NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE. UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE. UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR."

Transkript

1 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR. 5 MAJ NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. Alla bitar på plats med helt nya BMW 5-serie Touring. UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR. Maximera upplevelserna i och utanför bilen. VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE. De fem stegen till fullt självkörande BMW-bilar.

2 KÄNSLAN AV FRIHET. Sommaren är på väg. Fritidshus ska öppnas för säsongen, barnens aktiviteter intensifieras och dina egna intressen ska också hinnas med. På vägen dit och därifrån måste även lite jobb klämmas in för att alla bitar ska falla på plats. Allt det här blir roligare, bekvämare och enklare i en helt ny BMW 5-serie Touring. Med en mängd olika motoralternativ, upp till liter packningsutrymme tack vare 40/20/40-uppdelat baksäte och helt nya möjligheter att koppla upp sig, behöver du inte känna dig begränsad av vare sig åtaganden på hemmafronten eller professionella plikter. Tryck istället på startknappen, sätt foten på gaspedalen och känn känslan av frihet.

3

4 UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR. Nya äventyr, upplevelser och intryck hägrar. Ett bra tips är att göra även transportsträckorna till semester. Med mer engagerande, avslappnad och tryggare körning där du verkligen kan fokusera på vägen, får du ut mer även av allt runtom bilkörningen. Därför är BMW 5-serie Touring fylld av teknik och funktioner som gör dig till en bättre och mer avkopplad förare. Bakhjulen hjälper till att styra, bilen förbereder sig för kurvan innan du kommer till den, den håller automatiskt filen, farten och avståndet, bara för att nämna några funktioner. Allt för att du ska kunna låta känslorna styra och maximera upplevelserna, i och utanför bilen.

5 KÄNSLAN AV RYMD. I nya BMW 5-serie Touring får passagerarna mer utrymme, särskilt i baksätet. Kupén är lite bredare och designen på baksätet, armstödet och placeringen av ISOFIX-fästena gör det enkelt att få plats med barnstolar tre på rad, om du behöver. KÄNSLAN AV FRIHET. Vad du än vill göra får du mer plats för det med nya BMW 5-serie Touring. Lastutrymmet är större och mer flexibelt det har ökat till 570 liter, eller liter med baksätet nedfällt. Baksätet är delbart 40/20/40 och fälls elektriskt. Insynsskyddet får smidigt plats under lastgolvet när du inte behöver det. KÄNSLAN AV FOKUS. Om du har familjen med på semester har du samtidigt ansvaret för världens viktigaste last. Desto viktigare att du kan köra fokuserat och säkert. Nya BMW 5-serie hjälper dig, bland annat med BMWs Head-Up Display. Med den har du all information direkt i synfältet, utan att du behöver vända uppmärksamheten från vägen. I nya BMW 5-serie har projektionsytan vuxit med 70%, symbolerna är tydliga i olika färger och du kan nu välja att se mer information.

6 MER, ÄNNU MER OCH MEST. Helt nya BMW 5-serie Touring erbjuder upplevelser på hög nivå. Och du kan låta känslorna styra även när du väljer den. Med ett extremt stort utbud av utrustning och utrustningspaket kan du få din BMW anpassad till just dina behov och önskningar. Siktar du riktigt högt, varför inte gå direkt på de unikt frikostigt utrustade Innovation Edition och Ultimate Edition. BMW 5-SERIE TOURING. I grundutrustningen finns bland annat: Sportläderratt Intelligent Emergency Call Däcktrycksmonitor Parkeringshjälp fram och bak LED-dimljus ConnectedDrive Services MER. Utrustad med tre paket med flera av funktionerna och tillvalen som efterfrågas mest av BMW-förarna här i Sverige. Automat Komfortpaketet Connected-paketet med Navigationssystem Professional NYA BMW 520d TOURING BUSINESS CONNECTED. Under 8,5 prisbasbelopp (bilens pris/företagserbjudande) Företagsleasing från kr/månad Privat rek. pris från kr Billån från kr/mån Effekt 190 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 4,5 l/100 km. Koldioxidvärde från 119 g/km. (114 g/km med automat). Miljöklass: EU6.

7 ÄNNU MER. Laddad med de flesta av våra utrustningspaket. Utöver standardutrustningen även bland annat: M Sport-paketet Komfortpaketet Connected-paketet med Navigationssystem Professional Innovationspaketet Travel-paketet Vinterpaketet Harman Kardon ljudsystem Stolsvärme fram och bak 4-zons klimatanläggning Automatisk elektrisk baklucka Comfort Access Dakota läderklädsel BMW 530i TOURING INNOVATION EDITION. Pris från kr (inkl. utrustning till ett värde av kr) Effekt 252 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 5,8 l/100 km. Koldioxidvärde från 133 g/km. Miljöklass: EU6. MEST. Utrustad med allt du kan tänka dig. Det enda du behöver välja är kulören på metallic-lacken allt annat finns redan där. Utöver Innovation Edition har den bland annat: Bower & Wilkinson ljudsystem Mjukstängande dörrar Elektriskt utfällbar dragkrok Tonade fönster Ventilerade säten Komfortsäten med massagefunktion Ambient Air Package Keramiska kontroller Driving Assistant Plus Remote Control Parking Trådlös laddning Night Vision Nappa läderklädsel Metallic-lack BMW 540i xdrive TOURING ULTIMATE EDITION. Pris från kr (inkl. utrustning till ett värde av kr) Effekt 340 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 7,3 l/100 km. Koldioxidvärde från 167 g/km. Miljöklass: EU6.

8 VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE BMW. Nya BMW 5-serie erbjuder genom Driving Assistant Plus en rad funktioner där bilen hjälper dig styra, anpassa farten och upptäcka eventuella faror allt det som man förknippar med självkörande egenskaper. Men våra ingenjörer är noga med att inte kalla det en självkörande bil, även om tekniken är på god väg. Så här ser de fem stegen till komplett självkörande fordon ut. Steg 1 feet off. Det här steget är sedan länge passerat, och idag har i princip alla bilar i alla prisklasser en farthållare. Steg 2 hands temporary off. Här är vi redan nu med BMW 5-serie och BMW 7-serie. Föraren måste ha uppsikt, men bilen kan under långa sträckor sköta viktiga moment i körningen den håller filen och styr med i kurvor, den håller lämplig fart och avstånd, den upptäcker hinder och möjliga farliga situationer och reagerar på dem. Det betyder tryggare och mer avkopplande körning.

9 Steg 3 eyes off, är inte långt borta. Det betyder att bilen kör själv under långa sträckor, och säger till när föraren behöver ta över. Tekniken finns redan och är nästan färdigutvecklad, men vi kommer inte att släppa ut någon bil på marknaden innan tekniken grundligt testats och testats igen av säkerhetsskäl enligt BMWs utvecklingsingenjörer mellan 240 och 250 miljoner kilometer. Redan 2017 testas självkörande BMW-bilar i trafik i München produceras de första BMWbilarna med den här tekniken för försäljning. Steg 4 mind off. Strax därefter kommer de första helt självkörande bilarna som sköter allt och föraren kan vara helt bortkopplad från körningen. Föraren behöver bara vara back-up. Steg 5 passenger. Beskrivningen säger allt.

10 UPPKOPPLAD, IHOPKOPPLAD OCH AVKOPPLAD. BMW ConnectedDrive, en öppen molnlösning som ger dig nya möjligheter. Internet of Things handlar om att när allt fler saker omkring oss blir smarta och uppkopplade, så kommer det att skapa närmast obegränsade möjligheter att också få saker och ting att tillsammans göra din tillvaro smartare. I den miljön spelar förstås BMW en stor roll, bilen tillsammans med alla de uppkopplade möjligheterna och tjänsterna i ConnectedDrive. Den är en öppen molnlösning, som är förberedd för att kunna kopplas samman med andra smarta saker. I takt med att smart teknik tar plats i allt fler saker i din omgivning och att tekniken blir allt vanligare i Sverige, kommer bilen och alla funktioner i och runt den att bli sömlöst integrerade med dina andra saker, funktioner och tjänster i ett smart liv. Det betyder till exempel att värmesystemet därhemma kommer att kunna gå på sparlåga på dagen när ingen är hemma, och när det får reda på att du satt dig i bilen för att köra hem från jobbet vet det exakt när temperaturen ska ökas. Samtidigt vet kylskåpet att du är på väg hem. Det skickar en notis till dig att mjölken är slut, så att du kan handla på vägen. Och när du svänger in på garageuppfarten därhemma tänds lamporna så som du vill ha dem, och musikanläggningen går igång med den sortens musik du gillar när du kommer hem på kvällen. När hemmen blir allt smartare, med system som till exempel Amazons Alexa, Google Home och Deutsche Telekoms Smart Home App, kopplas husets olika smarta saker ihop, och du kan kommunicera med dem genom att prata med dem. Så du kommer helt enkelt att fråga, utan att behöva ha en telefon eller en skärm, hur långt du kan köra innan du måste tanka. Eller prata in en adress, som sedan skickas in i bilens navigationssystem och kommer upp direkt när du sätter dig i bilen. Eftersom BMW ConnectedDrive är öppet för just den här sortens kontakter kommer du att kunna skapa ett alldeles eget ekosystem med förenklande och tidsbesparande funktioner som passar just dig. Och sett i ett större perspektiv betyder informationen från uppkopplade bilar att stadsplanerarna kan hitta smartare vägar för att få trafiken fungera, och att du får bättre information om var och när det är bäst att köra. Med allt mer uppkoppling kan du se fram emot allt mer avkoppling.

11 BARA NÅGRA AV ALLA FUNKTIONERNA SOM REDAN FINNS MED BMW CONNECTED DRIVE: Apple Car Play. Du kan sömlöst och trådlöst integrera delar av din Apple-värld i bilen, så att du kan styra funktioner i din iphone eller ipad genom bilen, till exempel med röstkontroll eller idrive-ratten. WiFi Hotspot. Du kan göra din BMW till en rullande wifi-central. Genom den har du höghastighetsuppkoppling för upp till tio mobiler eller plattor samtidigt. Intelligenta nödsamtal. Om en olycka skulle inträffa förser din BMW automatiskt larmcentralen med information, till exempel var bilen är, hastigheten när olyckan inträffade, vilka airbags som löst ut och hur många personer som finns i bilen. Det betyder att räddningstjänsten på en gång vet vilka resurser de ska skicka. Du kan också använda systemet för att larma om olycka som drabbat andra. Hitta parkering. On-Street Parking Info är en smart funktion som hjälper dig att snabbt hitta parkeringsplats även i områden där det vanligtvis är svårt. Systemet får information om när bilar startas och kör ifrån en parkeringsplats. Baserat på det får du vägledning om var det är störst sannolikhet för att hitta en ledig plats. Funktionen startar i Sverige i november. Fjärrstyra funktioner. Genom appen BMW Connected står du i ständig förbindelse med din BMW. Beroende på modell och tillverkningsår kan du genom din smartphone till exempel starta kupévärmaren, du kan se hur långt du kan köra innan du behöver tanka, du kan skicka adresser till navigationssystemet, och mycket mer. Inte komma för sent-funktionen. Med den här funktionen behöver du aldrig komma för sent igen. Den förvarnar dig om när det är dags att åka för att du ska hinna till dina möten och aktiviteter. Baserat på trafikinformation i realtid tar den hänsyn till eventuella köer eller trafikolyckor, och skickar ett meddelande till din smartphone eller iwatch när det är dags att åka. Systemet lär sig känna igen vägarna du kör ofta, till exempel till jobbet eller till dagis och skola. Om det inträffar något som påverkar restiden dit, får du ett meddelande om det, så att du kan åka i tid.

12 SE FRAM EMOT NYA ÄVENTYR. Med BMWs breda utbud av extrautrustning och tillbehör kan du enkelt få din BMW 5-serie Touring att passa perfekt i din vardag, helgdag, semester och allt däremellan. Här nedan ser du bara några exempel på saker som kan göra sommaren lite smidigare. Hos din återförsäljare finns mycket mer att titta på. Med Safety Case från BMW Travel & Comfort mår både surfplattan och användaren bra. Skyddsfodralet och skyddsfilmen ser till att plattan förvaras säkert, i och utanför bilen. När det är dags att åka klickar du enkelt fast den i universalhållaren som monteras på nackstödet. Den kan du justera i höjdled för att passa passagerare i alla storlekar de slipper sitta och titta ner på plattan och få onda nackar. BMW Active är en kollektion praktiska och robusta väskor, med gott om utrymme och med många fack så att de fungerar som perfekta följeslagare på vägen till dina och familjens olika äventyr. Beroende på vad du behöver kan du välja mellan olika sorter och storlekar. Se till att cykeln sitter säkert. Cykelstället är bara ett av de många olika tillbehören i BMWs taklastsystem. De är utvecklade för att fungera perfekt på BMWs lastbågar, allting rigoröst testat för att uppfylla BMWs krav på säkerhet och funktion. Cykelstället passar lika bra för racercyklar, mountainbikes och vanliga cyklar. För mer information och prisuppgifter kontakta din närmaste återförsäljare.

13 NÅGRA AV SOMMARENS ERBJUDANDEN. BMW 3-SERIE SEDAN, BMW 3-SERIE TOURING och BMW 3-SERIE GRAN TURISMO.* 0 kr för automat (ord. pris från kr) 0 kr för BMW xdrive intelligent fyrhjulsdrift (ord. pris från kr) Gäller enbart lagerbilar, så långt lagret räcker. BMW 330i xdrive TOURING MED AUTOMAT. Under 7,5 prisbasbelopp (bilens pris/företagserbjudande) Företagsleasing från kr/mån Privat rek. pris från kr Billån från kr/mån Effekt 252 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 6,2 l/100 km. Koldioxidvärde från 144 g/km. Miljöklass: EU6. T ex BMW 320d Touring xdrive Touring. Effekt 190 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 4,7 l/100 km. Koldioxidvärde från 123 g/km. Miljöklass: EU6. * Gäller ej 6-cylindriga motorer eller BMW 330e. BMW X1 18d xdrive MODEL SPORT. Under 7,5 prisbasbelopp (bilens pris/företagserbjudande) Företagsleasing från kr/mån Privat rek. pris från kr Billån från kr/mån Välj till: Automat från kr Effekt 150 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 4,1 l/100 km. Koldioxidvärde från 109 g/km. Miljöklass: EU6.

14 SOMMAR MED BMW. I sommar kan du uppleva mer än någonsin med BMW, med en mängd aktiviteter som vi arrangerar, sponsrar och deltar i. Här ser du fyra av dem. BMW GOLF EXPERIENCE. Gillar du att vara på golfbanan? Då kan du ställa upp i BMW Golf Experience. Det är golftävlingar som arrangeras av BMW och BMWs återförsäljare runt om i landet. Du kan gå vidare till Sverigefinalen den 25 september på Bro Hof, och om du spelar riktigt bra i den kan du vinna en stor golfupplevelse i år en unik golfresa till USA. Du anmäler dig till BMW Golf Experience hos din återförsäljare, mer information på bmw.se/golfexperience.

15 FJÄLLTUREN I RAMUNDBERGET. Vi är stolta över att vara med och sponsra det som ofta kallas Sveriges vackraste mountainbike-lopp. Fjällturen går i fjällen runt Ramundberget juli och det finns distanser och klasser som passar de allra flesta, från 9 km hela vägen upp till 70 km för de tuffa som klarar att klättra drygt höjdmeter i krävande fjällterräng. Förra året deltog närmare cyklister i Fjällturen. Loppet är även seedningsgrundande till cykelvasan Mer information hittar du på fjallturen.se. BMW M EXPERIENCE. En körupplevelse med stort M. I förarsätet till BMW M3 eller BMW M4 får du under ledning av erfarna racerförare vässa din förmåga att köra snabbt och effektivt på Falkenbergs Motorbana Sveriges snabbaste bana som för den skull inte saknar utmanande partier. Vi kör vid tretton tillfällen 27 augusti till 13 september. Mer information på bmw.se. RIDE OF HOPE. Ett motionscykellopp i flera etapper genom Sverige som syftar till att samla in pengar till forskning om barncancer. Eftersom BMW sedan flera år har ett samarbete med Barncancerfonden är det självklart att vi är med vi cyklar den sista etappen 6 augusti, från Uppsala till Stockholm. Cykla gärna med oss, eller någon av de andra femton etapperna. Mer information på barncancerfonden.se.

16 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS PREMIÄR PÅ LÖRDAG 20 MAJ. Låt känslorna styra. Välkommen att uppleva en helt ny BMW 5-serie Touring hos din återförsäljare redan första dagen. Alltid med BMW Fri Service i 3 år/8.000 mil. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95 % (ränteläge maj 2017), 20 % kontantinsats, 50 % restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta mellan: 4,32 4,45 %. Uppläggnings- och administrationsavgiftsamt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella prisförändringar och tryckfel. Angivna priser är endast rekommenderade priser från BMW Sverige AB och varje enskild återförsäljare äger rätt att sätta eget pris.

EN SPORTIGARE VINTER.

EN SPORTIGARE VINTER. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR. 1 JANUARI 2017. EN SPORTIGARE VINTER. BMW xdrive I ALLA VÄDER. UPPLEVELSER PÅ SNÖ OCH IS. INNOVATION EDITION, ALLT I ETT. SIDAN 2-3 SIDAN 4-5 SIDAN

Läs mer

HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE.

HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW NR.5 AUG 2018. HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE. DEAL DAYS MED HÖSTENS BÄSTA ERBJUDANDEN.

Läs mer

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet.

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet. Annons Hela denna bilaga är en annons från BMW Annons BMW The all-new i BMW X5 www.bmw.com När Sheer du älskar Driving att köra Pleasure allt annat än statisk elektricitet. BILEN SOM ÄR BYGGD AV KOL ISTÄLLET

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

SNART DAGS ATT KÖRA FÖR LIVET.

SNART DAGS ATT KÖRA FÖR LIVET. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW I samarbete med: BMW Sverige bmw.se ANNONS När du älskar att köra HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW #5 NÄR DU ÄLSKAR ATT KÖRA SNART DAGS ATT KÖRA FÖR

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF OCKSÅ.

VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF OCKSÅ. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS BMW Sverige bmw.se När du älskar att köra VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR.

KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR.4 JUNI 2018. KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR. SIDAN 4 LEDANDE I DOW

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW.

KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR.7 SEPTEMBER 2017. KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW. FEM ÅR MED BARNCANCERFONDEN. REVOLUTIONERANDE FORSKNING. VARFÖR KÖRA LADDBART? FYRA ÅR OCH 21.000

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

UPPLEV FRAMTIDENS VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE.

UPPLEV FRAMTIDENS VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW NR.9 DECEMBER 2017. UPPLEV FRAMTIDENS MOBILITET. VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE. SIDAN 2 SIDAN

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul.

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Ett förmånligt bilinnehav för dig och dina anställda. Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Audi Personalbil - billigare än privatägt Löneavdraget innehåller: Personalbil är en förmånsbil som företag kan

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något BILLIGARE ÄN PRIVATÄGD BIL Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10.

HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10. Hållbarhet på väg. www.bmw.se När du älskar att köra HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10. LEDANDE

Läs mer

PRISLISTA. BMW i3. Gilltig från 1 januari 2016. BMW i3. BMW i - Born Electric.

PRISLISTA. BMW i3. Gilltig från 1 januari 2016. BMW i3. BMW i - Born Electric. PRISLISTA.. Gilltig från 1 januari 2016. BMW i - Born Electric. Modellpriser Grundpris Model kod Rek. pris IZ21 IZ41 339 900 375 900 Teknisk data Model kod Motor Effekt kw Vridmoment NM Svängradie m Räckvidd

Läs mer

PRISLISTA. BMW i3. Gilltig från 1 september 2013. BMW i3. BMW i - Born Electric.

PRISLISTA. BMW i3. Gilltig från 1 september 2013. BMW i3. BMW i - Born Electric. PRISLISTA.. Gilltig från 1 september 2013. BMW i - Born Electric. Modellpriser Grundpris Model kod Rek. pris IZ21 IZ41 339 900 375 900 Teknisk data Model kod Motor Effekt kw Vridmoment NM Svängradie m

Läs mer

GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU BARNCANCERFONDEN. BILARNA DU KAN PROVKÖRA.

GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU BARNCANCERFONDEN. BILARNA DU KAN PROVKÖRA. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS #6 NÄR DU ÄLSKAR ATT KÖRA Kör för livet. bmw.se När du älskar att köra GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr

PEUGEOT 3008 SUV från kr PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.799 kr/mån inkl. service, utan kontantinsats 3008 GT-LINE PureTech 165 AUT Finansiera med NYA PEUGEOT EASY 1.699 kr/mån ÖPPET HUS 15 16

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

PRISLISTA. BMW i8. Gilltig från 1 juli 2014. BMW i8. BMW i - Born Electric.

PRISLISTA. BMW i8. Gilltig från 1 juli 2014. BMW i8. BMW i - Born Electric. PRISLISTA.. Gilltig från 1 juli 2014. BMW i - Born Electric. Modellpriser Grundpris Model kod Rek. pris Pure Impulse 2Z21 1 359 000 Teknisk data Model kod NM CO2- utsläpp g/km Räckvidd (el) km Räckvidd

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321. Prislista Volvo V60 Modellår 2019 Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2 Förbrukning Bränsle Pris D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.400:- D4 190 hk FWD Manuell Momentum Edition 341.400:- T6 310

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel!

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS VIDGA DINA VYER Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! THE FUTURE IS FÖLJ MED OSS TILL FRAMTIDEN I den snabbt föränderliga världen, där människans

Läs mer

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW.

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra LÖRDAG OCH SÖNDAG 9 10 APRIL. VÄLKOMMEN TILL BILIA GROUP. SNABBHETSPREMIE & KAMPANJRÄNTA 1,95% I HELGEN 20% RABATT PÅ

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL NÄSTA NIVÅ.

HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL NÄSTA NIVÅ. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. NR.6 NOV 2018. RAKRYGGAD, KRAFTFULL OCH ELEGANT. ALLT OM NYA BMW X5. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst

Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst Danfoss Link värmesystem Smart värme för ditt hem Enkelt, effektivt och trådlöst Tidigare hemma? Ändra temperaturen i vardagsrummet till 21 C i Danfoss Link App. Med värmesystemet Danfoss Link har du alltid

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate SOUNDGATE Uppkopplad med SoundGate Möjligheten att vara uppkopplad är bättre än någonsin. Tack vare ny teknik är det enklare att hålla kontakt med vänner, familj och kollegor, närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE Nu kan alla ladda batteriet själv är den enklaste vägen till ett fulladdat batteri. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten

Läs mer

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA VAD INNEBÄR GRUPPAVTAL? DU TECKNAR PÅ DIN FASTIGHET I 5 ÅR FAKTURAN KOMMER FRÅN FÖRENINGEN (TILLKOMMER 29 KR I ADMINISTRATIV KOSTNAD) UTBUDET ÄR ETT GRUNDUTBUD GRUPPAVTAL

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS Transportbilar som är lite utöver det vanliga. 400% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med Volkswagens

Läs mer

Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning. Hybridhelg

Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning. Hybridhelg Hybridhelg Extra helgöppet! Kampanjränta 2,95% på Auris hybrid Upptäck fördelarna med att köra en hybrid från Toyota! Fall in love with driving again! Tel vx 0771-121012 Linköping Norrköping Motala Fröstorpsgatan

Läs mer

Vår förening finns i Boappa

Vår förening finns i Boappa Vår förening finns i Boappa Boappa Vad är Boappa? Boappa är en boendeapp som förenklar kommunikationen från styrelsen och låter dig samarbeta med dina grannar. Meddelanden från styrelsen All information

Läs mer

NÖSSEMARK FIBER

NÖSSEMARK FIBER NÖSSEMARK FIBER ERT KOLLEKTIVA UTBUD Bredband 100/100 Bredbandstelefoni Tv-paket Lagom + Tv-paket Norge Trådlös router Tv-box ERT KOLLEKTIVA UTBUD BREDBAND 100/100 TRÅDLÖS ROUTER Ger dig ett säkert, trådlöst

Läs mer

Undersökning om den uppkopplade bilen. Mercedes-Benz Sverige AB

Undersökning om den uppkopplade bilen. Mercedes-Benz Sverige AB Undersökning om den uppkopplade bilen Mercedes-Benz Sverige AB Har du egen erfarenhet av personbil som har följande funktioner? Med egen erfarenhet avses att du använt/upplevt funktionen som förare eller

Läs mer

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden

Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden Just nu hos Bra Bil Sista chansen för Höstens erbjudanden PASSA PÅ INNAN SISTA DECEMBER V60 & V70 D4 - AWD och Automat 0:- Privatleasing fr 2.995:- Uppgradera till Sport Edition eller Ocean Race för 9.900:-

Läs mer

Guide till SvD:s. digitala korsord

Guide till SvD:s. digitala korsord Guide till SvD:s digitala korsord Välkommen att prova SvD:s korsord digitalt. Du kan ha ett eller flera korsord i gång samtidigt och om ingen tävling pågår kan du även få ledtrådar och facit direkt på

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Techroad Limited Edition

Techroad Limited Edition Dacia Techroad Techroad Limited Edition Tänk dig din Dacia, lägg till maximal njutning kombinerat med äventyr, allt det där lilla extra får du med nya Limited Techroad-serien. Limited-serien finns tillgänglig

Läs mer

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER.

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. ÖPPETHELG LÖR 30 AUG 10.00-14.00 (JÖNKÖPING 10.00-15.00), SÖN 31 AUG 11.00-15.00. 30-31 AUG PREMIÄR FÖR NYA TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. SE VÅR VIDEOPRESENTATION AV NYA YARIS (LÄS MER PÅ

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

Smart alarm för ditt hem

Smart alarm för ditt hem smart Living Yale Alarm Smart alarm för ditt hem An ASSA ABLOY Group brand Den enkla vägen till ett tryggt hem Yale Smart Living Intelligent trygghetssystem som ger dig överblick av ditt hem Oavsett var

Läs mer

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA VAD INNEBÄR GRUPPAVTAL? DU TECKNAR AVTALET PÅ DIN FASTIGHET I 5 ÅR FAKTURERING SKER TILL FÖRENINGEN UTBUDET ÄR ETT GRUNDUTBUD GRUPPAVTAL ÄR EN MÖJLIGHET ATT FÅ TJÄNSTER

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2016. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Golf Golf Sportscombi Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat Alltrack Nya Tiguan Touran Sharan Touareg Ett erbjudande

Läs mer

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2017. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Nya Golf Nya Golf Sportscombi Nya Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat GTE Passat Alltrack Touran Tiguan Sharan

Läs mer

Ventilen. Nytt på IT- fronten. System som kan göra intelligenta saker, såsom att efterlikna mänskligt beteende och tänkande

Ventilen. Nytt på IT- fronten. System som kan göra intelligenta saker, såsom att efterlikna mänskligt beteende och tänkande Ventilen Nytt på IT- fronten System som kan göra intelligenta saker, såsom att efterlikna mänskligt beteende och tänkande https://www.youtube.com/watch?v=nfneoooeqx4 https://www.youtube.com/watch?v=nfneoooeqx4

Läs mer

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW.

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra LÖRDAG OCH SÖNDAG 9 10 APRIL. VÄLKOMMEN TILL BILIA GROUP. SNABBHETSPREMIE & KAMPANJRÄNTA 1,95% I HELGEN 20% RABATT PÅ

Läs mer

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE.

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. När du älskar att köra MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. VI DELAR DIN PASSION. BMW Financial Services är en del av BMW Group och det bästa sättet att finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje

Läs mer

För dig som inte kompromissar med säkerheten. Vi finns här för dig dygnet runt

För dig som inte kompromissar med säkerheten. Vi finns här för dig dygnet runt För dig som inte kompromissar med säkerheten Vi finns här för dig dygnet runt 020-7 24 365 Verisure App smidiga och smarta funktioner Verisure App är en av Sveriges mest använda appar. Med den kan du enkelt

Läs mer

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se

ÖPPET HUS 8 9 juli. PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi kr. peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 8 9 juli PEUGEOT 308 5D CLASSIQUE BlueHDi 120 169.900 kr PEUGEOT 308 SW PureTech 110 NOW PRIVATLEASING 2.099 kr/mån inkl. service JULI 2017 PEUGEOT 308 CLASSIQUE SPARA 35.000 kr SISTA

Läs mer

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA

GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA GRUPPAVTAL VIA FÖRENINGEN MED TELIA VAD INNEBÄR GRUPPAVTAL? DU TECKNAR AVTALET PÅ DIN FASTIGHET I 5 ÅR FAKTURERING SKER TILL FÖRENINGEN UTBUDET ÄR ETT GRUNDUTBUD GRUPPAVTAL ÄR EN MÖJLIGHET ATT FÅ TJÄNSTER

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

GRATTIS! DU SKALL FÅ FIBER EN FRAMTIDSSÄKRAD LÖSNING!

GRATTIS! DU SKALL FÅ FIBER EN FRAMTIDSSÄKRAD LÖSNING! GRATTIS! DU SKALL FÅ FIBER EN FRAMTIDSSÄKRAD LÖSNING! ERT KOLLEKTIVA UTBUD Bredband 250/100 Bredbandstelefoni Tv-paket Lagom, 40 kanaler 20 Playtjänster Trådlös router Tv-box ERT KOLLEKTIVA UTBUD BREDBAND

Läs mer

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september.

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. 4MATIC Ett liv i

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum TRÅDLÖS KOMMUNIKATION För bättre livskvalitet Med Oticon ConnectLine får du mer glädje av dina hörapparater. ConnectLine underlättar kommuni kationen i din

Läs mer

HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning!

HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning! HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning! Erbjudandet gäller endast under Hondadagarna. UPPTÄCK DIN SPORTIGA SIDA PÅ SIDAN 4 TA DEL AV FANTASTISKA

Läs mer

Fördelar med hållbara transportmedel Del 1 / Övning 3

Fördelar med hållbara transportmedel Del 1 / Övning 3 Energibesparing och hållbara transporter Stödpapper 3 Fördelar med hållbara transportmedel Del 1 / Övning 3 Hållbara transporter är snabba och flexibla Nästan hälften av alla bilresor i Europa är kortare

Läs mer

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem RENZ KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem 1 RENZ INTELLIGENTA SERVICEBOX -Få din vara levererad direkt till bostaden E-handeln fortsätter att växa och med Renz

Läs mer

Lagen om att inte rattsurfa. gäller även dig som yrkeschaufför

Lagen om att inte rattsurfa. gäller även dig som yrkeschaufför Lagen om att inte rattsurfa gäller även dig som yrkeschaufför Titta på vägen när du kör Enligt lagen (1 december 2013) får du som förare inte använda kommunikationsutrustning på ett sätt som gör dig ouppmärksam

Läs mer

Välj. app-styrning 24,0 C

Välj. app-styrning 24,0 C Välj app-styrning 24,0 C screen sovrum screen vardagsrum Kontroll över hemmet med 3 appar Alltid tillgång till smart kontroll: intuitivt, smart och roligt! Kontrollera ditt hem från din smartphone, den

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER ALLT BLIR ENKLARE MED FIBER Tv, bredband och telefoni är bara några av sakerna som blir enklare med fiber. Nu får du hela hemmets kommunikation ur ett enda uttag. Du

Läs mer

Stort test: Här är bästa elmoppen

Stort test: Här är bästa elmoppen Stort test: Här är bästa elmoppen Testvinnaren är lättkörd, smidig och snygg Om du inte vill cykla till jobbet men ändå slippa köer är elmoppe ett alternativ. 45 kilometer i timmen och inga köer. Dessutom

Läs mer

Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS

Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS sid 1 /5 Info om Boatranet, IAis och plotter med inbyggd AIS Boatranet är en ny revolutionerande produkt för den elektroniska navigationen och kommunikationen på båtar. Boatranet är en trådlös server som

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer