GÅVOKORT LEIF MANNERSTRÖM GÅVOKORT JULEN 2016 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GÅVOKORT LEIF MANNERSTRÖM GÅVOKORT JULEN 2016 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP"

Transkript

1 GÅVOKORT LEIF MANNERSTRÖM GÅVOKORT JULEN 2016 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP

2 Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som faller dig i smaken. Du väljer bland några gåvor utvalda av mästerkocken själv, Leif Mannerström. På sista sidan finner du en beställningstalong som du fyller i och sänder in till oss! Julklappen levereras direkt till närmaste utlämningsställe där du bor. Ha en riktigt god och smakfull jul!

3 GÅVA NR 1 x6 Bestickset för 6 personer 24-delar Elegant och vackert designade bestick tillverkade i högklassig kvalitet i spegelpolish. Setet innehåller gafflar/knivar/skedar/teskedar för 6 personer. Leif Mannerström

4 GÅVA NR 2 Mannerströms signatur är inbränd i ostbickan på ett e ektfullt sätt, samt namnen på st populära ostsorter. etet ligger fint förpackat i denna e klusiva presentkartong. Mannerströms runda ostbricka Mannerströms rejäla och exklusiva ostbricka med 2 ostbestick är ett måste för alla ostälskare! Ostbrickan ligger fint förpackad i en exklusiv kartong med små stories om 5 st populära ostar på insidan av locket. Brickan är gjord i acaciaträ och storleken är hela 28 cm.

5 GÅVA NR 3 Leif Mannerströms berömda signatur på trähandtaget. lassiskt vackra kökshanddukar som anstår en riktig mästerkock! Mannerströms rivjärn & kökshanddukar Rivjärn med tre olika rivytor och ett greppvänligt handtag i trä, längd 34 cm, tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50 x 70cm.

6 GÅVA NR 4 Kaffepress Exklusiv kaffepress för 8 koppar i stilren design. Enkelt pressystem gör det snabbt och smidigt att brygga sitt väldoftande kaffe! Ram och lock är gjorda av stål och handtag och knopp av svart hårdplast. Filtret är rostfritt stål. Höjd ca 22 cm och rymmer hela 1 liter.

7 GÅVA NR 5 Den e klusiva vinöppnaren levereras i en fin presentkartong tillsammans med en e tra spiral och en folieskärare. Mannerströms vinöppnare Exklusiv vinöppnare i modern och funktionell design som hjälper dig att enkelt avlägsna alla typer av korkar. Vinöppnaren är gjord i zink med en legering i kopparfinish.

8 GÅVA NR 6 Leif Mannerströms signatur på ska et. Mannerströms dessertset 13-delar Dessertbestick av Leif Mannerström som ger dessertdukningen fin balans och harmoni. Gedigna bestick i mjuk design som ger en skön känsla. Besticken är tillverkade av högsta kvalitet i polerad 18/10 stål med spegelpolish. Tjockleken på gaffeln och skeden är hela 2,5 mm. Setet innehåller: 1 st serverings-/tårtspade och dessertgafflar och skedar för 6 personer. Alla delar har Leif Mannerströms signatur på skaftet. Levereras i en exklusiv presentkartong.

9 GÅVA NR 7 x8 Leif Mannerström Bestickset för 8 personer 24-delar Kvalitetsbestick i stilren och elegant design. Tillverkade i högklassig kvalitet i spegelpolish. Setet innehåller 8 gafflar, 8 knivar och 8 skedar. Ligger förpackade i två eleganta presentkartonger.

10

11 GÅVA NR 8 För dig som vill ha en glad överraskning rtiklarna som finns in fyndlådan är ju framförallt till för dig som gillar överraskningar eller inte tycker att någon vara i gåvokortet faller dig i smaken. Den hemliga fyndlådan Vad finns i fyndlådan? Du kan hitta artiklar för köket, hemmet, fritiden, strand, väskor etc Alla varor är noga utvalda från vårt exklusiva sortiment. Som du säkert förstår är antal fyndlådor begränsat så beställ så snabbt du kan.

12 GÅVA NR 9 Leif Mannerströms signatur inbränd i ostbrickan. lassiskt vackra kökshanddukar som anstår en riktig mästerkock! Mannerströms lilla ostbricka & kökshanddukar Ostbrickan i acaciaträ med 3st bestick i storlek 30 x 20cm, tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50 x 70cm.

13 GÅVA NR 10 Leif Mannerströms berömda signatur i botten. lassiskt vackra kökshanddukar som anstår en riktig mästerkock! Mannerströms pepparkvarn acacia & kökshanddukar Elegant kvarn med en insvängd design för bästa greppvänlighet. Kvarnens verk är av högsta kvalitet i carbonstål. Höjd 32cm. Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50 x 70cm.

14 GÅVA NR 11 Mannerströms skärbräda i bambu En extra stor och kraftig skärbräda i bambu, hela 3,5 cm tjock. Bambu odlas och är ett miljövänligt och mycket hårt material. Skärbrädan är försedd med 4st gummitassar så att den ligger stadigt på bänken. Storlek: 45,5x35,5x4 cm (3 cm utan tassar ).

15 GÅVA NR 12 Mannerströms knivblock i bambu Ett mycket elegant knivblock i bambu med plats för upp till 12 knivar. Knivarna är bara att sticka ned i de svarta spröten som formar sig efter knivarna. Om du förvarar dina knivar väl, ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Knivarna trivs som allra bäst om de förvaras i ett knivblock, istället för en kökslåda där dom riskerar att stöta samman mot varandra och andra redskap. Storlek: 23x28x9 cm. Knivar ingår ej.

16 GÅVA NR 13 Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en e klusiv presentkartong. klusiva mässingnitar på handtaget niven ligger i en e klusiv presentkartong. Mannerströms kockkniv med trähandtag Kniv med teakhandtag och distinkta ihåliga mässingsnitar på handtaget ger en varm och betonande känsla av enhetlighet mellan kniv och kock. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet (Tyskt C50CrMoV15 stål) och slipad för bästa skärpa. Knivbladet är gjord i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Hårdhet Storlek på kniven är 20cm.

17 GÅVA NR 14 Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en e klusiv presentkartong. klusiva mässingnitar på handtaget niven ligger i en e klusiv presentkartong. Mannerströms japanska kockkniv med trähandtag Kniv med teakhandtag och distinkta ihåliga mässingsnitar på handtaget ger en varm och betonande känsla av enhetlighet mellan kniv och kock. Satinpolerat knivblad av högsta kvalitet (Tyskt C50CrMoV15 stål) och slipad för bästa skärpa. Knivbladet är gjord i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Hårdhet Storlek på kniven är 18cm.

18 amtliga Leif Mann symbol är m GÅVA NR 15 Munb Mannerströms ölglas på fot 6-pack Ett klassiskt munblåst ölglas på fot som rymmer hela 510 ml, höjd 19,5 cm. Leif Mannerström

19 GÅVA NR 16 låsta glas med erströms unblåsta. Mannerströms ölglas 6-pack Sex mycket exklusiva munblåsta glas i ren design som kan användas till öl eller som ett allroundglas. Höjd 15 cm och rymmer 420 ml. Leif Mannerström

20

21 GÅVA NR 17 Leif Mannerströms berömda signatur i botten. M a n n e r s t r ö m s f a v o r i t k v a r n Exklusiv salt- och pepparkvarn i pianolack finish och användarvänlig design. Kvarnens verk är av högsta kvalitet i carbonstål. Höjd 36 cm. Välj mellan: svart, röd eller vit kvarn.

22 GÅVA NR 18 lassiskt vackra kökshanddukar som anstår en riktig mästerkock! B a r b e q u e s p e t t & k ö k s h a n d d u k a r Leif Mannerström Ett revolutionerande set med 6 grillspett och en ställning att lägga spetten på, vilket gör det enkelt att vända spetten och inget fastnar i grillgallret. Nu kan du lätt grilla ditt kött, fisk och även grönsaker som tomater utan att dom rullar runt eller trillar ner i grillen. Exklusiva och gedigna grillspett noga utvalda av Leif Mannerström gör grillningen till en ren njutning. Tillverkade av högsta kvalitet i 18/10 rostfritt stål. Spettens längd är 36 cm. Levereras tillsammans med två fina kökshandukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50 x 70cm.

23 GÅVA NR 19 Leif Mannerström Barbequeset 2-delar & marinadset 2-delar Set med grilltång och grillspade som är utrustade med silikon i handtagen för bästa grepp. Tillverkade av högsta kvalitet i rostfritt stål i borstad finish. Storlek på tång: 39 cm, grillspade: 42cm. Gediget marinadset, noga utvalt av Leif Mannerström, som gör grillningen till en ren njutning. Tillverkat av högsta kvalitet i rostfritt mattborstad stål vilket ger en exklusiv finish. Setet består av en skål med två hällpipar och en grillpensel. Storlek på skål: diameter 12 cm, längd 25 cm.

24

25 GÅVA NR 20 Kött- & grillbestick 12-delar Mycket eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag. Riktigt fin finish på trähandtagen gör dessa bestick till en gåva utöver det vanliga. Förpackade i en exklusiv presentkartong. Leif Mannerström

26 GÅVA NR 21 Väskset Blackstyle Set med sportbag och ryggsäck med många smarta detaljer och funktioner. Väskorna är gjorda i marknadens senaste och bästa material, en kombination av 600D och 1680D polyester. Storlek sportbag: 65x30x30 cm, ryggsäck: 30x20x40 cm.

27 GÅVA NR 22 Bäddset 4-delar Bäddset med påslakan och örngott i skön 100% bomull. Påslakanet är ett s k dubbelface, vilket innebär att det är vändbart med två olika utseenden. Påslakan: 150x210 cm, örngott 50x60 cm.

28 GÅVA NR 23 är du spillt något, är det bara att torka så är äcken borta! Leif Mannerström Magisk duk & grillbestick svarta 8-delar Nu är problemet med fläckiga bordsdukar löst. Denna duk är lika vacker och elegant som en linneduk, men fungerar lika bra som en avtorkbar vaxduk! 100% polyester med teflonskydd som skyddar mot att fläckar tränger in. Dukens storlek är 140x250 cm och levereras tillsammans med exklusiva kött- och grillbestick för fyra personer.

29 GÅVA NR 24 är du spillt något, är det bara att torka så är äcken borta! Leif Mannerström Magisk duk & grillbestick stål 8-delar Nu är problemet med fläckiga bordsdukar löst. Denna duk är lika vacker och elegant som en linneduk, men fungerar lika bra som en avtorkbar vaxduk! 100% polyester med teflonskydd som skyddar mot att fläckar tränger in. Dukens storlek är 140x250 cm och levereras tillsammans med exklusiva kött- och grillbestick för fyra personer gjorda av högklassigt stål med spegelpolish.

30 GÅVA NR 25 Köksvåg Tradition En klassisk mekanisk köksvåg i trendig retrostil av lackerad plåt och med en rostrfri skål som rymmer hela 1 liter. Maxvikt 5 kg med en gradering på 20g. Storlek 20,6x23,6x24,5 cm. Leif Mannerström

31 GÅVA NR 26 Mannerströms salt- & pepparset Exklusiv salt- och pepparkvarn i pianolack-finish och användarvänlig design. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i rostfritt stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Höjd 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong.

32

33 GÅVA NR 27 Leif Mannerström brödkniv, blad cm Leif Mannerström la kniv, blad cm Leif Mannerström fil kniv, blad cm Levereras i en e klusiv present-kartong. Mannerströms valfri kniv i giftbox Välj mellan tre fina knivar av Leif Mannerström. Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladen är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg, bra styrka och rosttålighet. Hårdhet Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Knivarna ligger fint förpackade i en lyxig presentkartong. Välj mellan brödkniv 25 cm, laxkniv 30 cm eller filékniv 25 cm.

34 GÅVA NR 28 Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en e klusiv presentkartong. Mannerströms japanska kockkniv Japansk kockkniv 18 cm, utvald av Leif Mannerström. Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladen är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg, bra styrka och rosttålighet. Hårdhet Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Knivarna ligger fint förpackade i en lyxig presentkartong.

35 GÅVA NR 29 Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en e klusiv presentkartong. Mannerströms kockkniv Kockkniv 20 cm, utvald av Leif Mannerström. Vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladen är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg, bra styrka och rosttålighet. Hårdhet Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Knivarna ligger fint förpackade i en lyxig presentkartong.

36

37 GÅVA NR 30 Leif Mannerströms logo graverad i botten samt hällpip på kanten. Inkapslad induktionsbotten 0,5 mm Aluminium: 2,5 mm Koppar: 0,5 mm Aluminium: 2,5 mm SS 18/10: 0,7 mm Mannerströms såskastrull Kastrull av allra högsta kvalitet med ett ergonomiskt handtag i stål. Kvalitet: 18/10 rostfritt stål 0,7 mm, 2,5 mm aluminiumisolering, 0,5 mm koppar, 2,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 18/0 stål i botten vilket ger bästa tänkbara värme. Kastrullen passar alla spisar inklusive induktionshäll. Rymmer 1,5 liter.

38 GÅVA NR 31 Leif Mannerströms berömda signatur i botten på stekpannan. FAKTA ostfritt stål, mm luminiumkärna, mm nkapslad induktionsbotten, mm Mannerströms gourmetstekpanna En kvalitetsstekpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Stekpannan är behandlad med quantanium 3 lager premium nonstick (klassen bättre än teflon). Passar alla spisar inklusive induktionshäll. 24 cm i diameter.

39 Det lönar sig alltid att satsa på bra grejer i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som håller måttet. - Leif Mannerström

40 Välj din julklapp! Markera ditt första val med 1, och ditt andra val med 2 i rutorna nedan! Viktigt. Du måste göra ett andra val om ditt första val skulle vara slut. Plats för frimärke 1 Bestickset för 6 personer 24-delar 2 Ostbricka diameter 28cm med 2 bestick 3 Rivjärn kökshanddukar 4 Kaffepress 5 Vinöppnare 6 Mannerströms dessertset 13-del 7 Bestickset för 8 personer 24-delar 8 Den hemliga fyndlådan 18 Barbequespett kökshanddukar 19 BB set 2-del marinadset 2-del 20 Kött- grillbestick 12-delar 21 Väskset Blackstyle 22 Bäddset 4-delar 23 Magisk duk grillbestick svarta 8-del 24 Magisk duk grillbestick stål 8-del 25 Köksvåg Tradition 9 Ostbricka med 3 bestick kökshanddukar 10 Pepparkvarn i trä 32cm kökshanddukar 11 Mannerströms skärbräda i bambu 12 Mannerströms knivblock i bambu 26 Mannerströms salt- pepparset 27 Mannerströms valfria kniv: Brödkniv Laxkniv Filékniv! 13 Mannerströms kockkniv med teakhandtag 28 Mannerströms japanska kockkniv 14 Mannerströms japanska kockkniv teakhandtag 29 Mannerströms kockkniv 15 lglas med fot 6-pack 30 Mannerströms såskastrull 16 lglas 6-pack 31 Mannerströms gourmetstekpanna 17 Mannerströms valfria kvarn: Svart Röd Vit V Trading Gifts S eden AB Kärrgatan Borås NAMN: ADRESS: POSTNR/ORT: MOB L NR: Gåvokortet gäller t o m 31/ Distribution endast inom Sverige. Gåvorna levereras fr o m 1/ Leveranstid ca 14 dagar, vid högsäsong något längre. Ev. frågor: gavokort tings.se Talongen måste skickas in i orginal.

MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA

MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just

Läs mer

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just

Läs mer

L E I F M A N N E R ST R Ö M

L E I F M A N N E R ST R Ö M LEIF MANNERSTRÖM Bonusgåva värde 219.- på köpet Gåvokortet med 4 olika bonusgåvor (värde 219.-) på köpet! I år har vi glädjen att kunna erbjuda fyra bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som

Läs mer

utvald med omsorg & kärlek

utvald med omsorg & kärlek utvald med omsorg & kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som faller

Läs mer

L E I F M A N N E R ST R Ö M

L E I F M A N N E R ST R Ö M LEIF MANNERSTRÖM Årets julklapp 2017 Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360.-) på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 11 fina bonusgåvor att välja bland. På kommande

Läs mer

Utvalt med omsorg och kärlek

Utvalt med omsorg och kärlek Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som

Läs mer

MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA

MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA MANNERSTRÖMS GÅVOKORT 2017 DÄR DU VÄLJER DIN EGEN JULGÅVA Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just

Läs mer

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp.

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp. gåvokort 2013 a special gift for a special person gåvokort där du själv väljer din julklapp. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för uppskattning och gemenskap

Läs mer

utvald med omsorg & kärlek

utvald med omsorg & kärlek KÖKETS BÄSTA INVESTERING. Det lönar sig alltid att satsa på bra grejer i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Pepprigt! stora pepparkvarn 249:- Hela 41cm MANNERSTRÖMS STORA PEPPARKVARN En mycket exklusiv pepparkvarn i högblank finish som är hela 41 cm. Pepparkvarnen har ett keramiskt malverk

Läs mer

L E I F M A N N E R ST R Ö M

L E I F M A N N E R ST R Ö M LEIF MANNERSTRÖM Årets julklapp 2017 Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 11 fina förgåvor att välja bland. På kommande

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Hushållsvåg med traditioner Populära kvarnar Köksvåg tradition Vit eller svart salt/pepparkvarn KÖKSVÅG TRADITION En klassisk mekanisk köksvåg i trendig retrostil av lackerad plåt

Läs mer

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. GÅVO KORT. CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. NOGA UTVALT TILL DIG. I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar

Läs mer

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. gåvo kort. CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. noga utvalt till dig. I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar

Läs mer

TING TIN S LEIF MANN ÖM ERSTRÖ

TING TIN S LEIF MANN ÖM ERSTRÖ INGS Julerbjudanden LEIF MANNERSRÖM hushållsvåg med traditioner. En klassisk köksvåg i modern tappning blir en fin och uppskattad julgåva i år. Utvald tillsammans med och ligger i en presentkartong så

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L S P E C I A L gåvokort G I F T F O R A S P E C I A L A 2014 P E R S O N GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för

Läs mer

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra 4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra sidan. Bäddsetet innehåller 2st påslakan, 150x210cm, samt

Läs mer

Gåvokort LEIF MANNERSTRÖMN

Gåvokort LEIF MANNERSTRÖMN Gåvokort ort 2016 N Årets julklapp 2016. Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 11 olika förgåvor att välja bland. Förutom

Läs mer

Spring/Summer

Spring/Summer Spring/Summer 2019 9 5 2 Produkter Störst av allt är att glädja andra. Vi jobbar I över med tio det år har roligaste vi jobbat som med finns, det att roligaste göra människor som finns, glada. att Våra

Läs mer

Airbed! 67. Mannerströms grillset 11. Kylväskor 05. Grönskande picknick! 04. Fina fiskhalstret!

Airbed! 67. Mannerströms grillset 11. Kylväskor 05. Grönskande picknick! 04. Fina fiskhalstret! Airbed! 67 Mannerströms grillset 11 09 Fina fiskhalstret! 03 Grönskande picknick! 04 Kylväskor 05 Airbed årets nyhet! Airbed av mycket hög kvalitet som blir årets sommar favorit. Välj mellan svart och

Läs mer

Spring/Summer. Favoriter! 1

Spring/Summer. Favoriter! 1 Spring/Summer 2019 Favoriter! 1 Glädje i tub vid grillen! ill alla grillmästare ute i landet överraskar vi nu med ett extra fint grillset till ett jättebra pris! De tre viktigaste redskapen vid grillen

Läs mer

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIE! + Värde 298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID.

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIE! + Värde 298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID. PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID. S B Ä S TA PREMIE! + 0:- * Värde 298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. BESTÄLL IDAG! 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se Välkommen hem. Nu

Läs mer

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIER! + 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se. Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3.

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIER! + 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se. Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID. V Ä L J M E L L A N 4 O L I K A PREMIER! + 0:- * Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. BESTÄLL IDAG! 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se

Läs mer

M A N N E R S T R Ö M. Gåvokort

M A N N E R S T R Ö M. Gåvokort M A N N E R S T R Ö M Gåvokort 2015 Årets julklapp 2015. Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 8 olika förgåvor att välja

Läs mer

0:- * Beställ idag! PREMIER! Värde hela 249:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3 L L A N 4 O M E

0:- * Beställ idag! PREMIER! Värde hela 249:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3 L L A N 4 O M E PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID V Ä L J M E L L A N 4 O PREMIER! L I K A + 0:- * Värde hela 249:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3 Beställ idag! 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se

Läs mer

Vattentålig sommarnyhet!

Vattentålig sommarnyhet! Vattentålig sommarnyhet! Miljövänliga kylväskor av mycket hög kvalitet som är vatten- och smutsavvisande. Två snygga modeller att välja mellan, i svart och lime. T I N G S B Ä S TA vårpris! fr. 119:- ÖPPNA

Läs mer

Mannerströms Röda gryta

Mannerströms Röda gryta Mannerströms Röda gryta En mycket fin gryta i pressgjuten aluminium i kropp och lock. Grytan har väldigt bra värmeledningsförmåga och hållbarhet. Ett självtätande lock ser till att maten alltid kommer

Läs mer

Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag...

Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag... Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag... En prydnad för alla bord! Mannerströms PEPPARKVARN OCH RIVJÄRN Höjd: Kvarn 32 cm, Rivjärn 34 cm Levereras som ett set i en exklusiv presentkartong!

Läs mer

årets julklapp är tre goda ting.

årets julklapp är tre goda ting. årets julklapp är tre goda ting. årets gåvokort har två extra bonusar! värde 360,- på köpet UTÖVER GÅVOKORTET FÅR MOTTAGAREN KOKBOKEN MED LEIFS UTVALDA RECEPT OCH EN FÖRGÅVA (9 OLIKA ATT VÄLJA MELLAN)!

Läs mer

Just nu! varumärken LASSE ÅBERG. www.företagsjulklappen.se -Priset är skillnaden LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER

Just nu! varumärken LASSE ÅBERG. www.företagsjulklappen.se -Priset är skillnaden LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER Christmas gifts LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER Orrefors jernverk Just nu! Kampanj! Årets kokbok, om kocken själv får välja. varumärken 75 M A N N E R S T R Ö M leif

Läs mer

INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014

INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014 INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014 Exklusiv sherpapläd med mönster av zebrapäls, garanterar mysiga stunder under mörka vinterkvällar. Storlek: 125x180 cm Pris: (vid 50 st) Kosta Linnewäfveri

Läs mer

2 0 1 5 W W W.T I N G S. S E

2 0 1 5 W W W.T I N G S. S E AN NERSTRÖ M Gåvokort M 201 5 Årets julklapp 2015. Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 8 olika förgåvor att välja bland.

Läs mer

Julklappstips från Tida Reklam

Julklappstips från Tida Reklam Julklappstips från Tida Reklam 1 Candy ljuslykta 9x10 cm Rosa: 8708001 Röd: 8708002 Orange: 8708003 Gul: 8708004 Cerise: 8708005 Turkos: 8708006 Grön: 8708007 Blå: 8708008 Svart: 8710028 Vit: 8710401 Pris:

Läs mer

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor julklappar till dig, dina kunder & kollegor Vattenkaraff med glas 1 liter. 219kr Vattenflaska och glas av återvunnet glas från 5 marmeladburkar. Av 100% återvunnet glas. Tål maskindisk. Levereras i Jamie

Läs mer

Present S O R T I M E N T

Present S O R T I M E N T Present SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

Trading VINGA OF SWEDEN

Trading VINGA OF SWEDEN Trading VINGA OF SWEDEN 2012 Köp din julklapp i tid Klapptips 1 I år har vi valt att tänka om lite, istället för att presentera ett stort spann av produkter har vi valt ut de mest populära från tidigare

Läs mer

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med.

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med. G d o J lu Kniv Design F.A Porsche CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. Knivens luftspalt gör den mer följsam och skivorna släpper lättare från bladet. Mix2Go En

Läs mer

TORSTENS JULFAVORITER

TORSTENS JULFAVORITER TORSTENS JULFAVORITER 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

FöretagsJulklappar. Hela önskelistan i en katalog!

FöretagsJulklappar. Hela önskelistan i en katalog! FöretagsJulklappar Hela önskelistan i en katalog! supreme giftcard är en mycket uppskattad julklapp, ett exlusivt val för för den kräsne. Vi har ett brett sortiment och flera kända varumärken vilket gör

Läs mer

Julklappstips från. Fenix väg Gustavsberg

Julklappstips från. Fenix väg Gustavsberg Julklappstips från Saltsten Succé för i år Laga mat med saltstenen En uppvärmd saltsten kan användas vid matbordet för att tillaga små fiskeller köttbitar. För större bitar kan saltstenen användas i eller

Läs mer

Visa uppskattning Ge bort en gåva! Tel

Visa uppskattning Ge bort en gåva!   Tel Visa uppskattning Ge bort en gåva! www.företagsjulklappen.se Tel. 033-12 12 33 order@gavofabriken.se Innehåll Supremegiftcard 4-9 Ernst Kirchsteiger 10-15 Mannerströms gåvokort 16-23 Per Morberg 24-25

Läs mer

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA NANTUCKET Vitt bäddset med bård i rött och blått. 4 delar, 2 st påslakan 4 delar art. nr 3398 pris 360 kr exkl moms extra örngott 2-pack art. nr 3098 pris

Läs mer

Presentreklam som passar just ert behov

Presentreklam som passar just ert behov FREJA PROMOTIONKATALOG VÄGGLYKTA MED SPEGEL KERAMIKSKÅLAR I TRÄSTÄLL SCHACKSPEL I GLAS HÄSTSKOSPEL I NYLONVÄSKA RESESET MANHATTAN RYGGSÄCK MANHATTAN PORTFÖLJ RÄKNARE MAGIC IRISH COFFEE-SET VINLÅDA I TRÄ

Läs mer

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av B2B HÖSTEN 2013 Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av Skandinaviens största leverantörer av

Läs mer

KAMPANJER. Autumn winter 2017

KAMPANJER. Autumn winter 2017 KAMPANJER Autumn winter 2017 ASCOT Premium Cotton Sleep good at night with a clean conscience! EBURY Premium Cotton NASSAU Premium Cotton CHESTER Premium Cotton Chester Artnr. 860504 Ebury Artnr. 860604

Läs mer

Din leverantör av julgåvor. till företaget

Din leverantör av julgåvor. till företaget Julgåvor till företaget 20131 ! Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ordna med julgåvor till din personal och dina kunder! De allra flesta julgåvorna i denna katalog är paketerade i speciell julask

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, där kan du även ta del av ett större utbud

Läs mer

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa.

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. 18 The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. Med inspiration hämtad från antikens Rom har varumärket skapat ett exklusivt och modernt uttryck av det

Läs mer

Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING

Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING Välj rätt knivmodell - anpassa efter vilka råvaror du ska hantera Det finns många olika modeller av knivar och de är alla framtagna för sina speciella ändamål.

Läs mer

SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR

SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI SLITBAR knivar håller hög kvalitet in i minsta detalj och har en design som gör intryck i alla kök. Vi garanterar att SLITBAR knivarna

Läs mer

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3.

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3. Julklappstips från 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Viktig information om din leverans Gåvan levereras av Postens paketservice till den adress du anger på önskad dag mellan 08.00 16.00 i

Läs mer

GYNNSAM knivar är designade för att. användas ofta. Designen utgår från kraven. hos en professionell kock, men är anpassad

GYNNSAM knivar är designade för att. användas ofta. Designen utgår från kraven. hos en professionell kock, men är anpassad GYNNSAM GYNNSAM knivar är designade för att användas ofta. Designen utgår från kraven hos en professionell kock, men är anpassad efter behoven i hemmaköket. Vi garanterar att GYNNSAM knivarna kommer att

Läs mer

nyheter MASter-toUch 67 cm 09 one-touch deluxe 57 cm 10 one-touch pro classic 11 performer M/ gasolantändning 12 performer 13 Weber tillbehör 14

nyheter MASter-toUch 67 cm 09 one-touch deluxe 57 cm 10 one-touch pro classic 11 performer M/ gasolantändning 12 performer 13 Weber tillbehör 14 nyheter 2010 compact 47 cm 02 compact 57 cm 03 one-touch original 47 cm 04 one-touch original 57 cm 05 one-touch premium 47 cm 06 one-touch premium 57 cm 07 MASter-toUch 57 cm 08 MASter-toUch 67 cm 09

Läs mer

Utförsäljning Handtag

Utförsäljning Handtag Utförsäljning Handtag HANDTAG & KNOPPAR Knopp Rillan Klassisk knopp Rillan i lackerad bok eller vitlackerad. Diameter på foten är 15 mm och yttersta diametern på knoppen är 45 mm. Art nr Beskrivning Ytterdiam.

Läs mer

PRODUKTKATALOG (TAMAHAGANE)

PRODUKTKATALOG (TAMAHAGANE) PRODUKTKATALOG 2012-2013 (TAMAHAGANE) Stål som i samurajsvärd Nämn ordet tamahagane för en japan, och han eller hon får något drömskt i blicken. Det är nämligen namnet på det mytomspunna stål som används

Läs mer

profil jul 2014 profil jul 2014 vikingsun

profil jul 2014 profil jul 2014 vikingsun profil jul 2014 en uppskattad julklapp år efter år! perfekt för att samla ihop till en bra knivserie! Vi pratar förstås om de prisbelönta knivarna från CHROMA type 301 med design av F.A. Porsche. Den senaste

Läs mer

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection CORPORATE GIFTS by Newport Collection GÅVOKORT VALFRI GÅVA 360 kr * *frakt 79 kr tillkommer. newport gåvokort Vackert sänglinne, en skön morgonrock eller en mysig pläd? Med ett gåvokort från Newport låter

Läs mer

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection CORPORATE GIFTS by Newport Collection GÅVOKORT VALFRI GÅVA 360 kr * *frakt 79 kr tillkommer. newport gåvokort Vackert sänglinne, en skön morgonrock eller en mysig pläd? Med ett gåvokort från Newport låter

Läs mer

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

Kökshandduk ART. nr SERVERINGSKASTRULL ART. nr SKÖRDETIDER

Kökshandduk ART. nr SERVERINGSKASTRULL ART. nr SKÖRDETIDER Kökshandduk ART. nr 62099 SERVERINGSKASTRULL ART. nr 54139 SKÖRDETIDER Det börjar bli hög tid för alla professionella storkök och kräsna hem att förbereda sig för höstens skörd och menyer. Den svenska

Läs mer

99:- Champagne Praliner. Elegant flaska fylld med ljuvliga chokladpraliner smaksatta med härlig champagne. 350 g.

99:- Champagne Praliner. Elegant flaska fylld med ljuvliga chokladpraliner smaksatta med härlig champagne. 350 g. Nummer 5 2017 vecka 45 51 Vi säljer Mannerströms gåvokort M A N N E R S T R Ö M Gåvokort 2017 Champagne Praliner Elegant flaska fylld med ljuvliga chokladpraliner smaksatta med härlig champagne. 350 g.

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129 Örtkruka rund / OVAL Färska örter ger en fantastisk smak vare sig du gör en läcker sallad, pasta, dressing eller gryta. Förläng livslängden på dina örter med RIG-TIGs örtkrukor, som med sin stiliga design

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort,

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard

Läs mer

Madolin Set Art nr. CSN-550

Madolin Set Art nr. CSN-550 Julklappstips 2016 Kyocera har en av dom vassaste knivarna man kan använda. Med blad av keramik, världens hårdaste material efter diamant. Det innebär att du kan koncentrera dig på maten och inte knivunderhåll.

Läs mer

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien

TA EN VINNARE I HANDEN P21 K LOVE AT FIRST SLICE. Den är bäst i test och populärast i. kock-vm, Bocuse d Or. Den. rekommenderas av Knivakademien KN P21 K VA ADEM EN TA EN VNNARE HANDEN REKOMMENDERAR Den är bäst i test och populärast i kock-vm, Bocuse d Or. Den rekommenderas av Knivakademien och förenar design och funktion till perfektion. Som brittiska

Läs mer

Julens gåvor 2015. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20

Julens gåvor 2015. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 Julens gåvor 2015 www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 ÄR TOMTEN VAKEN? Det bästa med hösten är att julen närmar sig! Ett hett tips för att slippa stressa i sista sekunden är att fixa julklappar till kunder,

Läs mer

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel stekpannor med hög kvalitet 0 Traktörpanna cm PRIMA 6 00 6 0 0 Gryta,L PRIMA 6 00 6 00 Gryta L PRIMA 6 00 6 0 06 Gryta 6,L PRIMA 6 00 6 0 Kastrull,L PRIMA 6 00 6 6 6 0 Wok cm PRIMA 6 00 6 0 00 Stekpanna

Läs mer

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt. Vi har satt ihop

Läs mer

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Sommargåvokort En uppskattad present där mottagaren själv väljer sin gåva! Förvänta Er ett brett sortiment med upp till 200 st gåvor att välja mellan!

Läs mer

Lammytterfilé ca 700 g. Hummer 2 x 350 g Två sorters läckra bufféklassiker, en gravad och en kallrökt lax. Färdigskivade, bara att servera!

Lammytterfilé ca 700 g. Hummer 2 x 350 g Två sorters läckra bufféklassiker, en gravad och en kallrökt lax. Färdigskivade, bara att servera! supreme Lax Duo 2 x 400 g Whiskycheddar 1400 g Lammytterfilé ca 700 g Varmrökt Lax ca 1100 g Hummer 2 x 350 g Två sorters läckra bufféklassiker, en gravad och en kallrökt lax. Färdigskivade, bara att servera!

Läs mer

proudly presents Xmas 2013 Best selection from our strongest brands

proudly presents Xmas 2013 Best selection from our strongest brands proudly presents Xmas 2013 Best selection from our strongest brands HAPPY SOCKS PRESENTASKAR TILL SPECIALPRIS Varje ask innehåller 4 par Happy Socks i olika stil. Själva asken är gjord av hård kartong

Läs mer

Sommar hos. Brandpartner!

Sommar hos. Brandpartner! Sommar hos We are proud to present Brandpartner! the best of Summer 2013! Hej! Äntligen är sommaren snart här och vi vill passa på att presentera lite av det vi tycker är bra sommarpresenter. Överraska

Läs mer

COMMIS DE CUISINE LILLA KNIV- BOKEN. Direkt från proffsköket

COMMIS DE CUISINE LILLA KNIV- BOKEN. Direkt från proffsköket COMMIS DE CUISINE LILLA KNIV- BOKEN Direkt från proffsköket DIN BÄSTA VÄN I KÖKET Syna en kock i knivhanden och du kommer att upptäcka en förhårdnad vid pekfingrets rot. Det beror på kockgreppet, på att

Läs mer

Sherpa-plädar. Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder!

Sherpa-plädar. Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder! Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder! Sherpa-plädar Supermjuka plädar packade i presentkartong. Tre varianter: enfärgad grå, enfärgad

Läs mer

Happy Xmas. En försmak avjulen 2010

Happy Xmas. En försmak avjulen 2010 Happy Xmas En försmak avjulen 2010 EN FÖRSMAK AV JULEN SlIPP JULSTRESS, SPARA PENGAR OCH GE OMTANKE. I denna katalog presenterar vi en försmak av julkollektionen 2010. Innovationsrika presenter, varma

Läs mer

gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR 360 kr Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek.

gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR 360 kr Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek. gavokort ETT VÄRDE SOM VARAR Välj din gåva Från Sverige. Med kärlek. EN GÅVA ATT LEVA MED! Tina Nordström är Sveriges första kvinnliga kockstjärna, tv-kock och kokboksförfattare. Ekelund är Sveriges äldsta

Läs mer

STÖD DIN LOKALA FÖRENING. En Svensk klassiker sedan 1876.

STÖD DIN LOKALA FÖRENING. En Svensk klassiker sedan 1876. STÖD DIN LOKALA FÖRENING En Svensk klassiker sedan 1876. ERFARENHET OCH TRADITION FRÅN GENERATION TILL GENERATION. År 1962 köpte jag Gustaf Adolf Wengelin Skogens Kol s fabriker av Hanebo kommun och byggde

Läs mer

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE COTTON SATEEN Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder, kvaliteten påverkas mycket av garnkvaliteten. Vingas satinset

Läs mer

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av

Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av B2B vår/sommar 2014 Gense är Sveriges äldsta aktiva aktiebolag och grundades 1856. Genom 150 år lång tradition av tillverkning har Gense fått ett erkännande som en av Skandinaviens största leverantörer

Läs mer

Var så säker! Det blir jul i år också.

Var så säker! Det blir jul i år också. Var så säker! Det blir jul i år också. FÖRSÄKRA DIG OM TILLGÅNG AV PORSCHEKNIVARNA 2013 ck-vm, pulärast i ko i test och po st ä b r ä en D as av rekommender en D r. O d Bocuse nar design ien och före Knivakadem

Läs mer

Jul- Nummer 7 2015, veck

Jul- Nummer 7 2015, veck ! p p i l K Jul- a 45 52 Nummer 7, veck Vi har den godaste julchokladen Vi har gåvokort och fina julklappar utvalda av mästerkocken Leif Mannerström. Se mer på sidorna 4 6. Vi har fina julklappar och gåvokort

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en

Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en IKEA 365+ knivar Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en kvalitet som lever upp till kraven i vardagens

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder! Välkommen till oss på Ulvestorpsgatan 1

Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder! Välkommen till oss på Ulvestorpsgatan 1 2016 Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder! Välkommen till oss på Ulvestorpsgatan 1 1 Nu är det jul igen Det är åter hög tid att börja tänka på julklappar till anställda

Läs mer

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv.

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv. Vår historia Birka kallas i folkmun för Sveriges första stad och grundades i mitten av 700-talet. Birka var en viktig central handelsplats. Hit kom handelsmän från fjärran öster med exklusiva produkter.

Läs mer

JULKLAPPSTIPS FÖR ENDAST 360:-

JULKLAPPSTIPS FÖR ENDAST 360:- JULERBJUDANDEN 2018 + Pläd ziggy Ziggy är en pläd av hög kvalitét i ull. Kontrastfärgat och trendigt zick-zack mönster och med fransar på kortsidorna. Art.nr: 5003635 Mått: 130 x 190 cm Förp.typ: Giftbox

Läs mer

5 kr per GoshCard Royal går oavkortat till Rädda Barnen.

5 kr per GoshCard Royal går oavkortat till Rädda Barnen. 5 kr per GoshCard Royal går oavkortat till Rädda Barnen. Ditt personliga kortnummer, gåvokortet berättigar dig till en av gåvorna du ser i kortet. Löser du in ditt kort via www.goshcard.se finner du fler

Läs mer

VINGA SUMMER FAVOURITES 2017

VINGA SUMMER FAVOURITES 2017 VINGA CLIFTON SEGLARSÄCK Seglarsäck i stentvättad, 450 gsm bomullscanvas med smakfulla detaljer i skinnimitation samt en fodrad insida. Passar utmärkt till stranden, gymmet eller på stan. Säcken har en

Läs mer

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJPRIS ordinariepris 599 BÄDDSET PREMIUM COTTON Bäddset Hagin Blå 851104 Bäddset Hagin Grå 851204 Bäddset Madison 851604 Bäddset Juneau 851304 Bäddset Mercer 851504 Bäddset

Läs mer

Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder!

Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder! 2017 Vi hjälper er att ta fram den perfekta julklappen till anställda och kunder! Välkommen till oss på Ulvestorpsgatan 1 1 Nu är det jul igen! Det är åter hög tid att börja tänka på julklappar till anställda

Läs mer

Julklappar för företag

Julklappar för företag Julklappar för företag Visa din uppskattning till kunder och medarbetare! 2013 033-44 44 55 Ge bort en härlig julgåva till kunder och anställda! När året lider mot sitt slut och julbord och högtider tar

Läs mer

ALLA PRISER EXKLUSIVE MOMS NU!

ALLA PRISER EXKLUSIVE MOMS NU! ALLA PRISER EXKLUSIVE MOMS NU! 5% KONAN R ABA! *, vecka 3537 ntorsvarukedja Nummer 5 2015 Sveriges största ko Frottéset Pralinsäcken 800 g. Diplomat Kosta Linnewäfveri. Exklusivt och högkvalitativt frottéset

Läs mer

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Läs mer

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Läs mer

Våra utvalda Julklappar

Våra utvalda Julklappar Våra utvalda Julklappar Men vi har säkert 1000 till att välja bland... Backpack, grå Ryggsäck i exklusiv design med dragsko stängning. Justerbara remmar med unik Field & Co. vintage branding. Storlek:

Läs mer

GÅVO 2014 KATALOG. Det är genom att GE, som man får TILLBAKA

GÅVO 2014 KATALOG. Det är genom att GE, som man får TILLBAKA GÅVO 2014 KATALOG Det är genom att GE, som man får TILLBAKA 1 I Sverige ger vi inte bara varandra presenter vid särskilda högtider, utan man använder även i hög grad också presenten som en symbolisk tack

Läs mer