Väntjänsten i Ödeshög

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Väntjänsten i Ödeshög"

Transkript

1 1 (5) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2015 Medlemsantal Föreningen har under året haft 42 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter: Gun Carlsson, Siri Martinsson, Carin Haupt, Inger Torebring. Under andra halvåret har diakon Ingrid Arnow-Utterberg ingått i styrelsen som adjungerad ledamot. Kassör Kassör: Carin Haupt. Styrelsemöten 2015 Styrelsen har sammanträtt 6 gånger, den 23 februari, den 23 mars, den 18 maj, den 24 augusti, den 28 september och den 3 november. Medlemsmöten 2015 Medlemsmöten har ordnats den 26 januari, den 23 mars (årsmöte) och den 25 maj. Mötet den 26 januari ägnades åt erfarenhetsutbyte och planering. På årsmötet den 23 mars talade kommunalrådet Annicki Oscarsson om sitt arbete. Den 25 maj planerades sommarens aktiviteter i Klöverdala missionshus. Medlemsmötet som var planerat till hösten blev flyttat till januari 2016, dels på grund av att föreläsaren var upptagen och dels att vi först ville vara igång med den nya grundkursen och träffa de nya väntjänstarna Verksamhet tillsammans med äldre Besök och ledsagning De äldre som önskat besök, hjälp med ledsagning till affärer eller sällskap på promenader har ringt Väntjänstens kontaktpersoner. Dessa har sedan förmedlat kontakt mellan

2 2 (5) väntjänstare som anmält intresse för besöksverksamhet och den äldre. Kontaktpersoner har varit Siri Martinsson, Siri Fransson och Iris Sandberg. 14 väntjänstare har arbetat 444 timmar. Ledsagning till vårdinrättningar Väntjänsten har följt med och hjälpt äldre vid besök på vårdinrättningar. Personal inom äldreomsorg och hemsjukvård har kontaktat de medarbetare i Väntjänsten som anmält sig för ledsagning. I enstaka fall har äldre själva kontaktat oss för att få hjälp med sjukbesök. 13 väntjänstare har sammanlagt gjort 14 resor till US i Linköping, 25 resor till LIM i Motala och Mjölby och 18 besök vid vårdcentralen i Ödeshög. Total tidsåtgång 212 timmar. Carin Haupt har ansvarat för fördelningen av arbetsuppgifter. Sommarpromenader Väntjänsten ordnade fyra sommareftermiddagar med fika i Bokcaféet dit många av de äldre orkar gå från Solgården med rullator och väntjänstare kan hjälpa till med rullstolar. De äldre betalade själva sitt kaffe med bröd. Underhållningen varierade, allsång till Börjes eller Ingers dragspel, musikskolans sommarorkester spelade när de hade tillfälle. Väntjänsten planerade också fyra tisdagar med fika och musik och sång i Guns trädgård. Men första gången var det för blåsigt och andra gången regnade det så fikat intogs inne hos Gun. De återstående gångerna var vädret gynnsammare och vi var utomhus. Väntjänsten bjöd på fika, Inger eller Börje spelade och Eva ledde allsången. Det var trevliga eftermiddagar. 16 väntjänstare har utfört 121 timmar. Utflykter Den sedvanliga utflykten med färdtjänst för boende på äldreboendet ställdes in på grund av svårigheter med att utnyttja färdtjänsten. Vi ville istället pröva att anlita Jörgen Nordal för en utflykt och bestämde oss för att satsa på äldre som bor i eget boende. En intresseanmälan till en utflykt till Tåkern skickades ut via hemtjänsten och ett tiotal äldre tackade ja. Den 30 juli åkte 11 äldre, varav två i rullstol, samt åtta väntjänstare till Naturum vid Tåkern. Efter promenader och filmvisning åkte sällskapet till Svanshals vandrarhem för fika med bakelse. En mycket lyckad och uppskattad utflykt. 8 väntjänstare har utfört totalt 28 timmar. Kaffebjudningar. Den 30 juni bjöd Väntjänsten de boende och personalen på Solgårdens äldrecentrum på ett tårtkalas. Ett antal väntjänstare hade bakat gräddtårtor med jordgubbar. Musikskolans sommarorkester underhöll.

3 3 (5) Alla Helgons Dag och Annandag Jul bjöd Väntjänsten på kaffe i samband med gudstjänst i Atriumgården. I december bjöd Väntjänsten äldre från egna boenden på adventskaffe hos Gun. Totalt har 12 väntjänstare varit engagerade vid olika tillfällen och tidsåtgången var 64 timmar. Gemensamma träffar såsom Café Atriumgården, stimulansgrupper m m Caféverksamheten fortsatte under 2015 med undantag för sommaren då det ordnades promenader. Väntjänsten har ordnat med servering var fjärde tisdag. Besökarna betalar för fika. Hälften av intäkterna tillfaller Väntjänsten, den andra hälften går till en kassa som handhas av aktivitetssamordnaren. Raili Mahanen, Inez Colmgren och Inger Rydberg med flera har ordnat med träffar på måndagseftermiddagarna i Atriumgården äldre har deltagit och blivit bjudna på kaffe med bröd. 20 väntjänstare har medverkat sammanlagt 345 timmar. Gudstjänstvärdar på äldreboendena Under året har det hållits gudstjänst på lördagarna i Atriumgården vid 50 tillfällen. Vid varje tillfälle har tre till fyra väntjänstare tjänstgjort som värdar för de boende. Det har även varit mässa i Atriumgården på torsdagarna. Två väntjänstare har hjälpt till vid varje mässa. Väntjänstens uppgift har varit att hämta boende från de olika avdelningarna, hjälpa till praktiskt under gudstjänsten med bland annat psalmböcker och sedan hjälpa de boende tillbaka till sina avdelningar. Vid lördagsgudstjänsterna har 28 väntjänstare varit engagerade under året. Tidsåtgång 226 timmar. Ansvarig för planeringen har varit Anita Sandberg. Vid mässorna har tolv väntjänstare tjänstgjort. Tidsåtgång 134 timmar. Ansvarig för planeringen har varit Inger Axelsson. Tidsåtgång totalt 360 väntjänsttimmar Allsångscafé i Församlingshemmet Till onsdagens allsångscafé under sommaren har man vid sju tillfällen skjutsat boende från Solgården och Rosengården. Sju väntjänstare har närvarat och turats om antingen med rullstolspromenad eller biltransport. Tidsåtgång 82,5 timmar.

4 4 (5) Övrig verksamhet tillsammans med äldre Högläsning En väntjänstare har haft högläsningsgrupper på äldreboendet. Totalt 122 timmar. Dagverksamheten Vid dagverksamheten på äldreboendet har väntjänstare hjälpt de äldre att delta i bingospel. Väntjänstare har också deltagit med visning av gamla ödeshögsbilder reseminnen m m, sittdans och musikunderhållning. Sex väntjänstare har medverkat totalt 54 timmar. Sällskap vid församlingsdag m m Väntjänstare har följt med och varit sällskap åt de gamla vid andra träffar som till exempel församlingsdagen, bio, aktiviteter i Bygdegården m m. Totalt 20 timmar Sammanställning av väntjänstarbete 2014 Antal timmar Hembesök och promenader 444 Sjukresor Linköping 72 Sjukresor Motala 103 Till vårdcentralen 37,5 Sommarpromenader 121 Utflykter 28,5 Allsångscafé i Församlingshemmet 82,5 Kaffebjudningar på äldreboendet 63,5 Gemensamma träffar, caféer m m 345 Gudstjänstvärdar Atriumg, mässa 360 Läsning 122 Dagverksamhet 54 Sällskap vid evenemang 20 Summa 1853 timmar Övrig verksamhet Handikapp- och Pensionärsrådet Birgitta Blomqvist och/eller Siri Martinsson har deltagit i de fyra möten som hållits i kommunens handikapp- och pensionärsråd, KHPR. Vi har fått värdefull information och bra kontakter med övriga organisationer som är medlemmar i rådet.

5 5 (5) Stimulansgåvor Väntjänsten har, förutom minnesgåvor, fått kollekt från Stora Åby kyrka, bidrag från Missionsförsamlingen och en generös gåva från Västra Tollstad syförening. Den ideella organisationen Ödeshög hjälper har gett Väntjänsten ett rejält bidrag som använts till utflykt och verksamhet för de äldre i eget boende. Väntjänsten tackar så hjärtligt. Utbildning Grundkurs: I november 2015 startade en grundkurs som fortsätter våren Elva nya väntjänstare deltar. Kursledare är Ingrid Arnow-Utterberg och Solveig Redin. Hemsida Hemsidan ligger kvar på adressen och har kompletterats under året. Tack Vi vill från styrelsen framföra ETT VARMT TACK till alla medarbetare som gjort det möjligt för Väntjänsten att verka bland Ödeshögs äldre. Vi vill även VARMT TACKA alla som bidragit med gåvor och kollekter till vår verksamhet. Vi hoppas på fortsatt stöd under det kommande året. Väntjänsten behövs! Ödeshög den 15 februari 2015 /Anita Sandberg/ ordförande _ /Birgitta Blomqvist/ sekreterare _ /Carin Haupt/ /Inger Torebring / /Gun Carlsson/ _ /Siri Martinsson/

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 (6) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2016 Medlemsantal Föreningen har under året haft 50 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2017 Medlemsantal Föreningen har under året haft 46 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Före årsmötet: Birgitta Blomqvist. Från

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 (5) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2014 Medlemsantal Föreningen har under året haft 49 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2018 Medlemsantal Föreningen har under året haft 43 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare:: Birgitta Blomqvist. Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 (6) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2013 Medlemsantal Föreningen har under året haft 45 medlemmar Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 (5) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2012 Medlemsantal Föreningen har under året haft 49 medlemmar Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

December Februari Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög

December Februari Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög December 2018 - Februari 2019 Program Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen Ödeshög Pastorn har ordet: Advent Handlar om Jesu ankomst Guds rikes ankomst Fridens ankomst Den blir konkret i vårt

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 2011 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 2012 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

Aktiviteter och socialsamvaro i vård- och omsorgsboenden

Aktiviteter och socialsamvaro i vård- och omsorgsboenden STADSLEDNINGSKONTORET FINANSAVDELNINGEN SID 1 (5) 2008-06-11 pm Aktiviteter och socialsamvaro i vård- och omsorgsboenden Vid en rundringning till stadsdelsnämndernas äldreomsorg har sju frågor ställts.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse SKPF:s avdelning 29 i Degerfors år 2016 Den 14 juni på resan till Södermanland stannade vi och tittade på Stora Sundby Slott Dagordning vid årsmöte med SKPF avd. 29 Degerfors. Onsdag

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Verksamhetsberättelse för Celiakiföreningen i Kronobergs län 1 januari 31 december 2014. Medlemmar: Vid årets slut hade Celiakiföreningen i Kronobergs län medlemmar enligt

Läs mer

Handlingar att avhandla på årsmötet Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag.

Handlingar att avhandla på årsmötet Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag. Handlingar att avhandla på årsmötet 2018. Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag. Kallelse till årsmöte med SPF Seniorerna Tystbergabygden Plats: Runtuna Bygdegård

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Weine Bäck (KD), socialnämnden Eino Liljegren (Reumatikerföreningen) Gun Nilsson. Kommunkontoret, Ödeshög...

Weine Bäck (KD), socialnämnden Eino Liljegren (Reumatikerföreningen) Gun Nilsson. Kommunkontoret, Ödeshög... 2013-12-10 1 Plats och tid Närvarande Frånvarande Carl August-rummet, Kommunkontoret, Ödeshög Tisdagen den 10 december 2013, klockan 10:00-12:00 Maria Gustafsson (S), ordförande, socialnämnden Inga Molin

Läs mer

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern.

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING April - maj 2018 Livet vänder - från död till liv Vi inleder denna period med att fira påsken. Då döden övergår till nytt liv. Då livet segrar över ondskans

Läs mer

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 DAGORDNING 2 (8) Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 1. Årsmötets öppnande 2. Parentationer (en tyst minut) 3. Fråga om mötet har behörig kallas 4. Fastställande av dagordning 5. Val av

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande.

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande. Sid 1 Ordföranden: Föreningens verksamhet under det gångna året, 2016, har uppvisat fortsatt intresse för vår huvudaktivitet, vattengymnastik. Styrelsen har representerat föreningen vid ett flertal arrangemang

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VILLAÄGARNA SKARABORG ORG. NR 802441-4883 1 Villaägarna Skaraborg VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 Styrelsen för Villaägarna Skaraborg får härmed

Läs mer

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande.

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande. Sid 1 Ordföranden: Föreningens verksamhet under det gångna året, 2015, har uppvisat fortsatt intresse för vår huvudaktivitet, vattengymnastik. Styrelsen har representerat föreningen vid ett flertal arrangemang

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen for Föreningen HjärtLung Kungsbacka får härmed, för verksamhetsåret 2017, avlämna följande verksamtsberättelse. Föreningens styrelse har under året 2017 haft följande

Läs mer

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2013

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2013 Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2013 Bilagor: 1. Resultaträkning 2. Balansräkning 3. Revisionsberättelse Verksamhetsberättelse för Sävsjö PRO-förening 2013 Styrelsen har under året haft

Läs mer

MEDLEMSINFORMATION

MEDLEMSINFORMATION MEDLEMSINFORMATION 1 2018 Reeli Bendiksen, ledamot i lokalföreningens styrelse, gick bort 14 januari i år. Reeli blev medlem i föreningen 2006 och valdes in som ersättare i styrelsen 2010. Reeli blev 83

Läs mer

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010 NHR Motala Vadstena December 2010 Medlemsblad 2011 års bad och rekreationsresa går till Malloca! Läs mer på sista sidan. Årets firar vi Kärleksvecka traditionsenligt med kaffe och kärlekstårta tillsammans

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 Styrelsen: Styrelsen har under året bestått av ordförande Gunilla Lundkvist, vice ordförande Marjatta Onkenhout, kassör Barbro Englund, sekreterare Lillemor

Läs mer

HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM

HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM HJÄLP & STÖD VID DEMENSSJUKDOM 1 Hjälp och stöd vid demenssjukdom Minnesstörning behöver inte alltid vara ett tecken på demenssjukdom och en anledning till oro. Det är ändå

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011

Stålnäs Stugförening Verksamhetsberättelse 2011 Storstenen på Stålnäs, (fiskeläget) så finns en gubbe inristat. Den upptäcktes av Peter Norman från Riksantikvarieämbetet 1982, då han genomförde en fornminnesinventering i Söderhamns Skärgård. Mer om

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Aneby HjärtLung 2017 1 DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTET DEN 31 JAN 2018 1 Årsmötets öppnande 2 Parentation med en stunds tystnad och Gunilla Lundh läser en dikt. 3 Årsmötets behöriga sammankallande

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2014 God Jul och ett riktigt Gott Nytt Squaredans År 2015 1 Ordförandens spalt Som en tack för ännu en mycket trevlig danstermin kommer här en liten

Läs mer

Välkomna till äldreveckan Högsby Kommun 2011 TILLSAMMANS.

Välkomna till äldreveckan Högsby Kommun 2011 TILLSAMMANS. Välkomna till äldreveckan Högsby Kommun 2011 TILLSAMMANS. Aktiviteterna under äldreveckan Fagerhult Församlingshemmet Fagerhult Gunilla Dahlgren som skrivit b.l.a. Böckerna Om lilla fruntimret. Underhållning

Läs mer

VÄNTJÄNST. Hosjö. Danholn. Bjursås

VÄNTJÄNST. Hosjö. Danholn. Bjursås VÄNTJÄNST I väntjänsten kan Du finna en medmänniska som vill vara till hjälp och sällskap. Det kan gälla småtjänster i hemmet, sällskap på promenader eller läkarbesök, smakråd vid klädinköp, skjuts till

Läs mer

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 September 1 Söndag 11:00 Tillsammanshögtid Equmeniakyrkan Gotland Tema: Till jordens yttersta gräns... i Hemse

Läs mer

Årsmöte 2012-03-11 på Karlsnäsgården Förslag till dagordning

Årsmöte 2012-03-11 på Karlsnäsgården Förslag till dagordning Årsmöte 2012-03-11 på Karlsnäsgården Förslag till dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande av dagordning. 3. Val av ordförande och sekreterare för årsmötet. 4. Val av två protokolljusterare, tillika

Läs mer

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla!

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla! TACK OCH HÄLSNINGAR Tack och hälsningar Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook Tack för dem alla! Bikupans Damklubbs Verksamhetsberättelse

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel 2015-05-20 1 (8) Måndag 25/5 Tisdag 26/5 Onsdag 27/5-16:00 Torsdag 28/5 Fredag 29/5 Promenad - Tjurasjö - Promenaden utgår från KIVI till Tjurasjö. Vi anpassar promenaden efter alla. 14:00 Kortspel Kubb

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5 Hjärtbladet Medlemsblad nr 5 Februari 2018 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Ordet! Hej alla, Tänk att det gått ett helt år sedan jag valdes och trädde in som ordförande för föreningen

Läs mer

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 Plats: SV:s lokaler, Fabriksgatan 8, Örebro Innehållsförteckning Sid Föredragningslista 1 Styrelsen 2 Revisorer 2 Verksamhet 2 Seniorfestivalen 2 SeniorNet

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL GUDSTJÄNST!

VÄLKOMMEN TILL GUDSTJÄNST! VÄLKOMMEN TILL GUDSTJÄNST! 26 november Lördag 18.00 Grantändning Våga sjungakören se sid 16-17 27 november Första söndagen i advent Bibelutdelning till Sommarkonfirmanderna 10.00 Musikgudstjänst Kyrkokören,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nässjö Hjärtlung Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen för Föreningen Nässjö Hjärt Lung får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Ordinarie ledamöter Ordförande:

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

Årsmöteshandlingar. årsmöte Feministiskt initiativ Linköping

Årsmöteshandlingar. årsmöte Feministiskt initiativ Linköping Årsmöteshandlingar årsmöte 2018-01-25 Feministiskt initiativ Linköping Innehåll Dagordning... 2 Årsberättelse Feministiskt initiativ Linköping 2017... 3 Resultaträkning för 2017 Feministiskt initiativ

Läs mer

SPF Seniorerna Dalbybygden VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Medlemmar Medlemsantalet den 31 dec var 381 och den 31 dec (145 män och 235

SPF Seniorerna Dalbybygden VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Medlemmar Medlemsantalet den 31 dec var 381 och den 31 dec (145 män och 235 SPF Seniorerna Dalbybygden VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Medlemmar Medlemsantalet den 31 dec. 2017 var 381 och den 31 dec. 2018 380 (145 män och 235 kvinnor) 24 nya medlemmar har inregistrerats varav 3 inflyttade

Läs mer

Hovgården fiber Ekonomisk förening

Hovgården fiber Ekonomisk förening Hovgården fiber Ekonomisk förening Kallelse till årsmöte Onsdagen den 16 mars 2016 Kl. 18:00 i Björlandagårdens matsal Varmt välkomna!! Eventuella Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 1 vecka

Läs mer

april 2012 kl 10:00-11:55 Ulla Baugner (SPF) Maj-Britt Ejderholm (Väntjänsten) Birgitta Blomqvist (Väntjänsten) Kommunkontoret, Ödeshög...

april 2012 kl 10:00-11:55 Ulla Baugner (SPF) Maj-Britt Ejderholm (Väntjänsten) Birgitta Blomqvist (Väntjänsten) Kommunkontoret, Ödeshög... 2012-04-17 1 Plats och tid Carl August-rummet, Kommunkontoret, Ödeshög, tisdagen den 17 april 2012 kl 10:00-11:55 Närvarande Anmält förhinder Birgitta Widén Blomberg (KD), ordförande Maria Gustafsson (S),

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2005 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE ÅRSMÖTE 2005 SÖNDAG DEN 13/2 KLOCKAN 15:00 PÅ VALLENCIA Där ska vi som vanligt behandla de frågor som hör ett årsmöte till såsom val av styrelse, kommittéer,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015.

Verksamhetsberättelse 2015. Verksamhetsberättelse 2015. Föreningen HjärtLung Eksjö. STYRELSE Ordförande Vice ordförande o ledamot Kassör o ledamot Sekreterare o ledamot Hjärt-Evo Lung-Evo Studieorganisatör REVISORER REVISORSERSÄTTARE

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings årsmöte 2013 Plats: Ire Naturskola Närvarande: Stig Boklund Bengt Eriksson Mogens Vedel Åke Månsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Göran Åstrand Anna Erlandsson

Läs mer

Musik. Gudstjänster. Café. Utflykter

Musik. Gudstjänster. Café. Utflykter Musik Gudstjänster Café Utflykter Sommar 2018 Sommarutflykter Utflykten till Gammelkil går med buss som startar från Hackeforsgården, passerar Hjulsbro och vändplatsen vid sidan av Ekholmens centrum. Utflykten

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Brålanda Väntjänst Stationshuset 464 61 Brålanda e-post: bralanda.vantjanst@telia.com hemsida: www.bralandavantjanst.dinstudio.se Verksamhetsberättelse 2018 Välbesökt vårkonsert i musikskolans aula med

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 Aneby HjärtLung 1 DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTET DEN 30 JAN 2019 1 Årsmötets öppnande 2 Parentation. (Ett ljus tänds, En tyst minut, Birgit Andersson läser en dikt och PRO-Kören framträder)

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2017 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P 2016 och 2017 www.torpasensbygdegard.se Program för 2016 160114 Styrelsemöte 18.00 160121 Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta 19.00 160211 Styrelsemöte 18.00 160319 Räkfrossa med bar 18.00 Pris 120 kr.

Läs mer

GULDKLUBBEN

GULDKLUBBEN GULDKLUBBEN 2008-03-15 Guldklubbens medlemmar inbjudes härmed till årsmöte lördag 15 mars 2008 kl 10.00 i Hansa Utbildnings lokaler, Bredgatan 4, Visby. PROGRAM 10.00-10.15 Samling, kaffe och bulle 10.20

Läs mer

Meddelande om avliden 3. Information från socialnämnden 6. Melanie Koren, Förenade Care 7. Monica Göransson, chef för särskilt boende 10

Meddelande om avliden 3. Information från socialnämnden 6. Melanie Koren, Förenade Care 7. Monica Göransson, chef för särskilt boende 10 Kommunala pensionärsrådet Sammanträdesdatum Sida 1 Innehållsförteckning Sida Meddelande om avliden 3 Ann-Carine Liljegren, sysselsättningshandledare 4 på särskilt boende Föregående protokoll 5 Information

Läs mer

Februari - Juni Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög

Februari - Juni Program. Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen. Ödeshög Februari - Juni 2019 Program Immanuelkyrkans församling & Baptistförsamlingen Ödeshög Att vara stark Att vara stark är inte att aldrig falla att alltid veta att alltid kunna Att vara stark är inte att

Läs mer

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 Program 2016-2017 14 september: Månadsträff med Vikstasonen Torsten Hallman, fyrfaldig världsmästare i motocross. Berättar om sina framgångar världen över. 4 oktober: Kl 19.00

Läs mer

Verksamhetsberättelse. NHR Motala Vadstena

Verksamhetsberättelse. NHR Motala Vadstena 2010 Verksamhetsberättelse NHR Motala Vadstena Styrelsen har under året haft följande sammansättning Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Suppleant: Pirkko Nevantausta Solveig Pettersson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011

Verksamhetsberättelse för 2011 Verksamhetsberättelse för 2011 ILCO:s Jönköpings länsförening 2012-03-10 Best Wester Hotell Småland i Klevshult Kallelse till ILCO:s årsmöte 2012 Lördagen den 10 mars håller vi årsmötesförhandlingar på

Läs mer

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Brodalen Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Styrelsen för Brodalens PRO-förening avger härmed följande verksamhetsberättelse för 2013 Medlemmar Antal medlemmar 2013-12 -31, 225 10 nya

Läs mer

Neuroförbundet Västervik

Neuroförbundet Västervik Neuroförbundet Västervik org.nr. 833600 8175. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2 0 1 3 1. Styrelsen för Neuroförbundet Västervik får härmed överlämna Verksamhetsberättelsen för. 1 januari 31 december 2013 Inledning.

Läs mer

PROGRAM Att träffas och trivas tillsammans på seniorcentrum

PROGRAM Att träffas och trivas tillsammans på seniorcentrum AV D E L N I N G 8 PROGRAM 2018 Att träffas och trivas tillsammans på seniorcentrum Hej SKPF-medlem! Vår idé är det jämlika och jämställda samhället där ålder inte spelar någon roll, där vi som lämnat

Läs mer

Förvaltningsberättelse för år 2011

Förvaltningsberättelse för år 2011 Förvaltningsberättelse för år 2011 Träpatronernas styrelse får härmed avge sin förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 201 inkluderande resultat- och balansräkning. Träpatronerna fyller nio år i mars

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård 08-87 85 87 ninaejergard@hotmail.com

Läs mer

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm

SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm SPF Seniorerna Norrmalm Stockholm Årsmöteshandlingar 21 februari 2019 Innehållsförteckning sid Dagordning årsstämma 2019 2 Årsredovisning 2018 - Förvaltningsberättelse 3 - Resultat- och balansräkning 4

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 2014 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande - studieorganisatör Vice ordförande - pressombud Kassör Sekreterare - IT / webbansvarig Styrelseledamot

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 De hör ihop! Två bilder tätt ihop. Vinter och vår sida vid sida och så nära varandra att gränsen nästan har suddats ut. De hör ihop, det kramade

Läs mer

Årsmöteshandlingar SPF Tölö-Älvsåker 2015

Årsmöteshandlingar SPF Tölö-Älvsåker 2015 Årsmöteshandlingar SPF Tölö-Älvsåker 2015 1 Årsmöteshandlingar Årsmöte med SPF Tölö-Älvsåker den 5 februari 2015 Tölö Församlingshem Dagordning 1. Årsmötets öppnande Parentation 2. Val av ordförande för

Läs mer

Årsstämmoprotokoll från WED-Förbundet Region Stockholm 2014-03-26

Årsstämmoprotokoll från WED-Förbundet Region Stockholm 2014-03-26 Årsstämmoprotokoll från WED-Förbundet Region Stockholm 2014-03-26 Årsstämman öppnades av WED-Förbundet Region Stockholms ordförande Birgitta Westin. 1. Johnny Karlsson valdes till ordförande för årsstämman.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Brålanda Väntjänsts verksamhet 2016

Verksamhetsberättelse för Brålanda Väntjänsts verksamhet 2016 Verksamhetsberättelse för Brålanda Väntjänsts verksamhet 2016 Brålanda Väntjänst firade 10-års jubileum den 8 mars under pompa och ståt med ett öppet hus under eftermiddagen. Det blev en mycket lyckad

Läs mer

Tore Kurlbergs vänner

Tore Kurlbergs vänner S ä l l s k a p e t Tore Kurlbergs vänner Medlemsblad nr 5 Februari 2007 Ordföranden har ordet Fyra år har gått sedan Sällskapet Tore Kurlbergs vänner bildades och det är intressant att se hur en liten

Läs mer

Styrelsen för Örebro länsförening av Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Örebro länsförening av Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2010. Verksamhetsberättelse Styrelsen för Örebro länsförening av Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2010. Styrelsen Ordförande Vakant Vice ordförande

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Aktiviteterna startar VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10

Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10 Mötesanteckningar styrelsemöte 2013-03-10 Plats: Smålandsidrottens föreläsningssal Tid: 17.00-19.40 Närvarande: Thony Ragnarsson Katarina Ragnarsson Erik Gunhamn Christian Martinsson Simon Karlsson Andreas

Läs mer

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling Församlingsblad Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling Oktober december 2017 Nu är den korta men vackert blomrika sommaren över och vi har återigen ställt in oss på höst och kommande

Läs mer

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till årets verksamhet i Piteå. Kallelse till årsmöte. Tisdagen den 14 februari 2012 Plats: Vardagsrummet, Gamla Bryggeriet samma

Läs mer

SeniorNet Lidingö Handlingar inför årsmöte 14 mars 2016

SeniorNet Lidingö Handlingar inför årsmöte 14 mars 2016 1 Handlingar inför årsmöte 14 mars 2016 Lidingö 27 februari 2016 Monica Movell Ordförande Tomas Lagerhed Vice Ordförande Åke Wilhelmsson Sekreterare Eva Jadeborg Kassör Vanja Gröndahl Ledamot Stefan Ternvald

Läs mer

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober i Centrumkyrkan Tumba händer nr 3 2012, 2 september 14 oktober DETTA PROGRAMBLAD är en hälsning till dig från Centrumkyrkan i Tumba. Du hittar den i centrum, Gröndalsvägen 10. Du är varmt välkommen till

Läs mer

Dagordning årsmöte 18 mars 2019

Dagordning årsmöte 18 mars 2019 Dagordning årsmöte 18 mars 2019 1. Årsmötets öppnande, styrelsens ordförande 2. Anteckning av närvarande och upprättande av röstlängd 3. Val av ordförande, sekreterare och justeringsmän, tillika rösträknare

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Seniorträffen i Masmo

Seniorträffen i Masmo Seniorträffen i Masmo Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Vi ordnar aktiviteter och evenemang i samarbete med Expose dans och musik. Vi talar svenska

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari

Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari Verksamhetsberättelse 2017 för PRO Älta Medlemsantalet var 203 personer den 31 dec 2017, varav 129 kvinnor och 74 män. Årsmötet hölls den 21 februari i Älta Kulturknut. Styrelsemedlemmar efter årsmötet

Läs mer

4. Val av två justeringspersoner att jämte ordförande justera protokollet

4. Val av två justeringspersoner att jämte ordförande justera protokollet Askims Bridgeklubbs årsmöte 24/9 2018 Föredragningslista 1. Godkännande av föredragningslista. 2. Val av ordförande för mötet 3. Val av sekreterare för mötet 4. Val av två justeringspersoner att jämte

Läs mer

Ulla Baugner. Kommunkontoret, Ödeshög...

Ulla Baugner. Kommunkontoret, Ödeshög... 2014-02-25 1 Plats och tid Närvarande Carl August-rummet, Kommunkontoret, Ödeshög Tisdagen den 25 februari 2014, klockan 10:00-11:40 Weine Bäck (KD) ordförande, socialnämnden Anne-Marie Samuelsson (SKPF)

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Alingsåsavdelningen

Verksamhetsberättelse 2015 Alingsåsavdelningen Verksamhetsberättelse 2015 Alingsåsavdelningen Vision 2015 Avdelning 094 Avdelningens förtroendevalda arbetade under året med att förnya och förbättra det lokala fackliga arbetet. Styrelsen har tagit fram

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014 Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014 Bilagor: 1. Resultaträkning 2. Balansräkning 3. Revisionsberättelse Verksamhetsberättelse för Sävsjö PRO-förening 2014 Styrelsen har under året haft

Läs mer

Information om Eksjö kommuns väntjänst och anhörigstöd

Information om Eksjö kommuns väntjänst och anhörigstöd Program för Seniorernas träffpunkter och särskilda boenden Information om Eksjö kommuns väntjänst och anhörigstöd Våren 2018 Innehåll sida Eksjö kommuns väntjänst 3 Anhörigstöd 4 Anhörigcafé 5 Våra träffpunkter

Läs mer

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår Veckobrev December 2017 Vecka 49 Gott nytt kyrkoår I detta brev finns det med två hälsningar. Första hälsningen är ifrån Rebecka Andersson, som var vikarie för Ewah Sturesson ett tag. Hon reste sedan till

Läs mer

Rapporter. Kassarapport. Inkommande post 102. Utgående post 103. Motala Föreningsmässa i Team Sportia hallen den 5 december 2015.

Rapporter. Kassarapport. Inkommande post 102. Utgående post 103. Motala Föreningsmässa i Team Sportia hallen den 5 december 2015. NEURO Förbundet MotalalYadstena Protokoll: Neuro Förbundet Motala/Vadstena Styrelsemöte: 71 2015 97-113 Datum: 201-5-49-14 Tid: 13.00-14.30 Plats: Föreningshuset Vättersol, Vindamas väg 1, Motala Närvarande:

Läs mer