MARKET UPDATE V

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MARKET UPDATE V. 36-39"

Transkript

1 MARKET UPDATE V

2 AGENDA DEN 7 JULI 2015 Tablåer TV3 TV6 TV8 TV10 Uppföljningar Inte OK säsong 1 Svenska Hollywoodfruar säsong 8 Lyxfällan säsong 18 Paradise hotel säsong 4 Trevlig sommar!

3 TABLÅER I SEPTEMBER

4 SEPTEMBER

5 HOPPAS DET SMAKAR Premiär Dag Tid Yr/Ep SPONS PLAY v. 37 Mån-tors /28 I Hoppas det smakar ställs varje vecka fyra glada amatörkockar mot varandra i en rafflande matlagningsduell. Under fyra intensiva dagar sätts deras matlagningskunskaper på prov. De har ingen möjlighet att förbereda sig och får inte provsmaka under tiden. I slutändan är det smaklökarna som fäller avgörandet. Med förbundna ögon smakar deltagarna på de färdiga rätterna. De vet alltså inte vem som lagat maten de ska betygsätta. Känner de igen smaken på sin egen rätt? Ger de sig själva ett högt eller lågt betyg? Programledaren Robert Aschberg låter sig också smaka och sätter poäng på rätterna. Han väger även in hur väl rätterna presenteras på tallriken. Den deltagare som fått ihop mest poäng i slutet av veckan koras som vinnare.

6 INTE OK Premiär Dag Tid Yr/Ep Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY v. 37 Torsdag /7 Hur länge får man gå utan att duscha? Och hur skriver man arga lappar bäst? Inte OK är humorprogrammet där Felix Herngren och Emma Knyckare testar gränserna för våra oskrivna vardagsregler. Med hjälp av sketcher och Sifoundersökningar visar vi svenska folket vad som är OK och Inte OK! Vi har alla skrattat åt den tafatta svenskens sociala tillkortakommanden. Kompisen som skriver alldeles för privata statusar på Facebook. Eller kollegan med de konstiga klädvalen. Inte OK är programmet där svenskarna med stor igenkänning får skratta sig fram till ett trevligare beteende.

7 HUSRÄDDARNA Premiär Dag Tid Yr/Ep Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY v. 39 Måndag /7 Alla vet att brandmän är hjältar. Men det finns även okända hjältar som rycker ut när elden har lagt sig. I Husräddarna hjälper snickaren Björn Christiernsson och hans husräddarteam åtta familjer att bygga upp och inreda sina hem igen efter att katastrofen varit framme. Det blir kanske inte exakt samma som innan branden, men med hjälp av inredarna Jimmy Schönning och Maria Celin kommer Björn att göra sitt bästa för att skapa ett nytt hem och ett nytt avstamp i livet för familj-erna. Med stöd av försäkringsbolagets skadeingenjörer bygger Husräddarna upp bostäderna från grunden igen. Och den här gången blir de ordentligt brandsäkrade.

8 SVENSKA HOLLYWOODFRUAR SPONS PLAY Det fanns en tid när tv-tablån var tråkigare, tidningsrubrikerna fegare och Los Angeles för de flesta svenska TV-tittarna bara var en plats på kartan. Svenska Hollywoodfruar ändrade det för evigt. Nu är det dags för nya äventyr med våra stjärnor Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund. Men det vore ju inte Svenska Hollywoodfruar om det inte dyker upp en överraskning i Los Angeles som sprider lite extra glamour i rutan. Svenska Hollywoodfruar är ett av Sveriges mest framgångsrika, välkända och omskrivna program. I höst är det dags för den nionde raka säsongen. Premiär Dag Tid Yr/Ep v. 39 Tisdag /8

9 PARADISE HOTEL Premiär Dag Tid Yr/Ep SPONS PLAY v. 36 Mån-ons /45 Sveriges populäraste och mest omtalade dokusåpa Paradise Hotel är tillbaka med en ännu snyggare, starkare och galnare säsong. Och succéreceptet är detsamma tio unga snygga singlar checkar in i ett av världens lyxigaste boenden på Mexikos Stillahavskust. De känner inte varandra men måste snabbt hitta en partner. Den som inte blir vald vid parceremonin i slutet av veckan får genast packa sina väskor och åka hem. Vägen till final kantas av lögner, svek, vänskap, intriger, hat och kärlek. Allt kan hända och händer i Paradise Hotel. I höstas vann Paulina Danielsson och Eric Hagberg äran och en halv miljon kronor. En sak står klart för alla ingen kan känna sig säker. Hur långt är hotellets gäster villiga att gå för att vinna? Programledare för Paradise Hotel, som i fjol belönades med TV-priset Kristallen, är även denna gång Malin Gramer.

10 STUDIO PARADISE Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY Välkommen till ett stekhett Studio Paradise. Det direktsända eftersnacket till Paradise Hotel på TV3 Play. För tredje året i rad bjuder vi alla PH-fans på mängder av extramaterial som aldrig sänts i TV och grillar våra deltagare om alla deras hemligheter. Programledare är Rebecca Stella Simonsson och Salvatore Scappini. Tittarna kommer hudnära våra deltagare och har chansen att i direktsändning ställa egna frågor till den eller de som tvingats lämna Paradise Hotel. Säsong Avsnitt 3 TBA

11 LYXFÄLLAN Premiär Dag Tid Yr/Ep Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY v. 37 Torsdag /8 Ekonomikunskap, värme och tuffa sanningar. Kombinationen har gjort Lyxfällan till en svensk TV-klassiker. Flerfaldigt prisbelönt och en av TV3s största tittarsuccér genom tiderna. Våra två experter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg åker Sverige runt och hjälper svenskar att städa upp sin ekonomi när den har skenat åt fel håll. Vi får följa med när experterna gör sitt yttersta för att visa vägen ur svåra ekonomiska kriser som riskerar att slita familjer i stycken, göra folk hemlösa eller få kärleken att gå i kras. När Lyxfällan kommer på besök har de en enda vecka på sig att stoppa skulderna och få ekonomin på rätt köl igen, men Magnus och Patrick är beredda att göra allt som står i deras makt för att hjälpa de som står på ruinens brant.

12 MILLION DOLLAR LISTING NEW YORK Premiär Dag Tid Yr Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY v. 36 Mån-ons Svenska mäklaren Fredrik Eklund har sålt lägenheter till Cameron Diaz, John Legend och Daniel Craig. Nu är han en av huvudpersonerna i Million Dollar Listing New York. Vi följer Manhattans mest ambitiösa mäklarfirmor som gör affärer för miljontals dollar utan att blinka. Här får vi se de exklusivaste objekten på Manhattans svindyra bostadsmarknad - byggnader som de flesta av oss bara kan drömma om. Varje avsnitt visar riktiga fastighetsaffärer och blottgör konkurrensen, samt det stenhårda arbete som ligger bakom försäljningen av lyxbostäder. I den fjärde säsongen får vi också en inblick i toppmäklarnas invecklade privatliv. Fredrik Eklund och Derek Kaplan känner sig äntligen redo att bilda familj, medan Luis D Ortiz hittar en ny flamma, och Ryan Serhant friar till sin flickvän - på Times Square.

13 VANDERPUMP RULES Premiär Dag Tid Yr Trailer från tidigare säsong SPONS PLAY v. 36 Tors-fre Tittare som fastnat för Real Housewives-serien, ställ in alla era planer! Nu har ni ett bord bokat i Lisa Vanderpumps sexiga, unika restaurang, SUR. Serien följer den hetlevrade, passionerade Lisa och hennes sexiga och stressade personal i västra Hollywood. Vi kan vänta oss gräl, tårar, raserianfall samt en hel del heta nätter. Lisa kämpar för att handskas med konflikter inom personalen, men har själv en knepig relation till sina anställda. Som restaurangägare ser hon sig som deras vän, men måste samtidigt använda sina hårda nypor när de missköter sig. I den tredje säsongen hoppas hon kunna expandera sitt imperium och öppna PUMP, ännu en stekhet restaurang i Hollywood.

14 SEPTEMBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG HOPPAS DET SMAKAR PARNEVIKS HOPPAS DET SMAKAR HOPPAS DET SMAKAR HOPPAS DET SMAKAR TBA

15 SEPTEMBER

16 GUMBALL 3000 Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 37 Måndag /6 Gumball 3000 är tillbaka i TV6 och den här gången med den svenska superstjärnan Dolph Lundgren som en av förarna i det stjärnspäckade startfältet. Följ med vår programledare Mårten Andersson på en 450 mil lång bensindoftande rallyfest med start i Stockholm och målgång på den glittrande strippen i Las Vegas. Under resans gång får vi åka med i Dolph Lundgrens Ferrari en hel dagsetapp. Vi får vara med på festerna där stjärnor som houseartisten Deadmau5, F1-föraren Lewis Hamilton och Liverpoollegendaren Robbie Fowler firar dagens framgångar. Och vi får vara med bakom kulisserna när några av världens mest excentriska miljonärer försöker övertyga trafikpolisen att de absolut tänker hålla fartgränserna.

17 RADIOSTYRD Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 37 Måndag /6-10 Radiostyrd är ett program där fyra kompisar tävlar i de mest pinsamma utmaningar du kan tänka dig och allt spelas in av dolda kameror. Det spelar ingen roll vem som vinner men en sak är klar ingen vill förlora. För den som förlorar straffas med en rejält förödmjukande utmaning. Vad är grabbarna villiga att göra för att undvika förlust och straffet som följer? Och utmaningarna är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en fullständig främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed date? Och för att göra det ännu värre du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den. Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube. De fyra vännerna är Andreas Karlsson, Jimmy Södermark, Erik Myrlund Varo och Mikael Koppelman.

18 MAN SEEKING WOMAN Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 34 Måndag /10 I surrealistiska komediserien Man Seeking Woman får vi träffa Josh Greenberg, en ung man som inte har någon större tur med kvinnor och romantik. Han jobbar hårt på att träffa en partner, men det går oftast åt skogen. Men han är öppen för förslag. I serien dejtar han både ett troll och ett japanskt penismonster. Och ovanför hans huvud väntar attacker från självmordsbenägna kamikaze-duvor. Man Seeking Woman har genomgående fått ett mycket positivt mottagande i USA och serien har blåst in lite välbehövlig frisk, kreativ luft i det annars något dammiga sitcom-formatet. I huvudrollen syns Jay Baruchel, som även medverkat i filmer som Knocked Up och Tropic Thunder.

19 LAST MAN ON EARTH Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 33 Måndag /13 Året är Mänskligheten är i stort sett utplånad av ett dödligt virus. Men en man har överlevt. Phil Miller. Han hoppas att fler har överlevt och åker runt i USA i en husbil för att söka efter andra som skonats av katastrofen. Efter lång tid i ensamhet hittar han till slut Carol Pilbasia. Det visar sig att Carol är en extremt irriterande kvinna. Men nu är de det sista paret på jorden och måste därför trots bristen på attraktion dem emellan ingå äktenskap samt befolka världen igen. Då dyker den heta blondinen Melissa Shart upp. Last Man on Earth är en smart komedi med postapokalyptisk fond. Skådespelaren och komikern Will Forte (Saturday Night Live, 30 Rock, Parks and Recreation med mera) har skapat serien och spelar dessutom huvudrollen. Den enerverande Carol spelas av Kristen Schaal, som synts i serier som Ugly Betty, 30 Rock, Modern Family samt Glee.

20 FACE OFF Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 34 Söndag /15 Succéserien Face Off är tillbaka för en sjunde säsong. Vi följer en grupp specialister inom makeup och specialeffekter, som alla hoppas kunna ta sig fram i den stenhårda branschen. Deltagarna använder sig av sin obegränsade fantasi och skapar livs levande konstverk. Serien blandar smink, proteser, 3D-design, verklighetstrogna robotar, skulpturer och marionettspel. De ger allt när de skapar fantastiska fantasifoster som ofta hade platsat Hollywoods sago- eller science fictionproduktioner. Varje avsnitt avslutas med att en av de hoppfulla deltagarna skickas hem av panelen som består av experter och kändisdomare. Den lyckliga vinnaren får en kickstart i sin karriär och lägger vantarna på amerikanska dollar.

21 UEFA CHAMPIONS LEAGUE Start Dag Tid Veckor v. 38 Tisdag ,40,43,45,48,50 TV6 kan stolt presentera ännu en säsong av Champions league klubblagens eget fotbolls-vm. I Champions league gör världens bästa spelare från världens bästa ligor upp om världens mest åtråvärda titel. Men det fina med turneringen är att även lag från mindre ligor kan ta sig hela vägen in i neonljuset. Förra säsongen tog sig svenska Malmö FF till det penningstinna gruppspelet, där de bland annat mötte årets finalist Juventus. Där fick Anton Tinnerholm från Brokind i Östergötland stångas med superstjärnan Carlos Teves. För några dagar vändes hela världens fotbollsögon mot lilla Sverige. Följ hela resan frånkvalmatcher på Europas bakgårdar till slutspelet på världens mest anrika fotbollsarenor.

22 Champions League på TV6 Den 61:a upplagan av världens mest prestigefyllda klubblagsturnering avgörs på San Siro i Milano den 28 maj Under hösten 2015, med start 15 september, pågår gruppspelet och den 16 februari 2016 drar slutspelet igång. Säkra din närvaro under hela CL-säsongen genom nedan spotpaket. Först till kvarn gäller och bokningar för hela säsongen kan göras fr.o.m. 29 juni 2015 fram t.o.m. 17 aug 2015 enligt nedan priser. Bokningar för enstaka matcher eller delar av nedan paket görs i respektive månads släpp (eller så snart priser/tablåtider är satta) och eventuella prisjusteringar kan då tillkomma. Spotpaket Champions League: Säsongen 2015/2016 Försnack Pausbreak Eftersnack Gruppspel omg 1-6 (6 st i TV6) kr kr kr sep, sep, okt, 3-4 nov, nov, 8-9 dec Åttondelsfinaler (4 st i TV6) kr kr kr och feb och mar 2016 Kvartsfinaler (2 st i TV6) kr kr kr 5-6 och apr 2016 Semifinaler (2 st i TV6) kr kr kr april och 3-4 maj 2016 Final (1 st i TV6 alt TV3) 28 maj 2016 Finalen behandlas separat Paketpris (exkl. final) kr kr kr Priser är netto och avser filmlängd 30 sekunder. Vid begärd PIB appliceras index 108. Max 1 st PIB per break (dvs ej top & tail)

23 SEPTEMBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG MAN SEEKING WOMAN

24 SEPTEMBER

25 NYA EFTERLYST Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 36 Torsdag /11 Efterlyst är tillbaka med sin femtionde säsong och i helt ny kostym. I Nya Efterlyst löser vi som tidigare grova brott, men nu på nätet där vi ständigt kan vara aktuella och ta hjälp av våra Facebookföljare. I TV-studion fördjupar vi, följer upp och diskuterar brottsfallen. I Nya Efterlyst möter du som vanligt poliserna som utreder brotten, du möter offren och de anhöriga som berättar och experterna som hjälper oss att förstå människorna bakom kriminaliteten. Nya Efterlyst är programmet du vänder dig till när du vill veta mer om brottsfallen som hela Sverige pratar om. Programledare för Nya Efterlyst är journalisten och författaren Katarina Wennstam, skådespelaren och fd kriminalpolisen Hasse Brontén samt Tage Åström, fd kriminalkommissarie med fokus på organiserad brottslighet.

26 BOSCH Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 34 Tisdag /10 Harry Bosch är mordutredare och en av dem som dagligen försöker ge Los Angeles mördade en röst. Varje kropp vittnar om ett öde och Harry utreder historien bakom pojkskelettet som hittats uppe i Hollywoods kullar. Det enda Harry vill göra är sitt jobb, men han är själv under utredning för att ha skjutit ihjäl en man. Harry skiter i alla regelböcker och politiska hänsyn. Han ska lösa mordet till varje pris. Men Harrys burdusa stil väcker uppmärksamhet hos en seriemördare som oupptäckt tagit liv i Los Angeles under årtionden. Bosch bygger på för-fattaren Michael Connellys miljonsäljande böcker och fansen kommer inte att bli besvikna. Harry Bosch lågmälda styrka är briljant porträtterad av Titus Welliver och Bosch hittar helt rätt med den polerade men skitiga LA-känslan.

27 HJÄLP, MITT HUS RASAR SPONS PLAY Här får människor som har köpt hus med stora problem hjälp. Det kan handla om allt från fuktskador till mögel, som de varit ovetande om vid köpet, och som innebär stora merkostnader de inte har råd med. Husen är i extremt dåligt skick och måste ofta renoveras omedelbart för att inte kollapsa. Deras räddning är Sarah Beeny och en grupp experter. Under teamets ledning spelar husägarna en aktiv roll i att reparera skadorna, medan byggnadsingenjörer använder banbrytande teknik för att gå till botten med deras problem. Premiär Dag Tid Yr / Ep v. 38 Lördag /6

28 ENGLANDS BÄSTA BAGERI SPONS PLAY Best Bakery är en nationell jakt efter Storbritanniens bästa oberoende bageri och konfektyrtillverkare. Familjeägda bagerier från hela landet kämpar i tävlingar som går ut på att få det att vattnas i munnen på både domare och tittare. Vi följer med när det bakas regionala specialiteter av både unga och gamla deltagare som alla vill visa upp sin talang, kreativitet och passion. Dessutom lär vi oss att baka från grunden och får se läckert designade bakverk i alla tänkbara former och storlekar. Mich Turner och Peter Sidwell är programledare. Premiär Dag Tid Yr / Ep v. 36 Mån-fre /30

29 BONES Premiär Dag Tid Yr SPONS PLAY v. 35 Mån-fre Doktor Brennan har en fallenhet för att hitta ledtrådar och bevis i benen på brottsoffer. Hon är en rättsmedicinsk antropolog som utgör ett oslagbart team - privat och professionellt - med den kaxige agenten Seeley Booth. I den tionde säsongen måste Brennan göra allt hon kan för att befria Booth ur fängelset, rentvå hans namn och efterforska brottet han är oskyldigt dömd för. Det enda de båda vet är att Booths utredning måste återupptas för att avslöja vem i FBI som ligger bakom konspirationen. Under denna intensiva tid brottas Brennan och Booth med sitt livs största beslut och deras val kommer att få konsekvenser både på hemmaplan och på jobbet.

30 MORD I PARADISET Premiär Dag Tid Yr / Ep SPONS PLAY v. 37 Söndag /8 Richard Pooles tragiska bortgång blir kommissarie Humphrey Goodmans biljett till den vackra ön Saint-Marie. Han är entusiastisk över sitt liv i Karibien, men hans nya team, Camille, Dwayne och Fidel, inser snabbt att de har ännu en excentrisk och frustrerande engelsman på halsen Humphreys brottsutredningar framstår som både röriga och motsägelsefulla, men efter att han löser sin föregångares förbryllande mord förstår kollegorna att denne märklige detektiv har en fantastisk talang. De samarbetar därefter för att lösa mord på alltifrån zombiefilm-vikarier, glamorösa värdinnor och lokala politiker. Dessa makabra brott är vardagsmat på den morddrabbade paradisön.

31 SEPTEMBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG EN PLATS I PÅ LANDET EN PLATS PÅ LANDET EN PLATS PÅ LANDET TBA NYA EFTERLYST EN PLATS PÅ LANDET NYA EFTERLYST TBA EN PLATS PÅ LANDET TBA HJÄLP, MITT HUS RASAR! ALEX POLIZZI: HOTEL INSPECTOR

32 SEPTEMBER

33 GRATTIS TV10 5 ÅR!

34 LOCKDOWN Nu kan du få se insidan av USAs hårdaste fängelser utan att själv först begå brott. I dokumentärserien Lockdown möter vi fångarna och personalen som varje dag riskerar livet innanför murarna. Platser där mord, gängkrig och lidande är vardag. Hur är det att varje dag omges av mördare, langare och våldtäktsmän? Vi får en inblick i de oskrivna lagar som gäller för de miljontals människor som lever av och i samhällets allra mörkaste vrår. Premiär Dag Tid Yr 7 sept Mån-tors

35 KANADAS DÖDLIGA MOTORVÄG Premiär Dag Tid Yr 24 sept Mån-tors Den ökända motorvägen The Coquihalla sträcker sig genom British Columbia i västra Kanada. Det är en livsfarlig huvudled som slingrar över branta berg och ofta drabbas av brutalt väder. "The Coq" är också pulsådern mellan öst och väst, och tusentals människor måste varje dag utmana ödet och köra längs vägen. Många av dem misslyckas med detta vågspel. Nu möter vi Jamie Davis Heavy Rescue, vars jobb är att rensa undan bilvraken när olyckan har skett, samt hålla rent för att minimera ytterligare olycksfall. Det är deras uppgift att hålla motorvägen öppen, trots alla tragedier, och mot alla odds. Det är inte ett alternativ att låta motorvägen blockeras. För Jamie och hans färgstarka team är vintersäsongen en ständig kamp mot det extrema vädret och de hårresande förhållanden som råder. Det är ett jobb som skulle kunna driva den mest sansade människa till sin bristningsgräns. Möt hjältarna som jobbar i en av världens mest ogästvänliga miljöer.

36 SAFE CRACKERS Premiär Dag Tid Yr 4 sept Fredagar I den amerikanska södern finns mängder av gamla valv och kassaskåp, vars innehåll är inlåst och bortglömt. Phil Crawford är expert på att manipulera dessa inbrottssäkra skåp. Nu reser han och polaren Blaze genom USA för att lösa de mysterier som döljer sig i landets hemliga förvaringsutrymmen. Deras färgstarka team, som består av familjemedlemmar och vänner, kan spåra upp och öppna alltifrån stora bankvalv och invecklade antika kassaskåp, till pansarfordon och underjordiska bunkrar. Men det finns alltid rivaler som väntar på att få stjäla deras jobb i sista sekunden. Det kan dessutom vara en riktig dödsfälla att handskas med ett halvt ton metall

37 INSIDE COMBAT RESCUE Premiär Dag Tid Yr 18 sept Fredagar Elitstyrkan från det amerikanska flygvapnet har ett enda uppdrag: att rädda livet på trupper och individer i extrem fara. När amerikanska och allierade soldater blir nedskjutna, skadas, tillfångatas eller isoleras bakom fiendens linjer är det specialstyrkans jobb att ge sig in i dessa krigszoner. De måste kämpa till sista blodsdroppen för att få med sig sina vapenbröder hem. För första gången någonsin följer ett tv-team med till riktiga strider i Afghanistan. Vi lär känna elitförbandet som rycker ut i fientligt territorium för att hitta soldater i verkligt kritiska lägen. Möt ett gäng som lever upp till sitt motto och riskerar allt så att andra ska få leva.

38 UNDER KLUBBAN I KENTUCKY Premiär Dag Tid Yr 25 sept Fredagar Välkommen till Sammies auktionshus, ett familjeägt företag som köper sällsynta, knäppa prylar under veckorna, och säljer dem på helgerna. Big Sammie och sonen Little Sammie har ett galet gäng personal till sin hjälp när en uppsjö begagnade varor från världens alla hörn går under klubban. Det går vilt till när Sammie öppnar dörrarna för allmänheten. Här är inga handelsvaror förbjudna och kunderna blir som besatta över de knäppa prylarna. Följ med och klubba bort brudklänningar, levande djur och använda underkläder till högstbjudande. Det finns inget som heter en lugn dag i Sammies auktionshus.

39 SPEEDWAY GP Följ hela Speedway GP-säsongen på TV10. Från Friends Arena i Solna till Melbourne, Australien. Speedway GP är ligan där världens bästa speedwayförare gör upp om världsmästartiteln. Med svenska förare som Andreas Jonsson och Tomas H. Jonasson och världsstjärnor som Tomasz Gollob, Greg Hancock och Nicki Pedersen i startfältet är intresset stort för Speedway GP. Krsko lör 12 sep 19:00 Stockholm lör 26 sep 19:00

40 FORMEL 1 Välkommen till motorvärldens finrum. TV10 direktsänder varje kval under F1- säsongen, från klassiska banor som Monaco och Monza, och ger dessutom fylliga sammandrag efter varje race. Det här är serien där superstjärnor som Lewis Hamilton, Nico Rosberg och Sebastian Vettel gör upp om titeln. Och vi har äntligen en svensk på banan. Marcus Ericsson från Kumla gör sin andra säsong i F1. Italien GP lör 5 sep 13:45 och sön 6 sep 18:00 Singapore GP lör 19 sep 14:45 och sön 20 sep 18:00 Japan GP lör 26 sep 07:45 och sön 27 sep 18:00

41 RALLYCROSS TV10 sänder live från alla deltävlingar i Rallycross-VM. Flera svenskar är med och gör upp om världsmästartiteln i denna actionladdade form av rally, där deltagarna gör upp i vrålande heat. Tävlingarna hålls bland annat i Sverige, Barcelona, England och Tyskland. Frankrike sön 6 sep 15:00 Barcelona, Spanien sön 20 sep 15:00

42 UPPFÖLJNINGAR

43 INTE OK SÄSONG 1 Inte OK Yr1 Tisdag 21:00-21:30 Veckor 44-51, 2014 TV3 Play Söndag 19:30 (R) Tisdag 21:00 Källa: Advantedge, Veckor

44 SVENSKA HOLLYWOODFRUAR SÄSONG 8 Svenska Hollywoodfruar Yr8 Tisdag 20:00-21:00 Veckor TV3 Play Söndag 19:00 (R) Tisdag 20:00 Källa: Advantedge, Veckor

45 LYXFÄLLAN SÄSONG 18 Lyxfällan säsong 18 Torsdagar 20:00-21:00 Veckor : A15-49: 2,9 Torsdag 20: Källa: Advantedge, Veckor

46 PARADISE HOTEL SÄSONG 4

47 PARADISE HOTEL , A3+ A , ,50 3,50 2,50 1,50 0,50 Källa: Advantage, programme, v Avsnitt -0,50

48 PARADISE HOTEL RÄCKVIDD 50,0 % 1+, 3min 45,0 40,0 35,0 30,0 25,0 20,0 15,0 37,3 36,1 31,0 27,6 40,1 44,6 37,7 42,4 29,2 26,1 19,9 31,2 43,1 37,5 29,4 30,6 36,0 10,0 5,0 0,0 Källa: Advantage, programme cover, 1+ 3 min cont

49 PARADISE HOTEL PROFIL M30-39 M40-49 M20-29 M12-19 TRP - profil W ,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,00 W20-29 W30-39 W40-49 W50-59 M50-59 W60-69 M60-69 W70-79 Källa: Advantage, programme share, TRP (avgw) M70-79 M80+ W80+

50 PARADISE HOTEL VIDEOSTARTER Källa: Hottopweb, videostarter, samtliga avsnitt, avsnitt

51 PARADISE HOTEL VIDEOSTARTER Klipp & extramaterial Webbexklusivt material Avsnitt 1-54 Källa: Hottopweb, videostarter, samtliga avsnitt,

52 PARADISE HOTEL WEBBPUBLIK Källa: Hottopweb, webbpublik, samtliga avsnitt avsnitt

53 VI ÖNSKAR ER EN FORTSATT TREVLIG SOMMAR! Tablåer och programinformation: mtgtv.se

MARKET UPDATE V. 27-35

MARKET UPDATE V. 27-35 MARKET UPDATE V. 27-35 JULI / AUGUSTI MILLION DOLLAR LISTING NEW YORK Premiär Dag Tid Yr SPONS PLAY v. 27 Måndag 22.00 4 Svenska mäklaren Fredrik Eklund har sålt lägenheter till Cameron Diaz, John Legend

Läs mer

MILLION DOLLAR LISTING

MILLION DOLLAR LISTING TABLÅER I JUL/AUG JULI/AUGUSTI MILLION DOLLAR LISTING Yr SPONS PLAY v. 19 Tisdagar 20.00 5 Svenska mäklaren Fredrik Eklund har sålt lägenheter till Cameron Diaz, John Legend och Daniel Craig. Nu är han

Läs mer

KRISTALLENGALAN VISAS ÄVEN PÅ TV3 PLAY

KRISTALLENGALAN VISAS ÄVEN PÅ TV3 PLAY PROGRAMGUIDE HÖSTEN 2015 KRISTALLENGALAN Årets stjärnspäckade gala sänds direkt från Stockholmsmässan där landets största TV-profiler kommer att framträda. Det blir humor, sång och andra överraskningar.

Läs mer

MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY

MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY TABLÅER I DECEMBER DECEMBER MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY Nu kommer ännu en säsong av den omåttligt populära deckarserien Morden i Midsomer. Vi möter John Barnaby (Neil Dudgeon) och assistenten Ben Jones

Läs mer

HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE

HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE Hej! Eftersom vi alla har förändrat hur vi konsumerar underhållning så är det naturligt för oss på MTG TV att även förändra det sätt som vi ser på våra program. Därför är det

Läs mer

BLACKLIST SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr/Ep. v. 42 Torsdag /10

BLACKLIST SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr/Ep. v. 42 Torsdag /10 TABLÅER I OKTOBER OKTOBER BLACKLIST Yr/Ep SPONS PLAY v. 42 Torsdag 22.00 3/10 Följ den nervkittlande fortsättningen av Blacklist, där den prisbelönte James Spader spelar Raymond Red Reddington - en avhoppad

Läs mer

DET STORA HOPPET. v. 42 Tisdag /8. Premiär Dag Tid Yr/ep

DET STORA HOPPET. v. 42 Tisdag /8. Premiär Dag Tid Yr/ep OKTOBER DET STORA HOPPET Premiär Dag Tid Yr/ep v. 42 Tisdag 20.00 1/8 I Det stora hoppet kan sex tjejer vinna sina drömmars häst, men bara om deras pappor är beredda att lägga bort sin prestige och ge

Läs mer

SKÖNHETSFÄLLAN DANMARK

SKÖNHETSFÄLLAN DANMARK TABLÅER I MAJ MAJ SKÖNHETSFÄLLAN DANMARK SPONS PLAY Allt fler danskar lägger sig under kniven i hopp om att bli vackrare. Men i takt med att allt fler ingrepp utförs ökar också antalet patienter som är

Läs mer

ADVOKATEN. Yr/ep 1/10

ADVOKATEN. Yr/ep 1/10 MARS ADVOKATEN Premiär v 9 Dag Måndag Tid 21.00 Yr/ep 1/10 Spänning, svek och hämnd. I den nervkittlande thrillerserien Advokaten ser vi Alexander Karim (Tyrant, Zero Dark Thirty) i rollen som Frank Nordling,

Läs mer

PARNEVIKS SPONS VIAFREE

PARNEVIKS SPONS VIAFREE FEBRUARI PARNEVIKS Premiär Dag Tid Yr/Ep SPONS VIAFREE v.6 Tisdag 20.00-21.00 3/8 Parneviks är tillbaka på TV3 med en tredje säsong. Trots att familjen numera är utspridd över världen kunde de inte motstå

Läs mer

Yr/ep 1/10. Tid Dag Tisdag

Yr/ep 1/10. Tid Dag Tisdag JUNI Kyle West är en av Hollywoods störst lysande stjärnor. Megan Morrison är en ung skådespelare som hankar sig fram. När hon får chansen att gå på audition för den kvinnliga huvudrollen i en ny storfilm

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

PARNEVIKS SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr / Ep. v. 12 Måndag 20.00 1/8

PARNEVIKS SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr / Ep. v. 12 Måndag 20.00 1/8 MARS PARNEVIKS Golfstjärnan Jesper och hans fru Mia Parnevik har gjort sig kända för sin färgstarka livsstil på Floridas guldkust, med några av USAs megastjärnor som grannar. I vår bjuder familjen Parnevik

Läs mer

Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30

Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30 JULI / AUGUSTI Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30 Maze Runner 1 & 2 v.27 Lör-Sön 21.00 Hajen 1 & 2 v.28 Söndag Ghostbusters 1 & 2 v.30 Fre-Lör 21.00 Hunger Games 2, 3 & 4 v.34 Fre-Sön 21.00 JULI

Läs mer

MARKET UPDATE TABLÅ V

MARKET UPDATE TABLÅ V MARKET UPDATE TABLÅ V. 48-52 Mammor sänds tisdagar v.43-51. Uppehåll v.49 för Handbolls EM DECEMBER PLURAS JUL Premiär Dag Tid Yr/ep PLAY v.50 Tis & Tors 21.00-21-30 2/6 Plura har gett sig ut i Stockholms

Läs mer

Det sista slaget. www.viljaforlag.se. Arbetsmaterial LÄSARE. Författare: Tomas Dömstedt

Det sista slaget. www.viljaforlag.se. Arbetsmaterial LÄSARE. Författare: Tomas Dömstedt Arbetsmaterial LÄSARE Det sista slaget Författare: Tomas Dömstedt Bakgrund Det här materialet hör till boken Det sista slaget som är skriven av Tomas Dömstedt. Materialet är tänkt som ett stöd för dig

Läs mer

Pojke + vän = pojkvän

Pojke + vän = pojkvän Pojke + vän = pojkvän Min supercoola kusin Ella är två år äldre än jag. Det är svårt att tro att det bara är ett par år mellan oss. Hon är så himla mycket smartare och vuxnare än jag. Man skulle kunna

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE KRAFT & RESULTAT TRÄNING FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Denna Kraft & Resultat Träning syftar till att göra dig kapabel att leda ditt företag alt.

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Flicka försvunnen - funderingsfrågor, diskussionsfrågor, och skrivövning Ämne: Svenska, SVA Årskurs: 7-9, gymn, vux Lektionstyp: reflektion, diskussion, skrivövning Lektionsåtgång: 2-5 Introduktion Flicka

Läs mer

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist Nytt år och nya boktips från Martina och Petra! Skriv gärna till oss och lämna förslag eller kommentarer genom att skicka ett mail till petra.ljungberg@laholm.se Kalle med klänning och Kalle som Lucia

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting.

Eller när man har besiktigat bilen. Vad skönt när man kan åka därifrån och dom hittade ingenting. Allting nytt Påskdagen 100403 1 Att hitta ingenting kan det va nå`t Det var ju det man gjorde den första påskdagsmorgonen. Man gick till graven där man lagt Jesus och man hittade ingenting. Ibland är det

Läs mer

Den fabulösa Kurts dagbok ( _ ) 一 一 一 一 一 O-_- 一 一

Den fabulösa Kurts dagbok ( _ ) 一 一 一 一 一 O-_- 一 一 Den fabulösa Kurts dagbok ( _ ) 金 T O-_- 田 界 Gurgel Y(^_^)Y / Mårten von Torsten och borsten )( UU.. / 山 =( U Kurt ( _ ) Grabbarna grus (ˊ_>ˋ) / Lols återkomst.o :-D O Voldemort ( ) 11 september Hej skit

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA RESA #1: SPANIENS GRAND PRIX CIRCUIT DE CATALUNYA BARCELONA TÄVLINGSDATUM: 10-12 MAJ Möt våren i en av Europas mest populära weekendstäder Middag

Läs mer

Laila Bagge Liam Pitts

Laila Bagge Liam Pitts APRIL LAILALAND Premiär v 14 Dag Måndag Tid 20.00 Yr/ep 1/8 Hennes liv blir ofta rubriker. Han är YouTubern som vuxit upp. Nu ska Laila Bagge och sonen Liam Pitts öppna dörren på vid gavel till sina liv

Läs mer

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då

Hon går till sitt jobb. Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då Hon går till sitt jobb Hon går till sitt jobb hon hatar sitt jobb hon känner sig ensam och svag Vad kan väl jag göra då mer än att älska henne så, som jag gör Hon går på café och sätter sig ner men ingenting

Läs mer

En Raggningsexperts Bekännelser

En Raggningsexperts Bekännelser En Raggningsexperts Bekännelser AV: Dennis Danielsson Förord Dom allra flesta av oss har någon gång i sitt liv gjort saker man sedan ångrat, vissa har gjort fler saker och andra har gjort färre. Den stora

Läs mer

AMERICA S NEXT TOP MODEL

AMERICA S NEXT TOP MODEL TABLÅER I MAJ MAJ AMERICA S NEXT TOP MODEL Premiär Dag Tid Yr SPONS PLAY v. 21 Söndag 19.00 21 Supermodellen Tyra Banks är tillbaka i den populära seriens 21:a säsong. Nu lockar nya priser och för andra

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Kraaam. Publicerat med tillstånd Kartkatastrofen Text Ingelin Angeborn Rabén & Sjögren 2009. Kartkatastrofen.indd 9 09-02-09 20.48.

Kraaam. Publicerat med tillstånd Kartkatastrofen Text Ingelin Angeborn Rabén & Sjögren 2009. Kartkatastrofen.indd 9 09-02-09 20.48. Kraaam Viktor, Vilma och jag, Viking, har bildat en hemlig klubb. Den heter AB Klant & Kompani. Det är jag som är Klant och Viktor och Vilma som är Kompani. Vi har lånat namnet från min pappas målarfirma.

Läs mer

Sagan om när Syriens Beyoncé kom till Älgnäs superstjärnan blev vittne till Naeefs frieri

Sagan om när Syriens Beyoncé kom till Älgnäs superstjärnan blev vittne till Naeefs frieri Sagan om när Syriens Beyoncé kom till Älgnäs superstjärnan blev vittne till Naeefs frieri Det är som en saga. Det säger Naeef Almezel om dagen då han fick sin Elin och fick träffa den syriska superstjärnan

Läs mer

Bussarna kommer gå (allting rullar på). Dagen då mitt hjärta slutar slå. Bussarna kommer gå (allting rullar på). Dagen då mitt hjärta slutar slå.

Bussarna kommer gå (allting rullar på). Dagen då mitt hjärta slutar slå. Bussarna kommer gå (allting rullar på). Dagen då mitt hjärta slutar slå. ALBUM: NÄR JAG DÖR TEXT & MUSIK: ERICA SKOGEN 1. NÄR JAG DÖR Erica Skogen När jag dör minns mig som bra. Glöm bort gången då jag somna på en fotbollsplan. När jag dör minns mig som glad inte sommaren då

Läs mer

Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05

Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05 Villa de la Mariposa 2010-04-05 Senast uppdaterad 2010-04-05 I en liten by i nationalparken Montseny 45 min norr om Barcelona driver Kristin Ehrenborg och hennes sambo ett B&B. Här delar de sin dröm med

Läs mer

Max, var är du? LÄSFÖRSTÅELSE MARIA FRENSBORG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Max, var är du? LÄSFÖRSTÅELSE MARIA FRENSBORG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN MARIA FRENSBORG LÄSFÖRSTÅELSE kapitel 1 scouterna(sid 3, rad 8), grupp för ungdomar som tycker om naturen försvunnen (sid 3, rad10), borta parkeringen (sid 4, rad 1), där man

Läs mer

Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020

Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020 Page 1 of 6 19 september 2019 Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020 Första DTM-tävlingen någonsin på svensk mark Audi, BMW och Aston Martin till Anderstorp den 12-14

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Läsnyckel Smyga till Hallon av Erika Eklund Wilson

Läsnyckel Smyga till Hallon av Erika Eklund Wilson Läsnyckel Smyga till Hallon av Erika Eklund Wilson Hegas arbetsmaterial heter nu Läsnycklar med lite mer fokus på samtal och bearbetning. Vi vill att böckerna ska räcka länge och att läsaren ska aktiveras

Läs mer

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Jonathan Jensen Dejtinghandboken.com Innehåll Inledning... 3 Tips 1: Varför?... 4 Tips 2: Våga fråga... 6 Tips 3: Visa inte allt (på en gång)... 7 Tips

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text 1 Har du köpt tillräckligt med saker? 2 Tja... Jag vet inte. Vad tycker du? Borde jag handla mer saker? 3 Är det nån på ön som du inte har köpt nåt åt? 4 -Ja, en. -En? 5 -Dig. -Men jag bor inte på ön...

Läs mer

Billie: Avgång 9:42 till nya livet (del 1)

Billie: Avgång 9:42 till nya livet (del 1) LEKTIONER KRING LÄSNING Lektionsövningarna till textutdragen ur Sara Kadefors nya bok är gjorda av ZickZack Läsrummets författare, Pernilla Lundenmark och Anna Modigh. Billie: Avgång 9:42 till nya livet

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Föreläsningsanteckningar Annika R Malmberg Hamilton 3 september 2015

Föreläsningsanteckningar Annika R Malmberg Hamilton 3 september 2015 Föreläsningsanteckningar Annika R Malmberg Hamilton 3 september 2015 Tändvätska för att hitta din glöd privat och på jobbet! Att ge varandra tändvätska innebär att vi ger varandra rätt energi. Då får vi

Läs mer

Svenska 2 ANSWER KEY MÅL 1. 1 -Fraser. 1. förr 2. gör 3. Trevligt 4. länge. 2 - Preteritum. 1. tyckte 2. bodde 3. arbetade 4. var 5. började 6.

Svenska 2 ANSWER KEY MÅL 1. 1 -Fraser. 1. förr 2. gör 3. Trevligt 4. länge. 2 - Preteritum. 1. tyckte 2. bodde 3. arbetade 4. var 5. började 6. Svenska 2 ANSWER KEY In some cases several alternatives are possible. The answers are arranged beginning with the best alternative, then the second best etc. MÅL 1 1 -Fraser 1. förr 2. gör 3. Trevligt

Läs mer

1 2 3 4 Timmar Totalt konsumerade timmar per vecka under v. 22-39 800 000 700 000 600 000 500 000 400 000 300 000 SVT MTG TV TV4 SBS TV 200 000 100 000 0 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Läs mer

Jesus älskar alla barn! En berättelse om Guds stora kärlek till alla barn

Jesus älskar alla barn! En berättelse om Guds stora kärlek till alla barn Jesus älskar alla barn! En berättelse om Guds stora kärlek till alla barn Maria bodde i en liten stad som hette Nasaret. Den låg i Israel. En ängel kom till Maria och sa: Maria, du ska få ett barn. Barnet

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Boktips år 3-5. Vem är du? En bok om tolerans av Pernilla Stalfelt, Rabén & Sjögren, 2012

Boktips år 3-5. Vem är du? En bok om tolerans av Pernilla Stalfelt, Rabén & Sjögren, 2012 Boktips år 3-5 Vem är du? En bok om tolerans av Pernilla Stalfelt, Rabén & Sjögren, 2012 Pernilla Stalfelts nya bok handlar om tolerans i alla dess former. Om likheter, om olikheter, om rädsla och utanförskap.

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 I morgon är lugnet över för imorgon är alla barn tillbaks från lovet och vi har dessutom fått nio nya familjemedlemmar. I veckan som kommer

Läs mer

Att leva med schizofreni - möt Marcus

Att leva med schizofreni - möt Marcus Artikel publicerad på Doktorn.com 2011-01-13 Att leva med schizofreni - möt Marcus Att ha en psykisk sjukdom kan vara mycket påfrestande för individen liksom för hela familjen. Ofta behöver man få medicinsk

Läs mer

Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press.

Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press. Att vara förälder i Världens bästa? Att vara tennisförälder är inte alltid så lätt. Du ska engagera dig, men inte för mycket. Du ska stötta, men absolut inte sätta press. Det finns inga givna svar på hur

Läs mer

Berlinmuren Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande.

Berlinmuren Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande. Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande. Ämne: Historia Arbetssätt: Läsa in mig på ämnet, både genom böcker(om det går) och

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett.

Förvandlingen. Jag vågade inte släppa in honom utan frågade vad han ville. Jag trodde att du behövde mig, sa gubben och log snett. Förvandlingen Det var sent på kvällen och jag var ensam hemma. Jag måste upp på vinden och leta efter något kul och läskigt att ha på mig på festen hos Henke. Det skulle bli maskerad. Jag vet att jag inte

Läs mer

1 timme utan mig. Monolog. Utspelas under en panikångestattack.

1 timme utan mig. Monolog. Utspelas under en panikångestattack. 1 timme utan mig. Monolog. Utspelas under en panikångestattack. Utskick 1.0 Inleda med introduction. Endast handla om stunden under panikångesten. Skrika på hjälp. Måla. 1-5 Skådespelare. Visa smsa talen

Läs mer

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN

ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Stockholm, 3 juli 2013 ABSOLUT PASSION FÖR DEM SAMMAN Hängivna fans från hela världen träffades i Stockholm för att hylla ett uppskattat varumärke. Skulle du vara beredd att resa över 1 300 mil fem gånger

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson

Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson Läsnyckel Hallon, bäst av alla av Erika Eklund Wilson Hegas arbetsmaterial heter nu Läsnycklar med lite mer fokus på samtal och bearbetning. Vi vill att böckerna ska räcka länge och att läsaren ska aktiveras

Läs mer

ARBETSBLAD LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 31 MARS 2017

ARBETSBLAD LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 31 MARS 2017 ARBETSBLAD PRODUCENT: KRISTOFER CARLSSON PROJEKTLEDARE: MIA BISANDER BESTÄLLNINGSNUMMER: 104656TV3 LILLA AKTUELLT TECKENSPRÅK DEN 31 MARS 2017 Lilla Aktuellt skola och Lilla Aktuellt teckenspråk är ett

Läs mer

Barmarksläger i Portugal februari 2010

Barmarksläger i Portugal februari 2010 Barmarksläger i Portugal februari 2010 Torsdagen den 11 februari åkte en tapper skara orienteringsbrudar (Karin, Eva E, Eva J, Frida och Johanna) mot Portugal för att slipa formen i en vecka. Fredagen

Läs mer

Boktips. En god läshöst önkar vi er! /Martina och Petra. (hcf) Diktatorn Författare: Ulf Stark Illustratör: Linda Bondestam

Boktips. En god läshöst önkar vi er! /Martina och Petra. (hcf) Diktatorn Författare: Ulf Stark Illustratör: Linda Bondestam Boktips Äntligen, äntligen, äntligen kommer vi med våra nya lästips lagom till höstlovet. Hoppas ni kan hitta något mysigt ställe att krypa upp, ner eller in i och läsa lite bra böcker nu när vädret är

Läs mer

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi

Efter en god natts sömn så packade vi ihop och drog oss ner mot Färjan i Rödby. Vi åkte rätt tidigt på Torsdag morgon, käkade frukost på båten för vi MOTOGP 2015 Tänkte berätta om en till resa på 11 dagar som jag och 3 vänner gjorde sommaren 2015. Syftet med resan var at åka till Assen, Holland och kolla på Moto gp. Jag började min resa tisdag morgon

Läs mer

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008.

Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Följ med och heja fram Larz Kristerz i Dansbandskampen i Sveriges Television, lördag 1 november 2008. Älvdalens kommun är Larz Kristerz huvudsponsor. Vi har tagit fram svarta T-shirts med gult tryck, både

Läs mer

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november MARIA 12 16 november mininytt Gör din egen på Lilla Skapande! aktiviteter på MMK 12-16 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bakning Bakning Film Ute Skridskor Bad killar Frukt

Läs mer

Joh. 10:1-10 3:e sönd. efter påsk. 090426.

Joh. 10:1-10 3:e sönd. efter påsk. 090426. Joh. 10:1-10 3:e sönd. efter påsk. 090426. Ovanför våran säng där hemma så hänger det en gammal tavla. Den föreställer den gode herden som i en kuslig och farlig terräng sträcker sig efter det förlorade

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Halvmånsformade ärr. Något osynligt trycker mot mitt bröst. Jag vänder mitt ansikte mot fläkten, blundar åt den

Halvmånsformade ärr. Något osynligt trycker mot mitt bröst. Jag vänder mitt ansikte mot fläkten, blundar åt den Halvmånsformade ärr Något osynligt trycker mot mitt bröst. Jag vänder mitt ansikte mot fläkten, blundar åt den kalla luften. Det är inte så varmt längre. Dagen har börjat sjunka in i natten. Mamma talar

Läs mer

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Hur mår du? Anledningen till att vi gör den här undersökningen är att vi vill få kunskap om ungas hälsa och levnadsvanor. Alla elever i årskurserna 5,

Läs mer

Varje gång jag har kommit på ett nytt mysterium, börjar jag med att ställa några frågor till mig själv:

Varje gång jag har kommit på ett nytt mysterium, börjar jag med att ställa några frågor till mig själv: Kommissarie Tax deckarskola Hej, jag heter Elsie Petrén och jag är författare till kommissarie Taxböckerna. Vill du också skriva ett mysterium? Här får du några tips på hur jag gör när jag skapar mina

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av!

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! MARIA KLUBBNYTT Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces 14-18 november Full fart på Levande Tyger! Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! aktiviteter PÅ MFK 14 18 November

Läs mer

Läsnyckel Amulett Bok fyra: Det sista rådet av Kazu Kibuishi översatt av Marie Helleday Ekwurzel

Läsnyckel Amulett Bok fyra: Det sista rådet av Kazu Kibuishi översatt av Marie Helleday Ekwurzel Läsnyckel Amulett Bok fyra: Det sista rådet av Kazu Kibuishi översatt av Marie Helleday Ekwurzel Hegas arbetsmaterial heter nu Läsnycklar med lite mer fokus på samtal och bearbetning. Vi vill att böckerna

Läs mer

Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I

Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I Pedagogens manus till BILDSPEL 1 Åk 6 KROPPEN VI BOR I 1. 2. Manus: Det första bildspelet i serien på fyra handlar om kroppen, hur den växer och vad kroppen och hjärnan behöver för att du ska må bra. Manus:

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Eva och Claes en berättelse om våld och brott i nära relationer

Eva och Claes en berättelse om våld och brott i nära relationer HANDLEDNING Eva och Claes en berättelse om våld och brott i nära relationer Utgiven mars 2014 av Polisen. Materialet är framtaget av Polisen i samarbete med Brottsförebyggande rådet, Brå. HANDLEDNING Eva

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Sebastian Bourghardt Motorsport 2013

Sebastian Bourghardt Motorsport 2013 Sebastian Bourghardt Motorsport 2013 www.sbmotorsport.inc.se Förord Täta race med lite bök och stök. Billiga bilar med toppfart på 80 km/h. Med sådana ingredienser är Folkrace en riktig breddsport, och

Läs mer

VICTORIA S SECRET FASHION SHOW

VICTORIA S SECRET FASHION SHOW DECEMBER VICTORIA S SECRET FASHION SHOW I ett år har vi väntat och nu är det äntligen dags! Victoria's änglar intar catwalken på Victoria's Secret Fashion Show. Vi ser årets sexigaste underkläder visas

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

Ungas attityder till att vittna

Ungas attityder till att vittna Ungas attityder till att vittna - En enkätundersökning bland 1 650 ungdomar i Stockholms län som besökte Ung08 i augusti 2007 Inledning Våga Vittna är ett arbete för att starta en dialog med ungdomar om

Läs mer

Innehållsfrågor till boken Hungerspelen

Innehållsfrågor till boken Hungerspelen Innehållsfrågor till boken Hungerspelen 1. Beskriv Katniss Everdeen så utförligt du kan. 2. Varför är hon så duktig på att jaga? 3. Vem är Prim och varför heter hon så? 4. Berätta hur det ser ut och fungerar

Läs mer

Tema: Hör och ordkunskap

Tema: Hör och ordkunskap Tema: Hör och ordkunskap Instruktion: Lyssna på ljudfilen och svara på frågorna som hör till uppgiften. Börja med att titta igenom ordlistan, så att du förstår de ord och uttryck som finns med i hörövningen.

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

MagIQ Plan. Carola Liva Lind 2012

MagIQ Plan. Carola Liva Lind 2012 MY MagIQ Plan Carola Liva Lind 2012 *De närmsta i mitt nätverk är förutom mig de mest värdefulla för mig. *De närmsta i mitt nätverk är de närmsta för att de ska verka för mig. *De närmsta i mitt nätverk

Läs mer

Skellefteå vår gemensamma identitet.

Skellefteå vår gemensamma identitet. Skellefteå vår gemensamma identitet. Vad är det speciella med platsen Skellefteå? Och varför är den frågan viktig? Det kan du läsa om i den här boken. Den beskriver den bild av Skellefteå som nu ska spridas

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

MARIA NYTT. 9 13 juni

MARIA NYTT. 9 13 juni MARIA NYTT 9 13 juni aktiviteter på MMK 9 13 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Prisutdelning Aktiviteter Stencoolt MMK- DISCO kl. 14-16 Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL

Läs mer

Berlinmuren Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande.

Berlinmuren Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande. Frågeställning: Vad är Berlinmuren? Orsaker? (Varför byggde man Berlinmuren?) Konsekvenser? Berlinmurens avskaffande. Ämne: Historia Arbetssätt: Läsa in mig på ämnet, både genom böcker(om det går) och

Läs mer

PATRULLTID & PYJAMASBÖN

PATRULLTID & PYJAMASBÖN PATRULLTID & PYJAMASBÖN Till dig ledare Det viktigaste under lägret är kanske samlingen i den lilla gruppen/patrull? Här finns möjligheten att varje morgonen och kväll på ett särskilt sätt se varandra,

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

Verktygslåda för mental träning

Verktygslåda för mental träning Lek med tanken! Instruktioner för Verktygslåda för mental träning Här hittar du några verktyg som hjälper dig som är aktiv idrottare att bli att bli ännu bättre i din idrott. Är du tränare eller förälder

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Fackbok (barn & ungdom)

Fackbok (barn & ungdom) Äntligen är vi åter med nya boktips lagom till sportlovet. Hoppas alla lässugna får möjlighet att läsa lite nya böcker nu när ni är lediga. Denna gång tipsar vi om lite nytt lättläst och annat smått och

Läs mer