V Ä R M D Ö G U S T A V S B E R G

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "V Ä R M D Ö G U S T A V S B E R G"

Transkript

1 VÄRMDÖ GUSTAVSBERG

2 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

3 U tsök t s j öläge i vacker parkmil j ö Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

4 STRANDVIKS FLYGLAR Livets guld kant ÄR HÄR Vissa chanser kommer bara en gång i livet. Nu kan drömmen om att bo i en genuin skärgårdskommun med närhet till vatten och grönska bli verklighet. Strandviks flyglar i Gustavsberg får ett utsökt läge mitt i den vackra park som möter Farstavikens strandlinje bara ett 50-tal meter från husen. Strandvik förtjänar verkligen sitt namn där det ligger på Farsta vikens norra strand. Här ligger den fantastiska Villa Strandvik som uppfördes redan i början av 1900-talet som privatbostad. Den exklusiva villan i jugendstil har därefter haft olika funktioner, för att i dag stå tom i väntan på att återigen bli privatbostäder. Strandviks flyglar placeras på östra respektive västra sidan av Villa Strandvik och får därmed samma vackra läge mitt i parken med utblickar över vatten och grönska. Här får livet guldkant. Du vaknar till en stilla vattenspegel och fågelsång i de gamla ekarna som vetter mot strandpromenaden. Här dricker du ditt kaffe på balkongen eller uteplatsen i söderläge medan du planerar dagen utifrån allt Gustavsberg erbjuder av vackra promenader, skönt båtliv eller kulturella besök. Det är gångavstånd till centrum med bland annat butiker, restauranger och den anrika porslins fabriken. Du bor ju på en plats som är ett stycke porslinshistoria! I dag har området varsamt moderniserats och gett plats för nya bostäder på andra sidan viken. TIDLÖST OCH VACKERT. Strandviks flyglar består av två lamellhus i två våningar och två punkthus i fyra våningar. Husen byggs i två etapper om vardera ett lamellhus och ett punkthus, där den östra sidan blir först ut. Bostäderna bär alla Seniorgårdens signum av öppna planlösningar och alla balkonger är riktade mot vattnet. Materialvalen är, liksom husen och platsen, tidlösa och blir bara vackrare med tiden. Lägenheterna får alla sin egen utformning och ingen bostad är den andra helt lik. Självklart är tillgängligheten hög, med bland annat hiss och väl tilltagna badrum. Den praktiska gemensamhetslokalen har plats för större tillställningar och i anslutning till denna finns ett bokningsbart övernattningsrum. Utöver detta får du som bor i Strandviks flyglar även tillgång till Senior gården Boförmåner, en serie utvalda tjänster som du själv väljer om du vill köpa. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 KULTURHISTORIA Villa Strandvik klassas som kulturhistoriskt omistlig och är en stark del av Gustavsbergs identitet.

6 OMRÅDET STRANDVIKS FLYGLAR VÄSTRA STRANDVIKS FLYGLAR VÄSTRA STRANDVIKS FLYGLAR ÖSTRA STRANDVIKS FLYGLAR ÖSTRA Skärgården väntar Gustavsberg ligger på Värmdös östra sida, vackert inbäddad i Farstaviken. Platsen är för alltid förknippad med porslinsfabriken och dess duktiga formgivare som har satt Made in Gustavsberg på världskartan. I dag har de gamla bruksmiljöerna varsamt renoverats och fått nytt liv genom tillkomsten av moderna bostäder. Skärgården är ständigt närvarande i Gustavsberg, med rika möjligheter till ett aktivt båtliv, fina bad, bryggor och klippor. Från husen i Strandviks flyglar är det bara ett 50-tal meter till vattnet, småbåtshamnen och den fina strandpromenaden. Strandviks flyglar byggs på Farstavikens norra strand och platsen är känd för Villa Strandvik som anlades här 1911 av Axel Odelberg. Den vackra jugendvillan har en pastoral placering, med söderutsikt över viken och porslinskvarteren. Nu får bostäderna i Strandviks flyglar tillgång till samma fina vy. SERVICENÄRA. Gustavsbergs centrum ligger på gångavstånd från Strandviks flyglar. Här finns närservice i form av vårdcentral, butiker och restauranger. Värmdö köpcentrum är ett större handelsområde i Mölnvik, fem minuters bilväg från Strandviks flyglar och till Stockholms innerstad tar det bara 20 minuter med bil från Gustavsberg. Sommartid är det möjligt att ta sig till Stockholms city med Strömma Kanalbåtarna, en vacker båtresa via Skurusundet och Baggensviken. VARIATIONSRIKT. Gustavsberg är inte bara porslin och vatten, det är också rikt på kultur och natur. Ett populärt besöksmål är Porslinsmuseet som ligger i det gamla Torkhuset mitt i de nya porslinskvarteren. Här finns också det genuina Café Tornhuset som är ett välkänt vattenhål för båtgäster. Den unika konsthallen Artipelag ligger bara sex kilometer från Strandviks flyglar. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

7 PORSLINSFABRIKEN CAFÉ TORNHUSET NACKA GOLFKLUBB PORSLINSFABRIKEN ARTIPELAG GUSTAVSBERGS CENTRUM. Det är bara fem minuters promenad till den närservice du behöver i form av vårdcentral, apotek, butiker, banker och träningsinstitut. Här finns också hållplatser för SL-bussarna som går till Slussen. GUSTAVSBERGS HAMN. På andra sidan viken, bara en kort promenad från Strandviks flyglar, ligger hamnområdet med bland annat Gustavsbergs konsthall och Porslinsmuseet. Här finns mysiga Café Tornhuset, restauranger och butiker. TJUSTVIKSRUNDAN. En fem kilometer fin promenadslinga som passerar hästhagar och flera fina fikaställen längs Farstaviken. PORSLINSFABRIKEN. Sveriges enda porslinsfabrik behöver ingen närmare presentation. Njut av närheten till ett stycke svensk funktion och design. SMÅBÅTSHAMNEN. I norra delen av Farstaviken har Gustavsbergs båtklubb cirka 250 småbåtsplatser. ÅNGBÅTSBRYGGAN. Här lägger Waxholmsbåten till på sin väg ut i skärgården. Passa på att ta stora kanalturen med M/S Gustafsberg VII. KVARNSJÖN. Känt för sitt fina och varma vatten. Här finns bra badmöjligheter utmed hela västsidan och på flera ställen är det även klippor. GUSTAVSBERGS KONSTHALL. En av Europas ledande scener för samtida konsthantverk. Ligger centralt i hamnen. ARTIPELAG. Där konst möter skärgård. Vacker konsthall som förutom konst också erbjuder god mat och trevliga aktiviteter. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

8 Vi har låtit oss inspireras av den unika villan, områdets historia och de vackra omgivningarna när vi planerat Strandviks flyglar. För att säkerställa att husen får ett stiltroget utseende har en antikvarie hela tiden följt arbetet med utformningen av husen. NINA KLING, PROJEKTLEDARE I sk ön harmoni med omgivningen Visst får man en aning om Gustavsbergs genuina brukshistoria vid anblicken av den unika Villa Strandvik och dess omgivande park? Den känslan har starkt influerat oss när vi skapat Strandviks flyglar. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

9 ARKITEKTUR Den vackra omgivande parkmiljön med sin omedelbara närhet till vattnet bildar fonden till Strandviks flyglar som nu får samma unika läge som Villa Strandvik. Ett lamellhus och ett punkthus flankerar villan på dess östra och västra sida. Flyglarna är följsamt placerade i suterräng, vilket ytterligare förstärker känslan av att husen smälter in och blir ett med omgivningen. Kulörerna är varma i tegel och faluröd puts med inslag av trä vid balkongerna. VACKRA DETALJER. Strandviks flyglar byggs i två etapper om vardera ett lamellhus och ett punkthus. Den första etappen blir den östra, med 28 lägenheter i storlekar från två till fyra rum och kök. De glasade hörnen i lamellhuset tillåter ljuset att falla in i trapphusen som tack vare det upplevs ljusa och välkomnande. Både entréer och trapphus är rymliga och lättillgängliga med hiss och automatisk dörröppnare. I anslutning till entrén finns ett förråd för rull stolar och barnvagnar. EXTRA BONUSYTOR. En gemensam lokal med övernattningsrum och WC/dusch kommer att finnas på bottenvåningen i trapphus 1. Den gemensamma tvättstugan är ett utmärkt komp lement till den egna tvättmaskinen/torktumlaren. Lägenhets förråd, garage och såväl bil- som cykelparkeringar blir i omedelbar anslutning till husen och området. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

10 - ORIGINAL ENTRÉ Klinkergolv i hall Välplanerad lägenhet med separat sovrumsdel Dubbla WC Flexibel planlösning mellan kök och vardagsrum Rymlig balkong i söderläge Exempel på planlösning 4 rok / 98 m m våning 3 våning 2 våning 1 entrévåning souterrängvåning skala 1:100 Stil full t GAMLA SKÄRGÅRDSVÄGEN OCH BEKVÄMT STRANDVIK LGH NR: 61003, 61104, När vi planerar och inreder en bostad ställer vi stora krav på funktion, form och hållbarhet. Det skapar stilfulla och bekväma bostäder som bara blir vackrare med åren. Bostäderna i Strandviks flyglar får utsikt över parken och Farstaviken via uteplatser och balkonger som är indragna och därmed skyddade från väder och vind. Bostäderna är moderna och genomtänkta i storlekar från två till fyra rum och kök. Ljusinsläppen är generösa med stora fönster och låga bröstningar och några av bostäderna har tre meter i takhöjd. GENOMTÄNKT HELHET. I alla våra bostäder ingår Seniorgården Original, en inredning som vi har valt med stor omsorg. Här möter du en genomtänkt helhet från golv till tak med tidlösa material av hög kvalitet. Ekparkett och vit målade väggar är en klassisk kombination som skapar ljus och rymd i din bostad. Köket har en inredning av släta luckor, fullutdrags- lådor och handtag i rostfritt. Vitvaror och teknik är alltid av hög standard. LYX I VARDAGEN. Det generösa badrummet känns lyxigt samtidigt som det är praktiskt och lätt att hålla rent. På golvet sitter en mörkgrå klinker och väggarna har vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare har vi placerat under en praktisk arbetsbänk och duschhörnan har två öppningsbara dörrar. EXTRA ALLT. Som boende i Strandviks flyglar får du självklart tillgång till Seniorgårdens Boförmåner. Det är en serie frivilliga tillvalstjänster som täcker allt från städ och fönsterputs till inköp och ärenden. Du kan läsa mer om dessa på seniorgarden.se Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

11 VISSTE DU ATT Seniorgårdens bostäder förses med genomtänkta lösningar som gör dem extra praktiska. Förhöjd WC-stol och rymlig hiss med sittplats till exempel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

12 Bekvämt lågt satta fönstervred Snålspolande blandare i krom och underlimmad diskho UTANFÖR DIN BOSTAD Källarförråd Cykel- och rullstolsförråd Bra belysning för trygghet och säkerhet Hiss med sittplats Gemensamhetslokal på entréplan med kök och WC Gästrum med WC/dusch Balkong eller uteplats i alla bostäder 28 platser i garage fördelade på båda etapperna samt utvändiga p-platser Sittplats vid entréporten En närmare tit t på ENTRÉ. I ditt nya hem möts du av ett grått klinkergolv i hallen. Därifrån löper en nylagd, mattlackad och trestavig ekparkett vidare in mot vardagsrum, kök och sovrum. Du märker snart att hållbara och slitstarka naturmaterial är ett återkommande inslag i din bostad. ÖPPNA VARDAGSRUM. Från hallen tar du dig vidare in till vardagsrummet som pryds av fönster med låga bröstningar och fönsterbänkar i natursten. Väggarna är vitmålade och de öppna ytorna lättmöblerade. KOMPLETTA KÖK. Köket är utrustat med en omfattande och modern uppsättning av energiklassade vit varor. Däribland induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys samt mikro och ugn i högskåp. För att underlätta köksbestyren gör vi plats för praktiska arbetsytor, källsortering och inreder med smidiga fullutdragslådor och dämpade skåpluckor. Köket är också utrustat med timer och spisvakt för din trygghets skull. Spishällen stängs alltid av om brandvarnaren utlöser. ROFYLLDA SOVRUM. Ditt sovrum blir en rofylld plats som rymmer dubbelsäng och mer därtill. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrs garderober eller garderober. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

13 ORIGINAL Vitvaror med bra energiklass DETTA FÅR DU ALLTID MED ORIGINAL GENERELLT Låga trösklar för ökad framkomlighet Bekvämt lågt satta fönstervred Spisvakt för din trygghets skull HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav Klinkergolv Vacker och tålig ekparkett detal j erna TOALETT OCH TVÄTT I ETT. Badrummet är både ett praktiskt och bekvämt utrymme. Självklart är rummet helkaklat med antingen tvättmaskin och torktumlare eller kombi maskin placerade under en praktisk arbetsbänk med plats att sortera och vika tvätt. BALKONG ELLER UTEPLATS. Ett extra plus till ditt nya hem är uteplatsen eller balkongen som finns i alla lägenheter. Räkna med att utomhusytan blir en naturlig del av ditt nya, sköna lägenhetsliv. KÖK Genomarbetad, utvald grundinredning Heltäckande ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade och väldesignade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Vitvaror med bra energiklass Kakel som stänkskydd Slimmad utdragbar fläktkåpa med god belysning Ljusrampslist Underlimmad diskho Källsorteringslådor under diskhon BAD Fräscha, helkaklade badrumsväggar Vackra och lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod Energiklassad tvättmaskin och torktumlare Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande förhöjd toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Duschhörna med två dörrar Snålspolande blandare i krom WC Tvättställsvägg i kakel Vackra och lättskötta klinkergolv Snålspolande förhöjd toalett Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Stilsäker och genomgående inredning Flera eluttag i varje rum Triple Play (bredband, telefoni och TV i samma uttag) i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Enhetligt vitmålade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Klädkammare eller skjutdörrsgarderob med flexibel inredning Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

14 BONUSYTOR Bonusytor FÖR ALLA För Seniorgården är det sociala utbytet en viktig del av boendeupplevelsen. Vi vill att du ska trivas lika bra med grannarna i föreningen som med bostaden. Därför förser vi alltid våra nybyggda kvarter med genomtänkta bonusytor som lämpar sig för såväl spontana möten som planerade festligheter. När du flyttar till Strandviks flyglar kan du vara säker på att du får fler kvadratmeter än de som hör till den egna bostaden. För att du ska kunna umgås spontant och kravlöst med grannar, släkt och goda vänner förser vi bostadshusen med en trivsam gemensamhetslokal med kök. Som gjort både för gemensamma middagar i bostadsrättsföreningen eller mindre fester av mer privat karaktär. Här finns också ett övernattningsrum med dusch och WC, om dina gäster vill stanna över natten. LIVET SKA VARA BEKVÄMT. Strandviks flyglar har en gemensam tvättstuga i bottenplan i trapphus 2 som blir ett praktiskt komplement till den egna tvättmaskinen. Cykelparkering och bilparkering anläggs intill husen. VISSTE DU ATT När du flyttar in i ditt nya hem flyttar du samtidigt in i en ny gemenskap. I Strandviks flyglar finns utrymme för spontana möten och planerade samkväm.

15 BOFÖRMÅNER SENIORGÅRDENS bo förmåner Här på Seniorgården vill vi att våra hem ska vara lika lätta att flytta in i som härliga att bo i. Därför har vi handplockat leverantörer som gärna hjälper dig med allt från inflytt till hantverkshjälp och fönsterputs. Seniorgårdens Boförmåner är en uppsättning extratjänster som vi har tagit fram för att ditt nya hem ska bli ditt allra bästa. Med våra praktiska flyttjänster kan du få hjälp med allt som hör flytten till. Våra leverantörer kan flyttstäda ditt gamla hem, röja såväl vindsförrådet som källaren samt magasinera alla möbler och saker som du vill behålla. Det du inte vill behålla kan du få hjälp med att lämna på återvinningscentralen. När det börjar bli dags för inflytt kan du med våra Boförmåner boka packning, lastning, lossning och uppackning i ditt nya hem. BEKVÄMA VARDAGSTJÄNSTER. Självklart slutar inte våra Boförmåner så snart du har kommit till rätta i din nya bostad. Tjänsterna fortsätter även in i vardagen. Du kan sätta dig i solen på takterassen med en bok, medan en av våra leverantörer tar hand om storhandlingen och ärendet till apoteket. Med Boförmåner kan du få hjälp med bland annat städning, fönsterputsning, montage och tvättning. Detta och mycket mer kan du köpa till via Senior gårdens Boförmåner. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

16 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel.

17 Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

18 HÅLLBARHET Energisnål kyl, frys och tvättmaskin Individuell varmvattenmätning Välisolerade fönster Resurseffektiva armaturer i kök och badrum Induktionshäll i kök Sunda material Tjockare isolering i väggar och yttertak Observera att illustrationen inte representerar detta projekt. Däremot innehåller alla Seniorgårdenbostäder nämnda hållbarhetsfunktioner. Hemligheterna BAKOM VÅRA HÅLLBARA LÅGENERGIHUS En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. Därför energiklassar vi alla våra nya bostäder. Hållbarhetstänket genomsyrar våra bostäder från påbörjad ritning till genomförd inflytt. Seniorgården bygger bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav. Vår målsättning är att ligga minst 25 procent under Boverkets normkrav. Att vi energiklassar alla våra bostäder gör det dessutom lättare för dig att jämföra alternativen. BO ENERGISNÅLT. Våra lågenergihus har välisolerade och täta väggar, tak och golv, energieffektiva fönster och genomtänkta installationslösningar. Bland annat sker alltid återvinning av värmen i frånluften och individuell mätning av varmvattnet. I de flesta av husen har vi dessutom en väderprognosstyrning som reglerar värmen med hjälp av data från detaljerade, lokala väderprognoser. Hänsyn tas till temperatur, fukt och vind på ett sätt som gör att systemet kan arbeta jämnare och spara energi. LÄTT ATT GÖRA RÄTT. Alla dessa åtgärder innebär sammantaget kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Bostaden är dessutom byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat energisnåla vitvaror, vatten snåla installationer, sunda och beprövade byggmaterial samt utrymmen för källsortering. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

19 VIP-KUNDER FÅR FÖRTUR Våra VIP-kunder får veta var och hur vi ska bygga före alla andra, och, viktigast av allt: förtur till alla Seniorgårdens bostäder. Läs mer och registrera dig som VIP-kund på seniorgarden.se seniorgarden.se

20 SENIORGÅRDEN MÖJLIGHETERNAS BOENDE PRODUKTION Design & produktion: Devocy Communication Visualiseringsbilder: Sightline Foto: Gustav Kaiser, Sara Medina Lind, Dan Burch, Richard Hammarskiöld, Kristoffer Delselius, Fotolia Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2017 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Seniorgården AB Postadress Box 6048, Solna Besöksadress Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter HUDDINGE STUVSTA LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter LOKET NYTT OCH MODERNT I TRYGGA KVARTER I omtyckta Stuvsta bygger Seniorgården ett modernt och trivsamt kvarter med plats för 56 seniorbostäder.

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning STOCKHOLM BROMMA NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning NOCKEBY BACKE Stadsnära med naturen runt hörnet I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat,

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR ÖREBRO, ALNÄNGARNA SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån 55 + Bort med villalivets alla måsten. I Slussparken får du tid och möjligheter att prioritera

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Bra kan alltid bli bättre Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - KALLHÄLLS CENTRUM - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - KALLHÄLLS CENTRUM - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - KALLHÄLLS CENTRUM - PRIS: 1 995 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Kvadratsmart 2:a med uteplats och en balkong! Välkommen till en mycket mysig och prisvärd lägenhet i centrala

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

KLAS HORN Ekerös närmaste boende

KLAS HORN Ekerös närmaste boende MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR STOCKHOLM, EKERÖ KLAS HORN Ekerös närmaste boende 55 + Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax, maria@lyyski.ax Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala Presentation Modernt, stilrent bostadshus i betong från 2010 i Vesterkalmare

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR GÖTEBORG, KÅLLTORP VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan 55 + Det bästa med Villa Nedergård är det lugna läget och naturen. Vi har inrett med mycket naturmaterial

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL GRATULERAR TILL KÖPET AV DIN BOSTAD I SALIX EDSVIKEN! I din hand håller du materialbroschyren där vi illustrerar alla material som ingår som standard, S, och där vi

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 3 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRAL PARK ETAPP 3 4 MI TILL TÅGATIOE MI TILL 1ADSPARKE 30 SEK TILL GYMMET Livsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

besqab.se/tradgardshusen

besqab.se/tradgardshusen Brf trädgårdshusen, strandängarna Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. lägenheter med radhuskänsla besqab.se/tradgardshusen täby Kemistvägen 17 Box

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Bofakta tomtblad fasadritningar

Bofakta tomtblad fasadritningar Bofakta tomtblad fasadritningar D2 D1 E1 E2 E3 A4 La B1 n A3 rbe tar ta ga tan Innehåll Situationsplan B2 B8 Bofakta Jo A1 rd br uk ar ga A2 E4 nta C1 B3 B7 Fasadritningar 34 38 or ag at nd m 39 C3 Bo

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta

10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta 10 hyresrätter Tingshuset i Alvesta www.gbjbygg.se Rätten att bo lite bättre. VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Fotografierna är avfotograferade från fotografisamlingar förvarade på tingshusets vindsutrymme. Tingshuset

Läs mer

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR GÖTEBORG, KÅLLTORP VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan 55 + VILLA NEDERGÅRD Det bästa med Villa Nedergård är det lugna läget och naturen. Vi har inrett

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bobergsängen 3 E Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Bobergsängen 3 E Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En charmig lägenhet där ljuset flödar igenom. Härlig

Läs mer

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Murbruksgatan 4, lgh 037 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer