Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården"

Transkript

1 Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården Husgeråden tillverkas av KrimProd på anstalten Hall utanför Södertälje. Krimprod Hall är medlemmar i Normpack för säkra husgeråd i kontakt med livsmedel och är miljöcertifierade enligt Svensk miljöbas, en del i vårt miljöarbete sker i vårt val av plastsorter, b.la. har vi valt bort härdplast i våra tallrikar. Serien består av säkerhetsbestick kniv, gaffel, sked och kaffesked samt flat- och djup tallrik. För dryck finns en mugg/kopp tillgänglig i två färger. En avvägning mellan användbarhet, ekonomi/miljöhänsyn samt säkerhet för klienter och personal är de aspekter som styrt val av plastsort och produkternas design. Besticken tillverkas i fibersförstärkt nylon (Polyamid) Plasten vi använder kännetecknas av att den har hög mekanisk tålighet, även vid högre temperaturer. Designen på besticken togs fram för att maximera användbarhet i kombination med svårighet att omvandla den till stickvapen. Besticken finns även i en variant vars fokus ligger på suicid-prevention, där har funktionen som bestick fått stå tillbaka till förmån för att de b.la. inte ska ge skarpa kanter vid brott. För tydlighets skull tillverkas de i en annan färg. Tallrikarna är framtagna i polyester (PBT). Vi valde plastsorten då den ger tallrikarna en gedigen känsla med hög ytglans och reptålighet. Tallrikarna går bra att värma mat på i mikrovågsugn och diska i maskin. Koppen tillverkas i PP (Polypropen) som är en av den mest använda plastsorten i världen, plastens egenskaper är välkända och den har väldigt god hållbarhet. Med hjälp av formen på koppen och då den är väl tilltagen i tjocklek behöver den inget öra vid varm dryck. Koppen rymmer 28 cl och finns i svart för varm dryck eller transparant/vit för kall dryck, färgen är dock endast kosmetisk och bägge färgerna fungerar lika bra för alla drycker.

2 Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården - Tallrikar Tallrikarna tillverkas i en variant av polyester (PBT). Vi valde plastsorten då det dels är en tyngre plastsort vilket ger tallrikarna en mer gedigen känsla samt att den har en hög ytglans och god tålighet mot repor. Som med all husgeråd i plast ska man använda plastbestick att äta med för att bevara den skyddande ytan på husgerådet. Tallrikarna går bra att värma mat på i mikrovågsugn och diska i maskin, de är även mycket tåliga mot mekanisk åverkan som t.ex. slag. Dimensioner Den flata tallriken är 24 cm i diameter. Den djupa tallriken är 18,3 cm i diameter, 4,6 cm hög och rymmer en ungefär en halvliter vätska. Bra att tänka på Dessa tallrikar tillverkas inte i härdplast då härdplast inte går att återvinna till ny plast. Detta innebär att långvarig överexponering i mikrovågsugn, speciellt av livsmedel med hög fetthalt, kommer att drastiskt minska tallrikarnas livslängd då molekylkedjorna som plasten består av kommer att brytas ner i den höga värmen och den långa exponeringen till denna. Med andra ord, att t.ex. tina en stor köttbit i 50 minuter, eller koka olja, i mikrovågsugn är tallrikarna inte lämpliga för! Tänk även på att starkt färgande kryddor, t.ex. gurkmeja, i kombination med feta livsmedel och mycket hög värme kan lämna en missfärgning på tallriken.

3 Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården-Koppar/Muggar Koppen tillverkas i Polypropen som är en av de mest använda plasterna i världen. Plastens egenskaper är välkända och den har väldigt god hållbarhet. Den variant vi använder av polypropen har extra bra tålighet mot höga temperaturer vilket gör att den går alldeles utmärkt att diska i maskin eller t.ex. värma tévatten i mikrovågsugn. Med hjälp av designen på koppen och då den är väl tilltagen i tjocklek går den bra att hålla i handen utan att det bränns även vid mycket varm dryck. Koppen är extremt slagtålig och är mycket svår att slå i bitar. Dimensioner Diametern på koppen är 7,8 cm, den är 10,5 cm hög och rymmer ungefär 28 cl vätska. Bra att tänka på Koppen finns i svart för varm dryck eller frostad/vit för kall dryck, färgen är dock endast kosmetisk då bägge varianterna har lika god tålighet och värmeisolerande egenskaper. Koppen har mycket lång livslängd med fortsatt mekanisk stresstålighet, även efter upprepad användning i mikrovågsugn eller diskning i maskin.

4 Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården - Bestick Besticken har designats så att de ska vara starka och bra bestick vilka samtidigt ska tappa i styrka om de modifieras genom slipning. För att uppnå detta är skaftet tillverkat i en hållfackskonstruktion med förstärkningar runt kanterna som förstörs vid slipning, i övrigt har mängden yta av plast som krävs för att de ska fungera som bestick hållits till ett minimum. Besticken finns i två varianter som har samma design till utseende men som skiljer sig åt i syfte och tilltänkta användningsmiljöer. Den primära varianten är de svarta säkerhetsbesticken (se bild) där användbarhet med full funktion som faktiska bestick noga har balanserats mot säkerhet för klienter och personal. Exempel på miljöer där dessa bestick används är fängelser eller häkten. Den andra varianten av bestick som tillverkas, så kallade suicidpreventiva, har ett fokus mot främst skadereducering mot klient (eller personal) och i och med detta har användbarheten som bestick fått stå tillbaka. Säkerhetsbesticken Är svarta till färgen och tillverkas i fiberförstärkt nylon (polyamid), kniven är c:a 20,5 cm lång och gaffeln samt skeden är c:a 19,7 cm långa. Kaffeskeden är c:a 12,9 cm lång och är i design lik den stora skeden. Suicidpreventiva Är orange/gula till färgen för att de inte ska kunna förväxlas med de svarta säkerhetsbesticken samt vara svårare att dölja. För att undvika vassa kanter och göra dem svårare att bryta av tillverkas de även i en betydligt mjukare plast. Mer och viktig information om de suicidpreventiva besticken finns i separat produktblad!

5 Prislista* v.2 Styckpris, enskilda husgeråd Säkerhetsbestick Suicidpreventiva bestick Mugg/kopp Flat tallrik Djup tallrik 3,50 sek/st. Se separat produktblad. 15 sek/st. 29 sek/st. 25 sek/st. Minsta ordervärde är 800 sek. Storpack Storpack S säk-bestick Storpack M säk-bestick Storpack L säk-bestick Storpack säk-bestick 950 sek/st. 70 st. av vardera kniv, gaffel, sked och kaffesked, c:a 3% rabatt sek/st. 150 st. av vardera kniv, gaffel, sked och kaffesked, c:a 7% rabatt sek/st. 300 st. av vardera kniv, gaffel, sked och kaffesked, c:a 17% rabatt 2800 sek/st. 900 st. av enskilt bestick eller mix, 3x300 st. c:a 10% rabatt. I samtliga storpack med säkerhetsbestick ligger besticken packade i 10-pack. Mugg/kopp Flat tallrik Djup tallrik 840 sek/st. 60 st. muggar av vardera svart eller frostad/vit, c:a 7% rabatt 1350 sek/st. 50 st. tallrikar, c:a 7% rabatt sek/st. 50 st. djupa tallrikar, c:a 8% rabatt. *Samtliga angivna priser är exklusive moms och gäller för 2017 eller tills den återkallas.

6 Beställning och leverans v.2 Allmänt Kriminalvården säljer endast säkerhetshusgeråden till leverantörer eller aktörer inom offentlig sektor. Andra kunder kan bli aktuella först efter en bedömning gjord av kriminalvården. Fullständiga avtalsvillkor ges på begäran. Leveransvillkor Samtliga beställningar som minst uppnått ett ordervärde på 800 sek skickas fraktfritt inom Sverige. Förpackning Samtliga produkter förpackas i enlighet med EU kraven om märkning, paketering och material. Hur du beställer Om du är intern kund från kriminalvården beställer du från 2017 i Raindance. Om ni inte sedan tidigare är kund hos någon av KrimProds enheter (kriminalvårdens verkstäder) måste vi först lägga upp er som kund. Vi har ett gemensamt kundregister för kriminalvården så är ni osäkra så sänd samtlig information vi ber om nedan så kan vi se om ni redan finns upplagd. För att vi ska kunna behandla er beställning och lägga upp er som kund behöver vi följande information som skickas till KrimProd.hall@kriminalvarden.se: Företagsnamn och organisationsnummer. Enhet/avdelning och önskad fakturamärkning. Leveransadress och fakturadress. Vad och antal ni önskar beställa samt färg (om det är koppen). Kriminalvården KrimProd Hall KrimProd.hall@kriminalvarden.se

7 Bilaga: Användningsråd för husgeråd i plast Inledningsvis, alla husgeråd i plast bör diskas innan användning. Tänk även på att till husgeråd i plast, t.ex. tallrikar och skålar, bör man använda bestick eller andra redskap i trä eller plast. Att t.ex. använda stålbestick förkortar avsevärt livslängden då de repar och förstör den skyddande ytan i husgeråden. Bara vissa plastsorter tål att användas för upphettning av mat eller dryck i mikrovågsugn utan att de förstörs eller släpper ifrån sig skadliga mängder kemikalier till din mat eller dryck. Om det inte är angett att husgerådet just tål mikrovågsugn kan du utgå från att det inte gör det! Det är också bra att veta att när man menar att ett husgeråd i plast är säkert att använda i mikrovågsugn så menar man i regel för upphettning av mat inte tillagning! All plast, även sådan säker för mikrovågsugn, förstörs av för hög värme under lång tid, värm därför med måtta! Precis som med plaster i mikrovågsugn tål inte alla plaster att diskas i diskmaskin. När det gäller diskning i maskin är problemet den långa exponeringen till varmvatten med dess värmeledande egenskaper vilken gör att molekylkedjorna i plasten bryts ner snabbare. Ett husgeråd som blivit diskat i maskin kan alltså se bra ut för ögat men det har egentligen åldrats ordentligt på insidan med kortare livslängd som följd, ta därför alltid reda på vilka råd som ges för diskning av just ditt husgeråd i plast. Inte all plast går att återvinna, t.ex. de väldigt hårda plasttallrikarna som finns i många matsalar är ofta gjord av så kallad härdplast, den är mycket svår att återvinna till ny plast eller till energi och för miljöns skull kan de därför vara bra att undvika låt gammal plast bli ny plast, tänk kretslopp! Husgeråd i plast från KrimProd. Alla husgeråd i plast från KrimProd går utmärkt att diska i diskmaskin. Samtliga tallrikar och muggar går bra att använda för upphettning av mat eller dryck i mikrovågsugn. De är rigoröst testade i oberoende laboratorier och är självklart 100% återvinningsbara! Tack för att du läste dessa råd kring plast. //KrimProd Hall.

Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården

Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården Säkerhetshusgeråd från Kriminalvården Säkerhetshusgeråden som presenteras här är designade och tillverkade på anstalten Hall utanför Södertälje. De är tänkta att användas i alla typer av miljöer där säkerhet

Läs mer

Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL

Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL Stekpannor MATERIAL SKÖTSEL Välj rätt stekpanna - anpassa valet efter maten du ska laga Stekpannor finns i många olika modeller och material, och de är alla framtagna för sina speciella ändamål. Det finns

Läs mer

Active. Kontaktuppgifter till våra lokala säljkontor över hela Sverige hittar du på martinservera.se/kontakt. Välkommen!

Active. Kontaktuppgifter till våra lokala säljkontor över hela Sverige hittar du på martinservera.se/kontakt. Välkommen! Active. Kontaktuppgifter till våra lokala säljkontor över hela Sverige hittar du på martinservera.se/kontakt. Välkommen! Framtidens grossist är specialist Active. Bred botten, brant stigande sidor, konkav

Läs mer

Del 2 Produktbladen Om att laga mat utomhus

Del 2 Produktbladen Om att laga mat utomhus Del 2 Produktbladen Om att laga mat utomhus Foto: Per Nilsson, Profox 7 Produktbladen I produktbladen finns olika verksamheter beskrivna. Du kan kopiera, plasta in dem och ha med dem som checklistor när

Läs mer

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål Förpackningsguide Innehåll Rekommendationer 1 Ömtåliga föremål 2 Flytande innehåll 3 Hårda och oregelbundna föremål 4 Långsmala föremål 5 Platta och sköra föremål 6 Stora och lätta föremål 7 Vassa och

Läs mer

1. Viktigt till att börja med din spis.

1. Viktigt till att börja med din spis. HETA TIPS 1 Ett kök kan se ut nästan hur som helst. Ljust eller mörkt, gammalt eller nytt spelar ingen roll där finns nästan alltid en spis. Har du sedan en stekpanna eller två, några kastruller och grytor

Läs mer

PRISLISTA PROFIL- & PRESENTREKLAM. Utvalda exempel

PRISLISTA PROFIL- & PRESENTREKLAM. Utvalda exempel PRISLISTA PROFIL- & PRESENTREKLAM Sid 14 konsulttjänster. KnappBadge Effektiv exponering! Knapp med nål, magnet eller som kylskåpsmagnet. Finns även i andra former och utföranden. 25, 32, 45, 56 eller

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Pepprigt! stora pepparkvarn 249:- Hela 41cm MANNERSTRÖMS STORA PEPPARKVARN En mycket exklusiv pepparkvarn i högblank finish som är hela 41 cm. Pepparkvarnen har ett keramiskt malverk

Läs mer

ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT

ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT ENGÅNGSHANDSKAR SORTIMENTÖVERSIKT Vad är vad? Vinyl PVC (PolyVinylChlorid) är ett oljebaserat konstmaterial som bl.a används till handskar, där det ställs krav på motståndskraft mot syror och baser. Kan

Läs mer

Gäller t.o.m. 140801. Våra färgnummer. Röd. Gul. Vit. Grön. Blå. Transparent. Svart. Orange. Lime. Rosa. Ljusblå. Militärgrön.

Gäller t.o.m. 140801. Våra färgnummer. Röd. Gul. Vit. Grön. Blå. Transparent. Svart. Orange. Lime. Rosa. Ljusblå. Militärgrön. OUTDOOR Qo1401 Gäller t.o.m. 140801 Quickex tillverkar en serie outdoor-produkter i välbekant klassisk nordisk stil. de flesta produkter kan fås i en rad olika färger och kan tryckas och/eller förses med

Läs mer

Vår/Sommar 2014 Café Collection

Vår/Sommar 2014 Café Collection Vår/Sommar 2014 Café Collection MUGGAR PRESENTER GIVE-AWAYS FÖRETAGSGÅVOR PRESENTREKLAM PROFILERING MM CAFÉ COLLECTION FÖR DEN GODA SMAKEN OCH FUNKTIONEN. Sagaform Café Collection är ett koncept som består

Läs mer

Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk...

Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk... 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Problemformulering... 3 Problemformulering... Fel! Bokmärket är inte definierat. Genomförande... 4 Ecodisk... 6 Beräkningar... 6 Produktion... 7 Marknadsföring...

Läs mer

ACCENT FÖRÄNDRA DIN KANNA. SKRUVLOCK I TVÅ OLIKA FÄRGER MEDFÖLJER ERGONOMISKA OCH INNOVATIVA KAFFEKANNOR. nyhet

ACCENT FÖRÄNDRA DIN KANNA. SKRUVLOCK I TVÅ OLIKA FÄRGER MEDFÖLJER ERGONOMISKA OCH INNOVATIVA KAFFEKANNOR. nyhet FÖRÄNDRA DIN KANNA. SKRUVLOCK I TVÅ OLIKA FÄRGER MEDFÖLJER Ersättningsglasinsats kan beställas av Sagaform. Accent kaffekanna Turkos Polypropen. Glasinsats. Art.nr: 5016716 Mått: 1 l Pris per st (vid 50

Läs mer

SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR

SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR SLITBAR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI ÅR VARJE DAGS KVALITETS GARANTI SLITBAR knivar håller hög kvalitet in i minsta detalj och har en design som gör intryck i alla kök. Vi garanterar att SLITBAR knivarna

Läs mer

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast

Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast Saniflex Thermobarb Slangkopplingar och nipplar i Plast DB0942 Saniflex slangnipplar är precisionsgjutna för bästa passform och ytfinhet. Slangen är enkel att montera och sitter säkert. Nipplarna har låg

Läs mer

Multifunktionell muggpress Manual

Multifunktionell muggpress Manual Multifunktionell muggpress Manual Produktbeskrivning Muggpressen är liten och portabel och är ett utmärkt redskap att använda på plast, till exempel på marknader. Pressen har fullt digital temperaturkontroll

Läs mer

Inför provet årskurs 8

Inför provet årskurs 8 Inför provet årskurs 8 Näringsämnena: Protein, kolhydrater, fett, vitaminer, mineraler och vatten Koka potatis: Koktid: 20-30 minuter Använd salt för att få smak och för att vattnet ska koka bättre. Behåll

Läs mer

Snabbfakta om Bagasse

Snabbfakta om Bagasse Bagasse. Hållbara trender. Vi sålde vår första bagasseprodukt för 15 år sedan. Då var materialet nytt inom foodservice, och möttes emellanåt med viss tveksamhet. Idag ser det annorlunda ut. Att tänka hållbart,

Läs mer

Tips och råd för en GIFTFRI LEKMILJÖ

Tips och råd för en GIFTFRI LEKMILJÖ Tips och råd för en GIFTFRI LEKMILJÖ Barn är särskilt känsliga för kemikalier. Eftersom de rör sig nära golvet och stoppar saker i munnen så är de även mer utsatta för de kemikalier som finns i damm och

Läs mer

Din nya handelspartner för restaurangglas, porslin och bestick!

Din nya handelspartner för restaurangglas, porslin och bestick! Din nya handelspartner för restaurangglas, porslin och bestick! Bordssked NU: 8,50 kr Kaffesked NU: 3,90 kr KAMPANJ! Diplomatserien: Eleganta bestick i restaurangkvalitet Bordsgaffel- NU: 8,50 kr Bordskniv

Läs mer

Gjuta egna mjukbeten Så jag skulle inte rekommendera att använda spisen Innan gjutning

Gjuta egna mjukbeten Så jag skulle inte rekommendera att använda spisen Innan gjutning Gjuta egna mjukbeten Detta med plastgjutning har konstigt nog aldrig riktigt blivit något hit i Sverige. Trots att det är väldigt enkelt att göra när man väl har fått prova. Kanske är det avsaknaden av

Läs mer

OMTÄNKSAM. PRESSMATERIAL: OMTÄNKSAM sortiment SÄLJSTART: 17 november 2017 PRESSKONTAKT: Tina Björeman. Tel.

OMTÄNKSAM. PRESSMATERIAL: OMTÄNKSAM sortiment SÄLJSTART: 17 november 2017 PRESSKONTAKT: Tina Björeman. Tel. Inter IKEA Systems B.V. 2015 OMTÄNKSAM PRESSMATERIAL: OMTÄNKSAM sortiment SÄLJSTART: 17 november 2017 PRESSKONTAKT: press.sto@ikea.com Tina Björeman. Tel. 0733-47 11 70 OMTÄNKSAM / IKEA PRESSMATERIAL /

Läs mer

profil jul 2014 profil jul 2014 vikingsun

profil jul 2014 profil jul 2014 vikingsun profil jul 2014 en uppskattad julklapp år efter år! perfekt för att samla ihop till en bra knivserie! Vi pratar förstås om de prisbelönta knivarna från CHROMA type 301 med design av F.A. Porsche. Den senaste

Läs mer

Grunder för materialfixering med vakuum

Grunder för materialfixering med vakuum Grunder för materialfixering med vakuum Först och främst har vi normalt atmosfärslufttryck inuti och utanför vakuumbordet, som är ungefär 1bar. Därefter placeras ett arbetsstycke på ytan på vakuumbordet

Läs mer

Förslag till: Hygienrutiner för maten på förskolans avdelning

Förslag till: Hygienrutiner för maten på förskolans avdelning Förslag till: Hygienrutiner för maten på förskolans avdelning All personal som hanterar mat på avdelningen ska läsa igenom och följa dessa rutiner. Mat är mer än livsmedelshygien Alla rutiner kring maten

Läs mer

Miljövänliga alternativ Engångsartiklar

Miljövänliga alternativ Engångsartiklar I dag har vi många bra miljövänliga alternativ till engångsartiklar i polypropylen och polystyrenplast PLA og C-PLA PLA är en termoplastisk polyester som är biologiskt nedbrytbar, komposterbar och med

Läs mer

Prislista Nr 1 in rent tent & event i Sverige AB. Alla priser är exklusive moms Golvsystem Produkt Enhet Pris sek Antal Totalt. kvm 50,00.

Prislista Nr 1 in rent tent & event i Sverige AB. Alla priser är exklusive moms Golvsystem Produkt Enhet Pris sek Antal Totalt. kvm 50,00. Prislista för Nr 1 in rent, tent & event i Sverige AB Alla priser är exklusive moms Golvsystem Produkt Enhet Pris sek Antal Totalt Trägolv (för större evenemang begär offert) kvm 50,00 Trägolv med aluprofil

Läs mer

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin. Januari

Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin. Januari Prislista Miele Professional Diskutrustning Proffsdiskmaskiner, Kontorsdiskmaskiner och Tankdiskmaskin Januari 2015 www.mindiskmaskin.se HBV-rabatt är 20% Proffsdiskmaskin PG 8055 SPEED Diskmaskiner Leveransutförande:

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER SAFFRAN Spansk saffran i presentförpackning Saffran Saffran är världens dyraste krydda och är torkade pistiller av saffransblomman och det krävs 200000 pistiller

Läs mer

Stöldskyddsmärkning med DNA - SmartDNA

Stöldskyddsmärkning med DNA - SmartDNA Stöldskyddärkning med DNA - SmartDNA Här kommer ett erbjudande från SmartDNA och Säkra! Skydda din verksamhet, transportbilar, maskiner & verktyg! Maila din beställning med företagsnamn, organisationsnummer,

Läs mer

GYNNSAM knivar är designade för att. användas ofta. Designen utgår från kraven. hos en professionell kock, men är anpassad

GYNNSAM knivar är designade för att. användas ofta. Designen utgår från kraven. hos en professionell kock, men är anpassad GYNNSAM GYNNSAM knivar är designade för att användas ofta. Designen utgår från kraven hos en professionell kock, men är anpassad efter behoven i hemmaköket. Vi garanterar att GYNNSAM knivarna kommer att

Läs mer

Pappersindustri REFERENSER. GL&V Sweden, Cellwood Machyneri Sweden, Voith papper Tyskland, Voith papper Norge, IBS Österrike, Corbelini Italien

Pappersindustri REFERENSER. GL&V Sweden, Cellwood Machyneri Sweden, Voith papper Tyskland, Voith papper Norge, IBS Österrike, Corbelini Italien 1 Pappersindustri På alla ställen där slitage, kemiska påverkan och hög temperatur är som störst har keramiken mycket bättre egenskaper än hård metal eller härdad metal samt har keramiken mycket längre

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER PÅSKKORT Vackra tecknade påskkort Påskkort Vackra påskkort med olika motiv. Påskkorten är förpackade i plastförpackade buntar med 10 kort med olika motiv i varje.

Läs mer

2017 Material som kommer i kontakt med livsmedel

2017 Material som kommer i kontakt med livsmedel 1 (5) 2017 Material som kommer i kontakt med livsmedel 2017 fokuserade vi på material som kommer i kontakt med livsmedel. En inventering genomfördes på de flesta av kommunens skolor och på samtliga förskolor.

Läs mer

Moms tillkommer på alla priser.

Moms tillkommer på alla priser. Moms tillkommer på alla priser. Standard Form Premium 1241 Kniv Standard Form Premium 1242 Gaffel Standard Form Premium 1243 Matsked Standard Form Premium 1247 Dessertsked Standard Form Premium Hepp 1248

Läs mer

Kompletta koncept för servering av kylda drycker

Kompletta koncept för servering av kylda drycker Kompletta koncept för servering av kylda drycker Snabbt & enkelt att komma igång! Miljöoptimerad lösning - 0% freon Flexibel servering med snabb support & service Dryckeskoncept anpassat för din verksamhet

Läs mer

Skyddsutrustning och tillbehör

Skyddsutrustning och tillbehör Skyddsutrustning och tillbehör ABIC Kemi AB Tel 011-149030 Box 6131 Fax 011-149237 600 06 NORRKÖPING info@abic.se www.abic.se Samtliga priser tillkommer 25% moms 40100-7, 40100-9 Nitrilhandske puderfri

Läs mer

Slitstarka trägolv från Bohuslän

Slitstarka trägolv från Bohuslän Slitstarka trägolv från Bohuslän GOLV SOM DU VILL HA DEM DET NATURLIGA VALET Som en av få leverantörer i Europa distribuerar vi upp till 300 x 2900 mm trägolvsplankor. Varje tilja slipas och inspekteras

Läs mer

Handledning. Sinnenas äventyr. Lektion 3. Måltiden mer än att bara bli mätt

Handledning. Sinnenas äventyr. Lektion 3. Måltiden mer än att bara bli mätt Handledning Lektion 3 Måltiden mer än att bara bli mätt Måltidsupp- levelsen Måltidsupplevelsen Sätt måltiden i fokus och låt eleverna fundera över vilka olika delar som bygger upp en positiv måltidsupplevelse.

Läs mer

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA Stöldskyddsmärkning med Smart DNA Skadeförebyggande erbjudande med unik rabatt på SmartDNA Kostnadsfri säkerhetsrådgivning av erfarna säkerhetschefer-(mail till info@safesolution.se) Minska risk för avbrott

Läs mer

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA. Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA. Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB Stöldskyddsmärkning med Smart DNA Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB Ett enkelt sätt att förebygga brott och minska risk för avbrott i verksamheten Polismyndigheten och SKL (Statens

Läs mer

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv.

Santoku kockkniv. Brödkniv. Skal- & grönsakskniv. Vår historia Birka kallas i folkmun för Sveriges första stad och grundades i mitten av 700-talet. Birka var en viktig central handelsplats. Hit kom handelsmän från fjärran öster med exklusiva produkter.

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en

Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en IKEA 365+ knivar Vardagslivet ställer höga krav på köksknivar. IKEA 365+ knivar är gjorda för att användas varje dag. Med handtag som ger ett bra grepp och en kvalitet som lever upp till kraven i vardagens

Läs mer

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

TORSTENS JULFAVORITER

TORSTENS JULFAVORITER TORSTENS JULFAVORITER 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Sommargåvokort En uppskattad present där mottagaren själv väljer sin gåva! Förvänta Er ett brett sortiment med upp till 200 st gåvor att välja mellan!

Läs mer

Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3

Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3 Arbetsmaterial 1/8 Måltidsverksamheten vid Karlbergsskolan Åk 1-3... 2 Uppdrag... 2 Nulägesbeskrivning... 2 Karlbergsskolans kök... 2 Personal/köksarbete... 3 Transport av mat... 3 Servering... 4 Arbetstid

Läs mer

KRETSLOPP FÖR ÅTERVINNINGSPROCESSER

KRETSLOPP FÖR ÅTERVINNINGSPROCESSER KRETSLOPP FÖR ÅTERVINNINGSPROCESSER Vad händer med alla plastförpackningar när vi har slängt det? Lär er mer om plastförpackningar genom att läsa sagan Plastis och plastförpackningens resa! där barnen

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER LJUSHÅLLARE Smart ljushållare i 4-pack Smart ljushållare, Candle Aid, som Färger gör att ljuset sitter stabilt i ljusstaken Vita ljusljushållare (Candle Aid)

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, där kan du även ta del av ett större utbud

Läs mer

Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning

Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning 1 (7) Rengöringskontroll på tillagningskök inom skolor, förskolor, äldreboende och sjukhus i Varbergs kommun 2012, uppföljning Sammanfattning År 2011 kontrollerades rengöring i tillagningskök inom skolor,

Läs mer

3Produktinformation. ETW 803 Värmekrymp

3Produktinformation. ETW 803 Värmekrymp ETW 803 Värmekrymp Produktbeskrivning ETW 803 värmekrymp på rulle har utvecklats för att möta behovet av nötningsskydd, isolering och tätning av svagströmsapplikationer. Värmekrympslangen är packad i en

Läs mer

Limma trä och parkett

Limma trä och parkett Limma trä och parkett Handledning för dig som gör det själv Viktigt att tänka på Fukt Träet får inte vara för torrt eller fuktigt (Cascol Polyuretanlim 1809 kräver dock en viss fuktighet för att härda).

Läs mer

5-I-1-LIST. Beställningskod Foto Mått Antal per förpackning

5-I-1-LIST. Beställningskod Foto Mått Antal per förpackning Beställningskod Foto Mått Antal per förpackning PGINCP(-)MD215 2 150 x 13 mm x 48 mm 1 (kniv + skena ingår) Produktbeskrivning Listen med Incizo -teknik är en enkel lösning för att få en perfekt avslutning

Läs mer

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA. Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB och Moderna Försäkringar

Stöldskyddsmärkning med Smart DNA. Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB och Moderna Försäkringar Stöldskyddsmärkning med Smart DNA Skadeförebyggande arbete i samarbete med SÄKRA Stenstaden AB och Moderna Försäkringar Minska risk för avbrott - enkelt och tryggt Polismyndigheten och SKL (Statens Kriminaltekniska

Läs mer

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till

Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter. Vi som säljer kommer från. och vi skall använda pengarna till Bra och prisvärda produkter som underlättar vardagen! Tack för ditt stöd! Jag heter Vi som säljer kommer från och vi skall använda pengarna till Fyll på förrådet med vardagsnytta från Kron till bra pris!

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

DONNA SENIOR SVENSKA GERMAN PERFORMANCE

DONNA SENIOR SVENSKA GERMAN PERFORMANCE DONNA SENIOR SVENSKA GERMAN PERFORMANCE 1 MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER FRÅN TYSKLAND Miljö och porslin passar bra ihop. Varför? Vårt porslin är tillverkat av några få naturresurser som har minimal miljöpåverkan.

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING

Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Att laga mat med DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING Tryckkokare Skaldjursgryta Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere har som affärsidé att tillverka världens bästa stek- och kokkärl i rostfritt

Läs mer

Designen väljer du. Funktion och tålighet ingår. Kan rostfritt rosta?

Designen väljer du. Funktion och tålighet ingår. Kan rostfritt rosta? 2 Exxent är skandinavisk design när den är som bäst. Funktionell och vacker men Exxent står också för högteknologi när det gäller materialkunskap och produktionsteknik. Resultatet blir en väl avstämd balans

Läs mer

Handla för miljön tillsammans med Abena

Handla för miljön tillsammans med Abena Handla för miljön tillsammans med Abena www.abenaab.se Vi tänker på miljön! Vårt produktsortiment erbjuder ett ökande antal produkter som är skonsamma för miljön. Produkter som löpande utvecklas och förbättras.

Läs mer

Skydda din verksamhet, maskiner & verktyg.

Skydda din verksamhet, maskiner & verktyg. Skydda din verksamhet, maskiner & verktyg. Erbjud era kunder DNA-märkning vid leverans, service och däckbyte! Maila er beställning med företagsnamn, organisationsnummer, post- och fakturaadress till mrf@safesolution.se

Läs mer

balja ett stort kärl av metall eller plast som man t.ex. diskar eller tvättar i bank ett företag där man t.ex. kan låna pengar eller spara pengar

balja ett stort kärl av metall eller plast som man t.ex. diskar eller tvättar i bank ett företag där man t.ex. kan låna pengar eller spara pengar TUMBA BRUK anlägga börja bygga något anonym som inte talar om sitt namn ark ett blad av papper balja ett stort kärl av metall eller plast som man t.ex. diskar eller tvättar i bank ett företag där man t.ex.

Läs mer

Elektriska tunnelbogpropellrar

Elektriska tunnelbogpropellrar P O W E R Elektriska tunnelbogpropellrar Patenterat växelhus av komposit, underhållsfritt. Specialbyggd DC motor. Varje modell kan monteras i akter med speciell aktertunnel (se sida 210). CT35 CT60 CT100

Läs mer

Stöldskyddsmärkning med DNA - SmartDNA

Stöldskyddsmärkning med DNA - SmartDNA Stöldskyddsmärkning med DNA - SmartDNA - Skadeförebygg och minimera risk för stöld SmartDNA i samarbete med Maila din beställning med företagsnamn, organisationsnummer, post- och fakturaadress till; info@safesolution.se

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav.

Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. IKEA 365+ kokkärl Vardagslivet ställer höga krav på kokkärl. IKEA 365+ kokkärl i är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. Vi garanterar funktionen hos IKEA 365+ kokkärl i 15 år för produkter

Läs mer

Rör. Ø 4 till 28 mm Y/D. Rördimensioner (metriska)

Rör. Ø 4 till 28 mm Y/D. Rördimensioner (metriska) Rör Ø 4 till 28 mm Y/D Tillgängliga i flertalet varianter för att passa olika applikationer Alla rör kan användas med alla olika typer av kopplingar i denna katalog Nylon och polyuretanrör finns tillgängliga

Läs mer

Bygg på Uponor ProFuse RC Den nya generationen tryckrör

Bygg på Uponor ProFuse RC Den nya generationen tryckrör Bygg på Uponor ProFuse RC Den nya generationen tryckrör Uponor ProFuse RC 1 2 Uponor ProFuse RC ProFuse RC Den nya generationen tryckrör från Uponor Ett starkt och motståndskraftigt alternativ för högsta

Läs mer

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE

FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE FEMSTJÄRNIG MATLAGNING ATT LAGA MAT MED DEMEYERE Varför skall man köpa Demeyere produkter? Demeyere tillverkar stek- och kokkärl i rostfritt stål som håller hela livet. Många av världens stjärnkockar använder

Läs mer

Höganäs Keramik Prislista 2014. Priserna gäller fr o m 1 januari 2014

Höganäs Keramik Prislista 2014. Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 Höganäs Keramik Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 ORDERVILLKOR Välkommen med din order! Ordervillkor Fiskars kundtjänst: Vi har öppet: mån fre 08.00 16.30 Telefon kundtjänst: 042-36

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort,

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard

Läs mer

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M.

PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. PRISLISTA 2015/2016 SKYLTAR, DEKALER, FOLIEDEKOR, BANDEROLLER, PROFIL- OCH ARBETSKLÄDER M.M. WWW.RCSPORTODESIGN.SE aluminiumskyltar (plåtskyltar) aluminiumskylt, plan Aluminiumskyltar (eller plåtskyltar

Läs mer

Innehåll. Tallrikar, glas & bestick Sittande bjudning eller casual stående? Vi har det som krävs. Sidorna 8-9

Innehåll. Tallrikar, glas & bestick Sittande bjudning eller casual stående? Vi har det som krävs. Sidorna 8-9 Vår Sommar 00 Innehåll Påsk & vår Ge den speciella känslan av att varje måltid ska vara unik med traditionella färger och design för säsongen. Dagarna blir varmare liksom din restaurang och dina gäster.

Läs mer

IKEA 365+ kokkärl/stekpannor

IKEA 365+ kokkärl/stekpannor IKEA 365+ kokkärl/stekpannor IKEA 365+ kokkärl/stekpannor i rostfritt stål är omsorgsfullt testade för att klara vardagens krav. Vi garanterar funktionen hos IKEA 365+ kokkärl/stekpannor i femton (15)

Läs mer

Låt hushållssopor bli en resurs.

Låt hushållssopor bli en resurs. Låt hushållssopor bli en resurs. Biogas Jord Metaller Plast Glas Papper Matavfall till bruna påsen anläggning BIOGAS- ANLÄGGNING Biogas- JORD Jord 70 kilo matavfall per person och år ger biogas motsvarande

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI STOPPNING

MILJÖ OCH TESTER DESIGN BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI STOPPNING NAP Stolen NAP är designad av den danska designern Kasper Salto för Fritz Hansen. NAP är en serie lätta stapelstolar som är designade med hänsyn till optimal sittkomfort, oavsett vilken ställning man sitter

Läs mer

Prislista 2009 Växjö Porslin & Möbeluthyrning / BS Party Event Glas Pris/st.

Prislista 2009 Växjö Porslin & Möbeluthyrning / BS Party Event Glas Pris/st. Prislista 2009 Växjö Porslin & Möbeluthyrning / BS Party Event Glas Pris/st. Vinglas 31 cl 2,90 Vinglas 24 cl 2,40 Vinglas 19 cl 2,40 Vinglas 12 cl 2,40 Champagneglas 17 cl 2,40 Martini/ coctailglas 15

Läs mer

SKORSTENSFOLKET SVERIGE AB PRISBOK 2014-02-03

SKORSTENSFOLKET SVERIGE AB PRISBOK 2014-02-03 SKORSTENSFOLKET SVERIGE AB PRISBOK VÄGLEDANDE PRISLISTOR EXKLUSIVE MOMS. EXPO INOX Stålskorsten VÄGLEDANDE PRISLISTA EXKLUSIVE MOMS Finns i svart och grått utförande. Typ Ø10 Ø150 Ø200 Längd 940 DW 25

Läs mer

Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014

Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 Prislista 2014 Priserna gäller fr o m 1 januari 2014 ORDERVILLKOR Välkommen med din order! Ordervillkor Fiskars kundtjänst: Vi har öppet: mån fre 08.00 16.30 Telefon kundtjänst: 042-36 11 50 Telefon växel:

Läs mer

Mumin prislista vår 2015

Mumin prislista vår 2015 Mumin prislista vår 2015 Priserna gäller fr o m 1 januari 2015 ORDERVILLKOR Välkommen med din order! Ordervillkor Fiskars kundtjänst: Vi har öppet: mån fre 08.30 16.00 Telefon kundtjänst: 042-36 11 50

Läs mer

SAKER SOM SKA BEAKTAS VID ANVÄNDNING AV KONTAKTMATERIAL

SAKER SOM SKA BEAKTAS VID ANVÄNDNING AV KONTAKTMATERIAL SAKER SOM SKA BEAKTAS VID ANVÄNDNING AV KONTAKTMATERIAL ALLMÄNNA ANVISNINGAR OM ANVÄNDNINGEN AV KONTAKTMATERIAL Använd endast sådana material och produkter, som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel,

Läs mer

Classic. Natur. Prislista

Classic. Natur. Prislista Prislista Ek Att se ekar i naturen är alltid en upplevelse i sig och deras vitalitet är helt enastående. Vi sätter en ära i att tillverka ekplankor där träets personlighet respekteras och bevaras. Virket

Läs mer

Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder!

Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder! Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder! Vad gäller egentligen för företagspresenter? Julgåvor är skattefria till anställda om värdet inte

Läs mer

För händernas bästa. Namnet säger allt. Designed around your hands.

För händernas bästa. Namnet säger allt. Designed around your hands. För händernas bästa Namnet säger allt Sempermed Supreme, ett mästerverk från vår utvecklingsavdelning, är perfekt anpassad för dina behov. Högsta säkerhet högsta komfort. För topprestationer varje dag.

Läs mer

non food & utrustning

non food & utrustning non food & utrustning #4 kampanjerbjudanden EN GOD AFFÄR! 2013 2/4-26/4 Granity Diskmaskinssäkra, högtempererade glas för dagligt bruk. 25% Glas 4,5 cl 12 st/krt, 84:00/krt Art nr 900290 Glas 16 cl 12

Läs mer

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! > SYSTEMBESKRIVNING Beklädnad...3 Stolpar...3 Grindar...4 Montering...4 Skötsel och underhåll...4 Mer information...4 PRISLISTA

Läs mer

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER Sid 1/4 konsulttjänster. ELIPS + gummiband Smidig golvpratare, alternativ till rollup. Väldigt enkel att ställa upp på plats; vik upp och låt formen stabilisera sig själv! Format:

Läs mer

Filar från Skärpverktyg AB

Filar från Skärpverktyg AB Filar från Skärpverktyg AB 20151105 Ver: 02 LB Innehållsförteckning Nålfilar sid 3 Nålfilar LAV sid 5 Riffelfilar. sid 7 Habilisfilar. sid 10 Maskinfilar. sid 12 Handtag sid 14 Sida 2 info@skarpverktyg.se

Läs mer

Definitioner och begrepp Version

Definitioner och begrepp Version Definitioner och begrepp Version 1 2012 07 06 Definitioner i miljöbalken, miljötillsynsförordningen och Reachförordningen samt förklaring av några andra begrepp Definitioner i miljöbalken Blandning: en

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

Användning av autoklav för livsmedel. Christophe Picard, huvudansvarig för centrets utbildningar och lärare på livsmedelskurser

Användning av autoklav för livsmedel. Christophe Picard, huvudansvarig för centrets utbildningar och lärare på livsmedelskurser Användning av autoklav för livsmedel Christophe Picard, huvudansvarig för centrets utbildningar och lärare på livsmedelskurser Vad är en autoklav? Metallisk gryta med lock. Med hjälp av övertryck kommer

Läs mer

lacko barstol

lacko barstol lacko barstol 378 950 445-5 C8 C7 C5 C4(R) C3(R) C6 C2(L) C(L) ITEM C(L) C2(L) C3(R) C4(R) C5 C6 C7 C8 QTY PARTS SIZE 380X35X20(mm) 580X35X35(mm) 380X35X20(mm) 580X35X35(mm) 950X378X95(mm) 375X35X20(mm)

Läs mer

Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING

Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING Om knivar MODELLER SKÖTSEL SLIPNING FÖRVARING Välj rätt knivmodell - anpassa efter vilka råvaror du ska hantera Det finns många olika modeller av knivar och de är alla framtagna för sina speciella ändamål.

Läs mer

RÄTT START PRISLISTA 2011-06-21 Best Nr. Benämning Kvant NOK Ca Pris

RÄTT START PRISLISTA 2011-06-21 Best Nr. Benämning Kvant NOK Ca Pris RÄTT START PRISLISTA 2011-06-21 Best Nr. Benämning Kvant NOK Ca Pris Pingu Äta Kundnamn: Kundnummer: st 8109 Bestick, 3-del i presentkartong 6 40,91 kr 90,00 kr st 8115 Presentkartong, 3-delar 6 108,18

Läs mer