CITRONGRÄS BODY BUTTER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONGRÄS BODY BUTTER"

Transkript

1 CITRONGRÄS BODY BUTTER Ett lyxigt, vispat body butter för hela kroppen som gör huden mjuk, frisk och smidig. Sheasmör och kokosolja återfuktar på djupet och solrosolja hjälper till att bygga upp hudens egen fuktbarriär. Använd efter dusch och vid behov. Doft av uppfriskande citrongräs. Konsistens som hårt vispad grädde eller smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 27 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 100 ml cremeburk (PP), 250 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Kokosolja* Cocos nucifera oil Eterisk olja citrongräs* Cymbopogon flexuosus herb oil Smöret mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Kokosolja har en smältpunkt runt 27 grader och sheasmöret runt 36 grader, uppnås de här temperaturerna så blir smöret flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om man lämnar det framme i solen eller på en varm spis eller torktumlare. I Body butter-serien hittar du även unisexdoften Tallbarr samt Body butter+ för känslig hud i dofterna Rosenträ och Stressa av. I Citrongräs-serien hittar du även handkräm.

2 TALLBARR BODY BUTTER Ett lyxigt, vispat body butter för hela kroppen som gör huden mjuk, frisk och smidig. Sheasmör och kokosolja återfuktar på djupet och solrosolja hjälper till att bygga upp hudens egen fuktbarriär. Använd efter dusch och vid behov. Doft av friskt tallbarr med en gnutta citron för extra fräschör. Passar både män och kvinnor. Konsistens som hårt vispad grädde eller smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 27 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 100 ml cremeburk (PP), 250 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Kokosolja* Cocos nucifera oil Eterisk olja tallbarr Pinus sylvestris leaf oil Eterisk olja citron* Citrus medica limonum peel oil Smöret mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Kokosolja har en smältpunkt runt 27 grader och sheasmöret runt 36 grader, uppnås de här temperaturerna så blir smöret flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om man lämnar det framme i solen eller på en varm spis eller torktumlare. I Body butter-serien hittar du även den populära doften Citrongräs samt Body butter+ för känslig hud i dofterna Rosenträ och Stressa av.

3 ROSENTRÄ BODY BUTTER+ Ett lyxigt, vispat body butter för hela kroppen som gör huden mjuk, frisk och smidig. Sheasmör och kokosolja återfuktar på djupet, sesamolja verkar lugnande på känslig och stressad hud och solrosolja hjälper till att bygga upp hudens egen fuktbarriär. Använd efter dusch och vid behov. Passar även för känslig hud. Doft av rogivande rosenträ. Konsistens som hårt vispad grädde eller smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 27 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 100 ml cremeburk (PP), 250 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Kokosolja* Cocos nucifera oil Sesamolja* Sesamum indicum seed oil Eterisk olja rosenträ* Dalbergia sissoo wood oil Smöret mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Kokosolja har en smältpunkt runt 27 grader och sheasmöret runt 36 grader, uppnås de här temperaturerna så blir smöret flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om man lämnar det framme i solen eller på en varm spis eller torktumlare. I Body butter+-serien hittar du även Nativs egen doftblandning Stressa av med cederträ och ylang ylang, som Body butter finns även uppfriskande Citrongräs och unisexdoften Tallbarr. I Rosenträ-serien hittar du även handkräm.

4 STRESSA AV BODY BUTTER+ Ett lyxigt, vispat body butter för hela kroppen som gör huden mjuk, frisk och smidig. Sheasmör och kokosolja återfuktar på djupet, sesamolja verkar lugnande på känslig och stressad hud och solrosolja hjälper till att bygga upp hudens egen fuktbarriär. Använd efter dusch och vid behov. Passar även för känslig hud. Doft av fokuserande cederträ och spänningslösande ylang ylang. Konsistens som hårt vispad grädde eller smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 27 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 100 ml cremeburk (PP), 250 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Kokosolja* Cocos nucifera oil Sesamolja* Sesamum indicum seed oil Eterisk olja cederträ atlas Cedrus atlantica bark oil Eterisk olja ylang ylang III Cananga odorata flower oil Smöret mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Kokosolja har en smältpunkt runt 27 grader och sheasmöret runt 36 grader, uppnås de här temperaturerna så blir smöret flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om man lämnar det framme i solen eller på en varm spis eller torktumlare. Den eteriska oljan från ylang ylang III är gjord av blommor plockade i växtens sista blomningsfas, vilket gör doften mjuk, väl utvecklad och sensuell. I Body butter+-serien hittar du även den rogivande doften Rosenträ, som Body butter finns även uppfriskande Citrongräs och unisexdoften Tallbarr.

5 CITRONGRÄS HANDKRÄM En vispad handkräm med sheasmör och tistelolja, återfuktar torra händer och gör huden mjuk och välmående. Krämen går snabbt in i huden och är mycket dryg. Använd på rena händer vid behov. Doft av uppfriskande citrongräs. Konsistens som smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 35 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 30 ml dosa med skruvlock (aluminium), 50 ml cremeburk (PP) Tistelolja* Carthamus tinctorius seed oil Eterisk olja citrongräs* Cymbopogon flexuosus herb oil Krämen mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Sheasmöret har en smältpunkt runt 36 grader, uppnås den här temperaturen så blir krämen flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om krämen ligger i en väska som i sin tur ligger i solen. Tistelolja är en torr olja som går snabbt in i huden. I Handkräm-serien hittar du även dofterna Rosenträ och Lavendel, samt specialkuren Honung. I Citrongräs-serien hittar du även body butter.

6 ROSENTRÄ HANDKRÄM En vispad handkräm med sheasmör och tistelolja, återfuktar torra händer och gör huden mjuk och välmående. Krämen går snabbt in i huden och är mycket dryg. Använd på rena händer vid behov. Doft av rogivande rosenträ. Konsistens som smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 35 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 30 ml dosa med skruvlock (aluminium), 50 ml cremeburk (PP) Tistelolja* Carthamus tinctorius seed oil Eterisk olja rosenträ* Dalbergia sissoo wood oil Krämen mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Sheasmöret har en smältpunkt runt 36 grader, uppnås den här temperaturen så blir krämen flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om krämen ligger i en väska som i sin tur ligger i solen. Tistelolja är en torr olja som går snabbt in i huden. I Handkräm-serien hittar du även dofterna Citrongräs och Lavendel, samt specialkuren Honung. I Rosenträ-serien hittar du även body butter.

7 LAVENDEL HANDKRÄM En vispad handkräm med sheasmör och tistelolja, återfuktar torra händer och gör huden mjuk och välmående. Krämen går snabbt in i huden och är mycket dryg. Använd på rena händer vid behov. Doft av lugnande lavendel. Konsistens som smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 35 grader. Hållbarhet ca månader efter öppnandet. Förpackning: 30 ml dosa med skruvlock (aluminium), 50 ml cremeburk (PP) Tistelolja* Carthamus tinctorius seed oil Eterisk olja lavendel* Lavendula angustifolia oil Krämen mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Sheasmöret har en smältpunkt runt 36 grader, uppnås den här temperaturen så blir krämen flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Störst risk är om krämen ligger i en väska som i sin tur ligger i solen. Tistelolja är en torr olja som går snabbt in i huden. I Handkräm-serien hittar du även dofterna Citrongräs och Rosenträ, samt specialkuren Honung.

8 HONUNG HANDKRÄM En kur med skånsk råhonung som lägger sig och läker huden på händerna. Krämen hjälper även mot fnastorra händer och torrsprickor. Krämen tar tid på sig att gå in i huden och fungerar därför bäst som en kur. Använd på rena händer, gärna som en kur över natten. Passar väldigt torr och sprucken hud, speciellt för den som tvättar händerna mycket. Doft av söt honung. Konsistens som smör. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan smälta vid temperaturer över 35 grader. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 30 ml dosa med skruvlock (aluminium), 50 ml cremeburk (PP) Tistelolja* Carthamus tinctorius seed oil Råhonung Mel Krämen mår bäst av att förvaras i rumstemperatur. Blir det för kallt stelnar det, men då mjukar det för det mesta upp sig igen när det kommer in i lagom temperatur. Skulle smöret bli för varmt så smälter det. Sheasmöret har en smältpunkt runt 36 grader, uppnås den här temperaturen så blir krämen flytande. Det blir inte dåligt och blir fastare igen när det svalnar, men det förlorar sin fluffiga konsistens. Handkrämen tar tid på sig att gå in i huden och ska gärna få sitta kvar tills den försvunnit innan man tvättar sig eller använder händerna. Om krämen känns kornig eller trög är det honungen som kristalliserat sig. Det är helt naturligt och påverkar inte effekten av krämen. I Handkräm-serien hittar du även vanliga krämer som går snabbt in i huden, med dofterna Citrongräs, Rosenträ och Lavendel.

9 PEPPARMYNTA ALOESPRAY En riktigt välgörande fuktbomb med pepparmyntsvatten och aloe vera. Pepparmyntsvatten är vatten pressat direkt från pepparmyntsbladen, vilket ger det pepparmyntans svalkande och uppfriskande egenskaper, medan aloe veran är läkande och lugnande. Den passar också utmärkt som after sun! Använd närsomhelst på hela kroppen, i ansiktet eller över håret, går också att använda ovanpå smink. Passar den som sitter mycket framför dator, reser, tränar eller vistas i torra miljöer med luftkonditionering. Mild doft av pepparmynta. Flaskan bör skakas om före användning, avfällningar är naturliga och ofarliga. Spraya på cm avstånd. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Kan med fördel också förvaras i kylskåp för extra effekt. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 50 ml brun glasflaska med vit spraykork. Pepparmyntsvatten* Aqua aromatica Aloe vera* Den vanligaste frågan är: Vad använder man den här till? Svaret är: Vad använder man den inte till? Den här sprayen följer med mig överallt, jag använder den som uppfräschning istället för att ta kallt vatten i ansiktet, jag använder den i på dekolletaget när jag tränar för att få svalka och energi, jag använder den när jag reser för att inte torka ut huden med luftkonditionering, jag använder den för att piggna till när jag sitter vid datorn och jag använder den för att få lindring när jag har bränt mig i solen. Det finns tyvärr inget mer i serien just nu.

10 LIME SALTSKRUBB En kroppsskrubb med salt från Döda havet och solrosolja som rengör på djupet, ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller, lämnar huden mjuk och återfuktad och har en lätt detoxeffekt. Skrubba kroppen i duschen och skölj. Se till att skölja duschgolvet noggrant efter användning, så det inte blir halt. Använd 1-2 gånger i veckan. Använd inte i ansiktet och skölj genast om du får skrubben i ögonen. Undvik skadad eller sårig hud. Frisk doft av lime. Saltet kan röras om före användning. Undvik att få in för mycket vatten i burken och stäng alltid locket. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 200 ml PET-burk med aluminiumlock. Döda havssalt Sodium chloride Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Eterisk olja lime* Citrus aurantifolia oil Varför kan man inte använda skrubben i ansiktet? Ett naturligt salt är format i oregelbundna kristaller och blir därför lite vassa. Huden i ansiktet är mycket tunnare och känsligare än den på kroppen och behöver i stället runda, mjuka korn i peeling. Skrubben är fantastiskt bra att använda på röda knän och armbågar. Den tar bort det torra och huden får en mer normal ton som inte är så röd. Prova att använda skrubb innan du ska sola! En välvårdad och återfuktad hud ger en snyggare och jämnare bränna. I Saltskrubb-serien hittar du även doften Eukalyptus.

11 EUKALYPTUS SALTSKRUBB En kroppsskrubb med salt från Döda havet och solrosolja som rengör på djupet, ökar blodcirkulationen, tar bort döda hudceller, lämnar huden mjuk och återfuktad och har en lätt detoxeffekt. Skrubba kroppen i duschen och skölj. Se till att skölja duschgolvet noggrant efter användning, så det inte blir halt. Använd 1-2 gånger i veckan. Använd inte i ansiktet och skölj genast om du får skrubben i ögonen. Undvik skadad eller sårig hud. Innehåller kylande eukalyptus och är fantastisk att använda efter ett träningspass eller en varm sommardag! Saltet kan röras om före användning. Undvik att få in för mycket vatten i burken och stäng alltid locket. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Hållbarhet ca 6 månader efter öppnandet. Förpackning: 200 ml PET-burk med aluminiumlock. Döda havssalt Sodium chloride Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Eterisk olja eukalyptus* Eucalyptus globulus leaf oil Varför kan man inte använda skrubben i ansiktet? Ett naturligt salt är format i oregelbundna kristaller och blir därför lite vassa. Huden i ansiktet är mycket tunnare och känsligare än den på kroppen och behöver i stället runda, mjuka korn i peeling. Skrubben är fantastiskt bra att använda på röda knän och armbågar. Den tar bort det torra och huden får en mer normal ton som inte är så röd. Prova att använda skrubb innan du ska sola! En välvårdad och återfuktad hud ger en snyggare och jämnare bränna. I Saltskrubb-serien hittar du även doften Lime.

12 MANDEL SMINKBORTTAGNING En helt naturlig sminkborttagning av 100% kallpressad, ekologisk mandelolja. Oljan löser även upp vattenfast smink irritera huden eller svida i ögonen. Applicera några droppar på en varm, fuktig bomullsrondell och stryk försiktigt bort sminket. Skölj sedan, om du är fetare i huden använder du din vanliga tvål, om du är torr räcker vanligt varmt vatten. Använd så ofta du behöver. Passar även känslig hud. Använd inte om du är allergisk mot mandel. Oljan är i princip doftfri. Förvaras mörkt och svalt. Hållbarhet se flaskans botten. Förpackning: 50 ml brun glasflaska med vit spraykork (oljan sprayas i en tunn stråle). 100& kallpressad, ekologisk mandelolja Prunus amygdalus sativa kernel oil Hur kan mandelolja ta bort vattenfast smink? Vattenfast smink är, till skillnad från vanligt smink, baserat på olja, dvs. fett. Grundläggande kemi lär oss att fett löser fett, alltså löser mandeloljan upp även vattenfast smink. Smuts har en förmåga att dras med i oljan och vips! så har du en ren, ickeirriterad hy! Många oljor (t.ex. olivolja) svider i ögonen, men mandeloljan är så mild att den inte känns alls. Det finns tyvärr inget mer i serien just nu.

13 RENGÖRANDE ANSIKTSMASK Den rengörande ansiktsmasken innehåller pepparmynta (uppfriskande och sammandragande), kaolin/vit lera (mjukgör och rengör på djupet, passar alla hudtyper), havremjöl (lugnande och lenande), chlorella/grönalg (full av vitaminer och mineraler) samt nässelblad (fulla av antioxidanter). Använd 1-2 gånger i veckan. Blanda 1 msk mask med 2/3 msk vatten och låt verka i minuter. Skölj. Har en gräsig doft av pepparmynta. Se till att inte få in vatten eller annan fukt i burken. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Förpackning: 200 ml PET-burk med aluminiumlock. Vit lera Kaolin Pepparmynta* Mentha piperita leaf Havremjöl Avena sativa kernel meal Chlorellaalg* Chlorella vulgaris powder Nässelblad* Urtica dioica leaf extract Fördelar med mask i pulverform: Den torkar inte ut under förvaring. Den behöver inga tillsatser för att hålla sig krämig. Ingredienserna är torra från början och förlorar inte sina egenskaper. Du kan själv bestämma vilken konsistens masken ska ha. Det finns tyvärr inget mer i serien just nu.

14 HANDBALSAM BIVAXSALVA En fast salva i smart cerathylsa som ger enkel och kladdfri applicering på torra knogar, handryggar och andra torra punkter. Vårdar och mjukgör utan att man behöver kladda med fingrarna. Använd så ofta du behöver. Har en svag doft av bivax. Försök undvika vatten och smuts på ceratet. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Förpackning: 25 ml hylsa med skjutbotten i PE och lock i eten. Kokosolja* Cocos nucifera oil Bivax* Cera flava Ceratet värms upp vid kontakt med huden. Skulle det kännas hårt/torrt så värmer man det genom applicering på en arm eller ett ben. Den stora fördelen är att man inte behöver använda fingrarna och få något fett på dem. Det gör användningen av händerna när man sitter vid datorn, surfplattan, i butik eller andra tillvällen då man använder händerna lättare. I Bivaxsalva-serien hittar du även Klassisk mot småsår och torrheter och Ringblomma mot eksem.

15 LÄKANDE FOTSALVA En fet fotsalva som vårdar även den torraste huden. Massera in salvan på torra, rena fötter och sätt på ett par rena sockar över tills den hunnit sjunka in. Innehåller eterisk olja från lavendel och tea tree, som båda har läkande och antibakteriella egenskaper. Passar vid hälsprickor. Använd dagligen eller vid behov. Har en naturlig doft av lavendel och tea tree. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Förpackning: 50 eller 100 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja lavendel* Lavendula angustifolia oil Eterisk olja tea tree Malaleuca alternifolia leaf oil Fotsalvan går inte direkt in i huden utan att göra något, utan tar lite tid på sig att verkligen ge en mjukgörande effekt. Använd rena sockar utanpå för att undvika att halka och för att låta salvan gå in i huden ordentligt. Kan med fördel användas under dagen för mjuka, välmående fötter på kvällen. I Fotsalva-serien hittar du även Uppfriskande med tallbarr och citron, samt Svalkande med pepparmynta och eukalyptus.

16 UPPFRISKANDE FOTSALVA En fet fotsalva som vårdar även den torraste huden. Massera in salvan på torra, rena fötter och sätt på ett par rena sockar över tills den hunnit sjunka in. Innehåller eterisk olja tallbarr och citron som verkar uppfriskande och doftneutraliserande. Använd dagligen eller vid behov. Har en naturlig doft av tallbarr och citron. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Förpackning: 50 eller 100 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja tallbarr Pinus sylvestris leaf oil Eterisk olja citron* Citrus medica limomum peel oil Fotsalvan går inte direkt in i huden utan att göra något, utan tar lite tid på sig att verkligen ge en mjukgörande effekt. Använd rena sockar utanpå för att undvika att halka och för att låta salvan gå in i huden ordentligt. Kan med fördel användas under dagen för mjuka, välmående fötter på kvällen. I Fotsalva-serien hittar du även Läkande med lavendel och tea tree, samt Svalkande med pepparmynta och eukalyptus.

17 SVALKANDE FOTSALVA En fet fotsalva som vårdar även den torraste huden. Massera in salvan på torra, rena fötter och sätt på ett par rena sockar över tills den hunnit sjunka in. Innehåller eterisk olja pepparmynta och eukalyptus som ger en lätt svalkande känsla som håller i sig länge. Använd gärna på trötta fötter på kvällen eller om du blir varm om fötterna under dagen. Använd dagligen eller vid behov. Har en naturlig doft av pepparmynta och eukalyptus. Förvaras mörkt och i rumstemperatur. Förpackning: 50 eller 100 ml cremeburk (PP) Solrosolja* Helianthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja pepparmynta* Mentha piperita herb oil Eterisk olja eukalyptus* Eucalyptus globulus leaf oil Fotsalvan går inte direkt in i huden utan att göra något, utan tar lite tid på sig att verkligen ge en mjukgörande effekt. Använd rena sockar utanpå för att undvika att halka och för att låta salvan gå in i huden ordentligt. Kan med fördel användas under dagen för mjuka, välmående fötter på kvällen. I Fotsalva-serien hittar du även Läkande med lavendel och tea tree, samt Uppfriskande med tallbarr och citron.

18 NATURELL LÄPPBALSAM Ett långsiktigt vårdande läppbalsam baserat på bivax och sheasmör. Blir inte kladdigt och glansigt på läpparna, gör dig inte beroende och gör läpparna mjukare med tiden. Använd så ofta du behöver Smakar i princip ingenting. Förvaras mörkt och i svagt. Förpackning: 4,5 ml cerathylsa (PP) Solrosolja* Heliamthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Läppbalsamet innehåller inga ingredienser som torkar ut huden på sikt eller gör dig beroende. Kan bli torrt/hårt om det inte används på ett tag, men mjuknar när det kommer på huden. Applicera på handen för att få upp värmen. I Läppbalsam-serien hittar du även smakerna Pepparmint, Citron och Apelsin.

19 PEPPARMINT LÄPPBALSAM Ett långsiktigt vårdande läppbalsam baserat på bivax och sheasmör. Blir inte kladdigt och glansigt på läpparna, gör dig inte beroende och gör läpparna mjukare med tiden. Pepparminten pirrar inte på läpparna och ger bara smak, inte effekt. Använd så ofta du behöver Smakar pepparmint. Förvaras mörkt och i svalt. Förpackning: 4,5 ml cerathylsa (PP) Solrosolja* Heliamthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja pepparmynta* Mentha piperita herb oil Läppbalsamet innehåller inga ingredienser som torkar ut huden på sikt eller gör dig beroende. Kan bli torrt/hårt om det inte används på ett tag, men mjuknar när det kommer på huden. Applicera på handen för att få upp värmen. Smakerna kommer från eterisk olja av livsmedelskvalité. I Läppbalsam-serien hittar du även smakerna Naturell, Citron och Apelsin.

20 CITRON LÄPPBALSAM Ett långsiktigt vårdande läppbalsam baserat på bivax och sheasmör. Blir inte kladdigt och glansigt på läpparna, gör dig inte beroende och gör läpparna mjukare med tiden. Använd så ofta du behöver Smakar citron. Förvaras mörkt och i svalt. Förpackning: 4,5 ml cerathylsa (PP) Solrosolja* Heliamthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja citron* Citrus medica limomum peel oil Läppbalsamet innehåller inga ingredienser som torkar ut huden på sikt eller gör dig beroende. Kan bli torrt/hårt om det inte används på ett tag, men mjuknar när det kommer på huden. Applicera på handen för att få upp värmen. Smakerna kommer från eterisk olja av livsmedelskvalité. I Läppbalsam-serien hittar du även smakerna Naturell, Pepparmint och Apelsin.

21 APELSIN LÄPPBALSAM Ett långsiktigt vårdande läppbalsam baserat på bivax och sheasmör. Blir inte kladdigt och glansigt på läpparna, gör dig inte beroende och gör läpparna mjukare med tiden. Använd så ofta du behöver Smakar apelsin. Förvaras mörkt och i svalt. Förpackning: 4,5 ml cerathylsa (PP) Solrosolja* Heliamthus annuus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja apelsin* Citrus sinensis peel oil expressed Läppbalsamet innehåller inga ingredienser som torkar ut huden på sikt eller gör dig beroende. Kan bli torrt/hårt om det inte används på ett tag, men mjuknar när det kommer på huden. Applicera på handen för att få upp värmen. Smakerna kommer från eterisk olja av livsmedelskvalité. I Läppbalsam-serien hittar du även smakerna Naturell, Pepparmint och Citron.

22 CITRON NAGELBANDSSALVA En fast salva för torra och spruckna naglar och nagelband. Salvan smälter i kontakt med huden så att du inte får upp för mycket ur förpackningen. Bivax och shearmör vårdar huden och gör den mjuk. Citron verkar uppmjukande och exfolierande på huden och är dessutom bakteriedödande. Den hjälper också sår att läka snabbare. Använd så ofta du behöver Svag doft av citron. Förvaras mörkt och svalt. Förpackning: 10 ml aluminiumdosa med snäpplock. Rapsolja* Brassica napus seed oil Bivax* Cera flava Eterisk olja citron* Citrus medica limonum peel oil Salvan smälter i kontakt med huden, man ska alltså inte gräva i förpackningen, utan bara stryka fingret över salvan. Gräver man blir det lätt för mycket och kladdar. Om salvan känns hård stoppa den i byxfickan en liten stund, om den känns mjuk stoppa den i kylskåpet. Kan med fördel användas på sår och sprickor. Hjälper även för naglar som skivar sig. I Nagelbandssalva-serien hittar du även Daggkåpa med en svag doft av tallbarr.

23 DAGGKÅPA NAGELBANDSSALVA En fast salva för torra och spruckna naglar och nagelband. Salvan smälter i kontakt med huden så att du inte får upp för mycket ur förpackningen. Bivax och shearmör vårdar huden och gör den mjuk. Daggkåpan är exfolierande och dämpar svullnad och inflammation och innehåller bland annat salicylsyra. Använd så ofta du behöver Svag doft av tallbarr Förvaras mörkt och svalt. Förpackning: 10 ml aluminiumdosa med snäpplock. Rapsolja* Brassica napus seed oil Bivax* Cera flava Daggkåpa* Alchemilla vulgaris Eterisk olja tallbarr Pinus sylvestris leaf oil Salvan smälter i kontakt med huden, man ska alltså inte gräva i förpackningen, utan bara stryka fingret över salvan. Gräver man blir det lätt för mycket och kladdar. Hjälper även för naglar som skivar sig. En del kunder använder salvan för att sluta bita på nagelbanden eftersom de tycker att den smakar illa. Daggkåpan är vanlig i svenska trädgårdar och har fått sitt namn av att bladen fångar upp daggen som små koppar på morgnarna. I Nagelbandssalva-serien hittar du även Citron som är extra bra mot såriga nagelband.

24 KLASSISK BIVAXSALVA En riktig alltiallosalva! Bivax har läkande, antibakteriella, mjukgörande och skyddande egenskaper och påskyndar läkningen av småsår, samtidigt som den hjälper till att få bort torrsprickor och torr hud. Rapsolja är en väldigt mild olja, vilket gör att bivaxsalvan fungerar utmärkt till blöjrumpor. Den fungerar även som vårtbehandling, applicera en klick på vårtan morgon och kväll under ett plåster tills vårtan trillar av. Använd så ofta du behöver Doftar bivax och rapsolja. Förvaras mörkt och svalt. Förpackning: 30 eller 100 ml aluminiumdosa med skruvlock Rapsolja* Brassica napus seed oil Bivax* Cera flava Det här är en fet salva som ska appliceras punktvis. Använd gärna ett plåster över torrsprickor och småsår efter applicering av salvan. Undvik att småbarn och bebisar stoppar salvan i munnen, då den innehåller bivax. Fungerar också bra på torrsprickor och småsår på djur. I Bivaxsalva-serien hittar du även Ringblomma mot eksem och Handbalsam för kladdfri applicering på torra händer.

25 RINGBLOMMA BIVAXSALVA En klassisk huskur med ringblomma som har antiinflammatoriska egenskaper. Den här salvan är jättebra att använda mot eksem och akne, mot hästens mugg (svampinfektion ovanför hoven) och på hundens spruckna trampdynor. Använd så ofta du behöver Doftar bivax och rapsolja med en något skarp gräsig ton från ringblomman. Förvaras mörkt och svalt. Förpackning: 30, 100 eller 250 ml aluminiumdosa med skruvlock Rapsolja* Brassica napus seed oil Bivax* Cera flava Ringblomma* Calendula officinalis Det här är en fet salva, om du använder den punktvis kan du täcka området med ett plåster, annars rekommenderar jag att du använder salvan på kvällen med oömma kläder som täcker. Undvik att småbarn och bebisar stoppar salvan i munnen, då den innehåller bivax. Fungerar också bra på torrsprickor och småsår på djur. I Bivaxsalva-serien hittar du även Klassisk mot småsår och torrheter och Handbalsam för kladdfri applicering på torra händer.

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra,

Aloe Vera Deo En skonsam roll-on deodorant som är både aluminium och doftfri. Innehåll; vatten, aloe vera konc 1:10, farnesol, mandelolja, mjölksyra, Jag använder mig av råvaror från kontrollerade odlingar, enkla recept och gör små satser. Det är som att laga mat, både roligt och spännande. Jag förvånas ständigt över hur lätt och enkelt det är att själv

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

Produkt och prislista, Massage

Produkt och prislista, Massage COCOAFRESH - Naturlig hud och kroppsvård Produkt och prislista, Massage Välkommen att ta del av vår produkt/prislista, våra produkter baseras på Kakaons oljor och fetter har alla dess fördelar för hudvård

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Produkt och prislista - Hudvård

Produkt och prislista - Hudvård COCOAFRESH - Naturlig hud och kroppsvård Produkt och prislista - Hudvård Välkommen att ta del av vår produkt/prislista, våra produkter baseras på Kakaons oljor och fetter har alla dess fördelar för hudvård

Läs mer

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen.

HUD/SOL/INSEKTSSKYDDS- PAKETET: Vårolja 1 dl glasflaska: Se utförlig beskrivning i webshopen. Bästsäljarna Sammanställt av imosherbs LEDVÄRKSPAKETET: Djävulsklo-olja 2 dl: Se utförlig beskrivning i webshopen. Hajkräm 50 ml: Se utförlig beskrivning i webshopen. ÖVRIG VÄRK-PAKETET: Massagemjölk 2

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

Att ta till vara på växter

Att ta till vara på växter Örtlära Att ta till vara på växter Plocka blad när de är unga (helst före midsommar) Blommor plockas när de just slagit ut Rötter plockas när växten har vissnat ner Torka växter mörkt och luftigt. På galler/handdukar/lakan/papper,

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

Bad- & SpaProdukter: Flytande Ekologisk Naturtvål

Bad- & SpaProdukter: Flytande Ekologisk Naturtvål Bad- & SpaProdukter: Flytande Ekologisk Naturtvål Med en doft av söta Solmogna Apelsiner. Fräscht doftande av ekologisk Citrongräs olja Doft av Cypress, renande, lugnande och vårdande. Riktigt fräscht

Läs mer

Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande.

Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande. Neutraliserar dålig lukt utan att lämna fläckar. Kapslar effektivt in doftmolekyler och bakterier, långtidsverkande. Kan användas direkt i luften eller på doftkällan. Fungerar utmärkt på kläder, toaletter,

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ nagellack Upptäck REQ:s nagellack! Köp ett komplett ställ med nagellack 7 ml 48 x 3 och få 24 st valfria nagellack 15 ml för salongsbruk utan debitering. Innehåller:

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Nyheter, vår och sommar Se alla produktlistor på: http://www.klockargardens.se/produkter.htm

Nyheter, vår och sommar Se alla produktlistor på: http://www.klockargardens.se/produkter.htm Nyheter, vår och sommar Se alla produktlistor på: http://www.klockargardens.se/produkter.htm Klockargårdens i Norberg AB Box 23 738 21 Norberg Tel: 0223-600 59 ~ Fax 0223-201 70 info@klockargardens.se

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

Produktinnehåll - Konservering

Produktinnehåll - Konservering 2010-09-01 Produktinnehåll - Konservering Självkonserverande system. Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate. Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine (förkortat phenoxyglycerine) Sodium Benzoate

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS APOTEKET C W SCHEELE BEFORE WE START Mixed old and new interiors where brand building was more or less non-saying. THE BRIEF OUR GOAL To use our expertise in finding the best

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

y n VANN SPA HOTELL & KONFERENS

y n VANN SPA HOTELL & KONFERENS y n e m s g n i l d n 2017 Beha VANN SPA HOTELL & KONFERENS AVBOKNINGSREGLER Avbokning/ombokning av behandling, Vann Spakit eller dagspapaket för privatpersoner skall ske senast 48 timmar före din bokade

Läs mer

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380.

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Vid bokning och betalning före resan erhåller du rabatt på badritualen samt

Läs mer

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment

Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby - kort fakta om Weledas babysortiment Weleda Baby är benämningen på Weledas babysortiment där den läkande ringblomman - calendula står i fokus. Serien innefattar 8 produkter som hjälper till

Läs mer

Bubblor & Bus NYHET! NYHET! Choklad. Blå Vanilj. Champagne. Choklad- Skrubb Magnifik! CocoLime! Blommor & Blad. Bonde söker tvål?

Bubblor & Bus NYHET! NYHET! Choklad. Blå Vanilj. Champagne. Choklad- Skrubb Magnifik! CocoLime! Blommor & Blad. Bonde söker tvål? (). Finns som Alexanders Camouflagetvål! en för friluftsmänniskor, jägare och fiskare! Kaffet i tvålen gör att den mänskliga doften camoufleras. Anisoljan attraherar fiskar och kanske godisråttor. En tvål

Läs mer

Bra hudvård helt enkelt

Bra hudvård helt enkelt N A T U R K O S M E T I K Eilas är svensk hudvård för dig som vill ha det bästa utan att betala fantasipriser. Vi har ett brett sortiment med produkter som är baserade på ekologiska råvaror med vegetabiliskt

Läs mer

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv.

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv. LIFE ELIXIRS är serien som är framtagen för ett liv i rörelse. När det finns ett behov av mindfulness, men inte tid. När välmående eftersträvas men stress dominerar. Oavsett om du vill lugna sinnet, harmonisera

Läs mer

Hudläkemedel. Blodstillande medel

Hudläkemedel. Blodstillande medel Hudläkemedel Hudläkemedel Varje hudtyp kräver sin egen behandling. Generellt kan ett hudläkemedel vara både läkande och förebyggande och representera alla nedanstående egenskaper. Blodstillande medel Här

Läs mer

Apotekets råd om. Eksem

Apotekets råd om. Eksem Apotekets råd om Eksem Eksem är en inflammation i hudens övre lager, vilket orsakar klåda och rodnad av huden. Akut eksem känne tecknas av kliande, röd, svullen, vätskeblåsor. Bakterieinfektion kan tillstöta

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT www.gaiasverige.se Ax & Lin GAIA:S HISTORIA Hudvårdsserien skapades av mamma Michelle vars son föddes med känslig hud och utvecklade eksem redan vid 8 veckors ålder. De provade

Läs mer

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) ,

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) , Hållbar vänskap! Miljövänlig Hudvänlig Dryg och ekonomisk Attraktiv design Svensktillverkad med kvaliet och miljö i fokus VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygienoch rengöringsprodukter

Läs mer

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det?

Underbara Du! Det bästa som hänt dig är -DU, visste du det? Varmt Välkommen att boka din tid. Tid som inte avbokas 24 timmar innan debiteras 50% av priset. Massage eller annan kroppsbehandling rekommenderas ej vid förkylning, feber eller före graviditet v. 16.

Läs mer

Användning och innehåll

Användning och innehåll Hand crème med solfilter och c- vitamin. Hand Cream Beautiful med eteriska oljor från Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma gör din hud mjuk och väldoftande. Hand Cream Beautiful innehåller Raps och

Läs mer

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING SLEEPING CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER ANSIKTE,

Läs mer

Lite information om praliner. ite information om praliner

Lite information om praliner. ite information om praliner Lite information om praliner ite information om praliner Goda recept av söta läckerheter Hemmalagade läckra praliner. Med goda ingredienser, de rätta tillbehören och lite rutin trollar även du fram de

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

Tips för vintertrötta fötter

Tips för vintertrötta fötter Tips för vintertrötta fötter Vintertid för våra fötter en tuff tillvaro. De får utstå kyla inklämda i kompakta vinterskor, skridskor och pjäxor. De blir också lätt torra och sprickor och sår kan uppstå

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Bad- & SpaProdukter:

Bad- & SpaProdukter: Bad- & SpaProdukter: Flytande Ekologisk Naturtvål Innehåller (inci): Vatten (aqua) förtvålad ekologisk solrosolja (potassium oleate drrived from organic sunflower oil) förtvålad ekologisk cocosolja ( potassium

Läs mer

Lammgård s Spa & Massage

Lammgård s Spa & Massage Prislista: Lammgård s Spa & Massage Uppdaterad: 27/4-2013 MASSAGE Svensk Klassisk Massage En djupgående behandlande massage som koncentreras på de muskelgrupper du har problem i och vill mjuka upp. Grepp

Läs mer

KARPA GADA 198, BÅSTAD 0733-38 33 63 eller 0431-478501 SORTIMENTSLISTA I N N E H Å L L S F Ö R T E C K N I N G:

KARPA GADA 198, BÅSTAD 0733-38 33 63 eller 0431-478501 SORTIMENTSLISTA I N N E H Å L L S F Ö R T E C K N I N G: SORTIMENTSLISTA 2012 I N N E H Å L L S F Ö R T E C K N I N G: Behandlingar 2 Klassisk massage 2 Hot Stone 2 Medicinsk fibromassage 2 Regndroppsmassage 3, 4 Anpassad klassisk massage 3 För ditt ansikte

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Beskrivning av Crearome eteriska oljor:

Beskrivning av Crearome eteriska oljor: Beskrivning av Crearome eteriska oljor: Apelsin En frisk och varm citrusdoft som verkar upplyftande på vårt sinne - fin att använda vid mörka årstider. Kan användas i livsmedel eller hudvård vid fet/mogen

Läs mer

Signature Treatment. Sail Away. Rygg och ansikte: 45 min. Exklusiv kombination av avkopplande ryggmassage med peeling och ansiktsbehandling.

Signature Treatment. Sail Away. Rygg och ansikte: 45 min. Exklusiv kombination av avkopplande ryggmassage med peeling och ansiktsbehandling. Spameny Travel Spa Upptäck en värld av BABOR-behandlingar Upplevelse och resultat våra behandlingar ger dig den perfekta kombinationen. Bli omhändertagen av professionella händer som återställer balansen

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

ullbabyn den lyckliga babyn Handbok för ekologisk och skonsam babyskötsel och blöjkultur.

ullbabyn den lyckliga babyn Handbok för ekologisk och skonsam babyskötsel och blöjkultur. 32 baby 33 Våra babyplagg tillverkas i mjuk merinoull, silke, ekologisk bomull och ullsilke. Mjuka sköna värmande naturenliga kläder underlättar babyns start i det nya livet. Ullen passar bra till den

Läs mer

y n VANN SPA HOTELL & KONFERENS

y n VANN SPA HOTELL & KONFERENS y n e m s g n i l d n 2017 Beha VANN SPA HOTELL & KONFERENS AVBOKNINGSREGLER Avbokning/ombokning av behandling, Vann Spakit eller dagspapaket för privatpersoner skall ske senast 48 timmar före din bokade

Läs mer

Rune Larssons energikaka

Rune Larssons energikaka Här nedan följer recept på ett antal olika varianter på energikakor. Rune Larssons energikaka Mät upp 7 8 mått havregryn i en bunke! Ett mått kan vara i stort sett vad som helst. Jag själv brukar använda

Läs mer

BEHANDLINGSMENY ANSIKTE

BEHANDLINGSMENY ANSIKTE BEHANDLINGSMENY ANSIKTE ARCTIC BERRY PEEL Ansiktsbehandling med omedelbar askungeeffekt En resultatinriktad ansiktsbehandling i tre steg som exfolierar och lyfter fram ny fräsch hy, verkar anti-age och

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

150 RECEPT FRÅN NESTLÉ

150 RECEPT FRÅN NESTLÉ Recept 135-142 150 RECEPT FRÅN NESTLÉ 1 CHOKLADFONDANT MED AFTER EIGHT Ingredienser: 100 g smör 125 g mörk choklad 4 pastöriserade äggulor 4 pastöriserade äggvitor 40 g socker 20 g vetemjöl 10 stycken

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

ANSIKTE AHA BEHANDLING KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING ECO STRÅLANDE HY KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING ECO MINI. 50 min 725:- 25 min 625:- 50 min 825:-

ANSIKTE AHA BEHANDLING KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING ECO STRÅLANDE HY KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING ECO MINI. 50 min 725:- 25 min 625:- 50 min 825:- ANSIKTE AHA BEHANDLING Ansiktsbehandling med omedelbar askungeeffekt. En resultatinriktad ansiktsbehandling i tre steg som exfolierar och lyfter fram ny fräsch hy, verkar anti-age och ger huden strålande

Läs mer

Bad- & SpaProdukter:

Bad- & SpaProdukter: Innehåller (inci): Vatten (aqua) förtvålad ekologisk solrosolja (potassium oleate drrived from organic sunflower oil) förtvålad ekologisk cocosolja ( potassium cocoate derived from organic coconut oil)

Läs mer

Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien!

Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien! Vill du hjälpa vårt lag? Köp någon av våra produkter som härstammar från Adriatiska kustens hjärta, Kroatien! Spakasse Spakasse Lyx Matkasse Olivolja Lyx Duschtvål 200ml Body Butter 200ml Body Scrub 150ml

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept

Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept Varmare, sötare tider! Följ upp påskmiddagen med ett härligt bakverk, en festlig kaka eller en läcker dessert. Smaskens för både stora och små. Citrondessert

Läs mer

Hotell & Konferens I Sport & Hälsa I Mat & Dryck I Bröllop & Fest I Spa. Avkoppling

Hotell & Konferens I Sport & Hälsa I Mat & Dryck I Bröllop & Fest I Spa. Avkoppling Avkoppling by Ekerum Varmt välkomna till Ekerum Spa Öland! Här finner du lugn och ro i en harmonisk miljö som låter dig koppla av från vardagen stress. Vi erbjuder upplevelser och lyxiga behandlingar som

Läs mer

Behandlingsmeny Vår/Sommar 2019

Behandlingsmeny Vår/Sommar 2019 Behandlingsmeny Vår/Sommar 2019 KERSTIN FLORIAN Naturlig, ekologisk & växtbaserad hud- & kroppsvård för en spa-baserad näring till huden. ANSIKTSBEHANDLINGAR Uppfräschande ansiktsbehandling 25 min 495kr

Läs mer

stoppa dig OIL CONTROL

stoppa dig OIL CONTROL AKNE FÅR ALDRIG stoppa dig OIL CONTROL Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15-18 års ålder brukar aknen vara som

Läs mer

Avkoppling. by Ekerum

Avkoppling. by Ekerum Avkoppling by Ekerum Varmt välkomna till Ekerum Spa Öland! Här finner du lugn och ro i en harmonisk miljö som låter dig koppla av från vardagen stress. Vi erbjuder upplevelser och lyxiga behandlingar som

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML STYLING.GUIDE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML TEXTURE.MASTER ÄR EN EXTREMT VOLYMGIVANDE TEXTURSPRAY SOM GER EN TOPERAD KÄNSLA. DU APPLICERAR DEN TYNGDLÖSA SPRAYEN I TORRT HÅR DÄR DEN GER VOLYM OMGÅENDE

Läs mer

Matlag ETT. 24 februari 2011 hos Monica Berglund

Matlag ETT. 24 februari 2011 hos Monica Berglund Matlag ETT 24 februari 2011 hos Monica Berglund Jordgubbsbruchetta Toppad Laxcarpaccio med Sparris & Hollandaise Flamerad Oxfile med Calvadossås & Svamp och Ostsallad Chokladmousse med Chilikokta Aprikoser

Läs mer

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar.

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar. Behandlingar Unna dig egen tid! Varför inte boka en härlig SPA-behandling. Du kontaktar själv våra duktiga SPAterapeuter på telefon 011-10 00 21 eller info@villafridhemspa.se. Vänligen uppge att din bokning

Läs mer

Behandlingsmeny 2016

Behandlingsmeny 2016 Behandlingsmeny 2016 I början av förra seklet föddes Smögens Hafvsbad, kurort och mötesplats. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Hafvsbadet blev snabbt ett av säsongens måsten

Läs mer

Behandlingsmeny Mora Hotell & Spa Hösten 2018

Behandlingsmeny Mora Hotell & Spa Hösten 2018 Behandlingsmeny Mora Hotell & Spa Hösten 2018 KERSTIN FLORIAN Naturlig, ekologisk & växtbaserad hud- & kroppsvård för en spa-baserad näring till huden. KROPPSBEHANDLINGAR Bodyscrub 30 min 495kr En härlig

Läs mer

Smör. ALLT blir godare med

Smör. ALLT blir godare med Smör Folk har varit lite smör-rädda, men nu är fett hett igen och vår gula vän är tillbaka i köket. Ylva Porsklev berättar varför vi ska älska en av våra bästa smakförstärkare. ALLT blir godare med Av

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen

Djurvård till hund och katt för alla tillfällen Djurvård till hund och katt för alla tillfällen NÄR HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE KÄNNS EXTRA BRA Frontline har över 22 års erfarenhet av hälsa och välbefinnade hos hundar och katter. Den nya djursvårdserien

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Lingon är röda, blåbär är blå allra bäst är det med båda två!

Lingon är röda, blåbär är blå allra bäst är det med båda två! Lingon är röda, blåbär är blå allra bäst är det med båda två! Vilda bär för barn Den nordliga naturen är en riktig skattkista: vilda bär som växer i skogar, på myrar och i fjällen innehåller rikligt med

Läs mer

GLACERAD PORK BRISKET MED "ÖVERKOKT MOROT", LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR

GLACERAD PORK BRISKET MED ÖVERKOKT MOROT, LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR GLACERAD PORK BRISKET MED "ÖVERKOKT MOROT", LÖK, SYRLIG MANDELPOTATIS, SÅS PÅ MAJROVA OCH BONDBÖNOR Ingredienser: för 10 portioner 3 st Purjolök 10 st Lök gul Glacerad Pork Brisket 1,8 kg 7130 PORK BRISKET-BENFRITT

Läs mer

Äkta smakupplevelser!

Äkta smakupplevelser! Äkta smakupplevelser! Receptbroschyr för kyliga vinterdagar Receptet kommer från Ann-Louise som bloggar för Kung Markatta. Ann-Louise som bloggar för Ann-Louises Kokoslinssoppa med grön curry, 4 portioner

Läs mer

4. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter. Strö över lite rågkross.

4. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter. Strö över lite rågkross. Fullkornsbröd Gott, grovt bröd som inte behöver jäsa! Bara att röra ihop och grädda. 1 bröd 8 dl rågsikt 2 dl rågkross 1 dl havre- eller vetekli 1 dl linfrö 1 tsk salt 1 msk bikarbonat 1 dl lingonsylt

Läs mer

Juverkrämer & spenfett. Salvor och krämer smooth spenfett

Juverkrämer & spenfett. Salvor och krämer smooth spenfett Juverkrämer & spenfett Salvor och krämer smooth spenfett 4 3:30 Salvor och Liniment för djur 3 Pos.. 3. 90650 906503 906504 906505 906506 906507 906508 God hudvård för djur Sun inkl krok och klämtub inkl

Läs mer

Peters Kroppsvård. Butiken för Kroppsterapeuter. Produktkatalog och Prislista. SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar)

Peters Kroppsvård. Butiken för Kroppsterapeuter. Produktkatalog och Prislista. SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar) Peters Kroppsvård Butiken för Kroppsterapeuter Produktkatalog och Prislista SEPTEMBER 2007 (med reservation för ändringar) Peters Kroppsvård Box 251 401 24 GÖTEBORG Besöksadress: Odinsgatan 28 Tfn. 031

Läs mer

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K B e h a n d l i n g a r P A R F Y M E R I S P A H Å R S A L O N G K L I N I K ANSIKTSBEHANDLINGAR Ansiktsbehandling SPA [25 min] Skön och uppfräschande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage,

Läs mer

Prislista Dermaceutic

Prislista Dermaceutic Prislista Dermaceutic Tri Vita C30 Extra koncentrerat serum med 30% C-vitaminMotverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, bristande spänst och ojämn hudton. Råd vid använding: Applicera på ansikte och

Läs mer

Häst med kål & lök Filip Fastén

Häst med kål & lök Filip Fastén Häst med kål & lök Filip Fastén Hällstekt hästbiff med kålbrässerad hästbog. Serveras med lättrökt, krispig, kålfylld burritanalök, smör och kumminbakat spetskålshjärta, olja parfymerad med libbsticka,

Läs mer