KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW."

Transkript

1 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR.7 SEPTEMBER KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW. FEM ÅR MED BARNCANCERFONDEN. REVOLUTIONERANDE FORSKNING. VARFÖR KÖRA LADDBART?

2 FYRA ÅR OCH FORSKARTIMMAR SENARE. Våren 2013 går tankarna på BMW Sverige i något oväntade banor för att vara ett stort bilföretag. Vi har bestämt oss för att vi vill hjälpa till i kampen mot barncancer. Men hur och på vilket sätt? Vi ville göra någonting som engagerar, någonting som kunde låta BMWs styrkor och intresset kring varumärket komma Barncancerfonden till gagn. Ur den tanken föddes Kör för livet - ett initiativ för att på ett lustfyllt sätt bidra till forskningen kring en fruktansvärd sjukdom. Kör för livet går ut på att under en period varje år skänka 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning som görs i en BMW. Pengar som är helt nödvändiga för att forskningen ska gå framåt. Barncancerfonden får nämligen inga bidrag från staten utan är helt beroende av donationer och bidrag från företag och privatpersoner forskartimmar. Hittills. Första året satte vi det ambitiösa målet provkörningar provkörningar senare kunde vi konstatera att vi hade underskattat våra kunders intresse för det här nya sättet att göra en insats för en god sak. Och gensvaret har bara ökat. Efter fyra år kan vi konstatera att de pengar som Barncancerfonden har mottagit tack vare Kör för livet, motsvarar resurser som räckt till över forskartimmar. Och mer ska det bli.

3 I samarbete med: BARNCANCER- FONDENS VISION: UTROTA BARNCANCER. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Finansieringen sker uteslutande genom gåvor från privatpersoner, organisationer och företag och sedan starten 1982 har Barncancerfonden beviljat mer än två miljarder kronor i forskningsanslag. För att forskningen ska fortsätta framåt är det av yttersta vikt att vi alla gör vad vi kan för att skapa de resurser som krävs. Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för svenska barn mellan 1 och 14 år - i genomsnitt drabbas ett svenskt barn per dag av cancer. Barncancer är inte miljö- eller livsstilsrelaterad, som cancer hos vuxna kan vara, utan slår helt blint. Det gör att barncancer är mycket svårare att förebygga och behandla. Strålningen kan skada frisk vävnad i hjärna, skelett och organ som ännu inte växt färdigt. Vävnad som därmed slutar utvecklas vilket kan orsaka svårigheter senare i livet. Sekundär cancer, tillväxtproblem, inlärningssvårigheter och risk att dö för tidigt är komplikationer som kan uppstå fem, tio, tjugo år efter avslutad behandling. NY REVOLUTIONERANDE BEHANDLINGSTEKNIK. Men tack vare forskning och ny teknik ökar inte bara chanserna att rädda fler barn. Sannolikheten för att kunna leva ett helt liv utan komplikationer ökar också. Ett exempel är den nya strålkliniken i Uppsala dit barn från hela Norden kommer för att få sin strålbehandling. Det unika med behandlingen här är att man använder protonstrålning istället för den traditionella fotonstrålningen. -Effekten är sannolikt inte bättre med protoner än fotoner, den stora fördelen är att protonstrålningen levereras mer exakt. Det är en revolution, säger Gustaf Ljungman, docent och barnonkolog vid Akademiska barnsjukhuset i Uppsala. Med protonstrålning skadas inte hjärnvävnaden runtomkring tumören till skillnad från fotonstrålning där mycket energi hamnar i vävnad på väg in mot, från och bredvid tumören. Med mer exakt strålning minskar risken för inlärningssvårigheter och andra kognitiva besvär som är vanlig hos vuxna som behandlats för hjärntumör som barn. Det är precis den här sortens revolutioner som behövs för att Barncancerfondens vision ska uppnås. Vägen dit börjar med mer resurser till forskning, något du kan bidra med genom att ge av din tid och köra för livet.

4 KÖR FÖR LIVET I EN LADDBAR BMW. PROVKÖR EN AV VÅRA 7 LADDBARA MODELLER, SÅ SKÄNKER VI 100 KRONOR TILL BARNCANCERFONDEN. För femte året i rad kör vi för livet. Det innebär att du ger av din tid och vi skänker pengar till Barncancerfonden. Pengar som hittills räckt till över forskningstimmar som bidrar till att fler barn överlever sin cancer. I år ger vi dig möjlighet att få en känsla av framtidens mobilitet. Fram till den 31 oktober så skänker vi 100 kronor till Barncancerfonden för varje provkörning som görs i någon av våra 7 laddbara modeller. Så om du någonsin ska provköra en laddbar bil, gör det nu. Välj din favorit, tryck på startknappen och kör för livet. DET HÄR KAN DU OCKSÅ GÖRA I KAMPEN MOT BARNCANCER. GE BIDRAG. Du kan ge ett bidrag genom att swisha en valfri summa till Märk bidraget Kör för livet. Du kan också ge bidrag via Barncancerfondens hemsida. BLI BARNSUPPORTER. Som barnsupporter bidrar du med 100 kr eller mer i månaden till Barncancerfondens verksamhet, bland annat forskning kring barncancer, stöd till drabbade familjer och information om barncancer. GE BIDRAG TILL EN SÄRSKILD INSAMLING ELLER STARTA EN INSAMLING. Många engagerade människor i alla åldrar startar egna insamlingar, av olika skäl och med olika ändamål. På Barncancerfondens hemsida hittar du dem, och du kan även starta en egen insamling. DELTA I ETT EVENT. Genom Barncancerfonden anordnas många event som förenar människor i kampen mot barncancer. Du är varmt välkommen att till exempel cykla i Ride of Hope, springa i Run of Hope eller gå i Walk of Hope. Du hittar arrangemangen på Barncancerfondens hemsida. Och varför inte starta och arrangera ett event? SPRID BUDSKAPET. Ju fler som känner till och gör en insats i kampen mot barncancer, desto längre kommer vi! Boka provkörning på bmw.se/korforlivet

5 VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. Hållbarhet är ett ord som rymmer många löften. Från stora framtidsvisioner till åtgärder här och nu, exempelvis Kör för livet. För oss på BMW är det en del av vårt DNA, precis på samma sätt som körglädje alltid varit. I dag är vi ansedda som världens mest hållbara biltillverkare enligt inflytelserika Dow Jones Sustainability Index. Vårt hållbarhetsarbete omfattar givetvis miljö- och klimatansvar men även socialt ansvarstagande. Med närmare anställda och produktion i 31 länder är vi verkligen i position att göra riktig skillnad. 95% ÅTERVINNINGSBAR. Hållbarhet är helt enkelt en framåtrörelse oavsett om det handlar om att utveckla moderna och miljösmarta dieselmotorer eller satsningen vi nu gör på eldrift och bildelningstjänster. Vi tror inte på att tänka miljö-och klimatsmart kring några verksamheter och samtidigt jobba på i gamla hjulspår inom andra. Ta vår modell BMW i3 som exempel. Vi nöjer oss inte med att den har elmotor. Hela bilen är till 95 procent återvinningsbar när den levt sin hela livscykel. Dessutom tillverkas den i en fabrik som helt och hållet drivs med energin från fyra stora vindkraftverk. Totalt har BMW i dag sju elektrifierade modeller, och de närmaste åren kommer flera nya att lanseras. Näst på tur står både en MINI och en BMW X3 som ska drivas enbart med el och 2021 planeras lanseringen av spjutspetsmodellen BMW inext. RENARE DIESELBILAR. Men även utvecklingen av våra effektiva och världsledande dieselmotorer är en del av BMW Groups ständiga rörelse framåt. När den ansedda tyska biltidningen Automotor und Sport nyligen testade 48 av marknadens vanligaste dieselbilar blev BMW utnämnda till bäst i klassen. Och ingen bil hade någonsin uppmätt så låga utsläppsvärden av kväveoxider som BMW 520d. Enligt ADAC som är Europas största bilägarorganisation har BMW även det lägsta snittvärdet för utsläpp i hela bilindustrin. Vi behöver tillsammans skynda på omställningen mot en grönare mobilitet. Här har vi inom fordonsindustrin ett stort och viktigt ansvar. Så välkommen med på resan. Hållbarhet är nämligen på väg. DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX. Som det långa ganska krångliga namnet antyder handlar det om hållbarhet. Sedan 1999 är Dow Jones Sustainability Index (DJSI) den ledande rankingen av hur företag förhåller sig till sin omvärld. Det som mäts och analyseras är miljöpåverkan, ekonomiskt ansvarstagande och hur man agerar socialt i de länder där man är arbetsgivare. DJSI har utsett BMW till världens mest hållbara biltillverkare hela 12 gånger. MILJÖPREMIE. För att skynda på processen med att få äldre dieselbilar av vägarna, erbjuder vi en miljöpremie på kronor hela året ut. Premien gäller när du byter in en Euro 4-klassad dieselbil eller äldre mot en ny BMW i3, en plug-in hybrid eller en modern dieselbil med Euro 6 standard.

6 PROVKÖR EN AV VÄRLDENS MEST SÅLDA PLUG-IN HYBRIDER. * Vår satsning på hybrider och helt elektriska bilar tar ytterligare ett stort kliv. Målet med 2017 är att leverera över elektriska bilar och fortsätta att skapa den infrastruktur av laddstationer som krävs för att fler ska våga ta steget från fossilt drivna bilar. År 2025 är målet att elektriska bilar och plug-in hybrider ska stå för % av vår försäljning. I praktiken betyder det en elektrifiering av hela modellutbudet, där alla bilar med förbränningsmotorer kommer utrustas med elektriska energisystem. LADDBOX OCH ETT ÅRS FRI PUBLIK LADDNING HOS CLEVER PÅ KÖPET. Vi erbjuder nu alla nya ägare av en laddbar BMW en laddbox för hemmaladdning och fri laddning i CLEVERs publika laddnätverk under ett år. Detta ingår i erbjudandet En smart laddbox Standardinstallation i hemmet Ett års kostnadsfri laddning i CLEVERs publika laddnätverk Erbjudandet gäller mellan 15 september 31 december 2017 och gäller alla våra laddbara modeller. Läs mer på clever.nu/bmw *Källa: IHS POLK 13 april 2017, marknadsandelar i globala nya bilregistreringar.

7 VÅRA LADDBARA MODELLER. BMW 3-SERIE PLUG-IN HYBRID. Alltid med: Automat, Model Sport och Connectedpaket. Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr BMW 330e iperformance Sedan. Systemeffekt 252 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 2,1 l/100 km. Koldioxidvärde från g/km. Miljöklass: EU6. BMW 2-SERIE PLUG-IN HYBRID CONNECTED. Med Model Advantage, Connectedpaket, xdrive fyrhjulsdrift och Automat. Med bland annat Navigation Plus med Head-Up Display, fjärrstyrda tjänster, Real-Time Traffic Information och Bluetooth Professional. Förmånsvärde från kr/månad Under 8 prisbasbelopp (bilens pris/företagserbjudande) Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr BMW 225xe iperformance Active Tourer. Systemeffekt 224 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,0 2,1 l/100 km. Koldioxidvärde från g/km. Miljöklass: EU6. MER KÄNSLA. BMW 225xe är inte bara snällare mot miljön. Tack vare kombinationen av elmotor och TwinPower Turbo och fyrhulsdrift ger den även en unik körupplevelse. NYA BMW 5-SERIE PLUG-IN HYBRID. Alltid med: Automat, Komfortpaket och Connectedpaket. Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr BMW 530e iperformance. Systemeffekt 252 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 1,9 l/100 km. Koldioxidvärde från 44 g/km. Miljöklass: EU6.

8 BMW 7-SERIE PLUG-IN HYBRID. Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr BMW 740e iperformance. Systemeffekt från 326 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 2,0 l/100 km. Koldioxidvärde från 45 g/km. Miljöklass: EU6. BMW X5 PLUG-IN HYBRID. Alltid med: Komfortpaket inkl. navigation. Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr BMW X5 xdrive40e iperformance. Systemeffekt från 313 hk. Bränsleförbrukning vid blandad körning enl EU-norm från 3,3 3,4 l/100 km. Koldioxidvärde från g/km. Miljöklass: EU6. NYA BMW i3 COMFORT EDITION. BMW i3 94Ah är laddad med längre räckvidd. I vanlig, verklig körning kommer du 20 mil på en laddning. I Comfort Edition ingår bland annat: Klimatautomatik, regnsensor, multifunktion i ratt. BMW i8. Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr Förmånsvärde från kr/månad Företagsleasing från kr/månad Privatleasing från kr/månad Billån från kr/månad Rek. pris från kr Välj till: Navigation för kr. BMW i8. Effekt från 266 kw (362 hk). 1,5 liter 3 cylindrig motor med 170 kw (231 hk) samt elektrisk motor med 96 kw (131 hk). Räckvidd med eldrift upptil 37 km, totalräckvidd upptill 600 km. Bränsleförbrukning vid eldrift 0,0 l/100 km, kombinerad förbrukning el och förbränningsmotor 2,1 l/100 km respektive 49 g/km CO 2. Miljöklass: EU6. BMW i3. Effekt från 125 kw (170 hk). Verklig räckvidd med eldrift 200 km vid normal körning officiella räckvidden enligt NEDC är 300 km. Med räckviddsförlängare REX är räckvidden ytterligare 130 km. Bränsleförbrukning vid eldrift 0,0 l/100 km, med räckviddsförlängare 0,6 l/100 km. Koldioxidutsläpp vid eldrift 0,0 g/km, med räckviddsförlängare 12 g/km. Elförbrukning 12,6 kwh/100 km, med räckviddsförlängare 11,3 kwh/100 km. Miljöklass: EU6.

9 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS I samarbete med: PROVKÖR EN LADDBAR BMW SÅ SKÄNKER VI 100 KR TILL BARNCANCERFONDEN. Under 6 veckor, fram till och med 31 oktober, skänker vi 100 kr till Barncancerfonden för varje provkörning som görs i någon av våra 7 laddbara modeller. Du kan göra en insats för barncancerforskningen genom att provköra en laddbar BMW. Du ger av din tid, vi skänker pengarna. Boka provkörning på bmw.se/korforlivet #KÖRFÖRLIVET Alltid med BMW Fri Service i 3 år/8.000 mil. Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50 % marginalskatt. Företagsleasing anges exkl. moms och beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restvärde och 36 månaders avtalstid. Billån anges inkl. moms och beräknas på ränta 3,95 % (ränteläge september 2017), 20 % kontantinsats, 50 % restskuld och 36 månaders avtalstid. Effektiv ränta mellan: 4,12-4,40 %. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella prisförändringar och tryckfel. Angivna priser är endast rekommenderade priser från BMW Sverige AB och varje enskild återförsäljare äger rätt att sätta eget pris.

UPPLEV FRAMTIDENS VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE.

UPPLEV FRAMTIDENS VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW NR.9 DECEMBER 2017. UPPLEV FRAMTIDENS MOBILITET. VÄGEN TILL EN HÅLLBAR FRAMTID. VÅRA PLUG-IN MODELLER. NYA BMW i3 OCH i3s. EN INSPIRERANDE KÖRUPPLEVELSE. SIDAN 2 SIDAN

Läs mer

GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU BARNCANCERFONDEN. BILARNA DU KAN PROVKÖRA.

GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU BARNCANCERFONDEN. BILARNA DU KAN PROVKÖRA. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS #6 NÄR DU ÄLSKAR ATT KÖRA Kör för livet. bmw.se När du älskar att köra GÖR EN INSATS I KAMPEN MOT BARNCANCER. LIVSVIKTIGA FORSKNINGEN. SÅ HJÄLPER DU

Läs mer

EN SPORTIGARE VINTER.

EN SPORTIGARE VINTER. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR. 1 JANUARI 2017. EN SPORTIGARE VINTER. BMW xdrive I ALLA VÄDER. UPPLEVELSER PÅ SNÖ OCH IS. INNOVATION EDITION, ALLT I ETT. SIDAN 2-3 SIDAN 4-5 SIDAN

Läs mer

KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR.

KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR.4 JUNI 2018. KÖR FRAMTIDEN NU. ELEKTRIFIERAD OCH ALLTID UPPKOPPLAD. KÖR SMARTARE MED VÅRT OSLAGBARA UTBUD AV LADDBARA BILAR. SIDAN 4 LEDANDE I DOW

Läs mer

SNART DAGS ATT KÖRA FÖR LIVET.

SNART DAGS ATT KÖRA FÖR LIVET. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW I samarbete med: BMW Sverige bmw.se ANNONS När du älskar att köra HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW #5 NÄR DU ÄLSKAR ATT KÖRA SNART DAGS ATT KÖRA FÖR

Läs mer

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet.

BMW X5. När Sheer du älskar. www.bmw.com. allt annat än statisk elektricitet. Annons Hela denna bilaga är en annons från BMW Annons BMW The all-new i BMW X5 www.bmw.com När Sheer du älskar Driving att köra Pleasure allt annat än statisk elektricitet. BILEN SOM ÄR BYGGD AV KOL ISTÄLLET

Läs mer

HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10.

HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10. Hållbarhet på väg. www.bmw.se När du älskar att köra HÅLLBARHET PÅ VÄG. ANLEDNINGARNA TILL ATT VI UTSETTS TILL DEN LEDANDE BILTILLVERKAREN PÅ HÅLLBARHET I DOW JONES SUSTAINABILITY INDEX 9 ÅR AV 10. LEDANDE

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE.

HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW NR.5 AUG 2018. HELT NYA BMW X5. MED TYDLIGA LEDAREGENSKAPER. PREMIÄR I NOVEMBER. HELT NYA BMW X4. LÄTTARE, STARKARE, SMARTARE. DEAL DAYS MED HÖSTENS BÄSTA ERBJUDANDEN.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF OCKSÅ.

VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF OCKSÅ. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS BMW Sverige bmw.se När du älskar att köra VÄLKOMMEN TILL NORDEA MASTERS. OM DU VILL KAN DU TITTA PÅ GOLF

Läs mer

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS J U N I 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L PREMIÄR OPEL Pris från 234.900 kr Privatleasing från 2.699

Läs mer

Vi elektrifierar Sverige.

Vi elektrifierar Sverige. Vi elektrifierar Sverige. Nu ingår laddbox från CLEVER med installation utan extra kostnad. Värde ca 17 000 kr.* Passat Sportscombi GTE Det är inte så konstigt att Passat Sportscombi GTE är Sveriges mest

Läs mer

THE FUTURE IS ELECTRIC.

THE FUTURE IS ELECTRIC. När du älskar att köra THE FUTURE IS ELECTRIC. BMW Northern Europe 03/2018 När du älskar att köra LADDGUIDE. SNABBFAKTA. V = volt A = ampere W = watt kwh = kilowatttimme enhet för elektrisk spänning enhet

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Rätt bilval idag och imorgon. Sten Forsberg

Rätt bilval idag och imorgon. Sten Forsberg Rätt bilval idag och imorgon Sten Forsberg Volkswagen kommer att sluta med förbränningsmotorer Produktionsstart för den sista nya plattformen för förbränningsmotorer Volkswagen slutar sälja bilar med förbränningsmotorer

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE.

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. När du älskar att köra MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. VI DELAR DIN PASSION. BMW Financial Services är en del av BMW Group och det bästa sättet att finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje

Läs mer

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW.

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra LÖRDAG OCH SÖNDAG 9 10 APRIL. VÄLKOMMEN TILL BILIA GROUP. SNABBHETSPREMIE & KAMPANJRÄNTA 1,95% I HELGEN 20% RABATT PÅ

Läs mer

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER.

TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. ÖPPETHELG LÖR 30 AUG 10.00-14.00 (JÖNKÖPING 10.00-15.00), SÖN 31 AUG 11.00-15.00. 30-31 AUG PREMIÄR FÖR NYA TOYOTA YARIS EN LITEN BIL MED STORA NYHETER. SE VÅR VIDEOPRESENTATION AV NYA YARIS (LÄS MER PÅ

Läs mer

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS.

TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. TACK FÖR ATT DU KÖR EN TOYOTA PRIUS. Skandinaviens mest nöjda bilägare i mellanbilsklassen kör Toyota Prius 2007-2010. - AUTOINDEX 2011 Hybridåret 2012. Smygpremiär 3 X Prius. Som Priusägare är du redan

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS. Den svenska modellen. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen ANNONS Den svenska modellen. När vi utvecklar nya kombimodeller för världens alla marknader är det Kombilandet Sverige vi ser framför oss. Här finns

Läs mer

Tekniska verken/clever

Tekniska verken/clever Tekniska verken/clever Elbilsladdning Kunddag på MSE 8 november Tekniska verken Mikael Blom Key Account Manager CLEVER Sverige AB Affärsidé Skandinaviens ledande elbilsoperatör Grundades i Sverige 2015,

Läs mer

HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning!

HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning! HONDADAGAR 9 11 MARS LANSERING AV NYA JAZZ VÄLKOMMEN IN OCH PROVKÖR! 1,95 % ränta vid avbetalning! Erbjudandet gäller endast under Hondadagarna. UPPTÄCK DIN SPORTIGA SIDA PÅ SIDAN 4 TA DEL AV FANTASTISKA

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN*

VINN EN PEUGEOT 508 HELA SOMMAREN* ÖPPET HUS 23 24 MARS PROVKÖR & VINN EN 508 HELA SOMMAREN* NYA 508 Från 259.900 kr MARS 2019 NYA 508 KÖR FOSSILFRITT KAN TANKAS MED HVO** 508 BlueHDi 130 NEDC 3,8 l/100 km, CO 2 101 g/km WLTP 4,7 l/100

Läs mer

Februari. - en spännande månad

Februari. - en spännande månad Februari - en spännande månad VI PREMIÄRVISAR CHEVROLET CRUZE I HELGEN 20-21/2 EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 PASSA SAMTIDIGT PÅ ATT BEKANTA DIG MED NYA OPEL ASTRA NYA MITSUBISHI OUTLANDER VÄLKOMMEN

Läs mer

NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE. UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR.

NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. VÄGEN TILL SJÄLVKÖRANDE. UPPLEV NÅGOT NYTT I SOMMAR. ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN BMW ANNONS NR. 5 MAJ 2017. NU ÄR DEN HÄR. EN HELT NY BMW 5-SERIE TOURING. KÄNSLAN AV FRIHET. Alla bitar på plats med helt nya BMW 5-serie Touring. UPPLEV NÅGOT

Läs mer

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul.

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Ett förmånligt bilinnehav för dig och dina anställda. Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Audi Personalbil - billigare än privatägt Löneavdraget innehåller: Personalbil är en förmånsbil som företag kan

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något BILLIGARE ÄN PRIVATÄGD BIL Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

citroën DS design och teknologi som väcker känslor

citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS design och teknologi som väcker känslor citroën DS5 Väldigt mycket känsla i en ovanligt snygg Citroën Lasse Svärd, DN Motor 26 maj 2012 Med sin avancerade teknik, design och materialval är Citroën

Läs mer

ALD Electric. plug-in hybridbilar för alla. Behöver du mer information eller har du några frågor? Besök oss på aldbilleasing.se

ALD Electric. plug-in hybridbilar för alla. Behöver du mer information eller har du några frågor? Besök oss på aldbilleasing.se ALD Electric plug-in hybridbilar för alla Bilar är bilar. Det är människorna bakom som gör skillnad. Supermiljöbilar har väl kända positiva effekter på miljön i form av minskade CO2-utsläpp och minskade

Läs mer

Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet. Lördag 10 16 Söndag 12 16. otroliga premiärerbjudanden! Gäller så långt lagret räcker!

Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet. Lördag 10 16 Söndag 12 16. otroliga premiärerbjudanden! Gäller så långt lagret räcker! Freda 7 september 2012 Hela denna bilaa är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljninsavdelnin D Premiär! I nyrenoverad bilhall! Extraöppet i helen Lörda 10 16 Sönda 12 16 otrolia premiärerbjudanden!

Läs mer

Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning. Hybridhelg

Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning. Hybridhelg Hybridhelg Extra helgöppet! Kampanjränta 2,95% på Auris hybrid Upptäck fördelarna med att köra en hybrid från Toyota! Fall in love with driving again! Tel vx 0771-121012 Linköping Norrköping Motala Fröstorpsgatan

Läs mer

ERBJUDANDEN I FEBRUARI

ERBJUDANDEN I FEBRUARI ERBJUDANDEN I FEBRUARI MITSUBISHI HELG 6-7 FEBRUARI EXTRA HELGÖPPET Lördag 10-14 Söndag 11-15 VI PRESENTERAR NYA MITSUBISHI OUTLANDER INGEN VANLIG MILJÖBIL. VÄLKOMMEN PÅ EN PROVTUR Innehåll: Mitsubishi

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel!

Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS ANNONS VIDGA DINA VYER. Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Opel ANNONS VIDGA DINA VYER Öppet Hus 2 september Välkommen till nya Opel! THE FUTURE IS FÖLJ MED OSS TILL FRAMTIDEN I den snabbt föränderliga världen, där människans

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW.

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra LÖRDAG OCH SÖNDAG 9 10 APRIL. VÄLKOMMEN TILL BILIA GROUP. SNABBHETSPREMIE & KAMPANJRÄNTA 1,95% I HELGEN 20% RABATT PÅ

Läs mer

MÖJLIGHETER & UTMANINGAR MED LADDBARA BILAR SOM FÖRMÅNSBILAR

MÖJLIGHETER & UTMANINGAR MED LADDBARA BILAR SOM FÖRMÅNSBILAR MÖJLIGHETER & UTMANINGAR MED LADDBARA BILAR SOM FÖRMÅNSBILAR GREAT 10 november 2017 Research Institutes of Sweden RISE Viktoria Studien Projektet BeliEVe 2: Löptid: 2014-12-09 till 2018-05-31 Parter: RISE

Läs mer

ÖPPET HUS JANUARI

ÖPPET HUS JANUARI ÖPPET HUS 27 28 JANUARI PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats JANUARI 2018 PEUGEOT NOW PRIVATLEASING SUV BY PEUGEOT INKLUSIVE SERVICE, UTAN KONTA NTINSATS

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

INVIGNINGSHELG NOVEMBER!

INVIGNINGSHELG NOVEMBER! INVIGNINGSHELG 12-13 NOVEMBER! Vi inviger VÅr NYa skodaanläggning i örebro och firar Med extra bra erbjudanden PÅ alla VÅra anläggningar. High Up! 75 hk. Pris 99 900 kr inkl. fri service*. City Emergency

Läs mer

RIDE OF HOPE EUROPE. Vi kämpar för livet!

RIDE OF HOPE EUROPE. Vi kämpar för livet! RIDE OF HOPE EUROPE Vi kämpar för livet! Barncancerfonden I över 30 år har Barncancerfonden finansierat forskning och stöd till drabbade familjer. För 30 år sedan dog nästan alla barn i cancer. Idag överlever

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr

PEUGEOT 3008 SUV från kr PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.799 kr/mån inkl. service, utan kontantinsats 3008 GT-LINE PureTech 165 AUT Finansiera med NYA PEUGEOT EASY 1.699 kr/mån ÖPPET HUS 15 16

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Marcus Thomasfolk Informationschef Kista 3 november 2014

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Marcus Thomasfolk Informationschef Kista 3 november 2014 Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet Marcus Thomasfolk Informationschef Kista 3 november 2014 Globala megatrender påverkar hela mänskligheten, speciellt vår mobilitet Global uppvärmning

Läs mer

HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL NÄSTA NIVÅ.

HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL NÄSTA NIVÅ. HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN BMW HELT NYA BMW X5. DEN SJÄLVKLARA LEDAREN. NR.6 NOV 2018. RAKRYGGAD, KRAFTFULL OCH ELEGANT. ALLT OM NYA BMW X5. BMW X5 xdrive 45e PLUG-IN HYBRID TAR ELEKTRISK KÖRGLÄDJE TILL

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

Fastighetsägare i framkant Satsa på elfordonen sätt upp laddstationer

Fastighetsägare i framkant Satsa på elfordonen sätt upp laddstationer Fastighetsägare i framkant Satsa på elfordonen sätt upp laddstationer 2 elfordonen kommer är ni? redo De senaste 12 månaderna har antalet elfordon ökat med över 140 procent i Sverige. Överallt dyker nya

Läs mer

Business by Audi. Bygg din Audi idag.

Business by Audi. Bygg din Audi idag. HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI HELA DENNA BILAGA ÄR EN AUDI Audi Konfigurator configurator.audi.se A4 Avant 2.0 TDI quattro S tronic Business by Audi. Per månad 2 770 SEK (Bilförmån) Bygg din Audi idag.

Läs mer

Bli en elbilsvänlig bostadsrättsförening Så här enkelt kan ni ladda elbilar i er fastighet!

Bli en elbilsvänlig bostadsrättsförening Så här enkelt kan ni ladda elbilar i er fastighet! Bli en elbilsvänlig bostadsrättsförening Så här enkelt kan ni ladda elbilar i er fastighet! 2 Elbilarna kommer är ni? redo De senaste 12 månaderna har antalet elfordon ökat med över 140 procent i Sverige.

Läs mer

Bränslen/energi. Bensin Diesel Naturgas Fordonsgas 50/50 Biogas El Sol, vind och vatten

Bränslen/energi. Bensin Diesel Naturgas Fordonsgas 50/50 Biogas El Sol, vind och vatten Bränslen/energi Bensin Diesel Naturgas Fordonsgas 50/50 Biogas El Sol, vind och vatten Vad driver utvecklingen mot en miljövänligare fordonsflotta? Medelhavsklimatet kommer en meter närmare varje timme.

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Stefan Nygren

Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet. Stefan Nygren Volkswagen Group Sverige Satsningar på hållbar mobilitet Stefan Nygren e-mobility Group Manager Borlänge 20 april 2014 Globala megatrender påverkar hela mänskligheten, speciellt vår mobilitet Global uppvärmning

Läs mer

VI CYKLAR TILL FÖRMÅN FÖR BARN MED CANCER. Bli en del av Team Rynkebys sponsornätverk www.team-rynkeby.se www.facebook.

VI CYKLAR TILL FÖRMÅN FÖR BARN MED CANCER. Bli en del av Team Rynkebys sponsornätverk www.team-rynkeby.se www.facebook. VI CYKLAR TILL FÖRMÅN FÖR BARN MED CANCER Bli en del av Team Rynkebys sponsornätverk www.team-rynkeby.se www.facebook.com/teamrynkeby TEAM RYNKEBY En internationell välgörenhetssuccé Team Rynkeby är ett

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt

Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt Välj elbil! Ladda bilen hemma en guide till dig som bor i villa eller hyresrätt 2 Välj eller Mycket har hänt i teknikväg de senaste åren en utveckling som gjort det både enklare och billigare att ladda

Läs mer

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS

PEUGEOT 3008 SUV från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING kr/mån inkl. service, utan kontantinsats ÖPPET HUS MARS PEUGEOT 3008 SUV från 199.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING 2.699 kr/mån, utan kontantinsats ÖPPET HUS 24 25 MARS MARS 2018 AUT. PÅ KÖPET PÅ ALLA PEUGEOT SUV PEUGEOT AUTOMAT PÅ KÖPET Just nu får du automatisk

Läs mer

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se

2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se 2014 RANGE ROVER EVOQUE STREET SMART BUSINESS PAKET MED DET DÄR EXTRA. NU UTAN EXTRA KOSTNAD. landrover.se NU HAR VI PACKAT RANGE ROVER EVOQUE MED MASSOR AV UTRUSTNING UTAN ATT DET KOSTAR DIG NÅGOT EXTRA.

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1.

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1. 1 SPARA BILAGAN! ERBJUDANDEN T.O.M. 15 FEBRUARI 2015. DACIA-PREMIÄR! 24-25 januari premiärvisar vi vårt nya märke Dacia! Samtidigt bjuder vi på Volvohelg och prisvärda Renaultkampanjer Lördagsöppet 10-15

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS. Transportbilar som är lite utöver det vanliga. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volkswagen Transportbilar. ANNONS Transportbilar som är lite utöver det vanliga. 400% Volkswagen. Som du säkert märkt har det hänt en hel del med Volkswagens

Läs mer

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2017. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Nya Golf Nya Golf Sportscombi Nya Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat GTE Passat Alltrack Touran Tiguan Sharan

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Feb Bilfinansiering och mobilitet

Feb Bilfinansiering och mobilitet Feb 2019 Bilfinansiering och mobilitet När din inre revisor får bestämma. Vår finansieringslösning är så pass enkel och förmånlig att majoriteten Audiägare faktiskt väljer att skaffa sin bil via oss. Finansieringen

Läs mer

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service ÖPPET HUS 25 26 NOVEMBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 308 från 159.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.449 kr/mån inkl. service NOVEMBER 2017 NYA PEUGEOT 308 Peugeot 308 har sålts i över 760 000 exemplar sedan

Läs mer

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design

Värt varenda krona. Enkelt och tryggt Komfort och design För nytta och nöje. Värt varenda krona. Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar februari 2019

Nyregistrerade laddbara personbilar februari 2019 Nyregistrerade laddbara personbilar februari 2019 februari januari-februari andel % totalt jan-feb Modell Typ 2019 2018 2019 2018 2019 2018 1 MITSUBISHI OUTLANDER PHE Laddhybrid 496 209 952 349 17,48 10,04

Läs mer

Elbilsladdning med HALOWallbox

Elbilsladdning med HALOWallbox Elbilsladdning med HALOWallbox NEWEL har nu färdigställt installationen av infrastruktur för elbilsladdning hos er. Vi vill gratulera till er nya anläggning som tar oss ett steg närmare till en fossilfri

Läs mer

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW.

VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. VI FIRAR 100 ÅR AV GLÄDJE MED BMW. Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra LÖRDAG OCH SÖNDAG 9 10 APRIL. VÄLKOMMEN TILL BILIA GROUP. SNABBHETSPREMIE & KAMPANJRÄNTA 1,95% I HELGEN 20% RABATT PÅ

Läs mer

Volvo Cars Electrification Strategy

Volvo Cars Electrification Strategy Volvo Car Corporation - Elektrifieringsstrategi Volvo Cars Electrification Strategy Presentation 24 November, 2009 Paul Gustavsson Anders WahlénDirector of Electrification Strategy at Volvo Cars Miljötalesman

Läs mer

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga.

Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Business Solutions. Vågar du prova något nytt? Välj en tjänstebil som utmanar det gamla vanliga. Förändring föds när man vill framåt. I vår värld handlar det inte bara om att flytta dig från A till B.

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG

Innehållsförteckning. Suzuki CNG. Fördelarna med att köra gasbil är många: CNG SUZUKI CNG Suzuki CNG Nu finns två av Suzukis modeller som miljöbilsalternativ Swift CNG och S-CROSS CNG (CNG = komprimerad naturgas). systemet är utvecklat och designat av Konvegas i Sverige och är speciellt

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019

Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019 Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019 mars januari-mars andel % totalt jan-mar Modell Typ 2019 2018 2019 2018 2019 2018 1 MITSUBISHI OUTLANDER PHE Laddhybrid 642 178 1594 527 16,26 8,68 2 Tesla

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Grafisk manual för företagssamarbeten BARNCANCERFONDEN GRAFISK MANUAL FEBRUARI 2017

Grafisk manual för företagssamarbeten BARNCANCERFONDEN GRAFISK MANUAL FEBRUARI 2017 Grafisk manual för företagssamarbeten Inledning Hej samarbetspartner! Välkommen till Barncancerfondens grafiska värld och manualen för märket Vi stödjer Barncancerfonden. Skatten du har i din hand hjälper

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

LADDA DIN ELBIL. Laddningsalternativ och leverantörer av hemmaladdare och publika laddstationer

LADDA DIN ELBIL. Laddningsalternativ och leverantörer av hemmaladdare och publika laddstationer LADDA DIN ELBIL Laddningsalternativ och leverantörer av hemmaladdare och publika laddstationer INNEHÅLL Vad kostar det att köra en elbil? s. 3 Laddningsalternativ s. 4-7 Leverantörer av laddare s. 8-9

Läs mer

MÖT VÅREN HOS BILIA GROUP

MÖT VÅREN HOS BILIA GROUP Bilia Group biliagroup.se När du älskar att köra MÖT VÅREN HOS BILIA GROUP VÅRSALONG 28-29 mars Tulpanbukett till våra FÖRSTA besökare Extraöppet kl.10-16 20% Rabatt I BUTIK & VERKSTAD Kampanjränta 2,95%

Läs mer

Högtalare bak. Rattknappar för. ljudsystemet. Köp till Pluspaket (4 900 kr) Parkeringssensorer bak. Bluetooth för handsfree och mediastreaming

Högtalare bak. Rattknappar för. ljudsystemet. Köp till Pluspaket (4 900 kr) Parkeringssensorer bak. Bluetooth för handsfree och mediastreaming Nu delas Fokus Finspång ALLTID ut i Nr 04 2014 Årg. 9 5/3-18/3 Inspirerad av det du älskar Öppet Hus Premiär för Nya Hyundai i10 Från 99 900 Inspirerad kr eller av 999 det kr/mån du älskar På Hyundai arbetar

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2016. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Golf Golf Sportscombi Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat Alltrack Nya Tiguan Touran Sharan Touareg Ett erbjudande

Läs mer

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål.

Våra mest intressanta erbjudanden i en attraktiv paketering för dig som företagare. Varje modell kan självklart skräddarsys efter eget önskemål. Attraktiva tjänstebilar för attraktiva företag. Volkswagen Personbilar, februari 2017. Reservation för tryckfel och ändringar. BRO-200-100-01 We mean Business Volkswagen Business Edition är speciellt anpassad

Läs mer

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september.

Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Välkommen till Mercedes-Benz Öppet Hus. Mängder med attraktiva hösterbjudanden hos din återförsäljare den 6 8 september. 4MATIC Ett liv i

Läs mer

BILFINANSIERING OCH MOBILITET. Finansiering. Försäkring. Mobilitet.

BILFINANSIERING OCH MOBILITET. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. BILFINANSIERING OCH MOBILITET Finansiering. Försäkring. Mobilitet. FEB 2019 GÅ PÅ KÄNSLA, BESLUTA PÅ FAKTA VARFÖR ŠKODA FINANCIAL SERVICES Den som väljer ŠKODA är ofta någon som prioriterar det som är

Läs mer

Miljöfordon Syd. Vi behöver våra bilar, men även en bra miljö!

Miljöfordon Syd. Vi behöver våra bilar, men även en bra miljö! Energideklaration fordon Analys av fordon som ger lägre kostnader och miljöpåverkan Jonas Lööf Miljöfordon Syd Tylösand 2013-05-14 Miljöfordon Syd Förening för alla bil- och miljöintresserade fler miljöbilar

Läs mer

Elbilsladdning. Guide till eldrivna fordon och hur du tankar dem.

Elbilsladdning. Guide till eldrivna fordon och hur du tankar dem. Elbilsladdning Guide till eldrivna fordon och hur du tankar dem. 2 Eldrivna fordon Det här är bara början... Eldrivna fordon blir en allt vanligare syn på svenska vägar i takt med att de stora biltillverkarna

Läs mer

LADDFRUKOST MED HSB MALMÖ OCH EON

LADDFRUKOST MED HSB MALMÖ OCH EON LADDFRUKOST MED HSB MALMÖ OCH EON PROGRAM Laddning i brf vad skall man tänka på? Debiteringslösningar hur tar vi betalt? Utvecklingen på marknaden Typer av laddning och teknik vad passar oss? Ekonomi Bidragsmöjligheter

Läs mer

Kampanj Svenska Golfförbundet. Erbjudande om Elbilsladdning för golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet via Clever

Kampanj Svenska Golfförbundet. Erbjudande om Elbilsladdning för golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet via Clever Kampanj Svenska Golfförbundet Erbjudande om Elbilsladdning för golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet via Clever Bakgrund Svenska Golfförbundet efterfrågar ett erbjudande om en laddlösning för

Läs mer

Bil upphandling Kravspecifikation

Bil upphandling Kravspecifikation 1.1 Kravspecifikation För att en anbudsgivare ska gå vidare till utvärderingen måste samtliga ska- krav under rubriken 1.2.1 1.2.2. vara uppfyllda. Vidare måste anbudsgivaren för den specifika produktgruppen

Läs mer

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland.

Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz ANNONS Gör en insats för miljön. Byt pedaler ibland. Köp en Mercedes-Benz BlueEfficiency 11 30 september så får du en Mercedes-Benz BlueEfficiency-veckor

Läs mer

Förarens fordonskostnad 2341

Förarens fordonskostnad 2341 Fordonsval Offertpris, företagsfordon 145 hk Bruttopris fordon 277 900 291 500 Rabatt, % eller kr 9 25 011 10 29 150 Summa fordon 252 889 262 350 Paketnamn Paketutrustning Rabatt, % eller kr Extrautrustning

Läs mer