Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformationens Livsmedelsbilaga v. 3.1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformationens Livsmedelsbilaga v. 3.1"

Transkript

1 Artikelinformationens Livsmedelsbilaga v. 3.1 Version D

2 Innehåll 1 Introduktion Syfte med dokumentet Omfattning Typ av varuprov Resultat Kvalitetssäkringsregler Regel-ID: Antal portioner (T4092) Regel-ID: Antal minsta enheter i förpackningen (T4036) Regel-ID: Maximala antalet minsta enheter i förpackningen (T4093) Regel-ID: Ingrediensförteckning (T4088)Ändring Regel-ID: Tillagningsstatus, kod (T4069) Regel-ID: Typ av intagsrekommendation (T4070) Regel-ID: Basmängd för näringsdeklaration (T4072)Ändring Regel-ID: Måttenhet för basmängd (T5100)Utgår Regel-ID: Näringsämne, kod (T4073) Regel-ID: Näringsämnesmängd, värde (T4074)Ändring Regel-ID: Måttenhet för näringsämnesmängd (T5101)Utgår Regel-ID: Andel av dagsintag (T4076) Regel-ID: Allergentyp, kod (T4078)Utgår Regel-ID: Innehållsnivå, kod (T4079) Regel-ID: Diettyp (T4066) Regel-ID: Måttprecision (T4075) Regel-ID: Reglerat produktnamn (T4800)Ny Regel-ID: Allergentyp, kod (T4078)Ny Regel-ID: Basmängd för näringsdeklaration (T3824)Ny (10)

3 1 Introduktion kvalitetssäkrar att artikelinformationen och livsmedelsinformationen stämmer överens med ett varuprov. Även om artikelinformationen som validerats i Validoo Item är logiskt rätt kan det visa sig att den inte stämmer överens med varuprovet. Enda sättet att vara säker på att informationen stämmer överens är att helt enkelt jämföra artikelinformationen med ett varuprov, och det är det som hjälper till med. 2 Syfte med dokumentet s kvalitetssäkringsregler har tagits fram med hjälp av Validoos användargrupper. Reglerna baseras på GS1s standarder och regelverk, bland annat standarden för Artikelinformation. Dokumentets syfte är beskriva vilka regler som tjänsten har för livsmedelsbilagan till Artikelinformation, vilka termer som berörs och vilket resultat man kan uppnå. Dokumentet beskriver även vad som ingår i kvalitetssäkringen och hur den går till. 3 Omfattning Dokumentet specificerar vilka regler som hör ihop med vilken term. Notera att en term kan förekomma i flera olika regler. En fullständig beskrivning av termerna finns i affärsdokumentspecifikationen för : 4 Typ av varuprov tar emot två typer av varuprov vid kvalitetssäkring av Artikelinformation: ett varuprov som är ett produktionsprov eller en prototyp. Vid kvalitetssäkring av är det även möjligt att skicka ett tryckoriginal i papper eller elektroniskt i formatet pdf. 5 Resultat En kvalitetssäkring kan genera två olika övergripande resultat på GTIN-nivå: OK (godkänt) eller NOK (underkänt). En enskild regler kan även få ett individuellt resultat: Varning (uppmaning att korrigera information) N/A (ej tillämpbar, det har inte varit möjligt att genomföra en kvalitetssäkring). 3(10)

4 6 Kvalitetssäkringsregler 6.1 Regel-ID: Antal portioner (T4092) Regelbeskrivning Om Antal portioner (T4092) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte samma information Rekommendation vid NOK 6.2 Regel-ID: Antal minsta enheter i förpackningen (T4036) Regelbeskrivning Om Antal minsta enheter i förpackningen (T4036) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte samma information Rekommendation vid NOK 6.3 Regel-ID: Maximala antalet minsta enheter i förpackningen (T4093) Regelbeskrivning Om Maximala antalet minsta enheter i förpackningen (T4093) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte samma information Rekommendation vid NOK 4(10)

5 6.4 Regel-ID: Ingrediensförteckning (T4088) (TILLÄGG VERSALER from )) Regelbeskrivning Om Ingrediensförteckning (T4088) finns både på förpackningen och i ska Kontroll ska göras av versaler från Artikelinformation (1:1) Möjliga resultat av kvalitetssäkring Detaljerad förklaring Om blandspråk, till exempel svenska/norska/danska, används för ingrediensförteckning på förpackningen, ska denna text vara densamma som Ingrediensförteckning (T4088) i. Läs mer om rekommendationerna för Ingrediensförteckning i affärsdokumentspecifikationen för Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte exakt o Exempel: I ingrediensförteckningen på förpackningen står det att produkten innehåller apelsinjuice. I Ingrediensförteckning (T4088) i är färskpressad apelsinjuice angivet, vilket ger ett underkänt resultat. o Exempel: I ingrediensförteckningen på förpackningen står det att produkten innehåller mjölk. I Ingrediensförteckning (T4088) i är mjöl angivet, vilket ger ett underkänt resultat. Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.5 Regel-ID: Tillagningsstatus, kod (T4069) Regelbeskrivning Om Tillagningsstatus, kod (T4069) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Detaljerad förklaring Ange om näringsinformationen gäller tillagad produkt eller ej. Till exempel: Näringsinformation för 100 g potatismospulver motsvarar kodvärde Ej tillagad. Näringsinformation för 100 g ätfärdigt potatismos motsvarar kodvärde Tillagad Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 5(10)

6 6.6 Regel-ID: Typ av intagsrekommendation (T4070) Regelbeskrivning Om Typ av intagsrekommendation (T4070) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte samma information Rekommendation vid NOK 6.7 Regel-ID: Basmängd för näringsdeklaration (T4072) (UTGÅR from ) (NYTT/FLYTTAS TILL Regel (T5100) går in i denna regel och värde hämtas från nytt ställe (T3824)) Regelbeskrivning Om Basmängd för näringsdeklaration inklusive måttenhet (T4072) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.8 Regel-ID: Måttenhet för basmängd (T5100) (UTGÅR from och går in i Regel (T4072)) Regelbeskrivning Om Måttenhet för basmängd (T5100) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6(10)

7 6.9 Regel-ID: Näringsämne, kod (T4073) Regelbeskrivning Om Näringsämne, kod (T4073) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK): Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.10 Regel-ID: Näringsämnesmängd, värde (T4074) ÄNDRING: Regel (T5101) går in i denna regel ( ) Regelbeskrivning Om Näringsämnesmängd inklusive måttenhet, värde (T4074) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK): Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.11 Regel-ID: Måttenhet för näringsämnesmängd (T5101) (UTGÅR from ) och går in i Regel (T4074) Regelbeskrivning Om Måttenhet för näringsämnesmängd (T5101) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 7(10)

8 6.12 Regel-ID: Andel av dagsintag (T4076) Regelbeskrivning Om Andel av dagsintag (T4076) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte samma information Rekommendation vid NOK 6.13 Regel-ID: Allergentyp, kod (T4078) (UTGÅR och ersätts av Regel ) Regelbeskrivning Om Allergentyp, kod (T4078) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Detaljerad förklaring En allergen som är angiven i Allergentyp, kod (T4078) måste finnas i, eller i anslutning till, ingrediensförteckningen på förpackningen Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK Läs svar på vanliga frågor om kvalitetssäkring av allergentyp på GS1 Swedens webbplats och sänd in korrigerad artikelinformation. Min produkt innehåller havre och i förpackningens ingrediensförteckning står det havre. Hur ska jag ange allergener i? Min yoghurtprodukt innehåller laktos. Ska jag ange laktos som en allergen i? Min produkt saknar ingrediensförteckning, måste jag ändå ange allergener i? 6.14 Regel-ID: Innehållsnivå, kod (T4079) Regelbeskrivning Om Innehållsnivå, kod (T4079) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring 8(10)

9 Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.15 Regel-ID: Diettyp (T4066) Regelbeskrivning Om Diettyp (T4066) finns både på förpackningen och i ska informationen vara densamma Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.16 Regel-ID: Måttprecision (T4075) Regelbeskrivning Om Måttprecision (T4075) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Informationen finns både på förpackningen och i men det är inte Informationen finns förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.17 Regel-ID: Reglerat produktnamn (T4800) NY ( )! Regelbeskrivning Om reglerat produktnamn (T4800) finns både på förpackningen och i artikelinformationen ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring 9(10)

10 Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Reglerat produktnamn (T4800) saknas i Artikelinformationen. Det behövs när produkten saknar ingrediensförteckning. Informationen finns på förpackningen men inte i Rekommendation vid NOK 6.18 Regel-ID: Allergentyp, kod (T4078) NY ( )! Regelbeskrivning Updaterad kodlista, tillåt svensk + GDSN. Modifierad regelbeskrivning.. Om Allergentyp, kod (T4078) finns highlightat på förpackningen ska en korrekt allergenkod vara utvald Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Allergentyp (T4078) saknas eller överensstämmer inte Rekommendation vid NOK 6.19 Regel-ID: Basmängd för näringsdeklaration (T3824) NY ( )! Samma regel som tidigare Regel men med nytt namn + Ny plats att hämta värde från (T3824) plus att (måttenheten) går in i den här regeln Regelbeskrivning Mått som anger vilken mängd som angivna näringsvärden baseras på. Obligatoriskt värde i varje näringsdeklaration. Om Basmängd för näringsdeklaration (T3824) finns både på förpackningen och i ska Möjliga resultat av kvalitetssäkring Vanlig orsak till underkänt resultat (NOK) Basmängd för näringsdeklaration (T3824) saknas eller överensstämmer inte. Om information finns på produkt och i artikelinformation men ej överensstämmer. Om information finns på produkt men inte i artikelinformation Rekommendation vid NOK 10(10)

Innehållet i Livsmedelsbilagan och dess valideringar

Innehållet i Livsmedelsbilagan och dess valideringar Innehållet i Livsmedelsbilagan och dess valideringar Uppdelad information Artikelinformation Leverantör Varumärke Artikelbenämning Nettoinnehåll Etc Livsmedelsbilaga Ingrediensförteckning Allergeninformation

Läs mer

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation och livsmedelsinformation

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation och livsmedelsinformation GDSN release 3.1.3 Version P Gäller från 2017-11-06 GS1 Sweden AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Versionshistorik Version Modifiering Prepared

Läs mer

Näringsdeklaration... 5. Näringsinformation... 5

Näringsdeklaration... 5. Näringsinformation... 5 Innehåll... 2 Marknadsföringsinformation... 3 Innehåll/mått... 3 Ingrediensinformation... 3 Näringsinformation... 4 Näringsdeklaration... 4 Näringsinformation... 5 Näringsdeklaration... 5 Allergeninformation...

Läs mer

Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Droste. Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning Tulip selection

Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Droste. Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning Tulip selection Företagsnamn ns identitet, GLN Org. nummer Artikel: Tulip selection - 7350025826387 Nivå: Toppnivå Sida: 1 Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Droste Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning Tulip selection

Läs mer

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation Version G 2015-06-15 Validoo AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Innehåll 1 Introduktion... 4 2 Syfte med dokumentet... 4 3 Omfattning... 4 4

Läs mer

Artikel: Lyxburk Halloween

Artikel: Lyxburk Halloween Nivå: Toppnivå 2018-10-16 16:55:17 Sida: 1 Artikel: Lyxburk Halloween - 17350025826797 Beskrivning Hulten Lyxburk Halloween Grundinformation Artikelidentitet Artikelns identitet, GTIN 17350025826797 Leverantörens

Läs mer

Livsmedelsinformation - det praktiska. Staffan Olsson GS1 Sweden

Livsmedelsinformation - det praktiska. Staffan Olsson GS1 Sweden Livsmedelsinformation det praktiska Staffan Olsson GS1 Sweden Inleverans Utleverans Butiksinformation Information för användning Kostplanering Produktion i restaurang Matlagning hemma Allt som passerar

Läs mer

Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Rubezahl. Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning Påskmix påse

Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Rubezahl. Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning Påskmix påse Företagsnamn ns identitet, GLN Org. nummer Artikel: Påskmix påse - 14008601466907 Nivå: Toppnivå 2016-12-06 08:55:22 Sida: 1 Beskrivning Varumärke T0143 Varumärke Rubezahl Artikelbenämning T0018 Artikelbenämning

Läs mer

Artikel: Lyxburk Påsk

Artikel: Lyxburk Påsk Nivå: Toppnivå 2017-11-14 14:44:24 Sida: 1 Företagsnamn ns identitet, GLN Organisationsnummer Artikel: Lyxburk Påsk - 17350025826735 Beskrivning Hulten Lyxburk Påsk Grundinformation Artikelidentitet Artikelns

Läs mer

Artikelinformation ADS version Final

Artikelinformation ADS version Final Artikelinformation ADS version 3.1.2 Final Detta dokument beskriver ändringar införda i Affärsdokumentspecifikation (ADS) för artikelinformation version 3.1.2 när dokumentet uppdaterades från version 3.1.2

Läs mer

Det är svårt att ge svar på hur man som leverantör kommer påverkas eftersom det till stor del är beroende av:

Det är svårt att ge svar på hur man som leverantör kommer påverkas eftersom det till stor del är beroende av: Viktig information till leverantörer/mottagare angående uppdatering av särskild befintlig artikelinformation inför och efter Major Release och övergången till version 3.1.1. Validoo kommer vid uppgraderingen

Läs mer

GDSN Trade Item Major Release 3.1

GDSN Trade Item Major Release 3.1 GDSN Trade Item Major Release 3.1 Förändringar kodlistor Version A 2014-11-18 GS1 Sweden AB Box 1178, 111 91 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.gs1.se 1/6 GDSN Trade Item

Läs mer

Du som leverantör kom igång med Validoo

Du som leverantör kom igång med Validoo Du som leverantör kom igång med Validoo Om Validoo Vi hjälper den digitala produktinformationen och dina bilder ända fram till konsumenten. Rätt information betyder ökad trygghet och bättre affärer för

Läs mer

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.0

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.0 Artikelinformation 1.. 1 Artikelinformationshuvud 1.. 1 Utfärdandetidpunkt T0151 0.. 1 Dokumentfunktion, kod T0153 0.. 1 Informationsmottagarens identitet, GLN T3809 1.. 1 INFORMATIONSLÄMNARE 1.. 1 Informationslämnarens

Läs mer

Kvalitetssäkringsregler för artikelinformation och livsmedelsinformation

Kvalitetssäkringsregler för artikelinformation och livsmedelsinformation GDSN release 3.1.7 Version S Gäller från 2018-12-05 GS1 Sweden AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Versionshistorik Version Modifiering Prepared

Läs mer

Artikel: Lyxburk Påsk med lock

Artikel: Lyxburk Påsk med lock Nivå: Toppnivå 2019-01-04 10:38:51 Sida: 1 Företagsnamn ns identitet, GLN Organisationsnummer Artikel: Lyxburk Påsk med lock - 17350025826735 Beskrivning Hulten Lyxburk Påsk med lock Grundinformation Artikelidentitet

Läs mer

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation v.3.1

Kvalitetssäkringsregler för Artikelinformation v.3.1 v.3.1 Version K 2016-06-02 Validoo AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Innehåll 5.1 Regel-ID: 735500 - Anpassning av förpackningens yttermått

Läs mer

Artikel: Julburk Lyx

Artikel: Julburk Lyx Nivå: Toppnivå 2017-07-03 14:54:56 Sida: 1 Artikel: - 17350025826872 Beskrivning Hulten Grundinformation Artikelidentitet Artikelns identitet, GTIN 17350025826872 Leverantörens artikelnummer Leverantörens

Läs mer

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.5

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.5 Artikelinformation 1.. 1 Artikelinformationshuvud 1.. 1 Utfärdandetidpunkt T0151 0.. 1 Dokumentfunktion kod T0153 0.. 1 Informationsmottagarens identitet GLN T3809 1.. 1 Informationslämnare 1.. 1 Informationslämnarens

Läs mer

Kom igång med Validoo

Kom igång med Validoo Kom igång med Validoo Om Validoo Vare sig du är en leverantör eller mottagare av varor och varuinformation behöver du ett smidigt och effektivt informationsflöde. Validoo hjälper dig. Våra tjänster utvecklas

Läs mer

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.8

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Artikelinformation Version: 3.1.8 Artikelinformation 1.. 1 Artikelinformationshuvud 1.. 1 Utfärdandetidpunkt T0151 0.. 1 Dokumentfunktion kod T0153 0.. 1 Informationsmottagarens identitet GLN T3809 1.. 1 Informationslämnare 1.. 1 Informationslämnarens

Läs mer

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: 2015-08-06 Artikelinformation 20.2.1 Version: 3.1.0 Beta 5

Översikt Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: 2015-08-06 Artikelinformation 20.2.1 Version: 3.1.0 Beta 5 Artikelinformation 1.. 1 Artikelinformationshuvud 1.. 1 Utfärdandetidpunkt T0151 0.. 1 Dokumentstatus, kod T0153 0.. 1 Informationsmottagare, GLN T0008 0.. 1 INFORMATIONSLÄMNARE 1.. 1 Informationslämnare,

Läs mer

GS1 GDSN Major Release 3.1

GS1 GDSN Major Release 3.1 GS1 GDSN Major Release 3.1 Informationsmöte GS1 Sweden & Validoo 2015-02-19 OBS! Läses tillsammans med dokumentet bilaga 1 MJR presentation 19 februari 2015 Inledning Den 7 oktober 2014 i Rom godkände

Läs mer

Artikelinformation. Staffan Olsson GS1 Sweden 2013-11-06

Artikelinformation. Staffan Olsson GS1 Sweden 2013-11-06 Artikelinformation Staffan Olsson GS1 Sweden 2013-11-06 Vi brinner för en gemensam standard Europa Storlek 37.5 Kina Storlek 38 UK Storlek 4.5 Japan Storlek 23 USA Storlek 7 Australien 5.5 Dagordning GS1

Läs mer

Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln. NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden

Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln. NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden Korrekt information om produkter är en förutsättning för e-handeln NEA 2014-12-03 Annika Krafve GS1 Sweden Vi brinner för en gemensam standard Ett annat exempel Europa Storlek 37.5 Kina Storlek 38 UK Storlek

Läs mer

GS1 Artikelinformation

GS1 Artikelinformation GS1 Artikelinformation Agenda Introduktion GS1 och GS1-Standard Introduktion Validoo Nyttan med Artikelinformation Artikelinformation struktur 12:30 Lunch Artikelinformation innehåll Termer Validoo Major

Läs mer

Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore

Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore Effektivisera din hantering av produktbilder med Validoo MediaStore Få ordning på dina produktbilder en gång för alla Validoo MediaStore effektiviserar allt från fotografering till flöde och publicering

Läs mer

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation Artikelinformation ARTIKELINFORMATIONSHUVUD 1.. 1 T0151 Utfärdandetidpunkt 1.. 1 Format: DateTime YYYY-MM-DDTHH:MM:SS Length: 19 XPath: catalogue_item_notification:catalogueitemnotification/creationdatetime

Läs mer

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation Artikelinformation ARTIKELINFORMATIONSHUVUD 1.. 1 T0151 Utfärdandetidpunkt 1.. 1 Format: DateTime YYYY-MM-DDTHH:MM:SS Length: 19 XPath: catalogue_item_notification:catalogueitemnotification/creationdatetime

Läs mer

Pasta Italienne med Skinka 8m

Pasta Italienne med Skinka 8m Uppgiftslämnare: Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 190 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Grönsaker* 46% (morot*, tomat* 19%, lök*), kokt pasta* (DURUMVETE*) 32%, vatten,

Läs mer

Artikelinformation. Jonas Elander Lena Grönlund Linda Segerman GS1 Sweden 2015-04-16

Artikelinformation. Jonas Elander Lena Grönlund Linda Segerman GS1 Sweden 2015-04-16 Artikelinformation Jonas Elander Lena Grönlund Linda Segerman GS1 Sweden 2015-04-16 Dagordning GS1 och GS1-systemet Validoo Nyttan med Artikelinformation Artikelinformation struktur 13:00 Lunch Artikelinformation

Läs mer

Prevas GCM - Vanliga felmeddelanden från Validoo Item

Prevas GCM - Vanliga felmeddelanden från Validoo Item GCM - Vanliga felmeddelanden från Validoo Item Filnamn: KS012b01 Sida 1 (5) Innehållsförteckning 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 Syfte... 3 2 SÄNDNINGSSTATUS I SIDAN FÖR SÄNDNINGSHISTORIK... 3 3 FELMEDDELANDEN

Läs mer

Crackers - nytt recept

Crackers - nytt recept Uppgiftslämnare: Artikelbenämning: 210 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: majsstärkelse, mjöl (majs, SOJA), vegetabiliskt margarin [vegetabiliska fetter och oljor (palm, palmkärn,

Läs mer

Glutenfri Havredryck Osockrad

Glutenfri Havredryck Osockrad Uppgiftslämnare: Lantmännen Cerealia Varumärke: Go Green Leverantörens artikelnummer: 102630 Förpackningsstorlek: 1 liter Produktinformation Ingrediensförteckning: vatten, glutenfri ren havre 10 %, kalciumkarbonat,

Läs mer

Choklad - The Rich One

Choklad - The Rich One Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: ARVID NORDQUIST ONECUP Artikelbenämning: Storlek: 16 st Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Socker/sukker/sugar*, kakaopulver/cocoa powder*

Läs mer

GS1 GDSN Major Release 3.1. Informationsmöte GS1 Sweden & Validoo 2014-11-19

GS1 GDSN Major Release 3.1. Informationsmöte GS1 Sweden & Validoo 2014-11-19 GS1 GDSN Major Release 3.1 Informationsmöte GS1 Sweden & Validoo 2014-11-19 Inledning Den 7 oktober 2014 i Rom godkände GDSN användargrupp datumen för införandet av Major Release 3.1. Införandet påbörjas

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Choco Chip Cookies. Leverantörens artikelnummer: 47094

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Choco Chip Cookies. Leverantörens artikelnummer: 47094 Uppgiftslämnare: Varumärke: SCHÄR Leverantörens artikelnummer: 47094 Förpackningsstorlek: 200 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: palmfet/ fedt, majsstärkelse/ stivelse, majsmjöl/

Läs mer

Riktlinjer och kvalitetssäkringsregler för produktbilder

Riktlinjer och kvalitetssäkringsregler för produktbilder Version E Gäller från 2014-10-31 Validoo AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Innehåll 1 Introduktion... 4 2 Syfte med dokumentet... 4 3 Omfattning...

Läs mer

Tamari Glutenfri Sojasås

Tamari Glutenfri Sojasås Uppgiftslämnare: Varumärke: KIKKOMAN Leverantörens artikelnummer: 45881 Förpackningsstorlek: 250 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Vatten, SOJABÖNOR, salt, ättika. DABAS Produktklassificering:

Läs mer

Tamari Glutenfri Sojasås

Tamari Glutenfri Sojasås Uppgiftslämnare: Varumärke: KIKKOMAN Artikelbenämning: Storlek: 250 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Vatten, SOJABÖNOR, salt, ättika. Produktgruppsindelning: 102111234345 / Kolonial/Speceri

Läs mer

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Oddlygood Havredryck. Leverantörens artikelnummer:

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Oddlygood Havredryck. Leverantörens artikelnummer: Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB Varumärke: VALIO Leverantörens artikelnummer: 209665 Förpackningsstorlek: 1000ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Havrebas (vatten, HAVRE 10 %), rybs- och sololja,

Läs mer

Affärsdokumentspecifikation

Affärsdokumentspecifikation Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: 2018-11-26 Orderbekräftelse 20.1.4 Tillhörande mappningsspecifikation: MS 32 GS1 Sweden ESAP Term nr Element Förekomst ORDERBEKRÄFTELSEHUVUD T3345 Ordersvarsnummer

Läs mer

Drottningsoppa/Drottningkräm

Drottningsoppa/Drottningkräm Uppgiftslämnare: Unilever Food Solutions Sverige Varumärke: CARTE DOR Artikelbenämning: Storlek: 1,82 kg Produktinformation Ingrediensförteckning: Socker, modifierad stärkelse, blåbär 2,4 %, hallonpulver

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: HIPP. Artikelbenämning: Vegetarisk Gryta 12m. Storlek: 220 g

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: HIPP. Artikelbenämning: Vegetarisk Gryta 12m. Storlek: 220 g Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 220 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Grönsaker* 49% (morot* 30%, palsternacka* 8%, lök*, SELLERI*

Läs mer

Riktlinjer och kvalitetssäkringsregler för produktbilder

Riktlinjer och kvalitetssäkringsregler för produktbilder Version F Gäller från 2016-12-19 Validoo AB Box 622, 101 32 Stockholm Västra Järnvägsgatan 15, 12 tr T +46 8 50 10 10 00 www.validoo.se Innehåll 1 Introduktion... 4 2 Syfte med dokumentet... 4 3 Omfattning...

Läs mer

Färskost Original Laktosfri 27%

Färskost Original Laktosfri 27% Färskost Original Laktosfri 27% Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: PHILADELPHIA Artikelbenämning: Färskost Original Laktosfri 27% Storlek: 1500 G Produktinformation Ingrediensförteckning:

Läs mer

Oddlygood havrebas. gurt naturell

Oddlygood havrebas. gurt naturell Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB Varumärke: VALIO Leverantörens artikelnummer: 220205 Förpackningsstorlek: 1000g Produktinformation Ingrediensförteckning: Havrebas (vatten, HAVRE 9 %), socker, ärtprotein,

Läs mer

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation

Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: Version: Artikelinformation Artikelinformation ARTIKELINFORMATIONSHUVUD 1.. 1 T0151 Utfärdandetidpunkt 1.. 1 Format: DateTime YYYY-MM-DDTHH:MM:SS Length: 19 XPath: catalogue_item_notification:catalogueitemnotification/creationdatetime

Läs mer

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Oddlygood Havredryck. Leverantörens artikelnummer: 4779

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Oddlygood Havredryck. Leverantörens artikelnummer: 4779 Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB Varumärke: VALIO Leverantörens artikelnummer: 4779 Förpackningsstorlek: 1000ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Havrebas (vatten, HAVRE 10 %), rybs- och sololja,

Läs mer

Pasta med Tomat & Squash 6m

Pasta med Tomat & Squash 6m Uppgiftslämnare: Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 190 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Grönsaker* 60% (tomat* 34%, morot*, squash* 10%, lök*), kokt pasta* (DURUMVETE*)

Läs mer

Uppgiftslämnare: Atria Concept AB. Varumärke: SIBYLLA. Artikelbenämning: POTATISMOSPULVER. Förpackningsstorlek: 5000g

Uppgiftslämnare: Atria Concept AB. Varumärke: SIBYLLA. Artikelbenämning: POTATISMOSPULVER. Förpackningsstorlek: 5000g Uppgiftslämnare: Atria Concept AB Varumärke: SIBYLLA Förpackningsstorlek: 5000g Produktinformation Ingrediensförteckning: Potatis, VASSLE (från MJÖLK), SKUMMJÖLK (3,6%), jodsalt, icke hydrerad palmolja,

Läs mer

Information om Major release 3.1

Information om Major release 3.1 Information om Major release 3.1 20150930 Inledning Våra kunder inom dagligvarubranschen, apotek, foodservice och e-handelsföretag använder GS1:s standard för Artikelinformation och Validoos tjänster.

Läs mer

Mjölkchokladkaka med Japp

Mjölkchokladkaka med Japp Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: MARABOU Artikelbenämning: Storlek: 185 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Socker, kakaosmör, karamellfudge 15% (socker, glukossirap,

Läs mer

Artikelinformationsnummer

Artikelinformationsnummer Topp Sida: 1 ( 8 ) Köpare Säljare Coca-Cola Enterprises AB Ombudets namn Köparens identitet, GLN Säljarens identitet, GLN 7331040000006 Ombudets identitet, GLN Org. nummer 5564718301 Allmänt snummer Identitet

Läs mer

Vete helt. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Vete helt. Storlek: 700g

Vete helt. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Vete helt. Storlek: 700g Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB Varumärke: SALTÅ KVARN Artikelbenämning: Storlek: 700g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ekologiskt helt VETE* *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens Produktgruppsindelning:

Läs mer

Lätt matfettsblandning

Lätt matfettsblandning Uppgiftslämnare: Arla Foods AB Varumärke: LÄTT & LAGOM Artikelbenämning: Storlek: 10g Produktinformation Ingrediensförteckning: Vatten, rapsolja, vegetabiliskt fett (sheaolja, kokosolja), KÄRNMJÖLK, modifierad

Läs mer

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Blueberry. Storlek: 0.75 L

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Blueberry. Storlek: 0.75 L Soygurt Blueberry Uppgiftslämnare: Varumärke: Planti Artikelbenämning: Soygurt Blueberry Storlek: 0.75 L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Sojabas (vatten, sojabönor 8,1%), blåbärsberedning

Läs mer

Pastastjärnor med Grönsaker 1 3 år

Pastastjärnor med Grönsaker 1 3 år Uppgiftslämnare: Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 260 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Tomater* 24%, kokt stjärnformad pasta* (DURUMHVETE, HÖNSÄGGVITA) 23%, zucchini*

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arla Foods AB. Varumärke: ARLA. Artikelbenämning: Smör & rapsolja. Storlek: 750 ml

Uppgiftslämnare: Arla Foods AB. Varumärke: ARLA. Artikelbenämning: Smör & rapsolja. Storlek: 750 ml Uppgiftslämnare: Arla Foods AB Varumärke: ARLA Artikelbenämning: Storlek: 750 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Rapsolja (67%), SKUMMJÖLK, SMÖROLJA (8%), sheaolja, kokosolja, mjölksyrakultur,

Läs mer

Havredryck choklad. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: ICA. Artikelbenämning: Havredryck choklad

Havredryck choklad. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: ICA. Artikelbenämning: Havredryck choklad Uppgiftslämnare: Oatly AB Varumärke: ICA Leverantörens artikelnummer: 61635 Förpackningsstorlek: 1L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Vatten, HAVRE* 10%, socker, rapsolja, kakaopulver

Läs mer

Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Fina Havregryn KRAV. Storlek: 650g

Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Fina Havregryn KRAV. Storlek: 650g Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB Varumärke: SALTÅ KVARN Artikelbenämning: Storlek: 650g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ekologisk fullkornshavre* som ångats, klippts och valsats till flingor *KRAV-certifierad

Läs mer

Handledning för Artikelinformation och Livsmedelsbilaga

Handledning för Artikelinformation och Livsmedelsbilaga Använd snabbkommandot [ctrl]+f för att visa sökrutan Handledning för Artikelinformation och Livsmedelsbilaga Version 2.8.5 2015-03-30 Läsanvisningar Detta dokument ska betraktas som ett uppslagsverk för

Läs mer

Taco Original Spice Mix

Taco Original Spice Mix Uppgiftslämnare: Varumärke: Leverantörens artikelnummer: 101254 Förpackningsstorlek: 532g Produktinformation Ingrediensförteckning: Kryddor (27%)(chilipeppar, spiskummin, vitlök), druvsocker, lök, salt,

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Kex Maria. Storlek: 200 g

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Kex Maria. Storlek: 200 g Kex Maria Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Artikelbenämning: Kex Maria 200 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: majsstärkelse/ stivelse, ej härdat / ikke hydrogenert / uhærdet

Läs mer

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Laktosfri Salladsost. Leverantörens artikelnummer: 33767

Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB. Varumärke: VALIO. Artikelbenämning: Laktosfri Salladsost. Leverantörens artikelnummer: 33767 Uppgiftslämnare: Valio Sverige AB Varumärke: VALIO Leverantörens artikelnummer: 33767 Förpackningsstorlek: 3kg Produktinformation Ingrediensförteckning: Pastöriserad komjölk, syrningskultur, salt och konserveringsmedel

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Fryst Minipizza. Storlek: 320 g

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Fryst Minipizza. Storlek: 320 g Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: SCHÄR Artikelbenämning: Storlek: 320 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: vatten, rismjöl, potatisstärkelse/ stivelse, mozzarella ost

Läs mer

Mild Yoghurt Vanilj 2%

Mild Yoghurt Vanilj 2% Mild Yoghurt Vanilj 2% Uppgiftslämnare: Arla Foods AB Varumärke: Arla Ko Artikelbenämning: Mild Yoghurt Vanilj 2% Leverantörens artikelnummer: 8477 Förpackningsstorlek: 1000 g Produktinformation Ingrediensförteckning:

Läs mer

Handledning Artikelinformation 3.1

Handledning Artikelinformation 3.1 GS1 Sweden Version 2.1, Beta, 2016-02-17 Dokumentinformation Typ av information Aktuellt värde Namn Handledning Artikelinformation 3.1 Datum 2016-02-17 Version 2.1 Status Beta Ändringshistorik Version

Läs mer

Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: Oatly. Artikelbenämning: Havredryck Kalcium. Storlek: 250 ml

Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: Oatly. Artikelbenämning: Havredryck Kalcium. Storlek: 250 ml Uppgiftslämnare: Oatly AB Varumärke: Oatly Artikelbenämning: Storlek: 250 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Havrebas (vatten/vann, HAVRE 10%), rapsolja, kalciumkarbonat, kalciumfosfater,

Läs mer

Ändringshistorik för ESAP Prislista för läkemedel, version 2.9

Ändringshistorik för ESAP Prislista för läkemedel, version 2.9 Ändringshistorik för, version 2.9 I ändringshistoriken för affärsdokumentspecifikationen listas de termnamn, format och förekomstregler som har ändrats samt vilka termer som är nya eller raderade. Även

Läs mer

Gröt Smoothie Äpple persika 6m

Gröt Smoothie Äpple persika 6m Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 100 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Frukt* 71 % (äppeljuice* från äppeljuicekoncentrat 40 %, äpple*

Läs mer

Special K Red Berries

Special K Red Berries Uppgiftslämnare: Varumärke: KELLOGG'S Artikelbenämning: Storlek: 500 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Ris (46%), FULLKORNSVETE (33%), socker, KORN (8%), frystorkad frukt (5%) (hallon,

Läs mer

Artikelinformation ADS version 3.1

Artikelinformation ADS version 3.1 Artikelinformation ADS version 3.1 Detta dokument beskriver ändringar införda i Affärsdokumentspecifikation (ADS) för artikelinformation version 3.1 när dokumentet uppdaterades från Beta 6 till slutgiltig

Läs mer

Handledning Artikelinformation 3.1.2

Handledning Artikelinformation 3.1.2 .2 GS1 Sweden Version 1.0, 2016-11-07 Dokumentinformation Typ av information Aktuellt värde Namn Handledning Artikelinformation 3.1.2 Datum 2016-11-07 Version 1.00 Status Ändringshistorik Version Ändringsdatum

Läs mer

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Blueberry. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0.

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Blueberry. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0. Soygurt Blueberry Uppgiftslämnare: Varumärke: Planti Soygurt Blueberry Leverantörens artikelnummer: 60108 Förpackningsstorlek: 0.75 L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Sojabas (vatten,

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Pepparkakor. Storlek: 100 g

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: SCHÄR. Artikelbenämning: Pepparkakor. Storlek: 100 g Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: SCHÄR Artikelbenämning: Storlek: 100 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: majsmöl, socker/sukker, palmfett/ fedt, majsstärkelse/ stivelse,

Läs mer

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Vanilla. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0.

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soygurt Vanilla. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0. Uppgiftslämnare: Varumärke: Planti Leverantörens artikelnummer: 60112 Förpackningsstorlek: 0.75 L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Sojabas (vatten, sojabönor 7,7%), vaniljberedning

Läs mer

MINI GRISSINI TOMATO & BASIL

MINI GRISSINI TOMATO & BASIL Uppgiftslämnare: Santa Maria AB Varumärke: Leverantörens artikelnummer: 4675 Förpackningsstorlek: 500 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Vetemjöl, olivolja, palmolja, jästextrakt, maltextrakt,

Läs mer

Bär, granola & yoghurt chokladkaka

Bär, granola & yoghurt chokladkaka Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: MARABOU Artikelbenämning: Storlek: 200 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver (MJÖLK), SKUMMJÖLKSPULVER,

Läs mer

Vetekross KRAV. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Vetekross KRAV.

Vetekross KRAV. Produktinformation. Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB. Varumärke: SALTÅ KVARN. Artikelbenämning: Vetekross KRAV. Uppgiftslämnare: Saltå Kvarn AB Varumärke: SALTÅ KVARN Artikelbenämning: Storlek: 550g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ekologiskt helt VETE* som klippts i bitar *KRAV-certifierad ekologisk ingrediens

Läs mer

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: NISSIN. Artikelbenämning: Demae Ramen Räksmak. Storlek: 100 g

Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB. Varumärke: NISSIN. Artikelbenämning: Demae Ramen Räksmak. Storlek: 100 g Demae Ramen Räksmak Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: NISSIN Artikelbenämning: Demae Ramen Räksmak Storlek: 100 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Pasta (93,0 g): VETEMJÖL,

Läs mer

Uppgiftslämnare: Everfresh AB. Varumärke: Au Naturel. Artikelbenämning: Juice eko Orange. Storlek: 750ml

Uppgiftslämnare: Everfresh AB. Varumärke: Au Naturel. Artikelbenämning: Juice eko Orange. Storlek: 750ml Uppgiftslämnare: Everfresh AB Varumärke: Au Naturel Artikelbenämning: Storlek: 750ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: ekologisk apelsin/økologisk appelsin 100% Produktgruppsindelning:

Läs mer

Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: Oatly. Artikelbenämning: ikaffe. Storlek: 1L

Uppgiftslämnare: Oatly AB. Varumärke: Oatly. Artikelbenämning: ikaffe. Storlek: 1L Uppgiftslämnare: Oatly AB Varumärke: Oatly Artikelbenämning: Storlek: 1L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Havrebas (vatten/vann/vand, HAVRE 10%), rapsolja, surhetsreglerande medel/surhedsregulerende

Läs mer

Uppgiftslämnare: Fria Bröd AB. Varumärke: Fria Bröd. Artikelbenämning: Glutenfri Havreruta. Förpackningsstorlek: 270g

Uppgiftslämnare: Fria Bröd AB. Varumärke: Fria Bröd. Artikelbenämning: Glutenfri Havreruta. Förpackningsstorlek: 270g Uppgiftslämnare: AB 270g Produktinformation Ingrediensförteckning: Vatten, GLUTENFRIA FULLKORNSHAVREFLINGOR (20%), GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, äpple (12%), bondbönsmjöl (5%), majsstärkelse, jäst, förtjockningsmedel

Läs mer

Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB. Varumärke: MARABOU. Artikelbenämning: Pigall dubbel. Storlek: 40 G

Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB. Varumärke: MARABOU. Artikelbenämning: Pigall dubbel. Storlek: 40 G Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: MARABOU Artikelbenämning: Storlek: 40 G Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Socker, palmolja/palmeolie, kokosolja, MJÖLK /MÆLKEPULVER,

Läs mer

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soy Drink Original. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0.

Uppgiftslämnare: O. Kavli AB. Varumärke: Planti. Artikelbenämning: Soy Drink Original. Leverantörens artikelnummer: Förpackningsstorlek: 0. Soy Drink Original Uppgiftslämnare: Varumärke: Planti Soy Drink Original Leverantörens artikelnummer: 60107 Förpackningsstorlek: 0.75 L Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Sojabas (vatten,

Läs mer

Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB. Varumärke: MARABOU. Artikelbenämning: Kärlek. Storlek: 110 G

Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB. Varumärke: MARABOU. Artikelbenämning: Kärlek. Storlek: 110 G Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: MARABOU Artikelbenämning: Storlek: 110 G Produktinformation Ingrediensförteckning: INGREDIENSER: Socker, kakaosmör, kakaomassa, palmolja, SKUMMJÖLKSPULVER,

Läs mer

Affärsdokumentspecifikation

Affärsdokumentspecifikation Affärsdokumentspecifikation Publiceringsdatum: 2018-11-16 Order 20.1.2 Tillhörande mappningsspecifikation: MS 30 Term nr Element ORDERHUVUD T3309 Ordernummer Förekomst Elementspecifikation * T0007 Referens

Läs mer

Glutenfria Chokladmuffins

Glutenfria Chokladmuffins Uppgiftslämnare: AB Artikelbenämning: 240g Produktinformation Ingrediensförteckning: ÄGG, rapsolja, socker, farinsocker, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, kakao (6%), rismjöl, modifierad majs och tapiocastärkelse,

Läs mer

TUC CRACKERS GARLIC&HERBS

TUC CRACKERS GARLIC&HERBS Uppgiftslämnare: Mondelez Sverige AB Varumärke: LU Artikelbenämning: Storlek: 100 GRAM Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Vetemjöl 69%, vegetabiliskt fett/fedtstof, maltextrakt från

Läs mer

Handledning Artikelinformation GDSN Release 3.1.7

Handledning Artikelinformation GDSN Release 3.1.7 GDSN Release 3.1.7 GS1 Sweden Version 1.1, 2018-11-05 Dokumentinformation Typ av information Aktuellt värde Namn Handledning Artikelinformation, GDSN Release 3.1.7 Datum 2018-11-05 Version 1.1 Ändringshistorik

Läs mer

Uppgiftslämnare: Semper AB. Varumärke: SEMPER. Artikelbenämning: Havregryn, Ren Havre. Förpackningsstorlek: 500g. 100 % Havregryn.

Uppgiftslämnare: Semper AB. Varumärke: SEMPER. Artikelbenämning: Havregryn, Ren Havre. Förpackningsstorlek: 500g. 100 % Havregryn. Uppgiftslämnare: Semper AB Varumärke: SEMPER Förpackningsstorlek: 500g Produktinformation Ingrediensförteckning: 100 % Havregryn DABAS Produktklassificering: 100110034026 / Kolonial/Speceri Mjöl/Gryn Havregryn

Läs mer

Da Vinci mousserande måltidsdryck

Da Vinci mousserande måltidsdryck Uppgiftslämnare: Kiviks Musteri AB Varumärke: Kiviks Musteri Artikelbenämning: Storlek: 330 ml Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Kolsyrat vatten, vitt vin, socker, syra (citronsyra),

Läs mer

Uppgiftslämnare: Skånemejerier Storhushåll AB. Varumärke: BRAVO. Artikelbenämning: Juice Apelsin. Storlek: 1 liter

Uppgiftslämnare: Skånemejerier Storhushåll AB. Varumärke: BRAVO. Artikelbenämning: Juice Apelsin. Storlek: 1 liter Uppgiftslämnare: Skånemejerier Storhushåll AB Varumärke: BRAVO Artikelbenämning: Storlek: 1 liter Produktinformation Ingrediensförteckning: Apelsinjuice. Juice från koncentrat. 1 liter motsvarar juice

Läs mer

Morot&Sötpotatisgryta m Kyckling 8m

Morot&Sötpotatisgryta m Kyckling 8m Uppgiftslämnare: Arvid Nordquist HAB Varumärke: HIPP Artikelbenämning: Storlek: 190 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Grönsaker* 62% (morötter* 25%, potatis*, sötpotatis* 10%, zucchini*),

Läs mer

Uppgiftslämnare: Fazer Sweden AB, Fazer Kvarn. Varumärke: Frebaco Kvarn. Artikelbenämning: Havregryn. Leverantörens artikelnummer: 2015

Uppgiftslämnare: Fazer Sweden AB, Fazer Kvarn. Varumärke: Frebaco Kvarn. Artikelbenämning: Havregryn. Leverantörens artikelnummer: 2015 Uppgiftslämnare: Varumärke: Frebaco Kvarn Leverantörens artikelnummer: 2015 Förpackningsstorlek: 2500g Produktinformation Ingrediensförteckning: HAVREgryn* *fullkorn DABAS Produktklassificering: 100110034026

Läs mer

FRENCH HOT DOG DRESSING

FRENCH HOT DOG DRESSING Uppgiftslämnare: Varumärke: RAPSONA Leverantörens artikelnummer: 301349 Förpackningsstorlek: 900 g Produktinformation Ingrediensförteckning: Vatten, svensk pressad rapsolja, socker, DIJONSENAP (vatten,

Läs mer

Uppgiftslämnare: Barilla Sverige AB. Varumärke: Wasa. Artikelbenämning: Frukost. Storlek: 240g

Uppgiftslämnare: Barilla Sverige AB. Varumärke: Wasa. Artikelbenämning: Frukost. Storlek: 240g Uppgiftslämnare: Barilla Sverige AB Varumärke: Wasa Artikelbenämning: Storlek: 240g Produktinformation Ingrediensförteckning: Ingredienser: Vetemjöl (89%), rapsolja, vallmofrö (5,5%), jäst, socker, salt.

Läs mer

Rökt öringrullad med gräddost

Rökt öringrullad med gräddost Uppgiftslämnare: Royal Seafood AB Varumärke: Polar Seafood A/S Artikelbenämning: Storlek: 3000g Produktinformation Ingrediensförteckning: Rökt öring 60%, creme fraiche (gräddost, mjölksyrekultur), gräddost

Läs mer

Mix för Vegansk färs taco style

Mix för Vegansk färs taco style Uppgiftslämnare: Continental Foods Sweden AB Varumärke: SIMPLY GREEN Artikelbenämning: Leverantörens artikelnummer: 4780 Förpackningsstorlek: 2 kg Produktinformation Ingrediensförteckning: Teff flingor/flager/flak,

Läs mer