Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård"

Transkript

1 Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL Datum (3) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: Plats: Rum 310, Rådhus Skåne Kristianstad Beslutande Anders Åkesson (MP), Ordförande Malin Henriksson (FP), tjg. ersättare för Ulrika Heindorff (M), vice ordförande Eva Örtegren (S), tjg ersättare för Stefan Malmberg (S) Övriga Ulf Meijer, områdeschef Stefan Brandt, politisk sekreterare (MP) Johan Fohlin, politisk sekreterare (M) Ingvar Thell, sekreterare 33 Val av justeringsperson Malin Henriksson (FP) utses att jämte ordföranden justera protokollet 34 Avtal med enhet inom vårdval allmän barn- och ungdomstandvård Diarienummer Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds beslut 1. Godkänna ackreditering för ny vårdgivare enligt Förutsättningar för godkännande/ackreditering för vårdgivare och avtal för tandvårdsenhet i vårdval allmän barn- och ungdomstandvård 0-19 år i Region Skåne gällande år 2015 i enlighet med bilaga Teckna avtal för nya tandvårdsenheter till redan ackrediterad vårdgivare enligt Förutsättningar för godkännande/ackreditering för vårdgivare och avtal för tandvårdsenhet i vårdval för allmän barn- Postadress: Kristianstad Organisationsnummer: Besöksadress: Rådhus Skåne, Västra Storgatan 12 Telefon (växel): Fax: Internet:

2 Datum (3) och ungdomstandvård 0-19 år i Region Skåne gällande år 2015 i enlighet med bilaga 1. Protokollsanteckning Malin Henriksson (FP) gör bifogad protokollsanteckning. Sammanfattning En vårdgivare har inkommit med ansökan om ackreditering inom vårdval allmän barn- och ungdomstandvård 0-19 år. Verksamheten uppfyller ställda villkor. En tidigare ackrediterad vårdgivare har inkommit med ansökan om avtal för nya tandvårdsenheter inom vårdval allmän barn- och ungdomstandvård 0-19 år. Verksamheterna uppfyller ställda villkor. I ärendet finns följande dokument 1. Beslutsförslag Bilaga 1, Avtal för mottagning med verksamhet inom vårdval psykoterapi Diarienummer Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds beslut 1. Avtal om mottagning med verksamhet för Psykoterapi enligt 2. Förutsättningar för Ackreditering och Avtal för Psykoterapi i Hälsoval Skåne, fastställd , tecknas med tio (10) privata och en (1) offentliga vårdgivare. Protokollsanteckning Malin Henriksson (FP) gör bifogad protokollsanteckning. Sammanfattning Tolv (12) vårdgivare har inkommit med ansökan om Ackreditering och Avtal för verksamhet för Psykoterapi, Hälsoval Skåne. Elva (11) vårdgivare uppfyller ställda krav. En (1) vårdgivare uppfyller inte ställda krav. I ärendet finns följande dokument 1. Beslutsförslag Bilaga Avtal med enhet inom vårdval specialiserad Barn- och ungdomstandvård Diarienummer Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds beslut 1. Godkänna ackreditering för ny vårdgivare enligt Förutsättningar för godkännande/ackreditering för vårdgivare och avtal för specialisttandvårdsenhet i vårdval för specialiserad barn- och ungdomstandvård 0-19 år i Region Skåne gällande år 2015 i enlighet med bilaga 1. Region Skåne Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

3 Datum (3) Protokollsanteckning Malin Henriksson (FP) gör bifogad protokollsanteckning. Sammanfattning En vårdgivare har inkommit med ansökan om ackreditering inom vårdval specialiserad barn- och ungdomstandvård 0-19 år. Verksamheten uppfyller ställda villkor. I ärendet finns följande dokument 1. Beslutsförslag Bilaga 1, Vid protokollet Ingvar Thell Sekreterare Justerat Anders Åkesson Ordförande Malin Henriksson Ledamot Justeringen har genom anslag tillkännagivits på Rådhus Skånes anslagstavla, Kristianstad, Maria Dahlberg Region Skåne Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

4 PROTOKOLLSANTECKNING ALLIANS FÖR SKÅNE Ang 2. Avtal med enhet inom vårdval allmän barn- och ungdomstandvård Dnr Allians för Skåne välkomnar fler tandvårdskliniker för barn och ungdomar i Skåne. Nu får unga skåningar i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Landskrona och till och med utanför Skåne i Halmstad fler tandvårdskliniker att välja mellan. Detta är bra för både patienter och personal. Vården kommer närmare skåningen. Allians för Skåne står upp för patientens valfrihet och ökade patientmakt. Vi vill att mer makt ska ligga hos patienterna och mindre hos politiker. Allians för Skåne värnar om vårdvalen och kommer att kämpa för att de även framöver ska finnas kvar i sin nuvarande form, trots de hot som vårdvalen står inför i och med regeringens tillsättning av den nationella utredning som arbetar med frågan. Det är olyckligt att det på grund av Socialdemokraternas och Miljöpartiets hantering av frågan i rike och region sprids en osäkerhet för framtida verksamhet hos privata vårdgivare. Allians för Skåne i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård 16 november 2015 Malin Henriksson (FP) Allians för Skåne Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna har ingått ett formaliserat samarbete i Region Skåne under mandatperioden med valteknisk samverkan och gemensamma gruppmöten. Vi har kommit överens om gemensamma överordnade mål om långsiktigt hållbar utveckling: ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

5 PROTOKOLLSANTECKNING ALLIANS FÖR SKÅNE Ang 3. Avtal för mottagning med verksamhet inom vårdval psykoterapi Dnr Allians för Skåne välkomnar flera nya psykoterapiverksamheter i Region Skåne. Nu får skåningar i Malmö, Mölle, Lund, Ystad och Höör fler vårdgivare att välja mellan. Detta är bra för både patienter och personal. Vården kommer närmare skåningen. Allians för Skåne står upp för patientens valfrihet och ökade patientmakt. Vi vill att mer makt ska ligga hos patienterna och mindre hos politiker. Allians för Skåne värnar om vårdvalen och kommer att kämpa för att de även framöver ska finnas kvar i sin nuvarande form, trots de hot som vårdvalen står inför i och med regeringens tillsättning av den nationella utredning som arbetar med frågan. Det är olyckligt att det på grund av Socialdemokraternas och Miljöpartiets hantering av frågan i rike och region sprids en osäkerhet för framtida verksamhet hos privata vårdgivare. Allians för Skåne i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård 16 november 2015 Malin Henriksson (FP) Allians för Skåne Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna har ingått ett formaliserat samarbete i Region Skåne under mandatperioden med valteknisk samverkan och gemensamma gruppmöten. Vi har kommit överens om gemensamma överordnade mål om långsiktigt hållbar utveckling: ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

6 PROTOKOLLSANTECKNING ALLIANS FÖR SKÅNE Ang 4. Avtal med enhet inom vårdval specialiserad Barn- och ungdomstandvård Dnr Allians för Skåne välkomnar fler specialisttandvårdskliniker för barn och ungdomar i Skåne. Nu får unga skåningar i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Landskrona och till och med utanför Skåne i Halmstad fler tandvårdskliniker att välja mellan. Detta är bra för både patienter och personal. Vården kommer närmare skåningen. Allians för Skåne står upp för patientens valfrihet och ökade patientmakt. Vi vill att mer makt ska ligga hos patienterna och mindre hos politiker. Allians för Skåne värnar om vårdvalen och kommer att kämpa för att de även framöver ska finnas kvar i sin nuvarande form, trots de hot som vårdvalen står inför i och med regeringens tillsättning av den nationella utredning som arbetar med frågan. Det är olyckligt att det på grund av Socialdemokraternas och Miljöpartiets hantering av frågan i rike och region sprids en osäkerhet för framtida verksamhet hos privata vårdgivare. Allians för Skåne i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård 16 november 2015 Malin Henriksson (FP) Allians för Skåne Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna har ingått ett formaliserat samarbete i Region Skåne under mandatperioden med valteknisk samverkan och gemensamma gruppmöten. Vi har kommit överens om gemensamma överordnade mål om långsiktigt hållbar utveckling: ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 11 14 Datum 2015-05-11 1 (3) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-05-11 10.30-10.40 Plats: Rum

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 8 10 Datum 2015-04-13 1 (3) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-04-13 11.40-11.45 Plats: Rum

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 21 25 Datum 2018-06-27 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-06-27 kl. 12:10-12:40 Plats:

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 12 18 Datum 2016-04-11 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2016-04-11 kl. 14:15 14.25 Plats:

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 13 16 Datum 2018-05-07 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-05-07 kl. 14:15-14:30 Plats:

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 40 44 Datum 2017-11-27 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-11-27 kl. 16:30-16:40 Plats:

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 10 12 Datum 2018-03-28 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-03-28 11:40-11:50 Plats: Öresund,

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 4 9 Datum 2018-02-15 1 (4) Protokoll från utskottet för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-02-15 kl. 14:00-14:10 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 1 9 Datum 2016-01-13 1 (5) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: Plats: 2016-01-13 kl.09.30-12.00

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 83 93 Datum 2015-11-16 1 (7) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-11-16 09.30-12.00 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 59 67 Datum 2015-09-11 1 (6) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-09-11 13.00-14.45 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 68 82 Datum 2015-10-30 1 (10) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-10-30 10.00-12.00 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 11 18 Datum 2017-02-13 1 (5) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-02-13 kl. 09:30-11:45

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 68 75 Datum 2017-10-16 1 (4) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-10-16 kl. 09:30-14:40

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2015-04-13 1 (5) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 1 10 Datum 2017-01-23 1 (6) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-01-23 kl. 09:30-12:09 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 10 22 Datum 2016-03-07 1 (7) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2016-03-07 kl. 09:30-11:10

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2015-10-30 1 (9) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2015-09-11 1 (6) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 19 32 Datum 2017-04-03 1 (7) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-04-03 kl. 09:30-14:00

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 34 42 Datum 2016-05-16 1 (6) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2016-05-16 kl. 09:30-15:00

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 26 35 Datum 2018-03-28 1 (6) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-03-28 kl. 09:30-11:40

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 46 54 Datum 2017-08-14 1 (7) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-08-14 kl. 09:30-12:30

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2017-01-23 1 (5) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad PROTOKOLL 198 200 Datum 2015-11-24 1 (4) Protokoll från regionstyrelsens sammanträde Tid: 2015-11-24 kl. 09.00 09.25 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Henrik Fritzon (S), ordförande

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 49 62 Datum 2018-06-18 1 (8) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-06-18 kl. 09:30-12:10

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 55 67 Datum 2017-09-11 1 (9) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-09-11 kl. 09:30-11:55

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 23 31 Datum 2015-04-13 1 (7) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-04-13 09.00-12.00. Under

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 33 45 Datum 2017-05-08 1 (8) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-05-08 09:30-14:10 Plats:

Läs mer

Datum 2015-08-27. Protokoll från servicenämndens sammanträde. Tid: 2015-08-27 kl. 09.00-11.00 Rum Öresund, Dockplatsen 26, Malmö

Datum 2015-08-27. Protokoll från servicenämndens sammanträde. Tid: 2015-08-27 kl. 09.00-11.00 Rum Öresund, Dockplatsen 26, Malmö Servicenämnden PROTOKOLL 29 34 Datum 2015-08-27 1 (4) Protokoll från servicenämndens sammanträde Tid: 2015-08-27 kl. 09.00-11.00 Plats: Rum Öresund, Dockplatsen 26, Malmö Beslutande Daniel Hedén (S), ordförande

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 7 22 Datum 2015-03-09 1 (9) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2015-03-09 09.00-13.00 Plats:

Läs mer

Datum Protokoll från personalnämndens sammanträde

Datum Protokoll från personalnämndens sammanträde PROTOKOLL 47 51 Datum 2015-11-11 1 (4) Protokoll från personalnämndens sammanträde Tid: 2015-11-11 09.00 11.30 Plats: Rådhus Skåne, rum 114 Beslutande Märta Stenevi (MP), Ordförande Caroline Wessel (M),

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2017-02-13 1 (5) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: :00-15:30 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: :00-15:30 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad PROTOKOLL 55 62 Datum 2018-12-05 1 (4) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2018-12-05 13:00-15:30 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Maria Nyman Stjärnskog (S), ordförande

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden DAGORDNING Datum 2015-06-18 1 (6) Sammanträde i hälso- och sjukvårdsnämnden Ledamöter och ersättare i hälso- och sjukvårdsnämnden kallas till sammanträde. Tid: 2015-06-18 11.00

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde PROTOKOLL 22 26 Datum 2018-05-03 1 (4) Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde Tid: 2018-05-03 kl 13.00 15.15 Plats: Hotell Norregård, Falsterbo Beslutande Yvonne Augustin (S), Ordförande Annette

Läs mer

Vårdproduktionsutskottet

Vårdproduktionsutskottet Vårdproduktionsutskottet PROTOKOLL 1-3 Datum 2014-01-27 1 (3) Protokoll från vårdproduktionsutskottets sammanträde Tid: 2014-01-27 kl. 08.30-09.00 Plats: Rum Johan Sanne, Dockplatsen, Malmö Beslutande

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2016-10-19 1 (7) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Kollektivtrafiknämnden

Kollektivtrafiknämnden Kollektivtrafiknämnden PROTOKOLL 45 47 Datum 2017-05-29 1 (4) Protokoll från kollektivtrafiknämndens sammanträde Tid: 2017-05-29 09.30 10.40 Plats: Hässleholm, Skånetrafiken Beslutande Stefan Svalö (S),

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2015-03-09 1 (7) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde. Tid: Rum Styrbord/Babord, Dockplatsen 26/Malmö

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde. Tid: Rum Styrbord/Babord, Dockplatsen 26/Malmö PROTOKOLL 42 49 Datum 2018-08-23 1 (5) Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde Tid: 2018-08-23 09.00-12.00 Plats: Rum Styrbord/Babord, Dockplatsen 26/Malmö Beslutande Joakim Sandell (S), Ordförande

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 16 18 Datum 2016-05-11 1 (7) Protokoll från upphandlingsstrategiutskottets sammanträde Tid: 2016-05-11, kl 09.00-12.00 Plats: Krinova Incubator Science Park, Kristianstad Beslutande Amela Hodzic

Läs mer

Datum Protokoll från kulturnämndens sammanträde

Datum Protokoll från kulturnämndens sammanträde PROTOKOLL 19 27 Datum 2017-05-19 1 (5) Protokoll från kulturnämndens sammanträde Tid: 2017-05-19 kl. 09.40-14.15 Plats: Parken - kultur och konferenscenter, Norregatan 46-48, Trelleborg Beslutande Maria

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 76 95 Datum 2017-11-27 1 (12) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2017-11-27 kl. 13:00-16:30

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2016-11-21 1 (12) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden PROTOKOLL 90 103 Datum 2015-06-18 1 (8) Protokoll från hälso- och sjukvårdsnämndens sammanträde Tid: 2015-06-18 11.00-13.30 Plats: Margetetorps gästgifveri, Häljarp Beslutande

Läs mer

Kollektivtrafiknämnden

Kollektivtrafiknämnden Kollektivtrafiknämnden PROTOKOLL 85 86 Datum 2017-11-07 1 (3) Protokoll från kollektivtrafiknämndens sammanträde Tid: 2017-11-07 18.00-20.00 Plats: Rum Söderslätt, Skånetrafiken, Andra Avenyn 7, Hässleholm

Läs mer

Beredningen för framtidens sjukvård

Beredningen för framtidens sjukvård Beredningen för framtidens sjukvård PROTOKOLL 49 54 Datum 2016-11-23 1 (4) Protokoll från beredningen för framtidens sjukvårds sammanträde Tid: Plats: 2016-11-23 kl.08.30-12.30 Sal 6, Malmö konferenscenter,

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2018-05-07 1 (2) 39 Förfrågningsunderlag Vårdcentral Tilläggsuppdrag för vuxna med varaktig funktionsnedsättning Diarienummer 1703354

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2018-01-31 1 (3) 20 Vårdavtal med Folktandvården Skåne AB Diarienummer 1602088 Hälso- och sjukvårdsnämndens beslut 1. Region Skåne tecknar Vårdavtal 2018

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård OJUSTERAT PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2017-11-27 1 (2) 79 Ackrediteringsvillkor vårdcentral 2018 Diarienummer 1703354 Beredningen för primärvård, psykiatri

Läs mer

Datum Politisk organisation i Region Skåne för mandatperioden

Datum Politisk organisation i Region Skåne för mandatperioden Regionstyrelsen PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2014-11-11 1 (2) 183 Politisk organisation i Region Skåne för mandatperioden 2015-2018 Diarienummer 1402446 Regionstyrelsens beslut Regionstyrelsen föreslår regionfullmäktige

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 13:30-15:30 Sammanträdesrum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 13:30-15:30 Sammanträdesrum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Sjukvårdsnämnd Kryh PROTOKOLL 46 54 Datum 2015-10-29 1 (4) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2015-10-29, kl 13:30-15:30 Plats: Sammanträdesrum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 36 44 Datum 2014-06-19 1 (6) Protokoll från upphandlingsstrategiutskottets sammanträde Tid: 2014-06-19 08.30-09.30 Plats: Dan/Dockplatsen/Malmö Beslutande Liliana Lindström (M), ordförande Anna-Lena

Läs mer

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Regionstyrelsen PROTOKOLL 189 190 Datum 2017-09-19 1 (3) Protokoll från regionstyrelsens sammanträde Tid: 2017-09-19 kl. 12.00 12.35 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Henrik Fritzon

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 1 10 Datum 2018-01-22 1 (8) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-01-22 kl. 09:30-12:00 Plats:

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2016-11-23 1 (4) 243 Översyn av ambulanssjukvård och prehospitala resurser i Diarienummer 1601845 Hälso- och sjukvårdsnämndens beslut 1. Hälso- och sjukvårdsnämnden

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde. Tid: Mellanköpingevägen 6, Trelleborg

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde. Tid: Mellanköpingevägen 6, Trelleborg PROTOKOLL 43 51 Datum 2015-10-15 1 (5) Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde Tid: 2015-10-15 09.00-12.00 Plats: Mellanköpingevägen 6, Trelleborg Beslutande Yvonne Augustin (S), Ordförande Annette

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden DAGORDNING Datum 2014-08-15 1 (8) Sammanträde i hälso- och sjukvårdsnämnden Ledamöter och ersättare i hälso- och sjukvårdsnämnden kallas till sammanträde. Tid: 2014-08-22 09.30

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Maria Wallström Handläggare 040-675 31 19 Maria.Wallstrom@skane.se BESLUTSFÖRSLAG Datum 2018-01-03 Dnr 1704240 1 (5) Utskottet för primärvård, psykiatri

Läs mer

Närsjukvårdsberedningen

Närsjukvårdsberedningen DAGORDNING Datum 2014-04-14 1 (7) Sammanträde i närsjukvårdsberedningen Ledamöter och ersättare i närsjukvårdsberedningen kallas till sammanträde. Tid: 2014-04-16 kl.09.30-ca.13.00 (inkl. lunch) Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 11 25 Datum 2018-02-15 1 (9) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2018-02-15 kl. 09:30-14:00

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 70 91 Datum 2016-11-21 1 (14) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2016-11-21 09:30-11:10 Plats:

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2018-06-18 1 (8) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: kl Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Regionstyrelsen PROTOKOLL 153 156 Datum 2017-06-20 1 (5) Protokoll från regionstyrelsens sammanträde Tid: 2017-06-20 kl. 08.30 8.45 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Henrik Fritzon

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 53 62 Datum 2014-10-23 1 (5) Protokoll från upphandlingsstrategi- utskottets sammanträde Tid: 2014-10-23 11.00 11.30 Plats: Malmö Arena, loge 328 Beslutande Liliana

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2018-01-31 1 (3) 10 Hälso- och sjukvårdsnämndens underlag till upphandlingsplan 2018 Diarienummer 1702206 Hälso- och sjukvårdsnämndens beslut 1. Hälso-

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 09:30-15:00 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 09:30-15:00 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Sjukvårdsnämnd Kryh PROTOKOLL 49 54 Datum 2018-10-26 1 (4) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2018-10-26, kl 09:30-15:00 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Maria Nyman

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2018-01-22 1 (6) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Ändringar i Region Skånes reglemente för styrelse och nämnder - Yttrande från Sjukvårdsnämnd Kryh

Datum Ändringar i Region Skånes reglemente för styrelse och nämnder - Yttrande från Sjukvårdsnämnd Kryh Sjukvårdsnämnd Kryh PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2016-09-16 1 (2) 69 Ändringar i Region Skånes reglemente för styrelse och nämnder - Yttrande från Sjukvårdsnämnd Kryh Diarienummer 1402446 Sjukvårdsnämnd Kryhs

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2018-02-15 1 (9) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Bildande av bolag för genterapeutisk forskning och behandling

Datum Bildande av bolag för genterapeutisk forskning och behandling Regionstyrelsen PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2015-10-08 1 (3) 161 Bildande av bolag för genterapeutisk forskning och behandling Diarienummer 1502087 Regionstyrelsens beslut Regionstyrelsens föreslår regionfullmäktige

Läs mer

Datum Protokoll från personalnämndens sammanträde

Datum Protokoll från personalnämndens sammanträde PROTOKOLL 19 28 Datum 2016-04-20 1 (7) Protokoll från personalnämndens sammanträde Tid: 2016-04-20 14.00-16.55 Plats: Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Märta Stenevi (MP), ordförande (närvarande och

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 17 21 Datum 2017-06-19 1 (4) Protokoll från upphandlingsstrategiutskottets sammanträde Tid: 2017-06-19 kl. 09.00-10.30 Plats: Specialistmottagning urologisk öppenvård och dagkirurgi A. Zaborowski,

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Sjukvårdsnämnd Kryh PROTOKOLL 11 19 Datum 2015-03-11 1 (4) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2015-03-11, kl 09:30-14:00 Plats: Sammanträdesrum Gåsen, sjukhuset i Hässleholm Beslutande

Läs mer

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: , Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från regionstyrelsens sammanträde. Tid: , Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad PROTOKOLL 226-229 Datum 2018-10-22 1 (6) Protokoll från regionstyrelsens sammanträde Tid: 2018-10-22, 12.55 13.10 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Carl Johan Sonesson, ordförande Annette

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård PROTOKOLL 23 33 Datum 2016-04-11 1 (6) Protokoll från beredningen för primärvård, psykiatri och tandvårds sammanträde Tid: 2016-04-11 kl. 09:30-14:15

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 32 36 Datum 2016-11-09 1 (4) Protokoll från upphandlingsstrategiutskottets sammanträde Tid: 2016-11-09 kl 09.00-10.20 Plats: Rum Fryken, Dockplatsen, Malmö Beslutande Amela Hodzic (S), ordförande

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämnden

Hälso- och sjukvårdsnämnden Hälso- och sjukvårdsnämnden OJUSTERAT PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2018-01-31 1 (3) 8 Ändrad driftform för Ambulansdistrikt 2 Diarienummer 1703067 Hälso- och sjukvårdsnämndens beslut 1. Förvaltning Medicinsk

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet PROTOKOLL 26 35 Datum 2014-05-28 1 (6) Protokoll från upphandlingsstrategiutskottets sammanträde Tid: 2014-05-28 09.00-10.30 Plats: 106/Rådhus Skåne/Kristianstad Beslutande Liliana Lindström (M), ordförande

Läs mer

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård

Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård DAGORDNING Datum 2018-05-07 1 (7) Sammanträde i beredningen för primärvård, psykiatri och tandvård Ledamöter och ersättare i beredningen för primärvård,

Läs mer

Datum Sammanträde i sjukvårdsnämnd SUS

Datum Sammanträde i sjukvårdsnämnd SUS DAGORDNING Datum 2018-12-06 1 (5) Sammanträde i sjukvårdsnämnd SUS Ledamöter och ersättare i sjukvårdsnämnd SUS kallas till sammanträde. Tid: 2018-12-06 09.00-13.00 (inkl. lunch) Plats: St Gertrud konferenscenter,

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: :30-12:30 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: :30-12:30 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Sjukvårdsnämnd Kryh PROTOKOLL 9 15 Datum 2017-03-17 1 (5) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2017-03-17 09:30-12:30 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Irene Nilsson

Läs mer

Vårdproduktionsutskottet

Vårdproduktionsutskottet PROTOKOLL 60 65 Datum 2014-06-17 1 (5) Protokoll från vårdproduktionsutskottets sammanträde Tid: 2014-06-17, kl. 12.45-13.00 Plats: Rum 208, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Stefan Lamme (M), Ordförande

Läs mer

Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden

Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden Habiliterings- och hjälpmedelsnämnden PROTOKOLL 22 27 Datum 2016-10-11 1 (4) Protokoll från habiliterings- och hjälpmedelsnämndens sammanträde Tid: 2016-10-11, kl 09.00-13.45 Plats: Rådhus Skåne Kristianstad,

Läs mer

Datum 2015-12-09. Protokoll från personalnämndens sammanträde. Tid: 2015-12-09 14.00 16.30 Plats: Rådhus Skåne, Kristianstad, rum 208

Datum 2015-12-09. Protokoll från personalnämndens sammanträde. Tid: 2015-12-09 14.00 16.30 Plats: Rådhus Skåne, Kristianstad, rum 208 PROTOKOLL 52 59 Datum 2015-12-09 1 (5) Protokoll från personalnämndens sammanträde Tid: 2015-12-09 14.00 16.30 Plats: Rådhus Skåne, Kristianstad, rum 208 Beslutande Märta Stenevi (MP), Ordförande Caroline

Läs mer

Närsjukvårdsberedningen

Närsjukvårdsberedningen DAGORDNING Datum 2014-03-05 1 (6) Sammanträde i närsjukvårdsberedningen Ledamöter och ersättare i närsjukvårdsberedningen kallas till sammanträde. Tid: 2014-03-12 kl.10.30 (Observera starttiden!) Plats:

Läs mer

Regionstyrelsens arbetsutskott

Regionstyrelsens arbetsutskott Regionstyrelsens arbetsutskott PROTOKOLL 68 75 Datum 2014-12-04 1 (5) Protokoll från regionstyrelsens arbetsutskotts sammanträde Tid: 2014-12-04 kl. 13.00 14.20 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Läs mer

Datum Sammanträde i sjukvårdsnämnd Sund

Datum Sammanträde i sjukvårdsnämnd Sund DAGORDNING Datum 2017-02-15 1 (6) Sammanträde i sjukvårdsnämnd Sund Ledamöter och ersättare i sjukvårdsnämnd Sund kallas till sammanträde. Tid: 2017-02-15 09.00-15.00 Plats: Rum Axel Ebbe, Lasarettet i

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård 7. Utskottet Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Maria Wallström Handläggare 040-675 31 19 Maria.Wallstrom@skane.se BESLUTSFÖRSLAG Datum 2017-10-23 Dnr 1703582 1 (6) Utskottet för primärvård,

Läs mer

Datum Protokoll från folkhälsoberedningens sammanträde. Tid: kl RFSL Rådgivningen Skåne, Drottninggatan 36, Malmö

Datum Protokoll från folkhälsoberedningens sammanträde. Tid: kl RFSL Rådgivningen Skåne, Drottninggatan 36, Malmö PROTOKOLL 5 8 Datum 2018-04-13 1 (5) Protokoll från folkhälsoberedningens sammanträde Tid: 2018-04-13 kl. 10.00-14.10 Plats: RFSL Rådgivningen Skåne, Drottninggatan 36, Malmö Beslutande Ida Nilsson (MP),

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 09:30-15:15 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde. Tid: , kl 09:30-15:15 Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad PROTOKOLL 34 43 Datum 2016-05-13 1 (7) Protokoll från sjukvårdsnämnd Kryhs sammanträde Tid: 2016-05-13, kl 09:30-15:15 Plats: Rum 114, Rådhus Skåne, Kristianstad Beslutande Maria Nyman Stjärnskog (S),

Läs mer

Beredningen för e-hälsa

Beredningen för e-hälsa Beredningen för e-hälsa PROTOKOLL 16 18 Datum 2017-05-31 1 (3) Protokoll från sammanträde i beredningen för e-hälsa Tid: 2017-05-31, 09.00-16.00 Plats: Rum Spettekakan, personalmatsalsbyggnaden, Hässleholms

Läs mer

Vårdproduktionsberedningen

Vårdproduktionsberedningen PROTOKOLL 43 53 Datum 2014-04-30 1 (4) Protokoll från vårdproduktionsberedningens sammanträde Tid: 2014-04-30, kl. 09.00-12.35 Plats: Konferensrum 15, Psykiatriska kliniken, Baravägen, Lund Beslutande

Läs mer

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde. Tid: Renaissance Malmö Hotel, Malmö

Datum Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde. Tid: Renaissance Malmö Hotel, Malmö Sjukvårdsnämnd Sund PROTOKOLL 17 26 Datum 2017-03-15 1 (7) Protokoll från sjukvårdsnämnd Sunds sammanträde Tid: 2017-03-15 09.30-11.30 Plats: Renaissance Malmö Hotel, Malmö Beslutande Yvonne Augustin (S),

Läs mer

Datum Protokoll från kulturnämndens sammanträde. Tid: kl Landskrona museum, Slottsgatan, Landskrona

Datum Protokoll från kulturnämndens sammanträde. Tid: kl Landskrona museum, Slottsgatan, Landskrona PROTOKOLL 1 11 Datum 2017-02-10 1 (7) Protokoll från kulturnämndens sammanträde Tid: 2017-02-10 kl. 09.50-12.30 Plats: Landskrona museum, Slottsgatan, Landskrona Beslutande Maria Ward (S), ordförande Ronny

Läs mer

Upphandlingsstrategiutskottet

Upphandlingsstrategiutskottet Upphandlingsstrategiutskottet DAGORDNING PUBLIK Datum 2014-04-23 1 (5) Sammanträde i upphandlingsstrategiutskottet Ledamöter och ersättare i upphandlingsstrategiutskottet kallas till sammanträde. Tid:

Läs mer

Datum Justering och indexering av taxor i kollektivtrafiken

Datum Justering och indexering av taxor i kollektivtrafiken Regionstyrelsen PROTOKOLLSUTDRAG Datum 2017-10-05 1 (2) 206 Justering och indexering av taxor i kollektivtrafiken Diarienummer 1701719 Regionstyrelsens beslut Regionstyrelsen föreslår regionfullmäktige

Läs mer

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård

Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Utskottet för primärvård, psykiatri och tandvård Carola Teirfolk Hälso- och sjukvårdsstrateg Carola.Teirfolk@skane.se BESLUTSFÖRSLAG Datum 2018-04-20 Dnr 1800945 1 (7) Utskottet för primärvård, psykiatri

Läs mer

Datum 2015-08-13. Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde. Tid: 2015-08-13 09.00 13.30 Tidskriften, Jan Waldenströms gata 5, SUS, Malmö

Datum 2015-08-13. Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde. Tid: 2015-08-13 09.00 13.30 Tidskriften, Jan Waldenströms gata 5, SUS, Malmö PROTOKOLL 29 41 Datum 2015-08-13 1 (7) Protokoll från sjukvårdsnämnd SUS sammanträde Tid: 2015-08-13 09.00 13.30 Plats: Tidskriften, Jan Waldenströms gata 5, SUS, Malmö Beslutande Joakim Sandell (S), ordförande

Läs mer