KLAS HORN Ekerös närmaste boende

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KLAS HORN Ekerös närmaste boende"

Transkript

1 MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR STOCKHOLM, EKERÖ KLAS HORN Ekerös närmaste boende 55 +

2 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 KLAS HORN VISSTE DU ATT Alla nya kvarter från Seniorgården förses med en gemensamhetslokal som gör det enklare att umgås i goda grannars lag. 41 moderna lägenheter med utmärkt läge på ön I direkt anslutning till Ekerö centrum planerar Seniorgården för 41 välplanerade bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Här erbjuder vi ett bekvämt boende med närhet till det mesta. I Klas Horn bor du naturnära, med gångavstånd till såväl service och butiker som kommunikationer. Bostäderna i Klas Horn bygger vi för dig som vill bo nytt och bekymmersfritt i ett perfekt läge mellan stad och natur. Lägenheterna fördelas på två huskroppar som delar en grön gemensam gård. Den öppnar sig upp mot den lummiga kullen och sluter sig med en tyst sida mot vägen. På gården finns en liten torgyta med sittmöbler samt odlingslådor. I Klas Horn kan du lämna villalivets måsten bakom dig och njuta av ett underhållsfritt boende som ger utrymme för nya prioriteringar. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta dagsformen styra val av både aktivitet och destination. EN BOSTAD FULL AV BEKVÄMLIGHETER Bostäderna i Klas Horn är perfekta för dig som söker en bekvämare vardag men inte vill kompromissa med ditt boende. Här får du ett elegant hem med hög inredningsstandard, väl genomtänkta ytor och gott om förvaring. Alla lägenheter får balkong eller väl tilltagen uteplats och bakom huset byggs ett parkeringsgarage. En trevlig gemensamhetslokal med övernattningsrum gör det enkelt att ta emot gäster. Vardagsbestyren flyter smidigt i moderna, fullutrustade kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Du får också tillgång till en gemensam tvättstuga för de tillfällen du vill tvätta flera maskiner åt gången. Som boende i Klas Horn kan du dessutom välja att nyttja Seniorgårdens Boförmåner. Det är frivilliga tillvalstjänster som täcker allt från fönsterputs till hjälp med inköp och ärenden det mesta som kan göra din vardag ännu lite enklare.

4 Hemtrevligt i historisk miljö Klas Horn är en adress med omedelbar närhet till natur och historiska platser, utan att för den sakens skull ha långt till stadens puls. Med ett unikt läge på Ekerö blir Klas Horn en attraktiv adress som har mycket att erbjuda. I Klas Horn kan du stiga ut genom dörren och in i en naturupplevelse i historiska miljöer. På bekvämt gångavstånd från Ekerö centrum ligger Ekebyhovs slott med tillhörande slottsträdgård, full av blommande äppelträd. Slottet, som har anor från 1670-talet, tillför en historisk karaktär till Ekerö. Seniorgårdens projekt är namngiven efter ämbetsmannen och landshövdingen Klas Horn som lät bygga godset som var förlaga till slottet redan 50 år tidigare. Men Ekebyhovs slott är inte ensamt om att vittna om historiens vingslag på ön. Ekerö kommun är nämligen den enda i Sverige med två världsarv: kungliga Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården Sveriges allra första stad. TID FÖR AKTIVITETER Från historisk sightseeing till en eftermiddag full av aktiviteter? På Ekerö övergår det ena med fördel till det andra. Inom Ekerö kommun finns två ishallar, tre golfbanor, idrottsplatser, ridhus, båthamnar och ett flertal badplatser för dig som vill ägna dig åt dina fritidsintressen. Ett par kilometer från Klas Horn hittar du dessutom Jungfrusundsåsen med sina stigsystem och uppmärkta leder som är perfekta för jogging, ridning, hundpromenader och svamp- och bärplockning. NÄRA SERVICE OCH CITYLIV I Ekerö centrum hittar du såväl restauranger och caféer som service- och matvarubutiker. Ekerö centrum är dessutom knutpunkten för flera busslinjer som trafikerar Mälaröarna. Härifrån tar du dig till Brommaplan på en dryg kvart för att snabbt och lätt ta dig vidare in mot Stockholm city. På så sätt kan du leva ett aktivt cityliv samtidigt som du bor behagligt på trygga Ekerö. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OMRÅDET VISSTE DU ATT Sedan sommaren 2016 finns en båtlinje för pendlare. Den går från Ekerö till Klara Mälarstrand vid Stadshuset. KLAS HORN Skäludden 261 ström TAPPSTRÖM skolan Tappströmsskolan Birka- KLAS HORN Kommunhus Närlundabadet Närlundaskolan Brandstation Mälarö torg Ekerövägen EKUDDEN Tapp- Ekebyhovs kyrka Motion För hurtiga motionärer erbjuder Jungfrusundsåsen gott om gröna slingor för såväl jogging som promenader. Om vintrarna är intilliggande Ekebyhovsbacken med sina fyra nedfarter ett populärt mål för skidåkaren. Golf Några välriktade drives från Ekerö centrum finns inte mindre än tre golfbanor att välja bland för dig som vill utmana grannen på en golfrunda. Shopping I Ekerö centrum finns bland annat många klädaffärer av flera kända kedjor, ett fint bageri och en ICA-butik. Med de täta bussturerna till Brommaplan kan Bromma Blocks stilla större shoppingsug. Slotten Ekebyhovs slott med sin omgärdande slottsträdgård samt Drottningholms slott med det exotiska lustslottet Kina slott, slottsteatern och den storslagna slottsparken finns båda på bekvämt utflyktsavstånd från Klas Horn. Flygplats Inte långt från Klas Horn ligger Bromma Flygplats. Härifrån kan du flyga inrikes såväl som utrikes när reslusten faller på. Kommunikationer Från Ekerö Centrum går ett flertal busslinjer som trafikerar Mälaröarna. Med buss 176 och 177 tar du dig snabbt till Brommaplan, varifrån du kan ta tunnelbana in till city. Från Jungfrusund kan du dessutom ta färjan in till Slagsta på ca tio minuter.

6 Harmonisk pärla formad med omsorg Den lantliga miljö som präglar stora delar av Ekerö har stått som förebild för Klas Horns fasader. Här bildar arkitektur, gårdsmiljö och kringliggande natur en genomtänkt och välkomnande helhet. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 ARKITEKTUR Klas Horn består av 41 lägenheter fördelade på två byggnader om 3 och 4 våningar. Tillsammans med intilliggande Ekbacken följer Klas Horn den lätt svängda Ekerövägen och bildar en skyddad oas med lugna gårdar som öppnar sig mot den lummiga kullen och binds ihop av en gångfartsgata. För att bryta upp skala och volym i Klas Horn använder vi olika färgsättning med kulörer som anknyter till den lantliga miljö som präglar Ekerö. Kompletterande låga byggnader kläs till exempel med faluröd träpanel, berättar Mats Carlsson från Lindberg Stenberg Arkitekter som tillsammans med Ylva Bengtsson har ritat Klas Horn. SMART OCH FUNKTIONELL INSIDA Bostäderna i Klas Horn är olika stora, för att du ska hitta den som passar just dina behov och önskemål. Gemensamt för alla är dock de effektiva planlösningarna med kök och vardags rum i öppet samband, samt de goda förvaringsmöjligheterna. I Klas Horn har vi lagt stor vikt vid att skapa naturliga utblickar och stort ljusinsläpp, varför de flesta stora sovrum har låga bröstningar med fin utsikt. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan och i huset finns även cykel- och rullstolsrum, tvättstuga samt gemensamhetslokal med övernattningsrum. Parkering finns i garage, carport eller på parkeringsplats i direkt anslutning till bostäderna.

8 Bekvämt lågt satta fönstervred Fönsterbänkar i natursten Dämpade skåpsluckor Integrerad diskmaskin Mattlackad ekparkett Ljusa inredningstoner och medvetna val Klas Horn är inte bara genomtänkt på utsidan. Vi har lagt minst lika mycket kraft och energi på att göra insidan hemtrevlig. Det är ju trots allt innanför tröskeln som din bostad förvandlas till ett hem. Därför har vi försett ditt nya hem med en sober originalinredning som genomsyras av medvetna materialval. Samtliga lägenheter i Klas Horn får ljusa, öppna planlösningar som är lätta att möblera. Inredningen inspireras av vår skandinaviska formtradition, med naturliga färgtoner och inslag av guld och terrakotta. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar ger en tidlös grund för dig att bygga vidare på när du sätter din personliga prägel på lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober eller klädkammare gör att du lätt kan välja vilka saker som får vara framme och vilka som stuvas undan. KOMPLETTA KÖK OCH BEKVÄMA BADRUM Den vita köksinredningen med släta luckor är både snygg och lättskött och den antracitgrå bänkskivan bryter av mot de vita kakelplattorna. Diskmaskinen integreras och varmluftsugn och mikrovågsugn placeras i högskåp för bra tillgänglighet. I badrummet lägger vi klinker på golvet och låter vita kakelplattor pryda väggarna. Duschen skärmas av med en duschvägg i klarglas och i den vita väggkommoden stuvar du effektivt undan hygienartiklarna. Badrummet rustas också med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 SENIORGÅRDEN ORIGINAL Detta får du alltid med Seniorgården Original HALL Klädförvaring i anslutning till entrén Säkerhetsdörr med både säkerhetslås och titthål Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav UTANFÖR DIN BOSTAD Förråd Cykel- och rullstolsförråd Välplanerad gård Bra belysning för trygghet och säkerhet Energisnåla fönster Hiss KÖK Arbetsbänk med yta i laminat Snålspolande blandare i krom Dämpade fullutdragslådor Modern och energisnål induktionshäll Skåpluckor med dämpning Lättstädade ytor Integrerad diskmaskin Rostfria vitvaror med bra energiklass Ugn och micro i högskåp Underlimmad diskho Kakel som stänkskydd Källsorteringslådor under diskhon WC Lättskötta klinkergolv Snålspolande förhöjd toalett Snålspolande blandare i krom Kommod för god förvaring BAD Fräscha och helkaklade badrumsväggar Lättskötta klinkergolv God förvaring i kommod och väggskåp Dubbla eluttag med säker placering i kommod Energiklassad tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning Snålspolande toalett Flexibel torkställning med 10 meters torklängd Duschvägg i klarglas med dubbla, svängbara dörrar Snålspolande blandare i krom ÖVRIGT Flera eluttag i varje rum Triple Play i hall, kök, sov- och vardagsrum Naturligt vacker och tålig ekparkett Vitmålade väggar i hela bostaden Fönsterbänkar i natursten Rymliga garderober Skjutdörrsgarderober eller klädkammare med utbyggbar inredning

10 SENIORGÅRDEN Rum för gemenskap Seniorgårdens boförmåner För Seniorgården är det sociala utbytet en viktig del av ditt boende. Vi vill att du ska trivas lika bra med ditt nya hem som den gemenskap det ingår i. Därför förser vi våra nybyggda kvarter med genomtänkta bonusytor som lämpar sig för såväl spontana möten som planerade festligheter. För att du som flyttar in i Klas Horn ska kunna umgås kravlöst med grannar, släkt och goda vänner förses området med en trevlig gemensamhetslokal. I anslutning till den finns också ett bokningsbart gästrum med tillgång till dusch och WC. Praktiskt då plats för gästrum inte alltid finns i den egna bostaden. TREVLIG GÅRD MED PLATS FÖR MÖTEN När du bosätter dig i Klas Horn kan du njuta av ett grönt liv, utan att bekymra dig om vare sig trädgårdsskötsel eller rabattrensing. Den lugna innergården blir en grön oas med gräsytor, odlingslådor och plats för såväl soldyrkare som fikaälskare. Gården öppnar sig mot den lummiga kullen och skapar på så sätt en förlängd trädgård utan minsta krav på underhåll. Seniorgårdens hem ska vara lika lätta att flytta in i som härliga att bo i. Därför har vi handplockat leverantörer som kan hjälpa dig med allt från inflytt till hantverkshjälp och fönsterputs. Seniorgårdens Boförmåner är en uppsättning extratjänster som vi tagit fram för att ditt nya hem ska bli ditt allra bästa. Med våra praktiska flyttjänster kan du få hjälp med allt det tråkiga som hör flytten till. Våra leverantörer kan se till att flyttstäda, röja i förråd samt magasinera alla saker du vill behålla. Resten lämnar vi på återvinningsstationen. När det börjar bli dags för inflytt kan du med våra Boförmåner få hjälp med hela flytten till ditt nya Seniorgården-hem. BEKVÄMA VARDAGSTJÄNSTER Självklart slutar inte våra Boförmåner när du kommit till rätta i din nya bostad. De fortsätter även in i vardagen. Låt oss ta hand om storhandling och ärendet till apoteket. Eller varför inte låta oss städa, putsa fönster, tvätta, installera bredbandet eller montera din nya möbel? Detta och mycket mer kan du beställa via Seniorgårdens Boförmåner. Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 Så enkelt köper du en bostad av seniorgården 1. VISNING På seniorgarden.se och i tidningsannonser får du information om när vi visar våra nya bostäder. På våra visningar kan du se modeller, ritningar och illustrationer som beskriver hur bostäderna kommer att se ut när de är klara. 2. BOKNING När du har hittat den lägenhet du vill ha kan du skriva ett bokningsavtal. Avtalet innebär att en specifik lägenhet blir bokad för din räkning. 3. KONTRAKTSKRIVNING När vi på Seniorgården fått in tillräckligt med bokningar för att starta produktionen av huset är det dags att skriva kontrakt, ett så kallat förhandsavtal alternativt ett upplåtelseavtal. 4. INFORMATIONSMÖTEN Under tiden du väntar på att din nya bostad ska färdig ställas håller vi ett antal olika informationsmöten. På våra möten får du tillfälle att ställa frågor och du får dessutom möjlighet att lära känna dina nya grannar. Vi berättar också kontinuerligt via e-post och brev om hur arbetet med de nya bostäderna fortskrider. 6. KONTROLL OCH BESIKTNING När det närmar sig tillträde av den nya bostaden är det dags för inredningsvisning och besiktning. Till inredningsvisningen har din inredningsansvarige säkerställt att dina inredningsval stämmer. Vid besiktningen kontrollerar en utomstående besiktningsman att arbetet är fackmannamässigt utfört. 7. SLUTBETALNING Innan du tillträder lägenheten är det dags att betala in den resterande delen av köpeskillingen, den s. k. slutlikviden. Vid den här tidpunkten ska du också betala slutfakturan på de eventuella inredningsval du beställt. 8. TILLTRÄDE Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen bekräftar du att slutbetalningen är gjord. Vi träffas i din nya bostad för att vi ska kunna lämna över nycklarna och den nya bostaden till dig. 5. INREDNINGSVAL Under den här processen får du träffa våra erfarna inredare som hjälper dig med valet av inredning i din bostad. De kan ge dig professionella råd om färgsättning, materialval och andra inredningsdetaljer. Som stöd får du katalogen Inredningsval som beskriver vilka olika val av inredning du har möjlighet att göra. seniorgarden.se

12 SENIORGÅRDEN MÖJLIGHETERNAS BOENDE Seniorgården har över tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Jörgen Hinder, Gustav Kaiser, Lena Öritsland, Fotograf Birgersdotter, Shutterstock, Bildarkivet, Sofia Byström Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2017 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Seniorgården AB Postadress: Box 6048, Solna Besöksadress: Landsvägen 50 A, Sundbyberg Telefon:

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån

SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR ÖREBRO, ALNÄNGARNA SLUSSPARKEN Tidlöst boende intill Svartån 55 + Bort med villalivets alla måsten. I Slussparken får du tid och möjligheter att prioritera

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och naturnära vid Ekerö centrum EKBACKEN MODERNT MED KVARTERSKÄNSLA Borätts nya område Ekbacken blir ett välkommet tillskott av moderna bostäder mitt i den vackra kulturbygden

Läs mer

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning

STOCKHOLM BROMMA. NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning STOCKHOLM BROMMA NOCKEBY BACKE Mälarnära med kunglig inramning NOCKEBY BACKE Stadsnära med naturen runt hörnet I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat,

Läs mer

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum

STOCKHOLM EKERÖ. EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum STOCKHOLM EKERÖ EKBACKEN Nytt och modernt vid Ekerö centrum EKBACKEN Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge

BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR BROMMA, ABRAHAMSBERG BIBBLAN Nybyggda hem i grönt stadsläge 55 + Alla lägenheter i Bibblan har egen balkong som ger känslan av ett förlängt rum och

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

MALMÖ, HYLLIE. HYLLIE SÖDERLÄGE Med solen i ansiktet och stadspulsen i ryggen

MALMÖ, HYLLIE. HYLLIE SÖDERLÄGE Med solen i ansiktet och stadspulsen i ryggen MALMÖ, HYLLIE HYLLIE SÖDERLÄGE Med solen i ansiktet och stadspulsen i ryggen HYLLIE SÖDERLÄGE Tunnel till stan eller bron till Köpenhamn? Stationstorget är knutpunkten för kommunikationer till och från

Läs mer

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR GÖTEBORG, KÅLLTORP VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan 55 + Det bästa med Villa Nedergård är det lugna läget och naturen. Vi har inrett med mycket naturmaterial

Läs mer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer

STOCKHOLM SILVERDAL. PORTEN Där livet växer STOCKHOLM SILVERDAL PORTEN Där livet växer Silverdal har förvandlats till en urban stadsdel med en egen själ, som jag personligen är mycket stolt över att ha fått vara med om att utveckla. Fredrik Larsson,

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan

VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan MÖJLIGHETERNAS BOENDE FÖR DIG SOM FYLLT FEMTIOFEM ÅR GÖTEBORG, KÅLLTORP VILLA NEDERGÅRD Granne med grönskan 55 + VILLA NEDERGÅRD Det bästa med Villa Nedergård är det lugna läget och naturen. Vi har inrett

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder

STOCKHOLM HÄGERSTEN. GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder STOCKHOLM HÄGERSTEN GULDMYNTET Bekvämt lägenhetsliv söder om Söder SMÅSTADSCHARMIG HEMVIST PÅ HÖJDEN Nybyggda lägenheter på charmiga Hägerstensåsen hör inte till vanligheterna. Därför är vi mycket stolta

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP

NATURNÄRA HEM I UPPSKATTAT GRANNSKAP NOCKEBYLUNDEN I en väletablerad stadsdel präglad av villabebyggelse, Mälarens närhet och Judarskogens naturreservat, bygger vi 117 bostäder. Nockebylunden är vårt senaste tillskott i en av Stockholms mest

Läs mer

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter

JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND. SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter JÄRFÄLLA BOLINDER STRAND SMEDJAN Moderna hem i historiska kvarter SMEDJAN INDUSTRI- ROMANTIK I MÄLARENS NÄRHET Smedjan omfattar 71 moderna och välplanerade bostäder i storlekar från ett till fem rum och

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park

JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park ÖREBRO VÄSTER PARK JASMINEN Smart boende i attraktiva Väster Park JASMINEN SKÖN BOENDEMILJÖ ÅRET OM Örebros populära bostadsområde kring Väster Park, med byggnader från Svea Trängkårs regemente i vacker

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET 2 Moderna bostäder på cityläge i Lund Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Mot den framtida esplanaden visar det upp en urbant kaxig fasad. Inred

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen

STOCKHOLM SÖDERDALEN. VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen STOCKHOLM SÖDERDALEN VINDMÖLLAN Ett stadsfärgat kvarter i Söderdalen VINDMÖLLAN NYBYGGDA HEM I BLOMSTRANDE STADSDEL De fl esta bostäder i Vindmöllan förses med egen balkong eller uteplats. Nästa kvarter

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen STOCKHOLM KVARNHOLMEN SPISBRÖDSFABRIKEN Ett liv i hjärtat av Kvarnholmen Spisbrödsfabrikens gård blir en plats för både avkoppling och aktivitet. Under nästan 100 år försedde KF hela Sveriges skaff erier

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter

HUDDINGE STUVSTA. LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter HUDDINGE STUVSTA LOKET Småskaligt boende vid lummiga kvarter LOKET NYTT OCH MODERNT I TRYGGA KVARTER I omtyckta Stuvsta bygger Seniorgården ett modernt och trivsamt kvarter med plats för 56 seniorbostäder.

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad

LOMMA STRANDSTAD. KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad LOMMA STRANDSTAD KRYSSAREN Bo på paradläge i Lomma Strandstad NYA BOSTÄDER VID HAVET Tänk att bo vid ett torg i en pittoresk fiskehamn och vakna till båtarnas stadiga dunkande när de kommer in med nattens

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö

KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD. DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD DIAMANTHUSEN Gemytligt småhuskvarter i parkmiljö SEXTIOTVÅ NYBYGGDA HUS MED PARKEN INPÅ KNUTEN Efter det populära radhuskvarteret Bärnstenshusen följer vi på JM upp med nya småhus

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

V Ä R M D Ö G U S T A V S B E R G

V Ä R M D Ö G U S T A V S B E R G VÄRMDÖ GUSTAVSBERG Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. U tsök t s j öläge i vacker parkmil j ö Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter

UPPSALA LUTHAGEN. ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter UPPSALA LUTHAGEN ANEMONEN Sista chansen i klassiska kvarter ANEMONEN I kanten mot Stabby ängar bygger nu JM ett sista Luthagen-kvarter i två etapper. Våra moderna flerbostadshus knyter an till områdets

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö UPPSALA NORRA LUTHAGEN SMEDJEBACKEN Råmysig tuffing i historisk miljö SMEDJEBACKEN EN LEKFULL HYLLNING TILL ARVET Nu drar vi igång den femte etappen på resan från slumrande hantverkarkvarter till ett av

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge

MALMÖ HYLLIE. HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge MALMÖ HYLLIE HYLLIE ALLÉ Vi bygger hemkänsla på Malmös hetaste läge Ett stenkast till Hyllie station. Odlingsvänliga balkonger och uteplatser. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Tegnérlunden, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Tegnérlunden, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 4 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden

STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN. ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden STOCKHOLM ÄLVSJÖSTADEN ENTRÉKVARTERET Här börjar Älvsjöstaden ENTRÉKVARTERET ENTRÉKVARTERET SÄTTER ÄLVSJÖSTADEN PÅ KARTAN Med Entrékvarteret tar JM de första målmedvetna stegen i den nya stadsdelen Älvsjöstaden.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM

Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Hemmet som växer med dig Upptäck vad som ingår i ditt nya HEM Bra kan alltid bli bättre Redan innan 1700-talet fanns hyresrätten som boendeform. Fast då var bostäderna små, trånga och kalla och bekvämligheter

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort

STOCKHOLM GUSTAVSBERG. PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STOCKHOLM GUSTAVSBERG PORSLINSKVARTEREN Färgstark hemvist i anrik bruksort STADSMÄSSIGT KVARTER MED SKÄRGÅRDSLYXIGT LÄGE Strax utanför Stockholms innerstad växer ett nytt Gustavsberg fram. Till denna ambitiösa

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta

Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta 1 2 Välkommen till helt nya par- och radhus i Irsta I barnvänliga Irsta Lista, mindre än 10 minuter från Västerås City, bygger vi ett nytt, modernt och välkomnande område. Vi har valt radhus och parhus

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN

GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN Havsnära läge på Limhamn GALJONEN & SKEPPSKLOCKAN SISTA ETAPPEN PÅ LIMHAMNSKAJEN Tänk att få vakna nära havet, känna havsdoften och höra bruset från vågorna.

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Trelleborgs bekvämaste boende. Vi erbjuder möjligheterna.

Trelleborgs bekvämaste boende. Vi erbjuder möjligheterna. Trelleborgs bekvämaste boende. Vi erbjuder möjligheterna. Brf Stadsparkhusen, Trelleborg www.stadsparkhusen.se 1 Gott om fönster som ger ljusa och trivsamma hem. De skyddade balkongerna inbjuder till skönt

Läs mer