VÄSTERÅS östermalm. LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄSTERÅS östermalm. LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city"

Transkript

1 VÄSTERÅS östermalm LEKANDRIA Skönt lägenhetsliv mitt i city

2 5 4 2 Lekandria Shopping Citygalleriorna, en kort promenad från ditt hus, har ett brett utbud av shopping för hela familjen. 2. Natur Promenera i Utanbyparken eller bege dig till någon av stadens övriga närbelägna parker.. Kultur Konserthuset, Teater Västmanland, Culturen, KRLSG² och Stadsbiblio teket ligger ett stenkast bort. 4. Motion Gymmen Feelgood eller njoy samt Kristiansborgsbadet och Lögarängs badet ligger nära. 5. Läkarmottagning Både Citypraktiken och Herrgär dets Familjeläkarmottagning ligger nära din bostad. 6. Kommunikationer Hållplatserna för region t åg och lokalbuss samt viktiga motorleder finns nära ditt hus.

3 Lekandria lig ger på en utmärkt adress i Västerås absoluta citykärna. Bo vackert och personligt på Östermalm Nu bygger Seniorgården Bostadsrättsföreningen Lekandria på en utmärkt adress mitt i centrala Västerås. Här kan du leva bekvämt i ett genomtänkt boende med stadens service, nöjen och shopping inpå knuten. Välkommen till ett behagligt och genomtänkt boende mitt i centrala Västerås! När du flyttar till Brf Lekandria kan du leva ett inne hållsrikt liv. Med Västerås citykärna alldeles utanför din port kan du enkelt ta del av stadens breda utbud av nöjen, shopping och kulturevenemang. Östermalm är en perfekt plats att bo på om du vill leva ett aktivt liv. Här kan både vardag och helg innehålla inspirerande film-, konst- och teaterupplevelser och du kan lika smidigt välja att gå ut och äta på någon av stadens trevliga res tauranger. Du får samtidigt en praktisk tillvaro där du kan göra alla vardagsärenden i din närmsta omgivning. Mataffärer, apotek, post, vårdcentral och bank finns på gångavstånd från ditt kvarter. Sunda vanor Om du tycker om att röra på dig har du flera bra gym på mindre än fem minuter från ditt hem. Du kan också välja att gå ner till föreningens egna motionslokal i huset där det finns enklare träningsutrustning. Om du vill passa på att få lite frisk luft under motionsrundan har du flera parker på nära håll där du kan välja att jogga, promenera eller flanera. Ta dig enkelt dit du vill Brf Lekandria ligger nära det mesta, både stans centrum och dess effektiva kommunikationer finns inom bekvämt gångavstånd. Oavsett om du pendlar till jobb i Stock holm, har en sommarstuga på landet eller vill ta dig runt i Västerås och övriga delar av Mälardalen finns det en avgång som passar dig. Västerås ligger bara en knapp timme från Sveriges huvudstad. Ta tåget från Västerås central och du är i Stockholm 5 minuter senare. Det finns också ett antal lokalbussar som stannar i ditt kvar ter. Om du väljer att ta bilen kommer du snabbt ut på Västerås viktiga motorleder. Väl hemma igen parkerar du bekvämt, torrt och tryggt i föreningens garage under huset.

4 Varsågod flera extra rum I Brf Lekandria får du många värdefulla extrakvadrat på köpet. Ut över din egen bostad får du tillgång till en trivsam och funktionell gemensamhetslokal, ett hobbyrum, en övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Gemensamhetslokal med rum för samvaro När du bor i Brf Lekandria finns alla möjligheter för att kunna leva ett socialt och trivsamt liv. Förutom din egen lägenhet finns en gemensamhetslokal med loungekänsla som inbjuder till spontan samvaro. Lokalens utmärkta läge i entréplanet gör att det är inbjudande, kravlöst och trevligt att besöka lokalen. Här kan du välja att delta i gemensam matlagning, titta på storbilds-tv eller kanske bara slå dig ner för en kopp kaffe. Lokalen har kaffemaskin, välutrustat kök och smakfullt möblemang för både middag och avkoppling. På den skyddade inner gården finns dessutom ett inglasat uterum där du kan njuta under den varma årstiden. Illustration av gemensamhetslokalen. Aktivitetsklubben Lekandria Den trevliga gemensamhetslokalen fungerar som ett extra vardagsrum. Den möjliggör även en mer organi serad verksamhet i form av Aktivitetsklub ben Lekandria. Seniorgården hjälper till att starta Aktivitet s klubben genom att anordna några olika inspi r ationsträffar. Förutom vardagliga fikastunder kan programmet innehålla filmkvällar, besök av spännande personer, bridge eller vinprovning. Det är du och dina blivande grannar som väljer vad ni vill förgylla er tid med i Aktivitetsklubben.

5 Övernattningslägenhet för dina gäster I huset finns en välutrustad övernattningslägenhet som du kan hyra till dina långväga gäster. På så vis behöver du bara köpa rum till dig själv och slipper bäddsoffor som stjäl utrymme i din lägenhet. Samtliga lägenheter i huset, stora som små, är alla klokt planerade för att få maximalt ut av ytorna. Fyll på med energi i eget gym I Lekandria är det lätt att hålla sig i trim. Du kan enkelt ta en timme på gymmet eller gå en stärkande promenad i de närliggande parkerna. Motions- och simanläggningar finns även det gott om i Västerås centrala delar. Har du bara en liten stund över till motion kan du alltid gå ner i föreningens egna motionsutrymme. Här finns enklare motionsutrustning som passar för att under hålla en god och sund fysik. Hobbyrum för en rik fritid Kanske har du en hobby som gör dig glad och varm i hjärtat. När du flyttar till en lägenhet i centrala stan ska du självklart kunna fortsätta med dina aktiviteter. Intill motionsrummet skapar vi en hobbylokal som du och dina grannar får nyttja gemensamt. Rummet kan inredas med sybord, snickarbänk eller annan utrustning som gör hobbyrummet till en mångsidig och inbjudande lokal. Du och dina grannar bestämmer själva vad som passar er bäst. Boförmåner sätter guldkant När du bor i ett hus från Seniorgården får du tillgång till våra frivilliga Boförmåner. Bland dessa finns en rad olika tjänster som underlättar din vardag. Kanske vill du ha städhjälp, någon som handlar åt dig eller så behöver du boka en hyrbil till weekendresan. Du kan enkelt abon nera på tjänster eller så väljer du enbart att köpa service vid enstaka tillfällen. Valfriheten är stor och tjänste ut budet utvecklas ständigt för att möta dina behov. Se mer på

6 Illustration av Lekandrias innergård. Lekandria ligger i ett område med ty dlig struktur från den gamla kvartersstaden. Margareta Löfgren, Arkitekt, Archus

7 Vackert hus på historisk adress Namnet Lekandria kommer från hörnhuset som på tidigt 1900-tal stod i korsningen där Stora gatan möter Mimergatan. Lekandria huset byggdes av Carl Lekander som blev en rik man på att tillverka klosetter. Som kuriosa kan nämnas att Lekanders hörnhus inrymde en cigarraffär, där dåtidens västeråsare köpte fina cigarrer. De nya husen som utgör Brf Lekandria är ett modernt och smakfullt kvarter där det är lätt att känna sig hem ma. De välupplysta och glasade entréerna mot gatan välkomnar dig när du kommer hem. Gatufasaden har i övrigt ett stramt uttryck med släta väggpartier som ger huset en tidlös och stadsmässig karaktär. På den skyddade innergården mjuknar linjerna och det blir utrymme för både boulebana, sittplatser och dekora tiv grönska. Den gröna miljön är en stor boendekvalitet som ger möjlighet till umgänge och avkoppling. För dig med gröna fingrar finns även tillfälle att påta i jorden på någon av innergårdens odlingslotter. Töjbara kvadratmeter När du flyttar in i Brf Lekandria möts du av ett hem fullt av möjligheter. Lägenheterna har en genomtänkt utformning för att ta tillvara på ljus och rymd och för att utnyttja ytorna på bästa sätt. Vi har valt att satsa lite extra på förvaring med omväxlande lådor, skåp, skjutdörrsgarderober och klädkammare så att du får ett lättstädat och trivsamt hem. Du väljer själv om du vill ha ett öppet samband mellan kök och vardagsrum eller en mer traditionell planlösning. Klassiska hem med rena linjer I Brf Lekandria har våra inredare satt samman ett tidlöst inredningssortiment med smakfullt kombinerade inrednings detaljer. Vi satsar enbart på långsiktigt hållbara naturmaterial då vi vill att ditt hem ska stå sig väl mot både trender och slitage. Tack vare den stilsäkra basen går det utmärkt att kombinera den ärvda fåtöljen med en nyare lampa av modernt snitt. Du kan även sätta din personliga prägel på din lägenhet genom att välja inred ningsdetaljer från det breda utbudet i våra tillval. Från kök till bad Köket i klassisk stil är fullt utrustat med diskmaskin, kyl och frys samt glaskeramikhäll. Inbyggnadsugnen och mic ron har vi placerat i ett högskåp för att du ska få en bekväm arbetshöjd när du lagar mat. I det helkaklade badrummet fortsätter den klassiska stilen med stilfulla materialval och en kommod under handfatet som rym mer allt från ansiktskrämer och hårborstar till raklödder och extra toarullar. I badrummet finns även lägenhetens tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbets bänk med tillhörande väggskåp. Nybyggt har sina fördelar Det är självklart en speciell känsla att vara först på plats i en ny bostad. Allt är rent, nytt och funktionellt. Hemmen är dessutom byggda för ett modernt liv och genomtänkta in i minsta detalj utifrån höga krav på till gänglighet och komfort.

8 Design & produktion: Nyla Design AB I Foto: Richard Hammarskiöld, Shutterstock images, Pix Gallery I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2011 I Fotografier och illustratoiner är idébilder som kan avvika från verkligheten. Möjligheternas boende Seniorgården har över tjugo års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över 55 år. Ljusa hem med god arkitektur och omsorg om detaljer. Ett tryggt hem där du kan bo och trivas länge. Seniorgården är en del av JM-koncernen, Sveriges största bostadsbyggare.

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för think... MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många ÄNGMARKEN Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning Bilden är en illustration, avvikelser förekommer

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran

Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran Bostadsrätter för dig som är 55+ Som att bo på Rivieran Välkommen till Bovieran! Vi bjuder gärna hit vänner på middag under palmerna i december! Anna & ars, boende i Bovieran Sommar hela året hemma hos

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet Gästgiveriet Åsa Gästgiveriet En extra dimension av livet o m r å d e t h u s e n b o s t ä d e r n a i n r e d n i n g e n o m seniorgården 4 5 6 8 11 va r m t vä l ko m m e n t i l l Gästgiveriet i Åsa.

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem!

Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem! Brf BoKlok Vadmalen 2, Jönköping ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.507 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. think... för pengarna åtkomligt för. många. mycket hus. l ö s n i n g a r.

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. think... för pengarna åtkomligt för. många. mycket hus. l ö s n i n g a r. think... S MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många ÄNGSMARKEN Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning Att bo bra är en viktig del i livet.

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap. Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap

Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap. Tylöskogen Seniorboende med aktiv gemenskap TYLÖSKOGEN SENIORBOENDE MED AKTIV GEMENSKAP Att bo på ska vara att bo i en vänlig atmosfär och i stor trygghet med närhet till andra boenden och bekvämligheter. Gemenskap, trygghet, god service och livskvalité

Läs mer

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BLACKEBERG STOCKHOLM LOFTET SMARTA SMÅLÄGENHETER besqab.se/blackeberg TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem!

Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Brf BoKlok Stenby, Eskilstuna ditt nya hem! Boendekostnad/månad från: 4.287 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Välkommen till Bovieran Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Det är kul att bjuda sina vänner på middag under palmerna i december! Anna och ars, nyinflyttade i Bovieran Vinterträdgården Ditt vardagsrum

Läs mer

BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok Södra Berget, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping Välkommen till Vikingstad bara några minuter från inköping www.hem1.se 40 bostadsrätter v Bankeberg, udruns gata. v Bankeberg bättre boende med inköping som granne. HE1 BYER 40 ÄENHETER fördelat på två

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR Vackert boende på Näsets pärla Njut i nybyggt i vackra Skanör nära naturen, stranden och havet. Ett välplanerat hem i vackra Skanör På Skanörs Vångar, öster om gamla Skanör, bygger

Läs mer

Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten

Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten Brf Marksjön, Örebro Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten Brf Marksjön, Örebro Ljus, rymd, hög standard och nära till det mesta Med direkt närhet till Örebro Universitet, Almby

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemma plan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn Välplanerad och trivsam tvåa om ca 51 m 2 belägen på andra våningen på en lugn bakgata, med närhet till både Västra hamnen och centrum. Begärt pris: 145 000 (Skuldfritt

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

paradbostäder af gbj bygg

paradbostäder af gbj bygg kvarteret a r g u s 3 paradbostäder af gbj bygg Unik paradbyggnad från förra sekelskiftet Här föddes det moderna Växjö I mitten av 1800-talet bestod stadsdelen Söder mest av åkermark. Det mesta av marken

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Varmt och ombonat INNEHÅLL

Varmt och ombonat INNEHÅLL INNEHÅLL Varmt och ombonat... 3 Linköping - en stad i förändring... 5 Nytt i harmoni med det gamla... 6 Noggrann planering för bästa resultat... 7 Hus att trivas i... 8 Därför bor du bättre hos oss...

Läs mer

BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem!

BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem! BoKlok Ärlingheden, Märsta ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 5.040 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN

Bofakta CENTRAL PARK ETAPP 2 4 MIN TILL 1STADSPARKEN MIN TILL SEK TILL GYMMET TÅGSTATIONEN Bofakta CETRA ETAPP I TI TÅATIOE I TI ADSE SEK TI YET ivsstilen är grön, läget guld SPARBAKE SKÅE AREA ATTEAVÄE Central Park präglas av genomtänkt kvadratsmart arkitektur för en urban livsstil. Området

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20

ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Datum 2013-09-20 ett enkelt val! flygfyren Rikstens friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2013-09-20 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

BLAND TALLAR OCH TUN BRF BERWALD HESTRA

BLAND TALLAR OCH TUN BRF BERWALD HESTRA E T T M O D E R N T B O E N D E N Ä R A N AT U R E N BRF BERWALD HESTRA BLAND TALLAR OCH TUN I en av Borås mest attraktiva och snabbast växande stadsdelar, Hestra, planerar vi området Berwald 24 moderna

Läs mer

Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem!

Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem! Brf BoKlok Bergviken i Näsby, Örebro ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.900 kr Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN - ETAPP

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer