INGENJÖRSKONST FÖR EN FÖRÄNDERLIG MILJÖ.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INGENJÖRSKONST FÖR EN FÖRÄNDERLIG MILJÖ."

Transkript

1 INGENJÖRSKONST FÖR EN FÖRÄNDERLIG MILJÖ.

2 COYOTENS ANPASSNINGSFÖRMÅGA

3 Över hela Nordamerika har prärievargen, Coyoten, frodats. Från de iskalla områdena i norr till de brännande öknarna. Hon är känd för sin ostoppbara förmåga att anpassa sig till förändringar. Även när vi människor tar över hennes livsmiljöer med våra vidsträckta städer, anpassar sig prärievargen och fortsätter att överleva och växa i antal. Liksom dess namne är Coyote Spas konstruerade för en föränderlig miljö: Funktionsrika och prisvärda enheter för hushåll med stramare budget Större sittytor för växande familjer Tidsbesparande reningsteknik för hektiska scheman Anpassningsbar exteriör design som passar alla landskap och din personliga stil. Redan kända för kvalitet, hållbarhet och värde per krona, har vi på Coyote Spas valt att höja ribban för branschen när det gäller design, komfort och terapi. Genom att använda avancerad robotteknik i tillverkningen kan vi utforma utseendet och känslan hos vår nya serie av Terrace-spabad. Serien är inte bara en av de mest tekniskt avancerade spabaden på marknaden, dess design kommer också att vara en prydnad för din trädgård. Tänk dig den mest avancerade terapiapparaten tillgänglig på marknaden som naturligt passar in i ditt hem.

4 PROGRESSIV DESIGN Coyote Spas är konstruerade utifrån de senaste terapeutiska principerna. Varje spabad är framtaget för att passa din kropps konturer, för att ge ordentligt stöd för ländryggen och för att maximera din komfort. Ergonomiska säten vaggar din kropp, medan jetstrålarna smälter bort stress och muskelspänning. Inget annat ämne på jorden kan mäta sig med de naturliga helande egenskaperna som vatten har. Forntida kulturer betraktade vatten som en naturlig medicin och använde sig av hydroterapi för behandling av alla typer av sjukdomar och smärtor. Ett varmt bad där muskler och leder masseras av vattenstrålar, skapar mätbara positiva fysiologiska förändringar i våra kroppar. Traditionell design av spabad har många av dessa fördelar, men vår forskning visar att det finns så mycket mer som kan göras för att öka fördelarna av hydroterapi. Coyote Spas ingenjörer använder fler högvolymsstrålar som pulserar för att ge mycket bättre massage än de enkla strålarna från förr. Riktad massage koncentrerar åtgärderna på en del av kroppen för att ge dig den bästa återhämtningen.

5

6 HÄLSOFÖRDELAR- NA MED SPABAD KÄNNER DU DIG JORDAD? B E H Ö V E R D U E N BÄTTRE NATTSÖMN? Jordning är en otroligt enkel men kraftfull terapi som vi använder för att återkoppla till jordens milda, negativt laddade yta för att återställa och upprätthålla kroppens mest naturliga elektriska balans. Vi kan jorda oss genom att helt enkelt gå barfota, eller sitta/ligga ner på marken, samt genom kopplade enheter, som spabad, som levererar de naturliga helande energierna från jorden till våra kroppar. Jordning kan mycket väl vara lösningen på en av de vanligaste moderna sjukdomarna: kronisk inflammation. Under en normal mänsklig dygnscykel, uppstår sömn när kroppens inre temperatur sjunker. Sömn inträder vanligtvis när temperaturförändringstakten och kroppens värmeförluster är maximala. Den genomsnittligt lägsta temperaturen hos vuxna är ungefär klockan 05:00 på morgonen, eller två timmar innan man vaknar. Ett varmt spabad i hett vatten ökar kroppstemperaturen vilket snabbar upp denna process, så att du får en längre periods djupsömn.

7 SNABBARE ÅTERHÄMTNING Att ligga i varmt vatten förbättrar kroppens helande effekter på flera sätt: Din läkeförmåga blir snabbare eftersom flödet av syrerikt blod till den skadade platsen ökar. Nedsänkning i vatten minskar svullnad på grund av det ökade trycket på kroppen. Nedsänkning i vatten minskar också mängden vikt vi, på grund av tyngkraften, bär på våra leder. Under tiden i varmvattnet svettas vi vilket rensar ut sjukdomsframkallande toxiner ur kroppen. MEDICINSKA PROBLEM S O M B L I R VA N L I G A R E F Ö R VA R J E DAG Rygg, nacke & Skuldra Diabetes Depression Fetma. LIDER DU AV AR- T R I T E L L E R K R O N I S K SMÄRTA? Vattnet minskar kroppsvikten med cirka 90%, vilket eliminerar mycket av påfrestningarna på leder och muskler. Värmen från vattnet värmer upp lederna och håller dem i rörelse. Det minskar svullnad genom att göra bindvävnaden mer flexibel, vilket minskar värk och smärta. Att träna i vatten ger rätt mängd motstånd för att stärka svaga muskler och leder, utan att orsaka onödig smärta. STRESSAD? Det har bevisats att stressen minskar om man kopplar av och njuter i ett spabad. Den lyxiga värmen och de kraftfulla vattenstrålarna får muskelspänningar att släppa, sänker högt blodtrycket och reducerar tillhörande huvudvärk.

8

9 REN STIL VILL DU HA ETT F R Ä S C H T O C H N Y S K A PA N D E S Ä T T AT T U M G Å S M E D VÄNNER OCH FAMILJ? Vilken snabbt föränderlig värld vi lever i nuförtiden! Det verkar ibland som om vi rusar från en plats till en annan. Ett spabad är det perfekta sättet att sakta ner och njuta av dagen. Uppskattad av gammal som ung, är det ett inspirerande sätt att få kontakt med dem vi älskar samtidigt som det gör gott för våra kroppar.

10 RIKTADE TERAPI- ZONER Vi har koncentrerat vattenstrålarna i hörnplatserna till specifika områden av kroppen för att uppnå riktad behandling av olika zoner på kroppen. Underkropp, nedre delen av ryggen och överkroppen, mitten av ryggen och kroppens totala täckning är alla i fokus på dessa platser. Du kan cirkelträna och rikta in dig på olika områden genom att flytta från zon till zon. Strålarna i varje zon är anpassade för att ge optimal massage i just det området av kroppen och levererar det perfekta reparativa resultatet.

11 UNDERKROPPEN: FOKUS PÅ FOT, VAD, LÅR OCH SKINKOR NEDRE DELEN AV RYGGEN: FOKUS PÅ LÄNDRYGGEN OCH ISCHIAS ÖVERKROPPEN: FOKUS PÅ NACKE OCH AXLAR MITTEN AV RYGGEN: FOKUS PÅ BÅLEN, ÖVRE LÄNDRYGGEN OCH AXLAR ÖVERGRIPANDE KROPPSMASSAGE: FOKUS PÅ SNABB HELKROPPSMASSAGE

12 COYOTE SPAS ÄR DESIGNADE FÖR LÅGA UNDERHÅLLS- KOSTNADER U N D E R H Å L L S F R I A KABINETT Coyote Spa kabinett är utformade för att ha utseendet av naturligt trä med hållbarheten och de låga underhållskostnaderna hos syntetiska kompositmaterial. Inget behov av att slipa eller betsa kabinettet regelbundet, Coyote-kabinett rengör du lätt med trädgårdsslangen. Observera också att kabinettets väggar lätt tas bort för enkel service av de interna komponenterna. Erbjuds i flera olika träarter för att bäst matcha din trädgård I S O L E R I N G F Ö R N O R D L I G A B R E D D G R A D E R COYOTE SPAS SKROVTEKNIK Coyote Spas isolering för nordliga breddgrader använder ett HeatLock isolerande system som utvecklats för spabad installerade i världens kallaste regioner. Grundläggande för denna design är ett yttre lager av högteknologiska isolerande material, ett instängt luftrum där utrustningen är samt ett skrovmaterial som tillåter överföring av restvärme från utrustningen genom spaskrovet. Denna konstruktion garanterar extremt låga driftskostnader och skyddar mot frysning i händelse av strömavbrott. Grunden för kvaliteten hos ett spabad är styrkan i skrovet. På Coyote Spas börjar vi med ett brett utbud av slät eller texturerad ABS-akryl. Sedan sprutas ett egenutvecklat värmeöverförande kompositmaterial som kallas ElastocastTM på skrovet för att ge hållbar strukturell integritet. Allt sker på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt när vi bygger våra spabadskrov som drar nytta av vårt isolerande Heatlock -system.

13 AVANCERAD MICRO FILTRERING Coyote Spas använder återvinningsbara Silver Sentinel mikrofilter. Det här skiktade mediet filtrerar bort alla lösa partiklar på ned till en mikron med en enda genomspolning, vilket ger dig ett kristallklart vatten utan krånglet med traditionella filtersystem. E V E R L A S T -GOLV* D E T S E N A S T E INOM STYRTEKNIK Du kan beställa ditt Coyote Spa med våra Everlast golv. Detta vakuumformade hållbara golv av återvunnen ABS ger ditt spabad en helt isolerande och tät undersida, okänslig för fukt, skadedjur och tid. (Trägolv endast tillgänglig på Triton och Gemini.) Alla Coyote Spas spabad levereras som standard med ett toppmodernt kontrollsystem. Tillsammans med en beprövad, hållbar och självdiagnostiserande digital display är kontrollsystemet både bekvämt och pålitligt. Du har alla spabadsfunktioner, inklusive temperaturkontroll, filtreringskontroll, LEDbelysning och mycket mer på en armlängds avstånd.

14 COYOTE SPAS ÄR DESIGNADE FÖR DRIFT UNDER LÅNG TID J E T M U N S T Y C K E N I EN HELT NY DESIGN ALTERNATIV FÖR 110 VOLT Det viktigaste i att tillhandahålla den bästa spahydroterapin är att ha jets som klarar av att prestera på lång sikt. Varje Coyote Spa använder Axis och Quantum -teknik-jets som är de enda jets tillgängliga för att effektivt ta itu med problematisk vattensammansättning. Dessa jets arbetar dessutom med minimal friktion, vilket gör det pulserande effekten starkare till en lägre energikostnad! 110V (12A)-alternativet gör det möjligt att ansluta vissa spabad till vilket uttag som helst, vilket ger enkel och ekonomisk installation. *110V-alternativet är endast tillgängligt för spabad i vår serie Arroyo. AVA N C E R A D OZONRENING BELYSNING Ozon är kanske naturens mest kraftfulla oxidationsmedel. Trots ozonets styrka är det få spabadsystem som fokuserar på de tre kritiska komponenterna för effektiv vattenrening: ozonkoncentration, yta och kontakttid. Konstruktionen hos ozonsystemet i Coyote Spas Promixx TM Professional-serien maximerar ozonets reaktion med föroreningar och innehåller inga rörliga delar, vilket ger år av problemfri drift. Coyote Spas använder Precision Beam Diffusion -LED-teknik för att leverera en perfekt blandning av klara färger. Dessutom, genom att använda stor Wide Radius Projection -teknik levererar våra LED-lampor mer stimulerande ljus än vad andra lampor klarar av. Njut av din favoritfärg och med en knapptryckning kan du ändra till vilket ljus du vill. * Gäller inte serien Arroyo

15 AKRYLFÄRGER Alla modeller kan beställas med en av sju olika akrylfärger på skrovet för att passa din personliga stil. KABINETTFÄRGER SERIERNA ARROYO OCH OTERO Coastal Grey Silver White Marble Sahara Nickel Graphite Grey Redwood MULTIFUNKTIONS- STEREO För att förhöja din spaupplevelse finns alla Coyote Spas (utom Mesa) med stereosystem för marint bruk. Två inmonterade högtalare tillsammans med en Bluetooth-förstärkare och subwoofer levererar överlägsen ljudkvalitet. Styr musiken via en trådlös Bluetooth-signal till din kompatibla enhet. En praktisk extra styrplatta är också monterad på spabadets sidovägg TERRACE-SERIEN Purple Rain Stone Desert Ash * Gäller inte modellerna Mesa och Vega Navajo LOCK Coastal Grey Coyote Spas erbjuder ett brett utbud av spabadslock. Vårt bästa lock är VACSEAL -locket, som finns på vissa modeller. Detta lock överlever längre och behåller mer värme än något annat lock. VACSEAL -locket är designat för extremt kalla klimat där temperaturen når 30 minusgrader flera veckor i sträck och vintervindarna blåser bort standardlocken. *Terrace-serien levereras som standard med ett lock i två toner. Graphite Purple Rain Redwood

16 TERRACE TERRACE-SERIEN

17 Kraftfulla, svepande linjer och tankeväckande dubbla toner definiera det nya utseendet på Terrace-serien och accentuerar de nya tankar som ligger till grund för den här innovativa linjen spabad. Flera års forskning och utveckling har lett till en fullständigt ny design, där vi fokuserar på vad vi lärt oss om spabad och deras fördelar. Terrace-serien baseras på antagandet att spabad skall vara avsedda för den som använder det oftast och att terapi är det grundläggande målet för användaren. För att maximera de helande egenskaperna hos ett spabad, måste man utforma enheter för att tillgodose olika kroppstypers komfort och sedan rikta in sig på olika områden av kroppen på rätt sätt. Traditionellt har spabad försökt att i varje säte av badkaret ha en rad jetmunstycken, så att alla användare kan få lite av strålarna. Men i verkligen är det oftast bara två personer som regelbundet använder spabadet. Om vi har detta i åtanke kan vi utforma sittplatser och strålar för de viktigaste användarna och oroa oss mindre för de enstaka gånger om året då spabadet används av en grupp. Sittplatserna är mer öppna och fria från hinder, inte för att få fler sittplatser, utan snarare för att underlätta enkel förflyttning från plats till plats med minimalt besvär. Du kommer att märka att många av platserna i mitten på denna spabadsserie inte alls har jetstrålar, och att vi har koncentrerat jetstrålarna till hörnplatserna, där vi skapat de riktade behandlingszonerna. Dessutom har var och en av dessa zoner en tydlig inriktning för strålarna. Underkropp, nedre delen av ryggen, överkroppen, mitten av ryggen och hela kroppen är olika fokusgrupper på dessa platser. Du kan cirkelträna och rikta in dig på olika områden genom att flytta dig från zon till zon.

18 TERRACE SANTA FE Santa Fe har kaptensstolar för både honom och henne, perfekt för den som söker en otroligt bekväm plats för avkoppling. Lägg till helkroppsmassage och resten av världen kommer att vara avundsjuk. Flernivåbänkar och dubbelt vridbara säten gör detta till en imponerande design. Lägg till vårt Theatre-system och det här kommer att bli din favoritplats i hemmet. TUCSON Tucson-serien har en layout i flera nivåer, med singelbänk utan barriärer. Mjuka linjer och en böjd interiör profil gör att Tucson ger en känsla av lyx. Njut av ett av de tre olika djupa hörnen eller eller svalka dig på någon av sätena. Sträck ut och koppla av i en stol och låt dina bekymmer rinna av dig. Oavsett om det är familj eller vänner, kommer alla garanterat att älska detta spabad. Dimensioner 89 x93 x 35,5 (226 cm x 236 cm x 89 cm) Vattenmängd 375 gallons (1420 l) Jets /Pumpar 26-3 & 23-5 jets, totalt 51 jetmunstycken, 3 pumpar Sittplatser Upp till 6 personer Innehåller Vackert kurvad linjär design Ecopro TM Professional Series Konturdesign för komfort ozon system Effektiv hydromassage för SFX-ljudsystem underarmar, nacke, ben, rygg Två vattenfallsstrålar mot nacken och fötter med upplyst vattenfall Borttagbara huvudstöd EverlastTM ABS golv Flerfärgad LED-belysning och drinkhållare Alla jetmunstycken är utrustade med vår patenterade Axis- och Quantum-teknik. Dimensioner 89 x93 x 35,5 (226 cm x 236 cm x 89 cm) Vattenmängd 330 gallons (1249 l) Jets /Pumpar 28-3 & 21-5 jets, totalt 51 jetmunstycken, 3 pumpar Sittplatser Upp till 7 personer Innehåller Vackert kuvad linjär design Konturdesign för komfort Effektiv hydromassage för underarmar, nacke, ben, rygg och fötter Borttagbara huvudstöd EverlastTM ABS golv Flerfärgad LED-belysning och drinkhållare EcoproTM Professional Series ozone system SFX-ljudsystem Två vattenfallsstrålar mot nacken med upplyst vattenfall Alla jetmunstycken är utrustade med vår patenterade Axis- och Quantum-teknik.

19 DURANGO Durango blandar öppna sittplatser och stil i en slående kombination. Med bekväma sittplatser för sju personer passar Durango perfekt i din trädgård. Sjunk ner djupt i en av de fyra hörnplatserna eller svalka av dig på en av de grundare bänkarna. Det finns många olika höjder som passar för avslappnande massage av olika delar av kroppen. Oavsett om du bara vill ha roligt eller om du vill slappna av, kan du låta kraften i de tre pumparna på 4 hk massera bort dina bekymmer. MESA Den nya Mesa höjer ribban när det gäller prisvärd lyx. Coola kurvor och mjuka linjer gör Mesa till ett tilltalande komplement till alla miljöer. Sittplatserna är placerade ansikte mot ansikte vilket gör detta två-personsspabad väldigt behagligt. Fyll på och njut. Du kommer att undra hur du kunnat klara dig utan så här länge. Dimensioner 86 x 46 x 29,5 (218,5 cm x 117 cm x 75 cm) Vattenmängd 163 gallons (317 l) Jets /Pumpar Sittplatser Innehåller Vackert kurvad linjär design Konturdesign för komfort Effektiv hydromassage för undermar, nacke, ben, rygg och fötter Borttagbara huvudstöd EverlastTM ABS golv Flerfärgad LED-belysning och drinkhållare 12-3 jets, 1 pump Upp till 2 personer EcoproTM Professional Series ozon system Vibrosound, eller Multiplayer Stereo 2 vattenfallsmunstycken för nacken Alla jetmunstycken är utrustade med vår patenterade Axis och Quantum teknologi SFX-ljudsystem Dimensioner 89 x 93 x 35,5 (226 cm x 236 cm x 89 cm) Vattenmängd 375 gallons (1420 l) Jets /Pumpar Sittplatser Innehåller Vacker krökt utformning Konturformad design för komfort Effektiv hydromassage för underarmar, hals, rygg, ben och fötter Huvudstöd för två lägen Flerfärgade LED-lampor och Dryckeshållare 26-3 & 23-5 jets jets, totalt 51 jetmunstycken, 3 pumpar Upp till 7 personer EcoproTM Professional Series ozonsystem SFX-ljudsystem Två vattenfallsstrålar mot nacken med upplyst vattenfall Alla jetmunstycken är utrustade med vår patenterade Axis- och Quantum-teknik.

20 OTERO OTERO-SERIEN Traditionella sittplatser med generöst många jetstrålar och alla klassiska funktioner gör detta spabad till grundstommen i värde per krona.

21 MARICOPA Ett rymligt spabad för 6 personer. Maricopa har varierade sittplatser som passar alla kroppslängder. Få bort all stress ur kroppen i en hydromassage-stol eller lindra värk och smärta, efter en lång dag, i kaptensstolen, komplett med jetmunstycken inriktade på nacke, armar, handleder och även händerna. Mjuka former och elegant design gör att den kommer passa in perfekt på din tomt. LAREDO Tack vare den vackra designen med öppna sittplatser får Laredo enkelt plats med en grupp på 6 till 7 personer. De dubbla kaptensstolarna, båda försedda med justera jetmunstycken för nacken, tillsammans med tre bänksittplatser i varierande höjd där vi erbjuder olika terapeutiska strålvarianter, gör att denna eleganta modell kan ge en anpassad massage för varje person. Dimensioner 81 x 81 x 39,25 (206 cm x 206 cm x 99,75 cm) Vattenmängd 400 gallons (1515 l) Dimensioner 81 x 81 x 39,25 (206 cm x 206 cm x 99,75cm) Vattenmängd 362 gallons (1370 l) Jets 75 jetmunstycken av rostfritt stål Jets 75 jetmunstycken av rostfritt stål Pumps (2) 4 HP pumpar Pumps (2) 4 HP pumpar Sittplatser Upp till 7 personer Sittplatser Upp till 6 personer Innehåller Reningssystem med ozon Volcano terapimunstycken LED-belysning med Illuminated Waterfall 5 terapisäten med nackmunstycken Eco-Pack digitala kontroller SFX-ljudsystem som tillval Innehåller Reningssystem med ozon Volcano terapimunstycken LED-belysning med Illuminated Waterfall 5 terapisäten med nackmunstycken Eco-Pack digitala kontroller SFX-ljudsystem som tillval

22 OTERO ESCONDIDO Detta spabad i modern stil rymmer lätt ett sällskap på 7 personer och erbjuder en mängd sittplatser och jetalternativ. Sjunk ner i denna lavin av föryngring med över hundra jetmunstycken inriktade på nacke, nedre och övre delen av ryggen, och även fötterna, för den ultimata zonterapibehandlingen. POMONA Denna öppna modell är det perfekta spabadet för den som behöver få plats med upp till 8 personer. Denna stora modell som är fri från barriärer mellan sätena erbjuder en mängd olika jetkonfigurationer, inklusive en mäktig vulkanfotstråle på spabadets botten. Dimensioner 91 x 91 x 39,25 (231 cm x 231 cm x 99,75 cm) Vattenmängd 550 gallons (2082 l) Jets Pumps Sittplatser Innehåller 75 jetmunstycken av rostfritt stål (2) 4 HP pumpar Upp till 8 personer Reningssystem med ozon Volcano terapimunstycken LED-belysningssystem med belyst vattenfall 5 terapisäten med nackmunstycken Eco-Pack digitala kontroller SFX-ljudsystem som tillval Dimensioner 91 x 91 x 39,25 (231 cm x 231 cm x 99,75 cm) Vattenmängd 535 gallons (2025 l) Jets Pumps Sittplatser Innehåller 114 jetmunstycken av rostfritt stål (3) 4 HP pumpar Upp till 7 personer Reningssystem med ozon Volcano terapimunstycken LED-belysningssystem med belyst vattenfall 5 terapisäten med nackmunstycken Eco-Pack digitala kontroller SFX-ljudsystem som tillval

23 ARROYO-SERIEN

24 ARROYO AMARILLO I Amarillo-modellen får du bekvämt med plats med upp till 6 av dina vänner De kraftfulla terapeutiska sittplatserna, tillsammans med subtila och ändå uppfriskande alternativ gör Amarillo till din ultimata spaupplevelse. Den stora stolen ger en helkropps-hydro-massage med jetmunstycken inriktade på ben, vader, fötter och rygg. HAVASU VEGAS Havasu och Vegas skapar en intim atmosfär med exklusiva sittplatser för 2-3 personer - det här är de perfekta modellerna för en lägenhet eller liten uteplats. Den eleganta triangulära profilen hos Havasu betonar perfekt komfort i ett kompakt format. Luta dig tillbaka i en av de två sköna fåtöljerna eller traditionella sätena, och njut av strategiskt placerade högeffektsjets avsedda för lugnande avkoppling. Dimensioner Havasu 79 x 79 x 37 (201 cm x 201 cm x 94 cm) Triangulär Dimensioner Vegas 59 x 77 x 31.5 (150 cm x 196 cm x 80 cm) Dimensioner 81 x 81 x 37,5 (206 cm x 206 cm x 95,25 cm) Vattenmängd 300 gallons (1136 l) Vattenmängd Havasu 200 gallons (757 l) Vattenmängd Vegas 150 gallons (568 l) Jets /Pumpar 30 jets, (1) 4 HP Tvåstegspumpar Jets /Pumpar Havasu Jets /Pumpar Vegas 25 jets, (1) 4 HP Tvåstegspumpar 11 jets, (1) 2 HP Tvåstegspumpar Sittplatser Innehåller Upp till 6 personer Drift kontrollerad med fördelningsventil Sittplatser Havasu Sittplatser Vegas Upp till 2-3 personer Upp till 2-3 personer 12 volts undervattenlampa 2 terapisäten med nackmunstycken Innehåller 12 volts undervattenlampa 110 V-alternativ SFX-ljudsystem som tillval Alternativt 110 Volt (12A) strömkonfigurering * SFX ljudsystem finns som tillval för Havasu

25 OUTLAW Outlaw ger modern terapi och effektivitet i en traditionell, rund design som förflyttar en grupp på sex personer till en värld av avkoppling och gemenskap. Med sittplatser på olika nivåer för de allra längsta, de allra minsta och alla mittemellan är Outlaw perfekt för familjer av alla storlekar. TEMPE Tempe är ett familjespabad med upp till sex sittplatser och många funktioner. Sittplatserna är ergonomiskt utformade med olika djup och bredd, och Tempes sittområde omger en rymlig fotbrunn. Tempe är utrustat med modern toppskimfiltrering och vacker LED-belysning. 30 terapeutiska jetmunstycken ger högkvalitativ massage och underhållning. Dimensioner 81 x 81 x 37,5 (206 cm x 206 cm x 95,25 cm) Volym 341 gallons (1291 l) Jetmunstycken/pumpar 30 jetmunstycken, 1 pump (4HP 220V) Sittplatser upp till 6 personer Dimensioner 87 omkrets x 39 djup (220,98 cm x 99,06 cm) Volym 400 gallons (1514 l) Jetmunstycken/pumpar 14 jetmunstycken, 1 pump (4HP 220V) Sittplatser Upp till 6 personer Funktioner Drift kontrollerad med fördelningsventil 12 V undervattensbelysning Terapisäte med två nackmunstycken SFX-ljudsystem som tillval Alternativt 110 Volt (12A) trömkonfigurering Funktioner 110V (12A)-alternativet gör det möjligt att ansluta Outlaw till vilket uttag som helst, vilket ger en enkel och ekonomisk installation. SFX-ljudsystem som tillbehör LED-lampor i flera färger och drinkhållare

26

27 ANTECKNINGAR Använd det här utrymmet för att anteckna de alternativ du gillar och vad de kostar, och för att planera installationen

28 Coyote Spas kan göra produktmodifieringar och förbättringar utan föregående meddelande. Specifikationer och mått är ungefärliga och ska enbart användas som referens

Hälsa FAMILJETID DITT EGET SPA. Välbefinnande. Hålla sig i form LYX ROMANTIK

Hälsa FAMILJETID DITT EGET SPA. Välbefinnande. Hålla sig i form LYX ROMANTIK DITT EGET SPA Välbefinnande Hålla sig i form Hälsa FAMILJETID LYX ROMANTIK Coyote Spas är utformade enligt de senaste terapeutiska principerna. Varje spa har konstruerats för att passa din kropps konturer,

Läs mer

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen För runt trettio år sedan sålde Canadian Spa sitt första spabad, sedan dess har företaget utvecklats till en ledande aktör och ett av de

Läs mer

ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD

ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD ETT FÖRETAG I ENWA WATER TREATMENTKONCERNEN SPABAD 2012 1 Idé och produktion:growreklam.se Innehåll spabad översikt spabad... 4-5 paragon medallion... 8 paragon genesis... 9 paragon essence... 10 paragon

Läs mer

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA REAL PRO ULTRA HÖJDPUNKTER EXAKT STYRNING MED JUNETSU-MASSAGE EXKLUSIV HELA 4.26 M² AV KROPPEN MASSERAS EXKLUSIV Anpassar sig helt efter dina

Läs mer

South Seas Spas. En del av Artesian Spas

South Seas Spas. En del av Artesian Spas South Seas Spas En del av Artesian Spas Deluxe-klass South Seas Spas byggs enligt samma världsklasstandard som Artesian Spas är världskända för. Deluxe- och Standard-spabaden är lika orubbliga i kvalitet

Läs mer

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se New GROHE DreamSpray Showers page 2 www.grohe.se Njut av vattnet med en ny GROHE-dusch Med vår nya serie av hand- och takduschar kommer ditt badrum

Läs mer

Avancerad massageteknologi sedan 1969

Avancerad massageteknologi sedan 1969 Avancerad massageteknologi sedan 1969 Panasonic MA53 Living MA53 är en lyxig massagefåtölj från Panasonic som är den världsledande tillverkaren från pan sedan mer än 40 år. Massagefåtöljen är designad

Läs mer

I samarbete med. A Lifetime of. Enjoyment

I samarbete med. A Lifetime of. Enjoyment I samarbete med A Lifetime of Enjoyment LIVSTID AV NJUTNING Fonteyn Spas är till 100% tillverkade i i Houston, Texas. Etablerades 1979, företaget kännetecknas av kvalitetsprodukter, exceptionell design

Läs mer

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR

HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR HomeGlide-trapphiss FÖR RAKA TRAPPOR Access BDD är en av Europas ledande leverantörer av trapphissar, plattformshissar samt hissar för privata och offentliga miljöer. 2 Access BDD HomeGlide-trapphiss FÖR

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

Låt oss få uppfylla din dröm!

Låt oss få uppfylla din dröm! SPA-bad hemma! INSPIRATIONSKATALOG 2013 Låt oss få uppfylla din dröm! En egen skön oas i vardagen! För avslappning & umgänge Tänk dig att få sjunka ner i ett varmt spabad efter en lång dag på jobbet. Känslan

Läs mer

Power of Sun. Powerofsun Infravärmepaneler

Power of Sun. Powerofsun Infravärmepaneler Powerofsun Infravärmepaneler Infraröda värmepaneler är ett modernt, ekonomiskt värmesystem för bostäder, kontor, hotell, sjukhus, catering och produktionsanläggningar. Ungefär som traditionella kakelugnar

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

SPABAD KOSTNADSFRI INSTALLATION. Förutsättningar för. I priserna för Jacuzzi Spa från Sanova ingår:

SPABAD KOSTNADSFRI INSTALLATION. Förutsättningar för. I priserna för Jacuzzi Spa från Sanova ingår: Förutsättningar för KOSTNADSFRI INSTALLATION I priserna för cuzzi Spa från Sanova ingår: Frakt Startkit innehållande Spakem och teststickor Installation av Sanova avtalsinstallatörer Idrifttagning och

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem

Welcome to the North. TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem Welcome to the North TEMPUR North ett nytt Nordiskt sängsystem North by name, North by nature Nya sängsystemet TEMPUR North har inspirerats av det vidsträckta landskapet och den orörda naturen i Norden.

Läs mer

500 Series. South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. 519P 532L DX 533DL DX

500 Series. South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. 519P 532L DX 533DL DX www.artesian.se South Seas Spas - Moderna spabad som är sofistikerade och har stil. Våra South Seas Spas är perfekt kombinerade i sin utformning med ny,innovativ teknik och fräsch design som finns tillgängliga

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Index INNEHÅLL. förbättra din spaupplevelse. Du kan vara säker på att ditt spa kommer att ge år. av prisvärd njutning för dig och din familj.

Index INNEHÅLL. förbättra din spaupplevelse. Du kan vara säker på att ditt spa kommer att ge år. av prisvärd njutning för dig och din familj. MIAMI SPA HISTORIA INNEHÅLL Miami spas HistorIA Miami Spas tillverkas av världsledande producenter av spabad som ligger i framkant när det gäller utveckling och produktion av högkvalitativa spabad. Miami

Läs mer

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA

FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING. Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA FÖR T S KLASSIG AVKOPPLING Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA REAL PRO ULTRA HÖJDPUNKTER ++ EXAKT STYRNING: DEN VÄRDSEXKLUSIVA * JUNETSU-MASSAGEN EXKLUSIV Panasonic Real Pro ULTRA kan anpassas helt efter

Läs mer

Armar och Ben Oavsett kroppsform eller storlek, en bekväm massage för axlar och överarmar, från armarna till fingertopparna.

Armar och Ben Oavsett kroppsform eller storlek, en bekväm massage för axlar och överarmar, från armarna till fingertopparna. En hög-spec massagestol som levererar en ny massage upplevelse. Utrustad med stora 9cm knåda bollar för att förverkliga en mer mild, gradvis massage över ett bredare, större område. Knåda Boll Massage

Läs mer

Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris

Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris Härlig avslappning och fantastisk massage till ett rimligt pris Signature Spas vill ge alla som önskar möjligheten till härlig massage och avslappning genom att tillverka sina spabad och swimspa, som är

Läs mer

B A S T U D U S C H Å N G B A D

B A S T U D U S C H Å N G B A D B A S T U D U S C H Å N G B A D Tylö Felicity ångduschen som spränger gränser. Med Tylö Felicity har våra designers och produktutvecklare skapat den fulländade ångduschen. Tylö Felicity är en toppmodell

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Alaska. Nya generationens utespa, det kompletta lyxalternativet! Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354

Alaska. Nya generationens utespa, det kompletta lyxalternativet! Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354 Alaska, det kompletta lyxalternativet! Spahalsa genom vatten Nordiska Kvalitetspooler info@nordiskakvalitetspooler.se www.nordiskakvalitetspooler.se Telefon: 026-22 22 350 Fax: 026-22 22 354 Alaska Det

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Tre nivåer - nio metoder. Metod 2: Di Yuan. Metod 3: Ren Yuan. Metod 7: Tong Yuan. Metod 1: Tian Yuan. Metod 8: Ling Yuan. Metod 9: Ming Yuan

Tre nivåer - nio metoder. Metod 2: Di Yuan. Metod 3: Ren Yuan. Metod 7: Tong Yuan. Metod 1: Tian Yuan. Metod 8: Ling Yuan. Metod 9: Ming Yuan 1 Yuan Gong - metoder Tre nivåer - nio metoder Första nivån (att arbeta med kropp & Qi) Metod 1: Tian Yuan Metod 2: Di Yuan Metod 3: Ren Yuan Metoderna på den första nivån kan tränas

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Här följer fyra övningar som värmer upp axlarna, skuldrorna och ryggen.

Här följer fyra övningar som värmer upp axlarna, skuldrorna och ryggen. Uppvärmning Innan träning påbörjas bör någon form av uppvärmning ske. Det finns många sätt att värma upp. Att gå en snabb promenad eller att småjogga är två vanliga sätt. Det bästa är att göra ett genomtänkt

Läs mer

Om spabad, bubbelpool, utomhuspool och Jacuzzi

Om spabad, bubbelpool, utomhuspool och Jacuzzi Om spabad, bubbelpool, utomhuspool och Jacuzzi Tycker du att sommaren är för kort, att det är dyrt och platskrävande med pool eller att sommaren är för kort? Då är det antagligen ett spabad/jacuzzi som

Läs mer

Manual FUJI Cyber Relax

Manual FUJI Cyber Relax 0 Manual FUJI Cyber Relax Helkroppsmassage Hela kroppen masseras i etapper under totalt 15 minuter. Ryggen masseras med en mekanisk 3D teknik plus luftkuddar som pressar på sidorna vilket ger en behaglig

Läs mer

Benefit Sports 300 996101

Benefit Sports 300 996101 Benefit Sports 300 996101 1 Säkerhetsinstruktioner Konsultera med läkare innan användning Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Använd inte kläder som

Läs mer

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean

Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Etac presenterar: Familjen Clean A cleaner clean Upptäck familjen Clean I snart 20 år har Etac Clean varit en storsäljande mobil dusch- och toalettstol. Det har kommit kopior och imitatörer, men originalet

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Pausa dig. Ett rörelsepausprogram från Friskvården KI

Pausa dig. Ett rörelsepausprogram från Friskvården KI Pausa dig Ett rörelsepausprogram från Friskvården KI Detta material är ett komplement till det webbaserade rörelsepausprogrammet och kan med fördel användas vid rörelsepaus i grupp eller som underlag för

Läs mer

FÖRTSKLASSIG AVKOPPLING. MASSAGEFÅTÖLJEN REAL PRO PREMIUM

FÖRTSKLASSIG AVKOPPLING. MASSAGEFÅTÖLJEN REAL PRO PREMIUM FÖRTSKLASSIG AVKOPPLING. MASSAGEFÅTÖLJEN REAL PRO PREMIUM REAL PRO PREMIUM HÖJDPUNKTER Med 1.117 enastående massagevariationer är Real Pro Premium som gjord för att du ska kunna njuta av en helt personlig

Läs mer

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen För runt trettio år sedan sålde Canadian Spa sitt första spabad, sedan dess har företaget utvecklats till en ledande aktör och ett av de

Läs mer

En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium

En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium En helt ny dimension inom massagestolsteknologi. Panasonic Real Pro Premium Svaret på alla dina massagebehov Med 1117 unika massageinställningar är EP30002 Real Pro Premium din biljett till en personligt

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

Ett naturligt val VITA SPA 3

Ett naturligt val VITA SPA 3 VITA SPA 2 VITA SPA Ett naturligt val Ett spabad från Vita Spa ger dig en egen rofylld oas där du kan slappna av, vila ut och hämta ny energi. Sedan 1974 har Vita Spa arbetat med den senaste teknologin

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Komfort och Kvalitet. Duschkabiner & ångbastukabiner

Komfort och Kvalitet. Duschkabiner & ångbastukabiner Komfort och Kvalitet Duschkabiner & ångbastukabiner 2014 170 970 1830 Duschkabiner NYHET 2014! Vår nya stilrena kabin med svängdörrar. 6301 Duschkabin 6301 är vår nya stilrena och prisvärda duschkabin

Läs mer

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL IMY Medicinsk Yoga utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i präglingar och blockeringar

Läs mer

Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor.

Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor. STOLTRAPPHISS - 260 Stoltrapphiss 260 - de Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor. Introduktion. Den ultimata trapphissen för flexibilitet - det är Starla. Starla

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever

PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever PuraVida PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever vattnet, det flytande ursprunget av återhämtning den vita färgen i all sin skönhet och med sitt ljusa och

Läs mer

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Säkerhet Komfort Design 2 Ett hem är så mycket mer än ett hus. Det är en miljö där du ska känna dig trygg och avslappnad och

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING 1 Träna på kontoret Stå upp och jobba - må bättre!

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Ryggträna 1b. Bålrotation

Ryggträna 1b. Bålrotation Ryggträna Detta ska du tänka på när du gör programmet. Gör programmet två gånger. Håll på med varje övning tills du blir trött. (10 20 upprepningar per övning) Tänk på att göra övningarna med god teknik.

Läs mer

Rulle Stor 5,0 Ag. Ansiktsrulle 3,5 Ag. Produktkod: 001

Rulle Stor 5,0 Ag. Ansiktsrulle 3,5 Ag. Produktkod: 001 Ansiktsrulle 3,5 Ag Produktkod: 001 Steg för nålar på 3,5 mm, mängd nålar: 272, storlek 36x42 mm. En len, elastisk hud är ett tecken på individens kraft, hälsa och ungdom. Människor har alltid försökt

Läs mer

medy jet Mer än avkoppling Terapi Välbefinnande Skönhet Fitness Incitament

medy jet Mer än avkoppling Terapi Välbefinnande Skönhet Fitness Incitament medy jet Mer än avkoppling Terapi Välbefinnande Skönhet Fitness Incitament MEDY JET Massage Massage enkelt och bekvämt: Det här är Medy Jet. Antingen för ren avkoppling, förebyggande av hälsoproblem, terapeutiskt

Läs mer

Senaste infratekniken

Senaste infratekniken Senaste infratekniken Unna dig stimulerande och hälsosam infraröd värme Pure Infra-kabinen ger dig trygg värme via den senaste infratekniken. Självklart innebär detta de lägsta nivåerna av elektromagnetisk

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Yogaövningar. för mer. Energi

Yogaövningar. för mer. Energi Yogaövningar för mer Energi Livet är som att cykla. För att hålla balansen, måste du fortsätta röra dig. Albert Einstein Stå upprätt med armarna utsträckta, horisontellt med axlarna. Snurra medsols, precis

Läs mer

Ditt eget spabad. Hemma.

Ditt eget spabad. Hemma. Ditt eget spabad. Hemma. Wellness är att bli ett med sig själv och sin omgivning När solen går upp på morgonen har du möjlighet att välja. Välj wellness och du väljer att leva dagen fullt ut. Du tar tillvara

Läs mer

Personlig ergonomi OH-Serie

Personlig ergonomi OH-Serie Personlig ergonomi OH-Serie Olika kroppsmått. Stående arbete Kvinnan är 159 cm. Mannen är 199 cm. 95% av kvinnorna är längre än kvinnan på bilden. 95% männen är kortare än mannen på bilden. Hon har bordet

Läs mer

Braun Series 7. Vår mest avancerade rakapparat med rengörings Center (CC) och Wet & Dry funktion

Braun Series 7. Vår mest avancerade rakapparat med rengörings Center (CC) och Wet & Dry funktion Braun Series 7 Vår mest avancerade rakapparat med rengörings Center (CC) och Wet & Dry funktion Alternativ: 750cc - med avancerad Cleaning Center, påse och exakt LED-display Produktfördelar - Intelligent

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

Passet är framtaget av Lotta Rahm och granskat av sjukgymnast Roy Sandström.

Passet är framtaget av Lotta Rahm och granskat av sjukgymnast Roy Sandström. Gymmix Balansboll Att träna med en balansboll är roligt och utmanande. Bollen är ett instabilt underlag som gör att tankarna kan bara vara på ett ställe när du tränar, på bollen och den övningen du gör

Läs mer

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar EVO Optimerad design för säkra förflyttningar SLOW R SMARTLOCK EVO En evolution inom mobila golvlyftar EVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. EVO ger användaren maximal

Läs mer

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR

VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR VI SÄTTER EN NY STANDARD MED VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR DAIKINS NYA SERIE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR I X SERIEN ÄR VERKLIGEN NÅGOT EXTRA. Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity

FITNESS FLOORS. Solutions for every activity Solutions for every activity Upptäck golvlösningarna till anläggningens alla utrymmen - oavsett om det är till gruppträningssalen, konditionsytan, reception och omklädningsrum, styrke- och friviktsområdet

Läs mer

Säkerhetsanvisningar

Säkerhetsanvisningar Användarhandbok Säkerhetsanvisningar Vid installation och användning av spabadet ska grundläggande försiktighetsåtgärder alltid iakttas, inklusive följande: Läs dessa anvisningar: VARNING! För att minska

Läs mer

Sommarträning Enkla, roliga och effektiva övningar med eller utan gummiband.

Sommarträning Enkla, roliga och effektiva övningar med eller utan gummiband. Sommarträning Enkla, roliga och effektiva övningar med eller utan gummiband. Enkelt att ta med på semestern! Övningarna framtagna av: Karin Jönsson, leg. Kiropraktor och Emilie Svedberg, lic Personlig

Läs mer

SleepCare+ Användarhandbok

SleepCare+ Användarhandbok SleepCare+ Användarhandbok Innehåll Grattis sida 3 Fjärrkontrollen sida 4 Massagefunktionerna sida 5 Om massagemadrassen sida 6 Produktspecifikationer sida 7 Säkerhetsföreskrifter sida 7 2 Grattis Grattis

Läs mer

BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET.

BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET. NY T HE FEELING & FUNC TION BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET. FAKTA FOTEN ÄR KONSTANT UNDER BELASTNING. OAVSETT OM DU STÅR ELLER GÅR. Utan Bergal Flex 77 Promenader, löpning

Läs mer

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB

TEMPUR. PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB TEMPUR PRODUKT GUIDE www.tempur.com PRODUKT GUIDE // TEMPUR SVERIGE AB 1 MADRASSER 80 x 200 x 15 cm 90 x 200 x 15 cm 105 x 200 x 15 cm 120 x 200 x 15 cm 140 x 200 x 15 cm 1 Övre skikt 7 cm viskoelastiskt

Läs mer

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd. RH Logic RH Logic är en serie stolar för den som sitter mycket i arbetet. Därför är den helt och hållet designad utifrån 2PP, vår filosofi om vikten av rörelse i sittandet för att orka med dagar med långa

Läs mer

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS INTELLIGENT INOMHUSKLIMAT FÖR MÄNNISKOR OCH HEM SOM GARANTERAR FRISK OCH HÄLSOSAM LUFT Luft har en väldigt stor betydelse för hur vi mår. Den kan påverka vår sömn, vår koncentrationsförmåga och vår hälsa.

Läs mer

sinne, kropp och själ

sinne, kropp och själ sinne, kropp och själ fördelar för hälsa och skönhet med rent, klart, mjukt och varmt spavatten Med Gecko Alliance s in.clear, brominbaserat vattenreningssystem för spabad. Så rent vatten... att du vill

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Exxact och Renova. Du är unik. Visa det.

Exxact och Renova. Du är unik. Visa det. Exxact och Renova Du är unik. Visa det. Byt strömställare det finns mer än vitt att välja bland Är design, komfort och energieffektivitet viktigt för dig? I så fall har vi strålande nyheter du behöver

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Välj din perfekta TEMPUR -kudde

Välj din perfekta TEMPUR -kudde TEMPUR KUDDGUIDE 2015 Kuddkollektioner Välj din perfekta TEMPUR -kudde Att välja rätt kudde kan förbättra hur bra din kropp är positionerad på natten, det påverkar din sömnkvalitet. TEMPUR erbjuder ett

Läs mer

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd.

Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans sängar ger ditt sovrum attityd. Vårt spiralsystem är bara smartare. Lagans affärsidé är att göra allting lite enklare och lite smartare. Men när det gäller madrassens kärna, spiralsystemet, så gör vi ett undantag. Vi använder en avancerad

Läs mer

Upplev Skillnaden. Total Purity System

Upplev Skillnaden. Total Purity System Upplev Skillnaden Total Purity System FAS ETT: DUAL DEFENSE FILTER & PUMPAR FAS TRE: CLEAR BALANCE CONDITIONER MAGNETISK KONDITIONERING FP MK FAS TVÅ: NATURLIG MINERAL RENING KOPPAR/SILVER JONISERING FAS

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

OPTIHEAT. Vattenburen golvvärme. Så här monterar du OPTIHEAT. Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk!

OPTIHEAT. Vattenburen golvvärme. Så här monterar du OPTIHEAT. Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk! OPTIHEAT Vattenburen golvvärme Inte som alla andra -enklare, snålare, genialisk! Så här monterar du OPTIHEAT Olika metoder att montera OPTIHEAT OPTIHEAT är det enklaste sättet att lägga in vattenburen

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med. Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar

Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med. Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar Träna upp din styrka på ett roligt och effektivt sätt med GYMBOLLEN Inspirationsguide med 6 (givande/effektiva/bra) basövningar Viktigt att tänka på innan träning Det är väldigt viktigt att du andas normalt

Läs mer

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:-

11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Stressless Magic (M) bästa komforten någonsin! nyhet Stressless Consul 5.990:- Pall 2.000:- 11.450:- i läder Batick Black. Ordinarie pris 13.480:- Pall 3.300:- i läder Batick Black Ordinarie pris 3.900:-

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/

TEMPUR Prislista. TEMPUR Prisliste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/ TEMPUR lista TEMPUR liste brochure 2017_SE.indd 1 20/03/2017 14.33 TEMPUR lista Sängsystem - Tillval TEMPUR Promise Med TEMPURs kompletta sängsystem har du möjlighet att njuta av den fantastisk komfort

Läs mer

Sittande Massage. Enkla övningar för en stunds avslappning

Sittande Massage. Enkla övningar för en stunds avslappning Sittande Massage Enkla övningar för en stunds avslappning Vad händer i kroppen när vi får massage Slappnar av i musklerna Blodcirkulationen ökar Smärta och värk minskar Lymfcirkulationen ökar Ökar kroppens

Läs mer

Med rena eteriska oljor av hög kvalitet

Med rena eteriska oljor av hög kvalitet bluesätt! Ta hand om din hälsadeep på ett naturligt Med rena eteriska oljor av hög kvalitet www.resonans.org www.doterrasweden.se RESONANS MANAGEMENT Friskvård med naturens under! Utvecklad för att lugna,

Läs mer

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr 690101 NU 295:- ord 395:-

Badkaret på bilden är i högerutförande. BADKARSSET Art.nr 690101 NU 295:- ord 395:- COMFORNETTE E-LINE Comfornette E-line är ett enklare massagsystem som är utrustat med Silent System Technology, och styrs enkelt via en knapp. SNABBFAKTA E-LINE 12 st jetstrålar Silent System Technology

Läs mer

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip är HMN unika bad stol som lever upp till framtiden för dusch / toalettstol

Läs mer