Säker förvaring av bärbara datorer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Säker förvaring av bärbara datorer"

Transkript

1 Säker förvaring av bärbara datorer Safegruppen/Vindico Security AB Bergfotsgatan 3 Org/VAT-nr SE Mölndal info@safegruppen.se Sweden Tel: Fax:

2 Bakgrund Dagen skolor arbetar allt mer och mer med datorer, både bärbara och portabla (laptops). Dessa är stöldbegärliga och ett tillgrepp av en dator är inte endast en pengamässig kostnad utan kan även innebära mycket merarbete för att återställa den information som fanns på den. Vi har ett brett sortiment med produkter för Fysisk Datorsäkerhet så som datorvagnar, laddskåp, boxar och låssystem för laptops. Detta dokument presenterar: Datorvagnar i vår premiumserie, med plats för mellan 12 och 32 datorer per vagn. Datorvagnar i vår Basicserie, med plats för upp till 20 datorer Laddskåp för förvaring och laddning av upp till 12 datorer Prislista Om Unisafe Uni Safe AB har sedan 1997 samarbetat med försäkringsbolag, polis och användare för att utveckla stöldskydd till servers, såväl stationära som bärbara datorer, tunna klienter, projektorer, platta datorskärmar och andra kontorsmaskiner. Vi samarbetar även idag med bla Hp, Samsung, Fujitsu Siemens, IBM, Philips samt andra större tillverkare, för att utveckla stöldskydd till deras produkter. Naturligtvis anpassas stöldskydd även för övriga varumärken på marknaden. Våra produkter finns med i Hp:s Verva avtal. Philips har även med stöldskydd till monitorer, monitorarmar och bildskärmsfilter i sin upphandling med Verva.Produkterna tillverkas av Habe produktion i Varberg och Wabeno AB i Falkenberg. Produkterna förpackas och lagras i Varberg innan de sänds till återförsäljare eller slutkund Om Safegruppen/Vindico Security I augusti 2009 förvärvades Unisafe av Safegruppen/Vindico Security. Safegruppen var innan dess en av Unisafes största återförsäljare och har arbetat med produkterna under ett flertal år. Allmänt om bolaget Safegruppen Vindico Security AB marknadsför och säljer produkter och tjänster inom området säker förvaring och butikssäkerhet. Produkterna inom området säker förvaring utgörs bl a av säkerhetsskåp, värdeskåp, nyckelskåp och arkivskåp. Inom området butikssäkerhet säljer bolaget produkter och tjänster som reducerar svinn inom detaljhandeln. Produkter är bl a varularm, övervakningskameror och kontanthanteringsprodukter. Safegruppen/Vindico Security AB Bergfotsgatan 3 Org/VAT-nr SE Mölndal info@safegruppen.se Sweden Tel: Fax:

3 Datorvagnar Mobil skol och konferensvagn Premiumserien V30 De stöldskyddade vagnarna, har plats förr upp till 12, 20, 24 eller 32 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara vagnar. Lärarens datorn är bekvämt placerad i lagom arbetshöjd Det är enkelt för eleverna att lösgöra datorerna från dockningsstationerna vilket gör att eleverna snabbt kan börja lektionen. Laserskrivaren är placerad i mittpartiet och den digitala projektorn är tillgänglig i en utdragbar vagn på vagnens sida. Access pointern kan placeras bakom en av dörrarna. På baksidan av vagnen öppnas luckorna enkelt så att teknikerna får god tillgång för service åtgärder. Vagnens dörrar är i ventilerad plåt samt att en kraftig fläkt ser till att datorerna inte blir överhettade Då vagnen inte användes förvaras den i låst utrymme där den låses fast i väggen alternativt golvet Tillgängliga modeller Modell Antal platser Höjd Bredd Djup Vikt USV30/ ,5 98 USV30/ skrivare ,5 195 USV30/ ,5 69,5 200 USV30/ skrivare ,5 275

4 Mobil Skol och konferensvagn Premiumvagnen V30 Det mobila och stöldskyddade klassrummet är ett helt nytt koncept med trådlösa resurser för en hel skolklass! Den stöldskyddade vagnen, klar med elinstallation, innehåller upp till ca 31 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara vagnar. Lärare datorn är bekvämt placerad i lagom arbetshöjd. Det är enkelt för eleverna att lösgöra datorerna från dockningsstationerna vilket gör att eleverna snabbt kan börja lektionen. Laserskrivaren är placerad i mittpartiet och den digitala projektorn är tillgänglig i en utdragbar vagn på vagnens sida. Access pointern kan placeras bakom en av dörrarna. På baksidan av vagnen öppnas luckorna enkelt så att teknikerna får god tillgång för service åtgärder. 3 fas eluttag krävs för laddning i förvaringsrummet. Vagnens dörrar är i ventilerad plåt samt att en kraftig fläkt ser till att datorerna inte blir överhettade. Då vagnen inte användes förvaras den i låst utrymme där den låses fast i väggen. Vagnen kan erhållas i mindre format och levereras ca 6 veckor efter beställning. Det stöldskyddade mobila klassrummet är den mest optimala och ekonomiska lösningen med hög säkerhet för den moderna skolmiljön. Vagn i låst läge med dörrar mot vägg. Åtkomlig för tekniker. Plats för skrivare Stabil låsning på alla luckor Stora stabila hjul och ordentliga handtag

5 Alternativa storlekar av det säkra mobila klassrummet med komplett el-anslutning. Art nr: V30/31 med plats för 31 datorer, 1st projektor och 1 st skrivare Art.nr: V30/24 Med plats för 24 st bärbara datorer. Art.nr: V30/20/S Med plats för 20 st bärbara datorer samt en skrivare. Art.nr: V30/12 Med plats för 12 bärbara datorer alt. 11 datorer och en projektor.

6 Datorvagn Unicarrige Denna vagn med plats för upp till 20 bärbara datorer är något enklare än premiumvagnarna, bland annat saknas särskiljd plats för lärardatorn, men lika säker. Den kan antingen levereras: utan elanslutning, det vill säga endast för förvaring och transport med elanslutning, som ovan fast även för laddning av datorerna med elanslutning och nätverksanslutning, som ovan fast även med kontakter för nätverksanslutning. Skåpet är rymligt och varje fack är 8cm högt vilket ger plats åt de största bärbara datorerna samt dockningslist. Datorn får plats både med bred eller kortsidan i facket. Skåpshöjden är anpassad så att eleverna skall kunna ha en god överblick över sitt fack och lätt kunna koppla samman sin dator med elanslutningen och nätverket (el- och nätverks-anslutning är ej standard, finns på modellerna Uni Carriage EL och Uni Carriage EL + Nät). Beskrivande text

7 Uni Carriage 2009 Budgetvagnen som utan hjul blir ett säkerhetsskåp för de bärbara datorerna. En något enklare vagn än Premiumvagnen, men har också hög säkerhet! Nu med 20 laddningsbara datorplatser! Fler storlekar kommer inom kort! Laddningsbar vagn (skåp) med el och nätverksanslutning! Utvändiga mått Bredd: 850mm+Körhandtag = 930mm Höjd: 1115 inkl. hjul Djup:570 inkl låsbyglar Invändiga mått Bredd: 720mm Höjd mellan hyllplan:80mm Djup: 470 Hyllplanen kan justeras i höjd med 40mm avstånd. Skåpet är rymligt och varje fack är 8cm högt vilket ger plats åt de största bärbara datorerna samt dockningslist. Datorn får plats både med bred eller kortsidan i facket. Skåpshöjden är anpassad så att eleverna skall kunna ha en god överblick över sitt fack och lätt kunna koppla samman sin dator med elanslutningen och nätverket. En god idé är att köpa flera av dessa vagnar och ladda i omgångar så att det alltid finns nyladdade datorer att tillgå! Skåpet rymmer 20 datorer samt har ett fack längst ner för el och nätverkskopplingar och där ryms även en switch. Skolvagnens dörrar samt alla sidor är i ventilerad plåt som har en elegant design och är pulverlackerade i strukturfärg svart samt dörrar i silverfärg. Det går även bra att förankra projektor eller skrivare säkert ovanpå vagnen. Köp till tillbehör för detta!

8 El och nätverksanslutning: Näta nslu tnin g finns som tillval och det finns gott om plats för en switch i nedersta facket. Skåpen är utrustade med 3-fas el dvs. 48 amp. Fler och fler laddare drar upp emot 1,6 amp vilket gör det omöjligt att använda en-fas el. Ett räkneexempel: 12 datorer med en laddare som har 1,5 amp = 18 amp, kan inte ladda alla datorer med en-fas som har 10 amp. Även om en-fas ledningen är en 16 amp ledning räcker inte detta då även fläkten drar vissa amp. Om du trots allt önskar en-fas anslutning skall du vara medveten om detta. Vi tycker inte att Du skall behöva dra flera kablar långa sträckor oftast till andra rum för att kunna ansluta till flera olika uttag som inte ligger på samma säkring. Därför erbjuder vi en 3 fas anslutning. Det nedersta facket är utrymmet där el/nätverksinstallationen finns placerad och som är lätt åtkomlig för handhavaren. En 3-fas förlängningskabel medföljer samt väggförankring som låses samman med vagnens låsöglor med klass 2 hänglås. Då vagnen inte användes förvaras den i låst utrymme där den låses fast med fronten mot väggen så att dörrarna skyddas mot intrång. Vagnen är extremt lättmanövrerad och styrs med ett kraftigt körhandtag! Två av hjulen är fasta och 2 två är rörliga samt bromsade. Fler storlekar av hjul finns som tillval. Fördelen med att tillverka på nära håll är att vi snabbt kan ändra produkterna om Du som kund har särskilda önskemål. Dessutom kan vi göra ständiga kvalitetskontroller.

9 Laddskåp Unilocker Laddskåp med plats för upp till 12 datorer. Ett mycket stabilt och säkert skåp för förvaring och laddning av datorer. Skåpet är uppbyggt av en kraftig svetsad stålrörsram som är täckt med 2mm plåt. Varje lucka har en bakkantslåsning vilket gör att luckan inte kan öppnas även om låsstaven skulle demoleras. Låsrullstaven som fungerar som gångjärn är härdad i 15mm Ø stål och näst intill omöjlig att såga av. Vi använder oss av Assas beprövade cylindrar och skåpet är utrustat med huvudnyckelsystem. Andra önskemål om låssystem är möjliga! Alla hyllplan liksom takplattan har en perforering runt sidorna för luftgenomsläpp vilket är viktigt eftersom varm luft stiger uppåt. Skåpet är självklart standardutrustat med fläkt för att klara ventilationen. Skåpet kan även levereras utan elanslutning och fläkt och rymmer i så fall 13 datorer istället för 12.

10 UNI LOCKER 2008 är Uni Safes säkra laddningsskåp till bärbara datorer, mobiler, handdatorer och till annan elektronisk utrustning som behöver laddas. Som vanligt håller vi alltid en mycket hög säkehetsnivå och skåpet har utrustats med speciella finesser som skall hålla inkräktare borta! Vi satsar även på att hålla en sober och elegant design som vi fått mycket beröm för. Alla våra produkter tillverkas i Varberg och Falkenberg! Fördelen med att tillverka på nära håll är att vi snabbt kan ändra produkterna om Du som kund har särskilda önskemål. Dessutom kan vi göra ständiga kvalitetskontroller. Konstruktion: Skåpet är uppbyggt av en kraftig svetsad stålrörram som sedan täckts med 2mm plåt. Denna konstruktion är den absolut stabilaste som förekommer på marknaden. Skåpet är pulverlackerat i 5-stegsprocess med avfettning och finns i svart och silver med en färg som visats sig vara mycket stark och används i våra övriga produkter. Andra färger kan erhållas! Luckor: Varje lucka har en bakkantslåsning vilket gör att luckan inte kan öppnas även om låsstaven skulle demoleras. Lås-rullstaven som fungerar som gångjärn är härdad i 15mm Ø stål och näst intill omöjlig att såga av. Den går även igenom alla hyllplan. I skåpets andra framkant finns en stark skyddande plåt som förhindrar sågning av låsets regel. Denna regel tillverkar vi själva i 4mm rostfritt stål istället för att köpa färdiga som oftast är mycket lätta att såga av. Vi använder oss av Assas beprövade cylindrar och skåpet är utrustat med huvudnyckelsystem. Andra önskemål om låssystem är möjliga! Ventilering: Alla hyllplan liksom takplattan har en perforering runt sidorna för luftgenomsläpp vilket är viktigt eftersom varm luft stiger uppåt.

11 Mått: B: 50cm D: 50cm H: 168cm Skåpet är rymligt och varje fack är 12cm högt vilket innebär att de största bärbara datorerna med laddare ryms med stor marginal. Datorn får plats både med bred eller kortsidan i facket. Skåpshöjden är anpassad så att eleverna skall kunna ha en god överblick över sitt fack och lätt kunna koppla samman sin dator med elanslutningen Skåpet förankras både i golv och vägg med 6 fästpunkter.. Skåpet rymmer 12 datorer samt har ett fack för elkopplingar och fläkt där även switch ryms. Om uppladdning inte är önskvärd, så rymmer skåpet 13 datorer. Flera skåp går att koppla samman. Vikt: 85 kg

12 Elanslutning: Skåpen är utrustade med 3-fas el dvs. 48 amp. Fler och fler laddare drar upp emot 1,6 amp vilket gör det omöjligt att använda en-fas el. Ett räkneexempel: 12 datorer med en laddare som har 1,5 amp = 18 amp, kan inte ladda alla datorer med en-fas som har 10 amp. Även om en-fas ledningen är en 16 amp ledning räcker inte detta då även fläkten drar vissa amp. Om du trots allt önskar en-fas anslutning skall du vara medveten om detta. Vi tycker inte att Du skall behöva dra flera kablar långa sträckor oftast till andra rum för att kunna ansluta till flera olika uttag som inte ligger på samma säkring. Därför erbjuder vi en 3 fas anslutning. Det nedersta facket är utrymmet där elinstallationen finns placerad och som är lätt åtkomlig för handhavaren. I nedersta luckan är en fläkt placerad som byter all luft i skåpet på mindre än 2 minuter. Detta är en trygghet för dig eftersom ingen apparatur blir överhettad. Fläkten hämtar frisk kall luft från golvnivån och förser hela skåpet med luft genom hyllplanens perforering. Den varma luften stiger uppåt och går ut genom skåpets tak. Nätanslutning finns som tillval och det finns gott om plats för en switch i elfacket.

13 Prislista Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 12 pl :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 12 pl EL :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 20 pl :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 20 pl EL :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 24 pl :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 24 pl EL :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 31 pl :- Datorvagn - Mobil skol och konferensvagn 31 pl EL :- Datorvagn - Uni Carriage :- Datorvagn - Uni Carriage 2009 EL :- Datorvagn - Uni Carriage 2009 EL + Nät :- Laddskåp UNI 12 datorer :- Laddskåp UNI 13 datorer ej EL :- Safegruppen/Vindico Security AB Bergfotsgatan 3 Org/VAT-nr SE Mölndal info@safegruppen.se Sweden Tel: Fax:

14 Med vänliga hälsningar, Peter Gustafsson Peter Gustafsson Vindico Security AB (publ) Bergfotsgatan 3 SE Mölndal Phone: +46 (0) Fax: +46 (0) Cell: +46 (0) peter.gustafsson@vindico.se web: Safegruppen/Vindico Security AB Bergfotsgatan 3 Org/VAT-nr SE Mölndal info@safegruppen.se Sweden Tel: Fax:

Datorvagnar UniPremiumserien

Datorvagnar UniPremiumserien Datorvagnar UniPremiumserien De stöldskyddande vagnarna, har plats för 8, 12, 20, 24 eller 32 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara hyllor. Dessutom finns en modell för

Läs mer

Datorvagnar UniPremiumserien

Datorvagnar UniPremiumserien Datorvagnar UniPremiumserien De stöldskyddande vagnarna, har plats för 8, 12, 20, 24 eller 32 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara hyllor. Dessutom finns en modell för

Läs mer

UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås.

UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås. UniLocker Plus UniLocker Plus, är laptopskåp för individuell inlåsning av bärbara datorer, det vill säga varje dator har sitt eget fack med lucka och lås. Allmänt om skåpet Finns i två versioner, antingen

Läs mer

Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe tre serier:

Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe tre serier: Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe tre serier: UniLocker FLEX, för datorer upp till ungefär 16 tum med individuell inlåsning

Läs mer

Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe två serier:

Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe två serier: Inom laddskåp, det vill säga skåp för förvaring och laddning av bärbara datorer, handverktyg eller annat, har Uni Safe två serier: UniLocker FLEX, för datorer upp till ungefär 16 tum UniLocker PLUS, för

Läs mer

DATA & VÄ R D E F Ö RVA R I N G

DATA & VÄ R D E F Ö RVA R I N G Gäller t.o.m. 2010-12-31 Nordic Locker levererar Data & Värde, av högsta kvalité! Standard produkt eller kundanpassad spelar ingen roll, rent mekaniska skåp eller med modern teknik såsom elektroniskt styrda

Läs mer

Kläd- och förvaringsskåp

Kläd- och förvaringsskåp PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Kläd- och förvaringsskåp Med en egen design och tillverkning kan SSG erbjuda ett varierat och flexibelt produktsortiment med användarvänliga möjligheter och smarta detaljer.

Läs mer

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE S T A Y A H E A D. h u m a n e w o r k p l a c e s o l u t i o n s. LiftSystem är ett färdigt koncept, för att skapa en mänskligare arbets miljö vid datoriserade arbetsplatser, utan att göra avkall på

Läs mer

NoteLocker NoteCart NoteCase. Säker och flexibel förvaring och uppladdning av elektronisk utrustning

NoteLocker NoteCart NoteCase. Säker och flexibel förvaring och uppladdning av elektronisk utrustning NoteLocker NoteCart NoteCase Säker och flexibel förvaring och uppladdning av elektronisk utrustning 2 Innehåll NoteLocker 4 Flexibel förvaring och uppladdning av bärbara datorer, ipods, mobiltelefoner

Läs mer

Statligt ramavtal Säker förvaring. Kontaktuppgifter. Delområde: Stöldskyddsklassad förvaring

Statligt ramavtal Säker förvaring. Kontaktuppgifter. Delområde: Stöldskyddsklassad förvaring Statligt ramavtal Säker förvaring Delområde: Stöldskyddsklassad förvaring Avtalsnummer 96-41-2014:005. Gäller: 2015-02-17 t.o.m 2017-02-09 med rätt till eventuell förlängning via option Produktlista 1.

Läs mer

BRANDAVSKILJANDE SKÅP

BRANDAVSKILJANDE SKÅP BRANDAVSKILJANDE SKÅP FIREFIGHTER FF90 Brandavskiljande skåp är avsedda för brandskyddande förvaring av brandfarliga vätskor och aerosoler i t.ex. livsmedelsbutiker, stormarknader, bensinstationer, färgbutiker

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB FÖRRÅDS- och GARAGEINREDNINGAR Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Att ett företag som Häfla Bruk, som har sina rötter 300 år tillbaka

Läs mer

Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1

Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1 Inbrottssäkert skåp EN 14450, klass S1 TG Inbrottssäkert skåp lämplig till förvaring av stöldbegärliga föremål i hemmet och på kontoret. Lämplig till förvaring av saker av affektionsvärde som smycken,

Läs mer

NOR-LYX VAPENSKÅP HUNTING

NOR-LYX VAPENSKÅP HUNTING NOR-LYX VAPENSKÅP Det är konstigt att vi är ensamma om en låskonstruktion som inte repar dina vapen Inte minst för att det borde vara en självklarhet. Sedan 1979 har vi utvecklat vapenskåp i samråd med

Läs mer

www.nordiclocker.se 2011 info@nordiclocker.se TP - Vedette - extreme Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast

www.nordiclocker.se 2011 info@nordiclocker.se TP - Vedette - extreme Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast Skåp tillverkade i. Kompaktlaminat Aluminium Polymer plast Nordic Locker levererar Klädskåp av högsta kvalité. Standard produkt eller kundanpassad spelar ingen roll, rent mekaniska skåp eller med modern

Läs mer

Säker förvaring. Brandklassade privatskåp SMP

Säker förvaring. Brandklassade privatskåp SMP Säker förvaring SMP 2 344 x 424 x 388 245 x 325 x 260 42 kg Rymmer 3 st liggande A4-pärmar samt en utdragbar låda. 2 900 kr SMP 3 520 x 410 x 445 415 x 305 x 320 60 kg Rymmer 5 st stående A4-pärmar samt

Läs mer

MEDICINSKÅP - Spri TYP D MEDICINSKÅP. Medicinskåp - Spri TYP D

MEDICINSKÅP - Spri TYP D MEDICINSKÅP. Medicinskåp - Spri TYP D MEDICINSKÅP - Spri TYP D MEDICINSKÅP Medicinskåp - Spri TYP D Medicinskåp - Spri TYP D Standardutförande Stomme av 19 mm direktlaminerad spånskiva med kantlist av vit ABS. Lucka av 16 mm spånskiva belagd

Läs mer

Modern design till konkurrenskraftiga priser

Modern design till konkurrenskraftiga priser Mobila hyllställen anpassas efter önskemål och utrymme. Vårt produktprogram spänner från förvaring av pärmar till smådelslager. Utnyttja utrymmet 90% mer. ARKIV A r k i v M O B I L A H Y L L S TÄ L L Modern

Läs mer

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT S 2014:2 14-07-02 Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bänkskåp Höjd 870mm inkl. sockel, djup 565mm 6-11 Bänkskåp udda höjder och djup 4-5 Dekorskåp för vitriner med kryss-spröjs 36-38

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Traka Schoollockers! www.traka.se info@nordiclocker.se. Traka 32 - Traka Förvaring. Förvaring av: Skolmaterial Kläder Laptops ipods

Traka Schoollockers! www.traka.se info@nordiclocker.se. Traka 32 - Traka Förvaring. Förvaring av: Skolmaterial Kläder Laptops ipods wwwtrakase info@nordiclockerse E L E V S K Å P Traka 32 - Traka Förvaring Traka Schoollockers! Här förvarar man allt av värde och detta styrs via vårt administrationsprogram Traka32 Tillgång via beröringsfria

Läs mer

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 1

TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron GÄVLE 14 : 1 TMT Maskinvaruhus AB Södra Skeppsbron 21 802 84 GÄVLE 14 : 1 Typ Verktygshållare Ett system där du förvarar dina kvalitetsverktyg överskådligt och skonsamt. Systemet består av en mängd olika förvaringsmoduler

Läs mer

Priserna, i SEK, gäller fr o m 2010-01- 01 och till dess nya priser meddelas. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och korrekturfel.

Priserna, i SEK, gäller fr o m 2010-01- 01 och till dess nya priser meddelas. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och korrekturfel. PRISLISTA 2010 4 28 34 44 46 52 56 60 66 67 68 69 70 72 80 82 87 88 89 SONO Klädskåp KLS SONO Professional LOS, MILO, PRO SONO-FLEX Skåpsystem SFX SONO Klädställning HH/SH SONO Skolskåp SFXS SONO Laddskåp

Läs mer

Kläd och skolskåp med tillbehör Funktionella och genomtänkta lösningar

Kläd och skolskåp med tillbehör Funktionella och genomtänkta lösningar Kläd och skolskåp med tillbehör Funktionella och genomtänkta lösningar Med egen design och produktion erbjuder vi ett mycket varierat och fl exibelt sortiment med smarta detaljer och användarvänliga lösningar.

Läs mer

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION RACKSKÅP FÖR INSTALLATION Installationsrackskåp 445 djup Lättmonterade och stabila rackskåp i svart (grått fi nns som tillval) förberedda för de smarta avlastningsvinklarna. Racken levereras med justerbara

Läs mer

VAPENSKÅP NOR-LYX. HL500, 10 pistoler sid 4. HL5 Basic, 5 vapen sid 4. HL5, 2-5 vapen sid 4. HL6, 4-7 vapen sid 5. HL12, 8-14 vapen sid 5

VAPENSKÅP NOR-LYX. HL500, 10 pistoler sid 4. HL5 Basic, 5 vapen sid 4. HL5, 2-5 vapen sid 4. HL6, 4-7 vapen sid 5. HL12, 8-14 vapen sid 5 HL500, 10 pistoler sid 4 HL5 Basic, 5 vapen sid 4 HL5, 2-5 vapen sid 4 HL6, 4-7 vapen sid 5 HL12, 8-14 vapen sid 5 HL1000, 8-16 vapen sid 6 EU1600, 8-16 vapen sid 6 HL2000, 10-20 vapen sid 7 Tillbehör

Läs mer

Kontorsskåp 1-10 Klädskåp Småfackskåp Skåp med glasdörrar Verkstadsskåp Skåp

Kontorsskåp 1-10 Klädskåp Småfackskåp Skåp med glasdörrar Verkstadsskåp Skåp Kontorsskåp 1-10 Klädskåp 13-22 Småfackskåp 25-26 Skåp med glasdörrar 29-31 Verkstadsskåp 33-37 Skåp 0107201 0134100 2215102 250 0132200 1 0136202 Bild Artikelnr. Benämning Mått h x b x d Vikt Beskrivning

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Omklädning sid 228-238

Omklädning sid 228-238 Omklädning sid 228-238 Gäller hela sidan från 685:- NYHET Budegetskåp Levereras i platta paket Levereras omonterat och monteras utan verktyg och skruv. Sluttande tak. Ventilerat. Espanjonett med 2 nycklar.

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Skåp för hängmappar och ritningar Hängmappsskåp Sid 1-2 Flankskåp Sid 3 Hängmappsvagnar & tillbehör Sid 4 Ritningskåp Sid 5-6 Avtalsnummer: 96-80-2013:001

Läs mer

PRODUKTBESKRIVNING N3S

PRODUKTBESKRIVNING N3S PRODUKTBESKRIVNING N3S Nexans N3S ODF-system NEXANS N3S ODF-SYSTEM Innehållsförteckning Innehållsförteckning Beskrivning av systemet KK-skåp Skarvstativ KK-box (KB 104/109) Skarvmodul Tillbehör Sidan 2

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

GETO Van III Skåpsbyggsats

GETO Van III Skåpsbyggsats L Kvalitetstestad Flexibel o prisvärd GETO Van III Skåpsbyggsats TITGEMEYER Tf1495S(0308)1 GETO Van III levereras som komplett byggsats med en säker transportlösning. Det ger en kostnadseffektivt hantering

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och kan placeras även

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar

Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Statligt Ramavtal Arkiv- och förvaringslösningar Delområde: Skåp för hängmappar och ritningar (E) Avtalsnummer: 96-80-2013:002 Fr.o.m. 2014-10-15 t.o.m. 2016-10-14 med rätt till eventuell förlängning via

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

Förvaringsskåp med dörr och jalusi

Förvaringsskåp med dörr och jalusi Förvaringsskåp med dörr och jalusi Modell NCD2 samt NSO NCD2 1909 NSO 2010 Förvaringsskåp för hem och kontor. NSO har en elegant design och färgsättning som gör den självklar i alla kontorsmiljöer. NCD

Läs mer

Skåp. www.nokilock.se

Skåp. www.nokilock.se Skåp Vi har alltid en lösning Vi vet och du vet: alla är inte alltid så rädda om sina saker. Ett elevskåp måste därför kunna ta stryk. Noki Locks elevskåp är tillverkade av kraftigt stål, solida gångjärn

Läs mer

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981.

Roll-up och väggar. Classic Light Roll Up. Tillval: Spotlight (se sidan 3). Art nr 7604881. Art nr 7604074. Art nr 7603981. Roll up och Väggar abab Roll-up och väggar Roll-up och väggar är suveräna budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt budskap på ett bra sätt. De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och

Läs mer

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar

produktblad Inredning Disk och arbetsbänkar Ledande när det gäller hygien, ergonomi och design Bäst på hygien QuickClean Upptäck våra nya arbetsbänkar som är anpassade för framtidens behov av ännu renare storkök. Vår bedömning är att hygienkraven

Läs mer

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP Art.nr 71100 PÄRMSKÅP SWED 5 Kompakt stålskåp för optimerad förvaring och arkivering av pärmar. Levereras omonterat i platt paket för bästa och billigaste transport.genom en smart

Läs mer

Våra produkter. Prislista 2014. Brand. Inbrott. Inbrott och brand. Dokumentskåp Datamediaskåp

Våra produkter. Prislista 2014. Brand. Inbrott. Inbrott och brand. Dokumentskåp Datamediaskåp Våra produkter Prislista 2014 Brand Dokumentskåp Datamediaskåp Sid: 2-11 Inbrott Säkerhetsskåp Serverskåp Nyckelskåp Vapenskåp Inbrottsfördröjande skåp Sid: 12-16 Sid: 28-32 Inbrott och brand Värdeskåp

Läs mer

Inventus. Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing. Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt

Inventus. Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing. Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt Inventus Kyl- & frysskåp med ultraeffektiv energibesparing Energieffektivt Kostnadseffektivt Miljövänligt Innehåll Inventus C7 & F7... 4 Inventus C8 & F8... 6 Inventus C6 & F6... 8 Vi introducerar Inventus

Läs mer

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Stallinredning Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Abiana mellanvägg, Bongossi trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

PRISLISTA 2015. www.pamu.se. Tel. vxl: +46 (0)472-162 50. Fax: +46 (0)472-162 59. E-mail: info@pamu.se. PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE- 342 32 ALVESTA

PRISLISTA 2015. www.pamu.se. Tel. vxl: +46 (0)472-162 50. Fax: +46 (0)472-162 59. E-mail: info@pamu.se. PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE- 342 32 ALVESTA www.pamu.se PRISLISTA 2015 Tel. vxl: +46 (0)472-162 50 Fax: +46 (0)472-162 59 E-mail: info@pamu.se Svensktillverkade möbler för offentlig miljö PAMU AB, Lyckegårdsvägen 8, SE- 342 32 ALVESTA INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 I SÄKERT SVENSKT

Läs mer

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi.

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Våra industribyråer är främst avsedda för mindre gods och ger en mycket kompakt förvaring. De kan placeras

Läs mer

MagniLink tillbehör HJÄLPER DIG SE!

MagniLink tillbehör HJÄLPER DIG SE! MagniLink tillbehör MagniLink tillbehör LVI erbjuder ett brett utbud av unika tillbehör som gör våra produkter effektivare, smartare och ännu mer användbara. Ett illustrerande exempel är dockningsstationen

Läs mer

ASSA Vinga. En komplett handtagsserie. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA Vinga. En komplett handtagsserie. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Vinga En komplett handtagsserie ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Vinga-serien Tillsammans med arkitekten Pelle Wester har ASSA OEM tagit fram en ny komplett serie dörr-

Läs mer

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR paket 2019 STÖRST PÅ flyttbara TILLBEHÖR Vi har sedan starten 1979 tillverkat och levererat mer än

Läs mer

Hyllställ V06. En modern hylla med en gedigen konstruktion

Hyllställ V06. En modern hylla med en gedigen konstruktion PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Hyllställ V06 En modern hylla med en gedigen konstruktion SSG Hyllställ V06 är en modern hylla med en gedigen konstruktion, enkel att montera och ett brett tillbehörs program,

Läs mer

Kaba expert plus Det optimala låssystemet. Juridiska skydd på nyckel och cylinder till 2033

Kaba expert plus Det optimala låssystemet. Juridiska skydd på nyckel och cylinder till 2033 Kaba expert plus Det optimala låssystemet Juridiska skydd på nyckel och cylinder till 2033 Kaba expert plus har juridiska skydd mot otillåten nyckelkopiering Kabanyckeln - Användarvänlig och vändbar -

Läs mer

PRODUKTBESKRIVNING N3S

PRODUKTBESKRIVNING N3S PRODUKTBESKRIVNING N3S Nexans N3S ODF system NEXANS N3S ODF SYSTEM Innehållsförteckning Innehållsförteckning Beskrivning av system KK-stativ Skarvstativ KK-box (KB 104/109) Skarvmodul Tillbehör Sidan 2

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Gege pextra+ Den flexibla och juridiskt skyddade nyckeln. Locking systems

Gege pextra+ Den flexibla och juridiskt skyddade nyckeln. Locking systems Gege pextra+ Den flexibla och juridiskt skyddade nyckeln Locking systems Gege pextra+ nyckeln är juridiskt skyddad genom både patent och mönsterskydd Gege pextra+ Med unik patenterad nyckelprofil - Patent

Läs mer

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T Plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR DESIGN Eurobib direct plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR PLUSSERIEN omfattar mycket; allt från bokvagnar till bilderbokslådor. Gemensamt för alla möbler med

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Dags att byta till en säkerhetspostlåda?

Dags att byta till en säkerhetspostlåda? En sak är säker, din post är tryggare i en låsbar och insynskyddad postlåda från SafePost. www.cofa.se 2009.12 comstedt d sign Dags att byta till en säkerhetspostlåda? I vårt sortiment hittar du med all

Läs mer

Safegrupen - Information om KeyBox skåpen

Safegrupen - Information om KeyBox skåpen Om nyckelskåpen i KeyBox sortimentet. Vi en första anblick kan det vara svårt att förstå hur denna serie av nyckelskåp är uppbyggd, därför har vi skapat detta dokument som förhoppningsvis reder ut begreppen.

Läs mer

Fastighetsboxar. Riktlinjer och rekommendationer. Version 12 2014-05-13 Sid 1

Fastighetsboxar. Riktlinjer och rekommendationer. Version 12 2014-05-13 Sid 1 Fastighetsboxar Riktlinjer och rekommendationer Sid 1 Följande riktlinjer och rekommendationer för placering och utformning av fastighetsboxar har tagits fram i samråd mellan Posten, Bring/Citymail, Fria

Läs mer

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA Tänk med tumstocken när du planerar köket Se till att avståndet mellan spis, diskho och kyl känns komfortabelt.

Läs mer

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi.

Industribyråer. flexibel förvaring. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Våra industribyråer är främst avsedda för mindre gods och ger en mycket kompakt förvaring. De kan placeras

Läs mer

www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Lista premium kombiställ Lista arbetsbänkar

www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Lista premium kombiställ Lista arbetsbänkar www.lista.com Lista skåp Enheter Mått, BxD i mm Sida Allmän information 4-6 Modul 18 x 27E skåp, lådor och tillbehör 411 x 572 7-8 Modul 18 x 27E lådinsatser, fullständiga uppsättningar 9 Modul 18 x 36E

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

STRANA ISO G o o d M e d i c a l

STRANA ISO G o o d M e d i c a l STRANA ISO G o o d M e d i c a l Index Om STRANA ISO 2 Artikelöversikt & Teknisk beskrivning 3 STRANA ISO-produkter 4-7 Tillbehör 8-9 Färgkoder 10 1 STRANA ISO -Flexibla, slitstarka och stilrena vagnar

Läs mer

Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp

Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp Avtalsnummer: 96-22-2014:003 Delområde: Klädförvaring och småfacksskåp (D) Fr.o.m 2015-01-12 t.o.m 2017-01-07 med rätt till eventuell förlängning via option

Läs mer

Kabelhantering Tillbehör bord

Kabelhantering Tillbehör bord Tillbehör bord I vårt tillbehörssortiment för bord kan vi erbjuda det mesta inom kabelhantering, datorhantering och skärmhantering. i kan även tillhandahålla andra varianter än de som finns i prislistan,

Läs mer

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Glasskrivtavla Vision Glasskrivtavla Vision Skrivtavla i 6 mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med

Läs mer

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Dusch-/toalettstol för större, självständiga användare M2 200 kg Drivhjul Till den självständiga användaren M2 200 kg Drivhjul Art.nr.: 310287 M2 200 kg Drivhjul har stor

Läs mer

Hämtpris 3.276:- eller 273:-*/mån exkl. moms!

Hämtpris 3.276:- eller 273:-*/mån exkl. moms! SP11 säkerhetsskåp SS3492. SP11 är godkänt av försäkringsbolag och myndigheter och vilket Det lilla formatet gör skåpet mycket lättplacerat. Passar lika bra i hemmet, sommarstugan, båten husvagnen eller

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Förvaringsskåp Sid 1 Förrådsskåp Sid 2 Backar Sid 3 Hyllställ Mix Sid 4-5 Avtalsnummer: 96-23-2014:001

Läs mer

25U 36" nedmonterbart serverskåp med hjul

25U 36 nedmonterbart serverskåp med hjul 25U 36" nedmonterbart serverskåp med hjul Product ID: RK2536BKF Serverhyllan har 25U förvaringsutrymme i ett slimmat och säkert skåp för förvaring av EIA-310- kompatibla 19" hyllmonterbar utrustning som

Läs mer

Nova 300 NG Mobil personlyft flexibel och nära till hands

Nova 300 NG Mobil personlyft flexibel och nära till hands Nova 300 NG Mobil personlyft flexibel och nära till hands Nova 300 NG Smart, enkel och ergonomisk Nova Mobil Personlyft hjälper till att förflytta personer med nedsatt styrka och mobilitet. Personlyften

Läs mer

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar CareVan & Tillbehör Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar Konstruktion Stommen i CareVan är framställd av 16 mm spånplatta, belagda med melamin i vit kulör (RAL K101PE). Alla sidor

Läs mer

ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad

ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Tack för att du har valt ett elektroniskt lås från ASSA ABLOY. Vi vill passa på att presentera ytterligare

Läs mer

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 75 cm Djup: 80 cm Höjd: 107 cm

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 75 cm Djup: 80 cm Höjd: 107 cm Containrar och kärl Sopkärl 140 liter 190 liter 240 liter 370 liter 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm Bredd: 54 cm Djup: 69 cm Höjd: 107 cm Bredd: 58 cm Djup: 73,1 cm Höjd: 107 cm Bredd:

Läs mer

Permkaruseller og brosjyrestativ.

Permkaruseller og brosjyrestativ. Permkaruseller og brosjyrestativ. [ I n r e d a ] I N R E D A kontoret med platsbesparande och hanteringsvänliga förvaringsmöbler. Pärmslukaren Original ger Dig möjlighet att förvara upp till 200 pärmar

Läs mer

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK Funderar du på nytt kök? Ditt gamla kök behöver kanske fräschas upp eller helt bytas till ett nytt kök? I så fall har du hittat rätt hos oss!

Läs mer

Prislista - Nyckelskåp

Prislista - Nyckelskåp 1 Prislista - 2016 2 Innehållsförteckning - Serie KL - Serie RL - serie M - Serie G - Serie MET - Serie N Tillbehör Sid. 3 Sid. 4 Sid. 5 Sid. 6 Sid. 7 Sid. 8 Sid. 9 - Serie KL 3 Skåpen är inredda med nyckellister

Läs mer

På nästa sida visar vi skillnaden mellan de olika modellerna.

På nästa sida visar vi skillnaden mellan de olika modellerna. Vi har utvecklat tre modeller av klädskåp och småfackskåp. Dessa är anpassade för olika krav och målgrupper. I dag används skåpen olika från arbetsplats till arbetsplats, från smutsiga arbetskläder till

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

DISKSYSTEM LIBRIS 2. ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö.

DISKSYSTEM LIBRIS 2. ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö. 2 LIBRIS 2 DISKSYSTEM ExLibris expeditionsdiskar en ergonomisk och designmässig milstolpe för 2000-talets biblioteksinredning och offentlig miljö. ExLibris är kombinerbar i oändlighet. Den rika valmöjligheten

Läs mer

FLL 16 ton Nordic Box

FLL 16 ton Nordic Box FLL 16 ton Nordic Box Volvo FL 16-ton Nordic Box-koncept Volvo Nordic box är en komplett och effektiv distributionsvagn, enkel att beställa och klar att använda direkt från fabrik. Den har en totalvikt

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

Mittmonteringsenheter Laboratoriebordens mittmonteringsenheter

Mittmonteringsenheter Laboratoriebordens mittmonteringsenheter VISU LABORATORIEMÖBLER Visu Kaluste har lång erfarenhet från tillverkning av laboratorieinredningar. Våra högkvalitativa laboratoriemöbler är utformade i samarbete med användare och experter. Möblerna

Läs mer

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat.

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat. Produktlista Plåtinrednignar i Malung 2008 Verktygsskåp Produktnummer Beskrivning Övrig information Verktygsskåp 6035 6035 H*B*D = 1700*750*400 Skåp med fem kullagrande utdragslådor och ett utdrags bord.

Läs mer

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Produktkatalog 2015-2016 Trinette Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Litet kök med stort svängrum Trinette - Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Innehåll Trinette...4-5

Läs mer

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48,4 cm Djup: 55 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 77 cm Djup: 81,1 cm Höjd: 106,8 cm

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48,4 cm Djup: 55 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 77 cm Djup: 81,1 cm Höjd: 106,8 cm Containrar och kärl Sopkärl 140 liter 190 liter 240 liter 370 liter 660 liter Bredd: 48,4 cm Djup: 55 cm Höjd: 106,5 cm Bredd: 55,9 cm Djup: 69 cm Höjd: 107.5 cm Bredd: 58 cm Djup: 72,4 cm Höjd: 107,2

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Möbler för förvaring Grupp 1 - Blekinge, Skåne, Halland, Västra Götaland och Stockholm Obs! Priserna är nettopriser d.v.s. rabatten är redan avdragen Produktnamn Art.nr.

Läs mer

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR PAKET 2015

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR PAKET 2015 D E T S VENS K A D E T S VENS K A VAPENSKÅP FRÅN NOR-LYX MED STÖRST UTBUD AV FLYTTBARA TILLBEHÖR PAKET 2015 STÖRST PÅ FLYTTBARA TILLBEHÖR Vi har marknadens största utbud på flyttbara tillbehör till vapenskåp.

Läs mer

Skåp tillverkade enligt Svensk standard dvs. av högsta kvalité för en garanterad lång livslängd!

Skåp tillverkade enligt Svensk standard dvs. av högsta kvalité för en garanterad lång livslängd! M E D I C I N S K Å P Nordic Locker Clothes STEEL lockers Skåp tillverkade enligt Svensk standard dvs. av högsta kvalité för en garanterad lång livslängd! Nordic Locker levererar Klädskåp av högsta kvalité.

Läs mer

Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp

Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp Statligt Ramavtal Klädförvaring och småfackskåp Avtalsnummer: 96-22-2014:003 Delområde: Klädförvaring och småfacksskåp (D) Fr.o.m 2015-01-12 t.o.m 2017-01-07 med rätt till eventuell förlängning via option

Läs mer

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se

Skräddarsydda uterum. Välkommen till TG-system. www.tgsystem.se Skräddarsydda uterum Välkommen till TG-system Tänk om enbart känslan fick bestämma i Ert val av investering? Vi vill att Ni förmedlar Era känslor till oss, så att vi tillsammans kommer fram till hur Ni

Läs mer

PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR

PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR PRODUKTBLAD KYL/FRYSBÄNKAR ÖVERSIKT MK01A MK01C MK02A MK02C MK03A MK03C MK11A MK11C MK12A MK12C MK13A MK13C MF02A MF02C MF03A MF03C MX 800 KYL INB. AGGREGAT 1 800 KYL CENTRALKYLA 1 1200 KYL INB. AGGREGAT

Läs mer