På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök..."

Transkript

1 På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition Sjukanmälan Rektor Jens Rektor Kirsi Syster Helena Idrottsexpen I det här numret: Andreas radar Fyra intensiva skolveckor är avklarade och många förvirrade, men nyfikna sexor, börjar kanske känna sig någorlunda hemmastadda. För oss på idrotten är de inledande veckorna troligen läsårets mest hektiska då en mängd friluftsaktiviteter ska genomföras och det ska läggas och rekas orienteringsbanor i stort sett varje dag den kommande perioden. I nästa vecka ska samtliga åttor ut och vandra och övernatta på Bruksleden och därför blir det lite mindre idrott på hemmaplan denna vecka. Hoppas alla idrottstörstande ungdomar har överseende med detta. Innan vi drar ut till skogs ska emellertid åttor och sexor spela fotbollsturneringar. Niorna är i full gång med förberedelser inför kommande gymnasieval och förhoppningsvis hittar alla rätt så småningom... andreas.videhult@vasteras.se Andreas radar Rektorn har ordet 1 Rektorn har ordet Essiaden Kristallkulan Friluftsdag åk 6 3 Orienteringsinfo Hitta rätt SYV-info Mattestuga Orienteringstävlingar Åk 7 i Färna 7 Minneslista w 38 Fotbollsturneringar Nu känns det att skolan har kommit igång och rutiner, nya regler och schemat börjar sitta. Jag slås nästa varje dag av vilken god stämning det är på skolan, vi är lite fler vuxna i korridorerna där jag främst ser eleverna, och det gör skillnad. Det är, lika så, glädjande att vi nu har kafeterian öppen och igång, jag får många bra förslag om betalning och hur det skulle kunna gå till vi jobbar på det och hopas vi ska kunna ha en kupong -lösning på gång. Jag vill passa på att tacka för trevliga föräldramöten, alla fem var välbesökta (år 6-9 & GS) och det säger mycket om engagemanget för skolan och era barn, något som i all forskning visar att det ger ökade resultat både i trygghet och kunskap/lärande. Minneslista w 39 9 Minneslista w Minneslista w Bussar 12 Sensommaren har fortfarande ett litet grepp om Viksäng, men snart tar hösten vid och med det en period som för många av oss blir lite tyngre. Så nu tycker jag vi hjälps åt och stöttar varandra och hittar alla guldkorn som denna årstid bär med sig. Ha en fantastisk höst, så kanske vi syns i och kring Viksängsskolan. Jens Sjödin West

2 Sida 2 Essiaden Den allra första skoldagen för våra nya elever i åk 6 arrangerades den traditionella Essiaden. Det är en klasstävling, uppkallad efter initiativtagaren och förre SO -läraren Esbjörn Esse Larsson, upplagd som en lång klass-stafett som bygger på samarbete. Detta arv förvaltas nu förtjänstfullt av huvudarrangör Jocke Falk. Efter en otroligt intensiv kamp i diverse grenar segrade till slut 6b. Slutplaceringar: 1 6b 2 6d 3 6a 4 6e 5 6f 6 6c Kristallkulan Må Ti 18 sep 19 sep W Må Ti Ti W On On To On On Ti To 38 2 okt 10 okt 17 okt 44 8 nov 22 nov 23 nov 29 nov 13 dec 19 dec 21 dec fm fm em em em em fm fm fm fm Åk 8 Åk 6 Åk 9 Åk 8 Åk 9 Åk 9 Åk 9 Åk 7 Fotbollsturnering Fotbollsturnering Gymnasieinformation Hajk på Bruksleden Orienteringstävling 1 Skillsmässan Orienteringstävling 2 Höstlov Gymnasiemässan Basketturnering Basketturnering Sudiedag - Lov för eleverna Lucia Dansuppvisningar Julavslutning

3 Sida 3 Friluftsdag åk 6 Under terminens inledande veckor har samtliga klasser i årskurs sex tillbringat en heldag ute på Björnön. Syftet med dagen var bl a att svetsa samman våra nya klasser samtidigt som vi jobbade med grunderna i orientering. Friluftsliv är ett viktigt moment i ämnet Idrott och hälsa så därför passade vi på att vandra ett par kilometer samt laga mat på stormkök. Eftersom de flesta av dagarna bjöd på härligt sensommarväder blev det även ett och annat dopp i Mälaren.

4 Sida 4 Restaurangen Varmt välkomna till Viksängsskolans restaurang! Vi vill att alla som äter i restaurangen ska uppleva en stunds avkoppling, därför är vi noga med att hålla ned ljudnivån. Ytterkläder, kepsar och mössor lämnar vi i skåpet. För att alla ska få plats och det inte ska bli långa köer är det viktigt att alla äter när det är lunch enligt schemat. Lunch äter man endast en gång per dag. Aktuell meny hittar du via denna länk och där kan du också ladda ner en app så att du har menyn i mobilen. Hajker år 8 Under vecka 38 vandrar samtliga åttor under ett dygn på Bruksleden. Vi åker efter lunch och vandrar från Norra Landsberget till rastplatsen i Trummelsberg första dagen. Efter övernattning vandrar vi vidare till Bastmora där bussen hämtar oss. Pm är utdelat till berörda klasser. För att ro i land hajkvecka personalmässigt är det ingen undervisning i idrott tisdag-fredag denna vecka. Med förhoppning om kanontrevliga dagar!! Orienteringsdags Det är snart dags för orienteringsperioden att dra igång. Samtliga idrottsgrupper kommer att genomföra tre till fyra orienteringsträningar på Rocklunda på sin specialidrottstid. Vid orientering på Rocklunda samlas vi alltid mellan Mimerhallen och Fotbollshallen, bakom Friskis och Svettis lokaler på Rocklunda. Ombyte och duschning sker i Mimerhallen. Ar du osäker så tveka inte att fråga din idrottslärare! Vid kraftigt regn kan orienteringen bli ändrad till annan idrottsaktivitet och detta meddelas i sådana fall på skolans hemsida (startsidan), samt på V-klass, på morgonen runt Finns ingen info på hemsidan utgår du från att det blir orientering på Rocklunda. Oavsett finns det alltid personal på plats som kan lotsa er rätt. Hitta rätt på specialidrotten På specialidrotten har vi idrott på en hel del olika anläggningar runt om i Västerås. Hamre IP, där vi spelar fotboll, ligger på Väderleksgatan 20. Fotbollsgrupperna samlas vid konstgräsplanen efter ombyte. Västerås Danscenter, ligger på Pilgatan 8, och där håller våra dansgrupper till. När vi har orientering på Rocklunda samlas vi alltid mellan Mimerhallen och fotbollshallen. Ombyte och duschning sker i Mimerhallen.

5 Sida 5 Framgångsrika Viksängare försöker hänga med, men vi missar säkert ibland bland alla våra duktiga idrottselever så tips mottages tacksamt. Ludwig Ernst i 9d har under sommaren tagit en bronsmedalj på Ungdoms-SM i landsvägscykel i Halmstad. Tillsammans med sina lagkamrater Wincent och Wilhelm Wallinder lyckades de knipa en tredjeplats i lagtempo. Hugo Randow har också visat framfötterna och plockade hem ett SM-Guld i Wakeboard, i klassen junior-men. Stort GRATTIS!! Hugo Randow 8d Ludwig på väg mot medalj... SYV-kalendarium för åk 9 hösten 2017 Obligatoriskt vägledningssamtal hos studie- och yrkesvägledare. Samtliga elever i åk 9 har fått en samtalstid hos syv. Det är viktigt att hålla reda på sin tid, om man får förhinder är det viktigt att meddela detta eller byta tid med en kompis. Föräldrar är välkomna att efter det första enskilda vägledningssamtalet med elev boka tid för ett samtal tillsammans med sitt barn. Maila på anna.olofsson@vasteras.se Information av de kommunala gymnasieskolorna den 19/9 kl. 9:00-10:30 i idrottshallen. Teknikbussen för flickor i års 9. En heldag med företagsbesök i oktober. Skillsmässa på Expectrum 10/10 mellan Västerås Stad, Arbetsförmedlingen tillsammans med Handelskammaren bjuder in elever till en aktivitetsfylld eftermiddag för att få bättre koll på framtidens yrken och möjliga utbildningar. Gymnasiemässa den 8/11 på Bombardier Arena mellan 8:30-20:00. Viksängsskolans elever är välkomna från kl. 14:00. Passa på som förälder att tillsammans med ditt barn besöka mässan. Anna Olofsson Mattestuga Vi slår ett slag för vår mattestuga!! Tycker du att matte är kul, krångligt, svårt eller vill bara räkna lite extra? Då ska du kika in till mattestugan i sal 410 på Måndagar åk 6 & 7 Tisdagar åk 8 & 9 Onsdagar alla åk VÄLKOMNA!!

6 Sida 6 Orienteringstävling 1 och 2 Måndag den 2 oktober arrangeras den första av Viksängsskolans två årliga orienteringstävlingar på norra Rocklunda. Den andra tävlingen går av stapeln tisdagen den 17 oktober. Upplägget är detsamma vid bägge tillfällena, men vi vänder på starttiderna (se nedan). Läs igenom nedanstående information noga och notera speciellt starttiderna. Plats: Orientalen (Västerås Orienterings klubblokal) vid korsningen Norrleden - Önstavägen. Transport: elever i År 7-9får ta sig till och från Orientalen på egen hand. År 6 får åka buss till Orientalen enligt tider nedan, men får ordna egen transport från orientalen. Måndag 2 oktober: 6a & 6b kl c & 6d kl e & 6f kl Tisdag 17 oktober: 6e & 6f kl c & 6d kl b & 6a kl Ombyte: Upplägg: OBS!! Vi vädjar till alla som kan att byta om och duscha hemma eller på skolan, då omklädningsrummen ej räcker till alla Viksängsskolans elever. Vi lägger ut 8 banor År 6-F, År 6-P, År 7-F, År 7-P osv. Det blir alltså totalt 8 tävlingsklasser med start och mål på samma plats oavsett bana. En elev i varje tävlingsklass startar varje minut enligt nedanstående tidsschema. Efter avslutad orientering så bjuder skolan på korv och juice., som ej är väldigt krassliga eller skadade, måste delta. Om du är lite förkyld kan du gå banan, men vi kräver som vanligt att du är ombytt i idrottskläder. Elever, som ej kan delta pga skada eller är så krassliga att de inte ens kan gå banan, samlas i sal 414 kl för arbete med egna uppgifter till kl Läsning till: Måndag 2 oktober: År 6 kl År 7 kl År 8 Inga lekt. på fm År 9 kl Tisdag 17 oktober: År 6 kl År 7 kl År 8 kl År 9 kl Starttider: Måndag 2 oktober: 6a-7a-8a-9a kl b-7b-8b-9b kl c-7c-8c-9c kl d-7d-8d-9d kl e-7e-8e-9e kl f-7f-8f-9f kl g kl Tisdag 17 oktober: 6f-7g-8f-9f kl e-7f-8e-9e kl d-7e-8d-9d kl c-7d-8c-9c kl b-7c-8b-9b kl a-7b-8a-9a kl a kl Anmälan vid målet senast kl , även om du ej klarat alla kontroller!!! KOM IHÅG ATT LÄMNA IN STARTKORTET! Annars vet vi inte om alla hittat tillbaka.

7 Sida 7 Sjuorna i Färna Ekopark Förra veckan tillbringade samtliga sjuor en dag i Färna Ekopark. Detta var en temadag i NO, SO och idrott och vi bedrev fältstudier, vandrade och lagade mat på stormkök. Allra roligast var det som vanligt i grottorna där det klättrades intensivt.

8 Sida 8 Idrottsschema Vecka 38 Må 18/ Åk 8 Fotbollsturnering se nedan Hamre IP Åk 9 Ingen idrott p g a turneringen ab Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng cd Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng fg Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng af Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng cd Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng be Amerikanska idrotter/fotboll Viksäng Ti 19/ Åk 6 Fotbollsturnering se nedan Hamre IP Åk 7 Ingen idrott p g a turneringen Åk 9 Gymnasieinformation se sid 5 Idrottshallen Ingen övrig idrott p g a hajk åk ab Avresa hajk se sid 4 Bruksleden On 20/9 Ingen idrott p g a hajk åk cd Avresa hajk se sid 4 Bruksleden To 21/9 Ingen idrott p g a hajk åk ef Avresa hajk se sid 4 Bruksleden Fr 22/9 Ingen idrott p g a hajk åk ef Avresa hajk se sid 4 Bruksleden Fotbollsturneringar åk 6 och 8 Våra bollspelsperioder brukar avslutas av turneringar i alla årskurser. Detta år testar vi att göra om lite i planeringen vilket innebär att inte alla årskurser kör alla turneringar. Fotbollsturneringen som avgörs kommande vecka spelas av årskurs 6 och 8. Nästa turnering som då spelas av sjuorna och niorna är basket. Fotbollen spelas på Hamre IP och killarna samlas vid 7-mannaplanerna på Hamregatan och tjejerna samlas vid konstgräsplanen på Hamre IP. Följande schema gäller de aktuella dagarna: Åk 8: Mån 18 sep Fotbollsturneringar på Hamre IP kl Lektioner enligt schema från kl Ombyte: Hemma eller på Viksängsskolan Åk 6: Tis 19 sep Fotbollsturneringar på Hamre IP kl Lektioner enligt schema från kl Ombyte: Hemma eller på Viksängsskolan Egen transport till och från Hamre dessa dagar. Lag meddelas på plats. Ta med fylld vattenflaska! Om du mot förmodan inte kan delta så prata med din idrottslärare innan turneringen. LYCKA TILL och en förhoppning om en trevlig fotbollsturnering.

9 Sida 9 Idrottsschema Vecka 39 Må 25/ Åk 9 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1+2+IF Orientering Rocklunda ID Dans Vås Danscenter IAPF3+4 Simning Lögarängsbadet Åk 8 ID Dans Vås Danscenter IF1+2 Orientering Rocklunda IAPF1+2 Orientering Rocklunda IIH Ishockey Mimerhallen IAPF3 Simning Lögarängsbadet ab Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng fg Orientering Viksäng af Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng be Orientering Viksäng Ti 26/ Åk 7 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter Åk 6 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter a Orientering Viksäng b Orientering Viksäng ef Orientering Viksäng On 27/ Åk 8 ID+IAPF3 Orientering Rocklunda IIH Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 9 IAPF3+4 Orientering Rocklunda IIH+ID Orientering Rocklunda IF Fotboll Hamre IP be Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng af Orientering Viksäng ab Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng ef Orientering Viksäng To 28/ Åk 6 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 7 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP c Orientering Viksäng d Orientering Viksäng ab Orientering Viksäng ab Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng ef Orientering Viksäng Fr 29/ ef Orientering Viksäng cd Orientering Viksäng e Orientering Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Orientering Viksäng ef Orientering Viksäng ab Orientering Viksäng

10 Sida 10 Idrottsschema Vecka 40 Må 2/10 Åk 9 Ingen specid p g a Orienteringstävlingen Åk 8 Ingen specid P g a Orienteringstävlingen Orienteringstävling 1 se sid 6 Orientalen Ti 3/ Åk 7 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter Åk 6 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter a Bordtennis Viksäng b Innefys Viksäng ef Bordtennis/innefys Viksäng On 4/ Åk 8 ID+IAPF3 Orientering Rocklunda IIH Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 9 IAPF3+4 Orientering Rocklunda IIH+ID Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP be Bordtennis/innefys Viksäng cd Bordtennis/innefys Viksäng af Bordtennis/innefys Viksäng ab Bordtennis/innefys Viksäng cd Bordtennis/innefys Viksäng ef Bordtennis/innefys Viksäng To 5/ Åk 6 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 7 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP c Bordtennis/innefys Viksäng d Bordtennis/innefys Viksäng ab Bordtennis/innefys Viksäng ab Bordtennis/innefys Viksäng cd Bordtennis/innefys Viksäng ef Bordtennis/innefys Viksäng Fr 6/ ef Bordtennis/innefys Viksäng cd Bordtennis/innefys Viksäng e Bordtennis/innefys Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Bordtennis/innefys Viksäng ef Bordtennis/innefys Viksäng ab Bordtennis/innefys Viksäng

11 Sida 11 Idrottsschema Vecka 41 Må 9/ Åk 9 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1+2+IF Orientering Rocklunda ID Dans Vås Danscenter IAPF3+4 Simning Lögarängsbadet Åk 8 ID Dans Vås Danscenter IF1+2 Orientering Rocklunda IAPF1+2 Orientering Rocklunda IIH Ishockey Mimerhallen IAPF3 Simning Lögarängsbadet ab Beeptest/Bordtennis Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng fg Beeptest/Bordtennis Viksäng af Beeptest/Bordtennis Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng be Beeptest/Bordtennis Viksäng Ti 10/ Åk 7 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter Åk 6 IAPF1+2 Orientering Rocklunda IF1+2 Orientering Rocklunda IIH+IAPF3 Simning Lögarängsbadet ID Dans Vås Danscenter a Beeptest Viksäng b Bordtennis Viksäng Åk 9 Skillsmässan se sid 5 Expectrum On 11/ Åk 8 ID+IAPF3 Orientering Rocklunda IIH Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 9 IAPF3+4 Orientering Rocklunda IIH+ID Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll?? Hamre IP be Beeptest/Bordtennis Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng af Beeptest/Bordtennis Viksäng ab Beeptest/Bordtennis Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng ef Beeptest/Bordtennis Viksäng To 12/ Åk 6 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP Åk 7 IIH+ID Orientering Rocklunda IAPF3 Orientering Rocklunda IF1+2 Fotboll Hamre IP c Beeptest/Bordtennis Viksäng d Beeptest/Bordtennis Viksäng ab Beeptest/Bordtennis Viksäng ab Beeptest/Bordtennis Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng ef Beeptest/Bordtennis Viksäng Fr 13/ ef Beeptest Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng e Beeptest/Bordtennis Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Beeptest/Bordtennis Viksäng ef Beeptest/Bordtennis Viksäng ab Beeptest/Bordtennis Viksäng

12 Sida 12 Bussturlista Vecka 39 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Vecka 41 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Vecka 40 Måndag kl 12.10, Viksängsskolan-Orientalen (6ab) kl 12.30, Viksängsskolan-Orientalen (6cd) kl 12.50, Viksängsskolan-Orientalen (6ef) Tisdag Viksängsskolans hemsida Onsdag Vi kl 09.20, slår ett Lögarängsbadet-Viksängsskolan extra slag för Viksängsskolans hemsida. På kl 10.20, den hittar Rocklunda-Viksängsskolan du bl a scheman,, telefonnummer, blanketter för ledighetsansökan, och mycket annat. Där Torsdag finns också länkar till V-klass, UNIKUM och skolverkets hemsida där du bl a hittar alla styrdokument. Jag har misslyckats om och om igen. Det är därför jag lyckats. Michael Jordan Nästa nummer av utkommer fredagen den 13 oktober

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Gymnasiemässa för åk 9

Gymnasiemässa för åk 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår!

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår! På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På  och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Pedagogiska priset till Niklas

Pedagogiska priset till Niklas På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 48-51 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

SM-guld till Viksängare

SM-guld till Viksängare På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

Åttorna bjuds på Madonnakonsert

Åttorna bjuds på Madonnakonsert På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Mattestugan & Läxläsning

Mattestugan & Läxläsning På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 39-42 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Fina framgångar på SM i dans

Fina framgångar på SM i dans På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 21-24 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret:

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret: På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 16-20 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Värdesaker och kläder på idrotten

Värdesaker och kläder på idrotten På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019 På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Viksängare debuterade i landslaget

Viksängare debuterade i landslaget På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Skrivhjälp med idrottsarbetet?

Skrivhjälp med idrottsarbetet? På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-38 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-14 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

DM-guld för Viksängsskolan

DM-guld för Viksängsskolan På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 43-47 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Avslutningsfest år 9

Avslutningsfest år 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Härlig skidresa till Romme

Härlig skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

INFO TILL ÅK 6. Följande information gäller för alla klasser i åk 6

INFO TILL ÅK 6. Följande information gäller för alla klasser i åk 6 INFO TILL ÅK 6 ORIENTERING TORSDAG 20/9 Följande information gäller för alla klasser i åk 6 Alla springer en orienteringsbana i närområdet runt Nyboskolan. Ni har innan denna dag valt vilken svårighetsgrad

Läs mer

Gymnasiemässan Att välja

Gymnasiemässan Att välja På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Informationskvällar - Nya elever

Informationskvällar - Nya elever På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Nya tider läxläsning

Nya tider läxläsning På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat.

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Cirket v. 40, 2013 må 30/09 fr 04/10 Meddelande att publicera i Cirket skickas till: afkalendarium@stockholm.se Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Biblioteket stängt 27 september

Läs mer

Avslutningsfest år 9

Avslutningsfest år 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Estetiska programmet på besök

Estetiska programmet på besök På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-47 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 48-51 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

Volleybollturneringar

Volleybollturneringar På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16 Välkommen till klasserna 4-6 läsåret 2015-16 Efter en skön sommar med både sol och regn hoppas vi att alla är sugna på att börja skolan igen! Här kommer viktig information till er, föräldrar och elever,

Läs mer

Hembrev för veckorna 6 och 7

Hembrev för veckorna 6 och 7 Hembrev för veckorna 6 och 7 Hej alla! Nu var det dags för lite information igen. När ni får hem det här har vi haft föräldramöte och för er som inte kunde närvara hälsar vi att ni kommer att få ta del

Läs mer

Seniorernas veckobrev V.43

Seniorernas veckobrev V.43 Denna vecka har vi fokuserat på att avsluta alla uppdrag då vi efter höstlovet kommer att påbörja ett nytt tema med nya utmaningar. Det vi redan nu kan avslöja är att begreppet kärlek kommer att få en

Läs mer

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare.

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. MÅNADSBREV FEBRUARI 2013 Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. Viktiga datum: Åk 4 13/2 åker på teater till Tivolihuset på fm. Åk 5 Brandstationen blev inställd förra gången.

Läs mer

Välkomna till Ringsbergskolan!

Välkomna till Ringsbergskolan! Välkomna till Ringsbergskolan! Denna lilla informationsfolder är ett utdrag av det som finns på vår hemsida www.vaxjo.se/ringsbergskolan. På mångas begäran återkommer denna folder på prov. Vill man ha

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Själständigt tänkande. VECKOBLAD v Till personal

Kunskap-Glädje-Trygghet-Själständigt tänkande. VECKOBLAD v Till personal Kunskap-Glädje-Trygghet-Själständigt tänkande VECKOBLAD v. 36 2007 Till personal Veckans ordspråk: Att ibland stanna upp ett tag, kan vara enda möjligheten att orka gå vidare. Olle Wedholm Hej! Skadegörelse

Läs mer

Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kunskap som mål

Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kunskap som mål TRIVSELREGLER Per Ols åk 4-6 Läsåret 2012-2013 Kärlek som grund Ordning som stöd Kärlek som grund Ordning som stöd Kunskap som mål Regler för oss att fungera tillsammans På Risbroskolan ska alla känna

Läs mer

Skidresa till Romme - tisdag 12 februari

Skidresa till Romme - tisdag 12 februari På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du på skolans hemsida: https://www.kunskapsskolan.se/skolor/taby/$/skolor/taby/medarbetare.4.473a09ab14e1f661c1a92

Läs mer

VECKOBLADET V.6 KÖKEN SERVERAR: IDROTT

VECKOBLADET V.6 KÖKEN SERVERAR: IDROTT Måndag: Tisdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: VECKOBLADET V.6 Kycklinggryta och ris Fiskbullar Köttgryta och potatis Pannkaka och sylt Skinkfrestelse KÖKEN SERVERAR: IDROTT Strandskolan Måndag: 4-6:an skridskor.

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Samuel, Lisa, Clara J, Nelli och Hugo

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Samuel, Lisa, Clara J, Nelli och Hugo KLASS 2A vecka 38 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Hälsovecka Kodord: skoljoggen Sjukanmälan görs i Schoolsoft Tel fritids: 08/718 82

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen

Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen Veckobrev för GS Näcken vecka: 42, Blå gruppen Viktiga telefonnummer: Fritids: 508 156 24 (detta nummer finns vi ALLTID på) Näcken (sjukanmälan): 508 156 24 Taxiändringar/frågor: 50815621 Tom Hagman, rektor:

Läs mer

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se Välkomna till år 4! Vi önskar er välkomna till ett nytt läsår och framförallt önskar vi er välkomna till vår nya skola! Vi har väntat länge och äntligen får vi kliva in de nya lokalerna! Vi ser verkligen

Läs mer

Veckomeddelande v 42

Veckomeddelande v 42 Livet på De Geergymnasiet är spännande. Här kan du läsa om vad som händer just nu. Veckomeddelande v 42 2013-10-09 MÖTEN/KONFERENSER On 16/10 fm Gymnasienämndens utvärderingsbesök 14.00 Skyddsrond Lennings

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande Malmö stad Limhamn-Bunkeflo stadsdelsförvaltning VECKOBLAD vecka 34 2007 Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande Till elever Veckans ordspråk: I morgon, i morgon, bara inte idag, säger alltid lata

Läs mer

Veckobladet. V. 23 2012 ELEVinformation

Veckobladet. V. 23 2012 ELEVinformation Veckobladet V. 23 2012 ELEVinformation Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar DENNA VECKA INGA LEKTIONER FÖR ELEVER I ÅK 3 Se sep. program Måndag 12-06-04

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KLASS 2A vecka 41. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder:

KLASS 2A vecka 41. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder: KLASS 2A vecka 41 Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Här nedan finner ni länken angående höstlovsanmälan på fritids! 3 av 21 har svarat,sista dag är den 11/10! http://nacka.proofx.se/nuxwy3ykwrq6eozyji4vde/

Läs mer

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 19 2014 Till elever Hej! Kommande vecka drar nationella proven igång igen, snart är det hela över och våra elever har verkligen gjort sitt

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du på skolans hemsida: https://www.kunskapsskolan.se/skolor/taby/$/skolor/taby/medarbetare.4.473a09ab14e1f661c1a92

Läs mer

Kalendarium Stjerneskolan Läsår 2017/2018 Ve Datum Dag Tid Program Deltagare

Kalendarium Stjerneskolan Läsår 2017/2018 Ve Datum Dag Tid Program Deltagare Klicka här för att komma till vårens kalendarium Kalendarium Stjerneskolan Läsår 2017/2018 Ve Datum Dag Tid Program Deltagare 32 07-aug Måndag 08-aug Tisdag Skidskytte läger 8-15/8 09-aug Onsdag 8.30-16.30

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse.

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse. KLASS vecka DENNA VECKA: Meddelande: Kom ihåg att logga in på schoolsoft och läsa ditt barns IUP!! OBS Alla barn behöver fylla på sina extrakläderslådor. Det är blött nu... Vi arbetar här: Alex Helin Sjukanmälan:

Läs mer

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret 1 (6) Välkomna till Tingvallaskolan läsåret 2018-2019 Sigtuna kommuns vision: Barn och ungdomar i Sigtuna kommuns skolor och förskolor ges de bästa möjliga förutsättningar att utveckla sina kunskaper och

Läs mer

Brev för v.37. Eslövs museum. F-1:or med Sara Kuseta

Brev för v.37. Eslövs museum. F-1:or med Sara Kuseta Brev för v.37 Vi vill välkomna vår praktikant Kerstin och vår elevassistent Julia. Hjärtligt välkomna till vår fina skola. Eslövs museum Vi har under veckan varit på Eslöv museum. Vi hade en guide som

Läs mer

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret SIG1000, v4.0, 2012-09-24 1 (8) Välkomna till Tingvallaskolan läsåret 2017-2018 Vår vision för Tingvallaskolan bygger på att vi tror att alla elever ska lyckas. Tingvallaskolan ska vara en skola där alla

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum MÅNADSBREV JANUARI 2013 God fortsättning och välkomna till en ny termin hos oss på Midimalen norr. Vi vill börja med att tacka för de goda och fina julklapparna vi fick av er och era barn. Vi blev väldigt

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Vecka 40-41 Nr 14 2010-09-30

Vecka 40-41 Nr 14 2010-09-30 Vecka 40-41 Nr 14 2010-09-30 VECKA 40 Vaktm Olle Olsson semester 4/10-11/10 4/10 Exp-träff kl 11.00-12.00, rekt exp Orientering åk 9, start kl 12.20. Se bilaga! Arbetslagsledarträff kl 14.30-15.30, rekt

Läs mer

Föräldra möte 11 september klass 1 C

Föräldra möte 11 september klass 1 C Föräldra möte 11 september klass 1 C Barnet har skrivit ett överraskningsbrev till föräldrarna Presentation/ Kompislista / Protokoll Marie och Festa introducerade för mötet. Telefonlista uppdateras och

Läs mer

DM-silver i 4-mannabowling

DM-silver i 4-mannabowling På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 23 VT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35 MATSEDEL vecka 34/35 Måndag LOV Tisdag LOV Onsdag LOV Torsdag Makaroner, korv Fredag Fläskkarré, sås, pot. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås,

Läs mer

PRAO åk 8 vecka 13-14 2014

PRAO åk 8 vecka 13-14 2014 BSF Lunds stad Tunaskolan Ann-Helén Oldenby studie- och yrkesvägledare 046 35 76 81, ann-helen.oldenby@lund.se PRAO åk 8 vecka 13-14 2014 Till föräldrar och elever i åk 8 Läs igenom detta tillsammans BSF

Läs mer

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Hej på er alla barn och föräldrar i Kristallens Förskoleklass Ååå vad kul det är att vara tillbaka Så roligt att träffa alla igen, har saknat er alla massor/annika

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Välkomna till årets KRETSTÄVLINGAR I FRIIDROTT. Hedens idrottsplats

Välkomna till årets KRETSTÄVLINGAR I FRIIDROTT. Hedens idrottsplats Välkomna till årets KRETSTÄVLINGAR I FRIIDROTT Torsdag 6 maj Södra kretsen Måndagen den 10 maj Norra kretsen Tisdagen den 11 maj Västra kretsen Onsdagen den 12 maj Östra kretsen Hedens idrottsplats Hej!

Läs mer

Veckobladet. V. 22 2013 ELEVinformation. Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar

Veckobladet. V. 22 2013 ELEVinformation. Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar Veckobladet V. 22 2013 ELEVinformation Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar Måndag 13-05-27 OBS! nytt datum. Sista anmälningsdag till balen åk 3 Tisdag

Läs mer

VECKOBLAD v Till elever

VECKOBLAD v Till elever VECKOBLAD v. 24 2009 Till elever Veckans ordspråk: När vi blir gamla är det bara en sak vi kan ångra att vi inte gav tillräckligt av oss själva. Eleonora Dusa Hej! Skolavslutning! Sista veckan på terminen

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

KLASS 2A vecka 40. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder:

KLASS 2A vecka 40. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder: KLASS 2A vecka 40 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Här nedan finner ni länken angående höstlovsanmälan på fritids! Fyll i så fort ni

Läs mer

Veckoschema v. 5 -Järvar-

Veckoschema v. 5 -Järvar- Veckoschema v. 5 -Järvar- Hej! Trevligt att se flera av er på föräldramötet i måndags! Tre igen Vi blir nu tre pedagoger igen i Järvarna. Peter Halldin, fritidsledare som har arbetat länge på skolan, kommer

Läs mer

Tack för att Du / Ni ställer upp som handledare för våra elever.

Tack för att Du / Ni ställer upp som handledare för våra elever. Information till handledare Tack för att Du / Ni ställer upp som handledare för våra elever. Detta blad lämnas direkt till praoplatsen. * Efter avslutad praoperiod, lämnas bladet åter ifyllt till eleven.

Läs mer

Gripsholmsskolans förskoleklass

Gripsholmsskolans förskoleklass Gripsholmsskolans förskoleklass Läsåret 2015/2016 Att börja i förskoleklassen är att ta första steget in i skolan. Det är ett stort steg och det är en spännande och intressant tid som börjar, både för

Läs mer