W-dyk åker till Indonesien i mars 2015!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "W-dyk åker till Indonesien i mars 2015!"

Transkript

1 W-dyk åker till Indonesien i mars 2015! Selamat datang! Välkommen! följ med i mars och upplev den tropiska dykningen i Indonesien och då närmare bestämt ön Sulawesis norra del kring staden Manado och Bunaken Marine park. Manado har i många år varit ett riktigt dykparadis och erbjuder fantastisk dykning med en härlig kombination av väggdykning och så kallad muck-dykning. Till det möjlighet att förlänga med dykning på magiska Bali.

2 Reven kring ön Bunaken och de kringliggande öarna i marinparken erbjuder vackra och färgrika koraller och svampdjur. På få ställen i världen kan du få uppleva så många arter av djur som i just Indonesiens norra delar. Ett paradis för dykare helt enkelt. Här hittar du ofta fler märkliga, roliga och mer spektakulära djur än någon annanstans under ytan. Du kommer kunna se pygmésjöhästar, kräftdjur, nakensnäckor, bläckfiskar, och andra ryggradslösa djur fulla av spektakulära färger och former. Ett sant paradis för dykare helt enkelt! Dessutom har du möjlighet att se revhajar glida förbi reven, sköldpaddor, örnrockor och annan lite större fisk som jacks och barracudor ses regelbundet. Har du riktig tur så finns här även delfiner, späckhuggare, valar, dugonger och andra hajarter så mycket kan hända men vilda djur kräver lite tur och det finns ju inga garantier. Håll tummarna!

3 Avresa sker från Arlanda med SAS och Singapore Airlines via Singapore vidare till Manado. Du får checka in 30 kg + 7 kg handbagage och även en laptop och kamera är även tillåtna att bära separat. Mat ingår på flyget Köpenhamn Singapore - Manado t/r. 11 nätter i poolview dubbelrum ingår på den mycket fina resorten Tasik Ria. Helpension ingår (frukost, lunch och middag) och där lunchen kommer att ätas ombord på båt då vi är ute och dyker nästan alla dagarna. För ickedykare serveras lunch på resorten. Det vill säga lunchen är under lite enklare former. Till lunchen ombord ingår även snacks, frukt samt vatten, te och kaffe att dricka. 10 hela dykdagar med två till tre dyk / dag ingår och det är båtdyk med guide samt, tank och vikter. Båten går varje morgon till någon bra dykplats ute i och kring Bunaken marinpark och två dyk genomförs med lunch mellan dyken. Båten åker sen tillbaka till resorten och du har sen möjlighet att göra ytterligare ett dyk på eftermiddagen. Är gruppen full kommer vi också att ha tillgång till egna båtar så vi styr vart vi vill åka. Max antal dykare per guide är fyra (1:4) vilket gör att du kommer få se mycket. Guiderna är duktiga att hitta små och märkliga djur som du kanske aldrig annars anat att de ens finns. För dig som fotograferar är det här ett riktigt paradis att öva på makrofotografering. Förbered gärna en önskelista på vad du skulle vilja se och fotografera så kommer guiderna göra allt de kan för att leta reda på just det. Många gånger hittar guiderna minst % av det du räknar upp och ibland på bara en eller att par dagar om turen är med.

4 Väggdykningen vid Bunaken och övriga öar är varierande och ibland kan det vara strömt där du bara glider med och upplever de sceniska landskapet. Andra dagar eller på andra dykplatser så simmar du för egen maskin och tittar på det färgsprakande revets alla djur. Du behöver inte vara rädd för strömmarna, men det är bra att veta om att det kan gå undan ibland korta sträckor och ibland kan även nedåtströmmar förekomma en bit utanför revet. Strömt vattnet drar till sig mer fisk också och chansen att se hajar och rockor, barracudastim och annat spännande ökar. Muckdiving är väldigt speciellt. För många är första intrycket Vad gör jag här? bottnarna är ofta dyiga, sandiga eller till och med fulla med betongskrot, järnrör, förlorade fisknät, rep, kokosnötskal, gamla skor, glasflaskor och annat. Inte så stor skillnad mot Östersjön vid första anblicken men med guidernas erfarna ögon så kommer du att se och upptäcka ett helt fantastiskt marint liv som trivs här och som inte går att finna på många andra ställen i världen. En glasflaska kan vara hem för en märklig bläckfisk, ett kokosnötskal är idealiskt för att lägga ägg inne i och ett gammalt rep kan vara en bra plats för ett svampdjur att fästa sig vid och som ger skydd till sjöhästar eller mat till nakensnäckor. Ett gammalt bildäck kan vara hem för en färgsprakande muräna eller drakfisk och ett betongrör kanske är skydd för en stor mantisräka. Efter några dagars muckdiving så kommer du att se på saker på ett helt annat sätt om du inte har upplevt detta tidigare. Det är helt enkelt en ny dimension på dykningen jämfört med att se korallrev, hajar och annat stort. Video från Tasik Ria klicka här!

5 Många djur som betraktas som rariteter i fotosamlingen eller bucket list kan du hitta här. Till exempel kan du följande djur hitta: Mimic octopus, hairy frogfish, ghost pipefish, mantisräkor med ägg, wonderpus, harlequin shrimps, blue ringed octopus, pygmesjöhästar, vanliga sjöhästar, udda nakensnäckor och mycket annat skoj. Den fantastiskt vackra Banggai kardinalfisken finns numera också här. Har du sen en gång börjat titta efter nakensnäckor och annat smått kommer en fläck på köksgolvet eller bara en udda formad sten vid vägkanten att dra till sig intresset på ett helt nytt sätt för dig de närmaste dagarna.

6 En av dagarna kommer du att åka till det välkända Lembeh Straits på nordöstra sidan om Sulawesi och dyka. Där är det specifikt muckdiving som gäller. En av världens kanske bästa eller i alla fall mest kända platser för just detta. Det som finns där går även att hitta kring Bunaken men det är lite annorlunda och ger ett mervärde till resan att ha fått uppleva denna kända plats. Är vi många som vill åka dit igen någon dag så går det att lösa på plats. Det tar cirka 2 timmar att ta sig dit med bil men det kan bero lite på trafiken också. Kring Manado finns även ett vrak som vi kanske besöker någon dag och kombinerar med det marina livet. Väder och vindar samt vad vi helst vill se och fota styr oss till de bästa dykplatserna varje dag. För dig som inte dyker finns möjlighet att göra landutflykter. Lokala marknader, utflykt i bergen, eller titta på något naturresrevat och djungel till exempel är några av de saker du kan göra. Eller varför inte bara koppla av med lite skön massage eller pedikyr vid resortens eget Spa eller bara hänga vid poolen och bättra på solbrännan och kanske ta en drink i poolbaren. En annars garanterad samlingsplats efter dagens dykning.

7 När, var och hur mm?? Avresa: 13 mars från Arlanda Åter hemma: 26 mars till Arlanda Max antal deltagare på resan är 18 personer. Förkrav: För dykare,internationellt dykcertifikat. I priset från :- + flygskatter (cirka 4.240:- ) ingår: Flyg med SAS/Singapore Airlines inklusive flygskatter t/r Transfers i Manado 11 nätter del i pool view dubbelrum Helpension (frukost, lunch (dykdagar serveras lunch ombord på båt) och middag 10 dykdagar med 2-3 båtdyk / dag, tank, vikt, guider Alla skatter och serviceavgifter på resorten (Icke dykare från flygskatter) Onsdag: Italian Pasta night dinner Fredag: Beach BBQ med traditionellt uppträdande (om vädret tillåter)) Söndag Indonesisk Experience buffet middag Anmälan: Direkt till Patrik på W-dyk eller till Per på PH Travel. Ange att du vill åka med på den här resan samt mailadress och postadress. Anmälningsavgift är 2.000:- / person för resorten och slutbetalning sker 30 dagar före avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Flygbiljetten betalas vid anmälan för att garantera priset. Det går även att boka flyget senare men då kan priset ändras. Efter slutbetalning sker ingen återbetalning 30 dagar före avresa. Betalning sker mot faktura till plus- eller bankgiro och faktura skickas via till varje deltagare i god tid innan betalning. För kännedom att när du betalar från ett konto där du har din banks Visa eller Mastercard anslutet så gäller kortets alla regler för försäkringar mm. Det är ingen skillnad mot att betala med kort alltså. Info om detta finns på PH Travels hemsida under FAQs.

8 Tillkommer på plats: - Visum (fås vid ankomst till Manado för skandinaviska medborgare 35 USD / person eller motsvarande i Euro eller Indonesiska rupier (IDR) - Marinparksavgifter: Bunaken 25 USD / person, Lembeh 5 USD / person - Egen shopping - Nitrox - Dryck förutom till frukost och vatten till måltider - Eventuell hyra av utrustning. - Egna utflykter - Nattdyk eller extra husrevsdyk utöver de som ingår (39 USD) För dig som vill dyka nitrox finns detta tillgängligt. Priset för nitrox är 70 USD per vecka och betalas på plats. (7 USD / flaska eller 14 USD för tre fyllningar) Extra dykdag till Lembeh 45 USD / person om vi vill byta en dags dykning kring Bunaken mot att besöka Lembeh igen. Försäkringar: Avbeställningsförsäkring går att teckna och är 6% av önskat försäkrat belopp genom Gouda reseförsäkringar. Även reseförsäkring finns att teckna för dig som önskar. PH Travel kan göra det åt dig och lägga på fakturan eller du kan teckna försäkring direkt via PH Travels hemsida. Tryckkammare finns i Manado stad, bra att känna till. För uppgraderingar på flyg, speciella önskemål på mat, allergier, vegetarisk osv, önskemål om enkelrum samt för dig som önskar göra stopp i Singapore på vägen. Hör av dig direkt till Per på PH Travel. Resehandlingar. Alla biljetter är numera helt elektroniska. Vouchers till hotell, dykcenter med mera är förlegat och fyller nu för tiden inget egentligt syfte då allt är förskottsbetalt. Varje enskild resenär kommer att få kopia på flygbokningen samt ett reseprogram med kontaktinfo till hotellet. Frequentflyer och bonusprogram hos flygbolagen. Du som har detta hos SAS och/eller Singapore Airlines kan maila över ditt FF-nummer direkt till Per på PH Travel så lägger han in det i bokningen. Du som önskar köpa biljetten själv med poäng kan göra det själv men du måste meddela PH Travel om detta. Flygbiljettskostnaden dras då självklart av från priset Teknisk arrangör av resan är P & H Travel & Dive ( Per som ordnar resan har stor erfaranhet av området och har varit i Indonesien många många gånger sedan 1991, varav just i Manado har han besökt alla resorter och hotell och besökt i stort sett alla dykplatser under flera års tid, senast i april 2014.

Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh

Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh Indonesien Norra Sulawesi Kombination Bangka & Lembeh Sida 1/3 Färggranna korallrev, spektakulära väggdyk, sällsynta fiskararter och underbar natur gör norra Sulawesi till en drömdestination. Med ett unikt

Läs mer

Röda Havet Daedalus & St Johns Reef 27 juli - 4 augusti

Röda Havet Daedalus & St Johns Reef 27 juli - 4 augusti Röda Havet 2018 Daedalus & St Johns Reef 27 juli - 4 augusti Häng med på Liveaboard till Röda Havet 2018! Tillsammans med Dykhuset och P & H Travel & Dive arrangerar vi dykresa till de spektakulära dykplatserna

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

OPERATION HAIL STONE

OPERATION HAIL STONE Sida 1 OPERATION HAIL STONE THE WRECKS OF TRUUK LAGOON Chuuk 9 22 november 2015 Sida 2 VÄRLDENS BÄSTA VRAKDYKNING? De som är intresserade av vrakdykning behöver kanske ingen närmare presentation av vraken

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Yachtcharter i Quirimbas

Yachtcharter i Quirimbas Yachtcharter i Quirimbas MOÇAMBIQUE 8 dagar/7 nätter Om ni gillar att vara ute på havet är detta den perfekta semestern för hela familjen eller för kompisgänget! Njut av lyxen ombord på en yacht där ni

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Personlig utveckling, nätverkande och golf

Personlig utveckling, nätverkande och golf Personlig utveckling, nätverkande och golf Estoril, Lissabon 29 sep - 5 okt Personlig utveckling, nätverkande och golf Utvecklas som person och ledare genom utbildning i ett coachande förhållningssätt,

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Hajar & orörda korallrev

Hajar & orörda korallrev Hajar & orörda korallrev Jardines de la Reina, Kuba [22 nov - 2 dec 2012] Karibisk revhaj i Drottningens trädgårdar Följ med till Jardines de la Reina med hajexperten Klas Malmberg till en plats där det

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Sydney och Cairns kombo

Sydney och Cairns kombo Sydney och Cairns kombo Är tiden begränsad men reslusten stor är detta resan för er. Detta är en kortare resa men inte mindre härlig för det. Reseförslaget kombinerar både storstadspuls i Sydney med skön

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com Tag chansen och följ med till solen och värmen. SPA-resa till Döda Havet, jordens lägsta punkt och saltaste hav. -Här finns Döda havets hälsosamma mineraler i vatten, lera och luft. Gynnsamt för muskler,

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide.

14 dagars resa till Australien med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. East Coast Adventure 14 dagars resa till med fokus på östkusten och öarna i Queensland. Rundresa med australisk guide. Höjdpunkter på resan: Brisbane Moreton Island Australia Zoo Fraser Island Airlie Beach

Läs mer

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien

Australien och Dubai. Australien och Dubai. Resan i korthet. Australien och Dubai och Dubai Härlig kombinationsresa till med fantastiska Sydney, sol i Cairns samt stopover i Dubai på vägen. Under denna härliga resa till får ni uppleva de 2 av de bästa områdena i, 5 dagar i

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien ERBJUDANDE KRYSSNING! Boka balkonghytt eller högre hyttkategori senast 18 december och få gratis dryckespaket på seglingar mellan 1 maj och 30 september 2016. Paketet inkluderar: Utvalda

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från 25 500 kr Machameleden på Mount Kilimanjaro i Tanzania (paketresa) I priset ingår vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro via Machameleden.

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

31 augusti -3 september 2006

31 augusti -3 september 2006 Workshop: 31 augusti -3 september 2006 Utveckla din undervattensfotografering med 2 av landets bästa undervattensfotografer, Mikael Eriksson och Anders Nygren från Vattenbilder.com. Mikael och Anders har

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

Följ med till Turkiet!

Följ med till Turkiet! Följ med till Turkiet! Sälj- och rekryteringskampanj P2-10 (16 jan-23 juli, 2013) Kumköy, SIDE, TUrkiet! Den 5-12 oktober 2013. Avresa från Stockolm, Arlanda. Sol, strand, spa och shopping visst låter

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad.

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad. Den nybildade resegruppen inom PRO-föreningarna i Örebro Samorganisation tackar för förtroendet att samordna resor. Vi börjar i liten skala för att se intresset och deltagandet. Under våren 2017 erbjuder

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer