Gratis sommarlovsaktiviteter 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Gratis sommarlovsaktiviteter 2017"

Transkript

1 Gratis sommarlovsaktiviteter 2017 I Hjärnarp kommer det finnas en mobil mötesplats öppen för alla dygnet runt. Mötesplatsen ska vara en plats för aktivitet, inspiration samt en plats att bara kunna vara på. Den kommer innehålla allt från odlingslådor, hängmattor, discjockeybås, pumptrack, graffitivägg mm. Invigning sker den 14 juni och sedan finns mötesplatsen tillgänglig hela sommaren. Fritidsledarna har öppet Skäldervikens fritidsgård för alla som är år varje torsdag i veckorna 25, 26, 27, 28 och 31 mellan kl Fritidsgården ligger på Errarps skola. Det är ni ungdomar som kommer till fritidsgården som bestämmer vilka aktiviteter ni vill ha. Hämtning vid Valhall park. Fritidsledarna i Ängelholms kommun kommer att ha sommaraktiviteter i sommar. Vissa dagar och veckor kommer även föreningslivet i Ängelholm att sysselsätta dig. Fritidsledarna kommer att bjuda på grillning vid vissa tillfällen och vi kommer att ha olika spel och bollar, hängmattor, kubb, solstolar, frisbees och musik med oss. Vi kan även låna ut skateboard och hjälm när vi är vid skateparken. Fritidsledarna kommer att befinna sig på följande tider och platser mellan den 19/6-4/8 i sommar med semesteruppehåll veckorna 29 och 30. Måndagar Skateparken Onsdagar Skateparken Fredagar Skateparken På måndagar har vi med oss Bumperballs och på onsdagar har vi Waters ball poolen vid skateparken. Brandförsvaret och polis kan dyka upp på platserna där fritidsledarna finns om de har möjlighet. OBS! Vid regn och rusk är verksamheten vid skateparken inställd. Även följande aktiviteter finns tillgängliga i sommar där Ängelholms föreningsliv och/eller fritidsledare är ledare/arrangörer.

2 Vecka 25 Måndag torsdag Gitarrkurs 19/6-22/6 Vill du lära dig att spela gitarr och är mellan 7-15 år? Anmäl då ditt intresse. Vi kommer att ha gitarrkursen på Kronohäktet. Ledare är Torgny Handreck från ABF Nordvästskåne. Plats: Kronohäktet vid Tingstorget Tid: 19/6-22/6 kl Anmälan görs till: Vi meddelar dig så fort som vi kan om du kommit med eller ej. i samarbete med ABF Nordvästskåne Måndag-söndag Vi sätter upp en street fotbollsbur/pannaarena vid skateparken. Här får du möjlighet att aktivera dig tillsammans i idrotter så som fotboll, innebandy eller landhockey. På en mindre yta blir tempot högre och med en sarg som hindrar bollen från att flyga ur blir aktiviteten aldrig tempofattig. Måndag torsdag Film-makingkurs 19/6-22/6 Filmskapande kurs på fritidsgården i centrum, Mötesplats Kulturhuset (Mk huset), som ligger i Tingshuset. Du kommer att få lära dig allt från att skapa manus, rekvisita, filma, och klippa. Filmens innehåll kommer ni ungdomar själva kommer på. Filmkursen är för dig som ska gå i 6:an till hösten och upp till er som slutat 9:an. Anmälan krävs för att vara säker på en plats. Vid anmälan och frågor mejla till: joel.johannesson@engelholm.se Vi meddelar dig så fort som vi kan om du kommit med eller ej. Plats: Mk huset, Tingshuset på tredje våningen. Ovanför Kulturskolan Tider: Förmiddagskurs: Eftermiddagskurs:

3 Måndag den 19/6 Onsdag den 21/6 Torsdag 22/6 Vi har Funballz vid skateparken. Bumperball är en galen kul aktivitet. Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Vi startar från klockan Vi fritidsledare finns på plats mellan kl Funballz/pool. Vi sätter upp poolen med vatten vid skateparken. Du hoppar in i en boll som är i poolen och går på vattnet i våra populära Waterz Skäldervikens fritidsgård är öppen för dig som är år. Vi gör smycken, målar och pysslar på förmiddagen. På eftermiddagen har vi med oss Bumpersball men även krocket, kubb, spelar fotboll och andra utelekar. Bumperball är en galen kul aktivitet. Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Ni besökare bestämmer vilka aktiviteter vi ska ha nästa vecka. Vi hämtar besökare från Valhall vid boendet kl 9.45 och kör tillbaka igen kl Däremellan får man själv komma och gå som man vill. Vecka 26 Måndag-söndag Vi har en street fotbollsbur/pannaarena på plats vid skateparken. 26/6-2/7 Här får du möjlighet att aktivera dig tillsammans i idrotter så som fotboll, innebandy eller landhockey. På en mindre yta blir tempot högre och med en sarg som hindrar bollen från att flyga ur blir aktiviteten aldrig tempofattig. Måndag torsdag Gitarrkurs 26/6-29/6 Vill du lära dig att spela gitarr och är mellan 7-15 år? Anmäl då ditt intresse. Vi kommer att ha gitarrkursen på Kronohäktet. Ledare är Torgny Handreck från ABF Nordvästskåne. Plats: Kronohäktet vid Tingstorget Tid: 26/6-29/6 kl Anmälan görs till: joel.johannesson@engelholm.se Vi meddelar dig så fort som vi kan om du kommit med eller ej.

4 i samarbete med ABF Nordvästskåne Måndag den 26/6 Vi spelar brännboll vid skateparken. Vi startar kl Måndag den 26/6 Onsdag den 28/6 Torsdag 29/6 Vi har Funballz vid skateparken. Bumperball är en galen kul aktivitet. Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Vi startar från klockan Vi fritidsledare finns på plats mellan kl Funballz/pool. Vi sätter upp poolen med vatten vid skateparken. Du hoppar in i en boll som är i poolen och går på vattnet i våra populära Waterz. Skäldervikens fritidsgård är öppen för dig som är år. Vi gör smycken, målar och pysslar på förmiddagen. På eftermiddagen har vi med oss krocket, kubb, spelar fotboll och andra utelekar. Ni besökare bestämmer vilka fler aktiviteter vi ska ha nästa vecka. Vi hämtar besökare från Valhall vid boendet kl 9.45 och kör tillbaka igen kl Däremellan får man själv komma och gå som man vill. Fredag den 30/6 Vi paddlar i Rönneå. Vi startar vid Höja och paddlar in till roddklubben. Aktiviteten är för dig som går i 5:an upp till och med 9:an och kan simma 200 meter. Vi startar och avslutar dagen vid roddklubben. Ta med matsäck och dricka för hela dagen samt kläder som passar dagens väder. Flytväst är ett måste och det har vi. Vi sänder hem lapp för målsmans underskrift. Information finns när du anmäler ditt barn. Vid anmälan och frågor mejla till: martin.antonsen@engelholm.se Vi meddelar dig så fort som vi kan om du kommit med eller ej.

5 Vecka 27 Måndag 3/7 Grafitti Workshop Graffitti workshop vid Graffittiväggen på Scantomten. Graffittimålaren Tim Nedrup håller i Workshopen för dig mellan år. Gå gärna in och titta på Tims bilder på nätet. Föranmälan behövs för att du ska vara säker på en plats. Annars i mån av plats. Plats: Graffittiväggen vid Scantomten. Mitt emot parkeringen till Bahnhof. Tid: Vi startar Workshopen kl ca Ta med något att dricka och oömma kläder. Anmälan görs till: joel.johannesson@engelholm.se Vi meddelar dig så fort som vi kan om du kommit med eller ej. Måndag 3/7 Vi gör armband vid skateparken. Kom och pyssla med oss fritidsledare. Måndag onsdag Vi har en street fotbollsbur/pannaarena på plats vid skateparken. 3/7-5/7 Här får du möjlighet att aktivera dig tillsammans i idrotter så som fotboll, innebandy eller landhockey. På en mindre yta blir tempot högre och med en sarg som hindrar bollen från att flyga ur blir aktiviteten aldrig tempofattig. Onsdag 5/7 Torsdag 6/7 Funballz/pool. Vi sätter upp poolen med vatten vid skateparken. Du hoppar in i en boll som är i poolen och går på vattnet i våra populära Waterz. Skäldervikens fritidsgård är öppen för dig som är år. Vi gör smycken, målar och pysslar på förmiddagen. På eftermiddagen har vi med oss krocket, kubb, spelar fotboll och andra utelekar. Ni besökare bestämmer vilka fler aktiviteter vi ska ha nästa vecka. Vi hämtar besökare från Valhall vid boendet kl 9.45 och kör tillbaka igen kl Däremellan får man själv komma och gå som man vill.

6 Fredag 7/7. Lördag 8/7 Vi har med oss Pinsmaskinen så du kan göra din egen pins att sätta på jackan eller väskan. Nu startar bowlinghallens sommarprojekt, Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år möjligheten att spela 2 serier bowling varje måndag, tisdag, onsdag och torsdagar under perioden 8 juli - 23 augusti i mån av Vecka 28 Måndag den 10/7 Onsdag den 12/7 Torsdag 13/7 Vi har Funballz vid skateparken. Bumperball är en galen kul aktivitet. Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Vi startar från klockan Vi fritidsledare finns på plats mellan kl Vi har vattenkrig vid skateparken. Ta med dig vattenpistoler om du har egen. Skäldervikens fritidsgård är öppen för dig som är år. Vi gör smycken, målar och pysslar på förmiddagen. På eftermiddagen har vi med oss krocket, kubb, spelar fotboll och andra utelekar. Ni besökare bestämmer vilka fler aktiviteter vi ska ha nästa vecka. Vi hämtar besökare från Valhall vid boendet kl 9.45 och kör tillbaka igen kl Däremellan får man själv komma och gå som man vill.

7 Måndag torsdag 10/7-13/7 Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år Vecka 29 Måndag-torsdag Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år

8 Vecka 30 Måndag-torsdag Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år Vecka 31 Måndag den 31/7 Måndag 31/7 Måndag torsdag Vi har Funballz vid skateparken. Bumperball är en galen kul aktivitet. Iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll, spelar ni fotboll enligt konstens alla regler. Vi startar från klockan Vi fritidsledare finns på plats mellan kl Vi har vattenkrig vid skateparken. Ta med dig vattenpistol om du har egen. 31/7-3/8 Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år

9 Onsdag den 2/8 Onsdag den 2/8 Vi har armbrytarbordet med oss till Skateparken. Teater Trattofon Akropanik kl Spelplats Skateparken Akropanik är en akrobatisk barnvarieté med mycket värme och fysisk humor. Både barn och vuxna känner igen sig i de förvirrade figurerna, deras konflikter och kompromisser. Efteråt får barnen vara med och dansa loss och prova på akrobatik. Från 3 år. Tid/40 min. Medverkande: Marija Meded och Jerry Lasota. Föreställning: Ons 2 aug kl 14 Ängelholm gräsytan vid skateparken Reservplats vid dåligt väder, Hörsalen Biblioteket Torsdag 3/8 Skäldervikens fritidsgård är öppen för dig som är år. Vi gör smycken, målar och pysslar på förmiddagen. På eftermiddagen har vi med oss krocket, kubb, spelar fotboll och andra utelekar. Ni besökare bestämmer vilka fler aktiviteter vi ska ha nästa vecka. Vi hämtar besökare från Valhall vid boendet kl 9.45 och kör tillbaka igen kl Däremellan får man själv komma och gå som man vill. Torsdag 3/8 Teater Banditsagor Jack och bönstjälken kl Jack planerar en magisk böna som växer ända upp till himlen. Han klättrar upp och finner en fantastisk värld. Men bland molnen bor en arg och hungrig jätte som inte gärna lämnar ifrån sig sina stulna skatter. Jack med bönstjälken är en klassisk folksaga som Banditsagor gjort om i modern tappning. Föreställningen utmanar och uppmuntrar fantasin och gestaltas lekfullt med enkla medel.

10 En barnföreställning från 3 år. Medverkande: Sanne Ahlqvist Boltes & Malin Molin. Tid /30 min. Föreställning: Tor 3 aug kl 10 i Ängelholm Stortorget Reservplats vid dåligt väder, Hörsalen Biblioteket Fredag den 4/8 Fritidsledarna spelar basket med dig vid skateparkens multiarena.. Vecka 32 Måndag - torsdag 7/8-10/8 Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år Vecka 33 Måndag - torsdag 14/8-17/8 Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år

11 Vecka 34 Måndag - onsdag 21/8-24/8 Barn Bowlar Gratis där vi ger ungdomar upp till 14 år

Gratis sommarlovsaktiviteter 2018

Gratis sommarlovsaktiviteter 2018 Gratis sommarlovsaktiviteter 2018 Fritidsledarna i Ängelholms kommun kommer att ha sommaraktiviteter i sommar. Vissa dagar och veckor kommer även föreningslivet i Ängelholm att sysselsätta dig. Fritidsledarna

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Sportlovsaktiviteter Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla

Läs mer

Sommaraktiviteter 2019 I Öckerö kommun

Sommaraktiviteter 2019 I Öckerö kommun Sommaraktiviteter 2019 I Öckerö kommun Sommarboken Är du mellan 8 och 12 år? Gillar du att läsa, boktipsa och träffa kompisar? Då ska du vara med i Sommarboken! Öckerö bibliotek ordnar gratis aktiviteter

Läs mer

Sportlovsprogram 2015

Sportlovsprogram 2015 Sportlovsprogram 2015 Lördag 14 februari Lilla Lospåret Hurtigtorpet Lördag kl. 11.00 Hällefors skidklubb. För mer information och anmälan se hemsidan. Hellefors E-sports Club har SPORTLOVSLAN lördag -

Läs mer

Sommarlovs- program 2015

Sommarlovs- program 2015 Sommarlovsprogram 2015 Baseball Kom och testa världens roligaste sport - baseboll! Baseballskolan är öppen för alla tjejer och killar i årskurs 1-9. Du väljer själv om du vill delta båda veckorna eller

Läs mer

Sommaraktiviteter 2014. Producerad av kultur- och föreningsförvaltningen i maj 2014. I samarbete med Karlskogas föreningsliv.

Sommaraktiviteter 2014. Producerad av kultur- och föreningsförvaltningen i maj 2014. I samarbete med Karlskogas föreningsliv. ... Sommaraktiviteter 2014 Producerad av kultur- och föreningsförvaltningen i maj 2014. I samarbete med Karlskogas föreningsliv. Showdans Aktivering och tricks med din hund Showdans grundar sig på andra

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Höstlovsbiblioteket 4 Hälsocentralens gym 6 Bowling 7 Prova på golf 8 Prova på scoutlivet 9 Tipspromenad vid Mölledammarna 10 Skollovsbad

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

#sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga!

#sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga! #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på påsklovet. Alla barn och unga är välkomna

Läs mer

GRATIS. Kulturlovsaktiviteter

GRATIS. Kulturlovsaktiviteter Prov a på! Upp täck! Ha k ul! GRATIS Kulturlovsaktiviteter Gratis kulturlovsaktiviteter med stöd av Socialstyrelsen och tillsammans med föreningslivet presenterar här gratis kulturlovsaktiviteter för barn

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2018

Sommarlovsaktiviteter 2018 Sommarlovsaktiviteter 2018 Häng på biblioteket i sommar! Chilla i en beachstol med en tidning eller ligg och läs en bok i hängmattan i Svenstavik. Till biblioteket kan du komma både soliga och regniga

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

Sommarlov. i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED!

Sommarlov. i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED! Sommarlov i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED! Aktiviteterna som finns med i foldern är gratis för dig mellan 6-15 år om det inte står något annat. simundervisning med solvändans simförening. I sommar

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Tid: Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred

BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred Live på bio: Semiramis BIBLIOTEKEN I Lomma & Bjärred Program Barn & Unga HÖSTEN 2018 Bio på bibblan LOMMA BIBLIOTEK Lördag 15/9 kl. 13.00 Lördag 29/9 kl. 13.00 Lördag 13/10 kl. 13.00 Måndag 29/10 kl. 13.00

Läs mer

Sportlovsprogram Februari

Sportlovsprogram Februari Sportlovsprogram Degerfors 20-26 Februari Bibliotekets aktiviteter Den 21 februari kl.14.00 får ni tillfälle att klappa boaormen Tessin och den håriga fågelspindeln Bettan som kommer till Degerfors med

Läs mer

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby stockholm.se/sommarlovhv Aktiviteter på sommarlovet För dig som är ung finns det många olika roliga aktiviteter

Läs mer

MARKAN ANMÄLAN MUSIKLÄGER ÅR. PROVA PÅ KLÄTTRING FRÅN 10 ÅR Prova på att klättra på klättervägg! Markans ledare finns på plats och hjälper till.

MARKAN ANMÄLAN MUSIKLÄGER ÅR. PROVA PÅ KLÄTTRING FRÅN 10 ÅR Prova på att klättra på klättervägg! Markans ledare finns på plats och hjälper till. 1 MARKAN 24 MUSIKLÄGER 12-15 ÅR Gillar du musik? Var med på ett fyra dagar långt läger där vi tar oss hela vägen från det första ackordet till ett scenframträdande. Vi kommer både spela andras låtar och

Läs mer

Mer information finns på www.trelleborg.se/hostlov och www.facebook.com/kulturfritidtrelleborg.

Mer information finns på www.trelleborg.se/hostlov och www.facebook.com/kulturfritidtrelleborg. Höstlovskul vecka 44 Höstlovslediga barn är välkomna till Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdarna, Parken och Söderslättshallen vecka 44! På programmet finns bland annat dans, innefotbollsturnering, gipsporträtt,

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015!

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Allmän information om sommaraktiviteterna på Aktivitetshuset. Under tre veckor (25, 26, 27) kommer vi att erbjuda roliga aktiviteter för dig som är mellan 7-15 år,

Läs mer

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl Älmhults Bibliotek Program barn & unga Våren 2016 http://bibliotek.almhult.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla barn och unga är välkomna

Läs mer

Sommarlov Aktiviteter som är gratis vecka 24 33

Sommarlov Aktiviteter som är gratis vecka 24 33 Sommarlov 2018 Aktiviteter som är gratis vecka 24 33 Vecka Tid Dag Aktivitet Plats Sida 24 16.00 12/6 Yxkastning Västra Gäddsjön 6 20.00 14/6 Skolavslutningsfest Lilla Kvarn 5 10.00 15/6 Barnens dag Hällevi

Läs mer

Sportlovskul Anmäl dig idag till sportlovsaktiviteterna!

Sportlovskul Anmäl dig idag till sportlovsaktiviteterna! Sportlovskul 2016 Anmäl dig idag till sportlovsaktiviteterna! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr 212000-0647 Bankgiro

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Sommar på fritidsgårdarna Sjöbo 2015 Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun är öppna för dig som är mellan 13-20 år gammal. Alla aktiviteter är naturligtvis alkohol- och drogfria.

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter

Sommarlovsaktiviteter Sommarlovsaktiviteter 2019 Alla aktiviteter är gratis! 1. Kultur och fritid 1 14 juni Kl 18:00-00:00 SUMMERSTART, skolavslutningsfest på Gummifabriken Kom och fira in sommarlovet med oss. Delta i våra

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Agility och rallylydnad 5 Scoutkåren Vikingen 6 Tipspromenad 7 Bowling 8 Bjuvs musikkår 9 Skromberga blåsorkester 11 Warhammer 40 000 13

Läs mer

Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år

Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år Programmet finns också att läsa på kommunens webbplats www.arjang.se Utesimskola 23 juli 3 augusti Årjängs Bad och Friskvårdscenter har simskola

Läs mer

SPORTLOVSAKTIVITETER. För alla sportlovslediga skolbarn

SPORTLOVSAKTIVITETER. För alla sportlovslediga skolbarn SPORTLOVSAKTIVITETER För alla sportlovslediga skolbarn BIBLIOTEKET I SVALÖV Filmvisning SVJ Förmiddagsmys med film, saft och popcorn! Kan lovet börja bättre? Vi ser klassikern SVJ. Den föräldralösa flickan

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix!

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix! GRATIS AKTIVITETER med! Anmäl Dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande aktiviteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen Sälen SPORTLOVS PROGRAM LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Skridskor Biljard för tjejer ACTIC Hockey utan skridskor? 5 OS-tävlingar Curling Bowling Skytte Pulkarace

Läs mer

PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR ALLA AKTIVITETER ÄR GRATIS

PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR ALLA AKTIVITETER ÄR GRATIS SOMMARKUL Sommaren 2019 fyller vi med roliga aktiviteter för barn 6-15 år. Bland annat: BASKETSKOLA UTOMHUSBIO SKRIVKURS LASERDOME BALLONGTRIXANDE STREET DANCE PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR

Läs mer

Läs om vad som finns att göra här eller på

Läs om vad som finns att göra här eller på Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa kompisar? Har du idéer du vill förverkliga tillsammans med andra? Har du en funktionsvariation som gör att du behöver du extra

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30 17.30 Fortsättning

Läs mer

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS

Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS Våren 2018 Fritidsverksamhet LSS ABF GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG Äntligen är ABFs studieprogram för våren 2018 här! Programmet vänder sig i första hand till dig som är inom LSS. Ett av ABFs statliga uppdrag

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

S P O R T L O V E T 2 0 1 0

S P O R T L O V E T 2 0 1 0 S P O R T L O V E T 2 0 1 0 Var så god här är vårt lovprogram för 2010 Som du ser så finns det en hel del av trevliga aktiviteter, som våra föreningar, företag och även vissa kommunala nämnder bjuder på

Läs mer

Sommarlovsprogram 2019

Sommarlovsprogram 2019 Sommarlovsprogram 2019 Aktiviteter och utflykter för barn och ungdomar i Laxå kommun Sommaren 2019 Arr: Laxå kommun, kultur & fritid Föreningar i Laxå kommun Vid frågor om programmet Kontakta: Sanna Söderström

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov hösten 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 17 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

Sommarlov 2016. Programblad

Sommarlov 2016. Programblad Sommarlov 2016 Programblad 10, 17 och 23 juni 13 till 17 juni Ridning på Åkerby Street art workshop på Västerledstorg Prova på hästmiljö och känna närhet till djur och natur. Rida och pyssla med hästarna.

Läs mer

Sommarlov Alla aktiviteter är gratis. facebook.com/hellefors.se. Text och layout:

Sommarlov Alla aktiviteter är gratis.   facebook.com/hellefors.se. Text och layout: Alla aktiviteter är gratis Sommarlov 2019 www.hellefors.se/lov facebook.com/hellefors.se 2019-06-11 Text och layout: Laila Sandberg Text och layout: 13 juni Musik och dans Ålder: 6 15 år Tid: Torsdag 18

Läs mer

Äntligen är det sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är snö. En del av aktiviteterna

Äntligen är det sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är snö. En del av aktiviteterna a k c e 8 V Sportlovsprogrammet 2013 Äntligen är det sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är snö. En del av aktiviteterna kräver föranmälan

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov våren 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 12 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR

Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR GRATIS! Alltså, skicka väldigt gärna in en intresseanmälan

Läs mer

prova på upptäck ha kul! Sportlov -19

prova på upptäck ha kul! Sportlov -19 upptäck prova på ha kul! Sportlov -19 Årets sportlovsprogram Köpings kommun tillsammans med det lokala föreningslivet presenterar här sportlovsaktiviteter för barn och ungdomar i kommunen. I programmet

Läs mer

Sommarlovsprogram gratis aktiviteter

Sommarlovsprogram gratis aktiviteter Sommarlovsprogram gratis aktiviteter 2019 TÖREBODA BIBLIOTEK Bjuder in till 2019 Sommarlov+bibliotek = Bibliotekets sommarprogram för barn 8-13 år Väsksläpp Onsdagen den 12 juni kl. 15.00-16.00 Kom in

Läs mer

Sportlov! Fagersta kommun 2012

Sportlov! Fagersta kommun 2012 Sportlov! Läsa böcker, gå på bio, spela spel, bowla, åka till Bodaborg, modellflyg, trolleriskola, frågesport, rida, åka skridskor, rita, pyssla, lyssna på saga, pimpla, lyssna på musik, spela pingis,

Läs mer

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k Ö c H Ve Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Höstlov i stallet Kom och borsta och rykta på Nyckelbys hästar! 28-30 oktober 15.00 samlas vi fo r att pyssla

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE SPORTLOVS PROGRAM Pulkarace Parkour Curling LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) ACTIC Dans Skridskor Bowling Fotbollsturnering MÄSTARE Skytte Mästartröja Bollspel

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

HÖSTLOV. Fagersta Kommun

HÖSTLOV. Fagersta Kommun HÖSTLOV 2016 Fagersta Kommun Ungdomscenter, Risbro För dig från åk 7 till och med gymnasiet Fredag 28/10 Bollsporter i Risbrohallen kl. 18 20 Tag med lämplig klädsel och utrustning. Ungdomscenter öppet

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST!

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST! Dans och pyssel Sagoläsning Höstlovsdisco #sumpanlov PSST! I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED. Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan &

Våren I SAMVERKAN MED. Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan & I SAMVERKAN MED Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan 18.00 & 20.00. Vi kommer att ha: onsdag med jätte plock i pinn onsdag med boccia onsdag

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Februari 2014s program för Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Tema februari: American High School och Sportlovet: OS-Tema Vecka 5, 27/1-1/2 Tema American High School Navet

Läs mer

Sommarlov i Hjo. Helt gratis för dig mellan 6 och 15 år! Sommarlovsprogram Kontaktcenter Hjo kommun

Sommarlov i Hjo. Helt gratis för dig mellan 6 och 15 år! Sommarlovsprogram Kontaktcenter Hjo kommun Sommarlovsprogram 2019 Det finns massor med skoj att göra i Hjo under sommarlovet! Alla aktiviteter är gratis och är till för dig som är mellan 6 till 15 år. Sommarlov i Hjo Tänk på att vissa aktiviteter

Läs mer

SPORTLOV 2015 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 23-27 februari 2015

SPORTLOV 2015 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 23-27 februari 2015 SPORTLOV 2015 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 23-27 februari 2015 VAD VILL DU GÖRA? MASSOR AV AKTIVITETER PÅ SPORTLOVET Sportlovet bjuder på sjudande aktiviteter för alla barn och ungdomar i Sigtuna

Läs mer

Påsklovskul Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år!

Påsklovskul Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år! 21 28 april Program Påsklovskul 2019 Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år! Ett samarbete mellan Torsås kommun, föreningar och andra verksamheter. Söndagen den 21 april Film

Läs mer

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Stora Sköndalsbadet har en handikappanpassad 25-metersbassäng.

Läs mer

SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014

SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014 SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014 VAD VILL DU GÖRA? Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun MASSOR AV AKTIVITETER PÅ SPORTLOVET Sportlovet bjuder på sjudande aktiviteter

Läs mer

Start V.34 Mötesplats Råby

Start V.34 Mötesplats Råby Augusti 2018 Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Start V.34 Mötesplats Råby Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 18 24 februari 2019 MÅNDAG 18/2 MUSIKALLOV KULTURSKOLAN Broadway har kommit till Tomelilla. Drömmer du om att stå på scen? Kan du inte välja mellan sång, dans och teater? KOM OCH

Läs mer

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun

Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Sportlovet 2018 Lindesbergs kommun Gratis för alla barn i klass 1 till 9! www.lindesberg.se/sportlov Gratis lovaktiviteter för dig som går i klass 1 till 9 och är bosatt i Lindesbergs kommun. Vissa aktiviteter

Läs mer

Sportlov! 16-22 FEBRUARI 2009

Sportlov! 16-22 FEBRUARI 2009 Sportlov! 16-22 FEBRUARI 2009 Dags för sportlov! Vi hoppas att du ska koppla av från skolan genom att delta i många olika aktiviteter. Tänk på följande när du anmäler dig: Titta noga på vilka tider aktiviteterna

Läs mer

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN år. 3-9 år

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN år. 3-9 år BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN 2018 0-2 år Småbarnsrytmik Kom och dansa med ditt barn! Sång- och danslekar, rim och ramsor. Vi upplever musiken med kroppen och knoppen. När: Varje onsdag 5/9-24/10

Läs mer

PROGRAM SVEDALA KOMMUN 26 OKTOBER 4 NOVEMBER 2018

PROGRAM SVEDALA KOMMUN 26 OKTOBER 4 NOVEMBER 2018 PROGRAM SVEDALA KOMMUN 26 OKTOBER 4 NOVEMBER 2018 FREDAG 26/10 SPÖKVANDRING I BOKSKOGEN BOKSKOGEN KL 19 Ungdomar tillsammans med Ungas fritid arrangerar en läskig spökjakt i bokskogen som du sent kommer

Läs mer

Sportlovsprogram 17-21 februari 2014

Sportlovsprogram 17-21 februari 2014 ... Sportlov. friluftsliv. fotboll. skridskor. skytte. miniracing. dans. självförsvar. säfsen. experiment. boxning. agility. innebandy. bowling. teater. z Sportlovsprogram 17-21 februari 2014 I samarbete

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN/UNGA VÅREN 2015 Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs! Lomma Bibliotek Följ med Vilda Hilda och Gurra Aktersnurra in i sagornas förtrollade värld! SAGOSKOJ

Läs mer

Sommarlovsprogram 2018

Sommarlovsprogram 2018 Sommarlovsprogram 2018 Fritidsgårdarna Parkour i Färjestaden Prova på Parkour på banan nere vid Smaragdskolan. Aktiviteten vänder sig till er mellan åk 5 och 2:a året på gymnasiet och är helt kostnadsfri.

Läs mer

Höstlov i Tingsryd Gratis aktiviteter och arrangemang för barn och ungdomar under höstlovet 2018

Höstlov i Tingsryd Gratis aktiviteter och arrangemang för barn och ungdomar under höstlovet 2018 Höstlov i Tingsryd Gratis aktiviteter och arrangemang för barn och ungdomar under höstlovet 2018 Höstlovsprogram Kultur- och fritidsutskottet och arrangerande föreningar hälsar alla lediga skolungdomar

Läs mer

upplandsvasby.se Sommarlov i Väsby

upplandsvasby.se Sommarlov i Väsby upplandsvasby.se 08-590 970 00 Sommarlov i Väsby I sommar ordnar Upplands Väsby kommun en massa kul aktiviteter för barn och unga mellan 6 och 15 år. Helt gratis och utan krav på förkunskaper eller medlemskap

Läs mer

Höstlovsprogram 2017

Höstlovsprogram 2017 Höstlovsprogram 2017 Fagersta bibliotek 30 Måndag den 30 oktober Har du läst den här? Birgitta och Mari berättar om böcker. Massor av boktips för barn 7-13 år. Alla som kommer får vara med i bibliotekets

Läs mer

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Fagersta kommun 2016 Innehåll Bowlinghallen...2 Backhoppning...2 Biblioteket...3

Läs mer

Kultur- och fritid februari (vecka 8)

Kultur- och fritid februari (vecka 8) Kultur- och fritid 20-26 februari (vecka 8) 2017 Färgelanda fritidsgård Välkommen till Fritidsgården, vi har öppet under sportlovsveckan som vanligt! Öppettiderna är: Måndag 13.30-16.30 årskurs 4-6 17.00-19.00

Läs mer

Svenljunga kommun tackar föreningslivet för engagemanget då de möjliggör sportlovsaktiviteter runt om i kommunen.

Svenljunga kommun tackar föreningslivet för engagemanget då de möjliggör sportlovsaktiviteter runt om i kommunen. Svenljunga kommun tackar föreningslivet för engagemanget då de möjliggör sportlovsaktiviteter runt om i kommunen. Måndag 13 februari Mjöbäck 18:00-20:00 Bordtennis Mjöbäcks bygdegård kostnad: barn till

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

AKTIVITETER I FINSPÅNGS KOMMUN

AKTIVITETER I FINSPÅNGS KOMMUN AKTIVITETER I FINSPÅNGS KOMMUN Camp Grosvad 25 juni - 19 juli Måndag torsdag kl 10.00-15.00 Fyra veckor fyllda med aktiviteter för dig som är född år 2003-2011. Här kommer vi att göra skogsutflykter, måla

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015 Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter VALHALLAVÄGEN 38s 10 SÖRBYVÄGEN ÖPPETTIDER FÖR VÅRA LOKALER VALHALLAVÄGEN

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED

Våren I SAMVERKAN MED HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Emelie Andersson 0431 0723 68 16 17 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30

Läs mer

PÅSKLOV 2018 Lindesbergs kommun

PÅSKLOV 2018 Lindesbergs kommun PÅSKLOV 2018 Lindesbergs kommun FULLT MED ROLIGA AKTIVITETER! Gratis för alla barn i klass 1 till 9! www.lindesberg.se/pasklov GRATIS LOVAKTIVITETER för dig som går i klass 1 till 9 och som är bosatt i

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek

Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek Barnteaterfestival, Pyssel, författarbesök och annat Spännande på våra bibliotek hösten 2016 Årjängs och Töcksfors bibliotek Film och sagostund Sagan om Snövit Duo Danzeros Även i Duo Danzeros omarbetade

Läs mer

KUL I LOV 2012 20-24 februari

KUL I LOV 2012 20-24 februari KUL I LOV 20-24 februari KUL I LOV KÖP KUL I LOV KORT 30 KRONOR För att deltaga i det här häftets aktiviteter måste du köpa ett KUL I LOVKORT för 30 kronor. Korten kommer att säljas på följande ställen

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping

Sommarlovsaktiviteter Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping Sommarlovsaktiviteter 2017 Gratis aktiviteter för barn och unga i Norrköping Prova på skateboard I Skatehallen och Skateparken får du låna både bräda och hjälm. Du kan få hjälp av erfarna skateboardåkare

Läs mer

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 FRITIDEN Hej! Här kommer Vår - programmet 2019. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer