Verksamhetsberättelse 2010

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse 2010"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse 2010

2 Året som gått 2010 var ett då vår förening växte på många sätt: Vi utvecklade våra tävlingsarrangemang ytterligare och arrangerade för andra året i rad, SM på kortbana. Vi fortsatte att locka till oss nya medlemmar. Vi fortsatte att ha roligt tillsammans. Den verksamhet vi har kunnat visa upp och de nya medlemmar den har lockat till sig har gjort så att vi kunnat knyta till oss ett större antal sponsorer än på många år, Vi har för åttonde året i rad arrangerat ett linjelopp i Hököpinge Kyrkby. Våra tävlingar var som vanligt välarrangerade och uppskattade av deltagarna och vi hade även i år många cyklister till start, både från Danmark och Sverige. Tävlingsresultaten under året har varit mycket bra. Vi har fortsatt stor bredd och uthållighet och har plockat hem segrar och ett stort antal framskjutna placeringar i många olika klasser och i snart sagt varje tävling under säsongen, från april till oktober. Några av klubbens mest rutinerade cyklister har gjort sina bästa säsonger på länge, samtidigt som vi har flera nya förmågor som presterar bra. Dessa två kategorier har säkert varit inspirerade av varandra. Klubblokalen fortsätter att vara ett viktigt nav, där nya och gamla medlemmar kan träffas och ha trevligt. Dessa möten är en stor orsak till att klubben fungerar som den gör; tradition och kunskap förs ständigt vidare. Under hösten genomfördes en renovering av lokaler och material. Detta har gjort att trivseln ökat ytterligare. Planer inför 2011 Några av våra herrelitcyklister kommer under året att delvis tävla med danska klubbar/lag för att få möjlighet att komma ut på Europatouren. Vi kommer därför att se lite mindre av dem i Ringentröjan, men å andra sidan hoppas vi att de, med detta hårdare tävlingsprogram, ska ta det sista kliv som behövs för att konkurrera om medaljerna på stora SM. Glädjande är att vi fått en grupp av Damelitcyklister till klubben igen. Vi hoppas att den träning, sammanhållning och erfarenhet vi kan erbjuda dem, ska leda till fina resultat. Vi har också haft ett stort inflöde av veteran/seniorcyklister, som vi hoppas kunna utveckla till goda resultat på exv VSM i Halmstad. Även i år kommer cyklisterna att tävla mycket i Danmark, där det finns god konkurrens. Det har också fördelen att alla våra duktiga cyklister (elit, seniorer, ungdomar och veteraner) kan åka samma tävlingar, vilket kommer att skapa ännu bättre klubbkänsla. Våra egna tävlingar, Heinoloppet till minne av Frans Desaix och Elisedals GP, kommer att arrangeras vid samma tid som förra året. Vi kommer att fortsätta att marknadsföra loppen mot danska klubbar för att även fortsättningsvis ha stora startfält och god

3 konkurrens. Med tanke den ökande mängden vuxna nybörjare kommer vi att fortsätta att satsa på sportklasserna. Vi ska fortsätta att utveckla våra träningar så att de blir en ännu större källa till glädje för klubbens medlemmar samt ett sätt att locka fler nya medlemmar till klubben. Vi hoppas också att kunna rekrytera fler ungdomar under året. Det ska vi försöka att göra genom samarbete men en stor Malmöskola. Styrelsen under året Ordförande Sekreterare Kassör Ledamot Ledamot Suppleanter Revisorer Valberedning Fredrik Bengtsson Thomas Bengtsson Patrik Löfving Jan Jönsson Andreas Carenelli Stig Jonsson Bertil Källberg Lars-Inge Bengtsson Dick Fogelström Ulf Persson Andreas Thell Styrelsen har under året haft 12 protokollförda möten. Egna arrangemang SM kortdistans i Pildammsparken Den 17 juli arrangerade vi för andra gången en SM tävling. Den här gången i samband med Malmö Stads SM-vecka. Med hjälp av Skånes CF och många frivilliga från klubben flöt arrangemanget mycket bra. I dam- och juniorklassen var antalet startande ganska litet. I herrelit var det dock 77 anmälda och det blev en mycket fartfylld tävling. Klubben hade fem deltagare i denna klass och samtliga var med i hetluften. Banan var ganska lättåkt i och kring Pildammsparken vilket gjorde det svårt att komma iväg i en utbrytning vilket ledde till att tävlingen avgjordes i en klungspurt. Bästa Ringencyklist blev Sead Mujacevic på femte plats. En ytterligare fjäder i hatteb för vårt arrangemang var att detta var första gången som ett cykel-sm sändes direkt i Sveriges Television. Detta möjliggjordes bland annat av att vi lyckats låna över det danska chipsystemet.

4 Vinnare: Herrsenior: Jonas Ahlstrand Damer: Monica Holler Herrjunior: Axel Svedlund Team Cykelcity CK Hymer Team Cykelcity Ringenloppet till minne av Frans Desaix i Hököpinge Kyrkby Vårt linjelopp i Hököpinge Kyrkby fortsätter att vara en välarrangerad och populär tävling med stort deltagande i alla klasser. Totalt var det 259 anmälde i alla klasser från Nybörjare till Elit. Vädret var som det bör och brukar med en fin vind och lite solsken vilket som vanligt ledde till utslagsgivande tävlingar. I elitklassen hade vi som vanligt ett stort startfält med många starka cyklister från både Sverige och Danmark. Bästa Ringencyklist var Sead Mujacevic på tredje plats efter två starka danskar. Än en gång fick vi en segrare i Sportklassen från en ny Ringencyklist, nämligen Martin Gustavsson. Segrare i de olika klasserna blev: Herrelit Michael Jaeger ABC (dk) Damelit Monica Holler CK Hymer Herrsenior Claus Holm Team Mermaid-Holte CK (dk) Damjunior Emma Fransson Oskarshamns CK Herrjunior Troels Christensen ABC (dk) Herrsport Martin Gustavsson CK Ringen Damer Sport Ingrid Närlund Åstorps CK P Mathias Krigbaum Hvidovre CK (dk) F Alexandra Nessmar FK Trampen P Markus Kvist FK Trampen F Ellinor Huusko Staffanstorps CK P Vincent Andersson FK Trampen Nybörjare Rickard Gersson Falkenbergs CK Ur arrangörssynvinkel var allting väldigt lyckat. Banan var mycket bra och alla kringarrangemang med försäljning, parkeringsmöjligheter och omklädning fungerade mycket bra. Många deltagande aktiva och ledare tackade oss för en väl genomförd tävling.

5 Ringsjön Runt Vi i klubben har som vanligt skött den mobila servicen under Ringsjön Runt. Våra funktioner hjälpte till med att laga punkteringar och att göra mindre reparationer, vilket uppskattades av deltagarna. Resultat under säsongen Årets tävlingsresultat visar återigen på bredd och uthållighet. Klubbens aktiva står för 13 segrar, fördelade på elva olika cyklister. Ytterligare andra aktiva har stått för att konsekvent leverera poänggivande resultat. Klubbens cyklister har deltagit i lvg-tävlingar från mars till oktober och en del har fortsatt tävlandet året ut, på mtb och cykelcross. Våra elitherrar har, som kan läsas nedan, fortsatt att placera sig i både Sverige och Danmark. Patrik Ericsson har dessutom tävlat och gjort resultat i italien. Glädjande är att veteransidan växer igen och vi där nu har en stor grupp med både nya och gamla cyklister som gör resultat. DM Patrik Ericsson Christian Lentz Sead Mujacevic, Patrik Ericsson, Andreas Carenelli Aron Åkesson, Mats Lorentz, Jens Brine Gustav Karlsson, Andreas Thell, Fredrik Bengtsson Sead Mujacevic guld tempo Elit guld tempo H50 guld tempo lag Elit guld tempo lag H30 silver tempo lag Elit brons tempo Elit Följande cyklister representerade klubben i svenska mästerskapstävlingar: SM kortdistans: Andreas Carenelli, Patrik Ericsson, Sead Mujacevic och Andreas Thell (senior) SM tempo: Fredrik Bengtsson, Patrik Ericsson, Sead Mujacevic och Andreas Thell (senior) SM linje: Patrik Ericsson, Sead Mujacevic och Andreas Thell (senior) Distrikts- och landslagsrepresentation Skånelag Elit: Patrik Ericsson, Sead Mujacevic, Andreas Thell (Fredrik Bengtsson och Martin Brink ledare) Aktiva tävlingscyklister (av Fredrik Bengtsson)

6 Daniel Andersson (sport) Daniel hann bara med en tävlingsstart för CK Ringen, men i den plockade han hem en meriterande fjärdeplats i Götalandsmästerskapen, där han också, med starkt lagarbete var delaktig i klubbkamratens seger. Fredrik Bengtsson (Sen) Den här säsongen fick jag tillbaka motivationen att köra linjelopp och under andra halvan av säsongen ledde detta till fina resultat. I de danska tävlingarna satsade jag på att gå med i långa utbrytningar och i de svenska på att vänta till spurten. Detta ledde till att jag samlade på mig ett helt gäng platser och mer poäng i Skånestatistiken än någonsin. Thomas Bengtsson (senior) Thomas har inte haft så mycket tid till träning under året, men med sin stora rutin och fighting spirit har han ändå hävdat sig väl på de tävlingar han kört. Säsongen kunde mycket väl ha avslutats med en seger i c-klassen i Hedehusene, men ett avrullat däck i en skarp kurva satte stopp för det. Jens Brine (sport/h30) Jens har varit en flitig och uppskattad deltagare på klubbträningarna under året. Hans kapacitet blev bara högre och högre eftersom säsongen gick. Sitt bästa resultat fick han dock redan i början av säsongen, med seger i en etapp i Wendes 2-dagars. Andreas Carenelli (senior/elit) Andreas startade säsongen i senior och plockade massor av fina placeringar. Särskilt kan nämnas andraplatsen på en etapp i Hammarö 3-dagar, i konkurrens med över hundra seniorer. Andra halvan av säsongen körde Andreas i elitklassen. En elfteplacering på fjärde etappen av U 6-dagars och en 25 plats på kortbane-sm är hans finaste placeringar, men även fjärdeplatsen på DM-tempo, med en mycket bra tid, tål att nämnas. Jaroslav Chojnacki (senior/h40) Jarek tränade hårt under hela vintern och byggde upp en bra kapacitet. Det kändes som att han skulle kunna rada upp resultat i senior och H40, men efter en stark inledning med en sjätteplats i Hilleshögsloppets veterancup, blev var och varannan tävling förstörd av punkteringar. Anders Dellien (Elit/H40) Anders startade säsongen med att köra i elitklassen, där han som vanligt lägger ner ett otroligt jobb för att hjälpa fram sina lagkamrater. Under sommaren lade Anders mest fokus på sina cykelsemestrar runt i världen, men fram emot hösten kom han tillbaka till tävlingsbanorna i H40-klassen. Främsta resultatet blev en fjärdeplats i Hedehusene, i mycket hård konkurrens. Patrik Ericsson (Elit) Patrik är som tidigare en av de absolut starkaste cyklisterna i den svenska elitklassen. Detta visade han bland annat genom att i cuptävlingen på Kinnekulle vara i utbrytning

7 från första kilometern och ändå till sist köra hem en 11:e plats. Annars är det i år utanför Sverige som Patrik presterat sina bästa resultat. Tre gånger har han stått på pallen i Danska A-klassen. En 49:e plats är normalt inget nämnvärt, men när det är i Italiens största amatörtävling, med ca 350 startande, så var det något som till och med Italienarna la märke till. Patrik erbjöds efter detta lopp, som han körde under vårens träningsläger att stanna kvar och tävla för en klubb. Stora delar av säsongen tillbringade Patrik därför i Italien med att köra stora amatörtävlingar och små proffstävlingar. På hemmaplan lyckades han till sist att plocka hem en seger i DM-tempot. Dick Fogelström (sport/senior/h40) Dick inledde säsongen med seger i Hilleshögstempots sportklass. Under säsongen har han fortsatt att tävla på ett mycket offensivt sätt på linjeloppen. Det har inte lett till så många resultat för honom själv, men har vid några tillfällen bäddat fint för lagkompisar att göra resultat. Martin Gustavsson (sport/senior) Martin delar sitt fokus mellan cykel och simning på absoluta toppnivå. Så mycket cykeltävlingar har han inte hunnit med, men när han väl står på startlinjen så kommer resultaten. Efter en seger i sportklassen i Ringenloppet, provade han på senior i årets tuffaste tävling Vincoloppet. Där blev det till en mycket fin tolfteplats, i konkurrens med bland annat ett par danska ex-proffs. Pontus Jönsson (Senior) Pontus hårda slit på träning och tävling gav resultat under året. Hans fina uthållighet och återhämtningsförmåga har gjort att han kunnat göra speciellt bra etapp-resultat i slutet av alla etapplopp han kört. Det blev bland annat en fjärdeplats i Bures 2-dagars och en sjätteplats i Wendes 2-dagars. Pontus Agerteg (fd Karlsson) (senior/elit) Pontus krävande jobb som yrkesofficer gör som vanligt att han kommer igång först en bit in på säsongen. I augusti hittade han som brukligt formen och kunde vara ett bra stöd till sina klubbkamrater. För egen del plockade ha till sig en fin 7:e plats i seniorklassen i det prestigefulla GP-loppet i Burseryd. Gustav Karlsson (senior) Gustav sökte efter förra årets trista andra halva motivation i en ny utmaning. Han skulle satsa på Ironman-triathlonen i Kalmar. Denna satsning gav ett gott resultat med en sluttid under tio timmar och en av dagens bästa cykeltider. Gustavs gamla tempo-takter finns alltså kvar, vilket han även visade med en seger i C-klassen i Nakskov. Alexander Lapajne (sport) Alexander har tävlat både på mtb och lvg under året. Han är en riktigt stark cyklist, som när han förbättrat taktik och teknik kommer att prestera fina resultat. Christian Lentz (H50/senior)

8 Christian har under året tävlat mest i Holland, med endast ett kort gästspel i Skåne. Han passade då så klart på att förlänga sin prenumeration på segrar i DM-tempo och att plocka en pallplats i senior i Ystadstempot. Mats Lorentz (H30/sport) Mats har efter relativt lite träning presterat riktigt bra resultat. Stor och stark som han är, har tempoloppen varit hans starkaste sida, med bland annat seger på första etappen av Skånes 2-dagars och en femteplats på DM. Att han kan köra linje visade han med en tredjeplats på den backiga avslutningsetappen av Skånes 2-dagars Sead Mujacevic (Elit) Sead har fortsatt att plocka segrar och placeringar på samma sätt som han brukar. Det har blivit segrar ibland annat på linjeloppen i Vänersborg, S. Sandby och Halmstad. Den sistnämnda efter en ofattbar uppåkning efter att ha missat starten med två minuter. Under säsongen har Sead gjort stora framsteg i tempoloppen. Han tog en mycket fin andraplats i A-klassen i Nakskov, vann klubbmästerskapet samt var tredje U23:a på SM. Vid allianstempot i S. Sandby lyckades han dessutom köra med en snitthastighet över 50 km/h. Sin vana trogen tog han också en topp-placering på Kortbane-SM. Detta år blev han femma. Andreas Thell (elit) Andreas har haft en mycket fin utveckling under säsongen. Tidigt på året körde han till sig en topp-tio-placering i den stenhårda cuptävlingen på Kinnekulle. Mitt i sommaren tog han hem en rejäl prischeck genom att bli fyra på den penningstinna grusvägstävlingen Glasrikeresan. På slutet av året visade han sin allsidighet genom en fenomenal körning på den vindpinade PostCup-avslutningen i Naestved. Där visade han att han kunde matcha till och med de danska Tour de France proffsen. Marko Tomasek (elit) Under vintern tränade Marko mycket hårt för att vara redo för sin första hela säsong i elit. Han började också säsongen starkt, men råkade redan i maj ut för en otäck vurpa. Sviterna efter denna kombinerat med ett problem med höften, gjorde att Marko blev tvungen att ta ett långt tävlingsuppehåll. Vi hoppas att ha honom tillbaka på tävlingsbanorna under nästa år. Henrik Wängström (sport) Henrik har som nybliven pappa inte hunnit med så mycket tävlande under året. Att han har vinnarskalle visade han genom att ta hem Götalandsmästerskapet med sin långsammaste spurt någonsin. Detta skedde efter att han och klubbkompisarna totalt dominerat tävlingen taktiskt. Aron Åkesson (sport/h30) Aron har under året representerat klubben både på mtb och lvg. Det mest meriterande resultatet var lag-guldet på DM-tempot.

9 Avslutning Vi vill rikta ett särskilt tack till alla medlemmar som hjälpt till på våra arrangemang under säsongen. Vi vill också tacka våra sponsorer: Wackes och Visom Cyklar. Styrelsen i Cykelklubben Ringen, Fredrik Bengtsson Thomas Bengtsson Andreas Carenelli Jan Jönsson Patrik Löfving

Verksamhetsberättelse CK Ringen 2011

Verksamhetsberättelse CK Ringen 2011 Verksamhetsberättelse CK Ringen 2011 Verksamhetsbera ttelse 2011 A ret som ga tt 2011 var ett är då klubben fortsatte att växa. Klubben fick fler aktiva medlemmar och vi var fler licensierade cyklister

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 CK HYMER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 1 oktober 2002-30 september 2003 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2006

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2006 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2006 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2006 Styrelse Ordinarie Ordförande Jocke Nilsson Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg Vice

Läs mer

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012.

Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Ett stort tack till dig och ditt företag som har stöttat och gett mig möjlighet att utvecklas och prestera under säsongen 2012. Min säsong 2012 Jag skulle vilja säga att min säsong har varit helt fantastisk.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Resultatlista Götalands Mästerskapen Linje 2010-09-12 Arrangör: Åstorps CK

Resultatlista Götalands Mästerskapen Linje 2010-09-12 Arrangör: Åstorps CK Klass Herrar Elit.Linjelopp.Distans: 12 varv x 12,4 km = 148,8 km., Snitthast: 39,0 km/tim. 1 1 NILSSON Ove Borås CA 3:48:58 2 3 SVENSSON Johan Borås CA 3:49:04 0:06 3 12 ARVIDSSON Andreas CK Fix 4 26

Läs mer

Lista över anmälda till SM-kortdistans och Sturup Raceway GP

Lista över anmälda till SM-kortdistans och Sturup Raceway GP Lista över anmälda till SM-kortdistans och Sturup Raceway GP SENIOR Thomas Bengtsson CK Ringen Andreas Carenelli CK Ringen Anders Dellien CK Ringen Patrik Ericsson CK Ringen Gustav Karlsson CK Ringen Patrik

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2012 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2012 1 oktober 2011-30 september 2012 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22

Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Resultatlista SM TEMPO 2011-06-22 Klass Herrar Seniorer.Tempolopp.Distans: 50 km, Snitthast: 49,3 km/tim. 1 57 LARSSON Gustav Skoghalls Cykelklubb-Hamm 1:00:54,8 2 43 LÖFKVIST Thomas JHWC Cykelklubb 1:02:18,1

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

RESULTATLISTA Oskarshamns 2 Dagars Etapp 2 elajo GP Arrangör: Oskarshamns CK.

RESULTATLISTA Oskarshamns 2 Dagars Etapp 2 elajo GP Arrangör: Oskarshamns CK. Klass Herrar Elit.GP Distans: 25 varv x 1,6 km = 40 km., Snitthast: 41,7 km/tim. 1 29 OLSSON Michael Motala AIF CK 57:31 2 1 LINDÉN Andreas Borås CA 3 14 WIRENSTEDT Paul CK C4/Team Refero 4 31 DAHLBERG

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2008

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2008 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2008 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2008 Styrelse Ordinarie Ordförande Jocke Nilsson Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg Vice

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2007

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2007 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2007 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2007 Styrelse Ordinarie Ordförande Jocke Nilsson Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg Vice

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 SKOGHALLS CK HAMMARÖ. Nordiska mastermästerskapen i Sunne 2016 Styrelsen för Skoghalls CK-Hammarö får härmed avge Verksamhetsberättelse för 2016 Inledning Nu har 70-åringen åter lagt ett verksamhetsår bakom sig. En pigg och vital 70 årig som alltid lyckas ta fram

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

Klass Herrar Elit. Distans: 11 varv x 12,4 km = 136,4 km., Snitthast: 39,4 km/tim.

Klass Herrar Elit. Distans: 11 varv x 12,4 km = 136,4 km., Snitthast: 39,4 km/tim. Resultatlista Åstorpsloppet 2009-09-13 Klass Herrar Elit. Distans: 11 varv x 12,4 km = 136,4 km., Snitthast: 39,4 km/tim. www.astorpsck.se 1 27 ÅBOM Henrik Team Glasrikeresan.se Borå 3:27:46 2 26 WILSON

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2009

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2009 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2009 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2009 Styrelse Ordinarie Ordförande Thomas Lindgren Vice ordförande Martin Rittsel Kassör Tonny Antmar Sekreterare Hanna Wennberg

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2010 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2010 1 oktober 2009-30 september 2010 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2005 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2005 1 oktober 2004-30 september 2005 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Curt Fransson Vice

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup nr 14 20101004 Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup Det blev en riktigt nagelbitarhelg för oss Gulf race fans. Men till slut visade Tomas upp mästerlig körning och säkrade cupsegern.

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Tävlingar och motionslopp 2015

Tävlingar och motionslopp 2015 Tävlingar och motionslopp 2015 Tävling och motionslopp, skillnaden Motionslopp: Körs med olika distanser, startgrupper och hastighet så att alla som vill kan köra. Ingen klubb eller licens behövs för att

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Ett 20- tal cyklister hade samlats på Quality Hotel för att ge lite feedback och diskutera utvecklingsmöjligheter för Veterancupen tillsammans med Veteranrådet.

Läs mer

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit:

Distans: 9 km. Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 Antal brutit: Jönköpings varvlopp 2013 Resultat P10-12 Distans: 9 km Antal varv: 1 Antal anmälda: 6 Antal startande: 6 1 195 2050634 Estehag Gabriel Nässjö CK 22:03 2 193 2062362 Pettersson Jesper Halmstads CK 3 194

Läs mer

Hymerbladet. nr 3, år 2003 I fäders spår för framtids segrar. Foto: Robin Mikiver

Hymerbladet. nr 3, år 2003 I fäders spår för framtids segrar. Foto: Robin Mikiver nr 3, år 2003 I fäders spår för framtids segrar Foto: Robin Mikiver Bilden visar en kämpande Michael Johansson som slutade med en 2:a plats i elitklassen vid Östgötaloppet, 2003. OBS! Innehåller inbjudan

Läs mer

Tävlingsrapport 16 juni 2012

Tävlingsrapport 16 juni 2012 Tävlingsrapport 16 juni 2012 Efter två cuptävlingar i rad i Trollhättan med hårda vindar och mycket tuff paddling fick vi äntligen ett år med perfekt väder för tävling! Relativt svaga vindar och solen

Läs mer

Min tävlingssäsong 2013

Min tävlingssäsong 2013 Min tävlingssäsong 2013 2013 2013 har varit ett fantastiskt år för mig. Jag blev antagen till Sveriges Olympiska Kommittés Topp- och talangprogram, vann åtta mästerskapsmedaljer varav sex guld, tog studenten

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2006 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2006 1 oktober 2005-30 september 2006 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Curt Fransson Vice

Läs mer

Resultatlista GM TEMPO 2009-09-05 Arrangör: Uddevalla CK och CK Wänershof

Resultatlista GM TEMPO 2009-09-05 Arrangör: Uddevalla CK och CK Wänershof Klass Herrar Elit.Tempolopp.Distans: 30 km, Snitthast: 46,7 km/tim. 1 233 RÖNN Jimmy Mölndals CK 38:31,5 2 218 WILSON Edvin Team Glasriketresan.se Bor 39:16,4 0:44,9 3 226 ANDERSSON Martin Oskarshamns

Läs mer

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar!

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! #8-2005 MÅL 10SM Medaljer (10) & 50DM Medaljer (53) Hej

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc.

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc. Verksamhetsberättelse 2013 Årsmöte Plats: Ädelfors folkhögskola 15/3 2014 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Lördagen den 15 mars 2014 kl.15.00 Plats: Ädelfors folkhögskola

Läs mer

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER Månadsbrev 0408 April, april... April månad är här och med den en ny cykelsäsong! Vi har fått ställa fram klockan och vips så har vi fått en timme extra att träna på. Förutom den inspirationskicken så

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016

Föräldramöte YIS P04. Oktober 2016 Föräldramöte YIS P04 Oktober 2016 Agenda Truppen - spelare och ledare Föräldragrupp/grupper Hemsidan Träningar Matcher Höst/Vinter Cuper 2017 Seriespel 2017 Nivåanpassning Värderingar Övrigt Spelare och

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924. Mästerskapsmedaljer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924. Mästerskapsmedaljer CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Mästerskapsmedaljer Stora mästerskap OS 1956 Linje 10. Lars Nordvall Melbourne, Australien 1956 Linje, lag 5. Sverige Melbourne, Australien (CK Hymers Lars

Läs mer

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass PM SM MTB 2007 IK Hakarpspojkarna och Svenska Cykelförbundet Hälsar alla välkomna till SM, JSM, USM och VSM i Mountainbike i grenarna Down Hill (DH), Four Cross (4#) XC, Tempo, Lag, Stafett Tävlingsregler:

Läs mer

Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24

Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24 Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24 Vecka Dag Datum Disciplin Gren Tävlingens namn Arrangör Kalas-Cup OBS-lopp Ändringar v 15 Lördag 17-apr MTB Etapplopp Åstorps CK MTB Åstorps CK 26-mar Söndag

Läs mer

Bonus Etapp 3 Nr Namn Förening Bonus 10 MUJACEVIC Sead CK Rin 0:08 13 HERMANSSON Christer CK Wä 0:06 5 WARHED Marcus CK C4/ 0:04

Bonus Etapp 3 Nr Namn Förening Bonus 10 MUJACEVIC Sead CK Rin 0:08 13 HERMANSSON Christer CK Wä 0:06 5 WARHED Marcus CK C4/ 0:04 Klass Herrar Elit.Linjelopp.Distans: 12 varv x 10 km = 120 km., Snitthast: 40,2 km/tim. 1 10 MUJACEVIC Sead CK Ringen 2:59:16 2 13 HERMANSSON Christer CK Wänershof 3 5 WARHED Marcus CK C4/Team Refero 2:59:37

Läs mer

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar!

IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! IS Göta ska vara dominerande i Skåne och tongivande i Sverige inom medel- och långdistanslöpning. När vi går in i 2006 ska vi vara 80 medlemmar! #4-2005 MÅL 10SM Medaljer (0) & 50DM Medaljer (17) Hej alla!

Läs mer

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2010

FK Trampen. Verksamhetsberättelse 2010 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2010 FK Trampen Verksamhetsberättelse 2010 Styrelse Ordinarie Ordförande: Hanna Wennberg Vice ordförande: Martin Rittsel Kassör: Tonny Antmar Sekreterare: Pär Nilsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. IK NocOut.se

Verksamhetsberättelse 2012. IK NocOut.se Verksamhetsberättelse 2012 IK NocOut.se Innehållsförteckning...sidnr Organisation 2012... 2 Styrelsens berättelse... 2 Utbildning/utveckling... 3 Verksamhetsberättelser... 4 Löpning... 4 Triathlon... 5

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2007 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2007 1 oktober 2006-30 september 2007 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2014 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2014 1 oktober 2013-30 september 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2014 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H30 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Daniel Sarsgard CK La Chemise.se/Cykelklubb La Chemise.se 1 5 2 2 11

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 STYRELSE OCH ANDRA UPPDRAG Ordförande: Vice Ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleanter: Ungdomsledare/ansvarig: Utbildningsledare: Tävlingsansvarig LVG Tävlingsansvarig

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 2 (7) Verksamhetsberättelse 2014 2015 Fridhem/Urnan Bordtennisklubb Id-nr 0605-30707, Organisationsnummer 885001-4476 Styrelsen för Fridhem/Urnan BTK får härmed lämna nedanstående

Läs mer

Pressrelease Polaris Racing Team 2013 Östersund 2012-12-13. Nisse Källström Marcus Johansson AnnaCarin Karlsson

Pressrelease Polaris Racing Team 2013 Östersund 2012-12-13. Nisse Källström Marcus Johansson AnnaCarin Karlsson Pressrelease Polaris Racing Team 2013 Östersund 2012-12-13 Inför stundande säsong presenterar Polaris Team Sweden i år ett starkt gäng av både nya och gamla teamförare där samtliga har siktet högt att

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

STARTLISTA Hilleshögs Tempot Arrangör: Landskrona CK.

STARTLISTA Hilleshögs Tempot Arrangör: Landskrona CK. Klass Pojkar Nybörjare Tempolopp. Distans: 1 km Första start: 11:31:00. 1 IMMELSJÖ Grim Jönköpings CK 11:31:00 2 LUNDHOLM Carl CK Bure 11:32:00 3 GERSSON Rickard Falkenbergs CK 11:33:00 4 LE CLAIRE Viktor

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017 Övergripande mål Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017 Version 2 Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

Resultatlista GM LINJELOPP 2009-09-06 Arrangör: Uddevalla CK och CK Wänershof

Resultatlista GM LINJELOPP 2009-09-06 Arrangör: Uddevalla CK och CK Wänershof Klass Herrar Elit.Linjelopp.Distans: 5 varv x 25 km = 125 km., Snitthast: 41,9 km/tim. 1 20 NILSSON Ove Team Glasriketresan.se Bor 2:58:53 2 19 ANDERSSON Martin Oskarshamns CK 2:58:55 0:02 3 12 OLSSON

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Tuff final väntar i Haninge

Tuff final väntar i Haninge Tuff final väntar i Haninge Finalen i Haninge måste alla räkna. Alltså är ingenting klart i crosskart-sm förrän målflaggan faller i de tre klasserna. Några har dock bättre utgångsläge än andra. 650cc.

Läs mer

Verksamhetsberättelser. Skoghalls Innebandyklubb

Verksamhetsberättelser. Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelser Skoghalls Innebandyklubb 2012-2013 Äntligen Föreningens 27:e säsong var väldigt speciell. Efter 26 år i Mörmohallen och diverse andra hallar i Hammarö-Karlstad området skulle vi

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 www.itfsverige.se Text och foto: Partille TKD Klubb Partille TKD Challenge 2015 Helgen den 28/2-1/3 arrangerade årets upplaga av Partille TKD Challenge

Läs mer

Veteran SM utomhus i Båstad år 2009

Veteran SM utomhus i Båstad år 2009 Veteran SM utomhus i Båstad år 2009 Några manliga spelares synpunkter om arrangemangen HS40 Vilken inramning och härligt evenemang.... M v h från en dålig förlorare som hade jäkligt kul i Båstad! Magnus

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006.

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. SEKTIONSSTYRELSEN Ordförande: Carl-Gustaf Nilsson, Kassör: Leif Johansson, Övriga: Christer Persson, Arne Olander, Sten Medelius TRÄNINGAR

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund verksamhetsåret 2009 2010 Styrelsen för Hallands Badmintonförbund får härmed avge verksamhetsberättelse för säsongen 2009/2010. Styrelsens sammansättning

Läs mer

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson

Juniorer. Racing. Ansvarig Laszlo Varga. Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Juniorer Racing Ansvarig Laszlo Varga Slättvattenskommittén elit Stefan Granstedt Kalle Sundkvist Magnus Sköldbäck Börje Andersson Genomförda aktiviteter Aktivitet # Vad 0 Vintersamling i Malmö Vårläger

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2017. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/ CASTING REGION ÖST FÖR VERKSAMHETSÅRET 2009 01 01 2009 12 31 Sida 1 av 5 STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/CASTING REGION ÖST VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Supermoto of Nations 2013 Årets mest prestigefyllda race

Supermoto of Nations 2013 Årets mest prestigefyllda race Svemo presenterar: + Supermoto of Nations 2013 Årets mest prestigefyllda race Lag-VM är en tävling där nationer från alla världens hörn samlar sina tre bästa förare för att representera sin nation och

Läs mer

Tävlings / Träningsprogram 2005. Lördagen 12 Mars. Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu

Tävlings / Träningsprogram 2005. Lördagen 12 Mars. Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu Tävlings / Träningsprogram 2005 Lördagen 12 Mars Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu Söndag 13 Mars MTB Deltävling 2 Kepscup - Spårvägen CF Lördag 19 Mars MTB Deltävling 3 Kepscup

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen JANUARI Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2002 Preliminär landslagsuttagning 26/1 gjordes den sista av de tre preliminära landslagsuttagningarna. Denna gång var det Uppsala

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Verksamhetsberättelse Smarta Bodens Schackskola året 2014.

Verksamhetsberättelse Smarta Bodens Schackskola året 2014. Verksamhetsberättelse Smarta Bodens Schackskola året 2014. Året 2014 var det året då vi växte så att det knakade och då vi bytte klubblokal hela tiden men vi tar det väl från början.. Träningarna startade

Läs mer

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013.

Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Presentationerna skrevs av ryttarna under hösten 2012 och har kompletterats med kommentar till mål 2013 av ryttarna själva under hösten 2013. Sandra Nilsson Född 95 Meriter : Lag-SM medaljer på ponny Startat

Läs mer

Resultatlista. Götene GP

Resultatlista. Götene GP Resultatlista Götene GP 2010-05-15 Klass Herrar Juniorer. Distans: 24 varv x 1,2 km = 28,8 km., Snitthast: 39,6 km/tim. 1 256 Jesper Spjuth Team Cykelcity 43:40 2 254 Emil Gabrils Team Cykelcity 3 245

Läs mer

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Sida 1 av 5 Vänner, Inom kort får vi lägga ännu en framgångsrik säsong bakom oss. Men inte riktigt än, det finns fortfarande mycket

Läs mer

JURY Kommuniké Nr 226 Thomas Bendixen Team Lögster tilldelas VARNING för att ha Skjutit på trött lagkamrat under utbrytning./ Tävlingskommissarierna

JURY Kommuniké Nr 226 Thomas Bendixen Team Lögster tilldelas VARNING för att ha Skjutit på trött lagkamrat under utbrytning./ Tävlingskommissarierna Klass Herrar Elit.Linjelopp.Distans: 11 varv x 11 km = 121 km., Snitthast: 41,7 km/tim. 1 227 KOLLERUP Jacob Team Lögster 2:54:11 2 226 BENDIXEN Thomas Team Lögster 2:54:24 0:13 3 190 MIKIVER Rasmus CK

Läs mer

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012

JULI 2012. Storsjöyran. den 28 juli 2012 JULI 2012 Storsjöyran den 28 juli 2012 Nu har det gått några dagar sen sist och jag har haft en vecka med lugnare träning, vilket har varit ganska skönt då det är Yran-vecka i stan och fullt med folk.

Läs mer

Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål

Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål Team Red Dragon Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål Utveckla och fördjupa samarbetet med Upplands och Västmanlands Cykelförbund Skapa en brygga mellan Team Red Dragon och cykelklubbarna i

Läs mer

2016/2017 AFLODAL. Var med på vår resa mot världstoppen! SKI TEAM PRESENTATION PARTNERS

2016/2017 AFLODAL. Var med på vår resa mot världstoppen! SKI TEAM PRESENTATION PARTNERS 2016/2017 AFLODAL SKI TEAM Var med på vår resa mot världstoppen! PRESENTATION PARTNERS Bröderna Aflodal går på Mora skidgymnasium. Gustav 19 år ska börja fjärde året. Axel 17 år har just gått ut sitt första.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 År 17

Verksamhetsberättelse 2011 År 17 Man tror knappt det är sant. Svenska Bågskytteförbundet har i sin verksamhetsberättelse rankat framgångsrika klubbar. BK Fiskgjusen är nr 1 i Sverige Vi har tagit inte mindre än 10 (tio) svenska mästerskap

Läs mer

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games väger

Läs mer

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE

FOK NYTT. Nr MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE FOK NYTT Nr 2 2014 MEDLEMSBLAD FÖR FAGERSTA ORIENTERINGSKLUBB Fageråsen Hedkärravägen 7 Fagersta Bg 5543-5523 INBJUDAN TILL ÅRSM Ö TE Fagersta OK avhåller sitt 72:a årsmöte på Hembygdsgården, Stora Logen

Läs mer