Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå."

Transkript

1 NYA PEUGEOT 3008

2

3 KÄN SLOR

4 NYA Peugeot 3008 har bevarat och förstärkt sina starka egenskaper och har samtidigt fått ett elegantare uttryck. Designen understryks med den kromade grillen och de nya strålkastarna och LED-ljusen. Ljussignaturerna identifierar tydligt bilen både framtill och baktill. Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå. Ny teknisk utrustning förstärker bilens karaktär och användarvänlighet. På head-up-displayen har funktionerna olika färger så att föraren snabbare kan uppfatta informationen. Backkameran underlättar parkeringsmanövrar och ökar säkerheten genom att upplysa föraren om vad som finns bakom bilen. Kraftfull och stabil Nya Peugeot 3008 Crossover tar dig till nya upplevelser!

5 EN NY UPPLEVELSE

6 STYRKA &KARAKTÄR

7 Nya 3008 bjuder på smakfull och modern design som betonas av den nya ljussignaturen. Fram har bilen nya tekniska strålkastare som designats för funktion och form. LED-positionsljusen, tillsammans med de nya strålkastarnas mörka botten, visar Peugeots karakteristiska ljussignatur. Bakljusens tre lejonklor ger en tydligt utformad identitet.. Karossens robusta framtoning framhävs av hjulhusen med sina tydliga veck, rostfria hasplåtar fram och bak, samt av tröskellådorna. När ljuset reflekterar i dessa delar på karossen, kan man tydligt se Peugeot 3008:s identitet.

8

9

10

11 KONTROLL & KÄNSLOR När du sitter bakom ratten i nya Peugeot 3008, sitter du i en miljö som påminner om en flygplanscockpit med ergonomisk, tydlig och samtidigt smakfull design. Du kommer att värdesätta den höga körställningen, samtidigt som du får en känsla av att sitta i en lägre bil. Mittkonsolen rymmer den senaste tekniken och har formgetts med snygga detaljer i krom och det designade handtaget förstärker mittkonsolens karaktär. Njut av ergonomin och den avspända känslan i den ljusa kupén där föraren har alla reglage inom bekvämt och säkert räckhåll. På en genomskinlig display, placerad i förarens synfält, visas de viktigaste uppgifterna om körningen i färg: hastighet, farthållarens eller fartbegränsarens inställning, avståndet till bilen framför med hjälp av Distance Alert -systemet* (du ställer in ett tidsintervall till bilen framför och när du underskrider den tiden visas en varning på displayen). Med hjälp av vippkontakterna, som styrs med fingertopparna, kan man bland annat göra olika inställningar av head-up displayen och Distance Alert *. Den nedfällbara displayen* på instrumentpanelen visar uppgifter om navigation, färddator och de olika parkeringshjälpsystemen. *Standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.

12 TEKNIK

13 Teknisk utrustning för en ökad säkerhet Nyhet på 3008: Backkameran* är ett parkeringshjälpsystem som aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i och föraren kan därmed se sina parkeringsmanövrar på en display, vilket ökar säkerheten. Uppmätning av parkeringsficka** För att underlätta parkering av bilen finns funktionen uppmätning av parkeringsficka som mäter tillgängligt parkeringsutrymme och meddelar föraren om det är möjligt att parkera på platsen och även svårighetsgraden på manövern. Parkeringsradar** Parkeringsradar fram och bak, med ljud- och bildindikering, informerar föraren om avståndet mellan bilen och ett hinder. Elektronisk parkeringsbroms*** För din komfort dras den elektroniska parkeringsbromsen åt automatiskt när motorn stängs av. Bromsen släpper sedan vid gaspådrag. Funktionen är sammankopplad med Hill Assist - funktionen (hjälp vid start i backe) som bromsar ca 2 sekunder när bilen står i motlut, både när en växel för körning framåt eller backväxeln ligger i. *Tillval eller inte tillgänglig beroende på version. **Standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. ***Var god läs försiktighetsåtgärderna i instruktionsboken.

14 Låt landskapet göra din resa till en unik upplevelse och njut av utsikten i stort format! Utrustad med ett stort tonat panoramaglastak på 5 m 2 får Peugeot 3008 dig att gå in i en ny dimension. Kupén badar i ljus och ger en uppiggande känsla och ett välbefinnande.

15 UTSIKT PANORAMA

16 FLEXIBILITET & FINESSER 3008 är funktionell och praktisk. Bakluckan är tvådelad och det smarta bagagerumsgolvet kan regleras i tre nivåer och baksätet är enkelt att fälla. Facken i dörrarna och de många förvaringsutrymmena är både praktiska och diskreta och under mittarmstödet finns ett stort ventilerat utrymme, idealiskt för att förvara dina saker. BAGAGERUMSGOLV I 3 LÄGEN: 1.Här har bagageutrymmet maximal volym och ger dig den största lastkapaciteten. 2.Golvet är i detta läge helt plant och i linje med den nedre bakluckan och baksätena i nedfällt läge. 3.Golvet är i linje med den nedre bakluckan i uppfällt läge så att du kan lasta bilen och samtidigt är lasten under golvet skyddat mot insyn. Bagageutrymmets volym kan på detta sätt variera från 512 liter (432 dm 3 enligt VDA) under hatthyllan till 1604 liter (1241 dm 3 enligt VDA) inklusive förvaringsutrymmena på båda sidor i bagaget. Om främre passagerarsätet fälls kan man även lasta långa föremål upp till 2,62 m. Baksätet kan fällas 2/3 1/3 För ytterligare utrymme kan baksätet enkelt fällas framåt med hjälp av reglage i bagageutrymmet. Peugeot 3008 har även ett flertal förvaringsutrymmen i kupén, en uppladdnings- och löstagbar ficklampa och 3 st 12-volts uttag, för allas bekvämlighet*. *Beroende på version.

17

18

19 MOTORER SOM PASSAR DIG Tack vare sitt breda urval av motorer, är det lätt att hitta den motor som bäst passar dina behov. DIESELMOTORER Det finns fyra dieselmotorer till Peugeot Av hänsyn till miljön, är alla dieselmotorerna utrustade med partikelfilter (FAP), som kraftigt reducerar utsläppen av dieselpartiklar. 1,6 e-hdi FAP 115 hk med automatisk ETG6-växellåda (Efficient Tronic Gearbox): denna dieselmotor har en cylindervolym på 1560 cm 3 och släpper endast ut 110 g CO 2 /km. I automatiskt läge, optimerar ETGväxellådan växelövergångarna med elektronikens hjälp. Detta ger en bränslebesparing jämfört med en vanlig manuell växellåda. 1,6 HDi FAP 115 hk med 6-växlad manuell växellåda. Denna motor har också en cylindervolym på 1560 cm 3, uppfyller Euro 5-normerna och släpper ut 125 g CO 2 /km. 2,0 HDi FAP 160 hk med 6-växlad automatisk växellåda. Denna motor som har en cylindervolym på 1997 cm 3 och är utrustad med en automatisk växellåda med Tiptronic-system fullbordar dieselmotorerna hos Den uppfyller Euro 5-normerna och släpper ut 159 g CO 2 /km. BENSINMOTOR Det finns en bensinmotor till ,6 VTi 120 hk med 5-växlad manuell växellåda. Denna bensinmotor med en cylindervolym på 1598 cm 3 uppfyller Euro 5-normerna och släpper ut 155 g CO 2 /km. Se sidan om Peugeot och miljön och bränsleförbruknings-tabellen för mer information. 2,0 HDi FAP 150 hk med 6-växlad manuell växellåda. Denna motor på 1997 cm 3 uppfyller Euro 5-normerna och släpper ut 139 g CO 2 /km.

20 PEUGEOT OCH MILJÖN Peugeot har ett brett urval av modeller med låga utsläppsnivåer. I Europa harpeugeots bilar ett viktat medelvärde på 115,2 g CO 2 per km, vilket tillhör toppskiktet. Denna bedrift bygger på beprövad teknik där Peugeot har en ledande ställning. Dieselmotorn tillsammans med partikelfilter (lanserades på Peugeot 607 år 2000), som finns i ett stort antal modeller och i mer än 2,1 miljoner bilar, minskar partikelutsläppen med 99,99 %. Stop & Start och den nya generationens HDimotorer bidrar även till dessa låga utsläppsnivåer. ANSVARSFULL KÖRNING Särskilt fokus har lagts på aerodynamiken hos nya 3008 för att optimera bränsleförbrukningen (luftmotstånd: 0,296 Cd). Vissa versioner av 3008 kommer att utrustas med däck som har mycket lågt rullmotstånd, vilket ytterligare minskar bränsleförbrukningen. För mer information, se tabellen över förbrukning på nästa sida. HDI FAP HDi-tekniken hör ihop med Peugeots mycket effektiva avgasreningssystem, partikelfiltret (FAP). Partikelfiltret är ett självrengörande system som tar hand om avgaserna från dieselförbränningen i motorn. Systemet minskar partiklarna från dieselmotorerna så de knappt går att mäta. FAP är standard i Peugeots dieselmotorer.

21 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP BENSINMOTOR 1,6 VTi 120 hk Normal förbrukning uppmätt av UTAC BVM5 Däckstorlek 16, 17 eller 18 Förbrukning stad (liter/100 km) 9,2 Förbrukning landsväg (liter/100 km) 5,3 Förbrukning blandad körning (liter/km) 6,7 CO2-utsläpp blandad körning (g/km) 155 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP DIESELMOTORER 1,6L HDi 115 hk 1,6L e-hdi 115 hk (BLUE LION*) 2,0L HDi 150 hk 2,0L HDi 160 hk Normal förbrukning uppmätt av UTAC FAP BVM6 FAP BVP6 FAP BVM6 FAP BVA6 Däckstorlek 16 eller eller 17 16, 17 eller 16, 17 eller 18 Förbrukning stad (liter/100 km) 5,8 4,5 6,8 8 Förbrukning landsväg (liter/100 km) 4,2 4 4,5 5 Förbrukning blandad körning (liter/km) 4,8 4,2 5,3 6,1 CO2-utsläpp blandad körning (g/km) *Blue Lion särskiljer versionerna som släpper ut minst CO 2 från övriga versioner. Bränsleförbrukningen som anges i tabellen ovan motsvarar siffror som är godkända enligt europeiska regler som används av alla tillverkare och personbilar som säljs i Europa. Med hjälp av dessa siffror kan du jämföra bilarna och vägleda dig i ditt val: - Förbrukning i stadstrafik motsvarar en körsträcka på ca 4 km i stadstrafik. - Förbrukning på landsväg motsvarar en körsträcka på ca 7 km på landsväg. - Vid blandad körning läggs de två körsträckorna samman, dvs. ca 11 km. Dessa siffror tas fram under strikta testvillkor (temperatur, vikt, provbänksegenskaper, etc.) och mycket smidiga körförhållanden. Faktiska körförhållanden såsom väderförhållanden, bilens last, körstil, däcktrycket, lasthållare på taket (även utan last), betydande användning av luftkonditioneringen och/eller värmen samt bilens skick kan naturligtvis leda till en förbrukning som skiljer sig från de officiellt godkända siffrorna.

22 TEKNIK SOM SKYDDAR DIG OCH DINA PASSAGERARE FÖRSTÄRKT KAROSS Karossen hos Peugeot 3008 är förstärkt för att på bästa sätt skydda föraren och passagerarna. KROCKKUDDAR Vid en krock, kan upp till 6 krockkuddar utlösa för att skydda föraren och passagerarna.. 2 främre krockkuddar, löser ut på 35 millisekunder, skyddar personerna i framsätena och mildrar stöten om kroppen kastas framåt. 2 sidokrockkuddar fram i stolarna för att skydda föraren och passageraren i framsätet. 2 krockgardiner begränsar riskerna för huvudskador tillsammans med sidokrockkuddarna. ESP Alla versioner av 3008 har mycket goda vägegenskaper tack vare avancerad säkerhetsutrustning. ESP (Electronic Stability Program) förenar dynamisk stabiltitetskontroll med antispinnsystemet (ASR) för att du ska kunna behålla väggreppet och ha kontroll över bilen. FARTHÅLLARE Farthållare är standard på alla motortyper till FJÄDRING OCH DYNAMIC ROLLING CONTROL * Tack vare Peugeots tradition att tillverka komfortabla bilar där körglädjen är i fokus, är även 3008 utrustade med den senaste tekniken inom hjulpupphängning, vilket ger bilen vägegenskaper som är värdiga en lägre bilmodell. Dynamic Rolling Control * förbättrar vägegenskaperna ytterligare och ökar åkkomforten genom att minska krängningar. Detta system med hydraulisk sammankoppling av de bakre stötdämparna gör det möjligt att kombinera långfärdskomfort med stabil kurvtagning utan krängningar. *Endast på 2,0 HDi-motorn.

23 PEUGEOT CONNECT SOS* Med Peugeot Connect SOS* i bilen kan du ringa ett nödsamtal runt om i Europa. I en situation där varje minut är viktig kan du lita på Peugeot Connect SOS* för snabbt agerande. Automatiskt nödsamtal: när krockkuddarna eller de pyrotekniska säkerhetsbältena utlöses, ringer bilen automatiskt ett nödsamtal utan att föraren behöver göra något. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliserar då bilen, talar med passagerarna i bilen och ser till att lämplig räddningstjänst skickas. Kommunikationen kan ske på ägarens modersmål. Manuellt nödsamtal: oavsett om föraren är inblandad i en olycka eller vittne till en kritisk situation, kan föraren snabbt ringa till PEUGEOT CONNECT SOS*. För att göra detta, räcker det med att under 3 sekunder trycka på SOS-knappen på instrumentbrädan. PEUGEOT CONNECT SOS* finns för närvarande i 13 europeiska länder (Sverige, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Belgien, Luxembourg, Schweiz, Nederländerna, Österrike, Storbritannien, Polen och Danmark). **PEUGEOT CONNECT SOS-tjänsten finns gratis på alla 3008 som har en Peugeot Connect modul. Tjänsten ska accepteras när bilen beställs och enligt de allmänna användarvillkoren.

24 FÄRGER METALLICLACKER (tillval) Blå Bourrasque Grå Aluminium Svart Perla Nera Grå Vapor Röd Rubi PÄRLEMORLACK (tillval) Vit Nacré

25 ALUMINIUMFÄLGAR & HJULSIDOR Grå Shark Rich Oak Hjulsida 17 ATAX Aluminiumfälg 17 AREGIA diamant SOLIDLACK Vit Banquise Aluminiumfälg 18 ICAUNA diamant

26 1.

27 KLÄDSLAR Halvläder Mistral** (standard Allure) 2 Tygklädsel Grikol Mistral (standard Active) 3 Finns ej i Sverige 4 Tygklädsel Sibyak Tramontane (standard Access) 5 Finns ej i Sverige 6 Finns ej i Sverige 7 Finns ej i Sverige 8 Helläderklädsel Tramontane* (tillval Active & Allure) *Säten i läder och annat material. För fler detaljer var god se prislistan och de tekniska specifikationerna hos din återförsäljare eller på **Konstläder

28 TILLBEHÖR 1 Cykelhållare för lasthållare* 2 Aluminiumfälgar 18 Oxalys 3 Dörrhandtag i krom 4 Kromade kåpor till ytterbackspeglar 5 Bakre spoiler 6 Rostfria instegsskydd 7 Löstagbar askkopp 8 Formpressad skyddsmatta 9 Bagagerumsmatta 10 Cykelhållare för dragkrok* 1 2 För andra tillbehör kontakta din återförsäljare eller se

29 SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en auktoriserad Peugeothandlare eller Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som tar hand om din bil. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 3008 lämnar vi 3 års garanti eller km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer inom Sverige och i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad Peugeotservice med löptid från 36 månader och km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts-och säkerhetsmässigt toppskick. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Vid eventuell reparation är du garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. När du nytecknar Peugeot Försäkring, via någon av Peugeots auktoriserade återförsäljare, ingår självriskreducering på vagnskadegarantin med kr. Det innebär att din självrisk reduceras på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett hyrbilstillägg om du råkar ut för en ersättningsbar skada på din bil. Vill du veta mer, ring TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen skull bör du bara använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din trygghet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Garantitiden från Peugeots återförsäljare är ett år på delar och arbete. PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots auktoriserade återförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal-/kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller fyll i en ansökan direkt på Peugeots hemsida Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot

30 KÄN SLOR

31

32 Création : BD Network Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. April 2014 Återförsäljarens stämpel

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008 NYA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2014-08-25 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS FLAK - Endast lagerbilar BOXER FLAK L2725 L1 333 HDi 110 L1 110 hk Euro5

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Standard PARTNER L1 3,3m3 BlueHDi 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 14

Läs mer

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE NYA PEUGEOT 308 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som nya Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR PEUGEOT 4008 STILIG OCH KRAFTFULL Peugeot 4008 är en modell med mycket karaktär genom sina finslipade och eleganta linjer. Den är robust och flexibel Peugeot 4008 visar sin smidighet och prestanda på kurviga

Läs mer

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. NYA PEUGEOT 108 Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. 108 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET Kör en bil som sticker ut i mängden! Välj mellan den täckta femdörrarsversionen

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern. Partner har

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Peugeot 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att delas med

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. 2008 är kompakt, rymlig och flexibel en perfekt resekamrat på äventyr med familj

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2013-11-08 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2012-02-22 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer skåp

tekniska fakta peugeot boxer skåp tekniska fakta peugeot boxer skåp boxer 2012-12-27 PEUGEOT BOXER SKÅP MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI NYA PEUGEOT 508 NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI Nya Peugeot 508, 508 SW och 508 RXH BlueHdi har en säker och modern stil. Silhuetten är mer kraftfull med ny kylargrill med ett centralt placerat Peugeotlejon.

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR PEUGEOT 208 3D MOTORER PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 1,6 Turbo Man Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar) - Kostnad per

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 MODELL g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER L1 ALLURE

Läs mer

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3 PEUGEOT 208 3D MOTORER 1,6 Turbo Man 1,6 Turbo Man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 229 900 kr 257 400 kr Kampanjpris (inkl. moms) - 229 900 kr Kampanjen gäller tom (inget datum

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107 PRISER & PRODUKTFAKTA 107 MOTORER 1,0 man 1,0 man 1,0 Auto 3D Access 5D Active 5D Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 99 900 kr 115 900 kr 122 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT GRUNDMODELL KAROSS VOLYM EFFEKT CO 2 g/km MILJÖKLASS ORDINARIE PRIS ex.moms KAMPANJPRIS ex.moms Launch Edition - Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör BETONA DIN STIL Du kan stärka och betona din egen stil med våra originaltillbehör. Det ger din PEUGEOT 3008 en personligare framtoning och understryker bilens aerodynamiska

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER *Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER BIPPER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Bipper underlättar vardagen för dig och din verksamhet. Bipper har utformats efter sina behov och de främsta ledstjärnorna har varit;

Läs mer

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner. PEUGEOT PARTNER PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern.

Läs mer

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE PEUGEOT 308 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer har skapat

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER

NYA PEUGEOT TRAVELLER NYA PEUGEOT TRAVELLER VÄLKOMMEN UT PÅ EN RESA Nya Peugeot Traveller står för en ny och modern syn på resande och på minibussar. Personlig design, köregenskaper värdiga en Peugeot, BlueHDi Euro 6- motorer,

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D 208 3D & 5D MOTORER 1,0 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,4 HDi man Access 3dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl.

Läs mer

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET Airbag förare Airbag passagerare Sidoairbag Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i höjd Larm & spärrlås ESP (antisladdsystem)

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRISER & PRODUKTFAKTA 2008 MOTORER 1,2 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,6 VTi man Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,0 6,0 4,9 7,7 Landsväg 4,3 4,3 4,0 4,8

Läs mer

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN PEUGEOT BOXER PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN BOXER Så fort du ser Boxerserien förstår du att det handlar om mer än bara en vanlig transportbil. Du märker att bilarna är skräddarsydda för att passa både verksamheten

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS EN RESA I BUSINESSKLASS Redan vid första anblicken gör Nya Peugeot Traveller ett starkt intryck med sin eleganta och personliga stil, ett intryck som förstärks ytterligare

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET BAS PLUS KYLBIL PICKUP Airbag förare Airbag passagerare Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS InBusiness - Fabriksmellanvägg EXPERT InBusiness L1 BlueHDi 95 L1H1 4,6m³

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

produktfakta Peugeot 308

produktfakta Peugeot 308 produktfakta Peugeot 308 december 2013 MOTORER 1,6 VTi 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 e-hdi auto Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268. Gäller 16" & 17") Stad 9,2 9,2 5,8

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym Effekt Miljöklass Ord. Pris ex. moms Kamp. pris ex. moms BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 PLUS BlueHDi 100 S&S L1 3,9m³ 100

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308

priser & produktfakta peugeot 308 priser & produktfakta peugeot 308 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym EFFEKT MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 90 PLUS L1 3,9m³ 90 hk Euro5

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW PRISER & PRODUKTFAKTA 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 169 900 kr 189 900 kr 184 900 kr 194 900

Läs mer

peugeot.se Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR

peugeot.se Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. Ref : XXXXXX September 2014 Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR peugeot.se

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros 207 CC Roland Garros MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Roland Garros Roland Garros MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 598 1 598 Maxeffekt kw (hk DIN) 88 (120)

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Launch Edition Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

priser & produktfakta peugeot RCZ

priser & produktfakta peugeot RCZ priser & produktfakta peugeot RCZ RCZ MOTORER 1,6 Turbo man 1,6 Turbo auto 1,6 Turbo 200 hk 2,0 HDi man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 254 900 kr 269 900 kr 289 900 kr 294 900

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17_5MY_MAIN_V5_SWE_SE.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 03/01/ :05:44 ECOSPORT Skapa din perfekta EcoSport. Vilken är din favoritkombination? Du kan välja mellan många olika färgkombinationer. I tabellen nedan visas vilka färgtillval för kontrastfärgat tak+, bakre spoiler

Läs mer

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING Standard InBusiness PRO PRO+ UTRUSTNINGSPAKET Standard - - - InBusiness - AC, Fabriksmellanvägg med fönster, Parkeringsradar bak, Farthållare

Läs mer

PDF version: 798_38. Nya PEUGEOT 508

PDF version: 798_38. Nya PEUGEOT 508 MODELL g CO 2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS 508 ACTIVE e-turbo 165 129 5,6 259 900 kr 508 ACTIVE BlueHDi 120 Miljöbil (1) 99 3,8 239 900 kr 508 ACTIVE BlueHDi 150 Miljöbil (1) 105 4,1 259 900 kr 508

Läs mer

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping Totalt vä rde u 64.900 k pp till r ingår! PREMIÄR I HELGEN 7.000 kr, cykelhållare ingår värde 400 kr, ränterabatt värde 5.000 kr, förmånlig försäkring 1 år värde ca 2.500 kr, extra för din inbytesbil 10.000

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

PEUGEOT 308 GT 5D/SW

PEUGEOT 308 GT 5D/SW PEUGEOT 308 GT 5D/SW DYNAMISK OCH PERSONLIG 308-familjen har fått nya tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande GT-version, som kommer att glädja bilälskare över hela världen. Med en stolt

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH NYA PEUGEOT EXPERT EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot, vilket gör modellen mer innovativ, lätt och säker. Nya Peugeot Expert finns

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanjpris ex. moms STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013

priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013 priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man SKY Access Access Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr 187 400

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/k m Ordinarie pris (ex. moms) Miljöklass Kampanj- Pris (ex. moms) InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör 00 % attraktion Kia Sportage är ett bevis på att första intrycket oftast visar sig vara det riktiga. Den här enastående SUV:en fortsätter att bjuda på skönhet och spänning var du

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

11419.qxp_PE0345_Expert_VU_AW_2012 25/02/14 09:19 Page 1 PEUGEOT EXPERT

11419.qxp_PE0345_Expert_VU_AW_2012 25/02/14 09:19 Page 1 PEUGEOT EXPERT PEUGEOT EXPERT EXPERT EXPERT : LÖSNINGEN PÅ DINA BEHOV Din Expert ska förmedla bilden av ditt företag som innovativt, vaket och tillförlitligt. Med sina goda köregenskaper, en ökad bekvämlighet och förfinad

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3 330 BlueHDi 110

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 508 MAJ 2014 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi man 1,6 HDi man Access Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 9,4 9,4 5,9 Landsväg 5,5 5,5

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Volym m 3 Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Miljö-klass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms Miljöklass 6.1

Läs mer