Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sponsring. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM"

Transkript

1

2 Sponsring Definitionen av sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Kort och gott så är sponsring definierat som kommunikation via människors passioner omsatte sponsring ungefär 5,8 miljarder kr i Sverige, ungefär 100 miljoner kr mer än tv-reklam och sponsringens omsättning ökar för varje år. Sponsring är den marknadsföringskanal som svenskar tycker bäst om. Källa: IRM

3 HockeyAllsvenskan Fakta: HockeyAllsvenskan är Sveriges näst största ishockeyliga och Sveriges tredje största liga efter SHL och Allsvenskan i fotboll. HockeyAllsvenskan är den liga i Sverige som ökar mest när det gäller publik, tv-tittande och uppmärksamhet. Enda ligan i Sverige som har ökat sin publiksiffra fem år i rad. Ligan har ett tv-avtal med MTG-koncernens kanaler Viasat Hockey och TV10 vilket gör att IK Oskarshamn syns mycket i nationell media och alla matcher sänds antingen i tv-kanalerna eller i Aftonbladets streamkanal S25 eller i HockeyAllsvenskan Play.

4

5 IK Oskarshamn IK Oskarshamn är ett av regionens starkaste varumärken tillika det idrottslag i kommunen som har flest publik på sina matcher och är även det bästa ishockeylaget i Kalmar Län. Vi har på senare år etablerat oss i HockeyAllsvenskan och vi är bland de 20 bästa klubbarna i landet. Att sponsra IK Oskarshamn har många fördelar, undersökningar visar att sponsring inom idrott påverkar attityden till ett varumärke i positiv bemärkning, mer än hälften av den svenska befolkningen uppger att de får en positiv attityd mot ett företag som sponsrar och främjar idrotten. Väljer du att sponsra oss så finns det tre vinnare, IK Oskarshamn, ditt företag men även vår gemensamma målgrupp som du når och kommunicerar med via oss.

6

7 Våra ungdomar I ungdomssektionen formas framtidens ishockeyspelare. Vi anser att grunden till en välmående förening är en blomstrande ungdomssida. Vi är stolta över vår ungdomsverksamhet, som består av ungefär 300 barn och ungdomar. Ungdomsverksamhetens vision är: IKO:s ungdomsverksamhet ska vara en av de ledande föreningarna i region syd. En vision vi strävar efter varje dag. Med vår ungdomsverksamhet vill vi även verka för en drog-, alkohol och nikotinfri miljö, därför har vi en drogpolicy.

8 Målgrupp-Demografisk VARUMÄRKE MÅLGRUPP Publiken skapar möjligheter för ditt företag som i sin tur leder till varumärkeskännedom, affär eller liknande. AFFÄR Nedan kommer information om HockeyAllsvenskans målgrupp. 53 % av Svenska folket är intresserade av ishockey. 64% män är intresserade av ishockey vilket är männens största intresse. 42 % av kvinnorna är tycker om ishockey, detta är kvinnors fjärde största intresse. 52% av de unga (15-29 år) är ishockeyintresserade och intresset ökar. Hela 65% av smålänningarna tycker om ishockey, det är endast i mellersta Norrland intresset är strörre (66%) 2,3 miljoner är intresserade av HockeyAllsvenskan. HockeyAllsvenskan har 1 miljon besökare/år, en ökning på 10 % förra året. Källa: Sponsor Insight

9 Annat om målgruppen Inkomsten hos HockeyAllsvenskans besökare är högre än genomsnittssvensken. 70 % av besökarna är gifta eller lever som sambo. Hela 35 % av besökarna är jobbar antingen i företagsledning eller i arbetsledande befattning, bland svenska folket i övrigt så jobbar 11 % i företagsledning eller i arbetsledande befattning, 8 av 10 går på HockeyAllsvenskan med familj, sambo eller vänner. Källa: Sponsor Insight

10

11 Exponeringsytor Matchstället- på såväl målvakt som utespelare. Arenareklam- Sarg, väggskyltar, isreklam, m.m. Mediakub- Möjlighet till reklam i rörligt format på den nya mediakuben! Egen spelare- Sponsra och syns i samband med företagets favoritspelare. LED-band- Nya LED-band med senaste tekniken vilket möjliggör marknadsföring i rörligt format. Annons i matchprogram. Annons i magasinet Nedsläpp- Vårt egna magasin som utges i tre nummer/säsong till alla OT-prenumeranter. Annonsering på - Annonsera på vår välbesökta hemsida, ca unika besökare/månad.

12 NYHET-Mediakub Inför säsongen 2013/2014 kommer det att finnas en mediakub i arenan där du kan exponera ditt budskap i rörligt format i form av en reklamfilm eller liknande! Du kan också presentera olika delar av matchen, exempelvis mål, power-play, box-play osv. Du kan byta budskap från period till period vilket gör det väldigt flexibelt att ändra budskap som går hand i hand med dina erbjudanden och kampanjer. Man kan köpa exponering för en hel säsong eller för enstaka matcher.

13 NYHET-LED-Band En annan nyhet är att vi kommer investerar i den senaste LED-tekniken för att skapa bättre exponeringsmöjligheter för ditt företag. De gamla rullande ljuslådorna på ena kortsidan med ett 20 meter långt band ersätts med den senaste LED-tekniken, detta kommer även att kompletteras med ytterligare 2 x 7 meter LED på kortsidan. Även här kan du helt utan begränsningar ändra budskapet för att passa just era kampanjer och erbjudanden. LED-banden syns också utmärkt i tv-bolagens kameror.

14 Aktivering Att som sponsor aktivera ditt sponsorskap på ett bra sett kan leda till att målgruppen kommer ihåg dig. Aktivering bygger mycket på brand experience och handlar om att ge målgruppen en positiv bild av ditt företag. Att aktivera dig mot vår gemensamma målgrupp leder till: Direktkontakt och mer fysisk relation till potentiella konsumenter. Du syns på ett bra sätt och har möjlighet att sticka ut från dina konkurrenter. Stärker din närvaro och association med IK Oskarshamn. Exempel på aktivering- dela ut sampling, visa upp nya produkter, arrangera tävlingar, bara fantasin sätter gränser! Du hjälper till att bygga evenemanget för målgruppen.

15 Mat & Hockey På VIP-avdelningen i arena Oskarshamn erbjuds möjligheter för dig som företagare att representera företag i en trivsam miljö. Ni kan boka bord åt ditt företag eller tillsammans med dina kunder i VIP-avdelningen och äta god mat och dryck i samband med matcherna och uppvaktning av en väldigt serviceinriktad personal. Detta är ett utmärkt sätt för dig att knyta kontakter som kan öppna för nya affärer med företag. IK Oskarshamn har fullständiga rättigheter vilket betyder att öl, vin och cider kan beställas.

16 NYHET-Business Club Nystartade Business Club är ett exklusivt nätverk av företag med inriktning på business -to-business. I nyrenoverade lokaler (Diamond Lounge) som ligger i direkt anslutning till VIPrestaurangen nätverkar företagen och knyter kontakter. Detta ingår: Egen bar med fullständiga rättigheter. Möjlighet att förbeställa middag i loungen. Uppsnack med IKO:s sportchef i loungen före varje match. Kostnadsfri korv, snacks och kaffebuffé i loungen varje match. Möjlighet att nyttja loungen och konferensrum kostnadsfritt vid övriga tillfällen som egna möten m.m. Lunch och frukostmöten med business-to-business-tema. Medverkan med logga på speciell plats på IKO:s hemsida. Möjlighet att skicka ut erbjudanden till IKO:s partners. Möjlighet till egen minimässa i loungen eller arenan en gång per säsong. Informationsmail inför varje match.

17 CSR CSR står för Corporate Social Responsibility och det behandlar samhällsansvaret som ett företag eller förening tar. Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera vårt samarbete med FRIENDS. I fjol hade vi även en insamling till Cancerfonden. Vi ägnar oss åt nattvandring på vissa kvällar och nätter i Oskarshamn. Som sponsor associeras du med det samhällsfrämjande vi står för.

18 KONTAKTA OSS! Vill du och ditt företag göra affärer tillsammans med oss? Tveka inte att kontakta oss på kansliet så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt företag! Martin Svensson Klubbchef Tel: E-post: Mats Ågren Marknadssäljare Tel: E-post:

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Vision 2014 Världsledande i skidskytte! - vara bland de tre bästa landslagen och de tre bästa världscuparrangörerna

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag.

Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro är ett lag i högsta Svenska Basketligan med en helt unik position i Idrotts-Sverige. Klubben är Sveriges mest miljömedvetna elitidrottslag. Eco Örebro söker samarbete med företag som har en

Läs mer

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY ÖREBRO KINGS - FRAMÅT SAMARBETSPARTNERS PARTNER 2018/19 VÄLKOMNA TILL ÖREBRO INNEBANDY Örebro Innebandys målsättning är att vara den ledande innebandyföreningen i Örebro och det självklara valet för alla innebandyintresserade i Örebro län. Örebro

Läs mer

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015 Det är vi som är VaR med och skapa vår HiStOrIA Vi i Örebro Hockey gör allt för att vinna matcher. Och vi

Läs mer

PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN

PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN PRODUKTLISTA SÄSONGEN 2014-2015 HOCKEYALLSVENSKAN Låt oss hjälpa dig att göra affärer Vi hjälper dig med allt från aktiviteter för dina kunder eller anställda till exponering som kraftfullt når ut både

Läs mer

Hur blir NyföretagarCentrum en attraktiv partner? Björn Stenvad Sponsoranalytiker 08-556 990 52 073-938 51 81 bjorn@sponsi.se

Hur blir NyföretagarCentrum en attraktiv partner? Björn Stenvad Sponsoranalytiker 08-556 990 52 073-938 51 81 bjorn@sponsi.se Hur blir NyföretagarCentrum en attraktiv partner? Björn Stenvad Sponsoranalytiker 08-556 990 52 073-938 51 81 bjorn@sponsi.se Sponsor Insight Oberoende analysföretag specialiserade inom sponsring och evenemang

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

Följ med på vår. framtidsresa!

Följ med på vår. framtidsresa! Följ med på vår framtidsresa! Detta är Halmstad Hockey! Ishockey är väldigt mycket för väldigt många. Framförallt är det något väldigt kul! Ishockey består av lek, träning och tävling. Den ger oss fysisk,

Läs mer

Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER

Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER 20 år av stolthet Säsongen 2014-2015 blev inte alls vad vi hade räknat med, det ska vi inte sticka under stol med. Vi nådde inte det sportsliga målet,

Läs mer

ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER VAR MED PÅ VÅR RESA

ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER VAR MED PÅ VÅR RESA ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER VAR MED PÅ VÅR RESA BLI EN PARTNER TILL REGIONENS BÄSTA ISHOCKEY SUCCÉSÄSONG GER MYCKET VARMA VINDAR DET BLÅSER ÅTERIGEN varma vindar kring IK Oskarshamn. Succésäsongen

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2013 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-05-10 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson

Kontakta oss. LUNDS FRAMTID. Partnerprogram 2017/2018. Mats A Andersson Kontakta oss. Mats A Andersson mats-anders@telia.com 0706-272917 LUNDS FRAMTID Mattias Lundin mattias.lundin1@hotmail.com 0768-68 45 09 H43 Lund Stattenavägen, 222 28 Lund Besöksadress Sparbanken Skåne

Läs mer

Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER

Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER Partnerskap ASSOCIATION EXPONERING RELATIONER AFFÄRER IKO ska växa med kvalitet Kontinuitet i en bransch som tänker allt mer kortsiktigt är det möjligt? Svaret på frågan är ja. IK Oskarshamn är undantaget

Läs mer

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG

UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG UNGDOM & BREDD ELITFOTBOLL SAMHÄLLSENGAGEMANG LB07 SPONSRING & PARTNERSKAP 2012 En spännande del av det nya Malmö. Ett bra sponsorskap ger lika mycket för båda parter. Malmö är en fantastisk stad. Inte

Läs mer

organisationer är större än nagonsin Andreas Drufva Björn Stenvad

organisationer är större än nagonsin Andreas Drufva Björn Stenvad Sponsring- Klicka möjligheterna här för att ideella ändra format organisationer är större än nagonsin Andreas Drufva Björn Stenvad 1 Klicka här för att ändra format 2 Procentuell utveckling: Klicka här

Läs mer

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista

Partnerfolder. Säsongen 2019/2020. Prislista 2019-06-14 Partnerfolder Säsongen 2019/2020 Prislista Bakgrund Att vara partner till Hammarby Handboll innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta vår resa mot att bli

Läs mer

LHF/MSSK DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR

LHF/MSSK DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR DAMLAG TILLSAMMANS SKAPAR VI VINNANDE KÄNSLOR TILLSAMMANS UTMANADE VI OCH VANN! När samgåendet mellan Luleå Hockey och Munksund SSK var ett faktum började vi lagbygget för att på allvar utmana de bästa.

Läs mer

H O C K E Y A L L S V E N S K A N 2 0 0 8-2 0 0 9 TILLSAMMANS....bygger vi ett vinnande lag!

H O C K E Y A L L S V E N S K A N 2 0 0 8-2 0 0 9 TILLSAMMANS....bygger vi ett vinnande lag! H O C K E Y A L L S V E N S K A N 2 0 0 8-2 0 0 9 TILLSAMMANS...bygger vi ett vinnande lag! Ett av regionens starkaste varumärken Det råder ingen tvekan om att IK Oskarshamn är något som engagerar bygdens

Läs mer

Sponsorarbetet i klubben

Sponsorarbetet i klubben Sponsorarbetet i klubben Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång sponsorarbete i klubben. v2.indd1 1 2009-02-05 14:16:24 Sponsorarbetet i klubben Det är nog de flesta klubbars mål att hitta

Läs mer

Sponsring. Grundläggande förståelse och konkreta tips för ökade sponsorintäkter. Magnus Berglund Eskilstuna, 8 oktober 2016

Sponsring. Grundläggande förståelse och konkreta tips för ökade sponsorintäkter. Magnus Berglund Eskilstuna, 8 oktober 2016 Sponsring Grundläggande förståelse och konkreta tips för ökade sponsorintäkter. Magnus Berglund Eskilstuna, 8 oktober 2016 Om Magnus Magnus Berglund Sponsringsrådgivare Hjälper företag att sponsra rätt

Läs mer

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018

Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Sponsorfolder Göteborg Hockey Club Spelar i Svenska Dam Hockey Ligan (SDHL) säsongen 2017/2018 Bli en del av en för Sverige helt unik satsning på ishockey: Göteborgs Hockey Clubs flick- och damsatsning

Läs mer

Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden

Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden Foto: My Sohlman Din ledande webb-tv kanal inom ridsporten i Norden Vår vision är att bli bäst i Norden på det vi gör bäst. Webb-Tv inom ridsporten! Kontakta oss så skräddarsyr vi ett perfekt upplägg för

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY SHL 2018/19 SYNS MED OSS OCH NÅ UT BRETT Ett samarbete med Skellefteå AIK Hockey förknippar ditt företag med ett av Sveriges starkaste varumärken inom idrott.

Läs mer

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR

GOLVREKLAM SARGREKLAM 2011-KLUBBEN ARENAREKLAM 8000 KR 5000 KR 2011 KR PARTNERBROSCHYR 2017/2018 Innebandy är den tredje största sporten i Sverige sett till utövare, och ni har nu möjlighet att exponera ert företag tillsammans med Örebro Innebandy. När ert företag väljer

Läs mer

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY SPONSORKATALOG 2016/17 SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 HÄSSLEHOLM KOMMUNS STÖRSTA IDROTTSUPPLEVELSE! SYNS IHOP MED TYRINGE

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

M A R K N A D S P L A T S AIK Hockey

M A R K N A D S P L A T S AIK Hockey MARKNADSPLATS AIK Hockey 2016-2017 HJÄRTA, FART, AIK AIK Hockey 2015-2016 Flest poäng - 105 poäng Flest mål - 176 st Flest segrar - 40 st Flest segrar på hemmaplan - 23 st Flest segrar på bortaplan - 17

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

Iq Rapport 2013:1. Alkoholvarumärkens sponsring. svenska festivaler

Iq Rapport 2013:1. Alkoholvarumärkens sponsring. svenska festivaler Iq Rapport 2013:1 Alkoholvarumärkens sponsring Alkoholvarumärkens sponsring av svenska festivaler Innehåll 1. Förord 2. Alkoholreklamen samverkar i flera kanaler 4. Sponsring ett sätt att bygga varumärke

Läs mer

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors

Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Officiellt sponsorprogram för Kramfors-Alliansen Fotboll säsongen 2013 Hjälp oss att bygga fotbollsstaden Kramfors Kramfors-Alliansen. Vad tänker du när du hör det namnet? Är det dottern som under somrarna

Läs mer

Svenskt Marknadsföringsindex

Svenskt Marknadsföringsindex Svenskt Marknadsföringsindex Fakta om undersökningen Sveriges Marknadsföringsindex har som mål att årligen att sammanställa vad marknadschefer i Sverige tror om framtiden, vilka utmaningar de ser och hur

Läs mer

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart14 2014-05-13 Det surrar kring IFK Från en skadeskjuten div 2 klubb till en levande och växande förening Vi har lyckats få handbollen att

Läs mer

SATSA PÅ LÅNGSIKTIGHET. En broschyr om gemensamma möjligheter.

SATSA PÅ LÅNGSIKTIGHET. En broschyr om gemensamma möjligheter. SATSA PÅ LÅNGSIKTIGHET. En broschyr om gemensamma möjligheter. AVKASTNING PÅ DIN INVESTERING 16 år, 2 månader och 15 dagar. Så ung var Robin Kovacs när han blev AIK:s yngsta debutant genom tiderna. Föregående

Läs mer

Sponsring. konkreta tips och råd. Magnus Berglund 1 september 2017

Sponsring. konkreta tips och råd. Magnus Berglund 1 september 2017 Sponsring Teori, inspiration och konkreta tips och råd. Magnus Berglund 1 september 2017 Om sponsring Sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Det är ingen slump att du håller den här broschyren i din hand. Du älskar ishockey. Och framför allt älskar du Frölunda. Det här är din och

Det är ingen slump att du håller den här broschyren i din hand. Du älskar ishockey. Och framför allt älskar du Frölunda. Det här är din och R E 2 1 N 0 T 2 R / 1 A 1 P 20 Mycket mer än ishockey Det är ingen slump att du håller den här broschyren i din hand. Du älskar ishockey. Och framför allt älskar du Frölunda. Det här är din och företagets

Läs mer

2012 VILL DU VARA MED?

2012 VILL DU VARA MED? 2012 VILL DU VARA MED? Vad är Väsby Melodifestival? Väsby Melodifestival är Sveriges första melodifestival för personer med funktionsnedsättning inom LSS. Festivalen arrangeras av Upplands Väsby kommun,

Läs mer

LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016

LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016 LÅT DITT VARUMÄRKE BLI EN DEL AV UPPLEVELSEN! IK FREJ TÄBY PARTNER 2016 Välkommen till IK Frej Täby och en ny säsong i Superettan Det finns få saker som engagerar och attraherar människor så mycket som

Läs mer

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK Vi satsar på Jämtlands ungdomar! Föreningen har en blomstrande ungdomsverksamhet med ca 500 spelare och 100 ledare. Nyrekrytering är något vi jobbar hårt med och hockeyskolorna är

Läs mer

NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER

NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER Säljorganisation 2019/2020 Rasmus Aro Klubbchef Kontaktuppgifter 070 228 68 57 rasmus.aro@nybrovikings. com Jan-Åke Karlsson Säljare

Läs mer

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016

Marknadskatalog. FC Helsingborg 2015-2016 Marknadskatalog FC Helsingborg 2015-2016 Resan har inletts Välkommen till FC Helsingborg, Skånes lag i Superligan. Vi i FC Helsingborg fortsätter vår resa mot vårt utsatta mål: klubbens första SM-guld.

Läs mer

Utställarpaket Microsoft TechDays

Utställarpaket Microsoft TechDays Utställarpaket Microsoft TechDays Örebro 23-24 mars 2010 TechDays 2009 blev en stor succé. Med nästan 1300 deltagare - två dagar fyllda av 97 sessioner, över 100 experter, mötesplatser, utställningar och

Läs mer

SPONSORPAKET. BMW IBU World Cup Biathlon Östersund 2015 WWW.WORLDCUPOSTERSUND.SE

SPONSORPAKET. BMW IBU World Cup Biathlon Östersund 2015 WWW.WORLDCUPOSTERSUND.SE SPONSORPAKET BMW IBU World Cup Biathlon Östersund 2015 WWW.WORLDCUPOSTERSUND.SE HUR BLIR DITT 2019? VM-dubbeln om fyra år medger mångfaldigad tillväxt i regionen med en i vår livstid oöverträffad publicitet.

Läs mer

Utvecklas med Ekerös största folkrörelse

Utvecklas med Ekerös största folkrörelse SPONSRING 2016 Utvecklas med Ekerös största folkrörelse Sponsringsarbetets syfte och mål: Ekerö IK har i över 90 år verkat för Mälaröarnas invånare och företagare. Ekerö IKs breda förankring i sin hembygd

Läs mer

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona

Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona TILL VÅRA PARTNERS 2014 Var med och utveckla fotbollen i Karlskrona är Sveriges 20:e största fotbollsförening med cirka 1500 medlemmar och drygt 800 aktiva ungdomar fördelade på cirka 60 lag. Tillsammans

Läs mer

Visa upp ditt företag

Visa upp ditt företag Visa upp ditt företag dela glädjen och stöd IK Kongahälla 109 år 2015 Inledning Hej! Det är med stor glädje Idrottsklubben Kongahälla hälsar dig som framtida sponsor välkommen att läsa in dig i vad som

Läs mer

Utvecklas med Ekerös största folkrörelse

Utvecklas med Ekerös största folkrörelse SPONSRING 2016 Utvecklas med Ekerös största folkrörelse Sponsringsarbetets syfte och mål: Ekerö IK har i över 90 år verkat för Mälaröarnas invånare och företagare. Ekerö IKs breda förankring i sin hembygd

Läs mer

HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen

HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen HOCKEY KÄNNS! Hudiksvalls hetaste publiksport Säsongen 2012-2013 Drygt 800 personer per match. Vi delar samma brinnande intresse för Hudiksvalls bästa. Som samarbetspartner får du möjlighet att vara mer

Läs mer

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey!

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey! i vill erbjuda näringsliv och organisationer ett komplett utbud av representation, personalvård och exponering kopplat till ishockeymatcherna i Cloetta Center. Visst är hockeymatchen den centrala upplevelsen.

Läs mer

Sällan har en webannons innehållit så mycket!

Sällan har en webannons innehållit så mycket! Sällan har en webannons innehållit så mycket! En givande webannons! Köp en webannons på Göteborg Rugbyförenings hemsida och hjälp oss att fortsätta utvecklas! Förra året gick vårt Herrlag till semifinal

Läs mer

Att marknadsföra bibliotekens tjänster

Att marknadsföra bibliotekens tjänster Att marknadsföra bibliotekens tjänster Innan ni påbörjar planeringen av olika marknadsföringsaktiviteter så bör ni fundera igenom några grundläggande saker: resurser som ni har att tillgå, era viktigaste

Läs mer

PARTNER SÄSONGEN 2014-2015

PARTNER SÄSONGEN 2014-2015 PARTNER SÄSONGEN 2014-2015 TILLSAMMANS blir vi ett vinnande lag Färjestad BK är ett av Sveriges starkaste varumärken inom elitidrott. Och ett av de absolut mest exponerade - 120 timmar i TV, 118 miljoner

Läs mer

Rapport Evenemangsmarknaden

Rapport Evenemangsmarknaden Rapport Evenemangsmarknaden Producerad av PS Communication, För: Nynäshamns kommun. Projekt: Utarbetande och formulering av en evenemangsstrategi med tillhörande faktadel, policy och handbok, en del av

Läs mer

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011

Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Utställarerbjudande för Microsoft TechDays 2011 Örebro 29-30 mars 2011 Vad är TechDays? TechDays är Microsofts största konferens i Sverige för de som arbetar med Microsofts produkter, plattform och lösningar.

Läs mer

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club ett trevligt sätt att ta hand om dina kunder Företag har många möjligheter till givande samarbeten med Mölle,

Läs mer

VITA HÄSTEN PARTNER bygg framtiden med ett av norrköpings hetaste varumärken

VITA HÄSTEN PARTNER bygg framtiden med ett av norrköpings hetaste varumärken VITA HÄSTEN PARTNER 2015-2016 bygg framtiden med ett av norrköpings hetaste varumärken Största publiksporten i Norrköping INLEDANDE ORD Fredrik J ensen V D Vita H ästen Vita Hästen finns till för er och

Läs mer

AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET

AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET BILD Johan Stål, WR Örebro Black Knights Superserien MVP 2013 Välkommen! Det gröna gräsets schack! Vi är på en resa.

Läs mer

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB AIK FOTBOLL Friends Arena 2014 HEJ, introduktion Säsongen 2013 blev en händelserik sådan med det stora silvret som slutresultat. AIK vann publikligan för 38:e gången och vi är även störst i Norden inom

Läs mer

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015

Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Exponerings- och aktivitetsmöjligheter TUR 2015 Sida 1 av 8 Innehåll Exponeringsmöjligheter...3 Huvudentré 5...3 Entrédörrar 5...3 Exponeringsmöjligheter i marmorgång...3 Dela ut påsar vid entré 5...4

Läs mer

1. Så sponsrar PiteEnergi

1. Så sponsrar PiteEnergi Sida 1 (7) 1. Så sponsrar PiteEnergi 1.1. Syfte Vi skall genom en god sponsringsverksamhet, skapa goda relationer med alla våra intressenter så att det på lång sikt stödjer vårt varumärke och våra affärer.

Läs mer

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS

100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 100% MALMÖ MALMÖ REDHAWKS 2014 2015 TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! 3 VÅR VISION: Malmö Redhawks ska erbjuda Sveriges bästa hockeyupplevelse. VÅRA TRE VÄRDEORD: Hjärta, Kvalitet och Stolthet, ska genomsyra

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015 Maila: lag04@difhockey.se Säsongen 2013-2014 Vilken säsong killarna har haft! Laget har tränat, kämpat, haft roligt och spelat

Läs mer

Affärer direkt. 9 skäl att testa DR

Affärer direkt. 9 skäl att testa DR Affärer direkt 9 skäl att testa DR Direktreklam är en snabb, enkel och kostnadseffektiv marknadsföringskanal direkt till dina kunder. Du&Co listar några av de främsta skälen för dig att testa direktreklam.

Läs mer

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt.

Partnerfolder Säsongen 2018/19. Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Partnerfolder Säsongen 2018/19 Allapriser i denna folder är ex moms och eventuell reklamskatt. Vår resa Att vara partner till innebär att du ger oss ditt stöd till driva vår verksamhet framåt och fortsätta

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2013. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

SHL 2014/2015. TILLSAMMANS MOT GULD Stärk ditt varumärke med Skellefteå AIK Hockey

SHL 2014/2015. TILLSAMMANS MOT GULD Stärk ditt varumärke med Skellefteå AIK Hockey SHL 2014/2015 TILLSAMMANS MOT GULD Stärk ditt varumärke med Skellefteå AIK Hockey VI VINNER IGEN. Ett samarbete med Skellefteå AIK Hockey förknippar ditt företag med ett av Sveriges starkaste varumärken

Läs mer

INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN!

INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN! INTRESSERAD AV OFFENTLIGA AFFÄRER MEN SVÅRT ATT FÅ UT DITT BUDSKAP? VI HAR LÖSNINGEN! Utställarinformation 2016 2016 Upphandlingsdagarna är Sveriges största årliga konferens och mötesplats för de som berörs

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan VÄLKOMMEN TILL Vi vill skapa vinnare på flera plan VI GER UNGDOMAR OCH VUXNA EN FARTFYLLD OCH MENINGSFULL FRITID Norrköpings Tennisklubb grundades år 1921 och då spelade man tennis utomhus på Idrottsparken,

Läs mer

vill ni lira med oss?

vill ni lira med oss? vill ni lira med oss? traditioner & visioner, g l ä d j e & g e m e n s k a p. här skapas vinnare. Egen anl äggning, Ernemar IP Fotbollsverksamhet 4 Eget kansli. 4 Klubblokal för cirka 200 personer. 4

Läs mer

Niklas Storbacka, VD Ab Liga Jaro Oy

Niklas Storbacka, VD Ab Liga Jaro Oy Under den gångna säsongen har vi fått njuta av underhållande fotboll och högklassiga prestationer av våra spelare. Stämningen på läktaren har varit hög och det pratas om en positiv image för klubben och

Läs mer

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken.

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Genom att acceptera medlemsvillkoren vilka du godkänner genom att både

Läs mer

AFC PRISLISTA Sponsring 2019

AFC PRISLISTA Sponsring 2019 AFC Eskilstuna PRISLISTA Sponsring 2019 Svensk Fotboll Svensk Fotboll har under de senaste åren växt och blivit allt mer konkurrenskraftig i förhållande till övriga fotbollsligor i Europa. Malmö FF och

Läs mer

VILL DU VINNA MED OSS?

VILL DU VINNA MED OSS? VILL DU VINNA MED OSS? VAR MED OCH STÖTTA KARLBERGS BK KÄRA FÖRETAGARE, brinner du också för barn och ungdomsidrott på Kungsholmen och i Vasastan? VILL DU OCKSÅ att KB:s 800 aktiva ungdomar kan drömma

Läs mer

MARIESTAD BOIS HOCKEY Partnersäsongen

MARIESTAD BOIS HOCKEY Partnersäsongen MARIESTAD BOIS HOCKEY Partnersäsongen 2016-2017 TILLSAMMANS blir vi ett vinnande lag Mariestad BoIS HC är ett av Sveriges starkaste varumärken inom div 1-hockeyn. Och ett av de mest exponerade dagspress

Läs mer

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss!

Logotyp på hemsidan + 2 VIP-biljetter. Vill du bli sponsor, tag kontakt med oss! SPONSORMENY 2018 Under förra året kämpade sig vårt lokalodlade A-lag sig till en topplacering i Division 5 Östra, och tar i år åter sikte mot höga höjder. Vid sidan av dem firade utvecklingslaget segern

Läs mer

Policy. Sponsring en del av Ovanåkers kommuns marknadsföring. Uppvaktning vid framgångsrika prestationer

Policy. Sponsring en del av Ovanåkers kommuns marknadsföring. Uppvaktning vid framgångsrika prestationer 1 (4) Policy Sponsring en del av s marknadsföring Uppvaktning vid framgångsrika prestationer Antagen av kommunfullmäktige den 29 november 2010 att gälla fr.om. 1 januari 2011 Ansvarig för att dokumentet

Läs mer

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero Vilka är Animero och varför står jag här? = både webb och film Startade 2001 13 anställda Kontor i Helsingborg och Stockholm Vilka

Läs mer

Samarbetsavtal med Vittsjö GIK

Samarbetsavtal med Vittsjö GIK TJÄNSTESKRIVELSE 1(4) Datum Diarienummer 2018-07-13 KLK 2018/639 Handläggare Tillväxtchef Stefan Larsson Tillväxtavdelningen stefan.a.larsson@hassleholm.se Samarbetsavtal med Vittsjö GIK Förslag till beslut

Läs mer

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL EVENT EM-KVAL 1. Rättigheter och ägande. SBBF äger alla rättigheter i samband med EM-kvalmatchen. Flera av dessa rättigheter kan dock genom avtal upplåtas till den lokala

Läs mer

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök Parallella arrangemang Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök erbjudande! Mässan du inte vill missa Boka plats på GastroNord eller Vinordic senast 31 maj 2013 så får du Affärspaketet

Läs mer

Sponsorblad AFC United 2015

Sponsorblad AFC United 2015 Sponsorblad AFC United 2015 Se nya AFC United i år! www.afcunited.se Kort om AFC United AFC UNITED (före detta Athletic FC) grundades 2007 när åtta duktiga nioåringar stod klubblösa utan möjligheter till

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RIGHT TRENDS!

VÄLKOMMEN TILL RIGHT TRENDS! RIGHT TRENDS 2016 VÄLKOMMEN TILL RIGHT TRENDS! Undersökningen Right Trends har genomförts för sjunde året i rad och bygger på webbintervjuer med 69 utvalda rättighetsinnehavare. Intervjuerna har genomförts

Läs mer

easyfairs VAS-tjänster

easyfairs VAS-tjänster easyfairs VAS-tjänster Mervärdestjänster som ökar din exponering på mässan Bild/logo på mässans registrering online 50 % av besökarna förhandsregistrerar sig till mässan via mässans registreringssajt.

Läs mer

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP

LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP LB07 UTBILDNING UTVECKLING ANSVAR LB07 PARTNERSKAP IF Limhamn Bunkeflo - LB07 Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke och som ligger i framkanten av samhällsutvecklingen.

Läs mer

Jakten på SM Guldet har startat

Jakten på SM Guldet har startat Jakten på SM Guldet har startat Sponsring är inte välgörenhet. Idag handlar det mer om samarbeten mellan starka varumärken, långsiktiga affärsrelationer och mediaexponering. Igår eller rättare sagt för

Läs mer

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen INSAMLINGSGUIDE Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen 13 Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi - en framtid där diabetes kan botas och

Läs mer

AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar

AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar AIK Fotboll - en genväg till ökade marknadsandelar AIK är mer än en fotbollsupplevelse Säg Milan, Barcelona, Chelsea och halva världen tänker på fotboll. Säg AIK och hela Sverige vet vad du pratar om så

Läs mer

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG Innehållsförteckning EVENT... TJEJKVÄLLEN... KARRIÄRKVÄLLEN... TIMES WEEK... STUDIERESAN... LUNCHFÖRELÄSNING... SKRÄDDARSYTT EVENT... 1 2 3 4 5 6 7 MARKNADSFÖRING...

Läs mer

NYBRO VIKINGS IF BLI PARTNER ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER

NYBRO VIKINGS IF BLI PARTNER ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER NYBRO VIKINGS IF BLI PARTNER ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER Nybro Vikings IF är en ishockeyklubb med mycket historik och tradition. I mer än 70 år har föreningen spelat ishockey och det är något

Läs mer

PRISLISTA 2012. 24Norrbotten och Nya Medier

PRISLISTA 2012. 24Norrbotten och Nya Medier PRISLISTA 2012 24Norrbotten och Nya Medier Tv när du har tid. 24Norrbotten är en lokal nyhetskanal. Här förmedlas lokala händelser via nyhetssändningar, program och text-tv. Programformatet för 24Norrbotten

Läs mer