Segelflygaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Segelflygaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad"

Transkript

1 Segelflygaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

2 Projektfakta Segelflygaren Område: Södra Ladugårdsängen, Örebro Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 58 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad Inflyttning: juni 2018 Mer information: magnoliabostad.se/segelflygaren Illustrationer och bilder i denna broschyr är idébilder. Avvikelse mot slutligt utförande kan förekomma. Materialet ska därför inte likställas med eller anses utgöra kontrakthandling. Tryckta färger kan avvika från verkligheten. Magnolia Bostad reserverar sig för eventuella ändringar och kompletteringar.

3 Södra Ladugårdsängen Välkommen till Segelflygaren, ett grönt boende nära city och natur. Segelflygaren öppnar upp för möjligheten att bo nära city och natur. Som boende i området får du direkt närhet till sport och träningsanläggningar. Här skapas olika typer av mötesplatser och aktivitetsytor som är omgivna av vacker grönska. I närområdet har du som boende i Segelflygaren tillgång till förskolor, fritidsanläggningar samt vård- och omsorgsboenden. En av de stora fördelarna med att bo i Segelflygaren är att du har nära till city, universitet och service såväl som till grönområden och natur. Ta på löparskorna och ta en promenad eller en springtur i skog och mark. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trevligt bostadsområde som omgärdas av både äldre bostadsbebyggelse med villahus samt nya lägenhetshus i modern tappning. Oavsett om du är en student och letar efter det första smarta boendet, nyblivna sambos som söker en lägenhet att växa i eller är en villafamilj i behov av generösa och funktionella ytor, så erbjuder Segelflygaren något för dig.

4 Välkommen hem

5

6 Ett boende för dig Nyproducerade lägenheter i Södra Ladugårdsängen, ett tryggt och attraktivt kvarter med närhet till grönområden, aktivitetsanläggningar och centrum.

7 På platsen där Örebros första flygplats tidigare låg, Södra Ladugårds ängen, växer det nya kvarteret Segelflygaren fram. Här utvecklar Magnolia Bostad bostadsrätter och hyresrätter. De boende får närhet till sport och tränings anläggningar som golfbana, gym, racketcentrum och äventyrsbad. Området omgärdas av vackra parkområden och naturreservat. Här har du närhet till god service, Coop och Friskis&Svettis ligger tvärs över gatan och ICA Maxi bara några minuter bort. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut till motorvägen via Karlsdalsrondellen. Parken Hagen knyter samman den befintliga Ladugårdsängen med Södra Ladugårdsängen. Längs parken byggs förutom bostäder även förskolor, fritidsverksamheter, vårdoch omsorgsboenden. Lägenheterna i husen E och B blir om 1 4 rum och kök med övervägande 2:or, samtliga med generös balkong eller uteplats. Naturen får komma nära och kliva in i rummet samtidigt som balkongerna och uteplatserna ger möjlighet för de boende att ta ut stolar, filtar och växter och skapa ett uterum. Lägenheternas standard är genomgående hög, med till exempel hel glasade balkongdörrar, 3-stavs ekparkett och fönsterbänkar i natursten. Och välutrustade kök oavsett lägenhetsstorlek. Södra Ladugårdsängen är ett område att upptäcka och trivas i. Stenbackevägen Hus E Cykelförråd Hus B Termikgatan

8 Nya moderna hus med generösa fönsterpartier som öppnar upp och skapar rymd. Kombinerat vardagsrum och kök med fönster i två väderstreck. Hall med goda förvaringsmöjligheter.

9

10 Lägenhetsexempel Alla lägenheterna i Segelflygaren har balkong eller uteplats och de flesta har stora fönsterpartier i två väderstreck. Inomhus möts du av ljusa ytor och materialval som skapar förutsättningar för dig som boende att sätta din egen prägel på din lägenhet. 1 rok 33 kvm 3 rok 61 kvm 2 rok 47 kvm 2 rok 47 kvm rok 89 kvm 2 rok 56 kvm Bilden visar ett exempel på våningsplan. Lägenheternas utförande kan variera mellan plan. Huset är under produktion varför vissa förändringar kan komma att ske.

11 Hus E Hörnlägenhet med ljusinsläpp från två vädersträck Gemensamt för hus E är att samtliga lägenheter ligger över hörn och därmed får du som boende fördelen med fönster och ljusinsläpp från två väderssträck. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass som blir en plats för möten och kreativitet, här kan grannar och vänner mötas för att umgås över en fika eller grilla under bar himmel. Stenbackevägen Hus B Genomgående lägenheter Gemensamt för lägenheterna i hus B är att de är optimerade, genomgående och ljusa. Alla lägenheter, förutom ettorna, får ljusinsläpp från två olika väderstreck. I hus B har du antingen balkong eller uteplats som vetter mot den varma och gröna innergården. Lägenheterna nås via moderna loftgångar. Hus E Cykelförråd Termikgatan Lägenhetsfördelning Hus B 1 rok kvm 10 st 2 rok kvm 40 st 3 rok kvm 5 st 4 rok 89 kvm 3 st rok kvm 2 rok 47 kvm 2 rok 47 kvm 2 rok 47 kvm 2 rok 47 kvm 1 rok 31 kvm 2 rok 47 kvm 2 rok 47 kvm

12

13

14 Gammalt flygfält blir modern stadsdel

15 Här planeras för en grön och aktiv stadsdel med ett tydligt hållbarhetsperspektiv där cyklister och gående gynnas. En ny stadsdel i utveckling I Södra Ladugårdsängen, två kilometer från centrala Örebro, utvecklar Magnolia Bostad kvarteret Segelflygaren. Flygplatsen som legat på platsen är nedlagd sedan lång tid tillbaka men platsens historia lever vidare genom gatunamn så som Pilotgatan, Termikgatan och Kabingatan. Kvarterets namn, Segel flygaren, knyter därmed an till platsens historia. Området Södra Ladugårdsängen erbjuder de boende såväl närhet till city och Örebros universitet som till natur- och parkområden. Här planeras för en grön och aktiv stadsdel med ett tydligt hållbarhetsperspektiv där cyklister och gående gynnas. Segelflygaren 1. Örebro City Golf & Country Club 2. Friskis&Svettis Söder 3. Coop Ladugårdsängen 4. Södra station 5. Örebro slott 6. Gustavsvik 7. Backahallen 8. Universitetet (2,7 km från Segelflygaren)

16 Vattentornet Svampen, restaurang och konferens. Wadköping, museér, utställningar, café, restaurang, handelsbod och andra spännande butiker.

17 Storbron i Örebro centrum. Örebro slott beläget mitt på en holme i Svartån. 6.

18 Hållbara materialval och fina detaljer karakteriserar Segelflygaren. Hus B har en vacker fasad i naturligt trä och hus E har en grön puts som gör att huset blir ett med den omgivande naturen. Detaljer i metall, så som dörrar, tak och räcken bryter av mot den mjuka träfasaden och den gröna putsen. E Takduk Fönster i aturanodiserad aluminium Stående träpanel, thermowood Mossgrön puts Galvade räcken Entrédörr i ek

19 B Bandtäckning av plåt, silvermetallic Naturträ Fönster och fönsterdörrar i naturanodiserad aluminium Trapphusdörrar i naturanodiserad aluminium Naturträ med grå patinering Lägenhetsdörrar, grönmålade Räcken i varmförzinkad stål Entrédörr i ek

20 Gröna rum och stadsodling På gården i de gemensamma växthusen kan du sätta lök och skapa din egna gröna oas. Här kan du odla och skörda för att sen njuta av dina egna grönsaker, kryddor och bär. Har du gröna fingrar eller vill du testa dina färdigheter och odla eget? Segelflygaren erbjuder förutom en lummig utemiljö även gemensamma växthus. På gården finns förrådsbyggnader kombinerat med växthus som gör det möjligt för dig att sätta lökar och odla din egen örtträdgård eller grönsaksland. Här skapas gröna rum att trivas i, en utemiljö som bidrar till en aktiv samvaro och en grönare och tryggare närmiljö.

21 Bra kommunikationer Genom goda och effektiva kommunikationsmöjligheter kan du enkelt röra dig inom och omkring området utan bil. Det här är en stadsdel som uppmuntrar de boende att välja bort bilen och istället promenera, cykla eller åka kollektivt. Samtliga gårdar är bilfria, och varje kvarter använder sig av bilpool. För att göra det enkelt att välja cykeln finns cykel parkeringar i direkt anslutning till områdets parkstråk.

22 Handplockad kvalitet Här hittar du nyproduktionens alla fördelar bekvämt, lättskött, gediget och förpackat i ett modernt och genomtänkt inredningskoncept. Vi är övertygade om att du som köpare uppskattar att någon har tänkt till innan du flyttar in. Vår inredare har därför handplockat ett fåtal produkter som vi tror att du som kund kommer att uppskatta. Standardutförande i köket är det vi kallar för Klippa. För en annan känsla och uttryck kan du mot en kostnad välja någon av de två stilkoncepten Klassisk Ljus eller Bistro.

23 Så här går det till: Utöver standard kan du göra vissa tillval mot en kostnad, inklusive garantier och monteringskostnad. Kontakt och tidplan viktigt att du väljer i tid I våra bostadsprojekt finns en kundkoordinator som blir din kontaktperson. När det är dags att göra inredningsval kommer du att bli kontaktad av kundkoordinatorn som hjälper dig med tips och råd samt visar materialprover. Eftersom många produkter har lång leveranstid behöver vi få in dina önskemål i god tid. Alla inredningsval och beställningar är möjliga att göra fram till stoppdatum, det vill säga innan sista beställningsdagen för bostaden. Stopptider meddelas senare. Priser och garantier Magnolia Bostad lämnar garantier på både material och utfört arbete i din lägenhet, därmed kan du inte själv bidra med material eller utföra arbeten i lägenheten under byggnationstiden. Samtliga priser är inklusive moms. Montering ingår alltid i priset. Priser meddelas senare. Reservation Magnolia Bostad reserverar sig för eventuella ändringar och kompletteringar, leveransförseningar, prisförändringar samt modell-, färg- och materialbyten hos leverantören.

24 Koncept Klippa ett stilrent kök med tidlösa ytor Kök från Marbodal med lucka Arkitekt Plus Ljusgrå 2. Bänkskiva Svart brazil i laminat 3. Stänkskydd Vit matt 30 x 50 cm som monteras i stående sättning 4. Push-beslag på väggskåp och handtag Solo rostfri 128 mm på bänkskåp Klippa är vårt standardkoncept. Gör du inga inredningsval utrustas din lägenhet med detta kök.

25

26 Koncept Klassisk Ljus inredning som låter detaljerna skapa känslan Kök från Marbodal med lucka Arkitekt Plus Kritvit 2. Bänkskiva Vit i laminat 3. Stänkskydd Statuario 30 x 50 cm som monteras i stående sättning 4. Push-beslag på väggskåp och Zenith 136 mm på bänkskåp 5. Integrerad diskmaskin har handtag Solo 128 mm Koncept Klassisk Ljus är ett tillval mot extra kostnad.

27

28 Koncept Bistro en varm, inbjudande känsla för den som trivs i köket Kök från Marbodal med lucka Arkitekt Plus Lingrön 2. Bänkskiva Venato Bianco i kvartskomposit 3. Stänkskydd vitt blankt kakel 7,5 x 15 cm monterat i halvförband 4. Handtag Brohult svart 128 mm på väggskåp och bänkskåp Koncept Bistro är ett tillval mot extra kostnad.

29

30 Dina möjliga tillval

31 1. 1-stav ekparkett 2. Vitpigmenterad mattlackad ekparkett i 2-stav 3. Integrerad diskmaskin, kyl och frys 4. Kommod med praktisk förvaring 5. Rostfria vitvaror (kyl, frys, ugn och micro) 6. Platsmålade dörrfoder 7. Stänkskydd Gotha Platinum

32 Högst upp i hus E ligger en gemensam takterrass som blir en plats för möten och kreativitet, här kan grannar och vänner mötas för att umgås över en fika eller grilla under bar himmel.

33

34 Fakta

35 Lägenheterna Ytterdörr Golv Socklar Dörrfoder och listverk Fönsterbänk Innerdörrar Väggar Innertak Garderober Kökssnickerier Bänkskiva och diskho Kökskakel Vitvaror Fläkt Golv wc, wc/dusch Väggar wc, wc/dusch Badrumsporslin Spegel Dusch Vitvaror bad Övrigt bad Säkerhetsdörr Ekparkett mattlackad 3-stav Målade vita (synliga stift) Målade vita (synliga stift) Natursten Vit massiv innerdörr Målade klass 1. NCS S1002-Y, ljusgrå Grängat vitt, i badrum målat undertak med belysningsarmatur Marbodal Aspekt vit Marbodal Arkitekt Plus ljusgrå, belysning under väggskåp Bänkskiva i laminat, underlimmad ho Kakel 30x50 cm i stående sättning Vita vitvaror (kyl och frys alt. kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin) Inbyggd i skåp Antracitgrå klinker 10x10 cm Kakel vit matt 20x20 cm Tvättställ i porslin, vägghängd wc-stol Spegelskåp med integrerad belysning ovan tvättställ Duschvägg i glas Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvätt- och torktumlare Handdukstork, arbetsbänk i laminat samt förvaringsskåp ovan tvätt Byggnaden Grundläggning Dörrar Yttertak Fönster /fönsterdörrar Innerväggar Golv terrass/balkong Uppvärmning Ventilation TV/bredband Platta på mark Entrépartier förses med kod/magnetläsare, porttelefon vid huvudentré Dörrar till gemensamma utrymmen i stål Papp Trä på insidan, aluminium på utsidan Gips och plywood, målade Betong Fjärrvärme Lägenhetsaggregat med mekanisk frånluft med värmeåtervinning Bostadsrättsföreningen kommer att ha en kollektiv lösning Hiss Trapphusgolv Trapphusväggar Övrig utrustning trapphus Avfallshantering Förvaringsutrymmen Allmänna utrymmen Hiss till alla våningsplan Klinker Målade Postboxar i entré, tidningshållare vid lägenhetsdörr Soprum på gård med möjlighet till sortering Förråd i lägenhet Barnvagnsförråd i friliggande byggnad på gård, cykelparkering i cykelskjul Huset är under projektering varför vissa förändringar kan komma att ske.

36 Att köpa bostad av Magnolia Bostad Intresseanmälan Säljstart Förhandsavtal Inredningsval 1. Intresseanmälan Vi marknadsför ofta våra bostadsprojekt i ett tidigt stadium, i många fall finns det bara en skiss. Därför kan man tidigt skicka in en intresseanmälan till oss. En intresseanmälan är aldrig bindande för att köpa en bostad av Magnolia Bostad. Du försäkrar dig endast om att du får ta del av information om projektet. 2. Säljstart När det är dags för säljstart kommer de som gjort en intresseanmälan att kontaktas och bjudas in till säljstart. På säljstarten presenteras bostäderna med försäljningsbroschyr, pris för varje lägenhet med månadsavgifter, planlösningar med mera. På plats finns ansvarig fastighetsmäklare och representanter från Magnolia Bostad som kan svara på frågor om projektet. Intresse av att köpa lägenhet Köpanmälan för den lägenhet du är intresserad av att köpa ska skickas in per mail till ansvarig mäklare enligt instruktioner på blanketten Köpanmälan som du får på säljstarten. Vid denna tidpunkt är det också bra att ta kontakt med din bank och säkerställa din finansiering. Saknar du bankkontakt kan fastighetsmäklaren vara behjälplig. Erbjudande av lägenhet Fastighetsmäklaren kontaktar dig och erbjuder en lägenhet utifrån ditt val. Skulle inte önskad lägenhet vara ledig får ni tillsammans se om det finns någon annan lägenhet som kan passa. Om du tackar ja till en lägenhet bokas en tid in för tecknande av förhandsavtal. Tackar du nej till erbjudandet kan du ställa dig på reservplats. Har du tackat ja till ett lägenhetserbjudande kommer inte reservplats att kunna erbjudas för annan lägenhet. 3. Förhandsavtal Förhandsavtal är juridiskt bindande både för dig som köpare och för bostadsrättsföreningen och skrivs i ett tidigt skede i projektet. En intygsgiven ekonomisk kostnadskalkyl finns då framtagen. I avtalet kan det vara ett antal reservationer som måste vara uppfyllda innan projektet kan byggstarta. Det tas ut en förskottsavgift i samband med att avtalet skrivs. För att bostadsrättsföreningen ska få ta ut förskottsavgiften ska en förskottsgaranti vara tecknad och godkänd av Bolagsverket. Sälja din nuvarande bostad Det kan vara klokt att så snart som möjligt ta kontakt med en fastighetsmäklare och låta göra en värdering av din nuvarande bostad. 4. Inredningsval Din nya bostad säljs i en standard som beskrivs i broschyren med tillhörande planlösning. Utöver grundstandarden kan du göra eventuella tillval mot en kostnad. Du kommer att kontaktas för att göra dessa val. 5. Upplåtelseavtal Upplåtelseavtal skrivs när den ekonomiska planen är klar och intygsgiven. Avtalet är juridiskt bindande både för dig som köpare och för bostadsrättsföreningen. Avtalstecknandet brukar ske ett par månader innan tillträdet. Då betalar du 10 procent (minus tidigare inbetalningar) av lägenhetens köpesumma till bostadsrättsföreningen. 6. Slutbesiktning Innan du flyttar in görs en slutbesiktning av bostaden av en oberoende besiktningsman. Du som kund kommer att bli inbjuden att delta vid besiktningen av din lägenhet. Vid det tillfället kontrollerar vi tillsammans dina val och eventuella tillval. Besiktningsmannen kontrol

37 Upplåtelseavtal Slutbesiktning Tillträde & Inflyttning Garantibesiktning lerar att det byggnadstekniska är korrekt utfört. Eventuella anmärkningar åtgärdas sedan. 7. Tillträde och inflyttning Tillträde ligger oftast någon dag innan du flyttar in i din lägenhet. Vid tillträdet ska du ha slutbetalat lägenheten och eventuella tillval för att få tillträde till lägenheten. Mot uppvisande av kvitto på slutbetalningen överlämnas nycklar och bopärm till dig. Från och med detta tillfälle är det viktigt att du tecknar en hemförsäkring med bostadsrättstillägg. 8. Garantibesiktning Efter två år i din bostad gör vi en garantibesiktning av huset och din lägenhet. Vid besiktningen kontrolleras och granskas om fel uppkommit efter slutbesiktningen. Eventuella fel åtgärdas snarast möjligt.

38 Magnolia Bostad Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden och hotell, i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och regionstäder. Vårt arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Magnolia Bostad är noterat på Nasdaq First North Premier. Läs mer om oss och våra projekt på magnoliabostad.se

39

40 Magnolia Bostad AB Box 5853, Stockholm Telefon magnoliabostad.se

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

Piccolo Inredningskoncept

Piccolo Inredningskoncept Piccolo Inredningskoncept Stilsäkra val och handplockad kvalitet Inredningskoncept Snäcka. Här hittar du nyproduktionens alla fördelar bekvämt, lättskött, gediget och förpackat i ett modernt och genomtänkt

Läs mer

Välkommen på säljstart av Piccolo

Välkommen på säljstart av Piccolo Välkommen på säljstart av Piccolo ranne med Halmstads nya hotell Bredvid Piccolo kommer ett hotell byggas med beräknad öppnande hösten 2020. Hotellet planerar för en restaurang med uteservering samt

Läs mer

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET Inredning 1 2 INREDNINGEN I HUVUDKONTORET När du köper en lägenhet i Huvudkontoret ingår en välkomponerad interiör, signerad inredningsarkitekterna Whyte Lilja. Illustrationer i denna broschyr är idébilder

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Projektfakta Gjuteriet

Projektfakta Gjuteriet Gjuteriet etapp 2 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Gjuteriet Område: Norra Munktellstaden, Eskilstuna Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 49 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Lilium Område: Nyby, Uppsala Adress: Gamla Uppsalagatan/Österleden Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 109 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Magnolia Bostad AB Box 5853, Stockholm Telefon magnoliabostad.se. Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Magnolia Bostad AB Box 5853, Stockholm Telefon magnoliabostad.se. Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Magnolia Bostad AB Box 5853, 102 40 Stockholm Telefon +46 8 470 50 80 magnoliabostad.se Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Det Nya Norr Gammalt möter nytt i ett kvarter med karaktär. Upptäck

Läs mer

Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Gjuteriet #3 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Det nya Norr Gammalt möter nytt i ett kvarter med karaktär. Upptäck Gjuteriet ett modernt boende med industriell charm. Vårt nya kvarter växer fram i

Läs mer

Ophelias Brygga Inredningsval

Ophelias Brygga Inredningsval Ophelias Brygga Inredningsval Illustrationerna i denna broschyr är idébilder som kan avvika från verkligheten och tryckta färger kan avvika mot slutligt resultat. Magnolia Bostad reserverar sig för eventuella

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Lilium Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Lilium Område: Nyby, Uppsala Adress: Gamla Uppsalagatan/Österleden Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 109 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik miljö där land möter sjö. Kanikenäsholmen var tidigare

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Sländan #2 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Sländan #2 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Sländan #2 Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Sländan #2 Område: Norra stadskärnan, Södertälje Ägandeform: Bostadsrätt Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad Inflyttning: 2020 Mer information:

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Radhuskänsla på Nybodahöjden

Radhuskänsla på Nybodahöjden Radhuskänsla på Nybodahöjden m2 rum kr/mån Pris kr NYBODARINGEN 37,tr Radhuskänsla på Nybodahöjden där ljuset flödar in. Lägenheterna består av 3-4 rok med snyggt och stilrent kök i vitt från HTH med infällda

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Rumsbeskrivning. Bilagor. 1. Rumsbeskrivning. 2. Teknisk beskrivning DAGSMEJAN SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE DAGSMEJAN

Rumsbeskrivning. Bilagor. 1. Rumsbeskrivning. 2. Teknisk beskrivning DAGSMEJAN SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE DAGSMEJAN Bilagor 1. Rumsbeskrivning 2. Teknisk beskrivning SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE RUMSBESKRIVNING SOLLENTUNAS NYA DRÖMBOENDE Allmänt: Dörrar: Släta vitmålade. Väggar: Vitmålad gips. Golv: Tarkett Rumba Milky

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Materialbeskrivning Golv Ekparkett, trestav, mattlackat. Trösklar i trä, kulöranpassas mot

Läs mer

Kv. Posten 1 Välkommen in! Ljusa hyresrätter med klassisk känsla vid torget i Arvika.

Kv. Posten 1 Välkommen in! Ljusa hyresrätter med klassisk känsla vid torget i Arvika. Kv. Posten 1 Välkommen in! Ljusa hyresrätter med klassisk känsla vid torget i Arvika. Historien 016 börjar dramatiskt i Arvika... En nyårsraket orsakar en brand i en vacker, gammal fastighet alldeles vid

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

YTSKIKT OCH SNICKERIER

YTSKIKT OCH SNICKERIER INREDNING YTSKIKT OCH SNICKERIER PRODUKT UTFÖRANDE Innerdörrar Massiv, vit 000N, tröskel i ask Trycke Krom Foder Fabriksmålad, vit, NCS S 000N, x mm Sockel Fabriksmålad, vit, x mm, NCS S 000-N Golv Tarkett

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling

BOSTADSFAKTA. Försäljning. Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling BOSTADSFAKTA Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Anemonen Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling Etapp 1 - består av fyra bostadsvåningar

Läs mer

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelslagaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Tegelslagaren Område: Åby Ängar, Vallentuna Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 157 st Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen Bostadsutvecklare:

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

Stilkoncept och tillvalspaket

Stilkoncept och tillvalspaket Stilkoncept och tillvalspaket PERSONLIG STIL Dina val Välj det stilkoncept som passar dig bäst. Här hittar du mer information om vad som ingår i varje stilkoncept samt tillvalspaket och priser. För att

Läs mer

Piccolo Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Piccolo Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Piccolo Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Piccolo Område: Nya Stationsstaden Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 26 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad Inflyttning: våren 2020 Arkitekt:

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Mosaik Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Bo nära stad och natur Våra kvarter Maria Mosaik växer fram i natursköna Mariastaden, ca fem kilometer norr om Helsingborgs centrum. Här bor du nära kommunikationer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804

Lgh 1002, 1106, 1206, 1306, 1406, 1506, 1606, 1706, 1804 KÖK Aspekt vit S S S S S Vinga mörkgrå KF KF KF KF KF Arkitekt + lingrön 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Arkitekt +ljusgrå 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Aspekt kritvit 7 200

Läs mer

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Vågdalen 1. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Vågdalen 1 Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Vågdalen! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1302

MATERIALBESKRIVNING A1302 MATERIALBESKRIVNING A1302 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Brf Göthe, Lundbypark Hisingen

Brf Göthe, Lundbypark Hisingen Brf Göthe, Lundbypark Hisingen Planlösningar Översiktsplan Brf Göthe, Lundbypark Plan 0/markplan Översiktsplan Brf Göthe, Lundbypark Plan 1 Lägenhetsnr. Lägenhetsnr. Rätt till ändring förbehålles Rätt

Läs mer

I VÄXJÖS HJÄRTA. Din nya lägenhet

I VÄXJÖS HJÄRTA. Din nya lägenhet I VÄXJÖS HJÄRTA Din nya lägenhet Välkommen till För att få en god inblick i hur ditt nästa boende kommer att utformas, vilka material som kommer att användas samt vilka standardprodukter som kommer att

Läs mer

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL GRATULERAR TILL KÖPET AV DIN BOSTAD I SALIX EDSVIKEN! I din hand håller du materialbroschyren där vi illustrerar alla material som ingår som standard, S, och där vi

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Senapsfabriken, kv Krossen Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Projektfakta Senapsfabriken Område: Uppsala Ägandeform: Hyresrätt Antal bostäder: 454 st Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen Bostadsutvecklare:

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad

Nya moderna hem med goda utsikter. Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Nya moderna hem med goda utsikter Välkommen till Kanalhusen, Kristianstad Sagolik miljö intill ån Sköna stråk för avkoppling Strålande utsikt! Välkommen till stans bästa läge! Udden på Söder erbjuder många

Läs mer

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr.

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr. Bofakta Bostadsfakta Byggnadsbeskrivning Rums- ägenhetsbeskrivning Allmänt rundläggning: Stomme: Bjälklag: Yttertak: Ytterväggar: yproduktion av lägenheter i Breared Varberg. ällare platta på mark. Bjälklag

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Vallgatan 12 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Kungsbacka Storlek 92.6 m2 Område Innerstaden Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Vallgatan 12 Ljus och luftig hörnlägenhet! Hörnlägenhet i

Läs mer

Val och tillval till Golvläggaren

Val och tillval till Golvläggaren Val och tillval till Golvläggaren När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite

Läs mer

MATERIALBESKRIVNING A1101

MATERIALBESKRIVNING A1101 MATERIALBESKRIVNING A1101 Karlaplan är navet i Östermalms esplanadsystem. Platsen började att anläggas 1896 och här möts fem gator som bildar en stjärnform av alléer: Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan,

Läs mer

Central Park etapp 2 KÖK. Bänkskivor. S = Standard KF = Kostnadsfritt val (reservation för felskrivningar och ändringar).

Central Park etapp 2 KÖK. Bänkskivor. S = Standard KF = Kostnadsfritt val (reservation för felskrivningar och ändringar). KÖK Aspekt, vit S S S S Vinga, mörkgrå KF KF KF KF Arkitekt+, Lingrön 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Arkitekt+, Ljusgrå 8 400 kr 8 400 kr 8 400 kr 12 400 kr Aspekt, kritvit 7 175 kr 7 175 kr 7 175

Läs mer