Följ med mig till Finland den 4 8 september 2013!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Följ med mig till Finland den 4 8 september 2013!"

Transkript

1 Många känner sig kallade, få är utvalda Du tillhör det lilla fåtal som jag skickar denna specialinbjudan till. Den går bara till dem, som liksom jag, Carl-Fredrik Geust (expertguide) och Owe Ringdahl (SMB-veteran och administrativ färdledare) är verkligt intresserade. Antalet deltagare är också begränsat till maximalt 40, så nålsögat är trångt. Dröjer du det minst med att boka, så kommer du inte med. Finland Sveriges sköld mot öst! Många av oss minns eller har hört berättas om finska vinterkriget och fortsättningskriget samt lapplandskriget Vi imponerades kanske särskilt av hur den lilla finska armén lyckades hålla tillbaka Stalins legioner. Vinterkriget slutade ju med finsk seger. Stalin fick ge upp målet att erövra landet. Priset var dock högt, många stupade och förlust av främst Karelen. I fortsättningskriget deltog finländarna på tyskarnas sida i operation Barbarossa i juni 1941 med siktet inställt på att återta förlorade områden. Det lyckades dock inte. Per-Anders Lundström Styresman SMB Följ med mig till Finland den 4 8 september 2013! Resan blir en militärhistorisk exposé med föredrag på finska försvarshögskolan och andra platser. Vi besöker även de förnäma artilleri- och pansarsamlingarna i Tavastehus, bara för att nämna ett av många besöksmål. SMB:s egen expertguide, den oerhört kunnige militärhistorikern Carl-Fredrik Geust, svarar för sakkunskapen under hela resan. Finsk kulsprutepostering väntar på ryssarna någonstans under vinterkrigets hårda strider.

2 Vad kommer du att få ut av denna resa? Den bjuder på mycket, är väl värd sitt pris och ger många minnen. Du får delta i en resa särskilt anordnad av mig för de mest initierade av oss medlemmar. Du reser tillsammans med den verkliga eliten i Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. Mot Helsingfors med Silja Symphony. Du får uppleva några av de miljöer som du säkert läst om eller hört andra berätta om. Flera av programpunkterna är unika och oåtkomliga vid privatbesök i Finland. Och dessa miljöer levandegörs på ett alldeles särskilt sätt genom vad expertguiden Carl-Fredrik Geust kommer att berätta för oss. Sveaborg utanför Helsingfors. Vår expertguide är diplomingenjören och helsingforsaren Carl- Fredrik Geust. Efter värnplikt vid Finlands flygvapens signaltjänst följde uppgifter vid Nokia-koncernens östhandelsavdelning, och senare vid Sonera fram till pensioneringen Pojkårens flygintresse stimulerades av värnplikten i flygvapnet, och snart blev flyghistoria hans huvudintresse. Vid sidan av arbetet har han deltagit i uppbyggnaden av Finlands Flygmuseum. Carl-Fredrik har deltagit i redigeringen av flyghistoriska böcker, han har skrivit böcker och artiklar om Sovjets flyghistoria som hans specialområde. Han har även redigerat böcker respektive varit medförfattare till flyghistoriska böcker utgivna av SMB. Vi får verkligen en av de bästa expertgudier både inom det flyghistoriska området och om de finska vinter- och fortsättningskrigen med på vår resa. Så här hoppas vi möta Helsingfors på morgonen den 5/9! Helsingfors hamn. Snett nedanför till höger om domkyrkan ses en brun byggnad svenska ambassaden.

3 Resan startar i Stockholm den 4/9 och vi återkommer till Stockholm 8/9 Vilka platser och minnesmärken kommer vi att besöka? Till exempel dessa: Krigsmuseet Specialguidning genom utställningarna om bland annat vinter- och fortsättningskrigen. Finska försvarshögskolan I Finlands FHS tar överstelöjtnant Ari Raunio emot och berättar om vinter- och fortsättningskrigen ur finskt perspektiv. Vid besöket får vi en föreläsning om krigen Sandudds kyrkogård Besök vid Mannerheims grav och hjältegravarna. Här finns även ett stort område med övriga krigsgravar, bland annat svenska frivilligas gravar. Finlands krigsmuseum har stora samlingar om bland annat de två krigen. Igormuseet I närheten av Helsingfors ligger Igormuseet som berättar om den så kalllade Porkalaparentesen, den sovjetiska marinbasen väster om Helsingfors under åren Tavastehus 10 mil norr om Helsingfors finns Museum Militar (före detta Artillerimuseet) och Pansarmuseet. Här får vi en specialguidning där vi får se vad ordspråket hellre brödlös än rådlös betyder i praktiken.med små resurser gjorde Finland väldigt mycket. Marskalk Mannerheims hem Vi får en privat guidning i den villa som var marskalken av Finland, C G Mannerheims, hem. Här får vi veta mer om hans liv, hans insatser som överbefälhavare under de bägge krigen och som Finlands president. I Igormuseet utanför Helsingfors får vi veta en del om den sovjetiska marinbasen Svenska klubben I Svenska klubbens vackra gamla hus i Helsingfors får vi ta del av den finlandssvenska historien såväl bokstavligen som bildligt talat. Besöket avslutas med en exklusiv middag i en av klubbens vackra matsalar. I Svenska klubbens hus skall vi avnjuta en exklusiv middag. Artilleripjäser på gården utanför museibyggnaden. Mannerheims bostad är starkt präglad av Mannerheims personlighet och många intressen. Vi besöker Mannerheimmuseet. Minnen från en del av Mannerheims många jakter. Del av salongen och biblioteket. Den berömda fältsängen, marskalkens enkla sovplats.

4 Vi får även möjligheter till fria aktiviteter efter eget intresse (hotellet kan tipsa om fler sevärdheter och möjligheter): Svenska Teatern I hjärtat av Helsingfors ligger Svenska Teatern, en anrik och berömd sceninstitution. Många av oss minns nog säkert TV-serien för många år sedan om Mumintrollet där en del av rösterna var lånade av omtalade skådespelare som t.ex. Birgitta Ulfsson och Lasse Pöysti. Designmuseet Designmuseet presenterar skeden inom konstindustri, konsthantverk och industriell formgivning från 1800-talets senare hälft till nutid. Klassiker inom den finländska formgivningen och intressanta specialutställningar. En teaterkväll i Svenska Teatern i Helsingfors står också på programmet. Helsingfors stadsmuseum I stadsmuseets huvudbyggnad, som är ett varuhus från år 1913, öppnas i juni en ny utställning Galen i Helsingfors. Behandlar Helsingfors historia genom helsingforsbornas favoritställen och berättelser. Tempelplatsens kyrka Den i berget insprängda kyrkan är en av de populäraste sevärdheterna i Helsingfors. Kyrkan som invigdes 1969 är ritad av arkitekterna Timo och Tuomo Suomalainen. Kyrkans väggar består av massivt berg vilket ger en ypperlig akustik för konserter. Finsk design är världsberömd, gör ett besök i Designmuseet. Stockmanns varuhus Helsingfors NK Under någon av tiderna för fria aktiviteter kan ett besök i det berömda Stockmanns varuhus ge stort utbyte. Helsingfors erbjuder även andra shoppingställen. Detaljprogrammet dag för dag Dag 1: Onsdag 4/9 Avfärd från Stockholm med Silja Lines m/s Silja Symphony kl och välkomstmiddag ombord. Tempelplatsens kyrka saknar sin like! Dag 2: Torsdag 5/9 Ankomst till Helsingfors kl lokal tid. Besök Mannerheimmuseet och Sandudds kyrkogård. Under eftermiddagen besök på Krigsmuseet och Försvarshögskolan. Fria aktiviteter och middag på egen hand. Dag 3: Fredag 6/9 Till Tavastehus för besök i Museum Militar (före detta Artillerimuseum) och Pansarmuseet inkl. lunch. Fria aktiviteter. Under kvällen middag på Svenska klubben. Dag 4: Lördag 7/9 Under förmiddagen besök i Igormuseet utanför Helsingfors. Därefter fria aktiviteter inklusive lunch på egen hand. Återresa Det berömda varuhuset Stockmann Helsingfors NK. med Silja Symphony från Helsingfors kl lokal tid. Middag ombord. Dag 5: Söndag 8/9 Ankomst till Stockholm kl lokal tid.

5 Och priset då? Bara kr för allt! Billigare kan du inte göra det själv! Shoppinggatan ombord på Silja Symphony med hyttfönster ovanför butikerna. På väg till havs och äventyret. I priset ingår allt detta: Färja från Stockholm till Helsingfors respektive från Helsingfors till Stockholm. Vår expertguide Carl-Fredrik Geust möter oss ombord redan i Stockholm. Svensktalande guide under hela resan. Dubbelhytt i färjan, enkelhytt mot tillägg. Hotell i Helsingfors av hög turistklass/första klass, del i dubbelrum. Du som reser utan sällskap garanteras kunna boka del i dubbelrum. Militärhistoriskt specialprogram uppgjort särskilt för oss. Gemensamma måltider på färjan, på hotell och vid utflykter (frukostar, 4 luncher, 3 middagar och måltidsdrycker). Transfers, bagagehantering, transporter och entréavgifter. Mot pristillägg kan du beställa: Anslutningar till Stockholm med SAS från Göteborg, Malmö och Luleå kontakta resebyrån. Avbeställningsskydd kontakta resebyrån. Enkelhytt/Enkelrum kr. Reseförsäkring. Bor du inte i Stockholm får du ansluta med flyg eller tåg från olika platser. Boka dig direkt för resan via denna länk Eller ring och boka direkt på Allmän information om Finlandsresan 4 8/ Resan arrangeras av SMB. Teknisk arrangör är Historiska resor, som också sköter själva bokningen. Resa till och från Stockholm ordnas och bekostas av deltagarna själva. Resans pris är kr per person och inkluderar hotellrum (dubbelrum) och frukost, angivna luncher och middagar, kaffe, entréavgifter och busstransporter. För enkelrum tillkommer: Se pristabell. Deltagarantalet är strikt begränsat till 40 personer plus 3 representanter för SMB (expertguiden, reseledare med mera). Par delar dubbelhytt och dubbelrum. Deltagare, som ej är i par, kan dela dubbelrum om de vill. Önskas i stället enkelhytt/enkelrum: Se pristabell.

Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944

Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944 Normandie platsen för krigshistoriens största militära invasion den 6 juni 1944 Kommer du ihåg de ödesmättade kodnamnen: UTAH, OMAHA, GOLD, JUNO och SWORD? Eller är du född långt efter andra världskrigets

Läs mer

Följ med på SMB:s militärhistoriska resa i juli augusti 2013 till Tibet i Himalya!

Följ med på SMB:s militärhistoriska resa i juli augusti 2013 till Tibet i Himalya! Vad vet du om Tibet det hemlighetsfulla och mytiska landet på Himalayas tak? Jag tror att du delar min egen fascination för Tibet, ett land som vi då och då hört talas eller läst om men inte vet så mycket

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum

Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum SPF Seniorerna Rosenkälla - Endagsresa Konsthallen ARTIPELAG och Nacka Forum Tisdag den 31 mars 2015 En endagsresa till - Artipelag - den nya privata konsthallen vid Baggensfjärden, på Värmdö, som invigdes

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN UMEÅ STORGATAN SUNDSVALL TEL:

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN UMEÅ STORGATAN SUNDSVALL TEL: BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 38 STORGATAN 16 901 10 UMEÅ 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30 TEL:060 15 82 82 HEMSIDA: WWW.BJORKOBOSTROM.SE Bokningar: E:mail: info(a)bjorkobostrom.se RESA

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Studieresa med BTF till Helsingfors oktober 2016

Studieresa med BTF till Helsingfors oktober 2016 Studieresa med BTF till Helsingfors 20 22 oktober 2016 Följ med till Helsingfors, arkitekturstaden där hamn- och industriområden håller på att förvandlas till storslagna urbana miljöer. Här hittar man

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 16 901 10 UMEÅ STORGATAN 38 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 16 901 10 UMEÅ STORGATAN 38 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30 BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 38 STORGATAN 16 901 10 UMEÅ 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30 TEL:060 15 82 82 HEMSIDA: WWW.BJORKOBOSTROM.SE Bokningar: E:mail: info(a)bjorkobostrom.se RESA

Läs mer

World CUP. Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33

World CUP. Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33 World CUP Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33 World CUP HÖSTEN 2016 I TORONTO Vi erbjuder 3 OLIKA resor till

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Vietnam & Kambodja LIGHT

Vietnam & Kambodja LIGHT Vietnam & Kambodja LIGHT 12 DAGAR HO CHI MINH CITY - SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH NYHET! Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter. Vi inleder vår resa i spännande Ho Chi Minh

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014

Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Program för Fältjägarresa till Sankt Petersburg 19-26 maj 2014 Välkomna med på en resa till Empress of the Baltic, Sankt Petersburg i Ryssland. Förmodligen har ingen stad i världen fått så mycket historisk

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 Detta blir GARANTERAT SISTA gången som det hålls ett stort Battle of Britain-jubileum där

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Christer Bergström, som arrangerar och medföljer på resan, är utbildad gymnasie- och grundskolelärare med 30 års erfarenhet och har undervisat i

Läs mer

Luftwaffe VIP-resa. onsdag 24 juni måndag 29 juni 2015

Luftwaffe VIP-resa. onsdag 24 juni måndag 29 juni 2015 Luftwaffe VIP-resa onsdag 24 juni måndag 29 juni 2015 Det här blir en ENASTÅENDE RESA! Missa inte detta tillfälle!! Genom mina långvariga kontakter med folk som har med Luftwaffe och tyska flygmuseer,

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt

Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt RESEPLAN Välkommen att köra med på årets största ryssmotorcykelutflykt BERLIN Vi hoppas att du vill följa med oss till Berlin och uppleva både staden kamratskapet och resan ner med våra järnhästar. Med

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND Resans tidpunkt: Lördag 11.9 tisdag 14.9.2010 Vi gör en minnesvärd resa till Åland. Vi får se den vackra skärgårdsnaturen med havets många sidor

Läs mer

SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING

SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING LYDIGSHÄLLA ADVOKATERNA LENA ISAKSSON OCH ULF HOLST AB SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING SÄRSKILT OM TVÅNGSMEDEL 14 18 maj 2015 i Istanbul (Kristi Himmelsfärds-helgen) Vi är glada att kunna inbjuda Er till seminariet

Läs mer

SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910.

SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910. SPF-medlemmar är välkomna att delta i resor arrangerade av PRO Anmälan görs till PRO exp 32088 mån o tors 10-12 eller till Karin Yngwe tel 33910. Cinderella den 3-4 mars 2014 Avresa på em från Oxelösund

Läs mer

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015.

Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Resa med Moheda SPF till Gdansk med Vargskansen 8/5 11/5 2015. Fredag 8/5 18.00 Samling på Stena terminalen i Karlskrona. 19.00 Stena Vision lägger ut med kurs mot Gdynia. 20.00 Kvällens stora buffémiddag

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Onsdag 12 oktober söndag 16 oktober 2016 Det här blir en OFÖRGLÖMLIG OCH HELT UNIK RESA! Missa inte detta tillfälle!! Genom mina långvariga kontakter med folk

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Midnattsboule i Midnattssol

Midnattsboule i Midnattssol Midnattsboule i Midnattssol Så är det dags, boule kommer till Luleå. Som vanligt försöker vi i Luleå att erbjuda en upplevelse med det lilla extra eftersom en del av de som kommer hit aldrig varit ovanför

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig! I Mästarens Spår H ISRAEL I MAJ 2014 Res med bibel- och Israelkunniga reseledare Se vi gå upp till Jerusalem Upplev herdarnas

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2014: 30/3, 10/4, 9/5, 23/5, 22/6, 11/7, 10/8, 8/9, 6/10, 17/10 (kontakta oss för senare avgångar)

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

Preliminärt program för resa 2018

Preliminärt program för resa 2018 Dag 1. Preliminärt program för resa 2018 (erna kan komma att justeras längre fram) Onsdag 27 juni Buss Karlstad Stockholm, färja till Riga 10.00-10.30 Buss avgång från Karlstad, by 51 och Centralstation

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad.

Välkommen ombord! Under våren 2017 erbjuder vi fyra olika turer, som presenteras i bifogade blad. Den nybildade resegruppen inom PRO-föreningarna i Örebro Samorganisation tackar för förtroendet att samordna resor. Vi börjar i liten skala för att se intresset och deltagandet. Under våren 2017 erbjuder

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården

Jul på Vättern 2009. från Jönköping och Motala. Jönköping. Motala. Nyhet! S/S Motala Express. M/S Nya Skärgården Jul på Vättern 2009 från Jönköping och Motala Nyhet! Fartygen byter hemmahamn under julbordssäsongen 2009 S/S Motala Express Jönköping M/S Nya Skärgården Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord!

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015

En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 En resa för alla sinnen! 01-11 november 2015 Flera av Indiens viktigaste besöksmål ligger som ett pärlband, tvärs över norra Indien; Agra, Khajuraho, Varanasi. Detta är platser som alla gör ett djupt intryck

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat Träff 2014-07-12 kommer vi att arrangera en träff för medlemmar i alla nordiska klubbar i Marstrand. Marstrand är omskrivet ända sedan 1200-talet

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

SPF Salem Avdelning 267 av SPF

SPF Salem Avdelning 267 av SPF SPF Salem Avdelning 267 av SPF Program för 2010 2011 2010 augusti 25 Bellmanmuseet i Kolsva sid 3 september 14 Armemuseum berättar sid 3 28 Informationsmöte sid 4 oktober 19 Vad händer i Salem nu och framöver?

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Kyrkresa 2012 till Finska vikens inre

Kyrkresa 2012 till Finska vikens inre Kyrkresa 2012 till Finska vikens inre En annorlunda pilgrimsresa 1 6 augusti nästa år Vi har fått många bilder från en motsvarande resa sommaren 2011. Om dem kan det skrivas foto: privat, vilket i detta

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Resa till Polen september 2017

Resa till Polen september 2017 Resa till Polen 11 16 september 2017 Närheten, möjligheten att återuppleva kultur och gemensam historia och mycket mera gör Polen till ett land värt att besöka. Polen har enormt mycket att erbjuda mellan

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65 Obs

RESOR Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping Anmälan om deltagande Telefonnumret är 26 88 65  Obs RESOR Reseprogrammet är tillgängligt för alla SPF-föreningar i Nyköpings och Oxelösunds kommuner, SPRF i Nyköping samt PRO i mån av plats. Buss avgår från Brukslagarvägen i Nyköping. Aktuell information

Läs mer

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Söndagen den 7 augusti samlades 53 Frejamedlemmar för resa till Tavastehus i Finland. Resan gick med Lönns buss från Sundsvall vid 9-tiden på morgonen och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER Göteborg 16-17-18 augusti 2013 Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Välkommen, alla Riksidrottens Vänner och Idrottsledarveteraner

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala

Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala Jul på Vättern 2008 från Jönköping och Motala Jul till sjöss - på Vättern Välkommen ombord! Inled julfirandet på något av våra fantastiska flytande kulturskatter, M/S Nya Skärgården från 1915 i Jönköping

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

En resa till landet ANNORLUNDA.

En resa till landet ANNORLUNDA. En resa till landet ANNORLUNDA. 26 medlemmar av SPF Borlänge har nyligen företagit en 5-dagars resa till Island. Avresa en söndag morgon i maj med buss från Borlänge till Hofors där medlemmar av PRO på

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig I Mästarens Spår Ledare... Lil o Dan Johansson Birgitta o Olle Rosenqvist Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt

Läs mer

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser!

Natur och Nöje. 6-7 maj Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! Natur och Nöje 6-7 maj 2017 Följ med ut på en bussfärd fullproppad med intryck och upplevelser! I dagarna 2 kastar vi oss mellan fridfull natur och glamoröst kvällsliv. Vi ska bl.a. få se visenter ströva

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder

Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder Grönskande Kerala med höga berg, kryddor och långa stränder 01-12 oktober 2015 Följ med till Kerala och upplev ett grönskande och prunkande Indien, som bjuder på kryddor och nyplockat te, kakao och färsk

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

2015-07-03 -- Malmö -- RESA TILL: FLYGVAPNETS HUVUDFLYGDAG 2015 m. m.

2015-07-03 -- Malmö -- RESA TILL: FLYGVAPNETS HUVUDFLYGDAG 2015 m. m. Malmö 2015-12-02 by Webmaster on 23 november, 2015 in Malmö Transportflyget i Flygvapnet. Kallelse till decembermöte i Flygtekniska Föreningen, Malmöavdelningen Onsdagen den 2 december 2015 kl. 18.30 Major

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer