Mattestugan & Läxläsning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mattestugan & Läxläsning"

Transkript

1 På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition Sjukanmälan Rektor Jens Rektor Kirsi Syster Helena Idrottsexpen I det här numret: Andreas radar Skidresa till Romme Rektorn har ordet Duktiga Viksängare Vinterfriluftsdag 3 Basketturneringar 4-5 Lucia 6 Petter på besök 7 Dansuppvisningar 8-9 Minneslista w 02 Hitta rätt Minneslista w Minneslista w Minneslista w Bussar 14 Andreas radar Som vanligt kan jag, så här dagen innan skolavslutningen, konstatera att terminerna går fort i skolans värld. Det känns inte alls länge sedan terminen drog i gång och nu är det redan jullov. Det har varit en intensiv decembermånad för såväl elever, som ska redovisa vad de kan, som för lärare som ska sammanställa och bedöma. Det har varit Luciafirande, basketturneringar och det har gnuggats dans som bara den. Oerhört roligt att se de fyra avslutande dansuppvisningarna i går med idel leende elever. Nu får vi nästan tre veckors ledighet innan vårterminen drar i gång och förhoppningsvis blir det riktig vinter så vi kan arrangera en friluftsdag ute på Mälarisen. Vi planerar i alla fall för detta och skulle det inte gå att genomföra så hoppas vi att så många som möjligt tar chansen att hänga med på vår skidresa till Romme strax innan sportlovet. Ha en riktigt skön jul & ett gott nytt år! andreas.videhult@vasteras.se Skidresa till Romme Söndagen den 18 februari arrangerar Viksängsskolans Skol-IF en frivillig skidresa till Romme. Avresa från Viksängsskolan kl och vi är åter ca Anmälningstalong med mer info och priser hämtar du på idrottslärarexpeditionen. Vi förmedlar också hyrutrustning. OBS! Sista anmälningsdag är onsdagen den 31 januari. Betalning i samband med anmälan. VARMT VÄLKOMNA! Mattestugan & Läxläsning Behöver du hjälp med matten? Du vet väl att du kan få extra hjälp i skolan! Måndagar åk 6 & 7 Tisdagar åk 8 & 9 SAMTLIGA DAGAR I SAL 410! Torsdagar åk 6-9 VÄLKOMNA!! Det finns dessutom möjlighet att få hjälp med läxor i andra ämnen på tisdagar kl i sal 320.

2 Sida 2 Rektorn har ordet God Jul!!! Efter en intensiv höst med allt från nya regler till gamla goda traditioner börjar året nu gå mot sitt slut. Det är alltid märkligt att gå på julledighet i skolans värld, vårt år har bara nått halvvägs Läsåret. Vid jul och nyår faller det sig liksom naturligt att se tillbaka och begrunda, analysera det gångna året och staka ut nya vägar för det kommande året, hur ska 2018 se ut på Viksängsskolan till exempel. Till en början vet vi det för vårt skolårläsåret fortsätter på utstakad väg och det mesta är redan planerat. Inför hösten 2018 däremot, där finns det fortfarande mycket att planera, bland annat hur många elever som ska gå på skolan. I och med att vi blir en 7-9 skola så öppnas helt plötsligt möjligheten att ta emot ytterligare två klasser i nästa läsårs 7or, det ser vi fram emot och hoppas att vi får många ansökningar. Tillbaka till här och nu, vi går mot en ledighet och med det ett avbrott i vardagen där vi har eleverna på plats på Viksängsskolan. Ledigheten är välförtjänt och jag hoppas alla får en skön vila men efter hand också möjlighet att snegla på betygen och skapa sig en bild av vad som krävs av oss tillsammans i vår. Men vänta med det till efter nyår, vila är viktigt. Ha nu en fantastik ledighet så ser vi tillsammans till att ha ett gott nytt år!!!! Jens Sjödin West Framgångsrika Viksängare har tidigare skrivit om ungdomslandslagsspelare i såväl fotboll som bandy. Nu har vi även fått tre stycken ungdomslandslagsspelare i ishockey. Oscar Hagman 9d, Lucas Ramberg 9d och Jesper Kedborn Wallstedt 9e var alla uttagna att representera U16-landslaget i förra veckans landskamper mot Finland. Sverige vann de två matcherna Jesper vaktade kassen och Oscar noterades för ett mål och Lucas för en assist. Stort GRATTIS och lycka till framöver! Oscar Hagman Lucas Ramberg Jesper Kedborn Wallstedt Kristallkulan On 10 jan Alla Vårterminen startar To 18 jan em Alla Eventuell Vinterfriluftsdag To 1 feb em Alla Eventuell Vinterfriluftsdag Ti 6 feb fm Åk 6 Nationellt prov Svenska To 8 feb fm Åk 6 Nationellt prov Svenska Sö 18 feb Anmälda Skidresa till Romme Må 19 feb fm Åk 8 Innebandyturnering Ti 20 feb fm Åk 6 Innebandyturnering

3 Sida 3 Vinterfriluftsdag Om det blir riktig vinter och Mälarisen fryser till ordentligt brukar vi arrangera en vinterfriluftseftermiddag med skridskoåkning på de plogade banorna vid Öster Mälarstrand. Vi lägger en planering för två eftermiddagar och hoppas att någon av dessa går att genomföra. Definitivt besked ges samma vecka som de planerade dagarna ligger. Ställs friluftseftermiddagen in är det lektioner enligt schema på skolan. Datum: Torsdag eftermiddag eller Aktivitet: Utrustning: Bana: Skridskor på Mälaris (Öster Mälarstrand), Samling vid parkeringen till Framnäsbadet Kläder för att vara ute under rådande temperatur och väder. Skridskor och hjälm. Ta gärna med lite fika. OBS! Då hela skolan har friluftsdag kan vi inte tillhandahålla någon låneutrustning. Försök lösa ev bekymmer inom klassen. Vi kommer att åka på den plogade banan, ca 8 km. Alla måste hålla sig på banan! Avprickning: Det är jätteviktigt att samtliga elever prickar av sig hos anvisad lärare (se nedan) både vid start och mål - gång OBS! Vid dåligt väder, stark kyla eller dåliga isförhållande ställs friluftsdagen in och det blir lektioner enligt ordinarie schema. Detta meddelas i skolan, på V-klass samt på skolans hemsida. Hålltider Lektioner bryts för lunch: Samling utanför Framnäsbadet: År 6 kl kl År 7 kl kl År 8 kl kl År 9 kl kl Ansvariga lärare vid start och målgång: 6a SDD/MR 7a HO 8a DW 9a GIA 6b HB 7b PK 8b HBN 9b JS 6c MJY/SG 7c TJN 8c VÅ 9c ELL/JM 6d AD 7d AF 8d AEM 9d SAS/ 6e GA/RL 7e AK/AB 8e DT 9e LSJ/CH 6f HM 7f HA 8f HAS/MA 9f ABG 7g CH Viktigt att utsedda lärare prickar av eleverna vid såväl start som målgång. När hela klassen har kommit in så lämna er lista till Andreas. Lärare som är i tjänst och inte är uppskrivna som avprickare deltar naturligtvis efter bästa förmåga ute på isen! OBS! Elever som av någon anledning har problem att delta på isen måste innan friluftsdagen prata med sin idrottslärare om anledningen och komma överens om lämplig aktivitet.

4 Sida 4 Basketurneringarna Vecka 47 avslutades basketperioden med turneringar för årskurs 7 och 9. Sexorna och åttorna som tidigare i höstas spelade fotbollsturneringar fick denna gång hålla till godo med miniturneringar på lektionerna. Vi fick se en och annan skön move och härlig kämpaglöd. Turneringarna flöt på bra. I sjuan blev det dock väldigt många lag, vilket innebar ganska få matcher och lång väntan så detta behöver vi tänka över inför kommande turneringar. Bra jobbat alla duktiga elever!

5 Sida 5 Basketturneringarna

6 Sida 6 Lucia I förra veckan arrangerades traditionsenlig Luciatablå i två omgångar på Luciadagens morgon. Med musiklärare Helena Appelros i spetsen bjöds vi som vanligt på imponerande skönsång! Bra jobbat!

7 Sida 7 Restaurangen Varmt välkomna till Viksängsskolans restaurang! Vi vill att alla som äter i restaurangen ska uppleva en stunds avkoppling, därför är vi noga med att hålla ned ljudnivån. Ytterkläder, kepsar och mössor lämnar vi i skåpet. För att alla ska få plats och det inte ska bli långa köer är det viktigt att alla äter när det är lunch enligt schemat. Lunch äter man endast en gång per dag. Aktuell meny hittar du via denna länk och där kan du också ladda ner en app så att du har menyn i mobilen. Petter besökte Viksängsskolan Ett par hundra femtonåringar i Viksängsskolans idrottshall en sen tisdagseftermiddag i november. Ryktena hade legat i luften i flera dagar om vem den hemliga föreläsaren som skulle komma var. Men efter att några elever mött Petter i skolans korridor så visste alla efter någon minut att den var han som skulle komma. Vad man än visste om artisten Petter, hans liv och hans förhållande till hip hopmusiken innan så vet alla lite mer nu. Vi fick möta en man som visar hur man jiddrar med kidsen på ett sätt som håller dem fängslade i 60 minuter! Vi fick också höra ett par låtar. Föreläsningen handlade om episoder och viktiga händelser i Petters liv; hur han kämpat genom skolan, med dyslexi och koncentrationssvårigheter och hur hans mamma alltid kämpat för honom i alla lägen. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. Genom vilja och envishet kan man komma hur långt man vill, var ett av hans budskap. Det tar vi med oss! Lisa Sjöstrand Lite Petter-fakta: Petters fullständiga namn är Petter Alexis Askergren. Han är 43 år gammal och uppvuxen på Söder i Stockholm. Han slog igenom med dunder och brak med sin rapmusik på svenska i slutet av nittiotalet med låtar som Vinden har vänt och Mikrofonkåt. Han har bl a släppt nio fullängdsalbum, två samlingsalbum, medverkat i Så mycket bättre och vunnit tre Grammis släpptes hans debutroman 16 rader och året därpå fick Petter diagnosen ADHD, vilket han sjunger om i låten Krafter.

8 Sida 8 Dansuppvisningarna I tisdags dansades alla årskurser traditionsenligt i idrottshallen som en avslutning på de senaste veckornas intensiva dansande. Vi fick se fyra härliga dansuppvisningar med idel leenden och schyssta moves.

9 Sida 9 Dansuppvisningarna

10 Sida 10 Idrottsschema Vecka 02 Må 8/1 Ti 9/1 Studiedag - LOV för eleverna Studiedag - LOV för eleverna On 10/ Åk 8 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1 Spinning Actic City IAPF2+3 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IF Fotboll Klövernhallen IAPF3 Bodypump Actic City IAPF4 Styrkegym Actic City IAPF1+2 Innebandy Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng To 11/ Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF2 Badminton Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IF1+2 Fotboll Klövernhallen IAPF2 Badminton Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng c Bordtennis/Innefys Viksäng d Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng ab Idrottsteori Idrottshallen cd Idrottsteori Idrottshallen ef Idrottsteori 8e: sal 220, 8f: sal 222 Fr 12/ ef Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng e Bordtennis/Innefys Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng Hitta rätt på specialidrotten Västerås Danscenter, ligger på Pilgatan 8, och där håller våra dansgrupper till. Klövernhallen, där vi bl a spelar handboll, ligger på Sjöhagsvägen efter Lögarängsbadet i ICA:s gamla centrallager. Actic City är ett gym som vi samarbetar med och det ligger på Södra Ringvägen 4. Bellevue där vi spelar badminton och bowling ligger på Vasagatan 60. När vi har issporter på Rocklunda samlas vi alltid vid Viksängsskolans förråd som ligger under norra läktaren i ABB-nord (f d Rocklundahallen). Se till att vara där minst 20 minuter innan ispasset börjar för att hinna byta om.

11 Sida 11 Idrottsschema Vecka 03 Må 15/ Åk 9 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF3 Ishockey ABB Nord IF Styrkegym Actic City IAPF4 Handboll Klövernhallen IAPF1+2 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IAPF2 Rinkbandy ABB Nord IF1 Spinning Actic City IAPF3 Handboll Klövernhallen IAPF1+IF2 Innebandy Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng fg Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng Ti 16/ Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3+IF1 Bandy Hakonplan IAPF2+IF2 Innebandy Viksäng IAPF1 Handboll Klövernhallen Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3+IF1 Bandy Hakonplan IAPF2+IF2 Innebandy Viksäng IAPF1 Handboll Klövernhallen a Bordtennis Viksäng b Bordtennis Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng On 17/ Åk 8 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1 Spinning Actic City IAPF2+3 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IF Fotboll Klövernhallen IAPF1 Bodypump Actic City IAPF2 Styrkegym Actic City IAPF3+4 Innebandy Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng To 18/ Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF2 Bowling Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IF1+2 Fotboll Klövernhallen IAPF2 Bowling Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng c Bordtennis/Innefys Viksäng d Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng ab Idrottsteori Idrottshallen cd Idrottsteori Idrottshallen ef Idrottsteori 8e: sal 220, 8f: sal 222 Fr 19/ ef Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng e Bordtennis/Innefys Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng

12 Sida 12 Idrottsschema Vecka 04 Må 22/ Åk 9 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF3 Ishockey ABB Nord IF Styrkegym Actic City IAPF4 Handboll Klövernhallen IAPF1+2 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IAPF2 Rinkbandy ABB Nord IF1 Spinning Actic City IAPF3 Handboll Klövernhallen IAPF1+IF2 Innebandy Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng fg Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng Ti 23/ Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3+IF2 Bandy Hakonplan IF1 Badminton Bellevue IAPF2 Innebandy Viksäng IAPF1 Handboll Klövernhallen Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3+IF2 Bandy Hakonplan IF1 Badminton Bellevue IAPF2 Innebandy Viksäng IAPF1 Handboll Klövernhallen a Innefys Viksäng b Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng On 24/ Åk 8 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1 Boxersice Actic City IAPF2+3 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IF Fotboll Klövernhallen IAPF1 Bodypump Actic City IAPF2 Styrkegym Actic City IAPF3+4 Innebandy Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng To 25/ Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF2 Bowling Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IF1+2 Fotboll Klövernhallen IAPF2 Bowling Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng c Bordtennis/Innefys Viksäng d Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng ab Idrottsteori Idrottshallen cd Idrottsteori Idrottshallen ef Idrottsteori 8e: sal 220, 8f: sal 222 Fr 26/ ef Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng e Bordtennis/Innefys Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng

13 Sida 13 Idrottsschema Vecka 05 Må 29/ Åk 9 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF3 Ishockey ABB Nord IF Styrkegym Actic City IAPF4 Handboll Klövernhallen IAPF1+2 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IAPF2 Rinkbandy ABB Nord IF1 Boxersice Actic City IAPF3 Handboll Klövernhallen IAPF1+IF2 Innebandy Viksäng ab Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng fg Bordtennis/Innefys Viksäng af Bordtennis/Innefys Viksäng cd Bordtennis/Innefys Viksäng be Bordtennis/Innefys Viksäng Ti 30/ Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3+IF2 Bandy Hakonplan IF1 Badminton Bellevue IAPF2 Innebandy Viksäng IAPF1 Handboll Klövernhallen Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF1+IF2 Bandy Hakonplan IF1 Badminton Bellevue IAPF3 Lattjo/Innefys Viksäng IAPF2 Handboll Klövernhallen a Bordtennis Viksäng b Bordtennis Viksäng ef Bordtennis/Innefys Viksäng On 31/ Åk 8 IIH Ishockey Mimerhallen IAPF1 Boxersice Actic City IAPF2+3 Innebandy Viksäng Åk IIH Ishockey Mimerhallen IF Fotboll Klövernhallen IAPF1 Spinning Actic City IAPF2 Boxersice Actic City IAPF3+4 Innebandy Viksäng be Innebandy Viksäng cd Innebandy Viksäng af Innebandy Viksäng ab Innebandy Viksäng cd Innebandy Viksäng ef Innebandy Viksäng To 1/ Åk 6 IIH Ishockey Månskensrinken IAPF3 Badminton Bellevue IAPF1+2 Lattjo/Innefys Viksäng Åk 7 IIH Ishockey Månskensrinken IF1+2 Fotboll Klövernhallen IAPF2 Bowling Bellevue IAPF1+3 Innebandy Viksäng c Innebandy Viksäng d Innebandy Viksäng ab Innebandy Viksäng ab Idrottsteori Idrottshallen cd Idrottsteori Idrottshallen ef Idrottsteori 8e: sal 220, 8f: sal 222 Fr 2/ ef Innebandy Viksäng cd Innebandy Viksäng e Innebandy Viksäng g Fredagsfys Viksäng cd Innebandy Viksäng ef Innebandy Viksäng ab Innebandy Viksäng

14 Sida 14 Bussturlista Vecka 02 Onsdag kl 09.20, Rocklunda-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Actic City-Viksängsskolan Torsdag kl 09.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Viksängsskolan Vecka 03 Måndag kl 09.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 09.20, Klövernhallen-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Actic City-Viksängsskolan Tisdag kl 09.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Viksängsskolan Onsdag kl 09.20, Rocklunda-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Actic City-Viksängsskolan Torsdag kl 09.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan Viksängsskolans kl 10.20, Klövernhallen-Viksängsskolan hemsida Vecka 04 Vi Måndag slår ett extra slag för Viksängsskolans hemsida. På kl 09.20, den hittar Rocklunda-Viksängsskolan du bl a scheman,, telefonnummer, kl 09.20, Klövernhallen-Actic blanketter för City-Viksängsskolan ledighetsansökan, och mycket kl 10.20, annat. Rocklunda-Viksängsskolan Där kl 10.20, finns Klövernhallen-Actic också länkar till V-klass, City-Viksängsskolan UNIKUM och skolverkets hemsida där du bl a hittar alla styrdokument. Tisdag kl 09.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 09.20, Bellevue-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Klövernhallen-Viksängsskolan Onsdag kl 09.20, Rocklunda-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Actic City-Viksängsskolan Torsdag kl 09.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Viksängsskolan Vecka 05 Måndag kl 09.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 09.20, Klövernhallen-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Actic City-Viksängsskolan Tisdag kl 09.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 09.20, Bellevue-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Klövernhallen-Viksängsskolan Onsdag kl 09.20, Rocklunda-Actic City-Viksängsskolan kl 10.20, Rocklunda-Klövernhallen-Viksängsskolan kl 10.20, Actic City-Viksängsskolan Torsdag kl 09.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Bellevue-Rocklunda-Viksängsskolan kl 10.20, Klövernhallen-Viksängsskolan Misslyckande är möjligheten att börja om på nytt på ett mer intelligent sätt. Henry Ford Nästa nummer av utkommer fredagen den 2 februari

Pedagogiska priset till Niklas

Pedagogiska priset till Niklas På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På  och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Gymnasiemässa för åk 9

Gymnasiemässa för åk 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Åttorna bjuds på Madonnakonsert

Åttorna bjuds på Madonnakonsert På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Skrivhjälp med idrottsarbetet?

Skrivhjälp med idrottsarbetet? På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 48-51 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Nya tider läxläsning

Nya tider läxläsning På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-14 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Härlig skidresa till Romme

Härlig skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Skidresa till Romme - tisdag 12 februari

Skidresa till Romme - tisdag 12 februari På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Andreas radar. Höstterminsbetygen. I det här numret: Vecka 02-05 Årgång 23 VT 2014

Andreas radar. Höstterminsbetygen. I det här numret: Vecka 02-05 Årgång 23 VT 2014 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 23 VT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

DM-silver i 4-mannabowling

DM-silver i 4-mannabowling På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 23 VT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret:

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret: På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 16-20 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Viksängare debuterade i landslaget

Viksängare debuterade i landslaget På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Värdesaker och kläder på idrotten

Värdesaker och kläder på idrotten På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Gymnasiemässan Att välja

Gymnasiemässan Att välja På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 48-51 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

SM-guld till Viksängare

SM-guld till Viksängare På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Informationskvällar - Nya elever

Informationskvällar - Nya elever På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Andreas radar. Lucia. I det här numret: Vecka 02-05 Årgång 22 VT 2013

Andreas radar. Lucia. I det här numret: Vecka 02-05 Årgång 22 VT 2013 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

DM-guld för Viksängsskolan

DM-guld för Viksängsskolan På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 43-47 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Andreas radar. Vinterfriluftsdagen. I det här numret: Vecka 11-15 Årgång 22 VT 2013

Andreas radar. Vinterfriluftsdagen. I det här numret: Vecka 11-15 Årgång 22 VT 2013 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019 På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Fina framgångar på SM i dans

Fina framgångar på SM i dans På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 21-24 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Var rädd om våra ungdomar!!

Var rädd om våra ungdomar!! På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 11-14 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Avslutningsfest år 9

Avslutningsfest år 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 2-4 Årgång 21 VT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08 90

Läs mer

Andreas radar. DM-GULD i basket. I det här numret:

Andreas radar. DM-GULD i basket. I det här numret: På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Viktiga telefonnummer! Expedition Sjukanmälan Rektor Peter Rektor Kirsi Syster Carin Idrottsexpen

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår!

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår! På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

Estetiska programmet på besök

Estetiska programmet på besök På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-47 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 39-42 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 5-7 Årgång 21 VT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08 90

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Volleybollturneringar

Volleybollturneringar På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 19 2014 Till elever Hej! Kommande vecka drar nationella proven igång igen, snart är det hela över och våra elever har verkligen gjort sitt

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Nya öppettider i Biblioteket

Nya öppettider i Biblioteket På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare.

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. MÅNADSBREV FEBRUARI 2013 Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. Viktiga datum: Åk 4 13/2 åker på teater till Tivolihuset på fm. Åk 5 Brandstationen blev inställd förra gången.

Läs mer

VECKOBLAD v Till elever

VECKOBLAD v Till elever VECKOBLAD v. 24 2009 Till elever Veckans ordspråk: När vi blir gamla är det bara en sak vi kan ångra att vi inte gav tillräckligt av oss själva. Eleonora Dusa Hej! Skolavslutning! Sista veckan på terminen

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Aktuellt INFORMATIONBREV FÖR ELEVER OCH PERSONAL

Aktuellt INFORMATIONBREV FÖR ELEVER OCH PERSONAL Vecka 3 2018 Aktuellt Kalendarium Vecka 3 Må 15 Ti 16 INFORMATIONBREV FÖR ELEVER OCH PERSONAL VT 1.a dag On 17 kl 17-20 Öppet Hus To 18 Fr 19 Vecka 4 Må 22 Sista dag för omdömen Ti 23 kl 18-20 Gymnasiearbetekonsert

Läs mer

Avslutningsfest år 9

Avslutningsfest år 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an. (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Skytte. Curling. Bowling. Ishockey.

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an. (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Skytte. Curling. Bowling. Ishockey. Skytte SPORTLOVS PROGRAM LINDESBERG 2013 för dig i 4-9:an (men i flera fall även för andra åldersgrupper) Curling Ishockey ACTIC Skidor Bowling Handboll Innebandy Skridskor Fotbollsturnering Simning Men

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

ELEVHANDBOK. tisdag 20 augusti fredag 20 december Höstlov: v. 44, måndag 28okt fredag 1 november Studiedag/ utvecklingssamtalsdag 6 november

ELEVHANDBOK. tisdag 20 augusti fredag 20 december Höstlov: v. 44, måndag 28okt fredag 1 november Studiedag/ utvecklingssamtalsdag 6 november ELEVHANDBOK Besöksadress: Åsgatan 15, Falun Postadress: Box 127 791 23 Falun Skolans telefonnummer: 023-584 20 Sjukanmälan telefon: 023-584 57 Fax: 023-150 52 E-post: Se respektive mentor Följande ifylles

Läs mer

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k c Ö e H V Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Öppettider. Måndag 28/10 13.00-19.00 Tisdag 29/10 09.00-17.00 Onsdag 30/10 13.00-19.00 Torsdag 31/10 09.00-16.00

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-38 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Visättraskolan informerar December 2015

Visättraskolan informerar December 2015 Semira Vikström (Rektor) Visättraskolan Visättravägen 61-63 141 50 HUDDINGE Tel: 08-535 345 02 E-post: semira.vikstrom@huddinge.se Hemsida: http://grundskolor.huddinge.se/visattraskolan/ Visättraskolan

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Ct-nytt nr 17 Vecka: 21 24

Ct-nytt nr 17 Vecka: 21 24 Ct-nytt nr 17 Vecka: 21 24 Vecka 21 Tis 21 maj KM -terrängstafett år 7-9 Ons 22 maj Uppsamlingsheat Nationella Prov Ons 22 maj Arbetslagskonferens kl.14.30 Vecka 22 On 29 maj Personal + arbetslagskonferens

Läs mer

År 8 på gymnasiebesök

År 8 på gymnasiebesök På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 23 VT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS!

22-26 november. West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! MMK-NYTT 22-26 november West Ham tog hem segern i Premier League! GRATTIS! AKTIVITETER PÅ MMK 22-26 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Kalaha-turnering Bakning Bakning

Läs mer

Veckoschema v. 5 -Järvar-

Veckoschema v. 5 -Järvar- Veckoschema v. 5 -Järvar- Hej! Trevligt att se flera av er på föräldramötet i måndags! Tre igen Vi blir nu tre pedagoger igen i Järvarna. Peter Halldin, fritidsledare som har arbetat länge på skolan, kommer

Läs mer

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se Välkomna till år 4! Vi önskar er välkomna till ett nytt läsår och framförallt önskar vi er välkomna till vår nya skola! Vi har väntat länge och äntligen får vi kliva in de nya lokalerna! Vi ser verkligen

Läs mer

Kalendarium läsåret vt-19

Kalendarium läsåret vt-19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 OBS! Det har tydligen varit ett problem att elever ringer & sjukanmäler sig själva. På grund av detta skickar

Läs mer

Gökstensnytt nr 2 Läsåret

Gökstensnytt nr 2 Läsåret Torshälla stads nämnd Datum 1 (5) Torshälla stads förvaltning 2016-10-24 Gökstensskolan Gökstensnytt nr 2 Läsåret 2016-2017 Hej alla föräldrar och elever! Terminen närmar sig halvlek och mycket händer

Läs mer

MARIA. På tisdag är det. MiniNYTT. 7 11 maj

MARIA. På tisdag är det. MiniNYTT. 7 11 maj MARIA 7 11 maj MiniNYTT På tisdag är det Fotboll För tjejer på ZINKEN! aktiviteter pa MMK 7 11 Maj LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Schack-turnering Bak Bak Film Ute Fotboll på Zinken

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Höjdhopp Christopher Harry Potter Christopher

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Höjdhopp Christopher Harry Potter Christopher Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Ritidsklubb Pingisturnering () Teater för 3-4:or i Dramaboxen (MMK) Biljardturnering (Abbe) Dans med Laia Frågesport med Istvan TV-spelturnering

Läs mer

Höstlovsspecial. på MFk!

Höstlovsspecial. på MFk! MFK-NYTT 1-5 oktober Tea Charader Moderna museet Höstlovsspecial FOTBOLLS- GOLF på MFk! Tekniska museet FÅNGARNA P Å FORTET Med mera AKTIVITETER PÅ MFK 1-5 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Läs mer

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

MARIA. MiniNYTT. Prata med Niklas! 23 27 januari

MARIA. MiniNYTT. Prata med Niklas! 23 27 januari MARIA 23 27 januari MiniNYTT Vill du spela på MMK:s VÅRKONERT? Prata med Niklas! aktiviteter PÅ MMK 23 27 Januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Skridskor Bakning Backgammon Bakning

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

MARIA. 10-14 oktober. MiniNYTT

MARIA. 10-14 oktober. MiniNYTT MARIA 10-14 oktober MiniNYTT BAD för KILLAR på onsdag! aktiviteter PÅ MMK 10 14 Oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Femton Kubb Bad för killar Skattjakt Film Frukt 16.00 16.00

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG. Dansklubben (Laia) Fotboll Peter Pricken Babis

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG. Dansklubben (Laia) Fotboll Peter Pricken Babis Aktiviteter på MFK Hemvist MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG Sten, sax & påse turnering Glasskampen Dans (i sal 2) Pingisturnering (Babis) Teater för 3-4:or i Dramaboxen (MMK) Frågesport med Istvan Biljardturnering

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du på skolans hemsida: https://www.kunskapsskolan.se/skolor/taby/$/skolor/taby/medarbetare.4.473a09ab14e1f661c1a92

Läs mer

aktiviteter på MFK 8 12 Juni

aktiviteter på MFK 8 12 Juni aktiviteter på MFK 8 12 Juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Biljardcupen (Abbe) Avslutningsbiljard mot personal Skolavslutning Öppet för de som har anmält sig Öppet för de som har anmält

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

ULLVITRYCKET Vecka 49 5/12-11/12

ULLVITRYCKET Vecka 49 5/12-11/12 ULLVITRYCKET 2016-2017 Vecka 49 5/12-11/12 5/12 Måndag Ungersk gulaschgryta serveras med ris Kroppkakor serveras med skirat smör Röd böngryta serveras med färgglad couscous 6/12 Tisdag Love food! Hate

Läs mer

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin:

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: Festis år 3 v.42 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 Hej! Tiden går fort när man har roligt! Nu är det snart dags för en paus, ett lov, från skolan. Nästa

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

MEDDELANDE FRÅN LINDESKOLAN VECKA OBS! Manusstopp inför varje nummer är onsdag kl

MEDDELANDE FRÅN LINDESKOLAN VECKA OBS! Manusstopp inför varje nummer är onsdag kl MEDDELANDE FRÅN LINDESKOLAN VECKA 22-23 OBS! Manusstopp inför varje nummer är onsdag kl 10.00. Information om avslutningsveckan Se bilaga sidan 5-6. Information om Lindeskolan karnevalen 2019. Se bilaga

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Biljardturnering (Abbe) Onsdagsklubb med Bella Lekar Badminton. 16.

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Biljardturnering (Abbe) Onsdagsklubb med Bella Lekar Badminton. 16. Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Önska låten (Istvan) Glasskampen Kl. 15.38 Pingisturnering (Babis) Biljardturnering (Abbe) Onsdagsklubb med Bella TV-spelsturnering (Peter)

Läs mer

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat.

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Cirket v. 40, 2013 må 30/09 fr 04/10 Meddelande att publicera i Cirket skickas till: afkalendarium@stockholm.se Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Biblioteket stängt 27 september

Läs mer

Sportlovs- program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290. Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning!

Sportlovs- program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290. Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning! Sportlovs- ******************************** program 2012 utgivet av Emmaboda Fritidsgård Tel. 0471-249290 Gokart Alla dagar: Körningar skall förbokas! Bowling Ring för bokning! Sumobrottning Paintball

Läs mer

Svenska från början 3

Svenska från början 3 Svenska från början 3 1 Fyll i rätt ord Höger patienten studenten hämta vann hjälp CV Viktigt 1. Här kan du få att sluta röka. 2. Bilar ska köra på sida i Sverige. 3. Det är att ha ett körkort. 4. Läkaren

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE SPORTLOVS PROGRAM Pulkarace Parkour Curling LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) ACTIC Dans Skridskor Bowling Fotbollsturnering MÄSTARE Skytte Mästartröja Bollspel

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 13-17 februari. Fortfarande finns det plats för fler robotar på Skapandes robot-tema!

MARIA KLUBBNYTT. 13-17 februari. Fortfarande finns det plats för fler robotar på Skapandes robot-tema! MARIA KLUBBNYTT 13-17 februari På bilden till vänster är det Astrid som visar upp sin snygga robot Till höger är det någon som gjort fler robotskulpturer till bordet utanför Skapande! ROBOTAR Fortfarande

Läs mer

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Fagersta kommun 2014 Innehåll Bowlinghallen...2 Backhoppning...2 Biblioteket...2

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

MARIA VERNISSAGE NYTT. 27 31 maj

MARIA VERNISSAGE NYTT. 27 31 maj MARIA NYTT 27 31 maj VERNISSAGE aktiviteter på MMK 27 31 maj LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Höjdhopp på Zinken Vernissage Bakning Bakning Löpning på Zinken Boule Löpning på Zinken

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 24-28 oktober. André och Ville klurar på nästa drag.

MARIA KLUBBNYTT. 24-28 oktober. André och Ville klurar på nästa drag. MARIA 24-28 oktober André och Ville klurar på nästa drag. KLUBBNYTT På onsdag är det SLAG- SCHACK aktiviteter PÅ MFK 24 28 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Teater 15.30 (Linnéa)

Läs mer