SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.



Relevanta dokument
SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER


peugeot Partner skåp partner

tekniska fakta peugeot boxer chassi

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta peugeot ion

peugeot Partner skåp partner

PRISER & PRODUKTFAKTA

tekniska fakta peugeot expert skåp

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

priser & produktfakta peugeot ion

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

tekniska fakta bipper

tekniska fakta peugeot expert skåp

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

tekniska fakta bipper

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

priser & produktfakta

priser & produktfakta

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

tekniska fakta peugeot boxer skåp

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

NYA PARTNER ELECTRIC

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

PRISER & PRODUKTFAKTA

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör.

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

PRISER & PRODUKTFAKTA

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PEUGEOT 2008 SUV. MARS 2019_v2

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari Bilen på bilden är extra utrustad

priser & produktfakta peugeot 308

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta peugeot RCZ

PEUGEOT 2008 SUV OKTOBER FÖRBRUKN. l/100 km. g CO 2 km

ÖPPET HUS JANUARI

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA CITROËN C4 CACTUS

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

priser & produktfakta peugeot ion

PEUGEOT 2008 tillbehör

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

TALENTO A PRO LIKE YOU.

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT TRAVELLER

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

TILLBEHÖR

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

PDF version: 798_38. Nya PEUGEOT 508

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER

priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013

PRISER & PRODUKTFAKTA

N Y A P E U G E O T S U V

PEUGEOT 3008 SUV från kr

Auris Touring Sports. Premiär i augusti

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW SKY 2013

PRISER & PRODUKTFAKTA

produktfakta Peugeot 308

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

PEUGEOT 208 NOVEMBER FÖRBRUKN. l/100 km TILLVAL KOD ACTIVE SIGNATURE ALLURE

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta

PRISER & PRODUKTFAKTA

Transkript:

PEUGEOT 2008

AWAITING IMAGE SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. 2008 är kompakt, rymlig och flexibel en perfekt resekamrat på äventyr med familj eller vänner. Upplev en alldeles unik körglädje i denna säkra och spännande crossover.

EN HELT NY KÖRUPPLEVELSE Tack vare en bred erfarenhet av crossover-modeller, hamnar 2008 i gott sällskap i Peugeots modellprogram. Den förhöjda sittpositionen ger god sikt över vägen. När du sätter dig bakom ratten märker du direkt den genomtänkta ergonomin. Alla funktioner finns inom bekvämt räckhåll och den något mindre ratten ger en smidig och exakt styrning. Den högt placerade instrumentbrädan är i ögonhöjd, och både telefon, navigation och stereo styrs från den stora touchscreen-skärmen*. 2008 kan levereras med GripControl **. Detta i kombination med den höga markfrigången ger extra framkomlighet. *Standard från Active nivå **Tillval Allure nivå 1,6 e-hdi 92 hk och 1,6 VTi 120 hk

AWAITING IMAGE ELEGANS OCH STYRKA Peugeot 2008, en crossover som erbjuder den mindre bilens smidighet samtidigt som rymden och lastutrymmet påminner om större bilmodeller. Hög markfrigång ökar sikten och framkomligheten. Bagageutrymmet rymmer 350 liter och bakluckan sträcker sig långt ned för att ge en låg lastningshöjd. De glasade utrymmena och det stora panoramaglastaket* ger en rymlig miljö för både förare och passagerare. * Tillval.

AWAITING IMAGE VÄLKOMMEN TILL LJUSET Peugeot 2008 ger dig direkt en känsla av exklusivitet. Den eleganta interiören skapar en unik och ljus atmosfär. Instrumentbrädan är klädd i mjuka material och har detaljer i mattkrom. Det stora panoramaglastaket bokstavligen öppnar upp de inre delarna av bilen och ger en exceptionell känsla av frihet och ljus. Det blå LED-ljuset* runt instrumenten och panoramaglastaket (tillval) sprider ett dämpat och behagligt ljus i kupén. PEUGEOT LED TRACK**-taket ger 2008 en modern atmosfär utöver den vanliga. *Standard från Allure-nivå. **PEUGEOT LEDTRACK finns endast på Allure-nivå.

SPÄNSTIG OCH SPORTIG GripControl * ökar framkomligheten och gör att crossovern 2008 kan ta dig med på helt nya upplevelser. I såväl sand som snö, sommar som vinter, anpassar sig 2008 och hjälper dig att bemästra vägens alla hinder. Med sina speciella Mud and Snow- däck** underlättar GripControl förflyttningen av detta tvåhjulsdrivna fordon. Snö, lera eller sand du kan välja vilket läge som är bäst anpassat till väglaget du befinner dig på. Fem lägen finns tillgängliga: Standard Snö Lera Sand ESP OFF *Tillval Allure 1,6 e-hdi 92 hk och 1,6 VTi 120 hk **Mud and Snow däck (ler- och snö däck) är inte godkända som vinterdäck i Sverige.

KOMFORT UT I FINGERSPETSARNA Den invändiga designen i 2008 är utvecklad för maximal körupplevelse. Du sitter bekvämt, säkert och ergonomisk i det förhöjda sätet. Utan att släppa blicken från vägen har du tillgång till all nödvändig information. LJUD OCH ANSLUTNINGAR Från Active-nivå är instrumentbrädan utrustad med 7-tums touchscreen, idealt placerad nära till hands, vilket ger smidig tillgång till olika funktioner: Radio, handsfree-bluetooth, färddator och navigation (1). Genom USB-uttaget kan du koppla in digitala spelare, smartphones eller USB-minne. Vid anslutning till USB-uttaget visas all information på displayen och du får direkt tillgång till olika funktioner. Pack Hifi JBL Genom tillvalet Pack HIFI JBL (2) ljudsystem får du ett maximalt kvalitetsljud för alla passagerare i bilen. Paketet innehåller två diskanthögtalare på instrumentbrädan, två diskanthögtalare på bakdörrarna samt fyra högtalare på dörrarna, kompletterade med underhögtalare. Det hela styrs av en digital förstärkare på 240 watt. Peugeot Connect-applikationer PeugeotConnectApps (3), i kombination med en touchscreen, ger dig en helt ny upplevelse. Det räcker att koppla i 3G-nyckeln (4) i USB-porten för att applikationerna ska synas på skärmen: Trafikinformation från Michelin, lediga parkeringsplatser i närheten, de mest prisvärda bensinstationerna, väderrapporter, Michelin-guiderna (röd och grön), Dismoioù, TripAdvisor (5), ViaMichelin-resväg, MyPeugeot. 2008 är ett bevis för vår ambition: uppkopplad service garanterad för så många som möjligt. PARK ASSIST Tack vare denna automatiserade parkeringsteknologi blir det enkelt att parkera. ParkAssist-systemet (2) mäter ut storleken på en parkeringsplats i förhållande till din bils storlek. Sensorerna och ratten tar över och kör in och ut, medan du själv sköter gas och broms. Du får tydlig information, både ljud och bild, för en säker parkering. (1) Integrerad i Touchscreen, tillval Active och Allure nivå, standard Feline (2) Tillval Allure och Feline (3) Denna service är ännu ej tillgänglig i Sverige (4) Försedd vid teckningstillfället av servicen. (5) Under utveckling

AWAITING IMAGE VOLYM OCH FLEXIBILITET Interiören i 2008 har optimal komfort och rymd för alla passagerare. Tillgången till bagageutrymmet är enkel tack vare en stor, rektangulär öppning och en lastningshöjd på endast 60 cm. Det flexibla baksätet, som kan vikas ihop 2/3-1/3, gör det möjligt att variera volymen under hatthyllan från 360 dm 3 * (VDA211-norm) till 1194 dm 3 * (VDA211-norm) i en handvändning. Med ett enkelt tryck på reglaget kan baksätet lutas ryggen bakåt och ger ett helt platt bagageutrymme. Den låga lasttröskeln i 2008 underlättar och förenklar lastning. Fem skenor löper i lastgolvet med tillhörande sex fästanordningar håller föremålen på plats. Det praktiska bagageutrymmet har flera förvaringsplaster och ett lastnät. *Förvaringsutrymme på 22dm 3 (VDA211-norm) under bagageutrymmesmattan ingår.

FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP Peugeot har lång erfarenhet av att reducera bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Den senaste generationens högteknologiska motorer är effektiva med låg förbrukning. Den nya pigga 3- cylindriga bensinmotorn 1,2 VTi på 82 hk har ett utsläpp på 114 C0 2. e-hdi och e-vti med Stop & Start-teknologi 2008 är utrustad med Stop & Start-teknologi på både diesel-(e-hdi) och bensin motorer (e-vti, lanseras 2014). Den automatiska start- och stopp funktionen av motorn ger total kontroll över förbrukning och koldioxidutsläpp. FÖRBRUKNING (l/100 km) Motorer Stadskörning Växellåda Landskörning Blandat C0 2 (g/km) 1.2 l VTi 82 hk Man. 5 6,0 4,3 4,9 114 BENSIN 1.6 l VTi 120 hk Man. 5 7,7 4,8 5,9 135 1.4 l HDi FAP 68 hk* Man. 5 4,6 3,6 4,0 104 DIESEL 1.6 l e-hdi FAP 92 hk Stop&Start Man. 5 BMP6 4,7 4,1 3,6 3,6 4,0 3,8 103 98 1.6 l e-hdi FAP 115 ch Stop&Start Man. 6 4,7 3,6 4,0 106 * Ej tillgänglig i Sverige

SÄKERHET FRAMFÖR ALLT Peugeot 2008 är utrustad med aktiv och passiv säkerhetsutrustning som gör att du kan känna dig trygg både som förare och passagerare. Bromssystem och ESP Samtliga 2008 versioner har som standard mycket hög säkerhetsnivå tack vare stabilitetssystemet ESP. ESP består av flera funktioner som ABS, antispinn (ASR), elektronisk bromskraftsfördelning (EBV och CBC), nödbromsassistans (AFU), reglering av motorns vridmoment vid kick-down (MSR) och Intelligent TractionControl* som optimerar bilens kraft när väggreppet är ofördelaktigt. Startassistans vid lutning (Hill Assist) Detta system låser bilen för ett kort ögonblick (runt 2 sekunder) när bilen ska startas i en backe, vilket ger dig som förare tid att flytta foten från bromspedalen till gaspedalen. Dimstrålkastare med statisk kurvljusfunktion* Dimljusen har en statisk kurvljusfunktion. Funktionen innebär att det ena dimljuset lyser upp insidan åt det håll du svänger i hastigheter under 40km/h. *Standard på Allure nivå Krockkuddar Säkerheten är mycket hög i 2008. De åkande skyddas av sex krockkuddar totalt. Krockkudde för förare och passagerare, två sidokrockkuddar och två sidokrockgardiner. *Tillgänglig på 2008 utrustad med Grip Control.

2008-STILEN Upptäck 2008-stilen som elegant följer med dig på resan. Resbag i orange skinn och brunt konstläder Resbag i brunt skinn och brunt konstläder Resbag i grått Perla-skinn och brunt konstläder Reseetui i orange skinn Reseetui i brunt skinn Reseetui i grått Perla-skinn Surfplattafodral i orange skinn Surfplattafodral i brunt skinn Surfplattafodral i grått Perla-skinn Nyckelring 2008 Isoterm-mugg chokladfärgad Penna i brun metall

FÄRG OCH FÄLGAR Välj bland ett brett utbud av olika färger och fälgar för 2008. 15 navkapsel Iode (1) 16 navkapsel Silice (2) 16 navkapsel Strontium (2) Grå Artense* Brun Makaha* Grå Platinium* 16 aluminiumfälg Hydre Grå Dilium Blank* (3) 16 aluminiumfälg Hydre Grå Ten Matt (4) METALLIC PÄRLEMOR MATT (1) Standard plåtfälg Access nivå. (2) Standard plåtfälg Active nivå. (3) Standard aluminiumfälg Allure nivå samt tillval Svart Perla Nera Grå Spirit Blå Virtuel Vit Nacré Vit Banquise Active nivå. (4) Aluminiumfälg 17" standard vid tillvalet Grip Control, aluminiumfälg 17" och Mud&Snow däck. Endast Allure och Feline nivå. *Metallic lackfärger 17 aluminiumfälg Eridan Grå Anthra Matt (4) 17 aluminiumfälg Eridan Svart Blank (4)

KLÄDSEL Välj bland ett urval klädslar beroende på nivå. 1. Feline Alcantara Brundy (halvläder). 2. Allure Stellar Oxford Brundy (halvläder). 3. Allure Stellar Oxford Mistral (halvläder). 4. Claudia svart läder (helläder). 5. Active Stellar Tokyo Brundy (tyg). 6. Active Stellar Tokyo Mistral (tyg). 7. Access Stellar Berlin Mistral (tyg). 4 2 7 1 6 3 5 Säten i skinn eller andra material. För detaljer, se priser.

TILLBEHÖR ACCESSOIRES DEKOR DOWNTOWN CITRUS SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en Peugeothandlare eller till en Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som tar hand om din bil. 15 aluminiumfälg Draco FÖR DIN TRYGGHET SÄTT PERSONLIG TOUCH PÅ DIN BIL 16 aluminiumfälg Cetus 17 aluminiumfälg Pyxis DEKOR DOWNTOWN ORANGE DEKOR DOWNTOWN FLASH PINK TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 2008 lämnar vi 3 års garanti eller 100000 km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av PeugeotAssistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer 020-898973 inom Sverige och +46771106605 i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad service med löptid från 36 månader och valfritt antal km upp till 205.000 km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i driftsoch säkerhetsmässigt toppskick. Givetvis ingår fri hyrbil vid alla dina servicetillfällen. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Du är garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. När du nytecknar Peugeot Försäkring via någon av Peugeots auktoriserade återförsäljare, ingår självriskreducering på vagnskadegarantin med 3.000kr. Det innebär att din självrisk reduceras på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett hyrbilstillägg om du råkar ut för en ersättningsbar skada på din bil. Vill du veta mer, ring 077 1111680. TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen del bör du bara använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din säkerhet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Garantitiden från Peugeots återförsäljare är ett år på delar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller hämta den portofria ansökan direkt på Peugeots hemsida DÖRRTRÖSKEL TAKRÄCKEN STÖTFÅNGARSKYDD KVALITET OCH MILJÖ ISO 9001 och 14001 Peugeots generalagent i Sverige, K W Bruun Autoimport AB, är sedan 2008 kvalitets- och miljöcertifierat enligt de internationella standarderna SS EN-ISO 9001:2000 och SS EN-ISO 14001:2004. INVÄNDIG ANPASSNING TRÖSKEL TILL BAGAGEUTRYMMET CYKELSTATIV PÅ TILLHÄNGSFÄSTE BAGAGEUTRYMME www.peugeot.se Mer information om crossovern Peugeot 2008 och dina möjligheter för personlig anpassning, övriga tekniska specifikationer samt alternativ och skötsel, finns på vår hemsida. Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

Framtagen av : bd-ntwk Publishing / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Tryckt i EU Juli 2013 Stämpel försäljningsställe www.peugeot.se