Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb!"

Transkript

1 Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb! Hoppas ni alla haft det bra i sommar. Vi ser fram mot en förhoppningsvis fin höst då vi är väldigt beroende av vädret vid våra aktiviteter. Om du är under 18år se till att dina föräldrar läser detta info.-häfte. I denna medlemsinfo kan du läsa om de aktiviteter vi genomförde under våren och försommaren och om höstens kommande aktiviteter. Frågor eller funderingar? Hör i så fall av dig till oss. Maila oss gärna på mellosark@hotmail.com eller ring. Telefonnummer hittar du på vår hemsida mellosark.com Rapport från vårens aktiviteter: Vi kan summera en rekordvår med många deltagare på våra aktiviteter, KUL! Grönt kort kurs: I dec 2013 & jan 2014 genomfördes denna utbildning av Berit. 17 deltagare. Teoristunder: MUS har under våren anordnat Teoristunder med olika innehåll. Den första ägde rum den 22/2 och handlade om skötsel. Andra Teoristunden ägde rum på Långfredagen och handlade om hästens anatomi och utrustningens delar. Protokollskrivarkurs: Protokollskrivarkurs med Lotta Finstorp ägde rum den 16 mars. Vid dressyrtävlingar är ett bra teamwork mellan domare och domarsekreterare mycket viktigt för ryttare och funktionärer. Därför erbjöd MeRK en utbildningskväll för blivande domarsekreterare. Lotta är Int I-domare & ordf. i Sv Ridsportförbundets Dressyrkommitté och bor i Mellösa. Städdag vid Stall Lindsberg: Många medlemmar slöt upp och kom och hjälpte Berit att snygga till vid Stallet och klubbstugan annandag påsk. Klubben bjöd alla städare på hamburgare. NH-kurs: Under våren startade vi upp ytterligare en NH-kurs. Det hans med 3 träffar innan sommaruppehållet och resterande träffar sker 13/9 & 27/9. 16st deltagare. Lingon-Dressyr: Lördagen den 12april. En MUS-aktivitet i samarbete med Berit. Här kunde man prova på att rida ett lite enklare eller ett lite svårare Dressyrprogram. Det var rekord i antal starter på Lingondressyren, hela 28st. Fler rekord slogs denna dag : * Rekord i antal seniorer som kom till start, 3st. * Rekord i korvförsäljning (3 burkar). Vi hade nog kunna sålt några till om vi haft för kl var de slut och dagen höll på till kl.15. * Alltså blev det även rekord i kioskförsäljningen där även godiset tog slut.

2 Visa-oss-i stallet & Säkerhetsurbildning: Under hela v.17 fanns representanter från styrelsen närvarande och bjöd alla ryttare & anhöriga på förtäring. Medlemmarna hade då möjlighet att ställa frågor. MUS-anordnade säkerhetsutbildning till föräldrarna till de mindre vana ryttarna vid ett tillfälle. MeRK-cupen : Lördagen den 10 maj genomfördes den första deltävlingen av 3 vid Stall Lindsberg. Vi hade 27 starter i Hoppningen varav 4 seniorer och i Dressyren hade vi 9 starter varav 5 seniorer. Den andra omgången ägde rum lördagen den 24 maj. Vi hade då 25 starter i Hoppningen varav 3seniorer. I Dressyren hade vi 12 starter varav 6 seniorer. Vi blev tyvärr tvungna till andra omgången att begränsa oss i antal strater då hästar ej räcker till. Det står redan nu klart att Magnus Briese tar hem hoppcupen för seniorerna med två segrande omgångar i bagaget inför höstens sista omgång. HÖSTENS AKTIVITETER: Skriv redan nu in höstens aktiviteter i almanackan och håll koll på hemsidan, i stallet på anslagstavlan och på Ryttarklubbens Facebook för där finns viktig info om varje aktivitet då det närmar sig. Mail sänds också ut till alla medlemmar som meddelat oss att de önskar info via mail. Dressyrtävling: Alla klubbar som vill kunna ha egna tävlingsryttare måste arrangera minst en tävling per år. I år har vi valt att arrangera Dressyr Häst DIV 2 Allsvenskan 4/10 vid Sparreholms Hästcenter. Här behöver vi funktionärer. Det finns varierande uppgifter både för vana och nybörjare. Du blir instruerad och det finns uppgifter även för dem som inte har någon erfarenhet av hästar. Det finns en uppgift till ALLA och vi brukar ha KUL! Har du möjlighet att hjälpa till? kontakta Helena Nygren MeRK-cupen : Sista omgången äger rum lördagen den 20/9. Även om du inte var med på någon av de omgångar som var i våras så kan du delta denna omgång. KM: Lördagen den 11/10 äger klubbmästerskapen rum. Tävlingarna är öppna för alla våra medlemmar även de som är med i MeRK-cupen. Läs infon noga om tävlingen då den kommer ut då vi kanske gör så att man kan välja olika Dressyrprogram & kanske även höjder för att locka med så många ryttare som möjligt. Blåbärshoppning: En aktivitet som MUS-arrangerar tillsammans med Berit. Här har du chansen att Hoppa en liten bana. Vi kör lördagen den 18/10. Spökkväll: Den läskigaste MUS-aktiviteten som äger rum vid Granheds Bygdegård för den som vågar. Prel. datum lördag 15 november.

3 Teoristunder: Vi kommer under hösten att fortsätta med detta i form av clinics i någon form. Allt detta är i planeringsstadiet. Så fort det blir klart så kommer info ut via mail/hemsida/ Facebook så håll ögonen öppna för spännande saker är på gång. Kan förvarna om fartfylld visning av Ponnygalopp den 27/9 separat info är på gång ut till alla medlemmar. Obs! Höstens aktiviteter har preliminära datum då väder och vind & ridhusbygget kan göra att vi måste ändra. Så håll koll i stallet, på hemsidan & på MeRK:s Facebooksida. OBS! Håll koll på städschemat i stallet eller på hemsidan när det är dags för din ridgrupp att städa klubbstugan. Tyvärr är det flera ridgrupper som missar detta och vi får då en oren toa & klubbstuga. Första ridveckan städar 1:a fredagsgruppen och sedan rullar vi på. Lite info från Berit & hästarna! Hej! Snart dags för ridskolestart och vi får ett ridhus under hösten att gå in i när vädret är ruggigt. ÄNTLIGEN!! Får är synd att säga det kostar nämligen mycket pengar så vi måste hjälpas åt att vara rädda om det vi har. Hjälp mig att sköta utrustningen så den håller längre. Var noga med när ni sätter på täcken så det blir rätt (annars har hästarna sönder dem). Ha inte för bråttom härifrån. Sköt om din häst. Snart har jag nått mitt mål att ha en fin ridskola med fina hästar och elever som är ambitiösa och noggranna och trivs samt förstås är duktiga på att rida. Det kommer att komma info om priser på uthyrning av ridhus & hästar(vid privat träning & tävlingar)på anslagstavlan och på min facebooksida när ridhuset står klart. En höjning av lektionspriset med 20:-/ lektion blir nödvändig. Hoppas ni klarar av det. Ridskolan drar igång v.35 eller 36. Det beror på ridhusbygget. Håll koll på Stall Lindsbergs Facebook- sida för där skriver jag så fort jag vet vilken vecka allt drar igång. Ni som inte hör ifrån mig är kvar i samma grupp som i våras. Hälsningar Berit Om du har frågor eller funderingar når du Berit på tele (du kan tala in ett meddelande om ingen svarar) eller Vi som klubb vill påminna er om att alla lektioner & läger betalas till Berit. Flera betalar in till föreningen och det medför extrajobb för Berit & oss så se till att ni betalar rätt. Självklart så meddelar ni Berit i god tid om ni inte kan komma på er lektion, tyvärr är det många som har slarvat med det.

4 OBS! Vi har en förhoppning om att många av er vill ta emot medlemsinfon som denna via mail. Det är både miljövänligare, håller nere våra kostnader och vi har då möjlighet att komma ut med info oftare till våra medlemmar. Du som ännu inte får medlemsinfon via mail men önskar det, sänd din mailadress till Glöm inte meddela oss om du byter mailadress. TACK! Till våra sponsorer Vill du också köpa Reklamplats hos oss? Kontakta i så fall Styrelsen Tävlingsryttare 2014 Vi har haft en hel del tävlingsryttare i farten på tävlingar runtom. Vi har bl.a haft ett Dressyrlag & ett Hopplag som tävlat. Här kommer lite reportage från dem. Har du tävlat för MeRK och vill berätta om det sänd ett mail till klubben så sätter vi ut info på hemsidan/facebook och kanske även via mail till medlemmarna. Sänd gärna med en bild.

5 MeRKs hopplag div 3 våren 2014 Under våren har Mellösa RK deltagit i allsvenskan div 3 i hoppning. Allsvenskan går av stapeln under tre deltävlingar och resultatet räknas sedan samman. De första två omgångarna är 95cm, sista omgången är en meter. De flesta lag består av fyra ekipage men bara de tre bästa resultaten räknas. Jag hade verkligen sett fram emot att få rida i laget men Stella blev halt en vecka före första deltävlingen och är först nu redo att sättas igång igen. Laget som representerade Mellösa blev nu i första hand två ankare i form av Erika Lamberg på Kipra Kylie och Cecilia Andersson på Qarmina Burana Mini. Lagledare var Ingrid Wijnbladh, tillika Minis privatchaufför. Första deltävlingen i Vingåker representerades laget dessutom av vår egen hoppstjärna Sandra Andersson och Eurydike Eddie. Två felfria ritter och en med fyra fel gjorde att laget fick totalt 4 fel, ett väldigt bra resultat med bara tre ryttare. Dock var det lite långsamma ritter vilket gjorde att laget hamnade långt ner i resultatlistan trots att många lag hade just fyra fel. Nästa deltävling var på Smedstorp och jag hade lånat en häst, Nikko, för att kunna vara med. Denna gång fick jag ett nedslag och laget slutade igen på 4 fel men med bättre tid. Sista omgången som arrangerades av Gripen var den tredje ryttaren Kristin Lundgren på Sunset Sunnie. Denna gång fick laget ihop 8 fel totalt. Efter tre omgångar placerade vi oss på en sjätteplats. Det var fantastiskt roligt att vara på plats, både att titta och heja fram laget samt att delta. Vi är lite sugna att vara med i höst igen, bara vi får ihop folk. Då är det div 2 som går i 100cm 30 augusti (Strängnäs) samt 18 oktober (Katrineholm) med final den 8:e oktober, 110cm (Eskilstuna). Vill du vara med? / Hannah Weiszhaupt MeRKs dressyrlag div 3 våren 2014 Under våren gick allsvenskan div 3 av stapeln. Mellösa hade ett lag bestående av Lovisa Björkman, Elin Mannfeldt, Karin Nilsson, Josephine Augustsson och hennes mamma Eva. Södermanland hade totalt 15 lag och delades in i 2 zoner. De 5 bästa ur varje zon gick till final. Kan nämnas att Lovisa red den andra omgången trots sitt brutna ben. Hon fick tillstånd av domarna att rida utan stigbygel. Eva som egentligen har en hopphäst blev in slängd i laget för att vi i vissa omgångar skulle bli 3 ryttare. Trots detta kom vi till final 14 juni men där kom vi tyvärr sist. Vi deppar inte för det utan gläds åt erfarenheten och tar nya tag! Eva höll på att trilla av sin häst innan hon kom in på banan i finalen, så det har minst sagt varit en händelserik dressyrvår. Vill även passa på att tacka för sponsring av klubbschabrak och bidraget till den underbara tränings helgen vi hade tillsammans med hopplaget. /Karin Nilsson

6 Sandra Anderssons Falsterboäventyr: Vår prestation i Falsterbo Resan ner till Falsterbo gick bra, varmt var det men det gick som planerat. Vi installerade oss ordentligt och sedan var det bara att vänta in dagen med stort D, kvalomgång 1 som gick måndagen den 7/7. Jag var så nervös så jag mådde illa och grinade ett par gånger, men jag samlade mod och plockade fram lite jävlar anamma och gick in på arenan. När jag väl kom in på banan var jag så fokuserad att jag inte han vara nervös. Rundan kändes toppen och vi hade noll fel när vi passerade mållinjen trodde jag, ja hade fel, vi hade ett tidsfel. Jaja jag var supernöjd med Eurydike och mina supportrar var glada och nöjda. Det var bara att återhämta sig och ladda om för kvaldag nummer 2 som gick tisdagen den 8/7. Den dagen var jag inte alls så nervös allt kändes toppen, solen sken och det var mycket publik så bättre kunde det inte bli. Jag gick in på arenan fick starsignal och gjorde återigen en toppen runda, men när vi kom till sista hindret så rev vi det och de blev även denna dag ett tidsfel. Det är sånt som händer, jag och ägarna (Susanne och Cecilia Feretti) till Eurydike är jättenöjda med hennes prestation under dessa dagar som tyvärr inte ledde till någon final. Jag fick totalt 6 fel under dessa två dagar (4 fel för rivning av hinder och 1 fel för tid båda dagarna). Trots att vi inte gick till final så stannade vi i Falstebo hela veckan och hade lite semester själva också, med sol och bad samt god mat och titta på de större tävlingarna. Eftersom vi hade hästen med oss så red jag henne varje dag för att hålla igång kroppen på henne. Så när jag trimmade henne så red jag runt bland alla dessa elitryttare och man kände sig väldigt liten och man hoppades på att hästen skulle sköta sig i varje steg. Jag kände mig i vägen överallt men efter ett par dagar så insåg man att även eliten flyttar på sig och tar hänsyn för andra så det gick bättre och bättre för varje dag som gick och man kände sig större och större själv när man red runt bland eliten och deras toppen hästar (både hopp och dressyrhästar samt ryttare). Vi åkte hem nöjda och glada och med en trött häst, så nu ska hon få en välförtjänt semester under ett par veckor innan det är dags att fortsätta utbilda henne. Under dessa dagar har jag haft ett stort stöd från nära och kära samt hejarklack på hemma plan som följt mina resultat via Equipe på datorn och såklart Mellösa ryttarklubb och ICA som sponsrat mig till denna tävling som är den största i Sverige.

Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb!

Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb! Hej alla medlemmar i Mellösa Ryttarklubb! Här kommer viktig information om verksamhetsåret 2013. Om du är under 18år se till att dina föräldrar läser denna info. Här kan du läsa vilka som sitter i Styrelsen

Läs mer

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström DAGS IGEN FÖR.. PONNYCUPEN I DRESSYR I ponnycupen åker Ekbackens elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Alla lag i gruppserien möts två

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K 2019-02-09 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork Dagens upplägg: Presentation av TSEK, tävlingsåret 2018 och kommande tävlingar 2019 Föreläsning

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

REGLER. Mellösa Ryttarklubb. Inledning

REGLER. Mellösa Ryttarklubb. Inledning REGLER Mellösa Ryttarklubb Inledning Styrelsen har antagit en förenings- och rök/drogpolicy samt regler för vår förening Mellösa Ryttarklubb. Policy och regler ses över årligen och revideras vid behov.

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK

INNEHÅLL... Sidan Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK INNEHÅLL... Sidan Från Elli 2 Från styrelsen 3-4 Från BACCUS 5 Ridpriser 2012 6 Telefonlista... 7 Manusstopp nästa stallnytt... 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2012... 8 HEJ ALLA GLADA MEDLEMMAR I

Läs mer

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 I helgen var det ett dressyr meeting för ponnyekipage i Strängnäs. Ett meeting är när en tävling håller på i två eller flera dagar och man stannar kvar på

Läs mer

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb

Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb Tävlingskompendium Info för dig som vill tävla klubbtävling på Lomma Ridklubb 1. Anmälan Inför varje klubbtävling kommer det ut en så kallad proposition på hemsidan, den brukar också sättas upp på anslagstavlan

Läs mer

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8 INNEHÅLL Sidan Från Elli 2 BACCUS 4 Några ord från styrelsen. 4 Medlemsprofilen 6 Telefonlista 7 Manusstopp nästa stallnytt 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2010 8 FRÅN ELLI Hej alla läsare av stallnytt!

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet.

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Tack alla medlemmar för hjälpen med att sälja Lindvalls korvlåda, vi sålde totalt 169 lådor

Läs mer

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr.

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr. VÄLKOMMEN TILL SOMMARLOVET OCH RIDLÄGER - BOLLNÄS RIDSÄLLSKAP! LÄGER 1 TRÄNINGSLÄGER MED TÄVLINGSINRIKTNING VECKA 25, 17-20/6 2019, 09.00-16.00, KARIN FREDRIKSSON/MICHAELA HELLSTRÖM Ett träningsläger i

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Reviderad 171121 VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Medlem För att tävla på klubbens interntävlingar måste du vara medlem i DRK och om du inte

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2014

Regler Ponnyallsvenskan 2014 Regler Ponnyallsvenskan 2014 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland och Västmanland för året 2014 Södermanlands Ridsportförbund Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck

Läs mer

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Johanna Stjärnqvist: Tävlingsdag på Ribersborg 16/5-2015 Jag tänkte berätta om en tävlingsdag på Ribban. Först vaknar jag av att min väckarklocka

Läs mer

Endags träningstävling i Basic!

Endags träningstävling i Basic! Endags träningstävling i Basic! Tips och råd för arrangörer av Patrick Roos 1 Syfte med endags träningstävling i Basic Att tävla eller arrangera tävling är ett stort steg för många R/C-flygare och klubbar.

Läs mer

Verksamhetsberättelse TS 2018

Verksamhetsberättelse TS 2018 Bilaga 1 Verksamhetsberättelse TS 2018 Tävlingssektionen har under 2016 anordnat 16 stycken tävlingar och fyra Pay and Jump. Vi har haft 3 547 starter fördelat på 2 444 starter i hoppning och 1 103 starter

Läs mer

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Kick-Off För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Dagens upplägg Tävlingar 2016 och 2017 Vad krävs för att få tävla? SoRK:s funktionärer T-SEK Verksamhetsplan/Värdegrund TDB och Equipe och tävlingsplatsen

Läs mer

Parkeringsvakten (2 eller 3 personer)

Parkeringsvakten (2 eller 3 personer) Parkeringsvakten (2 eller 3 personer) Han/Hon är den första personen den tävlande möter på tävlingsplatsen. Man välkomnar ekipaget och hjälper att hitta en parkeringsplats samt vid behov hjälper ekipaget

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål.

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål. Vi hade på dressyrarrangörsträffen på Huseby 17 juni frågeställningar som utgick ifrån två olika perspektiv: Du som tävlingsryttare Du som arrangör En del hade erfarenhet och inblick ifrån båda sidor.

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar.

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar. Nyhetsbrev 10 2016-08-13 Hej! Här kommer det sista nyhetsbrevet innan terminsstart. Lite senare än tänkt, men här på Smedstad har det varit fullt ös med allt som skall fixas inför starten. Personalen har

Läs mer

Total placering Fitness Five Plats 17 av 37 tjejer

Total placering Fitness Five Plats 17 av 37 tjejer Total placering Fitness Five Plats 17 av 37 tjejer Resultat i fallande ordning från samtliga deltävlingar. 14 tjejer gick till final. Som ni ser är jag alltså 2 reps från finalplats! Resultat i fallande

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2017

Regler Ponnyallsvenskan 2017 Regler Ponnyallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Västmanland för året 2017 Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF.

Läs mer

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05

WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 WRK FÖRENINGSUTVECKLINGSKVÄLL 2013-05-05 De viktigaste frågorna att ta tag i direkt! Utbilda domare, överdomare och banbyggare inom klubben. Arrangera nationell tävling i någon form: Samverka med andra

Läs mer

alla som vill vara med och tävla på DRK s interntävlingar

alla som vill vara med och tävla på DRK s interntävlingar VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på DRK s interntävlingar Medlem För att vara med och tävla på klubbens interntävlingar måste du vara medlem i DRK Hur blir jag medlem? Betala in

Läs mer

Regler Ridsportallsvenskan 2017

Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2017 Södermanlands ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Div I Hoppning Häst och

Läs mer

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg.

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Närvarande: Helen Larsson, Yvonne Johansson, Ingela Lindgren, Jeanette Sande, Karin Nylander, Glenn J Unger, Ulrika

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

BANBYGGE BANPERSONAL

BANBYGGE BANPERSONAL När man är funktionär förväntas man finnas på plats minst 20 min innan passet börjar. BANBYGGE Dagen innan tävlingarna börjar bygger vi banan under ledning av banchefen och banbyggaren. Här kan alla hjälpa

Läs mer

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny Månadsbrev Mars Anläggningen öppnar åter idag 29 mars. Nu får vi hålla tummarna för att våra hästar håller sig friska och krya framöver. Tack på förhand för att du fortfarande kommer ihåg våra extra smittskyddsrutiner.

Läs mer

Ponnyallsvenskan 2011

Ponnyallsvenskan 2011 Regler Ponnyallsvenskan 2011 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2011 2010-12-15 Södermanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 734 94 Strömsholm 0220-456 22/24 Elitserien i

Läs mer

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag Örebro fältrittklubb Verksamhet och uppdrag Antagen 14 december 2011 Reviderad februari 2013 Örebro fältrittklubb Örebro fältrittklubb bildades 1917 efter ett initiativ från främst militärt håll. Klubben

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND

VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Informationsblad och inbjudan till Körmöte i Vartofta den 20/10 2012 Efter bollracet. Här med inbjuds alla kuskar och groomar till en höst träff där vi tackar för året som

Läs mer

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande Protokoll - Södra Sallerups Ryttarförening Mötesdatum: 2017-02-26 Fridentorp kl.16,00 Närvarande (markerade med X efter namn Carola Granström X Martina Nilsson X Jan Hultgren X Maria Asklund X Marianne

Läs mer

Hoppfunktionärer! Funktionär vid framhoppningen

Hoppfunktionärer! Funktionär vid framhoppningen Funktionär vid framhoppningen Hoppfunktionärer! Vi är väldigt glada för all hjälp! Vi är en ideell förening och är i stort behov av stöd. Den här lilla instruktionen är till hjälp för dig som är tävlingsfunktionär

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Allsvenskan År/tidsperiod 2015

Allmänna bestämmelser för Allsvenskan År/tidsperiod 2015 REGLER FÖR ALLSVENSKAN 2015 för Allsvenskan 2015 För att klubb ska få Har betalt sina avgifter till Stockholms Läns Ridsportförbund och delta med lag i Svenska Ridsportförbundet. Allsvenskor krävs att

Läs mer

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Ungdomssektionsstyrelsen Insjöns Ridklubb 2013 Saknas på bilden gör Martina Brodén och Ellinore Hallén Mini insjöns Ridklubb (MIRK) avlägger härmed följande

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Bestämmelser för Stockholmscupen Hoppning Hösten 2016 Våren 2017 Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Öppet för Stockholms- och Ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning mellan

Läs mer

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS TEORIVECKA V.11 Den 12-18 mars ersätts all ridundervisning med teori, det är alltså ingen ridning på din ordinarie tid mellan dessa datum. Under dessa dagar finns olika pass för olika nivåer och intressen.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE Målet för verksamheten Det övergripande målet för verksamheten har varit främja och utveckla ridningen öka föräldrar-engagemanget inom ridklubben skapa en ekonomisk

Läs mer

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012 ÅRETS LOPP 2012 Här hoppas jag att vi får in många berättelser. Jag hoppas också att jag 2012 kommer att kunna delta i flera lopp än 2011. Och vi blir glada om ni delar med er av era bilder och berättelser.

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2018

Regler Ponnyallsvenskan 2018 Uppdaterat 180110 Regler Ponnyallsvenskan 2018 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2018 Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF. För regler

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång

Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång Emilie Wass Jag heter Emilie och fyller 25 år i sommar. Jag har ridit sedan jag var 9 år gammal och när jag var 11 år började jag på UPK. Det kändes på en gång att det var en extremt bra ridskola på alla

Läs mer

Regler Ridsportallsvenskan 2017

Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler Ridsportallsvenskan 2017 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Västmanland för året 2017 Västmanlands Ridsportförbund Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Div I Hoppning Häst och Elitserierna

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2019

Regler Ponnyallsvenskan 2019 Uppdaterat 181220 Regler Ponnyallsvenskan 2019 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2019 Ridsportens Hus 73494 Strömsholm 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF. För regler

Läs mer

Vill Du sponsra en av Sveriges största ridklubbar?

Vill Du sponsra en av Sveriges största ridklubbar? Vill Du sponsra en av Sveriges största ridklubbar? Sponsorerbjudanden från Djursholms Ridklubb Anrik ridklubb grundad år 1925 En av Sveriges största ridklubbar med ca 1.000 medlemmar En av de främsta tävlingsarrangörerna

Läs mer

Nyhetsbrev. Augusti Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År]

Nyhetsbrev. Augusti Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År] Sida 1av 5 Augusti 2014 Höstterminen startar! Nu i augusti ökar verksamheten på klubben igen med olika aktiviteter och kursstarter. En del kurser pågår redan och har gjort det under sommaren. Hundens dag

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen

Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Bestämmelser för Stockholmscupen Dressyr Hösten 2016 Våren 2017 Allmänna bestämmelser för Stockholms- & Ponnycupen Öppet för Stockholms- och Ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning mellan

Läs mer

En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju.

En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju. En grå och mulen novemberdag åkte Karin och jag till Siri Swärd för en intervju. Siri har i princip ridit i hela sitt liv. Hon började på ett gotlandsruss, fortsatte med en shetlandsponny och sen en B-ponny.

Läs mer

REGLER FÖR ALLSVENSKAN 2018 Div IV Hoppning

REGLER FÖR ALLSVENSKAN 2018 Div IV Hoppning REGLER FÖR ALLSVENSKAN 2018 Div IV Hoppning Regler för År/tidsperiod 2018 Allmänna bestämmelser för Allsvenskan Häst För att klubb ska få delta med lag i Allsvenskor krävs att klubben: Har betalat sina

Läs mer

Tävlingsgruppen: Anja Nilsson, Anne Enger, Anne Nyberg, Annica Åhlin, Eva Glebenius, Jenny Gauffin, Linda Ståhlberg,

Tävlingsgruppen: Anja Nilsson, Anne Enger, Anne Nyberg, Annica Åhlin, Eva Glebenius, Jenny Gauffin, Linda Ståhlberg, Verksamhetsberättelse för Rastaborgs Ridklubb 2015 Styrelsen Styrelsen har under året haft följande sammansättning Lotta Ulfberg Eriksson Ordförande Ordinarie ledamöter: Soheila Bahramian Kassör och ansvar

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Nyhetsbrev oktober/november 2018

Nyhetsbrev oktober/november 2018 Nyhetsbrev oktober/november 2018 Hösten har gjort oss påmind, vi har dragit tillbaka klockan och med det även mörkare dagar. Våra fyrbenta vänner har säkerligen fått på sig sina höstkostymer dvs. många

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan Nu kör vi ingång med 1:10 banan Ingen har väl undgått att 1:10 banan ska byggas ut i vår? Arbetet är redan påbörjat och fler tillfällen blir det. Redan nu i påsk kommer bla banchefen Veli sätta igång med

Läs mer

Hopp mot Cancer Challenge, 18 april 2015, 1a deltävlingen

Hopp mot Cancer Challenge, 18 april 2015, 1a deltävlingen Compass Sportryttarklubb arrangerar Hopp mot Cancer Challenge, 18 april 2015, 1a deltävlingen Startlistor och onlineuppdatering: http://online.equipe.com Meddelande till ryttare TÄVLING: HOPP MOT CANCER

Läs mer

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB

Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN. Hästaktiviteter. i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Hösten 2008 SAS EQUESTRIAN Hästaktiviteter i höst! SAS HÄST-OCH RIDKLUBB Äntligen höst!? Trots att solen värmer gott och många hästar nog är ute på välbehövd sommarvila passar vi på att tipsa lite om kommande

Läs mer

SUGER CUP. Vill man delta i hela cup paketet gäller följande:

SUGER CUP. Vill man delta i hela cup paketet gäller följande: SUGER CUP Suger Cup är uppbyggt som en serie/cup men det är viktigt att förmedla att det finns inget krav på att rida hela paketet utan ekipagen kan rida en omgång eller en träning och lära av det. Vill

Läs mer

Det här nyhetsbrevet kommer handla om stortävling i dressyr, biljettsläpp, teorivecka, dressyrclinic, nya hästar och lunchservering.

Det här nyhetsbrevet kommer handla om stortävling i dressyr, biljettsläpp, teorivecka, dressyrclinic, nya hästar och lunchservering. 2017-10-16 Linköping Det här nyhetsbrevet kommer handla om stortävling i dressyr, biljettsläpp, teorivecka, dressyrclinic, nya hästar och lunchservering. Håll tillgodo Hej! Just nu städas och fixas det

Läs mer

Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter

Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter Nu har vår första säsong i formel Ford kommit till ända. Det har varit ett mycket lärorikt år både för chafför och team. Det roliga var

Läs mer

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017 Hej allihopa! Nu är det mars månad och vårens tävlingar har precis haft premiär. Om några veckor ställs klockan fram till sommartid och ungefär lika snart borde vi kunna förvänta oss kvittrande fåglar

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare.

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Strategi 2024 WE Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Grupp1 : Anna N, Ulrika P, Gabriella P, Malin B, Åsa T, Ingela H Delmål för 2016/2017

Läs mer

Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig!

Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig! Hallå! Som ni märker så har infobladet fått sig en ny layout. Jag hoppas att den uppskattas och ni får mer än gärna lämna feedback till mig! Givetvis hoppas jag att ni har eller har haft en riktigt trevlig

Läs mer

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr

Talangutveckling. Examensarbete Pernilla Bjuhr Talangutveckling Examensarbete 2014-2015 Pernilla Bjuhr Innehållsförteckning 1. Inledning... 1 1.1Syfte... 1 2. Upplägg med Östgötateamet... 2 2.1Kriterier för att vara med i Östgötateamet fälttävlan...

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 011-660 95 www.aby-ridskola.se VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 1 (6) Välkommen till Stallgängsutbildningen Stallgänget För att underlätta för er som

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015

BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015 BESTÄMMELSER FÖR ALLSVENSKAN I HALLANDS LÄN 2015 Hallands Ridsportförbunds målsättning med att arrangera divisioner på olika nivåer är att det ska följa en utbildningstrappa. Från div. III, II, I, Elitserie,

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 14 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Medlemsblad för Roslagens Rid och Körklubb

Medlemsblad för Roslagens Rid och Körklubb Medlemsblad för Roslagens Rid och Körklubb VOLUME 1, ISSUE 1 N EWSLETTER DATE Nr 2-2010 Presstopp. Presstopp. Presstopp. Presstopp. Presstopp. Här hade vi tänkt att skriva om alla fina resultat som klubbens

Läs mer

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019

Proposition. STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Proposition STUDENT-SM i Ridsport 3-5 maj 2019 Lunds Akademiska Ryttarsällskap (LARS) i samarbete med Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF) och Lunds Civila Ryttarförening (LCR) inbjuder härmed till

Läs mer

Välkomna till Lidköpings Ridklubb

Välkomna till Lidköpings Ridklubb Välkomna till Lidköpings Ridklubb 2015 Välkomna till en av Skandinaviens finaste ridanläggningar! och en ridklubb med stor framtidstro där alla är välkomna och behövs Med stora framgångar genom åren På

Läs mer

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - Personligt välkomnande av Will, som sköter hotellet.

Läs mer

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 1 Styrelse:... Anställda under året:... Ridskola och anläggning:... Hästar:... Investeringar och förbättringar som gjorts under året:... 2 Styrelsen Ordförande:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE Styrelsen har år 2015 bestått av nio personer från olika klubbar i Värmland: Ordförande: Elin Fridlund Vice ordförande: Lisa Värnefors

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

2017 på Karlstads Ridklubb 1

2017 på Karlstads Ridklubb 1 2017 på Karlstads Ridklubb 1 Dagridläger På ponny Lördag 17/6 kl. 09.00-16.00 Här är en aktivitet för den unga ryttaren som vill lära sig mer om hästar och ridning. Kursen vänder sig till ponnyryttare

Läs mer

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Nummer 4 2008 INNEHÅLL.................. Sidan Rapport från ridskolan............ 2 Vikarie i vår.................. 2 Hyra häst i jul..................

Läs mer

Instruktioner för tävlingsledare på DRK s Interntävlingar

Instruktioner för tävlingsledare på DRK s Interntävlingar Instruktioner för tävlingsledare på DRK s Interntävlingar 2009 1. Ca 3-4 veckor innan tävlingen ska anmälningslistor sättas upp på anslagstavlan i lådrummet. Det ska framgå vilken sorts tävling det är,

Läs mer