Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lyfta. Flytta. Värma. Kyla. Samlingsbroschyren för storkök"

Transkript

1 Lyfta Flytta Värma Kyla Samlingsbroschyren för storkök

2 Matglädje från kök till bord Lyfta, flytta, tillaga, transportera, värma, kyla, förvara och servera. Vi har utrustningen som gör det enklare, säkrare och roligare. Det är också grunden för äkta matglädje att tillaga, servera och njuta av en god måltid. För oss betyder det att skapa rätt förutsättningar för att bevara matens värde, rätt teknik för temperaturhållning och hygien och rätt egenskaper för en sund arbetsmiljö Lyftvagnar Temptainer mattransportvagnar

3 Övriga mattransportvagnar Vagnar Värmehällar & kylplattor Microvågsugnar hallins.com Komplett sortiment, alltid till hands.

4 Lyftvagnar Newton är en perfekt kombination av ergonomi, säkerhet och funktionell design. Lyftmekanismer och kablar är väl skyddade och de enkla reglagen är placerade i bekväm arbetshöjd. Mjuka former och material av hög kvalitet gör Newton smidig att hantera och lätt att hålla ren.

5 Lyftvagnar LYFTVAGN NEWTON 50 Den minsta men nog så starka lyftvagnen för hantering av gods upp till 50 kg. Mycket lämplig för lyfthjälp i trånga utrymmen. LYFTVAGN NEWTON 70 Konstruerad utifrån professionella krav på smidighet och funktion. En liten stabil lyftvagn enkel att använda för gods upp till 70 kg. LYFTVAGN NEWTON 100 Att arbeta effektivt innebär att arbeta tryggt och bekvämt. Använd Newton 100 för hantering av gods upp till 100 kg. LYFTVAGN NEWTON 150 Ska du lyfta ännu mer? Ta en titt på Newton 150, en flexibel och pålitlig lyftvagn, lämplig för de flesta miljöer och branscher. LYFTVAGN NEWTON 250 För det riktigt tunga godset är vår effektiva Newton 250 ett bra hjälpmedel. Lyfter mycket men är ändå lätthanterlig. LYFTVAGN REFLEX 200 Ett kraftfullt redskap för snabba lyftarbeten upp till 200 kg. Dessutom helt rostfritt. LYFTVAGN REFLEX 75 IP 54 Det rostfria alternativet för lite mer krävande miljöer. IP 54 klassad. Lyfter upp till 75 kg. RULLVÄNDARE En expander för att bl.a. hantera rullar mellan vertikalt och horisontellt läge. MJÖLKFLAK Enkelt och bekvämt hanteras bland allt annat i köket t ex 20 liters mjölk förpackningar. ROSTFRI PÅLÄGGSSKIVA En löstagbar skiva av rostfri plåt kan ibland behöva ersätta standard flakets plastyta. UPPFÄLLBART FLAK Kombinationen ett uppfällbart flak tillsammans med en gaffel anpassad för t ex kantiner eller backar ger lyftvagnen ett större användningsområde. GAFFEL Ett mångsidigt verktyg för såväl pallar som cylindriska föremål. ENKELBOM Rullar, däck, säckar Lyfter allt med ett hål eller en krok. KLÄM- OCH VRIDAGGREGAT Lyfter och vänder stora kärl, gastuber och andra cylindriska artiklar. V-BLOCK FÖR RULLAR För säker hantering av rullar används V-blocket som även kan vridas runt i olika lägen. LASTPALL Benmedar av aluminium och lastplan i korrugerad aluminiumplåt. Helpallen hanteras från fyra sidor med truck. Halvpallen hanteras från långsidan. Rek max belastning för helpall är 1500 kg på golv och1000 kg i pallställning.

6 Mattransportvagnar En rykande varm Janssons frestelse, en krispig sval skaldjurssallad, färskt frasigt bröd, husmanskost när den är som godast. Det är tuffa utmaningar, när portionerna är många och det är en halvtimme eller en halvmil mellan köket och matbordet. Vi har antagit utmaningen och skapat Temptainer det framtidssäkra konceptet för sunda och effektiva mattransporter.

7 Temptainer mattransportvagnar Slät avställningsyta med möjligheter till lastsäkring Greppvänliga körhandtag med stötupptagande bumpers-funktion Modern rostfri konstruktion med släta ytor, hög hållbarhet och bästa hygienegenskaper Löstagbar dörrpackning av silikon 40 mm isolering av högtrycksskummad polyuretan Dörr öppningsbar 270 grader Djuppressade gejdrar med multifunktion och utan smutssamlande skarvar Dörrlås med enkelt enhandsgrepp Spolsäker in- och utvändigt för enklare och tryggare rengöring Luftspalter för invändig luftcirkulation och jämn temperaturfördelning Val av hjul efter underlag och miljö Stötupptagande bumpers med möjlighet till transportsäkring TEMPTAINER SINGLE Vagn i enkelutförande. Finns i olika höjder för aktiv värme, aktiv kyla eller i ett neutralt utförande. TEMPTAINER TOWER Vagn med dubbla utrymmen i stapel. En kompakt lösning för att transportera både varm och kall mat eller som flexibelt komplement till Single och Twin. TEMPTAINER TWIN Vagn med dubbla utrymmen, sida vid sida. Utrymmena kan kombineras på valfritt sätt för kall- och varmhållning eller neutral förvaring. Finns i olika höjder.

8 Mattransportvagnar Varm mat ska serveras varm, kall mat ska serveras kall och all mat ska hanteras hygieniskt. Att laga god och näringsriktig mat i storkök är en stor konst. Att kunna servera den med bibehållen smak och fräschör, en halv timme eller en halv mil från köket är också en konst. Med våra kompletta system för mattransporter effektiviserar du ett av storkökens svåraste moment att ta den goda måltiden från köket till matbordet.

9 Mattransportvagnar MATTRANSPORTVAGN En liten, lättskött och tålig mattransportvagn med uppvärmbar kantinbrunn och ouppvärmt underskåp. MATTRANSPORTVAGN En mellanstor, lättskött och tålig mattransportvagn med uppvärmbar kantin brunn och ouppvärmt underskåp. MATTRANSPORTVAGN En stor, lättskött och tålig mattransport vagn med uppvärmbar kantinbrunn och ouppvärmt underskåp. VÄRMEVAGN En praktisk och elegant värme vagn som transporterar en komplett måltid inklusive porslin och tillbehör. Vagnen har uppvärmbara kantinbrunnar och ouppvärmda underskåp. VÄRMEVAGN En funktionell och lättmanövrerad värmevagn med uppvärmbar kantinbrunn och ouppvärmt underskåp. VÄRMEVAGN En funktionell och lättmanövrerad värmevagn med uppvärmbar kantinbrunn och praktisk underhylla. BOX COMPACT PLUS Lätt box inklusive lock med koniska sidor för smidig stapling där det finns brist på förvaringsutrymme. BOX GASTRONORM GN 1/1 Lätta boxar inklusive lock för transport och förvaring av temperaturkänsliga varor. Tillverkade av EPP=Expanderad PolyPropylen. Temperaturtålighet från ca. -40 C till ca C. Kan diskas. BOX COMBI GN 1/1 FRONTMATAD Lätt box med stor kapacitet för transport och förvaring av temperaturkänsliga varor. 12 gejderpar meddelning 36 mm. Stapelbar och lätt att öppna och stänga. Tillverkad av EPP=Expanderad PolyPropylen. Temperaturtålighet från ca. -40 C till ca C. Kan diskas. KYLLOCK TILL BOX GASTRONORM GN 1/1 Ersätter standardlocket när man vill ha kallt i boxen. Inbyggd temperaturvisare. OBS! kompletteras med 7 st kylklampar.

10 Vagnar Hallins vagnar är både praktiska och snygga. De är tillverkade i hållbara material som tål tuffa förhållanden under lång tid. Designen är en viktig del av helheten som bidrar till att göra vagnarna smidiga att använda och lätta att göra rena. När du väljer Hallins får du en produkt som är utvecklat med sikte på hög kvalitet i alla avseenden från den genomtänkta konstruktionen till detaljfinishen.

11 Vagnar BORDSVAGN Ställning av kromade stålrör. Skivor av rostfritt. Skivorna har masonitskiva på undersidan och vulstkant. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 200 kg. BORDSVAGN Ställning av kromade stålrör. Skivor av rostfritt eller laminat. De rostfria skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Laminatskivorna har trälist runt om som är nedfräst i hörnen. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 150 kg. MINIRULLBORD Ställning av kromade eller rostfria stålrör. Skivor av rostfritt eller laminat. De rostfria skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Laminatskivorna har trälist runt om som är nedfräst i hörnen. Fyra svängbara hjul Ø 100 mm. Max belastning 100 kg. RULLBORD Ställning av kromade eller rostfria stålrör. Skivor av rostfritt eller laminat. De rostfria skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Laminatskivorna har trälist runt om som är nedfräst i hörnen. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 100 kg. SERVERINGSBORD Ställning av svarta pulverlackerade stålrör. Skivor av laminat med trälist runt om som är nedfräst i hörnen. Fyra svängbara hjul Ø 125/100 mm. Max belastning 100 kg. STORKÖKSVAGN Ställning och skivor av rostfritt. Skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm varav två bromsbara. Avvisarhjul. Max belastning 100 kg. STORKÖKSVAGN UTAN HANDTAG Ställning och skivor av rostfritt. Skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm varav två bromsbara. Avvisarhjul. Max belastning 100 kg. KOMBIVAGN Ställning av kromade stålrör. Skivor av boklaminat. Laminatskivorna har trälist runt om som är nedfräst i hörnen. Extra utdragsskiva under toppskivan samt flaskställ. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 100 kg. AVSTÄLLNINGSBORD Tillverkad av rostfritt material. Utdragslåda för max en GN 1/1-200 kantin. Tre gejderpar med delning 80 mm. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm varav två bromsbara. KANTINVAGNAR MED OCH UTAN TOPPSKIVA Tillverkade av rostfritt material gejderpar. Gejdrar med och utan stopp i ändarna. Delning mellan gejdrar mm. Fyra svänbara hjul ø mm varav två bromsbara. KORGSTAPLINGSVAGN MED OCH UTAN HANDTAG Tillverkad av rostfri plåt. Anpassad för diskkorgar 50x50 cm. Den uppvikta kanten är 60 mm. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Körhandtag av rör med diameter 25 mm. KORGVAGN MED OCH UTAN TOPPSKIVA Tillverkade av rostfritt material. Gejdrar med och utan stopp i ändar gejderpar. Delning mellan gejdrar mm. Fyra svängbara hjul ø mm varav två bromsbara.

12 Vagnar DISKGODSVAGN Ställning av kromade eller rostfria stålrör. Backarna är rostfria, 60 mm höga, har dämpmatta på undersidan och rymmer en alternativ två diskkorgar 50x50 cm. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 150 kg. KRYDDVAGN FÖRVARING Tillverkad av rostfritt material. Underskivan har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Krydd hyllan är anpassad för förpackningar med max diameter 105 mm. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm varav två bromsbara. Avvisarhjul. Max belastning 100 kg. KRYDDVAGN BEREDNING Tillverkad av rostfritt material. Skivorna har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Kryddhyllan är anpassad för förpackningar med max diameter 105 mm. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm varav två bromsbara. Avvisarhjul. Max belastning 100 kg. SKYFFELVAGN Tillverkad av förzinkat eller rostfritt stål. Fyra hjul Ø100 mm varav två fasta och två svängbara. Max belastning 175 kg. PLATÅVAGN LÅG Ställning av kromade stålrör. Den rostfria skivan har vulstkant och en lackerad träfiberskiva på undersidan. Fyra svängbara hjul Ø 150 mm. Max belastning 250 kg PLATÅVAGN HÖG Ställning av kromade stålrör. Den rostfria skivan har dämpmatta på undersidan och vulstkant. Fyra svängbara hjul Ø 125 mm. Max belastning 150 kg HINKVAGN Ställning av kromade stålrör och hylla av rostfritt. Tre svängbara hjul Ø 75 mm. HJULUNDERREDE Tillverkad av rostfri plåt. Fyra svängbara hjul Ø 75 mm. ARMSIL Tillverkad av rostfritt material. REDSKAPSVAGN Ställning av kromade stålrör och hyllor av rostfritt. Tre svängbara hjul Ø 75 mm. SÄCKVAGNAR SÄCKSTÄLL Ställning av förzinkat stål. Fyra svängbara hjul Ø 75 mm eller fyra gummifötter. ZEPÈ 100% italienskt i modern och elegant design erbjuds flera vagnsmodeller för olika ändamål. För utbud och utförlig information, se

13 Värmehällar och kylplattor Våra värmehällar och kylplattor har en enkel och ren design som passar på varje buffébord. De släta ytorna underlättar rengöringen. Värmehällarna är termostatstyrda för bekymmersfri hantering medan kylplattorna laddas med kylklampar och fungerar varsomhelst, utan tillgång till el. VÄRMEHÄLL MED SLÄT TOPPSKIVA Tillverkad av rostfritt material. Löstagbar nätsladd. Strömbrytare med kontrollampa. Steglöst termostatvred 0 100ºC. KYLPLATTA Tillverkad av rostfritt material. En plastkylklamp 1/1 (480x285x35 mm) ingår i

14 Mikrovågsugnar Varför välja en professionell mikrovågsugn från Samsung? Samsung mikrovågsugnar är utvecklade för professionella användare och krävande förhållanden med daglig användning på caféer, mindre restauranger, snabbmatskedjor och storvolymsrestauranger. Snabb och effektiv uppvärmning och tillagning för dig som ställer krav och är ett proffs i köket!

15 Microvågsugnar LIGHT DUTY För tillagning eller uppvärmning i till exempel små caféer, mindre restauranger, gatukök, kontor och personalutrymmen. HEAVY DUTY För en genomströmning av en eller flera portioner på platser som mindre pubar, restauranger, kiosker och andra försäljningsställen samt matsalar. SUPER HEAVY DUTY För snabb och effektiv hantering av en eller flera portioner i sammahang där hög kvalitet och tidseffektivitet går hand i hand. Till exempel snabbmatsrestauranger och kök med stora volymer och snabba flöden. CM1099(A) Manuell, GN 2/3, 1100W, 230V/50Hz, 10A, 17,5 kg, Storlek 297x517x412 mm. Installationseffekt 1600W CM1519(A) Manuell, GN 2/3, 1500W, 230V/50Hz, 16A, 32 kg, Storlek 368x464x557 mm. Installationseffekt 3000W CM1919(A) Manuell, GN 2/3, 1850W, 230V/50Hz, 16A, 32 kg, Storlek 368x464x557 mm. Installationseffekt 3200W CM1089(A) 20 st program, GN 2/3, 1100W, 230V/50Hz, 10A, 17,5 kg, Storlek 297x517x412 mm. Installationseffekt 1600W. CM1529(A) 30 st program, GN 2/3, 1500W, 230V/50Hz, 16A, 32 kg, Storlek 368x464x557 mm. Installationseffekt 3000W. CM1929(A) 1850 W 30 st program, GN 2/3, 1850W, 230V/50Hz, 16A, 32 kg, Storlek 368x464x557 mm. Installationseffekt 3200W

16 Hallins Sales AB, Box 24, Fabriksvägen 1, SE Ödeshög, Sweden Tel: +46-(0) Fax: +46-(0)

Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter

Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter Den nya generationen boxar och vagnar för sunda och smarta mattransporter hela vägen från köket En rykande varm Janssons frestelse, en krispig sval skaldjurssallad, färskt frasigt bröd, husmanskost när

Läs mer

Mattransport - Vagnar, rullbord mm.

Mattransport - Vagnar, rullbord mm. Mattransport - Vagnar, rullbord mm. Hallins vagnar finns överallt; i skolor, på flygplatser, sjukhus, fartyg, restauranger, hotell, storkök och livsmedelsindustrin. De rullar, lyfter, förvarar och transporterar

Läs mer

Lyfta. Flytta. Bereda. Tillaga. Värma. Kyla. Diska. Samlingsbroschyren för storkök

Lyfta. Flytta. Bereda. Tillaga. Värma. Kyla. Diska. Samlingsbroschyren för storkök Lyfta Flytta Bereda Tillaga Värma Kyla Diska Samlingsbroschyren för storkök 1 Allt för det professionella köket i en leverans Lyfta, flytta, bereda, tillaga, transportera, värma, kyla, förvara, servera

Läs mer

Lyfta. Flytta. Bereda. Tillaga. Värma. Kyla. Diska. Samlingsbroschyren för storkök

Lyfta. Flytta. Bereda. Tillaga. Värma. Kyla. Diska. Samlingsbroschyren för storkök Lyfta Flytta Bereda Tillaga Värma Kyla Diska Samlingsbroschyren för storkök 1 Lyftvagnar Temptainer mattransportvagnar Övriga mattransportvagnar Vagnar Allt för det professionella köket i en leverans 2

Läs mer

Insidan helt i rostfritt...

Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt... Insidan helt i rostfritt R-serien av Thermobox är en vidareutveckling av ett beprövat koncept. Alla produktens uppskattade egenskaper som lång livslängd, elektronisk temperaturstyrning,

Läs mer

Mattransport - Transportboxar, mm.

Mattransport - Transportboxar, mm. Mattransport - Transportboxar, mm. ScanBox AB grundades med en affärsidé att utveckla ett flexibelt produktionssätt för tillverkning av isolerade transportboxar. Detta möjliggjorde kundanpassade och kostnadseffektiva

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL60 CL60 V V STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE CL 60 Automatik Den effektiva automatiska trattmataren kombinerar en hög kapacitet med ett perfekt skärsnitt,

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

Newton. Lyftvagn Newton 50 M

Newton. Lyftvagn Newton 50 M Newton molico produktkatalog - 2013 49 Newton är en Svensk, gedigen lyftvagn med läcker design. Endast det säkraste och enklaste arbetssättet är acceptabelt, vilket garanterar ett smidigt och effektivt

Läs mer

newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg

newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg När idéer lyfter! newtonfamiljen, från 250 ned till 50 kg Ett lyft för de anställda som lyfter resultatet för företaget Ekvationen är enkel... Mer blir gjort på kortare tid, med mindre ansträngning. +

Läs mer

produktblad Kokeri ETKD

produktblad Kokeri ETKD 2011-08-17 sida 1 av 2 ETKD Sveriges mest sålda kokerier för kokning av bl.a. potatis, grönsaker och pasta. Kokeriet går också att använda för varmhållning av mat. Värmeelementen är placerade på undersidan

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri

Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri Ergonomiska lyft Exempel på populära lyftlösningar inom läkemedelsindustrin och övrig tillverkande industri VacuMyggan & Protema www.tawi.se Ergonomiska lyft inom läkemedelsindustrin Projekten som presenteras

Läs mer

VCM-42 22370 Maskin 400 3 50, komplett med rostfritt kärl 4 liter. 1.500/3.000 varv/min och PULS-funktion. Övriga spänningar enligt offert.

VCM-42 22370 Maskin 400 3 50, komplett med rostfritt kärl 4 liter. 1.500/3.000 varv/min och PULS-funktion. Övriga spänningar enligt offert. Beredning Mixer SB-4 TYP Högkvalitativ mixer för storkök. Bänkmodell. 1-fas. BEREDNING Blandar, mixar, rör om, hackar. Bereder smeter, dressingar, örtoljor, såser, redningar, majonnäs, soppor, efterrätter,

Läs mer

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag

Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Flexi electrolux Flexi 3 Flexi: en flexibel lösning från frukost till middag Kaféer och restauranger: Kompakta och mobila enheter passar perfekt för mindre lokaler som vill erbjuda varierande serveringsmöjligheter.

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD Coolpart s kylbänkar är tillverkade helt i rostfritt och isolerkärnan är av skummad polyuretan massa som

Läs mer

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar

Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Kyl- och frysbänkar Barkylbänkar Porkka Cold Line Cold Line-serien består av många olika moduler och vi kan erbjuda den perfekta lösningen för många tillämpningar från professionella kök till serveringsslinjer

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL 60 CL 60 V.V.

GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 CL 60 CL 60 V.V. GRÖNSAKSSKÄRARE CL 55 V.V. STORKÖK - RESTAURANG - CATERING - LIVSMEDELSTILLVERKARE CL60 WORKSTATION... den kompletta arbetsstationen! 0 Praktisk 600-2400 kg/tim KANTINVAGN För tre gastronormkantiner. TRATTMATARE

Läs mer

GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AV GRAM KYL- OCH FRYSSKÅP FÖR PROFESSIONELLA KÖK SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Stora nyheter för personal i storkök

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Snabbast från 0 till 80 grader Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad

Läs mer

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet

Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Den perfekta buffévagnen med det gästvänliga utseendet Vi arbetar med vårdvara, inte hårdvara. Du behöver bra utrustning för att ge en god vård. Att hitta effektiva nya lösningar är den stora utmaningen.

Läs mer

Utensilier - Kantiner & galler

Utensilier - Kantiner & galler Utensilier - Kantiner & galler Art.Nr Benämning Djup GN 2/1 650x530 mm 70020 Kantin utan handtag 20 70040 Kantin utan handtag 40 70050 Kantin utan handtag 65 70100 Kantin utan handtag 100 70041 Kantin

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor Flyttverktyg för professionellt bruk U n i v e r s a l m o v i n g s y s t e m FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Ergofokus. L &d P R I S L I S T A 2 0 1 6. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001. Version 2016-01-08

Ergofokus. L &d P R I S L I S T A 2 0 1 6. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001. Version 2016-01-08 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD P R I S L I S T A 2 0 1 6 Version S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I www.ergofokus.se Tel: 0243-153 50 Fax: 0243-153 59 Email: info@ergofokus.se

Läs mer

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta.

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta. Golv/bordsvåg med räknefunktion Rostfri vågplatta. Nät- eller batteri drift (ackumulator ingår). Inbyggt, laddningsbart batteri med 100 h drift. Förberedd för printer- och dataanslutning. Stativhöjd inkl.

Läs mer

R 502 R 502 V.V. R 652 R652 V.V.

R 502 R 502 V.V. R 652 R652 V.V. food processor: SNABBHACK / GRÖNSAKSSKÄRARE R 502 R 652 R652 V.V. NYHET RESTAURANGER - STORKÖK - BUTIKSKÖK - CATERING HACKTILLSATSEN Idealisk för alla typer av hackning, blandning, mixning och knådning.

Läs mer

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö

Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Statligt Ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Delområde: Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö (F) Avtalsnummer: 96-23-2014:004 Fr.o.m. 2015-01-08 t.o.m. 2017-01-07 med rätt

Läs mer

Vårkampanj. 20 660:- exkl. moms Rek. pris 23 559:- eks. mva. Art. nr. 143085 1 555:- 3 720:- Smidig och praktisk NYHET! Foma PW-H35/4 D1813P T

Vårkampanj. 20 660:- exkl. moms Rek. pris 23 559:- eks. mva. Art. nr. 143085 1 555:- 3 720:- Smidig och praktisk NYHET! Foma PW-H35/4 D1813P T Vårkampanj Slangvinda Art. nr. KTRI40235 Rek. pris 1 685:- Nu 1 329:- Foma PW-H35/4 D1813P T NYHET! Hetvattentvätt med fyra stora hjul. 180 bar / 800 l/h. 3x230 Volt. Vattentemperatur 30-140ºC. Slangvinda

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Activa Control System

Activa Control System Activa Control System Ett klimatsmart alternativ som också ger bättre ekonomi Rengöring av golvyta utgör en betydande del av arbetet med professionell städning. Vi har därför tagit fram Activa Control

Läs mer

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L S P E C I A L gåvokort G I F T F O R A S P E C I A L A 2014 P E R S O N GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för

Läs mer

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s Bloms packbord bygger på det flexibla Multi Flex stativet, vilket innebär att tillbehören i katalogen även passar detta bord. Bordet går att få i andra mått och layouter än de som är standard. Packborden

Läs mer

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind

MIRANTI. Lyftbadvagn. with people in mind MIRANTI Lyftbadvagn with people in mind Miranti 3 MIRANTI-KRAFT ERSÄTTER MUSKELKRAFT Bad ger en känsla av välbefinnande. Människan har upplevt fördelarna för kropp och själ ända sedan forntiden, och idag

Läs mer

Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK.

Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK. Manual för ScanBox Basic Line Hot ScanBox matvagnar. ScanBox stapelbara boxar SBE & SBK. Bäste Kund Grattis till ditt val av en ny ScanBox mattransportvagn. Vi är glada över att ni har valt en av våra

Läs mer

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning

Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Handdukstorkar El, Vattenburen eller Kombinerad. Fast eller Svängbar. Svensk design och tillverkning Flex U Praktisk elvärmd handdukstork för alla Dryson Flex U en handdukstork med mycket goda torkegenskaper,

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC Handtork i system M1 SYSTEM Centrummatad M2 SYSTEM Centrummatad H1 SYSTEM H2 SYSTEM H3 SYSTEM TORK DISPENSER CENTRUMMATAD MINI M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart TORK DISPENSER CENTRUMMATAD M2

Läs mer

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem Denna anläggning är den enda i marknaden, som är helt komplett för blästring och rening av lättblästermedel som PMB, glaskulor och nötskal. Anläggningen består av en blästerapparat

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med Kemskydd Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med slutanvändare över hela världen. Idag kan vi erbjuda

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK Detaljerna som lyfter ditt hem INNEHÅLL KARUSELLER 3 HÖGSKÅPSUTDRAG 10 STRYKBRÄDA 15 KORGAR & GALLER 16 KÄLLSORTERING 21 BÄNKSKÅPSUTDRAG 26 STÄDSKÅPSINREDE 28 ÖVRIGT 30

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

Din värld är vår inspiration

Din värld är vår inspiration Förvara Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Product selection HÖRBY BRUK

Product selection HÖRBY BRUK Product selection HÖRBY BRUK since 1920 MADE IN SWEDEN H Ö R B Y P R E M I U M B R U K I T Y Q U A L 2 Maj 2015 - TVH Group NV, Brabantstraat 15, B-8790 Waregem. TVH är ett registrerat varumärke. Alla

Läs mer

non food & utrustning

non food & utrustning non food & utrustning #3 kampanjerbjudanden EN GOD AFFÄR! (2/3-27/3 2015) SVARTA NYHETER! sidan 3 Porslin med garanti Banquet Tallrik flat 170 mm Art nr 313585, 24 st Tallrik flat 190 mm Art nr 313577,

Läs mer

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits:

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits: MANUAL OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas. Så funkar EcoDry Porslin Porslin är mycket mer hygieniskt och lättare att hålla rent än andra material som plast eller liknande. Urinslang

Läs mer

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor www.purus.se Purus är ledare i Norden Purus är ledare i Norden på framställning och försäljning av VVS produkter och inomhusavlopp, samt sanitet- och inredning

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Bänkar för livsmedel och drycker

Bänkar för livsmedel och drycker Tel. 0156-48 40 Bänkarna är designade för användning i tuffa miljöer och är tillverkade av kvalitetskomponenter vilket gör dem mycket tåliga och gör att de kommer att kunna användas lång tid framöver.

Läs mer

Serveringsvagn SW. SW Serveringsvagnar i rostfritt

Serveringsvagn SW. SW Serveringsvagnar i rostfritt Serveringsvagn SW SW Serveringsvagnar i rostfritt SW serveringsvagn tillverkas helt i rostfritt. Gavlar av sömlösa rostfria rör och vulstade hyllplan som är fastsvetsade i gavlarna. Hyllplanen är ljuddämpade.

Läs mer

GBP verkstads/monteringsoch

GBP verkstads/monteringsoch PACKORD OCH PÅYGGNADSDETALJER GP verkstads/monteringsoch packbord GP har ett brett sortiment av bordsstativ för både lätt monterings- arbete, lite tyngre verkstadsarbete och packningsarbete. Stativen finns

Läs mer

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar.

hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. hyllsystem Ergonomiska, flexibla och säkra. Modulära system för sjukhusapotek och sjukhusavdelningar. FAMA hyllsystem maximal flexibilitet för maximal effektivitet Willach Pharmacy Solutions hör till världens

Läs mer

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark.

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark. Papper Handtork i system M1 System Centrummatad M2 System Centrummatad M3 System Centrummatad M4 System Centrummatad H1 System tork Dispenser Centrummatad Mini M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart

Läs mer

Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor

Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor Vattensäkert kök-vattenskadeförebyggande produkter för kök och dolda ytor Kondensskydd för vitvaror-vattenlarm-vattenfelsbrytare Bänkskåpsinsatser-Slanggenomföring-Tätningar Golvskydd Alla våra produkter

Läs mer

Specifikation hyllinredning

Specifikation hyllinredning Specifikation hyllinredning Hygienisk lagring - tekniska specifikationer s - mått och beräkning s - hyllor aluminium s - hyllor rostfritt stål s 6 - hyllor PP-plast s - marint utförande s 0 - vagnar aluminium

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR BUTIK MAGAFRAME ÖVERSIKTSSYSTEM TUNNOR KUNDKORGAR BROSCHYRSTÄLL

LÖSNINGAR FÖR BUTIK MAGAFRAME ÖVERSIKTSSYSTEM TUNNOR KUNDKORGAR BROSCHYRSTÄLL LÖSNINGAR FÖR BUTIK MAGAFRAME ÖVERSIKTSSYSTEM TUNNOR KUNDKORGAR BROSCHYRSTÄLL SJÄLVHÄFTANDE MAGNETRAMAR RAMEN SOM BLIVIT EN SUCCÉ Magaframe är ett nytt sätt att skapa attraktiva och lätt utbytbara budskap

Läs mer

Duschar & Slangar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Duschar & Slangar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Duschar & Slangar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Eleganta, snygga, enkla, läckra, smarta... Välj själv vilken som passar dig bäst... Det

Läs mer

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4 Produkter Indivo-lyftenheter för köket Version 4 Det flexibla köket Oavsett om det är ett nytt kök eller ett kök man har njutit av i många år så krävs det bara några få ändringar för att göra det flexibelt

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Strömavbrottspaket mini

Strömavbrottspaket mini Strömavbrottspaket mini NYHET Perfekt reservpaket at ha hemma när strömmen går. Du kan både koka mat och värma dig till strömmen kommer tilbaka. Innehåll: Kök artikelnummer 462309 Värmare artikelnummer

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

Betyg MVG. Inredning för utbildning

Betyg MVG. Inredning för utbildning Betyg MVG Inredning för utbildning VÄLJ MELLAN TVÅ INREDNINGSSYSTEM För att möta nya krav på estetik och valmöjligheter erbjuder iab två omfattande inredningssystem för utbildning iab EDU och ST. Med utgångspunkt

Läs mer

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar CareVan & Tillbehör Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar Konstruktion Stommen i CareVan är framställd av 16 mm spånplatta, belagda med melamin i vit kulör (RAL K101PE). Alla sidor

Läs mer

Kontorsinredning. Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen!

Kontorsinredning. Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen! Kontorsinredning med form och funktion från Småland! Välj vackra och grönt tillverkade produkter för arbetsplatsen! Kontorsinredning 08-22 44 50 - kontakt@boxitdesign.se - Boxit Design AB - Ulvsundavägen

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Vogel Sekamatik pump och pumpstation i ett

Vogel Sekamatik pump och pumpstation i ett INtegrerad avloppslösning för ENKEL montering inomhus Vogel pump och pumpstation i ett Det enkla sättet att installera avlopp inomhus De kompakta avloppslösningarna Vogel för inomhusmontering är perfekta

Läs mer

Specifikation hyllinredning

Specifikation hyllinredning Specifikation hyllinredning Hygienisk lagring - tekniska specifikationer s - mått och beräkning s - hyllor aluminium s - hyllor rostfritt stål s 6 - hyllor PP-plast s - marint utförande s 0 - vagnar aluminium

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-press är för dig som har bråttom med att få din kontorsarbetsplats levererad. I X-press sortimentet ingår ett urval av våra mest frekventa produkter

Läs mer

Fritt fram att. njuta av sommaren

Fritt fram att. njuta av sommaren 86 Fritt fram att njuta av sommaren Sommaren är en nyckfull årstid. En inbjudande klarblå himmel kan snabbt döljas av ett grått molntäcke, som därefter skingras lika fort och lämnar plats för sol och värme

Läs mer

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm.

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm. 1 möjliggör snygg exponering och skapar ordning och reda bland produkter som slang, kabel, vajer & kätting, tågvirke m m. Produkter som ofta hamnar ute på lagret eller liggande i någon hylla. är mycket

Läs mer

Hög kvalitet 10 års garanti. elfa hyllsystem - en förvaringslösning som kan växa fram successivt

Hög kvalitet 10 års garanti. elfa hyllsystem - en förvaringslösning som kan växa fram successivt elfa hyllsystem - en förvaringslösning som kan växa fram successivt Bärlist Det enda du behöver skruva fast i väggen. Hängskena Hängs i bärlisten. Konsol Monteras i hängskenan. elfa-hylla Luftig hyllförvaring

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

Papperskorgar. Avfallsbehållare för inomhusbruk. Källsorterare Rollo för kontor. Papperskorg Orkla, cylinder. Papperskorg Glomma, konisk

Papperskorgar. Avfallsbehållare för inomhusbruk. Källsorterare Rollo för kontor. Papperskorg Orkla, cylinder. Papperskorg Glomma, konisk Källsorterare Rollo för kontor Påsar för restavfall. Rollo källsorterar papper och restavfall. En närmare beskrivning finns på sida. Art.nr. Varubeskrivning Färg Mått BxDxH mm EN0000 Rollo i trä Svart/trä

Läs mer

Brickvagn. Brickvagnarna är avsedda för placering i matsalar för avdukning av bord där brickorna tillhandahålls.

Brickvagn. Brickvagnarna är avsedda för placering i matsalar för avdukning av bord där brickorna tillhandahålls. Brickvagn Brickvagnarna är avsedda för placering i matsalar för avdukning av bord där brickorna tillhandahålls. Finns för 10 alternativt 20 brickor 430x330mm eller för cafébrickor 360x280mm. Tillverkad

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

Sveriges bredaste sortiment

Sveriges bredaste sortiment 1 INFORMATION Samtliga gasolförbrukare som GASOLGRUPPEN säljer är CE märkta. Samtliga gasolförbrukare för inomhus användning är utrustade med tändsäkring om inget annat anges. Flaskor ingår ej i produkterna

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

SPILLVAC modell Basic

SPILLVAC modell Basic modell Basic Ersätter eller som ett komplement till absorbenter Standard: 20BW200 ATEX: 20ATEXBW200 Det enkla sättet! fyller ett 200 liters fat på några minuter. monteras i lockets 2 och 3/4 hål på ett

Läs mer

Lekredskap för både stora och små barn

Lekredskap för både stora och små barn Lekredskap för både stora och små barn Med känsla för hantverk Redskap för barn och deras lek måste uppfylla minst två krav. De ska vara roliga att använda, gång på gång. Och de ska vara trygga att använda,

Läs mer

PRISLISTA 2013 Utgåva 1

PRISLISTA 2013 Utgåva 1 PRISLISTA 2013 Utgåva 1 Alla priser är exkl moms och anges i svenska kronor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Produkt Pris Övrigt Sida i katalog Alphatech Alpha-Rapid REC 023 M 13 300 kr Konvektionsugn

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

Trinette. Produktkatalog 2014-2015. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt

Trinette. Produktkatalog 2014-2015. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Produktkatalog 2014-2015 Trinette Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Litet kök med stort svängrum 2 Trinette Innehåll Trinette...4-5 Modell EMK1040...6-7 Modell ETN650, ETN651,

Läs mer

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB

BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB BATTERIBYTESSYSTEM AntiCorr AB Tillverkare: AntiCorr AB Box 10, 576 21 Sävsjö Tel: 0382-613 80 Fax: 0382-670 42 www.anticorr.se Olika typer AntiCorr levererar många olika typer av batteriväxlare. Beroende

Läs mer