Styrelsens rapport. Årsmöte ägde rum den 17 mars i klubbstugan och ett höstmöte hölls den 1 december i klubbstugan.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsens rapport. Årsmöte ägde rum den 17 mars i klubbstugan och ett höstmöte hölls den 1 december i klubbstugan."

Transkript

1 Ordförande slutord

2 Styrelsens rapport Styrelsen har haft 8 protokollförda möten. För att samordna träningarna och gruppernas aktiviteter har dessutom fem samordningsmöten hållits under 2013 med representanter från de olika grupperna. Styrelsen är sammankallande till samordningsmötena och deltar också aktivt på dessa möten. Klubben har under året varit representerad vid ÖOF:s årsmöte, ordförandekonferens samt vid NOK:s årsmöte. Årsmöte ägde rum den 17 mars i klubbstugan och ett höstmöte hölls den 1 december i klubbstugan. Styrelsen har under året arbetat för att få fram ett nytt arrendeavtal med Norrköpings kommun. Det gamla gällde fram till Möte har hållits med Norrköpings kommun och avtalsförslag har skickats från båda håll. Arne Andersson och Kjell Karlsson har fått mandat att föra klubbens talan i frågan. Under året har också solceller installerats på taket ett av taken på klubbstugan. Jan Berggren Ordförande Thomas Lilja Anneli Borg Susanne Karlsson Magnus Strömbäck Hanna Berggren Jonny Karlsson Stig Karlsson

3 Ungdom samt klubbaktiviteter Arbetsgruppernas rapporter Under vintern, våren och höstens måndagar har vi först sprungit intervaller under ledning av Emil Folino Nielsen varefter Anneli och Hanna Berggren har kört gympa i Grebyskolan med deltagare vid varje tillfälle. Vid tre tillfällen under vintern körde vi hemlängtansträning där vi åkte iväg och sprang hem. När vi så kommit in i tävlingssäsongen har vi arrangerat 13 orienteringsträningar under våren och 11 orienteringsträningar under hösten. Vi arrangerade även en sprint-cup under försommaren. Ungdomsserien arrangerades vid Alhagen den 14 maj med Björn Karlsson som banläggare, det var 142 deltagare. Klubbkavlen arrangerades den 15 augusti vid Mårn av Olle Kalered med ett 40-tal deltagare. KM samlade 45 deltagare och genomfördes den 2 juni i Strömsfors med Maria Norwall som banläggare och Björn Karlsson som ansvarig. Vid O-Ringen i Boden ordnade Fredrik Engman och Max Berggren med klubbtips och tipspromenad. På hösten ordnade vi med USM-resan för Östergötland till Perstorp i Skåne. Ledare från klubben var Björn och Stig Karlsson, Thomas Persson och Lisa Kalered. Vi hade deltagare med vid ÖOF:s aktiviteter som inleddes med försäsongsläger mars där vi representerades av Towa Pettersson, Vilma Karlsson, Eliot Crispin och Hannes Färnström. I samband med O-Ringen i Boden var August Mollén med i Östergötlands lag på Axa-stafetten. Till distriktsmatchen åkte Sarah Persson, Gustav Engman, Vilma Karlsson och August Mollén. På GM deltog Sarah Persson, Gustav Engman och August Mollén. Vid USM deltog Sarah Persson och Gustav Engman. Aktiviteterna avslutades sedan med eftersäsongsläger i Linköping där Towa Pettersson och Vilma Karlsson representerade klubben. Under året deltog vi med ungdomslag i 7-manna, Stigtomtakavlen, 10MILAs ungdomskavle, Steffekavlen, Ungdomens 10-mila, DM-stafetten och U-seriestafetten. På Ungdomens 10-mila hade vi egna lag i alla klasser. I H18 var det tyvärr fel på kartorna på sistasträckan så resultatet räknades efter nio sträckor. Lagens placeringar blev HD-12 75:a, HD-18 8:a och D-18 26:a.

4 träffarna på torsdagsförmiddagarna fortsätter att behålla sitt grepp, och c:a 30-talet deltagare dyker upp varje torsdag. Under vårsäsongen anordnades 20 träffar vid klubbstugan med promenad, bastu och fika. I år kunde vi avsluta vårsäsongen traditionsenligt med kägel vid den gamla kägelbanan vid Bönern. Deltagarantalet var något lägre än tidigare år, men vi skyller på vädret, som inte var på bästa solskenshumör. Höstsäsongen inleddes 15 augusti i samband med klubbkavlen och en trivsam samvaro med grillat och fika. Tyvärr dök inte så många 60+-are upp som vi räknat med, men de som kom, var överens om att vi kanske skulle ha klubbkvällen som upptakt för vår höststart även kommande år. Därefter blev det ytterligare 17 träffar innan vi traditionsenligt avslutade året med gröt och skinka i Klubbstugan då det blev nytt närvarorekord med 36 deltagare. Promenader, bastu och fika var det stående programmet, men även en och annan löprunda. Vi anordnade även en deltävling i Veteranserien för Östergötland 18 april med 52 startande i orienteringen och ytterligare ett antal som endast gick tipspromenaden. Även i år har det tillkommit ett antal nya 60+-are, även icke gamla denslare vilket är glädjande och visar att torsdagsträffarna börjar bli känt i Skärblacka med omnejd. Medlemmar som ej är 60+ men kanske är lediga någon torsdag, åk gärna upp till stugan kl där du kan köra din träningsrunda och avsluta tillsammans med oss för bastu och fika. Terräng/Friidrott OK Denseln har varit representerad i 7 olika väg-, terräng- och friidrottstävlingar detta år; Göteborgsvarvet den 18 maj sprang 7 från OK Denseln. Snabbast var David Sjöö och Linnea Ivarsson Sandberg I Lilla Göteborgsvarvet den 19 maj P10 kom Alfons Pettersson 6:a och i P8 Elis Pettersson 13:e. Snabbaste Denslare i Grabbhalvan den 23 maj var Alfons Pettersson med DM i friidrott i Finspång 24 och 25 juni: M m 1:a Christer Broström med M m 2:a Christer Broström med I Stadsloppet den 17 augusti var Annelie Pettersson snabbast med Lidingöloppets 30 km den 28 september sprang Annelie Pettersson på samt Jan Johansson på Höstmilen 20 oktober var Erik Nyberg snabbast med tiden OK Denslens arrangemang: Superloppet 29 maj lockade 92 vuxna och ca 200 barn. Grebyrundan hade 337 starter vilket betyder 67 i snitt på varje deltävling. Nytt banrekord sattes av Signe Eriksson F10 med 5,30.

5 Ekonomi Under året har vi haft få möten, där vi fört minnesanteckningar. Ekonomigruppens aktiviteter under året: Organiserat Bingolottoförsäljningen vid ICA Supermarket. Även i år gjorde vi en extra satsning på jul- och nyårsförsäljningen och det ledde till nytt rekord. Övriga lotter som sålts är Sverigelotten. Granplockning och organisation av försäljningen har även i år lyckats genomföras. Granarna vi får tag på letas huvudsakligen upp i kraftledningsgator. Granar såldes vid Shell. Tidigare har försäljningen främst begränsats av hur många granar vi kan få tag på (ca 200st, marknad finns för st) men i år var det tydligt att konkurrensen ökat för innegranarna (advents/utegran hade bra försäljning) där det estetiska är viktigare än priset. Finns det idéer på markområden vi kan utnyttja för att plantera granar eller där vi kan få/köpa granar tar vi tacksamt emot dem eller om det ni känner markägare som behöver bli av med granar pga gallring. Utsikterna för att vi ska sälja granar 2014 är mycket små. Ullmaxförsäljning har varit framgångsrik även Kläderna har visat sig så pass prisvärda så att Agneta Sandström även säljer dem i större antal utanför klubbmedlemmarna. Ullmax är ett företag som säljer direkt till föreningar för att skippa återförsäljares prispålägg. Vi har även i år fått ihop fullt med annonsörer till almanackan men det märks att det är en utdragen lågkonjunktur med hård prispress i Sverige. Flera företag har det svårt och vi har gett företag som stöttat oss under många år en rabatt för att fortsätta kunna vara med. Tekniska Tekniska arbetsgruppen har i år haft 7 st möten jämt fördelade över året. Lördagen den 9 februari arrangerade OK Denseln tillsammans med skoföretaget Icebug ett vinterlopp i Folkparken i Norrköping. Vi arrangerade sedan Supersprinten den 28 maj på en nyreviderad och utökad sprintkarta Skärblacka med Peter Lindebring och Fredrik Engman som banläggare och Björn Karlsson som tävlingsledare. Tävlingen var mycket lyckad och den samlade 145 startande. Den 29 maj genomförde vi Superloppet med samma TC som vid sprinten. Thomas Lilja och Arne Andersson var tävlingsledare och tävlingen var mycket lyckad. Nästa tävling var 43 Epilogen som arrangerades den 11 augusti vid LOK-gården med Björn Karlsson som tävlingsledare, Anders Berg och Roger Danielsson LOK som banläggare, det var 216 anmälda. Ungdomsserien arrangerades vid Alhagen den 14 maj med Björn Karlsson som ansvarig, det var 185 startande. Den 16 juli arrangerade vi NOK träning i Tolskepp med 82 startande, Harri Karlsson var ansvarig. Den 1 oktober arrangerade Emil Jönsson och Erik Pettersson NOK-natt vid Mårn med 26 deltagare. På kartsidan har vi gjort en stor revidering av Denseln runt före detta Torpet och ner mot Sund. Vi har även påbörjat en stor revidering av Veteklint samt en revidering och utökning av Kullen.

6 Skidor OK Denseln hade 13 starter i vasaloppslopp Mycket tack vare våra nyförvärv Kalereds. Gunno hade en otäck olycka p.g.a det fick han bryta. Hoppas han kommer igen i år! Fina resultat av många. Vasaloppet Öppet spår 1289 Emil Kalered 05:21:45 Roger Strömqvist 09:38: Gustaf Walther 05:52: Mikael Walther 05:58:53 Halvvasan 3217 Erik Ivarsson Sandberg 06:09:04 Erik Ivarsson Sandberg 02:32: Carina Kalered 06:56:20 Emil Jönsson 03:02: Anneli Borg 08:05: Carolina Walther 09:04:01 Tjejvasan Christer Broström 10:44: Carina Kalered 1:56:14 Skidorientering En säsong med många inställda tävlingar, då det var dåligt med snö. Vi fick åka till Hälsingland för att hitta en tävling. 3 starter på hela säsongen hade Denseln. Öppen 4, 5400 m Öppen 4, 7500 m 4. Maria Broström 56:45 1.Christer Broström 78:07 5.Christer Broström 62:30 Övrigt Särskild rapport saknas från barn elit, material/anläggning och information. Det har under året arrangerats ett flertal nybörjarträningar, ljuddämpande gardiner har satts upp i gympahallen, elljusspåret har klippts och rensat och garaget har bl.a. städats upp. Under året har också klubbstugan varit uthyrd mer än tidigare troligtvis med anledning av den uppfräschning som gjorts året innan med hjälp av Leaderpengar. Upplevelsegruppen är för närvarande vilande och därför saknas även här rapport. Dock kan det konstateras att det utförs många breddaktiviteter ändå i klubben, t ex har vid ett flertal tillfällen arrangerat Yoga.

7 Tävlingsstatistik för OK Denseln ) Antal tävlingar Antal anmälda Direktanmälningar 2) ) O-Ringen ingår inte i 2010 års statistik, då O-Ringen inte anmäls via Eventor 2) Direktanmälningar ingår i antal anmälda för Medlemsstatistik för OK Denseln år år år 35- år Totalt Kvinnor Män Antal medlemmar 2012: 338 st Valter Andersson 30 juni november 2013 OK Denseln tackar för de gåvor som skänkts i samband med hedrandet av Valter Anderssons minne.

8 Utmärkelser Sigvard Sjöholms Vandringspris Årets Denslare; XX YY Dagny Stålmarks och Göran Forslunds minnesfond stipendium; XX YY Kjell Wallerings vandringspris Bästa H/D 21; XX YY Skyttepaviljongens vandringspris Årets över 35; XX YY BK Vingens vandringspris Årets ledare; XX YY

9 Klubbmästare OL-Dag H 7 km H 4,5 km D 4,5 km DH 3 km DH 2 km Terräng M17 K 17 P10 F10 2 juni Henrik Berggren Per Kempe Hanna Berggren David Modig Alice Giöstad 19 juni Oleksander Starov Sarah Persson Alfons Peterson Linn Borg Norrköpingsmästare Dag D10 H10 D40 H40 H50 4 Juli Henrik Berggren Ebba Crispin Alfons Pettersson Annica Crispin Stefan Karlsson Jan Berggren Distriktsmästare Natt H18 D35 Sprint H14 Lång H18 H14 H40 D40 D50 12 april Henrik Berggren Max Berggren Susanne Karlsson 4 juni Olle Kalered August Mollén 8 september Olle Kalered Max Berggren August Mollén Björn Karlsson Annica Crispin Anneli Berggren

10 Medel H40 D40 D50 Stafett 14 september Erik Pettersson Björn Karlsson Annica Crispin Anneli Berggren 15 september OK Denseln Per B, Henrik B, Erik P Götalandsmästare Lång 17 augusti Erik Pettersson Förtjänstfulla insatser på SM SM Natt Plac. 10 Henrik Berggren SM Lång H18 4 Algirdas Bartkevičius SM Sprint H18 9 Algirdas Bartkevičius SM Medel H18 9 Algirdas Bartkevičius SM Ultralång 4 Olle Kalered

Ordförande slutord. Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln.

Ordförande slutord. Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln. Ordförande slutord Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln. Vi börjar väl med några korta reflektioner kring 2014 och då starta med det bästa. I september månad fick

Läs mer

Ordförandes slutord. Jag är glad och stolt över att tillhöra denna orienteringsfamilj och ser fram mot att se vad året har att erbjuda.

Ordförandes slutord. Jag är glad och stolt över att tillhöra denna orienteringsfamilj och ser fram mot att se vad året har att erbjuda. Årsberättelse 2017 Ordförandes slutord År 2017 var året då vi kickade igång förberedelserna inför vårt arrangemang av O-ringen 2019. Tiden går fort och redan nästa sommar är det dags! Vi har flera medlemmar

Läs mer

Stomprogram 2015. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se

Stomprogram 2015. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Stomprogram 205 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Kullerstad Norsholm Alhagen Kimstad V.5,6,9,20,33,34,47,48 V.7,8,2,22,35,36,49,50 V.9,0,23,24,37,38,5,52

Läs mer

OK Denseln. Stomprogram. Stomprogrammet kommer att finnas som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den. www.denseln.

OK Denseln. Stomprogram. Stomprogrammet kommer att finnas som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den. www.denseln. OK Denseln Stomprogram 200 ARRANGÖR AV 200 Stomprogrammet kommer att finnas som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den. www.denseln.se Norsholm Allhagen Kimstad v.,2,5,6,29,30,43,44 v.3,4,7,8,3,32,45,46

Läs mer

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den Stomprogram 207 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Hjortarna Björnarna Vildsvinen Mårdarna V.,2,5,6,29,30,43,44 V.3,4,7,8,3,32,45,46 V.5,6,9,20,33,34,47,48

Läs mer

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den Stomprogram 208 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Hundarna Katterna Hjortarna Björnarna V.,2,5,6,29,30,43,44 V.3,4,7,8,3,32,45,46 V.5,6,9,20,33,34,47,48

Läs mer

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den Stomprogram 202 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Bruket Lövhagen Vånga v.,2,5,6,29,30,43,44 v.3,4,7,8,3,32,45,46 v.5,6,9,20,33,34,47,48 Olle Kalered

Läs mer

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den

Stomprogram Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den Stomprogram 204 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Kullerstad Norsholm Alhagen Kimstad V.,2,5,6,29,30,43,44 V.3,4,7,8,3,32,45,46 V.5,6,9,20,33,34,47,48

Läs mer

Deltävling 1, 16 maj 2016

Deltävling 1, 16 maj 2016 Deltävling 1, 16 maj 2016 Knattekort 300m och Knattelång 600m Stnr Namn Klubb Moa Widfeldt Stina Alexandersson Emmy Andersson William Müller Vera Dahlberg Georg Fladrich Arvid Norling Lotta Fladrich Alma

Läs mer

OK Denseln Mångfald ger styrka ger framgång. Stomprogram 2005

OK Denseln Mångfald ger styrka ger framgång. Stomprogram 2005 OK Denseln Mångfald ger styrka ger framgång Stomprogram 2005 Tränings och städgrupper 2005 Uppgifter: Att sköta närvaro och anordna träningar efter träningsgruppens anvisningar. Ansvara för städning av

Läs mer

Först: Tack till OK Kolmården som ordnade lokal och fika till ledarsamlingen!

Först: Tack till OK Kolmården som ordnade lokal och fika till ledarsamlingen! Östergötlands orienteringsförbund Ungdomskommittén Anteckningar från möte med ungdomsledare i Östergötland Uttersbergsskolan, Krokek, 2008-11-22 Närvarande: Jan-Erik Carlsson Mjölby OK Anita Wehlin Skogspojkarnas

Läs mer

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 1 Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 Klubbens verksamhet bedrivs i enighet med Policy för Ringsjö OK, som bland annat innebär att vi arbetar mot alla former av droger, tobak, narkotika och dopning. Egna

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2010

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2010 Verksamhetsberättelse Motala AIF OL 2010 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. Som vanligt svarar kommittéerna för sina redogörelser. Vi har

Läs mer

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Ungdomsverksamhet- träning Även under 2015 har ungdomsverksamheten var OK Löftan största, viktigaste och mest framgångsrika verksamhet. Träningsupplägget

Läs mer

Stomprogram 2011. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se

Stomprogram 2011. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Stomprogram 20 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Norsholm Alhagen Kimstad v.5,6,9,20,33,34,47,48 v.7,8,2,22,35,36,49,50 v.9,0,23,24,37,38,5,52 Henrik

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008 Verksamhetsberättelse Motala AIF OL 2008 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. År 2008 fick vi äntligen arrangera våran Vår-tävling den 13 april

Läs mer

Stomprogram 2016. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se

Stomprogram 2016. Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Stomprogram 206 Stomprogrammet finns som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den www.denseln.se Kullerstad Norsholm Alhagen Kimstad V.8,9,22,23,36,37,50,5 V.0,,24,25,38,39,52 V.2,3,26,27,40,4

Läs mer

OK Denseln. Stomprogram. Mångfald ger styrka ger framgång

OK Denseln. Stomprogram. Mångfald ger styrka ger framgång OK Denseln Mångfald ger styrka ger framgång Stomprogram 2008 Stomprogrammet kommer att finnas som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den. www.denseln.se Det kommer även att finnas exemplar i

Läs mer

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb

Linköpings Resultatbörsen 2002 2002-11-23 Orienteringsklubb Så är ännu en tävlingssäsong till ända och som brukligt är kommer här årets utgåva av Resultatbörsen från Tävlingskommittén. Då detta är mitt första år som ansvarig för dessa sammanställningar, hoppas

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012 Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 1 (10) Innehållsförteckning Allmänt övergripande... 3 Styrelsesammansättning... 3 Ekonomi... 3 Medlemsstatistik...

Läs mer

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till

Manusstopp till nästa nummer är den 25 februari. Bidrag kan mailas till Skumt å Dumt nr.3 2011 Ni vet väl att den bästa motionen är den som blir av. Då är det viktigt att det är roligt. Om det ändå är svårt att komma sig för av egen kraft är det en bra idé att delta i en gruppaktivitet

Läs mer

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan_HOF_2017

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan_HOF_2017 1 HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND Verksamhetsplan 2017 2 Innehåll Verksamhetsplan ungdom 3 Verksamhetsplan PreO 4 Verksamhetsplan MTBO 5 Verksamhetsplan tekniska kommittén 6 Bilagor Resultatbudget 3 Verksamhetsplan

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013 1 VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013 KLUBBENS VERKSAMHET BEDRIVS I ENIGHET MED POLICY FÖR RINGSJÖ OK, SOM BLAND ANNAT INNEBÄR ATT VI ARBETAR MOT ALLA FORMER AV DROGER, TOBAK, NARKOTIKA OCH DOPNING. EGNA

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Protokoll vid styrelsemöte

Protokoll vid styrelsemöte Östergötlands Orienteringsförbund Protokoll vid styrelsemöte Söndag den 22/4 2018, Plats: OK 64 Torpa Närvarande: Carina Berger-Svensson Bengt-Ove Blomkvist Lena Fröberg Björn Karlsson Eva-Karin Jönsson

Läs mer

Oktober 09. Sumpsk n

Oktober 09. Sumpsk n Oktober 09 Sumpsk n Nya medlemmar Namn: Alfred Liljeström Se matrikel August Mårtensson Se matrikel Nu påbörjar vi försäljningen av Ullmax produkter igen. Låna gärna en väska med kläder och sälj hemma

Läs mer

Skumt å Dumt nr

Skumt å Dumt nr Skumt å Dumt nr.2 2011 Oj vad tiden går fort. Nu är det sommar och vårsäsongen bara svischade förbi. Många tävlingar har det blivit bl.a DM-sprint som gick i Rimbo. Tävlingen avgjordes en vardag kväll

Läs mer

Verksamhetsberättelse Motala AIF Orientering 2014

Verksamhetsberättelse Motala AIF Orientering 2014 Verksamhetsberättelse Motala AIF Orientering 2014 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. Som vanligt svarar kommittéerna för sina redogörelser.

Läs mer

Protokoll vid styrelsemöte

Protokoll vid styrelsemöte Östergötlands Orienteringsförbund Protokoll vid styrelsemöte Onsdag 5 april 2017 Plats: LOK-gården, Linköping Närvarande: Carina Berger-Svensson Per Magnusson Bengt-Ove Blomkvist Lena Fröberg Björn Karlsson

Läs mer

OK Linnés Ungdomsplan år 2014

OK Linnés Ungdomsplan år 2014 OK Linnés Ungdomsplan år 2014 OK Linné är en av Sveriges största orienteringsklubbar både vad gäller elit och antalet aktiva ungdomar. I ungdomsplanen har ledarna i ungdomskommittén arbetat med att strukturera

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

26-nov Idre Sprint F Intersport Cup/FIS jun Henrik Ilhamn Per Lindberg 27-nov Idre 10/15 F Intersport Cup/FIS jun Henrik Ilhamn Per Lindberg

26-nov Idre Sprint F Intersport Cup/FIS jun Henrik Ilhamn Per Lindberg 27-nov Idre 10/15 F Intersport Cup/FIS jun Henrik Ilhamn Per Lindberg Datum Ort Tävling Anmärkning TD Ass TD 17-nov Bruksvallarna 5/10 K FIS jun, sen Erik Björelind Per Dudal 18-nov Bruksvallarna 5/10 F jun, 10/15 F sen FIS jun, sen Erik Björelind Per Dudal 19-nov Bruksvallarna

Läs mer

Datum Ort Tävling Anmärkning TD Ass TD Nat Ass TD

Datum Ort Tävling Anmärkning TD Ass TD Nat Ass TD Datum Ort Tävling Anmärkning TD Ass TD Nat Ass TD 21 nov Bruksvallarna 5/10 K FIS Enbart seniorklass, VCuttagning Ingela Kälvedal Erik Björelind 22 nov Bruksvallarna 5/10 F jun, 10/15 F sen FIS VC-uttagning

Läs mer

Välkomna till årsmöte 2015! 2015-03-21 www.sibbhultsverken.com 1

Välkomna till årsmöte 2015! 2015-03-21 www.sibbhultsverken.com 1 Välkomna till årsmöte 2015! 2015-03-21 www.sibbhultsverken.com 1 Årsmöte Härlövs IF 2015-03-19 Preliminär dagordning för årsmötet 1. Fastställande av röstlängd för mötet 2. Fråga om mötet utlysts på rätt

Läs mer

OK Denseln. Stomprogram. Mångfald ger styrka ger framgång

OK Denseln. Stomprogram. Mångfald ger styrka ger framgång OK Denseln Mångfald ger styrka ger framgång Stomprogram 2007 Stomprogrammet kommer att finnas som pdf-fil på hemsidan för de som vill ladda ner den. www.denseln.se Det kommer även att finnas exemplar i

Läs mer

Välkommen till O-Gala V ännäs OK:s tävling 3 september, en solig dag och fin terräng

Välkommen till O-Gala V ännäs OK:s tävling 3 september, en solig dag och fin terräng Välkommen till O-Gala 2017 V ännäs OK:s tävling 3 september, en solig dag och fin terräng Program O-Gala 2017 (WiFI: lösenord = nunnedok) VUXENPROGRAM 11.30-12.30 Lunch för alla (Umeå Folket Hus) 12.30-13.00

Läs mer

PÅ SPÅRET

PÅ SPÅRET PÅ SPÅRET Ordföranderuta 1-201 1 Redaktörens tankar Skinkloppet, med glögg och pepparkaka Ny säsong i startgroparna Lång väg till Norra Hult och Åkerbo 2009 i januari. Det är klart med arrendatorn på

Läs mer

Sundbybergs IK orientering. Info till Föräldrar/nya vuxna

Sundbybergs IK orientering. Info till Föräldrar/nya vuxna Sundbybergs IK orientering Info till Föräldrar/nya vuxna Innehåll SIK Orienterings mål Aktiviteter, Tävlingar och Läger Infokanaler Ledare och sektionens organisation Kläder och utrustning Begrepp och

Läs mer

Tävlingsresultat för Åmåls OK Skidor

Tävlingsresultat för Åmåls OK Skidor Tävlingsresultat för Åmåls OK 2013-2014 Skidor Herrar Emanuel Alsin 2014-01-25 DM Bengtsfors BOIS Fri H11-12 11 12,01 10 8,44 2014-01-26 Pilgrimsloppet Klassisk H11-12 9 17,50 8 14,17 2014-02-02 Töcksfors

Läs mer

Nyköpings orienteringsungdom

Nyköpings orienteringsungdom Nyköpings orienteringsungdom Upptaktsmöte 2016-03-12 Niclas Clashammar Fredrik Ekenborg Maria Fredriksson Agenda Grupper och ledare Träning och utrustning Nybörjarkurs Om klubben och ungdomsverksamheten

Läs mer

Hösten Skene SoIS

Hösten Skene SoIS Hösten 2018 Skene SoIS Aktuellt Träning/Tävling Hur informerar vi? -hemsida, -facebook, -mail, -SMS. Nybörjarkurs Våra egna arrangemang -DM Sprint -DM Sprintstafett -DM Natt -DM Lång Naturpasset Träningsprogrammet

Läs mer

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan (7)

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan (7) HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND Verksamhetsplan 2019 1 (7) Innehåll Verksamhetsplan ungdom 3 Verksamhetsplan PreO 4 Verksamhetsplan SkidO 5 Verksamhetsplan MTBO 5 Verksamhetsplan tekniska kommittén 6

Läs mer

Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2011 Förslag att behandla på årsmöte 10 mars 2011

Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2011 Förslag att behandla på årsmöte 10 mars 2011 Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2011 Förslag att behandla på årsmöte 10 mars 2011 ÖOF 2011 2011-02-10 (Budgeterade kostnader inom parentes) Verksamhetsplan 2011 Styrelsen 6-8 ordinarie Styrelsemöten

Läs mer

SUMPSKON Februari -05 GÄVLE ORIENTERINGSKLUBB

SUMPSKON Februari -05 GÄVLE ORIENTERINGSKLUBB SUMPSKON Februari -05 GÄVLE ORIENTERINGSKLUBB GOK-KONTAKT: Gävle OK Hemlingbystugan 802 57 GÄVLE Klubblokalen: 026-62 34 88 Anmälningar: 026-14 58 70 Hemsidan: http://www.gok.se SUMPSKON: Helen Walfridsson

Läs mer

Klass U deltävlingar Damer

Klass U deltävlingar Damer Klass U 10 16 deltävlingar 1 Lovisa Sandberg Tsk 100 100 100 100 50 100 100 100 100 100 80 100 0 0 0 0 1130 1130 2 Jennifer Fransson Bslk 0 0 0 0 80 60 80 80 80 80 70 70 100 60 100 100 960 960 3 Isabella

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Jämtland/Härjedalens Orienteringsförbund. Verksamhetsberättelse 2016

Jämtland/Härjedalens Orienteringsförbund. Verksamhetsberättelse 2016 Jämtland/Härjedalens Orienteringsförbund Verksamhetsberättelse 2016 Jämtland-Härjedalens Orienteringsförbund (JHOF) är anslutet till Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) och till JHOF är följande 13 föreningar/klubbar

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 Det är augusti och slut på sommar och semester, men vi har en härlig orienteringshöst att se fram emot! Sommaren har varit fylld av trevlig orientering för den som varit flitigt,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan HOF 2018

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan HOF 2018 1 HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND Verksamhetsplan 2018 2 Innehåll Verksamhetsplan ungdom 3 Verksamhetsplan PreO 4 Verksamhetsplan SkidO 4 Verksamhetsplan MTBO 4 Verksamhetsplan tekniska kommittén 5 10-årsplaner

Läs mer

OK Hällen 3-dagars 2011 1 3 augusti (mån-ons)

OK Hällen 3-dagars 2011 1 3 augusti (mån-ons) OK Hällen 3-dagars 2011 1 3 augusti (mån-ons) Hej Här är arbetsfördelningen/beskrivningen för 3-dagars. Meningen är att de flesta ska kunna både springa och jobba. Därför finns oftast minst två personer

Läs mer

Verksamhetsplan OK Kolmården Breddkommittéen 2012 Maria Nordwall (sammankallande), Eva Karin Skullman, Johnny Wallinge, vakant

Verksamhetsplan OK Kolmården Breddkommittéen 2012 Maria Nordwall (sammankallande), Eva Karin Skullman, Johnny Wallinge, vakant Verksamhetsplan OK Kolmården Breddkommittéen 2012 Maria Nordwall (sammankallande), Eva Karin Skullman, Johnny Wallinge, vakant AKTIVITET AKTIVITETS-DATUM PERIOD planering ANSVARIG Vinterträning Jan-mars

Läs mer

Grattis Lars Norén 70 år som vi firade idag. Lasse bjöd på tårta. Mums! Stockholm marathon arrangerades i augusti 1979.

Grattis Lars Norén 70 år som vi firade idag. Lasse bjöd på tårta. Mums! Stockholm marathon arrangerades i augusti 1979. Sammanfattning/kommentarer från säsongen 2015-2016 2015-10-14 Då var säsongen 2015-2016 i gång! Kuriosa: Filip Teinmark gjorde sin första träning med klubben idag och Jan Andersson hade 30-årsjubileum

Läs mer

Samverkansmöte i projektet "Utvecklingsmiljö Göteborg" 25 augusti

Samverkansmöte i projektet Utvecklingsmiljö Göteborg 25 augusti Samverkansmöte i projektet "Utvecklingsmiljö Göteborg" 25 augusti Närvarande IK Uven Annika Aasa annika@boquist.net Götebors Skidklubb Lennart Andersson info@skidklubben.se Sjövalla FK Magnus Ohlsson magnus.ohlsson@volvo.com

Läs mer

Rubb & Stubb Nr

Rubb & Stubb Nr Rubb & Stubb Nr 1 2018 Ordförande har ordet: Skellefteå Orienteringsklubb har fått vind i seglen, vi har en strålande ungdomsverksamhet som fostrar många duktiga orienterare och klubben har för avsikt

Läs mer

PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ Anna-Stina Högemo-Karlsson Ola Gustafsson Sven-Olof Fransson

PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ Anna-Stina Högemo-Karlsson Ola Gustafsson Sven-Olof Fransson PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ 2006-11-13 Närvarande: Annebergs GoIF Mikael Svensson Eksjö SOK Göran Bergander Gun Henriksson Håkan Sandstedt Forserums SOK Rohnny Andersson Nässjö OK

Läs mer

RESULTAT FÖR. Milterrängen

RESULTAT FÖR. Milterrängen RESULTAT FÖR Milterrängen 2018-05-10 Arangerad klubb: Tävlingsledare: Banmätare: Tibro AIK FIK Roger Magnusson 10 KM 01 M23 1 2 Karl Willenius Lidköpings VSK 85 00:38:29 2 1 Magnus Bodin Tidaholms SOK

Läs mer

Välkomna. Arrangemangs- konferens 2014

Välkomna. Arrangemangs- konferens 2014 Välkomna Arrangemangs- konferens 2014 Agenda Utvärdering årets arrangemang Nyheter 2015 Saknad stämpling Rapport Regionkonferensen Rapport SOFT Tävlingskonferens Tävlingsprogram Blekinge 2015 Avgifter

Läs mer

1 DOK JUBILEUM år

1 DOK JUBILEUM år 1 DOK JUBILEUM 1959 2009 50 år 2 DOK 50 ÅR 1959 2009 DOK bildades i December 1959 vid ett möte på Bruksgården. Dessförinnan hade orientering bedrivits under 20 år i OK Leten och Strömtorps IK. OK Leten

Läs mer

Upptakt2016 -Information Föräldrar

Upptakt2016 -Information Föräldrar Upptakt2016 -Information Föräldrar Agenda Ungdomskommittens mål Vilka är vi? Ungdomar/ledare.. Verksamhetsplan 2016 Förväntningar på föräldrar Ekonomi/budget Övriga frågor Att bedriva en attraktiv, rolig

Läs mer

Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2015. Förslag att behandla på årsmöte 12 mars 2015

Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2015. Förslag att behandla på årsmöte 12 mars 2015 Verksamhetsplan och budgetkommentarer 2015 Förslag att behandla på årsmöte 12 mars 2015 Utgångspunkter Utgångspunkter för verksamhetsplanen är dels ÖOF:s dokument Verksamhetsmål och ansvarsområden antaget

Läs mer

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 Verksamhetsplan 2014 Innehållsförteckning 1.Allmänt... 3 2.Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling... 4 4.Klubbmästerskap... 4

Läs mer

Länna IF Verksamhetsplan 2016

Länna IF Verksamhetsplan 2016 Länna IF Verksamhetsplan 2016 Krokvägen 5 740 11 LÄNNA lannaif@gmail.com www.lannaif.se Innehållsförteckning Verksamhetsplan 2016 I. Inledning... 3 II. Mål med verksamheten... 3 III. Styrelse 2016... 3

Läs mer

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015 Lag 1 Utropstid för laget är 5 minuter före utsatt starttid Lördag 08:00 Lördag 11:00 Lördag 16:00 1 Preben Garner 05 - Östergötland V+ 2 Benny Gill 18 - Ö 3 Stefan Hansson 14 - Västra Götaland Ö 4 Joachim

Läs mer

SNO-konferens. 2011-01-22 Tveta

SNO-konferens. 2011-01-22 Tveta SNO-konferens 2011-01-22 Tveta Agenda 09.00 09.20 Samling, välkomna, rep. av 2010 års konf. 09.20 10.00 Ekonomiska läget 10.00 10.15 Kaffe och mingel 10.15 11.10 Grupparbete 1 11.10 11.15 Kort genomgång

Läs mer

Brommastafetten Storfors Jan Erik Fäldt

Brommastafetten Storfors Jan Erik Fäldt Brommastafetten 2016 Plac Omg 1 Omg 2 Omg 3 1 Söderala 711 480 1191 Helena Jansson 147 98 245 Stefan Burchardt 144 97 241 Bengt Jansson 143 95 238 Örjan Bergström 140 96 236 Lennart Sundh 137 94 231 2

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2013

SOK Viljans resultat hösten 2013 SOK Viljans resultat hösten 2013 Tjust 2-dagars Gamleby, dag 1 lång 2/7 U 1 8 Alfred Gabrielsson H 14 4 Benjamin Sturek H 16 8 Oskar Lind D 18 8 Petra Olejnik D 45 4 Åsa Bergfors H 55 1 Lennart Kalén 3

Läs mer

Allmänna statusen Föregående protokoll Gå igenom aktivitetslistan Ekonomi

Allmänna statusen Föregående protokoll Gå igenom aktivitetslistan Ekonomi Dagordning/Protokoll avstämningsmöte. Andreas Persson, Magnus Flodman, Sofia Hägglund, Håkan Andersson, Louise Jeppson Wullf Deltagare: & Stellan Täck. Inbjuden på mötet är också Björn Ljunggren. Frånvarande

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Östergötlands Orienteringsförbund Protokoll från styrelsemöte Onsdagen den 9 januari 2019 Plats: LOK:s klubbstuga Linköping Närvarande: Carina Berger-Svensson Lena Fröberg Eva-Karin Jönsson Sara Forsberg

Läs mer

Sprint DM 3 Januari 2010

Sprint DM 3 Januari 2010 Sprint DM 3 Januari 2010 DM-sprint klassiskt Anmälda lopare per klass Klass Antal D 0-8 2 D 11-12 år 10 D 13-14 år 7 D 15-16 år 4 D 17-20 8 D 21-2 D 9-10 år 5 H 0-8 4 H 11-12 år 11 H 13-14 år 13 H 15-16

Läs mer

Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag)

Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag) Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag) Verksamhetsplanen för 2007 blir att bygga vidare på det arbete som grundlagts under flera år och som till största delen fokuserats på ungdoms- och elitverksamheten.

Läs mer

Välkomna. Arrangemangskonferens

Välkomna. Arrangemangskonferens Välkomna Arrangemangskonferens 2017 Agenda Utvärdering årets arrangemang Rapport Regionkonferensen Rapport SOFT Tävlingskonferens Tävlingsprogram Blekinge 2018 Markfrågor Övriga frågor Åretsarrangemang

Läs mer

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE FOK NYTT Nr 2 2014 MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg 5543-5523 INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE Fagersta OK avhåller sitt 72:a årsmöte på Hembygdsgården, Stora Logen

Läs mer

Träningsprogram hösten 2018

Träningsprogram hösten 2018 Träningsprogram hösten 2018 Datum Aktivitet Fredag 3-lördag 4 augusti Ungdomens 10-Mila, Götene Fredag 10-lördag 11 augusti 7-CAMP - Tränings och lärakännadag i Örby för åldern 10-12 år Tisdag 14 augusti

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2012

SOK Viljans resultat hösten 2012 SOK Viljans resultat hösten 2012 OK Dacke, lång 1/7 U 2 3 Theo Lövdahl 5 Tuva Lövdahl D 40 1 Anna Svensson H 40 2 Tony Lövdahl H 60 2 Hans Svenson 4 Göran Svenson Sälen, medel 1/7 D 16 68 Petra Olejnik

Läs mer

TÄVLINGSSTATISTIK

TÄVLINGSSTATISTIK Skidting 2016 TÄVLINGSSTATISTIK 2015-2016 Distriktstävlingar 15 av 23 distriktstävlingar på snö genomförda. 8 inställda tävlingar, alla p.g.a. snöbrist. 2 tävlingar flyttade till annat datum. Distriktstävlingar

Läs mer

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen.

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen. Alliansen Varbergs Boulehall Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014 kl. 17.00 i Boulodromen.se DAGORDNING: 1 Parentation 2 Mötets öppnande 3 Frågan om mötet kallats

Läs mer

Björkalägret L994. Vdl mött till nya trciningar och trciffar med start i augusti. MAIF-OL Ungdonskomnritcn. Regnig inledning och solig avslutning.

Björkalägret L994. Vdl mött till nya trciningar och trciffar med start i augusti. MAIF-OL Ungdonskomnritcn. Regnig inledning och solig avslutning. W% ök ek re" Björkalägret L994 Regnig inledning och solig avslutning. Så kan vädret sammanfattas för årets Björkaläger som i år hölls fredagen den tredje juni kl 17.00 till söndagen den fenrte kl 100 vid

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2011

SOK Viljans resultat hösten 2011 SOK Viljans resultat hösten 2011 Veteran-VM, Ungern, sprint kval 2/7 D 65-3 52 Ulla Nilsson H 65-1 21 Roland Nilsson H 75-2 13 Allan Håkansson H 75-1 33 Bengt-Åke Borgemo Veteran-VM, Ungern, sprint final

Läs mer

Budkavlen. Februari Innehåll

Budkavlen. Februari Innehåll Budkavlen Februari 2016 Innehåll Ordförandes rader Träningsprogram Nattcupen program 2015-2016 Måndagsgympa Inbjudan Vinterrogaine Resultat Vinterrogaine 16/1 Inbjudan Årsmöte Inbjudan Klubbresa till Alfta-Ösas

Läs mer

ÄNTLIGEN våren är här!

ÄNTLIGEN våren är här! ÄNTLIGEN våren är här! Nr. 1 2010 Foto: Hämtat från Galleri Älme, hemsidan Klubbinformation Postadress:OKÄlme,Mistelvägen1734335Älmhult Besöksadress:Älmestugan,Fågelvägen(längstupp) Tfn/faxklubbstugan0476

Läs mer

VETERAN-SM, SPORTSKYTTE 2012. Dagsschema. Välkommen till Kristinehamn! FREDAGEN DEN 20 JULI. Uppropstid 13.15 - Skjuttid 13.

VETERAN-SM, SPORTSKYTTE 2012. Dagsschema. Välkommen till Kristinehamn! FREDAGEN DEN 20 JULI. Uppropstid 13.15 - Skjuttid 13. Välkommen till Kristinehamn! Vi har nöjet att hälsa alla skyttar och familjer varmt välkomna till Veteran SM i sportskytte i Kristinehamn. Tävlingarna äger rum på en av Sveriges finaste skyttebanor, Kristinehamns

Läs mer

Tävlingsresultat för Åmåls OK 2010 Skidor

Tävlingsresultat för Åmåls OK 2010 Skidor Tävlingsresultat för Åmåls OK 2010 Skidor Herrar Alex Alisson 2010-02-28 Bruksfejden Klassisk 6,5 km 15 42.27 7 26.49 Aron Alisson 2010-02-28 Bruksfejden Klassisk 6,5 km 15 46.26 10 26.49 Mikael Alisson

Läs mer

Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29)

Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29) Adresser Norrköpingsklubbarna (reviderade 2007-03-29) OK Denseln Adress: Mårängen, Orgavägen 2, 617 31 Skärblacka Tel: 011-586 00 Fax:011-586 00 E-post: ok.denseln@bostream.nu PG: 46 96 57-1 : Jan Berggren,

Läs mer

Program Kils OKs ungdomar (och de vuxna som törs) 2015

Program Kils OKs ungdomar (och de vuxna som törs) 2015 Program Kils OKs ungdomar (och de vuxna som törs) 2015 April ti 14/4 on 15/4 13 16 gruppen Geparder Små- Killingar Vår Kick off! Vår Kick off! Vår Kick off! to 16/4 Motions OL Tuggelite Motions OL Tuggelite

Läs mer

Startlista Breddstafetten 2008 Sida

Startlista Breddstafetten 2008 Sida Startlista Breddstafetten 2008 Sida 1 Breddstafetten 19 anmälda 10:00:00 1 Falkenbergs OK Lag 1 1 Christer Håkansson 30488 2A Johan Badenfelt 241987 2B Matilda Martinsson 341516 3A Ronnie Andersson 17392

Läs mer

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017 Hej allihopa! Nu är det mars månad och vårens tävlingar har precis haft premiär. Om några veckor ställs klockan fram till sommartid och ungefär lika snart borde vi kunna förvänta oss kvittrande fåglar

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur 21-22 april 2001 Längdåkning och skidskytte Resultat Jaktstart (Dag 1, gammaldags ski-cross klassisk stil, Dag 2, fri stil) OBS! Vi är medvetna om att totaltiderna

Läs mer

20:e januari JANUARI

20:e januari JANUARI 20:e januari JANUARI NYTT ÅR! NY MEDLEMSAVGIFT! Ett år har gått och nu är det dags att betala in medlemsavgiften för säsongen 2007. För att klubbens gruppförsäkring skall gälla vid träning och tävling

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Östergötlands Orienteringsförbund Protokoll från styrelsemöte Onsdag 6 september 2017 kl. 18:00 Plats: LOK-gården, Linköping Närvarande: Lena Fröberg Bengt-Ove Blomkvist Per Magnusson Ungdomskommittén

Läs mer

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen.

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. OKTOBER 07 Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. 20 OKTOBER Städdag och Höstmöte den 20:e oktober i GOK-stugan Vi startar

Läs mer

IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010

IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010 IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010 Fem nyckelord som ska vara beskrivande för vår verksamhet Glädje Kamratskap Struktur/ Kontinuitet Utmaning/ Äventyr Lärande/ Utveckling Så här är vi organiserade

Läs mer

Information Ronneby Orienteringklubb

Information Ronneby Orienteringklubb Information Ronneby Orienteringklubb 2012 Välkommen till Ronneby OK:s orienteringsträningar på måndagar våren 2012! Måndagen den 26 mars startar Ronneby OK:s ungdoms- och nybörjarträningar igen. Alla gamla

Läs mer

HOF Planeringskonferens inför 2018

HOF Planeringskonferens inför 2018 HOF Planeringskonferens inför 2018 Närvarande: Jonas Johansson OK Nackhe, Fredrik Carlqvist FK Friskus, Malin Johansson FK Friskus, Mattias Jägstedt Halmstad OK, Fredrik Persson Halmstad OK, Gunilla Carlsson

Läs mer

Domnarvets GoIF. Reseberättelse från Lidingöloppet 25-26/9 2010

Domnarvets GoIF. Reseberättelse från Lidingöloppet 25-26/9 2010 Domnarvets GoIF Reseberättelse från Lidingöloppet 25-26/9 2010 Sista helgen i september var det åter dags för klubben att göra sin traditionsenliga resa till Lidingöloppet. Efter samling hos familjen Andersson

Läs mer