Årets Herrspelare 2017/2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Årets Herrspelare 2017/2018"

Transkript

1 Årets Herrspelare 2017/2018 Nominerad 1: Joel Grape Tjernström, Wibax Patriots IBK Grape är en spelare som sliter nå kopiöst, en speedkula och durracell kanin utav dess like som alltid ger 110% i sitt jobb på plan och en av hans specialiteter som han verkligen trivs att glänsa i är straffar. Grape är en väldigt ödmjuk person och som spelare har han höga krav och målsättningar på sig själv och sin omgivning. Han är en spelare som underlättar för sina medspelare genom sitt hårda slit, sin snabbhet och han vill ständigt utvecklas och bli bättre, vilket han också bevisat för varje säsong som förflutit hittills, hårt slit och en enorm inställning räcker långt! Och så efter en strålande säsong i Allsvenskan Norra 2017/2018, där han stod för 41 poäng, 25mål och 16assist på 22 matcher, så kommer belöningen för allt slit de senaste säsongerna, där han nu erbjudits kontrakt med IBK Dalen och kommer få chansen att testa på SSL kommande säsong. Nominerad 2: Erik Nilsson, Wibax Patriots IBK Erik Ekke Nilsson är en bollkonstnär, en spelare med grym blick för spelet och en mycket hög spelförståelse samt förmågan att hantera bollen i maxfart. Allt detta gör hon till en komplett spelar som är grymt svår att komma åt plan likväl som jobbig för motståndare att möta då han är kopiöst snabb och nästan alltid får med sig bollen i alla möjliga och omöjliga lägen. Erik är en mycket ödmjuk person med höga krav på sig själv och har mycket bra ledaregenskaper och att få med sig gruppen dit han vill. Nominerad 3: Oskar Forsgren, K4 IF En kille som verkligen vet vad målburen är och hur han ska få nätkänning så fort han är på plan! På 15 matcher i seriespelet i Herrar Div 2 i Norrbotten gjorde han 54mål och 34 assist totalt 88 poäng! Oskar är en sniper ut i fingerspetsarna men visar också att han likväl kan slå en fin passning som öppnar för sina medspelare. Snabb, avig och vän med bollen som helt plötsligt gör mål från mittpunkten. En spelare som är svår att markera bort, vilket många motståndare har fått erfara. Årets Damspelare 2017/2018 Nominerad 1: Emma Andersson, Team Kalix IBK Emma är en stor förebild på damsidan. Emma har utvecklats på alla plan förra säsongen. Förutom att hon snittar nästan 5p/match så är hon nu även en komplett tvåvägsspelare med bra defensiv. Emma har tillsammans med sina kedjekamrater burit Team Kalix tillbaka till allsvenskan efter en magisk säsong. Totalt 86p på 19 matcher talar sitt tydliga språk. Hon gjorde på 16 matcher 54 mål och 20 assist och total 74 poäng under den gångna säsongen i NIBF Damer Div 1 samt ytterligare 8 mål och 4 assist under kvalspelets 3 matcher till allsvenskan.

2 Nominerad 2: Moa Edunger, Notvikens IK Vets Moa är en ödmjuk spelare med en enorm vinnarskallen och av dom drivande i Notviken Vets. Med tyngd, spelsinne och rutin så är hon en komplett spelare. Moa klev även in i DM och var tongivande när Notviken vann DM-guld. En spelare som fortfarande har all potential att utvecklas till något stort! Moa visar tydligt att hon ännu absolut håller för spel i högre divisioner. Nominerad 3: Julia Forsgren, IBF Argentum / K4 IF Julia flyttade hem till Arvidsjaur och verkar ha fått lite av nystart igen. Hon är en spelare med rutin från Dalen i Umeå b.la annat från SSL och Allsvenskan. Julia har denna säsong varit starkt bidragande i IBF Argentum/K4 IF gemensamma damlag och när Julia är på plan så är hon alltid ett hot och allt hon gör är med kvalitet. Hon är en bra förebild och lagspelare och tar alltid ett stort ansvar på plan. Årets Seniorledare 2017/2018 Nominerad 1: Team Kalix IBK Damer Div 1 Staffan Lindeholm, Mikael Bjöörn, Mikael Hellman, Jimmie Brandt, Joakim Karlsson, Angelica Öberg. Målet var satt både av ledare och spelare redan innan säsongen och som alla tillsammans har slitit för nå till målet, alla har vetat om att det krävs en hel del för att ta sig dit. 16 matcher under seriespelet i Damer Div 1 och endast en (1) förlust med en målskillnad på ! Sedan en (1) oavgjord (3-3) och en stor vinst med 8-3 i playoff 1 till allsvenskan, och sedan en (1) oavgjord (5-5) i play-off 2, sen var saken klar, då SIBF meddela att båda lagen i play-off 2 var klara för Allsvenskan 18/19. Ledarna har med bravur utvecklat och taktiskt skolat spelarna och lotsat och motiverat dessa målmedvetet mot målsättningen. Med ett enormt kunnande i ledarstaben så kompletterar ledarna varandra på ett bra sätt och med stöd från hela föreningen och hemmapubliken var det bara en tidsfråga att framgången skulle komma. Nominerad 2: Haparanda AIK Herrar Div 2 Kimmo Harjutsalo, Sami Moilanen, Jarno Lehto Första året i Herrar Div 2 och nu skulle både ledarnas och spelarnas kunskaper sättas på prov. Säsongen började med först en jämn match hemma mot K4 IF med ändå en förlust med 5-7, för att sedan följas upp med en stor förlust borta mot STIL med Det gjorde nog att tankarna snurrade en del hos både ledare och spelare i Haparanda AIK. Men både hos ledarna och spelare i Haparanda så visar dom sedan att finns ett innebandykunnande och tänk, där de vill spela en rolig och attraktiv innebandy allt som oftast, vilket också syns på deras målrika matcher. Sen så fortsätter det rulla på och i slutändan så slutar man på en hedrande 2:a plats i sin debutsäsong i Herrar Div 2, vilket är med beröm godkänt.

3 Kimmo är som ledare och person dessutom oerhört driven i Haparandas föreningsverksamhet. Han är engagerad och gör allting med bravur och ett brinnande intresse för att utveckla innebandyn i Haparanda. Nominerad 3: IBF Argentum / K4 IF Jens Stenberg, Anderas Bäcklund, Lina Hagström Efter många turer fram och tillbaka så beslutade föreningarna tillsammans att ha ett kombinationslag för damerna med spelare från både Arvidsjaur och Arjeplog, det skiljer sig ca 8,5 mil mellan orterna, för att överhuvudtaget få ihop ett damlag. Frågorna var många och tiden var knappt, hur skulle detta gå? Och på det blev det klart sent med ledarna som skulle leda laget denna säsong, hur skulle de lyckas få ihop allt med träningar och matcher och samtidigt bygga en grupp, ett lag som trivs ihop och kan prestera och utvecklas tillsammans. Om man ändå utifrån bedömer detta objektivt så är det helt klart lyckat och en framgång. Laget har utvecklats enormt under säsongen som gått och stundtals bjudit på riktigt fin innebandy även om resultaten kanske inte alltid varit med. Dessutom så har laget framförallt alltid utstrålat glädje, gemenskap och harmoni i truppen. Det märkas att spelare och ledare trivs och har roligt tillsammans oavsett vad som står på tavlan. När man träffar Jens och Andreas möts man alltid upp av ett leende och skratt, två genuina människor med sin passion för innebandyn som är väldigt uppskattade. Lätta att ha göra med och föra en dialog med och de bjuder på sig själva och har nära till skratt. Årets Pojkspelare 2017/2018 Nominerad 1: Hugo Hendler IBK Luleå / NIBF P16 Med 42 gjorda poäng på 42 matcher så är det ingen tvekan om att Hugo har varit flitig. Utvecklingen har gått snabbt för denna unga förmåga som tog en plats i länstruppen sammas säsong som han skaffar sig speltid i Herrar Division 1. Med sin höjda blick, fina bollkontroll och orädda spelsätt är Hugo en spelare som är svår att möta. Envishet ligger honom varmt om hjärtat, något som resulterat i den fantastiska utveckling Hugo har visat upp och som gör honom till en härlig medspelare! Tyvärr hämmad förkylning hans framfart med Distriktslaget vid SDF-SM i Umeå så kunde inte riktigt visa upp sitt rätta jag och den potential han besitter. Ska bli spännande att följa hans utveckling. Nominerad 2: Mattias Andersson, Wibax-Piteå IBK / NIBF P16 Mattias Matte Andersson landar på 41 poäng på 42 matcher, vilket visar kvitto på att Matte är en otroligt flitig spelare. Målmedveten och ödmjuk har han tagit en tongivande plats i länstruppen samma säsong som han tagit sig speltid i högsta juniorserien Juniorallsvenskan. Hans speluppfattning tillsammans med ett sylvasst skott gör Mattias till en matchavgörare, något han visat prov på under SDF-SM. Bakom all denna framgång finns en spelare med glimten i ögat och alltid ett skratt nära till hands!

4 Nominerad 3: Hannes Sand, Kiruna AIF / NIBF P16 Med 15 spelade matcher har Hannes kommit upp i 18 gjorda poäng, en säker målgörare med vansinnigt snabbt tempo. När Hannes trampar så är det sällan någon hinner med. Hannes utveckling har gått stadigt framåt, han tog en plats i länstruppen och skaffade sig speltid i Kiruna AIF s A-lag, verkligen ett kvitto på sin utveckling. Hannes fina teknik som han hanterar i sitt oerhört höga tempo gör honom till en spelare som skapar otroligt mycket, och med sin fantastiska personlighet så råder det ingen tvekan Hannes är skaparglädje! Årets Flickspelare 2017/2018 Nominerad 1: Moa Pekka, Team Kalix IBK / NIBF F16 En tekniskt väldigt skolad målvakt som står rätt mellan stolparna och har grymt utkast. Oerhört talangfull målvakt som tagit enorma kliv i utveckling. Moa bar Norrbotten F16 i SDF-SM där laget gick till kvartsfinal och pressade SM-tvåan ända till sudden-death, stundtals så spikade hon igen målburen fullständigt och radade upp räddningarna. Moa är också väldigt följsam och stressar inte upp sig i onödan. En spännande talang som kan nå riktigt långt. Nominerad 2: Emma-Helena Gustafsson, Team Kalix IBK / NIBF F16 En snabb spelare med fantastisk teknik. Bra spelsinne och gör många poäng. Emma var starkt bidragande till länslagets och klubblagets framgångar. Beroende på matchbild kan hon användas både som back eller som forward för att få ut maximal effekt. Emma besitter en enorm speluppfattning som gör henne otroligt lugn och kylig så att hon kan vända bort flera spelare i omöjliga lägen, utan att släppa ifrån sig bollen. Hon slår öppnande passningar med en bra precision. Nominerad 3: Julia Granberg, Öjebyns IBF / NIBF F16 Julia är en teknisk bollvinnare med mycket bra spelförståelse och otroligt målfarlig. Julia är alltid ett hot när hon är på plan med sin enorma räckvidd, teknik och målkänsla. Hon har ett bra skott och sliter och jobbar alltid för laget. Ytterligare en av de talangfulla spelarna som bidrog starkt till att Norrbottens F16 var ytterst nära en SM-Semifinal vid SDF-SM i Umeå. Årets Ungdomsledare 2017/2018 Nominerad 1: K4 IF Pojkar Blå Konrad Persson, Jenny Persson, Susanne Norgren Ett ledarteam som verkligen lägger individen i fokus! Med Konrad i staben som fått priset som Arvidsjaurs ungdomsledarstipendiat visar de tillsammans vägen i hur arbetet med barn och ungdomar genomförs med bravur! Ett värdefullt arbete som verkligen utmärker Jenny, Konrad och Jessica!

5 Nominerad 2: Öjebyns IBF Pojkar Röd 3/4 Tim Marklund, Linus Dahlberg och David Nilsson samt lagledare Erika Strålberg. Grabbarna är unga killar som själv spelar i Öjebyns IBF A och B lag i Div 2/3, men de har tagit sina ledarroller på största allvar och är riktigt bra förebilder för de yngre grabbarna de tränar. De har gått utbildningar och använder sig av det samt det de själva lärt sig och samlar på sig erfarenheter för framtiden, men trots deras ungdom så lotsar sina grabbar med bravur under matcher och träningar. De är ödmjuka och trevliga och lätta att ha en dialog med som domare eller motståndare. Nominerad 3: IBK Luleå Flickor Röd 2/3 Peder Henriksson, Tomi Berglund, Katarina Yliperttula samt lagledare Malin Sundqvist Med flera erfarna ledare i samma stab så kan mycket gå åt rätt håll vilket det verkligen har gjort här! Med glädje, skolning och utveckling som huvudsyfte så har Peder, Tomi och Katarina verkligen gjort ett väl utfört arbete! Under säsongen som varit har de tagit laget genom matcher, cuper och taktikdagar som i slutändan resulterat i en sammansvetsad grupp med tjejer, ett fantastiskt arbete av denna ledarstab! Årets Seniordomare 2017/2018 Nominerad 1: Gustav Vallgren och Jörgen Eriksson Gustav dömer numer på Förbundsnivå tillsammans med Johan Krispinsson med Jörgen dömer på högsta nivå i distriktet. Både Gustav och Jörgen har utvecklats enormt under den kort perioden de har dömt. Det märkts att båda domarna har spelat innebandy för de besitter en känsla för spelet som man annars saknar, där de knappt märkts på plan, de får ett enormt flyt i sina matcher samtidigt som de har järnkoll på matchen om något inträffar. Gustav och Jörgen fick bla döma DM-finalen för herrar tillsammans (Då Johan blev sjuk) vilket de gjorde med bravur. Nominerad 2: Daniel Persson Johan Nyström Båda har haft en del olika kollegor under säsongen men dessa har presterat bra ihop de haft matcher de dömt tillsammans. Båda två har varit med x antal år redan, men har åldern inne för att fortsätta länge till. Båda två har visat att dom vill och kan fortsätta att utvecklas ännu! Vi hoppas dom vill och kan fortsätta döma länge till för dom behövs i Norrbottens IBF.

6 Årets Juniordomare 2017/2018 Nominerad 1: Michaela Hogane och Josefin Höglund Två unga tjejer som visar att dom kan bidra på hög nivå, dessa har fått känna på både herrjuniormatcher och damseniormatcher och gjort det med bravur. Dom båda två andas innebandy och vi i Nibf hoppas dom väljer att fortsätta sina domarkarriärer då dom besitter hög potential. Glädjande att vi kan få fram lite tjejer som dömer på högre nivåer, det behövs inom Norrbottens IBF. Nominerad 2: Alexander Pettersson Petter Lindqvist Alexander och Petter är två unga domare som dömt två säsonger tillsammans, och de har redan visat stora framfötter på flera positiva sätt. Båda har fått känna på seniormatcher redan och har visat att detta är framtidsdomare för Nibf. De har båda chansen att utvecklas till riktigt bra domare. Nominerad 3: Felix Roos- Johan Svanold Två härliga killar som visar att det både går att döma och spela innebandy samtidigt! Precis som på klubbnivå så är dom två lovande talanger som har växlat upp ännu ett steg denna säsong. Även dessa grabbar har dömt en del damseniormatcher med positivt resultat. Årets Ungdomsdomare 2017/2018 Samtliga nominerad ungdomsdomare har visat prov på brinnande intresse för domarrollen och sköt sina åtaganden med bravur när de dömt i cuper och blåa och grön serierna. De har också visat att de vill utvecklas i sin roll som domare och matchledare. Vi hoppas alla fortsätter att döma och utvecklas för det är viktigt för framtiden! Nominerad 1: Annie Ehlin Liam Rylander Nominerad 2: Emma Åhrling Felicia Åhrling Nominerad 3: Emil Greus Petter Fahlman Stort grattis till alla nominerade och tack för era insatser för innebandy i Norrbotten! Lycka till i era fortsatta innebandykarriärer som spelare, ledare eller domare! Slutliga pristagare presenteras efter NIBF årsmöte 2018 som är söndag 10 juni. Utmärkelserna delas ut i samband med Allstar matcherna för herr/dam i Luleå Energi Arena, tisdag 14:e och torsdag 16:e augusti, så pristagarna kommer att kallas dit.

P r i s t a g a r e v i d N o r r b o t t e n s I B F Å r s m ö t e Sida 1 PRISTAGARE SÄSONGEN 2015/2016

P r i s t a g a r e v i d N o r r b o t t e n s I B F Å r s m ö t e Sida 1 PRISTAGARE SÄSONGEN 2015/2016 P r i s t a g a r e v i d N o r r b o t t e n s I B F Å r s m ö t e 2 0 1 6 Sida 1 juni 2016 PRISTAGARE SÄSONGEN 2015/2016 P r i s t a g a r e v i d N o r r b o t t e n s I B F Å r s m ö t e 2 0 1 6 Sida

Läs mer

Förening Lag Antal Hallbokningar P Grön 1 (4 lag) Team Boden IBF 05/06 1 2015-02-08 (Boden Arena) Luleå SK 04/05 2 Önskemål V2 2015-01-10/11

Förening Lag Antal Hallbokningar P Grön 1 (4 lag) Team Boden IBF 05/06 1 2015-02-08 (Boden Arena) Luleå SK 04/05 2 Önskemål V2 2015-01-10/11 Förening Lag Antal Hallbokningar P Grön 1 (4 lag) Team Boden IBF 05/06 1 2015-02-08 (Boden Arena) 04/05 2 Önskemål V2 2015-01-10/11 Haparanda AIK 05 3 2014-11-22 (Idrottshuset) Kiruna AIF 4 Önskemål V11

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (10) 2013-11-20 Till NIBF:s föreningar: Deltagande lag i DM. Uppdaterad info 131120 i : F16 (97), F15(98), F14(99), F13(00) Då är det dags att komma igång med säsongens DM-kvalspel Där kvalspel

Läs mer

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 Solna, februari 2011 Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 På Riksinnebandygymnasiet i Umeå studerar ett 30-tal elever samtidigt som de satsar fullt på sin idrott. För att komma in krävs bl.a. färdighetstalang,

Läs mer

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 Solna 2008-12-04 Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 På Riksinnebandygymnasiet i Umeå studerar ett 30-tal elever samtidigt som de satsar fullt på sin idrott. För att komma in krävs bl.a. färdighetstalang,

Läs mer

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015

Gimo IF FK P !!! Laget. Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 Årsberättelse 2015 Gimo IF FK P05 2015 Laget Adam Jansson Alvin Hagstedt Alwin Lager Anton Davidsson Daniel Tomov Destin Mamyanga Elias Seppälä Erik Roos Fabian Negga Filip Holm Kasper Björklund

Läs mer

Andrea Claeson. RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: Meriter (så här långt): Kort presentation av mig själv:

Andrea Claeson. RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: Meriter (så här långt): Kort presentation av mig själv: Andrea Claeson 23 juni 1998 Sunderby SK Back Spelförståelse, försvarsspel och kondition Det jag vill/behöver utveckla mest just nu är min teknik och då främst mitt skott. 2 SDF-SM F15 med Norrbotten 2013

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (7) Till: Deltagande Föreningar Luleå 140720 Här kommer serieprogram för: Herrar Div 2, Herrar Div 3, Damer Div 2, Pojkar Röda serier 1 till 11 samt Flickor Röda serier 1 till 5 för säsongen 2014/2015.

Läs mer

Clara Olofsson. RIG-eleverna i åk 3 presenterar sig själva. Tre styrkor hos mig: 1. Spelförståelse 2. Försvarsspel 3. Skott. Födelsedatum: 13 Maj 2000

Clara Olofsson. RIG-eleverna i åk 3 presenterar sig själva. Tre styrkor hos mig: 1. Spelförståelse 2. Försvarsspel 3. Skott. Födelsedatum: 13 Maj 2000 Clara Olofsson RIG-eleverna i åk 3 presenterar sig själva 13 Maj 2000 Fröjereds IF Back 1. Spelförståelse 2. Försvarsspel 3. Skott Jag vill utveckla min explosivitet och fart, främst med boll. SDF-SM 2014

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL HERRAR DIV. 1 VÄSTRA SVEALAND VI HÄLSAR DAGENS MOTSTÅNDARE OCH TILLRESTA SUPPORTRAR VÄLKOMNA TILL HAMMARÖ ARENA! CHEFSTRÄNARE SIMON KLEIN HAR ORDET Årets sista hemmamatch(förhoppningsvis

Läs mer

Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer!

Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer! Intervjuer, fakta & statistik, aktuell tabell och mycket mer! Så många som möjligt Så länge som möjligt! Häljarps SK som grundades 1998 utav familjen Wiktorin med Kenneth Wiktorin i spetsen är en ideell

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL HERRAR DIV. 1 VÄSTRA SVEALAND VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL DAGENS MATCHSPONSOR VI HÄLSAR DAGENS MOTSTÅNDARE OCH TILLRESTA SUPPORTRAR VÄLKOMNA TILL HAMMARÖ ARENA!

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Boo FF Damspelare Nacka FF spelare Boo FF Herrspelare Tränare Lagledare Unga ledare Domare Prestation Rookie Årets Domare Utmärkelsen går till en tjej

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (1) Bilaga 2 till årsmötesprotokoll 2009-06-07 Norrbottens Innebandyförbunds VERKSAMHETSBERÄTTELSE för 2008/2009 o Styrelsens verksamhetsberättelse o Tävlings- och domarkommitténs verksamhetsberättelse

Läs mer

MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN

MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN MATCHPROGRAM KVAL ALLSVENSKAN VS FBI TULLINGE ALUNDA IBF SÖNDAG 25 MARS KL. 14:15 TULLINGEHALLEN Välkomna till Tullingehallen och den avgörande matchen i kval 1: Äntligen!! Så är det dags för match 2 i

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Boo FF Damspelare Boo FK spelare Boo FF Herrspelare Tränare Lagledare Unga ledare Domare Prestation Rookie Årets Domare Stipendiaten fortsätter att ta

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Domare Unga ledare Lagledare Tränare Boo FF Herrspelare Boo FF Damspelare Prestation Rookie Årets Domare Trots sin unga ålder dömer stipendiaten med stor

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL DAMER ALLSVENSKAN VÄSTRA VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL DAGENS MATCHSPONSOR Länsförsäkringar Värmland delar ut skadeförebyggande priser till både publiken och spelare

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo

Matchprogram. FBC Lerum. Fagerhult Habo Matchprogram FBC Lerum VS Fagerhult Habo Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Fagerhult Habo Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Mattias

Läs mer

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF Sara Bjurback 6 februari 1996 Holmsund City IBC Lugn, träningsvillig och bra spelförståelse. Min fysik (främst styrka) och min innebandyteknik. Back SDF-SM brons med Västerbotten f15 (2012); JSM brons

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Boo FF Damspelare Nacka FF spelare Boo FF Herrspelare Tränare Lagledare Unga ledare Domare Prestation Rookie Årets Domare Utmärkelsen går till en kille

Läs mer

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009

RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 Sida 1 av 6 RESULTATLISTA för Vinter-Spelen 2009 2009-01-05 Arrangör: IFK Arvidsjaur Skidor Resultat H 21 F Banlängd 15 km 1 8 Markus Ottosson Skellefteå SK 43:26,3 0,0 2 2 Tor Larsson Skellefteå SK 44:58,4

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2014, Sektionen Vi har idag 9 lag; HerrVeteran, Damer, Herrar A-lag, P00/01, P02/03, P04/05, P06/07, F06/08 samt Innebandyskola.

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (17) o Styrelsens verksamhetsberättelse o Tävlings- och Domarkommitténs (TDK) verksamhetsberättelse o Distriktslagsverksamheten o Utbildnings- och Utvecklingskommitténs verksamhetsberättelse o

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015 Verksamhetsberättelse Forshaga Hockey 2014 / 2015 SÄSONGSAVSLUTNING Forshaga Hockey 14/15 TKS + TKS Tjej Tre Kronors Skridskola Lek på is är en lekbaserad verksamhet som i första hand riktar sig till barn

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HAGUNDA IF LÖRDAG 5 JAN KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Nu är det dags igen! Vi har tränat på som vanligt med undantag för röda dagar

Läs mer

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm.

Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Ljungby Volley F15 kom 1:a i Gränsfejden Grön för U15 i Laholm. Lördagen den 14/4 spelades Gränsfejden i Laholm. Det var 15 lag som samlats för att spela. Det var en samlad trupp (Linnea Larsson, Vilma

Läs mer

Bakgrund. Det här är vad vi vill minnas AIK Innebandy för. Tyvärr överensstämmer dock inte denna bild med verkligheten

Bakgrund. Det här är vad vi vill minnas AIK Innebandy för. Tyvärr överensstämmer dock inte denna bild med verkligheten Agenda 1. Bakgrund 2. Förutsättningar 3. AIK Innebandy 2.0 4. Värdegrund 5. Vision 6. Åtgärdsprogram 7. Ny klubbstruktur 8. Herrlaget Ny sportslig ledning 9. Herrlaget Truppen 10. Samarbeten Bakgrund Det

Läs mer

SM Kanotpolo 3-4 juli i Sundsvall

SM Kanotpolo 3-4 juli i Sundsvall SM Kanotpolo 3-4 juli i Sundsvall Kanotpolo - Actionmatcher med stor dramatik! Tacklingar är tillåtet! Två lag, två mål, en boll, allt spelas i vattnet, dessutom med både kajak och paddel samt mycket fysik!

Läs mer

Inbjudan till Seriespel och DM 2015/16

Inbjudan till Seriespel och DM 2015/16 Inbjudan till Seriespel och DM 2015/16 Avgifter Föreningsavgift Div. 2 Utv. 2 000 kr Damer 11 000 kr 5 000 kr Herrar Div. 2 11 000 kr Div. 3 8 000 kr Utv. 5 000 kr 7 000 kr DM Avgift vid komplettering

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Warberg IC

Matchprogram. FBC Lerum. Warberg IC Matchprogram FBC Lerum VS Warberg IC Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Warberg IC Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Mattias Linders

Läs mer

Resultat totalt UDM

Resultat totalt UDM Resultat totalt UDM 2004-08-21--08-22 Arrangör: Boden Friidrott Arena: Björknäsvallen, Boden Tidtagning: Manuell Tävlingsledare: Mikael Barchéus Väderleksförhållanden: Lördag: Halvklart, övervägande mulet,

Läs mer

matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober :15

matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober :15 matchprogram 2018/2019 dam division 1 matchens profil #8 LINDA WEDIN MATCHPROGRAM HÄSSELBY HUDDINGE Hässelbyhallen lördag 27 oktober 2018 13:15 matchprogram 2018/2019 dam division 1 Vi hälsar huddinge

Läs mer

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00

matchprogram 2017/2018 damer division 1 MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK Hässelbyhallen lördag 23 september 14:00 seriepremiär MATCHPROGRAM Hässelby DAM 2017/2018 omgång 1: AIK lördag 23 september 14:00 matchprogram 2017/2018 damer division 1 Vi hälsar AIK varmt välkomna till dagens domarpar: Bjarne Heckelstrand &

Läs mer

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte

Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur april Längdåkning och skidskytte Resultat från Vinterspelen i Arvidsjaur 21-22 april 2001 Längdåkning och skidskytte Resultat Jaktstart (Dag 1, gammaldags ski-cross klassisk stil, Dag 2, fri stil) OBS! Vi är medvetna om att totaltiderna

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (21) o Styrelsens Verksamhets- och ekonomiskberättelse o Tävlings- och domarkommitténs Verksamhetsberättelse o Utbildnings- & utvecklingskommitténs Verksamhetsberättelse Norrbottens IBF var representerad

Läs mer

RCC 2016 Sekretariatsanvisningar RÖD klass

RCC 2016 Sekretariatsanvisningar RÖD klass RCC 2016 Sekretariatsanvisningar RÖD klass NORRMALMIA LÖRDAG 22/10 Pojkar Röd, ca -03 SÖNDAG 23/10 Flickor Röd, ca -03/04 Regler: - Speltid alla matcher: 2 x 15 min rullande tid. - Klockan stannas vid

Läs mer

MÄN 200 M lördag Vind - 0,36 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 25,35 2 Andreas Berglund -72 Luleå Friidrott 25,64

MÄN 200 M lördag Vind - 0,36 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 25,35 2 Andreas Berglund -72 Luleå Friidrott 25,64 MÄN 100 M söndag Vind + 1,55 1 Erik Grahn -89 Riviera Friidrott 12,17 2 Peter Svedlund -90 Haparanda SKT 12,38 3 Erik Johansson -90 Luleå Friidrott 12,56 4 Roger Westin -64 Haparanda SKT 13,06 MÄN 200

Läs mer

MATCHPROGRAM 2018/2019

MATCHPROGRAM 2018/2019 MATCHPROGRAM 2018/2019 #VIÄRSKOGHALL HERRAR DIV. 1 VÄSTRA SVEALAND VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL DAGENS MATCHSPONSOR VI HÄLSAR DAGENS MOTSTÅNDARE OCH TILLRESTA SUPPORTRAR VÄLKOMNA TILL HAMMARÖ ARENA!

Läs mer

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM

IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF ÄLGARNA POLICYPROGRAM IF Älgarna En fotbollsförening för pojkar, flickor, dam och herrar baserad på ungdomsverksamhet samt senior verksamhet. Föreningen bildades 1919 och sysslar bara med fotboll på

Läs mer

ALEXANDER RÖNNLUND. Moderklubb: Hörnefors IF. Nuvarande klubb: RIG Umeå. Position: Forward. Tre styrkor hos mig. Något jag vill utveckla

ALEXANDER RÖNNLUND. Moderklubb: Hörnefors IF. Nuvarande klubb: RIG Umeå. Position: Forward. Tre styrkor hos mig. Något jag vill utveckla ALEXANDER RÖNNLUND Jag kommer ursprungligen från Island men flyttade till mitt nuvarande hem i Norrbyn(4 mil utanför Umeå i skogen) i tidig ålder. Norrbyn ligger just utanför Hörnefors och där har jag

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF 2014 1. Har din son deltagit som? 10 98.4% 9 8 7 1 2 1 Målvakt 2 Utespelare Målvakt 1,6% Utespelare 98,4% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7 16.4% 19.7%

Läs mer

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Markera endast 1 svar på varje fråga om inte annat anges Personlig målsättning 1. Vilka matcher vill du helst spela? a) DJ 1 b) DJ 2 c) JAS (Juniorallsvenskan) d)

Läs mer

Följande ungdomsspelare har mottagit ispiggen under åren:

Följande ungdomsspelare har mottagit ispiggen under åren: är en individuell umärkelse som delas ut en gång om året till en ungdomsspelare i Hisingen Hockey. instiftades av Åke Holmstedt 2005 och har delats ut sedan säsongen 2005/2006. Det är fritt fram för alla

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HAGUNDA IF LÖRDAG 14 OKT KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Andra hemmamatchen samma vecka, och stor revanschlusta för insatsen i onsdags

Läs mer

NR 2 April 2011 Årgång 37

NR 2 April 2011 Årgång 37 NR 2 April 2011 Årgång 37 SK ÖRNEN Box 28 660 60 MOLKOM ÖRNENBLADET E-mail:ornenbladet@live.se Ordf. Bengt-Olov Elfman 070-6002379 Innehåll: Sid: Inbjudan 2 Ordförandes rader 3 Innebandy 4-7 Molkoms marknad

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Långskatans IF inbjuder till

Långskatans IF inbjuder till Långskatans IF inbjuder till Välkommen till RCC innebandycup 2018! Lördag och Söndag 20-21/10 Pojkar ca 2004/05, 2007/08 Flickor ca 2006/07, 2008/09 Hortlax och Öjebyns sporthallar. Välkomna till RCC Innebandy

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (18) Bilaga 2 till årsmötesprotokoll 2011-05-28 Norrbottens Innebandyförbunds VERKSAMHETSBERÄTTELSE för 2010 / 2011 o Styrelsens verksamhetsberättelse o Tävlings- och domarkommitténs verksamhetsberättelse

Läs mer

Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5 mot

Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5 mot Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5 mot 5 2017 Bohusfotbollen fotboll för alla BUK 2017 utgåva 1 Sida 1 Möjligheter till fler planer Flera får spela mer Roligare med mer bollkontakt Spela,

Läs mer

14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall

14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall GRÖNA KLASSER Pojkar/Flickor födda -07 och yngre 14/11 2015 i Piteå Norrmalmia Sporthall Röda och Blåa klasser spelar 17-18/10 2015 (spelare födda ca 2002-2006) Välkomna till RCC Innebandy cup 2015 i Piteå!

Läs mer

Målanalys. - BHF Allettan Norra Mikael Holmqvist. Svenska ishockeyförbundet Examensarbete Elittränarutbildningen 2016 Handledare: Anders Eriksén

Målanalys. - BHF Allettan Norra Mikael Holmqvist. Svenska ishockeyförbundet Examensarbete Elittränarutbildningen 2016 Handledare: Anders Eriksén Målanalys - BHF Allettan Norra 2016 Mikael Holmqvist Svenska ishockeyförbundet Examensarbete Elittränarutbildningen 2016 Handledare: Anders Eriksén Sammanfattning Jag har analyserat alla målen som Borlänge

Läs mer

JAS Träningsgrupp 18/19

JAS Träningsgrupp 18/19 JAS Träningsgrupp 18/19 JAS = Junior allsvenskan JAS är den högsta nivå man kan spela på, om man vill möta motståndare i sin egen ålder. I år är det årgång -00 som är äldst. 3 lag går vidare från våran

Läs mer

Matchprogram. FBC Lerum. Malmö FBC

Matchprogram. FBC Lerum. Malmö FBC Matchprogram FBC Lerum VS Malmö FBC Innehåll Spelartrupp FBC Lerum Spelartrupp Malmö FBC Inför matchen Tabell Kommande matcher FBC Lerum spelartrupp 2018/19 1. Viktor Wedlin Målvakt 71. Oliwer Cedergren

Läs mer

Hej alla Innebandyledare!

Hej alla Innebandyledare! Hej alla Innebandyledare! Välkomna till ett nytt år med förhoppningsvis mycket rolig och spännande innebandy. NYHETBREV Tanken är att vi från och med nu kommer att skicka ut nyhetsbrev med information

Läs mer

GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL

GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL GLÄDJE GEMENSKAP FRAMÅTANDA INNEBANDY OCH FOTBOLL Agenda ledarmöte 24 mars 2015 Inledning Högalids profil Thomas Vem gör vad i laget? Anneli Utbildning ledare Helena/Anneli Ekonomi och sponsring Helena/Thomas

Läs mer

Amanda Hill. Meriter (så här långt): Moderklubb Jönköpings IK. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF. Position: Målvakt

Amanda Hill. Meriter (så här långt): Moderklubb Jönköpings IK. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF. Position: Målvakt Amanda Hill Uppväxt i en riktig innebandyfamilj där innebandy varit en central del av mitt liv och det självklara valet när det kom till idrott. Spelade i Jönköpings IK både i ungdomslag och i A-lag fram

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (15) o Styrelsens verksamhetsberättelse o Tävlings- och domarkommitténs verksamhetsberättelse o Distriktslagsverksamheten o Utbildnings- och utvecklingskommitténs verksamhetsberättelse Styrelsens

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Domare Unga ledare Lagledare Tränare Boo FF Herrspelare Boo FF Damspelare Prestation Rookie Årets Rookie 2018 Utmärkelsen Årets Prestation går till: Maja

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15 (får uppmärksammas även denna säsong då vi är fortsatt väldigt stolta)... 3 Styrelsen 2016/17... 4 Ekonomi...

Läs mer

Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5-mannafotboll

Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5-mannafotboll Barn- och ungdomsfotboll i Bohuslän Så spelar vi 5-mannafotboll Bohusfotbollen fotboll för alla utg 2 mars 2015 Sida 1 Möjligheter till fler planer Flera får spela mer Roligare med mer bollkontakt Spela,

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Craftstaden IBK 2013/2014. Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening. Craftstaden IBK Stengatan Oskarshamn

Craftstaden IBK 2013/2014. Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening. Craftstaden IBK Stengatan Oskarshamn Craftstaden IBK 2013/2014 Presentation av en av Oskarshamns största ungdomsförening Craftstaden IBK Stengatan 21 572 55 Oskarshamn Telefon: 0491-14364 E-post: kansli@craftstaden.se Webb: www.craftstaden.se

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Tungelsta IF P-01 IB. Säsong 2015/16

Tungelsta IF P-01 IB. Säsong 2015/16 Tungelsta IF P-01 IB Säsong 2015/16 Agenda Uppstartsläger genomfördes 29-30 Augusti. Ordinarie träningar startade 4 September och avslutades 22 April. Uppsala cupen genomfördes 6 September. Seriespel i

Läs mer

Vattenpolon är tillbaka i RAN och Malmö!

Vattenpolon är tillbaka i RAN och Malmö! Vattenpolon är tillbaka i RAN och Malmö! I Ran finns idag förutom simning även triathlon och vattenpolo! En vision är att alla barn som går på medleyskola ska få prova vattenpolo. När de sen blir äldre

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (16) Bilaga 2 till årsmötesprotokoll 2010-06-05 Norrbottens Innebandyförbunds VERKSAMHETSBERÄTTELSE för 2009 / 2010 o Styrelsens verksamhetsberättelse o Tävlings- och domarkommitténs verksamhetsberättelse

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HUDIK/BJÖRKBERG LÖRDAG 2 DEC KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Ni kommer att få se ett revanschsuget gäng i orange idag efter förra helgens

Läs mer

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Träningar Träningstider Följande fasta träningstid har vi fått säsongen 2015-2016 Måndagar 18:30-19:30 Björklunda A-hall (ombytta 18:15 i omklädningsrum)

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE TEAM THORENGRUPPEN SÖNDAG 11 NOV KL. 14:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Hemmamatch och en viktig sådan, då båda lagen har ambitioner att vara

Läs mer

MATCHBLADETS AVDELNINGAR

MATCHBLADETS AVDELNINGAR MATCHPROGRAM 2016/2017 MATCHBLADETS AVDELNINGAR MOTSTÅNDARE t Klicka! TRÄNAREN HAR ORDET LAGUPPSTÄLLNINGAR VAD HÄNDER I KLUBBEN? MATCHENS PROFIL AKTUELLA TABELLER AKTUELL OMGÅNG SPELARPRESENTATION HELT

Läs mer

Serieinformation

Serieinformation Serieinformation 2018-2019 2018-06-26 10:40 Sid 1 av 8 Serieinformation 2018-2019 Nu är serieindelningen och lottningen för säsongen 2018-2019 klara. Alla serier ligger ute på föreningens ibis-sida och

Läs mer

Hanna Olsson. Datumordning texter. från Måndag 15 September 2014

Hanna Olsson. Datumordning texter. från Måndag 15 September 2014 Hanna Olsson Datumordning texter från Måndag 15 September 2014 till Lördag 12 januari 2013 Måndag 15 September 2014 Rapport från Tjejernas Regionsläger I Hallsberg 12-14 September. Region Väst och Region

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Norrbottens Ishockeyförbund Tävlingskommittén

Norrbottens Ishockeyförbund Tävlingskommittén Sida 1 (4) Sammandrag 1 Sammandrag 2 Sammandrag 3 Datum Vecka 44 (2018-11-04) kl. 11.45-15.15 Datum Vecka 43 (2018-10-28) Datum Vecka 44 (2018-11-04) kl. 14.00-18.00 Plats Coop Arena Luleå Plats Kristallen

Läs mer

En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och balans.

En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och balans. 1. Innebandyspelaren 1.1 De två grundpelarna hos en innebandyspelare: Fysik Spelsinne En innebandyspelare består av två olika grundpelare. Den ena är fysik som består av styrka, snabbhet, kondition och

Läs mer

Långskatans IF inbjuder till

Långskatans IF inbjuder till Långskatans IF inbjuder till Välkommen till RCC innebandycup 2017! RÖDA och BLÅA KLASSER Lördag och Söndag 21-22/10 för Pojkar och Flickor ca 2003 till 2008 i Björklunda, Hortlax och Norrmalmia. Välkomna

Läs mer

DV-Cup OFFICIELLA RESULTAT

DV-Cup OFFICIELLA RESULTAT 2014-02-08 DV-Cup Åktid L L T Total Diff. Nybörjare D Skidskytte sprint 1,8 km 1 3 ARWIDSON LIF Magdalena Lima SKG 8:25 1 0 1 8:25 0 2 4 GEZELIUS Elin Mora Biathlonklubb 11:24 3 0 3 11:24 2:59 Sidan 1

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE GRANLO BK LÖRDAG 16 DEC KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Dags igen för match efter VM-uppehållet (!), och nu vänder serien. I seriepremiären

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2011 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2011, Sektionen Vi har idag 7 lag; Herrlag, Herrar utveckling, Herr Junior, P98/99, P00/01, P02/03, P04/05 samt Innebandyskola.

Läs mer

ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ

ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ Pojkar Röd Tidigast född Flickor Röd Tidigast född Klass A 1997 Klass A 1997 Klass B 1997 Klass B 1998 Klass C 1998 Klass C 1999 Klass D 1998 Klass E 1999 Klass F 1999 Klass

Läs mer

En förening att vara stolt över

En förening att vara stolt över En förening att vara stolt över Årets Stipendier! Domare Unga ledare Lagledare Tränare Boo FF Herrspelare Boo FF Damspelare Prestation Rookie Årets Rookie 2018 Maja Åbonde STIPENDIATEN HAR GÅTT FRÅN ATT

Läs mer

Skellefteå Motorsällskap - Midsommarrace 2015

Skellefteå Motorsällskap - Midsommarrace 2015 juniorer A-final (Heat 47) Ej start 1 91 David Hjertberg Älvsbyns MS Volvo 7 7 7 Anmälare: Norrbottens Bildemotering 2 87 Jens Högbom Vännäs MK Toyota 7 7 7 3 89 Anton Carlsson Lycksele MK Volvo 3 7 5

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

SM Distans ungdom. Resultatlista. Lima

SM Distans ungdom. Resultatlista. Lima SM Distans ungdom Resultatlista Lima 2010-03-31 H14/15 1 Tobias Karlsson Piteå Skidskytte klubb 21 18:49,5 00:00,0 3 (0-0-3) 2 Oskar Brandt I 2 IF 19 19:46,1 00:56,6 4 (0-0-4) 3 Erik Johannesson Bore Biathlon

Läs mer

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. November månad har varit en spännande månad för alla

Läs mer

Glädje Passion Stolthet

Glädje Passion Stolthet LULEÅ HOCKEYS GPS Glädje Glädjen att få växa upp och utvecklas tillsammans är kärnan i vår förening. På isen visar vi glädje genom att vara positiva, berömma, bygga och hjälpa varandra. Glädje är att få

Läs mer

Välkomna till DE Cup mars på Danderyds Vallen

Välkomna till DE Cup mars på Danderyds Vallen Välkomna till DE Cup 96 12 mars på Danderyds Vallen DE Hockey DE Cup 96 genomförs under en dag den 12 mars mellan 08.00 19.00. Tävlingen går av stapeln på Danderydsvallen med rullande lunchuppehåll. Lunch

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE DJURGÅRDENS IF IBS LÖRDAG 30 SEP KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL HEMMAPREMIÄR 2017/2018 OCH VÅR NYA BORG! Äntligen! Ny säsong, ny serie, ny hall, nya

Läs mer

Serieinformation Sid 1 av 8

Serieinformation Sid 1 av 8 Serieinformation 2019 2020 Sid 1 av 8 Nu är serieindelningen och lottningen för säsongen 2019-2020 klar. Alla serier ligger ute på föreningens ibis-sida och vår publika hemsida. Saknar ni något lag skicka

Läs mer

En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap

En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap En informationsfolder till dig i Söderköpings IBK! Samhörighet Innebandy Boll Kamratskap Välkommen till Söderköpings IBK säsongen 2014-2015 Vi i styrelsen ser nu fram emot en ny säsong, föreningens 22:e

Läs mer

INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014

INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014 INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014 Viktiga datum 13 04 23 Anmälningsfönster öppnas i IDA för seriespel och DM GS. 13 05 13 Anmälningsfönster stängs. Då ska serie/dm/gs anmälningarna vara inlagda

Läs mer

Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip

Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip Klass H 8 200 m + Tek Pl. Namn Klubb 1 Tobias Karlsson Norrfjärdens IF 2 Johannes Hortlund Älvsby IF Skidor 3 Axel Sjölund Älvsby IF Skidor 4 Filip Stenberg Bolidens SK 5 Viktor Ström Hortlax SK 6 Anton

Läs mer

Swe Cup 3 Distans OFFICIELL STARTLISTA

Swe Cup 3 Distans OFFICIELL STARTLISTA H 16-17 Skidskytte distans 10 km 1 12:00:00 2 STEFANSSON Malte Mora Biathlonklubb 1900 12:00:30 3 HORCIC Milton Älvdalens SKG Skidskyttefö 2001 12:01:00 4 STRÖMQVIST Love 2000 12:01:30 5 ERIKSSON Alfred

Läs mer