Bollebygdsbladet. Ställningsrivning mot gården Erikstorpsgatan planeras till vecka 44 (slutet av oktober)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bollebygdsbladet. Ställningsrivning mot gården Erikstorpsgatan planeras till vecka 44 (slutet av oktober)"

Transkript

1 Nr september 2006 Bollebygdsbladet Tak- och fasadrenoveringen ny tidplan Som ni alla säkert märkt, har vi fortfarande kvar våra byggställningar. Byggaren hade ju lovat att dessa skulle plockas ner till semestern, men så skedde aldrig. I år har vi haft en ovanligt härlig sommar med massor av sol och värme. Tyvärr dämpades glädjen för den sköna sommaren något för oss som bor på Skvadronsgatan och Erikstorpsgatan. Vi blev omsorgsfullt inplastade i maj månad sedan har plasten suttit kvar hela sommaren och vi har inte blivit utsläppta igen förrän i september. Det har varit väldigt jobbigt, men vi hoppas att slutresultatet ändå ska bli så bra att det känns som om det varit värt allt besvär. Vi har fått en ny tidplan av Malmsjö & Persson. Enligt denna ska ställningarna på Skvadronsgatan och gaveln Regementsgatan tas ner vecka 39 (sista veckan i september). Rivning av ställningen på gården Skvadronsgatan och Erikstorpsgatan 22 planeras till vecka 42 (16-21 oktober) Ställningsrivning mot gården Erikstorpsgatan planeras till vecka 44 (slutet av oktober) Enligt den nu föreliggande tidplanen ska sista ställningen (Regementsgatan) rivas vecka (slutet av november början av december). Detta innebär en total försening på minst fem veckor jämfört med den ursprungliga tidplanen. I styrelsen trycker vi naturligtvis på och försöker förmå byggaren att skynda på, men det är inte helt lätt. Nu har Anders Granlund, som är projektledare för vårt bygge försäkrat att denna senaste tidplan ska hållas vi får hoppas att han har rätt den har gången. Förseningen för etapp 1 är ännu större. Första etappen skulle ju vara klar i god tid före byggsemestern, så att ställningarna skulle kunna tas ner till dess. Vi dras alltså med en försening på mer än 17 veckor på den delen av arbetet! Anders Granlund tror dock att de ska kunna arbeta in förseningen enligt ovan. P-platser Ni som har parkeringsplatser på Skvadronsgatan kan lugnt använda dessa igen så snart ställningarna tagits ner. Det finns ju ingen risk längre då för att det ska komma färg eller byggnadsmaterial på era bilar. Tack för ert tålamod så här långt.

2 Uppgradering av ComHem:s nät för kabel-tv Under sommaren har vårt TV kabelnätverk uppgraderats. Vi har numera tre hål i väggen med grundutbud enligt nedan. Denna nya uppgradering innebär att man kan välja bredband från ComHem om man skulle vilja det. Kanal Frekvens SVT 1 VHF Mhz SVT 2 VHF Mhz TV 3 S Mhz SVT 24 S Mhz TV4 VHF Mhz TV4 + K Mhz Kanal 5 S Mhz TV6 S Mhz Lokalkanal S Mhz DR1 VHF6 182 Mhz DR2 VHF8 196 Mhz Eurosport Nordic S Mhz MTV S Mhz Discovery Mix S Mhz Barn / Kunskapskanalen S Mhz ComHem S9 161 Mhz Återlämning av nycklar från ComHem När killarna från ComHem var här lämnade många nycklar på kontoret för att slippa vara hemma när vi fick tre hål i väggen. Det var meningen att killarna skulle lägga tillbaka nycklarna i brevlådan när dom var klara i lägenheterna. Detta har dom inte gjort, utan dom har lagt dom i en låda på kontoret, där vi har nycklar från medlemmar som är borta lite längre tid och som vill ha sina nycklar hos oss för att fönstergubbarna ska kunna komma till. Vi vet inte vilka nycklar som ska ligga kvar och vilka som vill ha tillbaka sina nycklar. Därför vill vi att ni som inte vill ha kvar nyckeln för tid och evighet här på kontoret antingen ringer till telefonsvararen och ber att få nyckeln lämnad i brevlådan eller skickar oss ett mail: bollebygd4@hotmail.com Glöm inte ange namn och lägenhetsnummer. Vill ni ha nyckeln kommer vi att lägga ner den i brevlådan till er... Kolla vinden efter blåsten och skyfallen Omläggningen av taket har inneburit att takpannorna har tagits av. Byggarna har försökt skydda genom att lägga på en presenning, men den har tyvärr inte legat kvar i den hårda blåst som vi haft vid ett par tillfällen. Detta innebär att de skyfall som följt i blåstens spår har haft full tillgång till våra vindsutrymmen. Det kan vara en god idé och gå upp och se hur det ser ut. Kontrollera att det fortfarande finns plast över era prylar och torka upp om det står kvar vatten där. Inbrott i vindsutrymmen Det finns ytterligare ett skäl till att det kan vara en god idé att titta till sina vindsutrymmen. Vi har upptäckt att det förekommit stölder där uppe vid minst två separata tillfällen. Dörren behöver inte vara uppbruten för att saker ska ha försvunnit så kolla ordentligt.

3 Råttinvasion? Vi har läst i tidningarna att råttorna söker sig upp ur kloakerna i samband med citytunnelbygget och det oväsen och oro det förorsakar för råttorna som bor i avloppssystemen. Under sommaren har tre lägenheter i vår bostadsförening fått besök av råttor. Två har kommit via avloppssystemen då avloppsrören stått torra i samband med badrumsrenoveringar. Den tredje tog sig in på sjätte våningen via byggnadsställningarna. Tänk på att ni är försiktiga se till att ytterdörrarna verkligen stängs när ni går ut och in. Se till att stänga fönster i tvättstugor och liknande. Om ni ändå får problem med råttor får ni ta kontakt med Anticimex, dom kommer då att fråga vilken försäkring vi som bostadsrättsförening har. Vi är försäkrade i Länsförsäkringar. El-upphandling Under sommaren har Fredrik Guldstrand suttit med i en arbetsgrupp på HSB Malmö, som diskuterar elupphandling. Vi har tidigare haft ett mycket förmånligt avtal som HSB Malmö tagit fram och som vi har kunnat ansluta oss till. Det är ju ännu viktigare att ha ett bra avtal idag när elen är så dyr, samtidigt har det varit svårare än någonsin att bestämma om man ska binda på ett så högt prisläge som det är idag - för hur lång tid etc. Specialister tror i alla fall att energin kommer att bli dyrare och dyrare, så att det ändå kommer att vara lönt att binda, även om det är på en högre nivå än den vi har idag. Styrelsen för brf Bollebygd har gett HSB Malmö i uppdrag att förhandla om ett fast pris på el för de närmsta tre åren med start Mordbrand i trapphuset Regementsgatan 25 C! Rubriken kan uppfattas provocerande och överdriven. Enligt brottsbalken kapitel 13 första paragrafen definieras mordbrand enligt följande: Om någon anlägger brand, som innebär fara för annans liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av annans egendom, döms för mordbrand till fängelse, lägst två och högst åtta år. Är brottet mindre allvarligt, döms till fängelse, lägst ett och högst tre år. I trapphuset Regementsgatan 25 C har vi haft ett mindre allvarligt brott. Någon har avsiktligt satt eld på det informationsblad Anders Granlund från Malmsjö & Persson satt upp inför sommaren. Detta har medfört att målarfärgen på delar av väggen förstörts och antingen får medlemmarna i 25 C vänja sig vid att se en brandskadad vägg när de kommer in i trapphuset, eller måste vi måla om en utgift som vi alla måste vara med och betala även om vi inte förorsakat skadan. Det är så tråkigt att behöva betala för allmän förstörelse. Vi i styrelsen har väldigt svårt att tro att det är våra egna medlemmar som kan bära sig åt på detta sätt. Därför vill vi upplysa om att om man har gäster t ex vid en fest så är man ansvarig också för hur gästerna uppför sig inom fastigheten.

4 Skadegörelse ska betalas av den som förorsakat skadan, därför vill vi i styrelsen uppmana er att om ni ser någon som medvetet förstör meddela oss, så ska vi se till att kostnaderna för att ställa till rätta hamnar där den ska. Klagomuren Styrelsen har kontaktats av medlemmar som vill att vi återupplivar klagomuren, som nu fått vila under några Bollebygdsblad. Det är alltid lika tråkigt att tvingas komma med pekpinnar och förmaningar, men uppenbarligen behövs dom. Alltså får vi ta det ett varv igen: Tvättstugor När du tvättat ska du lämna tvättstugan ren efter dig. Filter till torktumlaren ska borstas av. Har du spillt tvättmedel på golvet ska det sopas upp. Har du kladdat ner golvet på annat sätt ska du svabba av det. Du ska också torka ur tvättmedelsfacken, så att inte nästa person får dina tvättmedelsrester i sin tvätt. Allt detta är självklarheter trots det finns det vissa personer som hela tiden nonchalerar de ordningsregler som finns och förväntar sig att andra ska städa efter dom. Det är inte acceptabelt. Om vi inte själv gör rent efter oss, får vi anställa personer att göra det och det innebär direkt en höjning av månadsavgiften. Sopsortering Man återvinner sopor i hela samhället idag. Att säga att man är okunnig om hur man ska göra är rent nonsens. Trots det kastar somliga personer matrester bland tidningar. Andra sätter sina flyttkartonger på golvet i miljöhuset och hoppas att det ska komma en liten gårdstomte som tar hand om det hela. Allt som man inte vill ha, sönderslaget glas eller gamla stekpannor smyger man ner och gömmer på olika ställen i miljöhuset. Det finns inga små grå gårdstomtar, dom har antagligen aldrig funnits. Allt som ska göras görs i dag med människokraft. Denna är inte gratis. Ska vi ha en gårdskarl, så gäller samma sak som för tvättstugorna. Då får vi anställa folk som gör det, som är införstådda med att det är deras jobb och då stiger månadsavgiften som ett brev på posten. Källare och vindsgångar Källare och vindsgångar får ALDRIG någonsin belamras med möbler, sopor eller annat. Det är ett brandförsäkringsvillkor att gångarna är fria. Det finns regelverk kring vad man får förvara i trapphus, källare- och vindsgångar, oftast ingenting alls. Den som använder dessa utrymmen, temporärt eller för att permanent göra sig av med sina uttjänta prylar utsätter alla oss andra för risker. Månadsavgifterna Bostadsrätten fungerar så att månadsavgiften används (till sista kronan) för att betala de kostnader vi har för vårt boende, värme, vatten, renhållning, skatter, räntor etc. Måste vi utöka servicen för att ett antal personer inte sköter sig, så kommer det att drabba alla. Måste vi göra reparationer för att några saboterar, så drabbar det också oss alla.

5 Vi i styrelsen har som målsättning att hålla avgifterna nere, vi gör så mycket vi kan för att minimera kostnaderna. Men det gäller att de boende samarbetar kring denna fråga, som i allra högsta grad ligger i deras eget intresse. Vi har emellertid märkt att intresset dalat betydligt under sista året. Styrelsemedlemmar har lagt ner mycket arbete på att eftersortera sopor, att plocka upp efter medlemmar som på olika sätt struntar i de ordningsregler som finns. Det har vi inte betalt för och vi har tröttnat på att utföra detta rätt så trista och tröstlösa arbete som blir allt mer frekvent. Det är nu så vanligt att vi kanske på allvar borde ha en diskussion om att anställa en gårdskarl. Hinner eller vill inte de boende hålla snyggt kring sig så får vi anställa någon som gör det för ni vill väl inte bo i skiten? Kostnaden för att anställa en gårdskarl på heltid motsvarar en höjning av månadsavgiften på 13 %, (cirka 375 kronor per månad för en tvårumslägenhet). Det är mycket pengar för att unna sig lyxen att skita i de ordningsregler som finns. Anslagstavla för medlemmar Styrelsen har nu under ett flertal år skrivit Bollebygdsbladet. Det vore trevligt tycker vi, om medlemmarna själv ville bidra till bladet. Vi har diskuterat och kan tänka oss att det kanske finns önskemål om en marknadsplats, där man kan annonsera saker man vill, sälja, byta eller köpa - Vi skulle också gärna vilja få ett mera aktivt deltagande från de boende, kanske genom att skriva insändare om saker som man vill uttrycka sin åsikt om, förslag om förbättringar eller tips till grannar och medboende. Om du vill bidra så kan du skicka in texter senast den 15 december, 15 mars, 15 juni eller 15 september. Bladet kommer alltid ut tillsammans med hyresavierna. Hemsida Vi har också en hemsida: Denna uppdateras - om det är aktuellt efter varje styrelsemöte, där hittar man först aktuell information. Containerdags Nu är det dags för årets sista containeruppställning. Fredagen den 29 september sätts containern upp den låses söndag kväll den 1 oktober. Störningar under jourtid Brf Bollebygd är ansluten till HSB Malmös fastighetsjour. Det innebär att vi betalar en fast summa i månaden för möjligheten att kunna ringa under jourtid om vi har problem med t ex översvämning, stopp i rören eller störande grannar. Detta är en utvidgad service jämfört med gamla Bojouren. Telefonnumret är

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se Välkommen till Bovärd Einar Markusson Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00 www.ragundahyreshus.se Att bo i hyresrätt har många fördelar Du behöver inte satsa pengar i boendet

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Uppdaterad 2014-02-11. Din guide till Brf. Björken

Uppdaterad 2014-02-11. Din guide till Brf. Björken Uppdaterad 2014-02-11 Din guide till Brf. Björken Till dig som är ny medlem i Brf. Björken Styrelsen önskar dig varmt välkommen som ny medlem i Brf. Björken! Genom denna skrift hoppas vi att du snabbare

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2

ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2 ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar. I

Läs mer

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN FÖR DEN GEMENSAMMA TREVNADEN gäller några allmänna regler för alla som bor i bostadsrättsföreningen Äppelgården. Att visa

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5

Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5 Ordningsföreskrifter Brf Leoparden 5 För att skapa en gemensam och trivsam atmosfär för oss alla i föreningen har styrelsen fastställt ordningsregler som alla boende är skyldiga att känna till och rätta

Läs mer

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Varför har vi regler? Ofta handlar regler om ting som är rena självklarheterna. Men det självklara är inte alltid självklart för alla. Därför behöver vi ibland

Läs mer

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma.

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Välkomstpärm Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Under åren 1940-41 byggdes våra hus och förvaltades av Familjebostäder AB fram till 2009 då Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

VÄLKOMMEN till vårt hus!

VÄLKOMMEN till vårt hus! VÄLKOMMEN till vårt hus! Vi är alla glada för vårt fina hus och vi hoppas att Du också ska finna dig väl till rätta här och känna att du faktiskt är delägare i huset. Detta gör nämligen att man är rädd

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

TRE DAMER Nr 70 December 2010

TRE DAMER Nr 70 December 2010 TRE DAMER Nr 70 December 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 20 december,

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

BRF Kolveden i Käppala 2007

BRF Kolveden i Käppala 2007 BRF Kolveden i Käppala 2007 ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER Ett förtydligande av stadgarna Ansvar för ordningen. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Sommarmeddelande Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Vi i styrelsen vill tacka för att vi fick Ert fortsatta förtroende. Vi vill passa på att önska alla en trevlig sommar och lämna lite information.

Läs mer

Tillfället gör tjuven

Tillfället gör tjuven Tillfället gör tjuven Det här är en broschyr om lägenhetsinbrott. Den beskriver vad du kan göra för att minska risken att drabbas av inbrott, vad du kan få hjälp med av andra och vad som händer om du i

Läs mer

Trivselregler för BRF Hexametern 2

Trivselregler för BRF Hexametern 2 Trivselregler för BRF Hexametern 2 Kortfattad sammanställning för att informera föreningens medlemmar. Omfattar regler samt övrig viktig information. Vi är alla grannar, boende i samma hus, med olika livssituationer,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Inga regler kan ersätta hänsyn

Inga regler kan ersätta hänsyn Inga regler kan ersätta hänsyn Vi har här samlat några tips och råd som kan underlätta ditt boende och öka trivseln mellan såväl människor som djur. Dessa tips byggerpå både lagar och förordningar samt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Nordlindsväg 98A Kommun Malmö Storlek 1,5 rum (1 sovrum) / 26 m² Område. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Nordlindsväg 98A Kommun Malmö Storlek 1,5 rum (1 sovrum) / 26 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1,5 rum (1 sovrum) / 26 m² Område " Erikslust- Slottsstaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Det är ett lugnt och populärt område med allt man behöver

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast " Enligt överenskommelse Lugnt område där man kan känna sig trygg. Både skola och affär finns

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 7 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är väldigt tyst, man hör mycket sällan något från grannarna!

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

Stallgatan 6 A. 1:a med utsikt över hustaken!

Stallgatan 6 A. 1:a med utsikt över hustaken! Stallgatan 6 A Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Eslöv Storlek 27 m2 Område Eslöv Tillträde tidigast Gatuadress Stallgatan 6 A enligt överenskommelse 1:a med utsikt över hustaken! Ljus och fräsch 1:a med kokvrå.

Läs mer

Välkommen till BRF Ekensbergs udde

Välkommen till BRF Ekensbergs udde Välkommen till BRF Ekensbergs udde (Flygfoto Stockholm/Nils-Åke Siversson, Stockholmskällan) Bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde. När man

Läs mer

Att bo i Brf Järngården

Att bo i Brf Järngården Att bo i Brf Järngården Inledning Du har valt att bo i bostadsrättsföreningen Järngården. Ett klokt val, men vad betyder det egentligen? Vad finns det för möjligheter inom föreningen? Vilka ordningsregler

Läs mer

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad Välkommen till Brf Midgård i Karlstad hem.bredband.net/mid 2010-06-22 Brf Midgård i Karlstad 2010/2011 hem.bredband.net/mid Ordförande Sekreterare Ledamot Kristina Dedorson Johanna Andersson Nils Lidén

Läs mer

Trivselregler samt information för HSB Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg

Trivselregler samt information för HSB Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg Trivselregler samt information för HSB Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg Trivselregler för HSBs Bostadsrättsförening Bjurslätt i Göteborg Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Erik 2 Boendemanual

Bostadsrättsföreningen Erik 2 Boendemanual Bostadsrättsföreningen Erik 2 Boendemanual Styrelsen for Bostadsrättsföreningen Erik 2 har sammanställt denna information för att besvara vanliga frågor som uppkommer i föreningen. Förhoppningen är att

Läs mer

ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden

ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden Ansvar Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Alla är skyldiga att rätta sig efter ordningsreglerna. Ordningsreglerna gäller såväl bostadsrättshavare

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen Vår förening består av två fastigheter, Dianavägen 5-9 samt Artemisgatan 4-8. Dessa byggdes 1964 och 1965 och förvaltades av Stockholmshem fram

Läs mer

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel.

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel. TRIVSELREGLER Brf Flaggan 9 Beckbrännarbacken 7 Det här bör du veta om föreningens Trivselregler Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Amiralsgatan 84 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Amiralsgatan 84 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Område Nobeltorget/ Sorgenfri Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge, helt insynsskyddat. Härlig inglasad balkong i

Läs mer

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen Ekegårdsbladet September 2015 www.ekegarden.nu, styrelsen@ekegarden.se Detta blad kan även fås via e-post Gå in på vår hemsida www.ekegarden.se och följ instruktionerna. Nu nalkas höstens friska luft och

Läs mer

Fiskaregatan 4 A. Län Halland Gatuadress Fiskaregatan 4 A Kommun Falkenberg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Fiskaregatan 4 A. Län Halland Gatuadress Fiskaregatan 4 A Kommun Falkenberg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fin och mysig lägenhet med inglasad balkong i norrläge,

Läs mer

RÖNNEBLADET. Nummer 1, 2015 Årgång 18. Lennart Jörsmar Färg, släp och utlåning av verktyg

RÖNNEBLADET. Nummer 1, 2015 Årgång 18. Lennart Jörsmar Färg, släp och utlåning av verktyg RÖNNEBLADET Nummer 1, 2015 Årgång 18 2015 års stämma har nu hållits och vi har avtackat Kjell Eriksson för 15 fantastiska år som ledamot i styrelsen med olika ansvarsområden. Samtidigt hälsar vi vår nye

Läs mer

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 1(6) Norrköping 2008-09-22 Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 Välkommen till Ert nya boende i Riksbyggens brf. Norrköpingshus 32, Rambogatan 271-371. Föreningen grundades 1988 och består

Läs mer

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information Välkommen till Brf Allmän information 2018:1 Funderar du på att köpa (eller har) en bostadsrättslägenhet i brf? Det glädjer oss att du/ni har köpt en lägenhet eller funderar på att bosätta er på Ön och

Läs mer

Keramikvägen 35. Län Skåne Gatuadress Keramikvägen 35 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 73 m² Område Oxie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Keramikvägen 35. Län Skåne Gatuadress Keramikvägen 35 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 73 m² Område Oxie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 73 m² Område Oxie Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig och ljus tvårumslägenhet med inglasat uterum

Läs mer

Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år!

Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år! Till Bostadsrättsinnehavarna BRF Duetten Skogås den 7 december 2010 Hej! Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år! Vi kommer att under denna månad att passera

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE Senast uppdaterad 180913 Att bo i en bostadsrätt Bostadsrättsföreningens medlemmar äger tillsammans föreningens fastigheter. Alla medlemmar har ansvar för sin egen

Läs mer

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 1(6) Norrköping 2014-04-01 Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 Välkommen till Ert nya boende i Riksbyggens brf. Norrköpingshus 32, Rambogatan 271-371. Föreningen grundades 1988 och består

Läs mer

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50 Trivselregler: För att alla hyresgäster ska kunna trivas så bra som möjligt har vi här sammanställt våra trivselregler. Detta är reglerna som gäller i Invectus fastigheter. Inflyttning: Inflyttningsdag

Läs mer

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34 1 Antenner: Brf. Vallen är ansluten till Sweden On Lines Kabel TV, vi har därför inga TV eller radio antenner på våra tak. Det är inte tillåtet att ha egna antenner eller paraboler på tak eller utanför

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällkroken 1 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (1 sovrum) / 72 m² Område Tullen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " erbjuder ett underbart boende för den lilla familjen! -- Peter Nyman,

Läs mer

Till dig som flyttar in

Till dig som flyttar in Till dig som flyttar in Rev datum 2011-10-10 Välkommen till oss på Invectus... Ni kommer i kontakt med oss via: Telefon 044-21 91 91 Mejl Info@invectus.net Hemsida www.invectus.net Brev Invectus AB Box

Läs mer

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En sammanslagen tvåa och trea. Två utbyggda inglasade balkonger

Läs mer

Södra Stapeltorgsgatan 20B

Södra Stapeltorgsgatan 20B Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket välplanerad bostad med ljust gavelläge! Eftertraktad adress med lugnt

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ett exklusivt boende med det lilla

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till centrum. Bra kommunikationer med buss utanför, tåg på ca

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast

Jägersrovägen 13 C. Län Skåne Gatuadress Jägersrovägen 13 C Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 52.5 m² Område Kattarp - Persborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En genomgående 2:a med stor inglasad

Läs mer

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Att bo i en bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi huset där vi

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var köket som fick mig på fall när jag köpte lägenheten, det är unikt

Läs mer

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen. TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stureparken 2 fastställda av styrelsen den 10 november 2010 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen samt

Läs mer

Skolgatan 9. Län. Västra Gatuadress Skolgatan 9. Kommun Göteborg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Skolgatan 9. Län. Västra Gatuadress Skolgatan 9. Kommun Göteborg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Lägenhet som är perfekt för den som vill skapa

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kulladalsgatan 10 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kulladalsgatan 10 B Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 39,5 m² Område Kulladal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för lägenheten för dess läge på Kulladal som känns både lugnt och tryggt.

Läs mer

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Esplanadgatan 26A. Län Skåne Gatuadress Esplanadgatan 26A Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi sökte en lägenhet med lite äldre stil och föll för de charmiga detaljerna. Läget är

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer

Att bo i Brf Ställets Bygata

Att bo i Brf Ställets Bygata Hej och varmt välkommen till! Med denna broschyr vill styrelsen hälsa dig välkommen till vår förening och samtidigt passa på att lämna lite information om ditt nya boende. Informationen är svar på frågor

Läs mer

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11 Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2015-03-11 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 köpte i april 2008 fastigheten på Barrstigen i Bromma av Stockholmshem.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Idaborgsgatan 57 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Idaborgsgatan 57 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Min favoritplats i lägenheten är balkongen, härifrån har man en härlig utsikt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sockengatan 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Rosengården Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade för lägenheten för den kändes ljus och fräsch med rymlig

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 7 november,

Läs mer

Ekebylletinen. Glad Sommar! Bredband och TV. Nr 47 Juli 2015

Ekebylletinen. Glad Sommar! Bredband och TV. Nr 47 Juli 2015 Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Bylletinen på hemsidan - Hemsidan - Föreningslokal - Om ni ska flytta - De olika kvarteren - Städdag - Bilgrupp - Trafik, miljö - Grannsamverkan - Kontaktuppgifter

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Norregårdsvägen 9C Kommun Växjö Storlek 1 rum / 43.5 m² Område Hov Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Norregårdsvägen 9C Kommun Växjö Storlek 1 rum / 43.5 m² Område Hov Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Växjö Storlek 1 rum / 43.5 m² Område Hov Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område. Perfekt med månadsavgift där även hushållsel och parkering

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 2,5 rum (2 sovrum) / 57,5 m² Område. Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 2,5 rum (2 sovrum) / 57,5 m² Område. Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2,5 rum (2 sovrum) / 57,5 m² Område Norra Guldheden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevlig och lugnt område med närhet till både city

Läs mer

Varmt välkommen till Brf Västgötagatan 22

Varmt välkommen till Brf Västgötagatan 22 Varmt välkommen till Brf Västgötagatan 22 Brf Västgötagatan 22 förvärvade huset 2001 Det finns 36 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler inom fastigheten Att bo i en bostadsrätt är i vissa frågor annorlunda

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 Vi är en liten förening med 20 lägenheter. Vi äger och förvaltar huset tillsammans samt ser till att gemensamt värna och bevara det som är vårt. I detta

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Torekovsgatan 22 C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 39 m² Område Nobeltorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Torekovsgatan 22 C Kommun Malmö Storlek 1 rum / 39 m² Område Nobeltorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 39 m² Område Nobeltorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge med nära till city och bra kommunikationer. Flera butiker inom gångavstånd.

Läs mer

Bollebygdsbladet Nr 1

Bollebygdsbladet Nr 1 Bollebygdsbladet Nr 1 Maj-Britt Thulin Mars 2007 Redovisning av boendeenkäten En av HSB viktigaste värderingar är Trygghet i boendet och ska vi leverera trygghet är det viktigt att veta vad våra medlemmar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Runslingan 12 B Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Runslingan 12 B Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en perfekt lägenhet när man pluggar, nära till Linero centrum där man

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll lägenheten för att den har ett riktigt kök där man även får plats med ett

Läs mer

Vi försöker hålla vår hemsida ständigt uppdaterad. Det är viktigt att även du håller dig uppdaterad genom att ibland gå in på hemsidan.

Vi försöker hålla vår hemsida ständigt uppdaterad. Det är viktigt att även du håller dig uppdaterad genom att ibland gå in på hemsidan. Brf Alströmer Alingsås Välkommen till Bostadsrättsföreningen Alströmer Alingsås Välkommen! Styrelsen önskar er välkomna till vår bostadsrättsförening - brf Alströmer - i centrala Alingsås. Området färdigställdes

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 30 A Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Storgatan 30 A Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 1 rum (1 sovrum) / 37 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är oslagbart, alldeles utanför centrum men ändå i ett lugnt område.

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 1 Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 Medlem och bostadsrättshavare i Porslinsbruket 23 Välkommen som medlem och bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningen

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75.5 m² Område Lorensborg Tillträde tidigast 2013-06-01 " Våra gäster fastnar ofta vid fönstren eller på balkongen och njuter av vyn över västra

Läs mer

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kristinagatan 15 B. Kristinagatan 15 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 4 rum (2 sovrum) / 141 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till en modern och trevlig lägenhet i en fastighet som

Läs mer

Malmö i mars 2011 Nr. 1/2011 BRAGDBLADET. Vad händer i huset? Informationsblad från Bostadsrättsföreningen Storbragden

Malmö i mars 2011 Nr. 1/2011 BRAGDBLADET. Vad händer i huset? Informationsblad från Bostadsrättsföreningen Storbragden Malmö i mars 2011 Nr. 1/2011 BRAGDBLADET Vad händer i huset? Informationsblad från Bostadsrättsföreningen Storbragden Styrelsen i vår förening består av tre ledamöter, Patrik Ekström, Lena Nilsson och

Läs mer

Ett tryggt Halland att leva och bo i. Att förebygga. inbrott!

Ett tryggt Halland att leva och bo i. Att förebygga. inbrott! Ett tryggt Halland att leva och bo i Att förebygga inbrott! Under 2010 anmäldes omkring 20 000 bostadsinbrott i Sverige, ca 700 av dem skedde i Halland. Inbrott i bostaden står för en procent av alla anmälda

Läs mer

Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp

Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Nya Sopbehållare på plats Premiär 1 november Anderstorpar n

Läs mer

Har Du frågor Har Du funderingar över något som tas upp i dessa regler är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen!

Har Du frågor Har Du funderingar över något som tas upp i dessa regler är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen! ORDNINGSREGLER FÖR BRF TANTOTORGET Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler: Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skånegatan 18 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område med gångavstånd till city och park endast

Läs mer

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN Välkommentill BRFSOLGÅRDENILUNDEN Välkommen! Hej och välkommen till BRF Solgården i Lunden. Vi är övertygade om att du kommer att trivas i vår förening. Med denna skrift hoppasvikunnabesvaranågraavdefrågorniharsomnyinflyttadi

Läs mer

Nobelvägen 70B. Län Skåne Gatuadress Nobelvägen 70B Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 54.1 m² Område Värnhem Tillträde tidigast 2013-06-01

Nobelvägen 70B. Län Skåne Gatuadress Nobelvägen 70B Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 54.1 m² Område Värnhem Tillträde tidigast 2013-06-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 54.1 m² Område Värnhem Tillträde tidigast 2013-06-01 " Jag gillar det strategiska läget, nära till såväl Värnhem som till Nobeltorget och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Viskgatan 6 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Viskgatan 6 B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge med utsikt mot Wilson Park. Nära till centrum och färje-

Läs mer

Gymnasistgatan 13 C. Gymnasistgatan 13 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Gymnasistgatan 13 C. Gymnasistgatan 13 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67.5 m² Område Gullviksborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Områdesbeskrivning Vårdcentral och närpolis

Läs mer

Lokföraregatan 1 A. Län Skåne Gatuadress Lokföraregatan 1 A Kommun Lund Storlek 2.0 rum / 47 m² Område Väster Tillträde tidigast 2013-06-01

Lokföraregatan 1 A. Län Skåne Gatuadress Lokföraregatan 1 A Kommun Lund Storlek 2.0 rum / 47 m² Område Väster Tillträde tidigast 2013-06-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2.0 rum / 47 m² Område Väster Tillträde tidigast 2013-06-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En pendlares dröm! Nyrenoverad 2:a i en bra förening på ett

Läs mer

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Trivselregler 2015-05-07 Sid 1 (5) Sid 1 (5) Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Styrelsen har satt ihop några enkla trivselregler för

Läs mer

Ordningsregler för Brf Vikingen 2

Ordningsregler för Brf Vikingen 2 Ordningsregler för Brf Vikingen 2 Allmänna trivsel- och ordningsregler Våra trivselregler är antagna av styrelsen och du ska se dessa som ett komplement till Bostadsrättsföreningens stadgar, allmänna ordningsregler

Läs mer

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 1 TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 Bollspel på gården Bollspel är inte tillåtet inom föreningen. För allas trivsel ombedes spelarna att uppsöka närmaste fotbollsplan ex vid Lindeborgsskolan

Läs mer

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post VÄLKOMSTBREV Grattis till din nya lägenhet och välkommen till Brf Kristinebergsstrand! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Här kan du läsa om vad som är viktigt att tänka på och bra att känna till, som

Läs mer