tyger? I år har du åtta textilkoncept att välja bland. Alla är naturligtvis lättskötta, slitstarka och speciellt framtagna för att passa

Läs mer

KABE. 2016 En unik husbil SWEDEN KABE MA DE IN

KABE. 2016 En unik husbil SWEDEN KABE MA DE IN KABE MA DE IN SWEDEN KABE 2016 En unik husbil 2 09 34 16 54 68 64 INNEHÅLL 04 En unik husbil 09 Trygghet 12 Noggrant testade 14 Kvalitet 16 Året-runt-bruk 18 Säkerhetssystem 21 KABE Smart D 22 Design 25

Läs mer

/ :46 Tekniska data / Säsong 2019 Aviva 563 PT

/ :46 Tekniska data / Säsong 2019 Aviva 563 PT MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 7590 Karosslängd (mm) 6154 Invändig längd (mm) 5652 Bredd (mm) 2450 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension (cm) 1012/592 Maxvikt

Läs mer

Solifer Artic 480. av Markus Vesala

Solifer Artic 480. av Markus Vesala Solifer Artic 480 av Markus Vesala Solifers för närvarande minsta modell, Solifer Artic 480 MHP. En husvagn som överraskar inuti tack vare sin stora förvaringsutrymme under sängen bak i vagnen. Denna hade

Läs mer

UTERUM. Förläng ditt hus och säsong

UTERUM. Förläng ditt hus och säsong UTERUM Förläng ditt hus och säsong Möjligheternas rum Vi erbjuder skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger. Med våra två olika skjutdörrssystem skapar du en inglasning som ger många

Läs mer

KABE Travel Master husbilskatalog 2011

KABE Travel Master husbilskatalog 2011 KABE Travel Master husbilskatalog 2011 2 2011 KABE Travel Master Precis som vanligt fast nytt! Frihetskänslan - att kunna röra sig fritt, resa dit man vill utan att i förväg behöva boka rum för övernattning,

Läs mer

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 5970 Karosslängd (mm) 4310 Invändig längd (mm) 3910 Bredd (mm) 2196 Invändig bredd (mm) 2080 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Vakna till en ny dag!

Vakna till en ny dag! Vakna till en ny dag! Smålands mörka skogar är vårt ursprung. Här hämtar vi vår inspiration, kunskap och tradition. I Alvesta, mitt i Småland, tillverkar vi våra sängar med stor noggrannhet och med ett

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Känn dig som hemma. När som helst, var som helst.

Känn dig som hemma. När som helst, var som helst. Känn dig som hemma. När som helst, var som helst. 2015 2 Innehåll Inledning 7 En unik husvagn 11 Garanterat tryggt köp 12 Nyheter 2015 14 Kvalitet och perfektion 16 Funktionell design 18 Byggd för ett

Läs mer

SE The King of Comfort

SE The King of Comfort The King of Comfort SE Alde Värmesystem Säkert, ekonomiskt och miljövänligt Manöverpanel med pekskärm Du styr ditt värmesystem via den lättöverskådliga, användarvänliga pekskärmen. Alla centrala funktioner

Läs mer

Förläng ditt hus och din säsong Skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger

Förläng ditt hus och din säsong Skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger Förläng ditt hus och din säsong Skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger Med våra olika skjutdörrsystem har du möjlighet att skapa en skräddarsydd inglasning utifrån dina behov och

Läs mer

ff{ i{1 &';*ll ffi ,#W t ffi ffi ffi ffi ffi ,.* .ii'..l ".,iiii.',l

ff{ i{1 &';*ll ffi ,#W t ffi ffi ffi ffi ffi ,.* .ii'..l .,iiii.',l H ff{ k i{1 &';*ll W,#W t ] "h d,.*.ii'..l ' ".,iiii.',l \ Ecoprim isolering "Fast-back"för ökad boendevolym Utv:indig kylskåpsventilation Ventilerandetakluckor för bättre med myggnät verkningsgrad 110liters

Läs mer

Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala

Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala Bürstner Belcanto 720 TS av Markus Vesala Vi går upp i storlek och ser på en Bürstner Belcanto 720 TS. En husvagn likt många av konkurrenterna i denna storleken. Här finns en rundsittgruppe längst bak

Läs mer

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp BLAST-serien Den nya generationen blästerskåp Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera det på en ställning

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Villan Ett energismart alternativ Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Målgrupp Vår målgrupp med huset är den moderna människan som uppskattar sin fritid och vill ha ett energieffektivt hus som är framtids

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala

Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala Bürstner Belcanto Nordic 680 TK av Markus Vesala Här! En verklig nyhet för den nordiska marknaden. En Bürstner Belcanto Nordic 680 TK. Kanske denna vagnen passar bättre för dom som inte vill gå igenom

Läs mer

KABE 2014 FÖR SKANDINAVISKT KLIMAT. I EN KLASS FÖR SIG.

KABE 2014 FÖR SKANDINAVISKT KLIMAT. I EN KLASS FÖR SIG. KABE 2014 FÖR SKANDINAVISKT KLIMAT. I EN KLASS FÖR SIG. KABE EN UNIK HUSVAGN MASSOR AV NYHETER Vi har gjort det igen. Även 2014 ligger vi steget före, precis som vi har gjort ända sedan starten. Årets

Läs mer

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 P Altea 432 P MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 6430 Karosslängd (mm) 4970 Invändig längd (mm) 4322 Bredd (mm) 2296 Invändig bredd (mm) 2170 Utvändig höjd (mm) 2580

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Värmeanläggning IVT 590 BRF Ekvecklaren 2008(2015) Handledning för skötsel och underhåll

Värmeanläggning IVT 590 BRF Ekvecklaren 2008(2015) Handledning för skötsel och underhåll Värmeanläggning IVT 590 BRF Ekvecklaren 2008(2015) Handledning för skötsel och underhåll Anläggningen, pannan, har följande huvuddelar Frånluftsfläkt som suger luft via kanaler i huset. Värmepump som tar

Läs mer

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR Det fina med tre hjul eller hur ALLA ska kunna cykla. Varför ska man sluta cykla när man blir äldre? Eller varför ska man inte få möjligheten att uppleva en cykeltur om

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil.

Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil. Berco VolyX Skåpet för dig som vill ha en optimalt anpassad yrkesbil. Skåpet med marknadsledande styrka, smidighet, livslängd och design. Robust, stryktåligt och ytterst anpassningsbart Berco VolyX är

Läs mer

ALLTID REDO ATT DRA.

ALLTID REDO ATT DRA. 26 SOLIFERmagazine ALLTID REDO ATT DRA. Kan bilen verkligen ligga bättre på vägen med en Solifer på kroken? Ja, många Soliferägare tycker faktiskt att det är så. Det säger ganska mycket om vilka köregenskaper

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8242 Karosslängd (mm) 6752 Invändig längd (mm) 6142 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

HUSVAGNAR Tekniska data Utgåva augusti 2013

HUSVAGNAR Tekniska data Utgåva augusti 2013 HUSVAGNAR Tekniska data Utgåva augusti 2013 NOTERINGAR HUSVAGNAR Komfort med kvalitet INNEHÅLL Premio 4 7 Averso 8 11 Averso top 12 15 Averso plus 16 17 Klädselalternativ 18 Inredningsalternativ 19 1 Fönster

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN

UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN UPPLEV SANN FRID OCH SUND SÖMN DANSKA HANTVERK AGO 1939 ilva.se Våra madrasser tillverkas i en ledande fabrik i Danmark, där man använder de bästa materialen. Silencemadrasserna ger kroppen ett fantastiskt

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Värna om miljön! Får ej slängas bland hushållssopor! Denna produkt innehåller elektriska eller elektroniska komponenter som skall återvinnas. Lämna produkten för återvinning

Läs mer

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem

Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem Bättre ekonomi och miljösamvete med våra energismarta värme- och ventilationssystem + = energismart När du står inför att bygga nytt hus har du alla möjligheter att redan från början välja rätt och få

Läs mer

Dethleffs Camper Snow 750 DB

Dethleffs Camper Snow 750 DB Dethleffs Camper Snow 750 DB av Markus Vesala Sedan finns det en annan storlek av Camper Snow vagnarna. Den heter 750 och kommer i tre olika planlösningar. Lika alla tre utom längst bak i husvagnen, där

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser.

Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

08 K A B E

08 K A B E KABE 2008 1 Den ledande svenska tillverkaren av husbilar för helårsbruk 2 KABE 2008 På KABE i småländska Tenhult började vi med tillverkning av husvagnar i början av 60-talet. Vi har under närmare 50 år

Läs mer

KABE Travel Master husbilskatalog 2011

KABE Travel Master husbilskatalog 2011 KABE Travel Master husbilskatalog 2011 2 2011 KABE Travel Master Precis som vanligt fast nytt! Frihetskänslan - att kunna röra sig fritt, resa dit man vill utan att i förväg behöva boka rum för övernattning,

Läs mer

Vi stöttar din fritid. Klar från. 105.000 kr. med fri hemleverans över hela landet. Succé- Vagnen

Vi stöttar din fritid. Klar från. 105.000 kr. med fri hemleverans över hela landet. Succé- Vagnen Vi stöttar din fritid Klar från 105.000 kr med fri hemleverans över hela landet Succé- Vagnen Vi stöttar din fritid Fritidsvagnen är till för dig med en aktiv livstil. Den skiljer sig från de flesta av

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Brf Barabo. Ventilation. Lund 2011-04-08

Brf Barabo. Ventilation. Lund 2011-04-08 Brf Barabo Ventilation Lund 2011-04-08 I vårt hus fungerar ventilationen enligt självdragsprincipen. Vi har alltså inga centralfläktar som suger ut luft från badrum och kök. Självdrag uppkommer dels genom

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar ännu bekvämare

Läs mer

Vers Allt inom solskydd utom moln. Smartare solskydd. Skönare hem.

Vers Allt inom solskydd utom moln. Smartare solskydd. Skönare hem. Vers. 1.0 Allt inom solskydd utom moln Smartare solskydd. Skönare hem. Ljus, mörker eller skön skugga? Våra solskydd låter dig styra. Snyggare solfaktor ger högre mysfaktor Älskar du också att njuta av

Läs mer

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil

Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Tänk framåt. Tänk frihet. Tänk ny villa med underhållsfria fönster för generationer. H-Fönstret Lysekil Ett fönster för generationer Fönster tillhör de mest utsatta partierna i ett hus de skall stå emot

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Vidareutveckling husvagn SoliferPolar Möte i Stockholm 2008-10-29

Vidareutveckling husvagn SoliferPolar Möte i Stockholm 2008-10-29 Vidareutveckling husvagn SoliferPolar Möte i Stockholm 2008-10-29 Rolf Lundström Einar Wallin Swerea SICOMP SoliferPolar 1 Data och historik Över 40 år av erfarenhet. Polarvagnen startade som husvagnstillverkare

Läs mer