Hymermobil B-klass DynamicLine

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hymermobil B-klass DynamicLine"

Transkript

1 Hymermobil B-klass DynamicLine

2 Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil B-klass DynamicLine utvecklades. Resultatet är en ny Hymermobilgeneration som är körklar tydligt under 3,5 ton. Och det är inte så lätt för någon annan att klara av! Hos Hymermobil B-klass DynamicLine måste man trots den reducerade vikten inte avstå från några av de viktiga attributen som gör en förstklassig husbil: flexibilitet, komfort, design, perfektion och kvalitet. B-klass DynamicLine vinner med ett helt nytt möbelkoncept och en karaktäristisk design. Med lanseringen har startskottet gått för början av en ny husbilsgeneration. Characteristics Vikt: kg Längd: 5,99 m 7,49 m Bredd: 2,22 m Höjd: 2,96 m Antal bäddar: 2 5 Highlights Premium helintegrerad med dubbelgolv i klassen 3,5 t Största förvaringsutrymme i klassen: upp till 1,22 m fri lasthöjd! Bästa komfort in i minsta detalj: bred ingångsdörr, bodel utan trappsteg, uppvärmt dubbelgolv, dusch utan hjulhus, nattbelysning, pilotstolar, stora sängar med sovkomfortsystem och mycket mer Innovativt utseende: Ny framdel med större panoramavindruta plus exklusiv HYMERstrålkastare med LED-varselljus Premium-hightech-konstruktion med glasfiberarmerat lättkonstruktionsgolv, glasfiberarmerad takbeläggning, alu/alu sidovägg och ramfönster Ny specialutrustning som t.ex. Bi-LED-strålkastare, servicekamera för avloppsvattentömning, uppfällbar enkelsäng, utdragbar släde för gasolflaskor och mycket mer.

3 Hymermobil B-klass DynamicLine Utsida och förvaring Hymermobil B-klass DynamicLine Den nya looken för Hymermobil B-klass DynamicLine kännetecknas framför allt av den helt omgjorda designen för framdelen.

4 Hymermobil B-klass DynamicLine 588 Sidovy Den nya designen ger Hymermobil B-klass DynamicLine stramare linjer och ett betydligt sportigare utseende Hymermobil B-klass DynamicLine 588 sidovy passagerarsida

5 Hymermobil B-klass DynamicLine Frontvy Hymermobil B-klass DynamicLine Vy mot bakvagnen Ett modernt automotivt helhetsintryck skapas av HYMERS nya ansikte med markanta intakes i spoilern och den stramare sammanlagda designen tillsammans med LED-ljuset, exklusivt utvecklat för HYMER. Det går också att bekvämt komma åt garaget av Hymermobil B-klass DynamicLine 444 inifrån via ett praktiskt genomgående förvaringsfack. Som tillval finns en garagelucka på garagets bakvägg så att det går perfekt att lasta in i fordonet. Quickstarter-facket (bilden här på Hymermobil B-klass DynamicLine 588) befinner sig bredvid ingångsdörren till bodelen och här finns plats för däckkilar, kabelvinda etc. så att allt som behövs snabbt finns till hands när man kommer fram till ställplatsen (beroende på planlösning).

6 Garage i bakdelen Hymermobil B-klass DynamicLine 588 Det enorma garaget med en lastkapacitet på 350 kg (tillval 450 kg) kan lastas bekvämt från båda sidorna via de båda rumshöga garagedörrarna. Fritt mått för de båda garagedörrarna är B 99 x H 122 cm, och det är unikt i branschen. På så vis kommer man alltid åt bagaget i garaget i bakdelen utifrån. I garaget i bakdelen i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 får också cyklar bekvämt plats.

7 Med en bredd på 60 cm har Maxi-ingångsdörren mer plats än en vanlig ingångsdörr och gör det extra bekvämt att gå in. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

8 Hymermobil B-klass DynamicLine Bodel Komfort L-soffgruppen med loungedynor här med möbelstilen Palatino äpple creme tillsammans med tillvalet textilläder-tygkombination Cremissimo skapar en generös boendekänsla på semestern. Här kan man äta frukost, läsa, spela eller bara umgås på ett trivsamt sätt, det finns mycket plats för avkoppling.

9 På denna bild: Tillvalet lounge-soffgrupp med tillvalet enfärgat tyg Cristallo tillsammans med möbeldekoren Palatino äpple creme. Tack vare den genomtänkta designen smälter den uppfällbara sängen i B-klass DynamicLine diskret in i bodelen. I Hymermobil B-klass DynamicLine är en TFT-hållare redan monterad som standard. På önskemål går det att beställa en 22 tums LED-plattskärm med integrerade högtalare, fjärrkontroll, DVD-spelare, HYMER Smart-Multimedia-system med Bluetooth.

10 Riktigt automotivt: multifunktionsratten som finns som specialutrustning för Hymermobil B-klass DynamicLine. Vid viktreduceringen för nya Hymermobil B-klass DynamicLine rörde det sig ibland bara om några gram, men som summerades till flera kilo för att ge en högre lastvikt. Vid exemplet HYMER låssystem betyder det att vi inte ville låta bli metallens känsla och utseende. Vi har därför använt ihåliga tryckgjutna aluminiumhandtag som är 100 g lättare än konventionella handtag. Per husbil sparar det hela 1,5 kg. I soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine är det verkligen trivsamt. Vid behov skjuter man enkelt lyxbordet på längden och tvären.

11 Kvalitetsdynorna är komfortabla och bekväma och dessutom mycket lättskötta. Textilerna har fläckskydd, det gör dem enkla att rengöra om man skulle råka spilla något på dynorna. Takskåpen har stabila metallås, de hålls då säkert stängda när man kör och kan inte öppnas helt plötsligt. I källarfacken i det uppvärmda dubbelgolvet finns massor av förvaringsutrymme. Golv och fack är uppvärmda, det skyddar både fötterna och bagaget mot låga temperaturer.

12 Alla dyntyg och textiler bearbetas i vårt eget skrädderi. Tygen har fläckskydd och uppfyller normerna för UV-stabilitet, färg- och ljusäkthet. Nattbelysningen med trappomkopplare ger mjukt ljus i hela husbilen så att man kan röra sig säkert också när det är mörkt. Tiderna när man slog i stortår och lilltår är förbi!

13 Takskåpen över soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine har enormt mycket förvaringsutrymme. De kan stängas säkert med de stabila skåpsluckorna med metallås. I det rumshöga klädskåpet i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 går det också att hänga in längre plagg prydligt och ordentligt på galgar.

14 Förarhytten i Hymermobil B-klass DynamicLine går som standard att mörklägga med en komfortgardin av plisserat kvalitetstyg (visas här på förarhyttens sidofönster). De elektroniska jalusierna för framrutan finns som tillval och skyddar mot både mot nyfikna blickar och kyla utifrån. Tillsammans med tillvalet elektroniskt jalusi för framrutan är Hymermobil B-klass DynamicLine utrustad med ett insynsskydd som går att stänga bekvämt nedifrån och upp. Med en bredd på 24 cm och de varierbara iläggsskivorna erbjuder det rumshöga klädskåpet i Hymermobil B-klass DynamicLine 504 flexibla möjligheter att få plats med olika klädesplagg.

15 Det exklusiva lyxbordet i Hymermobil B-klass DynamicLine har en elegant kromdekorlist runt om som ger bordet ett extra elegant utseende. Platsen bredvid köksarbetsbänken i bakdelen på Hymermobil B-klass DynamicLine 444 används för att få plats med ett klädskåp som har mycket utrymme för olika klädesplagg.

16 Den trivsamma sittgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine är som gjord för trivsamma stunder. Det ädla lyxbordet kan göras större i en handomvändning så att också passagerare enkelt når bordet från passagerarsätet.

17 Över Komfort L-soffgruppen i Hymermobil B-klass DynamicLine 678 med tillvalet dyntyg Cremissimo visas tillvalet takskåp istället för säng i framdelen, vilka ger ytterligare stuv- och förvaringsmöjligheter. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

18 Hymermobil B-klass DynamicLine Sovrum Enkelsängarna på längden bak har sängstorleken 200 x 80 resp. 190 x 80 cm. Som standard har sängarna HYMERsovkomfortsystemet med tallriksfjäderbotten och flerzons kallskummadrasser.

19 Tack vare tillvalet extradyna kan enkelsängarna på längden bak göras om till en stor liggyta som man kommer åt bekvämt med en stege. Den uppfällbara sängen med ny utformning med perfekt övergång till takskåpen smälter in i bodelsdesignen i Hymermobil B-klass DynamicLine. Som standard har den HYMER-sovkomfortsystemet med flerzons kallskummadrasser. För att alla i familjen eller spontana besökare skall kunna sova lugnt, har Hymermobil B-klass DynamicLine en gemytlig uppfällbar säng med fast låsning. Den är perfekt integrerad i bodelen och kan fällas ner elektriskt vid behov. På dagen fäller man sedan upp den med en knapptryckning så att den inte är i vägen eller stör. För alla som gärna vill sova ensamma finns den uppfällbara sängen också som variant med enkelsängar på längden.

20 För alla som gärna vill sova ensamma finns den flexibla uppfällbara sängen också som variant med enkelsäng på längden (tillval). Genom en utdragbar förlängning av den uppfällbara sängen och med extra dyndelar får man i en handomvändning två enkelsängar på längden. Så känner man igen den uppfällbara sängen i en helintegrerad husbil: som spännband för säkertvärstäng för två personer. I Hymermobil B-Klasse DynamicLine ger den en enormt generös fri höjd så att det inte alls känns trångt. Den flexibla uppfällbara sängen i Hymermobil B-klass DynamicLine finns som tillval som variant med enkelsängar på längden. För att sitta extra säkert säkras den dessutom med ett band på fordonstaket.

21 På förvaringen mellan enkelsängarna på längden i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 går det att lägga allt som man vill komma åt snabbt igen. Med en extradyna går det att göra om enkelsängarna på längden till en stor liggyta. I bakdelen i Hymermobil B-klass DynamicLine finns ett eluttag, en antennanslutning plus USB-uttag.

22 Trots totallängden på endast 5,99 m har Hymermobil B-klass DynamicLine 504 en säng i bakdelen med en liggyta på 200 cm x 116/90 cm. Med en stabil stege kommer man bekvämt upp i bakre sängen i Hymermobil B-klass DynamicLine 504.

23 Under enkelsängarna på längden finns ett ytterligare, väl tilltaget förvaringsutrymme, lätt åtkomligt tack vare stora luckor. Det fasta trappsteget bakom gör det enkelt och bekvämt att ta sig till enkelsängarna på längden. Förvaringslådorna under enkelsängarna på längden har delvis utrustats med klädstång eller hyllfack för överskådlig förvaring.

24 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

25 Hymermobil B-klass DynamicLine Kök Det är roligt att laga mat i köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588. Det går att laga alla möjliga läckerheter också när man reser.

26 Köket med den ädla väggpanelen smälter harmoniskt in i bodelen och helhetsintrycket för Hymermobil B-klass DynamicLine. Köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 har som standard elegant bänkbelysning med LED och har en arbetsyta som man enkelt fäller ut vid behov för att göra den större. Raffinerad är också sophinken som kan hängas in i lådorna för att man snabbt och enkelt ska få undan t.ex. grönsaksavfall när man lagar mat.

27 På kvalitetshyllan av plexiglas på köksväggen lägger man snabbt disktillbehör och andra saker som alltid måste finnas inom räckhåll Extra breda kökslådor som kan delas in fritt hjälper då till att förvara kökstillbehör säkert och inom räckhåll. Lådorna har den praktiska Servo-Soft-stängningen och takskåpen har Soft-Close-funktion. Kökslådorna har den praktiska Servo-Soft-stängningen. Alla takskåp går att stänga mjukt tack vare Soft-Closefunktionen. I den stora och djupa diskhon går det sedan enkelt att klara av disken.

28 Hymermobil B-klass DynamicLine 444 är den perfekta planritningen för 2 personer och har på 5,99 m förutom en stor säng (finns även som uppfällbar enkelsäng) och ett bekvämt kök med 142 l kylskåp också ett stort komfortbadrum med enorm yta att stå på. I besticklådan med Servo-Soft-stängning förvarar man bestick och små föremål översiktligt. I köket finns en enorm arbetsyta, därför kan man också tillaga avancerade måltider utan problem.

29 I de stora takskåpen med bakre ventilation och Soft-Close-funktion finns plats för alla möjliga köksvaror. Som standard har köket i Hymermobil B-klass DynamicLine 588 ett kylskåp på 90 liter. Som tillval finns ett Jumbo-kylskåp på 160 liter eller som på bilden TEC-Tower med kyl-/fryskombination och bakugn med grill. I de djupa takskåpen över köket finns plats för alla möjliga husgeråd och reseproviant.

30 På den generösa hällen med tre lågor, som finns som standard i Hymermobil B-klass DynamicLine, lagar man enkelt avancerade eller flerarätters måltider.

31 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

32 Hymermobil B-klass DynamicLine Badrum Det nyutvecklade komfortbadrummet har inget störande hjulhus i duschdelen och man har hela den generösa ytan att stå på i badrummet. Kvalitetshandfatet av Cool Glass och den lättrengjorda bänktoaletten avrundar det nya komfortbadrummet komplett.

33 Det flotta Cool Glass -handfatet av pressat glasdamm ger ett verkligt förstklassigt intryck. Det ser ut och känns som gediget porslin precis som hemma i badrummet. Också när det gäller hantering av gråvatten erbjuder Hymermobil B-klass DynamicLine mycket på plussidan när det gäller komfort. Den har en elektrisk tömningsventil som kan styras från instrumentbrädan. På önskemål finns dessutom en servicekamera för exakt rangering över locket till tömningsbrunnen en innovation made in Bad Waldsee.

34 Med hjälp av servicekameran som sitter under golvet (tillval) kan man manövrera fordonets utlopp för gråvatten exakt över tömningskanalen utan att föraren eller passageraren behöver lämna fordonet. Bilden visas bekvämt på displayen på instrumentbrädan. Komfortbadrummet med möbeldekoren Palatino äpple creme tillsammans med den ljusa bänktoaletten och Cool Glas-handfatet ger ett tilltalande och modernt intryck. Komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine har mycket rörelsefrihet framför kvalitetshandfatet och bänktoaletten.

35 Cool Glass-handfatet av hög kvalitet i komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine har dessutom vettiga avlastningsytor på sidan för tvålflaskor och andra badrumstillbehör som snabbt måste vara till hands. Duschen i Hymermobil B-klass DynamicLine har en genomgående ståyta utan störande hjulhus.

36 Det ädla handfatet i Hymermobil B-klass DynamicLine har en vettig storlek för att tvätta händerna, borsta tänderna och den dagliga hygienen. De integrerade LED-lamporna över spegeln ger tillräckligt med ljus i badrummet. Praktisk är den tredubbla klädstången i komfortbadrummet i Hymermobil B-klass DynamicLine. Där kan man hänga upp exempelvis fuktiga kläder, våta jackor etc. för att torka.

37 Badrumsskåpet har praktiska hyllfack som är säkrade med spännband för säker förvaring av badrumstillbehören. I badrumsskåpet finns dessutom ett 230 V-uttag plus en brytare för vattenpumpen.

38

39

40 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

41 Hymermobil B-klass DynamicLine Standardutrustning Perfekt chassi Körning med säkerhet som standard Skydd för förare och passagerare Till den enormt höga körkomforten för en Hymermobil kommer även en säkerhetsutrustning som standard som uppfyller alla önskemål. Hit hör bl.a.: ABS, EBD, ESP inkl. ASR, Traction Plus och Hill Holder. Krockkuddar på förar- och passagerarsidan är standardutrustning i alla HYMERhusbilar och skyddar personerna säkert och effektivt vid en eventuell krock. Överblick Perfekt sikt dag och natt Skyddat tak Sidospeglarna i Hymermobil B-klass DynamicLine har elinställning och uppvärmning. De är då alltid perfekt inställda efter förarens längd och hållning och ger fri sikt också när det är kallt. Den nya HYMER-strålkastaren har utvecklats särskilt för oss. Med LED-varselljus och blinkers som redan är integrerade i strålkastaren ger den perfekt sikt och största säkerhet när man kör. Glasfiberarmeringen fungerar som extra väder- och hagelskydd, som förhindrar mekanisk skada av takytan. Optimal isolering Utan köldbryggor Maxi-ingångsdörr En viktigt beståndsdel i den hållbara hightech-uppbyggnaden är väggar med PUAL-skum och aluminium på in- och utsida. Den De högkvalitativa ramfönstren i Hymermobil B-klass DynamicLine har dubbelt akrylglas för optimal värmeisolering. Aluminiumramen är Mit einer Breite von 60 cm bietet die Maxi-Eingangstür mehr Platz als eine gewöhnliche Eingangstür und sorgt damit für einen bequemen Det specialutvecklade lättviktschassit med separat hjulupphängning utgör den perfekta basen för husbilarnas konstruktion. Det optimalt placerade axelavståndet ger en jämn viktfördelning också när den helintegrerade husbilen har full last.

42 fantastiska isoleringen i PUskummet med slutna porer är en garant för behagliga temperaturer under hela året och håller gasolförbrukningen låg på vintern. lätt och stabil och har ett isoleringsskikt mot köldbryggor. Zustieg. Generöst garage Snabbt inom räckhåll Uppvärmt dubbelgolv På båda sidorna om husbilen sitter garagedörrar i full höjd som standard. Därigenom kan man lasta 350 kg (tillval 450 kg) bekvämt från båda sidor och man kan alltid komma åt bagaget utifrån. Quickstarter-facket befinner sig bredvid ingångsdörren till bodelen och här finns plats för däckkilar, kabelvinda etc. (beroende på planlösning). I källarfacken i det uppvärmda dubbelgolvet finns massor av förvaringsutrymme. Golv och fack är uppvärmda, det skyddar både fötterna och bagaget mot låga temperaturer. Naturligt ljus Diskret uppfällbar säng Plats för avkoppling Det 80 x 50 cm stora HYMER panoramatakluckan släpper in mycket direkt dagsljus i bodelen och skapar därmed behagliga ljusförhållanden. När det är mörkt ger integrerade LED-spottar en jämn belysning. Den gemytliga uppfällbara sängen med fast låsning är perfekt integrerad i bodelen och man går enkelt upp i den med en stege. Den sänks enkelt ner manuellt och förvaras uppe igen. Komfort-L-soffgruppen med loungedynor skapar en generös boendekänsla och gör det mysigt att umgås. Bekväm sömn Allroundfunktion Bra underhållning Sovkomfortsystemet från HYMER med tallriksfjädrar av hög kvalitet framhäver optimalt fördelarna med flerzons kallskummadrasserna. Varje kroppsdel understöds exakt på rätt punkt med det passande mottrycket för behaglig, bekväm sömn. Förarsätet Aguti Ergoflex kan vridas, lutas och ställas in på höjden och har exakt likadan klädsel som bodelen. Det har hög sittkomfort både när man kör och kopplar av. Både hållaren för TFT-monitorn och radio/tv-förberedelsen inkl. 12-V och 230-V-uttaget, 6 högtalare och radio- och DVB-T-antenn monteras som standard vid tillverkningen (beroende på planlösning).

43 Trivsel helt enkelt Central värme Hantera gråvatten bekvämt Individuella temperaturinställningar och boost-funktionen för snabb varmvattenförsörjning och rumsuppvärmning kan styras via den centrala LCD-kontrollpanelen för uppvärmningen inklusive inet ready med timer. Uppvärmningen, som även kan styras från det bakre sovrummet, är placerad under soffgruppen för en optimal värmefördelning. Många värmeutsläpp ger behagliga temperaturer i hela bodelen. Det går att tömma gråvattnet bekvämt med en knapptryckning utan att man behöver gå ut. Knappen finns på instrumentbrädan i förarhytten. Energisparande LED Stämningsbelysning Vägvisare i mörker Hela innerbelysningen i husbilarna är som standard utförd med modern och brandsäker LED-teknik. Det sparar ¾ av strömförbrukningen och ökar batteritiden betydligt. Den indirekta LEDstämningsbelysningen under arbetsytan i köket ger behaglig stämning i Hymermobil B-klass DynamicLine. Nattbelysningen i golvsocklarna ger orientering i husbilen utan att medresenärer väcks av det skarpa ljuset exempelvis om man måste gå på toaletten på natten. De diskreta LED-spottarna kan lätt sättas på och stängas av från alla sängar. Flexibelt lyxbord Komfortgardin för förarhytten Integrerad bänkbelysning Det eleganta lyxbordet kan vridas 360 och skjuts enkelt på längden och tvären till det önskade läget." För mörkläggning av husbilen har fönstren i förarhytten som standard en komfortgardin med plisserat kvalitetstyg. LED-lamporna i bänkbelysningen i Hymermobil B-klass DynamicLine är diskret och smart integrerade i kökets takskåp. Dessutom har de mycket låg strömförbrukning. " Chassi Mugghållare för förare och passagerare

44 Airbag förare och passagerare ABS (Anti-blockeringssystem) / EBD (Elektronisk bromskraftsfördelning) LED varselljus och LED-blinkers integrerade i HYMER-strålkastaren Fiat Ducato Multijet 96 KW / 130 HK, Euro 6 Stänkskydd fram och bak Utvändiga speglar i fordonets färg, elektrisk inställbara och uppvärmda inkl. vindvinkelspegel 6-växlad växellåda AL-KO lågbyggdschassi ESP inkl. ASR, Traction Plus och Hill Holder Kaross Mörkläggning i förarhytt i högkvalitativt veckat tyg. HYMER Panoramataklucka 80x50 cm med LED-belysning i vardagsrum. Stora garagedörrar på både höger och vänster sida. HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät över säng bak. 60 cm bred bodelsdörr. Öppningsbara fönster bak (höger och vänster) med mörkläggningsgardin och myggnät (beroende på planlösning). HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät i badrum. Dekaler bakstam. Glasfibergolv i lättviktskonstruktion med XPS-isolering. LED dörrbelysning med regnavvisare. HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät över separat dusch. Tilltalande modern hightech-påbyggnad med rundad byggnadsform i slät aluminiumplåt. Utvändig lastlucka på förarsida under L-sittgrupp (beroende på planlösning). Quickstart-fack på passagerarsida - kök (beroende på planlösning). Elektriskt fotsteg (enkelsteg). Upp till 350 kg (tillval 450 kg) lastvikt i garage. Beakta axeltryck. Optimal isolering med den beprövade PUAL-konstruktionen med skummade väggar, aluminum på insidan och utsidan (34 mm vägg och tak), samt ramfönster Glasfiberbeläggning på tak (vita glasfiberpaneler som limmas på tak för optimalt hagelskydd, ej i fordonsfärg).

45 Uppvärmt dubbelgolv med förvaringsfack. Exklusiv HYMER-flerfunktionsbakljus i LED Hybridteknologi Premium Hightech Kaross: Aluminum/Aluminum PUAL-Sandwich för optimal isolering - Slutna celler utan köldbryggor, 100% träfri Invändigt Lyxbord, 360 vridbart och kan justeras i längs- och sidled. Komfort L-sittgrupp med två integrerade 3-punktsbälten. Sovkomfortsystem med tallriksfjädrar och Multizon-kallskumsmadrasser för nedsänkbar säng fram. Pilotstolar Aguti Ergoflex i möbeltyg, justerbar höjd och vinkel samt snurrbara. Nedsänkbar säng fram (manuell) Sovkomfortsystem med tallriksfjädrar och Multizon-kallskumsmadrass(er) för säng(ar) bak. Uppvärmning / Klima och teknik Nattbelysning med vippströmbrytare Komplett innerbelysning i LED Luftburen värme 6 kw med varmvattenberedare Färskvattentank 20/150 l, isolerad och uppvärmd Nytt koncept för värmespridning i förarhytt med utökad uppvärmning inkl. uppvärmd instrumentbräda vid stillastående LCD-panel för värmare inkl. förberedning för inet Elektrisk spillvattentömning med brytare på instrumentpanel Spillvattentank 130 l, isolerad och uppvärmd Förstärkt batteri 12V 95 Ah AGM Bänkbelysning i LED Gasolflaskor tillgängliga via lucka Varmluft vid sovrum bak separat reglerbar Multimedia Radio- och TV-förberedning vid sideboard inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, 2 st högtalare bak, samt radio- och TV-antenn (594, 678) Radio- och TV-förberedning inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, 2 st högtalare bak, samt radio- och TV-antenn

46 Radio- och TV-förberedning vid sideboard inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, samt radio- och TV-antenn (584) Kök Extra breda, fritt delbara kökslådor Servo-soft stängning för lådor i kök Lättstädad akrylglasskiva på väggar i kök The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

47 Hymermobil B-klass DynamicLine Specialutrustning Automatiska Bi-LEDstrålkastare Bästa ljuset i kurvorna Förebildlig teknik Unikt i branschen och helt automatiskt är tillvalet Bi-LEDstrålkastare som har den modernaste ljustekniken. Som tillval har LEDdimstrålkastarna integrerat, statiskt kurvljus. Det ökar körsäkerheten i mörker genom att synfältet blir bättre upplyst. Tack vare tillvalet 22-tums resp. 32tums plattskärm (beroende på planlösning) med HYMER Smart Multimedia-system inkl. Bluetooth måste man inte avstå från mysiga TV-kvällar i Hymermobil B-klass DynamicLine. Smart servicekamera Flexibel uppfällbar säng Extra sittplats Med hjälp av en servicekamera som sitter under golvet kan man manövrera fordonets utlopp för gråvatten exakt över tömningskanalen utan att föraren eller passageraren behöver lämna fordonet. För alla som gärna vill sova ensamma finns den uppfällbara sängen också som tillval med enkelsängar på längden. Som extra tillval kan den uppfällbara sängen också sänkas ner mycket bekvämt med en knapptryckning. Om ni skulle vilja vara fem personer som åker, finns det extra sätet som kan monteras snabbt och säkert på den lilla soffan bredvid ingångsdörren en praktisk utökning (beroende på planlösning). Varmvattenuppvärmning Elektrisk rullgardin i framdelen Skydd mot nyfikna blickar Vattenburen värme med sina många konvektorer ger en extra behaglig värme även vid instrumentbrädan i Hymermobil B-klass DynamicLine. Som tillval finns den elektriska rullgardinen för framrutan som inte bara skyddar mot oönskade blickar Insynsskyddet som monteras tillsammans med tillvalet elektriskt jalusi kan man dra igen bekvämt nedifrån och upp på dagen om man

48 Det finns också tillsammans med tillvalet Arktis-paket. utan också skyddar mot kylan utifrån. vill ha lite skydd mot nyfikna blickar. Separat gasolboxlucka Gasolflaskorna är säkert och bra placerade i garaget i bakdelen. Vid den stora luckan kommer man alltid åt dem bekvämt utifrån. Tack vare det praktiska tillvalet utdragbar släde blir det nästan barnsligt enkelt att byta ut gasolflaskorna. Chassi Sek Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 110 KW/150 HK, Euro ,- Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 130 KW/180 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 96 KW/130 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 HK, Euro ,- Totalviktshöjning till 3,85 t (för Fiat Ducato 3,5 t) 4000,- Totalviktssänkning 3,5 t (för Fiat Ducato Maxi) Automatisk växellåda 26900,- AL-KO Komfort fjädring (ACS) - Framaxel med Komfortfjäderben 15200,- AL-KO Level-Control för Bakaxel (ALC) 17600,- 2-krets-fulluftfjädring för bakaxel inkl lyft- och sänkfunktion 42200,- 4-krets-fulluftfjädring 99800,- Förstärkta Special-spiralfjädrar fram inkl. ökad lastkapacitet

49 Luftkonditionering AC på chassi med pollenfilter Kromlister kylargrill Bi-LED-strålkastare 21100,- Kylargrill högglans Multifunktionsratt 4900,- Ratt och växelspak i läder 3700,- Halogen dimmstrålkastare 3700,- LED dimmstrålkastare inkl. statiskt kurvljus 9900,- Däcktryckssensorer 2400,- Farthållare Stolsvärme i förar- och passagerarstol 8600,- Style Paket invändigt (Instrumentpanel med Aluminiumfärgade applikationer, Kromringar runt mätare) 2700,- Style Paket invändigt (Instrumentpanel med Bronsfärgade applikationer, Kromringar runt mätare) 2700,- Stålfälgar 16" (ersätter 15") 2400,- HYMER Exklusiv Aluminiumfälgar 16" (endast med Fiat Ducato 3,5 t) HYMER Exklusiv Aluminiumfälgar 16" (endast med Fiat Ducato Maxi) Reservhjul 15" (stålfälg) i lastutrymme bak 4200,- Reservhjul 16" (stålfälg) i lastutrymme bak 4200,- Dieseltank 120 l 2300,- Centrallås för Förar- / Bodelsdörr och Garagedörrar 8700,- Släpvagnskoppling 21100,- Kaross utvändigt Sek Utvändig lackering i Carrara-Vit Utvändig lackering Crystal-Silver-Metallic 37200,- Elektrisk taklucksfläkt med till- och frånluftsfunktion vid kök 5600,- Elektrisk uppvärmning vindruta 8700,

50 HYMER-Panorama-Taklucka 80 x 50 cm, (dubbelglas) över säng bak 6100,- Takreling med stege, utan durkaluminiumplåt 7400,- Taklucka 40 x 40 cm fram med integrerad mörkläggningsgardin/myggnät 2500,- Extra fack med stuvutrymme centralt placerat i dubbelgolv 3700,- Öppningsbart sidofönster bak (Passagerarsida), med integrerad rullgardin/myggnät 3700,- Öppningsbart sidofönster bak (Förarsida), med integrerad rullgardin/myggnät 3700,- Garagedörr på bakstam 100 x 65 cm 6200,- Markis 3.5 m Omnistor, vit eller silver markisbox Markis 4.5 m Omnistor, vit eller silver markisbox Markis 5.0 m Omnistor, vit eller silver markisbox Förardörr med elektrisk fönsterhiss och instegsbelysning Cykelhållare för 3 Cyklar 4900,- Cykelhållare för 4 Cyklar 5600,- Fönster i bodelsdörr med mörkläggningsgardin Elektrisk fotsteg vid förardörr (fälls ut automatisk då dörr öppnas) Motorcykelhållare eller cykelhållare för 2 cyklar Isoleringsmatta för vindruta, utvändig Isolerglasfönster för förarhyttsfönster och förardörr 29800,4100,12400,- Säkerhetslås för bodelsdörr 4100,- Säkerhetslås för förardörr 4100,- Komfort-Bodelsdörr med fönster Komfort-stödben bak (2 st) 3800,- Extra dekor sidokjolar Kaross invändigt 5:e Sittplats inkl. midjebälte på passagerarsida Elektrisk vinterjalusi mot vindruta inkl. insynsgardin Sek 6100,

51 Myggdörr för bodelsdörr Löst trägolv i dusch Fällbar träsits i dusch 2100,- Skåp fram (inkl. taklucka fram) istället för säng fram 6200,- Bäddbar långsoffa 2900,- Sittgrupp "Lounge" 2400,- Bäddbar L-Sittgrupp (nedsänkbart bordsstativ och extra bäddyna) 5000,- Toalett med keramisk skål 6200,- Durkaluminiumplåt på golv och filtbeklädnad i garage 5000,- Säng fram elektriskt sänkbar 18600,- Enkelsängsförlängning till nedsänkbar säng fram (manuell) 11200,- Enkelsängsförlängning till nedsänkbar säng fram (elektrisk) 24900,- Bäddmöjlighet mellan separata långbäddar 2500,- Utvändig dusch i garage Mini Safe monterat i dubbelgolv 5000,- Isolermatta i hytt vid fötterna 2100,- Interiör Sek Möbeldekor Trentino Birnbaum Möbeldekor Palatino Apfel Silverdekor för instrumentbräda 1600,- Klädselkombination Fayon, Tokio, Pico, Santorin, Milos, Delfi Klädselkombination Cristallo, Aruba 4400,- Klädselkombination Grazia (Eco Tech Material) 15000,- Textil-/klädselkombination Cremissimo, Santana 15000,- Klädselkombination (Tyg/Läder) Tobago 18600,- Läderklädsel Napoli, Tortora 33500,- 4 kuddar med överdrag

52 Överkast Mattsats Roma/Samara för förarhytt och bodel Värme / Kyla / Teknik 5000,- Sek Utdragbar hylla för gasolflaskor 8700,- Stämningsbelysning 6200,- Inbrottslarm för förardörr, bodelsdörr, samt garagedörr/dörrar bak 12700,- Utvändigt gasoluttag 2500,- 2:a Bodelsbatteri (95 Ah AGM) inkl. Extraladdare 18 A 5600,- AC i bodel 2400 W Toalettavluftning med kolfilter ,3700,- Solcell 1 x 90 W med MPPT-regulator 13600,- Solcell 2 x 90 W med MPPT-regulator 21100,- Truma Combi 6 värme 6 kw med elpatron 1800 W och varmvattenberedare Automatisk gasolomkopplare med krocksensor och EisEx inet Box (Styr värmepanna, bodelsac via app samt visning fordonsdata) 7400,- ALDE vattenburen värme (inkl. värmebooster i förarhytt) 36000,- Värmeväxlare för vattenburen värme 12400,- Dieselvärmare för förarhytt 24800,- Extra uttag 5x230V / 3x12V / 2xDubbel-USB Multimedia Sek Radio med CD-/MP3-spelare 3700,- Radio DAB+ med CD-/MP3-spelare 5600,- Hållare för TV 22" eller 32" (beroende på planlösning) 4500,- 22" LED-TV med DVD-spelare, HYMER SmartMultimedia-System och Bluetooth (DVB-T/C, DVBS2) 14600,

53 32" LED-TV med DVD-spelare, HYMER SmartMultimedia-System och Bluetooth (DVB-T/C, DVBS2) 19900,- 22" LED-TV i sovrum med DVD-spelare, (DVB-T/C, DVB-S2), kablage och fäste 17000,- Navigationssystem med backkamera för backhjälp, bakvy, tömning spillvatten, och HYMER Smart Control 35200,- Parabolantenn Oyster Cytrac digital Vision (utan receiver) 31600,- Parabolantenn Oyster Vision 85 (utan reciever) 34000,- Parabolantenn Oyster 85 (Vision) Twin LNB, utan receiver 37500,- Kök Sek Köksbänk i kompositmaterial 14800,- Spis och Ugnskombination Thetford Aspire (i köksbänk) 10900, Liter Jumbo-Kylskåp TEC-Tower (Kyl-/Fryskombination 160 l, integerad gasolugn med grill) Paket 1440,- Sek HYMER B-DL Komfort-Paket (utan Jumbo Kylskåp) HYMER B-DL Komfort-Paket HYMER B-DL Design-Paket Light-chassi HYMER B-DL Design-Paket Maxi-chassi HYMER Power-Paket 28500,- HYMER B-Klass Arktis-Paket ,- = Standard Equipment = Optional Equipment = Optional Equipment included in pack = Available upon request (No cost) = Not available The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

54 Hymermobil B-klass DynamicLine Dekor, klädsel och mattor Översikt interiör. Textil Fayon / Textil Tokio / Textil Pico / Textil (Standardutrustning) (Standardutrustning) (Standardutrustning) Santorin / Textil Milos / Enfärgat tyg Delfi / Enfärgat tyg (Standardutrustning) (Standardutrustning) (Standardutrustning) Cristallo / Enfärgat tyg Aruba / Enfärgat tyg Grazia / Ecotech (Specialutrustning) (Specialutrustning) (Specialutrustning)

55 Cremissimo / Textilläder Santana / Textilläder Tobago / Textilläder (Specialutrustning) (Specialutrustning) (Specialutrustning) Napoli / Helt i läder Tortora / Helt i läder (Specialutrustning) (Specialutrustning) Mattor Roma Samara (Specialutrustning) (Specialutrustning) Trädekorer

56 Palatino äpple creme Trentino päron (På önskemål utan kostnad) (Standardutrustning)

57 HYMER DuoMobil B-DL Bildgalleri Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil är tilltalande och bekväm som en semesterlägenhet och mobil som en husbil! I samarbete med det äkta paret Schleinkofer har HYMER DuoMobil utvecklats till ett fordon som är perfekt för semesterresan för två när det gäller utrustning, alla funktioner och egenskaper. På så sätt har den utvecklats till det ideala semesterboendet för par som vill vara flexibla när de reser, utan att behöva försaka komforten. Characteristics Vikt: kg Längd: 6,99 m Bredd: 2,22 m Höjd: 2,96 m Antal bäddar: 2-3 m Highlights Dubbelfunktion med förarhytt och sovrum i ett sparar plats Multifunktionell uppfällbar säng med två bekväma enkelsängar Ostördhet med avgränsningsbart omklädnings- och badrum Bekväm rund soffgrupp med panoramafönster HYMER DuoMobil B-DL 534 Dator- och laddarbox i bakdelen Kök med stor arbetsyta Fullhögt klädskåp som går ner i dubbelgolvet 60 cm bred Maxi-ingångsdörr Alla tankar och installationer är isolerade och uppvärmda Mycket rymligt och lättåtkomligt cykelgarage med en fri lasthöjd på 117 cm Glasfiberarmerad takbeläggning som standard

58 Tre fullvärdiga sittplatser finns som tillval Utsida och förvaring HYMER DuoMobil - framifrån

59 HYMER DuoMobil - Höger sida

60 Garage Med ett garageutrymme som tar en last på upp till 350 kg som standard och 450 kg som tillval och stora garagedörrar både på höger och vänster sida finns det gott om plats och förvaringsutrymme för allt möjligt i HYMER DuoMobil B-DL 534.

61 Gasolbox I gasolboxen på HYMER DuoMobil B-DL 534 finns det plats för två stora gasflaskor på vardera 11 kg. Man kommer bekvämt åt gasolboxen via en separat utvändig lucka. För att komma åt gasolflaskorna ännu enklare vid byte finns en utdragbar släde för gasolflaskorna som tillval till HYMER DuoMobil B-DL 534. Tillval: Utvändig dusch i garaget.

62 Bodelsbatteriet i dubbelgolvet på HYMER DuoMobil B-DL 534 är lätt att komma åt genom en stor utvändig lucka. En omformare finns som tillval och kan placeras i en förvaringslåda i husbilsgolvet. Förvaringslådan har dessutom gott om plats för skor och annan utrustning för resan. Även det stora utrymmet för sänglinne och kläder under bodelens bord har gott om plats även för förvaring av större föremål eller som korg för smutstvätt. Boendekomfort

63 Stor rund sittgrupp I den trivsamma runda sittgruppen bak finns mycket plats för avkoppling, här i den runda varianten med hörndynor och Santana (tillval). De stora panoramafönstren ger härlig sikt runt om. Varierbart bord Det stora bordet kan vridas och skjutas på olika sätt så att man lätt kan komma åt alla takskåp och bekvämt kan sätta sig i sittgruppen. Genom att sänka ner bordet får man utan problem en extra säng (tillval).

64 Dolt på bra sätt Modernt och effektfullt I skåpet bakom sittgruppen i bakdelen finns ett fack för bärbar dator med USB-, 230-V och 12-V-uttag. Facket är stort nog för elektronisk utrustning som bärbar dator, surfplatta, mobiler, kameror och hithörande laddare. I de belysta glasvitrinerna i bodelen på HYMER DuoMobil B-DL 534 finns plats för vin- och champagneglas: praktiskt, säkert och dekorativt. Säkert förvarat Perfekt sikt Tillval: I minikassaskåpet i HYMER DuoMobil kan man förvara lite värdefullare saker. Förberedelse för radio-/tv-anslutning ingår redan som standard i HYMER DuoMobil B-DL 534. Tillvalet fäste för platt-tv garanterar bästa blick på 22 tum LED-platt-TV:n (även den tillval).

65 Fler sittplatser Som tillval kan DuoMobil B-DL 534 få en fullvärdig 3:e sittplats. Gott om ljus och utrymme HYMER panoramataklucka på 80 x 50 cm med LED-belysning över den runda sittgruppen ser till att det är mycket ljus och frisk luft som sörjer för en behaglig boendeatmosfär.

66 Utdragslåda Inbjudande soffgrupp I ingångsdelen på HYMER DuoMobil B-DL 534 finns en praktisk utdragslåda, som man mycket bekvämt kommer åt även utifrån. Den runda soffgruppen i tillvalet hörnsoffan Läder Kisel inbjuder verkligen till en stunds samvaro i bodelen på HYMER DuoMobil. I hörnen på soffgruppen döljer sig ytterligare förvaringsfack för extra sängkläder, badrockar, badhanddukar etc. Gott om plats, gott om ljus, sparsam förbrukning Stora takfack över den runda sittgruppen har massvis med extra utrymme. Den sparsamma LED belysningen sprider ljus och ger vackra intryck i hela fordonet utan nämnvärd strömförbrukning.

67

68 Sovkomfort God sömn I framdelen finns en sänkbar säng, som genom utdragbara fotdynor enkelt kan göras om till två enkelsängar med en längd på 1,95 och 1,90 meter. En taklucka i klarglas ser till att det alltid finns tillräckligt med frisk luft. Öppet och ljust Multifunktionell uppfällbar säng Tack vare ett sidofönster blir sovrummet ännu öppnare och behagligare. Den multifunktionella uppfällbara sängen ligger på en höjd av endast 97 cm, så att det finns mycket utrymme för huvudet i HYMER DuoMobil B-DL 534. Den går lätt att klättra upp i med hjälp av en stabil stege.

69 Tillval: En andra 22-tums LED-plattskärm i sovdelen med integrerada högtalare, DVD-spelare, kabelage och väggfäste. Bakom passagerarsätet i HYMER DuoMobil B-DL 534 finns ytterligare ett skåp, med klädstång och belysning, som fälls uppåt.

70 Förarhytten i HYMER DuoMobil B-DL 534 mörkläggs sobert med en komfortgardin av plisserat tyg i hög kvalitet. Som tillval finns en elektrisk jalusi med insynsskyddande rullgardin till HYMER DuoMobil B-DL 534. Den insynsskyddande rullgardinen till framrutan kan praktiskt dras för nedifrån och upp.

71 Klädskåp från golv till tak I det 20 cm breda klädskåpet i HYMER DuoMobil B-DL 534 förvarar man semestergarderoben snyggt och prydligt upphängd på galgar. Stort klädskåp LED-läslampa Ett rumshögt klädskåp har gott om plats om man vill hänga in kläder i sovrummet. Bredvid finns ett sideboard med djupa utdragslådor, där man kan förvara mycket sänglinne och kläder överskådligt. Inte bara bokmalar kommer bli förtjusta över LEDlampan med svanhals i den uppfällbara sängen i HYMER DuoMobil B-DL 534. Kökskomfort

72 Plats för matlagning I köket på HYMER DuoMobil B-DL 534 kan man när som helst trolla fram läckra maträtter. Alla de extra breda lådorna har bekväm Servo-Soft-stängning. Kyla med volym Mittemot köksdelen i HYMER DuoMobil B-DL 534 finns standardkylskåpet på 90 liter. Ett 160-liters jumbokylskåp som här på bilden finns som tillval.

73 Förvaringsutrymme för reseproviant I ett ytterligare förvaringsutrymme över kylskåpet resp. i de rymliga takskåpen över köket finns gott om plats för mycket reseproviant. Badrumskomfort

74 Separat del Här tillhör det standardutrustning att ha tillräcklig rörelsefrihet under duschen, dvs. samma komfort som hemma. En fast dörr med rumshög spegel avgränsar våtutrymmet från bodelen, perfekt för par med olika sovvanor. Ostörd privatsfär En plats att dra sig tillbaka på för ostörd privatsfär är HYMER DuoMobil B-DL 534 med sitt sovrum, omklädningsutrymme och badrum i ett.

75 Den rymliga duschen ger samma duschkomfort som hemma med tillräckligt stor rörelsefrihet och är samtidigt snygg att titta på. The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

76 Hymer DuoMobil B-DL 534 Planlösningar och tekniska data

77 HYMER DuoMobil B-DL Standardutrustning Skydd underifrån Perfekt chassi Ostörd privatsfär Med sitt slitstarka glasfiberarmerade undergolv är fordonen på bästa sätt rustade mot väderrelaterade skador. Inte heller stensprut, väg- salt och smuts kan skada golvet en säker och hållbar bas för hela husbilslivet. Den specialutvecklade lättviktsramen med separat hjulupphängning utgör den perfekta basen för husbilarnas konstruktion. Det optimalt placerade axelavståndet ger en jämn viktfördelning även när fordonet har full last. Den elektriska jalusin på framrutan skärmar bekvämt avförarhytten och ger ett bra insynsskydd. Som extra skyddsskikt mot kyla och direkt solljus bidrar den dessutom hela året till ett behagligt rumsklimat. Hjälpande ytterbelysning Multi-dubbelgolv Maximal täthet Även den starka LED-förtältslampan med regnavvisare hör till standardutrustningen. Den lyser generöst upp yttersektionen kring ingångsdörren och underlättar säker utgång vid mörker. Golvvärmeeffekt, frostskyddad installationsnivå och extra, uppvärmningsbart förvaringsutrymme allt det erhålls genom det beprövade 12,5 cm tjocka multi-dubbelgolvet med varmluftsmunstycken mellan övergolv (3 cm) och undergolv (3,5 cm). Fordonstaket är tillverkat av robust aluminium och har inga längsgående skarvar där fukt kan tränga in från ovansidan. Glasfiberarmeringen förstärker taket ytterligare och ger extra väder- och hagelskydd. Ljus dag och natt Dolt på bra sätt Bekväm sömn Den stora vevtakluckan i bodelen släpper in direkt dagsljus och skapar därmed behagliga, naturliga I skåpet bakom soffgruppen i bakdelen finns ett fack för bärbar dator med USB-, 230-V och 12-V- Sovkomfortsystemet från HYMER med tallriksfjädrar av hög kvalitet framhäver optimalt fördelarna med

78 ljusförhållanden inuti fordonet. När det är mörkt ger de integrerade LED-spottarna en jämn belysning. uttag. Facket är stort nog för elektronisk utrustning som bärbar dator, surfplatta, mobiler, kameror och hithörande laddare. flerzons kallskummadrasserna. Varje kroppsdel understöds exakt på rätt punkt med det passande mottrycket för behaglig, bekväm sömn. Vilsam sömn Modernt och effektfullt Hantera gråvatten bekvämt I framdelen finns en uppfällbar säng, som enkelt konverteras till två enkelsängar genom utdragbara fotändar. En taklucka av klarglas är standard och ser till att det alltid finns frisk luft och naturligt ljus i HYMER DuoMobil. I de belysta glasvitrinerna som är standard i HYMER DuoMobil finns plats för vin- och champagneglas: praktiskt, säkert och dekorativt. Det går att tömma gråvattnet bekvämt med en knapptryckning utan att man behöver gå ut. Knappen finns på instrumentbrädan i förarhytten. Säkert på väg Allroundfunktion Trivsamt helt enkelt Till den enormt höga körkomforten för en Hymermobil kommer även en säkerhetsutrustning som standard som uppfyller alla önskemål. Hit hör bl.a.: ABS, EBD, ESP inkl. ASR, Traction Plus och Hill Holder. Sätena i förarhytten som kan vridas, lutas och ställas in på höjden har exakt likadan klädsel som bodelen. De har hög sittkomfort både när man kör och kopplar av. Individuella temperaturinställningar och boost-funktionen för snabb varmvattenförsörjning och rumsuppvärmning kan styras via den centrala LCD-kontrollpanelen för uppvärmningen inklusive inet ready med timer i HYMER DuoMobil. Chassi Mugghållare för förare och passagerare Airbag förare och passagerare ABS (Anti-blockeringssystem) / EBD (Elektronisk bromskraftsfördelning) LED varselljus och LED-blinkers integrerade i HYMER-strålkastaren Fiat Ducato Multijet 96 KW / 130 HK, Euro 6 Stänkskydd fram och bak

79 Utvändiga speglar i fordonets färg, elektrisk inställbara och uppvärmda inkl. vindvinkelspegel 6-växlad växellåda AL-KO lågbyggdschassi ESP inkl. ASR, Traction Plus och Hill Holder Kaross Mörkläggning i förarhytt i högkvalitativt veckat tyg. HYMER Panoramataklucka 80x50 cm med LED-belysning i vardagsrum. Stora garagedörrar på både höger och vänster sida. HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät över säng bak. 60 cm bred bodelsdörr. Öppningsbara fönster bak (höger och vänster) med mörkläggningsgardin och myggnät (beroende på planlösning). HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät i badrum. Dekaler bakstam. Glasfibergolv i lättviktskonstruktion med XPS-isolering. LED dörrbelysning med regnavvisare. HYMER taklucka 40x40 cm (mjölkvit) med mörkläggningsgardin och myggnät över separat dusch. Tilltalande modern hightech-påbyggnad med rundad byggnadsform i slät aluminiumplåt. Utvändig lastlucka på förarsida under L-sittgrupp (beroende på planlösning). Quickstart-fack på passagerarsida - kök (beroende på planlösning). Elektriskt fotsteg (enkelsteg). Upp till 350 kg (tillval 450 kg) lastvikt i garage. Beakta axeltryck. Optimal isolering med den beprövade PUAL-konstruktionen med skummade väggar, aluminum på insidan och utsidan (34 mm vägg och tak), samt ramfönster Glasfiberbeläggning på tak (vita glasfiberpaneler som limmas på tak för optimalt hagelskydd, ej i fordonsfärg). Uppvärmt dubbelgolv med förvaringsfack. Exklusiv HYMER-flerfunktionsbakljus i LED Hybridteknologi Premium Hightech Kaross: Aluminum/Aluminum PUAL-Sandwich för optimal isolering - Slutna celler utan köldbryggor, 100% träfri Invändigt

80 Lyxbord, 360 vridbart och kan justeras i längs- och sidled. Komfort L-sittgrupp med två integrerade 3-punktsbälten. Sovkomfortsystem med tallriksfjädrar och Multizon-kallskumsmadrasser för nedsänkbar säng fram. Pilotstolar Aguti Ergoflex i möbeltyg, justerbar höjd och vinkel samt snurrbara. Nedsänkbar säng fram (manuell) Sovkomfortsystem med tallriksfjädrar och Multizon-kallskumsmadrass(er) för säng(ar) bak. Uppvärmning / Klima och teknik Nattbelysning med vippströmbrytare Komplett innerbelysning i LED Luftburen värme 6 kw med varmvattenberedare Färskvattentank 20/150 l, isolerad och uppvärmd Nytt koncept för värmespridning i förarhytt med utökad uppvärmning inkl. uppvärmd instrumentbräda vid stillastående LCD-panel för värmare inkl. förberedning för inet Elektrisk spillvattentömning med brytare på instrumentpanel Spillvattentank 130 l, isolerad och uppvärmd Förstärkt batteri 12V 95 Ah AGM Bänkbelysning i LED Gasolflaskor tillgängliga via lucka Varmluft vid sovrum bak separat reglerbar Multimedia Radio- och TV-förberedning vid sideboard inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, 2 st högtalare bak, samt radio- och TV-antenn (594, 678) Radio- och TV-förberedning inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, 2 st högtalare bak, samt radio- och TV-antenn Radio- och TV-förberedning vid sideboard inkl. 12 V, 230 V uttag, 2 st högtalare i förarhytt, 2 st högtalare i nedsänkbar säng, samt radio- och TV-antenn (584) Kök Extra breda, fritt delbara kökslådor Servo-soft stängning för lådor i kök Lättstädad akrylglasskiva på väggar i kök

81 The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

82 Specialutrustning HYMER DuoMobil B-DL Skydd med knapptryckning Fler sittplatser Uppvärmbar framruta Den elektriska jalusin inklusive den insynsskyddande rullgardinen på framrutan är specialutrustning och skärmar bekvämt av förarhytten mot insyn. Som extra skyddsskikt mot kyla och direkt solljus bidrar den dessutom året runt till ett behagligt rumsklimat i HYMER DuoMobil. Som tillval kan HYMER DuoMobil förberedas för en tredje sittplats. På så vis kan man när som helst komplettera med specialutrustning i form av en extra, fullvärdig sittplats. Den elektriska uppvärmbara framrutan är specialutrustning och består av två rutor med nästan osynligt inlaminerade värmetrådar. När motorn är igång får man fri sikt på några få minuter i HYMER DuoMobil. Chassi Sek Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 110 KW/150 HK, Euro ,- Fiat Ducato 3,5 t, 2,3 Multijet, 130 KW/180 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 96 KW/130 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 HK, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 HK, Euro ,- Totalviktshöjning till 3,85 t (för Fiat Ducato 3,5 t) 4000,- Totalviktssänkning 3,5 t (för Fiat Ducato Maxi) Automatisk växellåda 26900,- AL-KO Komfort fjädring (ACS) - Framaxel med Komfortfjäderben 15200,- AL-KO Level-Control för Bakaxel (ALC) 17600,

83 2-krets-fulluftfjädring för bakaxel inkl lyft- och sänkfunktion 42200,- 4-krets-fulluftfjädring 99800,- Förstärkta Special-spiralfjädrar fram inkl. ökad lastkapacitet Luftkonditionering AC på chassi med pollenfilter Kromlister kylargrill Bi-LED-strålkastare 21100,- Kylargrill högglans Multifunktionsratt 4900,- Ratt och växelspak i läder 3700,- Halogen dimmstrålkastare 3700,- LED dimmstrålkastare inkl. statiskt kurvljus 9900,- Däcktryckssensorer 2400,- Farthållare Stolsvärme i förar- och passagerarstol 8600,- Style Paket invändigt (Instrumentpanel med Aluminiumfärgade applikationer, Kromringar runt mätare) 2700,- Style Paket invändigt (Instrumentpanel med Bronsfärgade applikationer, Kromringar runt mätare) 2700,- Stålfälgar 16" (ersätter 15") 2400,- HYMER Exklusiv Aluminiumfälgar 16" (endast med Fiat Ducato 3,5 t) HYMER Exklusiv Aluminiumfälgar 16" (endast med Fiat Ducato Maxi) Reservhjul 15" (stålfälg) i lastutrymme bak 4200,- Reservhjul 16" (stålfälg) i lastutrymme bak 4200,- Dieseltank 120 l 2300,- Centrallås för Förar- / Bodelsdörr och Garagedörrar 8700,- Släpvagnskoppling 21100,- Kaross utvändigt Sek

84 Utvändig lackering i Carrara-Vit Utvändig lackering Crystal-Silver-Metallic 37200,- Elektrisk taklucksfläkt med till- och frånluftsfunktion vid kök 5600,- Elektrisk uppvärmning vindruta 8700,- HYMER-Panorama-Taklucka 80 x 50 cm, (dubbelglas) över säng bak 6100,- Takreling med stege, utan durkaluminiumplåt 7400,- Taklucka 40 x 40 cm fram med integrerad mörkläggningsgardin/myggnät 2500,- Extra fack med stuvutrymme centralt placerat i dubbelgolv 3700,- Öppningsbart sidofönster bak (Passagerarsida), med integrerad rullgardin/myggnät 3700,- Öppningsbart sidofönster bak (Förarsida), med integrerad rullgardin/myggnät 3700,- Garagedörr på bakstam 100 x 65 cm 6200,- Markis 3.5 m Omnistor, vit eller silver markisbox Markis 4.5 m Omnistor, vit eller silver markisbox Markis 5.0 m Omnistor, vit eller silver markisbox Förardörr med elektrisk fönsterhiss och instegsbelysning Cykelhållare för 3 Cyklar 4900,- Cykelhållare för 4 Cyklar 5600,- Fönster i bodelsdörr med mörkläggningsgardin Elektrisk fotsteg vid förardörr (fälls ut automatisk då dörr öppnas) Motorcykelhållare eller cykelhållare för 2 cyklar Isoleringsmatta för vindruta, utvändig Isolerglasfönster för förarhyttsfönster och förardörr 29800,4100,12400,- Säkerhetslås för bodelsdörr 4100,- Säkerhetslås för förardörr 4100,- Komfort-Bodelsdörr med fönster Komfort-stödben bak (2 st) 3800,-

85 Extra dekor sidokjolar Kaross invändigt 5:e Sittplats inkl. midjebälte på passagerarsida Sek ,- Elektrisk vinterjalusi mot vindruta inkl. insynsgardin Myggdörr för bodelsdörr Löst trägolv i dusch Fällbar träsits i dusch 2100,- Skåp fram (inkl. taklucka fram) istället för säng fram 6200,- Bäddbar långsoffa 2900,- Sittgrupp "Lounge" 2400,- Bäddbar L-Sittgrupp (nedsänkbart bordsstativ och extra bäddyna) 5000,- Toalett med keramisk skål 6200,- Durkaluminiumplåt på golv och filtbeklädnad i garage 5000,- Säng fram elektriskt sänkbar 18600,- Enkelsängsförlängning till nedsänkbar säng fram (manuell) 11200,- Enkelsängsförlängning till nedsänkbar säng fram (elektrisk) 24900,- Bäddmöjlighet mellan separata långbäddar 2500,- Utvändig dusch i garage Mini Safe monterat i dubbelgolv 5000,- Isolermatta i hytt vid fötterna 2100,- Interiör Sek Möbeldekor Trentino Birnbaum Möbeldekor Palatino Apfel Silverdekor för instrumentbräda 1600,- Klädselkombination Fayon, Tokio, Pico, Santorin, Milos, Delfi Klädselkombination Cristallo, Aruba 4400,

86 Klädselkombination Grazia (Eco Tech Material) 15000,- Textil-/klädselkombination Cremissimo, Santana 15000,- Klädselkombination (Tyg/Läder) Tobago 18600,- Läderklädsel Napoli, Tortora 33500,- 4 kuddar med överdrag Överkast Mattsats Roma/Samara för förarhytt och bodel Värme / Kyla / Teknik 5000,- Sek Utdragbar hylla för gasolflaskor 8700,- Stämningsbelysning 6200,- Inbrottslarm för förardörr, bodelsdörr, samt garagedörr/dörrar bak 12700,- Utvändigt gasoluttag 2500,- 2:a Bodelsbatteri (95 Ah AGM) inkl. Extraladdare 18 A 5600,- AC i bodel 2400 W Toalettavluftning med kolfilter ,3700,- Solcell 1 x 90 W med MPPT-regulator 13600,- Solcell 2 x 90 W med MPPT-regulator 21100,- Truma Combi 6 värme 6 kw med elpatron 1800 W och varmvattenberedare Automatisk gasolomkopplare med krocksensor och EisEx inet Box (Styr värmepanna, bodelsac via app samt visning fordonsdata) 7400,- ALDE vattenburen värme (inkl. värmebooster i förarhytt) 36000,- Värmeväxlare för vattenburen värme 12400,- Dieselvärmare för förarhytt 24800,- Extra uttag 5x230V / 3x12V / 2xDubbel-USB Multimedia Radio med CD-/MP3-spelare Sek 3700,

87 Radio DAB+ med CD-/MP3-spelare 5600,- Hållare för TV 22" eller 32" (beroende på planlösning) 4500,- 22" LED-TV med DVD-spelare, HYMER SmartMultimedia-System och Bluetooth (DVB-T/C, DVBS2) 14600,- 32" LED-TV med DVD-spelare, HYMER SmartMultimedia-System och Bluetooth (DVB-T/C, DVBS2) 19900,- 22" LED-TV i sovrum med DVD-spelare, (DVB-T/C, DVB-S2), kablage och fäste 17000,- Navigationssystem med backkamera för backhjälp, bakvy, tömning spillvatten, och HYMER Smart Control 35200,- Parabolantenn Oyster Cytrac digital Vision (utan receiver) 31600,- Parabolantenn Oyster Vision 85 (utan reciever) 34000,- Parabolantenn Oyster 85 (Vision) Twin LNB, utan receiver 37500,- Kök Sek Köksbänk i kompositmaterial 14800,- Spis och Ugnskombination Thetford Aspire (i köksbänk) 10900, Liter Jumbo-Kylskåp TEC-Tower (Kyl-/Fryskombination 160 l, integerad gasolugn med grill) Paket 1440,- Sek HYMER B-DL Komfort-Paket (utan Jumbo Kylskåp) HYMER B-DL Komfort-Paket HYMER B-DL Design-Paket Light-chassi HYMER B-DL Design-Paket Maxi-chassi HYMER Power-Paket 28500,- HYMER B-Klass Arktis-Paket ,- = Standard Equipment = Optional Equipment = Optional Equipment included in pack = Available upon request (No cost) = Not available The illustrations are for example purposes only, and may feature optional extras, accessories and vehicle decorations which are not

88 supplied as standard. Optional extras are included in the current price list and available at the extra cost indicated. We reserve the right to modify the equipment or make product improvements not shown in the photos during the lifecycle of the model ranges. We cannot accept any liability for content errors and modifications.

89 Dekor, klädsel och mattor HYMER DuoMobil B-DL Översikt klädslar Fayon / Textil Tokio / Textil Pico / Textil (Standardutrustning) (Standardutrustning) (Standardutrustning) Santorin / Textil Milos / Enfärgat tyg Delfi / Enfärgat tyg (Standardutrustning) (Standardutrustning) (Standardutrustning) Cristallo / Enfärgat tyg Aruba / Enfärgat tyg Paradiso / Ecotech (Specialutrustning) (Specialutrustning) (Specialutrustning)

90 Cremissimo / Textilläder Santana / Textilläder Tobago / Textilläder (Specialutrustning) (Specialutrustning) (Specialutrustning) Napoli / Helt i läder Tortora / Helt i läder (Specialutrustning) (Specialutrustning) Mattor Roma Samara (Specialutrustning) (Specialutrustning) Trädekorer Trentino päron Palatino äpple (Standardutrustning) (på önskemål utan kostnad)

Hymermobil B-klass DynamicLine

Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Höjdpunkter Exklusiv helintegrerad för par. Med HYMER DuoMobil har ett fordon utvecklats tillsammans med det äkta paret Schleinkofer som är perfekt

Läs mer

Maximal täthet. Praktisk hjälp

Maximal täthet. Praktisk hjälp Standardutrustning Sedan mer än 30 år skapar HYMER B- klass ständigt nya standarder för utrustningskomfort. Det är en bra tradition, som också fortsätter det här modellåret, med många förfinade och exklusiva

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-klass CL Ambition En bodröm för varje mål Den perfekta instegsmodellen för de helintegrerade Den bästa utrustningen redan standard Extra teknik på resan: Hymermobil

Läs mer

Hymermobil B-klass DynamicLine

Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Hymermobil B-klass DynamicLine Höjdpunkter Inget är lättare än det: tydligt under 3,5 ton. Största möjliga komfort vid extra låg vikt det var det som gällde när Hymermobil

Läs mer

HYMER DuoMobil - Konceptet

HYMER DuoMobil - Konceptet HYMER DuoMobil - Konceptet Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil en helt skräddarsydd husbil för par som reser på tu man hand! HYMER DuoMobil är tilltalande och bekväm som en semesterlägenhet och

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt.

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Höjdpunkter Optimal standardutrustning. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

HYMER Tramp SL. Halvintegrerad på högsta nivå.

HYMER Tramp SL. Halvintegrerad på högsta nivå. HYMER Tramp SL Halvintegrerad på högsta nivå. HYMER Tramp SL - Höjdpunkter Konsekvent från uppbyggnad till inventarier. Den halvintegrerade HYMER Tramp SL uppnår näst intill samma höga nivå som de helintegrerade

Läs mer

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk.

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Höjdpunkter Elegant in- och utvändigt som aldrig förr. Sedan 1981 erövrar vi husbilsåkarnas hjärtan med våra modeller

Läs mer

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer.

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer. P R I S L I S TA O C H T E K N I S K D ATA Upptäck mer. ACTION PRISLISTA Solifer Action A723 Pris: 595.000 kr Solifer Action A726 Pris: 589.000 kr Solifer Action T598 Pris: 561.000 kr Solifer Action T693

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

HYMER Van S. Höjdpunkter. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Höjdpunkter. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Höjdpunkter Den halvintegrerade husbilen HYMER Van S står för körglädje, smidighet och framför allt för flexibilitet. Därför kan du också välja mellan två planritningar för att

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Höjdpunkter HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt

Läs mer

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition modern, klassisk och ädel Extra teknik på resan Bästa utrustning redan som standard Editionmodellerna Ambition drar inte bara blickarna till sig överallt, de har

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar ÅRETS NYHET L!VE WAVE Taksäng Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! ETT UNIVERSELLT GENI Med denna nyhet ger sig Knaus in i ett helt nytt prissegment. L!VE Wave är en elegant, modern

Läs mer

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation.

Hymermobil ML-I. Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Milstolpar av innovation. Hymermobil ML-I Höjdpunkter Premium-helintegrerad under 3,5 ton. Hymermobil ML-I är en klassiskt elegant och lättmanövrerad helintegrerad i klassen 3,5 ton med

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 206 TEKNISKA DATA UTRUSTNING SE Tekniska data. Utföranden. Typ/Modell T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Tekniska data Längd/bredd/höjd cm 623/233/29 598/233/29 678/233/29

Läs mer

IVECO DAILY 7,5T - från 8,3 m - 9,3 m

IVECO DAILY 7,5T - från 8,3 m - 9,3 m IVECO DAILY 7,5T - från 8,3 m - 9,3 m STANDARDUTRUSTNING Iveco Daily 70c17 - CCS - Empt 5100-7,49t Manuell växellåda Farthållare Omformare 350W (winch, baklucka)* Solcell 140W ABS - ASR - med hill holder

Läs mer

Paketöversikt husbilar 2013

Paketöversikt husbilar 2013 Paketöversikt husbilar 2013 Chassi paket Fiat chassi Globe S A T T I T I Kod: 1417 1417 1417 1418 1417* 1418* Klimat komfort paket (kkp) (Klimatautomatik, elektr. uppvärmda speglar, tempomat Luftkonditionering

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

Hymermobil B-klass SL. Komfort utan kompromisser.

Hymermobil B-klass SL. Komfort utan kompromisser. Hymermobil B-klass SL Komfort utan kompromisser. Hymermobil B-klass SL Höjdpunkter Komfort på högsta nivå. Välkommen till toppsegmentet för mobilt resande med den exklusiva Hymermobil B-klass SL. Med en

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet!

Hymermobil Exsis-i. En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i En klass för sig när det gäller lätthet! Hymermobil Exsis-i - Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Med Hymermobil Exsis-i behöver du inte avstå från något på resan

Läs mer

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland Svensk generalagent: Bergholm.com READY FOR TAKEOFF! 50.000 testkilometrar, 300 testdagar, 150 övernattningar i temperaturer ned till

Läs mer

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer.

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer. PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R 2013 Upptäck mer. PRISLISTA Bruttoprislista (inkl moms) Solifer Action I standardutförande med 130 hk motor Med Soliferpaket Action A 663 521 000 kr 582 000 kr Action

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. Exklusivitet att fira. HYMER Tramp Premium 50 HYMER husbilar Komfort för alla krav SPECIALUTGÅVA MODELLSERIERNA Modellserie Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Beskrivning

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T - Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

/ :46 Tekniska data / Säsong 2019 Aviva 563 PT

/ :46 Tekniska data / Säsong 2019 Aviva 563 PT MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 7590 Karosslängd (mm) 6154 Invändig längd (mm) 5652 Bredd (mm) 2450 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension (cm) 1012/592 Maxvikt

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt halvintegrerad som

Läs mer

Hymer Van & Exsis-i Premium 50

Hymer Van & Exsis-i Premium 50 MPA Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Fem decennier av husbilskonstruktion: specialutgåvan. Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget

Läs mer

Exklusivitet att fira

Exklusivitet att fira HYMER Tramp Premium 50. Fem decennier med husbilskonstruktion: specialutgåvan. Exklusivitet att fira www.premium50.hymer.se bättre tänkt, bättre gjort Exklusiv utvändig design. Exklusiv möbel- och klädseldesign.

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 593 UK Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8028 Karosslängd (mm) 6542 Invändig längd (mm) 5932 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION 2340013 5 A1 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln foto: BoGe Fotodesign, R2N-Studios printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som

Läs mer

Hymermobil B-klass ModernComfort I. En ny generation ger sig ut och reser.

Hymermobil B-klass ModernComfort I. En ny generation ger sig ut och reser. Hymermobil B-klass ModernComfort I En ny generation ger sig ut och reser. Hymermobil B-klass ModernComfort I innovativ, säker och lätt Nästa generation husbilar i ett starkt partnerskap mellan Mercedes-Benz

Läs mer

Loves to move Solifer 2012

Loves to move Solifer 2012 Loves to move Solifer 2012 ACTION ActionSOLIFER T-693 2 Ett robust, välplanerat och prisvärt fritidsfordon som tilfredställer alla storlekar på familjen. Här finns elgolvvärme, värmaren som kan alternera

Läs mer

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

/ :39 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Axess 640 SL

/ :39 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Axess 640 SL Tekniska data / Säsong 2019 CHASSI Miljöklass (Euro 5/Euro 6) Euro 6 Citroen 6 2,0 130 Hp 35L Citroen 6 2,0 160 Hp 35L MÅTT CH VIKTER Karosslängd (mm) 6363 Bredd (mm) 2050 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd

Läs mer

PRISLISTA 2017 VANTANA 2017 OPTIMA 2017 ÄLSKA LIVET

PRISLISTA 2017 VANTANA 2017 OPTIMA 2017 ÄLSKA LIVET PRISLISTA 2017 H O B BY H U S B I L A R VANTANA 2017 Hobby_prislista 2017.indd 1 OPTIMA 2017 ÄLSKA LIVET 2016-08-29 11:0 Sid 2 PRISER HUSBILAR Hobby_prislista 2017.indd 2 2016-08-29 11:0 HOBBY HUSBILAR

Läs mer

Carado Husbil 2019 SE

Carado Husbil 2019 SE Carado Husbil 2019 SE Kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Carado Husbil 2019 Utrustning Översikt Höjdpunkter Paket 10 14 18 Jämför modeller Planlösningar Tvärbädd Långbädd 20 22 26 Resa med Vlow

Läs mer

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH

/ :57 Tekniska data / Säsong 2019 Action 391 PH Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 5970 Karosslängd (mm) 4310 Invändig längd (mm) 3910 Bredd (mm) 2196 Invändig bredd (mm) 2080 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Pressmeddelande Swift husbilar 2019

Pressmeddelande Swift husbilar 2019 1(6) Pressmeddelande Swift husbilar 2019 Swift, Europas största varumärke! Swift Toscane 599 FB ny plåtis med samma höga säkerhetstänk och utrustningsnivå som sina större syskon! Uppmuntrade av försäljningsframgångarna

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL

/ :25 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 UL Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8242 Karosslängd (mm) 6752 Invändig längd (mm) 6142 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

/ :51 Tekniska data / Säsong 2019 Action 361 LH

/ :51 Tekniska data / Säsong 2019 Action 361 LH MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 5225 Karosslängd (mm) 4010 Invändig längd (mm) 3610 Bredd (mm) 2196 Invändig bredd (mm) 2080 Utvändig höjd (mm) 2545 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension (cm) 737/300 Maxvikt

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Hymermobil Exsis-i. Den nya lättheten.

Hymermobil Exsis-i. Den nya lättheten. Hymermobil Exsis-i Den nya lättheten. Hymermobil Exsis-i Höjdpunkter Flexibilitet och komfort på ett enkelt sätt. Maximal flexibilitet och största möjliga komfort är idealen för mobilt resande. Hymermobilen

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX

/ :05 Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 PX Tekniska data / Säsong 2019 Altea 432 P Altea 432 P MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 6430 Karosslängd (mm) 4970 Invändig längd (mm) 4322 Bredd (mm) 2296 Invändig bredd (mm) 2170 Utvändig höjd (mm) 2580

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Den totala friheten. Polar Camper.

Den totala friheten. Polar Camper. Den totala friheten. Polar Camper. Polar Camper är världens smartaste idé för ditt mobila liv. Bekväm husbil när du vill, vanlig pick-up när du vill. Polar Camper är tillverkad med samma kvalitet som gjort

Läs mer

/ :07 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 HT

/ :07 Tekniska data / Säsong 2019 Adora 613 HT MÅTT OCH VIKTER Total length including drawbar (mm) 8211 Karosslängd (mm) 6752 Invändig längd (mm) 6142 Bredd (mm) 2450 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Carado Camper Van The New Movement.

Carado Camper Van The New Movement. Carado Camper Van 2018 SE The New Movement. Sverige har Vlow. Carados nya husbil är kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Använd Vlow som husbil på semestern, personbil i vardagen eller en kombination.

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

Utrustningslista. x 5 växlad låda. x Fiat Ducato. x Motor 2.5 liter. x Turbodiesel. 6 växlad låda Växellåda automat

Utrustningslista. x 5 växlad låda. x Fiat Ducato. x Motor 2.5 liter. x Turbodiesel. 6 växlad låda Växellåda automat Utrustningslista x 5 växlad låda 6 växlad låda Växellåda automat x Fiat Ducato Citroën Jumper Peugeot Boxer Ford Transit Renault Motor 2.0 liter Motor 2.3 liter x Motor 2.5 liter Motor 2.8 liter Motor

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk.

Hymermobil B-klass PremiumLine. Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Ett tekniskt mästerverk. Hymermobil B-klass PremiumLine Höjdpunkter Elegant in- och utvändigt som aldrig förr. Sedan 1981 erövrar vi husbilsåkarnas hjärtan med våra modeller

Läs mer

HUSBILAR Tekniska data Utgåva februari 2014

HUSBILAR Tekniska data Utgåva februari 2014 HUSBILAR Tekniska data Utgåva februari 01 BÜRSTNER 01: MADE FOR SWEDEN TRYGGHETEN FORTSÄTTER 01 presenterar Bürstner ett något minskat modellprogram, men också ett mycket förfinat sådant. I år finner man

Läs mer

PRISLISTA OCH TEKNISKA DATA

PRISLISTA OCH TEKNISKA DATA PRISLISTA OCH TEKNISKA DATA Prislista 1-2012 HUSBILAR & HUSVAGNAR FRÅN EUROPAS LEDANDE TILLVERKARE Gesällgatan 6 S-681 42 Kristinehamn Varumärket ERIBA ingår i HYMER gruppen. Extrautrustning höjer egenvikten

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

Sirius Sirius sid 4-5. sid 6-7

Sirius Sirius sid 4-5. sid 6-7 Sirius 3097 sid 4-5 Sirius 3098 sid 6-7 Challenger hos Forsbergs No 1 i Frankrike, No 3 i Norge Nu äntligen i Sverige! Challenger är ett ledande husbilsmärke grundat 1985 i Frankrike. Välutrustade husbilar

Läs mer

PRISLISTA CAMPINGBILAR 2015/2 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

PRISLISTA CAMPINGBILAR 2015/2 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 PRISLISTA CAMPINGBILAR 2015/2 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 SE BOX STAR BOXSTAR City 500 MH Road 540 MQ Road 2 Be 540 Q Street 600 MQ Family 600 K STANDARDMOTOR FIAT 2.0 l Multijet

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

Adria Action. av Markus Vesala

Adria Action. av Markus Vesala Adria Action av Markus Vesala Vi kan lika gärna börja med stjärnan på mässan med det samma. Iallafall den Stora stjärnan i mina ögon. Även om storleken är liten. En frisk nyhet, med många smarta ideer

Läs mer

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär.

HYMER Van. Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER Van Halvintegrerad med andrabilskaraktär. HYMER ses som uppfinnare av vanen i branschen för mobilt resande. Med HYMER Van svarar vi nu på den ökade efterfrågan på en superkompakt halvintegrerad som

Läs mer

GRÄNSLÖS PRISLISTA HUSBILAR 2018 / 1 UPPLEV FRIHET UTÖVER DET VANLIGA.

GRÄNSLÖS PRISLISTA HUSBILAR 2018 / 1 UPPLEV FRIHET UTÖVER DET VANLIGA. GRÄNSLÖS UPPLEV FRIHET UTÖVER DET VANLIGA. PRISLISTA HUSBILAR 2018 / 1 VAN TI. L!VE TI. SKY TI. SUN TI. L!VE WAVE. SKY WAVE. L!VE TRAVELLER. VAN I. SKY I. SUN I PLANLÖSNINGAR * 2018 VAN TI L!VE TI SKY

Läs mer

/ :36 Tekniska data / Säsong 2019 Alpina 663 HT

/ :36 Tekniska data / Säsong 2019 Alpina 663 HT Tekniska data / Säsong 2019 MÅTT OCH VIKTER Totallängd (mm) 8690 Karosslängd (mm) 7281 Invändig längd (mm) 6632 Bredd (mm) 2460 Invändig bredd (mm) 2310 Utvändig höjd (mm) 2600 Ståhöjd (mm) 1950 Förtältdimension

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt.

HYMER Tramp CL. Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Generös helt enkelt. HYMER Tramp CL Höjdpunkter Optimal standardutrustning. De HYMER Tramp CL zet nieuwe bakens uit in zijn klasse. Alleen al de stahoogte van 2,12 meter overtreft veruit

Läs mer

/ :36 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Supreme 640 SGX

/ :36 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Supreme 640 SGX CHASSI Miljöklass (Euro 5/Euro 6) Euro 6 Fiat 6 2,3 130 Hp 35 L Fiat 6 2,3 150 Hp 35 L Fiat 6 2,3 150 Hp 35 H Fiat 6 2,3 180 Hp 35 H MÅTT CH VIKTER Karosslängd (mm) 6363 Bredd (mm) 2050 Utvändig höjd (mm)

Läs mer

första intrycket NIESMANN SMOVE 7.4E FÖRSTA INTRYCKET Allt om Husvagn & Camping l 7/2017

första intrycket NIESMANN SMOVE 7.4E FÖRSTA INTRYCKET Allt om Husvagn & Camping l 7/2017 första intrycket NIESMANN SMOVE 7.4E 26 FORMER FÖR FRAMTIDEN Det är inte någon halvintegrerad modell och inte heller någon Liner. Prisbelönta Niesmann Smove är faktiskt både och. AV Anders Wallsten 27

Läs mer

Tekniska data och priser The New Movement.

Tekniska data och priser The New Movement. Tekniska data och priser 2018 SE The New Movement. Den tekniska grunden för alla Carado Camper Vans 2018 Chassi/ Basfordon Fiat Ducato 2,0 l Multijet light, 85 kw (115 hk), avgasnorm EURO 6 Varselljus

Läs mer

HYMER B-Klass. Förebilden för mobilt resande. HYMER B-Klass

HYMER B-Klass. Förebilden för mobilt resande. HYMER B-Klass HYMER B-Klass. Förebilden för mobilt resande. HYMER B-Klass Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos HYMER. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 HYMER husbilar Alltid ett original För generationer

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas.

HYMER ML-T. Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Premium halvintegrerad husbil på Mercedesbas. HYMER ML-T Höjdpunkter Perfekt kombinerat. I HYMER ML-T förenas modernaste drivteknik och innovativ lättkonstruktion med högsta komfort till en

Läs mer

TILLVALSPRISER & TEKNISKA DATA HOBBY VANTANA 2019 ÄLSKA LIVET

TILLVALSPRISER & TEKNISKA DATA HOBBY VANTANA 2019 ÄLSKA LIVET TILLVALSPRISER & TEKNISKA DATA HOBBY 2019 ÄLSKA LIVET TEKNISKA DATA ONTOUR DE LUXE PREMIUM VIKI ENHET MOTOR Fiat Ducato 2,0 l 115 Multijet II, 6-växlad manuell, 1.956 ccm, 85 kw / 115 hk 0,00 kg - - -

Läs mer

Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition. Informationen giltig från augusti 2015. Colibri Davis Jump! Davis Dexter Go!

Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition. Informationen giltig från augusti 2015. Colibri Davis Jump! Davis Dexter Go! Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition Informationen giltig från augusti 2015 Davis Jump! Davis Dexter Go! Dexter 2015 / 2016 Teknisk information Davis Jump! DA Jump! 540 DA Jump! 590

Läs mer

Kompakta mått, oändliga möjligheter

Kompakta mått, oändliga möjligheter SERIEN SLIDE OUT AXESS Kompakta mått, oändliga möjligheter SLIDE OUT Compact sätter standarden för de lite mindre husbilarna. En smidig stadsbil men med fullgott utrymme som passar för alla typer av semestrar.

Läs mer

La vita libera. CI HUSBILAR PRISLISTA 2019 Kyros - Elliot - Magis - Magis Integral - Riviera.

La vita libera. CI HUSBILAR PRISLISTA 2019 Kyros - Elliot - Magis - Magis Integral - Riviera. La vita libera CI HUSBILAR PRISLISTA 2019 Kyros - Elliot - Magis - Magis Integral - Riviera www.bergholm.com KYROS TEKNISK DATA Kyros K2 2 4 5 6 DUO Fiat Ducato 2.3l Multijet 96kW/130hk Totallängd (cm)

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Den bästa erfarenheten ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Eriba erbjuder sköna semesterupplevelser. Upplev frihet och säkerhet. Kärlek 2 ERIBA COMPACT Utvändigt 4 invändigt 6 Tyg 10 Tekniska data

Läs mer

EN STJÄRNA BÄTTRE. Hymermobil StarLine

EN STJÄRNA BÄTTRE. Hymermobil StarLine Hymermobil StarLine EN STJÄRNA BÄTTRE Hymermobil StarLine Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget sedan 1989. 2 Hymer husbilar Alltid ett original För generationer

Läs mer

HYMER helintegrerade. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S.

HYMER helintegrerade. HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S. HYMER helintegrerade HYMER Exsis-i, HYMER B-Klass, HYMER B-Klass SL och HYMER StarLine S. HYMER Bästa husbilsåkare, för oss är begreppet vardagsrum på hjul inte bara en tom floskel. Husbilar av märket

Läs mer

GRÄNSLÖS PRISLISTA HUSBILAR D UPPLEV FRIHET PÅ VÄG

GRÄNSLÖS PRISLISTA HUSBILAR D UPPLEV FRIHET PÅ VÄG GRÄNSLÖS UPPLEV FRIHET PÅ VÄG PRISLISTA HUSBILAR 2019 1D VAN TI PLATINUM SELECTION. L!VE TI. SKY TI. SUN TI PLATINUM SELECTION. L!VE WAVE. SKY WAVE L!VE TRAVELLER. VAN I PLATINUM SELECTION. SKY I SILVER

Läs mer

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna.

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna. Helt nya KABE 2009 Förnyad utvändig design på husvagnarna, nya snickerier i både husvagnar och husbilar, många nya husvagnsmodeller och en helt ny lite mindre Travel Master. Ja, nyheterna är verkligen

Läs mer