Våra varumärken passar kanske inte alla. Men de som finner dem, älskar dem! Våra hjärtan klappar för svensktillverkat men för att komplettera dem så

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Våra varumärken passar kanske inte alla. Men de som finner dem, älskar dem! Våra hjärtan klappar för svensktillverkat men för att komplettera dem så"

Transkript

1

2 Våra varumärken passar kanske inte alla. Men de som finner dem, älskar dem! Våra hjärtan klappar för svensktillverkat men för att komplettera dem så har vi hittat internationella varumärken som vi inte kan låta bli att erbjuda. Vi är det nya lilla företaget med stora ambitioner och lång erfarenhet. Vi drivs av långsiktighet i alla våra samarbeten och vi vill göra skillnad i din vardag och i din verksamhet. Vi vågar vara annorlunda, vågar du?

3

4 Ett svenskt high-end-varumärke med ett unikt refill & recycle-system som värnar om miljö och hållbarhet. Vaxburkarna är unika i sitt slag och måste upplevas. Highrole Products for Highrole People.

5 O.D. WAX Originalet som är formulerat som en modulerbar wax med ett hårt resultat. Applicera i torrt eller handdukstorkat hår. 85 g. DIRT En dekadent lera som levererar. Använd den på torrt hår för optimalt fäste och stöd med en oren torr yta utan att det ser fett och stripigt ut. 85 g. 7 SECONDS Denna råa lera med fibrer är det vinnande materialet för håret. Arbeta ut det på torrt hår för en hård stil som kommer att hålla hela natten och dagen. 85 g. REFILL & RECYCLE Pushers unika refillsystem för O.D Wax, Dirt och 7 Seconds. 85 g. RETOX BLONDES & BRUNETTES Återaktivera ditt hår med detta torra, viktlösa pulver. Denna spray kommer att ge volym, struktur och stöd som en stylingprodukt, samtidigt som det ger en ren nytvättad look mellan shampooneringarna. 200 ml. CONVERGE Dags för en förändring. Denna lättanvända icke klistriga stylingkräm kommer att ge resultat direkt. Applicera i torrt eller handukstorrt hår. Forma till önskad stil. 125 ml. TEMPORARY BOTTLE En volymgivande spray som ger ett stadigt stöd till håret och håller hela dagen. Innehåller mineraler och UV-filter. Spraya på handdukstorkat hår och låt det självtorka eller använd en hårtork för att öka textur och volym. Perfekt att använda innan man applicerar en stylingprodukt. 150 ml. 20 X-CAN Den här hårsprayen kommer att ge varje hårstrå en hård formbar stadga där du själv sätter standarden. Symmetrin i sammansättningen ger ett perfekt resultat och gör att varje stylingprodukt kommer att arbeta tillsammans och slutresultatet stannar där det ska vara. 400 ml. CURL CRACKER Lägg till spänst och få fram lockarna, eller få full volym och glans som en sköld runt ditt hår. Den här lättviktsvinnaren kommer att reparera ditt hår med ett glänsande naturligt resultat. 150 ml. DEAD HEAD Trött på allt? Använd den här magiska blandningen av ingredienser som reparerar och skyddar hårets struktur. Perfekt för torrt, överstressat, nyfärgat livlöst hår. 300 ml. 20X-CAN SPRAY WAX Denna sprayvax ger dig en hård formbar stadga med effekten av en modulerbar vax och resultatet av en hårspray. 300 ml.

6 State syndicate är en svensktillverkad nykomling på marknaden. Med sina 225 ml har den tagit Sverige med storm. State Syndicate är här för att stanna och kan ge dig ett tryggt samarbete.

7 STATE SYNDICATE WAX Denna ultimata Wax ger dig ett grepp med oändliga möjligheter. Applicera i handdukstorkat eller torrt hår och styla utan gränser. STATE SYNDICATE PASTE Lanseras i januari 2016

8 Svensktillverkad serie med ekologiska skägg- och rakprodukter. Fria från sulfater, parabener och palmolja. Sharpers produkter är helt vegana och innehåller vegetabilisk vax och olja. En produktserie som är tillverkad för salonger, barbershops och nöjda konsumenter. Be sharper, look sharper, feel sharper.

9 ORGANIC BEARD LOTION Ekologisk skägg och ansiktslotion som fungerar vårdande för skägg och ansikte. Lotionen är gjord på naturliga och vegetabiliska ingredienser. Den är fuktbindande, sammandragande och har antibakteriella verkningsämnen. Volym: 100 ml. EKOLOGISK SKÄGGOLJA, TIMBERMA Oljan är gjord på naturliga ingredienser och gör skägget mjukt och lättkammat. Den fungerar vårdande, ger lyster till skägget och återfuktar huden under. Lätt doft av barrskog och natur. Tillverkad i Sverige. Ekologisk och parabenfri. Volym: 30 ml. EKOLOGISKT SKÄGGVAX Sharpers egna ekologiska skäggvax är gjort på naturliga ingredienser. Det är en finishprodukt för ökad formbarhet i skägget. Arbeta in en liten mängd vax i skägget och forma efter önskemål. Vaxet har en lätt doft av barr, skog & rosmarin. Parabenfri. Tillverkad i Sverige. Volym: 60 ml. SHAVETTE METALL Sharper of Sweden Shavette rakkniv med handtag i rostfritt stål för enkelsidiga utbytbara rakblad. RAKBORSTE, PURE BADGER Stilig rakborste med äkta grävlingshår av kvaliteten Pure Badger som ger en underbar känsla vid rakningen. Elegant, stilrent och lite lättare handtag i ebonystil med krompläterad krage och ändlock som ligger bekvämt och smidigt i handen. Vikt ca 67g. Höjd handtag: 55 mm. Diameter handtag: 31 mm. Höjd borsthuvud: 50 mm. MUSTASCHSAX Sharper Mustaschsax är en smidig liten vass sax för ansning av mustasch och skägg. Längd: ca 11,5 cm (13 cm med skruv). SHAVETTE SVART Shavette med svart plasthandtag för utbytbara enkelsidiga rakblad. På denna modell klämmer man fast rakbladen snarare än skjuter in dem som på några av våra andra modeller. Vikt: ca 33g. RAKSKÅL Klassisk och tidlös rakskål i kromad metall. SAFETY RAZOR Klassisk och tidlös rakhyvel med utbytbara blad. Kromad metall. Bladen säljs separat. BARBICIDE BEHÅLLARE 1100 ML Den tidlösa Barbicide burken är globalt erkänd som en symbol för effektiv desinfektion. PERMA-SHARP SINGLE EDGE RAZOR BLADES, 100ST Enkelrakblad från Perma-Sharp. Detta är vårt val av rakblad för slätrakningar här på Sharper. 100 st blad/förpackning. Tillverkade i Ryssland. ARKO RAKTVÅL Raktvålen från ARKO är en klassisk raktvål från Turkiet. Man använder den antingen med rakborste och skål eller genom att man gnider in tvålen på nytvättat ansikte och löddrar upp där man ska raka. BARBICIDE För desinfektion av instrument. Dödar bakterier, svampar och virus. Finns i ml och 480 ml. DERBY PROFESSIONAL SINGLE EDGE RAZOR BLADES, 100ST Enkelrakblad från Derby Professional, Stainless Steel Single Edge Blades. De passar till de flesta shavetter, t.ex. från Sharper, Dovo, Parker osv. Passar bra vid rakning av nacke, linjer runt skägg och liknande. 100 st blad/förpackning. Tillverkad i Turkiet. DERBY EXTRA DOUBLE EDGE 5ST Rakblad för Safety Razors, passar de flesta hyvlar. 5 st blad/förpackning.

10 I dagens konsumtionssamhälle är det lätt att falla in i en köp och släng-mentalitet. Vi tycker att man ska köpa produkter som man är stolt över att äga och ge vidare till framtida generationer. En produkt som har ett riktigt värde. Vissa personer förstår inte detta, men om du gör det, är det här något för dig. CRAFTED TO LAST A LIFETIME

11 MERCURY Finns i blankt och matt rostfritt stål. 13,7 cm. SKELETON Finns i blankt och matt rostfritt stål eller titan. 13,7 cm. BLANKT ROSTFRITT STÅL SKULL & BONES Finns i blankt och matt rostfritt stål eller titan. Finns även som opener (endast i matt och titan). 12,7 cm. THUNDERBIRD Finns i blankt och matt rostfritt stål eller titan. 13,7 cm. MATT ROSTFRITT STÅL SPIRIT Finns i blankt och matt rostfritt stål eller titan. 12,7 cm. SAILOR OPENER Finns i matt rostfritt stål eller titan. Finns även utan opener (endast i matt och titan). 13,7 cm. CAMP COMB 22 Titan. Finns även som opener. 12,7 cm. HOT ROD 22 Finns i titan eller blankt och matt rostfritt stål. 13,7 cm. TITAN HANDGJORDA LÄDERFODRAL Finns till alla kammar. Välj mellan brunt och svart.

12 Reuzels grundades av Schorem som är en Old School men only barbershop i hjärtat av arbetarklasstaden Rotterdam. De specialiserar sig på de klassiska klippningarna som har visat sig under årtionden pompadours, flattops med mera. Reuzel-produkterna har en grym stadga och glans. Det andra inte har, det har Reuzel.

13 HIGH SHEEN POMADE Vattenbaserad högglans-pomada med en subtil doft av cola. Sköljs lätt ur, men håller hår som superlim. 113 g. HEAVY HOLD GREASE En oljebaserad pomada med heavy hold. Gnugga pomadan i handflatorna för att värma/mjuka upp den och jobba sedan in den i ditt hår men händer och fingrar för att sedan kamma eller borsta till din frisyr. 113 g. STRONG HOLD HIGH SHEEN POMADE Ger hög glans och starkt grepp, är vattenlösligt, håller som en hård vax men sköljer ut lika lätt som en gel. Denna superkoncentrerade pomada passar alla hårtyper och skapar en polerad look för alla frisyrer. Från höga pompadours och quiffs till snäva backslicks. Håller hela dagen utan att härda eller flaga. Har en subtil varm doft av vanilj och trä. 113 g. GREASE MEDIUM HOLD En oljebaserad pomada med medium hold. Starkast blir den om du använder den i torrt hår. För lite mindre hold går den att applicera i handukstorkat hår. Gnugga pomadan i handflatorna för att värma/mjuka upp den och jobba sedan in den i ditt hår med händerna för att sedan kamma till din frisyr. 113 g.

14 Wetsuit Hair Protecting är en helt ny innovativ svenskpatenterad produkt som appliceras i hårlängden direkt innan schamponeringen i blött hår. Wetsuit sluter hårets fjällskikt, fyller håret med stärkande protein och fuktbevarande ämnen och oljor.

15 SÅ HÄR FUNGERAR DET 1. Blöt håret. Viste du att ett axellångt hår som tvättas dagligen kan ha tvättats över ggr. Du behöver främst schampo men framförallt närmast hårbotten där fett bildas. Genom att schamponera hela hårlängden på samma sätt kan det medföra att håret blir torrt, topparna klyvs eller på sikt slits av. Hårbotten tvättar du som vanligt. När schampot sköljs ut över hårlängderna, skyddar Wetsuit mot de allra kraftigaste rengörande ämnena. Du får en ren och frisk hårbotten och ett milt närande kurbad för längderna. Wetsuit är godkänd för Grön Salong och uppfyller alla deras krav. 2. Applicera Wetsuit på hårlängderna 10 cm från hårbotten och ända ut till topparna. 3. Schamponera hårbotten med valfritt schampo. 4. Skölj ut schampo och Wetsuit.

16 Petter Bontin Stor-Stockholm Daniel Molin Göteborg Västra Götaland, Småland Andreas Lindström Skåne, Halland Johan Risberg Norrland Mathias Holmgren Norrland

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lanserar en rad innovativa och naturliga stylingprodukter för kräsna och miljömedvetna konsumenter. Produkterna innehåller

Läs mer

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA PRODUKTGUIDE DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA År 2011, föddes ELEVEN Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare till

Läs mer

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML STYLING.GUIDE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML TEXTURE.MASTER ÄR EN EXTREMT VOLYMGIVANDE TEXTURSPRAY SOM GER EN TOPERAD KÄNSLA. DU APPLICERAR DEN TYNGDLÖSA SPRAYEN I TORRT HÅR DÄR DEN GER VOLYM OMGÅENDE

Läs mer

L E S S E G O. M O R E S O U L.

L E S S E G O. M O R E S O U L. LESS EGO. MORE SOUL. HÖGKLASSIG, PARFYMFRI FRISÖRPRODUKTSSERIE TILLVERKAD I FINLAND Överbelastning av kemikalier och överkänslighet för parfymer är viktiga utmaningar för oss, vilket har lett till inspirationen

Läs mer

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION.

SHOCKWAVES. Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. SHOCKWAVES Styling Tips! STYLE MADE FOR CONNECTION. Power Hold Spray Power Hold Spray För att få frisyren att sitta som gjuten! En finishprodukt för att förlänga frisyrens hållbarhet. För bästa resultat

Läs mer

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL

www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland TEKNISK MANUAL Steve Hogan Creative Director för Essential Looks, Schwarzkopf Professional För att styla hår till catwalken

Läs mer

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA

DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA PRODUKTGUIDE DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA År 2011, föddes ELEVEN Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare till

Läs mer

Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition Orange & Cinnamon... 16

Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition Orange & Cinnamon... 16 TABLE OF CONTENTS Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition... 14 Orange & Cinnamon... 16 Licorice... 19 Sweet Tobacco... 21 Hair & Body... 23 Lemongrass Rain... 26 Hair Styling...

Läs mer

Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition Orange & Cinnamon... 16

Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition Orange & Cinnamon... 16 TABLE OF CONTENTS Scents... 2 Skin Care... 3 Shaving... 5 Beard Care... 7 Limited Edition... 14 Orange & Cinnamon... 16 Licorice... 19 Sweet Tobacco... 21 Hair & Body... 23 Lemongrass Rain... 26 Hair Styling...

Läs mer

BEARD OIL #1-3 CYPRESS & LEATHER GRAPEFRUIT & SANDALWOOD BERGAMOT & MUSK

BEARD OIL #1-3 CYPRESS & LEATHER GRAPEFRUIT & SANDALWOOD BERGAMOT & MUSK BEARD OIL #1-3 CYPRESS & LEATHER GRAPEFRUIT & SANDALWOOD BERGAMOT & MUSK Skäggolja som mjukgör och ger lyster till skägg och mustasch. Oljan är svensktillverkad, ekologisk och fri från parabener. Din ansiktsbehåring

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS STYLING.GUIDE 2 TIPS FÖR ATT SÄKERSTÄLLA: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY.TOOLS TIPS 1 ANVÄND MAXI.WASH!

Läs mer

Produktkatalog. www.peakshair.se

Produktkatalog. www.peakshair.se Produktkatalog 2010 www.peakshair.se Vi på Peak s Hair har en idé och vision om att ta fram prisvärda kvalitativa produkter som passar alla. Genom vår erfarenhet och goda vilja kan vi vägleda dig som kund

Läs mer

Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW

Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW Mint & Citrongräs BIOLAGE-RAW WE CARE ABOUT THE PLANET. BIOLAGE R.A.W NOURISH RECOVER UPLIFT COLOR CARE VAD ÄR #LIVERAW? EN TREND OCH EN LIVSSTIL #LIVERAW VARFÖR SKA MAN VÄLJA BIOLAGE-R.A.W? En ny holistisk

Läs mer

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL. THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.COM MAKE YOUR MIX. BOOST YOUR STYLE. 12 PRODUKTER + 3 BOOSTERS

Läs mer

from dream to reality

from dream to reality from dream to reality Easy Care Dream En återuppbyggande skönhetskur för håret. Synbart resultat redan efter första behandlingen. DREAM POST- SHAMPOO MILT RENGÖRANDE SCHAMPO UTAN SLS. Vårdande schampo

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY

MAXIMERA RESULTATET MED KEVIN.MURPHY STYLING.GUIDE HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR TIPS

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin!

Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin! ColourSystems Ditt gladaste, vackraste färgade hår - någonsin! Minimalt med kemikalier och maximalt med certifierade ekologiska ingredienser. Tillverkad i Storbritannien Organic Colour Systems tillverkar

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 020-36 87 00 / SHOP ONLINE TOUPEMABELGAL.SE

SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 020-36 87 00 / SHOP ONLINE TOUPEMABELGAL.SE SKÖTSELRÅD PERUKER OCH HÅRERSÄTTNINGAR SYNTETFIBER SID 2-3 ÄKTA HÅR SID 4-5 CYBERHAIR SID 6-7 VITAL HAIR SID 8 SYNTETFIBER Vi gratulerar till ditt val av denna kvalitetsprodukt från Toupéma Belgal. Ditt

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

Rain Dance - naturlig återfuktning

Rain Dance - naturlig återfuktning easy care guide Rain Dance - naturlig återfuktning Naturligt återfuktande produktserie för alla torra hår. Innehåller exklusiva oljor och naturliga ingredienser som ger glans och maximal utredning. Spännande

Läs mer

HEMPZ HAIR GUIDE. Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja

HEMPZ HAIR GUIDE. Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ HAIR GUIDE Hårvård och styling berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ HERBAL COLLECTION Shampoo & Conditioner Hempz Hair Care är underbara hårvård och stylingprodukter som ger ditt hår den

Läs mer

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE.

Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE. Ekologisk, vegansk hårvård från NONIQUE www.gaiasverige.se EXKLUSIV HÅRVÅRD FRÅN NONIQUE! TA STEGET OCH BYT TILL EKOLOGISK HÅRVÅRD Ett sunt och vackert hår börjar med en frisk och sund hårbotten. I hårbotten

Läs mer

Visste du att? Vår historia. Vår vision. We are the science. You are the Living Proof.

Visste du att? Vår historia. Vår vision. We are the science. You are the Living Proof. Produktguide We are the science. You are the Living Proof. Vår vision Vi är inte ett traditionellt skönhetsföretag. Vi är mer än så. Vi tror på att ompröva konventionell vetenskap. Vi tror att när man

Läs mer

*artister, fotografer, musiker, hårstylister, frisörer, kläddesigners

*artister, fotografer, musiker, hårstylister, frisörer, kläddesigners Det var på gatorna i Los Angeles som en grupp med likasinnande och oberoende *artister möttes och tillsammans skapade ett nytt socialt nätverk, www.bangstyle.com *artister, fotografer, musiker, hårstylister,

Läs mer

03 GRAZETTE OF SWEDEN 04 CONTRAST PLAY 06 SILVER 12 OCEAN 18 BLONDE 24 ROSÉ 30 COFFEE 36 LILAC 42 WHITE 49 JOE-YVES ASMAR 50 XL

03 GRAZETTE OF SWEDEN 04 CONTRAST PLAY 06 SILVER 12 OCEAN 18 BLONDE 24 ROSÉ 30 COFFEE 36 LILAC 42 WHITE 49 JOE-YVES ASMAR 50 XL 03 GRAZETTE OF SWEDEN 04 CONTRAST PLAY 06 SILVER 12 OCEAN 18 BLONDE 24 ROSÉ 30 COFFEE 36 LILAC 42 WHITE 49 JOE-YVES ASMAR 50 XL GRAZETTE OF SWEDEN Grazette of Sweden är något så unikt som ett helsvenskt

Läs mer

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen

Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen Låt drömmen växa fram och ge den näring, ta fram den ibland och smaka på den, men ge aldrig upp din dröm. Den kan bli verklighet om du verkligen vill! ÄNDA SEDAN MITTEN PÅ 90-TALET när jag började arbeta

Läs mer

NYHET UTAN KOMPROMISSER. LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA!

NYHET UTAN KOMPROMISSER. LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! NYHET LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! UTAN KOMPROMISSER. www.schwarzkopfpro.com LJUSA UPP! BLONDERA! FÄRGA! UTAN KOMPROMISSER. Blonderings-, färg- och höglyftande behandlingar är en viktig källa till affärer

Läs mer

Professionell hudvård

Professionell hudvård Professionell hudvård MalAcetic Shampoo till hund och katt Passar till djur som behöver schamponeras ofta. Passar lika bra för torr, fet och flagnande hud. Desinficerande tvätt inför operationer. Som komplement

Läs mer

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig!

Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Weleda presenterar den senaste generationen hårvård. Direkt från naturen till dig! Efter flera års forskning lanserar Weleda nu en innovativ och ekologisk hårvårdsserie med sex produkter som baseras på

Läs mer

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår

Resultatet med. 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Styling.guide 2 tips för att säkerställa: Mer Glans Bättre Kvalité på håret Bättre hållbarhet på färgen Enklare att reda ut trassligt hår Maximera Resultatet med KEVIN.MURPHY.tools Tips 1 Använd MAXI.WASH!

Läs mer

Behandlings- Broschyr

Behandlings- Broschyr Behandlingsbroschyr COLOR SAVE intensive color Levande färg med en djupt fuktighetsgivande effekt som varar. Ge håret en extra dimension genom att inkludera en Infusion i din behandling. hydrate SP Color

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

KAMPANJER JAN - FEB 2019

KAMPANJER JAN - FEB 2019 KAMPANJER JAN - FEB 2019 Nyheter från Artègo! 1. Rain Dance - nu med 5 nya produkter! Underbara vårdserien Rain Dance har fått tillökning med fem fantastiska produkter. Köp 12 st valfria Rain Danceprodukter

Läs mer

Zerran-folder-ny.indd :55

Zerran-folder-ny.indd :55 Zerran-folder-ny.indd 1 2015-10-13 16:55 2 Zerran-folder-ny.indd 2 2015-10-13 16:55 OM ZERRAN NO.1 BOND AMPLIFIER NO.2 BOND COMPLETION ANVÄNDNING AV NO.1 OCH NO.2 NO.3 HAIR REDEMPTION ANVÄNDNING AV NO.3

Läs mer

the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE

the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE the KEVIN.MURPHY TREAT.ME menu TEKNISK GUIDE KEVIN.MURPHY TREATMENTS Använd det bästa från naturen och tekniken kombinerat med hudvårdsingredienser som papaya, orkideé och lotusblomma. De naturliga, aktiva

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

Tillsammans med veterinären. B r u k s a n v i s n i n g : Låt djuret stå på ett halkfritt underlag.

Tillsammans med veterinären. B r u k s a n v i s n i n g : Låt djuret stå på ett halkfritt underlag. DermA är en exklusiv skandinavisk hudvårdsserie utvecklad av veterinärdermatolog. Serien är baserad på naturlig ättiksyra och omfattar schampo, balsamspray och våtservetter. Produkterna ska hjälpa veterinären

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter Vi som säljer kommer från och vi skall använda pengarna till Fyll på förrådet med vardagsnytta från Kron till bra pris!

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

Vad är Hempz Couture? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Couture? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Couture? Hempz Couture är lyxiga och professionella produkter skapade för dagens trender. Alla Hempz Couture s produkter innehåller 100% Ekologisk Hampafröolja, en av naturens

Läs mer

MAGAZINE. Intermezzo Frisör & Shop. Gilla vår Facebook-sida så får du ta del av våra kampanjer! Skanna med din smartphone

MAGAZINE. Intermezzo Frisör & Shop. Gilla vår Facebook-sida så får du ta del av våra kampanjer! Skanna med din smartphone MAGAZINE Intermezzo Frisör & Shop Gilla vår Facebook-sida så får du ta del av våra kampanjer! Skanna med din smartphone En mix av världsledande produkter och lokal service Intermezzo har på senare år vuxit

Läs mer

Ketokonazol ratiopharm

Ketokonazol ratiopharm Ketokonazol ratiopharm Vid behandling av mjäll Vad är mjäll? Mjäll är en mycket vanlig åkomma. Det finns uppgifter om att så många som var 5:e svensk har problem med mjäll. Besvären brukar börja i tonåren

Läs mer

HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER:

HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: STYLING.GUIDE HÄR KOMMER LITE TIPS PÅ HUR DU BÖR ANVÄNDA KEVIN.MURPHY, DETTA SÅ ATT VI SÄKERSTÄLLER: MER GLANS BÄTTRE KVALITÉ PÅ HÅRET BÄTTRE HÅLLBARHET PÅ FÄRGEN ENKLARE ATT REDA UT TRASSLIGT HÅR TIPS

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 77 Männen i fokus bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar) Nu har vi kommit en bit in på det nya året 2012......och

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ nagellack Upptäck REQ:s nagellack! Köp ett komplett ställ med nagellack 7 ml 48 x 3 och få 24 st valfria nagellack 15 ml för salongsbruk utan debitering. Innehåller:

Läs mer

Regler för: Gesällprov frisörer & Mästarprov frisörer

Regler för: Gesällprov frisörer & Mästarprov frisörer Du kallas härmed till prov och det sker: Teoriprov datum kl Gesällprov/Mästarprov datum Plats Tel.nr utbildningsnämnden Tel.nr provlokalen Utbildningsnämndens mailadress: kl @ Läs igenom reglerna noga

Läs mer

Ny teknologi för att reparera skadat hår

Ny teknologi för att reparera skadat hår Pressinformation 2008-08-14 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi för att reparera skadat hår Ett skadat hår blir torrt och matt, men det finns också skador i den inre strukturen som inte syns för blotta ögat.

Läs mer

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Produktkatalog2014 Paket nr 1 Gröna naturliga dofter Mildhet i sin renaste form en tvål med inspiration från vår nordiska natur Ett enklare sätt att nå drömmen

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

P R O D U K T K ATA LO G

P R O D U K T K ATA LO G PRODUKTKATALOG 2014 Välkommen Vi engagerar oss i dig, vår kund vår partner. Vi gör vårt bästa för att utbilda och inspirera dig så att du kan tillhandahålla optimal service i ditt dagliga arbete och göra

Läs mer

Gesällpro esällpr v o

Gesällpro esällpr v o Gesällprov Alla moment ska beskrivas i förväg skriftligt och muntligt: Kemisk behandling: Recept, appliceringsteknik/ rullningsteknik och önskat resultat. Färg: Recept, appliceringsteknik och önskat resultat.

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

MULTIPHLEX YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY VÅRDAR DITT HÅR UNDER TIDEN 2 ENKLA STEG: MULTIPHLEX ADDITIVE & MULTIPHLEX PERFECTOR

MULTIPHLEX YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY VÅRDAR DITT HÅR UNDER TIDEN 2 ENKLA STEG: MULTIPHLEX ADDITIVE & MULTIPHLEX PERFECTOR YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY 2 ENKLA STEG: MULTIPHLEX ADDITIVE & MULTIPHLEX PERFECTOR FÄRGA, BLEK OCH FÄRGA IGEN SÅ MÅNGA GÅNGER SOM DU VILL! MULTIPHLEX VÅRDAR DITT HÅR UNDER TIDEN EN ARTÈGOKUR BASERAD

Läs mer

Apotekets råd om. Hårbesvär

Apotekets råd om. Hårbesvär Apotekets råd om Hårbesvär Ett friskt, mjukt och glänsande hår uppfattas som ett tecken på kroppens hälsa och livskraft. Håret växer i cykler och däremellan vilar det. Att tappa ungefär 100 hårstrån per

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt Touch of Grace C2 Grace Vivid Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt En svart bakgrund i kombination med kontrasterande vitt för en kritig look där

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) ,

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) , Hållbar vänskap! Miljövänlig Hudvänlig Dryg och ekonomisk Attraktiv design Svensktillverkad med kvaliet och miljö i fokus VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygienoch rengöringsprodukter

Läs mer

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöringsmedel Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöring i stallet Parlour cleaner, Foam cleaner 8 Vehicle cleaner 9 DeLaval klädtvättmedel och handdiskmedel 2:60

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 SVENSKA Plattång i pro 230 steam BaByliss plattång i pro 230 steam är en plattång med ånga som har en mycket hög temperatur.

Läs mer

Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst

Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst 1 Innehåll Bli av med lössen för gott. effektiv skonsam LÖSNING 100 ml e Bli av med lössen för gott... 3 Lite om löss...

Läs mer

Vad är SATINIQUE? * Gäller endast patent i USA SATINIQUE - VANLIGA FRÅGOR 2

Vad är SATINIQUE? * Gäller endast patent i USA SATINIQUE - VANLIGA FRÅGOR 2 nya VANLIGA FRÅGOR PRODUKTSERIEN Vad är SATINIQUE? Satinique är en förstklassig produktserie för vård, behandling och styling av håret, som utformats för att uppfylla behoven hos alla hårtyper och som

Läs mer

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Användarhandbok

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Användarhandbok Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Användarhandbok o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 Svenska Gratulerar till din

Läs mer

ellwo P R O F E S S I O N A L

ellwo P R O F E S S I O N A L ellwo PROFESSIONAL AFFORDABLE LUXURY FOR YOUR HAIR Ellwo Professional är ett nytt svenskt varumärke framtagen för den kvinnliga marknaden. Vår intention var att ta fram en serie hårvårdsprodukter med lyxig

Läs mer

COLORINSIDER. Utan Ammoniak - Utan doft. ODS2 teknologi (Oil delivery system) Oljebaserad. Brett färgspektra och färgsystem för alla behov

COLORINSIDER. Utan Ammoniak - Utan doft. ODS2 teknologi (Oil delivery system) Oljebaserad. Brett färgspektra och färgsystem för alla behov 34 COLORINSIDER Utan Ammoniak - Utan doft ODS2 teknologi (Oil delivery system) Oljebaserad Brett färgspektra och färgsystem för alla behov Logisk och översiktlig färgkarta Färgkodade tuber Precisionsfärg

Läs mer

NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo. Behandla huvudsaken

NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo. Behandla huvudsaken NYHET! Patientinformation om Ketokonazol ratiopharm schampo Behandla huvudsaken till mjäll ratiopharm ett av världens främsta generikaföretag Som generikaföretag är vår uppgift att ta vid när patenten

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

Pälsvård och klippning av Curly Coated Retriever

Pälsvård och klippning av Curly Coated Retriever Pälsvård och klippning av Curly Coated Retriever av Hannie Warendorf (översättning Millan Ericsson) Hur ska de se ut? För Curly Coated Retriever är pälsen en mycket viktig del. Pälsen är ju t.o.m. omnämnd

Läs mer

Konsten att tvätta och vårda sina händer. Hygien och funktion i perfekt harmoni

Konsten att tvätta och vårda sina händer. Hygien och funktion i perfekt harmoni Konsten att tvätta och vårda sina händer Hygien och funktion i perfekt harmoni I harmoni med dina hygienbehov Rena och torra händer är säkra händer Handhygien är viktigt för att du skall hålla dig frisk.

Läs mer

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår?

HÅRFAKTA. Vad kan du om ditt hår? HÅRFAKTA Vad kan du om ditt hår? Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och annat du inte visste om hår. 1. Hårets

Läs mer

HEALTH FOR HAIR Neccin

HEALTH FOR HAIR Neccin HEALTH FOR HAIR Neccin HEALTH FOR HAIR Neccin 4 Nyhet Shampoo. Sensitive Balance Hjälpen för dig som störs av kliande, torr och irriterad hårbotten. Ett extremt skonsamt schampo för känslig hårbotten

Läs mer

Ar du trott pa mjall?

Ar du trott pa mjall? Ar du trott pa mjall? Janssen-Cilag AB, Box 7073, 192 07 Sollentuna. Tel 08-626 50 00. www.fungoral.com JCG-711 ÄR MJÄLL ETT VANLIGT PROBLEM? Ja, det är ganska vanligt. Ungefär var femte svensk - eller

Läs mer

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER 8 th floor BEHANDLINGAR OCH ER QUICKBLISS-BEHANDLINGAR Fast and Fabulous, 20 min (ansikte) En ansiktsbehandling som får dig att se helt fab ut. Du får njuta av rengöring, peeling, mask och ansiktskräm

Läs mer

Termos Trend 0.5L. Antal Trend 0.5L 130,00 118,00 108,00 98,00 89,00

Termos Trend 0.5L. Antal Trend 0.5L 130,00 118,00 108,00 98,00 89,00 För TRYCKSTORLEKAR se sid 110 Personlig! Termos Walk 0.35L Greppvänlig läckagesäker ståltermosmugg som du dricker direkt ur! Att termosen är tillverkad i rostfritt 18/8 stål ger dig som användare en produkt

Läs mer

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja

HEMPZ BODY GUIDE. Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja HEMPZ BODY GUIDE Hudvård berikad med 100% naturlig hampafröolja Hempz Body Care är sköna och lyxigt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla produkter är berikade med 100% ren naturlig hampafröolja

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Hushåll & Personvård 164 85 Stockholm Tel: 08-598 520 00 Fax: 08-598 520 00 www.philips.se

Hushåll & Personvård 164 85 Stockholm Tel: 08-598 520 00 Fax: 08-598 520 00 www.philips.se TÄVLING! Tejpa här! roxenback.com Frankeras ej, Philips står för portot! PHILIPS AB SVARSPOST 201 725 89 164 85 KISTA PHILIPS AB Hushåll & Personvård 164 85 Stockholm Tel: 08-598 520 00 Fax: 08-598 520

Läs mer

70% 90% FIL. 100160 FOB SHAMPOO 100 ML 12 st 45,00 kr 11,25 kr 56,25 kr 25 31,80 kr 96 kr 40,60 kr 107 kr

70% 90% FIL. 100160 FOB SHAMPOO 100 ML 12 st 45,00 kr 11,25 kr 56,25 kr 25 31,80 kr 96 kr 40,60 kr 107 kr FIL 100060 FIL SHAMPOO 100 ML 12 st 45,00 kr 11,25 kr 56,25 kr 25 31,80 kr 96 kr 40,60 kr 107 kr 100030 FIL SHAMPOO 230 ML 12 st 94,00 kr 23,50 kr 117,50 kr 57 66,00 kr 200 kr 84,40 kr 223 kr 100040 FIL

Läs mer

EGENSKAPER Självreglerande permanent Firm - för fasta lockar till alla hårtyper

EGENSKAPER Självreglerande permanent Firm - för fasta lockar till alla hårtyper EGENSKAPER Självreglerande permanent Firm - för fasta lockar till alla hårtyper FÖRDELAR Kan användas på hår med varierade kvalitéer i ett och samma hår, ex hår med utväxt (dock ej alltför blekt). Återuppbygger

Läs mer

EDUCATION VÅREN 2019

EDUCATION VÅREN 2019 EDUCATION VÅREN 2019 DET HÄR ÄR ELEVEN AUSTRALIA År 2011, föddes ELEVEN Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare

Läs mer

Varför tappar man hår

Varför tappar man hår Varför tappar man hår Ett tjockt hår är lika med och signalerar alltid hälsa och välbefinnande. Rakt eller lockigt, långt eller kort, blont, brunt eller svart, håret har alltid spelat en avgörande roll

Läs mer

Innehåll. Good hairstylists never die. Vidal Sassoon and Paul Mitchell will always live on. Kurser 6-7 6-7 6-7 6-7 8-9 8-9 10-11 10-11 10-11 10-11

Innehåll. Good hairstylists never die. Vidal Sassoon and Paul Mitchell will always live on. Kurser 6-7 6-7 6-7 6-7 8-9 8-9 10-11 10-11 10-11 10-11 Innehåll The Paul Mitchell Story 4-5 Kurser Lyxig känsla med Awapuhi Wild Ginger - 2 timmar The Truth About Curls - 4 timmar Mitch - 50 shades of grey - 4 Timmar Blonde Ambition - 4 timmar Tea Tree - 2

Läs mer

Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion

Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion Relansering BC Bonacure Henkel Beauty Care Bromma, mars 2014 Nya BC Bonacure: Ultimat hårperfektion Med nya BC Bonacure tar vi håret närmare naturlig perfektion än någonsin tidigare! Med den nya innovativa

Läs mer

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken

Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Hud- och hårvårdspaket från kända varumärken Produktkatalog2014 Ett enklare sätt att nå drömmen För varje paket du köper går 20 kr till laget, klassen eller föreningen. Med hjälp av ett tillskott i kassan

Läs mer

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen Djurvård till hund och katt för alla tillfällen NÄR HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE KÄNNS EXTRA BRA Frontline har över 22 års erfarenhet av hälsa och välbefinnade hos hundar och katter. Den nya djursvårdserien

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer