HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA"

Transkript

1 HÄRLIGA VANDRINGAR PÅ GRAN CANARIA Följ med på en aktiv vecka på Gran Canaria! När det är vinter i Sverige är värmen behaglig här. Grönklädda dalar, dramatiska vulkanlandskap och berg täckta med pinjeträd. Vi tar oss fram i omväxlande terräng och njuter av fantastiska vyer. Vi bor på ett spahotell uppe i bergen nära alla de bästa vandringslederna. Väder och vind får avgöra vilken led som passar bäst, och våra guider skräddarsyr dagens vandring efter omständigheterna. När vi inte är ute på vandring laddar vi batterierna på vårt spahotell, Parador Cruz de Tejeda. Här kan vi slappna av och njuta av det goda livet. På denna resa bör man vara van vid vandring i berg, och vid höjdskillnader. Terrängen är på vissa platser kraftigt sluttande och underlaget består i stort sett av grus och sten, och här och där stentrappor. Vi vandrar i 4 6 timmar varje dag. Vandringarna kan vara krävande då vi delvis går på stigar som är väldigt branta. Bra vandringsskor är viktigt. Vid den här tiden på året är det fantastiskt att vandra i bergen här. Temperaturen är fortfarande behaglig. - Norska Kristian Eik, reseledare på resan. Han har även med sig en svensk lokal guide.

2 HOTELL PARADOR DE CRUZ TEJEDA **** Cruz de Tejeda Tejeda Parador Cruz de Tejeda ligger på en av Gran Canarias högsta punkter och bjuder på panoramautsikt samt ett stort spa. Alla rummen har gratis Wi-Fi och egen balkong med utsikt över de kringliggande bergen och skogarna. Hotellet ligger ungefär 9 km från Tejeda centrum. Staden Las Palmas ligger 35 km bort och stränderna i Playa del Inglés 45 km bort. Det finns tillgång till gratis parkering på hotellet. Alla rum är olika, men har alla mycket dagsljus. Alla rum är utrustade med air condition, minibar och satellit-tv. Det ingår gratis tillgång till spaavdelningen (behandlingar erbjuds mot en extra avgift). Den eleganta restaurangen serverar traditionella spanska rätter samt lokala specialiteter som till exempel stekt get, mojo-sås och enyesques (tapas). Spaanläggningen på Parador Cruz de Tejeda erbjuder många olika behandlingar. Du kan få hot stonebehandling med vulkaniska stenar, alginpackning och honungsbad.

3

4 PROGRAM Vi ber er att vara uppmärksamma på att detta program är preliminärt och ändringar kan förekomma. Väderförhållandena avgör vilken vandringsled som är bäst lämpad för dagen. Dag 1 - Ankomst (M) Vår reseledare och guide möter oss vid ankomsten på Gran Canaria. Tillsammans tar vi bussen till vårt hotell i Tejeda (ca. 1 timmes bussresa). Vi äter middag tillsammans på hotellet, vilket vi gör de andra kvällarna också. Dag 2 - Första vandringen: Artenara (F, M) Vi startar dagens vandring med att följa en stig norrut från hotellet. På väg upp genom de pinjeskogsbeklädda bergssidorna får vi ofta uppleva väderfenomenet mar de nubes ett molntäcke som skapas när den passerande vinden kyls ned på väg uppför bergssidan. Vandringsturen tar oss genom ett fantastiskt skogslandskap ned mot staden Artenara, hela vägen med en otrolig utsikt över öns nordliga delar. Vi njuter av lunchen på en fin utsiktspunkt, precis som vi gör alla dagar. Därefter vandrar vi ned till Artenara. Här kan man besöka det lilla grottkapellet, grotthus-museet och ta en kaffe på en trevlig uteservering. Efter stoppet kan man välja mellan att ta lokalbuss tillbaka till hotellet eller att vandra hemåt på bergskammen som vi följer söderut. Vandringsalternativen är på 8 eller 16 km. Vandringen tar totalt ca. 6 timmar och det är totalt ungefär 500 höjdmeter både uppför och nedför. Dag 3 - Andra vandringen: Los Picos (F, M) Dagens vandring blir resans toppvandring. Vi startar i Cruz Grande där vi tar oss uppför en av de bäst bevarade stenlagda stigarna på ön, El Camino de la Plata. Stigen tar oss upp till en av de högsta topparna på ön, Campanario-toppen. Där äter vi vår lunch 1925 m.ö.h. Vi går sedan ned genom skogsområdet Los Llanos de la Pez och ut på en otroligt vacker stig tillbaka mot Cruz de Tejeda. Vandringsalternativen varierar mellan km. Vandringen tar ca. 4-5 timmar. Som mest kan det vara ca. 700 höjdmeter uppåt och ca. 400 meter nedåt.

5 Dag 4 - Tredje vandringen: Tejeda (F,M) Turen startar utanför hotellet och tar oss i sydöstlig riktning ned i den fantastiska Tejedadalen och vidare mot den lilla byn La Culata. Vi vandrar förbi romantiska små gårdar, där man fortfarande plöjer marken med oxe och träplog. Det ger en känsla av att tiden har stått stilla! I La Caluta gör vi en kort paus. Härifrån kan vi välja mellan två alternativ för att gå vidare mot byn Tejeda. Oavsett alternativ får du en fantastisk utsikt över den västra delen av Gran Canaria och de mytomspunna monolitklipporna Roque Nublo och Roque Bentayga. Framme i Tejeda har vi tid att upptäcka byn. Resan hem görs antingen till fots eller med lokalbuss alternativt taxi. Vandringsalternativen varierar mellan km. Vandringen tar ca. 4 6 timmar. Höjdskillnaden ca. 550 meter. Dag 5 - Ledig (F,M) Denna dag är du ledig och kan göra egna utflykter. De som vill ha storstadskänsla kan hoppa på en lokalbuss ned till provinshuvudstaden Las Palmas. Om man hellre vill vandra ensam finns det flera vandringsleder som utgår från hotellet. Kanske vill du besöka de fina bergsbyarna i närheten, eller bara slappna av på spahotellet?

6 Dag 6 - Fjärde vandringen: Pajonales (F,M) Dagen börjar med en kort busstur ned till El Aserrador där vi börjar vår vandring in i naturreservatet Pajonales. Vi följer en vacker bergskam med utsikt över Las Niñas- dammen och de södra delarna av Gran Canaria. Vi kommer fram till den lilla grottbyn El Juncal. Här kan man avsluta vandringen för dagen eller välja att fortsätta vandra längs en subtropisk gång som kallas den gamla dalen, och komma fram till byn på detta, lite tuffare sätt. Då får man se palmer, gamla odlingsterrasser och vilda mandelträd. När bussen hämtat oss gör vi ett stopp i den lilla byn Aycata för något varmt eller kallt att dricka. Vandringsalternativen är på antingen 8 km eller 14 km. Total vandringstid ca. 4 5 timmar. Höjdskillnad ca. 700 meter uppåt och 450 meter ned. Dag 7 - Femte vandringen: Tamadaba (F,M) Den sista vandringsdagen på denna resa kräver lite extra. Tamadaba är ett unikt och storslaget berg som sträcker sig från havet upp till nästan 1500 m.ö.h. på nordvästra delen av Gran Canaria. Här växer öns enda urskog. Många små stigar går genom området och alla omges av unika blommor, meterlång skägglav som hänger i tallgrenarna, och fantastiska vyer över de höga bergstopparna och Atlanten. En helt fantastisk vandring bland bergen tar oss till slut ut på en bergskam och så småningom fram till utsiktspunkten Altavista. Att ta sig längst ut på klippan kräver ett visst mod, men om man övervinner sin höjdskräck är belöningen oslagbar! Här slår vi oss ned och njuter av lunchen och den fantastiska utsikten innan vi tar oss ner igen. Vandringsalternativen är km. Total vandringstid ca. 4 5 timmar. Höjdskillnaden ca. 450 meter. Dag 8 - Hemresa (F) Transport till flygplats och återresa till Sverige. F=Frukost, M=Middag

7 Om Spanien Spanien är ett av Europas största länder. Landskapet är varierande och består av vidsträckta platåer, slättområden och kustland. Det varma klimatet är en av orsakerna till att det är ett land svenskar gärna semestrar i. Dessutom finns i Spanien de snöklädda bergskedjorna Pyrenéerna och Sierra Nevada som är populära skidorter. Sierra Nevada sägs vara Europas solsäkraste skidort, och ligger bara två timmar från Costa del Sol. Det är alltså en av få platser i världen där man både kan åka skidor och bada i havet under samma dag! Spanien har fem olika klimat: - Kustklimat. - Medelhavsklimat. - Bergsklimat. - Inlandsklimat. - Torrt/fuktigt subtropiskt klimat. Den spanska naturen är storslagen. Landskapet är mycket omväxlande: här finns gigantiska bergskedjor, åkermark och slätter över hälften av Spaniens yta är jordbruksmark. I de varma sydöstra delarna finner vi vidsträckta frukt- och grönsaksodlingar (här odlas bl.a. tomat, paprika, mandariner, apelsiner och persikor). Spanien erbjuder en stor mängd sevärdheter. Tack vare en dramatisk och rik historia finns ett stort antal platser med på UNESCOs världsarvslista för natur- och kulturarv. Den som är intresserad av arkitektur bör besöka Barcelona. I eller i närheten av staden finns flera byggnader av Antonio Gaudí, till exempel Sagrada Família en katolsk basilika som började byggas 1882, men som aldrig blivit färdigbyggd. Är man intresserad av musik och dans bör man titta på flamenco en traditionell och mycket känslosam dans- och musikstil. Det spanska köket är mest känt för sin paëlla (ris, kyckling, skaldjur och grönsaker kryddat med bl.a. saffran), tortilla (omelett med potatis), sangria (kallt kryddat rödvin som serveras med frukt) och tapas. Tapas är läckra smårätter, som spanjorerna är stolta över, så stolta att Spaniens kulturminister 2016 föreslog att de skulle finnas med på UNESCOs världsarvslista! Höjdpunkter: Grönskande landskap. Behagligt medelhavsklimat. Läcker mat. Många kulturella sevärdheter. Siestan, en tupplur mitt på dagen.

8 Huvudstad: Madrid. Ca 3,3 miljoner invånare. Språk: Spanska. De flesta pratar även engelska. Invånare: Ca. 47 miljoner. Tidsskillnad: Ingen. Pass/Visum: Svenska medborgare behöver inte visum, men måste ha ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Det är alltid bra att ha med sig sitt pass om man måste styrka sin identitet. Valuta och kreditkort: Euro. De vanligaste kreditkorten kan användas i butiker och restauranger. Det finns många bankomater tillgängliga. Klimat: I Spanien möts vi av heta, torra somrar och milda, fuktiga vintrar. Medeltemperaturen dagtid under sommarmånaderna ligger på ca 26 grader medan vintermånadernas medeltemperatur är ca 13 grader. Telefon/ström: Strömmen i Spanien är 230V. Eluttagen följer europeisk standard för stickkontakter. Mobilnätet är generellt välfungerande. Adapter: Du behöver inte adapter. Vatten: Du kan dricka kranvattnet för det mesta, men det kan smaka annorlunda. Om du är osäker på kranvattnets kvalitet kan du välja vatten på flaska. Man kan köpa mineralvatten på flaska med eller utan kolsyra i alla butiker.

9 Mat och dryck: Samtliga priser är ungefärliga, och ska främst ses som en prisindikation. Restaurang Måltid (restaurang, billig) Måltid (tre rätter för två personer, restaurang, prisklass medel) Vatten (33 cl, flaska) Läsk (33 cl, flaska) Öl - lokalt (50 cl, fatöl) Öl - importerat (33 cl, flaska) Kaffe (Cappuccino) 95 kr 360 kr 10 kr 16 kr 19 kr 24 kr 15 kr Färdmedel: Det finns många olika transportmedel i Spanien: tåg, buss, taxi, spårvagn, tunnelbana. Kontaktuppgifter svenska ambassaden: Svenska ambassaden i Madrid Tel: ambassaden.madrid@gov.se Besöksadress: Calle Caracas, 25 Madrid Postadress: Embajada de Suecia Calle Caracas, 25 ES Madrid Spanien Nödnummer: 112 används som nödnummer i Spanien. Vi rekommenderar dig även att läsa mer på landets ambassads hemsida samt UD:s information om utlandsresor på

10 PRISER OCH RESTIDER Pris per Person i dubbelrum : - Tillägg för enkelrum 1 990: - Datum Stockholm/Sverige- Las Palmas/ Gran Canaria Om du önskar anslutningsflyg från andra städer i Sverige så hjälper vi dig gärna. Ta kontakt med oss för pris och möjligheter. I priset ingår: Flyg t/r Stockholm-Las Palmas med alla skatter och avgifter. Övernattning 7 nätter med frukost och middag. 5 vandringar med 2 vandringsguider. Transport t/r flygplats/hotell. Norsk reseledare och skandinavisk guide. I priset ingår inte: Avbeställningsskydd och reseförsäkring. Dryck och dricks. Valfria aktiviteter på den lediga dagen. Övriga måltider. Anslutningsflyg från andra städer i Sverige. Var uppmärksam på att program och flygtider är preliminära. Slutgiltigt datum för avresa framkommer av dina resehandlingar.

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien Crown Resorts Club La Riviera, i Riviera del Sol, bjuder på en lugn och behaglig stämning. Här kan man dra sig undan från folkvimlet. Resorten är belägen mitt på Costa del Sol,

Läs mer

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien På Crown Resorts Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool och en stor

Läs mer

Långtidssemester Spanien

Långtidssemester Spanien Långtidssemester Spanien På Crown Resorts Club Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool och en

Läs mer

BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL

BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL BÄSTA MÅBRA-VECKAN PÅ SPANSKA SOLKUSTEN! EN RESA FÖR KROPP OCH SJÄL Följ med MåBra på årets roligaste och mest givande vecka! Vi åker till Spanska Solkusten och laddar batterierna inför vintern. Kom hem

Läs mer

Långtidssemester Delta Mar, Spanien

Långtidssemester Delta Mar, Spanien Långtidssemester Delta Mar, Spanien På Crown Resorts Club Delta Mar som ligger i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Du har tillgång till en gemensam utomhuspool.

Läs mer

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO Hotel El Puerto ligger i hjärtat av Fuengirola och bara 40 meter från stranden. Från den sköna takterrassen med swimmingpool, solstolar, snack-bar och loungemöbler njuter

Läs mer

LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA

LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA LÅNGTIDSSEMESTER MALLORCA På vårt lägenhetshotell har vi skandinaviska representanter som bidrar till din trygghet. Under dessa veckor kan du förnya din bekantskapskrets och träffa likasinnade (skandinaver)

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, speciellt i dem norra delarna av landet. Gå inte miste om din möjlighet till att ta del av tre olika julmarknader som alla är väldigt

Läs mer

BASKIEN PASSION OCH NJUTNING

BASKIEN PASSION OCH NJUTNING BASKIEN PASSION OCH NJUTNING Det här är resan för den som vill uppleva det passionerade Baskien, smaka härliga pintxos (tapas), höra om, och uppleva, de stolta traditionerna och inte minst få njuta av

Läs mer

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet.

Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Julmarknad i Italien Italien har en väldigt lång och fin jultradition, framför allt i de norra delarna av landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva tre julmarknader, som alla har sin särart. Vi besöker

Läs mer

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien

LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien LÅNGTIDSSEMESTER HOTEL EL PUERTO, Spanien Hotel El Puerto ligger i hjärtat av Fuengirola och bara 40 meter från stranden. Från den sköna takterrassen med swimmingpool, solstolar, snack-bar och loungemöbler

Läs mer

VANDRING I DOLOMITERNA

VANDRING I DOLOMITERNA VANDRING I DOLOMITERNA Följ med på vandringsturer i natursköna Dolomiterna, med storslagen utsikt, spetsiga toppar och frodiga alpängar. Dolomiterna är en del av Alperna, och består av cirka 30 bergsmassiv

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA Följ i pilgrimernas fotspår på ett behagligt sätt! På den här resan får du uppleva härliga spanska landskap, medeltidsstäder med vackra kyrkor och mer än 1 000 års

Läs mer

Långtidssemester Cypern

Långtidssemester Cypern Långtidssemester Cypern Evabelle Napa Hotel Apartments ligger mitt i Ayia Napa, Cypern, bara ett par minuter från stranden. Lägenheterna är rymliga och har egen balkong. En promenad på 15 minuter tar dig

Läs mer

Höjdpunkter: Roms storslagna sevärdheter Centralt hotell Reseledare med god lokalkännedom

Höjdpunkter: Roms storslagna sevärdheter Centralt hotell Reseledare med god lokalkännedom MÖT VÅREN I ROM I Italiens huvudstad möts du av fantastiska byggnader, spännande historia och charmerande atmosfär. Detta är en välplanerad resa där vi på kort tid hinner med alla storslagna sevärdheter

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION

ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION ALGARVE SOL, HAV OCH TRADITION Vackra Algarve är Portugals riviera med många badställen, långa gyllene sandstränder och charmiga småstäder som pärlor på en tråd. Det är ett naturskönt område där vackra

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR

IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR IDYLLISK VANDRING BLAND SORRENTOS PÄRLOR På denna härliga resa kommer vi att vandra på den vackra Sorrentohalvön och göra en båttur i Neapelbukten för att besöka ön Capri. Vi får uppleva Pompeji och Vesuvius,

Läs mer

KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA

KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA KUNGLIGA LONDON- SUCCÉN ÄR TILLBAKA Nu har du chans att återuppleva succén från i fjol res till London tillsammans med Svensk Damtidning i september. Denna gången riktar vi fokus mot Prins Harry och Meghan,

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Spanien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Spanien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Spanien Huvudstad Invånare Språk Madrid 48 milj. Spanska, katalanska, galiciska och baskiska Religion Valuta Areal Romerskkatolicism Euro

Läs mer

VANDRINGSRESA TILL VACKRA CHAMPOLUC

VANDRINGSRESA TILL VACKRA CHAMPOLUC VANDRINGSRESA TILL VACKRA CHAMPOLUC Skidorten Champoluc ligger vackert vid foten av Europas högsta berg Monte Rosa, och kallas även Alpernas största hemlighet. Idyllisk atmosfär, god mat och dramatisk

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Påskidyll i Sorrento. Höjdpunkter:

Påskidyll i Sorrento. Höjdpunkter: Påskidyll i Sorrento Tillbringa tiden just före påsk på Sorrentohalvön och upplev dess kulturella höjdpunkter tillsammans med oss! Få områden i Europa bjuder på en så vacker och varierad natur som Sorrentohalvön.

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Charmiga vandringar i Portugal

Charmiga vandringar i Portugal Charmiga vandringar i Portugal Följ med oss på en resa med både enkla och kulturella vandringsturer. Vi lär känna den vackra trakten och dess välbevarade kulturskatter! Portugal är en pärla för naturälskare

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Många tänker säkert enbart på sol- och badsemester när Mallorca kommer på tal. Men

Läs mer

Levadavandring på Madeira

Levadavandring på Madeira Levadavandring på Madeira Madeira är vandringsresornas mecka och det allra bästa sättet att få med sig öns vilda, vackra natur är genom att vandra längs med levadorna. På den här resan är det dukat upp

Läs mer

Portugal för livsnjutare!

Portugal för livsnjutare! Portugal för livsnjutare! Om du tycker om att strosa runt bland smala gator, öppna torg och ståtliga byggnader i städer med mycket historia så är Portugal det perfekta landet för dig! På den här resan

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Vandra på Kanarieöarna. Gran Canaria, 7 nätter Agaete/Puerto de las Nieves La Lechuza, 6 vandringsdagar

Vandra på Kanarieöarna. Gran Canaria, 7 nätter Agaete/Puerto de las Nieves La Lechuza, 6 vandringsdagar Gran Canaria, 7 nätter 1(6) Vandra på Kanarieöarna Cruz de Tejeda Gran Canaria, 7 nätter Agaete/Puerto de las Nieves La Lechuza, 6 vandringsdagar En vandring på Gran Canaria tar dig bortom de stora turiststråken

Läs mer

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om Estland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Estland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Estland Huvudstad Invånarantal Språk Tallinn 1,3 miljoner Estniska Religion Valuta Yta Olika former av kristendom Euro Här hittar du praktisk

Läs mer

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Grekland. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Grekland Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Grekland Huvudstad Invånare Språk Aten 10,7 milj. Grekiska Religion Valuta Areal Grekiskortodox Värt att veta Euro 131.957 km2 Tidsskillnad

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

FANTASTISKA VANDRINGAR RUNT GARDASJÖN

FANTASTISKA VANDRINGAR RUNT GARDASJÖN FANTASTISKA VANDRINGAR RUNT GARDASJÖN Gardasjön har länge varit ett populärt resmål för turister, och det är inte så svårt att förstå! Gardasjön ligger centralt i Italien, så det är lätt att ta sig hit.

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Antik och Auktion upptäcker England

Antik och Auktion upptäcker England Antik och Auktion upptäcker England Succén är tillbaka! Följ med på vår rundtur till herrgårdar, slott och charmfulla hus! I samarbete med Aller Travel besöker vi den 23 28 augusti fantastiska slott och

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Vandra på Kanarieöarna

Vandra på Kanarieöarna Gran Canaria, 7 nätter 1(8) Vandra på Kanarieöarna Cruz de Tejeda Gran Canaria, 7 nätter Agaete La Lechuza, 6 vandringsdagar En vandring på Gran Canaria tar dig bortom de stora turiststråken och låter

Läs mer

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Österrike. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Österrike Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Österrike Huvudstad Invånarantal Språk Wien 8,5 milj. Tyska Religion Valuta Yta Romerskkatolicism Euro 83 859 km2 Här nedan hittar du

Läs mer

Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar

Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Mallorca, Valldemossa Pollença, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien Mallorca, 6 nätter Valldemossa Pollença, 5 vandringsdagar Många tänker säkert enbart på sol- och badsemester när Mallorca kommer på tal. Men

Läs mer

Vandringar i vackra Cinque Terre

Vandringar i vackra Cinque Terre Vandringar i vackra Cinque Terre Följ med på en otrolig vandringsresa längs klipporna vid Medelhavet, förbi idylliska byar, genom olivlundar och bland vinrankor. Ligurien har utan tvivel en av Europas

Läs mer

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA

PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA PILGRIMSVANDRING SANTIAGO DE COMPOSTELA Följ i pilgrimernas fotspår på ett behagligt sätt! På den här resan får du uppleva härliga spanska landskap, medeltidsstäder med vackra kyrkor och mer än 1 000 års

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Soloresa till Cypern

Soloresa till Cypern Soloresa till Cypern Ta chansen och följ med på en härlig resa till solrika Cypern och spendera en vecka i fantastiska miljöer! Här kan du njuta av underbara sandstränder, klart turkosblått vatten, en

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Rumänien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Rumänien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta om Rumänien Huvudstad Invånarantal Språk Bukarest 21,5 milj. Rumänska Religion Valuta Yta Rumänskortodoxa kyrkan Rumänska lei 238 391

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Värt att veta om. Portugal. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Portugal. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Portugal Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Portugal Huvudstad Invånarantal Språk Lissabon 11 milj. Portugisiska Religion Valuta Yta Romerskkatolska kyrkan Euro Här hittar du praktisk

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Club Eriks noga utvalda upplevelser Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Spanska solkusten i Marbella, Costa del Sol, Andalusien Fly höstens regn och rusk och följ med Club Eriks till

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar West Highland Way, Bridge of Orchy Fort William, 4 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar

Läs mer

Vandra i Spanien. Camino Francés, 4 nätter Saint Jean Pied de Port Pamplona, 3 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Camino Francés, 4 nätter Saint Jean Pied de Port Pamplona, 3 vandringsdagar Camino Francés, Saint Jean Pied de Port Pamplona, 4 nätter 1(6) Vandra i Spanien Saint Jean Pied de Port Camino Francés, 4 nätter Saint Jean Pied de Port Pamplona, 3 vandringsdagar Den mest kända av pilgrimslederna

Läs mer

Vandra i Spanien. Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar Via de la Plata, A Gudiña Ourense, 6 nätter 1(5) Vandra i Spanien Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar Via de la Plata (Silvervägen) startar i Sevilla och sträcker sig 1 000 kilometer

Läs mer

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 5 nätter Corbridge Brampton, 4 vandringsdagar

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 5 nätter Corbridge Brampton, 4 vandringsdagar Hadrian s Wall Path, Corbridge - Brampton, 5 nätter 1(6) Vandra i England Hadrian s Wall Path, 5 nätter Corbridge Brampton, 4 vandringsdagar Hadrian s Wall Path följer Hadrianusmuren, som kejsare Hadrianus

Läs mer

Vandra i Sverige. Sörmlandsleden, 4 nätter Handen Stockholm, 2-3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Sörmlandsleden, 4 nätter Handen Stockholm, 2-3 vandringsdagar Sörmlandsleden, Handen Stockholm, 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Sörmlandsleden, 4 nätter Handen Stockholm, 2-3 vandringsdagar Sörmlandsleden är en 100 mil lång led som går genom ett omväxlande

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

Silvervägen, A Gudiña Ourense, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Silvervägen/Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar

Silvervägen, A Gudiña Ourense, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien. Silvervägen/Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar Silvervägen, A Gudiña Ourense, 6 nätter 1(6) Vandra i Spanien Silvervägen/Via de la Plata, 6 nätter A Gudiña Ourense, 5 vandringsdagar Silvervägen eller Via de la Plata på spanska startar i Sevilla och

Läs mer

Värt att veta om. Italien. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Italien. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Italien Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Italien Huvudstad Invånarantal Språk Rom 62 milj. Italienska Religion Valuta Yta Romerskkatolicism Euro Här nedan hittar du praktisk information

Läs mer

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Sydafrika Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Sydafrika Huvudstad Språk Invånarantal Pretoria Kristendom och olika afrikanska religioner Afrikaans, engelska och nio bantuspråk Religion

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN

FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN FRANSKA OCH ITALIENSKA RIVIERAN Pittoreska städer, frestande badvikar, frodiga olivlundar, gastronomiska upplevelser och ett härligt klimat det är Rivieran. Följ med och upplev både den franska och den

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Följ med vandring Sierra de Grazalema Natural Park Vi börjar vår vandring

Följ med vandring Sierra de Grazalema Natural Park Vi börjar vår vandring Vårvandring i Andalusien 25 april 2 maj 2017 1 Följ med på en vandring i spanska Andalusien när våren står i full blom. Vi går i Sierra de Grazalema Natural Park i provinsen Cádiz i Andalusien. Parken

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. England. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om England Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta England Huvudstad Invånarantal Språk London 64 milj. Engelska Religion Valuta Yta Kristendom Brittiskt pund 130 395 km2 Här nedan hittar

Läs mer

Picos de Europa, 7 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Lago Enol

Picos de Europa, 7 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Lago Enol Picos de Europa, 7 nätter 1(5) Vandra i Spanien Lago Enol Picos de Europa, 7 nätter Cangas de Onís, Arenas de Cabrales och Sotres de Cabrales, 6 vandringsdagar Det tog cirka 300 miljoner år för naturen

Läs mer

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Alentejokusten, Porto Covo Odeceixe, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda,

Läs mer

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 4 nätter Corbridge Gilsland, 3 vandringsdagar

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 4 nätter Corbridge Gilsland, 3 vandringsdagar Hadrian s Wall Path, Corbridge Gilsland, 4 nätter 1(5) Vandra i England Hadrian s Wall Path, 4 nätter Corbridge Gilsland, 3 vandringsdagar Hadrian s Wall Path följer Hadrianusmuren, som kejsare Hadrianus

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 6 nätter Corbridge Carlisle, 5 vandringsdagar

Vandra i England. Hadrian s Wall Path, 6 nätter Corbridge Carlisle, 5 vandringsdagar Hadrian s Wall Path, Corbridge Carlisle, 6 nätter 1(5) Vandra i England Hadrian s Wall Path, 6 nätter Corbridge Carlisle, 5 vandringsdagar Hadrian s Wall Path följer Hadrianusmuren, som kejsare Hadrianus

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

KUNGLIGA RESAN. Höjdpunkter: - Centralt beläget hotell - Shopping i en av Europas modestäder - Besök på Dianas gravplats - Sightseeing i London

KUNGLIGA RESAN. Höjdpunkter: - Centralt beläget hotell - Shopping i en av Europas modestäder - Besök på Dianas gravplats - Sightseeing i London KUNGLIGA RESAN Här har du en unik möjlighet! Ta chansen och följ med oss till det kungliga London! Under fyra dagar får du upptäcka och se kungahusets palats och gå i prinsessan Dianas fotspår 20 år efter

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Vandra i Spanien. Camino del Norte, 7 nätter San Sebastián Bilbao, 6 vandringsdagar

Vandra i Spanien. Camino del Norte, 7 nätter San Sebastián Bilbao, 6 vandringsdagar Camino del Norte, San Sebastián Bilbao, 7 nätter 1(6) Vandra i Spanien Utsikt över San Sebastián från Igueldo Camino del Norte, 7 nätter San Sebastián Bilbao, 6 vandringsdagar Den berömde pilgrimen och

Läs mer

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar Connemara & Western Way, Oughterard - Westport, 4 nätter 1(5) Vandra på Irland Killary Fjord Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar Western Way slingrar sig fram genom

Läs mer

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar Connemara & Western Way, Oughterard - Westport, 4 nätter 1(6) Vandra på Irland Killary Fjord Connemara & Western Way, 4 nätter Oughterard - Leenaun, 3 vandringsdagar Western Way slingrar sig fram genom

Läs mer