Vaculex och Microlex. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vaculex och Microlex. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar"

Transkript

1 Vaculex och Microlex Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar

2 Våra tublyftar är konstruerade för lyft på mellan 5 och 200 kg. De är enkla att installera, mycket lätta att hantera och kan anpassas får att lyfta i stort sett vilket föremål som helst. Bra ergonomi är bra ekonomi Upprepade lyft behöver inte vara tunga för att bli både farliga och kostsamma. Med en vakuumlyft uppnår man oftast högre arbetstempo och produktivitet. Höga sjukskrivningskostnader och långa rehabiliteringsperioder undviks. Våra vakuumlyftar eliminerar den typen av problem och reducerar även risken för olyckor som kan skada både användare och gods. Lyfter nästan allt Med en vakuumlyft kan du lyfta lådor, kartonger, säckar, dunkar, plåtar, datorer, backar, tunnor, TV-apparater och mycket annat beroende på utrustning och tillbehör. Konstruktionen består av en pump, vakuumslang, lyftslang, manöverenhet samt sugfot eller eventuellt gripdon som anpassas efter ditt behov. Mycket enkla att använda En vakuumlyft använder vakuum för att i ett moment suga fast och lyfta lasten; reglagen är mycket lätthanterade och vakuumlyften följer mjukt din egen kroppsrörelse, som om lyftobjektet vore viktlöst. Med en bottensvivel eller vinkelled kan du rotera respektive vända lyftobjektet precis som du vill, vid exempelvis monteringsarbete. Vaculex som lyfthjälp vid fönsterproduktion. Lyft av vertikalt stående glasrutor för placering horisontellt i fönsterram. Rutorna vänds 90 grader med hjälp av en vinkelled.

3 Unik säkerhet Eftersom sugfoten alltid dimensioneras till lyftslangen riskerar du inte att tappa lyftobjekt som är för tunga är vikten för hög kommer vakuumlyften helt enkelt inte att lyfta upp det. Det minskar risken för skador på både användare och gods. Om vakuumpumpen skulle stanna bevaras ändå undertrycket så att lasten kan sänkas kontrollerat. Lyfter du med fasta gripdon kan Vaculex dessutom utrustas med vår patenterade skyddsventil. Lätta att installera och serva Kraftkällan kan antingen vara en elektrisk vakuumpump eller en tryckluftsdriven vakuumpump. Systemet monteras vanligen i en svängkran eller i en taktravers, som vårt lättprofilssystem AluRail. Installationen är enkel och anpassas efter ditt lyftbehov. Vakuumlyftarna är tillverkade av mycket slitstarka delar som sällan kräver service och reparationer. Vaculex som lyfthjälp i ett bageri. Lyft av mjölsäckar från pall till blandare. Microlex som lyfthjälp i mekanisk industri. Lyft av plastback med kundanpassat gaffelverktyg. Backen vänds och töms med hjälp av en kullagrad svivel. Microlex som lyfthjälp i gjuteri. Lyft av metalltackor. Sugfoten fäster utan problem mot godsets ojämna yta tack vare en speciell tätningslist. Microlex som lyfthjälp i livsmedelsindustri. Stapling av kartonger på pall med skräddarsydd sugfot i kombination med kundanpassad manöverenhet. Vaculex som lyfthjälp i bilindustri. Hantering av tryckluftsbehållare till bromssystem för bussar. Kurvad sugfot anpassad till behållarens radie.

4 Vaculex och Microlex Vaculex är vår kraftigaste vakuumlyft, en stark mångsidig och lättanvänd modell med tvåhandsfattning, avsedd för lyft på mellan kg. Vaculex finns i 6 lyftslangsstorlekar, mellan 100 mm och 200 mm, med 6 olika vakuumpumpar samt ett stort antal tillbehör och sugfötter för nästintill oändliga kombinationsmöjligheter. Normalt drivs Vaculex med elektrisk vakuumpump för bästa prestanda och flexibilitet men vi har även tryckluftsdrivna pumpar vid behov. Microlex är en liten smidig modell, mycket lätthanterlig tack vare enhandsfattning, avsedd för lättare laster på 5 30 kg. Med en tryckluftsdriven vakuumpump för man en mycket lättinstallerad enhet, eftersom pumpen är monterad på toppsviveln. Vid behov finns flera olika elektriska vakuumpumpar att tillgå. Upphängningsögla. Finns i olika varianter som passar de flesta på marknaden förekommande löpvagnar till traverser eller svängkranar. Lyftslang av mycket hög kvalitet. Egenutvecklad lyftslang av mycket hög kvalitet och med lång livslängd. Vi lämnar 3 års garanti på lyftslangen. Effektiv skyddsstrumpa. Skyddar lyftslangen mot extern nötning. Effektivt luftfilter. Ökar vakuumpumpens livslängd. Som tillbehör finns ett extra stort luftfilter för långa serviceintervaller och vid arbete i mycket dammiga miljöer. Manöverenhet med ljudisolering och ergonomiska handtag. Microlex har enhandsgrepp och Vaculex har tvåhandsgrepp. Vakuumpump, elektrisk eller tryckluftsdriven. Flera varianter av elektriska eller tryckluftsdrivna vakuumpumpar finns. Microlex tryckluftsdrivna pump är integrerad i toppsviveln. Alla vakuumpumpar har effektiva ljuddämpare som standard. Microlex elektriska vakuumpumpar har dessutom en ljudisoleringslåda som standard. (Finns som tillbehör till Vaculex.)

5 Backventil för att undvika skador. Gör att lasten och lyftenheten stannar eller sjunker sakta vid eventuellt bortfall av vakuumkälla, t.ex. elavbrott eller pumphaveri. Skador på gods och användare undviks. Övre och undre skruvinfattning av lyftslang. Unik låsning för optimal tätning och fastsättning av lyftslang. Livslängd Vaculex och Microlex är i princip outslitliga. Vi lämnar 3 års garanti på alla detaljer, inklusive lyftslang, undantaget slitagedelar som sugfotslist, filterinsats, drivrem till pump etc. Våra första vakuumlyftar installerades för över 12 år sedan, och används fortfarande dagligen. Säkerhet Användarens säkerhet är ett nyckelbegrepp för oss. Vi har t.ex. en patenterad separat skyddsventil för s.k. fasta verktyg t.ex. krok eller saxklämma. Ventilen gör att lyften inte stiger uppåt med hög hastighet. Istället stoppar den i princip omedelbart om t.ex. lasten skulle gå sönder eller vid ofrivillig frigöring av lasten. Modulsystem för tryggad investering Vakuumlyftarna är moduluppbyggda för maximal flexibilitet och tryggad investering. Lyftslangen t.ex. kan bytas för olika behov av lyftkraft. På Vaculex kan man även byta mellan ett förlängt manöverhandtag eller ett kort, normalt handtag. Sugfot med optimerad säkerhet. Vakuumlyftarna kan inte tappa en last de klarar att lyfta, och de lyfter inte om lasten är för tung. Alla standardsugfötter är nämligen anpassade till respektive lyftslangsdiameter med en säkerhetsfaktor på minst 2,5. Det betyder att lasten sugs fast mot sugfoten med en kraft som är 2,5 större än vakuumlyftens lyftkraft. Automatiskt återfjädrande balanskontroll. Lasten återgår alltid automatiskt till det inställda höjdläget oavsett i vilket höjdläge användaren släpper manöverhandtaget. Bottenskyddsventil för högsta säkerhet. Om lasten skulle gå sönder reducerar ventilen risken för skador genom att helt eller delvis minska lyftkraften. (Den uppåtgående rörelsen kan annars skada användaren.) Speciellt krävande miljöer Vi har anpassat våra enheter till att fungera i de mest skiftande miljöer. De kan fås i syrafast utförande i klass A4 för kemisk, livsmedelseller läkemedelsindustri. För arbete i explosiva miljöer har vi speciellt anpassade elektriska vakuumpumpar eller som alternativ en tryckluftsdriven vakuumpump.

6 Vaculex Ett urval av tillbehör Oksugfot med 2 justerbara sugfötter. Lämplig för bl.a. kartonger med 2 flikar. Finns i många varianter. Oksugfot med 4 justerbara sugfötter. För bl.a. långsmala objekt t.ex. plåtar, och kartonger. Finns i många varianter. Kurvad sugfot för hantering av rörämnen, axlar, tunnor etc. Anpassas efter aktuell radie på objekten. Vinkelled för t.ex. hantering av plåtar från vertikalt till horisontellt läge eller omvänt. Ljudisoleringslåda. Passar till alla elektriska vakuumpumpar. Storfilter. För smutsig miljö. Tillbehör Vaculex har ett stort urval av standardiserade tillbehör för att kunna skräddarsy en passande lösning för de mest skiftande behov. Eftersom våra system är moduluppbyggda så går det också enkelt att komplettera i efterhand. Microlex Ett urval av tillbehör Oksugfot med 2 justerbara sugfötter. För bl.a. kartonger med 2 flikar. Finns i många varianter. Rund sugfot med mjuk cellgummilist. Lämplig för burkar, tunnor, stenar etc. Finns i flera storlekar. Sugfötter Sugfoten är en av de viktigaste delarna i en komplett lösning. Vaculex har ett stort antal olika sugfötter som passar de flesta typer av gods. Om en standardsugfot inte skulle passa, kan vi alltid erbjuda en kundanpassad lösning. Bottensvivel. För rotering av lasten 360 med manöverenheten i fast position. Lämpligt vid t.ex. placering av kartonger i ett mönster på pall. Snabbföste med bajonettfattning. Över och underdel. För snabbt och enkelt byte mellan olika sugfötter/ verktyg.

7 H-sugfot med 4 justerbara sugfötter och 2 justerbara tvärsok. För stora plåtar, träskivor. Finns i många varianter. Oval sugfot med mjuk cellgummilist. I huvudsak för säckar men Även för krympplastade objekt. Finns i flera storlekar. Rektangulär sugfot för kartonger, plåtar, etc. Finns i många storlekar. Rund sugfot med mjuk cellgummilist för burkar, tunnor, stenar etc. Finns i flera storlekar. Bottensvivel för rotering av lasten 360 med manöverenheten i fast position. T.ex. för placering av kartonger i ett mönster på pall. Snabbfäste med bajonettfattning. Över och underdel. För snabbt och enkelt byte mellan olika sugfötter/verktyg. Ledad, förlängd manöverenhet för stora objekt, höga lyft, t.ex. högstapling av kartong/säck på pall. Finns i olika längder. Fast, förlängd manöverenhet för stora objekt där det är svårt att nå med en standardmanöverenhet. Finns i olika längder. Skyddsventil för säkra lyft med t.ex. fasta verktyg (krok). Monteras mellan lyftslang och vakuumhus. Eliminerar omedelbart undertrycket i lyftslangen vid ofrivillig frigöring av lasten. Universalled. Monteras mellan lyftslangen och vakuumhuset. Håller lyftslangen i vertikal position vid snedbelastning. Frigöringsventil för standardmanöverenhet. Underlättar frigöring av lasten när stora sugfötter används, t.ex. vid vertikala lyft. Frigöringsventil för förlängd manöverenhet. Underlättar frigöring av lasten när stora sugfötter används, t.ex. vid vertikala lyft. Rektangulär sugfot. Lämplig för kartonger, plåtar, etc. Finns i många storlekar. Oval sugfot med mjuk cellgummilist. I huvudsak för säckar men även för krympplastade objekt. Olika storlekar. Oksugfot med bälgkoppar på fast ok. För bl.a. objekt med ojämna ytor eller ytor med viss nivåskillnad. Många varianter. Vinkelled för t.ex. hantering av plåtar från vertikalt till horisontellt läge eller omvänt. Skyddsventil för säkra lyft med t.ex. fasta verktyg. Monteras mellan lyftslang och vakuumhus. Eliminerar omedelbart undertrycket i lyftslangen vid ofrivillig frigöring av lasten. Ledad förlängd manöverenhet. Lämplig vid hantering av stora objekt eller vid höga lyft, t.ex. högstapling av kartong/säck på pall. Finns i olika längder. Fast förlängd manöverenhet för stora objekt där det är svårt att nå med en standard manöverenhet. Finns i en mängd olika längder. Frigöringsventil. Underlättar frigöring av lasten när stora sugfötter används, t.ex. vid vertikala lyft. Finns för såväl standard- som förlängd manöverenhet.

8 Kan du förutse risken för skador1 Sedan Vaculex startade verksamheten för snart 20 år sedan har vårt mål varit att tillverka de mest ergonomiska, säkra och tillförlitliga vakuumlyftarna i världen. Vi har fokuserat på två saker. Att minimera skador orsakade av vikter, dåliga arbetsställningar och höga arbetsfrekvenser. Att öka produktiviteten. Vi har bland annat genomfört ett flertal analyser på olika typer av lyft med hjälp av NIOSH (National Institute for Occupational Safety and Health Michigan, USA), en metod som analyserar olika lyft, vikter och arbetsfrekvenser. Med hjälp av NIOSH kan vi enkelt förutse var skador kommer att uppstå. Till exempel kan man påvisa att så lätta laster som kg, i normalt arbetstempo, kan ge allvarliga förslitningsskador. För detaljerad information om olika lyftanalyser, kontakta din Vaculex-återförsäljare. Ex 1. Från pall till bord med vridning 10 kg box, 1 lyft/timma = 14% får skador inom 2 år. 15 kg box, 1 lyft/timma = 41% får skador inom 2 år. Ex 2. Kartonglyft från bord till höjd med vridning 10 kg box, 1 lyft/timma = 25% får skador inom 2 år. 15 kg box, 1 lyft/timma = 58% får skador inom 2 år. Vad står vi för1 Vaculex AB är en världsledande tillverkare av lyfthjälpmedel byggda på vakuumteknik. Vår målsättning är dels att underlätta ditt arbete på ett rent fysiskt sätt med betoning på effektivitet, ergonomi och säkerhet. Dels att med hjälp av vår kunskap, erfarenhet och positiva inställning, göra det lättare för dig före, under och efter köpet.

Vaculex och Microlex. Vakuumlyftare med Ett Bra Grepp. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar. Ett Bra Grepp! www.pivac.

Vaculex och Microlex. Vakuumlyftare med Ett Bra Grepp. Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar. Ett Bra Grepp! www.pivac. Vakuumlyftare med Ett Bra Grepp Vaculex och Microlex Effektiva, mångsidiga och lättskötta tublyftar www.pivac.se 08-544 409 00 www.pivacsyd.se 042-400 45 80 Ett Bra Grepp! Våra tublyftar är konstruerade

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

Koncept. Movomech skivhantering

Koncept. Movomech skivhantering Koncept Movomech skivhantering Ergonomisk skivhantering Bakgrund Hantering av skivor är ett av de vanligast förekommande lyft som dagligen utförs på våra arbetsplatser. Planglas, plåtar, dörrar och spänskivor

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM. och MobiArm TM

Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM. och MobiArm TM Flexibel och mobil med många möjligheter! MobiCrane TM och MobiArm TM MobiCrane TM flexibla och mycket enkla att flytta och MobiArm TM Fördelar MobiCrane och MobiArm skapar en bättre arbetsmiljö. Du lyfter

Läs mer

JUMBO. Vakuumlyftare

JUMBO. Vakuumlyftare JUMBO Vakuumlyftare JUMBO Vakuumlyftare erbjuder Iyftlösningar med kapaciteter från 20 kg upp till 300 kg. Alla modeller med endast en Iyftslang. JUMBO Vakuumlyftare finns i pneumatiskt eller elektriskt

Läs mer

Lifts All kan hjälpa dig finna den bästa lösningen till ditt lyftproblem. Våra säcklyftar optimerar

Lifts All kan hjälpa dig finna den bästa lösningen till ditt lyftproblem. Våra säcklyftar optimerar Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter allt! Lifts All kan

Läs mer

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR

LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR LYFTHJÄLPMEDEL FÖR SÄCKAR Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi

Läs mer

VacuMaster. Elektrisk vakuumlyftare

VacuMaster. Elektrisk vakuumlyftare VacuMaster Elektrisk vakuumlyftare VacuMaster Basic/Comfort Elektrisk Vakuumlyftare VacuMaster Vakuumlyftare är en moduluppbyggd vakuumlyftare för material med täta ytor som t ex plåt, glas och skivmaterial.

Läs mer

Vi lyfter din verksamhet -med våra produkter

Vi lyfter din verksamhet -med våra produkter Vi lyfter din verksamhet -med våra produkter P.D. Lyftteknik AB Box 22136 250 23 Helsingborg Tel: 042-38 38 00 Fax: 042-20 16 44 E-post: info@pdlyftteknik.se www.pdlyftteknik.se Vakuumteknik Sugkoppar

Läs mer

ERGOLATOR. Den personliga lyftutrustningen. 15 200 kg. ERGOLATOR för all typ av rullhantering

ERGOLATOR. Den personliga lyftutrustningen. 15 200 kg. ERGOLATOR för all typ av rullhantering Den personliga lyftutrustningen 5 00 kg ERGOLATOR för all typ av rullhantering de personliga lyftutrustningen Alltid i rätt operatörshöjd - Ger alltid rätt ergonomi. Steglös lyfthastighet - Total operatörskontroll

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem.

Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem. Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem. Vår affärsidé är mycket målinriktad. Den går ut på att, med utgångspunkt dels från våra egna, omfattande erfarenheter och kunskaper, dels från basen

Läs mer

LYFTAR FÖR BRYGGERIER

LYFTAR FÖR BRYGGERIER LYFTAR FÖR BRYGGERIER Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter

Läs mer

Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. Väl beprövade baskomponenter. Grundkomponenterna i alla våra systemkonstruktioner

Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. Väl beprövade baskomponenter.  Grundkomponenterna i alla våra systemkonstruktioner Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. HT Lyftsystem levererar hanteringslösningar som ofta inte finns. Vi skräddarsyr unika lyftsystem med utgångspunkt från unika behov. Beskriv Dina krav så

Läs mer

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier

Läs mer

SNABBARE LYFT MED BASIC!

SNABBARE LYFT MED BASIC! LYFTA KARTONGER MED Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med ergonomiska lyftlösningar. Vi lyfter allt! SNABBARE

Läs mer

LYFTA KARTONGER MED BASIC. Klicka på play för att se film på youtube.com/lift-

LYFTA KARTONGER MED BASIC. Klicka på play för att se film på youtube.com/lift- Klicka på play för att se film på youtube.com/lift LYFTA KARTONGER MED BASIC Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation

PROSYSTEM PROSYSTEM. Lättlastsystem. Nytt: patenterat överlastskydd! Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Nytt: patenterat överlastskydd! Ny Generation PROSYSTEM Lättlastsystem Bra vikt-/styvhetsförhållande lätt att använda och ergonomiskt. Individuel lyftanording ökar produktiviteten.

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem Denna anläggning är den enda i marknaden, som är helt komplett för blästring och rening av lättblästermedel som PMB, glaskulor och nötskal. Anläggningen består av en blästerapparat

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Electrolux Diskrumsutrustning

Electrolux Diskrumsutrustning I kombination med kan Electrolux Diskmaskiner utnyttjas till sin fulla kapacitet. Modulsystemet gör att man kan utforma diskrummet på ett ekonomiskt och ergonomiskt fulländat sätt med kompletta lösningar

Läs mer

Redo för framtiden? Vakuumspännsystemet VAC SYS: Spänn utan gränser Spänn utan spår. Verktyg för högsta anspråk

Redo för framtiden? Vakuumspännsystemet VAC SYS: Spänn utan gränser Spänn utan spår. Verktyg för högsta anspråk Redo för framtiden? Vakuumspännsystemet VAC SYS: Spänn utan gränser Spänn utan spår Verktyg för högsta anspråk Kraft på ett nytt sätt Vårt mål: att hitta lösningar som imponerar I vårt dagliga arbete strävar

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se

Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden. Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel 0240 39225 Fax 0240 39568 info@ingrids.se www.ingrids.se Ingvar Ingrids AB Lekomberg Grangärdevägen 61 771 92 LUDVIKA Sweden Tel

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat.

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. AP&T CUSTOMER SERVICE Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. Börjar din gamla press eller produktionslinje att tappa stinget, kan det vara dags att fundera på en

Läs mer

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser.

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Med hundra års erfarenhet Tack vare vår mångåriga erfarenhet av installerade system med vakuumpumpar

Läs mer

DELAD MEKANISK TÄTNING HÖGA PRESTANDA ENKEL INSTALLATION

DELAD MEKANISK TÄTNING HÖGA PRESTANDA ENKEL INSTALLATION 442 DELAD MEKANISK TÄTNING HÖGA PRESTANDA ENKEL INSTALLATION 442 442 DELAD MEKANISK TÄTNING PATENTERAD Tydlig skillnad Chesterton är världsledande på delade tätningar och har flest installerade produkter

Läs mer

ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Plast

ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Plast ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Plast Datablad 1 (14) EXP är AROs nya serie tryckluftsdrivna membranpumpar (EXPert-serien). De finns i många storlekar med en mängd olika materialkombinationer som

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

DAIKIN BERGVÄRME. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem DAIKIN BERGVÄRME Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump RÄTT VÄRMEPUMP FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin.

DC5900. Absolut dammfritt sedan Nya DC års erfarenhet och kunnande paketerat i en stark, uthållig och tystgående turbomaskin. Absolut dammfritt sedan 1972. Unik teknik för filterrensning. Marknadens bästa filter för dina lungors skull. Enklare och mer ergonomiska säckbyten. DC5900 Nya DC5900-40 års erfarenhet och kunnande paketerat

Läs mer

Bruksanvisning BREEZE Bruksanvisning BREEZE

Bruksanvisning BREEZE Bruksanvisning BREEZE Bruksanvisning BREEZE Bruksanvisning BREEZE Produkt Läs igenom denna bruksanvisning före användning av BREEZE. BREEZE är en modernt designad rollator. Den kan lätt fällas ihop, är ergonomiskt utformad

Läs mer

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem

Daikin bergvärme. Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus. Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin bergvärme Värmepumpen som anpassar sig efter behovet i ditt hus Topptestade värmepumpar för alla svenska hem Daikin Bergvärmepump Rätt värmepump för alla förhållanden Daikin Bergvärme gör det riktigt

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

SVENSKA PUMP PUMPAR & FYLLNINGSSYSTEM

SVENSKA PUMP PUMPAR & FYLLNINGSSYSTEM Fyllningssystem 3200-serien FYLLNINGSSYSTEM TYP 3200 KOMPLETT HINKFYLLNINGSMASKIN MED HELAUTOMATISKA FORMATBYTEN Ett revolutionerande flexibelt hinkfyllningssystem med FULLSTÄNDIG AUTOMATIK för snabba

Läs mer

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ SKAPA NYA FACILITETER DÄR DE BEHÖVS

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ SKAPA NYA FACILITETER DÄR DE BEHÖVS GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ SKAPA NYA FACILITETER DÄR DE BEHÖVS DET FINNS EN SOLOLIFT+ FÖR VARJE BEHOV Små avloppspumpstationer Grundfos Sololift+ Grundfos Sololift+ är konstruerad speciellt för att hantera

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Kompakt lagersystem för effektivt plock till så många detaljer som möjligt samtidigt. Kort avstånd innebär tids- och

Läs mer

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar EVO Optimerad design för säkra förflyttningar SLOW R SMARTLOCK EVO En evolution inom mobila golvlyftar EVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. EVO ger användaren maximal

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering!

Säker rullhantering. Välkommen att ta del av våra koncept för säker och ergonomisk rullhantering! Koncept Säker rullhantering Fördelar Movomech tillhandahåller ett brett utbud av lösningar för rullhantering, anpassade för en mängd olika branscher och hanteringssituationer. De olika installationskombinationerna

Läs mer

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål Förpackningsguide Innehåll Rekommendationer 1 Ömtåliga föremål 2 Flytande innehåll 3 Hårda och oregelbundna föremål 4 Långsmala föremål 5 Platta och sköra föremål 6 Stora och lätta föremål 7 Vassa och

Läs mer

Produktkatalog Infusionsstativ/ Droppstativ Tillbehör och reservdelar

Produktkatalog Infusionsstativ/ Droppstativ Tillbehör och reservdelar Produktkatalog Infusionsstativ/ Droppstativ Tillbehör och reservdelar I anbud TI 2017 1288 Medicinteknisk utrustning, efterfrågat sortiment. Produktområde 21 Droppställning. Infusionsstativ TI172307-X

Läs mer

Grunder för materialfixering med vakuum

Grunder för materialfixering med vakuum Grunder för materialfixering med vakuum Först och främst har vi normalt atmosfärslufttryck inuti och utanför vakuumbordet, som är ungefär 1bar. Därefter placeras ett arbetsstycke på ytan på vakuumbordet

Läs mer

Upptäck Mono EZstrip Family

Upptäck Mono EZstrip Family Upptäck Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place teknik! Titta på demonstrationer på smartphone: Fördelar med produktfamiljen EZstrip Maintenance In Place Snabbt och enkelt byte av förbrukningsdelar,

Läs mer

ARTNR BENÄMNING MÅTT VIKT MÄRKEFFEKT BEHÅLLARE IP-KLASS KABEL PRIS

ARTNR BENÄMNING MÅTT VIKT MÄRKEFFEKT BEHÅLLARE IP-KLASS KABEL PRIS VÅT- & TORRDAMMSUGARE ALLROUNDDAMMSUGARE FÖR DAGLIGT BRUK En serie dammsugare som klarar det mesta av daglig våtoch torrdammsugning. Justerbart handtag för bekväm arbetsställning och enkel förvaring. Rör

Läs mer

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö

Säng och sängbord. för sjukhusmiljö Säng och sängbord för sjukhusmiljö Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem.

Läs mer

Handbok. Hydraulisk gaffellyftvagn Modell NF

Handbok. Hydraulisk gaffellyftvagn Modell NF Handbok Hydraulisk gaffellyftvagn Modell NF Hydraulisk gaffellyftvagn NF Handbok Den här gaffellyftvagnen används för att lyfta och transportera pallad last på ett smidigt och säkert sätt. Den är enkel

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

n-abler STYRKULA Handbok Underhåll Avfallshantering Förbrukad produkt ska hanteras som elektronikavfall

n-abler STYRKULA Handbok Underhåll Avfallshantering Förbrukad produkt ska hanteras som elektronikavfall Underhåll n-abler STYRKULA n-abler styrkula har inga utbytbara eller reparerbara delar. Om reparation blir nödvändig var vänlig kontakta er leverantör. För ytterligare information eller frågor, kontakta

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Telfrar. El- och luftdrivna upp till 25 resp. 6 ton

Telfrar. El- och luftdrivna upp till 25 resp. 6 ton Telfrar El- och luftdrivna upp till 25 resp. 6 ton Liftket Star Vår leverantör av elektriska kättingtelfrar, Hoffman Fördertechnik GmbH, har sin produktion och utveckling belägen i Wurzen, strax utanför

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

GARDENA Batteridriven pump 1500/1

GARDENA Batteridriven pump 1500/1 GARDENA Batteridriven pump 1500/1 Välkommen till GARDENA trädgård... Läs omsorgsfullt igenom bruksanvisningen och följ dess anvisningar. Gör dig med hjälp av bruksanvisningen väl förtrogen med pumpen och

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden

Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden Länspumpar: Minex Minette Minor Major Master Matador Master S Maxi Magnum Slampumpar:

Läs mer

Atlas Copco. Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk)

Atlas Copco. Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk) Atlas Copco Kolvkompressorer Automan-serien (0,75-8,1 kw/1-11 hk) AH-serien med direktdrift: små, praktiska och oljefria AH-seriens oljefria kompressorer är konstruerade för en mängd tillämpningar. Utan

Läs mer

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling

Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Maximal slipeffekt Minimal dammutveckling Det kompletta sortimentet! DET RENASTE SLIPSYSTEMET HAR BLIVIT ÄNNU BÄTTRE: BÄTTRE ARBETSMILJÖ, HÖGRE PRESTANDA OCH MER KOSTNADSEFFEKTIVT För att ge användarna

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Bruksanvisning. Blue Wave

Bruksanvisning. Blue Wave Bruksanvisning Blue Wave Denna bruksanvisning ger information om montering, inställningsmöjligheter, säkerhetsföreskrifter och skötselråd för badstolen Blue Wave. Genom att läsa igenom och följa anvisningarna

Läs mer

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING

442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING 442C DELAD MEKANISK PATRONTÄTNING FÖRBÄTTRAD KONSTRUKTION GER ENKLARE INSTALLATION OCH TILLFÖRLITLIGARE TÄTNING Enkel Varför använda Chestertons delade tätningar? Patronkonstruktionen ger enklare installation

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Välkommen! i1

Välkommen! i1 Miljötänkande och säkerhet är idag prioriterade områden där människor är involverade. Inte minst vid användandet av slangar och ledningskomponenter har vi en ökad medvetenhet och intresse för att klara

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Nära noll i miljöpåverkan. Om PMC Swedrive

Nära noll i miljöpåverkan. Om PMC Swedrive Mekaniska Cylindrar 1 Snäckväxel 2 Ledlager 3 Motorfläns, IEC-norm 4 Smörjnippel 5 Luftnings nippel 6 Löpmutter 7 Trapetsspindel 8 Cylinderrör 9 Kolvrör 10 Tätning 11 Avskrapare 12 Rotations stopp Nära

Läs mer

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet

Luftfiltrering. Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Luftfiltrering Innovation Tillförlitlighet Effektivitet Ni, Ert Företag och Vår Miljö Ingersoll Rand Ingersoll Rands nästa generation tryckluftsfilter presenteras med vår nya mätare som visar när det är

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Användarmanual TECO 350C

Användarmanual TECO 350C Användarmanual TECO 350C Tecos Höglyftande dubbel-sax lyft med 3500Kg kapacitet Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar av produktmodeller. BOAB HJULDELAR AB 0530-133 33 info@boabhjuldelar.se

Läs mer

Rapid. Domkraft. Skötsel- och säkerhetsinstruktion

Rapid. Domkraft. Skötsel- och säkerhetsinstruktion Rapid Domkraft Skötsel- och säkerhetsinstruktion OBSERVERA! Före användning av Rapid domkraft måste denna skötselinstruktion noggrant studeras. All användning som sker annorlunda än vad som anges i denna

Läs mer

SKYDDSANVISNING FÖR STÄLNNINGSARBETE

SKYDDSANVISNING FÖR STÄLNNINGSARBETE Din säkerhet och framgång är viktigt för oss. Vänligen skriv ut denna skyddsanvisning, läs noggrant och om du har några frågor angående anvisningarna kan du be om hjälp. Vi är här för att tjäna dig. SKYDDSANVISNING

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Metall

ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Metall ARO EXP Membranpumpar Tryckluftsdrivna Metall Datablad 1 (14) EXP är AROs nya serie tryckluftsdrivna membranpumpar (EXPert-serien). De finns i många storlekar med en mängd olika materialkombinationer som

Läs mer

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar. tel. +46 (0)

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar.   tel. +46 (0) Tillverkare av maskiner för metallbearbetning pressar valsverk stansar www.ewn-maskiner.se tel. +46 (0) 7679 24 006 UPH 28 Horisontell hydraulpress - Inbyggt minne med möjlighet att spara upp till fyra

Läs mer

Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning.

Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning. Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning. Alcro Färg 120 86 Stockholm telefon 08-775 62 00 info@alcro.se www.alcro.se Art nr 139 475 Oktober 2011 Vi gjorde en film. Ett möte mellan

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade aluminiumprofiler, med tre justerbara

Läs mer

Durgo Luftningsventiler

Durgo Luftningsventiler Durgo Luftningsventiler Luftningsventilens funktion Avloppsventilationens uppgift är att släppa in luft för att utjämna det undertryck som kan uppstå när vätska strömmar i ledningarna. Annars finns det

Läs mer

Aluminium in Architecture. För uterum med krav. WICSLIDE 24 Skjutdörrar

Aluminium in Architecture. För uterum med krav. WICSLIDE 24 Skjutdörrar R Aluminium in Architecture För uterum med krav WICSLIDE 24 Skjutdörrar I skapandet av vårt mest flexibla skjutdörrsystem, anpassat för uterum och villor, har vi lånat kunnande och teknologi från vår position

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

STORBOX EN STOR NYHET FÖR SVENSK INDUSTRI

STORBOX EN STOR NYHET FÖR SVENSK INDUSTRI STORBOX EN STOR NYHET FÖR SVENSK INDUSTRI - Nu har vi utvecklat 2000-talets industriklassiker för tung hantering! Med nytt och fräscht utseende med mjukare hörn och ny design på fötter hanteras behållaren

Läs mer

ALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR IALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR

ALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR IALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR ALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR IALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR ALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR IALMÄNNA ANVISNINGAR FÖR SÄKERHETSANVISNINGAR Tillverkaren rekommenderar en korrekt användning av belysningsapparaterna! Därför

Läs mer