Bright Living. och miljön

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bright Living. och miljön"

Transkript

1 Bright Living en serie nyskapande, funktionella och miljövänliga hus för ett hållbart samhälle Gert Wingårdh har ritat det nya folkhemmet Tänk på framtiden, Minska ditt koldioxidutsläpp ett boende designat för dig och miljön

2 Vi har nyckeln till ett klimatsmart boende Det enda som vi är säkra på när det gäller framtidens boende är att det måste vara miljömässigt hållbart. Nya energikrav och förväntningar ställer oss som hustillverkare inför nya utmaningar. Vi måste tänka i nya banor och inleda olika former av samarbete. Tillsammans med Volvo Personvagnar och Vattenfall har vi genomfört ett unikt projekt som går ut på att minska det genomsnittliga koldioxidutsläppet i en familj från sju till ett ton per person och år. Det är en dramatisk minskning, men en nödvändighet för att vi ska kunna överlämna vår jord i ett gott skick till kommande generationer. I samarbete med arkitekt Gert Wingårdh har vi utvecklat en serie miljövänliga lågenergihus med smarta, formstarka lösningar som tilltalar dig som både ställer höga krav på design och samtidigt vill ta kontroll över dina energikostnader. Välkommen till framtidens boende redan nu. Tillsammans kan vi skapa ett klimatmässigt hållbart hem och samhälle.

3 Gert Wingårdh är en av landets mest hyllade arkitekter med mängder av prisbelönta verk på sin meritlista, till exempel Astra Zeneca och Universeum i Göteborg, Ambassaden i Berlin, House of Sweden i Washington och en rad privatvillor. Gert Wingårdh menar att arkitektur handlar mer om människor än om design, materialval och byggnadstekniska frågor. I praktiken tar det sig uttryck i välplanerade hus där kommunikation, kontaktskapande och erfarenhetsutbyte är nyckelord.

4 Det nya folkhemmet Det här är vår tolkning av ett soldattorp från 1600-talet, den svenska stugan i ny tappning. Här finns den traditionella glasverandan och farstukvisten och den fyrkantiga formen med sitt lutande tak är optimalt anpassat efter en traditionell svensk byggrätt och de vanligaste planbestämmelserna i Sverige. Det mest slående är solpanelerna som går upp över taket och ner över hela väggen i söder. De tydliga kontrasterna mellan svart och vitt ger huset ett starkt grafiskt uttryck som också förstärks av de svarta kuberna. De skyddar och skapar ett mikroklimat kring fönstren och ger också den klassiska verandan ett nytt uttryck. Insidan har en generös och öppen planlösning utan återvändsgränder för att man ska kunna röra sig obehindrat i huset. Huset har en rad kloka energilösningar som radikalt minskar förbrukningen av el och vatten. Här finns förstås den senaste tekniken när det gäller vitvaror och övrig elektronisk utrustning. Energiöverskottet i huset används för att ladda en Volvo C30 Electric, till hushållsel eller tankas in på elnätet. Det är ett ovanligt vanligt hus som har sin grund i svensk byggtradition, men som förenar design, komfort och exceptionellt låg energiförbrukning på ett sätt som ingen tidigare har lyckats med. Välkommen till det nya folkhemmet. Ett hus anpassat till en familj som värnar om miljön men som inte vill göra avkall på design och komfort. Ett hus signerat Gert Wingårdh och producerat av A-hus.

5 Besök världens första entonsfamilj. Under ett halvår har en familj med två tonåringar bott i vårt hus. Med hjälp av en rad experter som visar hur man kan spara energi och leva klimatsmart var målsättningen att minska koldioxidutsläppen från sju till ett ton per person och år. Under den här perioden fick familjen kontinuerlig feedback genom en rad olika mätningar. Huset är stödjande i sin utformning och sina funktioner, det var en utmaning att se hur långt vi kunde nå med dagens teknik. Följ familjens liv på a-hus.se eller onetonnelife.se

6 DET HÄR ÄR DITT KLIMATSMARTA HUS solceller Husets solcellspaneler är integrerade i konstruktionen och ersätter beklädnadsmaterial på de ytor där de är monterade. De genererar el som används till husets övriga energibehov t ex kyl/frys, ventilation och belysning. Panelerna är uppbyggda på tunnfilmsteknik vilket innebär att man bygger upp solcellen genom att applicera olika halv ledareskikt på en glasskiva. Träfasaden byggs med vit och svart panel medan solcellerna alltid är svarta. När man väljer att bygga med solceller ska de ligga i söderläge. Solpaneler Solpanelerna på carporten är fyllda med vätska som absorberar solvärmen och förser huset med tappvarmvatten under perioden april-oktober. De stöttar även upp golvvärmesystemet med extra värme om det behövs under samma period. Takets lutning innebär att panelerna kan hämta mer energi ur en lågt stående sol. Farstukvist En ny och funktionell version av det svenska torpets klassiska farstukvist ger huset en stark karaktär. Med sina dubbla dörrar förhindrar vindfånget att uppvärmd luft smiter ut eller kall luft smiter in. Du får också ett extra förvaringsutrymme. Varmt välkommen. Klimatskalet Ett välisolerat och tätt klimatskal bidrar till att minska energiförbrukning i huset. Istället för att göra håltagningar för el har vi gått genom plattan för att skapa ett fullständigt tätt hus, vi bygger med en heltäckande fasadskiva utan köldbryggor och förbättrar isoleringen. Huset har treskiktsväggar med exceptionellt god isoleringsförmåga och självklart lågenergifönster och -dörrar.

7 Ventilation och värme I ett så här tätt hus är det viktigt att få frisk luft med rätt kvalitet. Därför har vi installerat ett ventilationsaggregat som suger ut dålig luft från hygienutrymmen, klädvård och kök och tillför fräsch, tempererad luft i sovrum, vardagsrum och andra gemensamma utrymmen. Värmeenergin i den förbrukade luften återvinns. Värmebehovet i huset täcks in med tilluften, kroppsvärmen från dig som bor i huset och värmegenererande apparater som vitvaror och hushållsmaskiner samt vattenburen golvvärme som stöttar upp vid behov. Sollådor och fönster De karakteristiska kuberna skuggar den högt stående sommarsolen och släpper in den lågt stående vintersolen. De skyddar också mot kalla vindar, regn och snö. I jämförelse med traditionella fönster som har ett U-värde (mått på isolerförmågan) på runt 1,2 är U-värdet så lågt som 0,8 i husets fönster. Lågenergigrund Grunden är en lågenergigrund med avskild kantbalk. Det ger en värmeisolerande grund med lågt U-värde (mått på isolerings förmåga). För att minska betongåtgången vilket påverkar koldioxidutsläppet på ett gynnsamt sätt är plattan tunnare än normalt. Trädgården Som en del av de miljövänliga tankarna har landskapsarkitekten Johan Paju skapat ett lättskött trädgårdskoncept uppdelad i olika zoner. Här finns utrymme för en odlingslott, kompost, fruktträdgård och odlingsbäddar. Framför huset skapas den sociala trädgården med en entrésittplats och en fruktlund där man kan slå sig ner. Den familjära baksidan är gjord för lek och umgänge och längst bak på tomten flätas naturen i området samman med trädgården och bjuder på fågelkvitter, naturupplevelser och årstidsväxlingar.

8 Bright Living No 1 Bright Living No 1 har en öppen planlösning med rundgångsmöjlighet. De ljusa träväggarna och fönstrens placering släpper in massor av ljus och rymd. Bright Living No 1 1,5-planshus 5 rum och kök Entreplan: 78,5 m 2 Överplan: 60,9 m 2 Total boyta: 139,4 m 2 Biyta: Uterum 10,2 m 2 Vindfång 4,3 m 2 Överplan Skala 1:100 Går man upp för trappan som ligger i husets mitt kommer man till ett allrum med en hisnande takhöjd som binder samman sovrum, klädkammare och badrum. Rummet är perfekt som multimediarum. Övervåningen är sovavdelningen. Här finns tre sovrum varav det största har en egen walk-in-closet med praktiska skjutdörrar som inte tar någon plats. Det stora rymliga uterummet som nås via det stora skjutdörrspartiet förlänger årstiderna och släpper in ljuset i vardagsrummet. Här finns plats för både umgänge och egna odlingar. Om du vill har du möjlighet att välja till ett extra arbetsrum eller gästrum i en del av vardagsrummet. Vi har samlat tekniken på ett ställe i anslutning till klädvårdsutrymmet och groventrén. Enkelt och funktionellt. Solceller på vägg och tak Solcellerna skall placeras i söderläge. Husets orientering styr om de monteras på entré- eller trädgårdsfasad. Om du väljer solceller sker förändring av husets fönsterplacering. Entréplan Skala 1:100

9 Bright Living No 2 Bright Living No 2 är ett flexibelt och rymligt hus. Behöver du fler rum finns det plats att bygga till ett extra rum i vardagsrummet eller i allrummet på andra våningen. Överplan Skala 1:100 Bright Living No 2 2-planshus 5 rum och kök Entreplan: 78,5 m 2 Överplan: 78,5 m 2 Total boyta: 157 m 2 Biyta: Uterum 10,2 m 2 Vindfång 4,3 m 2 Du kan välja till en klädkammare/förråd för extra förvaringsutrymme som tillval på övervåningen. I badrummet finns det plats för ett badkar. De tre sovrummen på övervåningen har lite fler kvadratmeter jämfört med 1,5-planshuset. Det största av dem har dessutom en rymlig walk-in-closet med skjutdörrar som sparar plats. Behöver ni fler rum att sova i? Som ett tillval kan du välja sovrum och klädkammare istället för allrum. En ljus och rymlig vinterträdgård där man kan umgås och kanske odla sina egna tomater ligger i anslutning till vardagsrummet. Om du vill kan du som tillval välja ett extra arbetsrum eller gästrum i en del av vardagsrummet. Den täta trappan är tillverkad i massivt trä och har runda ledstänger. Trappan döljer också ett rymligt förråd. Bottenvåningen har en öppen planlösning där kök, matplats, vardagsrum och entrén smälter samman. Entréplan Skala 1:100 Solceller på vägg och tak Solcellerna skall placeras i söderläge. Husets orientering styr om de monteras på entré- eller trädgårdsfasad. Om du väljer solceller sker förändring av husets fönsterplacering.

10

11

12 Bright Living No 3 Bright Living No 3 är ett enplanshus med utgångspunkt i ladans och huslängans form och uttryck, med den långsmala husvolymen, 30 graders sadeltak och de högsmala fönstren. Vardagsrummet har öppet upp till nock, vilket ger en luftig och ljus interiör. Bright Living No 3 1-planshus 4 rum och kök Boyta: 123,1 m 2 Biyta: Vindfång 4,3 m 2 Uterum 10,4 m 2 Om du vill, har du möjlighet att välja till ett extra arbets-/eller gästrum i en del av vardagsrummet. Öppet upp till nock, så kallat ryggåstak, samt ett stort fönsterparti i anslutning till uterummet ger vardagsrummet en känsla av ljus och rymd. Ramarna kring varje fönster fungerar både som solavskärmning och som arkitektoniska element. Vardagsrum och kök utgör tillsammans en yta om hela 49 kvm som inbjuder till härliga middagar med släkt och vänner. Entréplan Skala 1:100 Solceller på vägg och tak Solcellerna skall placeras i söderläge. Husets orientering styr om de monteras på entré- eller trädgårdsfasad. Om du väljer solceller sker förändring av husets fönsterplacering.

13 Bright Living No 4 Bright Living No 4 är ett vinkelhus vars huskropp skapar en skyddad gårdsbildning. Ena flygeln är mer privat med plats för sovrum, medan den andra fungerar mer som en samvarodel med kök och vardagsrum. En glasad länk mellan de två flyglarna fungerar som vindfång och större hall. Den generösa planlösningen med kök och vardagsrum i ett och den höga rumshöjden skapar en öppen atmosfär som bjuder in till umgänge. Bright Living No 4 1-planshus 4 rum och kök Boyta: 156,5 m 2 Biyta: Vindfång 3,4 m 2 En glasad länk mellan flyglarna skapar en ljus hall och entré. Entréplan Skala 1:100 Vill du ha en separat sovrumsdel finns möjligheten att förlänga denna flygel. Välj mellan ett stort härligt sovrum eller ett sovrum med egen wc/dusch och klädkammare. En härlig ljus gallerigång med ryggåstak och höga fönster sammanbinder rummen i denna flygel med möjlighet till integrerad förvaring och en extra arbetsplats. Om du väljer till sovrumsdelen i den övre flygeln så kan du enkelt göra om detta rum till ett allrum, vilket gör denna del av huset till den optimala barn-/ungdomsdelen. Solceller på vägg och tak Solcellerna skall placeras i söderläge. Husets orientering styr om de monteras på entré- eller trädgårdsfasad. Om du väljer solceller sker förändring av husets fönsterplacering.

14

15 Vilket energipaket passar dig bäst? Till vår nya husserie Bright Living kan du välja till det energi- och inredningspaket som passar dig bäst. Nedan kan du läsa mer om dessa, kontakta gärna din närmaste A-hus säljare så får du veta mer. Energipaket Klimatskal Yttervägg (isolering 320 mm) certifierad enligt regler för passivhus, ytterligare isolering i tak samt passivfönster (U-värde 0,8). Energipaket Solceller Energipaket Klimatskal enl. ovan kompletteras med solceller på tak och vägg i söderläge. Solcellerna producerar el som kan användas till husets övriga energibehov t ex kyl/frys, ventilation och belysning. Energipaket Solpaneler Energipaket Klimatskal enl. ovan kompletteras med solpaneler på carportens tak. Solpanelerna är fyllda med vätska som under perioden april-oktober absorberar solvärmen för att sedan värma upp tappvarmvatten samt tillföra stödvärme till den vattenburna golvvärmen. Frånluftsvärmepumpen ersätts av ett ventilationsaggregat med värmeväxlare för återvinning av värmen i frånluften. Wingårdhs val Vårt mest exklusiva val med material, detaljer och produkter utvalda av Wingårdhs som höjer finishen på huset ytterligare. Du kan läsa mer om respektive produkt på vår hemsida. Det här är några av de detaljer som ingår i Wingårdhs val. Invändig vägg- och takbeklädnad med stående vitmålad träpanel, så kallad slätspont. Massiva vita, släta innerdörrar. Skjutdörrar mellan föräldrarnas sovrum och walk-in-closet. Tät trappa i svartlaserat trä med rund handledare i massivt vitt trä. Vitpigmenterad askparkett i entréplan och svart borstad ekparkett på övre plan. De vita släta snickerierna i köket kommer från Marbodal och heter Arkitekt plus i kombination med Gallery. Bänkskivan är tillverkad av blankpolerad svart diabas. Köksblandaren har både kolsyrat och vanligt vatten. I köket och tvättstugan hittar du Siemens senaste högeffektiva, energisnåla vitvaror: Induktionshäll med smart stek- och koksensor som ser till att den exakta temperaturen hålls. Varmluftsugn med inbyggd stektermometer och automatiska program för tillagning. Mikrovågsugn för inbyggnad Utdragbar högeffektiv fläkt med kolfilter Kylskåp coolconcept med VitaFreshzon, energieffektivt, klass A++ Frysskåp för inbyggnad, nofrost Helintegrerad diskmaskin, ecostar2, nyttjar endast 7 liter vatten/disk Miljöstation, lucka Arkitekt plus Svedbergs badrumsinredning Style. Bilderna i broschyren kan visa detaljer som inte ingår i vår standardleverans. Det kan också förekomma tillval och speciallösningar som vi inte längre kan erbjuda. Vi på A-hus förbehåller oss rätten till konstruktionsändringar eller andra förändringar. Du är alltid välkommen att kontrollera aktuell ritning och vår leveransomfattning med någon av våra hussäljare runt om i landet.

16 Tillsammans kan vi påverka Våra nya klimatsmarta hus är en del i ett samarbetsprojekt mellan A-hus, Volvo Personvagnar och Vattenfall där målsättningen är att minska koldioxidavtrycket från i genomsnitt sju ton till ett ton per person och år. Husen hämtar sin energi från solceller samt solpaneler som är integrerade i konstruktionen. Varje hus är genomtänkt i minsta detalj med målsättningen att minska energiförbrukningen och att skapa ett inbjudande och trivsamt hem. Arkitekt är Gert Wingårdh, Wingårdhs Arkitektkontor. Är du intresserad av att titta närmare på morgondagens boende är du välkommen till någon av våra visningar. Vill du bygga en mer hållbar framtid för dig och vår miljö redan nu så är det bara att höra av sig så berättar vi mer. Kärleken sitter i väggarna A-hus är en av Sveriges äldsta hustillverkare. Sedan 1947 har vi byggt tusen och åter tusen hus. Vi bygger alla hus inomhus i Anneberg strax söder om Göteborg. Där är det tjugo grader varmt, torrt och vindstilla. Här ligger också ett av våra egna sågverk. A-hus är en del av Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri, tillsammans gör vi allt för att bidra till en hållbar utveckling. Vi vårdar omsorgsfullt vår skog, avverkar och återplanterar. Gran och fura förädlas i våra sågverk. Vi bygger takstolar och prefabricerade byggkomponenter, vi driver bygghandel, handlar med timmer och tillverkar pellets och andra former av biobränsle. Och inte minst bygger hus, alltid i trä från våra egna och närliggande skogar. Det kommer vi att fortsätta med. Därför planterar vi 75 nya träd för varje hus vi bygger. På så sätt behåller vi balansen i naturens kretslopp och kan bygga hem där kärleken sitter i väggarna. A-hus AB Box Kungsbacka Tel Fax Geson Hylte Tryck

Ett klimatsmart projekt

Ett klimatsmart projekt Ett klimatsmart projekt För att stoppa klimatförändringarna måste våra utsläpp av växthusgaser minska dramatiskt. Det krävs konstruktiva samarbeten för att ta oss från individuellt koldioxidsnåla produkter

Läs mer

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947 7 NYA HUS Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus Sedan 1947 Läs om våra 7 nya hus VARMT VÄLKOMMEN TILL VISNING AV VÅRA HEMTREVLIGA HUS SOM BYGGS AV TRÄ FRÅN VÅRA EGNA OCH NÄRLIGGANDE SKOGAR. BLÄDDRA GÄRNA

Läs mer

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping LÄSTRINGE Bygg ditt nya hem i Nyköping VILLA 1-PLAN 5 RUM OCH KÖK 117 KVM 133 KVM 117 välplanerade kvadratmeter och mycket hus för pengarna kännetecknar villa Aspudden. Fyra sovrum, vardagsrum med ryggåstak

Läs mer

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter.

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. NEED 4B villa solgläntan från skog till färdigt hus - vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping LÄSTRINGE Bygg ditt nya hem i Nyköping VILLA ASPUDDEN 1-PLAN 5 RUM OCH KÖK BOYTA 117 KVM BYGGAREA 133 KVM 117 välplanerade kvadratmeter och mycket hus för pengarna kännetecknar villa Aspudden. Fyra sovrum,

Läs mer

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden.

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VILLA ANNEBERG Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VÄLKOMMEN TILL A-HUS PÅ HUSKNUTEN! Hos oss på Husknuten i Göteborg vill vi att ni ska känna er trygga när ni gör er livs kanske största

Läs mer

Huvuddelarna i projektet One Tonne Life : Klimatsmart trähus, elbil och avancerade energilösningar

Huvuddelarna i projektet One Tonne Life : Klimatsmart trähus, elbil och avancerade energilösningar Med projektet One Tonne Life vill A-hus, Vattenfall och Volvo Personvagnar visa vaddet i praktiken innebär för en familj att bli klimatsmart. Tekniken och lösningarna i projektetär tillgängliga redan nu

Läs mer

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende LINDBACKEN Här skapar du ditt drömboende VÄLKOMMEN TILL LINDBACKEN I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken kommer vi att uppföra sex stycken nya hem. Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus i området

Läs mer

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund!

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! VEBERÖD Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! BO NÄRA NATUREN I VEBERÖD Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö om-sluten

Läs mer

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Villa Solgläntan är ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Huset är ett traditionellt

Läs mer

Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart.

Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart. Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart. VILLA ASPUDDEN 5 ROK BOYTA 117 KVM VILLA VALLDA 6 ROK BOYTA 126 KVM VILLA KOBBSKÄR 5 ROK BOYTA 127 KVM VILLA VINGA 5 ROK BOYTA 140 KVM VILLA LINDÖ 6 ROK BOYTA

Läs mer

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn.

ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. här börjar det ljuva livet. Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Solhöjden. Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur.

Solhöjden. Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur. Solhöjden Nybodavägen, Steningehöjden, Sigtuna kommun» LAT 59.618751, LONG 17.799622 Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur. TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Välkommen till Solhöjden.

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS

DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS DITT ENERGIEFFEKTIVA A-HUS BYGG FÖR FRAMTIDEN MED A-HUS Alla hus som kommer från A-hus tillverkas både med hänsyn till miljön och din plånbok. Klimatsmart boende är ett begrepp som ligger i tiden och innebär

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SMEAKALLES ÄNG 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SKÖNA TVÅÅKER. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN Bland Hallands bokskogar och nära Kattegatts böljor ligger Tvååker och Smeakalles Äng. Området

Läs mer

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2 linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

DITT NYA HEM I linnéa park

DITT NYA HEM I linnéa park linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö HÖNÖ Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö VACKRA HÖNÖ. EN SKÄRGÅRDSIDYLL NÄRA STAN På Hönö, en av Göteborgarnas mest klassiska sommarfavoriter, kan A-hus nu erbjuda möjliheten att bygga nytt. Här är havet

Läs mer

Tuvelyckan. Bo mellan stranden och stationen i Båstad. Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT , LONG TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN

Tuvelyckan. Bo mellan stranden och stationen i Båstad. Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT , LONG TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Tuvelyckan Tuvelyckan, Båstad kommun» LAT 56.433269, LONG 12.903078 Bo mellan stranden och stationen i Båstad. TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Välkommen till Tuvelyckan i Båstad. I direkt anslutning till Båstad

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Villan Ett energismart alternativ Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Målgrupp Vår målgrupp med huset är den moderna människan som uppskattar sin fritid och vill ha ett energieffektivt hus som är framtids

Läs mer

Top of the line hus, nära centrum

Top of the line hus, nära centrum Top of the line hus, nära centrum Vi vann markanvisningstävlingen och kan stolt erbjuda er ett top of the line hus i centrala Luleå med byggstart i oktober. Husen är ritade av Arkitekterna Krook & Tjäder

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak

Så bygger vi: Trots att bottenplan är yteffektiv upplevs det inte trångt pga uterummet samt högt i tak Så bygger vi: Bottenvåningen är dyrast att bygga. Genom att göra den yteffektiv, så minskar vi byggkostnaderna rejält. Alla hus är fristående - inga grannar vägg-i-vägg! Planlösningsbehoven har ändrats

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Novasip passivhus - ny husserie

Novasip passivhus - ny husserie Novasip passivhus - ny husserie Novasip har tagit fram en serie nya passivhus med pris och energiprestanda i en klass för sig. Passivhusarkitekten Johannes Igelström har ritat en serie hus med fokus på

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm

Kaptensgården. Radhusområde Västervik 2009-06-10. Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm Kaptensgården Radhusområde Västervik 2009-06-10 Daniel Fagerberg Arkitekter Birkagatan 4 111 36 Stockholm C: +46(0)703 384 385 T: +46(0)8 5592 6008 F: +46(0)8 316 009 E: daniel@danielfagerberg.se W: www.danielfagerberg.se

Läs mer

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN BO BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Kvarteret Daggrosen Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Helsingborgs nyaste bostadsområde, nära både stad och natur I Vasatorp Trädgård bygger vi femton äganderätter som bildar Kvarteret Daggrosen.

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011.

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. FÖRSÄLJNING HusmanHagberg, tel 08-530 388 80. peabbostad.se PEAB BYGGER PASSIVHUS PÅ SOLHÖJDEN

Läs mer

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt

SVÄRTINGE SKOGSBACKE. 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE 5 vackra tomter med sjöutsikt SVÄRTINGE SKOGSBACKE. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN 15 minuter från Norrköping, nära skog och sjön Glan ligger Svärtinge skogsbacke. Området erbjuder stora

Läs mer

och modernt funktionellt Ljust och öppet Modernt

och modernt funktionellt Ljust och öppet Modernt Modernt funktionellt Bertil och Ingrid hade bott i området i nästan tjugo år när granntomten blev till salu. På tomten stod en sommarstuga och paret bestämde sig snabbt för att ta tillfälle i akt och köpa

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Smakfullt tvåvåningshus i omtyckta Kalmarnäs

Smakfullt tvåvåningshus i omtyckta Kalmarnäs Smakfullt tvåvåningshus i omtyckta Kalmarnäs Nu kan vi stolt presentera detta välbyggda hus på Ottefågelvägen 3 i Kalmarnäs, strax utanför Mariehamn. Huset om ca 165 m 2 är uppfört 2005 med hög standard

Läs mer

Isolering: Träull, väggar 240 mm, tak 400 mm, 300 mm grundisolering cellplast. Utvändig belysning: Fasta väggarmaturer vid samtliga ytterdörrar.

Isolering: Träull, väggar 240 mm, tak 400 mm, 300 mm grundisolering cellplast. Utvändig belysning: Fasta väggarmaturer vid samtliga ytterdörrar. det enkla boendet. Ett hus att trivas i Det Enkla Boendet är ett hus på 103 kvadratmeter med en hög boendestandard, låg energiförbrukning och en oslagbar trivselfaktor. Huset är gediget byggt med noga

Läs mer

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS ETT EET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS NORTORP A LILJAS VÄ Såld! B E D C FEM TOMTER FÖR DRÖMHUS A-hus och Varbergshus erbjuder nu fem tomter i havsnära, fridfulla Vallersvik, Frillesås i södra

Läs mer

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS

52 3/2010 INTERIÖR TIMMERHUS Det nya våningsplanet timras först upp under tak för att inte stockarna ska bli fuktiga av regn. Att stommen timras under tak är ett av kraven för att den ska räknas som q-märkt. 52 3/2010 Bygg ut uppåt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Stadsskogen Välkommen till Stadsskogen i Alingsås. Här bor du i vacker omgivning med närhet till lekplatser, motionsspår, cykelvägar och sjön

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

Gårda Brygga etapp 4. Klassiska villor med moderna inslag vid havet

Gårda Brygga etapp 4. Klassiska villor med moderna inslag vid havet Gårda Brygga etapp 4 Klassiska villor med moderna inslag vid havet Bo naturnära och barnvänligt vid havet I Gårda Brygga, Åsa, cirka 400 meter från havet ligger vår fjärde etapp av villor. Denna etapp

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

ENPLANSGRUPPEN. Sellerivägen Sörbyängen. uppför 6 st enplansvillor med äganderätt

ENPLANSGRUPPEN. Sellerivägen Sörbyängen. uppför 6 st enplansvillor med äganderätt ENPLANSGRUPPEN uppför 6 st enplansvillor med äganderätt Sellerivägen Sörbyängen Kontakt: Magnus Olsén 070-759 23 76 eller Peter Lindahl 070-655 35 19 BOSTADSFAKTA Sellerivägen Örebro Antal rum och storlek:

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se Naturnära Helgevärma Nytt boende i unik miljö www.gbjbygg.se Helgevärma, där staden möter landet I Helgevärma, utmed Mjölnarvägen, planerar vi för 16 nya bostadsrätter i 2 olika hus plus 4 kvarnradhus

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

trönninge halmstad Kyrkvägen 22

trönninge halmstad Kyrkvägen 22 trönninge halmstad Kyrkvägen 22 Trevligt familjeboende med bra gemensamhetsytor. Många mervärden, såsom fräscht uterum och nyrenoverat kök. Härlig trädgård och goda lekytor för barnen. 6 rum & kök, totalt

Läs mer

LINCOPIA HUS & BYGG AB

LINCOPIA HUS & BYGG AB arkitektritade energisnåla stenhus LINCOPIA HUS & BYGG AB Vi bygger gedigna, miljövänliga lågenergi samt passivhus i sten. INNEHÅLL 02 Om Lincopia 04 Varför stenhus? 06 Villa Solaris 08 Villa Atrium 10

Läs mer

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD INNEHÅLL Situationsplan Huvudbyggnad Sidobyggnad Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Vår vision Sommargård med två (2) bostadshus utformas och offereras efter överenskommelse

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt NATURSKÖNT BOENDE I STADSSKOGEN, ALINGSÅS Välkommen till

Läs mer

Smartare sätt att bygga. Attraktivare sätt att bo.

Smartare sätt att bygga. Attraktivare sätt att bo. Smartare sätt att bygga. Attraktivare sätt att bo. MERBO ETT SMARTARE SÄTT ATT BYA När vi skapade MERBO som boendekoncept utgick vi helt och hållet från de som ska bo i våra hus och vad de värdesätter.

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

Bofakta tomtblad fasadritningar

Bofakta tomtblad fasadritningar Bofakta tomtblad fasadritningar D2 D1 E1 E2 E3 A4 La B1 n A3 rbe tar ta ga tan Innehåll Situationsplan B2 B8 Bofakta Jo A1 rd br uk ar ga A2 E4 nta C1 B3 B7 Fasadritningar 34 38 or ag at nd m 39 C3 Bo

Läs mer

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Område Hovmantorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött hus med bra ytor och gott om förvaring. Nyligen bytt

Läs mer

Koppling till dalslandsstugan

Koppling till dalslandsstugan Dalslandsstugan 2. Koppling till dalslandsstugan Den rustika, 2 år gamla Dalslandsstugan, bär på många kvalitéer och karaktärsdrag som fortfarande känns aktuella idag, för Dalslandsstugan 2.. Entré åt

Läs mer

Vi bygger framtidens boende, roligt, miljövänligt och smart!

Vi bygger framtidens boende, roligt, miljövänligt och smart! Vi bygger framtidens boende, roligt, miljövänligt och smart! Leveransbeskrivning Villa Kastanjen 2017:1 Villa Kastanjen Vy: framsida Vy: framsida höger Vy: framsida vänster Vad sägs om att bo i ett magnifikt

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT BRF Kevingestrand ÄRMILJÖ -ETRÉSIDA Omsorg om material Ståltrappor med smidesräcken. Röda mattan Träd Egen uteplats Träd som insynsskydd och rumsdefinierare Trappa blir till skärmtak Belyst träd markerar

Läs mer

Välkommen till. EN SYSTER TILL ETT MODERNT & EKONOMISKT BOENDE MED HÖG STANDARD

Välkommen till. EN SYSTER TILL ETT MODERNT & EKONOMISKT BOENDE MED HÖG STANDARD Välkommen till. EN SYSTER TILL ETT MODERNT & EKONOMISKT BOENDE MED HÖG STANDARD INTEGRERADE SOLCELLER - SMART BÅDE FÖR MILJÖN & PLÅNBOKEN MILJÖSMART! GRÖN EL FRÅ N SOLEN I Sverige har vi bra förutsättningar

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ STÖCKSJÖ UMEÅ 1 2 3 4 6 7 5 8 9 10 14 11 12 13 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ Välkommen till Stöcksjö en

Läs mer

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE

Jubileum. Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Jubileum Lusthusen TORSJÖ BERGVIK UTTRINGE Lusthus visst låter det vackert! Hus med plats för lust, skapade med lust. Inspirationen från de klassiska grosshandlarvillorna är tydlig. Rötterna finns i förra

Läs mer

Gert Wingårdh Claesson Koivisto Rune Thomas Sandell Tham & Videgård. AH#002 Claesson Koivisto Rune. fotograf Åke E:son Lindman

Gert Wingårdh Claesson Koivisto Rune Thomas Sandell Tham & Videgård. AH#002 Claesson Koivisto Rune. fotograf Åke E:son Lindman Gert Wingårdh Thomas Sandell Tham & Videgård fotograf Åke E:son Lindman ClAEsson koivisto rune Mångdisciplinär trio som låtit tala om sig både på den svenska arenan och i internationella sammanhang i mer

Läs mer

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen.

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Stugnyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Kontio Aamukajo Besökarnas favorithus på fritidshusmässan i Airisto 2005 Kontio Aamukajo blev besökarnas

Läs mer

LILLA KÄLLVIKEN FALUN

LILLA KÄLLVIKEN FALUN LILLA KÄLLVIKEN FALUN LILLA KÄLLVIKEN Det nya bostadsområdet Lilla Källviken ligger ett stenkast från centrala Falun men ändå nära naturen. Ett antal fritidsaktiviterer kan utövas på gångavstånd: skidåkning

Läs mer

ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS

ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS ARKITEKTRITADE LÅGENERGIHUS Ett litet steg för miljön och ett stort steg för hus-sverige! För en inte allt så avlägsen tid sedan befann sig en designer (Niklas Madsen) och en arkitekt (Per Eriksson) på

Läs mer

index Hus i klassisk stil 4-15 Hus i traditionell stil Hus i modern stil Stugor, Garage 46-47

index Hus i klassisk stil 4-15 Hus i traditionell stil Hus i modern stil Stugor, Garage 46-47 flexibla hus index Hus i klassisk stil 4-15 Hus i traditionell stil 16-35 Hus i modern stil 36-45 Stugor, Garage 46-47 klassisk stil flexibla hus 4 BRUNNSBERG 1 1/2 Plan, 8 R.o.k. Boyta 240 m2, Förhöjt

Läs mer