Scary Movie. Den här vilan är ingen vanlig! I 2000år har vilan varit ägd av en person. (För 2000år sedan )

Relevanta dokument
Innehållsförteckning

- Kom och kolla Tom det är registrerings numret till bilen som körde över mig? Skrek jag till Tom på andra sidan gatan Han kom springande och krama

INSPIRATIONSMATERIAL TILL HIMMEL OCH PANNKAKA

Post-apokalyptisk film Första utkast. Gabriel de Bourg. Baserad på en idé av Niklas Aldén

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Den som vaktar gården

16 sönd e Tref 1 årg Sorgens ansikten och Jesus

Camilla Läckberg. Återberättad av Åsa Sandzén ÄNGLAMAKERSKAN

Det finns flera böcker om Lea. Du kan läsa dem i vilken ordning som helst! De böcker som kommit ut hittills heter Lea, Lea på läger och Lea, vilse!

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

Kapitel 1 Jag sitter på min plats och tänker att nu ska jag åka till Los Angeles, vad spännande. Kvinnan som sitter bredvid mig börja pratar med mig.

Kapitel 1 Personen Hej jag heter Lars jag är 9 år och jag går på Söderskolan. Jag tycker om min morfar. Jag har 4 syskon 2 bröder och 2 systrar. Mina

kapitel 1 Publicerat med tillstånd Dilsa och den falska förälskelsen Text Petrus Dahlin Bild Sofia Falkenem Rabén & Sjögren 2013

Joel är död Lärarmaterial

KIDNAPPAD. Linus har kommit hem från pizzaresturangen. Han undrar om det är han som har gjort slut på alla pengar.

Den magiska dörren. Kapitel 1 Johan

Kapitel 1. Innehållsförteckning Kapitel 1 Sida 1. Kapitel 2 Sida 2. Kapitel 3 Sida 3. Kapitel 4 Sida 4. Kapitel 5 Sida 5

Elevuppgifter till Spöket i trädgården. Frågor. Kap. 1

Elevmaterial. tacknamn mattias. Läsförståelse. Kapitel 1 1. Vad får ni veta om Rasmus? Skriv fyra saker som du får veta genom att läsa kapitel 1.

Annie & Pernilla. Made by: Hossai Jeddi

I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där.

Av: Nils Åkerblom AV NILS ÅKERBLOM


Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Kapitel 1 I planet. Jag har varit flygrädd hela mitt liv. Men min mormor blev sjuk,

Magiska dörren. Julia Björklund

Linnéa M 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Rödluvan. Med bilder av Mati Lepp

På Brandstationen BAMSEUPPDRAG

Efter att jag byggt mitt bo är jag väldigt hungrig, efter långt slit märker jag att det inte finns något på stranden så jag hugger mer material så

Författare: Thea kjellström och Julia Ahola

Kapitel 1 hej. Det finns en dörr i skolan som jag undrar över. Den är i mitt klassrum och fröken säger att dörren aldrig har öppnats.

MANUS: HUSAN ANNAS HISTORIA

Rödluvan Med bilder av Mati Lepp

Kap 1 hej. Hej jag heter William Peterson. Jag är 10 år gammal och jag är cool. Jag bor i Alafors och jag har 5 syskon. Jag går på MK- skolan.

Stugan vid sjön ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ANNA HANSSON ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Min bok. När mamma, pappa eller ett syskon är sjuk

Det finns en konstig dörr på skolan och ingen har gått in där på 70 år. Den vill jag gärna gå in i för nästan ingen vet vad som finns där inne.

ABC klubben. Historiestund med mormor Asta. Av Edvin Bucht. Djuptjärnsskolan Kalix

Flickan som blir ensam

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Leila Behlic 6A Fredsdalsskolan Min saknade bror

När vi kom dit nästa dag såg vi ett BREV. Jag ropade till Alice: -Titta, ett BREV. Jag tog upp brevet och där stog DET:

Sol och vår ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ÅSA ÖHNELL ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Publicerat med tillstånd Hjälp! Jag gjorde illa Linn Text Jo Salmson Bild Veronica Isaksson Bonnier Carlsen 2012

Turbo tävlar VAD HANDLAR BOKEN OM? LGR 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS ELEVERNA TRÄNAR FÖLJANDE FÖRMÅGOR LGRS 11 CENTRALT INNEHÅLL SOM TRÄNAS

Den försvunna diamanten

Min försvunna lillebror

Sagan om Nallen Nelly

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Den magiska dörren. Kasper Lindström

Berättelsen om Molly Victoria von Bubbelgum

Innehållsförteckning. Introduktion. Kapitel 1Introduktion. sid 1. Kapitel 2Bilhandlarn. sid 3. Kapitel 3Döskallemasken. sid 5

Kapitel 1 Resa till Hawaii! Det var fyra personer som heter Alva, Eddie, Emil och Julia. Alla hade föräldrar utom Emil han hade bara en mamma.

Den magiska dörren. Författare Deni saeed

Den som vaktar gården

SENARE EWA ZACHRIZON MICHAEL ZACHRIZON

PROGRAMMANUS 1(16) PRODUCENT: TOVE JONSTOIJ PROJEKTLEDARE: HELEN RUNDGREN BESTÄLLNINGSNUMMER: /RA5

SJÖODJURET. Mamma, vad heter fyren? sa Jack. Jag vet faktiskt inte, Jack, sa Claire, men det bor en i fyren.

Utforskarna. ålder 4-5 år

Kapitel 1 Ljudet. -Nej, hur lät det? undrade Kalle -Det lät "wha wha"

Berättelsen om Tugummi von Bubbelgum

Barnboksförlaget Nimmi Östergatan 4b Simrishamn nimmi.se. Copyright texter Mi Tyler 2014 Copyright bilder Malin Ahlin 2014

På Brandstationen BAMSEUPPDRAG

En dag så gick vi runt på skolan och pratade. Då så såg vi en konstig dörr. Den var vit och hade en svart ruta och den luktade inte gott.

En hållbarhetsredovisning

Havsresan del 1 En dag gick jag och min kompis Mattias ner till hamnen och då såg vi ett stort fartyg. Så vi smög oss på det. Det var ett lastfartyg.

Sömngångare. Publicerat med tillstånd Förvandlad Text Mårten Melin Bild Emma Adbåge Rabén & Sjögren. I_Förvandlad2.indd

Kapitel ett- Den magiska dörren

Lärarmaterial NY HÄR. Vad handlar boken om? Mål från Lgr 11. Reflektion. Grupparbete/Helklass. Författare: Christina Walhdén

By: Alyssa Srkalovic

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Om livet, Jesus och gemenskap

EN UTFÄRD I HJÄRNANS VÄRLD

Livets lotteri, Indien

Jag åker in i molnet. Piloten säger att vi flyger över Bermuda triangeln. Jag tycker att det är en spännande plats Bermudatriangeln.

Gabriella. Innerhållsförteckning

Kapitel 3. Här är en karta över ön

Alla satte sig i soffan. Till och med Riley. Tanten berättade vad Riley kunde göra. Han kunde göra nästan allt som en riktig människa kan göra.

Uppgifter om boken Maresi. Uppgifterna har symboler. Titta. Skriva. Rita. Berätta. Läsa. Göra med handen eller händerna. Fundera och fantisera.

2. Varför har inte Klara frågat sin mamma om hon får rida på långritt?

Det sista ljuset ORDLISTA. Arbeta med ordlistan THEODOR KALLIFATIDES ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Jim till kamera Det är viktigt att vakna i tid så att man inte missar dagen.

Bibeln för barn presenterar. Berättelse 54 av 60

Min kompis heter Sofie och har ljust kort hår. Hon älskar marsvin. Min ärkefiende Lisa, läraren Lisa, utan hår är läskig. Det känns som att hon

Jakob och hunden LÄSFÖRSTÅELSE. Sidan 1 LIV FROHDE. Elevmaterial. Namn: Fråga på raden (Du hittar svaret på raden, direkt i texten.

Min dagbok. Av: Iris Frick

där det står metall där det står papper där det står farligt avfall Han vill ha en barnstol. Han vill ha en barnvagn. Han vill ha ett batteri.

Ön Av Benjamin

Nya vänner ORDFÖRSTÅELSE TEXTFÖRSTÅELSEFRÅGOR MARIA BURMAN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Det visar sig att hon har fått diabetes. Pappa tittar ner på Moa som är ledsen.! -Moa du kan inte ha kalas i morgon. Säger pappa.! -Va? Säger Moa.!

Varför??? För om han säger ja så kan vi snoka runt och se om vi hittar några bevis på att de kommer tillbaka,idiot!!!

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln

mellan barn och föräldrar

Värdegrunds-sfi Elevhäfte 10: Kärlek, sex och relationer ungdomar och sex

Den kidnappade hunden

Bibeln för barn presenterar. Den första påsken

En bättre värld LÄSFÖRSTÅELSE WILLIAM KOWALSKI ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

APOKRYFERNA SUSANNA TILL KING JAMES BIBLE Susanna

Transkript:

Scary Movie Den här vilan är ingen vanlig! I 2000år har vilan varit ägd av en person. (För 2000år sedan ) Det var en varm morgon då personen byggde denna vila. Hans son fyllde 18år idag. Han skulle få huset. Vilan blev väldigt stor. En dag så när vilan var färdigt så skulle hans barn åka till vilan. Barnet heter Bunny. Hans mamma dog när han föddes. Dagen var inne. Personen heter Miackel. Miackel hade byggt huset åt sitt barn. Nu stod han där och skulle vänta. Han hade sagt till Bunny att komma dit. Miackel väntade och väntade Nästa dag hörde han att sitt barn hade dött och så var det just barnets farfar som hade dödat honom. Hur som helst så blev Miackel ledsen och levde i vilan FÖR EVIGT! Ja farfarn är viktig i denna berättelse kom ihåg det. (Nu efter 2000år.) Har en familj flyttat in. Ja, minns du farfarn. Jo han heter Steve. Steve dödade Bunny för att När Steve var ung så fick han reda på en sak, han var förföljd i en annan dimension. Varje gång någon tog foto Av honom så kom en varelse närmare och närmare De människorna kallas för Rendelds. De kan åka till en annan dimension. Därför blev de förföljda. Snart när

varelserna kom nära så dödade de den människan. Det människorna skulle få en smärtsam död! Bunny var en Rendel. Det var därför farfarn dödade Bunny. Nu var Miackel en av varelserna. Han var den värsta av de alla, han hade svart hud och röd ansikte. Familjen som hade flyttat in hade ett barn. Barnet var en Rendel. Det är rena fällan åt barnet. Hur som helst första natten fick barnet koma. Varelserna kunde styra Rendels. Andra natten vakna inte barnet i 6 timmar. De åkte till sjukhuset där blev han bevakad och fick sova där. Miackel eller Den svarta mannen som han kallades var i hans själ när de åkte dit. Tredje natten vaknade aldrig barnet. I sömnen på natten på natten så ritade barnet Den svarta mannen. Det var inte barnet som ritade utan det var mannen han är i hans själ. Alla var förskräkta. Varje dag så skrev själva barnet Hjälp hjälp jag sitter fast. En natt så filmade de barnet. De såg Den svarta mannen. Mannen ledde barnet till pappret och började rita igen. En sekund senare var han borta och barnet låg och sov. Föräldrarna tog med barnet hem, och tekningarna. Det viste inte vad som händer eller vad som kommer att hända. De hade hört lite av detta från barnets mormor. Mormorn heter Alyssa. De ringde henne och berättade allt som hade hänt. Hon kom på direkten. Hon berättade att Bunny var fast i en annan dimension. Det enda sättet att rädda honom är att en annan Rendel åkte in i dimensionen och tog honom ur den dimesionen. Föräldrarna insåg att Alyssa dolde något. När hon förstog att hon inte kunde dölja den så berättade hon

Att, Bunnys pappa var en Rendel. Hon visade alla bilderna som hon hade tagit när han var liten. Han började komma ihåg saker. Han grävde djupare och djupare i sina minnen. Vi kan inte berätta.. Han kommer bara att bli förvirad. Vi får inte ta foto på honom längre.. Berätta inte till honom. Alyssa började berätta igen. Hon berättade att han blev förföljd av Den gamla tanten. Han kunde rädda Bunny. Han gick med på att göra det men tvivlade på att det skulle funka. Han satt på stolen och stängde ögonen efter 30 sekunder så gav han upp. Han stod upp och sa att det var lönlöst, men då ser han att hans kropp ligger kvar på stolen och han står upp. Han hör Alyssas röst. Nu när du är där så ska du gå upp till Bunnys rum och leta efter honom. Sa Alyssa Han började gå till vardagsrummet och tittade runt. Det var som en tjock grå dimma. I vardagsrummet var det några dockor. Han började gå upp för trappan. BOOM AHHHHH! Hör han. Han vänder sig om och ser att en docka sköt de andra dockorna. Han började springa upp för trappan. Han ser en röd dör. Han går in i rummet. Rummet var väldigt stor den hade 2 våningar. När han tittar fram så såg han Bunny, han sprang till honom.

- Pappa hjälp! sa Bunny - Ta det lugnt nu! sa pappan När pappan bröt av kedjan så sa Bunny. - Pappa bakom dig! Då såg pappan att Den svarta mannen var på andra våningen och tittade på honom! - Spring nu! sa pappan De sprang och sprang när de var nästan framme så var Den svarta mannen bakom de! När de var framme stängde han dörren och sprang ner för trappan. När de var i vardagsrummet så var dockorna inte där. När han vände sig om såg han att dockorna var i köket, han vände sig till rummet där han åkte. Han sprang dit han rörde sin kropp. Då åkte de tillbaks till den riktiga dimensionen