Run with the leader. Do you want to move forward? Vi växer, Vi investerar Vi utvecklas. Zinkteknik en trygg vän på vägen Framåt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Run with the leader. Do you want to move forward? Vi växer, Vi investerar Vi utvecklas. Zinkteknik en trygg vän på vägen Framåt."

Transkript

1 Mars 2014 Nyheter och information från Zinkteknik Sverige och Bosnien Do you want to move forward? Run with the leader Vi växer, Vi investerar Vi utvecklas Zinkteknik växer ordentligt både i Sverige och i Bosnien. För att möta våra kunders behov investerar vi därför 2,8 MEUR i våra båda anläggningar. Zinkteknik en trygg vän på vägen Framåt 30 % av alla bilar har komponenter från Zinkteknik. Nya ägare med mål att ta Zinkteknik till nya nivåer.

2 Vi tror på ett långsiktigt ägande och en ständig utveckling DEN 1 MAJ 2013 tog Jens Svensson och Niclas Svensson över majoritetsägandet och ledningen av Zinkteknik. Två olika personligheter som vuxit upp och delat middagsbord med en av traktens kanske mest karismatiska entreprenörer, Sven-Erik Svensson. Grundare, ägare och VD i Zinkteknik AB sedan Sven-Erik är fortfarande delägare och aktiv i bolaget, framför allt i utvecklingen av Zinkteknik Bosnia d.o.o.

3 Jens Svensson VD Zinkteknik AB, Bredaryd Niclas Svensson Ekonomichef, Zinkteknik AB, Bredaryd Jens Svensson, VD Zinkteknik AB, Bredaryd Det känns mycket spännande att få förmånen att nu driva vidare Zinkteknik. Jag och Niclas är överens om att vi vill fortsätta att låta Zinkteknik utvecklas. Vi tror på ett långsiktigt ägande och investerar därför hela tiden för att rusta oss för framtidens krav och behov. Niclas Svensson, CFO Zinkteknik AB, Bredaryd Vi har självklart diskuterat våra roller en hel del innan ägarbytet blev ett faktum. Vi tar över ett starkt varumärke som står för innovation, kvalitet och hög tekniknivå. Det finns absolut ingen anledning att ändra detta. Vi lever på nöjda referenser och har idag fler världsledande företag som kunder. Det handlar istället om att hela tiden skruva och utveckla vårt affärskoncept på ett sätt som gör att befintliga kunder känner sig trygga, och att nya kunder känner sig manade att börja samarbeta med oss. Kontinuitet är viktigt, att kunna leverera hög kvalitet över tid. Investeringsbeslut Sedan Jens och Niclas tog över har man, tillsammans med Sven-Erik och bolagets styrelse, tagit beslut om investeringar i de båda Zinkteknikbolagen om cirka 3,7 MEUR. De är tydliga bevis för att Zinkteknik kommer att röra sig framåt i en oförminskad hastighet framöver. Små, tekniskt avancerade komponenter Jens Svensson Vi har gått från att vara en mer generell leverantör av zinkgjutna komponenter till att bli en teknikoch kunskapspartner där vi kan se en klar majoritet av små komponenter med avancerade, integrerade funktioner och egenskaper. Fördelen med detta är att vi definitivt inte är lika lätt utbytbara, nackdelen är att det är en väldigt lång process innan vi kan köra skarpa skott i våra maskiner. Det handlar ju inte om att skapa kopior utan tillverka unika original. Tre åldersgrupper skapar dynamik Vi representerar tre olika åldersgrupper där Niclas är yngst, jag är i mitten och Sven-Erik är äldst. Det skapar en bra dynamik genom olika infallsvinklar och perspektiv. Det är bra för företaget och våra kunder. Vi tar över ett starkt varumärke som står för innovation, kvalitet och hög tekniknivå

4 Zinkteknik Bosnia d.o.o växer! Nu bygger vi till i Bosnien igen Det är nu tredje gången som vi kör igång byggprojekt i Bosnien sedan vi startade upp bolaget i Mostar Ökade volymer och tillströmning av kunder i framför allt Europa och USA, men också övriga delar av världen, gör att vi behöver större ytor för vår verksamhet i Bosnien.

5 Nu kör vi! Den 30 januari 2014 tog vi det avgörande beslutet för att köra igång byggnationen. Det blev med samma byggföretag som ansvarade för tillbyggnaden Från vänster Sven-Erik Svensson, Nafija Cagalj, Sefik Voljevica (byggherre), Jens Svensson och Niclas Svensson. Sven-Erik Svensson, utvecklingsansvarig för Zinkteknik Bosnia d.o.o Det är riktigt roligt att nu få gå vidare och utveckla Zinkteknik Bosnia ytterligare. Vi hade stora planer från början och trodde verkligen på satsningen här nere. Inte minst tack vare att vi hade med oss Nafija Cagalj, som jobbat länge hos oss i Bredaryd. Nafija har bra lokal kännedom och är också en utpräglad entreprenör med mycket hög kvalitetskänsla. Rätt tentakler ute Planer och drömmar har överträffats och därför är det nu tredje gången som vi sätter igång ett byggprojekt här nere, tack vare ökad efterfrågan. Det är tydliga bevis för att vi hade rätt tentakler ute och tidigt kände av våra kunder och marknadens behov av ytterligare en produktionsenhet med samma tänk som det vi har i Bredaryd. Idag förfogar vi över en yta på 1600 m 2 i Mostar, en stad som ligger i den mycket expansiva och snabbt växande regionen Bosnien Hercegovina. Zinkteknik Bosnia Doo drivs helt i linje med Zinkteknik AB och vi har ett nära samarbete med lokala företag inom ytbehandling och formverktyg. Med plats för 24 gjutmaskiner Den nya byggnaden kommer att ge plats för 24 gjutmaskiner och nya kontor för produktion. När samtliga maskiner har flyttats till de nya lokalerna, påbörjas byggnad av personalutrymme på 200 m 2, fördelat på lunchrum och omklädningsrum i en del av nuvarande gjuthall. Alltsammans ska vara klart under juli månad.

6 Zinkteknik en trygg vän på vägen Framåt 30 % av alla bilar har komponenter från Zinkteknik Komponenter till fordonsindustrin är ett segment som vi senaste åren sett en ordentlig ökning av här på Zinkteknik. Ökade krav på miljö och säkerhet gör att kunderna i denna bransch söker material som genom sina egenskaper kan göras så färdiga som möjligt i maskinen med högsta repeternoggrannhet och precision. En bil kan idag innehålla upp till 50 zinkgjutna komponenter från Zinkteknik.

7 Zinkens fördelar Kenneth Magnusson, Marknadschef, Zinkteknik AB, Bredaryd Fordonsbranschens ökade krav på sina underleverantörer är definitivt något som gynnar oss. Våra argument och styrkor vad gäller kvalitet, prestanda och leveranssäkerhet har visat sig få ett allt större gehör. Självklart är också värdet av att ha två produktionsenheter, en i Sverige och en i Bosnien, enormt högt då våra kunder arbetar över hela världen och har behov av snabba och effektiva logistiklösningar. Många gånger är detta till och med en förutsättning. PolyZink på gång Glädjande är att vi också nu ser en ökning på vår patenterade teknik, PolyZink. Metoden där plast och zink gjuts i en och samma process. För fordonsindustrin finns det många fördelar att få båda materialens egenskaper i en och samma komponent. Sparar mycket tid och möjliggör också nytänk inom konstruktion. Hög precision och möjlighet till snäva toleranser Hög kapacitet Låg kostnad Lång livslängd på verktyg Hög hållfasthet Mycket hög automationsgrad i produktion Knappast någon efterbearbetning Bra möjligheter till komplex geometri Möjliggör olika ytbehandlingar Hög repeternoggrannhet Låg energiförbrukning Våra komponenter sitter i säkerhetsbälte frontkrockkudde detaljer för att undvika vibrationer backspegel antenn intelligent kommunikation i bilen sätesjustering ljusstyrning takräcke förvaring artiklar i timmen. Alla rätt! På Zinkteknik har vi en spetskompetens och resurser att tillverka komplicerade produkter i mycket höga volymer, med hög repeternoggrannhet och leveranssäkerhet. Zinkens låga smälttemperatur och snabba stelningsförlopp tillsammans med automatiserad produktion där produkten blir färdig direkt, är ytterligare anledningar till att kombinationen zink och Zinkteknik utgör ett rätt vägval för våra kunder.

8 Porträttet Jag trivs att jobba i en innovativ miljö med innovativa kunder Thomas Runebrant, KAM-säljare på Zinkteknik AB, Bredaryd Thomas roll som KAM-säljare här på Zinkteknik är en sällan skådad mix av att lösa problem för stunden till att jobba i utvecklingsprojekt som kanske inte blir realitet förrän om fem, tio år. Det kräver tålamod, uthållighet och en stor portion entusiasm och engagemang. Har man detta är KAM-rollen här ett superintressant arbete, vilket Thomas gärna bekräftar. Thomas Runebrant och Kenneth Magnusson, Marknadschef på Zinkteknik, har ett nära samarbete när det gäller att hitta nya kunder och utveckla befintliga kunder. Många djupa diskussioner Jag bearbetar dels marknaden för nya potentiella kunder i kombination med att jag har mycket täta kontakter med befintliga kunder i projektskedet. Det innebär många och djupa diskussioner om tillverkningsbarhet och effektivitet för att få till en så bra produkt som möjligt dels för oss, men framför allt för kunden. I detta ingår då också kontakter med underleverantörer för verktyg, ytbehandling, bearbetning etcetera. Naturligtvis handlar mitt jobb också mycket om kalkylering och offertgivning. Vad är det mest intressanta med din tjänst? Dels är det väldigt intressant att jobba i ett innovativt företag med innovativa kunder. Jag har många internationella kontakter. Det är också spännande att få vara med i hela projektet, från början till färdig produkt. Som KAM är jag alltså inte bara säljare utan har också en viss projektledarroll.

9 Vad tycker du är Zinktekniks viktigaste framgångsfaktorer? Vi har ett mycket starkt varumärke som byggts upp över tid och som garanterar kunden hög kvalitet, effektiv tillverkning, djup kunskap och stor erfarenhet. Detta har möjliggjorts av att företaget är familjeägt och har en stabil och god ekonomi som gör att vi kan investera. Det är grundplattan. Att vi sedan 2005 också kan erbjuda tillverkning i Bosnien har definitivt gett oss en ordentlig skjuts på exportmarknaden. Vilka personliga styrkor har du användning av i ditt arbete? Jag har en bra bakgrund från en liknande tillverkning inom formsprutningsindustrin, där jag jobbat inom allt från verktygsframtagning till produktkonstruktion och projektledning. Det ger mig en ganska komplett erfarenhet inom hela projekten idag. Jag har lätt för att bli engagerad och trivs med att ta kontakt med kunder och leverantörer i Sverige och framför allt utomlands.

10 Nya maskininvesteringar Vi ska vara bäst på svåra detaljer och höga volymer Fem helt nya gjutmaskiner. En helt ny blästeranläggning, diverse robotar och, inte minst, ytterligare utbildningar för våra medarbetare. Zinkteknik rustar sig definitivt för framtiden och för att stärka vår position som den bästa leverantören av svåra, zinkgjutna detaljer och riktigt höga volymer. Niclas Svensson, CFO och ägare Zinkteknik AB Vi vill inte vara en generell leverantör utan en avgörande partner för våra kunder. Det blir man bäst genom att utvecklas och självklart särskilja sig genom spetskompetens och resurser i form av maskiner och rätt utrustning. För oss handlar det om att vara bäst på komplicerade detaljer och stora volymer. Våra investeringar nu har syftet att säkerställa leveranser och kapacitet för våra kunder. Modernaste blästern på marknaden Den blästeranläggning vi nu investerar i kommer att vara den modernaste på marknaden. Blästringen är en viktig del i vår process för att kunna göra en så färdig produkt som möjligt. Utbildning Parallellt med maskinella investeringar är kontinuerliga kunskapslyft viktigt. Det har alltid varit viktigt här på Zinkteknik. Våra hjärnor gör oss till stjärnor har vi en gång skrivit och det gäller även i fortsättningen.

11 Ny kvalitets- och miljöchef Per-Erik Edman Vi har nu nöjet att välkomna Per-Erik Edman som ny kvalitets- och miljöchef här på Zinkteknik i Bredaryd. I nästa nummer av Moves Forward kommer Per-Erik att berätta mer om vilka ambitioner han har i sin roll. Hur han ser på utvecklingen av miljö- och kvalitetsfrågor frågor som alltid haft och har hög prioritet här hos oss. Satsa på grön teknologi Zinkteknik KnowHow Visste du att zink kan återanvändas gång efter gång utan att dess egenskaper går förlorade! Zinken har också en väldigt låg smälttemperatur vilket håller energikostnaderna nere. Lär dig mer om zink på Möt oss på mässan! Zinkteknik kommer att ställa ut på följande mässor Electronica München nov Hall B6, monter 251. Automotive Stuttgart juni 2014! Hall 3 och monter A5401. Elmia nov 2014, monter A05:30

12 Bli diplomerad Zinkvetare du också! Ansök till nästa Zinkskola nu Zinkskolan Special Är ni flera från samma företag som är intresserade av Zinkskolan? Vi kan även erbjuda Zinkskolan vid ett separat tillfälle för enbart ditt företag. Euroguss-14 en succé för Zinkteknik! Den januari ställde vi ut på Euroguss-mässan i Nürnberg. Det är sjätte gången som vi ställer ut här och i år kände vi att vi definitivt hittat rätt. Många intressanta besök och kontakter som vi nu kan fortsätta samarbete med. I vår monter kunde besökarna träffa medarbetare från både Zinkteknik i Sverige och i Bosnien. Kursinnehåll egenskaper användningsområden miljöaspekter möjligheter produktvisning produktionsvisning Boka nu! Anmäl dig direkt på www. zinkteknik.se Du kan också höra av dig till Kenneth Magnusson, tel: Zinkteknik AB Industrivägen Bredaryd Tfn: Fax: info@zinkteknik.se

världens bästa zinkgjutare

världens bästa zinkgjutare JUNI 2016 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN ZINKTEKNIK SVERIGE OCH BOSNIEN Fabriker i två länder ett framgångsrikt koncept Vi skapar en anläggning för världens bästa zinkgjutare ZINKTEKNIK BYGGER UT ZINKTEKNIK

Läs mer

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 INTE SÅ ENKELT. Att formspruta plast kan vara svårt. Åtminstone om man som vi på Nolato

Läs mer

Bytte till zink och sänkte detaljpriset med 30%

Bytte till zink och sänkte detaljpriset med 30% JUNI 2017 NYHETER OCH INFORMATION FRÅN ZINKTEKNIK SVERIGE OCH BOSNIEN Bytte till zink och sänkte detaljpriset med 30% Bosnien bygger ut igen Här andas kvalitet direkt innanför dörren Gjuterichefen berättar

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft?

Syfte och organisation. Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor. 08-587 940 00. När trader avtalet om samgåendet i kraft? Business Assurance DNV GL Merger - Frågor och Svar Här finner du svar på generella frågor om sammanslagningen av DNV och GL, samt frågor som gäller dig som kund till DNV Business Assurance. Hör gärna av

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Ett riktigt hyggligt byggföretag

Ett riktigt hyggligt byggföretag Ett riktigt hyggligt byggföretag Anders Magnusson, Ola Magnusson och Niclas Carlbäck. Din kompletta byggare Sunne Byggnads AB är ett genuint familjeägt byggföretag som funnits i Sunne sedan Anders Magnusson

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

Vi är framtidens byggande.

Vi är framtidens byggande. Vi är framtidens byggande. Vi är din leverantör. Vad du än ska bygga. Helprefabricerat eller industriellt platsgjutet, det är frågan. Hos oss är valet enkelt. Vi har både och. Det är vi ensamma om på marknaden.

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

DIN LÖNSAMHET ÄR VÅR DYGD

DIN LÖNSAMHET ÄR VÅR DYGD DIN LÖNSAMHET ÄR VÅR DYGD Trots vår ödmjukhet kan vi stolt konstatera att vi ställer en av Skandinaviens modernaste och mest automatiserade produktionsanläggningar i branschen till ditt förfogande. För

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

Industrirobotar utveckling och användning utifrån ett danskt perspektiv

Industrirobotar utveckling och användning utifrån ett danskt perspektiv Industrirobotar utveckling och användning utifrån ett danskt perspektiv Världsmarknaden över industrirobotar har ökat kraftigt under senare år och är på väg att hämta sig från tiden efter 2001. Året före

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Ta i trä. Avancerad bearbetning av planmaterial.

Ta i trä. Avancerad bearbetning av planmaterial. Ta i trä Avancerad bearbetning av planmaterial www.trateknik.com Träteknik genuint hantverk sedan 1906 Massiv sittgrupp, Engelbrektskolan i Stockholm Arkitekt: Cedervall Arkitekter Kragstadungen i Vallentuna

Läs mer

Från rulle till paket med samma leverantör

Från rulle till paket med samma leverantör Värmeväxlarplattor Från rulle till paket med samma leverantör Oavsett vilken typ av värmeväxlarplattor du tillverkar behövs rätt utrustning som är anpassad för din produktion. AP&T har utvecklat och levererat

Läs mer

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING Alla kontakter bidrar till nya affärer Genom ett förändrat tankesätt kring försäljning, och genom att värdera sina kontakter som potentiella kunder över en längre tidshorisont,

Läs mer

Din stål och smidesleverantör

Din stål och smidesleverantör Din stål och smidesleverantör Innovativ partner Ferrocon är ett innovativt verkstadsföretag som har varit verksamma i Skövde sedan 1951. Idag med ett 30-tal engagerade medarbetare, flexibel organisation,

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET

Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET V Ä L K O M M E N T I L L A X I P T O I N N O V A T I V F Ö R Ä D L I N G Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET Vi tar ett steg tillbaka och går framåt. Axipto AB är ett ungt och nytänkande

Läs mer

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare.

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Funderar du på att köpa tomt och bygga hus? Grattis du står inför en spännande resa. Att få skapa sitt drömboende bokstavligt talat från grunden är

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

En komplett systemleverantör

En komplett systemleverantör En komplett systemleverantör 2 Heltäckande legotillverkare Blekinge Pressgjuteri bildades 1994 och är idag en komplett systemleverantör. Med passion för teknik, ett brett kunnande och ett stort engagemang

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Specialisten på skärande bearbetning

Specialisten på skärande bearbetning Specialisten på skärande bearbetning Företaget Ekets Ekets är ett av Sveriges 10 största företag när det gäller skärande bearbetning. Vi har en kapacitet på 500.000 timmar i mer än 100 CNC-styrda maskiner.

Läs mer

Tour & Andersson AB. TA - ett varumärke på världskartan

Tour & Andersson AB. TA - ett varumärke på världskartan Tour & Andersson AB TA - ett varumärke på världskartan Framtiden handlar om värme och kyla Vi arbetar inom ett område som blir allt mer intressant och viktigare år för år. Det handlar om vårt inomhusklimat

Läs mer

Tio bra anledningar till varför en karriär inom JSB är rätt för dig!

Tio bra anledningar till varför en karriär inom JSB är rätt för dig! Tio bra anledningar till varför en karriär inom JSB är rätt för dig! 1VI VÅGAR TÄNKA NYTT JSB vågar tänka nytt. På så sätt kan vi leverera vad samhället behöver både idag och imorgon. Det är ett nytänkande

Läs mer

Hydrosådd. Kostnadseffektiv etablering av gräs. Proffs på gröna sportytor

Hydrosådd. Kostnadseffektiv etablering av gräs. Proffs på gröna sportytor Hydrosådd Kostnadseffektiv etablering av gräs Proffs på gröna sportytor Hydrosådd en effektiv metod för etablering av gräs Hydrosådd är en mycket effektiv metod för etablering av gräs. Med stor precision

Läs mer

precision som affärsidé.

precision som affärsidé. precision som affärsidé. Förutom en riktigt bra totalkapacitet är fördelen med Parsgruppen att vi kan få en större bredd av leverantörer utan att behöva fler kontaktpersoner. Vi kommer att utöka och ytterligare

Läs mer

När behoven kräver snabba lösningar.

När behoven kräver snabba lösningar. När behoven kräver snabba lösningar. Vi på Flexator i Gråbo slår inte av på takten. Tvärtom. Drygt 40 år efter starten händer mer än någonsin innanför fabriksväggarna. Arbetsbodar och modulbyggnader tillverkas

Läs mer

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör Kulturguide v1.1 Vi strävar efter att bli bättre...alltid - vad vi än gör Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed Uppdrag Människor Kultur Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas

Läs mer

Välkommen till Familjen PARS!

Välkommen till Familjen PARS! Babak Karimi inköp/it, Bo Karimi BTT, Johan Axelsson vice VD, Stefan Wängermark marknad, Ali Karimi styrelseordförande, Åsa Brovall ACAB, Ulf Liljewern ABL, Sofia Karimi controller, Seppo Laukkanen PREFORM,

Läs mer

Återanvänd dina vändskär

Återanvänd dina vändskär Utvecklarna av Ecogreenmill Larssons i Bjärred Mekaniska Verkstad AB är ett familjeföretag med nöjda kunder, gamla anor och Tripple-A rating, vilket borgar för ett tryggt samarbete. Vårt namn och företag

Läs mer

Tonsjökvalitet för din framgångs skull

Tonsjökvalitet för din framgångs skull Tonsjökvalitet för din framgångs skull 2 Vilken produkt ska vi göra åt dig? Oavsett om du behöver en enda produkt, till exempel ett högpresterande hjulnav för en extrem sportbil eller en oändlig serie

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Vad som driver oss. Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14. voestalpine AG www.voestalpine.com

Vad som driver oss. Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14. voestalpine AG www.voestalpine.com Vad som driver oss Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14 www.voestalpine.com Vi har framtiden i egna händer Som stålbaserad teknologi- och industrikoncern samt världsledande aktör

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Att jobba på Sto Det handlar om dig Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Som medarbetare på Sto är det i grunden dig och dina kollegor det handlar om. Utan att förringa vår fina produktportfölj, är det

Läs mer

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september?

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september? Frågor och Svar: 2004-02-03 Nedan följer svar på frågor vi fått från våra aktieägare. Frågorna har vi fått via email under de senaste två till fyra veckorna. Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD)

Läs mer

Med rätt kunskap kommer man långt.

Med rätt kunskap kommer man långt. PRODUKTION Med rätt kunskap kommer man långt. Har du egna byggprodukter att utveckla eller legotillverka? Vänd dig med förtroende till Arqdesign Produktion! Vi vet hur viktigt det är att allt material

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS STÅLKONSTRUKTION I FOKUS EN KOMPLETT TILLVERKARE PRIMAB startades 1989 av Per Risvall. Verksamheten har utvecklats successivt under åren och idag är PRIMAB en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner

Läs mer

Tranås Rostfria AB. Det lilla bolagets flexibilitet i stort format

Tranås Rostfria AB. Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Tranås Rostfria AB Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Det lilla bolagets flexibilitet i stort format Tranås Rostfria AB är en svenskägd legotillverkare som är inne i en stark expansionsfas

Läs mer

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring.

WIPAB & ALLKAL. Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. WIPAB & ALLKAL Avancerade plåtarbeten, maskinskydd och kvalificerad metallrengöring. Kvalitet, kunskap och erfarenhet i ett starkt samarbete. WIPAB är ett plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning.

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Välkommen till oss i monter U:550!

Välkommen till oss i monter U:550! Nummer 1 2012 Tidningen du just nu läser är så aktuell som den kan bli. Vi producerade tidningen på plats på mässan under onsdagen. Den skickades till tryckeriet för tryck samma dag och började delas

Läs mer

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Oliver Lopez har jobbat med försäljning i 15 år. Sedan ett par år driver han företaget Structsales där han hjälper sälj och marknadsorganisationer

Läs mer

Sandgjutet Aluminiumgjutgods

Sandgjutet Aluminiumgjutgods Sandgjutet Aluminiumgjutgods Om oss: GAP är ett företag som erbjuder full kundservice; från design och utveckling av detaljen som ska gjutas, till leverans av färdigt bearbetade, målade och testade artiklar.

Läs mer

stora resurser & höga ambitioner

stora resurser & höga ambitioner stora resurser & höga ambitioner Vi erbjuder våra kunder... Maskiner Verktyg Utbildning Rådgivning Programmering Service För att producera ekonomiskt och tillförlitligt med hög precision dygnet runt och

Läs mer

Följ med på en spännande resa!

Följ med på en spännande resa! Följ med på en spännande resa! » Idag är vi en av Sveriges största teknikkonsulter inom el- och säkerhetsområdet. En utveckling som inte hade varit möjlig utan våra engagerade och kompetenta medarbetare.

Läs mer

A WORLD OF MAGNETICS

A WORLD OF MAGNETICS A WORLD OF MAGNETICS FÖRETAGET Välkommen till vår värld av magneter På Sura Magnets AB vet vi att det fi nns en magnetlösning för varje användningsområde, i allt från fordon till medicinteknik. Många formsprutade

Läs mer

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods

Företaget. Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Företaget Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Sveriges enda och närmaste tillverkare av gatugods Tierps Järnbruk är idag Sveriges enda kvarvarande tillverkare av gatugods och närmaste.

Läs mer

Litografen ett personligt tryckeri

Litografen ett personligt tryckeri Litografen ett personligt tryckeri Vi känner oss alla som en viktig del av Litografen. Det vill vi att du också ska göra. Litografen grundades sommaren 1990 av Ann-Britt Karlsson och sonen Peter. Även

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Ett Barnhem Selfhelp- fund Stipendieverksamhet En gåvoverksamhet för fattiga En IT- skola

Ett Barnhem Selfhelp- fund Stipendieverksamhet En gåvoverksamhet för fattiga En IT- skola Stiftelsen Banglabarn grundades 2012, i syfte att utveckla och förbättra förutsättningarna för fattiga människor i Bangladesh. Bakgrunden till Stiftelsen är att Raton Razzak, far till grundaren Leo, fick

Läs mer

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB Pressmeddelande Måndag 6 oktober 2014 Den 2 oktober 2014 blev Industribeslag Sjögren AB en del av Göthes koncernen, ett förvärv som stärker och breddar Göthes position på OEM-marknaden inom lås, beslag

Läs mer

DE SÄKERSTÄLLER ATT SIGNALEN ÄR MOTTAGEN, OAVSETT FÖRHÅLLANDE!

DE SÄKERSTÄLLER ATT SIGNALEN ÄR MOTTAGEN, OAVSETT FÖRHÅLLANDE! DE SÄKERSTÄLLER ATT SIGNALEN ÄR MOTTAGEN, OAVSETT FÖRHÅLLANDE! Vad har följande gemensamt: en rockkonsert, ett formel 1-team som vinner ett Grand Prix, tusentals flygpassagerare och de 10 nyckelringar

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Ravema Ledande partner till nordisk verkstadsindustri En omfattande rationaliseringsprocess pågår ständigt för att stärka den nordiska verkstadsindustrins

Läs mer

VÄX MED VEG TECH. Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet

VÄX MED VEG TECH. Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet VÄX MED VEG TECH Så växer vi tillsammans i det dagliga arbetet ETT FRÖ BÖRJADE GRO Under 30 års tid har vi på Veg Tech odlat, utvecklat och levererat olika system för att skapa gröna miljöer. När bolaget

Läs mer

En snabbare och starkare affärspartner

En snabbare och starkare affärspartner En snabbare och starkare affärspartner Varför blir vissa företag mer framgångsrika än andra? Beror det på kortare time to market, innovationstakten eller produktionskostnaden? Svaret är ovillkorligen ja

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

Industriell automation

Industriell automation Industriell automation Under ett och samma tak levererar vi komponenter och system inom pneumatik, linjärteknik, profilsystem, elektriska driv- och styrsystem DET ÄR BARA FANTASIN SOM BEGRÄNSAR MÖJLIGHETERNA

Läs mer

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012.

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012. Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Är du ägare eller delägare i ett företag i Skåne med ca 10-50 anställda, och dessutom kvinna? I så fall är du en av de företagare som

Läs mer

En partner för dig. Och framtiden.

En partner för dig. Och framtiden. Vi kan stål. Bearbetning Lager Handel Tjänster Eurosteel bildades 2005 av Nybro Stålprodukter, C-B Agentur, Centrostål, Oskarshamn Stålprodukter, Sweden Eurosteel, Värnamo Stålprodukter samt Moss Stål

Läs mer

Vi gör idéer till verklighet.

Vi gör idéer till verklighet. Vi gör idéer till verklighet. Ufab utvecklar produkter med hög precision. Vi bidrar också till att höja våra kunders konkurrenskraft. Vi inser hur viktig vår leverantörsroll är. Våra kunskaper ska bidra

Läs mer

Ungt företag med stark marknadsposition

Ungt företag med stark marknadsposition Ungt företag med stark marknadsposition Westmetall AB är en lokal lagerhållare av halvfabrikat inom aluminium, stål, rostfritt och koppar. Till bygg- och verkstadsindustrin levereras standardprodukter

Läs mer

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM AUDITION SPEED DATE FÖRBEREDANDE AKTIVITETER FÖR STUDENTER Inför Audition Kartlägg

Läs mer

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen Nolato Medical Pharma Packaging Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen 2 3 Vi vill skapa den perfekta förpackningen för världens viktigaste produkter Partner för livet Nolato Medical

Läs mer

Naturligt steg för lönsam förädling

Naturligt steg för lönsam förädling Naturligt steg för lönsam förädling 1 2 3 Automatiserade processer, hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet gör ALMAB till ett naturligt val när sågverk och hyvlerier söker en partner. Målet

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

Företagarens vardag 2014

Företagarens vardag 2014 En rapport om de viktigaste frågorna för svenska företagare nu och framöver. Företagarens vardag 2014 3 av 10 Många företagare tycker att det har blivit svårare att driva företag under de senaste fyra

Läs mer

Sjösatt! Så tänker en modern hamn. HallandsHamnar går från en vision till verklighet. Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR.

Sjösatt! Så tänker en modern hamn. HallandsHamnar går från en vision till verklighet. Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR. INFORMATION OCH NYHETER FRÅN HALLANDSHAMNAR AB NR 1 2013 Sjösatt! HallandsHamnar går från en vision till verklighet Så tänker en modern hamn Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR.SE

Läs mer

Företagsinformation. Mindre serier, prototyper och modeller

Företagsinformation. Mindre serier, prototyper och modeller Företagsinformation Mindre serier, prototyper och modeller BA Prototypverkstad är ett företag som jobbar med produktutveckling. Verksamheten är främst inriktad på att ta fram prototyper, modeller, mindre

Läs mer

kundanpassade verktyg

kundanpassade verktyg kundanpassade verktyg 1 VD Istvan Kasa Årets Företagare i Norrköping 2011. Du har uppdraget vi har verktyget Specialverktyg i Norrköping AB utvecklar, konstruerar och tillverkar kundanpassade kvalificerade

Läs mer

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE Från idé till färdig produkt Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE All kompetens under ett tak IndustriTeknik startade 1986 som ett familjeföretag men ingår sedan 2010 i koncernen

Läs mer

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkra låssystem Trygg leverantör av låssystem sedan 1946 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA AB är ett företag med djupa rötter i svensk industri. Vår bakgrund ger oss styrka i

Läs mer

Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen. Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011

Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen. Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011 Rapport Småföretagarnas tankar om företagarrollen Undersökning i FöretagarFörbundets medlemspanel september 2011 Fakta om undersökningen och om panelen Undersökningen genomfördes med webbenkäter, 14-19

Läs mer

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5003 CNC5003 CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad

Läs mer

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem.

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Ett av Sveriges största etikettryckerier med över 2.5 miljarder producerade etiketter/år. Din förpackning vår passion 2012 bildades

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling PLÅTBEARBETNING

Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling PLÅTBEARBETNING PLÅTBEARBETNING Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling 2 Innehåll Lager och konstruktion 3 Laserskärning av plåt 4-5 Laserskärning

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Fastighetschef på Örebroporten www.orebroporten.se Huvuduppdrag: Bidra till Örebros och Örebroportens framtida utveckling. - Du leder fastighetsavdelningens medarbetare och

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Bättre betyg. Inredningar för utbildning.

Bättre betyg. Inredningar för utbildning. Bättre betyg Inredningar för utbildning. Vilket betyg vill du själv få av lärare och elever? När vi talar om betyg inom utbildning är det oftast i en och samma riktning. Det är skolan och lärarna som ger

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you Innehåll Om oss sid 04 Kvalitet sid 06 Miljö sid 08 PRODUKTION sid 10 PRODUKTER FÖR RETAIL sid 12 PRODUKTER FÖR INDUSTRI sid 13 VAD STENQVIST STÅR FÖR sid 14 Kontakt sid

Läs mer

Indexator Rotator Systems AB

Indexator Rotator Systems AB Indexators filosofi Indexators filosofi Indexator Rotator Systems har alltid jobbat med visioner och strategier. Dessa finns nedskrivna och ska verka som ett stöd i verksamhetens beslutsfattande på alla

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Jobba. på Westinghouse

Jobba. på Westinghouse Jobba på Westinghouse Energibehovet i världen ökar samtidigt som kraven på miljöpåverkan skärps. Jobba på Westinghouse och gör skillnad för vår framtida energiförsörjning! Med kärnkraft kan vi producera

Läs mer

Sponsorarbetet i klubben

Sponsorarbetet i klubben Sponsorarbetet i klubben Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång sponsorarbete i klubben. v2.indd1 1 2009-02-05 14:16:24 Sponsorarbetet i klubben Det är nog de flesta klubbars mål att hitta

Läs mer

Med fokus på AVANCERAD SVETSNING

Med fokus på AVANCERAD SVETSNING Med fokus på AVANCERAD SVETSNING VI VILL HA KRÄVANDE KUNDER Med högt ställda krav på sina produkter Det är också på det sättet vi utvecklats och tillhör nu de främsta leverantörerna på marknaden. Vår framtidstilltro

Läs mer

SÅGVERK & TRÄINDUSTRI. Komponenter och detaljer av plast

SÅGVERK & TRÄINDUSTRI. Komponenter och detaljer av plast SÅGVERK & TRÄINDUSTRI Komponenter och detaljer av plast Minska underhållskostnaderna och öka driftsäkerheten Med tillstånd av C.Gunnarssons Verkstads AB, Vislanda Plast har många unika egenskaper. Genom

Läs mer