MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE."

Transkript

1 När du älskar att köra MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. VI DELAR DIN PASSION. BMW Financial Services är en del av BMW Group och det bästa sättet att finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje och drivs av hur vi kan uppfylla dina individuella behov och överträffa dina förväntningar. Det handlar om mer än finansiering och körglädje, det handlar om dig.

2 VI GÖR FINANSIERING TRYGGT OCH ENKELT. BMW Financial Services är BMW Groups egna finansbolag. Vi delar din passion för körglädje och fokuserar på att ge dig trygghet och säkerhet genom hela resan. Genom vår förståelse för dina individuella behov anpassar vi våra finansieringslösningar och gör det enkelt för dig. Med BMW Financial Services får du ett bekymmersfritt och tryggt bilägande, oavsett om du är privatperson eller företagskund. PRIVATPERSON. Oavsett hur du vill finansiera din nya BMW skräddarsyr vi ditt erbjudande så att det passar dig och dina körvanor. Det är stor skillnad på att finansiera din bil i jämförelse med till exempel ditt hus. Det är vanligt att många fastigheter stiger i värde över tiden medan en bil, som sjunker i värde, kräver ett helt annat finansieringsupplägg. När du låter oss på BMW Financial Services finansiera din BMW får du den finansieringsform som passar dig bäst, samtidigt som din bil utgör säkerhet för finansieringen. FÖRETAG. Som företagskund kan du finansiera företagets nya BMW hos BMW Financial Services, oavsett om det gäller en eller flera bilar. Eftersom bilen utgör säkerhet för finansieringen undviker du att binda upp kapital och behöver inte utnyttja eventuellt kreditutrymme hos din bank. Genom att vara kund hos BMW Financial Services kan du samla allt på samma ställe - både bil, service, finansiering och försäkring. Det gör din tillvaro som företagare enklare.

3

4 BMW PRIVATLEASING. 0 KR KONTANT OCH FRI SERVICE. BMW Privatleasing är det enkla sättet för dig att köra BMW. Du behöver ingen kontantinsats och Fri Service ingår under hela avtalsperioden. Efter 36 månader lämnar du tillbaka din BMW och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage. Det finns ett brett modellprogram med BMW att välja ur. Med vår onlinekalkylator kan du få inspiration och din återförsäljare hjälper dig att välja rätt bil och utrustning. Leasingkontraktet skriver du under samtidigt som du hämtar ut din nya BMW, sedan är det bara att köra. Om din bil redan finns på plats vid beställning får du den direkt, annars hämtar du den när den är klar för leverans. Du får en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som behöver åtgärdas innan du skall lämna tillbaka bilen. Genom att lämna in din BMW på service i enlighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos din återförsäljare, sedan tar vi hand om resten. BMW Fri Service ingår under hela avtalsperioden. Med din nya BMW ingår två veckors fri Rulla-Ut försäkring när du finansierar den med BMW Financial Services. Därefter väljer du själv om du vill fortsätta med BMW Originalförsäkringen till en extra förmånlig premie.

5 BMW BILLÅN. FINANSIERA DIN BILDRÖM. Med BMW Billån kan du finansiera din körglädje till särskilt förmånliga villkor. Vi skräddarsyr ditt lån och anpassar månadsbetalningar och restskuld utifrån dina körvanor. Du får kreditbesked direkt när du väljer din BMW och bilen räcker som säkerhet för lånet. Majoriteten av våra billån är annuitetslån, som ger en jämn månadskostnad under hela återbetalningstiden. Du kan enkelt göra extra amorteringar och kostnadsfritt lösa lånet innan avtalstiden gått ut. Enligt Konsumentkreditlagen krävs 20 % i kontantinsats när du lånar till din bil. Summan beräknas på bilens pris inklusive extrautrustning. Har du en inbytesbil för motsvarande värde går det lika bra. När du finansierar din BMW med BMW Financial Services ingår alltid två veckors fri Rulla-Ut försäkring, därefter väljer du om du vill fortsätta med BMW Originalförsäkring till en extra förmånlig premie. BMW TJÄNSTEBILSLÅN FÖR PRIVAT BIL I TJÄNSTEN. Om du kör huvudsakligen i tjänsten kan du finansiera din bil med BMW Tjänstebilslån. Då behöver du ingen kontantinsats. Det enda som krävs är att din arbetsgivare intygar att du använder din bil mer än 50 % i tjänsten. Vid kontraktstidens slut har du tre möjligheter: lämna tillbaka din bil till din BMW-återförsäljare och byta mot en ny, förlänga avtalet eller lösa lånet. Precis som med alla våra finansieringsprodukter utgör din BMW säkerhet för lånet. Dessutom ingår två veckors Rulla-Ut försäkring och därefter väljer du om du vill fortsätta med BMW Originalförsäkring till en extra förmånlig premie.

6 VI ÄR MER ÄN EN STARK FINANSIERINGSPARTNER. Det är mycket att tänka på när du ska finansiera din nya bil. Därför är det bra att ha en partner som BMW Financial Services, som delar din passion för BMW och körglädje. Genom fokus på dina behov uppfyller vi dina nuvarande och framtida krav.

7

8 BMW BUSINESS DRIVE. LEASINGGLÄDJE FÖR FÖRETAGARE. BMW Business Drive gör din tillvaro som företagare enklare. Du får en förutsägbar månadskostnad, bekymmersfri hantering och garanterat restvärde. Det behövs ingen kontantinsats och BMW Fri Service och BMW Originalförsäkring ingår under hela avtalstiden. Leasingperioden är på 36 månader och efter det lämnar du tillbaka bilen och väljer en ny. Du behöver inte tänka på att sälja bilen och vi tar risken för värdeminskning vid normalt slitage. Det blir enkelt att budgetera och 50 % av momsen är avdragsgill. När du har valt din nya BMW beställer du den hos din återförsäljare. Ni går igenom processen tillsammans och du får en specifikation över din nya bil och finansiering. Om bilen redan finns på plats vid beställning får du den direkt, annars hämtar du den när den är klar för leverans. BMW Fri Service ingår och när din BMW indikerar att det är dags för service lämnar du in den hos din återförsäljare, sedan tar vi hand om resten. I BMW Business Drive ingår också BMW Originalförsäkring under hela avtalstiden. normalt slitage.

9 BMW FÖRETAGSLEASING. BMW Företagsleasing är ett bekvämt och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar. Företaget binder inte upp något kapital och kan dra av 50 % av momsen på leasingavgiften. Med BMW Financial Services har du ett brett modellprogram att välja ur och BMW Fri Service ingår i 36 månader (eller upp till mil). Leasingavgiften styrs av kontraktstiden och restvärdet. Vi skräddarsyr avtalet efter företagets behov och lämnar kreditbesked direkt när du väljer ut din nya BMW. Vid kontraktsslutet har du möjlighet att byta till en ny modell. När företaget finaniserar bilen med BMW Financial Services är den utrustad med två veckors Rulla-Ut försäkring. Därefter finns valmöjligheten att fortsätt med BMW Originalförsäkring till en extra förmånlig premie. BMW BILLÅN FÖR FÖRETAG. BMW Billån är en flexibel lösning när företaget vill finansiera sina bilar. Vårt Billån är ett annuitetslån, som ger en jämn kostnad under hela återbetalningstiden. Kreditbesked lämnas direkt vid valet av BMW och bilen räcker som säkerhet för lånet. Vi skräddarsyr lånet och anpassar månadsbetalningarna och restskuld utifrån dina körvanor. Det är möjligt att göra extra amorteringar och anpassa löptiden efter företagets behov. Genom att samla bilen, finansieringen och försäkringen på ett ställe, blir bilägandet som företagare ännu enklare. Vid finansiering med BMW Billån ingår alltid två veckors Rull-Ut försäkring. Därefter finns möjligheten att fortsätta med BMW Originalförsäkring till en extra förmånlig premie.

10 MER ÄN BARA FÖRSÄKRING. BMW ORIGINALFÖRÄKRING BMW Originalförsäkring är vår egen märkesförsäkring framtagen för dig som kör BMW. När du försäkrar din bil med BMW Originalförsäkring garanterar vi att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad BMW-verkstad. Du får alltid snabb och effektiv skadereglering. Vi ersätter stulna däck, stereo och annan fabriksmonterad utrustning utan maxgräns. Om din bil totalskadas innan den är två år gammal eller har gått max mil får du en ny bil. Är bilen äldre än två år får du 20 % över marknadsvärdet. Dessutom finns det flera tilläggsförsäkringar att välja på. Vi delar ditt intresse att snabbt och säkert återställa bilen i originalskick efter en skada så att din bil förblir en BMW. När du kör ut din nya BMW för första gången är den försäkrad med två veckors Rulla-Ut. Det är ett maximalt skydd med BMW Originalförsäkring, Stor Bilextra och Drulleförsäkring som vi bjuder på. Efter två veckor väljer du själv om du vill fortsätta med försäkringen och när du finansierar din BMW med BMW Financial Services och förlänger försäkringen i ett år får du dessutom en rabatt motsvarande fyra månaders försäkringspremie. BMW LÅNESKYDD. Eftersom livet är fullt av oförutsedda händelser är det bra att utrusta ditt billån med den extra trygghet som BMW Låneskydd innebär. Genom att teckna BMW Låneskydd säkrar du återbetalningen av ditt lån om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt på grund av ofrivillig arbetslöshet, sjukdom, olycksfall, eller i värsta fall dödsfall. När oförutsedda händelser sker är det skönt med den extra trygghet som vårt låneskydd ger. Finansierar du din bil med BMW Financial Services inkluderar vi kostnadsfritt ett låneskydd de tre första månaderna. Det är vårt sätt att ge dig en extra trygghet med din nya BMW. Efter tre månader väljer du själv om du vill förlänga ditt låneskydd. För att du skall kunna teckna BMW Låneskydd krävs att du: -- Är bosatt i Sverige och har finansierat din BMW med BMW Financial Services. -- Har fyllt 18 men inte 63 år -- Har tillsvidareanställning (min 22 tim/ vecka) eller är egenföretagare med F-skattsedel. --Är fullt frisk och fullt arbetsför. -- Inte har vetskap om förestående varsel, uppsägning, arbetslöshet eller sjukskrivning.

11

12 BMW Financial Services Kundtjänst: E-post: Detta produktblad är tänkt att ge allmän information och vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra produktutformning och specifikationer. Med reservation för eventuella tryckfel.

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra.

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Vi bryr

Läs mer

Porsche Finansiering. Bilar i världsklass. Och finansieringslösningar på samma nivå.

Porsche Finansiering. Bilar i världsklass. Och finansieringslösningar på samma nivå. Porsche Finansiering Bilar i världsklass. Och finansieringslösningar på samma nivå. Varför Porsche Finansiering? Du kan finansiera bilen på olika sätt. Betala kontant, belåna boendet eller genom att sälja

Läs mer

Audi Finansiering. Audi_FinansieringsBroschyr-08.indd 2 08-09-23 10.18.36

Audi Finansiering. Audi_FinansieringsBroschyr-08.indd 2 08-09-23 10.18.36 Audi Finansiering STENSTRÖM RED CELL OKT 2008 BRO VFS 0302 Audi_FinansieringsBroschyr-08.indd 2 08-09-23 10.18.36 Audi Finansiering; så här fungerar det. En Audi är inte bara själva den välutrustade kvalitetsbilen,

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Flexibla lösningar - För dig som företagskund ingår i Toyota Financial Services Corporation som är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation i Japan och finns idag i

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibla lösningar för dig som företagskund

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG

FINANSIERING FÖR FÖRETAG FINANSIERING FÖR FÖRETAG Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibla lösningar för dig som företagskund Vi ingår i Toyota Financial Services Corporation

Läs mer

BILFINANSIERING PRIVAT. Skillnaden mellan dröm och verklighet är en bra finansieringslösning PRIVAT.

BILFINANSIERING PRIVAT. Skillnaden mellan dröm och verklighet är en bra finansieringslösning PRIVAT. BILFINANSIERING Skillnaden mellan dröm och verklighet......är en bra finansieringslösning www.peugeotfinans.se Våra Produkter BilKredit Avbetalning med löptid från 12-84 månader. PlusKredit Avbetalning

Läs mer

FINANSIERING FÖR FÖRETAG. För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt.

FINANSIERING FÖR FÖRETAG. För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt. FINANSIERING FÖR FÖRETAG För dig som har annat att tänka på än bilen. Som vägen till framgång och sånt. Brett urval av flexibla finansieringslösningar. Toyota Financial Services FINANSIERING Flexibilitet

Läs mer

Bilfinansiering och mobilitet

Bilfinansiering och mobilitet Bilfinansiering och mobilitet SEAT FINANCIAL SERVICES Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Finansiering. SEAT BILLÅN PRIVAT FÖRETAG Vårt vanligaste lån för dig som privatperson, men även företag som vill

Läs mer

Varför Porsche Financial Services?

Varför Porsche Financial Services? Varför Porsche Financial Services? Alla bilar finansieras, det sker bara på olika sätt. En del väljer banklån eller belånar sin bostad för att kunna betala bilen kontant. Andra har tillgångar eller sparade

Läs mer

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering SIMPLY CLEVER 2 Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering Alla bilar finansieras Finansiering för din SKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende

Läs mer

Finansiera din Dacia med sunt förnuft

Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansieringslösningar lika smarta som bilen Receptet på vår framgång är en del högteknologi, en del återanvändning och en rejäl dos sunt förnuft. Det är ingen hemlighet

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag. AUG 2018 Innehåll Varför Volkswagen Financial Services?...3 Finansiering...4

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

Attraktivt helhetserbjudande.

Attraktivt helhetserbjudande. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Attraktivt helhetserbjudande. Enkelt bilinnehav för dig som privatkund. PRIVAT Februari 2017 Innehåll Nyckeln till mobilitet...3 Finansiering...5

Läs mer

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR.

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW Fleet www.bmw.se/ bmwfleet När du älskar att köra BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. BMW Fleet är en operationell

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav

Förmånligt och enkelt bilinnehav Förmånligt och enkelt bilinnehav För privatpersoner och företag AUG 2018 SEAT FINANCIAL SERVICES Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Alla bilar finansieras. 2 Alla bilar finansieras. Finansieringen sker

Läs mer

Körglädje med bilägarglädje. Finansiering. Serviceavtal. Försäkring.

Körglädje med bilägarglädje. Finansiering. Serviceavtal. Försäkring. Körglädje med bilägarglädje. Finansiering. Serviceavtal. Försäkring. Alla bilar finansieras. Finansieringen av din Audi är en viktig del av bilköpet. Den sker på många sätt: via oberoende finansiärer,

Läs mer

SEAT FINANSIERING. SEAT Finansiering SEAT Serviceavtal SEAT Försäkring ENJOYNEERING

SEAT FINANSIERING. SEAT Finansiering SEAT Serviceavtal SEAT Försäkring ENJOYNEERING SEAT FINANSIERING Finansieringslösningar för privatperson och företag. SEAT Finansiering SEAT Serviceavtal SEAT Försäkring ENJOYNEERING Alla bilar finansieras. Det sker bara på olika sätt. En del väljer

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav

Förmånligt och enkelt bilinnehav Förmånligt och enkelt bilinnehav FEB 2018 SEAT FINANCIAL SERVICES Finansiering. Försäkring. Mobilitet. För privatpersoner och företag Alla bilar finansieras. 2 Alla bilar finansieras. Finansieringen sker

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration.

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. OPERATIONELL LEASING Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. Toyota Fleet Lease erbjuder finansiering med garanterade restvärden, kvalificerad rådgivning och full kostnadskontroll av

Läs mer

ŠKODA Care Servicepaket för maximal bekvämlighet.

ŠKODA Care Servicepaket för maximal bekvämlighet. ŠKODA Care Servicepaket för maximal bekvämlighet. Förlängd Garanti Serviceavtal Vad är ŠKODA Care? Finansiering för din ŠKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom

Läs mer

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Flera bilmodeller att välja mellan! www.toyota.se/personalbil Toyota

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG AUG 2018 GÅ PÅ KÄNSLA, BESLUTA PÅ FAKTA VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Den som väljer ŠKODA är ofta någon som prioriterar det som är viktigt

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. AUG 2018 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

Mars 2013. Volkswagen Finansiering Finansiering Serviceavtal Försäkring

Mars 2013. Volkswagen Finansiering Finansiering Serviceavtal Försäkring Mars 2013 Volkswagen Finansiering Finansiering Serviceavtal Försäkring Finansiering för din Volkswagen är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende finansiär,

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2018 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För privatpersoner och företag. FEB 2018 Innehåll Varför Volkswagen Financial Services?...3 Finansiering...4

Läs mer

Volkswagen Finansiering

Volkswagen Finansiering Privat Privat Volkswagen Finansiering Finansiering Serviceavtal Försäkring Augusti 2014 Innehåll Nyckeln till mobilitet...3 Finansiering...5 Bygg din bil...6 Serviceavtal...9 Försäkring... 11 Volkswagenkortet...

Läs mer

Privat, företaget eller bådadera?

Privat, företaget eller bådadera? Räkna hem. Privat, företaget eller bådadera? Audi Finansiering; så här fungerar det. Vorsprung durch Technik innebär, förutom själva bilarna, att Audi även erbjuder sofistikerade ekonomiska lösningar som

Läs mer

BILFINANSIERING OCH MOBILITET. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

BILFINANSIERING OCH MOBILITET. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. BILFINANSIERING OCH MOBILITET Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2019 GÅ PÅ KÄNSLA, BESLUTA PÅ FAKTA VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Den som väljer ŠKODA är ofta någon som prioriterar det som är

Läs mer

Renault BUSINESS RELAX. Det enkla bilägandet för företag

Renault BUSINESS RELAX. Det enkla bilägandet för företag Renault BUSINESS RELAX Det enkla bilägandet för företag Varje bra bilaffär börjar med Business Relax Funderar du på att skaffa en Renault till ditt företag? Då är du i gott sällskap. För andra företag

Läs mer

Feb Förmånligt och enkelt bilinnehav för privatpersoner och företag

Feb Förmånligt och enkelt bilinnehav för privatpersoner och företag Feb 2018 Förmånligt och enkelt bilinnehav för privatpersoner och företag Vi finansierar din nya Audi så kan du tänka bättre ljud 2 Vi erbjuder finansiering med restskuld eller restvärde där bilen fungerar

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Bilfinansiering och mobilitet.

Bilfinansiering och mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Bilfinansiering och mobilitet. FEB 2019 Innehåll Varför Volkswagen Financial Services?...3 Finansiering...4 Bygg din bil...6 Volkswagen

Läs mer

SEAT FINANSIERING PRIVAT. Finansiering Serviceavtal Försäkring TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT FINANSIERING PRIVAT. Finansiering Serviceavtal Försäkring TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT FINANSIERING Finansiering Serviceavtal Försäkring PRIVAT TECHNOLOGY TO ENJOY ALLA BILAR FINANSIERAS Det sker bara på olika sätt. En del väljer banklån eller belånar bostaden för att kunna betala bilen

Läs mer

ATTRAKTIVA HELHETS ERBJUDANDE FÖR PRIVATKUNDER

ATTRAKTIVA HELHETS ERBJUDANDE FÖR PRIVATKUNDER ATTRAKTIVA HELHETS ERBJUDANDE FÖR PRIVATKUNDER Finansiering. Försäkring. Mobilitet. PRIVAT VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Finansiering för din ŠKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den

Läs mer

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVAT- PERSONER OCH FÖRETAG FEB 2018 GÅ PÅ KÄNSLA, BESLUTA PÅ FAKTA VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Den som väljer ŠKODA är ofta någon som prioriterar det som är viktigt

Läs mer

ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER

ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER SIMPLY CLEVER ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER PRIVAT Finansiering. Försäkring. Mobilitet. VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Finansiering för din ŠKODA är en viktig del av ditt bilköp eller

Läs mer

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Extrautrustad bilförsäkring via din bilhandlare Öppna och läs mer! Vi bjuder på bilförsäkring i två veckor Redan när du rullar ut från bilhallen är din bil

Läs mer

ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER

ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER ATTRAKTIVA HELHETSERBJUDANDEN FÖR PRIVATKUNDER TECHNOLOGY TO ENJOY Finansiering. Försäkring. Mobilitet. PRIVAT ALLA BILAR FINANSIERAS Det sker bara på olika sätt. En del väljer banklån eller belånar bostaden

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA FINANSIERING. Finansiering Serviceavtal Försäkring Förlängd Garanti PRIVAT

SIMPLY CLEVER ŠKODA FINANSIERING. Finansiering Serviceavtal Försäkring Förlängd Garanti PRIVAT SIMPLY CLEVER ŠKODA FINANSIERING Finansiering Serviceavtal Försäkring Förlängd Garanti PRIVAT VAD ÄR ŠKODA CARE Finansiering för din ŠKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på

Läs mer

Alla bilar finansieras.

Alla bilar finansieras. Audi Privat. Finansiering. Serviceavtal. Försäkring. Alla bilar finansieras. Finansiering för din Audi är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende finansiär,

Läs mer

Gör så här: Efternamn

Gör så här: Efternamn Ikano Låneskydd Försäkringen som gör jobbet om du inte kan Ikano Låneskydd är en försäkring som hjälper dig med dina månadsbetalningar för ditt lån om du skulle bli sjukskriven eller arbetslös i upp till

Läs mer

Privatleasing 12 enkla tips

Privatleasing 12 enkla tips Detta dokument innehar Creative Commons Attribution - inga bearbetningar Biloffert Sverige AB har full upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera text och grafik under förutsättning

Läs mer

Endast för dig som kör BMW.

Endast för dig som kör BMW. Endast för dig som kör BMW. Du har valt din bil med omsorg. För oss är bilaffären bara början på en lång relation där försäkringen är en viktig och självklar del. Därför har vi skapat en försäkring till

Läs mer

Feb Bilfinansiering och mobilitet

Feb Bilfinansiering och mobilitet Feb 2019 Bilfinansiering och mobilitet När din inre revisor får bestämma. Vår finansieringslösning är så pass enkel och förmånlig att majoriteten Audiägare faktiskt väljer att skaffa sin bil via oss. Finansieringen

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

En smartare försäkring.

En smartare försäkring. En smartare försäkring. Det finns ett smart sätt att ta hand om din bil. Opel Försäkring. Det är en försäkring som lever upp till både dina och våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi som har

Läs mer

Försäkringen som gör jobbet om du inte kan. Jag/vi vill köpa Ikano Låneskydd! Medlåntagare Efternamn. Förnamn. Ort och datum.

Försäkringen som gör jobbet om du inte kan. Jag/vi vill köpa Ikano Låneskydd! Medlåntagare Efternamn. Förnamn. Ort och datum. Ikano Låneskydd Försäkringen som gör jobbet om du inte kan. Ikano Låneskydd Ikano Låneskydd är en försäkring som kan hjälpa dig med dina månadsbetalningar för ditt lån hos oss om du skulle bli sjukskriven

Läs mer

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig.

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer,

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något BILLIGARE ÄN PRIVATÄGD BIL Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

Volkswagen Financial Services. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2019 Gå All-in. Mer pang för pengarna. Genom All-in samlar vi dina bilkostnader med en månatlig betalning på en faktura. Ditt företag

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Företag Konsument Med Volkswagen Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för kommande service och reparationer. Då vet du

Läs mer

SVARSKORT Fyll i och posta idag så återkommer vi med prisförslag! SAMMA KVALITET SOM DIN BMW. BMW Originalförsäkring. Svarspost 20190446

SVARSKORT Fyll i och posta idag så återkommer vi med prisförslag! SAMMA KVALITET SOM DIN BMW. BMW Originalförsäkring. Svarspost 20190446 betalar portot SVARSKORT Fyll i och posta idag så återkommer vi med prisförslag! Svarspost 20190446 VÄLJ 110 EN00BILFÖRSÄKRING AV Stockholm SAMMA KVALITET SOM DIN BMW ex tr Ju al s åg t n sjä u lv ris

Läs mer

100 % fokus på dig som kör Ford.

100 % fokus på dig som kör Ford. 100 % fokus på dig som kör Ford. Vill du ha ett bra pris på din bilförsäkring utan att dra ner på trygghet, kvalitet och service? Då ligger Ford Försäkring bra till. Som en del av varumärket Ford ser vi

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig

En skräddarsydd försäkring för dig En skräddarsydd försäkring för dig som kör KIA Bara fördelar Du som kör KIA har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för din bil och som därför ger dig många fördelar. Vi har nära kontakt

Läs mer

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790

Läs mer

Förarens fordonskostnad 2341

Förarens fordonskostnad 2341 Fordonsval Offertpris, företagsfordon 145 hk Bruttopris fordon 277 900 291 500 Rabatt, % eller kr 9 25 011 10 29 150 Summa fordon 252 889 262 350 Paketnamn Paketutrustning Rabatt, % eller kr Extrautrustning

Läs mer

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring zoo}-zoo} o} zoo}-zoo} Bara fördelar med M{zd{ Försäkring Du som kör Mazda har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för

Läs mer

Audi Stockholm: Business Inclusive.

Audi Stockholm: Business Inclusive. Audi Stockholm: Audi Stockholm: Audi Finansiering Audi Serviceavtal Audi Försäkring Ingen särskild leasingavgift Garanterat restvärde Drivmedelskort Samlingsfaktura, minskad administration Valbar körsträcka

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul.

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Ett förmånligt bilinnehav för dig och dina anställda. Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Audi Personalbil - billigare än privatägt Löneavdraget innehåller: Personalbil är en förmånsbil som företag kan

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

Betala per månad. Audi Serviceavtal

Betala per månad. Audi Serviceavtal Betala per månad. Audi Serviceavtal Inga obehagliga överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering och uppföljning för din privatekonomi,

Läs mer

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början!

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Finansiering av Hem-pc 2005 Foto: Niklas Kämpargård/bildarkivet.se Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Trygghet för arbetsgivare och anställd

Läs mer

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV

FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖRMÅNLIGT OCH ENKELT BILINNEHAV FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG TECHNOLOGY TO ENJOY Finansiering. Försäkring. Mobilitet. ALLA BILAR FINANSIERAS Det sker bara på olika sätt. En del väljer banklån eller

Läs mer

Regress Ordlista finanstermer. Momsavlyft Effektiv ränta Konsignation. Annuitet Marginal. Kreditkostnad Prisbasbelopp. Geldenär Förtidslösen

Regress Ordlista finanstermer. Momsavlyft Effektiv ränta Konsignation. Annuitet Marginal. Kreditkostnad Prisbasbelopp. Geldenär Förtidslösen SKODA FINANSIERING Rak amortering Regress Ordlista finanstermer Indrivning Bilförmån Momsavlyft Effektiv ränta Konsignation Annuitet Marginal Kreditkostnad Prisbasbelopp Geldenär Förtidslösen Kundränta

Läs mer

Bilägande för företag

Bilägande för företag Bilägande för företag KONCERNEN Billån Ca 200 000 avtal Volvofinans Bank AB Billeasing Volvokort Ca 1 200 000 kunder Finansiell leasing Svensk Vagnparksfinans Operationell leasing Biladministration Ca

Läs mer

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR Du som kör Citroën kan konsten att få valuta för pengarna. Du har dessutom valt en bil med en alldeles egen karaktär. För dig finns Citroën Försäkring

Läs mer

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till.

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Garanterat kollad i minsta detalj. Med Mercedes-Benz Certified får du möjlighet att köpa en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som

Läs mer

Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring Volkswagen Försäkring VOLKSWAGEN erbjuder prisvärda och innovativa bilmodeller. Volkswagen Försäkring är också unik på många sätt, med en service-, garanti-, och ersättningsnivå utöver det vanliga. Dessutom

Läs mer

En bra bil ska ha en lika bra försäkring

En bra bil ska ha en lika bra försäkring En bra bil ska ha en lika bra försäkring Livet kan när som helst ta nya vägar och då är det bra med en bil som är redo att hänga med. Och en bilförsäkring. Vi har nära kontakt med Nissans egna verkstäder

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru.

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. Oslagbart pris i sex månader för nya och begagnade bilar. Bara fördelar med Subaru försäkring. Du som kör Subaru har möjlighet att välja en försäkring

Läs mer

Den självklara försäkringen för dig som kör Saab.

Den självklara försäkringen för dig som kör Saab. Den självklara försäkringen för dig som kör Saab. Allt börjar i Trollhättan. Varje gång en ny Saab ligger på ritbordet i Trollhättan åker vi dit. Vi vet var lås ska placeras för att minska inbrottsrisken,

Läs mer

Attraktivt helhetserbjudande.

Attraktivt helhetserbjudande. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Attraktivt helhetserbjudande. Enkelt bilinnehav för dig som privatkund. Privat 1 Volkswagen Financial Services. Nyckeln till mobilitet.

Läs mer

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SIMPLY CLEVER Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SKODA Serviceavtal finns i två nivåer med olika omfattning och innehåll Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar.

Läs mer

DIN BIL ÄR. med TryggaMil Försäkring. 50 % rabatt första halvåret!

DIN BIL ÄR. med TryggaMil Försäkring. 50 % rabatt första halvåret! DIN BIL ÄR EXTRAUTRUSTAD med TryggaMil Försäkring 50 % rabatt första halvåret! Fördelar med TryggaMil Helförsäkring ingår i två veckor Tillsammans med din bilåterförsäljare har vi utrustat din nya bil

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag Februari 2015 Innehåll Volkswagen Tjänstebil...3 Bygg din bil...4

Läs mer

På goda villkor. Audi Försäkring

På goda villkor. Audi Försäkring På goda villkor. Audi Försäkring Privatperson: Fri kvalitetsförsäkring i 3 månader. När du köper din Audi hos någon av våra återförsäljare kan du samtidigt teckna Audis egen bilförsäkring kostnadsfritt

Läs mer

Försäkringsvillkor för FOREX BANK Låneskydd

Försäkringsvillkor för FOREX BANK Låneskydd Villkor Försäkringsvillkor för FOREX BANK Låneskydd Försäkringsvillkor för kunder med lån hos FOREX BANK, nedan kallat Långivaren. I detta villkor redovisas innehållet i det försäkringsskydd som Genworth

Läs mer

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO 1 2 VOLVO BUSINESS LEASE ALLT INGÅR! Med Volvo Business Lease blir ert liv lite enklare. Tillsammans med Volvo och Volvia Företagsförsäkring

Läs mer

Göteborgs Gatu AB (Gatubolaget) Allmän information för Personalcykel 2015-03-05

Göteborgs Gatu AB (Gatubolaget) Allmän information för Personalcykel 2015-03-05 Göteborgs Gatu AB (Gatubolaget) Allmän information för Personalcykel 2015-03-05 Innehållsförteckning 1 Bakgrund... 3 2 Omfattning... 3 3 Avtal om Personalcykel... 3 4 Nettolöneavdrag... 3 5 Om nettolöneavdrag

Läs mer

Rekommenderas av PGA of Sweden

Rekommenderas av PGA of Sweden GOLF X2 GOLF / TILLBE Ännu roligare att spela golf med en Segway x2 Golf Att köra en Segway när du spelar golf är nytt, spännande, modernt och innovativt. Det är en härlig och rolig upplevelse och kan

Läs mer

memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste

memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste Memento Begravningsförsäkring Det finns många sätt att skapa trygghet och visa omtanke. Ett sätt är att teckna en försäkring som garanterar att

Läs mer

Kommentus Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde

Kommentus Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Kommentus Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde i samarbete med Toyota Aygo Toyota Yaris Toyota Corolla Verso Flera bilmodeller att välja mellan! Toyota Auris Toyota Avensis

Läs mer

Komplett information om produkten före och efter ingående av avtalet finns att tillgå i villkor och förköpsinformation.

Komplett information om produkten före och efter ingående av avtalet finns att tillgå i villkor och förköpsinformation. Nordea Utgiftsskydd Komplett information om produkten före och efter ingående av avtalet finns att tillgå i villkor och förköpsinformation. Vilken typ av försäkring handlar det om? Nordea Utgiftsskydd

Läs mer

SÄRSKILDA VILLKOR FÖR SAMSUNG UPGRADE+ - SVERIGE

SÄRSKILDA VILLKOR FÖR SAMSUNG UPGRADE+ - SVERIGE SÄRSKILDA VILLKOR FÖR SAMSUNG UPGRADE+ - SVERIGE 1. INLEDNING 1.1 Vad dessa särskilda villkor omfattar Dessa särskilda villkor för Samsung Upgrade+ ("Särskilda Villkoren") gäller för Samsung Upgrade+ ("Uppgraderingsprogrammet")

Läs mer

Avtal, Inköp, Leasing

Avtal, Inköp, Leasing Avtal, Inköp, Leasing Daniel Evertsson Lycksele Golfklubb HGU 2013-2015 Handledare: Calle Lönnberg 1 Innehållsförteckning Sida 1. Sida 2. Sida 3. Sida 4. Sida 5. Sida 6-9. Sida 10 Sida 11 Sida 12 Sida

Läs mer

memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste

memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste memento begravningsförsäkring Med omtanke om dina närmaste Memento Begravningsförsäkring Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) och dess auktoriserade medlemmar har valt en trygg och säker försäkringslösning

Läs mer

Volkswagen Finansiering

Volkswagen Finansiering Företag Företag Volkswagen Finansiering Tjänstebil Personalbil Business Lease Business Flex Fleet Support Augusti 2014 Innehåll Volkswagen Tjänstebil...3 Bygg din bil...4 Volkswagen Personalbil...9 Volkswagen

Läs mer

Gammal sanning utmanad av nya spelregler!

Gammal sanning utmanad av nya spelregler! Gammal sanning utmanad av nya spelregler! www.bilekonomi.com Gammal sanning utmanad av nya spelregler! Tidigare kunde man säga att en dyrare bil var mer kostsam att äga än en billigare. Men genom politiska

Läs mer