Avslutningsfest år 9

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Avslutningsfest år 9"

Transkript

1 På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition Sjukanmälan Rektor Peter Rektor Kirsi Syster Carin Idrottsexpen Du vet väl att du även hittar färska bilder från Viksängsskolan på Instagram? I det här numret: Ingen idrottshall Avslutningsfest Rektorn har ordet Avslutningsläger Vklass Superstar 2017 Kristallkulan Viksängschallenge Volleybollturnering Dansföreställningar 7 Minneslista w 20 Fotbollsresa Minneslista w 21 9 Minneslista w Minneslista w Andreas radar Terminens näst sista...på avslutningen kommer det avslutande numret fyllt med bilder på det som skett under terminens sista veckor. Som vanligt är det mycket aktiviteter på gång, främst för årskurs nio som snart ska vandra vidare i skollivet. På idrotten får vi klara oss utan idrottshall de avslutande veckorna, men det har vi gjort förut, så det är bara att hoppas på härligt vårväder eller förbereda sig med varma idrottskläder. Fokus de sista veckorna kommer att ligga på amerikanska idrotter som softball, beachvolleyboll, streetbasket, lacrosse och ultimate. Vi försöker styra aktivitet efter väder, därför står det endast uteidrott i Minneslistan. På måndag rullar en buss med elever och personal till Stockholm för att titta på allsvensk fotboll, Djurgården-IFK Göteborg, och vi ser fram emot en härlig match med fin inramning. andreas.videhult@vasteras.se Ingen idrottshall den närmsta månaden Från och med måndag får vi klara oss utan idrottshallen resten av terminen. Golvet i hallen ska bytas och det beräknas vara klart runt midsommar. Omklädningsrum och duschar fungerar dock som vanligt under tiden. Detta innebär att all idrottsundervisning fr o m med måndag på skolan sker utomhus. Kläder efter väder!! Avslutningsfest år 9 Måndag den 12 juni är det Sista natten med gänget och alla i år 9 är inbjudna. Vi sparkar igång kl med mingel för att sedan inmundiga en tvårättersmiddag i restaurangen för att sedan skaka loss till Den bästa musiken just nu som spelas av DJ Adam! Vi rundar av för att få skönhetssömnen innan avslutningen. Inbjudan delas ut av respektive handledare och ska vara inlämnad senast fredag 10 maj. Bussar Skolhälsovården 12 Varmt Välkomna!!

2 Sida 2 Rektorn har ordet Vi var några som besökte en skola i Linköping häromdagen. Arenaskolan. En idrottsskola precis som Viksängsskolan. Med olika valbara profiler och något som liknar vår allmänna profil. Att göra studiebesök av olika slag gör att man får syn på sig själv förutom nya intryck, tankar och idéer. Jag sitter i en stuga uppe i Ljungdalen, kortsemester över veckoslutet. Ska strax valla skidorna och ta en tur upp på fjället. Halvmetern snö fortfarande, solen tittar fram samtidigt som snöflingor faller. Ett exempel på vardagsmotion! Du har ditt sätt att ta vara på motion i vardagen. Vi låter era ungdomar vardagsmotionera fyra dagar i veckan! För en del är det den enda fysiska aktiviteten de genomför. Vi läser om och tar del av den ena rapporten efter den andra om vikten av fysisk aktivitet även kopplat till ett för stort sockerintag. I DN idag läser jag en rubrik Daglig gympa ger bättre resultat. Bredvid kommenteras Bunkefloprojektet som visar på att mer idrott i skolan ger bättre skolresultat. Jämfört med en kontrollgrupp blev fler behöriga till gymnasiet, störst var skillnad för pojkarna. DN En del ungdomar tycker att vi har för mycket idrott och gör bland annat av det skälet andra skolval. Ja, det underlättar om man tycker om idrott men det har också positiv effekt på övriga ämnen enligt forskningen ovan. Du är i skolan för alla ämnes skull mycket fysisk aktivitet via idrotten gör att du presterar bättre i dem. Ber dig ta del av ett exempel i ett av de övriga ämnena på skolan. Klicka på länken och se att skolan är inte bara idrott men att idrotten är positiv för övriga ämnen; Peter Johansson Avslutningsläger år 9 Under vecka 22 genomförs de traditionella avslutningslägren för årskurs nio. Lägerplats även i år är det vackra Näset utanför Kloten/ Malingsbo. Inbjudningar med mer detaljerad information delas ut och lämnas in till respektive handledare. Tis-Ons 30-31/5 9ab Ons-Tor 31/5-1/6 9cd Tor-fre 1-2/6 9ef Med förhoppning om fantastiskt väder och trevliga myspysdagar.

3 Sida 3 Nya rutiner i V-klass Från den 1 maj 2017 ändras sättet du som vårdnadshavare loggar in i Vklass. Idag loggar du in genom att ange användarnamn och lösenord. Detta byts nu mot inloggning genom BankID/Mobilt BankID. Inloggning med BankID/Mobilt BankID kommer att fungera i såväl Vklass som i Vklass-appen. När BankID/Mobilt BankID införs lanseras också en ny inloggningssida till Vklass: skolsystem Under en månads tid går det att använda både användarnamn och lösenord eller BankID/Mobilt BankID parallellt. Efter den 1 juni 2017 upphör användarnamn och lösenordsinloggningen att fungera. Varför ändras inloggningen? Vklass är en tjänst där vi hanterar personuppgifter, som till exempel schema, omdömen och betyg. Genom att ändra inloggningen stärker vi skyddet för ditt barns personuppgifter ytterligare. Om du som vårdnadshavare inte har möjlighet att använda BankID/Mobilt BankID, kontakta din förskola/ skola för alternativa inloggningsmöjligheter Superstar 2017 Onsdag 7 juni går Superstar 2017 av stapeln. Det är en femkamp mellan högstadieskolorna i Västerås som arrangeras på Lögarängsängen. Grenarna i år är välta däck, dragkamp, basketskott, skidåkning och stafett. Viksängsskolan har fina meriter sen tidigare och har vunnit tävlingen vid ett flertal tillfällen, dock inte i fjol så nu är vi revanschsugna! Varje skola representeras av fyra pojkar respektive flickor och Viksängsskolans lag detta år består av Ida Claesson 9a, Lovisa Nordström 9a, Jakob Nordin 9b, Hugo Rödlund 9b, Felix Åkerberg 9c, Siri Persson 9c, Andreas Nygård 9d och Alice Frödin 9e. Deltagarna samlas med Andreas Videhult på Lögarängsängen kl Deltagarna träffas också på specen tisdag 23 maj kl utanför idrottshallen för en genomgång av grenarna. Årskurs 9 är lediga hela denna dag för att heja fram Viksängsskolan lag. Eleverna i 9ab anmäler sig hos Helene Bruun, 9cd hos Per Olofsson och 9ef anmäler sig hos Helena Magnusson på Lögarängsängen kl Egen transport denna dag. Vi önskar laget LYCKA TILL och hur det gick kan ni läsa om i terminens sista.

4 Sida 4 Restaurangen Varmt välkomna till Viksängsskolans restaurang! Vi vill att alla som äter i restaurangen ska uppleva en stunds avkoppling, därför är vi noga med att hålla ned ljudnivån. Ytterkläder, kepsar och mössor lämnar vi i skåpet. För att alla ska få plats och det inte ska bli långa köer är det viktigt att alla äter när det är lunch enligt schemat. Lunch äter man endast en gång per dag. Aktuell meny hittar du via denna länk och där kan du också ladda ner en app så att du har menyn i mobilen. Kristallkulan Må 15 maj Anm kväll Fotbollsresa till Stockholm To 18 maj Alla fm Dansuppvisningar Fr 19 maj Alla Studiedag - LOV för eleverna To-fr maj Alla LOV W 22 Åk 9 Avslutningshajk under ett dygn Må-fr 5-6 jun Alla LOV Ti 7 jun Åk 9 Superstar Må 12 juni Alla??? Handledardag Åk 9 em Viksängschallenge Åk Avslutningsfest Ti 13 jun Alla Skolavslutning Viksängschallenge Nu är det äntligen dags att kora bästa nian!! Var: När: Hur: Utomhus på Viksängsskolan med omnejd Måndagen den 12 juni Niorna tävlar, år 8 är publik tillsammans med respektive handledare. År 6-7 har hel handledardag enligt respektive handledares anvisningar. Program: Lunch för år 9. Då ska en elevrepresentant lämna in aktuell laglista på idrottsexpen Deltagarna samlas vid respektive aktivitetsstart Start vid Framnäs ca13.40 Målgång följt av prisutdelning Med förhoppning om en trevlig eftermiddag och må bästa klass vinna...

5 Sida 5 Volleybollturneringarna Den senaste veckan har årskurs 7-9 spelat volleybollturneringar som avslutning på volleybollperioden. Volleyboll är troligen den svåraste bollsporten vi jobbar med i skolan. Eftersom det inte, som i många andra bollidrotter, finns dribbling som ett sätt att skapa tid så krävs det av alla i laget att vara på tå och hela tiden vara beredd på att bollen kommer. Tekniken i grundslagen är också väldigt avgörande för hur bra passningar mina lagkompisar får. Vi har haft väldigt bra turneringar och som vanligt är det kul att se progressionen från sjuan till nian. Stort TACK alla duktiga elever för fint genomförda turneringar!!

6 Sida 6 Volleybollturneringarna

7 Sida 7 Dansföreställningar Viksängsskolans danselever har tränat hårt under våren och torsdagen den 18 maj ska eleverna på skolan få se resultatet på detta genom att få förmånen att gå på dansföreställning i aulan på Carlforska skolan enligt schema nedan. Föräldrar och syskon får se föreställningen under onsdag kväll. kl Åk 6+8 Skoldagen börjar med samling enligt handledares anvisningar utanför aulan vid Carlforska skolan kl Egen transport till och från Carlforska för åk 8. Åk 6 har bussar som väntar framför Arosvallen (Vasagatan) kl för transport till skolan. Till Carlforska tar de sig på egen hand. Lektioner enligt schema från kl kl Åk 7+9 Samling utanför aulan vid Carlforska skolan kl Egen transport till och från Carlforska. Inga lektioner före föreställningen. Lektioner enligt schema från kl efter föreställningen. Dansuppvisning för föräldrar och syskon sker onsdag 17 maj kl i aulan på Carlforska skolan. Pris: Vuxna 80 kr Barn under 16 år 40 kr VARMT VÄLKOMNA! OBS! Danseleverna är lediga från skolan för repetitioner : Tis 16 maj Ons 17 maj Tor 18 maj Danscenter Carlforska Carlforska (till kl 12.30) Lunch serveras på skolan tisdag och torsdag. På onsdagen får de som beställt pastasallad utkört till Carlforska.

8 Sida 8 Idrottsschema Vecka 20 Må 15/ Åk 7 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng Åk 6 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng Anmälda Fotbollsresa till Stockholm Ti 16/ Åk 9 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng IF Fotboll Hamre IP ID Heldag - Dansrepetition Vås Danscenter Åk 8 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ID Heldag - Dansrepetition Vås Danscenter a Uteidrott Viksäng b Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng fg Uteidrott Viksäng On 17/ Åk 6 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården ID Heldag - Dansrepetition Carlforska skolan Åk 7 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården ID Heldag - Dansrepetition Carlforska skolan ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng To 18/ Åk 6+8 Dansföreställning se sid 6 Carlforska skolan Åk 7+9 Dansföreställning se sid 6 Carlforska skolan e Uteidrott Viksäng f Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng Fr 19/5 STUDIEDAG - LOV för eleverna Fotbollsresa måndag 15 maj På måndag den 15 maj rullar en buss från Viksängsskolan till Stockholm och Tele2- arena för att se på allsvensk fotboll av hög klass, Djurgården-IFK-Göteborg. Bussen avgår från parkeringsfickan utanför skolan kl Kom i tid för bussarna väntar inte in för sen ankomst! 15 minuter efter avslutad match samlas vi åter vid bussarna och beräknas vara åter på Viksängsskolan kl

9 Sida 9 Idrottsschema Vecka 21 Må 22/ Åk 7 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ID Kompledigt Åk 6 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ID Kompledigt ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng Ti 23/ Åk 9 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng IAPF2+3+IF Amerikanska idrotter Viksäng ID Kompledigt Åk 8 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng ID Kompledigt a Uteidrott Viksäng b Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng fg Uteidrott Viksäng On 24/ Åk 6 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården Åk 7 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng To-fr 25-26/5 LOV Jogging på Björnön Under våren har, precis som på hösten, flera idrottsgrupper ett par idrottslektioner Jogging på Björnön. Samlingsplats är alltid parkeringen vid Björnögården. Vi har inga duschmöjligheter på Björnön så byt om till idrottskläder hemma innan lektionen och packa vanliga kläder i väskan. Efter lektionen går bussen aningen tidigare än vanligt så du hinner duscha på skolan.

10 Sida 10 Idrottsschema Vecka 22 Må 29/ Åk 7 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng Åk 6 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ab Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ef Brännboll Viksäng ef Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ab Brännboll Viksäng Ti 30/ ab Avresa Avslutningshajk se sid Åk 9 IIH+IAPF1 Jogging Björnögården IAPF2+3+ID Amerikanska idrotter Viksäng IF Amerikanska idrotter Viksäng Åk 8 IIH+IAPF1 Jogging Björnögården IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng a Brännboll Viksäng b Brännboll Viksäng ab Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng fg Brännboll Viksäng On 31/ cd Avresa Avslutningshajk se sid Åk 6 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården Åk 7 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Jogging Björnögården ef Brännboll Viksäng ef Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ab Brännboll Viksäng To 1/ ef Avresa Avslutningshajk se sid Åk 8 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng Åk 9 IIH+IAPF1+IF Amerikanska idrotter Viksäng e Brännboll Viksäng f Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ab Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ef Brännboll Viksäng Fr 2/ ab Brännboll Viksäng eg Brännboll Viksäng cd Brännboll Viksäng ef Brännboll Viksäng

11 Sida 11 Idrottsschema Vecka Må-ti 5-6/6 LOV On 7/ Åk 9 Superstar - se sid 3 Lögarängen Åk 6 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng Åk 7 IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng ef Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng To 8/ Åk 8 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng IAPF2+3 Amerikanska idrotter Viksäng Åk 9 IIH+IAPF1 Amerikanska idrotter Viksäng IAPF2+3+IF Amerikanska idrotter Viksäng e Uteidrott Viksäng f Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ab Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng Fr 9/ ab Uteidrott Viksäng eg Uteidrott Viksäng cd Uteidrott Viksäng ef Uteidrott Viksäng Må 12/6 Åk 6-9 Handledardag enl handledares anvisningar Åk 9 Viksängschallenge se sid Åk 9 Avslutningsfest se sid 1 Ti 13/6 Skolavslutning se nedan Viksäng Skolavslutningen Tisdagen den 13 juni är det dags för skolavslutning och eftersom vi tyvärr är utan idrottshall i juni kommer niorna ha sin avslutning på Växhuset och övriga årskurser på skolan enligt nedanstående schema: Grundsärskolan samlas i sina hemklassrum Åk 6 Samling på skolgården hos respektive handledare, därefter avslutning på Torget följt av klassvisa samlingar i hemklassrummen Åk 7 Samling på skolgården hos respektive handledare, därefter avslutning på Torget följt av klassvisa samlingar i hemklassrummen Åk 8 Samling på skolgården hos respektive handledare, därefter avslutning på Torget följt av klassvisa samlingar i hemklassrummen Åk 9 Samling med respektive handledare utanför Växhuset, därefter avslutning i Växhuset följt av korta klassvisa återsamlingar i anvisade lokaler i Växhuset. Föräldrar är välkomna att deltaga på niornas avslutning. VARMT VÄLKOMNA!!

12 Sida 12 Bussturlista Vecka 20 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag kl 09.40, Arosvallen-Viksängsskolan Vecka 21 Måndag Onsdag Vecka 22 Måndag Tisdag Onsdag Viksängsskolans hemsida Torsdag Vi kl 09.00, slår ett Björnögården-Viksängsskolan extra slag för Viksängsskolans hemsida. På kl 10.00, den hittar Björnögården-Viksängsskolan du bl a scheman,, telefonnummer, blanketter för ledighetsansökan, och mycket annat. Där finns också länkar till V-klass, UNIKUM och skolverkets hemsida där du bl a hittar alla styrdokument. Ny skolsköterska Hej alla elever och deras vårdnadshavare på Viksängsskolan! Till höstterminen 2017 kommer det en ny skolsköterska till Viksängsskolan. Hon heter Helena Altin och kommer att arbeta här 100%. Precis som tidigare kommer även Anna Noring (skolsköterska även på Storängsskolan) att vara på Viksängsskolan en dag/vecka. Jag, Carin Karlsson, går till sommaren i pension. Jag vill tacka alla underbara elever och deras vårdnadshavare för en mycket trevlig tid här på Viksängsskolan och önskar alla elever en riktigt ljus framtid. Ta väl vara på livet och alla dess möjligheter. Carin Karlsson Nötter. Vi upprepar att det på skolan finns elever som har luftburen allergi mot nötter. Det är absolut förbjudet att ta med sig nötter (av alla slag) eller godis med nötter till skolan. Ett tu tre händer det något allvarligt för de som är allergiska och det vill vi ju inte! Tyvärr ser man ibland godispapper på golvet där det har varit något med nötter i. Carin, skolsköterskan Du är inte bara ansvarig för vad du säger, utan även för det du inte säger. Martin Luther King Jr Nästa nummer av utkommer på skolavslutningen tisdag den 13 juni

Fina framgångar på SM i dans

Fina framgångar på SM i dans På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 21-24 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019

Andreas radar. Vill du se fotboll? I det här numret: Vecka Årgång 28 VT 2019 På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Avslutningsfest år 9

Avslutningsfest år 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret:

Andreas radar. Fotbollsresa. I det här numret: På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 16-20 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 22 VT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Friluftsdag för åk 6

Friluftsdag för åk 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 33-37 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Gymnasiemässa för åk 9

Gymnasiemässa för åk 9 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 42-46 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Värdesaker och kläder på idrotten

Värdesaker och kläder på idrotten På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Gymnasiebesök för år 8

Gymnasiebesök för år 8 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 29 HT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 48-51 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Viksängare debuterade i landslaget

Viksängare debuterade i landslaget På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

SM-guld till Viksängare

SM-guld till Viksängare På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 15-19 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår!

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Varmt välkomna till ett nytt läsår! På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 28 HT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På  och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Fotbollsresa till Stockholm

Fotbollsresa till Stockholm På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 20-24 Årgång 23 VT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-14 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Pedagogiska priset till Niklas

Pedagogiska priset till Niklas På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På   hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 47-51 Årgång 27 HT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Seger i Superstar 2018

Seger i Superstar 2018 På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 24 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18 Rektor

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-38 Årgång 25 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 26 HT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Inledningsläger för år 6

Inledningsläger för år 6 På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 34-37 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Mattestugan & Läxläsning

Mattestugan & Läxläsning På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 02-05 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Åttorna bjuds på Madonnakonsert

Åttorna bjuds på Madonnakonsert På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Kalendarium läsåret vt-19

Kalendarium läsåret vt-19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 OBS! Det har tydligen varit ett problem att elever ringer & sjukanmäler sig själva. På grund av detta skickar

Läs mer

På och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök...

På   och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 27 VT 2018 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18

Läs mer

Välkommen till Stocksunds RE

Välkommen till Stocksunds RE Välkommen till Stocksunds RE Till nya elever och vårdnadshavare läsåret 2018/2019 Vi har i detta häfte samlat viktig information, som vi önskar att ni läser tillsammans. Viss information vill vi att ni

Läs mer

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever

Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande. VECKOBLAD v Till elever Kunskap Glädje Trygghet - Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 19 2014 Till elever Hej! Kommande vecka drar nationella proven igång igen, snart är det hela över och våra elever har verkligen gjort sitt

Läs mer

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet.

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet. 4or vecka 8 Fredag den 17 februari 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Hej på er! Jag var hemma sjuk tisdag och onsdag så jag missade teatern med gruppen Zebradans. Kritikerkåren (de teater- och

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du på skolans hemsida: https://www.kunskapsskolan.se/skolor/taby/$/skolor/taby/medarbetare.4.473a09ab14e1f661c1a92

Läs mer

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16 Välkommen till klasserna 4-6 läsåret 2015-16 Efter en skön sommar med både sol och regn hoppas vi att alla är sugna på att börja skolan igen! Här kommer viktig information till er, föräldrar och elever,

Läs mer

Härlig skidresa till Romme

Härlig skidresa till Romme På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 11-15 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kalendarium läsåret 2018/19 Uppdaterat 2018-05-03 Informationen i kalendariet är dagsaktuell och uppdateras

Läs mer

Volleybollturneringar

Volleybollturneringar På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 16-19 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Skrivhjälp med idrottsarbetet?

Skrivhjälp med idrottsarbetet? På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 26 VT 2017 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Brev för v.37. Eslövs museum. F-1:or med Sara Kuseta

Brev för v.37. Eslövs museum. F-1:or med Sara Kuseta Brev för v.37 Vi vill välkomna vår praktikant Kerstin och vår elevassistent Julia. Hjärtligt välkomna till vår fina skola. Eslövs museum Vi har under veckan varit på Eslöv museum. Vi hade en guide som

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår på Fjälkinge skola!

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår på Fjälkinge skola! Fjälkinge den 14 augusti 2018 Välkomna tillbaka till ett nytt läsår på Fjälkinge skola! Alla elever i åk 7-9 önskas välkomna efter ett långt och härligt sommarlov, särskilt välkomna är de nya elever som

Läs mer

Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID

Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID Du loggar in via kommunens hemsida eller klicka direkt på följande länk: https://www.edwise.se/secure/default.aspx?idpmethod=saml&actor=actor_relative&domain=morbylanga

Läs mer

VECKOBLAD v Till elever

VECKOBLAD v Till elever VECKOBLAD v. 24 2009 Till elever Veckans ordspråk: När vi blir gamla är det bara en sak vi kan ångra att vi inte gav tillräckligt av oss själva. Eleonora Dusa Hej! Skolavslutning! Sista veckan på terminen

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... skolan första veckan i oktober. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 23 HT 2013 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 21 HT 2012 Viktiga telefonnummer! Expedition/sjukan 39 08 90 Rektor Peter

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

ELEVINFORMATION Läsår 2018/2019 Kunskapsskolan Linköping

ELEVINFORMATION Läsår 2018/2019 Kunskapsskolan Linköping ELEVINFORMATION Läsår 2018/2019 Kunskapsskolan Linköping Rotegatan 1, Ekkällan 587 52 LINKÖPING ELEVKALENDARIUM LÄSÅR 18/19 Vecka Dag Höstterminen 17/8-20/12 33 Fredag Skolstart - nya elever. Kl 09.00-13.00.

Läs mer

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida.

Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Stödundervisning Stödundervisning för mer information besök Rudbeckianska gymnasiets hemsida. Veckans ordspråk Livet är en serie av tusentals små mirakel. Lägg märke till dem. /Mike Greenberg Ambassadörsträff

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

Kalendarium läsåret 2018/19

Kalendarium läsåret 2018/19 info.taby@kunskapsskolan.se tfn: 08-506 911 11 Sjukanmälan för elever görs till tfn: 0515-869 05 Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du på skolans hemsida: https://www.kunskapsskolan.se/skolor/taby/$/skolor/taby/medarbetare.4.473a09ab14e1f661c1a92

Läs mer

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse.

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse. KLASS vecka DENNA VECKA: Meddelande: Kom ihåg att logga in på schoolsoft och läsa ditt barns IUP!! OBS Alla barn behöver fylla på sina extrakläderslådor. Det är blött nu... Vi arbetar här: Alex Helin Sjukanmälan:

Läs mer

Gökstensnytt nr 2 Läsåret

Gökstensnytt nr 2 Läsåret Torshälla stads nämnd Datum 1 (5) Torshälla stads förvaltning 2016-10-24 Gökstensskolan Gökstensnytt nr 2 Läsåret 2016-2017 Hej alla föräldrar och elever! Terminen närmar sig halvlek och mycket händer

Läs mer

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare.

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. MÅNADSBREV FEBRUARI 2013 Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. Viktiga datum: Åk 4 13/2 åker på teater till Tivolihuset på fm. Åk 5 Brandstationen blev inställd förra gången.

Läs mer

Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID

Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID Information om inloggning i edwise via BankID/Mobilt BankID Du loggar in genom att klicka direkt på denna länk på kommunens hemsida: http://www.morbylanga.se/barn-utbildning/grundskola/edwise/ Inloggningen

Läs mer

Veckobladet. V. 23 2012 ELEVinformation

Veckobladet. V. 23 2012 ELEVinformation Veckobladet V. 23 2012 ELEVinformation Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar DENNA VECKA INGA LEKTIONER FÖR ELEVER I ÅK 3 Se sep. program Måndag 12-06-04

Läs mer

Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kunskap som mål

Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kärlek som grund. Ordning som stöd. Kunskap som mål TRIVSELREGLER Per Ols åk 4-6 Läsåret 2012-2013 Kärlek som grund Ordning som stöd Kärlek som grund Ordning som stöd Kunskap som mål Regler för oss att fungera tillsammans På Risbroskolan ska alla känna

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL GRANBERGSSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL GRANBERGSSKOLAN 2019-09-04 VÄLKOMMEN TILL GRANBERGSSKOLAN Kamratskap Respekt Ansvar Mod = KRAM!!!!!! SKOLDAGEN För att skoldagen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att: Ditt/Dina barn kommer utsövda och med frukost

Läs mer

Västerås västra Rotaryklubb Västerås västra Rotaryklubb har beslutat att tilldela Sofia de Waal i SP10D vårt stipendium på 5000kr.

Västerås västra Rotaryklubb Västerås västra Rotaryklubb har beslutat att tilldela Sofia de Waal i SP10D vårt stipendium på 5000kr. Lilla Augustpriset Lilla Augustpriset är en skrivartävling som vänder sig till gymnasieelever i åldern 16 till och med 20 år. Vinnaren får 15 000 kr och prisutdelningen sker vid den stora årliga Augustgalan.

Läs mer

Välkomna till ett nytt läsår!

Välkomna till ett nytt läsår! Bromma 2015-08-19 Till elever och vårdnadshavare på mellanstadiet Välkomna till ett nytt läsår! Vi hoppas att ni alla har haft en avkopplande och härlig sommar. Vi har haft några dagar ihop i vårt lärarlag

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

INFORMATIONSBLADET Ebersteinska gymnasiet Nr 26 Ti 24/3 Lå 08/09

INFORMATIONSBLADET Ebersteinska gymnasiet Nr 26 Ti 24/3 Lå 08/09 1 Håll dig alltid uppdaterad - Infobladet utkommer varje studievecka INFORMATIONSBLADET Ebersteinska gymnasiet Nr 26 Ti 24/3 Lå 08/09 Vi vill uppvakta en förstapristagare i en större uppsatstävling! Det

Läs mer

Viby skola Information till hemmen

Viby skola Information till hemmen Viby skola 2014-2015 Information till hemmen Välkomna till ett nytt läsår på Viby skola! Jag hoppas sommaren har varit bra och jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med er föräldrar. Nedan följer

Läs mer

GRUNDSCHEMA FÖR ÅK 2 ÖRNAR I GRIPSHOLMSSKOLAN KLASSLÄRARE: FANNY. Hej på er alla!

GRUNDSCHEMA FÖR ÅK 2 ÖRNAR I GRIPSHOLMSSKOLAN KLASSLÄRARE: FANNY. Hej på er alla! Hej på er alla! Denna vecka är det igen dags för simning i Åkersbadet! Vår simtid är som bekant på måndag morgon. Bussen avgår från skolan kl. 8.15 så det är extra viktigt att komma i tid! Maria åker med

Läs mer

Nya tider läxläsning

Nya tider läxläsning På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 25 VT 2016 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer

Kalendarium Torpskolan Förutsättningar för Torpskolans kalendarium

Kalendarium Torpskolan Förutsättningar för Torpskolans kalendarium Förutsättningar för Torpskolans kalendarium Hösttermin 2017 Utvecklingssamtal Åk 6, 9: Samtal v. 39-41 Åk 7,8: Samtal v. 43-46 Ped.-förmiddag, 08.00-11.15 Eleverna börjar enligt schema tidigast kl. 12.00.

Läs mer

Månadsblad september Hej alla föräldrar!

Månadsblad september Hej alla föräldrar! Månadsblad september 2015 Hej alla föräldrar! Information: Det har gått fem veckor sedan skolstarten och vi är full igång med verksamheten. Vi har börjat med aktiviteterna och det gör givetvis att barnen

Läs mer

Seger i Superstar 2019

Seger i Superstar 2019 På www.vasteras.se/viksangsskolan och på Instagram hittar du mer information om vår skola. Värt ett besök... Vecka 24 Årgång 28 VT 2019 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81 18 Rektor

Läs mer

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot

SKOLNYTT. Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35. MATSEDEL vecka 34/35. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås, pot SKOLNYTT Röbroskolan 2013/2014 Vecka 34/35 MATSEDEL vecka 34/35 Måndag LOV Tisdag LOV Onsdag LOV Torsdag Makaroner, korv Fredag Fläskkarré, sås, pot. Måndag Köttfärssoppa, mj. bröd Tisdag Köttbullar, sås,

Läs mer

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret

Välkomna till Tingvallaskolan läsåret SIG1000, v4.0, 2012-09-24 1 (8) Välkomna till Tingvallaskolan läsåret 2017-2018 Vår vision för Tingvallaskolan bygger på att vi tror att alla elever ska lyckas. Tingvallaskolan ska vara en skola där alla

Läs mer

Sjöängsskolan 19 april Hej därhemma!

Sjöängsskolan 19 april Hej därhemma! Hej därhemma! Den här veckan har barnen fått börja träna på att skriva dialoger, med talstreck. Först tränade de i arbetsboken, Diamantjakten, och sedan fick de praktisera den nya kunskapen när de skrev

Läs mer

Nu gäller det att öva flitigt på sångtexterna som skickades hem förra veckan! :)

Nu gäller det att öva flitigt på sångtexterna som skickades hem förra veckan! :) Hej på er alla! Sista veckan med utvecklingssamtal går av stapeln. Om ni har glömt vilken tid ni har bokat är det bara att gå in på Doodle och dubbelkolla! Tack till er som redan har varit på samtal och

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande Malmö stad Limhamn-Bunkeflo stadsdelsförvaltning VECKOBLAD vecka 34 2007 Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande Till elever Veckans ordspråk: I morgon, i morgon, bara inte idag, säger alltid lata

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

Gökstensnytt nr 4 Läsåret

Gökstensnytt nr 4 Läsåret Torshälla stads nämnd Datum 1 (5) Torshälla stads förvaltning 2016-02-16 Gökstensskolan Gökstensnytt nr 4 Läsåret 2015-2016 Hej alla föräldrar och elever! Vårterminen har startat igång ordentligt och vi

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Gör så här första gången du loggar in i InfoMentors familjewebb: Ta fram brevet som du fått hemskickat med inloggningsuppgifterna.

Gör så här första gången du loggar in i InfoMentors familjewebb: Ta fram brevet som du fått hemskickat med inloggningsuppgifterna. Kom igång med InfoMentors familjewebb Familjewebben är en del av InfoMentors lärplattform där du som förälder kan logga in i systemet. Här kan du få information och följa dokumentationen om ditt barns

Läs mer

Sommarskola Information till elever

Sommarskola Information till elever Sommarskola 2016 Information till elever Under sommaren 2016 kommer de kommunala gymnasieskolorna att arrangera sommarskola under 2 veckor. Sommarskolan startar den 1:a augusti och avslutas fredagen den

Läs mer

Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret

Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret 2019-2020 Dagordning o Presentation av personal o Bocka för ditt barns namn på klasslistan o Fyll i ditt omsorgsbehov. OBS! Ansök om Fritids på e-barnungdom.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Välkommen Introduktion till Skolplattformen. Jan Henke Daniel Dahlgren

Välkommen Introduktion till Skolplattformen. Jan Henke Daniel Dahlgren Välkommen Introduktion till Skolplattformen Jan Henke Daniel Dahlgren Varför en Skolplattform? Skolan på webben för att bl.a. registrera resultat, närvaro och möjliggöra kommunikation mellan användare.

Läs mer

Veckobladet. V. 21 2012 ELEVinformation. Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar

Veckobladet. V. 21 2012 ELEVinformation. Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar Veckobladet V. 21 2012 ELEVinformation Veckobladet ska läsas upp för klassen av den lärare som har första lektionen på måndagar Måndag 12-05-21 Kort inför-balen-info i aulan för åk.3 kl. 11-11.15 ÅK 3-

Läs mer

Strömsbergs Friskolas Tidning

Strömsbergs Friskolas Tidning Strömsbergs Friskolas Tidning ÅRGÅNG 1, NUMMER 1 JUNI 2014 STRÖMSBERGS FRISKOLA HAR HAFT VÅRFEST Först hade 6 och 5 sånger: Jag vill ha en egen måne och Jag hade en gång en båt. 2,3 och 4 hade teater.

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

VÄLKOMMEN till VÄLLSJÖSKOLAN

VÄLKOMMEN till VÄLLSJÖSKOLAN VÄLKOMMEN till VÄLLSJÖSKOLAN läsåret 2016/2017! I det här häftet får Du som förälder viktig läsårsinformation om skolan och rutiner: - Läsårstider - Kontaktinformation, arbetslag och personalfoto - Rutiner

Läs mer

Hej och välkomna till årets första föräldraföreningsmöte torsdagen den 14 februari kl 18.30 på Strandskolan.

Hej och välkomna till årets första föräldraföreningsmöte torsdagen den 14 februari kl 18.30 på Strandskolan. VECKOBLAD v. 7 2013 Till elever Veckans ordspråk: Det är när man upptäcker musiken som många unga hjärtan också lär sig älska. Richard Strauss Hej! En vecka med massor av nationella prov har tagit sitt

Läs mer

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat.

Cirket. v. 40, 2013. må 30/09 fr 04/10. Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Cirket v. 40, 2013 må 30/09 fr 04/10 Meddelande att publicera i Cirket skickas till: afkalendarium@stockholm.se Schema Klicka här så kommer du till det aktuella schemat. Biblioteket stängt 27 september

Läs mer

NÄR-VAR-HUR Vecka 23-24 2005

NÄR-VAR-HUR Vecka 23-24 2005 Osbecksgymnasiet NÄR-VAR-HUR Vecka 23-24 2005 Matsedel v 23 Må: Lovdag Ti: Tonfisksallad, sås, ris On: Kökets special To: Korv m bröd Fr: Lovdag Kalendariet Måndag 6/6 Nationaldag, ledig dag. Torsdag 9/6

Läs mer

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras.

På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... andreas.videhult@skola.vasteras. På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 38-41 Årgång 24 HT 2014 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 08

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 8 2015 Till elever Veckans ordspråk: Med en liten bil hittar man snabbare parkeringsplats. I gengäld får man leta längre efter bilen. På Klagshamns rektorsområde ska elever, personal och föräldrar

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

Barn- och utbildningsnämnden Datum 1 (5) Barn- och utbildningsförvaltningen Slottsskolan F-6 Jenny Råström

Barn- och utbildningsnämnden Datum 1 (5) Barn- och utbildningsförvaltningen Slottsskolan F-6 Jenny Råström Barn- och utbildningsnämnden Datum 1 (5) Barn- och utbildningsförvaltningen Slottsskolan F-6 Jenny Råström 016-710 16 48 Slottsnytt 1 Rektorsbrev augusti 2017 Hej alla elever och föräldrar. Välkomna till

Läs mer

På hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök...

På  hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... På www.vasteras.se/viksangsskolan hittar du mer intressant läsning om vår skola. Helt klart värt ett besök... Vecka 06-10 Årgång 24 HT 2015 Viktiga telefonnummer! Expedition 39 08 90 Sjukanmälan 39 81

Läs mer