Stora Jupiterbladet Vintern

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stora Jupiterbladet Vintern"

Transkript

1 Stora Jupiterbladet Vintern

2 Fritidsverksamheten i Jupiter Tack Sonja Vidén! Efter många års arbete inom styrelsen, med att förbättra, förändra och upprätthålla allt som rör vårt boende, tackar vi nu Sonja för gott arbete. Hennes intresse för vår bostadsrättförening har smittat av sig och vi andra kommer kontinuerligt att arbeta vidare i hennes anda. Anna Wraxe, kommer att arbeta vidare, som ansvarig för Jupiters fritidsaktiveter. Det mesta kommer du att känna igen men givetvis blir det lite nytt också. För att presentera mig kort är jag i 40-årsåldern, har bott i Grindtorp i 2 år, älskar arkitekturen och brinner för våra hus. Jag ser fram emot att få prata mer med er och ta del av dina idéer. Fritidsaktiviteter i Jupiter Vävstuga på Grindtorpsvägen 31. Ring Ulla Björk för mer info. Du når henne på Vinprovning i princip första tisdagen varje månad. Hålls till ca Terminsavgift 50 kr och kostnaden för vin tillkommer. Britt-Marie Jönsson ( ) och Marianne Ellerud ( ) är de ansvariga som du kan prata mer med. Sopplunch varannan torsdag kl Avgift 30kr/gång. Föranmälan krävs. Mer info av Sonja Vidén Snickerilokal Boule när vädret tillåter men vanligtvis onsdagar Ingen föranmälan krävs och det kostar inget. Ta gärna med egna klot. Om dessa aktiviteter kan du läsa mer om på vår hemsida. Har du några idéer på aktiviteter? Hör av dig så hjälper jag dig gärna. Vill du starta en träningsgrupp? En bokcirkel? En promenadgrupp? En matlagningsgrupp? Eller något annat? Hör av dig till förvaltningskontoret så kontaktar jag dig om du vill sitta ner och prata om din idé till aktivitet.

3 Vad har hänt på gården! Trädgårdsgruppen Vi vill även tacka vår trädgårdsgrupp som ser till att gården vid boulebanan och grillplatsen håller sig fin, vill man vara med i trädgårdsgruppen under 2017 meddelar man sitt intresse på förvaltningskontoret så ser vi till att ni kommer i kontakt med varandra.

4 Brf Jupiter har firat 50 år under 2016 Jubileum 2016 var året som vår bostadsrättsförening firade 50-årsjubileum och vädrets makter var verkligen med oss den där helgen i maj. Inte trodde någon av oss som arrangerade tillställningen att det skulle komma så många glada boenden som det gjorde. Det bjöds på kallskuret och pizza och så långt ögat nådde satt grannar och åt och njöt av att bara vara tillsammans. Det var verkligen barnens dag och hästarna som var inhyrda gick varv efter varv med lyckliga små ryttare. När många av oss var barn var det vanligt att man spelade kula, man hoppade hage och sköt med ärtrör. Dagen till ära introducerade vi dessa roliga tidsfördriv till dagens små liv och det är roligt att höra att många köpt egna kulor och visat på sin skola hur man gör. För både små och stora fanns det en tipsrunda och det var roligt att se att frågorna kunde bidra till diskussioner som förde människor samman. Givetvis fanns det många och bra priser till dem som hade flest rätt. Nu längtar man till nästa jubileum! Föreläsning Som en del av vårt jubileumsfirande bjöds det på föreläsning i oktober. Inbjudningar satt i varje port och det kom ett 40- tal intresserade. Först bjöds det på kaffe och kanelbullar och för många var det första gången i Ganymedes som är vår fina festlokal som passar utmärkt att hyra för egna fester. Föreläsarna heter Lothar Lammerts och Leif Grönwall båda kommer från Täby Hembygdsförening. Det var oerhört intressant att få ta del av deras kunskap om hur vår del av världen har utvecklats. Det var allt från tidernas begynnelse till lite mer modern tid. Många i publiken nickade igenkännande när herrarna visade kända landmärken från trakten. För dig som är intresserad av din hembygd rekommenderar jag att titta på Täby hembygdsförenings hemsida där det finns mycket intressant att läsa.

5 Vi har bastu! Ja, du läste rätt. Det är inte alla som hört att vi nu har en bastu i föreningen och skrivande har nyttjat det och kan garantera att den är helt fantastisk. Det är enkelt att boka den, man gör precis som med tvättstugan. För att få tillgång till möjligheten att boka måste man höra av sig till Förvaltningen och kostnaden är 100 kr i månaden för att nyttja bastun. Bastun blir varm snabbt och det är lätt att drömma sig bort där under flera timmar. Det finns ett litet bord och några stolar så man kan lätt vara några stycken där och umgås. Det som är viktigt att understryka är att man gärna ska välja plast om man vill ha med sig glas att dricka något ur. Bastun hittar du i samma ingång som Ganymedes och dörren är tvärs över festlokalen Träningslokalen är klar Träningslokalen på Grindtorpsvägen 1 är klar, likt bastun så kontaktar du förvaltningskontoret för att få tillträde. Den kostar 100 kr i månaden. Rummet har en del för konditionsträning och en annan för styrketräning. Vi har byggt upp det så alla ska kunna träna sin kropp. Lokalen kommer att vara öppen från 2 januari 2017.

6 Frå gor och svår frå n Informåtionsmo te Gtv har bredare platser än Gtv Det skiljer ca 2 dm på vissa platser. Medvetna om det. Vi kommer att erbjuda bredare platser i bakersta ledet för att de som behöver ska kunna hyra. Kommer matavfallet att lukta? - Nej, behållarna är nedgrävda och töms regelbundet Särskilda påsar till matinsamlingen? Oklart nu vad som gäller med påsar. Vi återkommer. Två gästplatser på Kometvägens nedre del. Ofta stå folk där hela dagarna och hela helgen. Vi känner till att platserna används under för lång tid. Vi kommer att se över detta med hjälp av parkeringsavgifter. Måste man klicka på länkar för att ta del av information? Ni som anmält er till sändlista får ett mail med en länk. Vissa mailläsare kan inte göra om detta till en fungerande länk. Det finns olika tekniska lösningar. Ni kan alltid gå in på hemsidan och läsa aktuella händelser, där finns samma information. Upphandlingen av fönsterbyte, gäller det alla resterande fönster? Vi har inte bestämt ännu om vi ska dela upp entreprenaden. Det kan bli så utifrån de goda erfarenheterna från stambytet. De som satt fönster i Gtv 1 11, är det en av de två anbudsgivarna? Ja, det är en av anbudsgivarna. Hela galoppen ska bebyggas. Är föreningen inblandad i detta som synpunktsgivare? Föreningen har blivit inbjuden för två år sedan till ett informationsmöte. Sedan dess har det varit tyst från kommunen. Alla som bor angränsande kan själva lämna synpunkter om de önskar. Styrelsen kommer att bevaka det som händer och lämna synpunkter när det är möjligt. Det var stor skillnad på det fönsterbyte som skett hittills. Väldigt varierande kvalitet på arbetet. Det var sannolikt en av de nuvarande finalisterna som gjorde det riktiga jobbet. Parkeringsplatserna? Om vi är ett par som bor på olika håll, hur gör vi om vi önskar träffas ibland? Vi har inte tittat på det fallet men ska göra det. Hur lång tid kan fönsterbytet tänkas ta? Ca två dygn per lägenhet om det inte är några oväntade förutsättningar.

7 Persienner, hur är det med de nya fönstren? Persienner är lägenhetsägarens ansvar. Det kan sättas upp på insidan om man vill ha persienner men det sker inte genom föreningens försorg. Antal sidor att tvätta? De nya fönstren kommer att ha fyra sidor att tvätta beroende på de ska gå att sätta persienner mellan glasen. De fasta fönstren mot gården har bara två sidor att tvätta. Bry er inte om elbilar, antalet elbilar kommer att gå ner. Laddhybriderna kommer att stå för ökning. Föreningen tar en försiktigt succesiv hållning till detta. Fönster som vetter mot balkongen, öppningsbara? Om de går att tvätta från egen balkong kommer de inte att bli öppningsbara. Varför ska man ha fyra sidor på fönstren att tvätt? Vi har sidohängda fönster. Vi byter bara fönsterbågen, karmen endast om det är nödvändigt. Om vi ska behålla exteriören på husen måste vi ha en enhetlig utformning på fönstren. Vid separering av matavfall, kommer sopnedkastet att stängas då? Frågorna hänger inte ihop. Det finns väldigt många regler kring all sophämtning som behöver diskuteras med kommunen och med sophämtningsföretaget. Mer information kommer så fort vi har någon. Föreningens ambition är att vi ska kunna slänga sopor i sopnedkastet men det kan bli svårt över tid. Måste vi köpa tjänsten sophämtning? Ja. Kommunen har monopol på hämtning av hushållssopor. Hur ser det ut med posten i brevlådan? Den diskussionen startade för åtta år sedan. Hemtjänsten tvingade dem att dela ut eftersom hemtjänsten inte ska agera brevbärare. Det senaste kravet från Postnord är att det ska vara ljusstyrkan 200 lux vid brevlådan för att posten ska delas ut. Och för er som missade mötet meddelades att avgiften för 2017 kommer att vara oförändrad.

8 Hej du medlem som bor i Jupiter! För oss i styrelsen och Förvaltningen är det viktigt att du som medlem känner dig välinformerad om både stort och smått, akuta situationer och vad som komma skall. För att undersöka hur situationen ser ut idag och se hur vi kan förbättra lämnades en enkät ut till 1/5-del av medlemmarna och grundat på svaren har ett informationsutskott utformat en informationsplan. Alla åldersgrupper har svarat på enkäten och varenda enkät har gåtts igenom. Informationsplanen innebär en del förändringar men detta är till för allas bästa. Man måste alltid blicka framåt och det finns varken ekonomiska eller personliga resurser att ständigt sätta upp lappar i våra 45 entréer. Enkäten visade också att de flesta faktiskt vill ha all information på annat sätt. Vår lösning är enkel men kommer att kräva en del av en liten grupp medlemmar. Vill man ha information kräver det en viss del av egenansvar. Informationstavlorna i entréerna och hemsidan kommer att vara den kanal som används för att sprida informationen, vill du så anmäler du dig som prenumerant på hemsidan, då får du informationen utskickad till dig. Vi kommer att jobba kontinuerligt med att förbättra tavlornas utseende för på bästa sätt sprida information.

Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp

Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna September 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Nya Sopbehållare på plats Premiär 1 november Anderstorpar n

Läs mer

ORDNINGSFÖRESKRIFTER

ORDNINGSFÖRESKRIFTER Brf FLAGGAN 1(6) A Allmänna ordningsföreskrifter Ansvar Trevnad Medlem i Brf Flaggan ska se till att boende i lägenheten och besökare respekterar dessa ordningsföreskrifter. Ta hänsyn till grannar och

Läs mer

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan.

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Boendeenkät Enkätundersökningen har gjorts hösten. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Kommentarerna som visas är ett urval och ska visa på de olika uppfattningar som finns om de

Läs mer

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II Telefon: 0725-425 339 Post till styrelsen i brevlåda 16D Hemsida: www.soltorpet2.se Detta informationsblad är avsett att tillhöra Din lägenhet. Det finns att ladda ner från

Läs mer

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1 När-TV 2012-03-20 Brf Marielund 1 ÖPPET TIDER Mån Tors 07.00 16.00 Fredagar 07.00 14.00 Måndagar och fredagar är kontoret bemannat mellan 12.00 13.00 Självklart är ni välkomna till kontoret på andra tider.

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

3 AVGIFTER 4 3.1 VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? 4 3.2 HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? 4 3.3 PANTSÄTTNINGSAVGIFT? 4 3.4 ÖVERLÅTELSEAVGIFT?

3 AVGIFTER 4 3.1 VAD INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN? 4 3.2 HUR OFTA BETALAS AVGIFTEN? 4 3.3 PANTSÄTTNINGSAVGIFT? 4 3.4 ÖVERLÅTELSEAVGIFT? De vanligaste frågorna till BRF STÄMJÄRNET I det här dokumentet finner du de vanligaste frågorna som mäklare och de som vill flytta till vårt hus och förening ställer och de svar som vi då ger. Innehållsförteckning

Läs mer

Vi i Bandhagen. Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV I DETTA NUMMER:

Vi i Bandhagen. Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV I DETTA NUMMER: HSB BRF BANDHAGEN NYHETSBREV 2 2017 Vi i Bandhagen I DETTA NUMMER: Regler och riktlinjer för vår förening * Nya grannar * Renovering av fönstren BEHÖVER DU KONTAKTA FÖRENINGEN? Det finns olika sätt att

Läs mer

VI I 23:AN APRIL 2018

VI I 23:AN APRIL 2018 VI I 23:AN APRIL 2018 Efter en ganska lång och kall vinter har våren äntligen kommit. Solens strålar påminner oss kanske att det är dags att putsa våra fönster. Om du bor i en lägenhet där fönstren bytts

Läs mer

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd

Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Var god vänd Husnytt Ett nyhetsbrev för oss som bor i Brf Viktoriagatan 15CD Oktober 2018 Premiär för nya Husnytt! Husnytt kommer i din brevlåda en gång i månaden och innehåller information om Föreningen, fastigheten,

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE Social verksamhet SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE SEPTEMBER DECEMBER 2014 Maria Toll Samordnare anhörigstöd/volontärarbete/förebygga Postadress: Besöksadress: socialverksamhet@grastorp.se

Läs mer

VÄLKOMMEN till vårt hus!

VÄLKOMMEN till vårt hus! VÄLKOMMEN till vårt hus! Vi är alla glada för vårt fina hus och vi hoppas att Du också ska finna dig väl till rätta här och känna att du faktiskt är delägare i huset. Detta gör nämligen att man är rädd

Läs mer

Grannlåten. Informationsblad från Näsby Villaförening nr: 100

Grannlåten. Informationsblad från Näsby Villaförening nr: 100 Grannlåten Informationsblad från Näsby Villaförening 2016-06-03 nr: 100 Innehåll: Många kom på härlig Pingstfest! Info från styrelsemötet den 12 april 2016 Brottsförebyggande tips för villaägaren Midsommar

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Sommarmeddelande Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Vi i styrelsen vill tacka för att vi fick Ert fortsatta förtroende. Vi vill passa på att önska alla en trevlig sommar och lämna lite information.

Läs mer

SKANSENBLADET. september Resultat av intresseanmälan. Loppis

SKANSENBLADET. september Resultat av intresseanmälan. Loppis Resultat av intresseanmälan Vi fick in 14 svar på vår intresseanmälan från i somras (= nästan 10% svar). Av dessa 14 svar var det flest önskemål (8 st) om bullfest och grillfest på gården. Därefter kom

Läs mer

Brf Boken i Järfälla. Informationsmöte om fönsterbyte 2015. Tid: 18.00 20.00 Datum: 20 november, 2014 Viksjöskolans Teater

Brf Boken i Järfälla. Informationsmöte om fönsterbyte 2015. Tid: 18.00 20.00 Datum: 20 november, 2014 Viksjöskolans Teater Brf Boken i Järfälla Informationsmöte om fönsterbyte 2015 Tid: 18.00 20.00 Datum: 20 november, 2014 Plats: Viksjöskolans Teater Agenda Introduktion och tidplan Syfte med bytet och ekonomi Varför ingen

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

bladet Sunnan 5 Oktober 2008 Städdag och höstfest i Sunnan

bladet Sunnan 5 Oktober 2008 Städdag och höstfest i Sunnan Sunnan bladet Redaktör: Jimmy Egserius i 205:an, 08-7153034 jimmy.egserius@gmail.com Städdag och höstfest i Sunnan 5 Oktober 2008 Den 11 oktober klockan 10:00 samlas vi vid lokalen för höstens stora städdag.

Läs mer

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6 Välkommen till Brf Gubben Noak nr 6 Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till brf Gubben Noak nr 6! I detta häfte hittar du lite information om föreningen samt annan information som kan vara till nytta

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

INFORMATION TILL NYINFLYTTADE

INFORMATION TILL NYINFLYTTADE INFORMATION TILL NYINFLYTTADE Varmt välkommen till Brf Måttbandet i Stockholm! Vi har här samlat information som ni kan tänkas behöva som nyinflyttade i Brf Måttbandet. Om det ändå skulle vara något ni

Läs mer

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening 1 Innehåll Sid Inledning 4 Allmänt 4 Felanmälan 4 Nycklar 4 Att äga

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007 Skolorna har startat,, äpplen har plockats... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 Sllut på semester,, skollorna börjjar... Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas:

Läs mer

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr.2016/6

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr.2016/6 Flygbladet Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr.2016/6 STUDIEBESÖK I KOMPOSTRUMMET Måndagen den 26 september öppnades dörren till kompostrummet för tre personer som

Läs mer

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta Välkommen till HSB Brf Rönnen Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta 2 Innehåll sidan Välkommen till... 3 Rönnens styrelse... 4 Information om försäkring...

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Välkomstbrev Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening Innehållsförteckning SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Styrelsen... 2 Välkomna...

Läs mer

Ett speciellt tack till våra egna tomtenissar som fixat en sådan grann gran till torget.

Ett speciellt tack till våra egna tomtenissar som fixat en sådan grann gran till torget. December 2010 Hösten förvandlades snabbt till vinter och lång och kall ser den ut och bli! Det medför ett och annat att tänka på som att till exempel hushålla med värmen och se upp för istappar och för

Läs mer

Handbok för boende i brf Beda

Handbok för boende i brf Beda Handbok för boende i brf Beda Grundinformation Brf Beda bildades 2001 Katarina Bangata 61, 116 42 Stockholm Fastighetsbeteckning: Vitbetan 33 Organisationsnummer: 769606 6765 www.brfbeda.se Förvaltare

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster 2015-07-03 Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Lite sent på året kommer det första Informationsbladet för 2015. Sommaren i år är även den sen men nu äntligen

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År! Nr 4 December 2009 Viktiga telefonnummer och webbsida www.brftellus.se brf.tellus@brftellus.se Föreningsexpedition - Lejonets gata 383. Öppet 2:a torsdagen i månaden kl 18:30-20:00 HSB ServiceCenter Förvaltning

Läs mer

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad

Välkommen till Brf Midgård i Karlstad Välkommen till Brf Midgård i Karlstad hem.bredband.net/mid 2010-06-22 Brf Midgård i Karlstad 2010/2011 hem.bredband.net/mid Ordförande Sekreterare Ledamot Kristina Dedorson Johanna Andersson Nils Lidén

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år!

Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år! Till Bostadsrättsinnehavarna BRF Duetten Skogås den 7 december 2010 Hej! Först vill vi börja med att önska alla i BRF Duetten en God Jul och ett Gott nytt år! Vi kommer att under denna månad att passera

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Nya marklägenheter klara!

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Nya marklägenheter klara! Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna April 2009 Sid 1 www.hsb.se/stockholm/anderstorp Nya marklägenheter klara! Ombyggnationen av NCCs gamla lokaler till nya

Läs mer

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 För att uppnå en trevlig miljö och ett öppet klimat mellan oss boende i föreningen har styrelsen upprättat detta dokument. Du

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Oktober 2009 Sid 1

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Oktober 2009 Sid 1 Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Oktober 2009 Sid 1 www.hsb.se/stockholm/anderstorp Brf Anderstorp FÖRENINGSSTÄMMA 26 NOVEMBER Kallelse kommer i särskild

Läs mer

Vänner. Veckobrev v40-v44. Konjunktioner. Tidsuttryck Då, ofta

Vänner. Veckobrev v40-v44. Konjunktioner. Tidsuttryck Då, ofta Veckobrev v40-v44 Vänner Läxa och test! Verbläxa onsdag den 11 oktober och onsdag den 18 oktober Läsläxa måndag den 9 oktober Nyhetsläxa fredagar Läs och skrivtest måndag den 23 oktober Konjunktioner och

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 Sommar sommar sommar... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

Runby Höjd. Välkommen till

Runby Höjd. Välkommen till Detta är ett informationsblad från bostadsrättsföreningen som delas ut till nyinflyttade. Första utgåvan delas ut till samtliga lägenheter. Välkommen till Runby Höjd Kommunikation och områdesbeskrivning

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se

Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se ? Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se AiV är till för att hålla medlemmarna informerade om det som händer i vår förening. Alla medlemmar har alltid möjlighet att kontakta styrelsen

Läs mer

Informationsblad till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad till medlemmar och hyresgäster 2016-10-13 Informationsblad 1-2016 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Långt in på året kommer här första informationsbladet för 2016. Det har varit på gång ett bra tag och fördröjningen

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida:

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Juni 2014 Sid 1 Rapport från extrastämma 22/5 Då Tatiana

Läs mer

Inledning. Del 1 - Ekonomi. 1.1.Hur insatta är ni i föreningens ekonomi? 1.2. Anser ni att vår ekonomiska informationen är tydlig?

Inledning. Del 1 - Ekonomi. 1.1.Hur insatta är ni i föreningens ekonomi? 1.2. Anser ni att vår ekonomiska informationen är tydlig? Sammanställning av boendeundersökning 216 Inledning Nu håller du i din hand sammanställningen av boendeundersökningen som genomfördes i maj 216. Vi kan glädjande meddela att 63 lägenheter deltog i undersökningen.

Läs mer

Välkommen till Brf. Nattsländan!

Välkommen till Brf. Nattsländan! Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Välkomstbrev - version 1.2 2019-01-10 Sid 1 (5) Välkommen till Brf. Nattsländan! Vi vill hälsa dig varmt välkommen som medlem till bostadsrättsföreningen

Läs mer

Gökenbladet. November 2009

Gökenbladet. November 2009 Gökenbladet November 2009 Information från styrelsen Brandvarnare Det är varje medlems ansvar att se till att bostaden har en brandvarnare. Styrelsen tycker ändå att det är så viktigt att alla har brandvarnare

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön!

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Varmt välkommen till vår förening! Vi hoppas att du ska trivas här hos oss! Här har vi samlat lite information som vi tror att du kan ha nytta av som

Läs mer

UTHYRNINGSMANUAL NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRATS

UTHYRNINGSMANUAL NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRATS UTHYRNINGSMANUAL NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRATS FESTLOKAL DRIFTCHEF: DC@ORAT.NU 0733 45 59 31 1 Före festen 1:1 Bokning 1:1:1 Vem kan boka? 1:1:2 Kostnader 1:1:3 Kontrakt 1:1:4 Avbokning 1:2 Incheckning

Läs mer

Onsdagen den 25 september 2013 19.00 22:00 Enskededalen

Onsdagen den 25 september 2013 19.00 22:00 Enskededalen Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Onsdagen den 25 september 2013 19.00 22:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Närvarande suppleanter Anita Hale Rickard Engberg

Läs mer

HSB Brf Eken 2014-03-18 Malmö

HSB Brf Eken 2014-03-18 Malmö Barnvagnsförvaring Det är absolut förbjudet att förvara barnvagnar i trapphus även under kortare besök. Vid kontroll kan föreningen bli skyldiga att betala en kontrollavgift som sedan kan debiteras den

Läs mer

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information Välkommen till Brf Allmän information 2018:1 Funderar du på att köpa (eller har) en bostadsrättslägenhet i brf? Det glädjer oss att du/ni har köpt en lägenhet eller funderar på att bosätta er på Ön och

Läs mer

Boendeinformation. HSB Brf Ektorpshöjden. Styrelsen Brf Ektorpshöjden. Information avseende fasad, balkong, fönster, mm. 1 (5)

Boendeinformation. HSB Brf Ektorpshöjden. Styrelsen Brf Ektorpshöjden. Information avseende fasad, balkong, fönster, mm. 1 (5) Boendeinformation HSB Brf Ektorpshöjden Information avseende fasad, balkong, fönster, mm. Styrelsen Brf Ektorpshöjden 1 (5) BAKGRUND Rotpartner har under våren 2014 erhållit i uppdrag av styrelsen att

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Informationsblad för BRF L21

Informationsblad för BRF L21 Informationsblad för BRF L21 Nr. 3 Oktober 2008 L 21 Infobladet Infobladet planeras att komma ut ca 3 gånger per år. Vi tar gärna emot tips och idéer från våra medlemmar om det är något som ni vill få

Läs mer

Till medlemmar i Oxhagens samfällighet

Till medlemmar i Oxhagens samfällighet Till medlemmar i Oxhagens samfällighet Välkommen till oss i Oxhagen! Vårt område började att planeras 1983 och den första inflyttningen skedde i maj 1989. Föreningen har 78 radhus fördelat på 6 gårdar.

Läs mer

Information om Brf Arenberga

Information om Brf Arenberga Information om Brf Arenberga 1 Styrelsen hälsar dig välkommen till Brf Arenberga och hoppas att du ska trivas hos oss. För allas trivsel har vi både rättigheter och skyldigheter. Om detta kan du läsa i

Läs mer

Källsortering Alskäret. Undersökning genomförd mars 2015 Charlotte Östman Ann Martinsson Palmbrink

Källsortering Alskäret. Undersökning genomförd mars 2015 Charlotte Östman Ann Martinsson Palmbrink Källsortering Alskäret Undersökning genomförd mars 2015 Charlotte Östman Ann Martinsson Palmbrink Nuläge Idag Litet soprum 4 stora kärl + 2 matavfall Stort soprum 7 stora kärl + 3 matavfall Grovsoprum

Läs mer

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur det fungerar inom bostadsrättsföreningen. Bostadsrättsföreningen Som bostadsrättsinnehavare har du nyttjanderätten

Läs mer

Information om fiber, bredband, Tv och telefoni november 2017

Information om fiber, bredband, Tv och telefoni november 2017 Information om fiber, bredband, Tv och telefoni november 2017 Efter informationskvällen med Bredbandsbolaget har styrelsen fått ny info. Styrelsen fattade beslut om att Brf skulle anlita BBB i september

Läs mer

LojoNytt april 2012 Små och Stora Nyheter från Rudboda brf

LojoNytt april 2012 Små och Stora Nyheter från Rudboda brf Lojo LojoNytt april 2012 Små och Stora Nyheter från Rudboda brf Summeringens tid är inne! Bokslutet har kommit och vi tittar som bäst på utfallet från föregående år, stämman närmar sig med stormsteg! Det

Läs mer

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30

TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 1 TRIVSEL OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF MALMÖHUS 30 Bollspel på gården Bollspel är inte tillåtet inom föreningen. För allas trivsel ombedes spelarna att uppsöka närmaste fotbollsplan ex vid Lindeborgsskolan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DIN NYA BOSTAD

VÄLKOMMEN TILL DIN NYA BOSTAD VÄLKOMMEN TILL DIN NYA BOSTAD När man flyttar in i en ny bostad kan det vara mycket man funderar över. Om lägenheten, området, service m.m. Även om man tagit reda på en del i förväg så kan säkert många

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

KALLELSE Till Extra Föreningsstämma Bostadsrättsförening Paradis i Göteborg

KALLELSE Till Extra Föreningsstämma Bostadsrättsförening Paradis i Göteborg AKTUELLT maj 2017 Extrastämma 30/5 kl. 18 KALLELSE Till Extra Föreningsstämma Bostadsrättsförening Paradis i Göteborg Dag: tisdagen den 30/5 2017 klockan: 18.00Plats: Föreningslokal Vattugatan 6 DAGORDNING

Läs mer

Trivselregler Brf Nyboda 1

Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselreglerna kompletterar föreningens stadgar. Uppdaterade juni 2016 Våra trivselregler finns för att föreningen ska fungera till allas trevnad. Även för att undvika missförstånd

Läs mer

Nr 1, 15:e februari 2004

Nr 1, 15:e februari 2004 Medlemsbladet för f r HSB Brf Snösätra Nr 1, 15:e februari 2004 På gång i föreningen Vi är nu inne på det nya året 2004 och det finns en hel del som händer. Det nya låssystemet håller på att installeras,

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

Boendeguide till Brf Björkslingan

Boendeguide till Brf Björkslingan Boendeguide till Brf Björkslingan Denna boendeguide innehåller information om vad Du som bostadsrättsinnehavare och boende i Brf Björkslingan bör känna till. Utöver denna skrift bör Du även ta del av de

Läs mer

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME 1 Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och

Läs mer

Välkommen till BRF Jungfrun 21

Välkommen till BRF Jungfrun 21 Välkommen till BRF Jungfrun 21 Kommendörsgatan 24 & Sibyllegatan 26 Bild från Digitala Stadsm useet http://digitalastadsmuseet.stockholm.se/fotoweb/grid.fwx?archiveid=5000&search=(iptc187%20contains(ssmfö000262))

Läs mer

Lyckebybladet nr 1, 2016

Lyckebybladet nr 1, 2016 Lyckebybladet nr 1, 2016 SNART ÄR DET VÅR! För tredje året i rad saknar vi riktig vinter, men vi kan ju glädja oss åt en billigare snöröjning i alla fall. Föreningsstämma I år har vi vår föreningsstämma

Läs mer

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt Välkommen till Mästersångaren samfällighetsförening. Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt och naturnära, med Skogås centrum en kort promenad

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Informationsblad för medlemmarna i Brf. Ferlinsgatan som utges av styrelsen. Februari 2017

Informationsblad för medlemmarna i Brf. Ferlinsgatan som utges av styrelsen. Februari 2017 Styrelsens underhållsarbete Styrelsen försöker informera så mycket som möjligt om vad den arbetar med och vilket underhåll som är på gång. Styrelsen utgår från underhållsplanen för att se vad som är dags

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BJELKEN 10 Vi är en liten förening med 20 lägenheter. Vi äger och förvaltar huset tillsammans samt ser till att gemensamt värna och bevara det som är vårt. I detta

Läs mer

PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR FÖRESTÄLLNINGEN KEJSAREN AV PORTUGALLIEN FRAMFLYTTAD TILL SÖNDAG DEN 4 MARS, KL DET FINNS EN HANDFULL B ILJETTER KVAR.

PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR FÖRESTÄLLNINGEN KEJSAREN AV PORTUGALLIEN FRAMFLYTTAD TILL SÖNDAG DEN 4 MARS, KL DET FINNS EN HANDFULL B ILJETTER KVAR. Veckobrev nr 9 (26 februari-4 mars) 2018 PÅ GRUND AV SJUKDOM ÄR FÖRESTÄLLNINGEN KEJSAREN AV PORTUGALLIEN FRAMFLYTTAD TILL SÖNDAG DEN 4 MARS, KL. 18.00. DET FINNS EN HANDFULL B ILJETTER KVAR. Hälsningar

Läs mer

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2017 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2017 Garage och parkering Vårens städdag Takprojektet Fasadprojektet Brf Söderbyhus på Facebook Byte av maskinpark i tvättstugorna

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Första nyhetsbrevet!

Första nyhetsbrevet! Styrelsens informationsbrev Nummer 1-2015 Styrelsen vill genom detta sätt informera medlemmarna om viktiga saker. Ni når styrelsen genom hemsidan www.trollskogen.org BRF Trollskogen Mariehäll c/o Johannesson

Läs mer

Vice sekreteraren har ordet.

Vice sekreteraren har ordet. Mars 2010 Vice sekreteraren har ordet. Nu blir dagarna längre och ljusare och snart är våren här igen. Vintern har verkligen varit riktigt snörik och vit. Våra fastighetsskötare som sköter snöröjningen

Läs mer

RNSKRIFTEN NR 6. Sommarbrev Runskiften nr 6. Maj/ augusti Till alla Runskriftsläsare!

RNSKRIFTEN NR 6. Sommarbrev Runskiften nr 6. Maj/ augusti Till alla Runskriftsläsare! RNSKRIFTEN NR 6 Maj/ augusti 2017 Runan Ättekulla Sommarbrev -2017 Till alla Runskriftsläsare! Denna runskrift liksom alla andra av våra skrifter kommer att handla om möten, samtal, kommunikation och information

Läs mer

Information för nyinflyttade

Information för nyinflyttade Information för nyinflyttade BRF Tors Mur Välkommen till Västeråsgatan 3! Vi i styrelsen för bostadsrättsföreningen Tors Mur vill hälsa er välkommen till oss. Vi hoppas att ni snabbt ska finna er tillrätta

Läs mer

MEDLEMSINFORMATION. Trivselregler. Gör mot andra så som Du själv vill bli behandlad. Var god och vänd blad.

MEDLEMSINFORMATION. Trivselregler. Gör mot andra så som Du själv vill bli behandlad. Var god och vänd blad. MEDLEMSINFORMATION Trivselregler Gör mot andra så som Du själv vill bli behandlad. Var god och vänd blad. Trivselregler för Brf Herbert Att bo i en bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar Tillsammans

Läs mer

Resultat matavfallsenkät Februari 2018

Resultat matavfallsenkät Februari 2018 Resultat matavfallsenkät Februari 2018 Brf Sjöviksberget Hildebergsvägen22 11762 Stockholm Bakgrundsfakta enkäten Totalt antal svarande: 35 st Storlek lgh Antal personer 3% 6% 14% 20% 37% 28% 1 rok 2 rok

Läs mer

Min individuella uppgift om hamnens Webbsida

Min individuella uppgift om hamnens Webbsida Min individuella uppgift om hamnens Webbsida Tävlingar på FB Arrangera tävlingar över FB och dela ut fina priser till de som faktiskt vinner. Detta fungerar väldigt effektivt i nuläget. ETT bra pris/gilla

Läs mer

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering

KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 NYTTJANDERÄTTSVILLKOR. 3 Efter festen 3:1 Städning 3:2 Utcheckning 3:2:1 Skador 3:2:2 Fakturering NYTTJANDERÄTTSVILLKOR KÅRHUS ÖRAT, PLAN 10 1 Före festen 1:1 Bokning 1:1:1 Vem kan boka? 1:1:2 Kostnader 1:1:3 Avbokning 1:2 Incheckning 1:3 Ljud/Ljus 1.3.1 Porslin 2 Under festen 2:1 Lokal 2:1:1 YtterÖrat

Läs mer

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN FÖR DEN GEMENSAMMA TREVNADEN gäller några allmänna regler för alla som bor i bostadsrättsföreningen Äppelgården. Att visa

Läs mer

Svarta stjärnor mot vit botten

Svarta stjärnor mot vit botten Svarta stjärnor mot vit botten av Anders Larsson Personer: Sara Sven Waldemar Kvinnan AKT I Vi befinner oss i ett tomt rum i en äldre fastighet. Tapeterna är gulnade och bär spår av bortplockade tavlor.

Läs mer

Nya infobladet. Mängden information. Besöker hemsidan. 2017: Information

Nya infobladet. Mängden information. Besöker hemsidan. 2017: Information 217: Information Vi har gjort om vårt infoblad och det delas som alltid ut en gång per kvartal med hyresavierna. Andra nya infobladet delades ut samtidigt med hyresgästenkäten. 2 % har inte ens sett det

Läs mer

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Varför har vi regler? Ofta handlar regler om ting som är rena självklarheterna. Men det självklara är inte alltid självklart för alla. Därför behöver vi ibland

Läs mer