Mobile comfort FOUR SEASONS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mobile comfort FOUR SEASONS"

Transkript

1 Mobile comfort FOUR SEASONS

2 Den intelligenta uppfinnaren Alde Rask som grundade företaget 1949 var en klurig uppfinnare. I hans anda fortsätter vi med ständig innovation och utveckling. Hela tiden med fokus på komfort i husvagnar, husbilar och båtar. Vårt mål är att fortsätta vara världsledande inom området. Ännu bättre funktioner, ännu längre livslängd och ännu bättre service är vår fortlöpande ambition. Tyst, osynlig och behaglig komfort är det vi arbetar med varje dag. 2

3 Den pålitliga värmen Värme och varmvatten utan bekymmer. Tyst, osynligt och tillförlitligt - Aldesystemets närvaro märks bara genom den höga komforten. Ett värmesystem som bara går och går, år efter år. Med andra ord precis som det ska vara tryggt, tyst och bara märkbart genom det sköna, behagliga inomhusklimatet.

4 Den sköna tysta värmen Inget kan konkurrera med vattenburen värme. Tyst, jämn och omslutande. De långsamma luftrörelserna ger en dammfri och hälsosam luft med en naturlig luftfuktighet. Vattenburen värme bara finns där utan att märkas riktig kvalitetsvärme. Pannan ger inte bara skön och ljudlös värme, den producerar också kontinuerligt varmvatten till dusch och pentry. 4

5 Njut av värmen och komforten Våra produkter bidrar till komfort och välbefinnande under fritiden. Med vårt värmesystem blir husvagnen eller husbilen en behaglig bostad även under kalla och regniga dagar. Våra värmepannor är byggda för gasoldrift. Gasol är en utmärkt och miljövänlig energikälla som har högt energivärde och hög verkningsgrad. Gasolbrännare är tysta, enkla att reglera och extremt driftsäkra.

6 Ingen risk för kalla fötter Alde s vattenburna centralvärmesystem ger en mjuk och behaglig värme i alla temperaturområden. En strömsnål cirkulationspump sätter värmevätskan i rörelse vilket ger en jämn och tyst värmedistribution. Det är den jämna och tysta cirkulationen som ger de stora komfortfördelarna. Pannans kapacitet räcker även till för riktigt stora utrymmen, året runt. 6 Alla pannor är utrustade med elpatroner som kan användas separat eller ihop med gasolen. Automatiskt eller manuellt väljs det mest optimala energislaget.

7 Aldesystemet med vattenburen centralvärme ger en oöverträffad bekvämlighet, hög kapacitet och enkelt handhavande. Varmt och skönt utan drag tack vare de inbyggda luftspalterna i inredningen. Luften kan cirkulera fritt utan att märkas. Aldesystemet ger också enkelt möjlighet till golvvärme, vilket gör att golven blir torra och behagliga även kalla vinterdagar! Våra produkter uppfyller självklart alla föreskrifter och normer i hela Europa för säker uppvärmning.

8 Behagligt klimat under alla årstider Det spelar ingen roll om det är höst, vår eller vinter, du kan ändå ha det lika varmt och ombonat som hemma - oavsett årstid. Här i kalla norden har vi i decennier utvecklat och tillverkat vattenburna centralvärmeanläggningar, som utan att krångla, ger hög och säker åretruntkomfort i mobila bostäder över hela Europa. 8 Produkterna byggs med rigorösa krav. De ska alltid starta och alltid fungera. I vår klimatkammare testas produkterna i full skala i minus 35 grader. Vi lämnar inget åt slumpen.

9 Varmvatten ut Värmevätska ut till konvektorerna 12 volt Elanslutningar Förbränningsfläkt Varmvattenberedare Luftinsug Elpatron 2 kw Behållare för värmevätska Elpatron 1 kw Kallvatten in Avgasutsläpp Gasolanslutning Värmevätska i retur Brännkammare En genialisk panna Compact 3010 består av tre excentriskt monterade rör. Innerst finns själva brännaren. Sedan kommer behållaren för värmevätskan till värmesystemet, där också elpatronerna är placerade, och ytterst behållaren för färskvattnet. De två yttre rören är av rostfritt stål och brännkammaren är av aluminium. Brännkammaren är avdelad i två cirkelhalvor. Brännaren är placerad i den övre halvan, som också utgör förbränningsrummet. I den nedre halvan leds rökgaserna ut. På gaveln sitter brännarhuset som består av förbränningsfläkt, brännare, magnetventil samt insugnings- och avgasanslutning.

10 Trivsam värme hela dygnet Vi lägger mycket tanke på att tillverka ett komplett värmesystem. Vi har ansträngt oss för att göra manöverpanel och styrning lätthanterlig och intuitiv. Det skall räcka att ställa in önskad temperatur och trycka på startknappen om du inte vill sätta dig in i alla finesser. För dig som vill använda alla systemets möjligheter är panelens funktioner logiska och enkla. 10

11 Funktionell manöverpanel Värmesystemet har modern elektronik som ger möjlighet till att styra allt själv eller att låta automatiken göra det mesta. Pannan känner till exempel av om du är uppkopplad mot 230 volt och prioriterar då el som energikälla. Skulle det behövas mer kraft än de 3 kilowatt som elpatronerna ger, startas gasbrännaren som tillför ytterligare 5,5 kilowatt. Naturligtvis kan du ställa in nattemperatur och automatisk starttid. Systemet kan också utrustas med fjärrstart. Styrsystemet anpassar automatiskt temperaturen och cirkulationen så att du får rätt temperatur i fordonet dygnet runt. Gastillbehör för ökad säkerhet Med läckagetestaren kontrolleras lätt gasolsystemets täthet genom att trycka ner den röda hatten. Läckagetestaren har många fördelar som ställer den i en klass för sig. Den är utvecklad och tillverkad av oss för att ge optimal trygghet och funktion. Med en gasvarnare från Alde har du optimal säkerhet. Vid indikation av gasol varnar den direkt. Du kan också koppla den till en ventil som direkt stänger av gasolen vid larm. Våra säkerhetsprodukter uppfyller självklart alla föreskrifter och normer i hela Europa. Med våra produkter reser du alltid säkert.

12 Varmvatten till hela familjen Den inbyggda varmvattenberedaren har en volym på drygt åtta liter färskvatten, vilket motsvarar minst 15 liter duschvatten. Tack vare den intelligenta konstruktionen, med värmevätskan som omsluts av varmvattenberedaren, blir den praktiska effekten större. När du förbrukar varmvatten överförs värmen från värmevätskan snabbt till färskvattnet. 12 Pannans höga kapacitet på upp till cirka 8,5 kilowatt, med el- och gasdrift igång samtidigt, gör att kapaciteten räcker väl till för både värme och varmvatten.

13 Mer komfort i badrummet För att få ännu mer komfort i husvagnen eller husbilen är en jämn fördelning av värmen viktigt. Våra panelradiatorer är lämpliga för trånga utrymmen som toaletter eller garderober. Handdukstorken är idealisk för uppvärmning och torkning av handdukar. Gör garderoben till ett torkskåp Det är en härlig vardagslyx att kunna torka fuktiga handukar eller kläder i ett torkskåp. En funktion som inte bara förlänger säsongen, utan också uppskattas en vanlig sommarkväll. Med en fläktkonvektor från Alde i garderoben får du värmeeffekt som räcker till.

14 Varmt, internationellt företag Vi är världsledande inom vårt område, och det är vi stolta över. Men ännu stoltare är vi om du upplever oss som varma och välkomnande i dina kontakter med oss. Därför lyssnar vi gärna på erfarenheter, förslag och synpunkter som kan hjälpa oss till förbättringar. Skulle något hända, finns vi alltid redo att tillsammans med ett väl utbyggt service- och återförsäljarnät över hela Europa, bistå med hjälp. 14

15 Tekniska data Compact 3010 Dimensioner MÅTT OCH VIKT PANNANS MÅTT MINSTA INBYGGNADSMÅTT Höjd 310 mm 320 mm Bredd 340 mm 440 mm Längd 490 mm 520 mm Vikt 14 kg (utan vätska) El Strömförbrukning 12 V DC 1 amp (max) Effektsteg elpatron 230 V 1050, 2100 & 3000 Watt Gas PROPAN BUTAN Effektsteg 1 3,3 kw 3.8 kw Gasförbrukning 245 g/h 275 g/h Effektsteg 2 5,5 kw 6,4 kw Gasförbrukning 405 g/h 460 g/h Gastryck 30 mbar 30 mbar Spara energi Värmeväxlare används i husbilar för att koppla ihop bilens värmesystem med pannans. Det ger möjligheter att utnyttja värmen i bägge riktningarna motorn för att värma boutrymmet under färd eller pannan för att förvärma motorn vid kallstart.

16 Ett kök för varje kock från SMEV Italien har ett värlsdrykte när det gäller design, inte minst av köksutrustning. Italienska SMEV är med sin mer än tjugoåriga erfarenhet en ledande tillverkare av gasspisar och ugnar för mobilt och marint bruk. I vårt sortiment finns en gasspis för varje kock. Du kan välja allt från enklare spishällar till exklusiva spisar med ugn. Med vårt kompletta sortiment kan du skapa ett funktionellt och snyggt pentry. 16

17 Form och funktion

18 Luftburen värme från Truma Alla Trumas värmare arbetar med ren och luktfri energi - gasol. De är säkra, ekonomiska och har hög verkningsgrad. Värmarna har ett slutet kretslopp för förbränning, det vill säga förbränningsluften sugs in utifrån och avgaserna går tillbaka ut i det fria via en skorsten. 18

19 Smart uppvärmning Husvagn eller husbil - Truma erbjuder produkter som gör din resa bekväm. Truma s gasolvärmare som arbetar med luftburen värme ger snabb och behaglig komfort i fordonet. De finns med effekter från 2400 watt upp till 7800 watt och med eller utan integrerad varmvattenberedare. Trumatic C Kombipannan med inbyggd varmvattenberedare och 230 volts elpatron. Trumatic E En kompakt och utrymmesbesparande modell för husbilar, båtar och nyttofordon. Trumatic S Den klassiska värmaren som kan kompletteras med 230 volts elelement.

20 Klimatsystem från Truma Truma har över 50 års erfarenhet, och är en av Europas ledande tillverkare av komfortprodukter inom mobilt boende. Det ger dig trygghet och tillgång till de mest avancerade produkterna. Truma s klimatsystem finns i många varianter som är flexibla och lätta att anpassa för varje behov. 20 Med effektiv kylning och väl avvägd luftfördelning ger Truma s klimatsystem behagligt klimat i hela fordonet även de hetaste dagar.

21 Boende- och sovkomfort Med Truma s system för luftfördelning kan varje område förses individuellt med kalluft. Med justerbara luftmunstycken kan du dosera exakt hur mycket kyld och renad luft som ska ledas in i boendeutrymmet. Systemet har extra ljudisolering som ger en tystgående drift. Saphir Compact Liten, lätt och mycket energisnål. För mindre och medelstora fordon upp till 5,5 m. Saphir Comfort Liten, lätt med hög prestanda. För fordon större än 5,5 m. Saphir Vario Kraftfull, kompakt och flexibel. Med en installationshöjd på 20 cm är den speciellt lämplig för montering i husbilars mellangolv.

22 Manövrera enkelt Du kan på ett lätt och säkert sätt manövrera din husvagn med hjälp av Mover. Manöveregenskaperna är obegränsade, du kan köra: Framåt med båda hjulen Bakåt med båda hjulen Framåt eller bakåt med ett valfritt hjul Det enda du behöver göra är att trycka på fjärrkontrollen! 22

23 Enkelt och lätt att styra Nu är det enkelt att placera husvagnen på exakt rätt plats utan någon fysisk ansträngning. Mover erbjuder en mycket bekväm och säker manövrering. En person kan, med full kontroll och endast några knapptryckningar, mjukt och med precision köra vagnen till önskad position. Montering sker enkelt utan att du behöver borra eller svetsa i chassit. Frånsvängt Tillsvängt

24 Det varma, välkomnande företaget Alde är specialiserat och helt fokuserat på komfortsystem och produkter för husvagnar, husbilar och båtar. Vi ställer höga krav på våra produkter, oss själva och våra återförsäljare. Väljer du en Aldeprodukt skall du veta att du valt det bästa möjliga. Funktion, tillförlitlighet och säkerhet är honörsord för oss. Välkommen in i värmen.

Varmt och ombonat i alla väder

Varmt och ombonat i alla väder 2009 Värme ombord Varmt och ombonat i alla väder I vårt nordiska klimat är bra värme en av de förnuftigaste investeringar en båtägare kan göra. Med ett pålitligt och driftssäkert värmesystem är det trivsamt

Läs mer

HUSVAGN. Den sköna tysta värmen

HUSVAGN. Den sköna tysta värmen HUSVAGN Den sköna tysta värmen Miljövänlig teknik för ditt välbefinnande. Aldes system med vattenburen värme ger dig en oöverträffad bekvämlighet. Utöver en jämn och tyst värme, får du dessutom möjligheter

Läs mer

SE The King of Comfort

SE The King of Comfort The King of Comfort SE Alde Värmesystem Säkert, ekonomiskt och miljövänligt Manöverpanel med pekskärm Du styr ditt värmesystem via den lättöverskådliga, användarvänliga pekskärmen. Alla centrala funktioner

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

HUSBIL. Den sköna tysta värmen

HUSBIL. Den sköna tysta värmen HUSBIL Den sköna tysta värmen Miljövänlig teknik för ditt välbefinnande. Aldes system med vattenburen värme ger dig en oöverträffad bekvämlighet. Utöver en jämn och tyst värme, får du dessutom möjligheter

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Sveriges bredaste sortiment

Sveriges bredaste sortiment 1 INFORMATION Samtliga gasolförbrukare som GASOLGRUPPEN säljer är CE märkta. Samtliga gasolförbrukare för inomhus användning är utrustade med tändsäkring om inget annat anges. Flaskor ingår ej i produkterna

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

0226-560 50. Gasolförbr. 1000 g/h ( Hatt) 75 cm Gastryck 30 mbar Höjd 225 cm Färg Svart Vikt. 20 kg Överdrag 14-50151

0226-560 50. Gasolförbr. 1000 g/h ( Hatt) 75 cm Gastryck 30 mbar Höjd 225 cm Färg Svart Vikt. 20 kg Överdrag 14-50151 1 TERASSVÄRMARE 13 Kw 14-5015 Svartlackerad terassvärmare med tändsäkring. Säkerhetsavstånd till tak 50 cm. Värmaren har en effekt på 13 Kw och värmer c:a 20 m2. Gasolförbr. 1000 g/h ( Hatt) 75 cm Gastryck

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET THERMOPANEL ThermoCon Konvektorer ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET Stora glaspartier och öppna planlösningar. Det är 2000-talets boende, både i exklusiva villor och vanliga lägenheter. Här är det låga och

Läs mer

FÖR UPPVÄRMNING OCH MATLAGNING VID NÄTBORTFALL M M

FÖR UPPVÄRMNING OCH MATLAGNING VID NÄTBORTFALL M M Utskrift av denna folder kan medföra stor åtgång av skrivarens färgpatroner. För att minska förbrukningen ber vi er välja bort sidan ett (1) och två (2) och påbörja utskriftsintervallet från sidan tre

Läs mer

14. 07 4000 ex ckfel. 20. try Vi reserverar oss för ev

14. 07 4000 ex ckfel. 20. try Vi reserverar oss för ev Alde Värmesystem Säkert, ekonomiskt och miljövänligt Manöverpanel med pekskärm På manöverpanelen görs samtliga inställningar för värmesystemet via användarvänliga menyer på pekskärmen. Med manöverpanelen

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor.

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor. Luft/vattenvärmepumpar Trygg och energisnål uppvärmning för villor. En smidig installation som sparar pengar från första dagen. I den här broschyren har vi samlat all information du behöver om våra luft/vattenvärmepumpar.

Läs mer

Därför valde vi. Alde Värmesystem

Därför valde vi. Alde Värmesystem Därför valde vi Alde Värmesystem SE För den oöverträffade tekniken, pålitligheten och komforten Tekniken i Alde Värmesystem, som bygger på behaglig vattenburen uppvärmning, är faktiskt mer sofistikerad

Läs mer

HANDDUKSTORKAR PR OGR A M 2014

HANDDUKSTORKAR PR OGR A M 2014 HANDDUKSTORKAR PROGRAM 2014 UNNA DIG DEN SKÖNA KÄNSLAN av att alltid kunna svepa in dig i torra, varma handdukar. Somatherms handdukstork ger dig denna vardagslyx året om. Handdukstorken i sig blir också

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor.

Luft/vattenvärmepumpar. Trygg och energisnål uppvärmning för villor. Luft/vattenvärmepumpar Trygg och energisnål uppvärmning för villor. En smidig installation som sparar pengar från första dagen. I den här broschyren har vi samlat all information du behöver om våra luft/vattenvärmepumpar.

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem THERMOTECH Solvärmesystem Upptäck vårt eget solsystem Välkommen Till Thermotechs värld Användarvänlighet, design och miljö. Det har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Flex U Praktisk elvärmd handdukstork för alla Dryson Flex U en handdukstork med mycket goda torkegenskaper,

Läs mer

2006/07. för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE

2006/07. för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE KÖK MM Kvalitetsprodukter från Primus, Alde, Dometic, Sievert, m.fl. Gasol produkter för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. Tävling! Skriv en

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

2 LÅGIG KOKPALL / CAFÉKÖK 10-3055 Kraftkök med 2 brännare tillverkad i gjutjärn. Försedd med tändsäkring. 0226-560 50

2 LÅGIG KOKPALL / CAFÉKÖK 10-3055 Kraftkök med 2 brännare tillverkad i gjutjärn. Försedd med tändsäkring. 0226-560 50 1 1 LÅGIGA KOKPALLAR / CAFÉKÖK 10-3125 Kök med hög effekt. Tillverkade i gjutjärn, kran i mässing och tändsäkring som stänger gastillförseln om lågan slocknar. Utmärkt för storkok, wookning mm. Gasolförbr.

Läs mer

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell MANUAL Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell Du har valt ankarspel 710Fs från South Pacific. Det utmärks av kompakt uppbyggnad, enkelt att sköta och lätt att installera.

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Gasol för hem- och fritidsmiljö

Gasol för hem- och fritidsmiljö Gasol för hem- och fritidsmiljö Foto: Scanpix Inledning Varje år inträffar ett antal olyckor i samband med att privatpersoner använder gasol. De flesta tillbud sker vid användning av gasolgrillar, men

Läs mer

Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005

Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005 Varmare. Torrare. Skönare. LVI:s sortiment av handdukstorkar Gäller från november 2005 Både mjukvärme och god ekonomi. Bättre inomhusklimat. I dag tillbringar människan en större del av sin tid inomhus

Läs mer

Företagspresentation Produktöversikt. Vi gör allt för att svenskarna ska bli ett varmare folk

Företagspresentation Produktöversikt. Vi gör allt för att svenskarna ska bli ett varmare folk Företagspresentation Produktöversikt Vi gör allt för att svenskarna ska bli ett varmare folk Våra bioeldade pannor sprider skön värme i massor av skolor, äldreboenden, idrottshallar, bostadsrättsföreningar

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

Installationsmanual ML40 Plus

Installationsmanual ML40 Plus Installationsmanual ML40 Plus 1. Beskrivning ML40Plus är en speciellt konstruerad drivenhet för autopiloter på båtar. Den passar de flesta typer av segelbåtar, även sådana med ror-kult. ML40Plus kräver

Läs mer

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N!

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! S K I O L D d a t a m i x allt f ör grisstallet S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! innehållsforteckning Smågrisstall................................ 3 FRATS och slaktsvin.........................

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT

UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT UNDERHÅLLSFRITT LÅGENERGI MOBILT Smart och nytt boende med många möjligheter.varje boende anpassas efter dina önskemål. Vare sig du vill ha din småbo på en camping eller på fjälltopparna med egen elförsörjning

Läs mer

Hällen för kockar utan gränser!

Hällen för kockar utan gränser! Hällen för kockar utan gränser! Siemens freeinduction med en enda heltäckande kokzon. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. En häll. Fullständig frihet. Nya Siemens freeinduction är en helt gränslös

Läs mer

Strömavbrottspaket mini

Strömavbrottspaket mini Strömavbrottspaket mini NYHET Perfekt reservpaket at ha hemma när strömmen går. Du kan både koka mat och värma dig till strömmen kommer tilbaka. Innehåll: Kök artikelnummer 462309 Värmare artikelnummer

Läs mer

iljömärk produkt! www.froeling.com

iljömärk produkt! www.froeling.com Miljömärkt produkt! www.froeling.com Uppvärmning med ved Fröling har arbetat med att effektivisera användningen av trädbränslen i snart fem decennier. I dag står Fröling för modern värmeteknik för biobränslen.

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Solfångarstyrning SWP140

Solfångarstyrning SWP140 Solfångarstyrning SWP140 Innehåll. Solfångarstyrningen består av ett antal komponenter. 1 st Styrning kapslad i ljusblå/vit låda 1 st Givarkabel för solpanel, längd ca 12 meter. Gul anslutningskontakt.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Fläktar med utdragbar skärm. Nyheter 2012

Fläktar med utdragbar skärm. Nyheter 2012 Fläktar med utdragbar skärm Nyheter 2012 Fläktar med utdragbar skärm Kvalitet och design Sedan numera 112 år har vi varit trogna vår företagsfilosofi immer besser. Det är tyska och betyder alltid bättre,

Läs mer

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012 Takfläktar DA 2900 Nyhet 2012 Produktfördelar Con@ctivity Mieles unika automatikfunktion Con@ctivity är en automatikfunktion för fläktar. Med hjälp av Con@ctivity-modulen kan fläkten kommunicera med hällen

Läs mer

Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N

Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N Silentia Silver Line S K Ä R M A A V U T A N AT T S T Ä N G A I N Ett unikt avskärmningssystem lika enkelt som användbart Silentia Silver Line är ett patenterat avskärmningssystem, som utvecklats för att

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

Acetec EvoDry svensktillverkade adsorptionsavfuktare

Acetec EvoDry svensktillverkade adsorptionsavfuktare Acetec EvoDry svensktillverkade adsorptionsavfuktare 1 VÄLJ RÄTT AVFUKTARE Välj den avfuktare som passar ditt behov bäst. Här får du råd på vägen. Du kan också alltid kontakta oss så hjälper vi dig. KRYPGRUND

Läs mer

Euro-Tents Onödigt prisvärt!

Euro-Tents Onödigt prisvärt! KATALOG 2010 Euro-Tents Onödigt prisvärt! Ett utryck vi är mycket stolta över! För det är exakt det som är den ledande filosofin för detta framgångsrika förtälts koncept. Vi campare investerar mycket pengar

Läs mer

Värme att längta hem till

Värme att längta hem till LK Golvvärme LK GOLVVÄRME KOMPLETTA SYSTEM INDIVIDUELL RUMSREGLERING Värme att längta hem till Lättlagda och smarta lösningar för vattenburen golvvärme Ett golv som sprider värme och välbehag Om du är

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

eq Luftbehandlingsaggregat Nya Semco Roterande Värmeväxlare med marknadens bästa kylåtervinning

eq Luftbehandlingsaggregat Nya Semco Roterande Värmeväxlare med marknadens bästa kylåtervinning eq Luftbehandlingsaggregat Nya Semco Roterande Värmeväxlare med marknadens bästa kylåtervinning Två av de viktigaste faktorerna som påverkar inomhusluft är lufttemperaturen och luftfuktigheten, men att

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Danfoss Link värmestyrning Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Tidigt hemma. Temperatur i vardagsrummet: 21 C. Med nya Danfoss Link App kan du styra temperaturen i ditt hem var du

Läs mer

Mycket mer än sval luft Klimatsystem från Truma

Mycket mer än sval luft Klimatsystem från Truma Mycket mer än sval luft Klimatsystem från Truma Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Kyleffekt / värmeeffekt (värmepump) Spänningsförsörjning Strömförbrukning (230 V) kyldrift Strömförbrukning

Läs mer

FAQ Gullberg & Jansson

FAQ Gullberg & Jansson FAQ Gullberg & Jansson Innehåll Poolvärmepumpar... 3 Allmänt om pooluppvärmning... 3 Inför köp av poolvärmepump... 4 Garanti och service - Poolvärmepumpar... 5 Övrigt... 5 Poolvärmepumpar Allmänt om pooluppvärmning

Läs mer

FrostControl. Bruksanvisning Monteringsanvisning Skall medföras i fordonet!

FrostControl. Bruksanvisning Monteringsanvisning Skall medföras i fordonet! FrostControl Bruksanvisning Monteringsanvisning Skall medföras i fordonet! FrostControl (säkerhets-/avtappningsventil) Innehållsförteckning Använda symboler... 2 Användningsområde... 2 Funktionsbeskrivning...

Läs mer

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren Rambodal VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM! Tillsammans med PEAB erbjuder vi solskyddslösningar som enkelt kan skräddarsys utifrån just dina behov, och integreras med huset samtidigt som det byggs. Vi hjälper

Läs mer

Tempo 22 mm och 25 mm

Tempo 22 mm och 25 mm Tempo 22 mm och 25 mm Monteringsanvisning för Byggelit Tempo värmegolvsystem TEMPO ett komplett golvsystem för vattenburen värme Förberedelser Tack för att du valt Byggelit Tempo värmegolvsystem! Innan

Läs mer

Den kompletta guiden för uppvärmning PRODUKTER

Den kompletta guiden för uppvärmning PRODUKTER Den kompletta guiden för uppvärmning PRODUKTER Upplev värmen från The Hot Alliance Komfort. Valfrihet. Engagemang. Kvalitet. På dessa fyra grundpelare har vi inom LVI skapat The Hot Alliance en enad front

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

Flexit fläktar med tillbehör - tar effektivt bort fukt och lukt

Flexit fläktar med tillbehör - tar effektivt bort fukt och lukt Flexit fläktar med tillbehör - tar effektivt bort fukt och lukt Badrumsfläktar Kanalfläktar Värmeflyttare FOR EN SUND INNEMILJÖ Moderna och effektiva badrumsfläktar Flexit badrumsfläktar avlägsnar fukt

Läs mer

BRUKSANVISNING Nova Trend

BRUKSANVISNING Nova Trend BRUKSANVISNING Nova Trend INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering av spiskåpa 3. Anslutning till elnätet

Läs mer

Det är vattnet i våra kaminer som gör dem smartare Vattenmantlade braskaminer, fristående och för inbyggnad

Det är vattnet i våra kaminer som gör dem smartare Vattenmantlade braskaminer, fristående och för inbyggnad Ansluts mot värmesystemet Det är vattnet i våra kaminer som gör dem smartare Vattenmantlade braskaminer, fristående och för inbyggnad Var energismart och välj en vattenmantlad braskamin Vill du satsa på

Läs mer

Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service. Automatiska dörrsystem. Automatiska skjutdörrar

Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service. Automatiska dörrsystem. Automatiska skjutdörrar Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service Automatiska dörrsystem Automatiska skjutdörrar Automatiska dörröppnare Dörrpartier Xxxxxx Vänerfasader montage AB montage Vänerfasader AB, din samarbetspartner

Läs mer

Energieffektivisera och behålla elvärmen Hur väljer jag?

Energieffektivisera och behålla elvärmen Hur väljer jag? Energieffektivisera och behålla elvärmen Hur väljer jag? 1 www.glendimplex.se Energieffektivisera och behåll din elvärme Fastigheter som värms upp med elradiatorer kan sänka energi - för brukningen genom

Läs mer

Energikassetten - 20 år Gör ditt livs bästa investering och njut av den ofta.

Energikassetten - 20 år Gör ditt livs bästa investering och njut av den ofta. Energikassetten - 20 år Gör ditt livs bästa investering och njut av den ofta. Energikassetten - en insats för framtiden Effekthöjning!! I befintlig Braskamin Med Energikassetten är detta möjligt. Energikassetten

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045

Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Bruksanvisning för gasolkamin 430-045 Värna om miljön! Får ej slängas bland hushållssopor! Denna produkt innehåller elektriska eller elektroniska komponenter som skall återvinnas. Lämna produkten för återvinning

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

Gör rent hus med fukt, mögel och dålig lukt

Gör rent hus med fukt, mögel och dålig lukt PRODUKTFAKTA IVT Luftavfuktare Gör rent hus med fukt, mögel och dålig lukt MJ-E16VX Högeffektiv luftavfuktare med toppvärden i Energimyndighetens test BÅTEN TVÄTTSTUGAN HUSVAGNEN FRITIDSHUSET Du behöver

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Solenergigrossist för alla

Solenergigrossist för alla Solenergigrossist för alla Svesol har affärsområden SVESOL-grossist, SVESOL-komplett och SVESOL-projekt. SVESOLgrossist Vi säljer till installatörer och till dig som är privatperson och installerar i egen

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Spara miljön och många sköna tusenlappar

Spara miljön och många sköna tusenlappar Spara miljön och många sköna tusenlappar Indol är en supereffektiv värmepumpsberedare som sparar upp till 80% av kostnaderna för varmvatten i jämförelse med en vanlig elvarmvattenberedare. Hemligheten

Läs mer

Instruktioner för montering av varmluftsolfångare

Instruktioner för montering av varmluftsolfångare Instruktioner för montering av varmluftsolfångare Modell: OS10, OS20, OS30, OS14, OS24, OS34 Copyright c : Solar Lab Sweden 2015 Solar Lab Sweden Garvaregatan 33 60222 Norrköping www.solarlab.se 1 Läs

Läs mer

IVT Solvärme. Kompletta solenergisystem för hus och fastigheter.

IVT Solvärme. Kompletta solenergisystem för hus och fastigheter. IVT Solvärme Kompletta solenergisystem för hus och fastigheter. Solenergisystem för fastigheter. Innehåll Solen vår starkaste energikälla. 4 Energibesparing och hållbarhet. 6 Om solfångare. 8 Solfångare

Läs mer

S3 och Step. Cyklarna som håller balansen i tillvaron.

S3 och Step. Cyklarna som håller balansen i tillvaron. S3 och Step Cyklarna som håller balansen i tillvaron. Lika olika. Lika olika. Lika i form av att alla cyklarna står för rörelsefrihet (och glädje). Olika i form av antal hjul och format. Från två till

Läs mer

Förbränningstoaletter för alla behov

Förbränningstoaletter för alla behov Förbränningstoaletter för alla behov www.fritidstoa.se Marknadsledande! Cinderella toalettsystem är marknadsledande i Europa och produceras i Norge. Med över 200 återförsäljare (ÅF) över hela Sverige har

Läs mer

Bruksanvisning. Wood s avfuktare WP-200AP

Bruksanvisning. Wood s avfuktare WP-200AP Bruksanvisning Wood s avfuktare WP-200AP Tack Tack för att du valt en Wood s avfuktare. Du är en av mer än 300.000 människor som har valt Wood s avfuktare för att förebygga skador orsakade av fukt och

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

LG KOMBINETTE BRUKSANVISNING / HANDHAVANDEINFORMATION

LG KOMBINETTE BRUKSANVISNING / HANDHAVANDEINFORMATION Bruksanvisning art. nr. 71-103 EAN 735001204 3094 Sida 1:10 BRUKSANVISNING / HANDHAVANDEINFORMATION Vid brukande av skall denna bruksanvisning efterföljas. Annat handhavande kan medföra fara! I de fall

Läs mer

VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR

VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR VEDOLUX ROBUSTA MILJÖVÄNLIGA VEDPANNOR SVENSKTILLVERKADE VEDPANNOR Att elda med ved är det absolut billigaste sättet att värma sitt hus. Med Vedolux Lambda-serien är det billigare och enklare än någonsin.

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö Nova Trend Ö Ö BRUKSANVISNING Nova Trend Ö 3 INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering av spiskåpa 3.

Läs mer

Bruksanvisning för gasolkamin

Bruksanvisning för gasolkamin Bruksanvisning för gasolkamin 430-042 Bruksanvisning i original 21.03.2013 Jula AB SÄKERHETSANVISNINGAR Läs bruksanvisningen noggrant innan användning! Läs bruksanvisningen innan du använder värmaren.

Läs mer

Rekommenderad tilläggsutrustning

Rekommenderad tilläggsutrustning www.hogforsgst.com GST-värmecentral är rätt val för inkoppling av fastighet till fjärrvärme. Det är möjligt att förbättra energibesparingen, underhållet och värmesystemets livslängd genom tilläggsutrustning.

Läs mer

Pellets. naturlig värme. Information från Pellsam om bekväm, kostnadseffektiv och miljövänlig villavärme. www.pellsam.se

Pellets. naturlig värme. Information från Pellsam om bekväm, kostnadseffektiv och miljövänlig villavärme. www.pellsam.se Pellets naturlig värme Information från Pellsam om bekväm, kostnadseffektiv och miljövänlig villavärme www.pellsam.se Pellets naturlig värme Pellets är en naturlig uppvärmningsform som kombinerar en mycket

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin.

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Marknadens lättaste maskin i sin klass. Helt ny säck för dammfria säckbyten. DC2900 Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande

Läs mer

Öppen spis Blockskorsten Stålskorsten Renovering

Öppen spis Blockskorsten Stålskorsten Renovering Öppen spis Blockskorsten Stålskorsten Renovering Smarta skorstenslösningar Smarta skorstenslösningar Schiedel är Europas största skorstenstillverkare och har tillverkat skorstenar för den svenska marknaden

Läs mer