Mattransport - Transportboxar, mm.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mattransport - Transportboxar, mm."

Transkript

1 Mattransport - Transportboxar, mm. ScanBox AB grundades med en affärsidé att utveckla ett flexibelt produktionssätt för tillverkning av isolerade transportboxar. Detta möjliggjorde kundanpassade och kostnadseffektiva lösningar för distribution av livsmedel till storkök och catering. Koncept har blivit internationellt framgångsrikt och idag återfinns ScanBox produkter över hela världen. ScanBox är certifierade enligt och jobbar efter Standard Denna produkt lämpar sig väl för dig med stora transportbehov eller värme-/kylförvaring. Den kan fås i flera storlekar i både varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Gejderavståndet är 80 mm. Modell är utrustad med fast termostat, termometer (elversion), robust rostfritt chassi med avvisarhörn, 125 mm hjul, samt en rostfri toppram, vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Dörren hålls i öppet läge på plats av en magnet. Som tillbehör kan den fås med olika handtag mm. Se tillbehörssidan för samtliga alternativ. Vill du ha ställbar temperatur kan du välja Greylineversionen (se nästa sida). För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd.

2 Greyline Denna produkt är idealisk för dig med stora transportbehov eller värme-/kylförvaring. Den kan fås i flera storlekar i både varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Denna modell är utrustad med digital display för enkel inställning och visning av önskad temperatur på elversionen. 125 mm hjul är standard på ett robust rostfritt chassi med avvisarlist runtom, samt en rostfri toppram vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Gejder-avståndet är 80 mm. Dörren hålls i öppet läge på plats av en magnet. Som tillbehör kan den utrustas med bl a glasdörr. Se tillbehörssidan för samtliga valmöjligheter. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtålig plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 55 godkänd. Kombinerad Denna produkt klarar både stora transportbehov eller värme-/kylförvaring. Den kan fås i flera storlekar och kombinationer av varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Gejderavståndet är 80 mm. Denna modell är utrustad med fast termostat, termometer (elversion), robust rostfritt chassi med avvisarhörn, 125 mm hjul, samt en rostfri toppram, vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Dörren hålls i öppet läge på plats av en magnet. Boxen kan även fås med digital ställbar styrning & visning. Se tillbehörssidan för samtliga valmöjligheter. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara gejderstegari rostfritt. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd.

3 Dubbel Denna produkt är idealisk för dig med stora transportbehov eller värme-/ kylförvaring. Den kan fås i flera storlekar och kombinationer av varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Denna modell är utrustad med fast termostat, termometer (elversion), robust rostfritt chassi med avvisarhörn, 125 mm hjul, samt en rostfri toppram, vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Gejderavståndet är 80 mm. Som tillbehör kan den fås med ställbar termostat, olika handtag mm. Se tillbehörssida för samtliga möjligheter. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar silikontätning och löstagbara gejderstegar. Bakom stegarna i rostfritt finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd. * gånger 2 Kylbox Denna produkt passar för dig med stora transportbehov av kall mat alternativt kylförvaring. Boxen håller en temperatur på 0-4 C med ett dt på 22 C d.v.s. kyler ner 22 från omgivningstemperaturen, vilket gör att tillagad mat kan förvaras i upp till fem dagar (i inkopplat läge). Boxen är konstruerad att kunna vara inkopplad kontinuerligt. Vid transport med urkopplad box kan temperaturhållningen variera beroende på transporttider, mattemperatur, omgivningstemperatur samt typ av mat. Scanbox lånar ut boxar under begränsad tid för att säkerställa att produkten uppfyller dina krav. Boxen innehåller inga gaser utan kyls av ett pelletierelement. Den kan fås i flera storlekar och kombinationer, med samma höga isoleringsförmåga. Gejderavståndet är 80 mm. Denna modell är utrustad med fast termostat, robust rostfritt chassi med avvisarhörn, 125 mm hjul, samt en rostfri toppram, vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Som tillbehör kan den fås med termometer, olika handtag mm. Se tillbehörssidan för samtliga utrustningsmöjligheter. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan.

4 Brickvagn Denna produkt är anpassad för transport av varm och kall mat. Den kan fås i flera storlekar och kombinationer av varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Gejderavståndet är 110 mm. Denna modell är utrustad med fast termostat, termometer (elversion), robust rostfritt chassi med avvisarhörn, 160 mm hjul, samt en rostfri toppram, vilket möjliggör lastning på toppen av boxen. Toppramen kan även användas som draghandtag. Som tillbehör kan den fås med truckdrag, olika handtag mm. Se tillbehörssidan för samtliga möjligheter. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar silikontätning och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av en förstärkt och slagtålig plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd. Denna produkt kan fås både för GN2/1 och GN 1/1 samt med aktiv kyla och digital styrning. Stapelbar Denna produkt passar för dig med lite mindre transportbehov eller värme-/ kylförvaring på trånga ytor. Den kan fås i tre storlekar i både varmt och kallt med samma höga isoleringsförmåga. Gejderavståndet är 80 mm. Den är utrustad med lyfthandtag och fast termostat. Som tillbehör kan den fås med ställbar termostat och termometer (elversion). Se tillbehörssidan för flera möjligheter. Dörren hålls i öppet läge på plats av en magnet. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 55 godkänd.

5 Matvagn * Underboxar möjliga i andra kombinationer, EL-EL / K-K Denna produkt ger dig både en transportvagn och en serveringstation med hög kapacitet. Den är utrustad med två välisolerade boxar med plats för fyra GN1/1-65 kantiner/box, vilka kan fås i flera varma och kalla versioner. Gejderavståndet är 80 mm. Den kan fås med kapacitet för två GN1/1-200 eller tre GN1/1-200 kantiner i den eluppvärmda brunnen, vilken har ställbar termostat. Boxarna har fast termostat och 160 mm hjul som standard. Se tillbehörssidan för samtliga valmöjligheter såsom brickställ, brickbana mm. De uppfällbara locken ger dig en utmärkt avställningsyta vid servering. För att underlätta uppfällningen av locken är de gjorda i en lätt konstruktion. För att förbättra hygienen är boxarna utrustade med bl a utbytbar tätningslist och löstagbara rostfria gejderstegar. Bakom stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. Med serveringsfunktion Denna produkt ger dig både en välisolerad transportbox samt serveringsstation och kan fås i flera kombinationer av varmt och kallt. Den finns både i enkel- och dubbelboxutförande. 125 mm hjul är standard, men du kan välja mellan flera olika storlekar på hjul och tillbehör såsom brickbana, ställbar temperatur mm. Se tillbehörssidan för samtliga valmöjligheter. Gejderavståndet är 80mm. Bakom de rostfria, löstagbara stegarna finns luftspalter för att få en jämnare temperatur. De uppfällbara locken ger dig en utmärkt avställningsyta vid servering. Konstruktionen utan brunn ger dig en nästan fördubblad kapacitet gentemot en traditionell matvagn. Produkten är tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd. * Underboxar möjliga i andra kombinationer, El+K * gånger 2

6 Lättviktsbox - Utmärkt isoleringsförmåga - Staplingsbar - Maskintvättbar - Godkänd för livsmedelstransport - Låg vikt - Återvinningsbar - Tål -40 C till C - Stötupptagande & slitstark - Lätthanterlig - Samtliga boxar gråa som standard - Kantiner med handtag rekommenderas. Kyl-& frysgelspåsar finns som tillbehör, ring för info. Rollin box Denna typ av vagn ger dig en effektiv och rationell hantering från det att du tar ut gejdervagnen ur ugnen och kör den rätt in i ScanBox Rollin box för varmhållning och/eller transport, alternativt från blastchiller in i Rollin boxen för kylhållning och/ eller transport. Varje Rollin är anpassad för just ditt ugnsmärke och modell, såsom Electrolux, Hounö, Rational, Convotherm m fl. Med denna lösning minskar du hanteringstider samt brännrisker på varma kantiner. Den finns i både eluppvärmda och neutrala varianter, samt för lösa och fasta gejderkassetter. Som standard levereras den med fast termostat samt termometer (elversion) och ett robust rostfritt chassi. Standard är även 2 st fasta och 2 st länk/bromsade hjul. Bland tillbehör kan du välja mellan infällda och utanpåliggande handtag, toppram, ställbar värme mm. För att förbättra hygienen är boxen utrustad med bl a utbytbar tätningslist och tillverkad av ett förstärkt och slagtåligt plastlaminat på utsidan samt livsmedelsgodkänd anodiserad aluminium på insidan. IP 44 godkänd. Ring för mer information!

7 Hjulvagnar NIVÅVAGN 2-PLANS Gedigen vagn som tål långvarig användning, tillverkad av mattborstat rostfritt stål. Extra avlastningshylla för rationellare hantering. Förlängd lastyta möjliggör flera storlekar på boxar. Levereras med två fasta och två länkhjul med broms, 125mm. PLATÅVAGN Rostfritt utförande men endast ett lastplan Levereras med två fasta och två länkhjul med broms, 125mm. HJULVAGNSTRALLA Enklare vagn med hög kvalitet i rostfritt utförande. Dragstång för transport som tillbehör. Levereras med två fasta och två länkhjul med broms, 125mm. 1: Övre lastplan 2: Nedre lastplan

8

9

Insidan helt i rostfritt...

Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt R-serien av Thermobox är en vidareutveckling av ett beprövat koncept. Alla produktens uppskattade egenskaper som lång livslängd, elektronisk temperaturstyrning,

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Snabbast från 0 till 80 grader Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad

Läs mer

Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK.

Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK. Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK. Bäste Kund Grattis till ditt val av en ny ScanBox mattransportvagn. Vi är glada över att ni har valt en av våra

Läs mer

Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter

Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter hela vägen från köket En rykande varm Janssons frestelse, en krispig sval skaldjurssallad, färskt frasigt bröd, husmanskost när

Läs mer

Prislista Scanbox 2011-01-01. 160 mm hjul ingår som standard om inget annat anges nedan. Artikelnr. Benämning Pris SEK. PRO Line

Prislista Scanbox 2011-01-01. 160 mm hjul ingår som standard om inget annat anges nedan. Artikelnr. Benämning Pris SEK. PRO Line 160 mm hjul ingår som standard om inget annat anges nedan Artikelnr. Benämning Pris SEK PRO Line 600001-1 PRO tillägg innehåller konvektionsvärme, rostfri vagn, 7900 extra slagtålig lack (rubinröd, satinsvart,

Läs mer

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Flexi electrolux Flexi 3 Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Kaféer och restauranger: Kompakta och mobila enheter passar perfekt för mindre lokaler som vill erbjuda varierande serveringsmöjligheter.

Läs mer

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD Coolpart s kylbänkar är tillverkade helt i rostfritt och isolerkärnan är av skummad polyuretan massa som

Läs mer

Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök

Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök Lyfta Flytta Värma Kyla Samlingsbroschyren för storkök Matglädje från kök till bord Lyfta, flytta, tillaga, transportera, värma, kyla, förvara och servera. Vi har utrustningen som gör det enklare, säkrare

Läs mer

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION

FCF-10 1/1 KONVEKTIONSUGN ZANUSSI SORTIMENT FUNKTION OCH KONSTRUKTION SORTIMENT En serie konvektionsugnar som kombinerar erfarenhet och nyheter, har stor kapacitet, är av hög kvalitet och ekonomisk att använda. Den idealiska lösningen för det kök som behöver en ugn med hög

Läs mer

Utensilier - Kantiner & galler

Utensilier - Kantiner & galler Utensilier - Kantiner & galler Art.Nr Benämning Djup GN 2/1 650x530 mm 70020 Kantin utan handtag 20 70040 Kantin utan handtag 40 70050 Kantin utan handtag 65 70100 Kantin utan handtag 100 70041 Kantin

Läs mer

GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Stora nyheter för personal i storkök

Läs mer

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Vi arbetar med vårdvara, inte hårdvara. Du behöver bra utrustning för att ge en god vård. Att hitta effektiva nya lösningar är den stora utmaningen.

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1).

Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Produkt # Modell # Kylmonter. Drop-in. Kylbrunn. Öppen mot kundsidan. 4st GN(1/1). Inbyggd kompressor Namn # SIS # AIA # mellan +2 C och +8 C Levereras med 1,5m lång anslutningskabel med snabbkoppling

Läs mer

Nya DL-Display Line Exponeringskylmonter

Nya DL-Display Line Exponeringskylmonter Nya DL-Display Line Exponeringskylmonter Varuexponering av hög kvalitet som säljer och säljer Display Line En avsevärt bättre varuexponering Den innovativa kylmonterserien Display Line är avsedd för försäljning

Läs mer

Hot Line varmhållningsskåp

Hot Line varmhållningsskåp Hot Line varmhållningsskåp Idealisk matförvaring Mångsidiga, praktiska och användarvänliga Hot Line varmhållningsskåp Servering av varm mat Hot Line-seriens uppvärmningsskåp är särskilt utformade för restauranger,

Läs mer

Different on the inside. Garda. FM Mattsson. kök och tvättställ. Trycksak nr 246

Different on the inside. Garda. FM Mattsson. kök och tvättställ. Trycksak nr 246 Different on the inside FM Mattsson Garda kök och tvättställ Trycksak nr 246 Behaglig för både öga och hand Varmt och kallt. Kallt och varmt. Det är lätt att växla mellan olika temperaturer. Spaken är

Läs mer

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE CL 60 Automatik Den effektiva automatiska trattmataren kombinerar en hög kapacitet med ett perfekt skärsnitt,

Läs mer

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Flex U Praktisk elvärmd handdukstork för alla Dryson Flex U en handdukstork med mycket goda torkegenskaper,

Läs mer

Grilla 2015. med professionell utrustning för matlagning utomhus.

Grilla 2015. med professionell utrustning för matlagning utomhus. Grilla 2015 med professionell utrustning för matlagning utomhus. Grilla 2015 Hendi har utvecklat och producerat grillar i över 35 år. Dessa år av erfarenhet resulterar i grillar som är robusta, effektiva

Läs mer

Rekord i Doha, Qatar. Övriga referenser:

Rekord i Doha, Qatar. Övriga referenser: Rekord i Doha, Qatar Vår affärspartner i Qatar, Falcon Technical and Trading, har under 2011 levererat 28 st ScanBox Banquet Master HOU 2.20 till en bankett för 4500 personer vid 20th World Petroleum Congress.

Läs mer

Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar, pneumatikledningar och elkablar, så har du en tydlig märkning som håller i många år.

Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar, pneumatikledningar och elkablar, så har du en tydlig märkning som håller i många år. 1-radiga brickor i rostfritt material Brickan fästes med skruv, plastbuntband eller med rostfria buntband. Nummerserier kan tas fram och levereras på tejpremsor. Använd Welands märkbrickor på hydraulslangar,

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap

New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap New FreshLine Kyleskåp Frysskåp Kyl/frysskap 2 Ny design och många fördelar GRAM har under generationer blivit kända för att utveckla produkter som ger användarglädje till vardagen och som bidrar till

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

2006/07. för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE

2006/07. för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE KAMINER KYLSKÅP SPISAR BRÄNNARE LYKTOR TERASSVÄRMARE KÖK MM Kvalitetsprodukter från Primus, Alde, Dometic, Sievert, m.fl. Gasol produkter för husbil, husvagn, båt, stuga, fritid, m.m. Tävling! Skriv en

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Sveriges bredaste sortiment

Sveriges bredaste sortiment 1 INFORMATION Samtliga gasolförbrukare som GASOLGRUPPEN säljer är CE märkta. Samtliga gasolförbrukare för inomhus användning är utrustade med tändsäkring om inget annat anges. Flaskor ingår ej i produkterna

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Porkka Cold Line Cold Line-serien består av många olika moduler och vi kan erbjuda den perfekta lösningen för många tillämpningar från professionella kök till serveringsslinjer

Läs mer

VINKYLSKÅP VINEXPONERING

VINKYLSKÅP VINEXPONERING Vi har bla annat levererat Library skåpen till det nya Vin & Spritmuseumet, NK matsalar på plan 4 i Stockholm. Library GEMM Wine Library är en utmärkt anledning att flytta vinkällaren upp till matsalen.

Läs mer

Tillagning - Kokgrytor Jöni

Tillagning - Kokgrytor Jöni Tillagning - Kokgrytor Jöni Jøni Foodline A/S är ett danskt företag som sedan 1973 tillverkar storköksutrustning. Vi har i dag 35 medarbetare och levererar kokgrytor, stekbord och spisar till den europeiska

Läs mer

Alltid. Halle Alltid. Halle Alltid Med system Halle Thermo, härdat 2-glasfönster och argongasfyllning

Alltid. Halle Alltid. Halle Alltid Med system Halle Thermo, härdat 2-glasfönster och argongasfyllning Alltid Med system Halle Thermo, härdat 2-glasfönster och argongasfyllning Produkter ur vår kategori väljer du som hellre skyller på dåliga kläder än anklagar vädret. Hela året är härligt, både inne och

Läs mer

ENKELDÖRRAR PARDÖRRAR ALTANDÖRRAR FÖNSTERDÖRRAR VRIDFÖNSTER SIDOHÄNGDA FÖNSTER FASTA FÖNSTER KULTUR FÖNSTER PVC FÖNSTER.

ENKELDÖRRAR PARDÖRRAR ALTANDÖRRAR FÖNSTERDÖRRAR VRIDFÖNSTER SIDOHÄNGDA FÖNSTER FASTA FÖNSTER KULTUR FÖNSTER PVC FÖNSTER. ENKELDÖRRAR PARDÖRRAR ALTANDÖRRAR FÖNSTERDÖRRAR VRIDFÖNSTER SIDOHÄNGDA FÖNSTER FASTA FÖNSTER KULTUR FÖNSTER PVC FÖNSTER Nu har vi även PVC FÖNSTER Det prisvärda alternativet! KVALITET FUNKTION SERVICE

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

2 LÅGIG KOKPALL / CAFÉKÖK 10-3055 Kraftkök med 2 brännare tillverkad i gjutjärn. Försedd med tändsäkring. 0226-560 50

2 LÅGIG KOKPALL / CAFÉKÖK 10-3055 Kraftkök med 2 brännare tillverkad i gjutjärn. Försedd med tändsäkring. 0226-560 50 1 1 LÅGIGA KOKPALLAR / CAFÉKÖK 10-3125 Kök med hög effekt. Tillverkade i gjutjärn, kran i mässing och tändsäkring som stänger gastillförseln om lågan slocknar. Utmärkt för storkok, wookning mm. Gasolförbr.

Läs mer

BUTIKS FRYSBOXAR GLASSDISKAR

BUTIKS FRYSBOXAR GLASSDISKAR Mini Cream 2V Mondial Mini Cream är en liten skopglassdisk som exponerar 2 x 5 lit glassbyttor. Kylslingor i brunnen. Plexihuv i klarglas. Exkl rostfria kantiner. Specifikationer Last.Kapacitet Temp.område

Läs mer

FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER

FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER MTH Scandinavia AB Fabriksgatan 6, 272 36 Simrishamn Tel: 0414 516 33 Fax: 0414 511 48 E-mail: info@mthab.se

Läs mer

HANDBOK. Vattenbadsvärmeri/ Värmeskåp Med inredning. viktiga handlingar för installation och underhåll 5-002,-004. Bruksanvisningen i orginal

HANDBOK. Vattenbadsvärmeri/ Värmeskåp Med inredning. viktiga handlingar för installation och underhåll 5-002,-004. Bruksanvisningen i orginal 5-002,-004 Vattenbadsvärmeri/ Värmeskåp Med inredning HANDBOK viktiga handlingar för installation och underhåll Bruksanvisningen i orginal Doc. nr. 521 11 75 Edition2 2015/05 Om handboken I den här handboken

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

Smidigt kodlås. Tekniska data. Easy Digital Door Lock. Easy Digital Door Lock. www.yale.se. www.yale.se

Smidigt kodlås. Tekniska data. Easy Digital Door Lock. Easy Digital Door Lock. www.yale.se. www.yale.se Smidigt kodlås Med Yale Easy får du ett lättanvänt kodlås för tillfällig låsning av din dörr eller smidigt skydd av cykel och gräsklippare i ditt förråd. Tänd upp displayen med handen, slå koden och vrid

Läs mer

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion MATERIALHANTERING övriga kärror & vagnar BAGAGE & MAGASINKÄRRA Kärror för att enkelt och snabbt flytta på tunga föremål. KM 145251 och KM 145685 är utrustade med Easy Tip-funktion för att underlätta lyftet

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3

Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3 Arbetsmaterial 1/8 Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3... 2 Uppdrag... 2 Nulägesbeskrivning... 2 Karlbergsskolans kök... 2 Personal/köksarbete... 3 Transport av mat... 3 Servering... 4 Arbetstid

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt*

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt* Kampanj Pooltak 20% rabatt* Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. * Pooltakskampanjen gäller 1 april-31 augusti 2013 och gäller både standardoch specialsortimentet.

Läs mer

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin.

DC2900. Absolut dammfritt sedan 1972. Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat i en kraftfull, effektiv och lätthanterlig maskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Marknadens lättaste maskin i sin klass. Helt ny säck för dammfria säckbyten. DC2900 Nya DC2900-40 års erfarenhet och kunnande

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt.

LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. Framåtgående vibratorplattor för jord och asfalt LF vibratorplattor Född till stordåd - nya Dynapac LF-vibratorplattor med enastående prestanda på jord och asfalt. En ny generation med gemensamma gener

Läs mer

VÄLJ VERKTYG 2 VÄLJ BATTERI 3 VÄLJ & ANPASSA DITT FÖRVARINGSSYSTEM ETT STARKT & KOMPLETT 18 V SYSTEM

VÄLJ VERKTYG 2 VÄLJ BATTERI 3 VÄLJ & ANPASSA DITT FÖRVARINGSSYSTEM ETT STARKT & KOMPLETT 18 V SYSTEM d VÄLJ VERKTYG 2 VÄLJ BATTERI 3 VÄLJ & ANPASSA DITT FÖRVARINGSSYSTEM ETT STARKT & KOMPLETT 18 V SYSTEM VÄLJ VERKTYG 2 VÄLJ BATTERI 3 VÄLJ & ANPASSA DITT FÖRVARINGSSYSTEM VÅT-/TORRDAMMSUGARE DCV582 VÄLJ

Läs mer

SUPRA SUPRA 2014-05-13. Luftspridare för integrering i undertak

SUPRA SUPRA 2014-05-13. Luftspridare för integrering i undertak 1 Luftspridare för integrering i undertak InventiAir s takdon är ett smart och snyggt tilluftsdon för montering i undertaksplattor 600x600 mm. Denna luftspridare är utformad för att passa alla typer av

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

Bänkar för livsmedel och drycker

Bänkar för livsmedel och drycker Tel. 0156-48 40 Bänkarna är designade för användning i tuffa miljöer och är tillverkade av kvalitetskomponenter vilket gör dem mycket tåliga och gör att de kommer att kunna användas lång tid framöver.

Läs mer

KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA ALUMINIUMKÄRRA DISTRIBUTIONSKÄRRA MAGASINKÄRRA. Art.nr 57019. Art.nr 57125. Art.nr 57115

KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA ALUMINIUMKÄRRA DISTRIBUTIONSKÄRRA MAGASINKÄRRA. Art.nr 57019. Art.nr 57125. Art.nr 57115 KÄRROR ALUMINIUMKÄRRA Artnr 57019 - Hopfällbar - Extremt låg egenvikt - Lätt att transportera med sig ALF Lastkapacitet Kg 90 Höjd mm 1015 Bredd mm 495 Hjuldiameter mm 200 Vikt Kg 4 ALUMINIUMKÄRRA Stark

Läs mer

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare

Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Kaffemaskiner Bonamat - Filterbryggare Doften och smaken avslöjar det redan... det här är färskt kaffe! Bryggt med filter, vilket gör att smaken och doften verkligen kommer till sin rätt. Hederligt, härligt

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

Electrolux Blast Chiller/Freezer

Electrolux Blast Chiller/Freezer Nedkylning innebär att den tillagade maten kyls ner från +90ºC till +3 C på kort tid, vilket hindrar bakterietillväxten. Electrolux Blast Chillers reducerar temperaturen från +90ºC till +3 C på mindre

Läs mer

TRÄKOLSUGN METOS INKA P300, P600, P900

TRÄKOLSUGN METOS INKA P300, P600, P900 TRÄKOLSUGN METOS INKA P300, P600, P900 Installations- och bruksanvisningar (Rev. November 2012) 4149933, 4149936, 4149939 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Allmänt...3 2. Ugnens uppbyggnad...3 2.1. Konstruktion...4

Läs mer

Produktpresentation. Vilskåp

Produktpresentation. Vilskåp Produktpresentation Vilskåp Kundanpassade vilskåp... All deg behöver vila. Med Glimeks vilskåp och vilbanor kan du anpassa viltid och produktionskapacitet efter dina behov. För att garantera ett jämnt

Läs mer

HANDELS. Ett urval av våra populära produkter. Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels

HANDELS. Ett urval av våra populära produkter. Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels KZ Ett urval av våra populära produkter Hitta oss på webben - kzhandels.se Vi finns också på facebook.com/kzhandels KZ Brandpost Emaljerad brandpost för dricksvatten. Levereras med fotknärör för både PE

Läs mer

0809_sw_psw_ob TRYCKVAKTER & SENSORER

0809_sw_psw_ob TRYCKVAKTER & SENSORER 0809_sw_psw_ob TRYCKVAKTER & SENSORER Öberg Innovation har tillsammans med Norgren ett unikt program av tryckvakter och sensorer, som uppfyller de krav som industrin har på tillförlitliga kontrollinstrument.

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom

Boon Edam har 140 års erfarenhet av att leverera snygga, miljövänliga entrélösningar av hög kvalitet och kan tillgodose i stort sett alla behov inom Karuselldörrar En entré är det som ger besökare tillgång till deras destination, vilket gör den till ett centralt element av byggnaden. Entrén är besökarens första kontaktpunkt i byggnaden byggnadens visitkort

Läs mer

FAQ Gullberg & Jansson

FAQ Gullberg & Jansson FAQ Gullberg & Jansson Innehåll Poolvärmepumpar... 3 Allmänt om pooluppvärmning... 3 Inför köp av poolvärmepump... 4 Garanti och service - Poolvärmepumpar... 5 Övrigt... 5 Poolvärmepumpar Allmänt om pooluppvärmning

Läs mer

Strömavbrottspaket mini

Strömavbrottspaket mini Strömavbrottspaket mini NYHET Perfekt reservpaket at ha hemma när strömmen går. Du kan både koka mat och värma dig till strömmen kommer tilbaka. Innehåll: Kök artikelnummer 462309 Värmare artikelnummer

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N!

S K I O L D d a t a m i x. S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! S K I O L D d a t a m i x allt f ör grisstallet S K I O L D G ö R H E L A S K I L L N A D E N! innehållsforteckning Smågrisstall................................ 3 FRATS och slaktsvin.........................

Läs mer

FÖR UPPVÄRMNING OCH MATLAGNING VID NÄTBORTFALL M M

FÖR UPPVÄRMNING OCH MATLAGNING VID NÄTBORTFALL M M Utskrift av denna folder kan medföra stor åtgång av skrivarens färgpatroner. För att minska förbrukningen ber vi er välja bort sidan ett (1) och två (2) och påbörja utskriftsintervallet från sidan tre

Läs mer

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Varför pooltak? Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Papperskorgar. Avfallsbehållare för inomhusbruk. Källsorterare Rollo för kontor. Papperskorg Orkla, cylinder. Papperskorg Glomma, konisk

Papperskorgar. Avfallsbehållare för inomhusbruk. Källsorterare Rollo för kontor. Papperskorg Orkla, cylinder. Papperskorg Glomma, konisk Källsorterare Rollo för kontor Påsar för restavfall. Rollo källsorterar papper och restavfall. En närmare beskrivning finns på sida. Art.nr. Varubeskrivning Färg Mått BxDxH mm EN0000 Rollo i trä Svart/trä

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV KYLD MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Extremt hög driftsäkerhet Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad säkerheten

Läs mer

R 502 R 502 V.V. R 652 R652 V.V.

R 502 R 502 V.V. R 652 R652 V.V. food processor: SNABBHACK / GRÖNSAKSSKÄRARE R 502 R 652 R652 V.V. NYHET RESTAURANGER - STORKÖK - BUTIKSKÖK - CATERING HACKTILLSATSEN Idealisk för alla typer av hackning, blandning, mixning och knådning.

Läs mer

D Ö R R A R F Ö R D j U R S TA L L A R, m A S K I N h A L L A R, G A R A G E m m. Ekonomidörrar

D Ö R R A R F Ö R D j U R S TA L L A R, m A S K I N h A L L A R, G A R A G E m m. Ekonomidörrar D Ö R R A R F Ö R D j U R S TA L L A R, m A S K I N h A L L A R, G A R A G E m m. Ekonomidörrar Unikt behandlade för Dig som både värdesätter hög kvalitet och tänker på vår miljö. Y-TE YTTERDÖRR Ytterdörren

Läs mer

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor www.purus.se Purus är ledare i Norden Purus är ledare i Norden på framställning och försäljning av VVS produkter och inomhusavlopp, samt sanitet- och inredning

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Serveringsvagn SW. SW Serveringsvagnar i rostfritt

Serveringsvagn SW. SW Serveringsvagnar i rostfritt Serveringsvagn SW SW Serveringsvagnar i rostfritt SW serveringsvagn tillverkas helt i rostfritt. Gavlar av sömlösa rostfria rör och vulstade hyllplan som är fastsvetsade i gavlarna. Hyllplanen är ljuddämpade.

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda

H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda SVENSKA H&L Igloo Systemet H&L Igloo Veranda Den moderna kalvuppfödningen året runt utomhus H&L Iglu Systemet Idé och Koncept Sunda kalvar tack vare frisk uteluft Många mjölkkorsuppfödningar konfronteras

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

Tuffa jobb kräver säker förvaring!

Tuffa jobb kräver säker förvaring! Tuffa jobb kräver säker förvaring! 4 tungt vägande skäl att välja Nordsec 1. Marknadens bredaste sortiment av säker förvaring. 2. Genomtänkt och praktisk förvaring kombinerat med stöldskydd. 3. Unik service

Läs mer

Miljöskåp för källsortering

Miljöskåp för källsortering Miljöskåp modell 370 liter Bilden visar vinkelplacering 3x370 liter + 1x370 liter. Täckmålad träpanel. Kulör enligt kundens önskemål. Front med inkastlucka. ASSA skåplås. Miljöskåp modell 660 liter Bilden

Läs mer

Season Byggsystem för bostäder & uterum

Season Byggsystem för bostäder & uterum Season Byggsystem för bostäder & uterum 2 Kvalitetsinglasningar från Norrland -En Alab-produkt Alab är beläget 7 mil norr om Örnsköldsvik i vackra Trehörningsjö. vi har cirka 50 medarbetare fördelade på

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Sidorna 4-5 Sidorna 2-3

Sidorna 4-5 Sidorna 2-3 KOMPOSTERING: Roterande komposter för hotell, kurscentra och små tätorter Komposter för fritidsbostäder, småhus och radhuslängor Sexansvägen 25 01380 Vanda tfn 09 857 1187 fax 09 857 1258 Sidorna 4-5 Sidorna

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

HOUNÖ EUR prislista: sida 2

HOUNÖ EUR prislista: sida 2 Försäjlnings- och leveransbestämmelser Priserna gäller från 1 september 2012. Alla priser är i EUR, exkl. moms. Alla ugnar och tillbehör levereras fritt fabrik Randers, Danmark. Vi reserveras oss för fel

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

Presto brandposter. Brandpost typ 1. Slangrulle för spolning - med basgummislang

Presto brandposter. Brandpost typ 1. Slangrulle för spolning - med basgummislang Brandposter Presto brandposter Brandposter förekommer i stort sett överallt där man riskerar A-brand d v s brand i porösa material som trä, textil och papper och där det behövs mycket släckmedel. Det är

Läs mer

PRISLISTA STORKÖK 2009-09-01

PRISLISTA STORKÖK 2009-09-01 1 av 31 Tel : (+46) 08-550 20760 Fax: (+46) 08-550 18840 info@gastroteknik.se PRISLISTA STORKÖK 2009-09-01 er exkl moms Innehåll Brickdispensrar - 1 Brödvärmeri - 15 Dispensrar - 1 Draglådor - 19 Fastfood

Läs mer