- öppnar nya möjligheter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "- öppnar nya möjligheter"

Transkript

1 Vi kan RFID

2 DIN PARTNER FÖR RFID kort, busskort, plastkortsskrivare, nyckelbrickor, foto id, RFID - öppnar nya möjligheter Areff hjälper företag att realisera möjligheterna inom RFID. Vi anpassar RFID-produkter såsom kort, nyckelbrickor och taggar efter era behov. Vi erbjuder också kompletta RFID-system för allt från korttillverkning till styrning av logistikflöden. Vi kan RFID.

3 lojalitetskort, läsare, utskick, kontaktchip, föreningskort, RFID-taggar, evenemangskort, passerkontroll Areff har en lång erfarenhet av RFIDmarknaden med en bred såväl som djup affärsmässig och teknisk kompetens inom RFID. Areff är verksamt inom området för Passerkort och Nyckelbrickor, ID-kortsystem, Servicebyrå och Industriell RFID. Vår affärsidé är att erbjuda anpassade produkter och lösningar som ger er som kund en hög profil och lönsamhet. Vi vill skapa den lösning som passar er bäst, oavsett om det gäller kort till ert befintliga passersystem eller om det gäller utveckling av ett helt nytt system baserat på RFID. För oss är det viktigt att göra det enkelt för er, för att ni snabbt ska få en så kostnadseffektiv och bra lösning som möjligt. Inga nycklar, enkel identifiering, RFID har många användningsområden. I vårt breda utbud av produkter har vi bland annat denna öppnaknapp. Använd en graverad öppnaknapp och få fram er profil vid installationer.

4 BIBLIOTEK BROAVGIFT BOKA TVÄTTTID PLASTKORTSSKRIVARE PASSAGESYSTEM

5 -förenklar er vardag BADHUS ID-KORT LOGISTIK SOPSORTERING BUSSKORT FÄRJETRAFIK

6 The Teardrop Vi har en mängd olika jojoar som kan användas tillsammans med våra korthållare och nyckelbrickor. Här nedan ligger Yoyo 2 med bältesklipp och under den Metall Yoyo 43 som har ett kraftigt bältesklipp. Uppe till höger på detta uppslag syns den snyggt designade Yoyo Reko 220 som finns i flera färger. Alla jojoar kan förses med profiltryck eller gravyr för att lyfta fram er eller er kunds profil. The Sail The Tearshape The Epoxy

7 RFID-nyckelbrickor Våra nyckelbrickor kan användas i alla typer av RFID-system eller passersystem. Brickorna kan också anpassas så att samma bricka fungerar i flera typer av system. Alla nyckelbrickor kan med fördel tryckas eller lasergraveras med er logotyp. En hårding för tuffa miljöer The Teardrop är en bricka som lämpar sig för tuffa tag i krävande miljöer. Den kraftiga konstruktionen i plast kombinerat med en hög kvalitet på elektroniken gör den till ett naturligt val när kraven på hållbarhet är extra höga. Nyckelbrickan finns med de vanligast förekommande RFID-chipen på marknaden. En elegant ikon som märks Den eleganta, strömlinjeformade nyckelbrickan The Sail förmedlar en känsla av typisk skandinavisk design. Den är framtagen av Areff för att bryta av mot den mer traditionella designen av nyckelbrickor som finns på marknaden och med en tryckt eller graverad logotyp profilerar den ert företag. En mångsysslare som fungerar för allt Nyckelbrickan The Tearshape är vår standardnyckelbricka som passar i alla typer av miljöer. Den finns i hela sex olika färger och dess utformning gör att den lämpar sig väldigt väl för olika typer av tryck och gravyr. Det gör att vi alltid kan anpassa denna nyckelbricka efter just era behov. En tidlös klassiker för identifiering Den svarta klassiska nyckelbrickan The Epoxy har funnits länge på marknaden. Den är tunn men själva konstruktionen och materialet gör att den är riktigt slitstark. Designen gör den flexibel i möjligheterna för profilering av er företag. En klassisk nyckelbricka som fortsätter att vara populär.

8 RFID-taggar För speciella applikationer behövs RFID-taggar med speciella egenskaper. Areff kan leverera RFID-taggar för alla typer av miljöer och applikationer. För utomhusbruk, för märkning av metall, vid närvaro av kemikalier eller för miljöer med stora temperaturskillnader. Nedan presenteras två typer av RFID-taggar för identifiering som finns med i vårt sortiment. PET Taggen är en RFID-tagg med ett enkelt skydd mot damm, smuts och fukt. PET Taggen är främst lämplig för att bygga in i olika typer av kapslingar, men kan också fästas direkt på ett föremål. PET Tagg Den industriella Glastaggen finns i flera storlekar vilket gör det möjligt att leva upp till kraven för en mängd olika industriella applikationer. Läsavståndet, den behändiga storleken och dess förmåga att även fungera i metallisk miljö gör Glastaggen väldigt mångsidig. Glastagg

9 RFID-armband Våra RFID-armband används i exempelvis badanläggningar och nöjesparker. RFID-armband lämpar sig också för identifiering där kraven på renhet och hygien är hög, t.ex. renrum inom industrin eller sjuk- och äldrevården. ID-band ID-band är ett armband i silikon vilket gör det både hygieniskt och allergivänligt. Armbandet är slitstarkt och dessutom helt vattentätt. Detta gör att ID-band lämpar sig mycket väl för exempelvis badhus och spa, men även för identifiering inom sjukvården. Wrist-tag Wrist-tag är ett väldigt bra alternativ för nöjesparker eller badanläggningar. Dess stora vita yta ger användaren möjlighet att skapa sitt egendesignade RFID-armband med tryck eller graverad logotyp. Ytan kan också användas för att gravera t.ex. informationstext till användaren. Skapa ert eget RFIDarmband.

10 Vi har många varianter på tillbehör som kan användas tillsammans med våra kort. Här nedan ser ni CK Strip, en korthållare där kortet är utskjutbart. CK Strip skjuter ut magnetremsan på långsidan, vilket gör att kortet kan avläsas utan att det tas bort från korthållaren. Smidigt för användaren och kortet sitter hela tiden skyddat, vilket minimerar slitage.

11 Plastkort Vi har alla typer av plastkort; med magnetremsa, med RFID-teknik, med kontaktchip och med olika typer av grafik. Vi kombinerar och anpassar kortet efter era behov. Ett plastkort kan användas i en mängd olika syften. Det kan vara identifiering av en person vid inpassage, inloggning på en dator, att marknadsföra ett företag eller att fungera som betalmedel för en tjänst som t.ex. ett busskort. Alla dessa syften kräver olika lösningar. Areff erbjuder alla typer av plastkort, från det vita kortet till kort där all kortteknik och grafik är kombinerade. Ett kort tillför mervärde för kunden inte bara genom tekniken, utan också genom att vara anpassat efter kundens syfte och behov. Anpassning av kortens grafik och funktion är en viktig del av Areffs kärnkompetens och också en av anledningarna till att vi har många nöjda kunder. Vi kan leverera kort för alla typer av kunder och kombinerar teknik och funktion med grafik och design för att få fram den bästa lösningen för er. Vi kan kort. Ovan visas lanyardserien Exclusive som är en prestige lanyard av högsta kvalitet. Att bära sitt ID-kort i ett band runt halsen har blivit populärt i många sammanhang och bandet kan göras personligt med tryckt eller vävd logotyp och blir då en profilprodukt som har verklig praktisk nytta.

12 Skrivaren uppe till höger på nästa sida heter NiSCA PRC101 och är En stor printer, i ett litet format, perfekt för den mindre eller medelstora organisationen. Till höger syns NiSCA PR5310 Printern för RFID-kort och Smart Card. Ovanför visas NiSCA PR5350 Printern för volymproduktion som här även är försedd med en laminator för extra laminering på korten.

13 NiSCA Plastkortsskrivare NiSCA är en världsledande tillverkare av högkvalitativa Plastkortsskrivare och tillsammans med Areff erbjuds ett komplett sortiment av skrivare till ett användarvänligt pris. NiSCA Plastkortsskrivare är kända för sin oöverträffade kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Det finns skrivarmodeller för alla typer av behov, volym och användningsområde. NiSCA fortsätter att visa vägen inom plastkortindustrin med pålitliga Plastkortskrivare som producerar branschens bästa direktskrivna kort. NiSCA Plastkortsskrivare kan levereras med enkla, integrerade smart card lösningar, RFID-programmerare samt branschledande säkerhetstryck och laminat. Skrivarnas höga tillförlitlighet och låga ägandekostnad gör att de fortsätter att vinna mark hos olika myndigheter, företag, högskolor, bibliotek och universitet. Vid leverans av våra NiSCA Plastkortsskrivare ingår även mjukvaran CardExchange, som är en lättarbetad och kraftfull mjukvara för hantering av er skrivarlösning. CardExchange använder sig av enkla steg-för-steg funktioner för att enkelt kunna skapa kort, kraftfulla funktioner för hantering av foto och persondata samt stabila kopplingar mot externa datakällor, såsom exempelvis Microsoft Excel och SQL. Areff erbjuder en komplett lösning för ert behov av plastkortsskrivare med bl.a. följande: Installation Utbildning Tillbehör såsom plastkort och färgband Service och underhåll Support Välj NiSCA, det är ett klokt val. 3

14 profilera ert företag

15 Servicebyrå Enstaka ID-kort eller massdistribution av kort med följebrev? Vilken möjlighet att profilera ert företag. Tillsammans med er tar vi fram just den lösning och profilering av RFID-produkter som ni behöver. Areff erbjuder högkvalitativa tryckta plastkort i både stora och små volymer. Vi personaliserar också korten med information både grafiskt och elektroniskt, så att kortet kan användas direkt i era system. Areff gör ID-kort, lojalitetskort, biljetter och medlemskort till en mängd olika organisationer och företag. Tillsammans med korten erbjuder vi också distribution med t.ex. följebrev till era kunder/medlemmar. På uppslaget visar vi exempel på hur produkterna kan profileras och distribueras. Vårt populära segel har tryckts med företagets logotyp. De två olika korten har högkvalitativa tryck och har även gjorts helt unika med personlig information såsom namn och medlemsnummer, både grafiskt på kortet och elektroniskt inne i korten. Kuvert och brevpapper trycks och paras därefter ihop med medlemskorten för en säker distribution. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning för er som effektivt löser ert behov samtidigt som den profilerar ert företag. Vi profilerar företag.

16 Areff Systems AB, Vi kan RFID Form och foto:

- öppnar nya möjligheter

- öppnar nya möjligheter Vi kan RFID DIN PARTNER FÖR RFID kort, busskort, plastkortsskrivare, nyckelbrickor, foto id, RFID - öppnar nya möjligheter Areff hjälper företag att realisera möjligheterna inom RFID. Vi anpassar RFID-produkter

Läs mer

Vi kan RFID. www.areff.se

Vi kan RFID. www.areff.se Vi kan RFID Areff Systems är ett företag i branschen automatisk identifiering som specialiserar sig på RFID (Radio Frequency Identification). Areff Systems har erfarenhet av RFID-marknaden sedan 1994 och

Läs mer

Vi kan RFID PRODUKTKATALOG

Vi kan RFID PRODUKTKATALOG Vi kan RFID PRODUKTKATALOG Areff Systems AB Areff Systems är ett företag i branschen automatisk identifiering som specialiserar sig på RFID (Radio Frequency Identification). Areff Systems har erfarenhet

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

PRISER OCH PRODUKTER 2017

PRISER OCH PRODUKTER 2017 PRISER OCH PRODUKTER 2017 PLASTKORT.NU Tryckt med i Gävle Kontakta oss om du har frågor, funderingar eller för offert på en större eller lite annorlunda order. info@plastkort.nu 026-61 40 00 Muréngatan

Läs mer

Korthållare och tillbehör

Korthållare och tillbehör Beställningsguide Korthållare och tillbehör order@secmaker.com Vertikal korthållare med clip En enkel korthållare med metallclip för ett kort med stående/ vertikal layout. Med hjälp av tumgreppet hanteras

Läs mer

Profilering; Skydda erbjuder marknadens mest effektiva lösning

Profilering; Skydda erbjuder marknadens mest effektiva lösning Profilering; Skydda erbjuder marknadens mest effektiva lösning En komplett profileringslösning; Skydda erbjuder marknadens bästa, bredaste och mest effektiva lösning för dig att lösa din kunds önskemål

Läs mer

Det finns många typer och former av kapslingar

Det finns många typer och former av kapslingar Tags för 125 khz har tillverkats under drygt 25 år finns i ett stort antal varianter avseende storlek, kapsling, läsavstånd och miljötålighet. Utan tvekan är det den mest använda och beprövade RFID- tekniken

Läs mer

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta.

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta. Funktionslösningar Pro ID har lång erfarenhet av funktionslösningar, där vi effektiviserar funktioner på företag med hjälp av streckkoder. Det kan gälla märkningskrav från kunder eller myndigheter, effektivare

Läs mer

Laminering skyddar Dina Dokument

Laminering skyddar Dina Dokument Fick laminering Laminering skyddar Dina Dokument GMP Lamineringsteknologi Med en lamineringsmaskin plastar Du in materialet under tryck och värme. GMP lamineringsmaskiner finns med 2 olika värmesystem

Läs mer

TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar

TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar TEMA UTGÅVA LIVSMEDEL ACTPORTALEN ACT NEWSLETTER ACT NEWSLETTER www.act-gruppen.com Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar Innovative Solutions Since 1990 Innovative Solutions Produkt-

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Saniflex Single Use Systems SUS

Saniflex Single Use Systems SUS Saniflex Single Use Systems SUS DB0976 För Läkemedel & biotekniska processapplikationer SUS Eliminerar produktionsstopp för sterilisering, minskar risken för kontaminering, och ökar effektiviteten genom

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

KORTTILLBEHÖR PRODUKTER FÖR INPASSERING FÖRBRUKNINGSMATERIAL FÖR KORTSKRIVARE NAMNBRICKOR BESÖKSHANTERING KONFERENSMATERIAL EVENTPRODUKTER

KORTTILLBEHÖR PRODUKTER FÖR INPASSERING FÖRBRUKNINGSMATERIAL FÖR KORTSKRIVARE NAMNBRICKOR BESÖKSHANTERING KONFERENSMATERIAL EVENTPRODUKTER KORTTILLBEHÖR PRODUKTER FÖR INPASSERING FÖRBRUKNINGSMATERIAL FÖR KORTSKRIVARE NAMNBRICKOR BESÖKSHANTERING KONFERENSMATERIAL EVENTPRODUKTER SKYLTSYSTEM Välkommen till BQ BQ är Sveriges ledande helhetsleverantör

Läs mer

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012 accessories 2012 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även

Läs mer

PAS Card - Sveriges först ackrediterade leverantör av ID06 kort!

PAS Card - Sveriges först ackrediterade leverantör av ID06 kort! PAS Card - Sveriges först ackrediterade leverantör av ID06 kort! Tillverkning av ID06 kort hos för BEF-medlemsföretag inkluderar följande: Förtryckt kort enligt Sveriges Byggindustriers standard med beröringsfria

Läs mer

TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar

TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN NEWSLETTER. Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar TEMA UTGÅVA FISK ACTPORTALEN ACT NEWSLETTER ACT NEWSLETTER www.act-gruppen.com Allt inom industriell märkning, kontroll & systemlösningar Innovative Solutions Since 1990 Produkt- och emballagemärkning

Läs mer

IDC. Effektiv administration av identiteter i flera system IDENTITY CONNECTOR PAS SECURITY ID-KORTTILLVERKNING TIDSSYSTEM HR-SYSTEM BESÖKSSYSTEM

IDC. Effektiv administration av identiteter i flera system IDENTITY CONNECTOR PAS SECURITY ID-KORTTILLVERKNING TIDSSYSTEM HR-SYSTEM BESÖKSSYSTEM ID-KORTTILLVERKNING HR-SYSTEM TIDSSYSTEM PS SECURITY Giltigt tom. 2015-12-31 BESÖKSSYSTEM LUNCHSYSTEM Lisa nder sson WEBBGRÄNSNITT SERVICESTTION Stockholm BIBLIOTEK PSSERSYSTEM BETLNINGR COPY-PRINT IDC

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER

Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se PRODUKTKATALOG LOBBY TRACK BESÖKSSYSTEMET FÖR ALLA VERKSAMHETER 08-630 53 10, order@partnersec.se ORDER BESÖKSSYSTEMET LOBBY TRACK Lobby Track passar alla verksamheter,

Läs mer

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

a c c e s s o r i e s 2013-2014

a c c e s s o r i e s 2013-2014 accessories 2013-2014 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems

Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems Golvmärkning Ett komplett golvmärkningssytem för säkerhet och ordning Märksystem för lager Warehouse marking systems www.kortsystem.se i Information Kortsystem har levererat märksystem till lager- och

Läs mer

2015 2015-01-01 21:41

2015 2015-01-01 21:41 2015 2015-01-01 21:41 VÄLKOMMEN TILL FÖRENINGSTJÄNST I VÄNERSBORG! Föreningstjänst i Vänersborg är ett företag som genom butik och internet säljer idrottspriser, namnskyltar, skyltar, och övrig gravyr

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet Naturligtvis ligger vår utvecklings- och produktionsenhet i låsstaden Eskilstuna. Var annars? Vi brinner för innovation som gör vardagen enklare

Läs mer

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Välkommen till Danielson DANIELSON levererar industriell grafik för all typ av produktmärkning. Screentryckning

Läs mer

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil TRYCK OCH PROFILPRODUKTER VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT SYNAS Många av kontorets produkter har utvecklats till unika bärare av ditt varumärke. Det är alltid bra att synas

Läs mer

Smarta kort Ett koncept många vinnare!

Smarta kort Ett koncept många vinnare! 1 Smarta kort Ett koncept många vinnare! Anders Siljeholm SML-IT Stefan Runneberger nexus Simon Thomas - nexus 2 Nuläge för de flesta: Flera olika ID-lösningar: ID-kort, RFID-taggar, SITHSkort, besökssystem

Läs mer

VAKA. En ny generation passersystem

VAKA. En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastig heter. Istället för nycklar, som alltför

Läs mer

A L LT O M DÖRRAR. TEMA: Karmar FEB/2014

A L LT O M DÖRRAR. TEMA: Karmar FEB/2014 FEB/2014 A L LT O M DÖRRAR JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment

Läs mer

ID-KORT ID-KORT FÖR ALLA ÄNDAMÅL OCH SYSTEM ID-KORT ONLINE EASY CARD FÖR WINDOWS

ID-KORT ID-KORT FÖR ALLA ÄNDAMÅL OCH SYSTEM ID-KORT ONLINE EASY CARD FÖR WINDOWS 2013 ID-KORTSLÖSNINGAR ID-KORT FÖR ALLA ÄNDAMÅL OCH SYSTEM Order: 08-630 53 10 order@partnersec.se ID-KORT ID-KORTSLÖSNINGAR SEDAN 1995 ID-KORT ONLINE DESIGNA & PRINTA DINA ID-KORT VIA WEBBEN OCH FÅ DEM

Läs mer

Kortläsare, korttillbehör och smartkort

Kortläsare, korttillbehör och smartkort BESTÄLLNINGSGUIDE BE S T ÄL L NI NG S G UI DE Kortläsare, korttillbehör och smartkort sid 2 USB-läsare OMNIKEY 3021 USB Liten och behändig kortläsare med USB-gränssnitt som inte kompromissar med kvaliteten.

Läs mer

ASSA RX. Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX. Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda!

40 års erfarenhet. Klassiskt eller digitalt - vi har båda! 40 års erfarenhet Zone Systems har 40 års erfarenhet av kundkommunikation. Genom vårt stora kunnande och flexibla lösningar hjälper vi företag och varumärken att nå ut med sina budskap genom enhetlig,

Läs mer

Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel

Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel Marknader & Produkter Välkommen till HellermannTyton. Våra systemlösningar är perfekt anpassade till att möta de utmaningar som olika branscher

Läs mer

Passagesystem. DinBox fastighetssystem

Passagesystem. DinBox fastighetssystem Passagesystem Underlättar nyckelhantering Skapar trygghet Enkel integration Hantera över internet Support för att snabbt komma igång Sammankoppla med bokningstavla och postbox DinBox fastighetssystem DinBox

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

We keep your card safe

We keep your card safe We keep your card safe Välkomna till CardKeep! Plastkort finns idag överallt. Ofta innehåller korten mycket värdefull information; i grafisk form som bild och text, i magnetisk eller elektronisk form.

Läs mer

We keep your card safe

We keep your card safe We keep your card safe Välkomna till CardKeep! Plastkort finns idag överallt. Ofta innehåller korten mycket värdefull information; i grafisk form som bild och text, i magnetisk eller elektronisk form.

Läs mer

a c c e s s o r i e s 2011

a c c e s s o r i e s 2011 accessories 2011 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även

Läs mer

Använd ett Smart ID till allt!

Använd ett Smart ID till allt! Använd ett Smart ID till allt! Identitetsbärare Passerkontroll Autentisering & Signering Public Key Infrastructure, PKI nexusgroup.com Säkra din inpassering med Cidron! Välkommen till Nexus Cidron kortläsare

Läs mer

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET.

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. TORQUE ELITE startade sin verksamhet 2014. Vi är ett ungt företag men personalen har lång efarenhet av arbete med moment-, lyft- och hydrauliska verktyg. Vi

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Kapsyl: 45 mm Push-pull ingår som standard, 45 mm K2 (bilden) finns som tillägg. Ofärgad Vit Svart Röd PMS 485

Kapsyl: 45 mm Push-pull ingår som standard, 45 mm K2 (bilden) finns som tillägg. Ofärgad Vit Svart Röd PMS 485 Classic 700 ml Mellanstor i elegant och klassiskt stilren design. Den stora tryckytan gör det enkelt att profilera flaskan fullt ut. Mycket populär såväl på kontoret som i gymmet och med sin smidighet

Läs mer

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Kortlås, kodlås, off line passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Säkerhet, flexibilitet och ekonomi Funktionsöversikt TimeLox är ett off line passersystem för främst

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

Experterna på Mattservice. www.initial.se

Experterna på Mattservice. www.initial.se Experterna på Mattservice www.initial.se Varför ska du ha entrémattor? 80 % av all smuts kommer utifrån 5 % via luften 15 % bildas av människorna inne i byggnaden En matta är som en papperskorg Den fylls

Läs mer

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på.

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. Mer än 10.000 mediaprodukter att välja på MediaCard är presentkortet

Läs mer

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter.

Inredningsskivor NYHET NYHET NYHET. SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. Inredningsskivor SKIVOR i en rik palett av färger, mönster och strukturer ger många spännande möjligheter. TOPAN MDF DEKORIT CHOICE INNOVUS BYGGELITS INSPIRERANDE INREDNINGSPRODUKTER lämpar sig utmärkt

Läs mer

FLEXLOCK - LÅSKONCEPT FÖR INREDNING

FLEXLOCK - LÅSKONCEPT FÖR INREDNING Invisible Access FLEXLOCK - LÅSKONCEPT FÖR INREDNING RFID Flexibilitet och integration EM 125 khz NFC Classic Mini Mifare 13,56 MHz HID iclass DESfire Plus HID iclass SE FlexLock är ett låssystem till

Läs mer

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig

City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Kul för besökaren & lönsamt för dig www.citygolf.se Tjäna pengar med Mini Golf City golf Europe leder utvecklingen av minigolfbanor i Europa. Vi har

Läs mer

wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign

wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign WSI Reklamgrossisten har bred kunskap och lång erfarenhet av specialdesign där vi kan skapa en helt unik produkt åt dig.

Läs mer

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN.

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe Enkel laddning. wallbe är en tysk aktör inom elbilsladdning och startade sin verksamhet redan 2009. Vi är idag den mest flexibla aktören på marknaden inom laddprodukter

Läs mer

Passersystem och porttelefoni

Passersystem och porttelefoni Passersystem och porttelefoni Underlättar nyckelhantering Skapar trygghet Enkel integration Hantera över internet Support för att snabbt komma igång Sammankoppla med bokningstavla och fastighetsbox Översikt

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN ÖVERLÄGSEN KVALITET PÅ BÅDA SIDOR EN VÄRLD AV LÖSNINGAR PÅ BÅDA SIDOR OM VÄGGEN Badrumsmöbler Duschlösningar och badkar Oavsett om du formger, planerar eller installerar kan

Läs mer

custice. fakta. presentation

custice. fakta. presentation 73% av alla Sveriges företag är helt utan CRMsystem. Ni vinner Strategiskt underlag Konkurrenters positionering Egen positionering Kunders nöjdhetsgrader Säljstöd Konkreta trender Möjliga hot Underlag

Läs mer

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design Stark Stilren Design Rexal Uterum som passar alla Uterum Sommar Uterum Uterum Förlängd Sommar Vår & Höst sid 1 sid 3 sid 5 Smarta lås Slimmade lösningar sid 7 Isolertak sid 8 Inga kompromisser & Alla mått

Läs mer

SLANG-KIT ACO - ACCESSORIES ORIGINAL. Triggless II slang-kit. Spolpistol slang-kit. Kulventil slang-kit

SLANG-KIT ACO - ACCESSORIES ORIGINAL. Triggless II slang-kit. Spolpistol slang-kit. Kulventil slang-kit SLANG-KIT Triggless II slang-kit Komplett slang-kit innehållande Triggless II spolpistol, 15-30 meter 1/2 slang, rostfria kopplingar samt insticksnipplar för anslutning till Lagafors VMS II satellit. Slang-kitet

Läs mer

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm.

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm. Trycksaker Trycksaker Trycksaker Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit upp ett urval av vad vi kan hjälpa

Läs mer

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, flugor, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även se dessa

Läs mer

www.julklappskortet.se

www.julklappskortet.se www.julklappskortet.se Varför Julklappskortet? Svårt att välja rätt julklapp? Vi har över 100 produkter från kända varumärken att välja bland. Snabbt och Säkert Vi har marknadens snabbaste leverans till

Läs mer

Kortläsare, korttillbehör och smartkort

Kortläsare, korttillbehör och smartkort Beställningsguide Kortläsare, korttillbehör och smartkort www.secmaker-webshop.se order@secmaker.com USB-läsare OMNIKEY 3021 USB Liten och behändig kortläsare med USB-gränssnitt som inte kompromissar

Läs mer

PROBLEM: DEt är svårt att hitta någon. LÖSNING: KuNSKapSfÖretaGet Som

PROBLEM: DEt är svårt att hitta någon. LÖSNING: KuNSKapSfÖretaGet Som PROBLEM: DEt är svårt att hitta någon som är specialiserad BåDE På vätske- Och vakuumpumpar LÖSNING: KuNSKapSfÖretaGet Som erbjuder helhetslösningar INom pumpteknik Jonas Andersson, Key Account Manager

Läs mer

RAYCORE by MELBYE. När det är viktigt med funktion, kvalitet och design

RAYCORE by MELBYE. När det är viktigt med funktion, kvalitet och design RAYCORE by MELBYE När det är viktigt med funktion, kvalitet och design FLEXIBLA LÖSNINGAR FÖR STABIL UPPKOPPLING OCH MINDRE TID PÅ SUPPORT Det moderna hemmalivet ställer nya krav på hastighet, funktion

Läs mer

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT REN DESIGN I DUSCHEN Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar gör det möjligt att skapa individuella lösningar som uppfyller dessa önskningar.

Läs mer

Dexa National Tape USB-minnen

Dexa National Tape USB-minnen Dexa National Tape USB-minnen Dexa National Tape Co AB USB-minnen med tryck Katalog 2012/2013 Dexa National Tape Co AB, BOX 2855, SE-187 28 Täby, Sverige 070 7754060 info@dexa.se USB-minnen med tryck Att

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

Affärsområde Ljusskyltar

Affärsområde Ljusskyltar Vårt företag Ända sedan starten 1965 har Focus hjälpt det svenska näringslivet med profilerings- och informationslösningar. På 70-talet tog verksamheten ordentlig fart genom förvärvet av Philips Neon.

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde:

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde: SAGAGIFTS erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa formgivare med de skandinaviska trenderna som grund. Från det allra

Läs mer

Invisible Access SMART SVENSKUTVECKLAT LÅSSYSTEM FÖR KONTORSMÖBLER OCH FÖRVARING

Invisible Access SMART SVENSKUTVECKLAT LÅSSYSTEM FÖR KONTORSMÖBLER OCH FÖRVARING Invisible Access SMART SVENSKUTVECKLAT LÅSSYSTEM FÖR KONTORSMÖBLER OCH FÖRVARING Invisible Låset monteras osynligt, inuti olika typer av kontorsförvaringar, klädskåp eller lådor. Möbeln eller inredningen

Läs mer

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN.

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe Enkel laddning. wallbe är en tysk aktör inom elbilsladdning och startade sin verksamhet redan 2009. Vi är idag den mest flexibla aktören på marknaden inom laddprodukter

Läs mer

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info.

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Bästa sommargåvan Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Unikt sommarerbjudande! 239 kr inkl frakt Ord Pris 295 kr ink frakt Gäller endast t.o.m 15 Juli Sommargåva förstärker

Läs mer

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn KONSULTATION 2011 2012 2013 2014 2015 Från dröm till verklighet Med läget under kontroll får du en säker och effektiv produktion. Då kan du

Läs mer

Digital kommunikation Vallagruppen

Digital kommunikation Vallagruppen Digital kommunikation Vallagruppen Vi sätter kursen för framtiden Vallagruppen är er proffsleverantör när det kommer till webbutveckling av hemsidor, e-handelssystem, lösningar för Sociala medier, drift

Läs mer

Nordic Printers AB. Skiffervägen 12, 224 78 Lund 046-304206, www.nordicprinters.se

Nordic Printers AB. Skiffervägen 12, 224 78 Lund 046-304206, www.nordicprinters.se 04 04 Skiffervägen, 4 78 Lund ALPHA-3R Alpha-3R är första tillskottet i en ny serie bärbara skrivare. En användarvänlig DT-skrivare med 03dpi, för fältapplikationer som Direktleveranser, Fältservice, Mobil

Läs mer

AreffBio. Ibland uppstår ett behov. Boka en visning av. redan idag! Komplettera med befintliga system. Ökad säkerhet med Biometri och RFID.

AreffBio. Ibland uppstår ett behov. Boka en visning av. redan idag! Komplettera med befintliga system. Ökad säkerhet med Biometri och RFID. Produktkatalog Ibland uppstår ett behov -att höja säkerhetshetsnivån i hela eller delar av ett befintligt passerkontrollsystem. Det brukar stanna vid en önskan, eftersom lösningarna blir för tekniskt komplicerade

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Läsare. Easy come Easy go

Läsare. Easy come Easy go Läsare Easy come Easy go Innehåll 4-12 Läsare för passersystem 13-15 Bordsläsare 16 Magnetkortsläsare 17 Kontaktchipläsare 18 Långdistansläsare Readers PASSERSYSTEM Scoria Bio Scoria Bio är en kompakt

Läs mer

Katalog Vattenflaskor 2018

Katalog Vattenflaskor 2018 Katalog Vattenflaskor 2018 Team Small 600ml Ingår i Team-serien. Liten och nätt men med generösa tryckytor. Ergonomisk design med grepp redo för action gör Team Small optimal för alla sammanhang, hos klubbar,

Läs mer

Traka Schoollockers! www.traka.se info@nordiclocker.se. Traka 32 - Traka Förvaring. Förvaring av: Skolmaterial Kläder Laptops ipods

Traka Schoollockers! www.traka.se info@nordiclocker.se. Traka 32 - Traka Förvaring. Förvaring av: Skolmaterial Kläder Laptops ipods wwwtrakase info@nordiclockerse E L E V S K Å P Traka 32 - Traka Förvaring Traka Schoollockers! Här förvarar man allt av värde och detta styrs via vårt administrationsprogram Traka32 Tillgång via beröringsfria

Läs mer

30 år av erfarenhet och branschexperts

30 år av erfarenhet och branschexperts 30 år av erfarenhet och branschexperts Integrerad Säkerhet Integrerad Säkerhet Varför överordnat system Användarvänlighet Kvalitet Trygghet Kostnadseffektivitet Varför ett överordnat system? Med stora

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Om oss. Mission: Att vara en rationell producent och helhetsleverantör av

Om oss. Mission: Att vara en rationell producent och helhetsleverantör av produktkatalog Om oss Vi har verkat i polyetenbranschen i snart 15 år. Företaget växer för varje år och har samlat på oss en specialkunskap om polyetenprodukter som få konkurrenter kan matcha. Vårt breda

Läs mer

V A R U M Ä R K E T A Z Z E Z O

V A R U M Ä R K E T A Z Z E Z O A Z Z E Z O G A L O S C H E R H Ö S T / V I N T E R 2 0 1 3 V A R U M Ä R K E T A Z Z E Z O Azzezo är ett svenskt varumärke som tillverkar ett brett sortiment av skotillbehör med smart och enhetlig design.

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Constructor Sverige AB Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Regionkontor Solna Torg 19 171 45 Solna Tel: 08-470 03 30 Fax: 08-83 40 06 Compactus Office

Läs mer

www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3"- 10" Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik.

www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3- 10 Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik. www.crestron.com DESIGNBRYTARE KNAPPSATSER OCH TOUCHSKÄRMAR 3"- 10" Av: Special-Elektronik AB Version 1.0 1 www.specialelektronik.se DESIGN OCH FUNKTION Design och funktion in i minsta detalj Genom att

Läs mer

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar.

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. PLAYipp Produkter PLAYERS En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. De två nya modellerna av PLAYport

Läs mer

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER

Produktfamiljöversikt. LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! 2D-LIDAR-SENSORER Produktfamiljöversikt LMS1000 Blixtsnabb mätning på rekordtid! Fördelar A B MÄTNING PÅ REKORDTID! B C D E F 2D-LiDAR-sensorn LMS1000 utgör en idealisk lösning för indoor- och outdoorapplikationer, även

Läs mer

Temperaturgivare för industri och forskning

Temperaturgivare för industri och forskning Temperaturgivare för industri och forskning Pentronic din partner för säker temperaturmätning 1 Pentronic Det här är Pentronic Pentronic är en av Europas största tillverkare av industriella temperaturgivare.

Läs mer